Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 21. oktober 2014, kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 21. oktober 2014, kl"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 21. oktober 2014, kl Tilstede: Afbud: Fraværende: Referent: Johnny Hundt, Esther Haugaard, Ulla Spangtoft, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Janne Egelund Andersen Bent Jensen, Gerda Jeppsson, Haawa Abshir Lars Thorndal 1. Velkomst ved formanden. Formanden bød velkommen 2. Valg af ordstyrer. Johnny Hundt blev valgt 3. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden blev godkendt 4. Godkendelse af referat fra sidste møde. Referatet godkendt 5. Til opfølgning. Afsluttede sager 2013:25 Lars Der skal udarbejdes en ny præsentationsfolder samt en flyer med oversigt over tilbud i RFC (som kontinuerligt kan opdateres). Disse oplysninger skal kontinuerligt tilsendes kommunen (Janne). Særligt oplysninger om arrangementer og temaaftener. Denne præsentationsfolder skal først forelægges FU Første udkast er udarbejdet og vi afventer Gittes tilbagevenden således at hendes input kan indpasses Lars går videre med udarbejdning af folder. 2014:09.16 Udkast til ny RFC folder er blevet udarbejdet og blev forelagt bestyrelsen. Åki Mortensen har sendt 2 forslag til endeligt udseende.

2 Vi vil gerne arbejde videre med hænderne. Måske en skygge som giver et billede der giver mening af omsorg. Grafisk skal den ligge tættere på hjemmesiden. Den lilla skal erstattes med noget andet To nye udkast fremlagt for bestyrelsen. Udkast nr. 3 er med hvide indersider, udkast nr. 4 er med farvede indersider. Konklusion: Vi tager udkast nr. 3. NB: på bagsiden skal være med bindestreg. Koordinator sørger for at den kommer i trykken. Husk ændring i logo fremover Vi vil gerne have fremhævet logoet på forsiden. Særligt slogan linien. Fjern udråbstegn fra Rødovre på forsiden. Punktet afsluttet. 2014: 27 Lars Foredrag onsdag d kl med Ulla Geer Jakobsen Pårørende til misbrugere. Lars skal afholde et møde med Ulla for at få udarbejdet og udsendt PR materiale og få planlagt dagen Invitation er blevet udarbejdet og tilsendt Rødovre LokalNyt med håb om at den kommer med uden betaling. Vi sender indbydelse ud til samtlige foreninger, kommunen og samarbejdspartnere. Derudover ønsker Koordinator at sætte en annonce i avisen når dagen nærmer sig vedr. arrangementet. Dette får koordinator bemyndigelse til Punktet afsluttet 6. Sidste nyt fra formanden, koordinator & bestyrelse Formand: Det er vigtigt at bestyrelsens medlemmer forstår vigtigheden af ikke at tale med andre om emner som kun vedrører bestyrelsens medlemmer. Der var en kort debat om tavshedspligten og hvorledes det skal forståes. Oplysninger af personfølsom karakter er selvfølgelig omhandlet tavshedspligten. Når sådanne sager er oppe bør bestyrelsen være opmærksomme på hvad vi ønsker at kommunikere ud. Der er blevet tegnet på vore vægge. Det er ganske uheldigt og det er vigtigt at vi holder øje med børnene. Tak til bestyrelsens medlemmer for opbakning i forbindelse med konferencen d Henstilling til bestyrelsens medlemmer om ikke at melde sig som frivillig hvis man ikke kan komme alligevel.

3 Formanden har indhentet sponsorat af kuglepenne (100 stk), samt 2 julekurve til julearrangementet d Vi er nødsaget at ændre julefrokosten d da det falder sammen med kåring af Årets ildsjæl. Dato fastlægges på næste bestyrelsesmøde More than coffee har fået tildelt midler til en udflugt. Koordinator: Gerda Jeppsson har trukket sig som suppleant for bestyrelsen. Koordinator har bestilt 2 annoncer i LokalNyt i hhv. uge 43 og 45 hvor vi søger efter en frivillig administrativ medarbejder timer ugentligt. Jobcenteret og RFC har indgået et samarbejde hvor Jobcenteret 2 gange i efteråret kommer på besøg med 25 borgere som skal introduceres til RFC og orienteres om hvilke muligheder RFC og frivillig sociale foreninger kan tilbyde. Jobcenteret kommer på besøg d og d Både PUF og FRIG midler er endnu ikke blevet fastsat af satspuljepartierne. Derfor er de endnu ikke udmeldt. Koordinator holder øje med begge. Siden sidst: Opstart af nyt projekt på opfordring fra sundhedscenteret. Frivillige motionsvenner. Afholdte møder: - Møde med mindfullness instruktør Anne-Vibeke Pedersen. Vi planlægger at tilbyde mindfullnesskursus i foråret Møde med repræsentanter fra Brøndby Kommune som påtænker at opstarte frivillighedscenter i Brøndby. - Møde med Virksomhedskonsulent fra Rødovre Jobcenter. - Ledernetværksmøde - Møde med ledende sundhedsplejerske vedr. mulighed for opstart af måltidsprojekt for udsatte familier. Kommende arrangementer: d Foreningernes dag i Rødovre Centrum. Kirsten Torp får foldere med fra RFC d Fest i Kærene. Koordinator deltager Foredrag Pårørende til misbruger d Rødovre Kommune inviterer til netværksaften i festsalen Broparken. Formand og koordinator deltager. d Koordinator besøger Rødovre Gymnasium i samarbejde med Projekt frivillig.

4 d Den sidste af i alt 3 undervisningsdage med Ingerfair. d. 10. og d Undervisning af bestyrelsen Medlemstal: 2 nye medlemmer af RFC. Ørbygårds venner og Headspace. Medlemsantal 42 Der var en debat om rammerne for hvilke nye projekter RFC skal bruge ressourcer på, og at vi skal være opmærksomme på at de projekter vi bruger ressourcer på også er i overensstemmelse med vores formål. Bestyrelse: Intet at tilføje fra bestyrelsen. 7. Visioner, ønsker m.m Oplæg til nye vedtægter. Det blev besluttet at opdele dette punkt over nogle gange. Ved dette møde 1-2 Vedr. 2. Der skal tilføjes et punkt som lyder som følger: At støtte såvel foreninger, organisationer, interessegrupper og enkeltpersoner i udførelsen af frivilligt socialt arbejde Principbeslutning om rammerne for brug af vore lokaler. Husorden, ordensreglement el. lign. Skal findes frem til næste møde og der skal evt. tilføjes retningsllinier vedr. remedier som foreninger opbevarer i RFC Evaluering af Frivillig fredag. Der var bred enighed om at konceptet skal fornyes og gentænkes. Det skal flyttes evt. til Rødovregård eller Rødovre Centrum. Forslag om at udvide åbningstiden til også aften med mad (evt. etniske retter) og tilbud til børn. Der blev nedsat en arbejdsgruppe: Esther, Yvette, Johnny, Lars, Janne kontakter Anne-Kamille for evt. deltagelse i gruppen. Tovholder: Johnny Hundt Evaluering af konferencedag. Det var generelt en rigtig god dag. Undervisning om den gode samtale kunne godt have brugt mere tid, det gik for stærkt. Kor var en virkelig god oplevelse. De fleste workshops gik godt Personalesituationen. Bestyrelsen fastholder den kontrakt der foreligger på selvhjælpskoordinator Mødedatoer i FU kommer med et oplæg for årshjulet for 2015 til næste bestyrelsesmøde.

5 8. Nyt fra kassereren. Regnskab for september udleveret på mødet. Koordinator og kasserer har aftalt et møde i oktober/november med henblik på status på udgifter i forhold til budgettet til fremlæggelse for bestyrelsen i november. Beholdning RFC pr kr Beholdning Selvhjælp pr kr Forretningsudvalgets seneste referat. Taget til efterretning 10. Eventuelt. Intet at tilføje. Næste møde er tirsdag d , kl Til opfølgning fortløbende sager 2014:10 Lars Fokus på bestyrelsens opgaver og ansvar. Koordinator foreslår at bestyrelsen afsætter som minimum en mødeaften hvor bestyrelsens opgaver og ansvar kan blive debatteret og belyst. FU skal finde en dato eller to til forslag for bestyrelsen første gang efter generalforsamlingen. På denne dag skal opgavefordeling mellem FU bestyrelse og koordinator fremlægges til debat. Dagen skal lægges efter generalforsamlingen hvor en ny bestyrelse bliver sammensat Koordinator foreslår efter samråd med FU at der afsættes en dag eller weekend hvor bestyrelsens og koordinators rolle debatteres og kortlægges. Ekstern underviser skal hjælpe med processen. Koordinator foreslår at bestyrelsen ved samme lejlighed debatterer og enes om 2-3 særlige indsatsområder for året frem til næste generalforsamling. Skovly blev nævnt som en mulighed. Som et dagsmøde. Afholdelse i frivilligcenter blev også nævnt, enten som et dagsmøde eller som to aftenmøder. To dagsmøder mellem blev nævnt.

6 Det blev besluttet at tage to eftermiddags-aftensmøder. Et hvor vi taler om roller og et hvor vi taler om indsatsområder. Lars fik til opgave at stille med et forslag til næste bestyrelsesmøde. September blev nævnt som en mulighed Koordinator har kontaktet konsulent i Filadelfia Connie Yilmaz Jantzen. Connie skriver tilbage at uge 36, 38, 41 og 42 er de bedste uger for hende. Hun afventer et udspil. Forslag uge 46 og 47. og forsøge at få hende lidt ned i pris. Evt kr : Connie har svaret tilbage at hun har en åbning hhv. mandag d. 10 og mandag d. 17 november (uge 46 og 47). Connie har samtidig accepteret vores tilbud om et honorar på kr., men vil gerne have lidt mere hvis det er muligt. Vi ønsker to møder hhv. d. 10 og d. 17 november, start kl slut kl. 21. med spisning Kursus for bestyrelsen mandag d. 10 og mandag d. 17. november, kl Oplæg til undervisning Oplægget blev taget til efterretning Johnny melder fra d. 10 og Janne melder fra d :23 Yvette Formanden foreslår at bestyrelsesmedlemmerne får til opgave at kontakte de frivillige sociale foreninger således at vi kan komme bredere ud med viden om vor eksistens og muligheder. Man kunne eventuelt også samle bestyrelsesmedlemmer fra de enkelte foreninger til et netværkstilbud. Formanden udfærdiger en liste over relevante foreninger Formanden har i samråd med Koordinator besluttet at der i første omgang bør udarbejdes en målsætning og værktøjer til hjælp for bestyrelsens medlemmer. Formanden har udarbejdet et udkast til et spørgeskema som der pt. arbejdes videre med. Spørgeskemaet vil blive fremlagt når det er færdiggjort i forbindelse med en drøftelse af målsætning og strategi for fremstødet Der er intet sket siden sidst Der er intet sket siden sidst. 2014: 25 Lars Møde med Niclas Poulsen vedr. udarbejdelse af ændringsforslag til vedtægter. Oplæg vil blive fremlagt for bestyrelsen ved en senere lejlighed.

7 Oplæg til nye vedtægter fremlagt for bestyrelsen. Punktet behandles på et senere tidspunkt Punktet behandles på særskilt punkt på dagsordenen. 2014: 26 Lars Den sociale vejviser. Alle oplysninger er indhentet. Næste skridt er at lægge den online og at få bestilt tid til layout og trykning Der er afholdt et møde med vores layouter og trykker, Åki Mortensen. Åki har efterfølgende sendt sender oplagstal for 2011 og prisoverslag for samme antal. Vejviseren fik vi lavet 520 eksemplar sidst. Det kostede Kr for tryk. Pris i dag a) 160 sider/90g 520 stk. Kr ,- (148x210) b) 160 sider/100g 520 stk. Kr ,- (140x220) c) 160 sider/90g 520 stk. Kr ,- (170x170 som lolland) d) 160 sider/90g 250 stk. Kr ,- (170x170 som lolland) Incl. omslag i farve 260g Layout kr ,- Rentegning 160 sider. Kr ,- Samlet pris i samme format som nuværende: (210x210) = i alt inkl moms kr Samlet pris i samme format som Lolland: = i alt inkl moms kr Det blev besluttet at vi ønsker samme format som Lolland. Koordinator ønsker bestyrelsens accept af at vi søger midler fra 18 til udgivelse af Den Sociale Vejviser. Koordinator får tilladelse til at søge 18 midler til udgivelse af Lolland udgaven. Det skal først undersøges om vi tidligere har fået midler fra Socialministeriet som kan henvises til udgivelse af den Sociale Vejviser. Får vi afslag fra 18 må vi tage stilling til hvad vi så gør. Vi har ikke midler til selv at udgive bogen. Den Sociale vejviser vil under alle omstændigheder blive lagt på hjemmesiden hurtigst muligt

8 Den sociale vejviser var forventet færdig på hjemmesiden. Arbejdet er dog blevet forsinket da vores frivillige skulle på rejse til Kina. Det var en fejl at vi ved seneste møde konkluderede at vi ikke har midler til selv at udgive bogen. Nyt tilbud er forsøgt indhentet fra Kailow Trykkeri i Rødovre. Tilbud desværre ikke modtaget ved dagens bestyrelsesmøde. Kailow har dog telefonisk oplyst at de godt kan trykke til minimum samme pris som tidligere indhentet tilbud. Det blev besluttet at lægge ordren hos Kailow. 2014: 28 Lars Kontakt skoleforvaltningen for at tilbyde RFC som samarbejdspartner i lyset af den nye skolereform. Både med hensyn til besøg på RFC men også som kontaktformidler til de enkelte foreninger Koordinator har endnu ikke kontaktet skoleforvaltningen Koordinator har kontaktet skoleforvaltningen. Den ansvarlige medarbejder var ikke til at træffe. Koordinator forsøger igen Koordinator havde en aftale med Trine Frøslev fra Kultur og fritidsforvaltningen. Trine blev desværre syg på dagen og aftalen er at hun vender tilbage med et forslag til en ny mødedato. 2014: 29 TopDanmark har ændret vores forsikringspolice for erhvervsforsikring. Koordinator ønsker et møde med Kasserer hvor vi kan gennemgå den tidligere police og sammenholde med den nye Koordinator skal kontakte TopDanmark for at høre hvad ændringen i policen indebærer og hvorfor vi ikke har modtaget en opkrævning Koordinator har haft kontakt til TopDanmark. Policebetingelser er ikke ændret, men blot ført over i et nyt system internt. Vi har modtaget opkrævning og betalt forsikringen i marts Næste opkrævning i marts Punktet afsluttet. 2014: 30 Fastsættelse af dato for generalforsamling 2015.

9 Forslag er onsdag d. 15. april. Koordinator sørger for at booke den store festsal og kontakte Niclas Poulsen. 2014: 31 Fastsættelse af dato for møde med frivillige og bestyrelse til udviklingsaften/netværksaften i RFC. Bestyrelsen ønsker dette arrangement udskydes til foråret grundet et presset program allerede.

Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. december 2014, kl

Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. december 2014, kl Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. december 2014, kl. 17.30 Tilstede: Janne Andersen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Kirsten Torp Afbud: Johnny Hundt, Fouzia Awala,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 19. august 2014, kl

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 19. august 2014, kl Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 19. august 2014, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Gæst: Referent: Yvette Larsen, Fouzia, Haawa, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Johnny Hundt, Kirsten Torp, Gerda Jeppsson,

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 24. februar 2015, kl

Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 24. februar 2015, kl Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 24. februar 2015, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Johnny

Læs mere

Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster, Yvette Larsen, Yvonne Jørgensen

Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster, Yvette Larsen, Yvonne Jørgensen Referat bestyrelsesmøde Torsdag d. 10. april 2014 kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster,

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Johnny Hundt, Gerda Jeppsson, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Fouzia Awala,

Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Johnny Hundt, Gerda Jeppsson, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Fouzia Awala, Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 17. juni 2014, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Johnny Hundt, Gerda Jeppsson, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Fouzia Awala, Esther Haugaard,

Læs mere

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år.

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 29. september, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla

Læs mere

Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Johnny Hundt, Bent Jensen, Lars Thorndal

Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Johnny Hundt, Bent Jensen, Lars Thorndal Referat for bestyrelsesmøde tirsdag d. 24. marts 2015, kl. 16.30 Tilstede: Gæst: Afbud: Referent: Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Johnny

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl Sted: Pejsestuen

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl Sted: Pejsestuen Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl. 17.30 Sted: Pejsestuen Deltagere: Bent Jensen, Anni Hørringsen, Janne Egelund Andersen, Johnny Hundt, Yvette Larsen, Fouzia Awala, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Ulla Spangtoft,Kirsten Torp, Johnny Hundt, Bent Jensen, Fouzia Awala, Esther Haugaard

Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Ulla Spangtoft,Kirsten Torp, Johnny Hundt, Bent Jensen, Fouzia Awala, Esther Haugaard Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 31. maj 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Ulla Spangtoft,Kirsten Torp, Johnny Hundt, Bent Jensen, Fouzia Awala, Esther Haugaard

Læs mere

Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Haawa Abshir, Bent Jensen, Birthe Munthe, Fouzia Awala, Ulla Spangtoft

Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Haawa Abshir, Bent Jensen, Birthe Munthe, Fouzia Awala, Ulla Spangtoft Referat bestyrelsesmøde Tirsdag d. 18. marts 2014 kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Haawa Abshir, Bent Jensen, Birthe Munthe, Fouzia Awala, Ulla

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Ulla Spangtoft, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Janne E. Andersen, Johnny Hunt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. tirsdag d , kl

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. tirsdag d , kl Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. tirsdag d. 29.8.2017, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Ulla Spangtoft, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Anni Hørringsen, Jens Dalsgaard, Esther Haugaard, Johnny Hundt,

Læs mere

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN Antal stemmeberettigede foreninger til Generalforsamlingen: 22 foreninger Dagsorden: 1) Velkomst Formand

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde Torsdag kl

Referat Bestyrelsesmøde Torsdag kl Referat Bestyrelsesmøde Torsdag 27.6.2013 kl. 17.30 Tilstede: Yvette Larsen, Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Bent Jensen, Birthe Munthe, Kirsten Falster, Esther Hauggaard, Yvonne Jørgensen, Gert

Læs mere

Deltagere: Bent Jensen, Haawa Abshir, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Birthe, Yvette Larsen, Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Birthe Munthe

Deltagere: Bent Jensen, Haawa Abshir, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Birthe, Yvette Larsen, Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Birthe Munthe Referat for bestyrelsesmøde Mandag d. 19.8.2013 kl. 17.30 Deltagere: Bent Jensen, Haawa Abshir, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Birthe, Yvette Larsen, Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Birthe Munthe

Læs mere

Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Fouzia Awala

Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Fouzia Awala Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 25. august, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Gæst: Referent: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen,

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden:

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden: Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden og referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

Referat SeniorRådsmøde nr. 225

Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Dato: 18. maj 2017 Kl: 13-16 Sted: Kommunalbestyrelsens mødesal Dagsorden omdelt: 11. maj 2017 Referat udsendt: 22. maj 2017 Medlemmer: Preben Riel, Jann Larsen, Daisy Filipsen,

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg F O R R E T N I N G S O R D E N for PTO s bestyrelse & forretningsudvalg Nedenstående reguleringsgrundlag for PTO s forretningsorden omfatter såvel forretningsudvalget (FU), som bestyrelsen. Under det

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 14. april i Skibet Sognehus

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 14. april i Skibet Sognehus Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 14. april 2014 19.00 21.30 i Skibet Sognehus Deltagere: Anne Vibeke, Michael, Morten (ordstyrer), Keld, Kurt, Johnny, Claus og Anders (referent) 1. Velkommen til

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Til stede: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Ditte Schwartzbach, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Eva

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden

Bestyrelsens forretningsorden marts 2010/jca Bestyrelsens forretningsorden 1. Hjemmel Iht. vedtægter 6 stk. 6a : Bestyrelsen fastlægger selv sin forretningsorden dog under hensyn til stk. 6b.6e. Henvisningerne i stk. 6b..6e er indarbejdet

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening Dansk Cøliaki Forening Forretningsorden 1. Indledning I dette dokument fastlægger bestyrelsen mandat samt beføjelser for: - Bestyrelsen - Forretningsudvalget - Sekretariatslederen med sekretariat - Aktivgrupper

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde tirsdag den 13.01.2015, klokken 12.00 Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen, Janne Mosbak, Jakob Kruse Enemærke, Karl Zilmer,

Læs mere

Frivilligrådet DAGSORDEN

Frivilligrådet DAGSORDEN Frivilligrådet DAGSORDEN Sted: Mødelokale 11, Glesborg Glesborg Bygade 1 Glesborg Dato: Mandag den 27. februar 2017 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen Kristian

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde. 23. marts 2009. Festivalkontoret. Einar. Pia. 2. Godk. af ref. fra seneste møde. 3. Økonomi

Referat. Bestyrelsesmøde. 23. marts 2009. Festivalkontoret. Einar. Pia. 2. Godk. af ref. fra seneste møde. 3. Økonomi 23. marts 2009 Referat Mødedato og tid 23. marts 2009 20:00 Sted Mødeleder Referent Festivalkontoret Einar Pia Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden 1. Godk. af dagsorden, vag af ref. 2. Godk. af ref. fra seneste

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Mandag den 12. september 2016 kl. 17.00 19.00 på lærerværelset Referat Beslutningsprotokol Tilstede: Kennet, Kristian, Kia, Michael H., Michael

Læs mere

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe.

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Referat af bestyrelsesmødet d.17.sept 2018. Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Afbud fra: Per, Bjarne og Tanja. Jan bød velkommen. Punkt 12 på dagsordenen

Læs mere

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED Dagsorden og referat Dato: Tid: 18.30-20.30 Sted: Strandskolen 11.oktober 2017 Sandwich fra Kl.18.30-Grundet årsmødet med forældreråd Ordstyrer: Marie(Formand) Fraværende: Kofi Referent: Gitte Nielsen

Læs mere

Dagsorden Fremstilling Beslutning

Dagsorden Fremstilling Beslutning Skolebestyrelsesmøde 27-08-2014 18.30 20.30 Mødetype: Skolebestyrelsesmøde nr. 1 Ordstyrer: Referent: Formanden Skoleledelsen Tilstede: Heidi Hesselholt Formand (børn på 7. og 9. årgang), Anders Buhelt

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 6. februar 2008 kl. 17.30 21.00 (Lisbeth klargør lokalet og Peter giver lagkage) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde:

Referat fra bestyrelsesmøde: Referat fra bestyrelsesmøde: Dato: Torsdag den 19.5.2016 kl. 11 Sted: Deltagere: Afbud / Fraværende: Referent: Ordstyrer Næste møde: Sydvestjysk Sygehus Esbjerg Finsensgade 35, 6700 Esbjerg ØNH s konference,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Roskilde Festival

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Roskilde Festival FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Roskilde Festival 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 6.07. 1.02. Originaleksemplaret skal opbevares

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Per, Jørgen, Bent, Ebbe, Lars, Margit og Flemming. Dorte Jønck (Ferie) og René Hedegaard

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

d. Tysklandstur. Bussen blev dyrere end først antaget. En anden gang skal vi huske at få et skriftligt tilbud!

d. Tysklandstur. Bussen blev dyrere end først antaget. En anden gang skal vi huske at få et skriftligt tilbud! REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 3/12 2012. Tilstede: Susanne Jacobsen (nr. 115), Jonas Espensen (nr. 271), Lene Bech (nr. 181), Thora B. Pedersen (nr. 175) og suppleanterne: Ernst Kaanbjerg (nr. 259)

Læs mere

Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl Afbud sendes til Hugo:

Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl Afbud sendes til Hugo: Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl. 16-18 Afbud sendes til Hugo: centerleder@fcgreve.dk Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350.

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. Tårnvej 350, 2610 Rødovre Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. NB! Der er spisning fra kl. 18 til kl. 18.30 Tilstede: Peter

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard.

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. 1. Bemærkninger til referat den 2. maj 2016? Nej 2. Andre punkter

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 25102016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 25. OKTOBER 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 08. NOVEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

4. DB s fremtidige struktur Bilag: strukturoplæg en styrket biblioteksforening i en ny organisation

4. DB s fremtidige struktur Bilag: strukturoplæg en styrket biblioteksforening i en ny organisation DB s Forretningsudvalg Torsdag den 7. juni 2012, kl. 11-15 DB, Vartov, Farvergade 27 D, 1463 København K. REFERAT Til stede: Vagn Ytte Larsen, Hanne Pigonska, Kirsten Boelt, Lars Bornæs, Carl Gustav Johannsen

Læs mere

Frivilligrådet DAGSORDEN

Frivilligrådet DAGSORDEN Frivilligrådet DAGSORDEN Sted: Mødelokale 13, Glesborg Glesborg Bygade 1 Dato: Mandag den 23. januar 2017 Start kl.: 14:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen Kristian Stougaard

Læs mere

GENERALFORSAMLING 20. marts 2012 i Frivilligcenter Aarhus Referat. Beslutning: Gry Mertz blev valgt som dirigent og Elin Christiansen som referent.

GENERALFORSAMLING 20. marts 2012 i Frivilligcenter Aarhus Referat. Beslutning: Gry Mertz blev valgt som dirigent og Elin Christiansen som referent. GENERALFORSAMLING 20. marts 2012 i Frivilligcenter Aarhus Referat 1. Valg af dirigent og referent Beslutning: Gry Mertz blev valgt som dirigent og Elin Christiansen som referent. Generalforsamlingen er

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere :

Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere : Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere : Møde nr. 19 / 2013 Dato : 27. jan. 2014, kl. 16.30 Sted : Fælleshuset, Hans Paaskes Vej i Snekkersten Laila Rohde Mortensen ( LRM) Formand afbud Annemette Samuelsson

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag.

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Danmarks Biblioteksforenings Forretningsudvalg Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Referat Til stede: Steen B. Andersen, Hanne

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere :

Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere : Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere : Møde nr. 20 / 2014 Dato : 3. marts 2014. OBS! kl. 17.00 Sted : Lindehuset i Fredensborg Jernbanegade 28 B Laila Rohde Mortensen ( LRM) Formand Annemette Samuelsson

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den 25.5.2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde foreslået byrådsmedlem Jens Erik Boesen, som blev valgt Det konkluderes af JEB, at generalforsamlingen

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab. Bestyrelsesmøde, onsdag den 16. november 2011, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa:

Aabenraa Almene Boligselskab. Bestyrelsesmøde, onsdag den 16. november 2011, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Bestyrelsesmøde, onsdag den 16. november 2011, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Birthe Hansen Karin van Overeem Poul E. Weber Leif Poulsen Steen Valentin

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Flemming, Jørgen, Ebbe, Margit (referent), Dorte, Per og Lars Bent og René Dagsorden: 1.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN

ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN 1 Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn 2018 blev et år med mange spændende, nye tiltag samt udfordringer for Frivilligcenteret. Hele året

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 9. april 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 9. april 2013 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Nana Schiøtt Hansen Ole Frank Jørgensen Vita Fischer Afholdes

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Deltagere: Kurt Pedersen Eva Borg Allan Nielsen Karen Schur Dorte Tind Lise Rask

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007

Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007 Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007 Afbud fra Anni Jensen 1) Godkendelse af referatet fra bestyrelsesmødet 11.12.2006 Referatet blev enstemmigt godkendt. 2) Ordinær generalforsamling 05.02.2007 Bestyrelsen

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

G.H., J.V., J.M., A.M.P., J.L., H.C.

G.H., J.V., J.M., A.M.P., J.L., H.C. Referat af bestyrelsesmøde: den 06.09.2017 kl. 19.00 21.30 Sted: Gitte Hougaard Christensen Morbærvej 15 8800 Viborg Deltagere: G.H., J.V., J.M., A.M.P., J.L., H.C. Afbud: A.S., B.P. Dagsorden Referent:

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ).

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ). Mødereferat BILAG 1 Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 9.4.2018 Kl. Aftalt 19.30-21.00 (afsluttet ca. 22.15). Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK.

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Afbud: Kristian Amdisen og Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 23.5.2018 og den 4.10.2018 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Vandpyttens Støtteforening

Bestyrelsesmøde i Vandpyttens Støtteforening Bestyrelsesmøde i Vandpyttens Støtteforening 22-02-2012 19:00 Hos i Fredensborg Mødetype: Bestyrelsesmøde /opfølgning Referent: Helle Ordstyrer: Deltagere: (kasserer og bedstemor til ra, Victor og Emma)

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere