Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret."

Transkript

1 15. november Side Side 1 6 Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret. Tak fordi du har valgt at tage indbrudsforebyggelse med på dagsordenen. På de næste sider vil du finde en information, som kan hjælpe til med at sætte en samtale i gang om indbrudsforebyggelse. Det er selvfølgelig helt op til jer, om I vil følge den slavisk eller plukke det ud, som er mest relevant for jeres kvarter. Vi håber, at I sammen kan få talt om, hvad I kan gøre for at holde tyven ude. Sådan læser I materialet Informationen er delt ind syv punkter, som I kan tale om på mødet. Informationsmaterialet omhandler følgende punkter Hvad er Bo trygt! Hvordan ser indbrudssituationen ud i jeres område? Hvad kan vi selv gøre? Tips og tricks til at sikre din bolig. Det er slet ikke så dyrt! Vær med i Nabohjælp det virker Hvordan håndterer man et indbrud Afslutning Godt møde!

2 Side 2 6 Informationsmaterialet Punkt 1: Hvad er Bo trygt! TrygFonden og Realdania har sammen med Bolius og Det Kriminalpræventive Råd lanceret en ambitiøs indsats kaldet Bo trygt. Indsatsen skal reducere antallet af indbrud i private hjem i Danmark til en tredjedel af det nuværende niveau (fra til under om året). Der sker cirka tre gange så mange indbrud i private hjem i Danmark som i vores nabolande, og at indbrud i eget hjem er i dag et tema, der påvirker danskernes tryghed i negativ retning og dermed deres livskvalitet. Udover oplysningsindsatsen som dette materiale er en del af kommer Bo trygt-indsatsen fx også til at se på, hvilke krav til produkter og byplanlægning, der kan understøtte indbrudsfrie hjem. Læs meget mere om på botrygt.dk Punkt 2: Hvordan ser indbrudssituationen ud i jeres område? Vi ved, at de mest effektive og veldokumenterede midler mod indbrud, er bedre sikring af vinduer og døre, så de bedre kan modstå indbrudsforsøg og så Nabohjælp. Vi er udfordrede af indbrud i Danmark, men tendensen har været nedadgående i de senere år. I 2017 blev der begået indbrud På botrygt.dk kan du på Danmarks kortet over indbrud se hvordan det står til med indbrud i jeres kommune. Punkt 3: Hvad kan vi selv gøre? Tips og tricks til at sikre din bolig. Hvis I har mulighed for at vise film via en projekter eller computer, kan I her finde et link til forskelligt videomateriale om indbrudsforebyggelse Her er bl.a. gør-det-selv-videoer samt en video med den tidligere indbrudstyv Martin, som der går rundt i et villakvarter. Der er ganske mange forbedringer, som man kan udføre på sin bolig for at holde tyven for døren. Og sammen med aktiv Nabohjælp forebygger man yderligere, at tyven vælger ens hjem. Anskaf en god og moderne lås Det er vigtigt med et moderniseret låsesystem nøglen skal have et firkantet hoved, og ikke rundt. Bo trygt anbefaler også en suppleringslås, der både låser med nøgle ude- og indefra og som kun låses, når hjemmet forlades. Den ekstra lås ved sin blotte tilstedeværelse har en præventiv virkning. Få sikret terrassedørene Indbrudstyven benytter ofte terrassedøren som flugtvej. Derfor anbefaler Bo trygt et låsegreb med en kode, da det er nemt og sikkert. Et låsegreb med nøgle er også godt, men vælger man denne løsning, er det vigtigt, at nøglen sidder i, hvis døren er låst, og man er hjemme. Terrassedørene skal nemlig fortsat kunne fungere som flugtvej i tilfælde af brand. Det er altid en god idé, at man undersøger, hvilken løsning der passer bedst til boligens terrassedør ved fx at spørge fabrikanten eller en låsesmed.

3 Side 3 6 Få sikret vinduerne Vinduerne er de mest udsatte områder på boligen, når der begås indbrud. Der er flere muligheder for at sikre vinduerne. Man kan fx fastgøre glaslisterne på vinduerne med stålskruer eller lime dem fast med silikone. På den måde forhindrer man tyven i at afliste ruden og tage den ud. Man kan også supplere med beslag. Det er selvfølgelig altid en god idé at undersøger, hvilken løsning der passer bedst til boligens vinduer.

4 Side 4 6 Begræns tyvens muligheder Det kan være en god idé at begrænse tyvens muligheder ved at overveje, om man kan gøre noget ved de områder omkring boligen, hvor man ikke har brug for privatliv. Fx ved at klippe hækken ned og på den måde skabe gratis overvågning. Man kan også gøre boligen mindre attraktiv for tyven ved at udskifte den gamle trælåge mellem carport og hus til en stabil dør med lås eller ved at vælge et hegn i rionet. Det betyder, at tyven ikke længere har en frit tilgængelig flugtvej 360 grader rundt om huset. Derudover skal man også sørge for at sikre og låse redskabsskuret, så tyven ikke bruger værktøjet fra redskabsskuret til at bryde ind med i den tilhørende bolig eller i naboernes. Lys og mærkning På boligens forside, indkørsel og for- og bagdør er det en god idé at have lys, der er styret af en sensor. Ved montering af lys på bagsiden skaffer det bare tyven arbejdsbelysning. Alarmer Alarmer er noget mange har, men man skal starte med at indbrudssikre sit hus og dernæst, kan man kan overveje en alarm. En alarm er ikke et mirakelmiddel ift. indbrudsforebyggelse, men alarmer kan sammen med en række andre tiltag være med til at gøre livet surt for indbrudstyven. Alarmernes indbrudsforebyggende effekt mangler dog endnu at blive afprøvet og dokumenteret. Bo trygt anbefaler derfor, at man først sikrer indgangene mod indbrudstyven, før man investerer i et alarmsystem man sætter ikke en alarm på en papkasse.

5 Side 5 6 Punkt 4: Det er slet ikke så dyrt! Det koster faktisk ikke så meget at give sin bolig en ret effektiv beskyttelse mod indbrud. På kan I få et indtryk af niveauet. Priserne er vejledende. Hvis man er typen, der har hænderne skruet ordentligt på, kan man selv udføre dette arbejde og sikkert finde de samme produkter til en billigere pris ved en simpel søgning på nettet. Men for de, der ikke tilhører gør-det-selv-folket, er et gratis, uforpligtende indbrudstjek en rigtig god løsning. Et gratis indbrudstjek kan bestilles på og her finder I også gør-det-selv-vidoer. Punkt 5: Vær med i Nabohjælp det virker Vi ved, at mennesker er de mest effektive til at forebygge indbrud. En tyv ønsker ikke at blive set, for det øger risikoen for at blive genkendt eller opdaget. Og derfor forebygger aktiv Nabohjælp hvert 5. indbrud. Nabohjælp systematiserer den enkeltes feriehjælp og bygger bro mellem alle nabohjælpere i et nabolag. Jo flere vi er med, jo bedre virker det. Snyd tyven Feriehjælp, når naboen er væk Vi kender allerede rådene om at snyde tyven til at tro, at der er nogen hjemme, men for mange er det lidt tilfældigt, om naboen får besked, når vi er væk hjemmefra. På nabohjælp.dk eller appen Nabohjælp kan man tilmelde sig og få en sikker adgang til at dele ferieoplysninger med de betroede feriehjælpere, man selv vælger. Så får de besked, når man tager afsted og løbende påmindelser om at tømme postkasse, parkere i indkørslen osv., mens man er væk. Få advarsler om indbrud eller mistænkelig adfærd i nabolaget Indbrud smitter, og derfor er risikoen for flere indbrud forhøjet i hele nabolaget, når der først har været ét indbrud. Risikoen kan minimeres, hvis vi husker at fortælle hinanden, når vi ser noget mistænkeligt, eller der har været indbrud. Når man er tilmeldt Nabohjælp, får man adgang til en advarselsfunktion for alle nabohjælpere i nabolaget, samtidig med, at man får gode råd til, hvad man kan gøre. Det hele sker i et sikret system, hvor det kun er beboere i nabolaget, der har adgang. Stå sammen og giv nabohjælpen gode vilkår Nabohjælp handler om at være opmærksom, feriehjælpe og dele viden. Men det handler også om at være gode naboer og vide, hvem der bor i nabolaget. Et godt naboskab giver tryghed og vished om, at man er fælles om at forebygge indbrud. Derfor er det en god idé med et hej til alle, du møder på din vej. En tyv vil fordufte, for han vil kunne genkendes. En nabo vil synes det er hyggeligt. Det er også en god idé at skilte med nabohjælpen, og derfor får alle, der tilmelder sig Nabohjælp, tilsendt 3 klistermærker til postkasser og døre. Punkt 6: Hvordan håndterer man et indbrud Man skal ringe 1-1-4, hvis man ser noget mistænkeligt i området, eller hvis man har haft indbrud. På den måde kan vi hjælpe med politiets opklaring. Hvis indbrudstyven stadig er i huset, skal man straks ringe Indbrud er et politimæssigt anliggende, og det er højt prioriteret i politikredsene rundt om i landet.

6 Side 6 6 Udover at informere politiet om mistænkelige personer, der snuser rundt i området, eller et decideret indbrud, er det også en rigtig god idé at orientere naboerne. Der er mange måder, hvorpå man kan orientere hinanden. Bo trygt anbefaler, at det sker via Nabohjælps app, hvor man samtidig får gode råd til at forebygge flere indbrud. Punkt 7: Afslutning Inde på Botrygt.dk, kan man læse mere om indbrudssikring, og man kan bestille et gratis indbrudstjek. På botrygt.dk kan man også skrive til en sikringsekspert, hvis man har yderligere spørgsmål. I kan med fordel nu tale sammen om, hvordan I vil kontakte hinanden ved tilfælde af indbrud.

Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret.

Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret. 15. november Side 2018 1 6 Side 1 6 Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret. Tak fordi du har valgt at tage indbrudsforebyggelse med på dagsordenen. På de næste sider vil du

Læs mere

!"##$%&'()"*+,'-%./(0+12*34%-%.5(-%+67..,*2&'5(6,)"'4%-%.12328,+9! 3

!##$%&'()*+,'-%./(0+12*34%-%.5(-%+67..,*2&'5(6,)'4%-%.12328,+9! 3 Sjælsmark 2 !"##$%&'()"*+,'-%./(0+12*34%-%.5(-%+67..,*2&'5(6,)"'4%-%.12328,+9! 3 Indbrudssikring/Nabohjælp KRIMINALITETSTREKANTEN Motiveret gerningsmand Gerningssted Offer/Forurettet - Tyvens indgang 26

Læs mere

Et samarbejde mellem myndigheder og borgere i Hjørring Kommune

Et samarbejde mellem myndigheder og borgere i Hjørring Kommune Et samarbejde mellem myndigheder og borgere i Hjørring Kommune www.hjoerring.dk/friforindbrud Projektets vision Lokalpoliti Hjørring og Hjørring Kommune har indgået samarbejde med Det Kriminalpræventive

Læs mere

Et samarbejde mellem myndigheder og borgere i Hjørring Kommune

Et samarbejde mellem myndigheder og borgere i Hjørring Kommune Et samarbejde mellem myndigheder og borgere i Hjørring Kommune www.hjoerring.dk/friforindbrud Projektets vision Lokalpoliti Hjørring og Hjørring Kommune har indgået samarbejde med Det Kriminalpræventive

Læs mere

Det Kriminalpræventive Råd. Nabohjælp. -tryghed i dit nærmiljø. Det Kriminalpræventive Råd

Det Kriminalpræventive Råd. Nabohjælp. -tryghed i dit nærmiljø. Det Kriminalpræventive Råd Det Kriminalpræventive Råd Nabohjælp -tryghed i dit nærmiljø Det Kriminalpræventive Råd Gode naboer Gode - trygge naboer naboer - trygge naboer Mange mennesker føler, at naboernes opsyn med deres bolig

Læs mere

Hjælp ved indbrud. Så du kan sove trygt igen

Hjælp ved indbrud. Så du kan sove trygt igen Hjælp ved indbrud Så du kan sove trygt igen Hjælp ved indbrud Et indbrud er en voldsom oplevelse, der kan være svær at ryste af sig, og har du haft indbrud, kan du opleve, at du ikke længere føler dig

Læs mere

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Havde du indbrud hen over julen? Eller skal du ud nytårsaften, og er du utryg ved at efterlade huset alene? Der findes masser af teknologi, der kan hjælpe

Læs mere

TRYGHEDSAMBASSADØR NYHEDSBREV

TRYGHEDSAMBASSADØR NYHEDSBREV Juni 2016 TRYGHEDSAMBASSADØR NYHEDSBREV Særudgave sådan kan du forebygge indbrud Gode råd - sådan kan du forebygge indbrud 1.Se på dit hus med tyvens øjne en tyv vil vælge det hus: Hvor det er lettest

Læs mere

Antal deltagere: 9 repræsentanter fra grundejerforeningen, samt Emil Hermund, Furesø Kommunes indbrudskoordinator.

Antal deltagere: 9 repræsentanter fra grundejerforeningen, samt Emil Hermund, Furesø Kommunes indbrudskoordinator. Til: Grundejerforeningen Furesø Haveby Fra: Emil Hermund Tryghedsvandring tirsdag den 18. oktober Antal deltagere: 9 repræsentanter fra grundejerforeningen, samt Emil Hermund, Furesø Kommunes indbrudskoordinator.

Læs mere

Er ikke bekymret fordi man har gode naboer der holder øje, man kan alligevel ikke stille

Er ikke bekymret fordi man har gode naboer der holder øje, man kan alligevel ikke stille Indbrud Undersøgelsen er gennemført i forbindelse med Bolius nyhedsbrev, udsendt torsdag den 10. april 2014. Nyhedsbrevet modtages af 115.114 personer. Der er i alt indkommet 778 besvarelser. Bekymring

Læs mere

Nabohjælp. Det Kriminalpræventive Råd

Nabohjælp. Det Kriminalpræventive Råd Nabohjælp Det Kriminalpræventive Råd Gode naboer Gode - trygge naboer naboer - trygge naboer Mange mennesker føler, at naboernes opsyn med deres bolig giver en ekstra tryghed. Blot ved en lille ekstra

Læs mere

Hvorfor TRYK POLITI?

Hvorfor TRYK POLITI? 1 Hvorfor TRYK POLITI? - fordi 1 mio. øjne ser mere end 1600 og derigennem Øge borgernes opmærksomhed Lette adgangen til at give politiet relevante oplysninger i en politisag Stresse gerningsmændene TRYK

Læs mere

Indbrudsforebyggelsesindsatsen i Furesø Kommune

Indbrudsforebyggelsesindsatsen i Furesø Kommune Indbrudsforebyggelsesindsatsen i Furesø Kommune Baggrund I sommeren 2014 ligger Furesø Kommune på 1. pladsen på Bolius` liste med flest indbrud per indbygger. Lokalrådet beslutter at kommunen aktivt skal

Læs mere

Har du styr på dine nøgler?

Har du styr på dine nøgler? Har du styr på dine nøgler? ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Er det ved at være tid til at skifte låsen? Der er mange af os, som ikke helt kan huske hvor mange nøgler vi har lånt

Læs mere

FOREBYGGELSE AF INDBRUD

FOREBYGGELSE AF INDBRUD FOREBYGGELSE AF INDBRUD Infomøde 25 Juni 2015 Program Fakta: Indbrud i tal DK/Østjylland/Brabrand Viden: Hvad ved vi om Indbrud og Indbrudstyve? Forebyggelse: Hvordan kan I forhindre Indbrud? Nabohjælp

Læs mere

Mekanisk Sikring. UDGANGSPUNKTET er MEKANISK SIKRING. Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring. UDGANGSPUNKTET er MEKANISK SIKRING. Mekanisk Sikring Mekanisk Sikring UDGANGSPUNKTET er MEKANISK SIKRING Mekanisk Sikring FYSISKE værn mod INDBRUD Mekaniske sikringsforanstaltninger er fysiske værn mod indbrud. Hvert år bliver der begået op mod 100.000 indbrud

Læs mere

Tyverialarm. i privat beboelse. Det Kriminalpræventive Råd. Det Kriminalpræventive Råd

Tyverialarm. i privat beboelse. Det Kriminalpræventive Råd. Det Kriminalpræventive Råd Overvejer du at anskaffe en tyverialarm, kan du få nogle gode råd i denne pjece. Tyverialarm i privat beboelse Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19, 2. sal 2600 Glostrup E-mail: dkr@crimprev.dk www.crimprev.dk

Læs mere

BOLIGEJERENS ABC: HOLD TYVENE UDE ALT HVAD DU BØR VIDE OM INDBRUD

BOLIGEJERENS ABC: HOLD TYVENE UDE ALT HVAD DU BØR VIDE OM INDBRUD BOLIGEJERENS ABC: HOLD TYVENE UDE ALT HVAD DU BØR VIDE OM INDBRUD DANMARK HAR EN KEDELIG REKORD Familien Halberg en typisk dansk familie I 1. kvartal af 2013 var der 10.776 indbrud i Danmark. Det svarer

Læs mere

Sikkert hjem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Sikkert hjem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikkert hjem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Ruko har nøglen til et sikkert hjem Tidssvarende låse Alt for mange låse er gamle og ikke sikkerhedsmæssigt tidssvarende eller de er

Læs mere

Kriminalitet og tryghed i Eriksminde. Maj 2016

Kriminalitet og tryghed i Eriksminde. Maj 2016 Kriminalitet og tryghed i Eriksminde Maj 2016 FORMÅLET MED UNDERSØGELSEN Spørgeskemaundersøgelsen er første trin i det indbrudsforebyggende projekt, som Eriksminde i perioden 2016-2018 gennemfører i samarbejde

Læs mere

FOREBYGGELSE AF INDBRUD

FOREBYGGELSE AF INDBRUD FOREBYGGELSE AF INDBRUD Infomøde 24 Marts 2015 Program Organisation Fakta: Indbrud i tal DK/Østjylland/Højbjerg Viden: Hvad ved vi om Indbrud og Indbrudstyve? Forebyggelse: Hvordan kan I forhindre Indbrud?

Læs mere

NABOHJÆLP I ETAGEEJENDOMME

NABOHJÆLP I ETAGEEJENDOMME NABOHJÆLP I ETAGEEJENDOMME Vejledning til afdelingsbestyrelser, boligsociale helhedsplaner og andre, der vil forebygge indbrud og skabe tryghed i boligområdet. 2 Indhold Nabohjælp gammel kending i nye

Læs mere

FOREBYGGELSE AF INDBRUD

FOREBYGGELSE AF INDBRUD FOREBYGGELSE AF INDBRUD Infomøde 27 Maj 2015 Program Fakta: Indbrud i tal DK/Østjylland/Tilst og Sabro Viden: Hvad ved vi om Indbrud og Indbrudstyve? Forebyggelse: Hvordan kan I forhindre Indbrud? Nabohjælp

Læs mere

Grundejerforeningen. Søndergårds Villaby. Reduktion af antallet af indbrud. Hvordan?

Grundejerforeningen. Søndergårds Villaby. Reduktion af antallet af indbrud. Hvordan? Grundejerforeningen Søndergårds Villaby Reduktion af antallet af indbrud Hvordan? Per Bennich 1 NEJ!! IKKE i Furesø Kommune her: +40% Lørdag den 28. februar 2015 Fra: 2009-2014 2 3 4 www.politi.dk Furesø

Læs mere

Beskyt dig mod indbrud...

Beskyt dig mod indbrud... Beskyt dig mod indbrud... Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19, 2. 2600 Glostrup 45 15 36 50 dkr@dkr.dk www.dkr.dk Kopiering tilladt med angivelse af kilde. April 2014 Fotos: Stig Hansen DKR.nr: 08-060-0161

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS. Statistik Indbrudssikring, Nabohjælp Mærkning

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS. Statistik Indbrudssikring, Nabohjælp Mærkning Statistik Indbrudssikring, Nabohjælp Mærkning 1 Tyvens tjekliste Huset afsides beliggende Tæt bevoksning ved huset Ingen naboer Gode flugtmuligheder Ingen hjemme Tegn på værdier Ingen alarm Ingen hund

Læs mere

en ABC mod indbrud Præstegårds Allé 15 2700 Brønshøj Tlf.: 35 36 37 38

en ABC mod indbrud Præstegårds Allé 15 2700 Brønshøj Tlf.: 35 36 37 38 en ABC mod indbrud Præstegårds Allé 15 2700 Brønshøj Tlf.: 35 36 37 38 7% af alle husstande har været udsat for indbrud! 10% har været udsat for indbrudsforsøg! Men der findes et lille nummer, De kan tage

Læs mere

Beskyt dig mod indbrud...

Beskyt dig mod indbrud... Beskyt dig mod indbrud... Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19, 2. 2600 Glostrup 45 15 36 50 dkr@dkr.dk www.dkr.dk Marts 2010 - Kopiering tilladt med angivelse af kilde. Fotos: Stig Hansen Tryk: Prinfo

Læs mere

Hvilken form for kriminalitet i og omkring hjemmet bekymrer dig mest?

Hvilken form for kriminalitet i og omkring hjemmet bekymrer dig mest? Hvilken form for kriminalitet i og omkring hjemmet bekymrer dig mest? 5 Indbrud 26% Hjemmerøveri Hærværk Angreb fra kamphunde/muskelhunde Andet Der er ikke noget, der bekymrer mig 17% Ved ikke 1 2 3 4

Læs mere

En kedelig dansk topplacering i Europa

En kedelig dansk topplacering i Europa En kedelig dansk topplacering i Europa Over 30.000 indbrud i private boliger hvert år 4 indbrud hver time Flest i de mørke måneder Flest i dagtimerne inden kl. 18 Knap 1 ud af 5 mens beboeren er på ferie

Læs mere

Gode Råd. Vidste du?? Gode råd og spørgsmål. Hvad er det nu for noget med de her banke nøgler og låse pistoler.?

Gode Råd. Vidste du?? Gode råd og spørgsmål. Hvad er det nu for noget med de her banke nøgler og låse pistoler.? Gode Råd Vidste du?? Gode råd og spørgsmål Hvad er det nu for noget med de her banke nøgler og låse pistoler.? Banke nøgler og låse pistoler er ikke nyt, de har været på markedet i mange år. De kan låse

Læs mere

Forfattere: Finn Kjær Jensen og Tine Sønderby. Tryghedsvandring. i et villaområde. Et erfaringshæfte

Forfattere: Finn Kjær Jensen og Tine Sønderby. Tryghedsvandring. i et villaområde. Et erfaringshæfte Forfattere: Finn Kjær Jensen og Tine Sønderby. Tryghedsvandring i et villaområde Et erfaringshæfte Erfaringshæftet er udarbejdet af Gemeinschaft og P21 i samarbejde med Det Kriminalpræventive Råd Det Kriminalpræventive

Læs mere

Guide fra Falck: Sådan kan du undgå indbrud

Guide fra Falck: Sådan kan du undgå indbrud Guide fra Falck: Sådan kan du undgå indbrud Gode råd og forslag til, hvordan du kan forebygge indbrud i dit hjem Indhold Derfor skal du forebygge indbrud 3 Sådan tænker en tyv 4 Gør det svært for tyven

Læs mere

Guide: Sådan kan du forebygge indbrud

Guide: Sådan kan du forebygge indbrud Guide: Sådan kan du forebygge indbrud Gode råd og forslag til, hvordan du kan forebygge indbrud i dit hjem Indhold Derfor skal du forebygge indbrud 3 Sådan tænker en tyv 4 Gør det svært for tyven at komme

Læs mere

Nyt. TEMA: Masser af råd og vejledning mod indbrud. Vi strammer op: Bedre proces for forslag om nye aktiviteter

Nyt. TEMA: Masser af råd og vejledning mod indbrud. Vi strammer op: Bedre proces for forslag om nye aktiviteter UG Nyt TEMA: Masser af råd og vejledning mod indbrud Vi strammer op: Bedre proces for forslag om nye aktiviteter Nyt & Nyttigt om håndværkerfradrag og førstehjælp til huset mm. Utterslevhøj Grundejerforening

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Maj 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 20 GODE RÅD. Se tyvens. tricks. sider

Guide. Foto: Scanpix. Maj 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 20 GODE RÅD. Se tyvens. tricks. sider Foto: Scanpix Guide Maj 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 20 GODE RÅD Se tyvens tricks 22 sider TYVERISIKRING AF DIT HJEM INDHOLD: Vi er ligeglade med tyven: Derfor ligger Danmark højt

Læs mere

FOREBYGGELSE AF INDBRUD

FOREBYGGELSE AF INDBRUD FOREBYGGELSE AF INDBRUD Infomøde 30 September 2015 Program Fakta: Indbrud i tal DK/Østjylland/Århus/Åbyhøj/Århus V Viden: Hvad ved vi om Indbrud og Indbrudstyve? Forebyggelse: Hvordan kan I forhindre Indbrud?

Læs mere

Indhold. Indledning 2. Valg af låsetyper til privatboligen 2. Checkliste før ferien 4. Andre råd 5. Fane 60 SIKRING PRIVAT.

Indhold. Indledning 2. Valg af låsetyper til privatboligen 2. Checkliste før ferien 4. Andre råd 5. Fane 60 SIKRING PRIVAT. Indhold Indledning 2 Valg af låsetyper til privatboligen 2 Checkliste før ferien 4 Andre råd 5 Regler 6 1 Indledning Ved tyverisikring af private hjem bør der specielt lægges vægt på, at den grundlæggende

Læs mere

VÆLG SIKKERHED. Sådan sikrer du din bolig bedst muligt VÆLG RUKO. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

VÆLG SIKKERHED. Sådan sikrer du din bolig bedst muligt VÆLG RUKO. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions VÆLG SIKKERHED VÆLG RUKO Sådan sikrer du din bolig bedst muligt ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Tænk som en tyv Du kan selv gøre meget for at sikre dit hjem I Danmark har vi en

Læs mere

Forslag generalformsamling 2018 Bagsværdlund Blok 4 (Granvej 37, 41, 43, 45, 47, 49, 51)

Forslag generalformsamling 2018 Bagsværdlund Blok 4 (Granvej 37, 41, 43, 45, 47, 49, 51) Forslag generalformsamling 2018 Bagsværdlund Blok 4 (Granvej 37, 41, 43, 45, 47, 49, 51) #1 Restriktioner vedr. parkering langs Blok 5, og på parkringspladsen ved Blok 4. Gratis Der findes på nuværende

Læs mere

Tænk som en indbrudstyv Indbrudstyve kan hurtigt se om et hus har stået tomt i flere dage. Der er nemlig afslørende tegn. Eksempelvis at der er helt

Tænk som en indbrudstyv Indbrudstyve kan hurtigt se om et hus har stået tomt i flere dage. Der er nemlig afslørende tegn. Eksempelvis at der er helt Stop tyven Stop tyven: Her er de tips, indbrudstyvene ikke vil have, du kender Er du bange for indbrud i dit hus? Du kan gøre rigtig meget for at skræmme tyvene væk eller at gøre deres ærinde ekstra besværligt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014

Referat af ordinær generalforsamling 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2014 Dato: Mandag, den 28. april 2014, kl. 19.00 Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling Inden

Læs mere

Hus/villa/parcelhus Række/klynge/kædehus Gård

Hus/villa/parcelhus Række/klynge/kædehus Gård Er du bekymret for indbrud i din bolig? Meget bekymret 16% 96 11% 10 16% 5 13% 8 Bekymret 41% 244 41% 36 41% 13 37% 23 Kun lidt bekymret 37% 222 44% 38 41% 13 45% 28 Slet ikke bekymret 5% 31 3% 3 3% 1

Læs mere

Opfordringsbrev vedr. Nabohjælps indsats og tilstedeværelse på Facebook

Opfordringsbrev vedr. Nabohjælps indsats og tilstedeværelse på Facebook Ejby Industrivej 125-135 2600 Glostrup Tlf. 45 15 36 50 dkr@dkr.dk www.dkr.dk Opfordringsbrev vedr. Nabohjælps indsats og tilstedeværelse på Facebook Det Kriminalpræventive Råd (DKR) og TrygFonden (TF)

Læs mere

Indbrudsforebyggelse. Undersøgelse af erfaringer med indbrudsforebyggelse. Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet

Indbrudsforebyggelse. Undersøgelse af erfaringer med indbrudsforebyggelse. Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet Indbrudsforebyggelse Undersøgelse af erfaringer med indbrudsforebyggelse Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet INDLEDNING NIRAS vandt primo 2015 opgaven: undersøgelse af udenlandske erfaringer

Læs mere

Hillerød kommune: ca. 45.620 indb. I alt ca. 560.819 indb.

Hillerød kommune: ca. 45.620 indb. I alt ca. 560.819 indb. Gentofte kommune: Furesø kommune: Lyngby-Taarbæk kommune: Rudersdal kommune: Fredensborg kommune: Helsingør kommune: Hørsholm kommune: Allerød kommune: Gribskov kommune: Hillerød kommune: Egedal kommune:

Læs mere

Nyhedsbrev om vagtordningen. Kære medlemmer af vagtordningen

Nyhedsbrev om vagtordningen. Kære medlemmer af vagtordningen SOLRØD STRANDS GRUNDEJERFORENING Solrød Strand - maj 2015 Nyhedsbrev om vagtordningen Kære medlemmer af vagtordningen i Solrød Strands Grundejerforening, i Jersie Strands Grundejerforening og i grundejerforeninger

Læs mere

Udskiftet låse i døre 63% 27 61% 17 67% 20 63% 12 73% 8

Udskiftet låse i døre 63% 27 61% 17 67% 20 63% 12 73% 8 Er du bekymret for indbrud i din bolig? Meget bekymret 19% 46 17% 24 14% 22 12% 19 11% 8 Bekymret 45% 111 34% 47 37% 58 42% 69 44% 31 Kun lidt bekymret 32% 77 45% 62 44% 69 40% 66 40% 28 Slet ikke bekymret

Læs mere

En by med under indbyggere

En by med under indbyggere Hvor mange er der i den by, hvor du bor? Er du bekymret for indbrud i din bolig? Meget bekymret 19% 21 11% 17 17% 36 13% 21 18% 22 Bekymret 37% 42 40% 62 43% 91 38% 63 47% 57 Kun lidt bekymret 38% 43 44%

Læs mere

VI SIKRER DIN KIOSK MED TÅGE

VI SIKRER DIN KIOSK MED TÅGE PROTECTGLOBAL.COM DAG ELLER NAT VI SIKRER DIN KIOSK MED TÅGE STOP TYVENE PÅ SEKUNDER! Velegnet til mindre butikker og kiosker ALARM AKTIVERET SIKRET PÅ SEKUNDER PROTECT sikkerhedståge er hvid, tør og tæt

Læs mere

Vidste du, at det omvendte er næsten lige så usandsynligt?

Vidste du, at det omvendte er næsten lige så usandsynligt? Vidste du, at det omvendte er næsten lige så usandsynligt? Slå angsten ud af hovedet Det Kriminalpræventive Råd Slå angsten ud af hovedet Mange ældre mennesker er bange for kriminalitet. Det er ikke så

Læs mere

PN Sikringskit. Sikringskit

PN Sikringskit. Sikringskit PN Sikringskit Sikringskit Gør det surt at være skurk Tyverisikring drejer sig i første omgang om at hindre tyven i at komme ind i boligen. Derfor er det vigtigt at hjemmet kan låses forsvarligt, når du

Læs mere

Har du selv oplevet indbrud i din bolig? Har du selv oplevet indbrud i din bolig? Har du selv oplevet indbrud i din bolig?

Har du selv oplevet indbrud i din bolig? Har du selv oplevet indbrud i din bolig? Har du selv oplevet indbrud i din bolig? Er du bekymret for indbrud i din bolig? Meget bekymret 24% 71 10% 48 Bekymret 44% 133 39% 184 Kun lidt bekymret 29% 88 45% 215 Slet ikke bekymret 3% 9 6% 29 Række total (Respondenter) 39% 301 61% 476 Hvorfor

Læs mere

Center for Børn og Voksne Afrapportering på arbejdsprogrammet Fælles Fremgang for Furesø

Center for Børn og Voksne Afrapportering på arbejdsprogrammet Fælles Fremgang for Furesø Center for Børn og Voksne Afrapportering på arbejdsprogrammet Fælles Fremgang for Furesø Punkt 1.4: Trygt Furesø 1 Trygt Furesø Furesø s strategi og indsatser for færre indbrud og øget tryghed Under Byrådets

Læs mere

Alle vores GSM alarmer kan

Alle vores GSM alarmer kan Alle vores GSM alarmer kan Sender SMS eller ringer op ved alarm. Kan styres af App fra iphone og Android. Tidsforsinket til- og frakobling. Skal-sikring med nattilkobling. Sender SMS ved strømsvigt. Med

Læs mere

Hillerød kommune: ca. 45.620 indb. I alt ca. 560.819 indb.

Hillerød kommune: ca. 45.620 indb. I alt ca. 560.819 indb. Gentofte kommune: Furesø kommune: Lyngby-Taarbæk kommune: Rudersdal kommune: Fredensborg kommune: Helsingør kommune: Hørsholm kommune: Allerød kommune: Gribskov kommune: Hillerød kommune: Egedal kommune:

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst en spørgeskemaundersøgelse om indbrud

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst en spørgeskemaundersøgelse om indbrud Den 13. januar 2013 en spørgeskemaundersøgelse om indbrud På Grundejerforenings generalforsamling i 2012 blev det besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe, som skulle arbejde med mulighederne for at imødegå

Læs mere

Indbrudssikring. - af hus og hjem. Det Kriminalpræventive Råd

Indbrudssikring. - af hus og hjem. Det Kriminalpræventive Råd Indbrudssikring - af hus og hjem Det Kriminalpræventive Råd Indbrudssikring Udgivet af Det Kriminalpræventive Råd Illustrationer: Terese J. Andersen AD/Produktion: Schat-Holm Reklamebureau ApS Tryk: Kailow

Læs mere

GUARDEYE VIDEO ALARM Scandia Vagt a/s information April 2015

GUARDEYE VIDEO ALARM Scandia Vagt a/s information April 2015 GUARDEYE VIDEO ALARM Scandia Vagt a/s information April 2015 Hvad er Guardeye Mange alarmsystemer er blinde eller sender kun enkelte billeder ved alarm. Guardeye giver sikker videoverifikation ved at sende

Læs mere

Indbruds- og børnesikring

Indbruds- og børnesikring Sikringsbeslag Indbruds- og børnesikring Børnesikring GODKENDT SS 3587 - SS 3587 Gør det surt at være skurk Tyverisikring drejer sig i første omgang om at hindre tyven i at komme ind i boligen. Derfor

Læs mere

To kategorier af skadesforebyggelse. Mekanisk sikring et overblik

To kategorier af skadesforebyggelse. Mekanisk sikring et overblik To kategorier af skadesforebyggelse Overordnet kan forebyggelse af skader opdeles i to kategorier: mekanisk sikring og elektronisk sikring. Mekanisk sikring: Dækker over alle former for døre, låse, gitre

Læs mere

It-sikkerhed Kommunikation&IT

It-sikkerhed Kommunikation&IT It-sikkerhed Kommunikation&IT Dette projekt handler om IT-sikkerhed. Gruppen har derfor valgt at have om Facebook, hvor vi vil hjælpe folk med at færdes rigtigt på nettet. Dette vil gøre ved hjælp af at

Læs mere

Nyhedsbrev om vagtordningen. Kære medlemmer af vagtordningen

Nyhedsbrev om vagtordningen. Kære medlemmer af vagtordningen SOLRØD STRANDS GRUNDEJERFORENING Solrød Strand - april 2014 Nyhedsbrev om vagtordningen Kære medlemmer af vagtordningen i Solrød Strands Grundejerforening, i Jersie Strands Grundejerforening og i grundejerforeninger

Læs mere

tyveri guide Sådan sikrer du dit hus mod Masser af gode råd Her er tyvenes skræk sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

tyveri guide Sådan sikrer du dit hus mod Masser af gode råd Her er tyvenes skræk sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 sider tyveri Sådan sikrer du dit hus mod Masser af gode råd Her er tyvenes skræk Tyverisikring INDHOLD I DETTE HÆFTE: Undgå indbrug...

Læs mere

Vi våger over dit levebrød

Vi våger over dit levebrød Falck Alarm Forsikringsgodkendt Vi våger over dit levebrød En alarmløsning med en professionel organisation bag Når du vælger en alarmløsning fra Falck, følger der mere end 100 års erfaring med at forebygge,

Læs mere

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk.

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. LK IHC Control Komfort og sikkerhed i hjemmet Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. Lauritz Knudsen A/S Industriparken 32 2750 Ballerup Telefon

Læs mere

Bestyrelsesmøde mandag den 29. maj 2017

Bestyrelsesmøde mandag den 29. maj 2017 Bestyrelsesmøde mandag den 29. maj 2017 På mødet deltog: Henning Bjerring, Benny Køhn Petersen, Lilly Petersen Afbud: Bent Wilhelmsen, Villy Lundgaard Fraværende: Per Brun Jensen, Torben Bøtzau 1. Bestyrelsen

Læs mere

Sikringsbeslag GODKENDT SS 3587 - SS 3587 - SS 3587 -

Sikringsbeslag GODKENDT SS 3587 - SS 3587 - SS 3587 - Sikringsbeslag GODKENDT SS 3587 - SS 3587 - SS 3587 - SS 3587 Gør det surt at være skurk Tyverisikring drejer sig i første omgang om at hindre tyven i at komme ind i boligen. Derfor er det vigtigt at hjemmet

Læs mere

Beskyt dig mod indbrud...

Beskyt dig mod indbrud... Beskyt dig mod indbrud... Det Kriminalpræventive Råd Polititorvet 14 1780 København V 45 15 36 50 dkr@dkr.dk www.dkr.dk Januar 2015 Kopiering tilladt med angivelse af kilde. Fotos: Frederik Johs, Skovdal

Læs mere

Den gode invitation side 3. Lettere at komme ud af døren side 6. Den gode velkomst side 9. Det gode samvær side 13. Farvel og på gensyn side 16

Den gode invitation side 3. Lettere at komme ud af døren side 6. Den gode velkomst side 9. Det gode samvær side 13. Farvel og på gensyn side 16 Det kan være svært at fastholde sit sociale liv, når man bliver berørt af demens. Nogle af de største barrierer kan være, at man mangler nogle at følges med; at det er svært at være ny; og at man ikke

Læs mere

WWW.PROTECTGLOBAL.COM. Vigtig brugerinformation

WWW.PROTECTGLOBAL.COM. Vigtig brugerinformation WWW.PROTECTGLOBAL.COM Vigtig brugerinformation 2 Indholdsfortegnelse Inden brug... Side 4 Betjening.... Side 5 Rengøring og vedligeholdelse.... Side 6 Med garanti et sikkert produkt.... Side 7 Lysdiodernes

Læs mere

MEGET MERE END BARE EN ALARM

MEGET MERE END BARE EN ALARM MEGET MERE END BARE EN ALARM DIN SIKKERHED Tyverisikring Som standard indeholder COSESY en alarm, som trådløst og med batteribackup overvåger dit hjem når du ikke er hjemme. Skulle tyven forsøge at sabotere

Læs mere

Så er det sikkert! Foråret og håndværker fradraget er endelig tilbage...

Så er det sikkert! Foråret og håndværker fradraget er endelig tilbage... Så er det sikkert! Foråret og håndværker fradraget er endelig tilbage... kpk-information - nr. 35 - maj 2013 Her får du sidste nyt med fokus på sikkerhed. For dig og dine kunder. Der er meget, der er sikkert.

Læs mere

Lyngallup om indbrud Dato: 22/

Lyngallup om indbrud Dato: 22/ Lyngallup om indbrud Dato: 22/06-2011 1 AGENDA Lyngallup om indbrud Dato: 22/06-2011 1 Metode 3 2 Resultater 5 2.1 Lyngallup om indbrud 7 3 Statistisk sikkerhed 12 KONSULENT Camilla Kann Fjeldsøe KUNDE

Læs mere

Parcelforeningen Toftholm

Parcelforeningen Toftholm Parcelforeningen Toftholm Referat af Ordinær generalforsamling afholdt torsdag den 14. marts 2013 kl. 19.00 i Carlsberg Lounge ved Skovpubben i Skovlunde Syd-Centret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Tryghed for borgerne

Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Tryghed for borgerne GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Tryghed for borgerne Mødetidspunkt 26-02-2019 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Indholdsfortegnelse Opgaveudvalget Tryghed for borgerne 26-02-2019

Læs mere

TRYGGE BOLIGOMRÅDER. Inspiration til at skabe tryghed og trivsel gennem kriminalpræventivt arbejde

TRYGGE BOLIGOMRÅDER. Inspiration til at skabe tryghed og trivsel gennem kriminalpræventivt arbejde TRYGGE BOLIGOMRÅDER Inspiration til at skabe tryghed og trivsel gennem kriminalpræventivt arbejde 1 Inspiration til at arbejde med tryghed og kriminalpræventive indsatser i boligområderne BolivVejle har

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 8611 0288 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Revideret medio marts 2019 Velkommen Du skal snart flytte

Læs mere

Simpelt tyveri eller Kode 12 angreb?

Simpelt tyveri eller Kode 12 angreb? Simpelt tyveri eller Kode 12 angreb? kopiering tilladt med kildeangivelse Network Indledning Langt de fleste låse i større etage- eller parcelhusbyggerier, er så nemme for indbrudstyve at åbne, at de reelt

Læs mere

VÆRKTØJSKASSE. Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet TIL INDBRUDSFOREBYGGELSE I ALMENT BOLIGBYGGERI ALMENE BOLIGER

VÆRKTØJSKASSE. Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet TIL INDBRUDSFOREBYGGELSE I ALMENT BOLIGBYGGERI ALMENE BOLIGER VÆRKTØJSKASSE TIL INDBRUDSFOREBYGGELSE I ALMENT BOLIGBYGGERI ALMENE BOLIGER Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet Udgivere: Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet Forfattere: Frank S.

Læs mere

Sikkerhedsniveau. Sikkerhedsniveau. Sikkerhedsniveau. Vælg sikkerhed. Sikkerhedsniveau. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Sikkerhedsniveau. Sikkerhedsniveau. Sikkerhedsniveau. Vælg sikkerhed. Sikkerhedsniveau. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Vælg sikkerhed ASSA ABLOY, the global leader in door opening soltions Vælg sikkerhed Mange tror, at de låse og nøgler der flgte med hset eller lejligheden er gode nok til at sikre de ejendele vi har. Det

Læs mere

BREVKASSER Lysets Fælles Regler om Brevkasser

BREVKASSER Lysets Fælles Regler om Brevkasser BREVKASSER Lysets Fælles Regler om Brevkasser December 2011 Kære naboer, Vi har igennem året arbejdet for, at skaffe en dispensation fra de nye regler om brevkasser i skel. Et af vore hovedargumenter har

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Derfor har Aarhus Kommune og Østjyllands Politi indgået et samarbejde om en fælles strategi, der skal styrke trygheden i Aarhus.

Derfor har Aarhus Kommune og Østjyllands Politi indgået et samarbejde om en fælles strategi, der skal styrke trygheden i Aarhus. Til Til Magistraten Drøftelse Side 1 af 6 Tryg i Aarhus Udkast til en fælles tryghedsstrategi for Østjyllands Politi og Aarhus Kommune Tryghed er et grundlæggende behov for alle mennesker. Det er det,

Læs mere

Er dine ting mærkværdige?

Er dine ting mærkværdige? Er dine ting mærkværdige? Det Kriminalpræventive Råd Mærkning giver en ekstra sikkerhed Hvis du har værdifulde ting som er svære eller umulige at erstatte, er det en god idé at mærke dem. En indbrudstyv

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 86 11 02 88 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Velkommen Du skal snart flytte ind i kollegiet i Det

Læs mere

Rabat på tryghed? 1. 2. 3. 4. Husk de fem trin til en tryg bolig: Reklamer i opgangen er ikke bare grimme. De udgør en risiko for brand.

Rabat på tryghed? 1. 2. 3. 4. Husk de fem trin til en tryg bolig: Reklamer i opgangen er ikke bare grimme. De udgør en risiko for brand. Rabat på tryghed? Reklamer i opgangen er ikke bare grimme. De udgør en risiko for brand. Bær dine reklamer i containeren så er du med til at sikre trygheden. Barnevognen står i vejen for trygheden En barnevogn

Læs mere

Information til beboerne i andelsboligforeningen. ...stedet med det gode boligmiljø...der har en yderst god økonomi...med lav boligydelse

Information til beboerne i andelsboligforeningen. ...stedet med det gode boligmiljø...der har en yderst god økonomi...med lav boligydelse April. 2012 Information til beboerne i andelsboligforeningen Landsbyen...stedet med det gode boligmiljø...der har en yderst god økonomi...med lav boligydelse Klokkelyngen - Viborg Information Hermed kort

Læs mere

Indhold. Indledning 2. Fane 40 INDBRUDSSIKRING. Tyvens risiko 2. Beplantning 2. Grænsefladen 3. Mekanisk sikring 3. Aflåsning 3. Døre 3.

Indhold. Indledning 2. Fane 40 INDBRUDSSIKRING. Tyvens risiko 2. Beplantning 2. Grænsefladen 3. Mekanisk sikring 3. Aflåsning 3. Døre 3. Indhold Indledning 2 Tyvens risiko 2 Beplantning 2 Grænsefladen 3 Mekanisk sikring 3 Aflåsning 3 Døre 3 Låseenhed 4 Slutblik 5 Nøgler 6 Spærreorgan 6 Hængsler 6 Brevsprække 6 Vinduer 7 Andre åbninger i

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

Vi forstår at passe på dig

Vi forstår at passe på dig SPECIALTILB Alarmpakke (Dansikring Di UD kr. 995 rects normalp ris kr. 2.495) og fra kr. 299 i månedligt se rviceabonnement inkl. installatio n foretaget af pr ofessionel alarmmontør og gratis sikkerhedstjek

Læs mere

Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang!

Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang! Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang! Vores basissæt indeholder det der skal til for at komme godt i gang med at sikre sit hus. Placeres sensorene strategisk på et sted tyven ikke

Læs mere

Tryghed i danske hjem. Skærpelse af straffen og bedre indbrudssikring

Tryghed i danske hjem. Skærpelse af straffen og bedre indbrudssikring Tryghed i danske hjem Skærpelse af straffen og bedre indbrudssikring Udgave: 13. august 2014 1 Forslaget kort fortalt I 2013 blev der begået 41.888 indbrud i danske hjem og 16.280 indbrud i danske virksomheder.

Læs mere

Tryg i Aarhus. Præsentation af udkast til en tryghedsstrategi Magistraten den 16. januar Borgmesterens Afdeling Aarhus Kommune

Tryg i Aarhus. Præsentation af udkast til en tryghedsstrategi Magistraten den 16. januar Borgmesterens Afdeling Aarhus Kommune Tryg i Aarhus Præsentation af udkast til en tryghedsstrategi Magistraten den 16. januar 2017 Baggrund 1/2 I forlig om budgettet for 2017-2020 er der afsat midler til at styrke borgerens tryghed. Forligsteksten

Læs mere

STOP TYVEN INDEN INDBRUD - UDENDØRS SIKRING - VIDEODETEKTORER - SIRENE UDRYKNING. ERHVERV PRIVAT

STOP TYVEN INDEN INDBRUD - UDENDØRS SIKRING - VIDEODETEKTORER - SIRENE UDRYKNING. ERHVERV PRIVAT STOP TYVEN INDEN INDBRUD - UDENDØRS SIKRING - VIDEODETEKTORER - SIRENE UDRYKNING. ERHVERV PRIVAT Guardeye er vores bud på fremtidens alarmsystem til private og erhverv med fokus på video verifikation og

Læs mere

OFFENTLIGHEDENS PRIVATLIVSBEKYMRINGER

OFFENTLIGHEDENS PRIVATLIVSBEKYMRINGER I NSTI TUT FOR MARKETI NG& MANAGEMENT INSTITUT FOR MARKETING & MANAGEMENT OFFENTLIGHEDENS PRIVATLIVSBEKYMRINGER vedrørende brug af droner i beboelses områder og offentlig rum Jannek K. Sommer Institut

Læs mere

KriminalPræventiv MiljøPlanlægning

KriminalPræventiv MiljøPlanlægning Forebyggelse af kriminalitet i erhvervsområder KriminalPræventiv MiljøPlanlægning Introduktion til: sikringspolitikker og tekniske sikringstiltag Erhvervsområdet: Baldershøj - Vejleåvej - Industribuen

Læs mere

Guide. til frivilligværktøjer

Guide. til frivilligværktøjer Værktøjer til frivilligledelse Guide til frivilligværktøjer // Kære frivilligleder Her får du et kit med tre praktiske værktøjer, som du kan bruge sammen med dit lederteam og de engagerede frivillige

Læs mere

Dagsorden til møde i Økonomiudvalget

Dagsorden til møde i Økonomiudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Økonomiudvalget Mødetidspunkt 25-03-2019 18:00 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Økonomiudvalget 25-03-2019 18:00 1 (Åben) Orientering om arbejdet i opgaveudvalget

Læs mere