Frederiksberg d. 17. februar 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Frederiksberg d. 17. februar 2015"

Transkript

1 Referat for Rådsmøde 29. januar 2015 Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel Fax dkr@danskekirkersraad.dk Giro Frederiksberg d. 17. februar 2015 Tilstede: Johannes Hansen (Apostolsk Kirke), Preben Brohus (Apostolsk Kirke), Jacob B. Møller (Baptistkirken), Bent Hylleberg (Baptistkirken), Anders Gadegaard (Danske Kirkers Råd), Hanna Smidt (sekretariatet), Maria H. Pedersen (sekretariatet), Mads Christoffersen (sekretariatet), Rita Jørgensen (Danske Kirkers Råd), Anne Marie Sweeney (Den Anglikanske Kirke), Darren McCallig (Den anglikanske Kirke), Erling Tiedemann (Den katolske Kirke), Kaare H. Nielsen (Den katolske Kirke), Axel Bagheer (Den reformerte Synode), Jacob Rønnow (FDF), Christian Pedersen (Folkekirken), Peter Fischer-Møller (Folkekirken), Hannelise Tvedt (Frelsens Hær), Timothy Stewart (ICC), Jørgen Thaarup (Metodistkirken), Christian Alsted (Metodistkirken), John Nielsen (Missionsforbundet), Peter Gøtz (Missionsforbundet) og Tonny Jacobsen (Pinsekirken). Desuden deltog som gæster/oplægsholdere: Bent Bjerring-Nielsen (3K), Britta Kornholt (Baptistkirken) og Hans Grishauge (Danske Kirkedage). Inden mødet holdt lektor Bent Bjerring-Nielsen oplæg om 3K-uddannelsen. Præsentationen er vedlagt referatet. 1. Velkommen ved Anders Gadegaard Anders Gadegaard introducerede med en kort refleksion om forholdet mellem tro og viden ud fra den aktuelle debat om opstandelsen. 2. Danske Kirkedage 2016 ved formand for komiteen Hans Grishauge Hvordan går det med planlægningen? Hvordan bliver kirkerne og de kirkelige organisationer involveret? Hvad sker der frem mod og under Danske Kirkedage 2016? Hans Grishauge holdt oplæg, hvoraf følgende fremgik: Temaet for Danske Kirkedage i København bliver Himmelske Dage. Arrangementerne bliver spredt over hele byen. Der kommer fire overordnede temaer: Retning (etik), rødder (eksistens), ånd (ro) og kirken i samfundet (ansvar).

2 Tre aktivitetslag: Hovedtalere (kendte navne). Ønsker om at invitere Angela Merkel, Bono, Knausgaard, Marilynne Robinson. Udvalg/projekter: Tovholdere: Gudstjenester: Christiane Gammeltoft-Hansen Diakoni: Connie Yilmaz Jantzen Fordybelse: Signe Berg Krydsfeltet (mødested): Anne-Marie Grue Søby Unge: Nicolaj Hørlyck Børn/fortællekaravane: Ane labranche Babymesse: Pernille Tjørnemark Sjælesorg/skriftestol: Conny Hjelm Mulighedernes Marked (eventbaseret) Morgensamling: Jørgen Anker Jørgensen Ledelse med ånd: Camilla Sløk Miljø: Helene Rasmussen, Roskilde Stift. Grøn Kirke Internationalt: Birthe Juel/Jørgen Thomsen Kirkernes kulturnat: Nik Bredholt Gospel: Charlotte Dyhr/Jockumsen Kirkekaffebord: Hans Henrik Lund (KIT) Musik, forfattere mm:? Religionsmøde:? Kirke og krop:? Åbningsarrangement:? Mulighedernes Marked: Overrask og vær nysgerrig Vis hvad du kan Ræk ud og dyrk fællesskabet Aktivitetstyper: Workshops, samtalesalon, happenings, debat, fortællinger, foredrag, børneaktiviteter, marked, gudstjenester, vandringer, værksteder. Teltplan: Fire store tematelte (organiseret samarbejde): Etik, eksistens, ånd, ansvar. Mindre markedstelte for individuelle organisationer. Telte i forskellige størrelser (3X3, 4X4, etc). Det er ikke nok at dele brochurer ud. Hvem inviteres med på markedet?

3 Medlemskirker/organisationer, foreninger, rådgivning, højskoler, mmm. NB! Informationsmøde den 21. marts 2015 kl Invitationer sendes ud i næste uge. Samtaler i 200 sofaer. Krydsfelt (mødested) på Vor Frue Plads Religionsmødet bliver også en vigtig del af Himmelske Dage. Jens Galschiøts store skulptur Fundamentalisme bliver placeret et sted i byen for at vække til samtale om religion. Skulpturen kunne være centralt placeret på Rådhuspladsen med en masse telte omkring, der skal repræsentere de forskellige religioner. Ledelsen af Himmelske Dage: Birgitte Jeppesen (sekr), Torben Jeppesen (sekr), Hans Grishauge (formand), Jarle Tangstad (næstformand), Kaare H. Nielsen, Kirsten Weiss Mose. Kjeld Kristensen er kasserer. Sekretariatet ligger på Vartov. Spørgsmål/kommentarer: - Forslag om at skifte kristne værdier ud med kristne perspektiver - Mulighedernes Marked skal laves sådan, at folk ikke bliver låst fast ved at stå i deres egne telte. Vi skal være opmærksomme på, at det ikke handler om at vise, hvad man kan. Derfor arbejdes der med tematelte. - Tilmelding? Der kommer ikke publikumstilmelding, men det overvejes om man skal lave en deltager-badge. - Det er fremragende, at det er ude i byens rum og ikke bliver for elitært. - Det er vigtigt med nogle tidspunkter, hvor vi alle er samlet undervejs. Kommer det til at ske f.eks. som fælles gudstjenester? Der bliver en række fællesarrangementer på Store Scene. Christian Alsted anbefaler, at det genovervejes, at man holder adskilte gudstjenester. Det vil skabe fællesskab at holde en stor fælles gudstjeneste vigtigt at overveje. - De fire temaer er spændende, men er der en risiko for at dele tingene for meget op? Man kan vel ikke adskille de forskellige aspekter fra hinanden f.eks. etik og eksistens, bliver på et meget alment plan, hvis ikke det hænger sammen med kristentro. Himmelske Dage er opmærksomme, på at der ikke skal være den (rigide) adskillelse. - Vigtigt med frivillige guides, der kan hjælpe folk. - Det anbefales, at vi lægger vægt på den kirkelige bredde frem for den religiøse bredde. I Aalborg kom der forslag om fredagsbøn mm, men det valgte man ikke at holde. Samtale derimod vil være en god ide f.eks. i samarbejde med Dialogforum (muslimsk organisation). Forslag om arrangement med jøder og muslimer om det himmelske. - Der blev opfordret til ikke at adskille tingene for markant. Ansvar og åndsliv hænger sammen. - Forslag om den tyske udenrigsministers deltagelse og dansktalende professor fra Heidelberg. - Opfordring til alle menigheder til at være med og til at støtte.

4 - Forslag om at få menighederne til at dække et langt kaffebord. Herunder migrantkirkerne. - Forslag om at menighederne kan købe aktier for at deltage heri. - Der søges fra provstier, frikirkerne, fonde, kommunen, ministeriet, mfl. Morten Aagaard er involveret i fundraising. Budgettet er ambitiøst, men det skal nok kunne lade sig gøre. Der laves en plan for løbende budgetjustering. - Der opfordres til at kontakte provstierne også på grænsen til Københavns Stift, om end det er i Helsingør Stift. Vi har desuden en god kontakt til Roskilde Stift. - Synes DKRs medlemskirker, at det er godt at holde adskilte gudstjenester eller en stor fælles gudstjenester? Forslag om i stedet at fylde tre centrale kirker til randen til parallelle (økumeniske) og så samle alle folk til åbningen på Nytorv. Det er bedre, at proppe kirkerne end at der er for få mennesker samlet nogle meget store steder. Men det blev også foreslået at holde én stor gudstjeneste f.eks. der kunne fungere som afsluttende del for de forskellige adskilte gudstjenester. Det er vigtigt, at vi kan stå sammen fysisk ved en gudstjeneste. Forslag om fællesgudstjeneste på Rosenborg eksercerplads. - Alban & Sergej-samfundet har planer om at afholde Kirkevandring under Kirkedage. Konklusion: Der et stærkt ønske om en stor fælles gudstjeneste og en opfordring til eventuelt at TVtransmittere gudstjenesten. Det kunne være på Rosenborg, men også Nytorv en mulighed. 3. Nyt fra a. Sekretariatet ved Mads Christoffersen Arbejdsgrupperne er kommet godt i gang efter nytår. Det betyder høj aktivitet på sekretariatet. Vi har ansat vores tidligere praktikant Lærke Uhd som studentermedhjælp. Det økumeniske Studielegat Det økumeniske studielegat kan søges af unge, der ønsker at komme ud i verden og studere økumeni. Opfordr gerne unge mennesker i dit bagland til at søge legatet. Ansøgningsfrist 1. marts 2015 b. Stående Udvalg herunder nyt om Årsmødet - ved Rita Jørgensen Stående udvalg står for planlægningen af Årsmødet den 25 april. Udvalget er ved at lave et program for dagen. c. Arbejdsgrupperne: Kristne i Mellemøsten og Trosoplæring Arbejdsgruppen om Trosfrihed er godt i gang. Der vil blive lavet et hæfte udarbejdet på baggrund af Fadervor. Det overvejes, hvordan hæftet skal distribueres. Arbejdsgruppen om Kristne i Mellemøsten har haft deres første møde i januar. Gruppen vil fokusere på Irak, Syrien, Israel/Palæstina. Desuden vil arbejdsgruppen sammen med Folkekirkens Nødhjælp og Folkekirkens mellemkirkelige Råd lave en delegationsrejse til Israel/Palæstina.

5 4. Trossamfundsudvalget Lige inden jul blev medlemmerne for Trossamfundsudvalget offentliggjort. Anders Gadegaard og forretningsudvalget havde på vegne af DKR forinden klart meldt ud både til socialministeren og i pressen, at vi stillede os uforstående over for, at man ikke ønskede at inddrage repræsentanter for trossamfundene i et sådan udvalg. Læs mere om udvalget her: Læs Anders Gadegaards indlæg her: Btt_news%5D=2360&cHash=73b0b4b4900b6fbfcdd4bc890f2fb512 Der har været et åbent samråd med socialministeren. Om end det ikke har ført til nogen ændringer, har det dog været med til at skabe et vist fokus på vores ønsker. Ministeren understregede, at udvalget kun ville se på administrative forhold. Formand for udvalget er Hans Gammeltoft-Hansen. Peter Lodberg ( tidl. Formand for Danske Kirkers Råd) sidder også med i kommissionen. Det er dog ærgerligt, at ministeren ikke har ønsket at invitere trossamfundene med om bordet. DKR har gennem flere år arbejdet for, at lave et system for kirkeskat som kildeskat for de øvrige trossamfund (end folkekirken). Men det har vi nu fået svar på ikke bliver til noget. Det er et nedslående og meget definitivt formuleret, at det ikke kan blive til noget og at dette system alene kun (også i fremtiden) vil være for folkekirken ( 4). Arbejdsgruppen Frihed og lige vilkår følger Trossamfundsudvalgets arbejde og er i løbende kontakt med nogle af dets medlemmer. 5. Dialogkonference i Istanbul Danske Kirkers Råds Kontaktgruppe for Muslimer og Kristne var medvært for en dialogkonference i Istanbul i midten af november. Der henvises til hjemmesiden Det var vanskeligt at arrangere dialogkonferencen af en række grunde. Det giver ikke mening at holde en ny konference allerede i august I stedet vil vi udskyde den næste konference til maj Uroen i Mellemøsten har i høj grad præget den første konference. Dem vi gerne ville have med fra Mellemøsten var stærkt optaget af den politiske virkelighed i deres sammenhænge. De religiøse ledere er optaget. Men der sker rigtig meget på græsrodsniveau rundt om i Mellemøsten. 6. Økumenisk Efterårskursus Der blev afholdt Økumenisk Efterårskursus i november. Der var enighed om, at programmet var flot, men at deltagerantallet skulle have været markant højere. Hvordan sikrer vi, at der kommer flere med næste år?

6 Næste Økumeniske Efterårskursus bliver den oktober 2015 Der blev opfordret til at overveje at begynde lidt senere end kl 10 (f.eks. kl 12) og rykke lidt længere vest på f.eks. Fredericia. 7. Bedeugerne ved Peter Götz I januar afholdes den økumeniske bedeuge og Evangelisk Alliances bedeuge. Der er et håb om, at der igen kan laves et fælles materiale. Lokalt i København er der kirkevandring. 8. Økonomi ved Mads Christoffersen Vi er ved at afslutte regnskabet for Det ser fornuftigt ud. Vi kommer ud af året med et overskud, som det foreslås overført til projekter mm i Kommende møder Årsmøde: 25 april Roskilde Baptistkirke. Rådsmøde: August dato og sted? (ultimo august) i Frelsens Hær på Frederiksberg Alle Fællesmøde: 31 oktober 2015 (NB! Ny dato) 10. Kommende valg (se nedenfor) Forretningsudvalget Peter Gøtz (Missionsforbundet) og Lone Møller-Hansen (Baptistkirken) er på valg til årsmødet. Der bør overvejes kandidater til valget. - Frikirkerne opfordres til at finde kandidater. Valgår: Anders Gadegaard (2013), Peter Fischer-Møller (2013), Rita Jørgensen (2013), Aase Rønkilde (2014), Erling Tiedemann (2014), Peter Götz (2012) og Lone Møller-Hansen (2012). 11. Eventuelt Grøn Kirke har fået kr fra Udviklingsfonden til et projekt om socialt/diakonal brug af kirkens jorde. Helene Rasmussen fra Grøn Kirke bliver koordinator for Grøn Kirke i Kirkedage.

Referat af Fællesmøde 31. oktober 2015 For Rådet, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage Konventhuset, Roskilde.

Referat af Fællesmøde 31. oktober 2015 For Rådet, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage Konventhuset, Roskilde. Referat af Fællesmøde 31. oktober 2015 For Rådet, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage Konventhuset, Roskilde. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk

Læs mere

Referat for Rådsmøde 30. august Frederiksberg d. 12. september 2017

Referat for Rådsmøde 30. august Frederiksberg d. 12. september 2017 Referat for Rådsmøde 30. august 2017 Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Giro 605 5710 Frederiksberg

Læs mere

Referat for Rådsmøde 27. august 2014 Kl i Vangede Kirke. Den 28. august 2014

Referat for Rådsmøde 27. august 2014 Kl i Vangede Kirke. Den 28. august 2014 Referat for Rådsmøde 27. august 2014 Kl. 15-18 i Vangede Kirke Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Giro

Læs mere

1. Velkommen ved Rita Jørgensen, formand for Stående Udvalg Mads Christoffersen indledte med en kort velkomst og en bøn.

1. Velkommen ved Rita Jørgensen, formand for Stående Udvalg Mads Christoffersen indledte med en kort velkomst og en bøn. Referat for møde i Økumenisk Forum Den 25 april 2015 kl. 10.00 Roskilde Baptistkirke Vindingevej 32A, 4000 Roskilde. Rettelser til referatet sendes til mc@danskekirkersraad.dk senest 4. maj 2015. Herefter

Læs mere

Se desuden Mogens Mogensens blog for nogle af de perspektiver, han fremlagde for Rådet: https://mogenssmogensen.wordpress.com/

Se desuden Mogens Mogensens blog for nogle af de perspektiver, han fremlagde for Rådet: https://mogenssmogensen.wordpress.com/ Referat af Rådsmøde 30. august 2016 Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Frederiksberg d. 13. september 2016 Til stede: Aleksandar

Læs mere

Referat for Fællesmøde Den 3. november kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand

Referat for Fællesmøde Den 3. november kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand Referat for Fællesmøde Den 3. november kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk

Læs mere

Dagsorden 0. Indledning og velkomst v. Anders Gadegaard AG vil gerne, om der i stedet for indledning nøjes med en velkomst og en salme.

Dagsorden 0. Indledning og velkomst v. Anders Gadegaard AG vil gerne, om der i stedet for indledning nøjes med en velkomst og en salme. Endeligt referat Til FU Frederiksberg d. 11. september 2008 Hermed udsendes referat for Forretningsudvalgsmøde den 2. september 2008 i Trinitatis Stuen, Peter Bangs Vej 1 D 16.00-18.00. Peter Bangs Vej

Læs mere

Rådsmødet havde fokus på Kirkens udvikling i lyset af de meget omtalte kirkelukninger i København Grundlovens 69

Rådsmødet havde fokus på Kirkens udvikling i lyset af de meget omtalte kirkelukninger i København Grundlovens 69 Referat af Rådsmøde i Danske Kirkers Råd Den 21. august 2013 kl. 15.00-18.00 Sankt Andreas Kirke Gothersgade 148, 1123 København K Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax

Læs mere

Referat af fællesmøde Danske Kirkers Råd og Økumenisk Forum 1. november 2014 kl. 9-12 Hotel Nyborg Strand. Frederiksberg d. 20.

Referat af fællesmøde Danske Kirkers Råd og Økumenisk Forum 1. november 2014 kl. 9-12 Hotel Nyborg Strand. Frederiksberg d. 20. Referat af fællesmøde Danske Kirkers Råd og Økumenisk Forum 1. november 2014 kl. 9-12 Hotel Nyborg Strand Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk

Læs mere

Endeligt referat. for Rådsmøde den 6. januar kl. 15.00-18.00.

Endeligt referat. for Rådsmøde den 6. januar kl. 15.00-18.00. Endeligt referat for Rådsmøde den 6. januar kl. 15.00-18.00. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Frederiksberg

Læs mere

Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl. 16-18 i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal).

Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl. 16-18 i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal). Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl. 16-18 i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal). Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax

Læs mere

0. Velkomst v. Anders Gadegaard AG bød velkommen til alle. En særlig velkomst lød til AMS, der har været fraværende ved de sidste FU-møder.

0. Velkomst v. Anders Gadegaard AG bød velkommen til alle. En særlig velkomst lød til AMS, der har været fraværende ved de sidste FU-møder. Til FU Frederiksberg d. 11. december 2008 Hermed udsendes referat for Forretningsudvalgsmøde den 2. december 2008. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3887 1493

Læs mere

Dronning Elisabeths Alle København S. Rettelser sendes til senest den 4. december Derefter er referatet godkendt.

Dronning Elisabeths Alle København S. Rettelser sendes til senest den 4. december Derefter er referatet godkendt. UDKAST Referat af Fællesmøde Den 21. november 2013 kl 15.00-18.00 Sankt Annæ Kirke Dronning Elisabeths Alle 3 2300 København S. Rettelser sendes til hs@danskekirkersraad.dk senest den 4. december 2013.

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 3. december 2014 J.nr. 013 JSS/-- Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Referat af Årsmøde i Danske Kirkers Råd

Referat af Årsmøde i Danske Kirkers Råd Referat af Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 3. maj 2014 16.15-18.00 Konventhuset, Domkirkestræde 10. 4000 Roskilde Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg Tel + 45 3543 2943 dkr@danskekirkersraad.dk

Læs mere

0. Velkomst ved Anders Gadegaard (AG)

0. Velkomst ved Anders Gadegaard (AG) Hermed udsendes endeligt referat for Fællesmøde på Nyborg Strand den 7. november 2009 kl. 14.00-16.00. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk

Læs mere

Referat for Årsmøde den 24. april 2010. Frederiksberg d. 22. marts 2011

Referat for Årsmøde den 24. april 2010. Frederiksberg d. 22. marts 2011 Referat for Årsmøde den 24. april 2010 Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Giro 605 5710 Frederiksberg

Læs mere

Desuden deltog som gæster/oplægsholder: Hans Grishauge (Himmelske Dage/Danske Kirkedage).

Desuden deltog som gæster/oplægsholder: Hans Grishauge (Himmelske Dage/Danske Kirkedage). Rådsmøde 26 august 2015 Tilstede: Jacob Viftrup (Apostolsk Kirke), Preben Brohus (Apostolsk Kirke), Jacob B. Møller (Baptistkirken), Bent Hylleberg (Baptistkirken), Lone Møller-Hansen (Baptistkirken),

Læs mere

2. Nyt fra - Sekretariatet Kontoret. Alice Sprotte er stoppet 31. maj. Hanna Smidt begynder den 1. august efter endt barselsorlov.

2. Nyt fra - Sekretariatet Kontoret. Alice Sprotte er stoppet 31. maj. Hanna Smidt begynder den 1. august efter endt barselsorlov. Referat for møde i Forretningsudvalget den 4. juni 2013 kl. 16.00-18.00. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3887 1493 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk

Læs mere

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 20. april 2013 16.30-18.00 Kirken i Kulturcentret. Drejervej 11-21. 2400 København NV.

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 20. april 2013 16.30-18.00 Kirken i Kulturcentret. Drejervej 11-21. 2400 København NV. Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 20. april 2013 16.30-18.00 Kirken i Kulturcentret. Drejervej 11-21. 2400 København NV. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543

Læs mere

Til FU. Frederiksberg d. 2. februar, 2007

Til FU. Frederiksberg d. 2. februar, 2007 Til FU Frederiksberg d. 2. februar, 2007 Hermed udsendes endeligt referat fra forretningsudvalgsmøde i Danske Kirkers Råd d. 17. januar i Trinitatisstuen på Peter Bangs Vej 1D kl. 15-18 med efterfølgende

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden - Dagsorden godkendt. Dog tilføjes punkt med Nyt fra Frikirkeforum som punkt 9.

1. Godkendelse af dagsorden - Dagsorden godkendt. Dog tilføjes punkt med Nyt fra Frikirkeforum som punkt 9. Endeligt referat Til FU Endeligt referat for møde i Forretningsudvalget den 2. juni kl. 16-18 i Trinitatisstuen på Diakonissestiftelsen. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943

Læs mere

Desuden drøftede vi planerne om en dansk imamuddannelse.

Desuden drøftede vi planerne om en dansk imamuddannelse. Referat for Forretningsudvalgsmøde 3 marts kl. 15-18. Tilstede: Peter Fischer-Møller, Lone Møller-Hansen, Erling Tiedemann, Rita Jørgensen, Preben Brohus, Hanna Smidt, Peter Götz, Anders Gadegaard og Mads

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 17. september 2015 kl. 16.30 20.00 i Bispegården, Nørregade 11, 1165 København K. Afbud fra Ole Pagels 1. Godkendelse af dagsorden. Ad. 1. Ingen bemærkninger

Læs mere

Dette års Fællesmøde var delt op i to dele: En forretningsdel og en visionsdel, der kiggede fremad mod en ny arbejdsplan fra 2011.

Dette års Fællesmøde var delt op i to dele: En forretningsdel og en visionsdel, der kiggede fremad mod en ny arbejdsplan fra 2011. Referat for Fællesmøde den 6. november 2010 kl. 14.00-17.00. Til Repræsentanter og sekretariater i Danske Kirkers Råd og Økumenisk Forum. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543

Læs mere

Endeligt referat for Fællesmøde for Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage. 5. november 2011 kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand.

Endeligt referat for Fællesmøde for Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage. 5. november 2011 kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand. Endeligt referat for Fællesmøde for Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage. 5. november 2011 kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45

Læs mere

0. Velkomst og indledning ved formand Anders Gadegaard (AG)

0. Velkomst og indledning ved formand Anders Gadegaard (AG) Til alle i Rådet og Mellemkirkeligt Arbejdsforum Endelig referat for Fællesmøde for Rådet og Mellemkirkeligt Arbejdsforum den 1. november 2008 på Hotel Nyborg Strand. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Henrik Wigh Poulsen, Erik Vind, Ester Larsen, Helga Højsager, Bente Kaysen, Grethe Krogh Jakobsen, Mikael

Læs mere

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 14. maj 2011 kl i Jerusalemskirken, Rigensgade 19, 1316 København K.

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 14. maj 2011 kl i Jerusalemskirken, Rigensgade 19, 1316 København K. Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 14. maj 2011 kl. 16.00-18.00 i Jerusalemskirken, Rigensgade 19, 1316 København K. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943

Læs mere

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd Lørdag den 21. maj :00-16:00 Trinitatis Sognehus. Pilestræde København K

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd Lørdag den 21. maj :00-16:00 Trinitatis Sognehus. Pilestræde København K Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd Lørdag den 21. maj 2016 14:00-16:00 Trinitatis Sognehus. Pilestræde 67. 1112 København K Årsmødet var for både medlemmer af Rådet og Økumenisk Forum. Inden selve

Læs mere

Ord på vej Af Dean Andersen

Ord på vej Af Dean Andersen Menighedsblad for Februar/ Marts 2013 KONTAKT Præst Dean Andersen Kyndegårdsvej 13, Nyker Telefon: 56 95 05 30 56 96 16 76 Mobil: 4092 4169 dean.andersen@metodistkirken.dk www.zionskirken.dk Kasserer Bettina

Læs mere

Ministeriet for Ligestilling og Kirke Frederiksholm Kanal 21 Postboks 2123 1015 København K

Ministeriet for Ligestilling og Kirke Frederiksholm Kanal 21 Postboks 2123 1015 København K Ministeriet for Ligestilling og Kirke Frederiksholm Kanal 21 Postboks 2123 1015 København K Vedr. debatoplæg fra udvalget om en mere sammenhængende og moderne styringsstruktur for folkekirken Frivilligt

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 6. maj 2015 J.nr. 013 BN/TK Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Vedtægter for Danske Kirkers Råd

Vedtægter for Danske Kirkers Råd Vedtægter for Danske Kirkers Råd 1. Grundlag Stk. 1. Danske Kirkers Råd er et fællesskab af kristne kirker, trossamfund og menigheder i Danmark, som tilbeder og bekender én Gud - Faderen, Sønnen og Helligånden

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Stiftsrådet Dagsorden og referat Dato: Den 3. december 2015 Kl.: 17:00 Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Biskop Peter Fischer-Møller, domprovst Jens

Læs mere

Arbejdsplan 2011-2013 DANSKE KIRKERS RÅD

Arbejdsplan 2011-2013 DANSKE KIRKERS RÅD Arbejdsplan 2011-2013 DANSKE KIRKERS RÅD 2 Indhold 1. Indledning 4 1.1 Vores formål 4 1.2 Vores vision for 2011-13 4 1.3 Arbejdsplan 2011-13 5 2. Råd og fora 7 2.1 Rådet 7 2.1.1 Forretningsudvalget 7 2.2

Læs mere

Det mellemkirkelige Råd PROTOKOL 3/08

Det mellemkirkelige Råd PROTOKOL 3/08 Det mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 23.april, 2008 J.nr. 013 JSS/ka MKR 3/08 Protokol fra møde i Det mellemkirkelige

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol MKR 2/11

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol MKR 2/11 Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 4. maj 2011 J.nr. 013 JSS/jn Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde

Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde Juni 2006 Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde Nyt fra Center for frivilligt socialt arbejde Nyt projekt om dokumentation af frivilligt socialt arbejde Nyt netværk for brugerorganisationer

Læs mere

Referat for Fællesmøde 4. november 2017

Referat for Fællesmøde 4. november 2017 Til repræsentanter og sekretariater for Rådet, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd

Folkekirkens mellemkirkelige Råd Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 6. februar 2009 J.nr. 013 JSS/ka MKR 1/09 Protokol for møde i Det mellemkirkelige

Læs mere

SIMEON-SANKT JOHANNES SOGNS MENIGHEDSPLEJE:

SIMEON-SANKT JOHANNES SOGNS MENIGHEDSPLEJE: [1] SIMEON-SANKT JOHANNES SOGNS MENIGHEDSPLEJE: ÅRSMØDET DEN 17. MARTS 2015 - KL. 1900 / SIMEONS KIRKE REFERAT Dagsorden i.flg. vedtægterne: O: Velkomst v. formand Birgitte L. Sneum (Birgitte). 0.1: Sygemelding:

Læs mere

Referat - af møde i Forretningsudvalget 4. oktober 06 på Sekretariatet

Referat - af møde i Forretningsudvalget 4. oktober 06 på Sekretariatet Referat - af møde i Forretningsudvalget 4. oktober 06 på Sekretariatet Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Velkommen i Forretningsudvalget/rollen som forretningsudvalgsmedlem

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Stiftsrådet Dagsorden og referat Dato: Den 21. oktober 2015 Kl.: 17:00 Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Biskop Peter Fischer-Møller, domprovst Jens

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Vejle, den 31. januar 2014 J.nr. 013 JSS/dlv Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Januar 2011, nr. 1 Velkommen til januarmødet. Tirsdag, den 18. januar kl. 18:00-21:00 til Virksomhedsbesøg hos Skare Meat Packers i Vejen Sted: Skare Meat Packers, Industrivej Syd

Læs mere

Dagsorden for møde mandag den 24. marts 2014 kl. 15.30 18 i Sognegårdens konfirmandstue

Dagsorden for møde mandag den 24. marts 2014 kl. 15.30 18 i Sognegårdens konfirmandstue Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde Dagsorden for møde mandag den 24. marts 2014 kl. 15.30 18 i Sognegårdens konfirmandstue Indledning ved Christian Bach Iversen 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af Rådsmøde 27. januar 2016

Referat af Rådsmøde 27. januar 2016 Referat af Rådsmøde 27. januar 2016 Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Frederiksberg d. 23. februar 2016 Til stede: Aleksandar

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato: Den 23. juni 2014 kl.

Læs mere

Landskonference 1 på Lindenborg Mandag den 20. juli kl. 13.30 til 17.00

Landskonference 1 på Lindenborg Mandag den 20. juli kl. 13.30 til 17.00 Landskonference 1 på Lindenborg Mandag den 20. juli kl. 13.30 til 17.00 Program og forberedelsesmateriale Indhold: Program/dagsorden for landskonferencen Forslag til behandling på landskonferencen Program

Læs mere

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid).

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Festen slutter med, at vi spiser sammen. Alle bedes bidrage med en lille ret til den fælles buffet. Hanne

Læs mere

Livet - har mange farver. Glimt fra sommerkonferencen. Menighedsnyt

Livet - har mange farver. Glimt fra sommerkonferencen. Menighedsnyt Livet - har mange farver Glimt fra sommerkonferencen Menighedsnyt oktober - november - december 2015 Hvad er dit fix-punkt? Du har sikkert hørt historier eller set film om mennesker der farer vild i ørkenen

Læs mere

BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015

BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015 BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015 Antal deltagere 18: Ilse, Kirsten, Troels, Anne Marie, Margit, Inger, Hans Jørgen, Kresten, Arne, Per, Birgit, Conni, Henrik, Bodil, Birthe, Alice, Susanne, Knud, Pkt

Læs mere

Lis. Godt Nyt fra Roskilde Frikirke Side 2

Lis. Godt Nyt fra Roskilde Frikirke Side 2 Jeg vil fortælle lidt om væksthuset. Væksthuset lever og har det godt. Vi mødes mindst en gang om måneden. Vi beder sammen, og taler om åndens gaver og tjenester. Vi øver os i at tjene sammen, fordi vi

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30. Referat

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30. Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen, Lene

Læs mere

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607.

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. maj 2014 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg. Til stede: Fraværende: Peter Hermann, Ditte Schwartzbach, Finn Poulsen, Ole Jerichow, Hanne-Dorthe Hansen,

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Mødedeltagere: Ester Larsen, Erik Vind, Inger Lund, Rasmus Kr. Rasmussen, Inge Dalsgaard, Jens Rønn Sørensen, Henrik Wigh-Poulsen, Eva

Læs mere

Indkaldelse til menighedens Årsmøde d. 22. februar 2015 kl. 12.00

Indkaldelse til menighedens Årsmøde d. 22. februar 2015 kl. 12.00 Indkaldelse til menighedens Årsmøde d. 22. februar 2015 kl. 12.00 Velkommen til Metodistkirken i Vejles årsmøde. Det er her vi sammen reflekterer over det forgangne år, ser frem til det næste og sammen

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C.

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Referat af ordinær generalforsamling i NeMo Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00 Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Deltagere: Der var mødt 11 stemmeberettigede medlemmer op. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ansøgning om støtte til Kirkedagene i 2019

Ansøgning om støtte til Kirkedagene i 2019 Til Ikast-Brande Kommune Vi tillader os at sende denne ansøgning med håbet om, at Byrådet vil se positiv på den. Ansøgning om støtte til Kirkedagene i 2019 På vegne af Danske Kirkers Råd (se beskrivelse

Læs mere

Fra sekretariatet: Søren Dalsgaard, Susanne Bak Knudsen (punkt 4), Birger Nygaard, Thorsten Rørbæk og Rebekka Højmark Svenningsen.

Fra sekretariatet: Søren Dalsgaard, Susanne Bak Knudsen (punkt 4), Birger Nygaard, Thorsten Rørbæk og Rebekka Højmark Svenningsen. Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg T: +45 33 11 44 88 interchurch@interchurch.dk www.interchurch.dk Frederiksberg, den 28. april 2016 J.nr. 013 BN/rhs Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29 Alle 4 søndage i juli måned, holder vi gudstjeneste samme med Roskide Baptistkirke i lighed med de foregående år. Roskilde Baptistkirke er beliggende på Vindingevej 32, 4000 Roskilde. Mandag den 3. juni

Læs mere

Vores børn og unge har brug for sammenhæng i tilværelsen

Vores børn og unge har brug for sammenhæng i tilværelsen Vores børn og unge har brug for sammenhæng i tilværelsen Nyt fra Projektet Samdrift af institutionerne på Ørbækvej 47-53 OTOBER 2009 Fem arbejdsgrupper skal i gang Alle forældre, medarbejdere og ledere

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 Referat af Dansk Sociologforenings generalforsamling d. 28. februar 2004 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 20 nov. 2012.

Referat fra bestyrelsesmøde d. 20 nov. 2012. Referat fra bestyrelsesmøde d. 20 nov. 2012. Tilstede: Trine Rasmussen, Jens Christensen, Rita Møller Nielsen, Jens Eskildsen, Kirsten Bundgård, Sidsel M. Sørensen, Anne-Dorthe Tuemose. Gæster under relevante

Læs mere

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter:

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: Generalforsamling Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede medlemmer. Der mødte 5 medlemmer.

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, fredag den 5. februar 2016 kl. 15-17

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.! " # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +.

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.!  # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Nr. 5 november - december 2008 56. årg. 1! " # $ $ % & % % ' (! )%* & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Ukrainernes besøg i Østervangskirken august 2008. 0! 1 1 1 23% 45 2667 Indlæg til næste Gildenyt skal være

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Snoghøj, d. 4. februar 2011 J.nr. 013 JSS/jn Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

ÅRSMØDEHÆFTE 2012. meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND

ÅRSMØDEHÆFTE 2012. meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND ÅRSMØDEHÆFTE 2012 Bilag til årsmøde og generalforsamling meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND ÅRSMØDE & GENERALFORSAMLING 2012 Velkommen 2 Er du jubilar, eller bliver du diakon i morgen?

Læs mere

Konstituerende møde. Formandens initialer:

Konstituerende møde. Formandens initialer: På mødet deltog: Troels Dahlgaard Stummann, Per Rønager Bøjstrup; Susanne Sjølander, Kevin Bøgelund Pihl, Minna Irene Siegumfeldt, Jakob Riis, Nanette Zahrtmann, Ole Winkler Pedersen, (forlod mødet efter

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 4. december 2013 J.nr. 013 JSS/-- Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Succes gennem samarbejde

Succes gennem samarbejde Gulddysse Kulturgård Succes gennem samarbejde Som politiker er man nødt til at nå sine mål gennem andre mennesker men det kræver, at man tør give rum for nytænkende initiativer. Det turde man i Gundsø,

Læs mere

Arbejdsberetning 2015

Arbejdsberetning 2015 Arbejdsberetning 2015 v/annette Bech Vad, Landsleder af Agape. Agape ønsker at gøre en forskel i flere menneskers liv. En forskel i livet her og nu og med et håb, der kan få betydning helt ind i evigheden.

Læs mere

8680 RY Torsdag den 8. oktober 2015 klokken 18,30

8680 RY Torsdag den 8. oktober 2015 klokken 18,30 Dagsorden Fraværende Referat Ole Hefsgaard med anmeldt forfald 117. Godkendelse af dagsorden 118. Godkendelse af referat fra mødet den 10. september 119. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Kirkeministeriet

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. maj 2014 kl. 16 19.

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. maj 2014 kl. 16 19. Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. maj 2014 kl. 16 19. Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 21.05.2014 Indkaldte: Lis Lynge,

Læs mere

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Til stede: Bjarne Andresen (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub 4), Elisabeth Kofod-Hansen (kadk), Peter B. Andersen (lokalklub 1), Thomas Vils Pedersen

Læs mere

ANIS. En e-bog fra. Se flere titler på www.anis.dk

ANIS. En e-bog fra. Se flere titler på www.anis.dk En e-bog fra ANIS Se flere titler på www.anis.dk Denne e-bog indeholder et digitalt vandmærk. Der er ved dit køb indlejret et digital mærke, som kan vise tilbage til dig som køber. Du skal derfor passe

Læs mere

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag, hvor vi vil dele fotoerfaringer, og udfordre hinanden med små spændende fotoopgaver.

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag, hvor vi vil dele fotoerfaringer, og udfordre hinanden med små spændende fotoopgaver. Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag, hvor vi vil dele fotoerfaringer, og udfordre hinanden med små spændende fotoopgaver. Tag dit fotogrej med, hvad enten det er det avanceret udstyr eller en mobiltelefon

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson.

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson. Kære medlemmer Vi har valgt at rykke tilmeldingen til sæsonen 2014/2015 frem fra 1. august 2014 til 2. juni 2014. Samtidig kommer der også en del ændringer i holdene. På de nederste sider vil I kunne finde

Læs mere

Ført af Ånden. www.viborgfrikirke.dk. Åbent hus og fællesspisning

Ført af Ånden. www.viborgfrikirke.dk. Åbent hus og fællesspisning Åbent hus og fællesspisning Søndag den 21. Juni, efter Gudstjenesten, er der åbent hus og fællesspisning i præsteboligen, Rugvænget 1 Vi slår dørene op, så alle kan se den villa, som menigheden overtog

Læs mere

Indkaldelse til menighedens årsmøde d. 30. februar 2016 kl. 19.00

Indkaldelse til menighedens årsmøde d. 30. februar 2016 kl. 19.00 Indkaldelse til menighedens årsmøde d. 30. februar 2016 kl. 19.00 Velkommen til Metodistkirken i Vejles årsmøde. Det er her vi sammen reflekterer over det forgangne år, ser frem til det næste og sammen

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti IDÉKATALOG Sønderborg Provsti MARTS 2010 BØRN: Kirkeligt børnearbejde: Asserballe: I samarbejde med andre foreninger / børnehaver / dagpleje. Christine Terp, tlf. 74 47 32 28 Skolevandringer ved jule-

Læs mere

8. Husudvalget. Hytten Udskiftning af køleskab, vandvarmer i baderum, septiktank? samarbejde med initiativgruppen

8. Husudvalget. Hytten Udskiftning af køleskab, vandvarmer i baderum, septiktank? samarbejde med initiativgruppen Referat bestyrelsesmøde den 12.05.2011, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Esben Skovsen Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Jens Henrik Jensen Dorte Rothmann Louise Skov Pihlkjær - referent

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde

Referat af menighedsrådsmøde Referat af menighedsrådsmøde Tirsdag den.2.februar 2016. kl. 19.00 til 22.00 i Teglgården. Bogense. 02.02. 2016. Tilstede: Kjeld Bruun, Jannie Bruun, Dorthe Årø, Kirsten Nielsen, Lise Jørgensen, Birgit

Læs mere

Henrik. September 2008 Side 3

Henrik. September 2008 Side 3 Der er mennesker, der har brug for dig - og måske har du brug for dem! Flere i vores fællesskab oplever at timerne bliver lange, når den ene dag efter den anden går uden at tale med nogen. For dem er det

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 2. december 2015 J.nr. 013 BN/rhs Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 9. januar 2012

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 9. januar 2012 Referat mandag den 9. januar 2012 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Gitte Geertsen (F) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orienteringssager...2 3. JA - Dialogtema "Ungeindsatsen"...3

Læs mere

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug Sammen skaber vi engagement Højskole for genbrug Mandag d. 14. marts - fredag d. 18. marts 2016 1 Forsidefoto: Mikkel Østergaard Dato Kurset afholdes fra mandag den 14. til fredag den 18. marts 2016. Pris

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

JBWU R1 JYSK TURNERING DAMER 1 RUNDE

JBWU R1 JYSK TURNERING DAMER 1 RUNDE JBWU R1 JYSK TURNERING DAMER 1 RUNDE Nedenfor finder du den aktuelle stilling i rækken. Du kan også klikke på en specifik klubs navn og se kampprogrammet for denne. Ved de hold der er mærket med NB! kan

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere