78. Orientering omkring mødet med lokalarkiverne i Mariagerfjord Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "78. Orientering omkring mødet med lokalarkiverne i Mariagerfjord Kommune"

Transkript

1 Referat af mødet i Udvalget for Kultur og Fritid den 28. juni 2011 kl. 15:00 i Kunstetagernes Arkiv, Adelgade 26, Hobro Mødet sluttede kl Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 78 Orientering omkring mødet med lokalarkiverne i Mariagerfjord Kommune 79 Sportsdykkerklubben Cimbrerne - Ansøgning om tilskud til udvidelse af garage 80 Teaterkredsen Mariagerfjord - Ansøgning om driftstilskud Foreningen Norden - Ansøgning om tilskud til ungdomsudveksling Årsrapport Mariagerfjord Turistråd 83 Turistrådet - Omorganisering til foreningsdrevet organisation 84 Kl 16.00: Dialogmøde med Landdistriktsrådet 85 Kl Foreløbig evaluering af DGI Festival Månedlig økonomirapport pr. 31. maj KulturCaféen i Hadsund KulturCenter - Forpagtningsaftale og særaftaler med de 4 faste brugere 88 Orienteringssager 89 Eventuelt Lukkede dagsordenpunkter Åbne dagsordenpunkter Ø Orientering omkring mødet med lokalarkiverne i Mariagerfjord Kommune Fagenheden orienterer omkring mødet med lokalarkiverne i Mariagerfjord Kommune. Direktøren indstiller sagen til orientering.

2 Fagenheden havde inviteret alle lokalarkiverne og alle arkiverne var repræsenteret. Formand og næstformand deltog i mødet. Udfordringer er pladsmangel og adgangsforhold. Mange lokalarkiver er steder, hvor der ikke er de optimale vilkår. Der var overvejelser om, hvorvidt det kunne være hensigtsmæssigt, at der blev lavet et fælles opmaganisering. Meget bliver allerede nu opbevaret elektronisk. Der er problemer i forbindelse med skolelukningerne. Handest og Øster Hurup områderne har udfodringer, men det er ikke pt. afklaret. Fagenheden har viderebragt den information til Skolefagenheden. Der var afvisning overfor tanken om at fusionere mellem de forskellige lokalarkiver. Der er en stor lokal forankring. Hadsund og Hobro: Her er lokalarkiverne forankret på museerne. Nogle har også udfordringer omkring internetforbindelser. Emnet fjernarkiv - blev drøftet. Jørgen Andersen leverede et særdeles godt materiale omkring lokalarkiverne i kommunen, der gav et godt billede. Det var et særdeles godt og konstruktivt møde Ø Sportsdykkerklubben Cimbrerne - Ansøgning om tilskud til udvidelse af garage Sportsdykkerklubben Cimbrerne har eksisteret siden Klubben har 108 medlemmer fra 14 år og opefter, der kommer fra hele Mariagerfjord Kommune. Medlemstallet er stødt stigende, hvilket har bevirket, at pladsen i klubbens garage er blevet for trang og ønskes udvidet med ca. 80 m2. Den trange plads i garagen bevirker, at der er risiko for beskadigelse af båd- og dykkermateriel under håndtering.

3 Kalkulation for udgifter til ny garage, hvor Sportsdykkerklubben søger om et totalbeløb på kr ,00. Beløbet dækker over følgende udgifter Arbejde Tilbud/Overslag Sokkel, gulv og afløb kr. Materialer til kr. vægkonstruktioner Materialer til tagkonstruktion kr. 3 stk. Alu ledhejseporte kr. Indretning, lys, maling af gulv kr. Reetablering af udenoms kr. arealer Fagenheden oplyser, at tilskud fra vedligeholdelses- og energipulje til Idrætshaller/Idrætsanlæg samt tilskud fra vedligeholdelsestilskud til kulturinstitutioner gives med 50%. Fagenheden oplyser endvidere, at der i 2011 ikke er afsat en anlægs-vedligeholdelsespulje til haller og idrætsfaciliteter. Fagenheden har anmodet om regnskab 2010 incl. status, stillingtagen til egenfinansiering af 50% af anlægssummen samt mulighed for, at anlægsprojektet skubbes til Klubben har efterfølgende tilkendegivet, at de kan finansiere 50% af anlægsudgifterne samt, at byggeriet kan udskydes til 2012, såfremt de kan påbegynde byggeriet i marts Regnskabet fremsendes til Fagenheden inden mødet. Overførte restmidler fra vedligeholdelsespuljen til Idrætshaller/Idrætsanlæg fra 2010 udgør ca. kr , der vil kunne anvises til finansiering. Bilag Sportsdykkerklubben Cimbrerne - Ansøgning om tilskud til ny garage Sportsdykkerklubben Cimbrerne - Projekttegning og byggeansøgning ny garage Sportsdykkerklubben Cimbrerne - Budget ny garage Direktøren indstiller til drøftelse og beslutning.

4 Udvalget bevilger restpuljen fra 2010 på kr til dækning af ca. 50% af udgiften til udvidelse. Klubben har medlemmer fra hele Mariagerfjord Kommune S Teaterkredsen Mariagerfjord - Ansøgning om driftstilskud 2012 Fagenheden har modtaget ansøgning fra Teaterkredsen Mariagerfjord om forhøjelse af tilskud i Teaterkredsen har afsluttet sæsonen 2010/2011 og det er lykkedes Teaterkredsen at gennemføre et stort antal forestillinger mange forskellige steder i kommunen og med generelt stor belægningsprocent. Samarbejdet med det lokale erhvervsliv og andre kulturinstitutioner, herunder forsamlingshuse har været spændende og udfordrende. Planlægningen af sæsonen 2011/2012 er på plads, og programmet er sendt ud med endnu flere forestillinger flere steder i kommunen. Teaterkredsen ansøger Udvalget for Kultur og Fritid om et tilskud til driften på mindst kr i budget Teaterkredsen gør opmærksom på, at beløbsstørrelsen er nødvendig for at kunne fastholde og udvikle Teaterkredsens arbejde, herunder at gøre det muligt også at satse på dyrere forestillinger. Fagenheden gør opmærksom på, at i forbindelse med udarbejdelse af budget 2011 besluttede Udvalget for Kultur og Fritid at afsætte kr i indeværende år. Det afsatte budget har gennemslag i overslagsårene. Teaterkredsens regnskab for 1. juli juni 2010 viser et overskud på kr. 845,07. Tilskuddet fra Mariagerfjord Kommune udgjorde i 2010 kr , og i forbindelse med budget 2011 bevilgede Udvalget for Kultur og Fritid et driftstilskud på kr for år 2011 og overslagsårene. Bilag Ansøging fra Teaterkredsen Mariagerfjord

5 Direktøren indstiller sagen til drøftelse. Det er et fantastisk godt program Teaterkredsen har. Udvalget ønsker fortsat at støtte og fastholde Teaterkredsens tilskud med kr for perioden 2012 og overslagsårene Ø Foreningen Norden - Ansøgning om tilskud til ungdomsudveksling 2011 I dagene 28. juli til 3. august 2011 får Mariagerfjord Kommune/Hobro besøg af 28 unge mennesker og deres 6 ledere fra kommunens nordiske venskabsbyer, hhv. Lier, Kokemäki og Falköping. De unge indkvarteres privat, da dette netop er ideen i ungdomsudvekslingerne, som har fungeret i snart 60 år uden afbrydelser. Det er almindeligt, at de kommuner, der er værter for venskabsbykommunerne samtidig er værter ved velkomst- og informationsaften. Ved ungdomstræffet i 2007 var Mariagerfjord Kommune også vært denne aften med kommunal repræsentation, der kunne bidrage med lidt information om kommunen og om egnens historie. Et lignende "velkommen arrangement" ønsker Foreningen Norden at afholde torsdag, den 28. juli 2011 efter kl Alt arbejde omkring udvekslingen, tilrettelæggelse af aktiviteter og familieaften m.v. udføres af Nordens Bestyrelse, som findet det vigtigt at bevare kontakten til venskabsbyerne. Den store interesse afspejles i det store antal tilmeldte. Foreningen Norden ansøger om tilskud, dels til støtte af velkomstarrangementet dels til støtte af øvrige aktiviteter. Direktøren indstiller sagen til beslutning.

6 Byrådssekretariatet afholder udgiften til velkomstarrangement efter nærmere aftale. Udvalget bevilger kr af de frie kulturelle midler til øvrige aktiviteter. Kirsten Jakobsen deltager som repræsentant for kommunen og aftaler nærmere med Foreningen Norden S Årsrapport Mariagerfjord Turistråd Mariagerfjord Turistråd har fremsendt ekstern årsrapport for 2010, der blev endelig godkendt på Turistrådets møde den 17. maj Regnskab 2010 viser et underskud på kr mod et underskud i 2009 på kr Driftstilskud fra Mariagerfjord Kommune udgjorde i 2010 kr Uddrag af den uafhængige revisors påtegning "Det er vor opfattelse, at det opnåede revisionsbevis er tilstrækkeligt og egnet som grundlag for vor konklusion. Forbehold Årsregnskabet er aflagt under forudsætning af fortsat drift. Som anført i ledelsens beretning er egenkapitalen negativ, ligesom der er et stort likviditetsbehov i den fremtidige drift. Det er væsentligt, at indtjeningen bliver positiv i den fremtidige drift, og at der er tilstrækkelig ro omkring finansieringen af likviditetsbehovet. Skulle disse forudsætninger briste, vil det betyde, at aktiverne vil skulle realiseres til en formodentlig noget mindre værdi end anført i regnskabet. Konklusion Det er vor opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af selskabets aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 31. december 2010 samt af resultatet af selskabets aktiviteter og pengestrømme for regnskabsåret 1. januar december 2010 i overensstemmelse med årsregnskabsloven."

7 Ovenstående har bevirket, at der ultimo 2010 er sket en tilpasning af Turistrådets organisation, herunder en reduktion af personalestaben. Fagenheden gør opmærksom på, at der den 6. april 2011 blev afholdt dialogmøde mellem Økonomiudvalget, Udvalget for Kultur og Fritid samt repræsentanter for Turistrådet. Baggrunden for dialogmødet var et ønske om at drøfte en status på Turistrådets økonomi m.v., efter at der - i Turistrådet såvel som i Byrådet og i det politiske system - har været en del usikkerhed omkring økonomi, kompetenceforhold, personaleforhold samt "Svanen"s integration i Turistrådets økonomi. På mødet blev der rejst problemstillinger i forhold til tidligere udarbejdede vedtægter og der blev på dialogmødet besluttet, at der skulle udarbejdes nye vedtægter m.v. Arbejdet med udarbejdelse af nye vedtægter har ført til forslag om ny foreningsstruktur af den samlede turistorganisering. Jf. anden sag omkring strukturforslag til Turistorganisation i Mariagerfjord Kommune. Fagenheden bemærker, at der i forhold til regnskabet henvises til ledelsesberetningen i årsrapporten, godkendt af Bestyrelsen den 17. maj Fagenheden bemærker endvidere, at Turistrådets regnskab giver anledning til tæt opfølgning og bevågenhed i forhold til kommunens tilsyn med den kommunale bevilling i indeværende år, ligesom evt. bevilling for 2012 bør gives under nærmere definerede forudsætninger, alt afhængig af økonomivurderingen i Turistrådet pr. 1/9. Bilag 2010_Ekstern Årsrapport 2010_Mariagerfjord Turistråd_underskrevet.pdf Årsrapport DS Svanen ApS. maj 2011 Direktøren indstiller regnskabet til Byrådets godkendelse. Udvalget videresender regnskabet for 2010 til Byrådets godkendelse P

8 83. Turistrådet - Omorganisering til foreningsdrevet organisation I forbindelse med tilretning af Turistrådets vedtægter besluttede Turistrådets Forretningsudvalg, at der skal udarbejdes 2 eller flere forslag til modeller og, at de skal fagligt belyses. Der blev samtidig besluttet, at der skal iværkstættes en proces således, at modellerne debatteres i såvel Forretningsudvalget som i de lokale turistforeninger. Først herefter vil Turistrådet tage endelig stilling til model og vedtægsforslag. Med baggrund i ovenstående beslutning, har Forretningsudvalget afholdt møder og miniseminar, hvor forskellige modeller er drøftet. en fra Forretningsudvalget til Turistrådets møde den 15. juni 2011 var, at der iværksættes en omorganisering til en foreningsdrevet organisation med repræsentantskab med det mål, at der afholdes stiftende generalforsamling i oktober 2011 således, at organisationen er klar ved årsskiftet 2011/2012. På Turistrådets møde den 15. juni 2011 blev følgende besluttet: Organiseringen blev indgående drøftet og der er enighed om, at der arbejdes frem mod repræsentantskabsmodellen i henhold til udkast til vedtægter. Der iværksættes nu en proces, hvor forslagene parallelt sendes til udtalelse i de lokale turistforeninger og Mariagerfjord Kommune via Udvalget for Kultur og Fritid. Såfremt processen ikke giver anledning til væsentlige ændringer, arbejdes der hen mod en stiftende generalforsamling i oktober Bilag Bilag Vedtægter Turistforening foreningsbaseret - udkast Bilag Kontingent - udkast Bilag VisitMariagerfjord - modelforslag Bilag Omorganisering af Turistrådet - tidslinje - forslag Notat vedr. foreningsbaseret Turistråd.doc Direktøren indstiller sagen til udtalelse.

9 Udvalget mener, at det er en god ide med den nye organisering og vigtigt, at turisterhvervet kommittes mere, hvorfor sagen videresendes til Økonomiudvalget med anbefaling A Kl 16.00: Dialogmøde med Landdistriktsrådet Resumé Det er Landdistriktsrådets formål: At medvirke til at skabe en tættere dialog mellem landsbyerne og byområderne i Mariagerfjord Kommune til fælles gavn for kommunens fortsatte vækst. At medvirke til at igangsætte projekter med henblik på udvikling af landdistrikterne i kommunen. At skabe et forum således, at landsbyen og dens foreninger gennem det lokale råd kan kanalisere ønsker og forslag til de kommunale beslutningstagere. At understøtte landsbyernes fortsatte udvikling og derved medvirke til en øget tilflytning til såvel landsbyen som kommunen generelt. Som katalysator at medvirke til et tættere samarbejde mellem landsbyerne og kommunen på tværs af de forskellige foreninger og interesseorganisationer i de enkelte landsbyer. At træffe beslutning om anvendelse af den kommunale bevilling til landdistrikterne. Landdistriktsrådet består af ialt 8 repræsentanter udpeget fra de 4 hovedområder (svarende til de 4 tidligere kommuneområder) samt 2 repræsentanter udpeget af Byrådet. Det nuværende Landdistriktsråd består af følgende medlemmer: Område Nord: Arne Nielsen, Rold og Hans Jørgen Hansen,Oue. Område Øst: Jens Cæsar Jensen, Veddum (Formand) og Lone Dalsgård,Visborg. Område Syd: Ole Gregersen, V.Tørslev og Karsten Sørensen,True. Område Vest: Per Rytter Andersen, Hvilsom og Kim Knudsen, Hørby. Byrådet: Svend Madsen (Udvalget for Teknik og Miljø) og Ronny Thomsen (Udvalget for Kultur og Fritid).

10 Rådet holder ca. 6 møder pr. år. Landdistriktsrådet ønsker at redegøre/drøfte følgende emner: Rådets aktiviteter i Anvendelse af rådets midler i Rådets aktuelle og kommende opgaver. Landdistriktspolitikken. Øvrige emner. Repræsentanter fra Landdistriktsrådet (Jens Cæsar, Lone Dalsgård og Ole Gregersen) deltager i mødet kl Økonomi Landdistriktsrådet modtager i 2011 en bevilling på kr., der anvendes som Grundtilskud til hver af de 35 lokalområder samt Projektstøtte. I foråret 2011 har Landdistriktsrådet støttet 13 projekter med i alt kr. Bilag Bevillinger - Landdistriktspuljen 2010 Landdistriktsrådet Landsbyprojektpulje Bevillinger Direktøren indstiller sagen til drøftelse. Repræsentanter for Landdistriksrådet deltog i mødet. Jens Cæsar redegjorde for arbejdet i Landdistriksrådet. Landdistriktspolitikken er nu på plads. Den er udarbejdet i samarbejde med embedsmændene, landdistrikterne og græsrødder i kommunen. Et godt samarbejde. Der arbejdes på et samarbejdsprojekt med Vesthimmerlands og Rebild kommuner, et kulturprojekt. Den demokratiske løftestang: Norup, Handest og Oue fik lagt nogle foreninger sammen. Andre steder har det også rykket, uden at foreninger direkte er blevet lagt sammen.

11 Playmakerprojektet tages der for alvor fat på efter sommerferien. Som noget nyt blev der lavet et årsmøde i år. Det var en succes. Ca. 90 deltagere. Det tør man godt binde an med igen. I år forsøger man at få kåret årets landsby. Der søges også at finde årets lokale ildsjæl. Der arbejdes fortsat på en landsbypedel ordning. Konceptet er endnu ikke afklaret, men er ikke opgivet. Der afholdes møde ca. hver anden måned. I august konstitueres det nye Landdistriktsråd. Puljepengene som deles ud til landdistrikterne, er givet rigtigt godt ud. Der støttes glad og gerne til børn og unge projekter. I 2010 blev der afsat en kulturpulje på kr , der skulle understøtte det kulturelle område. Nu skal der arbejdes med infrastruktur, bosætning og erhverv. Der er en del tomme bygninger ude i landdistrikterne, bl.a. skolebygninger. Kan de evt. bruges til noget fælles? Der skal arbejdes på, at ungdommen i landdistrikterne får et socialt netværk. Hvordan får vi flyttet de unge fra A til B. Meget i og fra Landdistriktspolitikken bør tænkes ind i planstrategien for Mariagerfjord Kommune P Kl Foreløbig evaluering af DGI Festival 2011 Fagenheden giver en foreløbig evaluering efter weekendens DGI Festival Direktøren indstiller sagen til orientering. Pia Leth Førby orienterede om den foreløbige status for DGI Festival Det samlede regnskab vil tidligst foreligge efter sommerferien, i august/september Ø Månedlig økonomirapport pr. 31. maj 2011

12 Resumé Som led i budgetopfølgningen for budget 2011 forelægges en månedlig økonomirapport for udvalget. Økonomirapport pr. 31. maj 2011 samt hovedoversigt pr. samme dato forelægges udvalget. Bilag Økonomistatus pr 31. maj 2010 Økonomirapport pr. 31. maj Hovedkonto og hovedfunktion Økonomirapport pr. 31. maj Detaljeret Direktøren indstiller økonomirapporten og hovedoversigten til drøftelse. Taget til efterretning P KulturCaféen i Hadsund KulturCenter - Forpagtningsaftale og særaftaler med de 4 faste brugere Resumé KulturCaféens forpagtningsaftale med Mariagerfjord Kommune blev i december 2010 varslet til genforhandling. Udvalget for Kultur og Fritid den 2. december 2010, pkt. 157: Udvalget ønsker, at der arbejdes med samarbejdet i Hadsund KulturCenter således, at huset bliver et kulturelt samlingssted for så mange aktører som muligt. Fagenheden skal arbejde videre med samarbejdet, og i forlængelse af dette skal der udarbejdes ny forpagtningsaftale med KulturCafeen. Hadsund KulturCenter som kulturelt samlingssted skal være i fokus. Sagen genoptages, når ovenstående udredning er tilendebragt.

13 Der har været mange uoverensstemmelser og utilfredshed over forpagtningsaftalens passus om, at al forplejning skulle gå gennem KulturCaféen - både fra KulturCaféens side og fra foreningernes side. Fagenheden har derfor forsøgt at imødekomme indvendinger fra de faste brugere af Kulturhuset - defineret som Sund By, Biblioteket, Skoleorkesteret og Frikvarteret (ikke Biografen) - ved at udarbejde særaftaler om forplejning med KulturCaféen. Specielt Frikvarteret og Skoleorkesteret har en særstilling i Hadsund KulturCenter, da de hver især har skudt kr i deres lokaler. For at invitere til flere arrangementer i KulturCentret ønsker Fagenheden en forbedring af forholdene for de faste brugere af KulturCentret - dvs. Frikvarteret, Skoleorkesteret, Sund By, Biblioteket og KulturCaféen. Den overordnede idé er, at hvis der afholdes flere arrangementer i KulturCentret, vil det dels medføre større indtjentning for Frikvarteret og Skoleorkesteret, og dels give mulighed for, at Sund By og Biblioteket kan udbyde flere tilbud til borgerne. Dette vil alt andet lige medføre, at der kommer flere folk i KulturCentret. Endvidere er det opfattelsen, at flere folk i KulturCentret giver en potentiel større mulighed for KulturCaféen til at øge salget, hvilket specielt er gældende, hvis man aktivt arbejder på et samarbejde med arrangørerne eller man udarbejder, fx særlige udbud eller tilbud af forplejning i forbindelse med arrangementerne. Det skal ses ud fra mottoet: "Folk skaber liv - og liv skaber liv". Der er 2 væsentlige ændringer i Forpagtningsaftalen. Den ene væsentlige ændring er en stigning af lejen fra kr ,- til kr ,- hvilket svarer til en stigning på 75%. Den nye leje er fremkommet ved at tage kontakt til 3 af byens ejendomsmæglere og høre hvad tilsvarende lokaler skal koste i midtbyen. Den anden væsentlige ændring er 4 særaftaler med hhv. Frikvarteret, Skoleorkesteret, Sund By og Biblioteket omkring forplejning, når de hver især afholder arrangementer i Hadsund KulturCenter. Særaftalerne for Frikvarteret og Skoleorkesteret går overordnet ud på, at det er muligt for dem at afholde op til og med 4 årlige arrangementer i KulturCentret, hvor de selv må sørge for forplejning og derved selv opnå en mulig indtjening. Særaftalerne for Sund By og Biblioteket går overordnet ud på, at de i egne lokaler kan afholde alle egne arrangementer og selv sørge for al forplejning. Forpagtningsaftalen og de 4 særaftaler har været til høring hos forpagteren af KulturCaféen, hvilket har ført til følgende kommentarer til særaftalerne:

14 Særaftale med Frikvarteret: Ingen. Frikvarteret har godkendt særaftale. Særaftale med Biblioteket: Ingen. Biblioteket har godkendt særaftale. Særaftale med Sund By: Forpagter ønsker ikke forplejningspligt overfor Sund By, når der afholdes egne arrangementer i egne lokaler (aftaler ligner særaftale med Bibliotek). Sund By har godkendt særaftale. Særaftale med Skoleorkester: Skoleorkesteret har ønsket, at der ikke er sat navn på 3 af de 4 årlige arrangementer, der kan afholdes i KulturCentret med egen forplejning, og på den baggrund har Skoleorkesteret godkendt særaftalen. Forpagter ønsker derimod ikke, at dette krav fjernes fra særaftalen. Særaftalen er således ikke umiddelbart godkendt af Forpagter. Dog tilføjer han følgende: "På nuværende tidspunkt kan jeg ikke andet end at sige ja til hvilket som helst forslag I måtte komme med, da jeg ikke har andre muligheder." Forpagter har derudover anmodet om i Forpagtningsaftalen at få tilføjet et antal årlige arrangementer, hvor han ikke betaler leje af lokaler, da han mener, at han skal sidestilles med de andre faste brugere. Hertil er Fagenheden af den opfattelse, at det ikke er relevant at indblande dette forhold i behandling af Forpagtningsaftalen. Derimod kan anmodningen tage op, når/hvis reglerne for udlejning af lokaler i Hadsund KulturCenter skal revideres. Reglerne administreres af Biblioteket. Bilag Samarbejdsaftale mellem Sund By og KulturCafeen Samarbejdsaftale mellem Hadsund Bibliotek og KulturCafeen Forpagtningsaftale KulturCafe 2011 Samarbejdsaftale mellem Frikvarteret og KulturCafeen sidste udkast til KFU Samarbejdsaftale mellem Skoleorkesteret og KulturCafeen sidste udkast til KFU Direktøren indstiller sagen til beslutning. Udvalget bakker op omkring de 4 særaftaler og finder, at forpagtningskontrakten er i overenstemmelse med det, man ønsker. Forpagtningslejen fra 1. september 2011 på kr pr. måned excl. forbrug findes rimelig i forhold til beliggenhed og drøftelser med lokale ejendomsmæglere G Orienteringssager

15 1. Fagenheden vil orientere om henvendelse fra ARTDOORS, der forespørger om interesse for at sponserer en kunstdør og derved deltage i projektet. Et sponsorat koster kr Yderligere information via 2. Næstformanden vil orientere omkring styregruppemøde i Mariagergruppen den 20. juni 2011, hvor der blev besluttet, at man i begyndelsen af september skal arrangere en studietur til Svendborg for at se, hvordan Cittaslow konceptet fungerer der. Det overvejes i gruppen, om man vil invitere byrådsgruppen i Mariager med på Studieturen samt repræsentanter fra Kultur og Fritid. Datoer for en potentiel studietur er 6., 7., 13. eller 16. september Ad 1. Udvalget ønsker ikke at sponsorere Projektet "Artdoors". Ad 2. Jane Grøn orienterede om arbejdet i Mariagergruppen. Udvalget fastholder besøget til Falköping. Der skal forsat sammensættes en projektgruppe på tværs af den kommunale organisation, hvor VisitMariagerfjord også har mulighed for at være repræsenteret. Fagenheden tager initiativ til sammensætning af en projektgruppe. Jane Grøn orienterede omkring festugen i 2012, fra den Der er et budget på kr , der er overført fra Styregruppen ønskes bredt forankret, hvor Landdistriksrådet og Idrætsrådet bliver repræsenteret. Samtidig ønskes der repræsentanter for gl. Arden Kommune. Der ønskes et større budget end i Sagen sættes på dagsorden i august Udvalget inviteres til forestilling med Teater Talent Linien af Finn Svit. Himmerlands Teater august 2011, kl og på Teater Nordkraft 13. august 2011, kl Fagenheden udsender invitation, hvor der er mulighed for at melde til, og evt. arrangere fælles kørsel G Eventuelt Mødet blev afholdt i Kunstetagernes Arkiv, hvor Svend Nielsen og Søren Olesen fortalte omkring henholdsvis Kunstetagerne, Kunstsamlingen samt om Kunstforeningen. Kunstetagerne består af 1015 m2 over 4 etager.

16 Kunstsamlingen modtager et kommunalt tilskud på kr og Mariagerfjord Kunstforening har modtager et kommunalt tilskud på ca. kr årligt. På sigt overvejes det at lave en paraplyorganisation, således at Kunstetagerne, Kunstforeningen, Kunstsamlingen samt Ryd Thygesens Arkiv samles under et. Det hele kører udelukkende på frivillig arbejdskraft ved hjælp af ildsjæle og frivillige og med rigtig god hjælp fra Biblioteket, hvor der bidrages med en uvurderlig indsats til alle mulige opgaver af organisatoriske såvel som praktiske ting. Der er stort ønske om, at hele stedet løftes til et proffessionelt niveau for både dansk og international kunst og design. Det kræver flere ressourcer og det vil betyde, at der skal ansættes en museumsdirektør. Kunstetagerne har imellem besøgende om året. De har stor erfaring i kunstformidling. Bilag Sportsdykkerklubben Cimbrerne - Ansøgning om tilskud til ny garage Sportsdykkerklubben Cimbrerne - Projekttegning og byggeansøgning ny garage Sportsdykkerklubben Cimbrerne - Budget ny garage Ansøging fra Teaterkredsen Mariagerfjord 2010_Ekstern Årsrapport 2010_Mariagerfjord Turistråd_underskrevet.pdf Årsrapport DS Svanen ApS. maj 2011 Bilag Vedtægter Turistforening foreningsbaseret - udkast Bilag Kontingent - udkast Bilag VisitMariagerfjord - modelforslag Bilag Omorganisering af Turistrådet - tidslinje - forslag Notat vedr. foreningsbaseret Turistråd.doc Bevillinger - Landdistriktspuljen 2010 Landdistriktsrådet Landsbyprojektpulje Bevillinger Økonomistatus pr 31. maj 2010 Økonomirapport pr. 31. maj Hovedkonto og hovedfunktion Økonomirapport pr. 31. maj Detaljeret Samarbejdsaftale mellem Sund By og KulturCafeen Samarbejdsaftale mellem Hadsund Bibliotek og KulturCafeen Forpagtningsaftale KulturCafe 2011

17 Samarbejdsaftale mellem Frikvarteret og KulturCafeen sidste udkast til KFU Samarbejdsaftale mellem Skoleorkesteret og KulturCafeen sidste udkast til KFU

102 Ændring af Styrelsesvedtægt for Mariagefjord Kommunes Ungdomsskole

102 Ændring af Styrelsesvedtægt for Mariagefjord Kommunes Ungdomsskole Dagsorden til mødet i Udvalget for Kultur og Fritid den 30. august 2011 kl. 15:00 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 99 Budget 2012-2015 100 Mariagerfjord

Læs mere

Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4

Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4 Afbud/fraværende: Per Jakobsen fraværende ved behandling af pkt. 36-38. Mødet hævet kl.: 17.40. Indkaldte: Kl. 15.00 - Kunstudvalget,

Læs mere

Referat. fra Kultur & Fritidsudvalg

Referat. fra Kultur & Fritidsudvalg Referat fra Kultur & Fritidsudvalg Mødedato: Tirsdag den 22. september 2015 Mødetidspunkt: 15:00-16:00 Mødested: Deltagere: Mødelokale 3 Esbjerg Rådhus Jakob Lose (V), Annemette Knudsen Andersen (V), Mussa

Læs mere

9. Kl. 16.00 Regnskab - Ungdomshus. Åbne dagsordenpunkter. Sagsfremstilling

9. Kl. 16.00 Regnskab - Ungdomshus. Åbne dagsordenpunkter. Sagsfremstilling Referat fra mødet i Udvalget for Kultur og Fritid den 31. januar 2012 kl. 16:00 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Fraværende: Ingen Mødet hævet kl. 19.00 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter

Læs mere

HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016

HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016 HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016 Beretning I min beretning vil jeg komme ind på følgende emner 1. Medlemstal og afdelinger 2. HG s vision og værdier

Læs mere

Karens Minde Kulturhusforening. Referat fra bestyrelsesmøde den 14. november 2011

Karens Minde Kulturhusforening. Referat fra bestyrelsesmøde den 14. november 2011 Karens Minde Kulturhusforening Referat fra bestyrelsesmøde den 14. november 2011 I mødet deltog: Fra personalet deltog: Referent: Dorthe Sørensen Eren, Marianne Melby, Steen Eriksen, Karen Larsen, Ann

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 01-08-2002

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 01-08-2002 FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 01-08-2002 Mødedato: 01-08-2002 Mødetidspunkt: kl. 15.00-16.50 Mødested: B246 Knud Wilson og Steen Jørgensen. Cai Møller mødte kl. 15.10 og

Læs mere

Referat for Landsbyudvalgets møde den 22. april 2008 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine

Referat for Landsbyudvalgets møde den 22. april 2008 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine Referat for Landsbyudvalgets møde den 22. april 2008 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine Indholdsfortegnelse 1. Drøftelse af forskellige generelle spørgsmål henhørende under teknisk Forvaltning 3 2. Evaluering

Læs mere

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold.

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold. Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev september 2012 Årets bredde-idrætsforening Bestyrelsen i HIR har fundet årets bredde idrætsforening. Der var indkommet 13 meget fornemme og velbegrundede indstillinger til

Læs mere

Kulturunderudvalg 30. marts 2006, Kl. 16.30 Møde nr. 4 Mødelokale: Salen, Det lille Kulturhus, Værløse

Kulturunderudvalg 30. marts 2006, Kl. 16.30 Møde nr. 4 Mødelokale: Salen, Det lille Kulturhus, Værløse FURESØ KOMMUNE Kulturunderudvalg 30. marts 2006, Kl. 16.30 Møde nr. 4 Mødelokale: Salen, Det lille Kulturhus, Værløse Medlemmerne mødt. Afbud fra Sidika Yalin (V). Mødet hævet kl. 18.45. REFERAT Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 2. februar 2016 Tidspunkt: 19.00-22.00 Sted: Kærvej 34, Onsild 9500 Hobro Deltagere: Fra bestyrelsen: Vagn Bach, Jacob Ellemann, Annie Borgersen, Allan

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Badminton Roskilde. CVR-nr. 35154132. Årsrapport 1. januar - 31. december 2015. Foreningens 3. regnskabsår

Badminton Roskilde. CVR-nr. 35154132. Årsrapport 1. januar - 31. december 2015. Foreningens 3. regnskabsår Badminton Roskilde CVR-nr. 35154132 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Foreningens 3. regnskabsår Årsrapporten er godkendt og fremlagt på foreningens generalforsamling den 8. marts 2016 Dirigent

Læs mere

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET den 05.03.2013 i Borgmesterens Mødelokale Afbud Charlotte Bøgelund Thomsen (F) SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Pavillon Darumvej... 4 3 Beskæftigelsesministerens

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 TORSDAG DEN 27. NOVEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 27. november 2008 Side: 2

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 28-04-2016 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 28-04-2016 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 28-04-2016 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00 Tilstede: Lone, Kim F., Sanne, Heino, Jørgen, Lasse, Kim A.,, Mads Afbud: Thomas, Kristian, Mette, Jens, Sus, Silke, Henrik Referent: Mads Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus,

Læs mere

2 Orientering om regnskab 2015 for bevilling 34 Kultur og Fritid

2 Orientering om regnskab 2015 for bevilling 34 Kultur og Fritid 2 Orientering om regnskab 2015 for bevilling 34 Kultur og Fritid 2.1 - Bilag: Regnskabsbemærkninger 2015 til KFIU DokumentID: 4850930 Bilag Regnskabsbemærkninger til KFI udvalget REGNSKAB 2015 Bevilling:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 8 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 25. maj 2005 16:00 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Flemming Sten Indholdsfortegnelse 1. Økonomirapport pr. 30.04.2005. Åben

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Årsrapport 2011. Den Boligsociale Fond Herredsvejen 2 3400 Hillerød

Årsrapport 2011. Den Boligsociale Fond Herredsvejen 2 3400 Hillerød Årsrapport 2011 Den Boligsociale Fond Herredsvejen 2 3400 Hillerød Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling, den / 2012 Dirigent Foreningsoplysninger Forening Den

Læs mere

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Samarbejdsaftale for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2004.07.06.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2004.07.06.htm Page 1 of 9 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 6. juli 2004 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Page 2 of 9 Indholdsfortegnelse 272. Lokalplan

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

Ansøgning om støtte til Mentorprojekt flere kvinder med anden etnisk baggrund i folkeoplysningen

Ansøgning om støtte til Mentorprojekt flere kvinder med anden etnisk baggrund i folkeoplysningen Til Silkeborg 25.11.2015 Folkeoplysningen Viborg Kommune Prinsens Alle 5 8800 Viborg Fra AOF Viborg Aftenskole AOF Midt, Ørnsøvej 5 8600 Silkeborg Ansøgning om støtte til Mentorprojekt flere kvinder med

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt:

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt: Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev juni 2015 Vi har indgået en samarbejdsaftale med Haderslev Kommune Det er nu et par måneder siden vi sidst har givet lyd fra os men det betyder bestemt ikke at vi har ligget

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Mødet afholdtes i Fredericia Idrætscenter og startede kl. 11.00. Forbundsformand Per Henriksen bød velkommen og takkede for, at så mange

Læs mere

2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik *

2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik * Møde i tirsdag den 17. august 2004, Kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Meddelelser * 2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik * 3. s konference

Læs mere

Handlekraft og sammenhold

Handlekraft og sammenhold Handlekraft og sammenhold en håndbog om klubarbejde Fællesskabet giver styrke En faglig klub giver dig og dine kolleger handlekraft. Slår I jer sammen i en klub, får I større gennemslagskraft og styrke,

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 08.02.2011 på Ribe Kunstmuseum SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Ribe Kunstmuseum - orientering og rundvisning... 4 3 Forslag til anvendelse af bygningen

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015 Referat torsdag den 22. januar 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Fokusområde - Aktiviteter for flygtninge i Lejre Kommune...

Læs mere

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:20 Mødested: Mødelokale 122,

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget. Referat

Børne- og Ungdomsudvalget. Referat Børne- og Ungdomsudvalget Referat Dato: 27. oktober 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:30-16:10 Jens Arne Hedegaard, Formand (V) Jette Ramskov (A) Martin Rishøj Jensen (V) Gitte Krogh

Læs mere

Referat Nærdemokratiudvalget's møde Torsdag den 08-11-2012 Kl. 17:00 Aktivhuset i Lundeborg

Referat Nærdemokratiudvalget's møde Torsdag den 08-11-2012 Kl. 17:00 Aktivhuset i Lundeborg Referat Nærdemokratiudvalget's møde Torsdag den 08-11-2012 Kl. 17:00 Aktivhuset i Lundeborg Deltagere: Arne Ebsen, Mette Kristensen Afbud:, Pia Dam, Mogens Stampe Indholdsfortegnelse Sag Tekst Sidenr.

Læs mere

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT 28. januar 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 28 22. januar 2016 Tidspunkt: Kl. 8.30 18.00 Sted: Mødelokale 8, stuen Kl. 13.00-14.30: Møde med Lene og Nicole om 7 egnsteaterevalueringer

Læs mere

Prioritet Ark Omr. Nr Projektnavn

Prioritet Ark Omr. Nr Projektnavn Oversigt over udvidelsesforslag 28. juli 2015 Udvalg: Kultur- og Fritidsudvalget Budget 2016 Pol. Basis Prioritet Ark Omr. Nr Projektnavn 2016 2016 2017 2018 2019 1 51 Kultur 1 Biografen 1 & 2,Tønder-øget

Læs mere

Årsmøde / Repræsentantskabsmøde de 18. marts 2014

Årsmøde / Repræsentantskabsmøde de 18. marts 2014 Årsmøde / Repræsentantskabsmøde de 18. marts 2014 Beretning for perioden 26.2. 2013 til 18.3. 2014 Bestyrelsen konstituering på møde 4.3.2013 - formand Gunnar Landtved - næstformand: Steen Outzen - kasserer:

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 07. maj 2009 på Rådhuset i mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 12:00.

Mødet blev holdt torsdag den 07. maj 2009 på Rådhuset i mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 12:00. ALLERØD KOMMUNE Idræt Møde nr. 39 Mødet blev holdt torsdag den 07. maj 2009 på Rådhuset i mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 12:00. Medlemmer: Formand Nikolaj Bührmann (F), Henrik Haugaard

Læs mere

1. Meddelelser. Møde i Folkeoplysningsudvalget. den 23.10.2007, kl. 17:00. i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser2

1. Meddelelser. Møde i Folkeoplysningsudvalget. den 23.10.2007, kl. 17:00. i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser2 Møde i Folkeoplysningsudvalget den 23.10.2007, kl. 17:00 i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser2 2... Mødedatoer i 2008. 2 3... Godkendelse af frivillig folkeoplysende forening - ansøgning

Læs mere

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i LADING

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i LADING Indledning: LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i LADING Landbyrådsrepræsentanten fra Lading og Lokalrådet i Lading inviterede

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 Referat af Dansk Sociologforenings generalforsamling d. 28. februar 2004 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning

Læs mere

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 001. Aars BMX Klub - foretræde om indkøb af Safe-gate 3 002. Dans for børn - workshop

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 25-06-2009. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Byrådssalen, Terndrup Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 25-06-2009. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Byrådssalen, Terndrup Rådhus. Mødedato:. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Byrådssalen, Terndrup Rådhus. Møde slut: 16:45 REFERAT Indholdsfortegnelse Side 1. Opfølgning på temadag for Byrådet den 11. juni 2009 2 2. Ændret anvendelse af Torvet

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607.

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. maj 2014 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

-1- Beretning til Frivilligrådets årsmøde d. 20.4.2016

-1- Beretning til Frivilligrådets årsmøde d. 20.4.2016 -1- Beretning til Frivilligrådets årsmøde d. 20.4.2016 Frivilligrådets beretning fra det sidste år vil bl.a. dreje sig om: - Samarbejdet med Social og Sundhed og også andre afdelinger i kommunen, hvor

Læs mere

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 11. januar 2016. Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Allerslev

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 11. januar 2016. Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Allerslev Referat mandag den 11. januar 2016 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden...1 2. ET - Orienteringssager Januar...2 3. ET - Drøftelse vedr. Turistinformation

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag)

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse mandag den 23. marts 2015 Afbud: Irvin Beckovic 1. Referat fra: a) Bestyrelsesmødet den 26. januar 2015 Referatet blev godkendt uden bemærkninger 2. Efterretninger/siden

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

35 Årsrapport for Danmarks Saltcenter, Driftsfond og Ejendomsfond for 2010

35 Årsrapport for Danmarks Saltcenter, Driftsfond og Ejendomsfond for 2010 Dagsorden til mødet i Udvalget for Kultur og Fritid den 5. april 2011 kl. 15:30 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 32 Kl. 16.30 Orientering om DGI

Læs mere

Grundejerforeningen Store Vangen

Grundejerforeningen Store Vangen Grundejerforeningen Store Vangen Generalforsamling 7. april 2010 Referat Bilag a. Bestyrelsens Beretning for 2009 b. Årsregnskab 2009 c. Budget 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Tilstede: Karin, Werner, Henrik, Birthe, Anne Marie, Charlotte, Georg og Fravær: Erik, Kirsten, Henrik Lykke, Lene,

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

KULTUR- OG FRITIDSUDVALG BEMÆRKNINGER

KULTUR- OG FRITIDSUDVALG BEMÆRKNINGER 283 KULTUR- OG FRITIDSUDVALG BEMÆRKNINGER 284 00.25.13 Andre faste ejendomme samt 05.32.32 Bie Centret Udgifter 2.738 Indtægter -280 Netto 2.458 Budgetafsnittet omfatter Adelgade 26 (Bies Gård, Forhus,

Læs mere

Vedtægter for Foreningen. Kunstviften

Vedtægter for Foreningen. Kunstviften Vedtægter for Foreningen Kunstviften 1 Vedtægter for Foreningen Kunstviften Foreningens navn (1.1) Foreningens navn er Kunstviften (2.1) Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune Kunstviften, c/o Visitmariagerfjord,

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

8. Husudvalget. Hytten Udskiftning af køleskab, vandvarmer i baderum, septiktank? samarbejde med initiativgruppen

8. Husudvalget. Hytten Udskiftning af køleskab, vandvarmer i baderum, septiktank? samarbejde med initiativgruppen Referat bestyrelsesmøde den 12.05.2011, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Esben Skovsen Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Jens Henrik Jensen Dorte Rothmann Louise Skov Pihlkjær - referent

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Drømmen om et kulturhus på landet

Drømmen om et kulturhus på landet Huset på Næsset Drømmen om et kulturhus på landet I Udby fik lokale ildsjæle idéen om at lave et gammelt elværk om til kulturhus og med et stort og langvarigt engagement er drømmen nu gjort til virkelighed.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug

Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug 30. maj 2013 kl. 19.30 Sted: Roforeningen KVIK, Strandvænget 53, 2100 København Ø Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent.

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Center Kultur & Fritid Skørpingvej 7 9575 Terndrup REFERAT KULTURRÅDET

Center Kultur & Fritid Skørpingvej 7 9575 Terndrup REFERAT KULTURRÅDET REFERAT KULTURRÅDET Mødedato: Onsdag d. 7. januar Mødetidspunkt: Kl. 16.00 Sted: Rebildcentret, Røde Møllevej 4, 9520 Skørping Deltagere: Helle Jørgensen Bjarne Hansen Vibeke Sunde Michael Sasserson Lone

Læs mere

Fritidsrådet den 3. marts 2016 kl. 17.00 til 20.00 i Skørping Idrætscenter

Fritidsrådet den 3. marts 2016 kl. 17.00 til 20.00 i Skørping Idrætscenter Referat Fritidsrådet den 3. marts 2016 kl. 17.00 til 20.00 i Skørping Idrætscenter 1) Generelforsamling i Fritidsrådet 2016 kl. 17.00 til cirka kl. 18.00 Jf. forretningsorden skal der afholdes GF. Som

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i SÅ den 31. marts 2004 kl. 18 Solen skinnede - det var varmt og lyst udenfor. Og tidsmæssigt befandt vi os lige midt i ulvetimen, hvor de fleste familier har nok at se

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden. Åbne dagsordenpunkter. Sagsfremstilling. Beslutning

1. Godkendelse af dagsorden. Åbne dagsordenpunkter. Sagsfremstilling. Beslutning Dagsorden til mødet i Seniorrådet den 24. januar 2012 kl. 09:00 i Skovgården i Hadsund, Timandsvej 25, Hadsund Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 1 Godkendelse af dagsorden 2 Årsberetning 2011 for Seniorrådet

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 29. februar 2012. Kl. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 29. februar 2012. Kl. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 29. februar 2012. Kl. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Det oprindelige møde den 29. februar 2012 blev aflyst. Mødet blev i stedet afholdt den 7. marts 2012.

Læs mere

Møde 7. november 2012 kl. 13:00 i Mødelokale 3

Møde 7. november 2012 kl. 13:00 i Mødelokale 3 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 7. november 2012 kl. 13:00 i Mødelokale 3 Afbud fra/fraværende: Mødet hævet kl.: 15.10 Indkaldte: kl. 13.00 repræsentanter fra Aftenskolesamrådet, pkt. 87 kl. 13.45

Læs mere

MODTAGET. '" m,2015. FANiB KOMMUNE

MODTAGET. ' m,2015. FANiB KOMMUNE MODTAGET '" m,2015 FANiB KOMMUNE fanø kunstmuseum Fanø Kommune Skolevej 5-7 6720 Fanø Fanø, den 7. august 2015 Regnskab for 2014 - Fanø Kunstmuseum Med henvisning til bevilling af støtten for 2015 af Fanø

Læs mere

Udvalget for Kultur og Fritid BEVILLINGSOVERSIGT UDVALGET FOR KULTUR OG FRITID. Bevillingsoversigt DRIFT OG REFUSION BUDGET 2014 HELE KR.

Udvalget for Kultur og Fritid BEVILLINGSOVERSIGT UDVALGET FOR KULTUR OG FRITID. Bevillingsoversigt DRIFT OG REFUSION BUDGET 2014 HELE KR. Udvalget for Kultur og Fritid soversigt BEVILLINGSOVERSIGT UDVALGET FOR KULTUR OG FRITID BUDGET 2014 HELE 1.000 KR. NOTE DRIFT OG REFUSION BUDGET BEVILLING UDGIFTER INDTÆGTER UDGIFTER INDTÆGTER Udvalget

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Aktivitetshuset Solhjem E-mail: info@solhjem.dk Hjemmeside: www.solhjem.dk

Aktivitetshuset Solhjem E-mail: info@solhjem.dk Hjemmeside: www.solhjem.dk Referat fra generalforsamling i foreningen Aktivitetshuset Solhjem Bjergby-Mygdal 10. marts 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Dagsorden. til Børn & Familieudvalg

Dagsorden. til Børn & Familieudvalg Dagsorden til Børn & Familieudvalg Mødedato: Torsdag den 7. april 2016 Mødetidspunkt: 8:00 Mødested: Signaturskolen, Kvaglund, Askekrattet 8 Deltagere: Diana Mose Olsen (F), Jesper Frost Rasmussen (V),

Læs mere

Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013

Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013 Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning Att.: Mads Kamp Hansen 26. september 2011 Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013 Hermed fremsendes høringssvar på Københavns

Læs mere

Ny Tønder Kommune Kultur- og FritidsudvalgetBeslutningsprotokol. Beslutningsprotokol

Ny Tønder Kommune Kultur- og FritidsudvalgetBeslutningsprotokol. Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Mødedato: 05. oktober 2006 Mødelokale: Tønder Rådhus, Mødelokale 205 Starttidspunkt for møde 15:00 Sluttidspunkt for møde 18:30 Fraværende: Johan Kristensen 05. oktober 2006 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 26-10-2009 Kl. 17:00 Undervisningslokalet ved kantinen

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 26-10-2009 Kl. 17:00 Undervisningslokalet ved kantinen Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 26-10-2009 Kl. 17:00 Undervisningslokalet ved kantinen Deltagere: Per Ulrik Jørgensen, Jeppe Ottosen, Curt Sørensen, Jan Bunkenborg, Erling Johansen, Kurt

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. april 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-17:40 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Indhold. Tilskud til kulturelle aktiviteter

Indhold. Tilskud til kulturelle aktiviteter Oversigt over puljer Dette notat orienterer om øvrige udviklingspuljer kommunen råder over udover den eksterne udviklingspulje. Oversigten orienterer om puljernes formål, økonomi, samt hvilket udvalg,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. oktober 2008 Lokale: 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:45-17:00 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Offentlig Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Orientering ved personalekonsulenten Dette punkt udgår,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Generalforsamling i NJK, 15. marts 2011

Generalforsamling i NJK, 15. marts 2011 Generalforsamling i NJK, 15. marts 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger skriftlig beretning til godkendelse. 3. Arbejdsudvalgene aflægger mundtlig beretning. 4. Kassereren forelægger

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 09. april 2013 Mødetidspunkt: 17:15 Mødelokale: Medlemmer: Sollentuna II Ømer Kuscu, Arne Bech, Ivan Fogtmann, Nina Thøgersen, Kenneth F. Christensen Bemærkninger: Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat. fra mødet den 17-02-2009 kl. 16.00 i MØDELOKALERNE D og E

Referat. fra mødet den 17-02-2009 kl. 16.00 i MØDELOKALERNE D og E Referat fra mødet den kl. 16.00 i MØDELOKALERNE D og E Medlemmer: Eigil Boye, Elisabeth Pedersen, Erik Bak Jensen, Jens Yde, Kristian J. Kristensen, Morten Bach Andersen, Poul Hvass Hansen, Steffen Kjær

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 62, den 26. juni 2014 kl. 17.30.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 62, den 26. juni 2014 kl. 17.30. Referat af bestyrelsesmøde nr. 62, den 26. juni 2014 kl. 17.30. 6. august 2014 Til stede: merne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST), Steen Emborg (SE), Erik Kragh-Hansen (EKH), Jens Rosengaard

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde Lerpøtvej 55 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 29. september 2015 kl. 20.00 Referat: Antal fremmødte: Der var 35 stemmeberettigede deltagere. Jørgen Nielbæk bød velkommen til de fremmødte medlemmer og præsenterede

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Generalforsamlingen 2012 bestyrelsens beretning v/formanden

Generalforsamlingen 2012 bestyrelsens beretning v/formanden 1 Sdr. Feldings Efterskole Generalforsamlingen 2012 bestyrelsens beretning v/formanden Ligesom sidste år, vil jeg dele min beretning op i tre afsnit. Først vil jeg fortælle lidt om hvad der generelt har

Læs mere

Mødelokale 0.27 (Partirum, Frederikshavn Rådhus)

Mødelokale 0.27 (Partirum, Frederikshavn Rådhus) Referat Ældrerådet Ordinært møde Dato 11. december 2012 Tid 09:00 Sted NB. Mødelokale 0.27 (Partirum, Frederikshavn Rådhus) Under pkt. 3 deltager afdelingsleder Birgitte Kvist, Sundhedsfremme og forebyggelse.

Læs mere