Dansk Retrieverklub Region Nordjylland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Retrieverklub Region Nordjylland"

Transkript

1 Dansk Retrieverklub Region Nordjylland Årsmøde )Valg af dirigent: Mette Urup foreslås af regionsledelsen (RL) til dirigent, og hun vælges til dette. Hun oplyser, at årsmødet er rettidigt varslet på regionens hjemmeside, på regionens hjemmeside og i Retrieveren. 2) Valg af referent: Gitte Schou Nielsen vælges til referent. 3) Valg af stemmetællere: Freja Henriksen og Merete Meling Nielsen vælges til stemmetællere. 4) Årsberetning fra RL og fremlæggelse af planer for fremtidigt samarbejde ved Thomas Kaldsen: Vi har taget afsked med det gamle år, og et nyt spændende år er i vente DRK Nordjylland skal igen aflægge sin årsberetning dette er regionens 47. Årsberetning, og min første som regionsleder. Som indledning kan jeg fortælle at der nu er 415 nordjyske medlemmer, hvilket er en lille tilvækst siden sidste år. Vi har i løbet af 2015 modtaget omkring 80 nye medlemmer. Disse er generelt opdrætter medlemmer, som desværre fra falder igen når kontingentet igen skal indbetales, og det er dem vi forsøger at fastholde i klubben. Aktiviteterne var hurtigt i gang i 2015, et dirigeringskursus kørte med stor tilslutning oppe i Hune plantage, og et samarbejde med region øst, gav vores vinderklasse muligheden for at køre en fælles træning. Året startede også med en frisk og kold prøve i Hvorup, og træningspladserne fulgte hurtig med, med gode aktiviteter og tilbud til regionens medlemmer. Vi har igennem året set stor interesse for vores træningstilbud rundt om på træningspladserne og jeg er stolt over det gode samarbejde og planlægningsarbejde der ses imellem pladsformændene og instruktørerne. Vi er i regionen stolte over at kunne se tilbage på et år hvor vores Nordjyske prøver har været velbesøgte, og vi kan kun være glade på prøveledernes, assistenternes og hjælpernes vegne, over den positive og gode feed back der kommer retur fra ekvipagerne.

2 Men det er desværre ikke altid kun positiv kritik som vi hører om, eller kan læse, bla. som facebook opdateringer mm. Det er rigtig ærgerlig at se frivillige menneske gøre en stor indsats, og give afkald på deres fritid, for så bagefter at blive belønnet med utak og kritik. Desværre skal der kun en negativ kommentar til at ødelægge så mange andre, og det er ærgerligt. Jeg har allerede personligt som regionsleder lagt øre til en masse fnidder og fnadder, og det syntes jeg er ærgerligt at vi som klubkammerater skal bruge vores tid på, frem for at skabe liv, glæde og drift i klubben. Små ting som forkert opdaterede resultater, (som nemt kan rettes på nettet), hvem må træne hvor, brok over skue præmier osv.. fylder for meget, og skaber dårlig karma, og det bør i tænke på!! Vi gør i regions ledelsen det bedste vi kan for at til gode se bredden, og vores beslutninger er ikke altid den rigtige, og jeg har den største respekt for dem som personligt kontakter os, tager dialogen så vi i fællesskab og i klubbens interesse får truffet de rigtige beslutninger. Så i fremtiden, gå til hovedet så tager vi den derfra. Husk!! at føre hund er en Gentleman Sport Vi holder årligt et eller to møder med træningspladserne for at sikre os kontakten til dem. Hensigten er at imødekommer pladsformændenes ønsker og eller få løst ting og problem stillinger som ikke løses i den daglige kontakt. Regionsledelsen er også repræsenteret i de forskellige udvalg og vi forsøger på den måde at være orienteret bedst muligt. Endvidere skal det også sikre en direkte kontakt til regionsledelsen hvis udvalgene har noget de ønsker behandlet. Igen i år er vi stolte af vores regnskab, ikke at et stort overskud er målet i sig selv, men det giver frihed til at investere i materialer og i medlemmerne og instruktørerne, med uddannelse og kurser. Vi bevæger os desværre også i en retning hvor det, at finde trænings terræn bliver en udfordring, og på sigt kan det også medfører regionen en økonomisk mer udgift. Fx terrænet i Hvorup, her er det ikke længere muligt jf. nye bestemmelser der gælder for alle forsvarets øvelsespladser, at benytte dette til træning. Medmindre man lejer sig ind. Her taler vi om 100kr pr time pr område. Det kommer til at give Aalborg træningsplads problemer med terræn samt extra udgifter og mere arbejde i form af planlægning og koordinering.. DRK Nordjylland har også i det sidste år været repræsenteret til forskellige arrangementer. Bla. OUTDOOR i Aalborg kongres og kulturcenter. JAGT & FISKERI MESSE i messecenter Vesthimmerlands.

3 JAGTENS DAG i Hobro. HUND I HUNE. Alle stederne har vi været godt bemandet, og det er en fornøjelse at vi i fællesskab kan repræsenterer klubben. Allerede den 27. & 28. februar er vi igen inviteret til at deltage på Jyllands store Outdoormesse Jagt & fiskeri i messecenter Vesthimmerlands i Aars. I er alle mere end velkommen til at deltage disse dage, og være garanter for regionen. De nordjyske hunde og deres førere har igen i år opnået store og flotte resultater rundt om i Danmark og i udlandet, vi vil senere vende tilbage til listen over hunde og deres førere. Man taler meget om at tilgodese bredden i klubben, og vi arbejder målrette med at kunne opfylde og tilgodese medlemmernes ønsker i klubben. Vi har i løbet af året afholdt forskellige tema aftener hvor medlemmerne kunne deltage og høre om alt lige fra kiropraktik til hvalpe fødsler og drægtighed mm. Dette er også meget velbesøgt og der kommer altid nye ansigter fra klubben på sådanne aftner. Men også de aktive, aktiviteter har vi fokus på. Himmerland kan fx tilbyde familie hold træning. Endvidere har vi modtaget et forslag om at afvikle et Retriever rally i DRK Nordjylland, hvilket kører med meget stor succes i Nordsjælland. Ideen og forslaget er kommet fra Carina Olsen og jeg ved hun er fyldt med en masse gode og sjove ideer til arrangementet, som hun selv har foreslået at være tovholder på. Vi er i regionsledelsen altid rigtig lydhøre overfor indkommende ideer og forslag til angementer. Man har de sidste år haft stor Focus på fastholdelses politikken i klubben, vi havde i regionen allerede sidste år taget det initiativ at udarbejde et velkomst brev og en velkomst pjece, som skulle sendes til nye medlemmer. Den gode vækst i medlemmerne, og den stigende porto udgift ved post Danmark medførte også at vi måtte se i anden retning, nemlig den digitale. Vi havde udmeldt en lancering af denne pjece på hjemmesiden hen over efteråret 2015, men en udvikling af en mobil version af vores hjemmeside krævede en del arbejde. Jan Jørgensen vil senere på vegne af webudvalget udmelde en forventet lancering af pjecen på hjemmesiden. Men med stor tilvækst i medlemmerne, større krav til arrangementer og tema aftner mm, bør og skal vi også tilgodese vores instruktører, for uden dem var der ingen drift og flow i klubben.

4 I den forbindelse har vi i regionen tænkt os at gentage succesen fra 2011, hvor vi havde en instruktørweekend på Læsø, og den første weekend i april danner Gammelgården rammerne for dette arrangement. Et arrangement hvor vores succeskriterier, hedder hygge og sammenhold, træning med egen hund og at få træningspladserne ensrettet med hensyn til holdnavne, indhold og krav, hvilket forhåbentligt giver os et stort og godt grundlag at arbejde videre på. Vi har inviteret Heidi Kvan og Aase Tøfte fra Norge, og en model kunne være at køre et lydighedsspor fx, formiddag begge dage om et markprøvespor om eftermiddagen. Med henblik på hovedbestyrelsens intentioner om at igangsætte yderligere tilbud/tiltag rettet mod medlemmerne, samt behov for uddannelse/ efteruddannelse, har vi i Region Nordjylland søgt bestyrelsen om støtte til et arrangementet på Læsø, som uddanner/efteruddanner vores instruktører samt bredde I regionen. Vi har nedsat en arbejdsgruppe, således vi kan få alle gode ønsker med i processen. Endvidere har vi foreslået, at DRK er repræsenteret med en repræsentant fra TU, hvilket vi kun vil anbefale med henblik på at formidle ideen og inspirationen til bredde i klubben. Udover at tilbyde vores instruktører sådanne arrangementer, gratis træning samt gavekort, har vi også været inde omkring dækning af andre udgifter, fx kørsel, det er noget vi har stor fokus på i ledelsen, og vi arbejder målrettet med at komme frem til en økonomisk holdbar og gennemtænkt løsning. Jeg vil gerne afslutte min beretning med at takke alle dem som på en eller anden måde gør en indsats her i klubben, vi er rigtig glade for jeres hjælp til vores aktiviteter, men vi ser gerne endnu flere frivillige så arbejdet kan fordeles på flere hænder. (Jeg vil gerne sige tak for indsatsen til Bente Sand og Hanne Koldkær som har valgt at stoppe i regionsledelsen) Tak til vores terrænværter som gør det muligt at afholde prøver i det nordjyske. Tak til sponsorerne som gør skuer og prøver til noget ekstra særligt. Allersidst vil jeg sige tak for det gode samarbejde i regionsledelsen. Knæk og bræk derude i På ledelsens vegne /Thomas Kaldsen. 5) Orientering fra pladsformændene:

5 Poul Erik Hansen, Frederikshavn Træningsplads oplyser, at der i Frederikshavn i 2015 har været 3 X brugsprøvehold ved Viggo Sørensen 2 X begynderklassetrænig ved Sanne Jeppesen 3 X åben+ klassetræning ved Poul Erik Hansen. Holdene er afviklet med god tilslutning. Jette Søndergaard, Aalborg/Jammerbugt Træningsplads & Himmerland Træningsplads takker alle instruktører for samarbejdet i Hun oplyser, at Merete Meling Nielsen nu overtager pladsformandsposten i Aalborg. Jette Søndergaard oplyser endvidere, at der har været god tilslutning til alle hold, dog med undtagelse af brugsprøveholdet i Aalborg i efteråret, som måtte aflyses. Aalborg/Jammerbugt Træningsplads har haft 174 kursister igennem, mens Himmerland Træningsplads har haft 151 kursister igennem i Merete Meling Nielsen præsenterer sig selv og fortæller, at hun er klar til og ser frem til at tage udfordringen som pladsformand op efter Jette Søndergaard. 6) Orientering fra Markprøveudvalget ved formand Jesper Larsen: Der fremlægges en oversigt, der viser, at der i 2015 på årets C-prøver (UWT januar, C-prøve februar, Trippel arrangement i maj og markeringsmesterskab i september) har været tilmeldt samme antal hunde som ved tilsvarende prøver i Dog tilføjes det, at den aflyste UWT i oktober gav et samlet resultat på 56 hunde mindre på C-prøver i De officielle prøver (WT forår og efterår, B-prøve forår og efterår) samlet set havde 30 hunde mere på prøverne i 2015 sammenlignet med Dertil kommer WT i september med 98 hunde. Samlet set har der i 2015 været 639 hunde på prøver mod 567 hunde i 2014, d.v.s. 72 hunde mere i ilden i Jan Jørgensen tilføjer til orienteringen, at der i forbindelse med UWT i Hvorup i år er store udfordringer med deltagelse af vinder-klassehunde, da disse er optagede af andre arrangementer. 7) Orientering fra skueudvalget ved Jette Søndergaard: Beretning Skueudvalget I skueudvalget har der i 2015 varet afholdt skue på trippelarrangemet i Astrup i maj med ca. 30 hunde.

6 Og her var der også kvalifikationsprøve i samarbejde med Raceledelsen for Golden og mener det var 24 hunde der var tilmeldt. Der var i august afholdt trimmekursus hos Bent Rasmussen, med 8 tilmeldte. Tak til Bent for undervisning og en lærerig dag. I december var der juleskue med 100 tilmeldte hunde og 9 til Brugsprøve. Der var dommere fra Belgien. Vi havde på opfordring fra udstillere lavet en Ck klasse, hvor alle hunde der havde fået Ck få udstilling skulle stille, det var ikke en god ide. Så det bliver lavet om igen. Der var desværre en del kritik fra labradorfolket, som ikke mente at dommeren var kompetent til opgaven. Ligeledes var der kritik for dem over at der ikke var ret mange præmier til labrador ringen. Men vi kan desværre ikke hekse. Der var sendt mail rundt til alle kenneler i regionen og også uden for regionen. Men ikke særlig stor feed bak. Ligeledes har der både i Retriveren og på hjemmesiden stået at hvis man havde lyst at sponcere kunne man henvende sig på mail til Jenni Guldbæk. Foderfirmaer m.m var der heller ikke respons fra. Men jeg håber da heller ikke man kun kommer for præmien, men mest for at få hunden bedømt og for at få en god dag med andre hundefolk. Men heldigvis kan der også komme noget positivt ud af al den negative kritik,( vi har ikke noget mod kritik, bare det kommer direkte til os i stedet for at det står på facebook ). Tine Norup meldte sig hurtigt til skueudvalget for at tilbyde sig med at finde dommere og sponcore. Og hun har allerede fundet nogle sponcore og dommer til juleskuet er fundet. Dommer Labrador bliver : Eva Ebeling fra kennel Strato, og Beate Ting dømmer resten og de er begge aut. For gruppe 8. Og de kommer begge fra Tyskland. Til trippelarrangemente i Astrup Kommer Kaj Falk Andresen og dømmer skue og han er AUT. På alle retriever - Flat. Der er igen i år Kvalifikationsprøve i samarbejde med Raceledelsen for Golden. Kristian Brix kommer og dømmer både exteriør og markprøvedelen. Til slut vil jeg sige tak til Bent Rasmussen for hans hjælp som Skueleder på juleskuet På skueudvalgets vegne Jette Søndergård 8) Orientering fra WEB-udvalget ved Jan Jørgensen: Hjemmesiden

7 I 2015 siger statistikken at der i gennemsnit hver dag har været 537 besøgende. Dette tal skal dog tages med et gran salt, da en del af dem er robotter der indekserer siden til søgeformål o.a Hvad det reelle tal er, er svært at sige, men godt 40% af besøgene på siden kommer fra danske IP adresser. Vi har de sidste par år fået delt arbejdet med hjemmesiden ud på flere hænder, når det handler om oprettelse af tilmeldinger til skuer, prøver og træninger, uden det har givet problemer med for mange kokke, alle der har adgang til administrationsdelen har været meget påpasselige med arbejdet. Den tekniske del af hjemmesiden bliver der løbende udviklet på og vi har i 2015 fået oprettet en mobilversion af siden, som lige havde et enkelt host den første dag den blev søsat, men ellers tilsyneladende fungerer efter hensigten. Der er i løbet af året også blevet udviklet på det bagvedliggende system, som gør administrationen nemmere. Den i særklasse mest benyttede funktion på hjemmesiden er kalenderen, som står for % af besøgene på siden. Derudover er det tydeligt at se på trafikken, hvornår der kommer tilmeldinger til træninger og prøver. Har vi den hjemmeside vi gerne vil have? Jeg ved det faktisk ikke, da der ikke i den tid jeg har haft ansvaret for hjemmesiden har været en overordnet diskussion af hvilke mål vi skal opstille og hvilke midler vi skal bruge for at formidle regionens aktiviteter bedst muligt via hjemmesiden, eller hvad medlemmerne i regionen gerne ser der sker på hjemmesiden. Er det nok at fortælle om hvad der kommer til at ske, eller skal vi lægge mere arbejde i at fortælle om de afviklede aktiviteter og andre ting der sker i regionen? Det er nok en diskussion værd. Jeg har nu i nogle år været ansvarlig for hjemmesiden og har i det sidste år ikke haft den energi som jeg gerne ville lægge i hjemmesiden, men da Malene Oredsen nu, efter et langt tilløb fra min side, bliver en aktiv del af hjemmesiden så tror jeg på at vi sammen kan gøre siden bedre end den er nu. Skulle der være nogen der har lyst til at være med til at udvikle / bidrage til sidens indhold så er de mere end velkomne! I løbet af året har regionen fået ny facebook side, da administratoren / opretteren af den gamle facebook side ikke ønskede at give regionen administrator adgang til siden. Jesper Simensen fik dog hurtig en ny facebookside oprettet og op at stå, som hurtigt blev delt og kendt i bredere kredse end den gamle.

8 Og hvor mange penge har vi så brugt på hjemmesiden sidste år? Domænenavn: 45,- kr. Webhotel: 168,- kr. Oprettelse af mobilversion: 1.000,- kr. /Jan Jørgensen. 9) Orientering fra PR-udvalget: Der er ingen beretning. 10) Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse samt budget for 2016: Regnskabet for 2015 viser et årsresultat på kr (mod kr i 2014), regnskabet godkendes. Fin Mikkelsen spørger til, hvilket telt, der ifølge regnskabet er indkøbt. Der orienteres om, at det er et telt, der bruges ved udstillinger. Endvidere spørges der om om medlemskontingentet går til hovedklubben, hvilket bekræftes. Vedrørende budget 2016 er det budgetterede resultat på kr. Der var ikke spørgsmål til budgettet. 11) Valg til RL, incl suppleanter: Det oplyses at Bente Sand er på valg, men ikke ønsker genvalg. Jette Søndergaard er på valg og genvælges iht. gældende reglement. Endvidere stiller følgende kandidater op til valg: Birte Rosenkrantz, Helga Friis Thorstein og Hanne Koldkær. Efter afstemning ved mødet er resultatet: Birte Rosenkrantz vælges til RL. Hanne Koldkær 1. suppleant Helgas Friis Thorstein 2. suppleant. 12) Valg af revisor og revisorsuppleant: RL stiller forslag om, at Ole Jensen vælges til revisor. På mødet vælges således Ole Jensen til revisor, og til revisorsuppleant vælges Inge Merete Nøhr. 13) Behandling af indkomne forslag: Der er ikke indkommet forslag.

9 14) Uddeling af hæder og pokaler ved Thomas Kaldsen: 25 års jubilæer Flemming Bang. Karen Finstad. Henrik Hjort. Jens A Jensen. Ulla Pedersen. Niels Ryesgaard. Markpokalen 5.vinder Lærkeredens Ask med 560 Point. 4.vinder Lærkeredens Bifrost med 695 point 3. vinder Lærekredens Lærke med 1430 point 2. vinder Moukjærs Aiko med 1470 point. Årets bedste markhund er DKBRCH DKWTCH 2.RM15 Thirsgaards I Caught Fire med 3090 point Hunde der har fået titler i årets løb. Dansk og Norsk Spor champ Jægerslund`s Simo Ejet af Fredrik Svendsen International Udstillings champ Thevenet Energia Positiva ( Santi ) ejer Anette og Bent Overvad Rasmussen DKWTCH 14/ Thirsgaards I Caught Fire DKBRCH 29/ Thirsgaards I Caught Fire Ejer Holger Davidsen DKJCH 18/12 Lærkeredens Ask Ejet af Ruth og Ove Simonsen NOJCH Lærkeredens Sejer Ejet af Anette og Peter Abel.

10 Årets Nordjyde pokal Også i år skal vi kåre et af vores nordjyske medlemmer til årets nordjyde. En særlig vandrepokal som blev stiftet i 1996, af kennel Dalhus. Jeg har som regionsformand det privilegium i samarbejde med udvalgsformændene i markudvalget og skueudvalget at uddele denne vandrepokal til en person fra regionen som i årets løb har udført et stort stykke arbejde for retrievere i regionen. Før jeg bevæger mig ind på den pågældende person, vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle de nordjyder der i dagligdagen yder en stor indsats her i regionen. Jeg vil gerne takke vores pladsformænd og instruktører for deres kæmpe indsats ude på træningspladserne. Endvidere vil jeg gerne takke vores Prøveledere og assistenter såvel på A-prøver- officielle samt uofficielle prøver, i gør det muligt at kunne tilbyde vores klubs medlemmer spændende og velfungerende prøver. Tak til vores terrænværter og sponsorer. Tak til regionens dommere som hvert år indgår i klubben stab og er med til at opretholde et godt samarbejde på tværs af regionerne. Tak til alle vores hjælpere som stille op og yder en kæmpe indsats og er med til at inspirere og afvikle vores nordjyske prøver med stor succes. Sidst men ikke mindst vil jeg takke alle dem som besidder en udvalgspost, I er med til at forme regionen og trække klubben i den retning vi skønner bedst for bredden. I gør hver især jeres del til at bære regionen frem, og jeres hjælp og indsats er prisværdig, med vi kan kun udnævne en Årets Nordjyde og nu vil jeg så prøve at beskrive personen uden at afsløre denne identitet fra starten. Jeg vil mene at personen er kendt og vellidt af de fleste her i regionen. Personen er altid hjælpsom og i mødekommende og det er uanset hvem der behøver hjælp eller et godt råd med på farten. Vedkommende ses i dagligdagen som en iderig person, fuld af inspiration og nye kreative måde at forbedre indlæringen af lydighed og dressur. Vedkommende er heller ikke bleg for at komme med en impulsiv ideer, hvilket blev set i forbindelse med kampagnen Apporter for livet mod cancer Vedkommende er ikke bange for at sige sin mening højt og stå ved sit standpunkt. Dommerne siger om personen Du er autoritær på en måde, man ikke kan blive fornærmet eller stødt over!!! Personen siger selv om sig selv!!! KUN TÅBER RYDDER OP GENIER BEHERSKER KAOS!!

11 2015 blev året hvor vedkommende fik sin debut som prøveleder, på en rigtig fin og rost prøve, en prøve som gav nogle uforudsete udfordringer, men disse blev håndteret og afhjulpet på en fornuftig og god måde, hvor du holdte hovedet koldt og bevarede overblikket. Jeg ved at, det er en person vi i klubben vil få rigtig meget glæde af i de kommende år, og forhåbentligt i mange mange år ud i fremtiden. Carina Olsen vil du tage i mod prisen som årets Nordjyde.? 15) Eventuelt: Jesper Thomsen oplyser, at klubben har deltaget ved Hundefestival i Hune de seneste 3 år. Der bliver flere og flere opgaver ift. at finde sponsorer, toiletvogne mm så opgaven griber om sig. Jesper Thomsen spørger derfor, om vi som klub skal fortsætte med at arbejde med dette, for så vil han gerne have hjælp af 2-3 personer mere (hjælp til selve standen, telt, pjecer, koordinering af hjælpere på dagene etc). Thomas Kaldsen lægger op til, at klubben fortsætter og, at RL støtter op om dette. Ole Jensen spørger, hvor vi finder hjælpere til prøverne. Henviser til hjemmesiden, hvor det fremgår, at når man tilmelder sig træning er det god stil at hjælpe til ved en prøve. Han spørger også om, hvor mange der går til træning, som ikke hjælper? Thomas Kaldsen svarer, at formuleringen på hjemmesiden er inspireret af andre regioner. Der er en tendens til at det er svært at finde prøveledere og hjælpere til andre tunge poster. Planen er, at instruktørerne fremadrettet skal opfordre kursister til at hjælpe på prøverne. Poul Erik Hansen opfordrer til telefonisk at kontakte folk, der ønskes til prøveledere eller dommer i stedet for bare at sende dem en mail eller sms meden forespørgsel. Thomas Kaldsen svarer, at dette bestræbes, men at det kan være svært at træffes folk på telefonen. Sanne Jeppesen spørger om det ikke er lettere at få hjælpere efter, der er kommet tilmelding via nettet? Ole Jensen svarer, at der kun er ganske få tilmeldinger som hjælpere på årets prøver så vidt. Mette Urup oplyser, at hun har fået hjælpere nok uden, at hun skulle pive alt for meget. Merete Meling Nielsen problematiserer, at hjælpere ved indskrivning ved WT for lov at stille hund på samme prøve. Efterspørger en løsning, da det ellers kan betyde mangel på reel hjælp ifm bla. froskosten senere på dagen etc. Mette Valbak siger, at det er svært at være hjælper på en prøve, hvor man også vil at føre hund, hvilket Hans Jørgen Dyhrhave tilslutter sig. Mette Urup foreslår en mere flexibel tilmedingsform for hjælpere. Thomas Kaldsen siger, at det må være op til den enkelte prøveleder, hvordan det gribes an med hjælperne. Der må planlægges bedre.

12 Merete Meling Nielsen siger, at det er svært at hjælpe på en WT, hvor man fører hund. Mette Urup synes, at der er rart, at nogle melder sig som hjælpere også selv om det kun er for nogle timer. Ole Jensen siger, at man bør kunne holde én weekend fri til at hjælpe på en af prøverne, man kan stille hund på alle de andre prøver. Viggo Sørensen tilkendegiver, at man bør holde sig til samme hjælper prøven igennem, fx bør det være samme kaster for at lave ens forhold for alle deltagere. Ellers giver det anledning til ballade. Fin Mikkelsen siger, at vi har så mange arrangementer. Hvorfor kan vi ikke bare servicere en hel dag. Vi bliver fint serviceret i andre regioner, når vi er til prøver der. Sane Jeppesen opfordrer til at man ikke på den samme prøve er hjælper og fører hund. Birte Rosenkrantz foreslår man i stedet ved tilmelding som hjælper kan tilføje i hvilket tidsrum, man kan være behjælpelig, i bemærkningsfeltet. Diskussion lukkes her, og RL takker for input. Fin Mikkelsen spørger hvor de kommende instruktører er blevet af? Hertil nævner Thomas Kaldsen bla. Kim Lybech, Sofia og Finn Kier Hansen og Carina Olsen, som nye instruktører. Desuden er flere i kikkerten. Muligheden for at lave fælles introaftener med naboregioner for nye, potentielle instruktører drøftes som en mulighed. Tak for et godt Årsmøde Med venlig hilsen regionsledelsen. Referent Gitte Skov Nielsen & Thomas Kaldsen.

Dagsorden den 26. februar

Dagsorden den 26. februar Mødet blev afholdt hos Hanne Koldkjær Aalborgvej 488, 9352 Dybvad Tlf. 9886 4014 rykind@c.dk Indkaldte. Thomas Kvist Kaldsen Jette Søndergaard Per Krogsgaard Nielsen Michael Justesen Bente Sand Helga Thorstien

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Regionsmøde med pladsformænd og udvalgsformænd. Hanne Koldkjær, Aalborgvej 488, 9352 Dybvad. Repræsentant Aalborg træningsplads Web udvalg.

Regionsmøde med pladsformænd og udvalgsformænd. Hanne Koldkjær, Aalborgvej 488, 9352 Dybvad. Repræsentant Aalborg træningsplads Web udvalg. Mødereferat: Regionsmøde med pladsformænd og udvalgsformænd. Dato: Tirsdag den 9. Juni 2015.06.10 Sted: Hanne Koldkjær, Aalborgvej 488, 9352 Dybvad. Deltagere: Thomas Kvist Kaldsen (TKK ) Formand RL. Per

Læs mere

Referat af årsmøde i DRK region Nordjylland Onsdag d. 23.01.13. Der var 36 medlemmer tilstede

Referat af årsmøde i DRK region Nordjylland Onsdag d. 23.01.13. Der var 36 medlemmer tilstede Referat af årsmøde i DRK region Nordjylland Onsdag d. 23.01.13 Der var 36 medlemmer tilstede 1) Valg af dirigent v. Mette Urup Regionsleder Mette Urup byder velkommen. Regionsledelsen foreslår Luise Rasmussen

Læs mere

Sidste referat er godkendt og underskrevet.

Sidste referat er godkendt og underskrevet. Møde sted Hanne Koldkjær. Mødetidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup. Jette Søndergaard. Martin Hansen. Hanne Koldkjær. Bente Sand. Per K. Nielsen. Thomas Kaldsen. Bente Sand havde meldt afbud, resten

Læs mere

Dansk Rettiver Klub Region Nordjylland Årsmøde 26. januar 2017

Dansk Rettiver Klub Region Nordjylland Årsmøde 26. januar 2017 Dansk Rettiver Klub Region Nordjylland Årsmøde 26. januar 2017 1. Valg af dirigent Regionsledelsen (RL) foreslår Louise Rasmussen til dirigent og hun vælges til dette. Hun oplyser, at årsmødet er rettidigt

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Den mundtlige beretning for 2017 Planer for det fremtidige arbejde i 2017 Regions Ledelsen har udvalgt nogle indsatsområder for 2017. Som man bemærker er det de samme indsatsområder vi har haft de seneste

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

REFERAT AF ÅRSMØDE I DRK-NORDJYLLAND D. 26-01-2011 JF. RETTIDIG UDSENDT DAGSORDEN. 35 stemmeberettigede var mødt op.

REFERAT AF ÅRSMØDE I DRK-NORDJYLLAND D. 26-01-2011 JF. RETTIDIG UDSENDT DAGSORDEN. 35 stemmeberettigede var mødt op. REFERAT AF ÅRSMØDE I DRK-NORDJYLLAND D. 26-01-2011 JF. RETTIDIG UDSENDT DAGSORDEN. 35 stemmeberettigede var mødt op. Regionsleder Mette Urup bød velkommen. 1. Valg af dirigent Poul Sørensen takkede for

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12

Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 Årsmøde Region Midtjylland 16.1.2013 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 1. Valg af dirigent Jon Andersen 2. Valg af referent Ane Gleerup 3. Valg af mindst 2 stemmetællere Egon Andersen Kirsten Vestergaard

Læs mere

Referat af Årsmøde for DRK Nordjylland.

Referat af Årsmøde for DRK Nordjylland. Referat af Årsmøde for DRK Nordjylland. Onsdag 31.01.2018, kl. 19.00 Sted: Shell Motel & Cafeteria, Hobrovej 12, 9530 Støvring Antal fremmødte: 54 Regionsledelsen var fuldt repræsenteret; Sanne Vig Jeppesen,

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

REFERAT AF ÅRSMØDE I DRK REGION NORDJYLLAND 2015

REFERAT AF ÅRSMØDE I DRK REGION NORDJYLLAND 2015 Årsmødet den i DRK Region Nordjylland blev i år afholdt på Vejgaard Bibliotek i Aalborg. I år havde vi heldigvis ikke det voldsomme vinter vejr og trafikale problemer, som vi havde sidste år, og det resulterede

Læs mere

På Regionsledelsesmødet den 13. februar konstituerede RL sig således:

På Regionsledelsesmødet den 13. februar konstituerede RL sig således: Regionsledelsens beretning for 2013 På årsmødet den 23. januar blev Inge Lund-Nielsen, John Smed Andersen, Rolf Poulsen og Kim Havkrog valgt til regionsledelsen. 1. suppleant blev Henrik Billeschou og

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Regionsledelsens beretning for 2016.

Regionsledelsens beretning for 2016. Regionsledelsens beretning for 2016. Regionsledelsen (RL) Da årsmødet blev afholdt den 21. januar 2016 trådte Helle Engelsen tilbage som regionsleder, og ønskede ikke genvalg. Kirsten Vestergaard var ordinært

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2015 Dato: 11. maj 2015 Sted: PA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 09.10.13. kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Mette Stubkjær, Jens Andersen og Jørgen Jørgensen Afbud: Ane Gleerup, Claus Christensen 1. Valg af

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Udvalgene vil hver især orientere om sine aktiviteter senere på årsmødet og fortælle om, hvad der er sket i 2011 og hvad de planlægger i 2012.

Udvalgene vil hver især orientere om sine aktiviteter senere på årsmødet og fortælle om, hvad der er sket i 2011 og hvad de planlægger i 2012. Referat af årsmøde i Dansk Retriever Klub, Region Nordjylland d. 25.01.12 1) Valg af dirigent Poul Sørensen bliver valgt. Poul konstaterer, at årsmødet er rettidigt varslet. Der er 40 tilstede ved dette

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Svend - Erik. Medlemstal er rundsendt. Taget til efterretning

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Svend - Erik. Medlemstal er rundsendt. Taget til efterretning Regionsledelsesmøde nr. 4 den 29. juni 2015 Hos Svend -Erik kl. 18.00 Deltagere: Keld Kongsted, Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Hartvigsen Fraværende: Punkt

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Referat af årsmøde i DRK Nordjylland Onsdag d. 27.01.10. Regionsleder Mette Urup bød velkommen til alle. Stemmeberettede medlemmer: 37

Referat af årsmøde i DRK Nordjylland Onsdag d. 27.01.10. Regionsleder Mette Urup bød velkommen til alle. Stemmeberettede medlemmer: 37 Referat af årsmøde i DRK Nordjylland Onsdag d. 27.01.10 Regionsleder Mette Urup bød velkommen til alle. Stemmeberettede medlemmer: 37 1. Valg af dirigent Lars Nørgaard blev valgt til dirigent. 2. Valg

Læs mere

Raceledelsens beretning for året 2014

Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsen for Labrador Retriever, kom for klubåret 2014, til at bestå af Connie Svane Petersen, Henrik Hansen, Peter Bloch, Camilla Juelsgaard, Lise Møller Frandsen,

Læs mere

Ledelsens beretning for 2017.

Ledelsens beretning for 2017. Ledelsens beretning for 2017. Regionsledelsen (RL) Da der blev afholdt årsmøde den 19. januar i 2017, var der som sædvanlig lagt op til valghandling til ledelsen. Jens Andersen, Ane Gleerup og Jette Mikkelstrup

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg.

Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg. Årsberetning 2014 Raceledelsens årsberetningen for 2014: Valget 2013 Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg. Suppleanter blev valgt

Læs mere

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2/2010 Dato: 12.04.2010 Sted: Caroline Ditlefsen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ.

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. A. Valg af dirigent: På raceledelsens vegne, foreslog Lisbeth Bech, - K.K. Jensen,

Læs mere

Ledelsens beretning for 2015.

Ledelsens beretning for 2015. Ledelsens beretning for 2015. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2015 konstaterede man, der var 3 fra regionsledelsen, nemlig Ane Gleerup, Jens Andersen og Claus Christensen, der havde genopstillet

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 06.06.13, kl 18.00 Sted: Helle Engelsen Kærvej 16 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Claus Christensen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Mette Stubkjær (barsel) 1. Valg af mødeleder:

Læs mere

Anni Holm Nielsen, Hanne Hansen, Lene Sørensen, Tina Seligmann blev valgt.

Anni Holm Nielsen, Hanne Hansen, Lene Sørensen, Tina Seligmann blev valgt. DRK Region Nordsjælland Årsmøde referat for 2012. Emne: Årsmøde 2013 Dato: 23-01-2013 Sted: Referent: Ådalens skole, afd. Nord. Frederikssund Hanne Jensen Fordeling: Dirigent, regionsledelsen, sekretariat

Læs mere

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid.

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid. Ledelsens beretning for 2013. Ledelsen På årsmødet den 16. januar 2013 blev Ane Gleerup, Claus Christensen og Jens Andersen valgt til regionsledelsen. Anne Marie Henriksen blev valgt som 1. suppleant.

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2011 Dato: 09-05.2011 Sted: Hanne Søndenbroe Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen På årsmødet den 19. januar 2012 blev Helle B. Engelsen og Mette Stubkjær valgt til regionsledelsen. Maj Britt Kring blev 1. suppleant. Der var desværre ikke muligt

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Referat fra ledelsesmøde d

Referat fra ledelsesmøde d Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 på Aulum Kro Deltagere: Egon Andersen, Helle Engelsen, Kristian Kristensen, Anne Marie Henriksen, Rie Jøhnke, Mette Stubkjær Afbud:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2015 Dato: 8. april 2015 Sted: HJ Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Årsberetning Aktiviteter. Raceledelsens årsberetning for Valget Mødeaktivitet

Årsberetning Aktiviteter. Raceledelsens årsberetning for Valget Mødeaktivitet Årsberetning 2017 Raceledelsens årsberetning for 2017 Valget 2017 Valget til raceledelsen i 2017 blev atter et fredsvalg, idet Christian Brix Søndergaard valgte at genopstille og da der ikke var andre

Læs mere

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007 I november 2007 mistede Region Østjylland et mangeårigt skattet medlem, idet Willi Christensen efter 2 års kamp mod en kræftsygdom, måtte give op. I regionen vil vi mindes Willi som en positiv person,

Læs mere

Herudover har racen været repræsenteret ved 2 møder med de øvrige racer og DRK s bestyrelse.

Herudover har racen været repræsenteret ved 2 møder med de øvrige racer og DRK s bestyrelse. Årsberetning 2015 Raceledelsens årsberetningen for 2015 Valget 2014 Ved valget til raceledelsen i 2014 var der ikke kommet kandidater, så både det sidste medlem af raceledelsen samt suppleanter skulle

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr APRIL 2016 kl Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup.

Referat. Regionsledelsesmøde nr APRIL 2016 kl Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup. Regionsledelsesmøde nr.4 2016 18. APRIL 2016 kl. 18.00 Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup. Deltagere: Charlotte Staun, Flemming Roed, Jan Henriksen, Per Rethmeier, Thore Grøndahl, Rikke Andersen,

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Udvalgsberetninger 2015. Markprøveudvalget

Udvalgsberetninger 2015. Markprøveudvalget Udvalgsberetninger 2015 Markprøveudvalget Efter årsmødet i januar fandt en mindre udskiftning af medlemmerne i Markprøveudvalget sted: Ud trådte Morten Jakobsen for at hellige sig arbejdet i RKU, og ind

Læs mere

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde:

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde: Referat Dato: 15.05.13, kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Claus Christensen, Jens Andersen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Anne Marie Henriksen og Mette Stubkjær (Barsel)

Læs mere

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 7-2013 Dato: 07-10-2013 Sted: Bent Schwartzbach BS Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Region Midtsjælland. - En del af Dansk Retriever Klub. Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise. Dato: Start:

Region Midtsjælland. - En del af Dansk Retriever Klub. Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise. Dato: Start: Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise Dato: 2017-05-10 Start: Slut: Deltagere: Afbud: Pkt. 1: Valg af ordstyrer Pkt. 2: Godkendelse af referat fra forrige møde. Pkt 3: Godkendelse af referat

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 HUSK at tilmelde dig generalforsamlingen på FB begivenheden. Tidspunkt: Onsdag d. 30. januar 2019 kl. 18:30-20:30 Sted: Sponz MTB Center, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød Agenda:

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt

Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2017 Dato: 13. november 2017 Sted: JB Deltagere: Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt JB HS HJ PB Fraværende:

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Deltagere: Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Keld Kongsted, Jette Hartvigsen Fraværende:

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat. 3. Opfølgning på arbejdsplan og referat fra seneste møde:

Referat. 3. Opfølgning på arbejdsplan og referat fra seneste møde: Referat Dato: 11.09.17. Kl. 18.00 22.00 Sted: Niels Tanderup Holstebrovej 27 7830 Vinderup Tlf. 6118 1952 Tilstede: Niels Tanderup, Jon Andersen, Kirsten Vestergaard, Jens Andersen og Ane Gleerup 1. Valg

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling onsdag den 21. marts 2018 på Lejbjergcentret

Generalforsamling onsdag den 21. marts 2018 på Lejbjergcentret Generalforsamling onsdag den 21. marts 2018 på Lejbjergcentret Aftenens program: Kl. 17.30 17.55 ankomst og registrering: Kl. 18.00 Spisning Kl. 19.00 Generalforsamling der var 27 personer og 22 stemmeberettiget

Læs mere

Referat. Punkt: 1. Valg af ordstyrer: Torben Lund blev valgt. 2. Godkendelse af referatet d. 18/12-17: Godkendt. 3. Nyt fra formanden:

Referat. Punkt: 1. Valg af ordstyrer: Torben Lund blev valgt. 2. Godkendelse af referatet d. 18/12-17: Godkendt. 3. Nyt fra formanden: Referat Punkt: 1. Valg af ordstyrer: Torben Lund blev valgt 2. Godkendelse af referatet d. 18/12-17: Godkendt 3. Nyt fra formanden: Gevær ansøgning: Ansøgningen og køb af nye gevær er godkendt. Lærke Hein

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Indholdsfortegnelse Leder... 1 Regionsrådsvalg... 2 Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Deltag i næste folketingsvalgkamp med Enhedslisten Aalborg... 4 Bliv kandidat til kommunalvalget... 4 Kalenderen...

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr 3 den 24 februar 2016 Hos Grethe Lausen kl

Referat. Regionsledelsesmøde nr 3 den 24 februar 2016 Hos Grethe Lausen kl Regionsledelsesmøde nr 3 den 24 februar 2016 Hos Grethe Lausen kl. 18.00 Deltagere, Jan Henriksen, Flemming Roed, Per Rethmeier, Rikke Andersen, Thore Grøndahl, Charlotte Staun, Jette Hartvigsen (syg),

Læs mere

Ledelsens beretning for 2014.

Ledelsens beretning for 2014. Ledelsens beretning for 2014. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2013 var Helle Engelsen og Jørgen Jørgensen valgt til RL. Der var ikke indkommet flere kandidater, som stillede op til regionsledelsen

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2011 Dato: 12-12-2011 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Louise Munchaus Adsbøl LA

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere