Favrskov Lærerforening afholder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Favrskov Lærerforening afholder"

Transkript

1 Favrskov Lærerforening Favrskov Lærerforening afholder ORDINÆR GENERALFORSAMLING I Kulturhuset InSide, Dalvej 1, 845 Hammel. TORSDAG DEN 15. MARTS 212, KLOKKEN 17.. Foreløbig dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag: A. Ændring af vedtægternes 5 5. Budget og fastsættelse af kontingent 6. Fastsættelse af vederlag 7. Valg Alle nuværende kredsstyrelsesmedlemmer genopstiller. 8. Eventuelt

2 FORRETNINGSORDEN 1. Mødet åbnes at formanden, der leder valget af dirigent. Dirigenten udpeger stemmetællere, der godkendes af forsamlingen. Styrelsens sekretær sørger for optagelse af referat. 2. Mødet afvikles efter den udsendte dagsorden. 3. Dirigenten påser, at forhandlingerne fremmes, og at god parlamentarisk orden opretholdes. Generalforsamlingens deltagere må i alle tilfælde rette sig efter dirigentens afgørelser. 4. Talere får ordet i den rækkefølge de indtegnes hos dirigenten. Dog kan formanden og forslagsstilleren når som helst efter et indlæg begære ordet, ligesom dirigenten kan tillade en kort svarreplik. 5. Dirigenten kan bestemme, at taletiden begrænses. Formanden og forslagsstilleren vil dog altid være undtaget fra denne bestemmelse. Dirigenten eller 5 medlemmer kan stille forslag om, at debatten afsluttes straks eller efter de indtegnede talere. Træffes en sådan beslutning, kan kun formanden og forslagsstilleren yderligere tildeles ordet. 6. Forslag skal indleveres skriftligt til dirigenten. Dirigenten bestemmer i hvilken rækkefølge forslagene skal sættes til afstemning. Afstemningen finder sted ved afslutningen af det punkt resolutionen/forslagene knytter sig til. 7. Alle afgørelser træffes ved almindelig stemmeflerhed. Jf. dog vedtægternes 15, hvorefter vedtægtsændringer kræver, at mindst 2/3 af de tilstedeværende medlemmer stemmer for den foreslåede ændring. Dette gælder såvel ved den enkelte paragraf, som hele vedtægten. Afstemningen kan foregå ved håndsoprækning, men skal være skriftlig, hvis mindst 5 medlemmer forlanger det. Formanden kan dog på styrelsens vegne til enhver tid forlange skriftlig afstemning. 8. Under forhandlingerne kan styrelsen eller 1/5 af de fremmødte medlemmer forlange, at debatten afbrydes for at holde et gruppemøde.

3 LØN- OG TJENSTLIGE FORHOLD De økonomiske tommelskruer, kommunerne har været underlagt gennem de senere år, er bestemt ikke blevet løsnet. Som bekendt blev 13 lærere varslet afskediget i januar 211. De pågældende blev tilbudt at tilmelde sig kommunens jobbank. Dette tilbud tog 7 af de 13 imod. Ideen med jobbanken var, at de, der var varslet afskediget, kunne fortsætte deres ansættelsesforhold på en anden af kommunens skoler. Kun i et par tilfælde blev ansøgere fra jobbanken tilbudt ansættelsessamtaler på skolerne. Desværre lykkedes det ikke nogle af disse at få et andet job i kommunen. Begrundelserne herfor var mange. Det kunne være, at deres jobprofil eller faglighed ikke passede til de ledige stillinger eller skemaer. I flere tilfælde passede en eller flere af den pågældende skoles tidsbegrænsede ansatte "tilfældigvis" bedre i stillingerne. Det er simpelt hen ikke ordentligt!! Det var ikke dette, der var hensigten med en jobbank. Vores ønske var, at man via en jobbank kunne medvirke til at sikre de afskedigede en fortsat beskæftigelse i kommunen. Med virkning fra 1. august 211 blev de 13 lærere afskediget. Det er selvsagt en meget kedelig situation for de pågældende, men for det samlede skolevæsen er status, at der fra det nye skoleår var nedlagt i alt 29,2 lærerstillinger. En konsekvens af budget 212 var en beslutning om, at lukke Voldum Skole og Vellev Skole med virkning fra afslutningen af skoleåret 12/13. Voldum Skole har anmodet om at måtte lukke skolen med udgangen af indeværende skoleår. Fra kredsens side har vi haft kontakt til lærere og børnehaveklasseleder på skolen. Det vurderes, at de, der er ansat i faste stillinger, vil kunne overflyttes til andre skoler i kommunen. Vi skal naturligvis også have kontakt til de ansatte på Vellev Skole. Lokal arbejdstidsaftale KL har iværksat/tilbudt kommunerne et Partnerskab om effektiv brug af lærernes arbejdstid. På dansk betyder det, at lærerne skal undervise mere for færre resurser. Sidste år analyserede KL's konsulenter 82 lærere og 254 skoler. I alle tilfælde er det lykkedes KL s konsulenter at finde mulige besparelser. Det har haft som konsekvens, at de arbejdstidsaftaler, de lokale kredse og kommuner har indgået, er blevet udhulet. I Favrskov har en af knasterne i forhold til arbejdstidsaftalen været vores prøveaftale. Der har været nogen usikkerhed om, hvorledes prøverne skulle beregnes og finansieres. I oktober inviterede vi derfor nogle lærere, som havde afgangsprøver i maj/juni måned til drøftelse af vores prøveaftale. På baggrund af dette møde har vi arbejdet på at få vores prøveaftale til at ligne virkeligheden.

4 MED-struktur og forhandlinger om ny aftale Den eksisterende MED-aftale blev underskrevet af forhandlingsparterne tilbage i december 26. Det var tanken, at aftalen skulle evalueres med udgangen af 28. Dette har ført til en egentlig genforhandling af aftalen. Desværre i lyset af en noget betrængt kommunekasse. I forbindelse med vedtagelsen af budget 211 blev det besluttet at spare 76. kroner på MED-systemet. I sig selv er det en ganske paradoksal situation, idet der aldrig har været afsat én krone på kommunens budgetter til MED-arbejdet. Når en MED-aftale skal genforhandles, er der en række formalia, som skal overholdes. Der skal nedsættes et forhandlingsorgan, som forhandler vilkårene og, i givet fald, indgår en ny aftale. De lokale parter afgør selv deres repræsentation i dette forhandlingsorgan. I 211 har der været afholdt 4 møder. Der er blevet indgået nogle delaftaler, men der er stadig nogle store knaster. Disse handler udelukkende om de økonomiske rammer. På medarbejdersiden har vi problematiseret, at forhandlingerne skal foregå under de økonomiske præmisser, arbejdsgiverne har dikteret. Der vil ikke blive tale om reelle forhandlinger. Det kommer til at handle om at få lavet en aftale, som sigter mere på økonomi end indhold. Det var hensigten, at en ny aftale skulle underskrives inden udgangen af 211. Dette lykkedes ikke, blandt andet fordi vi ikke er enige om de økonomiske rammer. HMU I hovedmedudvalget (HMU) har der i det seneste år været 4 ordinære møder. Herudover har der været et møde med økonomiudvalget. Et af de gennemgående temaer har været den økonomiske situation i kommunen. Noget tyder på, at vi også i 212 kommer til at drøfte dette. Vi har også prøvet at få færdiggjort nogle af de politikker og retningslinjer, vi har haft i støbeskeen. På hvert af møderne har der været et punkt om sygefraværet i kommunen. Dette har over de seneste 3 år svinget fra 5,6% til 5,8%. Der var en stigning i sygefraværet i 4. kvartal 21 og 1. kvartal 211. Her var tallene på hhv. 6,6 % og 7,3 %. Begrundelsen for stigningen skal søges i den afskedigelsesrunde, kommunen har gennemført. På det seneste møde den 8. december besluttede vi, at der ikke vil blive lavet nye retningslinjer i 212. Der vil muligvis blive iværksat en kampagne for at nedbringe sygefraværet. SMU (Sektor MED-udvalg) SMU er det overordnede MED-udvalg for skoleområdet som et vigtigt bindeled mellem LMU'erne og HMU. Der er planlagt 4 ordinære møder om året. I et af møderne indgår et årligt møde med arbejdsmiljørepræsentanterne. Årets møde handlede om social kapital, og om hvordan der var blevet arbejdet med det på en enkelt skole. På novembermødet drøftede vi forflytninger i forbindelse med skolelukninger. Selve proceduren er beskrevet i Retningslinjer ved forflyttelse, som kan forventes brugt i forbindelse med de kommende skolelukninger i Voldum og Vellev.

5 Arbejdsmiljø Arbejdsmiljøet for lærerne er til stadighed et emne, som optager os meget i kredsen. Vi har desværre ikke en trylleformular, som kan gøre arbejdsmiljøet bedre, men det er vigtigt at holde fokus skarp. Det gælder i mange sammenhænge. Både når vi diskuterer vidtløftige emner som fremtidens skole og de mere jordnære som rengøring (eller rettere mangel på samme). Arbejdsmiljørepræsentanten På alle skoler er der valgt en arbejdsmiljørepræsentant, som varetager opgaverne lokalt. Vi inviterer dem et par gange om året til møde på kredskontoret. Som regel foregår det sammen med tillidsrepræsentanterne. Formålet med møderne er bl.a. at høre, hvad der optager dem på skolerne. Derudover arrangerer vi et endagskursus for arbejdsmiljørepræsentanterne sammen med de andre kredse i Østjylland, hvor vi blandt andet fortæller om den nye arbejdsmiljølov, uddannelseskravet og arbejdet i MED-systemet. Indeklima Indeklimaet er også ofte på dagsordenen, især når det gælder rengøring. Det er vores indtryk, at rengøringsstandarden er faldet efter, at det er blevet udliciteret til private firmaer, men lærerne har efterhånden vænnet sig til, at de selv må tage fat eksempelvis ved klargøring af klasselokalet før skolestart. Er det mon en god idé, at lærerne skal bruge arbejdstid på rengøring? Et andet emne er CO 2. Er der ilt nok i klasseværelset? For at undersøge det, har DLF investeret i et comfort-o-meter, som kan måle CO 2 -indholdet i rummet. Apparatet kan for tiden lånes på kredskontoret. Vi har haft det lånt ud til 2 skoler, og flere skoler står i kø for at låne det. Arbejdsskader og stress I kredsen registrerer vi arbejdsskader, som vi får kendskab til via arbejdsmiljørepræsentanterne. Det vigtigste arbejde i forbindelse med arbejdsskader er at forebygge, og det kan MED-systemet bruges til. Medlemmer, der har haft en arbejdsskade, er velkomne til at henvende sig direkte til kredskontoret. Vi opretter en arbejdsskadesag, inviterer til samtale på kredskontoret og vurderer sammen med medlemmet, om sagen skal sendes videre til DLF centralt. Hvis en lærer har symptomer på stress, henviser vi ofte til rådgivningen i DLF centralt. Der sidder dygtige sagsbehandlere, som tilbyder en coachende samtale og vurderer, om der skal bevilges samtaler med en psykolog typisk 5 samtaler. Vi får meget positiv respons på denne hjælp.

6 PÆDAGOGISKE FORHOLD Undervisningsvilkår Favrskov kommune sparede i forbindelse med dette skoleår 29,2 stillinger i Folkeskolen. Betydningen af dette mærkes på de enkelte skoler. Der er blevet færre lærere/børnehaveklasseledere, og da elevtallet ikke er faldet, er det antallet af elevernes timer, det er gået ud over. Vi nærmer os minimumstimetallet i kommunen. Det vil givetvis få en betydning på lang sigt i form af dårligere resultater bl.a. ved afgangsprøverne. Selvfølgelig foregår der hele tiden en udvikling i skolen for at gøre eleverne så dygtige som muligt. Det har der altid gjort. Men hvis udgangspunktet er færre lektioner, er det klart, at resultatet ikke bliver så godt som med en del flere lektioner. Undervisning og læring handler også om gentagelser, og det kræver tid. Det kan intet krav om forbedrede resultater ændre på. Vi ved fra den pædagogiske forskning, at ændringer virker, hvis de baserer sig på: - fælles værdier, - har klare strategier, - praksis med klare og tydelige operationelle skridt - samt evaluering. Det er værd at huske i forbindelse med eventuelle skolestartsændringer rundt omkring i kommunen. Bliver måden at lave skolestart på ændret, og det eneste reelle argument er besparelser, så er sandsynligheden for en succeshistorie meget lille. At det for langt de fleste børn er bedst at være i en normalklasse, er der ingen tvivl om. Så tankerne bag inklusion er gode. Målet med på landsplan at komme fra 5,6 % til 3 % af en årgang, der ikke inkluderes i normalskolen, kan være fint. Det er naturligvis en forudsætning, at de nødvendige resurser er til rådighed. I Favrskov bruges der ikke mange resurser på efter/videreuddannelse. Ud fra ovenstående burde der sættes et stort uddannelsesprogram i gang. Aldersintegreret undervisning I skoleåret 211/12 er der indført aldersintegreret undervisning på Bavnehøjskolen, Lilleåskolen og Voldum Skole. Ingen af skolerne har indført rullende skolestart, som det praktiseres på Præstemarkskolen. I kredsstyrelsen lytter vi til forskningen, der viser, at enhedsskolen generelt set er det bedste bud på en velfungerende folkeskole. Ved enhedsskolen forstår vi en skole, der er organiseret i klasser fra skolestarten, og hvor klasserne ikke er dannet ud fra elevernes faglige niveau. Klassen danner rammen om det forpligtende fællesskab, hvor eleverne bliver socialiseret og lærer de demokratiske spilleregler, der er vigtige for sammenhængskraften i vores samfund. Inklusion I Favrskov er der som i alle andre kommuner i landet fokus på udgifterne til specialundervisning, og i den forbindelse har kommunerne, som tidligere nævnt, lavet en aftale om, at flere elever skal inkluderes i normalundervisningen. DLF arrangerede i efteråret en konference for kredsene om inklusion. Der kan siges mange gode ting om inklusion, og vender vi ordet om og siger eksklusion, er det ikke svært at finde argumenter for, at inklusion er bedre end eksklusion. Når det er sagt, er det vigtigt at

7 holde fast i, at alle børn har ret til den rette undervisning. På ovennævnte konference blev det bl.a. fra forsker Camilla Dyssegaard og professor Niels Egelund understreget, at inklusion aldrig må blive et spareprojekt. Inklusion er ikke billigere end eksklusion - måske snarere tværtimod. Det er desværre ikke det indtryk, man får af virkeligheden, når kommunerne fremlægger deres budgetter. Børne- og skoleudvalget i Favrskov kommune har også taget bolden op og formuleret mål for inklusion i Favrskov kommune. Mål som er svære at være uenige i. Vi har haft emnet på dagsordenen på mange møder i kredsstyrelsen og endte med at rette henvendelse til Børne- og skoleudvalget for at komme i dialog med politikerne. Vi blev inviteret til et møde i december, hvor 2 politikere fra udvalget, 1 direktør og 2 forvaltningschefer deltog sammen med 3 fra kredsstyrelsen. Vi havde et konstruktivt møde, hvor vi bl.a. blev lovet, at vi ville blive orienteret om kommunens overvejelser i processen med at udarbejde en strategi-handleplan. Det, der optager os i forbindelse med inklusion er, at vilkårene for at udføre god undervisning skal være til stede. Det betyder, at der er nogle forudsætninger, som skal være til stede for, at inklusion kan blive til en succeshistorie. Vores fokus er rettet på, hvordan skolen kan blive i stand til at løfte opgaven. Der skal eksempelvis være de nødvendige lokaleforhold og lærerresurser, som giver mulighed for holddannelser. Det er nødvendigt at satse på efteruddannelse af lærerne, så de fagligt bliver klar til at løfte opgaven. Der skal afsættes tid til grundige drøftelser, så alle er klar over mål og procedurer. Inklusion er således et projekt for hele skolen. Det må aldrig blive noget, som den enkelte lærer står alene med. I kredsstyrelsen vil vi fortsat have inklusion på dagsordenen og følge udviklingen i Favrskov tæt. I den forbindelse inviterede vi lærere, der underviser i specialklasser og E-klasser i Favrskov til et møde i januar 212 for at blive klogere på nuværende praksis inden for specialundervisningen.

8 ORGANISATORISKE FORHOLD Medlemsarrangementer Vores nye hus på Mågevej har givet os større mulighed for at lave en række medlemsarrangementer. Det er af stor betydning for os i vort arbejde at have nær kontakt med vores medlemmer. Vi har bl.a. inviteret lærere og børnehaveklasseledere i forbindelse med fyringsrunden sidste forår, hvor vi fik diskuteret ret og pligt i forbindelse med afskedigelser og genansættelser. Senere på foråret inviterede vi børnehaveklasselederne til et møde, der omhandlede aldersintegreret indskoling. Vi har i efteråret inviteret lærere, der havde 9. klasse i skoleåret 1/11 for at høre deres erfaringer med prøveaftalen. Vigtige inputs når prøveaftalen skal genforhandles. I januar inviterede vi specialklasselærere og E-klasse lærere til en orientering om visiteringsprocedurer og inklusion. Vi vil altid være åbne for forslag til medlemsarrangementer og benytter gerne ekspertbistand udefra, når det er relevant. Sagsbehandling I dagligdagen har vi mange forskellige typer af sager. Der er simple sager, som kan besvares umiddelbart. Der er dog også sager, som kræver en større indsats. Det kan fx være sager om langtidssygefravær. Her kan der ofte gå flere måneder, inden en afklaring er på plads. Sådanne sager kræver adskillige sygeopfølgningssamtaler. I de fleste af disse sager er sagsbehandlere fra kredsen bisiddere i forhold til det enkelte medlem. I adskillige tilfælde anbefaler vi medlemmer at kontakte DLF s rådgivning. I det forløbne år har 14 medlemmer benyttet sig af denne mulighed. Heraf er de 11 blevet visiteret til psykologhjælp. Der vil typisk være tale om 5 psykologsamtaler. Disse betales af foreningen centralt. Forslag til vedtægtsændring af 5 og 8 i Vedtægter for Favrskov lærerforening: Nuværende tekst 5 Generalforsamling Indkaldelse til ordinær generalforsamling skal ske med mindst tre ugers varsel ved opslag på skolerne i Favrskov Lærerforenings område samt i "Folkeskolen". Ved indkaldelsen angives foreløbig dagsorden og frist for indsendelse af punkter til endelig dagsorden.. Ny tekst samt på kredsens hjemmeside

9 ÅRSRAPPORT Resultatopgørelse 1. januar 31. december Budget Note kr. tkr. tkr. Kontingenter Formueadministration af Særlig fond Renteindtægter Kursregulering værdipapirer AKUT fond, kursusansvarlig og del af frikøb for TR Diverse Indtægter i alt Frikøb af kredsstyrelsesmedlemmer Frikøb af kredsstyrelsesmedlemmer tidligere år Gager (sekretær og funktionstillæg) Øvrige lønomkostninger Mødeudgifter Kurser og møder Gaver og erkendtligheder Kontor og administration Lokaleudgifter Udgifter i alt Årets resultat Der foreslås fordelt således: Overført til næste år

10 Balance 31. december Aktiver 31/ /12 21 Note kr. kr. Tilgodehavende kontingenter Tilgodehavende Særlig Fond Værdipapirer Forudbetalt arrangement Likvide beholdninger: Lån og Spar Bank Sparekassen Vendsyssel Sydbank Aktiver i alt Balance 31. december Passiver 31/ /12 21 Note kr. kr. Egenkapital Saldo pr. 1. januar Overført af årets resultat Egenkapital i alt Gældsforpligtelser 6 Hensat medlemsarrangement Hensættelse til flytning Frikøbsforpligtelse for kredsstyrelsesmedlemmer Aftrædelsesordning Skyldige frikøb Feriepengeforpligtelse DLF Diverse skyldige omkostninger Gældsforpligtelser i alt Passiver i alt

11 Noter 1. Øvrige lønomkostninger Budget kr. tkr. tkr. Lønsumsafgifter Pensionsbidrag ATP og uddannelsesfond Hensættelse fratrædelsesgodtgørelse Mødeudgifter Kørsels- og rejsegodtgørelse Time/dagpengegodtgørelse Kurser og møder Afholdt medlemsarrangement Pensionistarrangement Generalforsamling Kongres TR/KR kurser Fortæring Diverse mødeudgifter KSØ Kontor og administration EDB-udgifter Kontorartikler Leasing kopimaskine Transport transport Porto og gebyrer Telefon og bredbåndsudgifter Småanskaffelser Vedligeholdelse Abonnementer og bogkøb Forsikringer Revision inkl. kritiske revisorer Diverse

12 Lokaleudgifter Husleje og varme Rengøring mm Småanskaffelser og vedligeholdelse Hensat medlemsarrangement Saldo 1. januar Anvendt Årets hensættelse Hensættelse til flytning Saldo 1. januar Afholdte flytte- og indretningsudgifter Overført til lokale udgifter Årsregnskab for Særlig Fond Resultatopgørelse 1. januar 31. december kr. Huslejeindtægter 5. Ejendomsskat Forsikring Vedligeholdelse Renter i året Formueadministration til Kredsen Gebyrer og kurtage Låneomkostninger ved ejendomskøb Revision inkl. kritiske revisorer Konsulenthonorar Årets resultat kr.

13 Årsregnskab for Særlig Fond Balance 31. december Aktiver 31/ /12 1 kr. Ejendom, Mågevej 14 A - anskaffelsessum Indestående i Lån og Spar Bank Indestående i Sparekassen Vendsyssel Værdipapirer Aktiver i alt kr. Passiver Egenkapital Saldo pr. 1. januar Overført årets resultat Urealiseret kursregulering, værdipapirer Egenkapital i alt Gældsforpligtelser Skyldig vedr. ombygning 39.4 Gældsforpligtelser i alt 39.4 Passiver i alt

14 Fastsættelse af vederlag: Kredsstyrelsen foreslår uændrede vederlag: Frikøbstimer til kredsstyrelsen på 444 timer inkl. ferie men ekskl. evt. aldersreduktion. 2 HK timer pr. uge. Formandshonorar svarende til 7 skalatrin. Kørselsgodtgørelse og time/dagpenge efter statens regler. Kontingent: Der foreslås uændret kontingent for perioden Fraktion 1 2: 455 kr. pr. måned (kvartalvis opkrævning, incl. kontingent til DLF) Fraktion 4: 11 kr. pr. måned (halvårlig opkrævning, incl. kontingent til DLF) Budgetforslag 212 Indtægter Budget kr. Regnskab kr. Budget kr. Kontingenter Formueadministration Renter Kursregulering Værdipapirer Akut-fond Diverse Indtægter i alt Udgifter Frikøb af kredsstyrelsesmedlemmer Gager (sekretær og formand) Øvrige lønomkostninger Aftrædelsesordning Mødeudgifter Kurser og møder Gaver og erkendtligheder Kredssamarbejde KSØ Kontor og administration Lokaleudgifter Udgifter i alt Resultat -162

15 NOTER:

Favrskov Lærerforening afholder

Favrskov Lærerforening afholder Favrskov Lærerforening Danmarks Lærerforening, Kreds 137, Mågevej 14 A., 8370 Hadsten. Favrskov Lærerforening afholder ORDINÆR GENERALFORSAMLING I Kulturhuset InSide, Dalvej 1, 8450 Hammel. TORSDAG DEN

Læs mere

Generalforsamling Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen, kreds 122 afholdes torsdag den 23. marts 2017 kl i Højmark forsamlingshus.

Generalforsamling Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen, kreds 122 afholdes torsdag den 23. marts 2017 kl i Højmark forsamlingshus. Fjordkredsen Generalforsamling 2017 Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen, kreds 122 afholdes torsdag den 23. marts 2017 kl. 17.00 i Højmark forsamlingshus. Foreløbig dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Fjordkredsen Generalforsamling 2018 Trine Ørskov, formand for Børne & Familieudvalget fortæller om udvalgets visioner og planer for folkeskolen fra 17.00 ca. 17.30. Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen,

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 ONSDAG DEN 12. MARTS KL. 17.30 TRE FALKE SKOLEN SØNDERJYLLANDS ALLÉ 4 2000 FREDERIKSBERG DET HANDLER OM DIN HVERDAG Indholdsfortegnelse: Dagsorden Fastlæggelse af forretningsorden

Læs mere

Favrskov Lærerforening afholder

Favrskov Lærerforening afholder Favrskov Lærerforening Favrskov Lærerforening afholder ORDINÆR GENERALFORSAMLING I Kulturhuset InSide, Dalvej 1, 8450 Hammel. TORSDAG DEN 24. MARTS 2011, KLOKKEN 17.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Stiftende Generalforsamling 2012

Stiftende Generalforsamling 2012 Stiftende Generalforsamling 2012 5. marts 2012 Under forudsætning af, at punktet vedr. sammenlægning bliver godkendt på generalforsamling 2012 i både Allerød Lærerforening og Hørsholm Lærerforening indkaldes

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2017 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2017 31. december 2017 Generalforsamling Onsdag den 7. marts 2018

Læs mere

Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016

Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016 Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016 CVR. Nr.: 50 56 70 28 1 Forslag til forretningsorden for generalforsamlingen 1. Mødet åbnes af formanden, der leder valget af dirigent. Kredsstyrelsen sørger for optagelse

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2016 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2016 31. december 2016 Generalforsamling Onsdag den 8. marts 2017

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2014 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2014 31. december 2014 Generalforsamling Tirsdag den 10. marts 2015

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2013 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2013 31. december 2013 Generalforsamling Tirsdag den 18. marts 2014

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2015 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2015 31. december 2015 Generalforsamling Onsdag den 9. marts 2016

Læs mere

Frederiksberg Kommunelærerforening

Frederiksberg Kommunelærerforening Frederiksberg Kommunelærerforening Generalforsamling Torsdag d. 21. marts 2013 kl. 17.30 Skolen ved Nordens Plads 1 Indholdsfortegnelse Dagsorden Side 2 Fastlæggelse af forretningsorden for FKF s generalforsamling

Læs mere

GENERALFORSAMLING DAGSORDEN. Praktiske oplysninger: 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden. 2. Beretning. 3. Regnskab Støttetildeling 2018

GENERALFORSAMLING DAGSORDEN. Praktiske oplysninger: 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden. 2. Beretning. 3. Regnskab Støttetildeling 2018 GENERALFORSAMLING Torsdag den 8. marts 2018 kl. 17.00 på Absalon, Vordingborg Seminarium, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab Støttetildeling

Læs mere

Niels erklærer under de givne regler at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

Niels erklærer under de givne regler at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Vejen Lærerkreds torsdag den 20. juni 2013 kl.17.00 på Kredskontoret Vejen lærerkreds, Nørregade 58B, 6600 Vejen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forretningsorden

Læs mere

GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg

GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl. 17.00 BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg Kl. 16.00 Dørene åbnes Kl. 17.00 Mød Viborg Kommunes nye skolechef Claus Drachmann Kaasby-Wang Kl. 17.30 Spisning

Læs mere

Favrskov Lærerforening afholder

Favrskov Lærerforening afholder 1 Favrskov Lærerforening Danmarks Lærerforening, Kreds 137, Mågevej 14 A., 8370 Hadsten. Favrskov Lærerforening afholder ORDINÆR GENERALFORSAMLING I Kulturhuset InSide, Dalvej 18450 Hammel. TORSDAG DEN

Læs mere

6. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kredskontingent. 7. Valg Det er ikke valgår, men vi skal have valgt nye suppleanter.

6. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kredskontingent. 7. Valg Det er ikke valgår, men vi skal have valgt nye suppleanter. GENERALFORSAMLING Fredag den 20. marts 2015 kl. 16.30 på UCSJ, Vordingborg Seminarium, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab (se særskilt

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Fredag den 13. marts kl. 16.00 Koncerthuset, H.C. Andersen Hotel Endelig dagsorden Kl. 16.00: Gæstetaler: Start m/velkomst, fællessang, formalia, valg af dirigent mv. Dorte Lange,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS 1 NAVN. Stk. 1 Kredsen har navnet Næstved Lærerkreds og udgør kreds nr. 61 af Danmarks Lærerforening, omfattende Næstved Kommune. 2 FORMÅL Stk. 1 Kredsens formål er inden

Læs mere

Midtvendsyssels Lærerkreds. Særlig Fond

Midtvendsyssels Lærerkreds. Særlig Fond Kreds 150 af Danmarks Lærerforening og Særlig Fond Grønnegade 52 9700 Brønderslev Årsregnskab 2015 Godkendt på kredsens ordinære generalforsamling, den 15/3-2016 ------------------------------- dirigent

Læs mere

6. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kredskontingent

6. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kredskontingent GENERALFORSAMLING Torsdag den 7. marts 2019 kl. 16.30 I festsalen på Absalon, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab Støttetildeling

Læs mere

Favrskov Lærerforening afholder

Favrskov Lærerforening afholder Favrskov Lærerforening Favrskov Lærerforening afholder ORDINÆR GENERALFORSAMLING I Kulturhuset InSide, Dalvej 1, 8450 Hammel. TORSDAG DEN 27. MARTS 2014, KLOKKEN 17.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

5. Beslutning om frikøb, ydelser og vederlag til kredsstyrelsen Kredsstyrelsen fremsætter forslag om ændring af vederlag

5. Beslutning om frikøb, ydelser og vederlag til kredsstyrelsen Kredsstyrelsen fremsætter forslag om ændring af vederlag GENERALFORSAMLING Fredag den 11. marts 2016 kl. 16.30 på UCSJ, Vordingborg Seminarium, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab Støttetildeling

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds

Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Tirsdag den 24. marts 2015 kl. 16.00 18.00 på Pilehaveskolen Derefter spisning for tilmeldte. Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning.

Læs mere

Slagelse Lærerkreds CVR-nr. 85 58 95 12. Årsrapport 2014

Slagelse Lærerkreds CVR-nr. 85 58 95 12. Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Ndr. Ringgade 70A 4200 Slagelse Telefon 58 55 82 00 Telefax 58 55 82 01 www.deloitte.dk Slagelse Lærerkreds CVR-nr. 85 58 95 12 Årsrapport

Læs mere

REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71

REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71 REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71 Resultatopgørelse for perioden 1/1-31/12 2018 Note Kontingentindtægter: Regnskab 18 Budget 18 Regnskab 17 Kontingent F1, 2, 4 og 6 1.320.708 1.446.900 1.066.100 Kontingenttilskud

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Frederikssund Lærerkreds. Danmarks Lærerforening

VEDTÆGTER FOR. Frederikssund Lærerkreds. Danmarks Lærerforening VEDTÆGTER FOR Frederikssund Lærerkreds Danmarks Lærerforening Kreds 37 Side 1 af 5 Kredsens navn er Frederikssund Lærerkreds. Hjemstedskommunen er Frederikssund. Den udgør kreds 37 af Danmarks Lærerforening.

Læs mere

Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133. Fondsreg.nr. 100.540

Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133. Fondsreg.nr. 100.540 Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133 Fondsreg.nr. 100.540 Indhold Styrelsens underskrifter 2 Kritisk revisors påtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Resultatopgørelse for året 1. januar til 31.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS 37. Danmarks Lærerforening

VEDTÆGTER FOR KREDS 37. Danmarks Lærerforening 1.1 Vedtægter for Kreds 37 VEDTÆGTER FOR KREDS 37 Danmarks Lærerforening 19. januar 2015 Side 1 af 5 1.1 Kredsens navn er Fjordkredsen. Hjemstedskommunen er Frederikssund. Den udgør kreds 37 af Danmarks

Læs mere

Hørsholm Lærerforening

Hørsholm Lærerforening Nyhedsbr Nyhedsbrev nr. 1 marts 2012 Hørsholm Lærerforening Kredsgeneralforsamling Onsdag den 14. marts 2012 kl. 15.15 På Usserød skole (lærerværelset) Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2. Formål Kredsens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF.

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. VEDTÆGTER Vallensbæk Lærerkreds/ Kreds 9: 1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske, økonomiske og tjenstlige interesser

Læs mere

Bilagssamling til repræsentantskabsmødets. Punkt 3 Dagsorden og forretningsorden. Punkt 7 Handleplan/Arbejdsplan. Punkt 9 Indkomne forslag

Bilagssamling til repræsentantskabsmødets. Punkt 3 Dagsorden og forretningsorden. Punkt 7 Handleplan/Arbejdsplan. Punkt 9 Indkomne forslag Bilagssamling til repræsentantskabsmødets Punkt 3 Dagsorden og forretningsorden Punkt 7 Handleplan/Arbejdsplan Punkt 9 Indkomne forslag Dagsorden For repræsentantskabsmøde d. 28. april 2014 i DANSKE ÆLDRERÅD

Læs mere

GENERALFORSAMLING DAGSORDEN. Praktiske oplysninger: 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden. 2. Beretning. 3. Regnskab Støttetildeling 2016

GENERALFORSAMLING DAGSORDEN. Praktiske oplysninger: 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden. 2. Beretning. 3. Regnskab Støttetildeling 2016 GENERALFORSAMLING Fredag den 10. marts 2017 kl. 16.00 på UCSJ, Vordingborg Seminarium, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab Støttetildeling

Læs mere

HADERSLEV LÆRERKREDS KREDS 93 LAURIDS SKAUSGADE 12,2 6100 HADERSLEV

HADERSLEV LÆRERKREDS KREDS 93 LAURIDS SKAUSGADE 12,2 6100 HADERSLEV HADERSLEV LÆRERKREDS KREDS 93 LAURIDS SKAUSGADE 12,2 6100 HADERSLEV ÅRSRAPPORT FOR 2011 Resultatopgørelse for perioden 1. Januar - 31. December 2011 Note 2011 Budget Samlede kontingentindtægter: 1 1.893.051

Læs mere

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017 Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017 Navn 1 Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.

Læs mere

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF.

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. VEDTÆGTER Vallensbæk Lærerkreds/ Kreds 9: 1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske, økonomiske og tjenstlige interesser

Læs mere

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening Djurs Lærerforening Vedtægter Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2012 Navn 1. Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs

Læs mere

GENERALFORSAMLING Fredag d. 11. marts 2015 kl. 17.00 på Frederiksværk skole, Enghaven Dagsorden:

GENERALFORSAMLING Fredag d. 11. marts 2015 kl. 17.00 på Frederiksværk skole, Enghaven Dagsorden: Generalforsamling Kære kolleger Igen i år er der god grund til at møde op og deltage i generalforsamlingen. Selvom der i Halsnæs ikke er lang vej til TR og kredsstyrelsen, er generalforsamlingen noget

Læs mere

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2019

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2019 Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2019 Navn 1 Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.

Læs mere

Budget. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt. 5. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt.

Budget. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt. 5. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt. Kredsstyrelsens budgetforslag justeres på indtægtssiden i forhold til det forventede medlemsantal. Udgifterne i det reviderede budget 14 er rettet for regnefejl. Eventuel ny praksis omkring frikøb fra

Læs mere

Vedtægter for Lærerkreds Nord

Vedtægter for Lærerkreds Nord Vedtægter for Lærerkreds Nord Kredsens navn og hjemsted 1 Kredsens navn er Lærerkreds Nord. Kredsen dækker Hjørring, Frederikshavn og Læsø kommuner. Den udgør kreds 159 af Danmarks Lærerforening. Kredsens

Læs mere

Vedtægter for Lærerkreds Nord

Vedtægter for Lærerkreds Nord Vedtægter for Lærerkreds Nord Kredsens navn og hjemsted 1 Kredsens navn er Lærerkreds Nord. Kredsen dækker Hjørring, Frederikshavn og Læsø kommuner. Den udgør kreds 159 af Danmarks Lærerforening. Kredsens

Læs mere

Tønder Lærerkreds. Til medlemmer af Tønder Lærerkreds. Marts Indhold:

Tønder Lærerkreds. Til medlemmer af Tønder Lærerkreds. Marts Indhold: Tønder Lærerkreds 95 Kogade 4, 1.tv. 6270 Tønder Tlf. 74 72 59 92 E-mail: 095@dlf.org Web: www.kreds95.dk Formand: Henrik Jakobsen Østervang 16 6520 Toftlund Tlf. 30 27 55 23 Marts 2019 Til medlemmer af

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING 1 Kredsens navn er Aalborg Lærerforening. Den udgør kreds 153 af Danmarks Lærerforening og har hjemsted i Aalborg kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Sorø antenneforening

Referat fra generalforsamling i Sorø antenneforening Referat fra generalforsamling i Sorø antenneforening Tid og Sted Valg af dirigent Onsdag d. 9. juni 2010 - Kl. 19.00 Sorø Kultur- & Fritidscenter - Frederiksvej 27 Niels Kruuse blev valgt som dirigent

Læs mere

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening 1 Hvidovre Lærerforening, med hjemsted i Hvidovre Kommune, udgør kreds 14 af Danmarks Lærerforening, har til formål, - at varetage medlemmernes økonomiske, tjenstlige samt pædagogiske interesser og at

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds. Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds. Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015 Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015 GUL skrift = nuværende ordlyd BLÅ skrift = forslag til ny ordlyd 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør

Læs mere

FREDERIKSBERG KOMMUNELÆRERFORENING. Gammel Kongevej 164, 4. th., 1850 Frederiksberg C. CVR nr. 73 96 78 13

FREDERIKSBERG KOMMUNELÆRERFORENING. Gammel Kongevej 164, 4. th., 1850 Frederiksberg C. CVR nr. 73 96 78 13 FREDERIKSBERG KOMMUNELÆRERFORENING Gammel Kongevej 164, 4. th., 1850 Frederiksberg C. CVR nr. 73 96 78 13 Årsregnskab for 2007 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E Side Resultatopgørelse for 2007... 1

Læs mere

Spørgsmål på Generalforsamling 2018:

Spørgsmål på Generalforsamling 2018: Lolland-Falsters Lærerforening Spørgsmål på Generalforsamling 2018: investerer Lolland-Falsters Lærerforening i virksomheder relateret til våbenproduktion? Svar fra Arbejdernes Landsbank: Investering i

Læs mere

Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133

Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133 Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133 Fondsreg.nr. 100.540 Årsregnskab EY Building a better working world Arhus Lærerforening D.L.F. kreds 133 Arsregnskab Indhold Styrelsens underskrifter 2 Kritisk revisors

Læs mere

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning.

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning. 1 Lærerkreds Nord udarbejder hvert år en årsrapport indeholdende påtegninger, årsregnskab m. balance og noter, samt regnskab for Særlig Fond. Årsrapporten er tilgængelig på kredsens hjemmeside. Derfor

Læs mere

Velkommen til Den ordinære generalforsamling 2012 fredag 5. oktober kl. 15 til kl. 19 i Korsgadehallen på Nørrebro

Velkommen til Den ordinære generalforsamling 2012 fredag 5. oktober kl. 15 til kl. 19 i Korsgadehallen på Nørrebro Velkommen til Den ordinære generalforsamling 2012 fredag 5. oktober kl. 15 til kl. 19 i Korsgadehallen på Nørrebro Generalforsamlingen forventes afsluttet ca. kl. 19. Hvis det ikke er muligt at afslutte

Læs mere

Midtvendsyssel Lærerkreds. Særlig Fond

Midtvendsyssel Lærerkreds. Særlig Fond Kreds 150 af Danmarks Lærerforening og Særlig Fond Grønnegade 52 9700 Brønderslev Årsregnskab 2016 Godkendt på kredsens ordinære generalforsamling, den 14/3-2017 ------------------------------- dirigent

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør kreds 52 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Holbæk kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Kreds 60. Vedtægter for. Lærerkredsen. for Faxe og. Vordingborg

Kreds 60. Vedtægter for. Lærerkredsen. for Faxe og. Vordingborg Vedtægter for Kreds 60 Lærerkredsen for Faxe og Vordingborg 1 1, s. 3: Kredsens navn og hjemsted 2, s. 3: Formål 3, s. 3: Medlemmer 4, s. 3: Kontingent og regnskab 5, s. 4: Støttetildeling 6, s. 4: Særlig

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør kreds 52 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Holbæk kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Årsrapport 2015 Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om foreningen 1 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Årsregnskab 1. januar 31. december 2015: Anvendt

Læs mere

Ishøj Lærerkreds KREDSVEDTÆGTER FONDSVEDTÆGTER

Ishøj Lærerkreds KREDSVEDTÆGTER FONDSVEDTÆGTER Ishøj Lærerkreds KREDSVEDTÆGTER og FONDSVEDTÆGTER 1 Ændret i april 2018 2 1 Kredsens navn er Ishøj Lærerkreds, og den udgør kreds 18 af Danmarks Lærerforening. Kredsens hjemsted er Ishøj Kommune. 2 Kredsens

Læs mere

Foreløbige vedtægter for Jordnær Gadevang Købmandscafé

Foreløbige vedtægter for Jordnær Gadevang Købmandscafé Foreløbige vedtægter for Jordnær Gadevang Købmandscafé 1 Navn og hjemsted 1. Foreningen Jordnær Gadevang Købmandscafé har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den xxx. 2 Formål 1. Foreningens formål

Læs mere

Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 2009

Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 2009 Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 2009 1. Kontingentindtægter m.m. 2.367.596 2.318 2.223 2. Kontingentudgifter -356.020-359 -352 3. Mødeudgifter m.m. -486.319-464 -403 4. Sekretariatslønninger

Læs mere

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Budget 2016 - HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Som jeg netop har fremlagt er vores regnskaber under pres. Hovedårsagen er ganske enkelt, at vi mister medlemmer. Ikke fordi organisationsgraden forandre

Læs mere

VEDTÆGTER SKIVEEGNENS LÆRERFORENING KREDS 143

VEDTÆGTER SKIVEEGNENS LÆRERFORENING KREDS 143 VEDTÆGTER SKIVEEGNENS LÆRERFORENING KREDS 143 1. Kredsens navn er Skiveegnens Lærerforening. Den udgør kreds 143 af DLF og omfatter Skive Kommune. Kredsens hjemsted er Skive Kommune. 2. Kredsens formål

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Favrskov Lærerforening Ordinær Generalforsamling TORSDAG DEN 26. MARTS 2009, KLOKKEN 17.00 Idræts- og Kulturhus Sløjfen, Ewald Tangs Allé 45, 8370 Hadsten. Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Budget 2017 - HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen 2016 var et år, hvor vi virkelig havde fokus på at begrænse vores driftsudgifter og det er lykkedes efter hensigten. På sidste år generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland

VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland 2014 1 1 Lærerkredsen udgør kreds 86 af Danmarks Lærerforening og omfatter Ærø, Langeland og Svendborg kommuner. Kredsen har hjemsted i Svendborg.

Læs mere

Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29. Vedtægter

Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29. Vedtægter Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29 Vedtægter 1. Navn Kredsens navn er Allerød - Hørsholm Lærerforening. Den udgør kreds 29 af Danmarks Lærerforening. Kredsens dækker Hørsholm Kommune og Allerød

Læs mere

FURESØ LÆRERKREDS DANMARKS LÆRERFORENING, KREDS Kredsens navn er Furesø Lærerkreds. Den udgør kreds 28 af Danmarks Lærerforening.

FURESØ LÆRERKREDS DANMARKS LÆRERFORENING, KREDS Kredsens navn er Furesø Lærerkreds. Den udgør kreds 28 af Danmarks Lærerforening. FURESØ LÆRERKREDS DANMARKS LÆRERFORENING, KREDS 28 VEDTÆGTER 1 Kredsens navn er Furesø Lærerkreds. Den udgør kreds 28 af Danmarks Lærerforening. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

Odsherreds Lærerkreds består af medlemmerne i Odsherred Kommune.

Odsherreds Lærerkreds består af medlemmerne i Odsherred Kommune. Paragraf 1 Odsherreds Lærerkreds består af medlemmerne i Odsherred Kommune. Paragraf 2 Kredsens hjemsted betragtes som Odsherred Kommune. Paragraf 3 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

Kontingentet foreslås uændret i 2016, men med medlemstal for nedadgående (forventer 100 færre om 10 år!) efterlader det på kort sigt 2 muligheder:

Kontingentet foreslås uændret i 2016, men med medlemstal for nedadgående (forventer 100 færre om 10 år!) efterlader det på kort sigt 2 muligheder: Budget 2015 - HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Vores regnskab for 2014 tegner driftens new-normal efter vores store investering i 2013, lejligheden. Vi har fortsat, som forventet, et underskud på

Læs mere

Vedtægter for Dansk Lærerforening i Sydslesvig e.v Inkl. ændringer og tilføjelser (markeret kursiv) Til generalforsamlingen den 18.

Vedtægter for Dansk Lærerforening i Sydslesvig e.v Inkl. ændringer og tilføjelser (markeret kursiv) Til generalforsamlingen den 18. Vedtægter for Dansk Lærerforening i Sydslesvig e.v Inkl. ændringer og tilføjelser (markeret kursiv) Til generalforsamlingen den 18. marts 2019 Gældende vedtægt 1.0 Foreningens navn og sæde. 1.1 Foreningens

Læs mere

Gribskov Halsnæs Lærerkreds Vedtægter

Gribskov Halsnæs Lærerkreds Vedtægter Gribskov Halsnæs Lærerkreds Vedtægter Indledning Disse vedtægter for kreds 34, Gribskov og Halsnæs Lærerkreds, er udarbejdet i et samarbejde mellem kredsstyrelsen for Gribskov Lærerkreds og Halsnæs Lærerkreds

Læs mere

Teleforeningen af 2003

Teleforeningen af 2003 Teleforeningen af 2003 Generalforsamling i Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele afdeling Øst 93 Indholdsfortegnelse Dagsorden.. side 95 Dagsordenens punkt 1 Valg af dirigent.. side

Læs mere

ALLERØD - HØRSHOLM LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER

ALLERØD - HØRSHOLM LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER ALLERØD - HØRSHOLM LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER Disse vedtægter for kreds 29, Allerød - Hørsholm Lærerforening er vedtaget på kredsens ordinære generalforsamling den 9. marts 2016. Vedlagt som bilag vedtægter

Læs mere

Bestyrelsens påtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og vedtaget årsregnskabet for 2014.

Bestyrelsens påtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og vedtaget årsregnskabet for 2014. Side 1 Bestyrelsens påtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og vedtaget årsregnskabet for 2014. Årsregnskabet er aflagt i overensstemmelse med god regnskabsskik. Vi anser den valgte regnskabspraksis

Læs mere

Vedtægter for Billund Lærerkreds

Vedtægter for Billund Lærerkreds Vedtægter for Billund Lærerkreds Kredsens formål og virksomhed: 1 Kredsens navn er Billund Lærerkreds. Den udgør kreds 105 af Danmarks Lærerforening. Hjemstedskommune er Billund Kommune. 2 Kredsens formål

Læs mere

Årsregnskab Allerød Hørsholm Lærerforening

Årsregnskab Allerød Hørsholm Lærerforening 2012 Årsregnskab Allerød Hørsholm Lærerforening Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Lærerforening Kreds 32 1. januar 2012 31. marts 2012 Hørsholm Lærerforening Kreds 31 1. januar 2012 31.

Læs mere

1. Kredsens navn er Herlev Lærerforening og hjemstedet er Herlev Kommune. Den udgør kreds 23 af Danmarks Lærerforening.

1. Kredsens navn er Herlev Lærerforening og hjemstedet er Herlev Kommune. Den udgør kreds 23 af Danmarks Lærerforening. Herlev Lærerforenings vedtægter, Vedtaget på generalforsamlingen 14. marts 2018 1. Kredsens navn er Herlev Lærerforening og hjemstedet er Herlev Kommune. Den udgør kreds 23 af Danmarks Lærerforening. 2,

Læs mere

INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB

INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB Kontingent 4.250.000 4.199.992 AKUT-fondsrefusion 775.000 855.427 Renteindtægter 100.000 107.556 Andre indtægter 345.000 319.590 Indtægter i alt 5.470.000 5.482.563 UDGIFTER Personaleudgifter

Læs mere

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Årsrapport 2014 Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om foreningen 1 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Årsregnskab 1. januar 31. december 2014: Anvendt

Læs mere

Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133

Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133 Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133 Grønnegade 80, 2., 8000 Aarhus C Fondsreg.nr. 100.540 EY Building a better working world I. EY Styrelsens underskrifter Aarhus, den 22. februar 2018 Styrelsen: Je er

Læs mere

ADM.GEBYR SÆRLIG FOND Vi hæver administrationsgebyret fra Særlig Fond til det tidligere niveau på dkk årligt.

ADM.GEBYR SÆRLIG FOND Vi hæver administrationsgebyret fra Særlig Fond til det tidligere niveau på dkk årligt. Budget 2019 - HLF I lighed med de seneste års praksis fremlægges et budget for indeværende år og et overslagsbudget for det efterfølgende år, 2020. Budgettet er førstebehandlet 28.november 2018, 2.behandlet

Læs mere

Vedtægter for Thy-Mors Lærerkreds

Vedtægter for Thy-Mors Lærerkreds Vedtægter for Thy-Mors Lærerkreds 1 Kredsens navn er Thy-Mors Lærerkreds. Den udgør kreds 145 af Danmarks Lærerforening. Kredsens område dækker Thisted og Morsø Kommune. Hjemstedskommune er Thisted Kommune.

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

1 Navn. 2. Formål. 3. Virke

1 Navn. 2. Formål. 3. Virke 1 Navn Foreningens navn er: Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Region Fyn. (I det følgende kaldet regionen). Regionens hjemsted er formandens adresse. Foreningen er stiftet den 30. januar 1944. Regionen

Læs mere

ENDELIG DAGSORDEN til repræsentantskabsmøde den 11. maj 2015:

ENDELIG DAGSORDEN til repræsentantskabsmøde den 11. maj 2015: ENDELIG DAGSORDEN til repræsentantskabsmøde den 11. maj 2015: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for det senest forløbne år. 3. Endelig godkendelse

Læs mere

Vedtægter 17. marts 2016 Rødovre Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 17 Rødovre Lærerforening Tæbyvej 5 C 2610 Rødovre

Vedtægter 17. marts 2016 Rødovre Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 17 Rødovre Lærerforening Tæbyvej 5 C 2610 Rødovre Vedtægter 17. marts 2016 Rødovre Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 17 Rødovre Lærerforening Tæbyvej 5 C 2610 Rødovre 36 70 55 17 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Kredsens navn er Rødovre Lærerforening,

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens.

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. 2. Formål. Foreningens formål er at virke til fremme

Læs mere

GENERALFORSAMLING Fredag d. 20. marts 2015 kl. 17.00 på Hundested Skole - Storebjerg Dagsorden:

GENERALFORSAMLING Fredag d. 20. marts 2015 kl. 17.00 på Hundested Skole - Storebjerg Dagsorden: Generalforsamling Kære kolleger Igen i år er der god grund til at møde op og deltage i generalforsamlingen. Selvom der i Halsnæs ikke er lang vej til TR og kredsstyrelsen, er generalforsamlingen noget

Læs mere

Vedtægter for TalentCampDK

Vedtægter for TalentCampDK Bestyrelsen stiller forslag om følgende vedtægtsændringer. TalentcampDK er en ny og dynamisk organisation som er inde i en god udvikling, hvor der er behov for nogle justeringer af vedtægterne. Vedtægter

Læs mere

Noter til regnskab 2014.

Noter til regnskab 2014. Noter til regnskab 2014. 1 Renter ekstraordinære store pga mgl frikøbsafregning med kommunen 2 Pga mange nye TR og sygemelding var der kun 3 deltagere på St. kursus/fr.dal Desuden blev begge konferencer

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle.

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Revideret 21-04-2018. 1 1. Foreningens navn. Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Rev. 21-04-2018 2. Formål.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme

Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Partnerskab for Østersøturisme. Foreningen har hjemsted i Region Sjælland. 2 Stifter Stiftere er: 3 østersøvendte

Læs mere

Vedtægter. for. Den Selvejende Institution Næsbyhallerne

Vedtægter. for. Den Selvejende Institution Næsbyhallerne Side 1 Vedtægter for Den Selvejende Institution Næsbyhallerne 2017 Side 2 Selskabsform, navn og hjemsted 1 Næsbyhallerne (efterfølgende benævnt NH) er en selvejende institution. Dens hjemsted er Odense

Læs mere