Dagsorden 13. august 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden 13. august 2015"

Transkript

1 Dagsorden 13. august 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 25. august 2015 Tid : Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30 frokost) Sted Snaregade 10A København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen: Birgit Henriksen, Claus Hjortdal, Jørgen Mandrup, Lars Nyborg, Lisbeth Schmidt Andersen, Lene Burchardt, Ole Stavngaard, Peter Nellemann og Torben Mørup. Fra sekretariatet: Peter Cort (referent) og Katrine Thomsen (mødeledelse). Bemærk Afbud Mødet slutter tidligere end vanligt grundet Regionalt Bestyrelsesmøde, som afholdes på Tagensbro Skole kl Lars Nyborg måtte gå efter punkt 8. Camilla Ottsen DAGSORDEN PRAKTISKE FORHOLD 1. Godkendelse af hovedbestyrelsesmødets dagsorden Til godkendelse. 2. Godkendelse af referat fra sidste hovedbestyrelsesmøde Til godkendelse. Bilag: Referat fra den 4. juni DLF kongres, organisatoriske forhold Til orientering og drøftelse: Claus Hjortdal orienterer om forhold vedr. organisatoriske forhold, herunder om den kommende kongres i DLF. 4. Sekretariatet Til orientering Katrine Thomsen orienterer om APV i Sekretariatet, de faglige enheder og om procesplan med Frie Skolers Ledere. Godkendt Godkendt REFERAT Der er HB-møde om aftenen det er i kalenderen. Der er udsendt materiale. KATH undersøger vedr. suppleant for Camilla Ottsen. Kort fokus på BUPL orientering om en mulig dobbeltorganisering af SFO/indskolingsledere. KATH der har været en god start og energi i sekretariatet det er godt, for vi går et travlt år i møde. Desværre er Charlottes situation forværret i løbet af sommeren. På denne baggrund er

2 vores jobopslag om en administrativ medarbejder speedet op vi arbejder med en 30 timers stilling. Foreløbig er der 50 ansøgere. Der har været afholdt APV i sekretariatet ingen røde lamper, men vi behandler APV en på personalemøde den 18. august 2015 især med fokus på travlhed. FSLeder vi har opstart med Bjarne Y. Jørgensen den 18. august 2015 der er aftalt en møderække frem mod en samarbejds-aftale med opstart jan/feb Kvalitet i skoleledelse Til orientering og drøftelse Jørgen Mandrup Nielsen orienterer om arbejdet med Kvalitet i skoleledelsen. Der bliver arbejdet med drejebogen, generelt får vi positive tilbagemeldinger om indsatsen Kvalitet i skoleledelse. På det Regionale Bestyrelsesmøde den 13. august i Aalborg var der opbakning til indsatsen. De lokale bestyrelser fik til opgave at sende yderligere punkter til drejebogen. Der var nogle få sproglige kommentarer, som gruppen tager med tilbage i arbejdet. Sproget kan strammes op enkelte steder. Der er møde i arbejdsgruppen i september. Vi nærmer os kraftigt deadline. TEMA 6. Årsmøde 2015 Til orientering og drøftelse: Jørgen Mandrup Nielsen orienterer om salg af stande og forventninger til den økonomiske ramme. 7. Aktuelt Politiske dagsorden Tidsramme: At få en politisk drøftelse af aktuelle forhold. Efter folketingsvalget er Ellen Trane Nørby ny undervisningsminister og der er et nyt regeringsgrundlag med fokus på bl.a. inklusion. Der satses stadig på, at den nye minister kan komme. Udlejningen af stande: Vi arbejder hårdt på at få de sidste m2 udlejet (udfordringer med 2. balkon og rytmisk musikscene). Vi er fortrøstningsfulde men der kan opstå mindre problemer med budgettet (omkring kr ,-). Vi arbejder på at styrke interessen for de m2, som er svære at sælge. Til orientering arbejder vi med Aalborg til årsmøde CH og JMN havde et kort møde med den nye minister slut juli. Hun er meget direkte i sin facon hvilket skal forstås positivt. Sorø-mødet: Positiv opbakning til lærere og ledere for arbejdet med reformen. En stor reform kommer ikke på plads på blot et år. Fokus på service eftersyn især inklusion. Alt i alt har vi fået en god start med ministeren.

3 Der har været afholdt Sorø-møde med interessenter fra uddannelsesområdet. Ny kronik klar til skolestart fra Claus Hjortdal, Stephan Hermann og Mikkel Haarder. Bilag: Kronik, eftersendes. Efter kort indledning ved Claus Hjortdal er der en åben politisk drøftelse med fokus på, hvad der er særligt vigtigt at få frem på den politiske dagsorden. Anna Mee fra KL (nok ikke en KL holdning) nævnte en særlig uddannelse for skoleledere. Kronik: Den kom i går i Politiken og er blevet set af mange på FB. Der har været en massiv medieinteresse i forhold til skolestart. Der har været for meget fokus på negative historier om FS og reformen. Vi skal konstruktivt være med til at bære de positive/ærlige historier frem i medierne. Det handler bl.a. om: Ikke forsvar men en anden vinkel. Tale folkeskolen op! Folkeskolens opgave vi har plads til alle og ambitioner for alle Mangfoldigheden. Dannelse og sammenhængskraft nuancere kvalitetsdiskussionen, fælles kulturel identitet, livsduelighed. Vi skal have ambitioner også fokus på børnenes videre færd i uddannelsesverdenen Proaktivt gå ind i alliancer med erhvervsledere. 8. Økonomi kvartalsrapport og budget Tidsramme: At Hovedbestyrelsen forholder sig foreningens økonomi med fokus på 2. kvartalsrapport samt forholder sig til tilretning af budget Ny kvalitetsrapport for 2. kvartal er udarbejdet. Der er udarbejdet en analyse af medlemstal og et forslag til tilretning af budget 2015 er udarbejdet. Bilag: Kvartalsrapport for 1. januar til 30. juni 2015 Forslag til tilretning af budget Jørgen Mandrup Nielsen vil orientere om økonomien i foreningen med fokus på den netop udarbejdede kvartalsrapport, indstille at der sker en tilretning af budget 2015 samt give oplysning om en række nøgletal jf. listen nedenfor. Medlemstal og medlemsudvikling Kassekredit JMN orienterede om medlemsudviklingen i Da medlemstal/kontingentindtægter blev budgetteret ift. budget 2015 var der opmærksomhed på det hidtidige fald i medlemstal samt på forventede tendenser vedr. strukturændringer og ledelsesreduktioner. Bevidst blev der besluttet en stram og konservativ budgetlægning. Faktum første halvår af 2015 viser, at medlemstallet er langt mere stabilt end forventet. Pr. juni 2015 er antallet af fuldtidsbetalende medlemmer på Medlemstallet følges løbende. HB tog orienteringen til efterretning og roste ift. det nuværende fokus på opdateringen af medlemmer i medlemssystemet. JMP gennemgik kvartalsrapport for 2. kvartal 2015, med særligt fokus på kontingenter, AKUT-midler, lejeindtægter, kommunikation, lønninger/frikøb/honorar og it. HB tog gennemgang og orienteringen af kvartalsrapporten til efterretning.

4 Næste skridt ift. Særlig Fond Administrationen Kvalitetsrapport for 2. kvartal 2015 Tilretning af budget 2015 på baggrund af medlemstallet. Gennemgang af økonomi på formandsmødet i august På baggrund af orienteringen drøfter Hovedbestyrelsen sagen og tager de nødvendige beslutninger. 9. Status på Regionale Bestyrelsesmøder Tidsramme: At Hovedbestyrelsen er informeret om proces ift. de regionale bestyrelsesmøder i august. Der er via de lokale formænd udsendt invitationer til alle lokale bestyrelser om deltagelse i Regionale Bestyrelsesmøder. Onsdag d. 12. august: Aalborg, Gl. Lindholm SkoleTorsdag d. 13. august: København, Tagensbro SkoleMandag d. 17. august: Hillerød, Grønnevang Skole- Tirsdag d. 18. august: Middelfart, Strib Skole Onsdag d. 19. august: Næstved, Lille Næstved Skole Torsdag d. 20. august: Silkeborg, Sølystskolen JMP indstillede, at HB besluttede en budget-justering, grundet det mere stabile medlemstal og deraf positive tal ift. kontingentindtægter samt øgede akut-midler. HB drøftede indstillingen og det blev besluttet at foretage en budget-justering, hvor der både skal justeres på indtægter og udgifter med særligt fokus på: Løn/honorar/frikøb/pension Kommunikation IT Omkostninger formanskab overført underskud fra årsmødet HB besluttede at formandskab udarbejder endelig budget-justering og har fokus på kommunikation ift. foreningens økonomi. CH udtrykte tilfredshed med antal tilmeldte, i alt ca. 150 deltagere til møderne. CH orienterede på baggrund af det regionale bestyrelsesmøde i Aalborg. HB tog orienteringen til efterretning. Under punktet var der dialog om: Sammenhængskraften i foreningen øverste leder og mellemledere Kontakt med foreningen, medlemsmøder, møder med formandskab/hb Styrkelsen af regionale netværk Kvalificeret hjælp til leder-tr, TRmøder Tidsperspektivet ift. konsulenthjælp Foreningens organisering, flad struktur, HB Dagsordenen på møderne er: 1. Organisatoriske vilkår 2. Skolelederforeningen på længere sigt 3. Kvalitet i skoleledelse, skoleledelsens vilkår 4. Eventuelt Bilag: Materiale til de regionale bestyrelsesmøder Claus Hjortdal orienterer om tilmeldingen til de lokale bestyrelsesmøder og om afviklingen og indhold på første møde den 12. august Derefter er der dialog i plenum.

5 10. Forberedelse af formandsmødet den 27. august 2015 Tidsramme: At Hovedbestyrelsen er afklarede ift. afviklingen af formandsmødet den 27. august Den 27. august 2015 afholdes formandsmøde i DGI Byen København. Bilag: Udkast til endelig dagsorden. På baggrund af udkast til endelig dagsorden vil Claus Hjortdal fremlægge tanker om form og indhold på formandsmødet den 27. august. Under punktet vil følgende forhold være centrale: Endelig dagsorden HB s rolle på mødet Opsamling fra mødet Hovedbestyrelsen drøfter sagen og træffer de nødvendige beslutninger. CH gennemgik forslag til endelig dagsorden. I den forbindelse drøftede HB: På mødet skal metode sikre dialog og involvering. Økonomi, jf. punkt 8 vigtigt med god kommunikation. Rækkefølgen i dagsordenspunkterne, hvor Økonomi skal først. Input fra de regionale møder skal knyttes til drøftelsen om foreningen på længere sigt. Skolelederforeningen på længere sigt en drøftelse med fokus på: o Proces og målene for foreningen (tidligere vist Prezi). o Aktuelt fokus - sammenhængskraften i foreningen. At være tæt på det lokale niveau (regionale netværk). o Aktuelt fokus, at understøtte leder-tr (mødestruktur, kurser) o Samarbejdet med Frie Skolers Ledere fokus ift. LC Lederforum. o Ikke klarhed om eventuelt ny organisationsstruktur. HB besluttede at formandskabet - ud fra de nævnte input og kommentarer udarbejder den endelige dagsorden for formandsmødet og sender ud. NYT UDEFRA OG NÆSTE SKRIDT Med henblik på at styrke policy-processen og politikskabelsen i foreningen sættes fokus på nyt udefra og næste skridt det være sig møder, artikler, inspiration 11. Nyt udefra politikskabelse - Status: Tættere på elevens læring - Rundbordssamtale om ledelse i skolen 12. Dagsordenspunkter til næste HB-møde den 8. september 2015 kl CH orienterede om AP-Møller-projektet om Tættere på elevens læring. Skolelederforeningen har aktuelt fået godkendt ansøgning om nye workshops for de 8 kommuner, som deltager i projektet. CH orienterede om rundbordssamtalen, hvor der er fælles fokus på at profilere skoleledelse og den gode folkeskole. Der arbejdes videre ift. netværkstanke/alliance. Ingen yderligere punkter. - Opfølgning på formandsmødet med fokus på invitationen til det ekstraordinære repræsentantskabsmøde i oktober Eventuelt Intet til eventuelt.

REFERAT af den 7. maj 2015

REFERAT af den 7. maj 2015 REFERAT af den 7. maj 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 19. maj 2015 Tid 09.45 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (13.00-14.00 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat 4. februar 2016

Referat 4. februar 2016 * Referat 4. februar 2016 Hovedbestyrelsens ordinære møde 8. marts 2016 Tid 10.15 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (ved 12-tiden sandwich) Derefter sommerafslutning

: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (ved 12-tiden sandwich) Derefter sommerafslutning Referat 4. juni 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 9. juni 2015 Tid 9.45-15.45: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (ved 12-tiden sandwich) Derefter sommerafslutning Sted Snaregade 10A - 1205 København K.

Læs mere

Referat 5. februar 2015

Referat 5. februar 2015 Referat 5. februar 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 26. februar 2015 Tid 09.45 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat 17. september 2015

Referat 17. september 2015 Referat 17. september 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 22. september 2015 Tid 9.45-16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat 16. april 2015

Referat 16. april 2015 Referat 16. april 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 23. april 2015 Tid 09.45 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat 4. december 2014 Hovedbestyrelsens ordinære møde

Referat 4. december 2014 Hovedbestyrelsens ordinære møde Referat 4. december 2014 Hovedbestyrelsens ordinære møde 9. december 2014 Tid 09.45 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat 1. oktober 2014 Hovedbestyrelsens ordinære møde

Referat 1. oktober 2014 Hovedbestyrelsens ordinære møde Referat 1. oktober 2014 Hovedbestyrelsens ordinære møde 7. oktober 2014 Tid 15.00 21.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde inkl. middag (middag kl. 19.00) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra

Læs mere

Referat 6. november 2014 Hovedbestyrelsens ordinære møde

Referat 6. november 2014 Hovedbestyrelsens ordinære møde Referat 6. november 2014 Hovedbestyrelsens ordinære møde 11. november 2014 Tid 09.45 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat 11. september 2014 Hovedbestyrelsens ordinære møde

Referat 11. september 2014 Hovedbestyrelsens ordinære møde Referat 11. september 2014 Hovedbestyrelsens ordinære møde 16. september 2014 Tid 09.45 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Deltagere Snaregade 10A - 1205 København K. (Vi mødes

Læs mere

Referat 8. december 2016

Referat 8. december 2016 Referat 8. december 2016 Hovedbestyrelsens ordinære møde 12. december, 2016 Tid 9.30 14.45: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat 11. januar 2017

Referat 11. januar 2017 Referat 11. januar 2017 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid 9.30 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen: Claus

Læs mere

Referat 3. marts 2016

Referat 3. marts 2016 * Referat 3. marts 2016 Hovedbestyrelsens ordinære møde 21. juni 2016 Tid 9.45 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

: Ordinært hovedbestyrelsesmøde ( frokost)

: Ordinært hovedbestyrelsesmøde ( frokost) Referat 11. maj 2017 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid 9.45 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen: Claus Hjortdal,

Læs mere

Referat 10. januar 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde

Referat 10. januar 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde Referat 10. januar 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid Sted Deltagere 9.45 14.30: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.00-13.00 frokost) Rundvisning og nytårskur frem til kl. 16.00. Skolen på Strandboulevarden,

Læs mere

Hovedbestyrelsen visions-seminar 21. juni 2016

Hovedbestyrelsen visions-seminar 21. juni 2016 Referat 13. maj 2016 Hovedbestyrelsen visions-seminar 21. juni 2016 Tid 8.00 13.00: Visions-seminar for hovedbestyrelsesmøde (frokost fra kl. 12.00) Sted Carlsberg Conference Center, Gamle Carlsberg Vej

Læs mere

Referat 9. februar 2017

Referat 9. februar 2017 Referat 9. februar 2017 Hovedbestyrelsens ordinære møde 10. februar 2017 Tid 9.30 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat 9. januar 2019 Hovedbestyrelsens ordinære møde

Referat 9. januar 2019 Hovedbestyrelsens ordinære møde Referat 9. januar 2019 Hovedbestyrelsens ordinære møde 11. januar 2019 Tid 9.45 14.40: Ordinært hovedbestyrelsesmøde med efterfølgende nytårskur Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat 20. juni 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde

Referat 20. juni 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde Referat 20. juni 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid 9.45 14.45: Ordinært hovedbestyrelsesmøde Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra hovedbestyrelsen: Claus Hjortdal, Dan Gert Christensen,

Læs mere

Referat 18. maj Hovedbestyrelsesmøde : Hovedbestyrelsesmøde ( frokost) Formandens kontor, Børsen, København K

Referat 18. maj Hovedbestyrelsesmøde : Hovedbestyrelsesmøde ( frokost) Formandens kontor, Børsen, København K Referat 18. maj 2018 Hovedbestyrelsesmøde Tid Sted Deltagere 8.30-13.00: Hovedbestyrelsesmøde (12.15-13.00 frokost) Formandens kontor, Børsen, København K Fra Hovedbestyrelsen: Claus Hjortdal, Dan Gert

Læs mere

Referat 4. april 2017

Referat 4. april 2017 Referat 4. april 2017 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid 9.45 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen: Claus Hjortdal,

Læs mere

Referat 27. februar 2019 Hovedbestyrelsens ordinære møde

Referat 27. februar 2019 Hovedbestyrelsens ordinære møde Referat 27. februar 2019 Hovedbestyrelsens ordinære møde 28. februar 2019 Tid 9.45 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde med efterfølgende møde med DLF s forretningsudvalg (17.00-19.00 + middag) Sted Snaregade

Læs mere

Referat 10. oktober 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde 11. okt. 2018

Referat 10. oktober 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde 11. okt. 2018 Referat 10. oktober 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde 11. okt. 2018 Tid 9.30 17.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra hovedbestyrelsen: Claus Hjortdal,

Læs mere

: Ordinært hovedbestyrelsesmøde ( frokost)

: Ordinært hovedbestyrelsesmøde ( frokost) Referat 7. juni 2017 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid 9.45 14.30: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.10 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen: Claus Hjortdal,

Læs mere

Referat 7. februar 2018

Referat 7. februar 2018 Referat 7. februar 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid 9.45 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.15-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen: Claus

Læs mere

Referat 2. marts 2018

Referat 2. marts 2018 Referat 2. marts 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid 9.45 15.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.15-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen: Claus Hjortdal,

Læs mere

Referat 14. april 2016

Referat 14. april 2016 * Referat 14. april 2016 Hovedbestyrelsens ordinære møde 21. juni 2016 Tid 10.15 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) OBS foto fra kl. 8.30 Sted Snaregade 10A - 1205 København K.

Læs mere

Referat 13. november 2017

Referat 13. november 2017 Referat 13. november 2017 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid 9.45 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.15-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen: Claus

Læs mere

Referat 11. august 2016

Referat 11. august 2016 * Referat 11. august 2016 Hovedbestyrelsens ordinære møde 12. august 2016 Tid 9.30 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30 Aarhus, den 4. marts 2015 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30 Referent: AK punkt 1 7/CI punkt 8 12 Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF og

Læs mere

Referat 13. marts 2019 Hovedbestyrelsens ordinære møde

Referat 13. marts 2019 Hovedbestyrelsens ordinære møde Referat 13. marts 2019 Hovedbestyrelsens ordinære møde 14. marts 2019 Tid 9.45 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra hovedbestyrelsen: Claus Hjortdal,

Læs mere

Referat 7. september 2017

Referat 7. september 2017 Referat 7. september 2017 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid 9.45 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.30 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen: Claus

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Referat 9. marts 2017

Referat 9. marts 2017 Referat 9. marts 2017 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid 9.30 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen: Claus Hjortdal,

Læs mere

Referat 15. januar 2015

Referat 15. januar 2015 Referat 15. januar 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 20. januar 2015 Tid 09.45 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat 14. august 2019 Hovedbestyrelsens ordinære møde

Referat 14. august 2019 Hovedbestyrelsens ordinære møde Referat 14. august 2019 Hovedbestyrelsens ordinære møde 15. august 2019 Tid Sted Deltagere 9.45 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde Snaregade 10A, København K Fra hovedbestyrelsen: Claus Hjortdal, Dan

Læs mere

Referat 6. oktober 2016

Referat 6. oktober 2016 Referat 6. oktober 2016 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid 9.30 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen: Claus

Læs mere

Referat 7. december 2017

Referat 7. december 2017 Referat 7. december 2017 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid 9.45 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.15-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen: Claus

Læs mere

REFERAT 3. november 2016

REFERAT 3. november 2016 REFERAT 3. november 2016 Hovedbestyrelsens ordinære møde 4. november 2016 Tid 9.30 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Referat 7. november 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde 8. nov. 2018

Referat 7. november 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde 8. nov. 2018 Referat 7. november 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde 8. nov. 2018 Tid 9.45 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra hovedbestyrelsen: Claus Hjortdal,

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 24. september 15. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 13.00 15.00

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 24. september 15. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 13.00 15.00 Aarhus, den 28. september 2015 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 24. september 15 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 13.00 15.00 Referent: Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF Ingen FP Jesper Skorstengaard

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012

Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012 Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Mads Kolte-Olsen (Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg og Susanne Ravn

Læs mere

Referat 5. oktober 2017

Referat 5. oktober 2017 Referat 5. oktober 2017 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid 9.45 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.30 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen: Claus

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering Spejdernes bestyrelse Mandag d. 12. marts 2018 kl. 14.00-19.00 Holmen, Salen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak,

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 3. december Sted: ÅLF s mødelokale Kl.:

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 3. december Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: Aarhus, den 7. december 2015 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 3. december 2015 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 12.00 14.00 Referent: Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF RGA og MST FP Jesper Skorstengaard

Læs mere

REFERAT Hovedbestyrelsesmøde

REFERAT Hovedbestyrelsesmøde REFERAT Hovedbestyrelsesmøde Dato: 24. april 2018 Tid: Kl. 13.00 14.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale S-06 Deltagere: Per Røner, Steen Vinderslev, Henrik Kruse, Rie Perry,

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 13. august Sted: ÅLF s mødelokale Kl.:

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 13. august Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: Aarhus, den 24. august 2015 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 13. august 2015 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.45 12.00 Referent: Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF Ingen FP Jesper Skorstengaard

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Deltagere: Marianne

Læs mere

Referat 17. august 2017

Referat 17. august 2017 Referat 17. august 2017 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid 9.45 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen: Claus

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Tid: Onsdag den 16. januar 2013 kl Søren Brixen (SB), Troels Rasmussen (TR) og Steen Tinning (STI)

Tid: Onsdag den 16. januar 2013 kl Søren Brixen (SB), Troels Rasmussen (TR) og Steen Tinning (STI) Referat DIREKTIONSMØDE Tid: Onsdag den 16. januar 2013 kl. 08.30-10.30 Sted: Deltagere: Søren Brixens kontor Søren Brixen (SB), Troels Rasmussen (TR) og Steen Tinning (STI) Afbud fra Birgit Gjøl Nielsen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund Dato: Lørdag den 18. november 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Danske Døves Landsforbund, Brohusgade 17, 2200 København N Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 13. december 2016 Tid: Kl. 15.00 16.30 Sted: Deltagere: Afbud: Park Inn, Engvej 171, 2300 København S Niels Nybye Aagesen, Kim Herlev Jørgensen, Henrik Kruse, Per Ullerichs,

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

Bestyrelsen i Århus Skolelederforeningen mødtes d. 19. august 2011.

Bestyrelsen i Århus Skolelederforeningen mødtes d. 19. august 2011. Bestyrelsen i Århus Skolelederforeningen mødtes d. 19. august 2011. På mødet var følgende blandt andet på dagsordenen: Århus Skolelederforening ønsker tildelingskriterierne vedrørende specialklasseelever

Læs mere

12.05 Status Energi Viborg Kraftvarmes projektgruppemøder Orientering

12.05 Status Energi Viborg Kraftvarmes projektgruppemøder Orientering Vedr. : Ordinært møde Referat af 12. møde 2019 Sted : Viborg Fjernvarme, Håndværkervej 6, 8800 Viborg Tid : Tirsdag den 27. august 2019 kl. 16.00-19.00 Deltagere : Kristian Brøns Nielsen KBN Ole Anders

Læs mere

Mandag d. 22. august kl Afbud: Lisa var syg, Lars havde meldt ud, at han først kunne være med fra kl grundet arbejde.

Mandag d. 22. august kl Afbud: Lisa var syg, Lars havde meldt ud, at han først kunne være med fra kl grundet arbejde. Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde Mandag d. 22. august kl. 17-19.30. Afbud: Lisa var syg, Lars havde meldt ud, at han først kunne være med fra kl. 17.30 grundet arbejde. Dagsorden 1. Godkendelse af

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

6. Drøftelse af indstillinger i forbindelse med sagsfremstillinger til RAR

6. Drøftelse af indstillinger i forbindelse med sagsfremstillinger til RAR 10. marts 2016 Deltagere: Flemming Kronsten, formand Gert Jørgensen, næstformand Carsten Bloch Nielsen, næstformand Marianne Sumborg, arbejdsmarkedsdirektør AMK Øst Helle Klein, AMK Øst (referent) Dagsorden

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. februar 2018 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Kurt Nielsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. februar 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl. 09.30-10.30 Sted Nordsøen Oceanarium, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals - mødelokale: Stornoway Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Tirsdag den 20. november 2018 kl. 16.30 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 28. maj 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.45 12.00

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 28. maj 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.45 12.00 Aarhus, den 8. juni 2015 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 28. maj 2015 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.45 12.00 Referent: DRF Fraværende: MH og JWS. RGA kom kl. 10.30 Mødeleder: Forkortelser: FP Jesper

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

KB- møde tirsdag d kl. 14:00 Haderslev Realskole

KB- møde tirsdag d kl. 14:00 Haderslev Realskole 2019, 12.03 Referent: FTH KB- møde tirsdag d.12.03. 2019 kl. 14:00 Haderslev Realskole Deltagere: Hans Erik Hansen (HE) Finn Trond Hansen (FTH) Inga Fries (IF) Torben Hansen (TH) Lene Mikkelsen (LM) via

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 Tidspunkt: kl. 13-16 Sted: Social- og Sundhedsskolen Skive, Arvikavej 7 Deltagere: Bente Bang, Kenneth Bjerregaard, Ove Kent Jørgensen, Ulla Møller Thomsen,

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010 Mødedeltagere: Lennart Damsbo-Andersen, Gert Møller, Jens Kronborg, Martin Taarup, Oluf Brandt, André Gremaud og Verner Ljung. Afbud: Anne Knudsen, Fritze Tillisch og Stig Samson Naur Referat 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd.

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd. Dagsorden og Referat Vedrørende: Referat skolebestyrelse Mødedato: 25092017 Kl. 17-20 Deltagere: Tina, Mikkel, Emil, Mette J, Mette W, Rikke, Stinne, Lars, Charlotte, Torben, Birgitte, Erik, Lene, Henrik,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 14. december 2016 kl hos Erhvervsstyrelsen,

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 14. december 2016 kl hos Erhvervsstyrelsen, Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 14. december 2016 kl. 13.00-15.00 hos Erhvervsstyrelsen, Vejlsøvej 29, 8600 Silkeborg. Mødet indledtes med en velkomst v. regionalchef Preben Gregersen,

Læs mere

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Aase Marie Hou,

Læs mere

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 16. maj 2012 en GODKENDELSER: 1. Godkendelse af dagsordenen Indstilling Bestyrelsen godkender dagsordenen. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af RB-møde Etf Region Syd,

Referat af RB-møde Etf Region Syd, Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde Etf Region Syd, 13.11.2017 Deltagere: Camila Mohr Nielsen,

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august FIUSYS. nr

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august FIUSYS. nr 97 REFERAT FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august 2017 FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 14.15 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsens lokaler Engvej 122, 2791 Dragør

Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsens lokaler Engvej 122, 2791 Dragør Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsens lokaler Engvej 122, 2791 Dragør tirsdag den 1. oktober 2013 kl.17.15 14. oktober 2013 Til stede: Kim Carlsen Knud Erik Andersen Liss Porsborg ( afbud ) Jørgen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor 20. marts 2014 KL. 18.00 Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Dagsorden: 1. Præsentationsrunde, da vi har indbudt valgte faggruppe repræsentanter der skal deltage

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00 3. september 2018 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde tirsdag den 28. august 2018 Kl. 15:30 18:00 Hotel Vejlefjord, Stouby Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 30. august 2017 Tid: Kl. 08.30 10.00 Sted: Deltagere: Afbud: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale 1-03, ligger på første sal, til højre for lokalet hvor

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 21.35 i Borgerhuset Referat Afbud: Paw Nielsen, Dennis Lund og Stine Andersen. 20/2014: Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Godkendelse

Læs mere

Lederforeningen Lokalafdelingen

Lederforeningen Lokalafdelingen Lederforeningen Lokalafdelingen Vends Herreds Lærerkreds Nyhedsbrev 2. Marts 2005 Afstemning OK 05 Referat generalforsamling d. 7/3 05 Beretning Kommentarer til beretningen. Ansvarshavende: Jørgen Troelsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 24. maj 2018

Referat fra bestyrelsesmøde d. 24. maj 2018 Referat fra bestyrelsesmøde d. 24. maj 2018 Dato: Torsdag d. 24. maj 2018 Tidspunkt: kl. 19.00-21.30 OBS: Konstituerende møde for ny bestyrelse klokken 18.00. Kommentarer til årsberetning klokken 18.45.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 30. november 2015

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 30. november 2015 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 30. november 2015 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Klaus Markussen, Christian Holm Donatzky, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Referat Udviklingsudvalget's møde Torsdag den Kl. 15:00 Vejstrup Efterskole, Højskolevej 49, Vejstrup

Referat Udviklingsudvalget's møde Torsdag den Kl. 15:00 Vejstrup Efterskole, Højskolevej 49, Vejstrup Referat Udviklingsudvalget's møde Torsdag den 16-06-2016 Kl. 15:00 Vejstrup Efterskole, Højskolevej 49, Vejstrup Deltagere: Lars Erik Hornemann, Henrik Nielsen, Jens Munk, Bo Hansen, Bruno Hansen Afbud:

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Lørdag 1. december kl i DGI Huset Herning (i forlængelse af bestyrelsesseminar)

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Lørdag 1. december kl i DGI Huset Herning (i forlængelse af bestyrelsesseminar) DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 27. november 2018 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Lørdag 1. december kl. 12.45-14.30 i DGI Huset

Læs mere

Ref.: Lene Andersen Dato: Dato: 8. juni Tid: kl. 09:00 15:00. Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark Herning

Ref.: Lene Andersen Dato: Dato: 8. juni Tid: kl. 09:00 15:00. Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark Herning Dato: 8. juni 2018 Ref.: Lene Andersen Dato:08.06.2018 Tid: kl. 09:00 15:00 Sted: Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark 4 7400 Herning Der er kaffe og rundstykker fra kl. 8:30 Der er frokost

Læs mere