Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl. 16-18 i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal)."

Transkript

1 Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal). Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel Fax dkr@danskekirkersraad.dk Giro Frederiksberg d. 16. marts 2011 Til stede: Ann-Mari Sundin, Anders Gadegaard, Erling Tiedemann, Peter Götz, Rita Jørgensen, Preben Brohus, Ann Skov Sørensen og Andreas Dybkjær-Andersson. Afbud: Jens Christensen. Referent: Andreas Dybkjær-Andersson. Dagsorden 0. Velkomst ved Anders Gadegaard (AG) 1. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referat 2. Kort nyt fra a. Sekretariatet - Andreas Dybkjær-Andersson informerede om sekretariatets aktiviteter. b. Økumenisk Forum - Rita Jørgensen informerede om Økumenisk Forum og årsmødet 2010 inkl. at der valg til Økumenisk Forum og Danske Kirkedages styrelse. c. Danske Kirkedage - Det blev udtrykt, at det var et godt og omfangsrigt program. Der blev udtrykt bekymring for hjemmesidens funktionalitet at det kun lade sig gøre at tilmelde sig over internettet (i forhold til om den gruppe, der ikke har adgang til tilmelding på denne måde). Desuden at betaling kun sker med direkte betaling med Dankort (at der f.eks. ikke kan sendes regninger til organisationer). d. Grøn Kirke

2 - Andreas Dybkjær-Andersson informerede om klimagruppens aktiviteter i 2010: Ny Grøn Avis udgives og Klimastafetten relanceres med et nyt fjerde element fra Mellemamerika med fokus på COP16 i Mexico samt oplæg til en markering med bøn eller gudstjeneste i Danmark under COP16. e. Evt. andre - intet til referat 3. Orientering om Folkekirkens nye stiftsråd ved Ann-Mari Sundin (AMS) a. De nye stiftsråd er nedsat og nye repræsentanter fra stifterne til MKR er valgt. Hvilke konsekvenser kan det forventes at have for MKR og DKR (f.eks. ift. manglende repræsentanter på årsmødet etc.). Kan DKR handle proaktivt ift. dette? - Der er valgt nye stiftsråd i alle Folkekirkens stifter. Der er ingen af stiftsrådene, der har besluttet om der skal nedsættes mellemkirkelige stiftsudvalg. - Der er valgt repræsentanter til Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Se for mere information - Det er et problem, at stiftsrådene ikke nødvendigvis kender til økumenisk arbejde. Derfor er det en fremtidig informationsopgave (når der er flere på sekretariatet) at arbejde med informationsmateriale på flere forskellige niveauer, gennemtænkt af professionelle og økumenikere etc. henvendt til stiftsrådene, MKRs budgetfølgegruppe og andre. Dette kunne evt. ske i en arbejds- eller projektgruppe. MC følger op. - Indkaldelse til årsmøde i DKR sendes ud til alle nuværende repræsentanter i DKR fra folkekirkens stifter med opfordring til om nødvendigt at give videre til evt. nye repræsentanter eller til Stiftsrådet for at udpege deltagere. ADA følger op. 4. Bedeuge - samarbejde i 2011 ved Peter Götz (PG) a. Den Økumeniske Bedeuge 2011 og fremover. - Peter Götz informerede om at samarbejdet mellem Evangelisk Alliances bedeuge og Danske Kirkers Råds økumeniske bedeuge - Dele af EA ønsker ikke, at der er fælles underskrivere af materialet til bedeuge (både EA og DKR) i Det blev overvejet om DKR skulle udgive et materiale sådan at der igen er to eller fortsætte samarbejde med EA uden at være medunderskrivere på materialet. Det besluttes, at det er vigtigere at vi bevarer samarbejdet også på bekostning af profilering. Det er en fin ordning for næste gang, at Evangelisk Alliance inviterer til et møde og inviterer repræsentanter fra DKR og (evt. Jan Nilsson fra MKR). PG følger op på at indkalde til møde. - Det foreslås at der bygges bro at der inviteres EA til DKR arrangement og den anden vej. Evt. repræsentanter fra f.eks. Folkekirken kan inviteres gennem DKR. FU tager dette op ved et senere møde. 5. Regeringens afvisning af forslaget om opkrævning af medlemsbidrag over kildeskattesystemet også for trossamfund uden for Folkekirken ved Erling Tiedemann (ET).

3 a. En indstilling fra arbejdsgruppen Frihed og Lige Vilkår. - Erling Tiedemann informerede om regeringens afvisning af et forslag om opkrævning af medlemsbidrag over kildeskattesystemet. Den katolske kirke og Arbejdsgruppen om Frihed og Lige Vilkår ser ingen grund til at opgive sagen, men arbejder fortsat videre for dette. - FU beder om formelt at blive informeret om udviklingen og understreger, at Danske Kirkers Råd også fortsat formelt ønsker at være med. 6. Årsmødets forretningsdel den 24. april 2010 a. På årsmødet 2008 blev der vedtaget Arbejdsplan (Se bilag 1). - Bør der på årsmødet 2010 (eller først 2011?) diskuteres og vedtages en ny arbejdsplan inkl. opdaterede eller nye kommissorier? Vedtagelse af ny arbejdsplan bør ske på årsmødet Projekt- og arbejdsgrupperne har pt. forskellig levedygtighed. Skal der evt. foreslås nedsættelse af arbejds- og projektgrupper for nye områder (og skal andre lukkes ned)? - Sekretariatet modtager spørgsmål, som kunne være godt at tænke med i forbindelse med en ny arbejdsplan: Hvordan inviteres medlemskirker og - organisationer til deltagelse i projekt- og arbejdsgrupperne? Hvordan er princippet for supplering og er der krav om at medlemmer i arbejds- og projektgrupperne skal have formel tilknytning til DKR? Proces sættes i gang på årsmødet ADA tilføjer punkt til dagsorden for årsmøde om projekt- og arbejdsgrupper, sådan at grupperne mundtligt kan reagere. Efter årsmødet opfordres grupperne til at indsende en statusrapport (er gruppen aktiv, hvordan ser den sit kommissorium, fremtidige arbejdsopgaver, økonomi, fungerer strukturen med repræsentanter i DKR i arbejdsgrupperne som inviterer andre, er der brug for nye folk hvordan inviteres disse etc.). MC følger op. Evt. kan et udvalg arbejde med den videre proces for evaluering af gruppernes arbejde og ny Arbejdsplan til Årsmødet 2011 f.eks. ved workshop på Økumenisk Efterårskursus. Se desuden punkt 7b. FU foreslår nedsættelse af et info-udvalg/kommunikationsudvalg: PR, informationsmaterialer, artikler etc. ADA tilføjer punkt på dagsorden for årsmøde om udvalg. b. Valg til årsmødet: Skal der tages initiativer forud for valg (til Rådet, FU, Danske Kirkedages styrelse og SU) for f.eks. at få medlemskirker og -organisationer til at stille kandidater? - Der tages kontakt til MKR for at dobbelttjekke, at de på et konstituerende møde vælger to repræsentanter Danske Kirkers Råds Rådet. Det kan foreslås, at MKR stiller en kandidat til valg til forretningsudvalget. ADA følger op. c. Frihed og Lige Vilkår foreslår punkt til årsmødet: Redegørelse om folkeregistrenes registrering af medlemskab af Folkekirken (se bilag 2).

4 - Det besluttes at det tages med som punkt på årsmødet. ADA følger op. Det blev diskuteret om det stadig forekommer, at frikirkemedlemmer ved 18-års fødselsdag automatisk bliver meldt i folkekirken arbejdsgruppen ser på, om denne problemstilling er forældet eller stadig er aktuel. ET følger op. d. Andre punkter til dagsorden? - intet til referat e. Andet? - intet til referat 7. Økonomi ved Erling Tiedemann (ET) a. Regnskab ET informerede om Årsregnskab 2009, der er kommet tilbage fra revision. Hvor der står studiefond ændres det til studielegat. ET følger op. Telefonforbruget på sekretariatet er højt. Der bør forhandles med telefonselskaber hvert år. MC følger op. b. Revideret budget ET orienterede om budgettet, der er skåret pga. færre kontingentudgifter. - Løn: Der kommer til at mangle lønmidler for På mødet den 13. oktober drøftes løn - og budgetforslag. - Ann-Mari, der udtræder af MKR, tilbyder frivillig arbejdskraft i spidsbelastningsperioder. - Det foreslås, at der tænkes i fundraising og projektansættelser ud over en kerne på generalsekretær og akademisk medarbejder. F.eks. kan det tænkes ind i nye kommissorier for projekt- og arbejdsgrupper at der tænkes finansiering der afleverer administations- og lønbidrag. MC følger op. - Lokaleleje er et stort beløb: Mads får til opgave at gå i hård forhandling omkring lokaleleje evt. fælles lokaler med andre organisationer. MC følger op. c. Anmodning om ny beregning af kontingent: Kirkefondet. - Kirkefondets ny beregning af kontingent imødekommes, sådan at aftalt antal medlemmer sættes til medlemmer. (6500 x 1,066 kr. = 6929 kr. for 2010.) d. Personale: Ellen Margrethe Krabbes ansættelse ift. forlængelse af kontrakt efter 31. marts 2010 eller ej. - FU er utrolig glad for EMKs indsats og ville ønske, at der var budget til at forlænge hendes ansættelse. Det er desværre ikke muligt. Det beklages, at det vedtagne budget er stramt. Der er endda budgetteret med underskud og der er derfor ikke råd til forlængelse. Det understreges, at det kun har med økonomi og ikke på nogen måde noget med EMKs arbejdsindsats at gøre her udtrykkes der stor tilfredshed med indsatsen. FU ville glæde sig over, hvis EMK ville blive på DKR i virksomhedspraktik. ADA taler med EMK om dette.

5 8. Kommende møder FU-møder 10. juni 2010 kl efterfulgt af middag. 13. oktober Rådsmøder: 26. august 2010 kl (Helle Rosenkvist inviterer Rådet til Århus/Aalborg) 31. januar 2011 kl Fællesmøde: 6. november 2010 efter Økumenisk Efterårskursus Årsmøde 2010: 24. april 2010 (i Odense Baptistkirke) Årsmøde 2011: 30. april Eventuelt Intet til referat Anders Gadegaard Jens Christensen Erling Tiedemann Ann Skov Sørensen Peter Götz Rita Jørgensen

6

Dagsorden 0. Indledning og velkomst v. Anders Gadegaard AG vil gerne, om der i stedet for indledning nøjes med en velkomst og en salme.

Dagsorden 0. Indledning og velkomst v. Anders Gadegaard AG vil gerne, om der i stedet for indledning nøjes med en velkomst og en salme. Endeligt referat Til FU Frederiksberg d. 11. september 2008 Hermed udsendes referat for Forretningsudvalgsmøde den 2. september 2008 i Trinitatis Stuen, Peter Bangs Vej 1 D 16.00-18.00. Peter Bangs Vej

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden - Dagsorden godkendt. Dog tilføjes punkt med Nyt fra Frikirkeforum som punkt 9.

1. Godkendelse af dagsorden - Dagsorden godkendt. Dog tilføjes punkt med Nyt fra Frikirkeforum som punkt 9. Endeligt referat Til FU Endeligt referat for møde i Forretningsudvalget den 2. juni kl. 16-18 i Trinitatisstuen på Diakonissestiftelsen. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943

Læs mere

0. Velkomst v. Anders Gadegaard AG bød velkommen til alle. En særlig velkomst lød til AMS, der har været fraværende ved de sidste FU-møder.

0. Velkomst v. Anders Gadegaard AG bød velkommen til alle. En særlig velkomst lød til AMS, der har været fraværende ved de sidste FU-møder. Til FU Frederiksberg d. 11. december 2008 Hermed udsendes referat for Forretningsudvalgsmøde den 2. december 2008. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3887 1493

Læs mere

Vedtægter for Danske Kirkers Råd

Vedtægter for Danske Kirkers Råd Vedtægter for Danske Kirkers Råd 1. Grundlag Stk. 1. Danske Kirkers Råd er et fællesskab af kristne kirker, trossamfund og menigheder i Danmark, som tilbeder og bekender én Gud - Faderen, Sønnen og Helligånden

Læs mere

Referat for Årsmøde den 24. april 2010. Frederiksberg d. 22. marts 2011

Referat for Årsmøde den 24. april 2010. Frederiksberg d. 22. marts 2011 Referat for Årsmøde den 24. april 2010 Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Giro 605 5710 Frederiksberg

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Middelfart, d. 5. februar 2010 J.nr. 013 JSS/jn MKR 1/10 Protokol fra møde i Folkekirkens

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Snoghøj, d. 4. februar 2011 J.nr. 013 JSS/jn Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

0. Velkomst og indledning ved formand Anders Gadegaard (AG)

0. Velkomst og indledning ved formand Anders Gadegaard (AG) Til alle i Rådet og Mellemkirkeligt Arbejdsforum Endelig referat for Fællesmøde for Rådet og Mellemkirkeligt Arbejdsforum den 1. november 2008 på Hotel Nyborg Strand. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg

Læs mere

Til FU. Frederiksberg d. 2. februar, 2007

Til FU. Frederiksberg d. 2. februar, 2007 Til FU Frederiksberg d. 2. februar, 2007 Hermed udsendes endeligt referat fra forretningsudvalgsmøde i Danske Kirkers Råd d. 17. januar i Trinitatisstuen på Peter Bangs Vej 1D kl. 15-18 med efterfølgende

Læs mere

Det mellemkirkelige Råd PROTOKOL 4/08

Det mellemkirkelige Råd PROTOKOL 4/08 Det mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 5. september 2008 J.nr. 013 JSS/ka MKR 4/08 Protokol fra møde i Det mellemkirkelige

Læs mere

Referat for Fællesmøde Den 3. november kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand

Referat for Fællesmøde Den 3. november kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand Referat for Fællesmøde Den 3. november kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 13. marts 2014 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Tom Allan For mødet var fastsat følgende dagsorden:

Læs mere

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 20. april 2013 16.30-18.00 Kirken i Kulturcentret. Drejervej 11-21. 2400 København NV.

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 20. april 2013 16.30-18.00 Kirken i Kulturcentret. Drejervej 11-21. 2400 København NV. Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 20. april 2013 16.30-18.00 Kirken i Kulturcentret. Drejervej 11-21. 2400 København NV. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543

Læs mere

Dette års Fællesmøde var delt op i to dele: En forretningsdel og en visionsdel, der kiggede fremad mod en ny arbejdsplan fra 2011.

Dette års Fællesmøde var delt op i to dele: En forretningsdel og en visionsdel, der kiggede fremad mod en ny arbejdsplan fra 2011. Referat for Fællesmøde den 6. november 2010 kl. 14.00-17.00. Til Repræsentanter og sekretariater i Danske Kirkers Råd og Økumenisk Forum. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Endeligt referat. for Rådsmøde den 6. januar kl. 15.00-18.00.

Endeligt referat. for Rådsmøde den 6. januar kl. 15.00-18.00. Endeligt referat for Rådsmøde den 6. januar kl. 15.00-18.00. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Frederiksberg

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 3. april 2014 J.nr. 013 JSS/--- Protokol fra konstituerende møde i Folkekirkens

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 11. februar 2016 kl. 16.30 20.00 i Bispegården, Nørregade 11, 1165 København K. Afbud fra: Tom Allan, Jens Andersen og Ole Pagels. For mødet er fastsat

Læs mere

Beslutningsprotokollat Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag d. 8. marts 2018 kl. 16.30-20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Annette Kaas og Anders Gadegaard (studieorlov). For

Læs mere

Desuden drøftede vi planerne om en dansk imamuddannelse.

Desuden drøftede vi planerne om en dansk imamuddannelse. Referat for Forretningsudvalgsmøde 3 marts kl. 15-18. Tilstede: Peter Fischer-Møller, Lone Møller-Hansen, Erling Tiedemann, Rita Jørgensen, Preben Brohus, Hanna Smidt, Peter Götz, Anders Gadegaard og Mads

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 1. november 2017 kl. 16.30 til 19.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud Karen

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 9. december 2009 J.nr. 013 JSS/jn MKR 4/09 Protokol Protokol fra møde

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd

Folkekirkens mellemkirkelige Råd Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 6. februar 2009 J.nr. 013 JSS/ka MKR 1/09 Protokol for møde i Det mellemkirkelige

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd

Folkekirkens mellemkirkelige Råd Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 2. september 2009 J.nr. 013 JSS/jn MKR 3/09 Protokol fra møde i Det mellemkirkelige

Læs mere

Det mellemkirkelige Råd PROTOKOL 3/08

Det mellemkirkelige Råd PROTOKOL 3/08 Det mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 23.april, 2008 J.nr. 013 JSS/ka MKR 3/08 Protokol fra møde i Det mellemkirkelige

Læs mere

0. Velkomst ved Anders Gadegaard (AG)

0. Velkomst ved Anders Gadegaard (AG) Hermed udsendes endeligt referat for Fællesmøde på Nyborg Strand den 7. november 2009 kl. 14.00-16.00. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk

Læs mere

2. Nyt fra - Sekretariatet Kontoret. Alice Sprotte er stoppet 31. maj. Hanna Smidt begynder den 1. august efter endt barselsorlov.

2. Nyt fra - Sekretariatet Kontoret. Alice Sprotte er stoppet 31. maj. Hanna Smidt begynder den 1. august efter endt barselsorlov. Referat for møde i Forretningsudvalget den 4. juni 2013 kl. 16.00-18.00. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3887 1493 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk

Læs mere

Rådsmødet havde fokus på Kirkens udvikling i lyset af de meget omtalte kirkelukninger i København Grundlovens 69

Rådsmødet havde fokus på Kirkens udvikling i lyset af de meget omtalte kirkelukninger i København Grundlovens 69 Referat af Rådsmøde i Danske Kirkers Råd Den 21. august 2013 kl. 15.00-18.00 Sankt Andreas Kirke Gothersgade 148, 1123 København K Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax

Læs mere

Referat af Årsmøde i Danske Kirkers Råd

Referat af Årsmøde i Danske Kirkers Råd Referat af Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 3. maj 2014 16.15-18.00 Konventhuset, Domkirkestræde 10. 4000 Roskilde Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg Tel + 45 3543 2943 dkr@danskekirkersraad.dk

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 17. februar 2015 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud fra Margrethe

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 3. december 2014 J.nr. 013 JSS/-- Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Vejle, den 31. januar 2014 J.nr. 013 JSS/dlv Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, fredag den 5. februar 2016 kl. 15-17

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Frederiksberg d. 17. februar 2015

Frederiksberg d. 17. februar 2015 Referat for Rådsmøde 29. januar 2015 Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Giro 605 5710 Frederiksberg

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 22. september 2010 J.nr. 013 JSS/jn MKR 4/10 Protokol fra møde i Folkekirkens

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 12. november 2015 kl. 16.30-20.00 i Københavns Bispegård, Nørregade 11, 1165 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Der forelå afbud

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 17. september 2015 kl. 16.30 20.00 i Bispegården, Nørregade 11, 1165 København K. Afbud fra Ole Pagels 1. Godkendelse af dagsorden. Ad. 1. Ingen bemærkninger

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 30. maj 2017 kl. 16.30 18.00 i Københavns Bispegård, Nørregade 11, 1165 København K med efterfølgende besigtigelse i Ørestaden. Fraværende med afbud:

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet tirsdag den 22. november 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra Anders Gadegaard. Stiftsrådet indledte

Læs mere

S T I F T E L S E S D O K U M E N T. 2. Den danske Folkekirkes mellemkirkelige Råd

S T I F T E L S E S D O K U M E N T. 2. Den danske Folkekirkes mellemkirkelige Råd S T I F T E L S E S D O K U M E N T Undertegnede 1. Danske Kirkers Råd 2. Den danske Folkekirkes mellemkirkelige Råd stifter herved et legat under navnet Det Økumeniske Studielegat med hjemsted i Frederiksberg

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 19. november 2014 kl. 16.30 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud fra Erik Andreassen

Læs mere

Fra sekretariatet: Søren Dalsgaard, Susanne Bak Knudsen (punkt 4), Birger Nygaard, Thorsten Rørbæk og Rebekka Højmark Svenningsen.

Fra sekretariatet: Søren Dalsgaard, Susanne Bak Knudsen (punkt 4), Birger Nygaard, Thorsten Rørbæk og Rebekka Højmark Svenningsen. Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg T: +45 33 11 44 88 interchurch@interchurch.dk www.interchurch.dk Frederiksberg, den 28. april 2016 J.nr. 013 BN/rhs Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

Vedtægter for Oecon I Odense E Navn og hjemsted

Vedtægter for Oecon I Odense E Navn og hjemsted Vedtægter for Oecon I Odense E16 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Oecon i Odense. Foreningen har hjemsted ved Syddansk Universitet, campus Odense. 2 Foreningens formål Foreningen har til formål,

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 22. marts 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet er fastsat føl gende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat

Bestyrelsesmøde. Referat Bestyrelsesmøde Referat Deltagere: Kenneth Flex, (KF) formand, Lene Diemer, (LD) næstformand Søren Brøndum, (SB) Henrik Søltoft, (HS) Andreas Sørensen, (AS) Per Gut, (PG) Mogens Følsgaard, (MF) Stig Jarnbye,

Læs mere

Vedtægt. for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 (lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 42a og 43a) om

Vedtægt. for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 (lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 42a og 43a) om Vedtægt for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 (lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 42a og 43a) om Folkekirkens Skoletjeneste i Frederikshavn Provsti Frederikshavn

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 2. december 2015 J.nr. 013 BN/rhs Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 25493/14 MJOH Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 4. december 2013 J.nr. 013 JSS/-- Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Mødedeltagere: Ester Larsen, Erik Vind, Inger Lund, Rasmus Kr. Rasmussen, Inge Dalsgaard, Jens Rønn Sørensen, Henrik Wigh-Poulsen, Eva

Læs mere

Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 4. september 2013 J.nr. 013 JSS/-- Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd onsdag d. 4. september

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 30. oktober kl. 17.00 i Sognehuset Til stede: Sonia Ellinor Pedersen, Børge Juhl, Georg Hoxer Kjeldsen, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Henning Dahl Madsen,

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016 Dato: Ref.: REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016 Tid: 9.00-13-00 Sted: Birk Centerpark 4,Herning Indkaldte: Jette Dahl Helle Ringsmose Sanne Christensen Linda Ernstsen Marianne

Læs mere

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 14. maj 2011 kl i Jerusalemskirken, Rigensgade 19, 1316 København K.

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 14. maj 2011 kl i Jerusalemskirken, Rigensgade 19, 1316 København K. Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 14. maj 2011 kl. 16.00-18.00 i Jerusalemskirken, Rigensgade 19, 1316 København K. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 110751/12 MJOH Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Vedtægter for DanskOase et fornyelses- og menighedsnetværk

Vedtægter for DanskOase et fornyelses- og menighedsnetværk et fornyelses- og menighedsnetværk 1 Navn Oase-bevægelsen i Danmark er stiftet den 25. august 1989 i Århus. Efter fusion med Dansk Oases Menighedsnetværk er navnet på bevægelsen fra 4. januar 2002 "Dansk

Læs mere

2. Orientering Ændring af bekendtgørelse for fællesfonden - budgetfølgegruppens sammensætning i forbindelse med ændring af stiftsøvrighedens

2. Orientering Ændring af bekendtgørelse for fællesfonden - budgetfølgegruppens sammensætning i forbindelse med ændring af stiftsøvrighedens Budgetfølgegruppen vedrørende fællesfonden Møde d. 1. juli 2013, kl. 10.00-14.00 Referat af møde i budgetfølgegruppen Deltagere: Kjeld Holm, Paw Kingo Andersen, Helle Samson, Inge Lise Pedersen, Klaus

Læs mere

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag Forslag Indkomne forslag til til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 30.-31. oktober 2010 på Jellebakkeskolen ved Århus Forslag vedr. vedtægter Forslag A1 Forslag om nye vedtægter for Folkebevægelsen mod

Læs mere

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre.

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre. Spejdernes bestyrelse Fredag d. 3. november kl. 18.00 lørdag d. 4. november kl. 15.00 REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 for bestyrelsesmøde den 18. og 19. maj 2015 på Sekretariatet i Vejle. Mødet begynder med kaffe, mandag kl. 10.15, og der sluttes med frokost tirsdag kl. 13.00.

Læs mere

Endeligt referat for Fællesmøde for Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage. 5. november 2011 kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand.

Endeligt referat for Fællesmøde for Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage. 5. november 2011 kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand. Endeligt referat for Fællesmøde for Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage. 5. november 2011 kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45

Læs mere

Dronning Elisabeths Alle København S. Rettelser sendes til senest den 4. december Derefter er referatet godkendt.

Dronning Elisabeths Alle København S. Rettelser sendes til senest den 4. december Derefter er referatet godkendt. UDKAST Referat af Fællesmøde Den 21. november 2013 kl 15.00-18.00 Sankt Annæ Kirke Dronning Elisabeths Alle 3 2300 København S. Rettelser sendes til hs@danskekirkersraad.dk senest den 4. december 2013.

Læs mere

1. Velkommen ved Rita Jørgensen, formand for Stående Udvalg Mads Christoffersen indledte med en kort velkomst og en bøn.

1. Velkommen ved Rita Jørgensen, formand for Stående Udvalg Mads Christoffersen indledte med en kort velkomst og en bøn. Referat for møde i Økumenisk Forum Den 25 april 2015 kl. 10.00 Roskilde Baptistkirke Vindingevej 32A, 4000 Roskilde. Rettelser til referatet sendes til mc@danskekirkersraad.dk senest 4. maj 2015. Herefter

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 10. ordinære møde den 27. februar 2012 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 10. ordinære møde den 27. februar 2012 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 23798/12 MJOH Referat af Stiftsrådets 10. ordinære møde den 27. februar 2012 i Aalborg Bispegård Til stede: Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti), Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti),

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift. 16.30 20.00 i. Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet. Tirsdag den 12. maj 2015 kl.

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift. 16.30 20.00 i. Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet. Tirsdag den 12. maj 2015 kl. Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet er fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden.

Læs mere

Vedtægter for Søhøjlandets Kirke

Vedtægter for Søhøjlandets Kirke Vedtægter for Søhøjlandets Kirke en Evangelisk Luthersk Frimenighed 1 Navn og hjemsted Menighedens navn er Søhøjlandets Kirke, og er oprettet i 2008 som valgmenighed med navnet Søhøjlandets Valgmenighed.

Læs mere

Referat for Rådsmøde 30. august Frederiksberg d. 12. september 2017

Referat for Rådsmøde 30. august Frederiksberg d. 12. september 2017 Referat for Rådsmøde 30. august 2017 Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Giro 605 5710 Frederiksberg

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol MKR 2/11

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol MKR 2/11 Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 4. maj 2011 J.nr. 013 JSS/jn Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Arbejdsplan DANSKE KIRKERS RÅD

Arbejdsplan DANSKE KIRKERS RÅD Arbejdsplan 2017-2019 DANSKE KIRKERS RÅD INDHOLD 1. Indledning 3 1.1 Vores formål 3 2. Arbejdsplan 2017-19 3 2.1 Behovet for Danske Kirkers Råd 3 2.2 Prioritering 4 2.3 Fokusområder 2017-19 4 2.3.1 Frihed

Læs mere

Vedtægter for Oxfam IBIS Udkast til vedtægtsændringer 2015 til Generalforsamling [Vedtaget på Generalforsamling for IBIS den xx dato 2016]

Vedtægter for Oxfam IBIS Udkast til vedtægtsændringer 2015 til Generalforsamling [Vedtaget på Generalforsamling for IBIS den xx dato 2016] Vedtægter for Oxfam IBIS Udkast til vedtægtsændringer 2015 til Generalforsamling 16.12.15 [Vedtaget på Generalforsamling for IBIS den xx dato 2016] 1. Navn Stk. 1. Organisationens danske navn er Oxfam

Læs mere

Vedtægter for FrikirkeNet

Vedtægter for FrikirkeNet Vedtægter for FrikirkeNet PRÆAMBEL FrikirkeNet er et samarbejde, der består af de til enhver tid tilsluttede enkeltstående kirker, institutioner og tjenesteorganisationer i Danmark. FrikirkeNet er et netværkssamarbejde

Læs mere

Protokol fra MKR 2/17 møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, onsdag den 19. april 2017 kl. 11:00 til 15:45, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg

Protokol fra MKR 2/17 møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, onsdag den 19. april 2017 kl. 11:00 til 15:45, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Frederiksberg, den 28. april 2017 J.nr. 013 Protokol fra MKR 2/17 møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, onsdag den 19. april 2017 kl. 11:00 til 15:45, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Til stede:

Læs mere

fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl

fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl Dagsorden og referat: fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl. 14.00 Mødedeltagere: Afbud: Fra Stiftet: Erik Vind, Ester Larsen, Jens Hebsgaard, Lars Ole Johnsen, Grethe Krogh Jakobsen, Mads

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 24. november 2010 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Arthur T. Mønsted, Pernille Østrem, Tom Allan.

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT Den 6. februar 2011 Tidspunkt : Fredag den 6. januar kl. 15.00 17.00. Sted : Arne Ennegaard Jørgensens kontor Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer : Arne Ennegaard

Læs mere

Afbud fra Børge Dahslund Anne-Sophie Olander Christiansen deltog fra kl. 17:50 (konfirmandtræf)

Afbud fra Børge Dahslund Anne-Sophie Olander Christiansen deltog fra kl. 17:50 (konfirmandtræf) Referat for: Roskilde Domprovstiudvalg PU møde 2. februar 2016. Kl. 17:00-20:00 Mødested: Domprovstegården Afbud fra Børge Dahslund Anne-Sophie Olander Christiansen deltog fra kl. 17:50 (konfirmandtræf)

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 8. ordinære møde den 23. august 2011 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 8. ordinære møde den 23. august 2011 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 76404/11 MJOH Referat af Stiftsrådets 8. ordinære møde den 23. august 2011 i Aalborg Bispegård Til stede: Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti), Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti),

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder VEDTÆGTER for DANSK LIVE - Interesseorganisation for festivaler og spillesteder Vedtaget på generalforsamlinger i Festivaldanmark.dk og [spillesteder dk] d. 29.4.2011 Revideret på generalforsamlinger i

Læs mere

INDSTILLING OG BESLUTNING

INDSTILLING OG BESLUTNING Som opfølgning på Evaluering af lokaludvalg i København fra august 2010, skal Økonomiudvalget tage stilling til principper for ændringer i lokaludvalgskonceptet. INDSTILLING OG BESLUTNING Økonomiforvaltningen

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 14. februar 2019 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 14. februar 2019 kl Blad nr. 3430 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 14. februar 2019 kl. 16.30 Afbud: Annie Larsen, Mette E. Bruun, Torben Jeppesen, Bjarne Hald Dagsorden Mødet indledes med spørgetid. 1. Godkendelse

Læs mere

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Tænketanken Cevea. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens virke er af landsdækkende karakter. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter for foreningen "Gentofte vågetjeneste" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Gentofte vågetjeneste". Stk. 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd

Folkekirkens mellemkirkelige Råd Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 13. maj 2009 J. nr. 013 JSS/jn MKR 2/09 Protokol for møde i Det mellemkirkelige

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 Søndag d. 9. september 2012, kl. 13.00-17.30 i Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6, 1. sal, 1007 København K. REFERAT Dagsorden

Læs mere

Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg

Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg 1 Navn KFUM og KFUK i Viborg Stiftet år og dato: Fællesforening 01.01.1962 KFUM 21.11.1902 KFUK 02.01.1884 Hjemstedskommune: Viborg Distrikt: Distrikt

Læs mere

Vejledende vedtægter for distriktsforeninger

Vejledende vedtægter for distriktsforeninger Vejledende vedtægter for distriktsforeninger En distriktsforening er en selvstændig forening, som selv fastsætter sine vedtægter. Vedtægterne må ikke være i strid med Landsforeningens til enhver tid gældende

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 17. marts 2016 kl

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 17. marts 2016 kl Blad nr. 3128 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 17. marts 2016 kl. 16.30 Dagsorden Afbud fra Maria Harms og Tina Birk Klein Torsten Dyngby indkaldt som suppleant for Henrik Bondo Nielsen Beslutning

Læs mere

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl. 18.00 lørdag d. 16. september kl. 15.00 Sted: Brogården, Middelfart REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 9. ordinære møde den 24. oktober 2011 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 9. ordinære møde den 24. oktober 2011 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 98086/11 MJOH Referat af Stiftsrådets 9. ordinære møde den 24. oktober 2011 i Aalborg Bispegård Til stede: Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti), Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti),

Læs mere