Udvalgene vil hver især orientere om sine aktiviteter senere på årsmødet og fortælle om, hvad der er sket i 2011 og hvad de planlægger i 2012.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udvalgene vil hver især orientere om sine aktiviteter senere på årsmødet og fortælle om, hvad der er sket i 2011 og hvad de planlægger i 2012."

Transkript

1 Referat af årsmøde i Dansk Retriever Klub, Region Nordjylland d ) Valg af dirigent Poul Sørensen bliver valgt. Poul konstaterer, at årsmødet er rettidigt varslet. Der er 40 tilstede ved dette års årsmøde. 2) Valg af referent Marlene Svendsen bliver valgt. 3) Valg af stemmetællere (2 stk.) Finn Mikkelsen og Lars Guldhammer bliver valgt. 4) Ledelsens beretning aflagt til godkendelse samt planer/hensigter for 2012 v. Mette Urup 2011 er gået og her i beretningen vil jeg kigge lidt tilbage på året der er gået. Ikke så meget om prøver og træning, for det kommer der mere om senere i aften, men alle de andre ting, der har rørt sig i klubben. Som indledning kan jeg sige, at der nu er 426 nordjyske medlemmer, hvilket er stort set det samme som sidste år. Igen i 2011 var det meget vinter først på året, men aktiviteterne gik hurtigt i gang på alle træningspladser og som opfølgning på sidste års beretning, kan jeg med glæde sige på ALLE pladser, incl. Aalborg. Jette Søndergaard fra Himmerland har med Karin Skyberg som pladsformandsføl haft flere hold igennem og her fra 1/ kører Karin selv Aalborg videre. Dejligt, at nye kræfter har mod på at tage over! Regionsledelsen holder møder med pladsformændene et par gange om året, hvor vi får vendt og drejet ønsker og udfordringer, som ikke løses ved den almindelige kontakt. Det giver gode indspark begge veje, forhåbentligt til glæde for instruktører og kursister. I klubbens mange udvalg er der stor aktivitet med prøver og skuer og kurser, og regionsledelsen er repræsenteret i de enkelte udvalg og kan på denne måde sikre sig, at de er orienteret om, hvad der sker rundt omkring og omvendt, at udvalgene har den direkte kontakt til regionsledelsen, hvis de har noget, de ønsker behandlet. Udvalgene vil hver især orientere om sine aktiviteter senere på årsmødet og fortælle om, hvad der er sket i 2011 og hvad de planlægger i Året 2011 startede med en lille ekstraopgave for de nordjyske medlemmer. Klubben havde fået et godt tilbud på en stand til den store messe Outdoor 2011, og vi kunne ikke andet end at takke ja. Masser af glade hunde og hundeførere tog en tørn på messen og fik givet klubben flot reklame.

2 Et andet stort arrangement først på året var det spændende Læsøtræf for instruktører. Idéen startede lidt i det små, men udviklede sig til en stor og ressourcekrævende tur. Ressourcekrævende for Læsøgruppen, som ildsjælene bag turen er døbt. Der var stor opbakning fra instruktørerne, kun få var forhindret i at deltage. Jeg var selv derovre om lørdagen, og der blev arbejdet hårdt med forskellige træningselementer og udvekslet erfaringer og lært nyt. Det blev, uden at sige for meget, en minderig tur, som vi har fået adskillige opfordringer til at gentage. Selv om instruktørerne på denne måde har fået noget igen fra klubben for deres anstrengelser, ligger der også en lille brugbar erkendtlighed til alle aktive instruktører hos klubbens kasserer. I august havde labradors raceledelse spurgt, om de måtte lægge racearrangementet i Nordjylland. Et sådant arrangement består af både udstilling, markprøve, brugsprøve og kvalifikationsprøve, og i samarbejde med terrænværterne Anette og Jens Peter Larsen lykkedes det os at få en herlig weekend stablet på benene. Igen i år har vi i regionsledelsen lagt hovedet i blød for at lave andre aktiviteter, men det er svært at finde et emne, som kan samle regionens medlemmer, som alle har pressede kalendere med arbejde, jagt eller andet. Men kom med idéerne, så kigger vi på det. Året blev præget af flere større anskaffelser, som regnskabet bærer præg af, - en af de vigtige var, at vi har fået ny hjemmeside med den længe ønskede on line tilmelding til træning, prøver, skuer og endda også som hjælper. Vi i regionsledelsen synes, at den er flot og funktionel, allerede som den er nu, - men den skal udvikles yderligere, og her får vi hjælp af vores egen Jan Jørgensen, som glæder sig til at arbejde videre med den. Charlotte Nørgaard, som har siddet med siden i de sidste mange år, får sin ønskede og fortjente pause, og jeg vil gerne sige tak for indsatsen. En anden ny ting er etablering af schweisstræning i klubregi. Martin Hansen har startet op med træning, og hold er etableret med weekendtræning. Dejligt at vi nu kan tilbyde træning, endda på flere niveauer vil også blive husket for de fantastiske nordjyske hundes resultater. Dem vender vi tilbage til senere, og listen er lang i år. På landsplan har begrebet privattræning været diskuteret voldsomt, især i det seneste år på baggrund af nogle konkrete episoder. Fra Nordjylland har vi fulgt aktivt med i drøftelserne i Regionernes Koordinerings Udvalg, RKU, men dog lidt på sidelinjen, for det, der her er tale om, er ikke et problem i Nordjylland. Nemlig at DRK-medlemmer eller -instruktører afholder undervisning for egen vindings skyld, altså kommerciel privattræning. Problemet har været kendt i mange år, og bl.a. i en Sjællandsk region har der i en periode for et par år siden slet ikke været træning i DRKregi, fordi alle trænerne havde deres egne kurser.

3 Der har i de seneste episoder været stærke følelser involveret, og regionerne har bedt bestyrelsen om hjælp. Bl.a. med baggrund i erfaringerne fra Sjælland, hvor der nu igen er træning, har bestyrelsen meldt ud til regionerne, at et samarbejde må være vejen frem, og at en styrkelse såvel af instruktørernes kompetence som af klubånden i regionerne på sigt vil medføre, at klubben igen fungerer som en samlet enhed. Endvidere vil honorering af instruktører, eller nærmere dækning af instruktørernes reelle udgifter, blive drøftet videre i er så småt gået i gang, og hvad vil RL så med det nye år? En stor beslutning er taget i regionsledelsen. Efter mange år stopper Nordjyden med at udkomme, efter et stort afsluttende nummer her i foråret. Vi har tidligere haft drøftelserne om dette, og jeg tror, at de fleste synes, at bladet er hyggeligt og flot. Det er sjovt at kigge tilbage i, og huske tilbage på den ene eller den anden prøve. Men tiden er løbet fra det. Meget få vil aflevere materiale til bladet, hvilket gennem de senere år har gjort det til en kæmpe opgave at få lavet det læseværdige blad, som medlemmerne har fået. Det er blevet dyrt at trykke og omdele, - og med den nye hjemmesides muligheder, så kan vi give klubbens medlemmer i god service af denne vej. Prøveresultater og andet kan blive offentliggjort her. Regionsledelsen vil gerne sige mange tak til alle, der gennem årene har gjort en indsats for at få bladet på gaden. Igen i år er der ekstra opgaver på programmet for vores hårdt prøvede hjælpere, idet DRK har bedt os om at afholde en ekstra prøve i forbindelse med en dobbeltudstilling i Aalborg i pinsen. Så meld jer som hjælpere, og tag en træningskammerat med. Det er sjovt og lærerigt. Tilmelding kan ske via vores nye hjemmeside! Jeg vil afslutte beretningen med at sige tak til alle medlemmer for jeres indsats for klubben på den ene eller anden måde. Også en tak til de sponsorer, som går prøver og skuer til noget særligt, med ekstra præmier til de placerede. Og særlig tak til kollegaerne i regionsledelsen for spændende møder, hvor vi i årets løb har diskuteret mange emner. Knæk og bræk derude i På regionsledelsens vegne Mette Urup Finn Kier Hansen anbefaler deltagelse i OutDoor messen næste gang, den afholdes. Han synes det havde været en god oplevelse for både hunde og mennesker Beretningen er godkendt uden yderligere bemærkninger.

4 5) Orientering fra pladsformændene Frederikshavn v. Poul Erik Hansen Der har kørt hold stort set hele året. Instruktørerne har været aktive. Der er kørt ca. 100 kursister igennem i løbet af året. Der er 7 instruktører på pladsen, hvoraf de 6 har været aktive i Der er fuld gang i træningen for Der er p.t. 30 hunde i gang fordelt på fire hold. Jammerbugt v. Tanja Møller Vi startede traditionen tro 2. Søndag i januar med dirigeringskursus, hvor vi havde i alt 25 hunde igennem. Herefter fulgte forårs-, sommer- og efterårstræning på alle niveauer samt lydighedstræning i slutningen af året. Alt i alt har vi haft 106 hunde og kursister igennem træningspladsen. Nu er vi igen i gang med dirigeringskursus, og forårstræningen starter midt i marts. Stor tak til alle fører og instruktører. Særlig tak til Jørn Hedegaard for din store hjælp med terræn. Også særlig tak til Kaj Sørensen, fordi du så ofte lader os træne hos dig og lader os få husly til afslutningerne. Aalborg v. Martin Hansen for Karin Skyberg Sidste år har Jan og Tommy med hjælp fra Jette Søndergaard sørget for, at alle tilmeldte hunde har fået træning. Det startede stille med 4 brugsprøvehunde, men i efteråret begyndte der at ske noget. Der kom 14 hvalpe og 20 brugsprøvehunde. Tilbagemeldingerne vi har fået fra hundeførerne er, at de er meget glade for der sker noget i Aalborg igen, og de er super glade for den træning, de har fået. Sidste år havde vi besøg af Martin Hansen til en gang schweiss intro. Der var 8-10 stykker, som deltog, og jeg fik en positiv respons tilbage fra dem. Har efterfølgende fundet ud af, at 4 af dem fortsatte med den reelle træning. Så det er en succes der helt sikkert skal prøves igen i år. Mht. til i år er der allerede nu tilmeldt 7 hvalpe og 15 brugsprøvehunde til opstart i februar. Til april får vi hjælp af Jesper fra Frederikshavn, som vil starte et begynderhold. Det er dejligt at se den fremgang, der allerede sker. Der er p.t. 2 aktive instruktører tilknyttet pladsen, som gør alt, hvad de kan. Vi har alle den indstilling, at træningspladsen skal ordentligt op at køre, og ingen hunde må afvises. Vi vil kæmpe alt det, vi kan, men det vil kræve flere instruktører. Så vil gerne slutte af med en opfordring er der nogle, som har lyst til at hjælpe os, tager vi meget gerne imod. Himmerland v. Jette Søndergaard Vintertræning startede op med 47 kursister fordelt på hvalpe, brugsprøve, begynder, åben og vinderklasse. Forårstræningen startede i april med 34 kursister fordelt på brugsprøve, begynder, åben og vinderklasse. Vi sluttede første halvår af i Voldsted med en lille konkurrence for alle kursister, der havde lyst. Der var lavet nogle poster med sjove indslag og afslutning med Jesper Thomsens gode mad. Her deltog ca. 35. Efterårstræningen startede op i august med 51 kursister fordelt på brugsprøve, begynder, åben og vinderklasse.

5 Jeg vil gerne her benytte lejligheden til at sige tak til instruktørerne for det store arbejde, I gør, for at vi kan servicerer alle vores kursister. Uden jer kunne det ikke lade sig gøre. Hvad bringer 2012? Jo, her starter vi op den 11. februar med masser af kursister. Der er 5 hvalpe, 1 brugsprøve, 14 begynder, 15 åben og 11 vinderklasse hunde tilmeldt. Det er i alt 46 kursister håber, der kommer nogle flere til hvalpehold og brugsprøvehold. Det er rigtig mange tilmeldinger, og her skal vi så til at kigge på, hvad vi gør på nogle af holdene, da der er for mange til en enkelt instruktør. Det tager vi på pladsmødet den 31. januar. 6) Orientering fra markprøve udvalget v. Poul Erik Hansen 2011 gik rigtig godt, da der var velvillighed, når folk blev spurgt om at hjælpe til prøverne. Tak til MU (Peter Abel, Peter Bentzen & Jesper Thomasen) for godt samarbejde i MU. Der var mange arrangementer i 2011, hvor alle havde stor deltagelse. En enkelt prøve blev desværre aflyst pga. af vand vil blive meget identisk med 2011 hvor dog WT i pinsen er ny. Året lægger ud med UWT i januar hvor der er meget stor tilmelding på nuværende tidspunkt. Tanja Møller siger: Mange er utilfredse med at prøver kun lægges i lige weekender, da det påvirker de folk, der arbejder hver anden weekend. Poul Erik Hansen svarer, at det kan være svært at ændre pga. RKU s samlede kalender. 7) Orientering fra skue udvalget v. Jette Søndergaard Skueudvalget har i årets løb afholdt følgende aktiviteter: Skue på trippelarrangementet der gav et overskud på kr. Hvalpeshow i september, hvor der var lidt mindre hunde end normalt. Regnskabet gik lige op. Tak til Bent og Pia der tog sig af dette arrangement. Juleskuet i Nørager i december havde 112 hunde på udstilling og 14 hunde til brugsprøve. Her havde vi prøvet noget nyt, vi havde forskellige stande med alt fra hundemad til smykker og nisser. Vi har også for første gang taget et symbolsk beløb 10 kr. for ikke udstillere, og der blev på indgangsbilletten trukket lod om et sæt håndlavede nisser. Vi lavede et overskud på omkring kr. ikke så ringe endda. Jeg vil gerne her benytte lejligheden til at sige tak til alle, der har sponseret præmier til juleskuet. Vi er meget populære for alle de fine præmier, der er til juleskuet. Tak til Randi Hasselgren og Jette Hansen for jeres indsats i skueudvalget. De har begge valgt at stoppe. En speciel stor tak til Karin Skyberg for det store arbejde, hun lavede for mig med kataloget. Havde hun ikke tilbudt sin hjælp, ja så tror jeg ikke, der var blevet et katalog. Også tak for de flotte plakater, du lavede. Så vil jeg også byde velkommen til Bent Rasmussen, som har valgt at træde ind i udvalget igen efter en pause på nogle år. Skulle der sidde nogen, der kunne tænke sig at være med i skueudvalget, kunne vi godt bruge et par stykker mere. Planer for 2012: Trimmekursus, ringtræning, skue på trippelarrangement, hvalpeshow og juleskue.

6 8) Orientering fra spor udvalget v. Marlene Svendsen I 2012 blev der afholdt en vildtspor temadag i april, hvor der deltog 7 kursister. Derudover blev der afholdt schweissprøve i juli, hvor der deltog 6 labrador, 1 curly og 3 ruhårede hønsehunde. Som noget nyt er der startet schweisstræning op, og p.t. gennemgår 6 kursister et træningsforløb i Hammer Bakker. Efter dette træningsforløb forventer vi at starte op med nye hold, så hold øje med hjemmesiden. Der vil igen blive afholdt intro dage på træningspladserne inden træningsstart. I marts forventer vi at afholde et kursus i samarbejde med Beagle klubben i Dronninglund. Til forskel fra de tidligere tilbudte kurser vil dette kursus have til formål at lære hundeføreren at blive bedre til at aflæse terræn og til udlægning af spor. Hold øje med hjemmesiden. Til DRK s vildtsporudvalgs udbudte kurser har vi tilmeldt en kursist til hhv. Sporinstruktør 1 i februar og 1 kursist til Prøveleder- og stifinder i marts. 9) Orientering fra PR udvalget v. Marlene Svendsen Det er udvalgets mål at være til stede ved alle regionens arrangementer. Men da udvalget kun består af ét medlem, kan dette mål være svært at opfylde. Det er meget svært at finde hjælpere. Så alt hjælp er meget velkommen. Man behøver ikke at have ønske om at være medlem af udvalget. Det vil være en ganske stor hjælp blot at være til stede ved et eller flere af arrangementerne. Vi har via Almas kørt et tilbud på en Deerhunter fleece & en Seeland Hirshill vest uden den store succes. Der opfordres til at komme med forslag til fremtidige tilbud til klubbens medlemmer. Hans Jørgen Thomsen spørger om ikke PR opgaven kunne være en opgave for hele regionsledelsen. Marlene Svendsen svarer at det kunne det godt, men at alle i regionsledelsen har flere kasketter på, så det kunne være rart med anden hjælp udefra. 10) Fremlæggelse af regnskab til godkendelse samt budget for 2012 LLR gennemgår regnskabet. Det endelig regnskab fremvises og det er underskrevet af revisor Jette Dohn. Finn Kier Hansen undrer sig over, at der bogføres udgifter under indtægter og vice versa. Mette Urup svarer, at dette skyldes, at der i lighed med tidligere år ønskes fokus på træningsindtægterne og overskuddet på træningen. 11) Valg til regionsledelsen Jette Søndergaard er eneste rettidig opstillede kandidat, så hun er automatisk valgt. Sofia Kier Hansen og Hanne Koldkjær genopstiller Martin Hansen opstiller De præsenterer hver især sig selv inden valget. Der er 37 der afgiver stemmer til første valg. Da der er stemmelighed imellem Martin og Sofia bliver der omvalg. Der er 35 der afgiver stemmer til andet valg. Det ender således: Martin 17 stemmer, Sofia 16 stemmer, 2 blanke

7 Resultatet er at Jette Søndergaard og Martin Hansen er valgt til regionsledelsen. Sofia Kier Hansen er 1. suppleant, og Hanne Koldkjær er 2. suppleant 12) Valg af revisor samt revisor suppleant Jette Dohn genopstiller og er valgt Ole Jensen opstiller som suppleant og er valgt 13) Behandling af indkomne forslag Ingen indkomne forslag 14) Uddeling af pokaler Årets Nordjyde: Palle Olesen bliver kåret som Årets Nordjyde bl.a. grundet hans store indsats og ikke mindst store succes som kaptajn for regionens DM Hold gennem årene. Årets markprøvehund og vinder af Fågeltorps Jocke Ortupps mindepokal : 1. Lærkeredens Ask Michos Dronning Kathrine Lærkeredens Balder Nuthatch Blue sky Pipa Lærkeredens Nøkke Spider 1000 Årets udstillingshund og vinder af DRK s udstillingsudvalgs pokal : 1. Caradog Paul Newman 3020 Årets Dualhund og vinder af Kennel Whimpy s vandrepokal : Pokalen uddeles ikke i år Følgende Nordjyske hunde hædres for deres flotte præstationer i året der gik: Nye Champions DKBRCH Michnos Dronning Kathrine/ Soko NOJCH DKJCH DKBRCH Lærkeredens Balder SEJCH NORDJCH SEVCH DKBRCH NOJCH Lærkeredens Nøkke DKBRCH NOJCH SEVCH Lærkeredens Ask GULD DM for Hold Kaptajn Vicekaptajn DKBRCH DKJCH NOJCH Lærkeredens Balder DKBRCH Michnos Dronning Kathrine Peter Abel Kristian Olesen Ove Simonsen Ove Simonsen Palle Olesen Per Værens Kristian Olesen Peter Abel

8 DKJCH DKBRCH SEJCH NOJCH FIJCH NORJCH Jiggers Tarka lovely Alma Aquahunt s Aico H. J. Bilstrup Poul Erik Hansen UHM markprøve 1UHM Lærkeredens Charlie og Poul Erik Hansen 3UHM Lærkeredens Sejer og Peter Abel Eliteprøve v. DKBRCH Michnos Dronning Kathrine og Peter Abel Nordiske Flatmesterskaber 2.v. holdmesterskab: DKJCH DKBRCH SEJCH NOJCH FIJCH NORDJCH Nordisk mester Jiggers Tarka lovely Alma og Hans Jørgen Bilstrup Born Flat Jocke O. Junior og Palle Olesen Individuel flatmesterskab 3. vinder Born Flat Jocke Junior og Palle Olesen Cup de Europe Sølvmedalje Lærkeredens Ask & Ove Simonsen Norsk retrievermesterskab 1.v. Lærkeredens Ask og Ove Simonsen 3.v. Lærkeredens Nøkke og Ove Simonsen Norsk Unghundemesterskab 2.v. Nuthatch Blue Sky Pipa og Luise Rasmussen Norsk veteranmesterskab: 3.v. Lærkeredens Balder og Kristian Olesen Dansk Vinder, Udstilling Caradog Paul Newmann UHM Spor 2.VSU2011 Brown Hunt s Diesel / Per Christensen Medlemmer med 25 års anciennitetsnål Holger Davidsen Susanne Bilstrup Finn Mikkelsen

9 15) Eventuelt Mette Urup uddeler et gavekort med tak for hjælpen til vores nye webmaster Jan Jørgensen for hans store engagement i den nye hjemmeside. Hans Jørgen Bilstrup spørger om RL har nogle planer for, hvordan man vil foregribe emnet privat træning i Nordjylland. Mette Urup svarer som i hendes beretning, at vi pt. ikke ser problemet i Nordjylland. Hans Jørgen Bilstrup svarer, at emnet uden tvivl også vil komme til at forekomme i Nordjylland på sigt. Mette Urup svarer, at man generelt vil forebygge ved at gøre DRK mere attraktiv for vores instruktører igennem uddannelse m.v. Luise Rasmussen supplerer med info fra bestyrelsen, hvor der har været afholdt møder med bl.a. 3 aktive private instruktører. I DRK kan man ikke forbyde medlemmer at være privat trænere. Derimod bør man lægge op til samarbejde med DRK. Fokus fra bestyrelsen kører på at blive bedre til at honorerer instruktørerne, så de holdes omkostningsfrie samt igennem uddannelse. Sydsjælland & Fyn har i dag velfungerende træningspladser efter perioder med konflikter og privat træning. I budgettet er der taget højde for nye ideer til videreuddannelse af vores instruktører. Hvis det bliver aktuelt i Nordjylland, bør der afholdes et møde parterne imellem og få taget en snak så der er plads til alle parter. Hans Jørgen Bilstrup synes, det lyder som en god ide at inddrage de private trænere under DRK s paraply til gavn for begge parter. Asbjørn Kristiansen fortæller, at i Norge gør man det således, at en privat træner forpligter sig til at yde en indsats for klubben. Man kan dog ikke være privat træner og samtidig have tillidsposter i klubben. Han tilbyder derudover at afholde et kursus for os i DK. Hans Jørgen Bilstrup spørger. om man kan forvente at se Dummyshoppen til vores arrangementer. Marlene Svendsen svarer, at det kan man ikke. PR udvalget har en fin aftale med dummyshoppen og en del af PR bodens sortiment kommer derfra. Men det vil være PR udvalget, der sælger varer til vores nordjyske arrangementer. Hans Jørgen Bilstrup spørger, om RL generelt er begyndt at give tilskud til vores medlemmer, der tager udenlands (eks. Coupe de Europe). Mette Urup svarer, at man umiddelbart gerne vil give tilskud til arrangementer, hvor man repræsenterer Danmark. Hans Jørgen Bilstrup spørger, om ikke man bør beskrive, hvilke arrangementer man vil give tilskud til. Dette er taget til efterretning. Hans Jørgen Bilstrup spørger, om det var en ide at genoptage ideen med den gamle regionsdyst, der består af en lille dyst træningspladserne imellem. Dette tages til efterretning og vil blive taget op med pladsformændene. Poul Sørensen takker for god ro og orden Mette Urup takker Poul Sørensen for god ledelse og takker for god ro og orden

Referat af årsmøde i DRK region Nordjylland Onsdag d. 23.01.13. Der var 36 medlemmer tilstede

Referat af årsmøde i DRK region Nordjylland Onsdag d. 23.01.13. Der var 36 medlemmer tilstede Referat af årsmøde i DRK region Nordjylland Onsdag d. 23.01.13 Der var 36 medlemmer tilstede 1) Valg af dirigent v. Mette Urup Regionsleder Mette Urup byder velkommen. Regionsledelsen foreslår Luise Rasmussen

Læs mere

Dagsorden den 26. februar

Dagsorden den 26. februar Mødet blev afholdt hos Hanne Koldkjær Aalborgvej 488, 9352 Dybvad Tlf. 9886 4014 rykind@c.dk Indkaldte. Thomas Kvist Kaldsen Jette Søndergaard Per Krogsgaard Nielsen Michael Justesen Bente Sand Helga Thorstien

Læs mere

REFERAT AF ÅRSMØDE I DRK-NORDJYLLAND D. 26-01-2011 JF. RETTIDIG UDSENDT DAGSORDEN. 35 stemmeberettigede var mødt op.

REFERAT AF ÅRSMØDE I DRK-NORDJYLLAND D. 26-01-2011 JF. RETTIDIG UDSENDT DAGSORDEN. 35 stemmeberettigede var mødt op. REFERAT AF ÅRSMØDE I DRK-NORDJYLLAND D. 26-01-2011 JF. RETTIDIG UDSENDT DAGSORDEN. 35 stemmeberettigede var mødt op. Regionsleder Mette Urup bød velkommen. 1. Valg af dirigent Poul Sørensen takkede for

Læs mere

REFERAT AF ÅRSMØDE I DRK REGION NORDJYLLAND 2015

REFERAT AF ÅRSMØDE I DRK REGION NORDJYLLAND 2015 Årsmødet den i DRK Region Nordjylland blev i år afholdt på Vejgaard Bibliotek i Aalborg. I år havde vi heldigvis ikke det voldsomme vinter vejr og trafikale problemer, som vi havde sidste år, og det resulterede

Læs mere

Referat af årsmøde i DRK Nordjylland Onsdag d. 27.01.10. Regionsleder Mette Urup bød velkommen til alle. Stemmeberettede medlemmer: 37

Referat af årsmøde i DRK Nordjylland Onsdag d. 27.01.10. Regionsleder Mette Urup bød velkommen til alle. Stemmeberettede medlemmer: 37 Referat af årsmøde i DRK Nordjylland Onsdag d. 27.01.10 Regionsleder Mette Urup bød velkommen til alle. Stemmeberettede medlemmer: 37 1. Valg af dirigent Lars Nørgaard blev valgt til dirigent. 2. Valg

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Sidste referat er godkendt og underskrevet.

Sidste referat er godkendt og underskrevet. Møde sted Hanne Koldkjær. Mødetidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup. Jette Søndergaard. Martin Hansen. Hanne Koldkjær. Bente Sand. Per K. Nielsen. Thomas Kaldsen. Bente Sand havde meldt afbud, resten

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2015 Dato: 11. maj 2015 Sted: PA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Den mundtlige beretning for 2017 Planer for det fremtidige arbejde i 2017 Regions Ledelsen har udvalgt nogle indsatsområder for 2017. Som man bemærker er det de samme indsatsområder vi har haft de seneste

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2011 Dato: 12-12-2011 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Louise Munchaus Adsbøl LA

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Årsberetning Aktiviteter. Raceledelsens årsberetning for Valget Mødeaktivitet

Årsberetning Aktiviteter. Raceledelsens årsberetning for Valget Mødeaktivitet Årsberetning 2017 Raceledelsens årsberetning for 2017 Valget 2017 Valget til raceledelsen i 2017 blev atter et fredsvalg, idet Christian Brix Søndergaard valgte at genopstille og da der ikke var andre

Læs mere

Regionsmøde med pladsformænd og udvalgsformænd. Hanne Koldkjær, Aalborgvej 488, 9352 Dybvad. Repræsentant Aalborg træningsplads Web udvalg.

Regionsmøde med pladsformænd og udvalgsformænd. Hanne Koldkjær, Aalborgvej 488, 9352 Dybvad. Repræsentant Aalborg træningsplads Web udvalg. Mødereferat: Regionsmøde med pladsformænd og udvalgsformænd. Dato: Tirsdag den 9. Juni 2015.06.10 Sted: Hanne Koldkjær, Aalborgvej 488, 9352 Dybvad. Deltagere: Thomas Kvist Kaldsen (TKK ) Formand RL. Per

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2011 Dato: 09-05.2011 Sted: Hanne Søndenbroe Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 7-2013 Dato: 07-10-2013 Sted: Bent Schwartzbach BS Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2/2010 Dato: 12.04.2010 Sted: Caroline Ditlefsen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 27. maj 2013 Kl.: 15.00-20.30 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Afbud: Dot Preil, Bjarke Mortensen Referat A. Underskrivelse af referater Følgende referater blev underskrevet:

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12

Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 Årsmøde Region Midtjylland 16.1.2013 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 1. Valg af dirigent Jon Andersen 2. Valg af referent Ane Gleerup 3. Valg af mindst 2 stemmetællere Egon Andersen Kirsten Vestergaard

Læs mere

Ledelsens beretning for 2015.

Ledelsens beretning for 2015. Ledelsens beretning for 2015. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2015 konstaterede man, der var 3 fra regionsledelsen, nemlig Ane Gleerup, Jens Andersen og Claus Christensen, der havde genopstillet

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt

Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2017 Dato: 13. november 2017 Sted: JB Deltagere: Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt JB HS HJ PB Fraværende:

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Region Midtsjælland. - En del af Dansk Retriever Klub. Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise. Dato: Start:

Region Midtsjælland. - En del af Dansk Retriever Klub. Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise. Dato: Start: Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise Dato: 2017-05-10 Start: Slut: Deltagere: Afbud: Pkt. 1: Valg af ordstyrer Pkt. 2: Godkendelse af referat fra forrige møde. Pkt 3: Godkendelse af referat

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Ledelsens beretning for 2017.

Ledelsens beretning for 2017. Ledelsens beretning for 2017. Regionsledelsen (RL) Da der blev afholdt årsmøde den 19. januar i 2017, var der som sædvanlig lagt op til valghandling til ledelsen. Jens Andersen, Ane Gleerup og Jette Mikkelstrup

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Raceledelsens beretning for året 2014

Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsen for Labrador Retriever, kom for klubåret 2014, til at bestå af Connie Svane Petersen, Henrik Hansen, Peter Bloch, Camilla Juelsgaard, Lise Møller Frandsen,

Læs mere

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h Referat. Dato: 18.03.15. Kl 18.00 22.00 Sted: Charlotte Axel Gårdsdalsvej 35 8800 Viborg Tilstede: Jens Andersen, Helle Engelsen, Charlotte Axel, Jørgen Jørgensen og Ane Gleerup Afbud: Kirsten Vestergaard,

Læs mere

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid.

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid. Ledelsens beretning for 2013. Ledelsen På årsmødet den 16. januar 2013 blev Ane Gleerup, Claus Christensen og Jens Andersen valgt til regionsledelsen. Anne Marie Henriksen blev valgt som 1. suppleant.

Læs mere

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007 I november 2007 mistede Region Østjylland et mangeårigt skattet medlem, idet Willi Christensen efter 2 års kamp mod en kræftsygdom, måtte give op. I regionen vil vi mindes Willi som en positiv person,

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Emne: Møde nr. 1-2013. Dato: 05-02-2013. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 1-2013. Dato: 05-02-2013. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 1-2013 Dato: 05-02-2013 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Sonja Larsen SL Fraværende:

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2015 Dato: 8. april 2015 Sted: HJ Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 09.10.13. kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Mette Stubkjær, Jens Andersen og Jørgen Jørgensen Afbud: Ane Gleerup, Claus Christensen 1. Valg af

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Dansk Rettiver Klub Region Nordjylland Årsmøde 26. januar 2017

Dansk Rettiver Klub Region Nordjylland Årsmøde 26. januar 2017 Dansk Rettiver Klub Region Nordjylland Årsmøde 26. januar 2017 1. Valg af dirigent Regionsledelsen (RL) foreslår Louise Rasmussen til dirigent og hun vælges til dette. Hun oplyser, at årsmødet er rettidigt

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Herudover har racen været repræsenteret ved 2 møder med de øvrige racer og DRK s bestyrelse.

Herudover har racen været repræsenteret ved 2 møder med de øvrige racer og DRK s bestyrelse. Årsberetning 2015 Raceledelsens årsberetningen for 2015 Valget 2014 Ved valget til raceledelsen i 2014 var der ikke kommet kandidater, så både det sidste medlem af raceledelsen samt suppleanter skulle

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Deltagere: Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Keld Kongsted, Jette Hartvigsen Fraværende:

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 06.06.13, kl 18.00 Sted: Helle Engelsen Kærvej 16 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Claus Christensen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Mette Stubkjær (barsel) 1. Valg af mødeleder:

Læs mere

Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg.

Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg. Årsberetning 2014 Raceledelsens årsberetningen for 2014: Valget 2013 Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg. Suppleanter blev valgt

Læs mere

Referat fra ledelsesmøde d

Referat fra ledelsesmøde d Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 på Aulum Kro Deltagere: Egon Andersen, Helle Engelsen, Kristian Kristensen, Anne Marie Henriksen, Rie Jøhnke, Mette Stubkjær Afbud:

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2011 Dato: 04.04.2011 Sted: Hanne Jensen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Susanne

Læs mere

Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg. Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum

Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg. Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum Dagsorden: Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg 1. Siden sidst 2. Forretningsorden 3. Prøveregler Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum 4. Møde med bestyrelsesrepræsentanten

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2015 Dato: 2. marts 2015 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Bent Schwartzbach BS Dennis Voxted DV Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr APRIL 2016 kl Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup.

Referat. Regionsledelsesmøde nr APRIL 2016 kl Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup. Regionsledelsesmøde nr.4 2016 18. APRIL 2016 kl. 18.00 Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup. Deltagere: Charlotte Staun, Flemming Roed, Jan Henriksen, Per Rethmeier, Thore Grøndahl, Rikke Andersen,

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Dansk Retrieverklub Region Nordjylland

Dansk Retrieverklub Region Nordjylland Dansk Retrieverklub Region Nordjylland Årsmøde 20.1.2016 1)Valg af dirigent: Mette Urup foreslås af regionsledelsen (RL) til dirigent, og hun vælges til dette. Hun oplyser, at årsmødet er rettidigt varslet

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 12-03-2013. Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 12-03-2013. Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2013 Dato: 12-03-2013 Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Sonja Larsen

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Hanne Jensen HJ

Emne: Møde nr Dato: Sted: Hanne Jensen HJ Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 1-2012 Dato: 06-02-2012 Sted: Hanne Jensen HJ Deltagere: Kai Lübcke KL Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Louise Munchaus Adsbøl LA

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr Dato: Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2011 Dato: 08-08-2011 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Sonja Larsen SL Susanne

Læs mere

Præsentation af kandidater til Schweiss- og Sporudvalget Dennis Carlsen

Præsentation af kandidater til Schweiss- og Sporudvalget Dennis Carlsen Præsentation af kandidater til Schweiss- og Sporudvalget Dennis Carlsen Hej. Mit navn er Dennis, jeg er 27 år, arbejder som kok og jeg bor i lønstrup med min kæreste. Vi har 3 beagler; Johnson, Smiley

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Emne: Møde nr. 5-2013. Dato: 13-08-2013. Sted: Preben Arenfeldt PA

Emne: Møde nr. 5-2013. Dato: 13-08-2013. Sted: Preben Arenfeldt PA Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2013 Dato: 13-08-2013 Sted: Preben Arenfeldt PA Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

Udvalgsberetninger 2015. Markprøveudvalget

Udvalgsberetninger 2015. Markprøveudvalget Udvalgsberetninger 2015 Markprøveudvalget Efter årsmødet i januar fandt en mindre udskiftning af medlemmerne i Markprøveudvalget sted: Ud trådte Morten Jakobsen for at hellige sig arbejdet i RKU, og ind

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr Dato: Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2013 Dato: 08-04-2013 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Sonja Larsen SL Kai Lübcke KL Louise

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2015 Dato: 2. november 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Preben

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2012. Dato: 10-04-2012. Sted: Bent Schwartzbach BS

Emne: Møde nr. 3-2012. Dato: 10-04-2012. Sted: Bent Schwartzbach BS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2012 Dato: 10-04-2012 Sted: Bent Schwartzbach BS Deltagere: Preben Arenfeldt Hanne Jensen Susanne Wærling Hanne Søndenbroe Kai Lübcke Sonja Larsen Bent

Læs mere

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer.

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsen er herefter konstitueret således: Luise Linnemann Rasmussen

Bestyrelsen er herefter konstitueret således: Luise Linnemann Rasmussen Referat af bestyrelsesmøde 14.5.2013 kl. 16.30. Deltagere: Lars Nordenhof, Jan Hansen, Connie Svane Petersen, Hans Jørgen Lundgaard, Pernille Schwartz, Tina Jungshoved-Bjerre, Luise Rasmussen Referat jf.

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Regionsledelsens beretning for 2016.

Regionsledelsens beretning for 2016. Regionsledelsens beretning for 2016. Regionsledelsen (RL) Da årsmødet blev afholdt den 21. januar 2016 trådte Helle Engelsen tilbage som regionsleder, og ønskede ikke genvalg. Kirsten Vestergaard var ordinært

Læs mere

Referat af Årsmøde for DRK Nordjylland.

Referat af Årsmøde for DRK Nordjylland. Referat af Årsmøde for DRK Nordjylland. Onsdag 31.01.2018, kl. 19.00 Sted: Shell Motel & Cafeteria, Hobrovej 12, 9530 Støvring Antal fremmødte: 54 Regionsledelsen var fuldt repræsenteret; Sanne Vig Jeppesen,

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA

Emne: Møde nr Dato: Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2014 Dato: 01-04-2014 Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Deltagere: Susanne Wærling SW Hanne Jensen HJ Louise Munchaus Adsbøl LA Hanne Søndenbroe HS Fraværende:

Læs mere

Emne: Møde nr Dato:

Emne: Møde nr Dato: Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2011 Dato: 06-06-2011 Sted: Louise Munchaus Adsbøl Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 1-2016 Dato: 1. februar 2016 Sted: EJ Deltagere: Bent Erik Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Hanne Møller Jensen HJ Preben Arenfeldt Andersen PA Kai Erik

Læs mere

Beretninger for 2014 fra Region Østjyllands 4 aktivitetsudvalg. Markprøveudvalget

Beretninger for 2014 fra Region Østjyllands 4 aktivitetsudvalg. Markprøveudvalget Beretninger for 2014 fra Region Østjyllands 4 aktivitetsudvalg Markprøveudvalget Udvalget fik i 2014 3 nye medlemmer - Morten Jakobsen, Svend Aage Vinter og Tommy Madsen. Henrik Hansen påtog sig opgaven

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Hanne Søndenbroe HS

Emne: Møde nr Dato: Sted: Hanne Søndenbroe HS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2014 Dato: 02-06-2014 Sted: Hanne Søndenbroe HS Deltagere: Susanne Wærling SW Hanne Jensen HJ Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Preben Arenfeldt PA Bent

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere