a. Ingen rettelser til dagsordenen. Dog har Bo meldt afbud pga. sygdom, så punkt 4 og 5 fremlægges i stedet af Palle Nielsen og Søren Hyllegaard.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "a. Ingen rettelser til dagsordenen. Dog har Bo meldt afbud pga. sygdom, så punkt 4 og 5 fremlægges i stedet af Palle Nielsen og Søren Hyllegaard."

Transkript

1 R E F E R A T Bestyrelsesmøde Tid: lørdag d. 6/ kl Sted: Tjørnehøjhallen, Roskilde. Deltagere: Palle Nielsen formand, Søren Hyllegaard næstformand, Flemming Stuhr, Sonja Ekstrøm, Henrik Stuhr samt Charlotte Jensen. Udover bestyrelsen deltager DIF Forbundskonsulent Liselotte Byrnak, Driftsleder Michael Yde og Udviklingskonsulent Rami Zouzou. Afbud: Erik Nyblom, Bo Lorenzen. 1. Godkendelse af dagsorden a. Ingen rettelser til dagsordenen. Dog har Bo meldt afbud pga. sygdom, så punkt 4 og 5 fremlægges i stedet af Palle Nielsen og Søren Hyllegaard. 2. Underskrive referat fra sidste b-møde a. Referatet fra sidste møde blev underskrevet af de på mødet tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer. 3. Orientering fra driftsleder v/ Michael a. Der er fremskridt med den nye mesterskabsdatabase. En medarbejder hos IKC er i gang med at indtaste resultater i databasen. Version 2 af brugerinterfacet af databasen er under udvikling. b. En udspecificering af reglerne omkring hvornår der kan anvendes nybegynderlicens til stævner er forsat under udarbejdelse. Der er blot tale om en udspecificering og ikke en decideret ændring af de gældende regler. 4. Orientering fra kassereren v/ Bo a. Rami Zouzou foreslår at de ansatte/frivillige udstyres med en Brobizz for at lette det administrative arbejde med at føre bilag for køreture over Storebælt. Dette kan lade sig

2 gøre i de andre specialforbund. Der viste sig ikke at være stemning for dette i bestyrelsen. b. Der er kommet styr på fuldmagter/kontokig mv. i Sydbank. c. IKC og driften har opsat kontoplan i Klubmodul. Vores konti i Sydbank og Klubmodul matcher således nu. d. Der har været lidt korrespondance frem og tilbage mellem kassereren, driften og sportschefen. Kassereren har besluttet at IKC udarbejder fakturaer i Klubmodul når der skal opkræves deltagerbetaling for eliteaktiviteter. e. De ansatte og frivillige i Danmarks Brydeforbund skal fremadrettet aflevere bilag digitalt via til kassereren. 5. Fremlæggelse af kvartalsregnskab v/bo a. Palle Nielsen og Søren Hyllegaard bemærkede, at der på sidste bestyrelsesmøde var blevet besluttet, at der skulle have været fremsendt kvartalsregnskab for første kvartal 2019, inden bestyrelsesmødets afholdelse. Dette var ikke sket. Kvartalsregnskabet forelå ligeledes ikke ved bestyrelsesmødet, så det blev ikke behandlet her. b. Palle Nielsen indskærpede at ansatte og frivillige skal aflevere bilag ved kvartalets afslutning, så det kvartalsvise regnskab kan blive så retvisende som overhovedet muligt. Det vil i særlig grad være opportunt for eliten at have præcist overblik over deres budget. c. Beslutning: Kasserer Bo Lorenzen skal instruere bestyrelsen, ansatte og frivillige om hvornår der skal afleveres bilag, kørsel mv. på årsbasis. 6. Evaluering af DM samt det uofficielle fristilsmesterskab v/søren & Michael a. Søren Hyllegaard foreslog at det uofficielle danske mesterskab i fristilsbrydning for alderskategorierne Ungdom, Junior samt Senior udgår. Årsagen hertil er den lave tilslutning i disse kategorier. Fristilsbrydningen skal forsat udvikles, så det bliver muligvis muligt at afholde disse mesterskaber igen på lang sigt. Bestyrelsen vil

3 understøtte arbejdet ude i klubberne og indfører gerne kategorierne igen når den kritiske masse er tilpas. Palle Nielsen argumenterede for at Seniorkategorien bør bevares og udvikles. b. Tilslutningen til det uofficielle mesterskab i fristilsbrydning er stor og der skønnes potentiale til en forsat positiv udvikling. Vores Udviklingskonsulent har i slutningen af 2018 søgt midler i DIFs Initiativpulje, til fremme af fristilsbrydning i aldersgruppen 0-12 år. c. Michael Yde er tovholder på opgaven at fremme vores uofficielle mesterskab for seniorernes fristilsbrydning. Michael Yde indkalder til møde inden sommer, i denne forbindelse fremsendes et oplæg til hvad der skal laves fra sommeren og frem mod mesterskabet i Flemming Stuhr er fast tilknyttet projektet som bestyrelsens udpegede person med ansvar for fremme af fristilsbrydning i Danmark. d. Ændringer ved sæsonens officielle mesterskaber har givet anledning til at der skal foretages en del ændringer i Mesterskabsregulativet. Michael Yde er tovholder på at samle ændringsforslagene til et opdateret Mesterskabsregulativ, i denne forbindelse forventes der afholdt et møde. Michael Yde indkalder til mødet, der ønskes afholdt inden sommer. e. Tilmeldingen til DM for børn og unge har foregået via Klubmodul for første gang. i. Der har været en skærpet opmærksomhed fra driftens side ift. at formidle tilmeldingsprocessen til klubformændene samt de klubmodulansvarlige i klubberne. Formidlingen startede i efteråret og forløb lige frem til stævnedagen. Nyhedsbrevene blev læst af modtagerne, men til trods for dette forholder flere af klubberne sig først til det tilsendte dagen før tilmeldingsfristen. Det giver stress, og det er uvist om det giver anledning til refleksion i de relevante klubber.

4 ii. Driften har brugt mere tid end forventet på support, samt brandslukning efter flytningen af DM Junior græsk-romersk. Behovet for support var væsentligt større i et par klubber, hvor det virkede til at de ansvarlige i klubberne havde meldt hus forbi. Omvendt er tilbagemeldingerne fra andre klubber, at tilmeldingen er forløbet gnidningsfrit. iii. Der er utilfredshed i visse klubber over at der ikke tilmeldes som i gamle dage, hvor der blev faktureret efterfølgende og ikke blev kontrolleret startlicens før tilmelding. Når klubberne selv foreslår alternativer til tilmelding via Klubmodul, så matcher de ikke de ønsker som bestyrelsen har udstukket til systemet. f. Beslutning: Det uofficielle danske mesterskab i fristilsbrydning for alderskategorienerne Ungdom og Junior afholdes ikke fremadrettet. Seniorkategorien afholdes forsat dog skal der arbejdes målrettet med udvikling. g. Beslutning: Tilmeldingsproceduren til DM skal ikke ændres. 7. Forslag til dommerrekrutteringsstrategi v/palle a. Rami Zouzou skal forsat hjælpe Thomas Nielsen med at lave udarbejde en dommerstrategi. Rami Zouzou og Thomas Nielsen afholdte et møde ifm. AIR Cup. Der skal arbejdes målrettet med at tage fat i årige dommeraspiranter. Der er startet arbejde omkring initiativet. Der blev ikke fremlagt en konkret dommerrekrutteringsstrategi på bestyrelsesmødet. b. Bestyrelsen drøftede et forslag fra Thomas Nielsen, der omhandler muligheden for at indføre et årligt dommergebyr, som brydeklubberne skal betale. c. Bestyrelsen drøftede det nuværende antal af dommere. Antallet er alarmerende lavt. Der forventes en større naturlig afgang pga. alder de kommende år. d. Det er ønskeligt at dommerrekrutteringsstrategien kan fremlægges inden Repræsentantskabsmødet. Bestyrelsen ønsker at der tydeligt fremgår hvad de forskellige indsatser i strategien vil medføre af udgifter for Officialsudvalgets budget.

5 e. Såfremt det er nødvendigt kan der afholdes møde mellem driften og Officialsudvalget inden da. f. Beslutning: Bestyrelsen fremsætter ikke et forslag til behandling på Repræsentantskabsmødet vedr. et årligt dommergebyr. 8. Henvendelse vedr. indlemmelse af Armwrestling i DB regi v/palle a. Efter et indledende møde i foråret, arbejdes der nu på et fremtidigt samarbejde mellem Danmarks Brydeforbund og Armwrestling. b. Der skal laves forslag til indlemmelse af Armwrestling i forbundets love. Det er Palle Nielsen der er tovholder på opgaven, og der skal sparres tæt med Danmarks Idrætsforbund. c. Bestyrelsen drøftede hvad forbundet skal have ud af en form for partnerskab med armbrydning. Det er ønskeligt at partnerskabet vil øge det samlede medlemstal samt skabe mere liv i klubberne. d. Beslutning: Der skal udarbejdes et forslag til behandling på Repræsentantskabsmødet. 9. Initiativ om søgning af hovedsponsor til landsholdene v/ Søren a. Søren Hyllegaard berettede at han forsat arbejder med sponsorudkastet. Navnlig er der fokus på en potentiel problemstilling, hvor atleternes og forbundets sponsorer har modstridende interesser. Slutresultatet skal være en løsning hvor begge parter tilgodeses. Søren Hyllegaard og Palle Nielsen holder et møde med DIF mhp. at få sparring. Søren Hyllegaard har allerede sparret med relevante erhvervsfolk som vi tidligere har brugt som sponsorer. Dette med henblik på at afdække sponsorers behov mv. Ligeledes skal sponsormaterialet gennemskueliggøre skatteregler/fordele mv. for en potentiel sponsor. Der er budgetteret med at der sælges sponsorater i efteråret. b. Der skal muligvis laves en separat strategi vedr. sponsorer. Hvordan skal pengene fordeles, og hvordan skal pengene fordeles når vores atleter stiller op til forskelige ting.

6 Søren Hyllegaard er forsat tovholder. Der følges op på første bestyrelsesmøde efter sommeren. 10. Orientering af Udviklingskonsulenten samt evaluering af strategiaftale v/ Rami a. Nordeafonden er ansøgt om 2 transportable madrasser mere, da de er enormt populære. Rami Zouzou bemærker at transport af madrasserne medfører udgifter for forbundet. b. Der er afholdt evalueringsmøde med julemærkehjem. De er interesseret i at forsætte med samarbejdet. Indtil nu har det ikke været økonomisk attraktivt for forbundet. Der har blot været tale om at det har medført god omtale af forbundet og brydesporten. Ift. medlemsrekruttering har initiativet ikke givet nogen nævneværdig tilgang til brydesporten. c. Evalueringsmøde afholdt i december i. Danmarks Brydeforbund er blevet sat følgende tre delmål af DIF: frivillige skal deltage på 1-2 trænerkursus. Kurserne skal udbydes sammen med de andre kampsportsforbund. Skabelonen for kurserne bliver udarbejdet i april måned. 2. Gennemføre 2 bryde camps for breddebrydere (med deltagelse af elite/atk teamet). 3. Udarbejde 3-8 YouTube videoer med emnet forberedelse til DM. DIF ønsker at der skal medvirke landsholdsbrydere. Rami Zouzou forsætter planlægningsdelen ift. landsholdsdeltagelse, efter EM er overstået d. 15/4-19. d. Vi afventer respons på vores ansøgning til DIFs Initiativpulje. e. Vi modtog afslag på vores ansøgning til Friluftsrådet vedr. initiativ om beachwrestling. Afslaget var ikke begrundet. f. Der kan konstateres medlemsfremgang for første gang i mange år.

7 g. Næste evalueringsmøde afholdes i juni Eventuelt a. Sonja Ekstrøm ønsker mere søgbar og overskuelig liste med de brydere som har opnået teknikmærker i bronze/sølv. b. Bestyrelsen drøftede at dersom der ikke afholdes Ideseminar forud for Repræsentantskabsmødet, så bør der være en mere uformel debatform til repræsentantskabsmødet. Gerne i form af håndsoprækning, ikke anvende talerstol osv. I øvrigt afholdes Repræsentantskabsmødet som normalt. Michael Yde er forsat tovholder på at planlægge dagen samt forventningsafstemmer med den ventede dirigent samt referent. c. Sonja Ekstrøm spurgte om der kan tilføjes felter med tekst på vores startlicenser. Michael Yde svarede at vores leverandør er tidligere adspurgt om netop dette. Det er ikke noget de tilråder og synes heller ikke motiverede for at udvikle løsninger omkring denne slags ting. Dog er der tilføjet et unikt startlicens ID på startlicensen.

a. Referatet blev underskrevet af de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer. større arbejdsbyrde omkring årsskiftet.

a. Referatet blev underskrevet af de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer. større arbejdsbyrde omkring årsskiftet. R E F E R A T Bestyrelsesmøde Tid: lørdag d. 19/01 2019 kl. 08.00-10.00. Sted: Sydbank Arena, Ambolten 2, 6000 Kolding. Deltagere: Palle Nielsen formand, Søren Hyllegaard næstformand, Bo Lorenzen kasserer,

Læs mere

Danmarks Brydeforbund

Danmarks Brydeforbund REFERAT Budgetmøde Tid: lørdag d. 28/10 2017. Sted: Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Deltagere: Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Lene Søberg kasserer, Peter Rafn, Sonja Ekstrøm,

Læs mere

Danmarks Brydeforbund

Danmarks Brydeforbund Referat Bestyrelsesmøde Tid: lørdag d. 19/5 2017 kl. 18.00 22.00. Sted: Scandic Odense. Inviteret: Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Lene Søberg kasserer, Sonja Ekstrøm, Henrik Stuhr. Ikke-bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

leverandør har anslået en forventet pris på DKK inkl. moms. 4. Orientering fra Officialsudvalget, herunder startlicenser v / Sonja

leverandør har anslået en forventet pris på DKK inkl. moms. 4. Orientering fra Officialsudvalget, herunder startlicenser v / Sonja R E F E R A T Bestyrelsesmøde Tid: fredag d. 20/4 2018 kl. 18.00. Sted: Sportscenter Herning, Holingknuden 3, 7400 Herning. Inviterede: Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Lene Søberg kasserer,

Læs mere

Danmarks Brydeforbund

Danmarks Brydeforbund R E F E R A T Budgetmøde Tid: Lørdag d. 3/11 2018 kl. 10.00. Sted: Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense. Deltagere: Palle Nielsen formand, Søren Hyllegaard næstformand, Bo Lorenzen kasserer, Sonja

Læs mere

R E F E R A T. Bestyrelsesmøde

R E F E R A T. Bestyrelsesmøde R E F E R A T Bestyrelsesmøde Tid: lørdag d. 18/08 2018 kl. 10.00. Sted: Danhostel Kragsbjerggård, Kragsbjergvej 121, 5230 Odense M. Deltagere: Palle Nielsen formand, Søren Hyllegaard næstformand, Bo Lorenzen

Læs mere

R E F E R A T. Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden. a. Ingen ændringer til dagsordenen. 2. Underskrive referat fra sidste b-møde

R E F E R A T. Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden. a. Ingen ændringer til dagsordenen. 2. Underskrive referat fra sidste b-møde R E F E R A T Bestyrelsesmøde Tid: lørdag d. 25/5 2019 kl. 09.00. Sted: Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense. Deltagere: Palle Nielsen (formand), Bo Lorenzen (kasserer), Sonja Ekstrøm, Henrik Stuhr

Læs mere

a. Referatet fra sidste bestyrelsesmøde blev underskrevet. Idrættens Hus. Rami Zouzou sørger for dette. Såfremt Rami ikke deltager i

a. Referatet fra sidste bestyrelsesmøde blev underskrevet. Idrættens Hus. Rami Zouzou sørger for dette. Såfremt Rami ikke deltager i R E F E R A T Bestyrelsesmøde Tid: lørdag d. 02/06 2018 kl. 10.00 11.30. Sted: Danhostel Kragsbjerggård, Kragsbjergvej 121, 5230 Odense M. Deltagere: Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Lene

Læs mere

a. Tilføjet pkt. 7 Orientering fra Kasserer. Punktet fremlægges af Erik Nyblom i Lene

a. Tilføjet pkt. 7 Orientering fra Kasserer. Punktet fremlægges af Erik Nyblom i Lene Referat Bestyrelsesmøde Tid: lørdag d. 19/8 2017 kl. 09.00 13.30. Sted: Danhostel Vejle. Deltagere: (Bestyrelsen) Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Peter Rafn, Sonja Ekstrøm, Henrik Stuhr,

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde

Referat af Repræsentantskabsmøde Tid 2. juni 2018 fra kl. 15:00 til 17:45 Sted: Danhostel Kragebjerggård, Kragebjergvej 121, 5230 Odense M indledte med at byde alle velkommen og specielt til de to æresmedlemmer og Bent Lauritsen. 1) Valg

Læs mere

a. Der er afholdt driftsmøde d. 10/1-18. Referatet er i skrivende stud sendt til bestyrelsen. b. Ekstraordinær travlhed ifm. startlicensindløsning.

a. Der er afholdt driftsmøde d. 10/1-18. Referatet er i skrivende stud sendt til bestyrelsen. b. Ekstraordinær travlhed ifm. startlicensindløsning. R E F E R A T Bestyrelsesmøde Tid: lørdag d. 27/1 2018 kl. 10.00. Sted: Danhostel Kragsbjerggård, Kragsbjergvej 121, 5230 Odense M. Deltagere: Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Lene Søberg

Læs mere

Danmarks Brydeforbund

Danmarks Brydeforbund Referat Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag den 28.2.2015, kl. 10.00. Sted: Scandic Hotel Odense. Tilstede: Palle Nielsen formand (PN), Erik Nyblom næstformand(en), Lene Søberg kasserer (LS), Sonja Ekstrøm (SE),

Læs mere

Referat. Budgetmøde. Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense.

Referat. Budgetmøde. Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense. Referat Budgetmøde Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense. Tilstede: Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Lene Søberg kasserer, Peter Rafn,

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde

Referat af Repræsentantskabsmøde Tid 20. maj 2017 fra kl. 15:00 til 17:45 Sted: Hotel Scandic, Odense Formand Palle Nielsen indledte med at byde alle velkomne og specielt til de to æresmedlemmer Torben Lindby og Bent Lauritsen. Derefter

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde

Referat af Repræsentantskabsmøde Tid: 25. maj 2019 fra kl. 13:00 til 16:45 Sted: Næsbylund Kro & Hotel, Bogensevej 105, Odense. indledte med at byde alle velkommen og specielt til æresmedlem Torben Lindby. 1) Valg af dirigent På bestyrelsens

Læs mere

Referat. Budgetmøde. Danmarks Brydeforbund

Referat. Budgetmøde. Danmarks Brydeforbund Referat Budgetmøde Lørdag d. 12/11 2016 i Odense. Deltagere: Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Lene Søberg kasserer, Peter Rafn, Amir Lavasani, Sonja Ekstrøm, Esben Fonnesbek. Udover bestyrelsen

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Danmarks Brydeforbunds implementeringsplan for ATK 2014-2016

Danmarks Brydeforbunds implementeringsplan for ATK 2014-2016 Baggrund Dansk brydning er kendetegnet ved at være for resultatorienteret i præpubertet og pubertet i stedet for udviklingsorienteret. Der sker en for tidlig specialisering. Og dette ud fra meterlæreprincippet.

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU Møde Tid og sted Deltagere Afbud Referent TEU Tirsdag den 9.1.2018 kl.17.30 i Rødovre Højnæsvej 61, bagindgangen 2610 Rødovre Tarik Setta (TS) Ole Knudsen-Nielsen(OKN)

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 16. januar kl. 17.30 Sted: IKC Idrættens Hus - Brøndby Deltagere: Bestyrelsen + Tina Jensen Afbud: Tina og Camilla referent Marianne Ipsen, IKC 1. Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat af komitemøde d. 29/9 2016

Referat af komitemøde d. 29/9 2016 Tids og sted: kl. 18.00 21.30 Smørum Hallen, Flodvej 62, 2765 Smørum (lokale 4) Til stede:, Britt, Betina, Louise, Thomas, Dorte Afbud fra: Anne, Morten, Mette, Meike Emne Beslutning Diskusion/ aktion

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Indkaldelse til Seniorsektionen

Indkaldelse til Seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4918234 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17135 26-03-2019 Indkaldelse til Seniorsektionen Dato: 1. april 2019 Tid: Kl. 9 12.00 Sted: Indkaldte: Afbud: Socialpædagogerne Nordjylland, mødelokalet

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af bestyrelsesmøde den 3. maj 2016 kl.18.00 Tilstede var: Mogens Normann, Henrik Olsen, Carsten Schmidt, Michel Karlsson, Frederik Nobel, Gert Borum, Jørn Pedersen, Morten

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB06 2017/2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT i DGI Huset Vejle Willy Sørensen Plads 5, 7100 Vejle Kl. 18:00-22:30 Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem.

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem. Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS Møde Titel Bestyrelsesmøde Dato 03.05.2017 Deltagere Steen Bjerre (SB), Jan Sylvest (JS), Ole Kokborg (OK), Catharina Winterberg, Nathalie Ahl (NA) gæst, Martin Wiuff (MW) gæst, Gre Stensgaard(GS), Stig

Læs mere

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Uddybning: - Med bedre talentmiljøer menes, at klubberne i højere

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2011 Referat

GENERALFORSAMLING 2011 Referat GENERALFORSAMLING 2011 Referat FORENINGEN KLITPLANTAGEN BLOKHUS Samler alle fælles interesser i klitplantagen www.klitblokhus.dk Bestyrelsen Formand: Fleming Friis Larsen Strandgårdsvej 40 Skovduesvinget

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund Dato: Lørdag den 18. november 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Danske Døves Landsforbund, Brohusgade 17, 2200 København N Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning Åben - Referat d. 13. januar 2015, kl. 19.00-22.00 Indbudte: Sven Wortmann, Bonnie Zimmer Klosterskov, Lene Halkier, Dagmar Knudsen, Thomas Grølsted, Johanne Heinsen, Anni Wulff, Jette Pedersen, Tina Beck,

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Ad 1. Valg af dirigent Valgt er Irene Lorenzen Ad. 2 Valg af referent. Valgt er Frans Bach afholdt lørdag den 4. oktober 2014 i Nyborg Hallen

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub

HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub Klubbens navn: Klubbens værdigrundlag for børn og unge Vi vil gerne være en klub: Hvor unge føler sig velkomne og nødvendige for klubbens virke, og hvor unge forsætter

Læs mere

LØRDAG 11. APRIL 2015

LØRDAG 11. APRIL 2015 LØRDAG 11. APRIL 2015 Festsalen på Himmelev Skole Ollerupvej 5, 4000 Roskilde Velkommen til DM i brydning seniorer 2015. Det er med glæde at AIR kan byde velkommen til de Danske mesterskaber i Græsk/Romersk

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure Uddybning af arbejdsopgaver Årets Idrætsfest Kontaktperson (Maja) Ses i tilsendte invitation Se invitation Turneringsplan for foråret sekretær, bolddrenge og dommerpåsætning Bestyrelse (Maja og Martin)

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 25. maj 2011/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2011 24. maj 2011 kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2011 3. Bestyrelsens siden

Læs mere

Vedtægter. Helsinge Skytte- og Idrætsforening

Vedtægter. Helsinge Skytte- og Idrætsforening Vedtægter Helsinge Skytte- og Idrætsforening Version 7 Udarbejdet 10. Februar 2016 Vedtaget 23. Februar 2016 Vedtægter for Helsinge Skytte- og Idrætsforening 1. Foreningens navn. Foreningens navn er Helsinge

Læs mere

Revisions rapport. fra

Revisions rapport. fra DRsU s kritiske revisor Den 7. marts 2014 Revisions rapport fra DRsU s kritiske revisor DRsU s ledelse har ikke besvaret henvendelser fra revisor DRsU s formand og kasserer fik via mail til DRsU@DRsU.dk

Læs mere

DANSKE FODBOLDDOMMERE MØDEREFERAT. danskefodbolddommere.dk. København, 03. februar 2014

DANSKE FODBOLDDOMMERE MØDEREFERAT. danskefodbolddommere.dk. København, 03. februar 2014 MØDEREFERAT København, 03. februar 2014 Den 3.februar 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU. Mødet blev afholdt på Hellerup Skole. Følgende deltog i mødet: Per Buttenschøn (formand) Tore

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Referat - HB 03. Lørdag 26. marts Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat - HB 03. Lørdag 26. marts Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat - HB 03 Lørdag 26. marts 2012 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere: Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Anders Poulsen, DBF-Nordjylland Arne Jensen, Københavns Badminton

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde)

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Emil Clemmensen (EC), Charly Witt (CW), Jonas Andersson (JA), Rune

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 22. marts 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Heino Nielsen (HN), Jan Hansen

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde I DFSU. Lørdag den 29. september 2007

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde I DFSU. Lørdag den 29. september 2007 Ekstraordinært repræsentantskabsmøde I DFSU Lørdag den 29. september 2007 Dagsorden Valg af dirigent og referent v/kirsten Kjær Godkendelse af dagsorden v/dirigent DFSU s fremtid v/allan Larsen Valg af

Læs mere

Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl Universitetssvømmehallen, Campusvej 55

Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl Universitetssvømmehallen, Campusvej 55 Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl. 17.00 20.00 Universitetssvømmehallen, Campusvej 55 Referent: Afbud: Kirsten Følgende punkter skal behandles: 1. Valg af referent.

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden i henhold til vedtægterne = OK Valg af dirigent

Læs mere

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub JTU bestyrelsesmøde Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub Deltagere Fra sekretariatet Afbud Hans Martin Brøndum Charlotte Weiss Benjamin Ejlersen Frits Rasmussen (referent) Pelle Lindahl Camilla

Læs mere

Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl i lokalerne på Mørkhøjvej 6.

Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl i lokalerne på Mørkhøjvej 6. Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl. 19.00 i lokalerne på Mørkhøjvej 6. Afbud fra Camilla Keller og Bente Makholm Dagsorden: 1. Valg af mødeleder 2. Godkendelse af dagsorden 3. Godkendelse og

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa Referat, Bestyrelsesmøde 6. april kl. 17.30 i FIC Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa 1) Ref. fra sidste bestyrelsesmøde: Siden sidste møde har Lars

Læs mere

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 10. december 2013 kl. 09.00-16.00 Sted: DCUs lokaler, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob Knudsen (JK), Henrik Jess

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

REFERAT. Tid Punkt Behandling Referat. Ros Efterskole, CVR-nummer Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole

REFERAT. Tid Punkt Behandling Referat. Ros Efterskole,   CVR-nummer Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole Dato: 16. april 2018 Tid: 18.30-21.00 Sted: Hos Lotte Nowack, Kildevænget 16 Deltagere: Janne Hjorth, Kenny Sørensen, Mikkel Pedersen, Lotte Nowack, Lærke

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 4. februar 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 01-2008 19. januar 2008 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2007 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Onsdag den 13. juni 2018 kl. 16.00 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 30. oktober 2017 Til stede: Lystgårdsparken 1, 3, 5, 7, 9, 10, 13, 16, 23, 32, 33, 36, 38, 42 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt og

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Referat 2008-4 Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Fremmødt: Kasserer Jan Clausen Formand Turneringsleder Hans Jørgen Rand Næstformand Kim Nielsen Afbud: Bestyrelsesmedlem Mark Nielsen Gæst:

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

XXXXX Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

XXXXX Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN XXXXX Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN 1. Konstituering På første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerer bestyrelsen sig med næstformand og sekretær (medmindre der i klubbens vedtægt

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 9. maj 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 9. maj 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 9. maj 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00 Birkerød d. 10. maj 2019 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand

Læs mere