REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE"

Transkript

1 REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 10. december 2013 kl Sted: DCUs lokaler, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob Knudsen (JK), Henrik Jess Jensen (HJJ), Klaus Bach (KB), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG) og Hanne Algot Olsen (HAO). Projektleder Brian Samuelsson deltog ved punkt Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde 1. november 2013 Referatet godkendt uden bemærkninger. 2. Bestyrelsesarbejde - evaluering af 2013 Bestyrelsen evaluerede deres bestyrelsesarbejde for Lukket punkt. 3. Indkomne forslag/ansøgninger: A) Dispensation for antal juniorer tilknyttet et DCU junior team i 2014 Punktet slået sammen med punkt 10B. B) Etablering af håndbog for DM trøjer forslag indsendt af DCU s TK. Bestyrelsen har modtaget et forslag fra Teknisk Kommission om at udarbejde en håndbog for DM trøjer. Bestyrelsen er meget begejstret over arbejdet og bifalder forslaget, og diskuterede herefter opsætningen af håndbogen, der bør indeholde samtlige DM-trøjer. DG tager inputs videre til TK til håndbogen. Det er vigtigt at DCUs regler afspejler UCIs regler. C) Midtvejskongres form og format? Bestyrelsen diskuterede afviklingen af DCUs årlige midtvejskongres, for at udnytte kongressen bedre. DG udarbejder et oplæg for midtvejskongressen i samarbejde med de to distriktsformænd. 4. Økonomi / Budget 2014 DG præsenterede første udkast til budget 2014 for bestyrelsen, og præsenterede ligeledes et udkast for udvalgenes budgetfordeling for bestyrelsen. Bestyrelsen diskuterede budgetudkastet, og gav forskelligt input. Bestyrelsen diskuterede herefter fordelingen af udvalgenes budgetter ud fra udvalgenes fremlagte ønsker i Faaborg. DG justerer budgettet til på baggrund af bestyrelsens input. Det endelige budget drøftes og vedtages på bestyrelsesmødet den 7. januar. DG udarbejder et oplæg for retningslinjer og deadlines for bilagsafregninger og indbetalinger for DCU.

2 5. Orientering fra udviklingskonsulenterne A) Status fra projektleder Brian Samuelsson (BRS). BRS berettede at projektet er kommet godt i gang, og at både BRS og projektet er blevet taget godt imod af alle i sporten. BRS gav bestyrelsen en status på projektet efter halvanden måned i gang, samt satte fokus på DCUs udfordringer, set ud fra ambassadørgrupperes tilbagemeldinger, der primært går på synlighed og kommunikation. BRS orienterede herefter bestyrelsen om tiltag, der er sat i gang i projektet for at brande DCU bedre, og for at gøre vi kulturen mere attraktiv i DCU. Bestyrelsen roser og anerkender BRS arbejde. BRS er en god repræsentant for projektet. 6. Kongres 2014 A) Tidsplan DG præsenterede et forslag med aktuelle emner for lørdagens distrikts- og bestyrelsesdeltagere. Programindlæg lørdag eftermiddag blev drøftet. DG opdaterer programindlægget og sender det rundt til bestyrelsen. B) Bestyrelses og udvalgsmedlemmer på valg Bestyrelsen gennemgik listen over bestyrelsesmedlemmer og udvalgsmedlemmer på valg til kongressen. 7. Officiel bestyrelsesrepræsentation ved vinteren DM mesterskaber 12. december UCI bane løb Ballerup David Gullberg 14. december DM bane Ballerup Claus Rasmussen 15. december DM bane Ballerup Klaus Bach 30. december DM parløb Ballerup Bo Belhage 12. januar 2014 DM Cross Sorø Bo Belhage 8. Vision og strategi - status Med udgangspunkt i bestyrelsens visions og strategimålsætninger udvalgte bestyrelsen 5 af målsætningerne, som særlige fokusområder for det kommende år. Bestyrelsen diskuterede arbejdsgangen samt behandlingen af målsætningerne frem mod kongressen. Målsætningerne tages op igen på næste bestyrelsesmøde med henblik på at få dem klar til offentliggørelse for repræsentantskabet inden kongressen. Bestyrelsens målsætninger vil ligeledes blive forelagt for repræsentantskabet om lørdagen før kongressen, hvor de udpegede punkter vil blive uddybet og drøftet med repræsentantskabet. 9. Eliteorientering ved Lars Bonde LB er i øjeblikket i Rio, inviteret af OL komiteen, for at se nærmere på faciliteterne for OL 016. Status herom gives på det kommende bestyrelsesmøde. 10. Regelændringsforslag A) Klasseinddeling til Veteran DM Bestyrelsen har modtaget et forslag om at dele H40 feltet til DM op i to felter. Forslaget har været sendt i høring i henholdsvis Veteranudvalget og Teknisk Kommission, der begge anbefaler at forslaget afvises. Bestyrelsen tiltræder Veteranudvalget og Teknisk Kommissions anbefaling, hvorfor forslaget afvises.

3 Det skal ligeledes bemærkes at indsendelse af dette regelændringsforslag ikke er sket efter normal arbejdsgang, da regelændringsforslag skal gå gennem udvalg eller distrikterne. Procedure for regelændringsforslag vil blive præciseret på hjemmesiden. B) Max antal juniorryttere på DCU Junior teams Der er fremsendt et forslag om begrænsning af antal juniorryttere på DCU Junior teams til maksimalt 9 ryttere. Forslaget har været sendt til høring hos Teknisk Kommission. Bestyrelsen diskuterede forudsætningen for regelændringen, hvorefter det blev besluttet at der i 2014 er frit antal på junior ryttere på DCU Junior team, men at ændringen til max 9 ryttere på Junior teams træder i kraft pr. 1. januar 2015 sæsonen. Antallet for max 9 ryttere i Junior cuppen fastholdes. C) Seedning til DM enkeltstart Der er fremsendt et forslag om DM seedning. Forslaget har været sendt til høring hos Teknisk Kommission, der havde tilføjet et par kommentarer til forslaget. Bestyrelsen diskuterede forslaget med Teknisk Kommissions kommentarer, der gav anledning til enkelte tilføjelser i forslaget. Bestyrelsen anerkender forslaget, og vedtager at optage det i en prøveordning for Sekretariatet renskriver forslaget. D) Første års senior på DCU teams Der er fremsendt et forslag omhandlende at hjælpe årgangen fra junior til A- teams, således at 1. års U23 ryttere der starter i B-klassen kan tilknyttes et DCU Team. Forslaget har været sendt til høring hos Teknisk Kommission. Bestyrelsen diskuterede TKs kommenterer, hvorefter bestyrelsen vedtog forslaget, med den tilføjelse, at et DCU team skal have overvægt af A-ryttere med A-licens fra sæsonstart. Alle sportslige regelændringer vil blive indarbejdet i DCU s sportslige regler for IT systemer (tilmelding, tidstagning og resultatformidling) BB præsenterede et oplæg for et samlet system, der skal forene DCUs forskellige IT løsninger, som tilmelding, tidstagning og resultatformidling. Bestyrelsen anerkender projektet og det blev vedtaget at man arbejder videre med det eksisterende system, som skal gøres til et fælles system, så tilmelding og resultat formidlings findes samme sted. Der skal tilknyttes en konsulent til at udvikle og servicere systemet i løbet af året. Det er vigtigt at opgaven sættes op på en funktion og ikke på en person. Der skal udarbejdes en udviklingsplan for 2015 ud fra eget system. 12. Indførelse af ét rygnummersystem og én chip for alle DCU licenser BB præsenterede et oplæg for et rygnummer/startplade og en chip uanset disciplin. Bestyrelsen bifalder forslaget, og diskuterede udfordringerne ved tiltaget. Det er vigtigt at have alle parter med i processen, og vigtigst at have distrikterne med i oplægget, da det i sidste ende er distrikterne, der skal være klar til at yde den service for de mange ryttere. BB og JK undersøger nærmere med baglandet.

4 13. Antidoping Intet at berette under punktet. 14. Post Danmark Rundt Post Danmark Rundt 2013 forventes at ramme det økonomiske fastsatte mål. Arbejdet med Post Danmark Rundt 2014 er i fuld gang, og der er ved at blive lagt sidste hånd på ruten. 15. Grønt Forbund Intet at berette under punktet. 16. Nyt fra udvalg A) Politik for skattefri godtgørelse for DCU i 2014 DCU har modtaget et par henvendelser fra udvalgsformænd omkring et skattefrit vederlag. Bestyrelsen ønsker en politik på området, dækkende DCU bestyrelse, DCU udvalgsformænd samt kommissærer, hvorfor der var fremsendt et oplæg til dette. Bestyrelsen vedtog politikken for skattefri godtgørelse for disse. Udvalgsformænd mv. bliver orienteret herom ved førstkommende lejlighed. 17. Orientering bordet rundt JK spurgte ind til sikkerhed i cykelløb, der var et stort tema på distriktsniveau, og henstiller til at dette tages til politiet på højeste niveau. NS bekræfter at kontakten er i gang. TK har deltaget i et møde blandt DIF s specialforbund den 27. november, indkaldt af DBU, som ønskede en begyndende drøftelse af en profil for en fremtidig næstformand (og på senere tidspunkt en profil for en ny formand for DIF). Der blev foreslået nedsat en gruppe som skal lave oplæg på en profil til næstformandsposten, som forventes skal have nyvalg i NS kom med i den nedsatte gruppe som består af: Formand Flemming Olsson, Dansk Faldskærm Union (DFU) o Frans Hammer, KFUM s Idrætsforbund o Karsten Munkvad, Dansk Atletik Forbund (DAF) o Flemming Knudsen, Danmarks Gymnastik forbund (DGF) o Niels Sørensen Danmarks Cykle Union (DCU) NS deltager i et DIF lederseminar for alle forbundsformænd i weekenden den januar Seminaret afslutter med Sport 2013 arrangementet. NS har sammen med Claus Rasmussen og Ole Iversen, holdt et møde med streaming-virksomheden Stream Factory, der mener ud fra deres erfaringer igennem de seneste sæsoner, at de med rette indsats kan live-streame fra cykelløb med et ordentligt resultat. Efterfølgende har DG og NS holdt møde med DIF omkring medie aftalen og rettigheder. DIF har solgt rettigheder på nyhedsindslag på op til 10 min. til DR og TV2. Alle aftaler om transmissioner er op til det enkelte forbund. NS vil nu høre nogle tv stationer om det vil være interessant at lave et projekt, hvor de live-streamer 8-10 cykelløb om året på deres hjemmeside. Nærmere følger naturligvis. Som nævnt tidligere har NS modtaget et forslag om at oprette et advisory board. Bestyrelsen vedtog på det tidspunkt at det først var relevant at tage op når vores

5 direktør stilling var besat. Punktet vil blive genoptages først i det nye år, efter kongressen i januar. Bestyrelsen har modtaget en mail fra crossudvalget omkring udvalgets indstilling af ryttere til VM i cross. Sportschefen og direktøren vil besvare henvendelsen. Fremover vil følgende punkter indsættes som standardpunkter på dagsordenen: Orientering/nyt fra UCI og UEC Orientering/nyt fra DIF Status på visions og strategiarbejdet Næste bestyrelsesmøde afholdes tirsdag den 7. januar 2014 i Idrættens Hus kl til 16.00

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

REFERAT. Godkendelse af dagorden

REFERAT. Godkendelse af dagorden REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag d. 10. januar 2015, kl. 10.00-15.00 Sted: Hotel Medi, Ikast (Rådhusstræde 8, 7430 Ikast) Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen

Læs mere

REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008

REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008 REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008 Sted og tidspunkt: Idrættens Hus, Brøndby, kl. 14.00 19.00 Mødedeltagere: Tom Lund (TL), Jan Rasmussen (JR - fra kl. 17.15), Ole Pedersen (OP), Jesper

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Der er ingen indvendinger fra distrikterne til forslaget. Bestyrelsen drøftede forslaget.

Bestyrelsesmøde. Der er ingen indvendinger fra distrikterne til forslaget. Bestyrelsen drøftede forslaget. Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 8. december 2015, kl. 09.00 16.00 Sted: DCUs kontor, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag d. 31. oktober 2014, kl. 9.00-16.30 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Lone Billehøj

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014 REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014 Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach (KB), Bo Belhage (BB) og David Gullberg

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt Referat Bestyrelsesmøde Tid: Søndag 6. november 2016 kl. 08.30-10.00 Sted: Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Deltagere: Allan Eg (AE), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus

Læs mere

Bestyrelsesmøde. PHB kunne i øvrigt oplyse et medlemstal på 32.940 medlemmer og 317 klubber i 2015. Hvilket er en vækst på ca. 1.500 medlemmer i 2015.

Bestyrelsesmøde. PHB kunne i øvrigt oplyse et medlemstal på 32.940 medlemmer og 317 klubber i 2015. Hvilket er en vækst på ca. 1.500 medlemmer i 2015. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 3. marts 2016 14.30-19.00 Sted: Scandic, Kolding Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Allan Eg (AE), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach (KB), Lars Kaspersen (LK), Torben

Læs mere

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013. LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013. LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013 LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG DCUs formand Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen og indstillede herefter på bestyrelsens

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: Mandag d. 19. maj 2014 kl. 09.00-16.00 Sted: DCU s kontor, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Mødedato: Tirsdag d. 14. maj 2013 kl. 09.00-16.00 i Idrættens Hus, 2605 Brøndby. Mødedeltagere: Niels Sørensen, Jakob Knudsen, Henrik Jess Jensen, Klaus Bach, David Gullberg,

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 11. marts 2014 kl. 09.00-14.00 Sted: Frederiksberg Rådhus, Reception Syd, Smallegade 1, 2000 Frederiksberg Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Teknisk Kommission skal finde ud af hvordan det skal effektureres. TKR vender det med Teknisk Kommission

Bestyrelsesmøde. Teknisk Kommission skal finde ud af hvordan det skal effektureres. TKR vender det med Teknisk Kommission Referat Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 14. september 2016 kl. 15.00-20.00 Sted: DCUs kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Lars Kaspersen

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 8 Anti Doping

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 8 Anti Doping REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 2. december 2014, kl. 9.00-17.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob Knudsen

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsordenen blev godkendt. Punkt 5 og 6 blev gennemgået først på mødet.

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsordenen blev godkendt. Punkt 5 og 6 blev gennemgået først på mødet. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag d. 12. marts 2015, kl. 10.00-14.30 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Klaus Bach (KB), Jakob Knudsen (JK), Bo Belhage (BB),

Læs mere

Godkendelse af dagorden Søren Johansen inviteres ind til mødet for at informere om hjemmesiden. Se under eventuelt.

Godkendelse af dagorden Søren Johansen inviteres ind til mødet for at informere om hjemmesiden. Se under eventuelt. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag d. 8. oktober 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Lone Billehøj (LBI), Jakob

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt!

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt! Mødedato: 12. maj 2015 kl. 8:00 9:30 Deltagere: Max Andersen (TGES), Ralf Petersen (MES), Agnete Madsen (KES), Flemming Kaas (TUES), Bo Zierau (TRES), Anders Jacobsen (Fm. EU) og Henrik Bertelsen (Elitechef).

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

Ansøgning om DCU licens

Ansøgning om DCU licens . Danmarks Cykle Unions licenssystem CyklingDanmark.dk - Se vejledning og spørgsmål/svar til licenssystemet her. Ansøgning om DCU licens Fornavn *: Efternavn *: Hovedadresse *: Postnr./by * Telefon * Email

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt uden kommentarer.

Bestyrelsesmøde REFERAT. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt uden kommentarer. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag d. 30. oktober 2015 kl. 09:00-18:00 Sted: Scandic, Kolding Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Deltagere: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Anne Engsig (AE), Torben Haugaard (TH),

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESSEMINAR 2014

REFERAT AF BESTYRELSESSEMINAR 2014 REFERAT AF BESTYRELSESSEMINAR 2014 Dato: Søndag den 09. februar 2014 kl. 11.00 18.00 Sted: Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Mødedeltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK),

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT

Bestyrelsesmøde REFERAT REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Mandag den 19. december 2016 kl. 15.00 20.00 Sted: DCU, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: 27. juni 2014 kl. 09.00-18.00 Sted: Hotel Faaborg Fjord, Svendborgvej 175, 5600 Faaborg Mødedeltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsorden godkendt. Bestyrelsen har modtaget et fyldestgørende materiale forud for mødet.

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsorden godkendt. Bestyrelsen har modtaget et fyldestgørende materiale forud for mødet. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag den 24. juni 2017 kl. 17.00-18.00 Sted: MAGION, Grindsted Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Jens-Erik Majlund (JEM), Lars Kaspersen

Læs mere

FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION

FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION 2014 FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION November 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND 2 VISION & STRATEGI 3 VISION 3 STRATEGI 3 HVAD HAR VÆRET I FOKUS 3 PROCES 4 TIDSPLANEN

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB)

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) HB Møde: 05 15 Mødedato: 24 09 2015 Fjelsted Skovkro Til stede: Poul Hjorth (PH), Jesper Holm (), Palle Lind (PL), Jørgen Bitsch (), Brian Berthelsen (BB), Johnny Winther

Læs mere

Referat. Ansvarlig og deadline

Referat. Ansvarlig og deadline Deltagere: Simon, Lene, Ulrik, Steffen, Marina Afbud: Referent: Miriam,, Susanne Lene Emne Referat Referat 1. Godkendelse af Dagsordenen godkendes. dagsorden 2. Referat fra sidste møde Referatet fra sidste

Læs mere

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag d. 8. september 2014 kl. 16-19 i lokale 1B. Åben dagsorden

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag d. 8. september 2014 kl. 16-19 i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret MØDEINDKALDELSE Emne: Dagsorden for møde i Handicaprådet Mødedato: 8.september 2014 Kl.: 16-19 Sted: Lokale 1B Til: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro

Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro REFERAT Til stede: Christian Struck, Marlene S. Pedersen, Kerstin Dallmann, Karin Semberlund, Alice Loft, Anne Silfwander & Jan

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 6. SEPTEMBER 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 6 Mødedato: Den 6. september Mødestart: Kl. 10.00 Mødested: Bestyrelsens

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: Fredag d. 1. november 2013 kl. 13.00-19.00 Sted: Hotel Faaborg Fjord, Svendborgvej 175, 5600 Faaborg Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob

Læs mere

Referat. Budgetmøde. Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense.

Referat. Budgetmøde. Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense. Referat Budgetmøde Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense. Tilstede: Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Lene Søberg kasserer, Peter Rafn,

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 1.1 Bestyrelsens forretningsorden HJJ indledte punktet med at henvise til paragraf 7.1. i bestyrelsens forretningsorden;

Bestyrelsesmøde. 1.1 Bestyrelsens forretningsorden HJJ indledte punktet med at henvise til paragraf 7.1. i bestyrelsens forretningsorden; REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag den 24. juni 09.00-14.00 Sted: Hotel Kong Valdemar, Algade 101, 4760 Vordingborg Deltagere: Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2014. LØRDAG DEN 28. JUNI Kl. 17.30-20.00 PÅ HOTEL FAABORG FJORD

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2014. LØRDAG DEN 28. JUNI Kl. 17.30-20.00 PÅ HOTEL FAABORG FJORD REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2014 LØRDAG DEN 28. JUNI Kl. 17.30-20.00 PÅ HOTEL FAABORG FJORD DCUs formand Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen og startede med at takke Cykling Odense og Cykelklubben

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Brøndby den 12. november 2012 Journal nr. 2283-12 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Deltagere: Lars

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2009 Vedtægter BESTYRELSE 2009 Formand Jan Juul Tlf. 97 15 68 99 jan.juul@opal-tex.dk Kildevej 9 jan.juul@mail.tele.dk 7430 Ikast Jylland-Nord Lars Nørkjær Tlf. 61 67 78 04 lars.noerkjaer@stofanet.dk

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Punkt 2 Økonomi 2.1 Økonomi, præsenteret af ekstern gæst, revisor og medlem af repræsentantskabet, Casper Møller (CM) (orientering)

Bestyrelsesmøde. Punkt 2 Økonomi 2.1 Økonomi, præsenteret af ekstern gæst, revisor og medlem af repræsentantskabet, Casper Møller (CM) (orientering) REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 2. februar 2016 kl. 14.00 19.30 Sted: Idrættens Hus, DCUs lokaler Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Allan Eg (AE), Torben Kristensen (TKR),

Læs mere

Referat af Midtvejskongres 2009 fredag den 26. juni 2009 kl. 17.30 19.30 på Alsion, (Sønderjyllands Viden- og kulturcenter), Alsion 2, 6400 Sønderborg

Referat af Midtvejskongres 2009 fredag den 26. juni 2009 kl. 17.30 19.30 på Alsion, (Sønderjyllands Viden- og kulturcenter), Alsion 2, 6400 Sønderborg Referat af Midtvejskongres 2009 fredag den 26. juni 2009 kl. 17.30 19.30 på Alsion, (Sønderjyllands Viden- og kulturcenter), Alsion 2, 6400 Sønderborg Tom Lund bød alle velkommen til midtvejskongressen.

Læs mere

Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen.

Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. BMX Bilag til klublederseminar Fredag den 31. oktober, kl. 20.30 22.00 Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. BMX dagsordenen for fredagens møde er: 1.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Tilsynsnotat Rudme Friskoles børnehave

Tilsynsnotat Rudme Friskoles børnehave Tilsynsnotat Rudme Friskoles børnehave Faaborg-Midtfyn Kommune skal ifølge lovgivningen føre tilsyn i kommunens dagtilbud og dagpleje. Tilsynsforpligtelsen retter sig både mod det indholdsmæssige i tilbuddene

Læs mere

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 Hovedlinjer i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 indholdsfortegnelse 1. Beslutningsproces og høring...3 2. Sammenhængen mellem lovgrundlaget og støttekonceptet...4 3. Tendenser i international eliteidræt...6

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat Riffel Sektionsmøde

Referat Riffel Sektionsmøde Referat Riffel Sektionsmøde TID: Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 18.00 STED: DELTAGERE: Korsør Lars Jepsen(LJ), Niels Laustsen(NL), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

755 BOLIGSELSKABET STRANDPARKEN

755 BOLIGSELSKABET STRANDPARKEN 755 BOLIGSELSKABET STRANDPARKEN Referat af bestyrelsesmøde den 25. november 2013 kl. 18.00 i selskabslokalet Rødtjørnen 10A. Deltagere: Formand S ren Keldorff, Lars Bryde Hansen, Monna S rensen, Pia Johansen,

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. september 2013

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. september 2013 Banesportsudvalget Brøndby, 11. september 2013 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 04/2013 28. august 2013 på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Michael Jensen Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Hans

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde. På møde med distrikterne den 30. oktober blev forslagene til ændringer / præciseringer også fremlagt og blev mødt med opbakning.

Bestyrelsesmøde. På møde med distrikterne den 30. oktober blev forslagene til ændringer / præciseringer også fremlagt og blev mødt med opbakning. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 31. oktober 2017 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK),, Lars Kaspersen (LK), Jens-Erik Majlund (JEM)

Læs mere

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

MIDTVEJSKONGRES 2015 REFERAT. Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen til den årlige midtvejskongres.

MIDTVEJSKONGRES 2015 REFERAT. Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen til den årlige midtvejskongres. MIDTVEJSKONGRES 2015 REFERAT Tid: Lørdag den 27. juni 2015, kl. 17.30-20.00 Sted: Danhostel Ebeltoft, Egedalsvej 5,8400 Ebeltoft Referent: Henrik Jess Jensen og Hanne Algot Olsen Niels Sørensen bød forsamlingen

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. Udvalg Budget 2017 Budget 2018

Bestyrelsesmøde REFERAT. Udvalg Budget 2017 Budget 2018 REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 29. november 2017 kl. 15.30 20.00 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Jens-Erik Majlund (JEM),

Læs mere

Elite 2650 Ansøgningsvejledning

Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 er en økonomisk pulje, hvis formål er at støtte og udvikle idrætten på eliteplan. Puljen kan søges af kommunale idrætsklubber og -foreninger, og sigter mod at

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Referat af Midtvejskongres 2011 lørdag den 25. juni 2011 kl. 17.00 19.30 på Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg

Referat af Midtvejskongres 2011 lørdag den 25. juni 2011 kl. 17.00 19.30 på Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Referat af Midtvejskongres 2011 lørdag den 25. juni 2011 kl. 17.00 19.30 på Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Formand Tom Lund bød alle velkommen til midtvejskongressen 2011. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Ole Rasbech

Læs mere

BILAG B FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION

BILAG B FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION BILAG B 2014 FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND 2 VISION & STRATEGI 3 VISION 3 STRATEGI 3 HVAD HAR VÆRET I FOKUS 3 PROCES 4 TIDSPLANEN FREM

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst Tid: Tirsdag d. 5. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Havkærvej 16, fælleslokale i kælder Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

De Danske Politimesterskaber i landevejscykling

De Danske Politimesterskaber i landevejscykling De Danske Politimesterskaber i landevejscykling Den 25. og 26. august 2009 Arrangør: Rigspolitiets Idrætsforening Se mere på www.rpif.dk og www.csccopenhagencycling.dk A5-forside.indd 1 23/06/09 14:04:45

Læs mere

REFERAT DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT DCU S BESTYRELSESMØDE Mødedato: Mandag d. 4. marts 2013 kl. 9.00-15.30 i Idrættens Hus, Brøndby Mødedeltagere: Bestyrelsen og JW Afbud: Ingen Dagsordnen: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat fra HSU møde den 24. maj 2012

Referat fra HSU møde den 24. maj 2012 Referat fra HSU møde den 24. maj 2012 Tid: kl. 13.00-15.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Lars Vesløv Søs Haugaard Signe Saabye Ottosen Henrik

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet mandag den 25. marts kl. 18:00 hos Solveig, Asylgade 42 i Roskilde

Referat af bestyrelsesmødet mandag den 25. marts kl. 18:00 hos Solveig, Asylgade 42 i Roskilde Referat af bestyrelsesmødet mandag den 25. marts kl. 18:00 hos Solveig, Asylgade 42 i Roskilde Deltagere: Hans Chr. Stigaard, Jan Winther, Jonas Nyrop Vestermann, Karen Marie Olsen, Per Krogh Rants og

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 23. September. 2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Virumgård Sted: HF/Bredely - Fælleshus Mødedeltagere: Haveforeninger: HF/Stadion, HF/Bredely, HF/Ermelund HF/Lundtoftehaverne, HF/Lyngen

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Niels Carsten Bluhme, Svend Svendsen, Jørn Jensen, Lars Gullev, Signe Kongebro og Jacob Lundgaard

Niels Carsten Bluhme, Svend Svendsen, Jørn Jensen, Lars Gullev, Signe Kongebro og Jacob Lundgaard 1 Albertslund den 18. oktober 2010 Forum: Styregruppen for Plan C Tid: Onsdag den 13. oktober 2010 kl. 15:00 17:00 Sted: Deltagere: Afbud: Projektledelsen: Gate 21, Vognporten 2, 2620 Albertslund Niels

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE Offentligt referat Bestyrelsesmøde den 8. januar 2013 kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Anders Stampe (AS) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL)

Læs mere

Bestyrelsesmøde 7. november 2016

Bestyrelsesmøde 7. november 2016 Bestyrelsesmøde 7. november 2016 Deltagere: Klaus Bach (KB), Charlotte Frank (CF), Jørgen Hansen (JH), Carsten Hansen (CH), Bo Belhage (BB), Martin Eckhof (ME), Carsten Ritter (CRI) og gæster Lars Gronemann

Læs mere

Bestyrelsesmøde. I henhold til reglement skal endelig godkendelse af rekorder foretages af bestyrelsen efter modtagelse af anmeldelse af dansk rekord.

Bestyrelsesmøde. I henhold til reglement skal endelig godkendelse af rekorder foretages af bestyrelsen efter modtagelse af anmeldelse af dansk rekord. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 7. februar 2018 kl. 17.00 22.00 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB fraværende under

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på?

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på? Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 8-2015 Mødedato: den 14. oktober 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO), Johnny Winther (JOW) og Lotte Filsø (LF) Ikke til stede: Referent: LO Dato:

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

KONGRES 2015 - REFERAT

KONGRES 2015 - REFERAT KONGRES 2015 - REFERAT Tid: Søndag d. 18. januar, kl. 9.00-12.20 Sted: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Referent: Trine Lindberg Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen til den årlige

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 11. oktober 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: Den 4. oktober 2007 kl. 18:00 STED: KFIU-Hallen, Knuthenborgvej 24, 2500 Valby DELTAGERE: Michael Poulsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Unions ansvars- og kompetence katalog er til enhver tid gældende for unionens arbejde. Udvalgene er i alle henseender ansvarlige over for unionens bestyrelse med hensyn til de af bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Henrik Wigh Poulsen, Erik Vind, Ester Larsen, Helga Højsager, Bente Kaysen, Grethe Krogh Jakobsen, Mikael

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 16. januar 2016 Tidsrum: kl. 11.00 til ca. kl. 15.00 Sted: Bowlernes Hal Grøndal, Hvidkildevej 64, 2400 København NV Mødedeltagere: Allan Rasmussen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere