Dagsorden MØDE. Dato 24. marts Mødedato: 18. marts Mødetidspunkt: Kl Forventet sluttidspunkt:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden MØDE. Dato 24. marts 2014. Mødedato: 18. marts 2014. Mødetidspunkt: Kl. 10.00-12.30. Forventet sluttidspunkt:"

Transkript

1 MØDE Dato 24. marts 2014 Mødekategori: Mødested: Stationsudvalgsmøde på Syd Aulaen Mødedato: 18. marts 2014 Mødetidspunkt: Kl Forventet sluttidspunkt: Udfærdiget af Godkendt af Mødeindkalder: Obligatoriske deltagere: Valgfri deltagere: Til stede: Fraværende Kopi Deltagerne Thomas S. Christensen (TSC) John Madsen (JM) TR rep. Bente Mikkelsen (BM), TR Peter Frentz (PF) TR Peter Crawford, (PC), AMR Anita Nørgaard (AN)), Torben Nissen (TN), John Madsen (JM) Tommy Hansen (THa) Bjarne Larsen (BL) Frits Vittrup (FV) TSC, JM, THa, TN, BM, PF, PC, AN HK Mødedeltagerne, FV, FM, BFL, TH, LP, kantine/opholdshuse Dagsorden 1. Kommentarer til sidste 19. december Godkendelse af dagsorden 3. Orientering fra THa 4. Dialog om Service v. Bjarne Larsen 5. Indlæg af Frits Vittrup 6. Info fra SL Thomas Christensen - Leveregler - status på driften på SYD - skader, trafikkultur - samarbejde i det daglige 7. Opfølgning fra sidst (bordet rundt jf. punkt 2), herunder tilbagemeldinger fra arbejdsmiljørepræsentanterne og TR. 8. Status på teknikken ved JM 9. Orientering fra klargøringen ved TN 10. Eventuelt.

2 Ad 1. Drøftet hvorledes referatet rundsendes inden det kopieres ud i opholdshuse og rundsendes. Ad 2. Dagsorden gennemgået og godkendt. Ad 3: THa: - Har skrevet med AN om igangværende projekter, så det ligges på FB, til information for chf. - Ruteforløbet ændret på 1A. Formålet er, at få skilt trafikken fra industri og sygehuset. Det kan mærkes på køretiden allerede. - Der er løbende kontakt til Trafik og Veje, så der holdes gang i projekter og laves tiltag løbende. - BM: Der skal en bedre oprydning til blandt de opslag som ikke bruges. THa oplyser, at det bliver fast daglig rutine for DC. BM spørger ind til, om det er nu kutyme at DC sender SMS ud vedr. begravelse af tidligere chf. THa oplyser, at den sidste, var en nødsituation, hvor THa blev oplyst at afdøde chf. skulle begraves 3 timer før begravelsen skulle finde sted. Derfor var det hurtigste kommunikationsform (sønnen ringede og orienterede Tha). BM har oplevet, at en vejleder har sovet over, og DC har spurgt ny elev, om hun ville køre alene. BM måtte bryde ind. THa følger op. AN: AN mener det er problematisk, at opslag ikke ligger længere end 3 måneder på hjemmesiden, hvis en chf. pludselig skal køre en ny linje. THa oplyser, at hvis ændringen er permanent, er det ændret i kørebogen, og chf. kan se den opdaterede på computeren i kantinen, alternativ låne en ny kørebog. AD 4: BL udleverede nyt notat Dialog om Service Simon - Service er vigtig, og vil i fremtiden blive endnu vigtigere - Service Simon samtalerne skal fange uregelmæssigheder, inden du år SL og det formellem system - Håndtere det på en anden måde end hidtil, inspireret af det grønne projekt - kollega-kollega, kan det gøre en forskel? - ikke ret eller uret, men udvide horisonten for dem som render ind i noget. - Systematisk og bedre end hidtil; dialog medfører en positiv effekt. BL efterspørger hos TR/AMR forslag til hvem Servicevejlederne kunne blive. TR/AMR lover at vende tilbage. PC mener det kan være problematisk at der laves notat fra samtalen, for hvad hvis klagen der foranlediger den ikke er sand? TSC oplyser, at alle klager fortsat vil blive præcenteret for chf. på traditionel vis, men det er opfølgningen der efterfølgende vil kunne gøres bedre med en kollegasnak. AD 5:

3 FV oplyser, at han faktisk mener, at en af de bedre ting i BAAS er stationsudvalget, hvilket tilsiger godt samarbejde. FV mener, det er et godt værktøj i det daglige. Målet er primært at fjerne de små sten i skoen straks, og så lave projekter for de større sten. Gælder det fx alle stationer, laves der fælles projekt. FV mener, der er for mange små sten, som ikke løses i dagligdagen. FV opfordrer til, at få løst de små problemer i hverdagen. De skal håndteres hurtigst muligt, og ikke vente næste møde. Derfor en APPEL: Prøv at være skarpere og få ting løst og komme videre. Det er en ledelsesmæssig opgave at viderebringe viden, gode ideer osv. (Vidensdeling). Derfor kridt skoene, få afklaret de små ting, så møderne kan bruges til udvikling i stedet for de små sten. AN mener, at tillidsvalgte skal gøre mere opmærksomme på sig selv, sammen med ledelsen. PF mener, at der i BAAS foregår mange ting, som i TR/AMR ville være indblandet i, i andre virksomheder. PF opfordrer til flere uformelle snakke, og foreslår ugemøder? AN mener, i forbindelse med den nye Beredskabsplan, at AMR burde have været med ind over. FV oplyser, at den endnu ikke er operationel, og AMR får mulighed senere. FV oplyser, at der er mange aktiviteter i gang, bla. er der pt. lige lavet en samarbejdsaftale med Aarhus Kommune, der forpligter kommunen. AD 6: TSC gennemgår: Leveregler: - BAAS leveregler er netop printet ud og sendt ud til alle opholdshuse som opslag. Dette grundet en respektløs opførsel blandt nogle kollegaer, der her chikaneret andre kolleger. Skader: - Der arbejdes på projekter der skal være med til at rette fokus og bringe antallet af skader ned. Der er i mange tilfælde skader, der ikke er meldt ind, der køres i græsrabatter, skilte påkøres osv. TSC mener det er vigtigt, at få standset denne ligegyldighed, da den smitter, ligesom positiv energi også smitter. Projekt er under udarbejdelse. - PF mener ikke det er ligegyldighed, men mere holdningen der sker jo alligevel ikke noget. Fx har projektet vedr. fejlrapporter været 2 år under vejs, og intet sker. Værkstedet kvitterer stadig ikke i rapporterne, så når chf. oplever ligegyldighed, kan man vel ikke fortænke dem i, også at vise det (ligegyldighed smitter). - JM oplyser, at alle busser bliver lavet, når der er skrevet en fejlrapport, lige meget om der kvitteret for det eller ej af mekanikeren - PF mener der er mange der ikke tror der skal skrives fejlrapport når bussen afhentes af de gule (7-19). AN mener blot at de gule skal bede om det, så alle efterhånden er klar over det.

4 - PC mener at vejlederne skal sikre information til nye ansatte, om hvornår der skal skrives fejlrapport. Ligeledes mener PC, at når en chf. ringer ind og fejlmelder, så skal DC huske chf. på husk lige at have en fejlrapport klar til når bussen skiftes. AD 7: JM: TN: - Stadig problemer med fejl i zonen på Almex, når bussen parkeres ved endestation. JM opfordrer til, at der gøres som anvist, ellers giver den fejl. JM udfærdiger nyt opslag med instruktion. - Vedr. problematikken med indvendigt genskin, så er det ikke muligt at dæmpe lyset, men der sættes folie på i stedet for. - JM oplyser, at en del af problemerne vedr. skader er, at skaderne sker et sted, hvor det ikke opdages. Flere skader er identiske, og JM er sikker på, at det er det samme, som flere busser har påkørt med bagenden. Flere mener, det kan være chikanen i Trige/Ølsted. Tommy bedes undersøge dette. - JM oplyser, at snart registreres alle skader på alle busser. Alle nye skader skal så registreres og alle være med til at sikre det sker. - PC mener at der burde testkøres ind til samtlige stoppesteder med de nye busser, for at se om de ramte noget. - JM oplyser, at der kommer 20 nye busser inden 1. april (14,56), alle Volvo er samles på Syd til påske. - Retarderen er forsøgt justeret, men forsøget gik ikke godt, og alle er nu rettet tilbage til det oprindelige. Der monteres håndbetjent retarder i alle Solaris. - JM oplyser, at der kommer et ur ved alle ud og indkørsler til vores anlæg. Derved kan chf. hurtigt se om tiden passer, så urerne kan stilles inden det går skævt med 2-3 min, til alles tilfredsstillelse. Specielt aftenfolkene der kører i garage skal kontrollere tiden, og melde ind hvis ikke uret passer. Der sendes opslag til alle, når de er nært forestående. - JM oplyser, at rejsekortet installeres i alle busser i Der lægges polish i alle busser - PF/AN oplyser, at der stadig er film på forruden. Der spørges til om intervallet for pudsning, som blev drøftet på sidste møde, er sat op som anbefalet til mellem hver 3-4 dag om vinteren, mod planlagt 7 dage? TN oplyser, at der ikke er gjort noget, da der ikke er tid til det! - AN ønsker en skraldespand ved chf. pladsen? TN forklarer at der ikke er plads, samt det er vedtaget højere oppe, at det ikke skal være der. TN bedes undersøge nærmere om muligheder, evt. begrundelsen (hvem har givet besluttet det). Forslaget kunne være som madameposer, altså en bøjle, hvorpå der kunne sættes poser?) - PC anbefaler en anden spritserviet, en som også kan bruges til rengøring af spejle? TN undersøger. BM:

5 - TR/AMR vil gerne have lokale her på SYD. Buret bruges ikke mere, efter DC er døgnbemandet. Det er bragt op på MED, hvor FM ser på sagen. - BM spørger til clips til fejlrapport. JM oplyser, at montering er i gang. AN: - AN vil gerne have adgang til hele Crewweb. FV det er ikke muligt pt., Trapeze arbejder på sagen. - AN oplyser, at det er lykkedes at få rengøringsfirmaet, der gør rent i husene til at sætte tydelige mærkater på sæbedispensere/spritdispensere i opholdshusene. Det ville være dejligt om LP ville foranledige, at det også skete på stationerne. - AN vil gerne have, at der i 0-tolerancer også sendes navn og telefonnummer på de chf. det omhandler, og ikke kun chf. nummer. Anbefaler, at det kommer op på MED. - AN orienterer om, at der er ved at blive lavet en chf/bus-mappe. Denne vil komme i forsøg på linje 1A, og blive lagt på stationerne. Således har alle mulighed for at komme med input. Mødeplan for 2014,, sæt kryds i kalenderen: Stationsudvalgsmøder i år Tirsdag den 18. marts 2014 kl i Aulaen - Tirsdag den 3. juni 2014 kl i Aulaen - Tirsdag den 9. september 2014 kl i Aulaen - Tirsdag den 25. november 2014 kl i Aulaen (OBS NY DATO) Teammøder på SYD: (der afholdes 2 møder pr. dag, et kl og igen fra ) - Onsdag den 7. maj2014 i Aulaen - Onsdag den 5. november 2014 i Aulaen MEDmøder i 2014 Tirsdag den 11. marts kl Tirsdag den 17. juni kl Tirsdag den 16. september kl Tirsdag den 2. december kl Hasselager 24. marts 2014

Stationsudvalgsmøde på Syd

Stationsudvalgsmøde på Syd Stationsudvalgsmøde Dato 24. marts 2015 Mødekategori: Stationsudvalgsmøde på Syd Mødested: Aulaen Jegstrupvej 5 DK-8361 Hasselager Tlf.: 72409900 Fax: 72409901 www.busselskabet.dk Mødedato: 24. marts 2015

Læs mere

Stationsudvalgsmøde på Syd

Stationsudvalgsmøde på Syd Stationsudvalgsmøde Dato 9. december 2014 Mødekategori: Stationsudvalgsmøde på Syd Mødested: Aulaen Jegstrupvej 5 DK-8361 Hasselager Tlf.: 72409900 Fax: 72409901 www.busselskabet.dk Mødedato: 9. december

Læs mere

Mødedeltagerne, FV, FM, BFL, TH, JJ, kantine/opholdshuse

Mødedeltagerne, FV, FM, BFL, TH, JJ, kantine/opholdshuse Stationsudvalgsmøde Dato 5. juni 2014 Mødekategori: Stationsudvalgsmøde på Syd Mødested: Aulaen Jegstrupvej 5 DK-8361 Hasselager Tlf.: 72409900 Fax: 72409901 www.busselskabet.dk Mødedato: 3. juni 2014

Læs mere

Stationsudvalgsmøde på Syd

Stationsudvalgsmøde på Syd Stationsudvalgsmøde Dato 9. juni 2015 Mødekategori: Stationsudvalgsmøde på Syd Mødested: Aulaen Jegstrupvej 5 DK-8361 Hasselager Tlf.: 72409900 Fax: 72409901 www.busselskabet.dk Mødedato: 9. juni 2015

Læs mere

Poul Jørgensen (PJ) TR Poul Erik Eskildsen TR Peter Crawford, (PC), AMR Anita Nørgaard (AN)), Torben Nissen (TN), Tommy Hansen (THa)

Poul Jørgensen (PJ) TR Poul Erik Eskildsen TR Peter Crawford, (PC), AMR Anita Nørgaard (AN)), Torben Nissen (TN), Tommy Hansen (THa) Stationsudvalgsmøde Dato 30. august 2016 Mødekategori: Stationsudvalgsmøde på Syd Mødested: Aulaen Jegstrupvej 5 DK-8361 Hasselager Tlf.: 72409900 Fax: 72409901 www.busselskabet.dk Mødedato: 30. august

Læs mere

Poul Jørgensen (PJ) TR Poul Erik Eskildsen TR Peter Crawford, (PC), AMR Anita Nørgaard (AN)), Torben Nissen (TN), Tommy Hansen (THa)

Poul Jørgensen (PJ) TR Poul Erik Eskildsen TR Peter Crawford, (PC), AMR Anita Nørgaard (AN)), Torben Nissen (TN), Tommy Hansen (THa) Stationsudvalgsmøde Dato 24. maj 2016 Mødekategori: Stationsudvalgsmøde på Syd Mødested: Aulaen Jegstrupvej 5 DK-8361 Hasselager Tlf.: 72409900 Fax: 72409901 www.busselskabet.dk Mødedato: 24. maj 2016

Læs mere

Stationsudvalgsmøde på Syd

Stationsudvalgsmøde på Syd Stationsudvalgsmøde Dato 16. januar 2018 Mødekategori: Stationsudvalgsmøde på Syd Mødested: Aulaen Jegstrupvej 5 DK-8361 Hasselager Tlf.: 72409900 Fax: 72409901 www.busselskabet.dk Mødedato: 16. januar

Læs mere

Poul Jørgensen (PJ) TR Poul Erik Eskildsen TR Peter Crawford, (PC), AMR Anita Nørgaard (AN)), Torben Nissen (TN), Tommy Hansen (THa)

Poul Jørgensen (PJ) TR Poul Erik Eskildsen TR Peter Crawford, (PC), AMR Anita Nørgaard (AN)), Torben Nissen (TN), Tommy Hansen (THa) Stationsudvalgsmøde Dato 1. marts 2016 Mødekategori: Stationsudvalgsmøde på Syd Mødested: Aulaen Jegstrupvej 5 DK-8361 Hasselager Tlf.: 72409900 Fax: 72409901 www.busselskabet.dk Mødedato: 1. marts 2016

Læs mere

Torben Høyer & Ejler Møller Petersen

Torben Høyer & Ejler Møller Petersen MØDE Dato 18.06.2012 Mødekategori: MEDudvalgsmøder Mødested: Aulaen Mødedato: 12.06.2012 Mødetidspunkt: 10.00 Forventet sluttidspunkt: 11.30 herefter afgang til havnen. Slut ca. kl. 14 Udfærdiget af Godkendt

Læs mere

Torben Høyer 07.10.2014 Ejler Møller Petersen 14.10.2014

Torben Høyer 07.10.2014 Ejler Møller Petersen 14.10.2014 MØDE Dato 6. oktober 2014 Mødekategori: Mødested: MEDudvalgsmøder Aulaen Mødedato: 16. september 2014 Mødetidspunkt: 10.00 Forventet sluttidspunkt: 12.00 Udfærdiget af Godkendt af Mødeindkalder: Obligatoriske

Læs mere

Ejler Møller Petersen 8/4-2015

Ejler Møller Petersen 8/4-2015 MØDE Mødenavn: MEDudvalgsmøde Mødested: Aulaen Mødedato: 17. marts 2015 Mødetidspunkt: 10.00-12.00 Mødeindkalder: Anja Mathiesen Obligatoriske deltagere: Torben Høyer Finn Mikkelsen Frits Vittrup Ingerlise

Læs mere

MØDE. Dagsorden. Mødedato: 26. maj 2015 Mødetidspunkt: 10.00 12.00

MØDE. Dagsorden. Mødedato: 26. maj 2015 Mødetidspunkt: 10.00 12.00 MØDE Mødenavn: MEDudvalgsmøde Mødested: Aulaen Mødedato: 26. maj 2015 Mødetidspunkt: 10.00 12.00 Mødeindkalder: Anja Mathiesen Obligatoriske deltagere: Torben Høyer Finn Mikkelsen Frits Vittrup Ingerlise

Læs mere

Opfølgende møde. Torben Høyer Den Ejler Møller Petersen Den

Opfølgende møde. Torben Høyer Den Ejler Møller Petersen Den MØDEREFERAT Opfølgende møde Dato 5. oktober 2012 Mødekategori: Mødested: MEDudvalgsmøder Aulaen Mødedato: 2. oktober 2012 Mødetidspunkt: 11.45 Forventet sluttidspunkt: 13.00 Udfærdiget af Godkendt af Mødeindkalder:

Læs mere

Referat. Deltagere: Steen, Karsten, Karl, Jørgen, Ada, Julle, Viggo M., Viggo, Jens, Niels, John, Jørgen og Laila.

Referat. Deltagere: Steen, Karsten, Karl, Jørgen, Ada, Julle, Viggo M., Viggo, Jens, Niels, John, Jørgen og Laila. Lokalrådsmøde med udvalgs- og foreningsformændene Torsdag d. 4. december 2008 kl. 19.00 i Andst Hallens cafeteria. Referat Deltagere: Steen, Karsten, Karl, Jørgen, Ada, Julle, Viggo M., Viggo, Jens, Niels,

Læs mere

Drejebog LO - overenskomstmøder

Drejebog LO - overenskomstmøder Drejebog LO - overenskomstmøder Denne drejebog handler kun om den del af møderne, der involverer dugene og samarbejdet omkring bordene. Dvs. den tager ikke højde for Lizettes forudgående præsentation eller

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl. 19.00

Mødereferat. Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl. 19.00 Deltagere: Marianne Olsen Mia Bent Franz Andersen Jock Skov Pedersen Carina De Fine Licht Marlene Engelmand Olsen Mødereferat Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl.

Læs mere

Torben Høyer & Ejler Møller Petersen Den 19.12.12

Torben Høyer & Ejler Møller Petersen Den 19.12.12 MØDE Dato 10. december 2012 Mødekategori: Mødested: MEDudvalgsmøder Aulaen Mødedato: 4. december 2012 Mødetidspunkt: 10.00 Forventet sluttidspunkt: 13.00 (julefrokost fra kl. 12.00) Udfærdiget af Godkendt

Læs mere

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 24. februar 2015 kl. 15.15-16.15 i Omsorgscenterets café

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 24. februar 2015 kl. 15.15-16.15 i Omsorgscenterets café Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde Den 24. februar 2015 kl. 15.15-16.15 i Omsorgscenterets café Medlemmer: Kirsten Madsen (afd. 2), Leif Nielsen (afd.3), Birgit Kassow (pårørende afd. 3), Svend Holmlund

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2011 Dato: 04.04.2011 Sted: Hanne Jensen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Susanne

Læs mere

Arbejdsark i Du bestemmer

Arbejdsark i Du bestemmer Arbejdsark i Du bestemmer Arbejdsark 1 Inspiration til gruppens møderegler Arbejdsark 2 Jeg er en, der... Arbejdsark 3 Protokol for gruppesamtale Arbejdsark 4 Det rosa ark: Godt og dårligt Arbejdsark 5

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Torben Høyer og Ejler Møller Petersen den 19. december 2013

Torben Høyer og Ejler Møller Petersen den 19. december 2013 MØDE Dato 12. december 2013 Mødekategori: Mødested: MEDudvalgsmøder Aulaen Mødedato: 3. december 2013 Mødetidspunkt: 10.00 Forventet sluttidspunkt: 12.00 Udfærdiget af Godkendt af Mødeindkalder: Obligatoriske

Læs mere

MØDE. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 3. Ny hjemmeside 4. I LIKE

MØDE. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 3. Ny hjemmeside 4. I LIKE MØDE Mødenavn: MEDudvalgsmøde Mødested: Aulaen Mødedato: 2. december 2014 Mødetidspunkt: 10.00-12.00 Mødeindkalder: Anja L. Mathiesen Obligatoriske deltagere: Torben Høyer Finn Mikkelsen Frits Vittrup

Læs mere

Vejledning og introduktion til dialogguiden

Vejledning og introduktion til dialogguiden Vejledning og introduktion til dialogguiden Dialogguiden er udviklet til dig, der skal interviewe et menneske med ADHD om jobmuligheder og jobønsker. Dialogguiden kan, når den anvendes korrekt, give dig

Læs mere

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN Samtaleguiden 36 Samtaleguiden er lavet primært til unge, der ryger hash. Som vejleder, mentor m.fl. kan du bruge Samtaleguiden som et fælles udgangspunkt i samtalen med den unge. Du kan dog også blot

Læs mere

1. Valg af referent samt godkendelse af dagsorden Sanne Jaldorf Andersen blev valgt som referent

1. Valg af referent samt godkendelse af dagsorden Sanne Jaldorf Andersen blev valgt som referent 1. Valg af referent samt godkendelse af dagsorden Sanne Jaldorf Andersen blev valgt som referent 2. Nyt fra Hanne Skaarup a. Inklusionstema: Har været på som rød tråd i forgangne år der har været samarbejdet

Læs mere

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Der indkaldes hermed til fællesmøde (SU) for alle medlemmer af haveforeningernes bestyrelser og bestyrelsen i Nordøstsjællandskredsen. Møde dato er tirsdag d.

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Fokus: at gøre en forskel på en sjov og skæv lidt påskeagtig måde.

Fokus: at gøre en forskel på en sjov og skæv lidt påskeagtig måde. Fokus: at gøre en forskel på en sjov og skæv lidt påskeagtig måde. opgave: at sætte gule påskespor Denne månedsopgave kan enten laves i en konfirmandlektion, under en påskegudstjeneste eller udenfor de

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Referat Bestyrelsesmøde Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Tidtager Deltagere Nicolai Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Transskription af interview med Chris (hospitalsklovn) den 12. november 2013

Transskription af interview med Chris (hospitalsklovn) den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 Bilag E Transskription af interview med Chris (hospitalsklovn) den 12. november

Læs mere

EVALUERING af projekt Mobilt værktøj til mobil medarbejder

EVALUERING af projekt Mobilt værktøj til mobil medarbejder EVALUERING af projekt Mobilt værktøj til mobil medarbejder Pilotprojektet er evalueret ud fra en procesbaseret tilgang til virkningsevalueringen. Evalueringsspørgsmålet: Jobcenter Langeland ønskede at

Læs mere

Torben Høyer og Ejler Møller Petersen

Torben Høyer og Ejler Møller Petersen MØDE Dato 19.06.2013 Mødekategori: Mødested: MEDudvalgsmøder Aulaen Mødedato: 11.06.2013 Mødetidspunkt: 10.00 Forventet sluttidspunkt: 12.00 Udfærdiget af Godkendt af Mødeindkalder: Obligatoriske deltagere:

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Challenger Cab Skrevet af Cigaretteman - 2008/12/07 18:05 Hej Mopar freaks er ny her i forumet og ville lige hilse på med en lille tråd om mit renoverings projekt. Jeg købte bilen for 10 år siden og kørte

Læs mere

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding.

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Til stede: Lotte Vangsgaard, Kristen Foged, Claus Hansen, Per Hertz, Bjarne Trampedach, Ingeborg Vind Nielsen, Per Hertz, Britta Bertel Dagsorden:

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

Grundejerforeningen Egegaarden

Grundejerforeningen Egegaarden Grundejerforeningen Egegaarden Referat af bestyrelses møde Tirsdag den 27. August 2013, kl.20 Færøvej 45, Hos Thomas Tang Til stede er Ib, Marc Dalgas, Nina Bruun, Christian Astrup og Afbud, Charlotte

Læs mere

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 Tilstede: Faglærer og Kristine Lodberg Madsen Kristine: Hvad er din baggrund, uddannelse og hvad

Læs mere

Elevrådsmøde+i+kantinen+ fredag+den+17.4.2015+kl.+10.05++

Elevrådsmøde+i+kantinen+ fredag+den+17.4.2015+kl.+10.05++ Elevrådsmøde+i+kantinen+ fredag+den+17.4.2015+kl.+10.05++ Dagsorden: Velkommen til årets ottende elevrådsmøde. Nyt siden sidst: Fra formanden og bestyrelsen Fra Fælleselevrådsmødet i region Syd Fra Elevrådsdagen

Læs mere

Chaufførens forbikørsel så sønnen ikke kom med bussen. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Asta Ostrowski Torben Steenberg

Chaufførens forbikørsel så sønnen ikke kom med bussen. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Asta Ostrowski Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0104 Klageren: XX 7323 Give Indklagede: Sydtrafik CVRnummer: 29942897 Klagen vedrører: Chaufførens forbikørsel så sønnen ikke kom med

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

GODE INTRODUKTIONSFORLØB. HK/Kommunals Elevudvalgs anbefalinger til introduktion af nye kontorelever i kommuner og regioner. ELEV

GODE INTRODUKTIONSFORLØB. HK/Kommunals Elevudvalgs anbefalinger til introduktion af nye kontorelever i kommuner og regioner. ELEV GODE INTRODUKTIONSFORLØB HK/Kommunals Elevudvalgs anbefalinger til introduktion af nye kontorelever i kommuner og regioner. ELEV Godt begyndt... Det er vigtigt, at komme godt i gang på en ny arbejdsplads.

Læs mere

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus.

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Dansk Politihundeforening Arbejdsudvalgene Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Tilstede var et samlet AU fra sektion 2. Fra sektion 1 havde Mads

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling af klippekort. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Torben Steenberg (2 stemmer)

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling af klippekort. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Torben Steenberg (2 stemmer) 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0260 Klageren: Indklagede: XX 2200 København N Movia Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling af klippekort

Læs mere

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Fremmødt: Bethina, William, Bjarne Andreasen, Pauli, Gunner M, Leif C, Jan Lundkvist, Max Mortensen, Niels Erik Graversen, Troels Christensen, Eva Christensen,

Læs mere

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 7-2013 Dato: 07-10-2013 Sted: Bent Schwartzbach BS Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40

Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40 Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40 Tilstede: 32 husstande samt Hanne, John, John Ras, Steen, Jan, Mona fra bestyrelsen og Jan Togersen fra Lejerbo Referent: Tine

Læs mere

GSM porttelefon og samtale anlæg. SSI 2600.8002 GSM porttelefon system

GSM porttelefon og samtale anlæg. SSI 2600.8002 GSM porttelefon system SSI 2600.8002 GSM porttelefon system GSM samtale anlæg og 1000 telefon numre med opkald for dør/port åbning Udendørs station med separat indendørs kontrol boks SSIHuset Svane Electronic ApS Arildsvej 27,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30 Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30 Til stede: Karen, Kirsten, Sanne, John, Lasse, Charlotte, Kenneth og Jan samt 5 gæster. Afbud fra: Ingen Dagsordenens pkt.1: Valg af

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Den 4. juni 2013. Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Forsorgstilbuddet Nordbyen, Center for Akut- og Opsøgende

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for Maskinsnedkerfaget fredag den 21/06 2013

Referat fra møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for Maskinsnedkerfaget fredag den 21/06 2013 Referat fra møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for Maskinsnedkerfaget fredag den 21/06 2013 Deltagere: Gæst: Afbud: Peer Foged Ove Nielsen Inga Andersen Birgitte Larsen Klavs Klarskov

Læs mere

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest Hold øje uge 47 Sidste efterårsmåned er ved at rinde ud. En enkelt uge har vi tilbage, før julemåneden og dermed vinteren er over os. På den ene side er der stadig lang tid til årsskiftet, og samtidigt

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling af klippekort.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling af klippekort. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0017 Klageren: XX 2400 København NV Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

MØDEREFERAT. Mødedato: 15. september 2015 Mødetidspunkt: Mødeindkalder: Obligatoriske deltagere: Valgfri deltagere: Tilstede:

MØDEREFERAT. Mødedato: 15. september 2015 Mødetidspunkt: Mødeindkalder: Obligatoriske deltagere: Valgfri deltagere: Tilstede: MØDEREFERAT Mødenavn: MEDudvalgsmøde Mødested: Aulaen Mødedato: 15. september 2015 Mødetidspunkt: 10.00-12.00 Mødeindkalder: ALM Obligatoriske deltagere: Valgfri deltagere: Tilstede: Torben Høyer Finn

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016 Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk 30. april 2016 Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan

Læs mere

Lean giver tid til børnene

Lean giver tid til børnene Lean giver tid til børnene Normeringer kan der ikke lige laves om på. Alderen på børnene, der starter i dagsinstitution er også politisk bestemt og heller ikke noget, som de enkelte daginstitutioner har

Læs mere

Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet. Info for fritidsundervisere. OV1_Kvadrat_R D

Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet. Info for fritidsundervisere. OV1_Kvadrat_R D Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet Info for fritidsundervisere OV1_Kvadrat_R D Velkommen Du sidder nu med Ungdomsskolens personalefolder for fritidsundervisere. I denne folder finder du alle de

Læs mere

MØDE. Mødedato: 11. juni 2019 Mødetidspunkt: Mødeindkalder:

MØDE. Mødedato: 11. juni 2019 Mødetidspunkt: Mødeindkalder: MØDE Mødenavn: Mødested: MEDudvalgsmøde Aulaen Mødedato: 11. juni 2019 Mødetidspunkt: 10.00-12.00 Mødeindkalder: AM Obligatoriske deltagere: Tilstede: Fraværende: Udfærdiget af: Finn Mikkelsen Bjarne Larsen

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Introopgaver. Produktionsform Varighed Landmand Resumé af filmen

Introopgaver. Produktionsform Varighed Landmand Resumé af filmen Introopgaver INTRO 1 Læringsmål: - Film At eleverne har fået et forhåndskendskab til landmandslivet. At eleverne er motiverede til det videre arbejde med Bedriften. At eleverne har stiftet bekendtskab

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Tænk hvis jeg havde FRIHEDEN TIL AT SMUTTE FORBI

Tænk hvis jeg havde FRIHEDEN TIL AT SMUTTE FORBI Tænk hvis jeg havde FRIHEDEN TIL AT SMUTTE FORBI Det er ikke legende let Jeg kan godt mærke, at det sidder i mig endnu. Chokket altså. Fra de gange jeg er faldet ned på togskinnerne. Det kommer jeg mig

Læs mere

side 1 af 2 Fantasilege

side 1 af 2 Fantasilege side 1 af 2 Troldebo en verden med feer og trolde Naturen kan appellere til fantasien og historier om trolde, feer, drager, dæmoner, gnoer, alfer m.m. Denne leg tager udgangspunkt i disse fortællinger.

Læs mere

TH og EMP den 25. marts 2014

TH og EMP den 25. marts 2014 MØDE Dato 25. marts 2014 Mødekategori: Mødested: MEDudvalgsmøder Aulaen Mødedato: 11. marts 2014 Mødetidspunkt: 10.00 Forventet sluttidspunkt: 12.00 Udfærdiget af Godkendt af Mødeindkalder: Obligatoriske

Læs mere

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22.

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22. DIRIGENT: SVEND ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., David, Karin, Pia K., Svend Erik, Sussie, Aase. Afbud fra Mads. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Ingen bemærkninger,

Læs mere

2. Kom evt. med andre handlingsforslag som jeres diskussion har inspireret til.

2. Kom evt. med andre handlingsforslag som jeres diskussion har inspireret til. Sådan gik det til fælles forældremøde den 26. oktober! I alt ca. 100 forældre og medarbejdere mødte frem for at drøfte resultatet af den store forældretilfredshedsundersøgelse, som gennemførtes i august

Læs mere

Til dig som har mistet

Til dig som har mistet Til dig som har mistet Til dig som har mistet Navn på afdøde Du har oplevet, at en af dine nærmeste er død. Der vil melde sig mange tanker, følelser og spørgsmål om det praktiske. Vores ønske er, at dette

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2013 Dybenskærhave

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2013 Dybenskærhave Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2013 Dybenskærhave 1. Om boenheden Boenhed Plejecenter Dybenskærhave Adresse Byvej 201 Tilsynsdato 10. december 2013 Antal pladser 72 plejeboliger. Antal beboere besøgt

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN 2015. Metal

AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN 2015. Metal AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN 2015 Metal Præsentation af værkstedet På værkstedet Jern & Metal beskæftiger vi os med grundlæggende opgaver inden for smedeområdet, konstruktion og reparation. Værkstedet producerer

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Deltagere: Gitte W, Eva, og Käthe Afbud: Käthe Punkt 1 punktet Dagsorden

Læs mere

I forbindelse med fordebatten om etablering af busvej fra Sohngårdsholmsvej til Universitetsområdet bør følgende sideprojekter overvejes:

I forbindelse med fordebatten om etablering af busvej fra Sohngårdsholmsvej til Universitetsområdet bør følgende sideprojekter overvejes: Fra: Plan og Byg, TM (Fællespostkasse) Sendt: 7. marts 20 08:38 Til: Charlotte Zeth Andersen; Louise Bach Mikkelsen VS: Debat om etablering af busvej fra Sohngårdsholmsvej til Universitetsområdet Fra:

Læs mere

LEGO minifigs byg kolleger/kendte personer

LEGO minifigs byg kolleger/kendte personer 1 LEGO minifigs byg kolleger/kendte personer Idé/kilde: Heine Højrup Olsen 2 6 deltagere pr. hold 6 99 år 10 20 minutter LEGO klodser til at bygge minifigs dvs. ben, torsoer, hoveder, hatte/hår og evt.

Læs mere

Fremmødte: Hanne, Jonas, Kirsten, Claus, Siva, Roxana, Peter, Birthe Gitte, Pia, Jan, Annette

Fremmødte: Hanne, Jonas, Kirsten, Claus, Siva, Roxana, Peter, Birthe Gitte, Pia, Jan, Annette Referat fra Gr. møde 3f Fælles service den 7. September 2015 Fremmødte: Hanne, Jonas, Kirsten, Claus, Siva, Roxana, Peter, Birthe Gitte, Pia, Jan, Annette Afbud: Bente Uden afbud: Simona Peter var mødeleder

Læs mere

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB Mødenr.: 02-2011 Dato: 25. januar 2011 Sted: Kolding, lokale K 2.51 Mødet påbegyndt

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015

Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015 Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015 Dato: 08.12.2015 Borger: Gitta Kristensen fra Bistrup 340 er pr. 13. december 2015 omlagt. Der vil derfor ikke fremover være busforbindelse

Læs mere

Til: Bruger Råd for Botilbud. SOCIAL OG SUNDHED Org. for voksne udviklingshæmmede. Referat

Til: Bruger Råd for Botilbud. SOCIAL OG SUNDHED Org. for voksne udviklingshæmmede. Referat Til: Bruger Råd for Botilbud. SOCIAL OG SUNDHED Org. for voksne udviklingshæmmede Administrationen Parkvej 10 2750 Ballerup Tlf: 4477 3830 www.ballerup.dk/parkvej-10 Dato. 26. September 2013 Referat Af

Læs mere

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival.

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Juli/August 2015 Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Værestedet Liv Holder Lukket i UGE 30. Brugerrådsmøde D 28/5 15. Tilstede: Susanne, Thomas B, Jan, Jonas, Bruno,

Læs mere

Superbrugermøde, Pleje&omsorg, Skive kommune. Møllegården d. 10.03.2014. Referat. 1. Velkomst - præsentationsrunde Lone Gjørtz byder velkommen.

Superbrugermøde, Pleje&omsorg, Skive kommune. Møllegården d. 10.03.2014. Referat. 1. Velkomst - præsentationsrunde Lone Gjørtz byder velkommen. Superbrugermøde, Pleje&omsorg, Skive kommune. Møllegården d. 10.03.2014. Referat. 1. Velkomst - præsentationsrunde Lone Gjørtz byder velkommen. Ny revideret dagsorden sendes rundt. Kort præsentationsrunde.

Læs mere

BØRNEINDBLIK 6/14 STRESSEDE FORÆLDRE SKÆLDER UD OG RÅBER

BØRNEINDBLIK 6/14 STRESSEDE FORÆLDRE SKÆLDER UD OG RÅBER BØRNEINDBLIK 6/14 ANALYSENOTAT FRA BØRNERÅDET NR. 6/2014 1. ÅRGANG 15. SEPTEMBER 2014 ANALYSE: 13-ÅRIGES SYN PÅ FORÆLDRE STRESSEDE FORÆLDRE SKÆLDER UD OG RÅBER Mange 13-årige oplever stressede forældre,

Læs mere

Kompetencebevis og forløbsplan

Kompetencebevis og forløbsplan Kompetencebevis og forløbsplan En af intentionerne med kompetencebevisloven er, at kompetencebeviset skal skærpe forløbsplanarbejdet og derigennem styrke hele skoleforløbet. Således fremgår det af loven,

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Køge Gymnasium HF. Elevtrivselsundersøgelse 2010. Datarapportering ASPEKT R&D A/S

Køge Gymnasium HF. Elevtrivselsundersøgelse 2010. Datarapportering ASPEKT R&D A/S Køge Gymnasium HF Elevtrivselsundersøgelse Datarapportering ASPEKT R&D A/S Undersøgelsen på Køge Gymnasium, HF Køge Gymnasium, HF - Elevtrivselsundersøgelse Der har deltaget i alt elever ud af mulige.

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2016 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-16-24-01 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

TPO Århus Referat af bestyrelsesmøde

TPO Århus Referat af bestyrelsesmøde TPO Århus Referat af bestyrelsesmøde Århus, D. 3. august 2009 Mødedeltagere: Rene B Sørensen Flemmning Hamann Bo Willestofte Lasse Daugaard Thorsøe Tina Ketelsen Miriam Frank, SIR Helle Hvidkjær, SIR Hans

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i servicegruppen 3F Holstebro, mandag d. 6 oktober 2014.

Referat fra bestyrelsesmøde i servicegruppen 3F Holstebro, mandag d. 6 oktober 2014. Referat fra bestyrelsesmøde i servicegruppen 3F Holstebro, mandag d. 6 oktober 2014. Til stede : Gitte Hansen, Villy Sørensen, Henriette Eriksen, Siva, Kirsten Johansen, Annette Nielsen, Birthe Thorenfeldt,

Læs mere

Diktat 1 Lørdag morgen

Diktat 1 Lørdag morgen Diktat 1 Lørdag morgen Det begyndte som en helt n l e. Til morgenmad fik vi o u med k f. Og som altid drak vi u. T e var at vi skulle se en film måske den der handler om en k r e. Eller også en s. Men

Læs mere

Marts 2009. Nyt fra ledelsen Generalforsamling Orientering forretningsføreren Kundepolitik Info fra SP Mere SP Klageudvalg Fra Trafikudvalget Tak m.m.

Marts 2009. Nyt fra ledelsen Generalforsamling Orientering forretningsføreren Kundepolitik Info fra SP Mere SP Klageudvalg Fra Trafikudvalget Tak m.m. Marts 2009 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Nyt fra

Læs mere

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780 Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Indholdsfortegnelse. 1. Velkommen til Børnehuset Kvaglund. 2. Hvem er vi? 3. Åbningstid. 4. Tabulex.

Læs mere

Andelsboligforeningen Plantagen II, Måløv

Andelsboligforeningen Plantagen II, Måløv Ordinær Generalforsamling onsdag den 15. april 2009 kl. 19.00 i fælleslejligheden Østerhøjvej 15 A, st. Dagsorden: 1. Valg af referent. 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse af

Læs mere

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet 1 Valg af referent Tommy Vestergaard Hansen valgte sig frivilligt til posten. 2 Godkendelse af referat fra mødet d. 8.

Læs mere

Bestyrelsen, www.herfoelgeborger.dk (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Møde/dagsordenspunkt: Beslutning/behandling:

Bestyrelsen, www.herfoelgeborger.dk (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Møde/dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Dato 20. marts 2012 Deltagere Afbud fra Referent Sted Fordeling Næste møde(r) Allan Bjarne Hans Christian Henrik Lissie Niels Sonja Ulrik Anders Kaj Margot Ulrik Åhmansvej 20, Herfølge Bestyrelsen, (efter

Læs mere

Portfolio og formativ evaluering i matematikundervisningen

Portfolio og formativ evaluering i matematikundervisningen Projekttitel: Portfolio og formativ evaluering i matematikundervisningen Ansøgning om ressourcer til kompetenceudvikling inden for formativ evaluering i matematik undervisningen. Dette er en ansøgning

Læs mere

Høreforeningen i Go morgen Danmark 3. marts 2015 Sæt verden på lydløs

Høreforeningen i Go morgen Danmark 3. marts 2015 Sæt verden på lydløs Høreforeningen i Go morgen Danmark 3. marts 2015 Sæt verden på lydløs Transskription af indslaget fra TV2 Værtsoplæg: En undersøgelse viser af ca. 500.000 danskere har tinnitus, altså konstant hylen for

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012 Nyt fra 0. årgang Juleværksted. Vi kan nu se en ende på vores hemmelige værksteds arbejde. Børnene har nydt at arbejde der nede i fred og ro. Vi har haft nogle gode snakke og vi voksne har nydt deres selskab

Læs mere