Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Haawa Abshir, Bent Jensen, Birthe Munthe, Fouzia Awala, Ulla Spangtoft

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Haawa Abshir, Bent Jensen, Birthe Munthe, Fouzia Awala, Ulla Spangtoft"

Transkript

1 Referat bestyrelsesmøde Tirsdag d. 18. marts 2014 kl Tilstede: Afbud: Referent: Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Haawa Abshir, Bent Jensen, Birthe Munthe, Fouzia Awala, Ulla Spangtoft Gert Tillebæk, Yvonne Jørgensen, Kirsten Falster Lars Thorndal 1. Velkomst ved formanden. Formanden bød velkommen 2. Valg af ordstyrer. Bent Jensen blev valgt 3. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt 4. Godkendelse af referat fra sidste møde. Referat godkendt. 5. Til opfølgning Til opfølgning: 2013:24 Lars: Vedr. tilbud om It-undervisning ældre. Der skal udarbejdes en annonce som skal tilsendes Janne med henblik på indrykning i Rødovre Lokal Nyt. Annoncen skal først drøftes med Yvonne Pocky. Janne oplyser at der skal afholdes møder med datastuerne og en annonce fra RFC først vil blive aktualiseret efter dette møde. Annonce har været i LokalNyt. Punktet afsluttet 2013:25 Lars Der skal udarbejdes en ny præsentationsfolder samt en flyer med oversigt over tilbud i RFC (som kontinuerligt kan opdateres). Disse oplysninger skal kontinuerligt tilsendes kommunen (Janne). Særligt oplysninger om arrangementer og temaaftener. Denne præsentationsfolder skal først forelægges FU.

2 2014: 1 Lars Kontakte jobcenteret vedr. ønske om en seniorjobber. Søren Guldager i jobcenteret er blevet kontaktet via mail og telefonbeskeder men har desværre endnu ikke svaret tilbage. D svarede Søren Gulager. Af svaret fremgår at i fald en seniorjobber skal tilknyttes Frivilligcenteret skal det ske via ansættelse i Rødovre Kommune som derefter udlåner seniorjobberen til Rødovre Frivilligcenter. Søren Gulager oplyste endvidere at der ikke pt. er nogen administrative seniorjobbere som skal tilbydes ansættelser. Janne er åben overfor dialog og mulighed på et senere tidspunkt. Punktet afsluttet. 2014:6 FU Afholde møder med de foreninger som bruger frivilligcenteret i weekenden for at få en dialog vedr. hensigtsmæssig brug af lokaler. 2014:7 FU Vedtægtsændringer. Oprindelige forslag vedtaget. En fra hvert område skal, som udgangspunkt, være repræsenteret i bestyrelsen og resten kan vælges uden hensyntagen til tilhørsforhold. Nyt forslag vedtaget. En fra hvert område skal være repræsenteret i bestyrelsen og resten kan vælges uden hensyntagen til tilhørsforhold. Forslaget skal formuleres og forelægges til godkendelse i bestyrelsen på næste bestyrelsesmøde. Derefter skal forslaget forelægges Social og Sundhedsudvalget til godkendelse. 2014:8 Lars Lars forsøger at få et tilbud fra FriSe indeholdende muligheder for regnskab og revision samt pris. Dette er sket. 6. Sidste nyt fra formanden og koordinator. Formand: Der bliver arbejdet intenst med nyhedsbrevet. Formanden har lavet research vedr. fundraising. Formand opfordrede bestyrelsesmedlemmer til at indgå i en fundraisinggruppe. Formanden har kontaktet Legatregistret hvor vi, mod betaling, (700 kr.), kan få assistance til ansøgning af fonde. Fundraising skal bruges til arrangementer, udvikling af selvhjælpsgrupper,

3 driftsomkomstninger, løn til personale m.m. Derudover vil det være godt hvis RFC opnår kompetencer som vi kan tilbyde andre foreninger. Foreningshuset har en database, støttet af kommunen, som vi evt. kan få hjælp fra. Frise skal forespørges om de kender legatregistret. Ideen om oprettelse af en egentlig fundraisinggruppe blev nævnt. Koordinator: - FU har besluttet at nulstille Datastuen idet der har været en del uro grundet konflikter. Yvonne Jørgensen fra Ældresagen har givet tilbagemelding om at hun forventer at Ældresagen vil kunne stille undervisere til Datastuen til rådighed. Hun forventer at gøre noget ved sagen når hun vender tilbage fra ferie. Vi har fået kontakt til en frivillig som gerne vil være underviser. Vi vil forsøge at få denne frivillig på kursus i Windows 8. Derudover vil det måske være en god ide at denne frivillige tilknyttes vandværket som føl, så undervisningsmaterialet og kulturen omkring datastuen også kan blive en del af datastuen på Rødovre Frivilligcenter. Vi kunne også spørge vandværket om de kan stille et par undervisere til rådighed. Evt. et møde med Lennart med deltagelse af Janne. - Janne nævnte ved mødet d at Rødovre Kommune har kontakt til en underviser som kan tilbyde et undervisningsforløb i 3 moduler vedr. foreningernes kompetenceudvikling. Dette tilbud vil Rødovre frivilligcenter gerne lægge lokaler og hjælp med det praktiske til. Firmaet kommer på frivilligkonferencen hvor tilbuddet bliver præsenteret. Janne er positiv vedr. at kurset evt. afholdes i RFC s lokaler. - Vores virksomhedspraktikant, Kira Gade, er langt fremme med hensyn til opsætning af vores nye hjemmeside som får en lang række nye funktioner og muligheder. Koordinator glæder sig til at hjemmesiden bliver aktiveret. - Arbejdet med den sociale vejviser går fremad. En lang række foreninger er blevet kontaktet med henblik på information til vejviseren, og opdatering af kontaktdata. Arbejdet fortsættes. - Vedr. projekt krisegruppe. Vi har 4½ deltagere opskrevet som deltagere til krisegruppe og mangler derfor blot en enkelt for at kunne opstarte projektet. En folder er udformet og er egentlig klar til at blive trykt. Vi har et teknisk problem med et billede som forventes løst én af de nærmeste dage. Vi forventer at krisegruppen bliver opstartet inden længe. - Vedr. Onsdagscafeen. Onsdagscafeens tilbud vil blive udbygget med et tilbud om oplevelsesture i naturen og ved museumsbesøg.

4 - Vedr. Selvhjælpsgrupper. Afholdte møder: En selvhjælpsgruppe små Skridt vil blive igangsat i morgen. Små skridt gruppen er i samarbejde med Sundhedscenteret. Derudover forventer vi opstart af en selvhjælpsgruppe med kræftramte indenfor den nærmeste fremtid. Også den gruppe er i samarbejde med Sundhedscenteret. Gitte har et møde med en repræsentant for Sundhedscenteret d Koordinator har besøgt Greve Frivillighedscenter. - Koordinator har været på det sidste af i alt 5 kursusmoduler i Odense - Koordinator har afholdt samarbejdsmøde med Susanne Mikkelsen fra Kærene. - Koordinator har været til møde på Rødovre Kommune med Socialdirektør Ole Pass og Janne Egelund Andersen. Baggrund for mødet var afklaring af kommunens forventninger til Rødovre Frivilligcenter på baggrund af vort seneste bestyrelsesmøde med deltagelse af Britt Jensen. Rødovre Kommunes forventer at; o Nyhedsbrevet udsendes snarest, o Der bliver afholdt aftenarrangementer/temaaftener med relevante emner, o madprojektet programsættes, o den sociale vejviser datofastsættes. o Derudover var der et ønske om at opstarte et projekt med hjælp til unge som har svært ved at styre sin økonomi. o Bestyrelsen blev også anmodet om at overveje hvilke målsætninger vi har med hensyn til Frivillig Fredag. Kommende møder: - Koordinator deltager, på invitation fra Rødovre Kommune, i seminar vedr. ny frivillighedsportal d Personale: - Gittes nye kontrakt er udfærdiget og underskrevet. Den gælder frem til d Hjemmeside:

5 - Vi har brug for et billede af Janne og Haawa. 7. Visioner og ønsker. - Etablering af fundraisingudvalg? Ved sidste bestyrelsesmøde fremlagde Koordinator et ønske om at nedsætte et fundraisingudvalg. Baggrunden herfor er at fundraising er en meget ressourcekrævende opgave som Koordinator meget svært kan løfte alene. Formanden har gjort en del research vedr. fundraising. - Fokus på bestyrelsens opgaver og ansvar. Koordinator foreslår at bestyrelsen afsætter som minimum en mødeaften hvor bestyrelsens opgaver og ansvar kan blive debatteret og belyst. FU skal finde en dato eller to til forslag for bestyrelsen første gang efter generalforsamlingen. På denne dag skal opgavefordeling mellem FU bestyrelse og koordinator fremlægges til debat. 8. Nyt fra kassereren. Se bilag Budget og regnskab. Koordinator og kasserer har afholdt 2 møder vedr. budget Det fremlagte budget fra kasserer afviger på væsentlige punkter fra de budgetter som kasserer og koordinator var blevet enige om. Budgetfremlægning blev udsat grundet dette problem Status af økonomien. Bankbeholdning RFC pr : Kr Bankbeholdning Selvhjælp pr : kr Tilbud fra FriSe vedr. regnskab og lønadministration. Se bilag 5 Kasseren foreslår at Karin Spangtoft Øder (ansat i JS-revision) får overdraget opgaven. Bestyrelsen beslutter at vi har brug for professionel hjælp. FU får til opgave at undersøge FriSe s tilbud nærmere og indhente et konkret tilbud fra begge og vende tilbage til bestyrelsen med et endeligt forslag til næste bestyrelsesmøde. Vi skal under alle omstændigheder have en kasserer i RFC, som blot får en langt mindre omfattende opgave. 9. Forretningsudvalgets seneste referat.

6 Janne konfirmerer at der er en frivilligkonference d Indbydelser udsendes snarest. 10. Generalforsamling. - Vedtægtsændringer Nyt vedtægtsændringsforslag vedtaget. En fra hvert område skal være repræsenteret i bestyrelsen og resten kan vælges uden hensyntagen til tilhørsforhold. På nuværende tidspunkt er 6, stk. 3 formuleret således: Stk. 3: Bestyrelsen består af maksimalt 9 medlemmer, heraf 1 kommunal embedsmand udpeget af Social- og Sundhedsforvaltningen. For at sikre en bred repræsentation i bestyrelsen skal bestyrelsen som udgangspunkt sammensættes af 2 repræsentanter fra følgende grupper: Syge-handicap Ældre Integration Børne-familie Såfremt der ikke er nok opstillede kandidater fra de nævnte områder fordeles de resterende pladser i bestyrelsen ved en afstemning, hvor alle grupper og øvrige kan stille op. De personer med flest stemmer udtages til bestyrelsen, dog kan der i bestyrelsen kun side én repræsentant fra hver forening eller gruppe. Formand og 3 bestyrelsesmedlemmer vælges for 2 år ad gangen, og er på valg i ulige år. Kasserer og de øvrige medlemmer vælges for to år ad gangen, og er på valg i lige år. Sidstnævnte er således på valg første år efter stiftende generalforsamling. Statsautoriseret revisor vælges for 2 år ad gangen. Koordinator foreslår nedenstående nye formulering: Stk. 3: Bestyrelsen består af maksimalt 9 medlemmer, heraf 1 kommunal embedsmand udpeget af Social- og Sundhedsforvaltningen. For at sikre en bred repræsentation i bestyrelsen skal bestyrelsen sammensættes af 1 repræsentant fra følgende grupper:

7 Syge-handicap Ældre Integration Børne-familie Såfremt der ikke er en opstillet kandidat fra de nævnte områder fordeles de resterende pladser i bestyrelsen ved en afstemning, hvor alle grupper og øvrige kan stille op. De personer med flest stemmer udtages til bestyrelsen, dog kan der i bestyrelsen kun side én repræsentant fra hver forening eller gruppe. Formand og 3 bestyrelsesmedlemmer vælges for 2 år ad gangen, og er på valg i ulige år. Kasserer og de øvrige medlemmer vælges for to år ad gangen, og er på valg i lige år. Sidstnævnte er således på valg første år efter stiftende generalforsamling. Statsautoriseret revisor vælges for 2 år ad gangen. Bliver forslaget godkendt af Social og sundhedsudvalget og derefter vedtaget af generalforsamlingen, vil vedtægtsændringen være gældende for Dirigent. Niclas Poulsen Ved indgang: Ulla og Gert. - Valg og valgprocedurer. a) Valgprocedurer skal udarbejdes. Gitte og Lars udtænker valgproceduren. Derefter skal Dirigenten spørges om input hvorefter FU skal godkende proceduren. Referent: Janne. Stemmeoptællere: Forslag: udtænkes af Lars og Gitte. b) I forbindelse med valg til bestyrelsen foreslår koordinator at bestyrelsen har en drøftelse om hvilke kompetencer man ønsker at supplere bestyrelsen med.

8 Disse kompetencer kan så evt. blive fremvist på en powerpoint i forbindelse med afholdelse af generalforsamlingen, således at andre kandidater med disse specielle kompetencer kan blive indirekte opfordret til at stille op. Forslag til kompetencer: erfaring med; - virksomhedsledelse, - fundraising, - regnskab/revision, personaleledelse, - projektudvikling/-styring, - lovgivning vedr. foreninger. Dette var der ikke stemning for, men formålet skal være nogle powerpoints som sælger bestyrelsesarbejdet bedre. FU laver et oplæg til powerpoints. - Fordeling af praktiske opgaver. Formanden har mandatet 11. Skal FU bevares/ændres? På bestyrelsesmødet d var FU s sammensætning på dagsordenen. Bestyrelsen besluttede at FU på daværende tidspunkt skulle fortsætte i sin nuværende form. Det blev samtidig besluttet at spørgsmålet skulle tages op til evaluering i marts Bestyrelsen besluttede at FU skal fortsætte i sin nuværende form. 12. Store cykeldag. Se bilag 6 Bestyrelsen var enige om at vi gerne vil være med som besøgsted på Store cykeldag. Koordinator melder dette tilbage til kommunen. 13. Eventuelt. Næstformanden har tilmeldt sig et kursus i konflikthåndtering. Næstformanden spurgte om vi vil få mulighed for et indlæg i forbindelse med afholdelse af frivilligkonferencen. Dette fik vi lovning på fra Britt Jensen på seneste bestyrelsesmøde. Formanden havde en ide om at lave en markedsdag hvor foreningerne skal sælge nogle af deres produkter. Denne ide fik formanden mandat til at gå videre med.

9 Yvette tager til møde på Højnæsvej d kl sammen med Somalisk kvindeklub i Rødovre. Næste bestyrelsesmøde Torsdag d. 10. april kl Til opfølgning: 2013:25 Lars Der skal udarbejdes en ny præsentationsfolder samt en flyer med oversigt over tilbud i RFC (som kontinuerligt kan opdateres). Disse oplysninger skal kontinuerligt tilsendes kommunen (Janne). Særligt oplysninger om arrangementer og temaaftener. Denne præsentationsfolder skal først forelægges FU. 2014:6 FU Afholde møder med de foreninger som bruger frivilligcenteret i weekenden for at få en dialog vedr. hensigtsmæssig brug af lokaler. 2014:8 Lars Lars forsøger at få et tilbud fra FriSe indeholdende muligheder for regnskab og revision samt pris. Dette er sket. 2014:9 Bestyrelsen Janne nævnte ved mødet d at Rødovre Kommune har kontakt til en underviser som kan tilbyde et undervisningsforløb i 3 moduler vedr. foreningernes kompetenceudvikling. Dette tilbud vil Rødovre frivilligcenter gerne lægge lokaler og hjælp med det praktiske til. Firmaet kommer på frivilligkonferencen hvor tilbuddet bliver præsenteret. Janne er positiv vedr. at kurset evt. afholdes i RFC s lokaler. 2014:10 FU Fokus på bestyrelsens opgaver og ansvar. Koordinator foreslår at bestyrelsen afsætter som minimum en mødeaften hvor bestyrelsens opgaver og ansvar kan blive debatteret og belyst. FU skal finde en dato eller to til forslag for bestyrelsen første gang efter generalforsamlingen. På denne dag

10 skal opgavefordeling mellem FU bestyrelse og koordinator fremlægges til debat. 2014:11 FU Regnskab og lønadministration. Bestyrelsen beslutter at vi har brug for professionel hjælp. FU får til opgave at undersøge FriSe s og Karin Spangtoft Øders tilbud nærmere og indhente et konkret tilbud fra begge og vende tilbage til bestyrelsen med et endeligt forslag til næste bestyrelsesmøde. Vi skal under alle omstændigheder have en kasserer i RFC, som blot får en langt mindre omfattende opgave. 2014:14 Lars Melder til kommunen at RFC gerne vil deltage på store cykeldag som besøgssted.. Generalforsamling 2014:7 FU Vedtægtsændringer. Oprindelige forslag vedtaget. En fra hvert område skal, som udgangspunkt, være repræsenteret i bestyrelsen og resten kan vælges uden hensyntagen til tilhørsforhold. Nyt forslag vedtaget. En fra hvert område skal være repræsenteret i bestyrelsen og resten kan vælges uden hensyntagen til tilhørsforhold. Forslaget skal formuleres og forelægges til godkendelse i bestyrelsen på næste bestyrelsesmøde. Derefter skal forslaget forelægges Social og Sundhedsudvalget til godkendelse. 2014:12 FU FU laver et oplæg til powerpoints til generalforsamlingen vedr. valg til bestyrelsen. 2014:13 Yvette Fordeling af praktiske opgaver. Formanden har mandatet

Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster, Yvette Larsen, Yvonne Jørgensen

Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster, Yvette Larsen, Yvonne Jørgensen Referat bestyrelsesmøde Torsdag d. 10. april 2014 kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster,

Læs mere

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN Antal stemmeberettigede foreninger til Generalforsamlingen: 22 foreninger Dagsorden: 1) Velkomst Formand

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl Sted: Pejsestuen

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl Sted: Pejsestuen Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl. 17.30 Sted: Pejsestuen Deltagere: Bent Jensen, Anni Hørringsen, Janne Egelund Andersen, Johnny Hundt, Yvette Larsen, Fouzia Awala, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Johnny Hundt, Gerda Jeppsson, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Fouzia Awala,

Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Johnny Hundt, Gerda Jeppsson, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Fouzia Awala, Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 17. juni 2014, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Johnny Hundt, Gerda Jeppsson, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Fouzia Awala, Esther Haugaard,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Ulla Spangtoft, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Janne E. Andersen, Johnny Hunt

Læs mere

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år.

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 29. september, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde Torsdag kl

Referat Bestyrelsesmøde Torsdag kl Referat Bestyrelsesmøde Torsdag 27.6.2013 kl. 17.30 Tilstede: Yvette Larsen, Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Bent Jensen, Birthe Munthe, Kirsten Falster, Esther Hauggaard, Yvonne Jørgensen, Gert

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 19. august 2014, kl

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 19. august 2014, kl Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 19. august 2014, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Gæst: Referent: Yvette Larsen, Fouzia, Haawa, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Johnny Hundt, Kirsten Torp, Gerda Jeppsson,

Læs mere

Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Johnny Hundt, Bent Jensen, Lars Thorndal

Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Johnny Hundt, Bent Jensen, Lars Thorndal Referat for bestyrelsesmøde tirsdag d. 24. marts 2015, kl. 16.30 Tilstede: Gæst: Afbud: Referent: Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Johnny

Læs mere

Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Ulla Spangtoft,Kirsten Torp, Johnny Hundt, Bent Jensen, Fouzia Awala, Esther Haugaard

Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Ulla Spangtoft,Kirsten Torp, Johnny Hundt, Bent Jensen, Fouzia Awala, Esther Haugaard Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 31. maj 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Ulla Spangtoft,Kirsten Torp, Johnny Hundt, Bent Jensen, Fouzia Awala, Esther Haugaard

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. december 2014, kl

Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. december 2014, kl Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. december 2014, kl. 17.30 Tilstede: Janne Andersen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Kirsten Torp Afbud: Johnny Hundt, Fouzia Awala,

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 24. februar 2015, kl

Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 24. februar 2015, kl Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 24. februar 2015, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Johnny

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. tirsdag d , kl

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. tirsdag d , kl Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. tirsdag d. 29.8.2017, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Ulla Spangtoft, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Anni Hørringsen, Jens Dalsgaard, Esther Haugaard, Johnny Hundt,

Læs mere

Deltagere: Bent Jensen, Haawa Abshir, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Birthe, Yvette Larsen, Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Birthe Munthe

Deltagere: Bent Jensen, Haawa Abshir, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Birthe, Yvette Larsen, Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Birthe Munthe Referat for bestyrelsesmøde Mandag d. 19.8.2013 kl. 17.30 Deltagere: Bent Jensen, Haawa Abshir, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Birthe, Yvette Larsen, Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Birthe Munthe

Læs mere

Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Fouzia Awala

Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Fouzia Awala Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 25. august, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Gæst: Referent: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 21. oktober 2014, kl

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 21. oktober 2014, kl Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 21. oktober 2014, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Fraværende: Referent: Johnny Hundt, Esther Haugaard, Ulla Spangtoft, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Janne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 18. februar 2014 kl

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 18. februar 2014 kl Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 18. februar 2014 kl. 17.30 Deltagere: Afbud: Fraværende: Referent: Gert Tillebæk, Yvette Larsen, Yvonne Jørgensen, Ulla Spangtoft, Haawa Abshir, Bent Jensen, Birthe

Læs mere

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark vedtaget på generalforsamlingen den 9. marts 2019 FriSe arbejder for at udvikle et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance

Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Stk. 1. Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance, i det følgende benævnt LOBPA, er stiftet

Læs mere

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 1. Navn og adresse: SAND De hjemløses landsorganisation Sundholmsvej 34, st. 2300 København S 2. Formål: SANDs formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden

Bestyrelsens forretningsorden marts 2010/jca Bestyrelsens forretningsorden 1. Hjemmel Iht. vedtægter 6 stk. 6a : Bestyrelsen fastlægger selv sin forretningsorden dog under hensyn til stk. 6b.6e. Henvisningerne i stk. 6b..6e er indarbejdet

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Vedtægter for Aabenraa Krisecenter

Vedtægter for Aabenraa Krisecenter Vedtægter for Aabenraa Krisecenter 1 Aabenraa Krisecenter er en selvejende forening, uafhængig af partipolitiske interesser og drives i henhold til nuværende Servicelovens 109. Aabenraa Krisecenter har

Læs mere

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Frivilligcenter Skive. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Skive Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved.

Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved. Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved. 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Foreningens navn er FrivilligCenter Næstved. Hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er at skabe de bedst

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Nørrekær Enges Vindmølle-forening med hjemsted på formandens adresse. 2. Foreningens formål og opgaver

Læs mere

GENERALFORSAMLING 20. marts 2012 i Frivilligcenter Aarhus Referat. Beslutning: Gry Mertz blev valgt som dirigent og Elin Christiansen som referent.

GENERALFORSAMLING 20. marts 2012 i Frivilligcenter Aarhus Referat. Beslutning: Gry Mertz blev valgt som dirigent og Elin Christiansen som referent. GENERALFORSAMLING 20. marts 2012 i Frivilligcenter Aarhus Referat 1. Valg af dirigent og referent Beslutning: Gry Mertz blev valgt som dirigent og Elin Christiansen som referent. Generalforsamlingen er

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense Til stede: Gitte Holmgaard, Kirsten Lund Larsen, René Skau Björnsson, Inge Marie Nielsen Afbud fra:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K.

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K. Vedtægter for Interkulturelt Kvinderåd 1. Foreningens navn og adresse 1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Forstanderkredsen. for Produktionsskoler/Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler.

Forstanderkredsen. for Produktionsskoler/Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler Vedtægter 1 Forstanderkredsens navn og adresse Forstanderkredsens navn er Forstanderkredsen for Produktionsskoler / Produktionshøjskoler.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 MEDLEMMER 4 GENERALFORSAMLING

VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 MEDLEMMER 4 GENERALFORSAMLING VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGTHY Frivilligcenter og Selvhjælp 1 NAVN OG HJEMSTED FRIVILLIGTHY Frivilligcenter og Selvhjælp Thisted kommune 2 FORMÅL Organisationen er en frivillig, social og kulturel sammenslutning,

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl. 17.00 SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. 1. Valg af dirigent. Leif Jeppesen. Godkendt af forsamlingen. Lovligt indvarslet. 2. Valg

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 09/10 2015 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby, i daglig tale. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for Studenterhus Odense

Vedtægter for Studenterhus Odense Vedtægter for Studenterhus Odense Dato for ikrafttræden: 13. juni 2013 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Studenterhus Odense og har hjemsted i Odense Kommune. I daglig tale også kaldet Studenterhus

Læs mere

Generalforsamling i BOS Danmark den 29. april 2008 kl. 18.30.

Generalforsamling i BOS Danmark den 29. april 2008 kl. 18.30. Generalforsamling i BOS Danmark den 29. april 2008 kl. 18.30. Medborgerhuset, Kapelvej 44, 2200 København N Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Formandens beretning 3) Godkendelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening Dansk Cøliaki Forening Forretningsorden 1. Indledning I dette dokument fastlægger bestyrelsen mandat samt beføjelser for: - Bestyrelsen - Forretningsudvalget - Sekretariatslederen med sekretariat - Aktivgrupper

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Center for Konfliktløsning blev oprettet som forening i 1994 og har hjemsted i København.

Center for Konfliktløsning blev oprettet som forening i 1994 og har hjemsted i København. Vedtægter for Center for Konfliktløsning 1. Oprettelse Center for Konfliktløsning blev oprettet som forening i 1994 og har hjemsted i København. 2. Foreningens virke og formål Foreningen er i sit virke

Læs mere

Vedtægter. for. Myrup Bylaug

Vedtægter. for. Myrup Bylaug Vedtægter for Myrup Bylaug Stiftet den 6. april 2000 Vedtægter sidst revideret den 16. marts 2013 Se hjemmeside vedr. Myrup: http://www.lokalby.dk/ Formål 1 Foreningens navn er Myrup Bylaug, og dens område

Læs mere

Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011

Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011 Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er samtaleboblen og hjemsted Odense Formål 2 Foreningens virke bygger på et tredelt fundament: 1) Folkeoplysning -

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe.

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Referat af bestyrelsesmødet d.17.sept 2018. Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Afbud fra: Per, Bjarne og Tanja. Jan bød velkommen. Punkt 12 på dagsordenen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FERMATEN. Herning, Fermaten - Smallegade Herning - Phone:

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FERMATEN. Herning, Fermaten - Smallegade Herning - Phone: VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FERMATEN Herning, 2018 Fermaten - Smallegade 4-7400 Herning - Phone: 9722 5510 - Email: mail@fermaten.dk 1 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Fermaten. Dens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for foreningen STATIONEN

Vedtægter for foreningen STATIONEN Vedtægter for foreningen STATIONEN 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Stationen Dens hjemsted er Aulum i Herning Kommune. Foreningens er oprettet ved en stiftende generalforsamling den

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark 1. Hjemsted og værneting. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ore Strandpark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune,

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN Dato: 14.04.2014 Indhold 1. Foreningens navn 2. Formål 3. Samarbejde 4. Medlemmer 5. Revisorer 6. Optagelse af andre foreninger 7. Bestyrelse 8. Driftsleder 9. Regnskabsføring

Læs mere

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00 Andelsboligforeningen Christiansgaarden Christian X s Allé 26-54 & 56 2800 Kongens Lyngby Kontor: 38 Kælderen Telefon: 45 93 09 18 E-mail: info@christiansgaarden.dk 17. november 2014 TIL ANDELSHAVERNE

Læs mere

Forretningsorden. for Storkeredens forældrebestyrelse

Forretningsorden. for Storkeredens forældrebestyrelse Forretningsorden for Storkeredens forældrebestyrelse Version 1 af 28. oktober 2015 Baggrund og formål 1. Denne forretningsorden er udarbejdet på baggrund af, og i overensstemmelse med Styrelsesvedtægten

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

Landsbyklyngen VestRum

Landsbyklyngen VestRum Landsbyklyngen VestRum er et samarbejde mellem Tim, Hover, Torsted, Hee, No, Stadil og Vedersø Forslag til vedtægter for styregruppen VestRum 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Styregruppen

Læs mere

LOVE for Aalborg Kaserners Idrætsforening FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED

LOVE for Aalborg Kaserners Idrætsforening FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED LOVE for Aalborg Kaserners Idrætsforening FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1. NAVN. Foreningens navn er Aalborg Kaserners Idrætsforening (AKIF). Dens hjemsted er Aalborg Kaserner, 9400 Nørresundby. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark 1. Navn, hjemsted, baggrund og formål Stk. 1: Foreningens navn er Fortællere i Danmark. Foreningens hjemsted er Odense. Fortællere i Danmark er en forening

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Møde -referat Sted Start 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lars Olsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere suppleant Rinda Faurskov og direktør Per

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 21. marts 2017 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 21. marts 2017 kl Referat af konstituerende bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 21. marts 2017 kl. 17.00-19.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid.

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. Love for Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Vendsyssel Husflidsforening med hjemsted i Hjørring, Brønderslev og Jammerbugt Kommuner.

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Helsingør Indhold: 1 NAVN OG HJEMSTED 3 2 FORMÅL 3 3 MEDLEMMER 4 4 GENERALFORSAMLING 5 5 BESTYRELSEN 6 6 REGNSKAB OG REVISION 8 7 HÆFTELSE OG TEGNINGSREGLER 8 8

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

Stk. 2. Præsten skal have nær tilknytning til menighedens bagland, og han bør bosætte sig i Lemvigområdet. Ved en fuldtidsansættelse er det et krav.

Stk. 2. Præsten skal have nær tilknytning til menighedens bagland, og han bør bosætte sig i Lemvigområdet. Ved en fuldtidsansættelse er det et krav. Vedtægter 1 Navn, hjemsted og tilhørsforhold Menighedens navn er Lemvig Bykirke. Menigheden er en evangelisk luthersk frimenighed. Lemvig Bykirke har hjemsted i Lemvig Kommune Lemvig Bykirke er tilsluttet

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Guldborgsund Frivilligcenter. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Vedtægter for EWH DTU pr. oktober 2015

Vedtægter for EWH DTU pr. oktober 2015 Vedtægter for EWH DTU pr. oktober 2015 1 Navn 1. Organisationens navn er EWH (EWH DTU) og er en underafdeling af (EWH). 2. Foreningens hjemsted er, DTU. 2 Formål 1. EWH DTU er en frivillig organisation

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK.

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. 1: Navn og hjemsted. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK, oprindeligt De Samvirkende Omsorgsklubber i Danmark, er en selvejende institution,

Læs mere