SVAR PÅ SPØRGSMÅL TIL UDBUDSMATERIALE OM ULLERØD NORD

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SVAR PÅ SPØRGSMÅL TIL UDBUDSMATERIALE OM ULLERØD NORD"

Transkript

1 SVAR PÅ SPØRGSMÅL TIL UDBUDSMATERIALE OM ULLERØD NORD 1. Hvor mange boligenheder må placeres i delområde 9? Materialet beskriver ca. 67 rækkehuse. Er det antal boligenheder stadig gældende hvis man ønsker at kombinere etageboligbyggeri med tæt-lav boligbyggeri og gå efter de 60 %? I så fald vil en fuld udnyttelse (ca m2 etagemeter) og fastholdelse af antallet på 67 vil give boligstr. på ca 477m2 pr stk(!) Ja, det er stadig gældende, at fastholde organiseringen, som det principielt er vist på kortbilag F i lokalplanen. Som der står i udbudsmaterialet: delområde 9 må kun anvendes til tæt-lav boligbebyggelse (ca. 67) med mindre haver, etagebebyggelse, fællesanlæg samt grønne arealer. Bebyggelsen skal organiseres som rækkehuse jf. kortbilag F i lokalplanen I udbudsmaterialet står også: Der må inden for nærmere angivne områder bygges i 1½ plan og rækkehuse i 2- og 3-plan jf. lokalplan 400, kortbilag C og F i lokalplanen. Bebyggelsen skal organiseres som rækkehuse jf. kortbilag F i lokalplanen. Ved 3 etager er det muligt at bygge enheder med både vandret og lodret skel. Altså skal boligerne (i princippet) organiseres og disponeres som vist på kortet på næste side. Dvs. at eventuelle 3-etagersboliger i det nordlige område af delområde 9 skal også organiseres som rækkehuse. Jf. bestemmelserne i lokalplan 400 for Ullerød Nord (kortbilag C og F), er udstykningsplanen med henholdsvis ca. 28 parcelhusgrunde og ca. 67 rækkehuse en principiel udstykningsplan. Dette betyder, at det er muligt at præsentere et projekt, hvor placeringen og antal boliger er anderledes. Projektet vil blive vurderet, hvis der er taget udgangspunkt i organiseringen som rækkehuse og at organiseringen af bebyggelsen forholder sig til landskabet som det er intentionen i lokal- og landskabsplan. Dvs. at der skal sikres åbne fysiske og visuelle forbindelser mellem de private og halvprivate friarealer (se også nedenstående kort og landskabsplan). Overholder projektet lokalplan og bygningsreglement vil vi vurdere det. Vi vil forholde os til om det lever op til kriterierne som angivet i udbudsmaterialet.

2 Som det ses på ovenstående kort til højre (fra Lokalplan 400, kortbilag C) angiver tallene, hvor mange etager, der max. kan bygges inden for hvert delområde i område 9. Ligeledes ses princippet for koblingen mellem de åbne og private friarealer. 2. Byggeret og antal boliger Byggeret på delområde 9 er m2 (BB% 40 af delområde 9s samlede areal på ca m2). Hvis en bolig er 100 m2 svarer det til ca. 170 boliger er det indenfor udbuddet okay? Så længe at de stables etableres på de ca. 67 markerede felter i kortbilag F fra Lokalplan 400 og maks. etagehøjderne respekteres. Vi kan ikke vurdere om 170 boliger er okay uden at have set et projekt. På kortet er det ikke præciseret, hvor mange etageboliger, som kan opføres. Så det afhænger også af valget i forhold til dette. Projektet vil blive vurderet, hvis det overholder lokalplan og bygningsreglement. Både på pris og kvalitet. Se i øvrigt svar til spørgsmål Mulighed for Fortættet byggeri? Hvis man udnytter bebyggelses% på 60 for delområde 9 og bygger enheder med et gennemsnit på ca. 100m2 vil det give ca. 320 enheder. Dette vil give en anderledes fortættet bebyggelsesplan og nogle andre kvaliteter (ikke undersøgt yderligere) - vil dette falde indenfor udbuddets rammer? Se svar på spørgsmål 1 og Ca. 67 boliger hvad betyder det?

3 Ca. 67 på side 5 i udbuddet refererer til hvad? 67 boliger, eller 67 felter hvor man har mulighed for at etablere etagebolig og derved reelt mange flere boliger? Som kortet på næste side angiver, er der kun mulighed for at etablere etageboliger i tre etager i det nordlige område. Dog gælder at: bebyggelsen skal organiseres som rækkehuse jf. kortbilag F i lokalplanen. Ved 3 etager er det muligt at bygge enheder med både vandret og lodret skel. Jf. bestemmelserne i lokalplan 400 for Ullerød Nord (herefter lokalplan 400) kortbilag C og F, er udstykningsplanen med henholdsvis ca. 28 parcelhusgrunde og ca. 67 rækkehuse en principiel udstykningsplan. Dette betyder, at det er muligt at præsenteres et projekt, hvor placeringen og antal boliger er anderledes. Vi vil vurdere projektet, hvis det overholder lokalplan og bygningsreglement, og vurdere det ift. udbudskriterierne. Se i øvrigt svar på spørgsmål 1 og Principiel udstykningsplan hvor smidig er den? Må man trække i dimensioneringen af felterne, må man rykke rundt på felterne. Se svar på spørgsmål 1 og 2. Etageboliger skal placeres i det nordlige område jf lokalplan og ovenstående kortillustration 6. Grundens afgræsning og dwg-grundlag Vi har sammenholdt bilag 32 (som også er dwg-grundlaget) med bilag 31-cirkelbuens-afgrænsning og fundet en forskel i det NØ hjørne, her buler storparcellen ud. Hvad er det gældende grundlag? Den rigtige afgrænsning er, som vist på dette kortbilag:

4 Det er den samme afgræsning som er indtegnet i den dwg-fil, som I har fået eller vi kan sende til jer på mail. Grunden til at disse tegninger afviger fra Swecos materiale er, at vi har måttet rykke den ydre grænse for at få plads til støjvolden efter Swecos materiale blev indleveret. 7. Angående tegningsgrundlaget Bilag 3 Cirkelbuens afgrænsning og bilag Arealoptegning DWG-fil stemmer ikke overens, grundet dimensioneringen af støjvolden. Er det muligt at få tilsendt den akkurate afgrænsning af cirkelbuen? Og er det muligt at få den principielle udstykning, altså bilag 3, tilsendt i DWG format? Det er afgrænsningen på bilag 3.1, som er korrekt. Denne er tegnet ind i dwg-filen kaldet bilag 3.2. (Er der problemer, så kontakt Anne Nielsen, Byplan (akni@hillerod.dk). 8. Angående den Grønne Kile I lokalplan 400 Kortbilag C: Byggezoner, udstykning, ubebyggede arealer og etageantal er den grønne kile markeret Er det muligt at få præciseret dennes afgrænsning? Eventuelt i DWG format? Svar kommer 9. 3-vådområder Hvorledes er retningslinjer omkring 3 vådområder? Er der bestemte afstande af boligernes placering i forhold til vådområder vi skal være opmærksomme på? I områderne må der ikke foretages ændringer i naturtypernes tilstand, i Cirkelbuens tilfælde udgør 3 områderne af søer og moser, som er af afgørende betydning for den biologiske mangfoldighed og den landskabelige variation. Søerne og moserne er beskyttet mod ændringer af tilstanden. Ændringer i tilstanden kan fx være; permanent ændring af vandstanden, byggeri og anlæg, naturpleje i form af fx oprensning og rydning af pil og andre vedplanter. Tiltag uden for de beskyttede områder, som medfører en tilstandsændring ind i det beskyttede naturområde, er også omfattet af forbuddet. Det kan fx være byggeri eller anlæg tæt ved sø eller mose, som har en direkte drænende effekt ind i naturområdet. Der er ikke en fast regel om afstandskrav til de beskyttede naturområder, men 10 meter anvendes ofte som bufferzone, men det beror på en konkret vurdering. I særlige tilfælde kan kommunen give tilladelse til tilstandsændringer, hvis indgrebet/projektet tjener samfundsmæssige interesser eller har naturforbedrende karakter. 10. Parkering Hvorledes er muligheden for parkering langs vejen, der forbinder delområde 8 og 9?

5 Det er tiltænkt at lokalvejen indrettes periodisk med parkeringsbåse i den ene side. Ved tættere bebyggelse har køber mulighed for at anlægge lokale parkeringsområder for at opnå det korrekte antal af båse kontra husstande. Det må dog nævnes, at det er køber, der skal varetage detailprojekteringen. Derfor kan vi ikke give et mere præcist svar. Princippet skal fremgå ved tilbudsgivning så vi ved om det kan lade sig gøre ift lokalplanen. Endelig detailprojekt skal fremgå af myndighedsprojekt. 11. Rækkehuskarakter i etagebolig hvad er det? Stabling af tre boliger/lejligheder ovenpå hinanden hvordan ser det ud, hvis det skal have rækkehuskarakter? Se referencebilleder på sidste side i dette dokument. Nogle er flere etager end tre, men selve udtrykket og kombination kan gå for at være rækkehus. 12. Spørgsmål og svar om Ullerød Nord. Er der et sted hvor spørgsmål/svar til udbuddet bliver offentliggjort og hvor det vil være tilgængeligt for alle at læse med? Vi opdaterer løbende hjemmesiden med udbudsmateriale med diverse spørgsmål og vej Jf. spørgsmål 6 & 7 vedr. afgrænsning og dwg-grundlag: Se vedhæftede billede - Det gule felt markerer afgrænsningen fra bilag 3.1 og 3.2, indtegnet på den vejledende situationsplan bilag 3.0 som det kan ses i de to markerede røde bokse, så opstår der et mindre problem vedr. vejforhold I bilag 3.0 svinger vejen udenom 3 vandhullerne. I bilag 3.1 og 3.3 tangerer 3 vandhullerne og afgrænsningen, så der ikke er plads til vejen. Disse 3-områder vil forskydes i den anden retning, så der er plads til stamvejen. Det kigger vi på når der ligger et projekt. 14. Vedr. planforhold Ved 3 etager er det muligt at bygge enheder med både vandret og lodret skel. Skal det forstås som at det KUN er tilladt at lave etagebyggeri i Max. 3 etagers-området i Delområde 9? Eller må vi også lave etagebyggeri i Max. 2 etagers-området? Nej, det skal være lodret skel ved 2 etager. 15. Tegningsmateriale og markering af område 9 det muligt at få et dwg-grundlag med afgrænsning af henholdvis Delområde 8 og Delområde 9?

6 Potentiel køber er forpligtet til at håndtere en 100 års regnhændelse via eksisterende vådområder til fællesarealet den Grønne kile, som i øjeblikket projekteres af Hillerød Kommune og Forsyning. Ved detailprojektering af Cirkelbuen skal køber sikre en hydraulisk koordinering med disse, således kommende boligejere ikke får vandskader. Skitsen fra Sweco begrænser fint nuværende estimeret hydrauliske beregninger, men det er købers ansvar, at sikre, at den hydrauliske begrænsning overholdes samt forudsætningerne fra det tekniske notat og lokalplan 400 følges. På baggrund af dette er det muligt at justere afgrænsning af boligerne. Lokalplanen viser princippet for placering af boliger. Intentionen omkring landskabets udformning, boligernes placering og håndtering af vand skal efterleves. Vi kan sende Swecos tegnings som DWG.fil BILAG MED EKSEMPLER PÅ ETAGEBOLIG I RÆKKEHUS- KARAKTER (VANDRET SKEL): Åmosevej i Hillerød:

7 5 6 boliger i hver opgang

8 Andet udtryk, som kan kombineres/tænkes sammen med rækkehuse.

9

SVAR PÅ SPØRGSMÅL TIL UDBUDSMATERIALE OM ULLERØD NORD

SVAR PÅ SPØRGSMÅL TIL UDBUDSMATERIALE OM ULLERØD NORD SVAR PÅ SPØRGSMÅL TIL UDBUDSMATERIALE OM ULLERØD NORD 1. Hvor mange boligenheder må placeres i delområde 9? Materialet beskriver ca. 67 rækkehuse. Er det antal boligenheder stadig gældende hvis man ønsker

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen 1 Februar 2017 Oversigt over høringssvar til Lokalplan 44 Boliger ved Kongeskrænten og kommuneplantillæg 8 Høringssvar nr. Afsender: Navn og adresse Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger

Læs mere

1. Lokalplanområdets forhold til omgivelserne og de tilstødende arealer og bebyggelser.

1. Lokalplanområdets forhold til omgivelserne og de tilstødende arealer og bebyggelser. ØVRIGE OPLYSNINGER Beskrivende tekst suppleres så vidt muligt med angivelser på målfaste kortbilag. Se i øvrigt vejledningen på side 6-8, vedrørende ansøgningens indhold og udformning. A. Basisoplysninger:

Læs mere

GARTNERLUNDEN Udbud af storparcel

GARTNERLUNDEN Udbud af storparcel GARTNERLUNDEN Udbud af storparcel INDLEDNING Struer Kommune udbyder et areal, som er beliggende i Bremdal, som ligger i tæt forbindelse med Struer. Området ligger i et kuperet landskab med udsigt over

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

Det er forvaltningens vurdering, at projektet bør tilpasses den omkringliggende bebyggelse og områdets struktur, inden der udarbejdes lokalplan.

Det er forvaltningens vurdering, at projektet bør tilpasses den omkringliggende bebyggelse og områdets struktur, inden der udarbejdes lokalplan. Møde: Miljø- og teknikudvalget Mødetid: 12. oktober 2016kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet 178. Stillingtagen til planlægning for et boligområde ved Bojesvej i Vorup Sagsnr: 01.00.00-P20-2-10

Læs mere

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN 2002-2012 RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD Vedtaget af byrådet den. 28. april 2004 Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Udbygningen af Stenløse Syd...

Læs mere

14 NYE BOLIGER PÅ KJELDING HØJ

14 NYE BOLIGER PÅ KJELDING HØJ 14 NYE BOLIGER PÅ KJELDING HØJ 17.03.2011 boligbebyggelse på kjelding høj i struer 2 OVERORDNET DISPONERING Den udbudte, smukt placerede storparcel på Kjelding Høj er karakteriseret ved et fint kuperet

Læs mere

Tillæg nr. 22 til Kommuneplan

Tillæg nr. 22 til Kommuneplan Tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2017-2029 Rammebestemmelser for erhvervsområde BBRO.E2.08_T22 og BBRO.E2.03_T22 Tillæggets område KOMMUNEPLANTILLÆG Tillæg nr. 22 2 Tillæg nr. 22 KOMMUNEPLANTILLÆG REDEGØRELSE

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

TILLÆG NR. 13 REKREATIVT OMRÅDE VED LØNNE - FERIECENTER ENKELTOMRÅDE 13.10.R01 VARDE KOMMUNE

TILLÆG NR. 13 REKREATIVT OMRÅDE VED LØNNE - FERIECENTER ENKELTOMRÅDE 13.10.R01 VARDE KOMMUNE TILLÆG NR. 13 REKREATIVT OMRÅDE VED LØNNE - FERIECENTER ENKELTOMRÅDE 13.10.R01 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2010-2022 - APRIL 2011 VEJLEDNING OPBYGNING Tillæg 13 til Kommuneplan 2010-2022 udgøres af en

Læs mere

Edvard Thomsens Vej København S Telefon Fax Notat. 11.

Edvard Thomsens Vej København S Telefon Fax Notat. 11. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Notat Vejledning om opførelse af sekundær bebyggelse med et samlet areal på højst

Læs mere

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 3. juni 2019 til

Læs mere

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 51. for et område ved Wiedergarden.

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 51. for et område ved Wiedergarden. DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 51 for et område ved Wiedergarden. INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning side 3 Lokalplanens redegørelse side 4 Lokalplanområdet Lokalplanens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

STRUER KOMMUNE AUGUST 2007 VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN TILKNYTTET LOKALPLAN NR. 283 FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR DRØWTEN

STRUER KOMMUNE AUGUST 2007 VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN TILKNYTTET LOKALPLAN NR. 283 FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR DRØWTEN STRUER KOMMUNE AUGUST 2007 VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN TILKNYTTET LOKALPLAN NR. 283 FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR DRØWTEN INDHOLD INDHOLD 1 INDLEDNING 5 2 LOKALPLANENS BESTEMMELSER

Læs mere

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse Dato 31-05-2018 Dok.nr. 40580-18 Sagsnr. 16/9854 Ref. SSTA Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan 04.01.L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse I

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

Prioritering af ansøgning om lokalplan og kommuneplantillæg for boliger og institutionsformål på ejendommen Roskildevej 264, Vipperød

Prioritering af ansøgning om lokalplan og kommuneplantillæg for boliger og institutionsformål på ejendommen Roskildevej 264, Vipperød HOLBÆK KOMMUNE Dato: Sagsb.: 9. august.2019 Jørgen Rasmussen Prioritering af ansøgning om lokalplan og kommuneplantillæg for boliger og institutionsformål på ejendommen Roskildevej 264, Vipperød Bilag

Læs mere

BOLIGOMRÅDE - DRONNINGBORG MASKINFABRIK Side 1 af 3

BOLIGOMRÅDE - DRONNINGBORG MASKINFABRIK Side 1 af 3 BOLIGOMRÅDE - DRONNINGBORG MASKINFABRIK Side 1 af 3 PROJEKTBESKRIVELSE Området ved Dronningborg Maskinfabrik ønskes omdannet til et attraktivt boligområde, der skal fungere som en naturlig forlængelse

Læs mere

Tillæg nr til Kommuneplan Etageboligområde ved Søkildevej

Tillæg nr til Kommuneplan Etageboligområde ved Søkildevej Tillæg nr. 2017.06 til Kommuneplan 2017-2029 Etageboligområde ved Søkildevej Forslag Etageboligområde ved Søkildevej Etageboligområde ved Søkildevej Status Plannavn Forslag Etageboligområde ved Søkildevej

Læs mere

Lokalplan nr. 1.8 Lindevangshjemmet m.m.

Lokalplan nr. 1.8 Lindevangshjemmet m.m. Lokalplan nr. 1.8 Lindevangshjemmet m.m. INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...2 Lokalplanens indhold og baggrund...2 Lokalplanens retsvirkninger...3 LOKALPLANEN...4 1 - Områdets afgrænsning...5 2 - Lokalplanens

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.58-204 FOR OMRÅDET : BEGRÆNSET AF KNULLENS SYDLIGE VEJSKEL, ØSTLIGE SKEL AF MATR. NR. 20 a, HØJBY BY OG SOGN, SKEL MOD SPORTSPLADS NORD FOR HØJBY SKOLE, SVENDBORGVEJ AFSNIT

Læs mere

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 91 For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse Redegørelse Lokalplanens indhold... 3 Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning for området... 5 Bestemmelser 1 Lokalplanens

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004 Indhold Lokalplan nr. 1. 4-3 for et boligområde ved Bredekildevej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

Endelig vedtagelse af lokalplan 323 Boliger på Stadiongrunden og Tillæg 12 til Kommuneplan 2013 2025 for Fredericia Kommune

Endelig vedtagelse af lokalplan 323 Boliger på Stadiongrunden og Tillæg 12 til Kommuneplan 2013 2025 for Fredericia Kommune 8. februar 2016 Sags id.: 15/5503 Endelig vedtagelse af lokalplan 323 Boliger på Stadiongrunden og Tillæg 12 til Kommuneplan 2013 2025 for Fredericia Kommune Fredericia Byråd har på mødet den 1. februar

Læs mere

Edvard Thomsens Vej København S Telefon Fax Notat. Dato 26.

Edvard Thomsens Vej København S Telefon Fax Notat. Dato 26. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Notat Vejledning om opførelse af sekundær bebyggelse med et samlet areal på højst

Læs mere

Naturkvalitetsplanen i korte træk

Naturkvalitetsplanen i korte træk Naturkvalitetsplanen i korte træk Hvordan skal de beskyttede naturområder udvikle sig frem mod 2025 Hvad er beskyttet natur? Naturkvalitetsplanen gælder for de naturtyper som er beskyttet mod tilstandsændringer

Læs mere

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune.

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 2 vedrørende et stort set ubebygget område øst for Højsletten og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Boligområde ved Grundet Ringvej, Vejle til Kommuneplan

Boligområde ved Grundet Ringvej, Vejle til Kommuneplan Forslag til Boligområde ved Grundet Ringvej, Vejle til Kommuneplan 2017-2029 for Vejle Kommune og Trekantområdet Forslag vedtaget 19. december 2017 Forslag offentliggjort 13. december 2017 I høring 13.

Læs mere

VEDTAGET. Tillæg 28. Silkeborg Kommuneplan 2013-2025. Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret)

VEDTAGET. Tillæg 28. Silkeborg Kommuneplan 2013-2025. Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) VEDTAGET Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Tillæg 28 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm

Læs mere

BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan Endeligt godkendt den 25. juni 2012 Offentliggjort den 04.

BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan Endeligt godkendt den 25. juni 2012 Offentliggjort den 04. Skjoldborgalle Ingemannsvej Hyvildvej Carit Etlarsvej 0 25 50 75 100 Meters Målestok 1:2.000 ved print i A4 BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endeligt godkendt

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008.

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008. Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe 11. november 2008 Gestelevvej Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal

Læs mere

LOKALPLAN NR.046. FOR ET OMRÅDE TIL ETAGE- 06 RÆKKEHUSBEBYGGELSE VED TRIERSVEJ / loul LA COURS VEJ I HØJVANDEN" SKANDERBORG KOMMUNE 1987

LOKALPLAN NR.046. FOR ET OMRÅDE TIL ETAGE- 06 RÆKKEHUSBEBYGGELSE VED TRIERSVEJ / loul LA COURS VEJ I HØJVANDEN SKANDERBORG KOMMUNE 1987 LOKALPLAN NR.046 FOR ET OMRÅDE TIL ETAGE- 06 RÆKKEHUSBEBYGGELSE VED TRIERSVEJ / loul LA COURS VEJ I HØJVANDEN" LOKALPLANOMRÅDE^0 M SKANDERBORG KOMMUNE 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE...- Beskrivelse

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget HØJER KOMMUNE Lokalplan 02.12.01 Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget Vedtaget: 08.10.1985 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail:

Læs mere

Bygherres præsentation af projektet

Bygherres præsentation af projektet Startredegørelse for nye boliger på Skolegade 5 07. November 2018 Startredegørelsen beskiver i korte træk det konkrete projekt, baggrunden for at udarbejde en ny lokalplan for området, de væsentlige problemstillinger

Læs mere

03-03-2015. KAB Vester Voldgade 17 1552 København V. Sagsnr. 2015-0044911. Dokumentnr. 2015-0044911-7. Naboorientering vedrørende Islands Brygge 38

03-03-2015. KAB Vester Voldgade 17 1552 København V. Sagsnr. 2015-0044911. Dokumentnr. 2015-0044911-7. Naboorientering vedrørende Islands Brygge 38 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling KAB Vester Voldgade 17 1552 København V 03-03-2015 Sagsnr. 2015-0044911 Dokumentnr. 2015-0044911-7 22496298 Naboorientering vedrørende Islands

Læs mere

Partiel byplan nr. 24. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET NØRREGADE-ØSTRE STATIONSVEJ- THOMAS B. THRIGES GADE-SKULKENBORG I ODENSE KØBSTAD

Partiel byplan nr. 24. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET NØRREGADE-ØSTRE STATIONSVEJ- THOMAS B. THRIGES GADE-SKULKENBORG I ODENSE KØBSTAD Partiel byplan nr. 24. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET NØRREGADE-ØSTRE STATIONSVEJ- THOMAS B. THRIGES GADE-SKULKENBORG I ODENSE KØBSTAD Side INDHOLD I. Vedtægtens område........................

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

Emne: Dispensationsansøgning for byggefelter, vejforhold og boliger i stueplan,

Emne: Dispensationsansøgning for byggefelter, vejforhold og boliger i stueplan, Dato: 06-07-2017 Vor ref.: , BCO Ansøgningsnr.: Forhåndsdialog 20160118 område 2 Emne: Dispensationsansøgning for byggefelter, vejforhold og boliger i stueplan, Bilag: Etageplaner, stue og 1.

Læs mere

Tillæg 15. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret)

Tillæg 15. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret) Tillæg 15 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret) Endeligt vedtaget 8. august 2016 Offentliggjort 11. august 2016 Silkeborg

Læs mere

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund Godthåbsdalen, Storparcel 3 og 4 4640 Faxe 12.180.000 kr. Offentligt udbud for Faxe Kommune BESKRIVELSE OG BILLEDER Udbud af storpacel ved Godthåbsdalen i naturskønt område

Læs mere

Bach Gruppen, som ejer ejendommene ovenfor, har fået udarbejdet et nyt projekt, som Bach Gruppen ønsker at opføre bygning H på området.

Bach Gruppen, som ejer ejendommene ovenfor, har fået udarbejdet et nyt projekt, som Bach Gruppen ønsker at opføre bygning H på området. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Byplanlægning Til ejere, lejere og brugere af ejendommene Ørestads Boulevard 4-5 Svend Aukens Plads 1, 3, 5, 7, 9 og 11 Njalsgade 58, 60, 62,

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR 48-239 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BULLE- RUPVEJ - BY- OG LANDZONEGRÆNSEN MOD ØST - KERTEMINDEVEJ OG TVEDVÆNGET I SEDEN I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

Lokalplan nr. 86 for et sommerhusområde i Nr. Lyngvig

Lokalplan nr. 86 for et sommerhusområde i Nr. Lyngvig Lokalplan nr. 86 for et sommerhusområde i Nr. Lyngvig INDHOLD LOKALPLANENS REDEGØRELSE... 1 Lokalplanens baggrund... 1 Lokalplanområdet... 2 Lokalplanens formål og indhold... 3 Lokalplanens forhold til

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal efter Planlovens

Læs mere

Forslag T I L L Æ G N R. 2 5

Forslag T I L L Æ G N R. 2 5 Forslag T I L L Æ G N R. 2 5 Tillæg nr 25 Hører til lokalplan nr. 1276 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN 2017-2019 KOMMUNEPLAN 2017-2029 for Vejle Kommune og Trekantområdet Forslag vedtaget den 21. november 2018 Forslag

Læs mere

BYGGEMODNING OG TILSLUTNINGSBIDRAG. Oplysninger om udgifter til fjernvarme ved byggemodninger

BYGGEMODNING OG TILSLUTNINGSBIDRAG. Oplysninger om udgifter til fjernvarme ved byggemodninger OG TILSLUTNINGSBIDRAG Oplysninger om udgifter til fjernvarme ved byggemodninger 2 INDHOLD 1. Kom ind i varmen... 3 2. Kom godt i gang... 4 3. Storparceller og stamveje... 5 4. Eksempel på byggemodning

Læs mere

Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen

Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen Lokalplan 038-1 Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen Skovlunde Lokalplanen er kladde Indholdsfortegnelse Redegørelse 1 Om lokalplanlægning 2 Lokalplanområdet 4 Lokalplanens baggrund og formål 5 Lokalplanområdets

Læs mere

SKOVPARCELLER I DREJENS

SKOVPARCELLER I DREJENS SAGSNR. 12.4591 1. udkast - d. 30. maj 2014 SKOVPARCELLER I DREJENS forslag TIL NY DISPONERING forslag til ny disponering med åben-lav boliger gældende planforhold arealopgørelse Nærværende projektmappe

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding De 2 storparceller som er under udstykning udbydes til salg i henhold

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN :/~~\ M SVANEVEI BLOMSTERVANG DUNHAMMERVETT^ LOKALPLAN NR. 106 2NMANDS: BARKEN ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 106 for et område ved Bymarken Dommervænget REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Forhold til anden planlægning

Læs mere

Udbud af storparcel. Boliger i Trekroner Toppen

Udbud af storparcel. Boliger i Trekroner Toppen Udbud af storparcel Boliger i Trekroner Toppen Jyllinge Gundsømagle Ågerup/Store Valby Herringløse Veddelev Roskilde Trekroner Svogerslev Vindinge Placering af storparcel Vor Frue Gadstrup Snoldelev Viby/Dåstrup

Læs mere

JÆGERSPMS KOMMUNE. Lokalplan nr. 61. Bolig område ved Gerlev Strandvej. N 359104 FR-SUND. I STEMpET;MÆRKE

JÆGERSPMS KOMMUNE. Lokalplan nr. 61. Bolig område ved Gerlev Strandvej. N 359104 FR-SUND. I STEMpET;MÆRKE Matr. nre 5k Tørslev by, Gerlev 3E Gerlev by, Gerlev JÆGERSPMS KOMMUNE Lokalplan nr. 61 Bolig område ved Gerlev Strandvej. Anmelder: Eandinspektsrerne Bsrge Hansen & Erik Jensen, Lundeve j 44, 3600 Fr.sund.

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

studieboliger mv. på campus ved DTU Diplom

studieboliger mv. på campus ved DTU Diplom Faktuelle oplysninger om muligheder for nye studieboliger mv. på campus ved DTU Diplom oktober 2017 www.ballerup.dk Området set fra sydvest (JWluftfoto forår 2016) 2 Området set fra øst (JWluftfoto efterår

Læs mere

indkaldelse af idéer og forslag

indkaldelse af idéer og forslag indkaldelse af idéer og forslag CENTER FOR BYUDVIKLING OG MOBILITET Omdannelse af erhvervsområde til blandet byområde ved Søren Frichs Vej og Lokesvej Baggrund for høringen Denne høring udsendes som en

Læs mere

Retningslinjer for tæt-lav boligbebyggelse i Herning Kommune

Retningslinjer for tæt-lav boligbebyggelse i Herning Kommune Retningslinjer for tæt-lav boligbebyggelse i Herning Kommune Maj 2018 Baggrund Byggesagsbehandlere og planlæggere oplever uklarhed om begrebet tætlav boligbebyggelse og administra onspraksis for projekter

Læs mere

I dette notat behandles følgende spørgsmål i forhold til Åbeskyttelseslinjen.

I dette notat behandles følgende spørgsmål i forhold til Åbeskyttelseslinjen. Notat om dispensation fra Åbeskyttelseslinjen i kulturhavnens etape 2 3. marts 2016 I dette notat behandles følgende spørgsmål i forhold til Åbeskyttelseslinjen. 1. Er beregningsmåden for dispensationen

Læs mere

" J rvæ--.'. f * i fr^1^^^^^ i.^'/nørregård. Vinderup Kommune. Lokalplan nr. 53. Boligområde mellem Grønningen og Enghavevej

 J rvæ--.'. f * i fr^1^^^^^ i.^'/nørregård. Vinderup Kommune. Lokalplan nr. 53. Boligområde mellem Grønningen og Enghavevej / " J rvæ--.'. f * i fr^1^^^^^ i.^'/nørregård Vinderup Kommune Lokalplan nr. 53 Boligområde mellem Grønningen og Enghavevej BESKRIVELSE LOKALPLANENS BAGGRUND Denne lokalplan gælder for området mellem Grønningen

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 FORSLAG i offentlig høring fra den 5. december 2016 til den

Læs mere

ODENSE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE VED MÆLKEHATTEN, SURHATTEN OG STORE TORNBJERG VEJ

ODENSE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE VED MÆLKEHATTEN, SURHATTEN OG STORE TORNBJERG VEJ ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN R52-262 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE VED MÆLKEHATTEN, SURHATTEN OG STORE TORNBJERG VEJ I N D H O L D S F O R T E G N E L S E - AFSNIT 1 Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2 Områdets

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

Åbyen - storparcel D & E

Åbyen - storparcel D & E ÅBYEN ETAPE II FORSLAG APRIL 2015 Åbyen - storparcel D & E Storparcel E 1870kvm / 4500 kvm Storparcel D 1000kvm / 2000 kvm BAGGRUND Efter en vellykket opførelse og udlejning af 30 almene boliger på storparcellerne

Læs mere

VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN

VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN Indholdsfortegnelse Lokalplaneksempler...7 Baggrunden for bestemmelserne...9 Bebyggelsens udformning...10 Bolig med forskudte etager...11 Indledning

Læs mere

Ve.B17. Tillæg 10 til Kommuneplan 2009

Ve.B17. Tillæg 10 til Kommuneplan 2009 Tillæg 10 til Kommuneplan 2009 Kommunalbestyrelsen vedtog den 20. juni 2012 følgende forslag til bestemmelse for lokalplanlægningen for rammeområde Nord for Henriksholms Alle det vestlige område samt for

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

Bach Gruppen, som ejer ejendommene ovenfor, har fået udarbejdet et nyt projekt, som Bach Gruppen ønsker at opføre bygning H på området.

Bach Gruppen, som ejer ejendommene ovenfor, har fået udarbejdet et nyt projekt, som Bach Gruppen ønsker at opføre bygning H på området. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Byplanlægning BILAG 1 Til ejere, lejere og brugere af ejendommene Ørestads Boulevard 4-5 Svend Aukens Plads 1, 3, 5, 7, 9 og 11 Njalsgade 58,

Læs mere

HØRINGSNOTAT. LOKALPLANFORSLAG NR. 438 For Åmosevej 19. Side 1/15

HØRINGSNOTAT. LOKALPLANFORSLAG NR. 438 For Åmosevej 19. Side 1/15 HØRINGSNOTAT LOKALPLANFORSLAG NR. 438 For Åmosevej 19 Side 1/15 INDHOLD Samlet indstilling Oversigt over indkomne høringssvar og forslag Resumé af høringssvar og forslag samt By og Miljøs vurdering Kopi

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 Kort Kort 1: Den tidligere udstrækning af den økologiske forbindelse

Læs mere

Naboorientering vedrørende dispensation fra lokalplan nr i forbindelse med nybyggeri ved Islands Brygge Syd

Naboorientering vedrørende dispensation fra lokalplan nr i forbindelse med nybyggeri ved Islands Brygge Syd KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 30-03-2016 Sagsnr. 2016-0037941 Dokumentnr. 2016-0037941-6 Naboorientering vedrørende dispensation fra lokalplan nr. 410-1 i forbindelse

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup,

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, 64oo Sønderborg, telf. o4-461216 februar 1974. I medfør

Læs mere

Screeningsskema Lov om miljøvurdering af planer og programmer Lokalplan nr. Udført af: Dato:

Screeningsskema Lov om miljøvurdering af planer og programmer Lokalplan nr. Udført af: Dato: sskema Lov om miljøvurdering af planer og programmer Lokalplan nr. Udført af: Dato: 2016-xx-P.U.Bruunsvej, Faaborg Emil Julius Hansen (emjuh) Den 27.9.2016 Sagsnr.: Indledende screening Ja Nej Planen er

Læs mere

Lyngby-Taarbæk Kommune har den 13. januar 2017 modtaget nedenstående spørgsmål til udbudsvilkårene:

Lyngby-Taarbæk Kommune har den 13. januar 2017 modtaget nedenstående spørgsmål til udbudsvilkårene: Spørgsmål og svar Lyngby-Taarbæk Kommune har den 13. januar 2017 modtaget nedenstående spørgsmål til Spørgsmål 1. Kan jeres landinspektør fremsende en dwg-fil over områderne målfast og med koter? 2. Foreligger

Læs mere

Notat vedr. anvendelse af delområder

Notat vedr. anvendelse af delområder Sporbyen Scandia Notat vedr. anvendelse af delområder Notatet er udarbejdet med det formål at synliggøre den ønskede anvendelse på delområdeniveau. Den endelige afklaring af de forskellige funktioner i

Læs mere

Notat vedrørende Lokalplan 4.112 Horne Sommerland

Notat vedrørende Lokalplan 4.112 Horne Sommerland Notat vedrørende Lokalplan 4.112 Horne Sommerland Lokalplan 4.112 Horne Sommerland blev udarbejdet efter at staten med et landsplandirektiv i 2005 havde åbnet op for udvidelse af de eksisterende sommerhusområder.

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

Arvad Mølle. Elværkssøen 1:5.000 KURSUSCENTER, ARVAD MØLLEVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 24 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021

Arvad Mølle. Elværkssøen 1:5.000 KURSUSCENTER, ARVAD MØLLEVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 24 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Arvad Mølle vej Elværkssøen e ban Jern n r je Sk Å 1:5.000 KURSUSCENTER, ARVAD MØLLEVEJ, BRANDE Tillæg nr. 24 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endelig godkendt den 30. januar 2012 Offentliggjort den

Læs mere

Cederfeldsgade, Aarup

Cederfeldsgade, Aarup Cederfeldsgade, Aarup Vurderingskriterier Arkitektonisk kvalitet Vurdering Projektet rummer ikke særlige arkitektoniske kvaliteter, der kan fremhæves, og der er ikke tale om en særlig arkitektur, hvor

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN 11.22A GREVE KOMMUNE HOLMEAGERVEJ GREVE

LOKALPLAN 11.22A GREVE KOMMUNE HOLMEAGERVEJ GREVE LOKALPLAN 11.22A GREVE KOMMUNE HOLMEAGERVEJ 2 2670 GREVE Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes.

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE

1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE Matr. nr. 11 a m.fl. Stpl. 25,oo kr. Wvinningdal by, Balle sogn Akt:Skab / nr. 2æ G I = *' llki 14.JAN1977 SEMPELMÆRKE 1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE C I U ILRET Silkibrg KUN QYLDIGT MED AFSTLMPLINQ AF..,I '

Læs mere

Videbæk i oktober 2001 J.nr Bredgade. Lokalplan nr. 90 for 14 almennyttige boliger ved Nørregade i Videbæk.

Videbæk i oktober 2001 J.nr Bredgade. Lokalplan nr. 90 for 14 almennyttige boliger ved Nørregade i Videbæk. Videbæk i oktober 2001 J.nr. 11053 Bredgade Lokalplan nr. 90 for 14 almennyttige boliger ved Nørregade i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 90 for 14 almennyttige boliger ved Nørregade i Videbæk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Valby idrætspark Forslag til lokalplan i supplerende høring fra den 3. til den 21. november 2014

Valby idrætspark Forslag til lokalplan i supplerende høring fra den 3. til den 21. november 2014 Valby idrætspark Forslag til lokalplan i supplerende høring fra den 3. til den 21. november 2014 I denne pjece kan du læse om forslag til ændringer af det tidligere offentliggjorte lokalplanforslag, og

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Vallø kommune - Lokalplan 4-06 Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold tilanden kommunal planlægning 3 Kommuneplan

Læs mere

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund Møllevej 31B, Kongsted - Storparcel II 4683 Rønnede 920.000 kr. Storparcel II af to parceller i Rønnede/Kongsted Offentligt udbud - budfrist 30.04.2019 BESKRIVELSE OG BILLEDER

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 for skole- og haveboligområdet i Østbyens sydlige del I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Omdannelse af erhvervsområde til blandet byområde ved Søren Frichs Vej og Lokesvej

Omdannelse af erhvervsområde til blandet byområde ved Søren Frichs Vej og Lokesvej Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 28. oktober 2015 Omdannelse af erhvervsområde til blandet byområde ved Søren Frichs Vej og Lokesvej Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune

Læs mere

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. Tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. Tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST Tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endelig godkendt den 11. oktober 2010 Offentliggjort den 20. oktober 2010 2 Luftfoto forside - Copyright

Læs mere

STRUER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 202 FOR ET OMRÅDE TIL KØRETEKNISK GO-KART BANE M.M. VED LINDTORP.

STRUER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 202 FOR ET OMRÅDE TIL KØRETEKNISK GO-KART BANE M.M. VED LINDTORP. STRUER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 202 FOR ET OMRÅDE TIL KØRETEKNISK GO-KART BANE M.M. VED LINDTORP. HVAD ER EN LOKALPLAN? Ifølge Lov om planlægning har Byrådet pligt til at udarbejde en lokalplan, før der gennemføres

Læs mere

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Formål 1. Bestemmelser 2. 1 Formål 3. 2 Område 4. 3 Områdets anvendelse 5. 4 Udstykninger 6. 5 Veje, stier og parkering 7

Formål 1. Bestemmelser 2. 1 Formål 3. 2 Område 4. 3 Områdets anvendelse 5. 4 Udstykninger 6. 5 Veje, stier og parkering 7 ZZZ.01 Niras Test Indholdsfortegnelse Formål 1 Bestemmelser 2 1 Formål 3 2 Område 4 3 Områdets anvendelse 5 4 Udstykninger 6 5 Veje, stier og parkering 7 6 Bebyggelsens omfang og placering 8 7 Bebyggelsens

Læs mere