HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Ordensreglement og Vedtægter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Ordensreglement og Vedtægter"

Transkript

1 Ordensreglement og Vedtægter

2 HF Højvænge Ågerupvej Ballerup ORDENSREGLEMENT Den på HF Højvænge s haveområde i stedet for en lokalplan lagte deklaration, hvis indhold er blevet tiltrådt af Kommunalbestyrelsen i Ballerup, pålægger foreningen til sikring af rolige og ordnede forhold i området at udstede et ordensreglement, som ubetinget skal overholdes af de i foreningen optagne medlemmer og dermed brugere af havelodderne. I overensstemmelse hermed er nedenstående bestemmelser blevet til bestemmelserne, som har opnået foreningsgeneralforsamlingens godkendelse i kalenderåret Ordensreglement. 1. Veje Ud for egen havelod er medlemmerne pligtige hver for sig, til at renholde for ukrudt m.v. - ud til vejens midte. Hvor forholdene gør det nødvendigt, må tilkørte materialer anbringes i vejsiden ud for egen hæk og således, at de ikke vil være til gene for trafikken i al almindelighed. Anbringelse inden for egen havelod skal ubetinget finde sted inden udløbet af den nærmest følgende weekend. Materialerne henligger for egen regning og risiko, indtil fjernelsen fra vej har fundet sted. 2. Parkering og trafik På de af foreningens udlagte parkeringspladser må langtidsparkering ikke finde sted, ligesom vogne med en totalvægt af kg. eller derover ikke må anbringes i området. Ingen transportmidler må henstå på veje, vendepladser, stier, rabatter og grønne områder, men skal anbringes på de af foreningen udlagte parkeringspladser. Indregistrerede invalidekøretøjer skal parkeres på de af foreningen anlagte P-Pladser, dog undtaget de medlemmer som har fået

3 udleveret en parkerings tilladelse, til de af foreningen særskilte invalide parkeringspladser. 3. De grønne områder De grønne områder står helt og holdent under medlemmernes beskyttelse. Vær varsom med disse områder, som skal friholdes for børns leg efter kl. 21:30. Der må ikke beskæres eller fjernes træer og buske i de grønne områder uden tilladelse fra bestyrelsen. De grønne områder vedligeholdes fortrinsvis ved fællesarbejde der udføres af medlemmerne. Der kan ikke indrømmes arbejde i grønt område ved eget havelod, dog herfra undtaget de havelodder som allerede har en aftale omkring eget stykke. Denne aftale bortfalder ved salg/overdragelse. Ved udeblivelse eller ikke at udføre et pålagt fællesarbejde vil der blive pålagt medlemmet et gebyr. Dog herfra undtaget de havelodder som allerede har en aftale omkring eget stykke. Denne aftale bortfalder ved salg/overdragelse. Medlemmet er pligtig at holde den første ½ m ud for egen lod fri for ukrudt og i pyntelig stand. Hunde, der færdes uden for haverne skal føres i snor. 4. Haverne a. haven Haverne skal være i ren og pyntelig stand inden 1. juni. Haverne skal holdes fri for ukrudt og anlagte græsplæner skal slås regelmæssigt. Ifald at et havelod er væsentligt misligeholdt og dermed til gene for naboer og øvrige medlemmer, kan bestyrelsen, efter varsel via brev, efter 14 dage vælge at indsætte en gartner for medlemmets regning. Udgiften herfra forfalder til betaling ved udsendelse af førstkommende indbetalingskort, der udsendes fra foreningen. Udgiften går forud for havelejen. b. hækkene Hækkene skal klippes 2 gange årligt og første gang inden 1. juli. Hækkene skal holdes i sund vækst, hvor hækken visner skal den klippes ned eller nyplantes.

4 c. træer Træer og større beplantninger må ikke plantes nærmere end 1,50 m fra hække og skel. d. kompostbunker Kompostbunker må ikke anbringes nærmere end 1 m fra skellinie. Af hensyn til miljø etc. må kompostbunker ikke være til lugtgene og anden gene for omkringboende. e. Den kollektive bortkørsel af affald Medlemmerne er pligtige at emballere affald m.v. på forsvarlig måde, hvilket blandt andet indebærer, at grenaffald skal bundtes i længder på ikke over 1 m. Affaldet skal anbringes i de opstillede containere. Dog ikke køkkenaffald. Afbrænding af affald må ikke finde sted. f. Brugen af motoriserede redskaber Vis størst mulig hensyntagen i brugen af motoriserede og eldrevne redskaber m.v. overfor naboerne. Brugen af motoriserede og el-drevne redskaber i haverne på sønog helligdage er i perioden 1/5 til 31/8 kun tilladt mellem kl. 10:00-12:00. g. Havesprøjtning Det er ikke tilladt at bruge pesticider, kun biologisk nedbrydelige varianter. Hvor havesprøjtning finder sted, skal denne foretages under størst mulig hensyntagen til naboerne. Så længe kollektiv sprøjtning ikke er gennemført, er haveejerne pligtige til at udføre sprøjtning til bekæmpelse af utøj m.v. i beplantningen, herunder også hører hækbeplantningen. Foreningen skal gennem sin bestyrelse være berettiget til at udføre sprøjtning, hvor sådan af hensyn til de nærliggende haver skønnes nødvendig, og da for medlemmets regning og risiko. h. Havevanding Hvor og når et offentligt vandingsforbud kommer til at foreligge, skal dette ubetinget respekteres af foreningens medlemmer. Desuden gælder, at turbiner - eller lignende former for vanding ikke må finde sted. Vanding med slange er tilladt i alle døgnets timer bortset fra perioden imellem kl. 16:00 20:00 dog således at haver med lige vejnumre kan foretage slangevanding på alle lige datoer og at haver med ulige vejnumre kan foretage slangevanding alle ulige datoer.

5 I. Foreningens kollektive vandledningsnet. Såfremt medlemmerne på egen havelod lader eller har ladet udføre vandforlængende ledninger, skal der imellem den kollektive hovedledning og de enkelte havelodder anbringes en stophave. Fra og med den vandforlængende ledning hæfter det enkelte medlem for enhver opstået skade. 5. Generelle bestemmelser: a. Påtaleforhold. Det er i helhedens interesse, at samtlige medlemmer og dermed brugere af havelodderne overholder og respekterer disse bestem melser. Hvert medlem er overfor foreningen og dens enkelte medlemm ansvarlig for sin husstands eller sine gæsters skadegørende handlinger og overtrædelser af ordensreglementet. Tilsidesætter medlemmerne bestemmelserne er bestyrelsen påtaleberettiget. b. Idømmelse af bod Siddes påtalen overhørig, er bestyrelsen berettiget til idømmelse af en bod, såvel hvor det måtte dreje sig om den på området lagte deklaration som her om handlede ordensreglement. Bodens størrelse fastsættes fra tilfælde til tilfælde af foreningens bestyrelse. Idømmes en bod, forfalder den til betaling ved udsendelse af førstkommende indbetalingskort, der udsendes fra foreningen, boden går forud for havelejen. Medlemmet, boden idømmes, skal dog være berettiget til at få bodens størrelse afprøvet under en forelæggelse for foreningens øverste myndighed generalforsamlingen. Foretager generalforsamlingen ændringer i den idømte bod reguleres herfor snares efter.

6 Vedtægter Formål og virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser, der er lagt til grund for området i sin helhed. Foreningen skal gennem sin bestyrelse sikre, at bestemmelser, som er nedfældet i en på området lagt byplan, lokalplan eller tinglyst deklaration overholdes og respekteres af de i foreningen optagne medlemmer. Medlemmer 2. Under iagttagelse af de nævnte bestemmelsers indhold optages medlemmer af foreningen, for så vidt denne er i stand til for det optagne medlems vedkommende at kunne stille en havelod til rådighed. Et således optaget medlem er pligtig til selv at gøre brug af havelodden, med mindre dispensation er opnået i henhold til nærværende vedtægts 9. Kapitalindskud og hæftelse 3 a. Ved optagelse som medlem af foreningen skal erlægges et kapitalindskud lig haveloddens anpart i medlemskapitalen, således som denne er opgjort primo regnskabsåret, hvori optagelse finder sted. Hvor forholdene taler derfor, kan foreningens bestyrelse meddele ratevis betaling af dette indskud over en periode af 6 måneder fra optagelsesdag at regne. Ved udtræde af foreningen tilbagebetales kapitalindskuddet efter modregning for enhver pligtig og forefalden pengeydelse til foreningen, som ikke er blevet berigtiget forinden. Berigtigelse af foran førte beløb skal fra foreningens side have fundet sted senest 6 måneder efter udtrædelsesdato at regne. 3 b. I forbindelse med optagelsen erlægges desforuden et driftsindskud, hvis nærmere størrelse fastsættes af foreningens generalforsamling. Herom handlende beløb gøres ikke til genstand for tilbagebetaling. 4. Medlemmerne hæfter solidarisk for foreningens indgåede gældsforpligtelser således som disse til enhver tid kan udledes af foreningens regnskabsaflæggelse over for medlemmerne. 5. Det erlagte kapitalindskud kan som følge af ude fra opståede forhold ikke gøres til genstand for arrest eller eksekution.

7 Lejeafgift til foreningen 6. Lejeafgiften for den enkelte havelod fastsættes af foreningens generalforsamling ud fra de budgetter m.m., som af foreningens bestyrelse forelægges generalforsamlingen til godkendelse. Havens vedligeholdelse m.m. 7. Lejeren af en havelod er pligtig at holde denne i en ordentlig og sømmelig stand, ligesom lejeren er pligtig at holde sig alle bestemmelser efterrettelige, som foreningens generalforsamling, bestyrelse eller den offentlige myndighed lægger på området. Ordensbestemmelser m.m. 8. Generalforsamlingen fastsætter ordensbestemmelser m.m., som skal være gældende inden for området og som foreningen gennem sin bestyrelse skal forvalte og administrere. Bestyrelsen er berettiget til at fastsætte supplerende bestemmelser, som i så fald skal forelægges førstkommende generalforsamling til godkendelse m.v. Medlemmerne må ikke uden bestyrelsens eller generalforsamlingens godkendelse, rette henvendelse til offentlige myndigheder, private selskaber eller personer, på foreningens vegne, ej heller i foreningens navn. Fremleje af havelod m.v. 9. Lejeren af en havelod må ikke uden foreningsbestyrelsens samtykke overlade brugen af havelodden til andre end medlemmer af sin husstand, hvad enten dette sker med eller uden vederlag til lejeren. Overtrædelse af denne bestemmelse giver bestyrelsen ret til at gøre brug af lejekontraktens 7 stk. b. Opsigelse eller ophævelse af et medlemskab 10. Såfremt et medlem med henvisning til lejekontraktens pkt. 4 foretager opsigelse af den lejede havelod, er denne berettiget til: 1. frit at medtage, hvad der i form af bebyggelse, indbo og redskaber m.m. forekommer på havelodden, når dette finder sted på en sådan måde, at det kollektive foreningsanlæg ikke derved lider skade, hvormed i givet fald er forbundet erstatningsansvar 2. eller til under foreningsbestyrelsens medvirken at få afhændet havens bebyggelse til den, der af bestyrelsen godkendes til at indtræde i lejemålet af havelodden.

8 Det er dog en forudsætning, at bebyggelsen på afhændelsestidspunktet opfylder de for bebyggelse på stedet gældende forskrifter jfr. nærværende vedtægt s 1, at bebyggelsen og havens anlæg før afhændelse finder sted gøres til genstand for en vurdering og værdiansættelse, der udføres af et nedsat vurderingsudvalg godkendt af den stedlige kreds subs. hovedbestyrelsesområde, hvorunder haveforeningen henhører, at enhver afhændelse af bebyggelsen og havens anlæg finder sted inden for rammerne af den foretagne vurdering. Overtagelse af indbo og redskaber afgøres af køber og sælger alene, idet en eventuel overtagelse af disse effekter i sig selv ikke er en forudsætning for bebyggelsens overdragelse som foreskrevet. Over en foretagen vurdering og værdiansættelse er afhænderen berettiget til at indgive klage til et af kreds eller hovedbestyrelsesområde nedsat ankenævn. Ankenævnet behandler derefter klagen og afsiger kendelse, som skal respekteres af de i ankesagen involverede parter. 11. Hvor foreningen lader en indgået lejeaftale med et medlem bringe til ophør efter bestemmelserne i lejekontraktens pkt. 7 gælder følgende: 1. Ophævelse af et medlemskab skal meddeles den pågældende i anbefalet skrivelse indeholdende dato for ophævelse og dens årsag samt de rettigheder, det pågældende medlem har til medtagelse af bebyggelse m.v. jfr. vedtægtens Havelodden skal fraflyttes på dato for lejemålets ophævelse med mindre andet aftales med foreningens bestyrelse. 3. Foreningens bestyrelse er berettiget til at begære udsættelse ved fogedrettens hjælp, såfremt dette anses for nødvendigt. 12. Hvor opsigelse eller ophævelse af et medlemskab og dermed en indgået lejeaftale kommer til at foreligge, er det pågældende medlem pligtig at svare foreningen leje og andre ydelser havelodden vedrørende, indtil denne er fraflyttet og ryddeliggjort efter de aftaler, som måtte være indgået med foreningens bestyrelse. Generalforsamlingen 13. Foreningens øverste myndighed er generalforsamlingen. Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år inden 4 måneder efter regnskabsårets afslutning og med en dagsorden, som i det mindste skal indeholde følgende punkter: 1. Bestyrelsens beretning over det forløbne år.

9 2. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 3. Driftsbudgettet for det kommende år. 4. Forslag til behandling. 5. Valg af bestyrelse og revisorer m.v. 14. Generalforsamlingen indkaldes skriftlig med 3 ugers varsel, som dog i tilfælde af ekstraordinær generalforsamlings afholdelse om nødvendigt kan forkortes eller nedbringes til 14 dage. Indkaldelsen skal indeholde dagsorden for generalforsamlingen. Forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 1 måned efter regnskabsårets udløb, hvorefter de skal optages på en dagsorden, som udsendes til medlemmerne. På generalforsamlingen kan udarbejdes ændringsforslag til de på dagsordenen optagne forslag. Adgang til generalforsamlingen har ethvert medlem og dennes husstands medlemmer, for så vidt myndighedsalderen er opnået. Hver havelod hvilket vil sige hvert medlem tildeles 2 stemmer at gøre brug af på generalforsamlingen. I tilfælde af fravær kan et medlem give fuldmagt til den samboende partner. 15. Beslutninger på generalforsamlingen træffes af de mødende stemmeberettigede ved simpel flertal, undtagen hvor det drejer sig om optagelse af kollektive lån, vedtægtsændringer eller foreningens eventuelle opløsning. Dertil kræves, at mindst 2/3 af medlemmerne har givet fremmøde og at 2/3 af de angivne stemmer går ind derfor. Er fremmødet ikke tilstrækkeligt stort, men 2/3 af de afgivne stemmer er gået ind derfor, kan der indkaldes til en ny generalforsamling, som uanset antallet af frem mødte kan vedtage forslaget med 2/3 af de afgivne stemmer. 16. Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når en generalforsamling eller et flertal af bestyrelsens medlemmer eller ¼ af foreningens medlemmer stiller krav derom med angivelse af dagsorden, som skal behandles og 2/3 af underskriverne skal være til stede ved generalforsamlingen. 17. Generalforsamlingen vælger selv sin dirigent og sekretæren skriver protokollat for generalforsamlingen. Protokollatet underskrives af foreningens dirigent, foreningens sekretær og på bestyrelsens vegne af foreningens formand. Bestyrelse 18. Til at varetage den daglige ledelse af foreningen og til udførelse af generalforsamlingens beslutninger vælger generalforsamlingen en bestyrelse. Bestyrelsen består af 5 medlemmer, der er valgt for en periode af 2 år.

10 Formand og 2 bestyrelsesmedlemmer er på valg alle ulige år, kasseren og 1 bestyrelsesmedlem er på valg alle lige år. Formanden og kasserer vælges af generalforsamlingen direkte og skal være medlem af foreningen. Bestyrelsen konstituerer sig med næstformand og sekretær m.v. Som bestyrelsesmedlem eller suppleant kan kun vælges én person fra hvert havelod. Bestyrelses- og suppleantvalg er henholdsvis 2- og 1-årige. Genvalg kan finde sted. Såfremt et bestyrelsesmedlem fratræder før valgperiodens udløb, indtræder en af suppleanterne i bestyrelsen dog kun for tiden ind til næste generalforsamlings afholdelse. Kan bestyrelsen i tilfælde af en eller flere medlemmers fratræden på en og samme gang ikke suppleres op igennem antallet af valgte suppleanter, indkaldes til ny generalforsamlings afholdelse med suppleringsvalg for øje. Suppleringsvalg af denne karakter gælder dog kun for resten af de fratrådtes valgperiode. 19. I en af bestyrelsens udarbejdet forretningsoden fastlægger bestyrelsen selv grundlaget for sit virke m.m., ligesom denne skal indeholde bestemmelser afledet af vedtægtens 18. Et bestyrelsesmedlem må ikke deltage i behandling af en sag, hvori den pågældende eller en med denne nærstående person er impliceret. Bestyrelsen og revisorer oppebærer honorar efter generalforsamlingens nærmere bestemmelser og bestyrelsen er berettiget til at oppebære tabt arbejdsfortjeneste og diæter under rejser eller møder i de foreningsanliggender, der skønnes påkrævede. Der føres protoko9l over forhandlingerne på bestyrelsesmøderne. Protokollen underskrives af de bestyrelsesmedlemmer, som har deltaget i mødet. 20. Bestyrelsesmøde indkaldes af formanden eller i dennes forfald af den eventuelle stedfortræder så ofte, anledning skønnes at foreligge, eller når blot ét medlem af bestyrelsen måtte begære det. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mere end halvdelen af dens medlemmer er til stede. Beslutning træffes ved simpel stemmeflerhed. Står stemmerne lige, bortfalder forslaget. 21. I alle forhold udadtil tegnes foreningen af formand og kasserer i fællesskab. Regnskab og revision 22. Foreningens regnskabsår er kalenderåret.

11 Foreningens årsregnskab skal udarbejdes i overensstemmelse med god regnskabsskik og må før offentliggørelse være underskrevet af bestyrelsen i sin helhed. Foreningens nettoformue medlemskapitalen skal ikke alene fremgå af årsregnskabets indhold, men det skal også anføres efter hvilket kriterium, medlemskapitalen fordeler sig på de enkelte havelodder. 23. For en periode af 2 år ad gangen vælger generalforsamlingen ud af sin midte 2 revisorer og 2 revisorsuppleanter (lige år). Det påhviler de valgte revisorer at revidere foreningens årsregnskab samt fre protokol over de bemærkninger, revisionsarbejdet giver anledning til. Ved årsafslutningen skal revisorerne påtegne det aflagte årsregnskab og herunder afgive attest for, at beholdningernes tilstedeværelse er konstateret og befundet i orden. Årsregnskabets indhold skal være i overensstemmelse med den foretagne bogføring og tilstedeværende bilag. 24. Det reviderede årsregnskab udsendes til medlemmerne i forbindelse med indkaldelsen til den ordinære generalforsamling. Foreningens opløsning 25. Opløsning ved likvidation eller på anden måde forestås af 2 likvidatorer, som en afholdt generalforsamling lader udvælge. Efter realisation af foreningens aktiver og betaling af al gæld m.m. deles restformuen imellem de til den tid værende medlemmer af foreningen i forhold til den investerede kapital.

VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO

VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO 1. Formål og virke. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til ko-lonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser, der er lagt til grund

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25.

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. Side 1 VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. november 1947 Vedtægter vedtaget ved generalforsamlingen den 2.

Læs mere

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Formål og virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser,

Læs mere

Vedtægter HF Brandhøj

Vedtægter HF Brandhøj Vedtægter HF Brandhøj For haveforeningen Brandhøj, der er beliggende på matr. nr. 13 q, Reerslev, Reerslev By, som i henhold til Lokalplan 4.19.2 er udlagt til kolonihaveformål. 1. Formål og virke 1.1

Læs mere

1 Formål og virke. 2 Medlemmer

1 Formål og virke. 2 Medlemmer Vedtægter for H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 Formål og virke Foreningen

Læs mere

H/F Sommervirke. Vedtægter

H/F Sommervirke. Vedtægter H/F Sommervirke Vedtægter H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 Formål og

Læs mere

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 Senest revideret - 19. marts 2013 Indhold 1. Foreningens navn og hjemsted 3 2. Formål og virke 3 3. Medlemmer 3 4. Kapitalindskud og hæftelse 4 5. Lejeafgift

Læs mere

H/F SOMMERVIRKE. Vedtægter

H/F SOMMERVIRKE. Vedtægter for H/F Sommervirke for H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 FORMÅL OG VIRKE

Læs mere

Vedtægt. 1. Foreningens navn: Haveforeningen Hestholm Dens hjemsted er Ballerup Kommune. 2. Formål og virke.

Vedtægt. 1. Foreningens navn: Haveforeningen Hestholm Dens hjemsted er Ballerup Kommune. 2. Formål og virke. Vedtægt 1. Foreningens navn: Haveforeningen Hestholm Dens hjemsted er Ballerup Kommune. 2. Formål og virke. 2.1. Hestholm har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal

Læs mere

VEDTÆGT HAVEFORENINGEN OLDHØJEN STIFTET 1942 FOR

VEDTÆGT HAVEFORENINGEN OLDHØJEN STIFTET 1942 FOR VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN OLDHØJEN STIFTET 1942 VEDTÆGT 1. Foreningens navn er: OLDHØJEN Dens hjemsted er: Århus Kommune 2. Formål oq virke. 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte

Læs mere

Vedtægter. HF Engvang Ørnevej 342 8260 Viby J 86 26 12 10 hf.engvang@get2net.dk www.h-engvang.dk

Vedtægter. HF Engvang Ørnevej 342 8260 Viby J 86 26 12 10 hf.engvang@get2net.dk www.h-engvang.dk 1. Foreningens navn: 1.1 Foreningens navn er Engvang. Dens hjemsted er Århus Kommune. 2. Formål og virke: 2. 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal

Læs mere

Vedtægter. Vedtægt for Nyttehaverne. Kløverengen. Stiftet den 18. marts Foreningens navn er: KLØVERENGEN: Dens hjemsted er Københavns Kommune

Vedtægter. Vedtægt for Nyttehaverne. Kløverengen. Stiftet den 18. marts Foreningens navn er: KLØVERENGEN: Dens hjemsted er Københavns Kommune Vedtægter Vedtægt for Nyttehaverne Kløverengen Stiftet den 18. marts 1998 1. Foreningens navn er: KLØVERENGEN: Dens hjemsted er Københavns Kommune 2. Formål og virke. 2.1 Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Svarø.

Vedtægter for Haveforeningen Svarø. Vedtægter for Haveforeningen Svarø. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Svarø, og er beliggende ved Høvedstensvej 70, 2650 Hvidovre. 2. Formål og virke. 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Referat Generalforsamling 2014

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link:   Referat Generalforsamling 2014 Referat Generalforsamling 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Agenda for Generalforsamlingen... 4 2.1. Valg af dirigent... 4 3. Bestyrelsens beretning over det forgangne år 2013... 4 4. Årsregnskabet

Læs mere

1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune.

1. Foreningens navn er Haveforeningen XXXXXXXXX. Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen xxxxxxxxxxxxxx 1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA. Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 2 - Formål & virke.

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA. Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 2 - Formål & virke. Vedtægter - Ny Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA 1 Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 2 - Formål & virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975 V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975 Foreningens hjemsted er 3460 Birkerød, Rudersdal Kommune. Foreningen og

Læs mere

1. Foreningens navn er Haveforeningen Tornhøj. Hjemsted er Gladsaxe kommune.

1. Foreningens navn er Haveforeningen Tornhøj. Hjemsted er Gladsaxe kommune. HAVE FORENINGEN TORNHØJ VEDTÆGT 1. Foreningens navn er Haveforeningen Tornhøj. Hjemsted er Gladsaxe kommune. 2. Formål og virke. 2.1 Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave. Revideret Maj 2012

V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave. Revideret Maj 2012 V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave Revideret Maj 2012 1. Foreningens navn er Haveselskabet Enghave. Horsens 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til

Læs mere

Vedtægter for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R. for H/F Lilletoften

Vedtægter for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R. for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R for H/F Lilletoften Oversigt: 1. Foreningens navn 2. Formål og virke 3. Medlemmer 4. Hæftelse 5. Haveleje 6. Ordensbestemmelser og vedligeholdelse 7. Ophævelse af lejeaftalen 8. Generalforsamlinger

Læs mere

Vedtægter for Kildemosegård.

Vedtægter for Kildemosegård. Vedtægter for Kildemosegård. 1. Foreningens navn er: Haveforeningen Kildemosegård Dens hjemsted er Hastrupvej 26A, Køge kommune. 2. Formål og virke. 2.stk. 1. Haveforeningen Kildemosegård har til formål

Læs mere

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj 1 Foreningens navn er: H/F Ishøj Søndergaard Dens hjemsted er: Ishøj Kommune 2 Formål og virke 2.1 Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

H/F Pindemosen. Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk. Vedtægter

H/F Pindemosen. Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk. Vedtægter H/F Pindemosen Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk Vedtægter Vedtaget på foreningens generalforsamling 15. april 2010. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Sommerbyen Ejbylund.

Vedtægter for Sommerbyen Ejbylund. Side 1 af 6 September 2014. Vedtægter for Sommerbyen Ejbylund. 1. Foreningens navn. Foreningens navn er: Sommerbyen Ejbylund. Dens hjemsted er Glostrup kommune. 2. Formål og virke. 2.1 Foreningen har til

Læs mere

VEDTÆGTER. Haveforeningen Frydenlund. for. Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen

VEDTÆGTER. Haveforeningen Frydenlund. for. Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen VEDTÆGTER for Haveforeningen Frydenlund Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN FRYDENLUND 1. Foreningens navn er: Haveforeningen Frydenlund

Læs mere

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj Foreningens navn er: H/F Ishøj Søndergaard Dens hjemsted er: Ishøj Kommune 1 2 Formål og virke Stk. 1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1.

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Nabkær 1". Foreningens hjemsted er Herning Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet 1976.

Læs mere

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 1 2 - Formål & virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal, matr. nr. 15u

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk.

Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk. Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Vedbæk". Foreningens hjemsted er Rudersdal Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet den 16.

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Grøndal

Vedtægter for Haveforeningen Grøndal Vedtægter for Haveforeningen Grøndal 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Grøndal. Foreningens hjemsted er Allerød Kommune og foreningen er beliggende på matr. nr.

Læs mere

Vedtægter. 1. Foreningens navn er: Nyttehaveforeningen 'Faste Batteri' stiftet d 17. november 1940. Dens hjemsted er Københavns kommune.

Vedtægter. 1. Foreningens navn er: Nyttehaveforeningen 'Faste Batteri' stiftet d 17. november 1940. Dens hjemsted er Københavns kommune. Vedtægter 1. Foreningens navn er: Nyttehaveforeningen 'Faste Batteri' stiftet d 17. november 1940. Dens hjemsted er Københavns kommune. 2 - Formål og virke. 2.1 Foreningen har til formål, at administrere

Læs mere

HF. BALSTRUP VÆNGE. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Balstrup vænge. Rev

HF. BALSTRUP VÆNGE. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Balstrup vænge. Rev V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Balstrup vænge Rev. 2010.09.15 1. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Balstrup vænge. Foreningens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Søparken

Vedtægter for Haveforeningen Søparken 1. Haveforeningens navn og stiftelse. Vedtægter for Haveforeningen Søparken 1.1. Foreningens navn er Haveforeningen Søparken. Foreningens hjemsted er Horsens Kommune. 1.2. Foreningen er stiftet 25. august

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Islegaard

Vedtægter for Haveforeningen Islegaard 1. Haveforeningens navn er Islegaard. Haveforeningens hjemsted er Marielundvej 51 beliggende i Herlev Kommune. 2. Formål og virke. 2.1. Haveforeningens formål er, at administrere de på haveforeningens

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen LUNDBORG.

Vedtægter for Haveforeningen LUNDBORG. Vedtægter for Haveforeningen LUNDBORG. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Lundborg". Foreningens hjemsted er Viborg Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet 1969 2.

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken.

Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken. Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken. Haveforeningen Rørvangsparken 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Rørvangsparken". Foreningens hjemsted er Holbæk

Læs mere

Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919

Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919 Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveselskabet Frederiksborg af 1919. Foreningens hjemsted er Trollesmindeallé, Hillerød Kommune.

Læs mere

Vedtægter. for Haveforeningen Lille Nok. 1 Vedtægter for Haveforeningen Lille Nok

Vedtægter. for Haveforeningen Lille Nok. 1 Vedtægter for Haveforeningen Lille Nok Vedtægter for Haveforeningen Lille Nok 1 Vedtægter for Haveforeningen Lille Nok Foreningens navn er: Haveforeningen Lille Nok 1. Dens hjemsted er Københavns kommune Stiftet den 7. januar 1998 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vessøvej. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg Kommune under Horsens Ret, der er foreningens

Læs mere

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord)

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen "Enghave". Foreningens hjemsted er Horsens Kommune 2. Foreningen er stiftet

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Bjerget

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Bjerget V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Bjerget 1 Foreningens navn er Haveforeningen "Bjerget" Foreningens hjemsted er Frederikssund kommune. 2 Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Standardvedtægter for Haveforeninger under Vedtaget af kredsrepræsentantskabet 2013:

Standardvedtægter for Haveforeninger under Vedtaget af kredsrepræsentantskabet 2013: Standardvedtægter for Haveforeninger under Vedtaget af kredsrepræsentantskabet 2013: Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 01. Haveforeningens navn og stiftelse. side 03 02. Formål og virke. side 03 03. Medlemmer.

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Energien

Vedtægter for Haveforeningen Energien Disse vedtægter er godkendt på Generalforsamling den 6. august 2012 som resultat af en gennemskrivning og sproglig modernisering af foreningens vedtægter fra 1985, gennemskrevet med ændringer vedtaget

Læs mere

Vedtægter for Andelshaveforeningen XXXXXXXXXXXXX.

Vedtægter for Andelshaveforeningen XXXXXXXXXXXXX. Vedtægter for Andelshaveforeningen XXXXXXXXXXXXX. 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1.1 Foreningens navn er Andelshavehaveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. 1.2 Foreningen

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Sommerhuskolonien Afdeling A

V E D T Æ G T E R. Sommerhuskolonien Afdeling A V E D T Æ G T E R Sommerhuskolonien Afdeling A 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Sommerhuskolonien Afdeling A. Dens hjemsted er Rødovre Kommune 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen HF Østervang

Vedtægter for Haveforeningen HF Østervang Vedtægter for Haveforeningen HF Østervang 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen HF Østervang Foreningens hjemsted er. Slagelse Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet

Læs mere

- - Grundejerforeningen Ville Heise

- - Grundejerforeningen Ville Heise - - Grundejerforeningen Ville Heise Afskrift af vedtægter Advokat Lone Refshammer Toldbodgade 37A, 1253 København K., Tlf. 3314 1438, Fax 3314 1944, Giro 766 9259 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ville

Læs mere

Haveforeningen Grundet. Vedtægter

Haveforeningen Grundet. Vedtægter Haveforeningen Grundet Vedtægter 1. Foreningens navn er HF Grundet Foreningens hjemsted er Vejle Kommune HF Grundet Fidalvej, Hornstrup Kirkeby 7100 Vejle 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Nyrup Bugt, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse 11 Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Haveforeningen Klausdalsbro

V E D T Æ G T E R. for. Haveforeningen Klausdalsbro V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Klausdalsbro 1. Foreningens navn er Haveforeningen Klausdalsbro Foreningens hjemsted er Herlev Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Parcelforeningen Solager afd. A

V E D T Æ G T E R for Parcelforeningen Solager afd. A V E D T Æ G T E R for Parcelforeningen Solager afd. A 1. Foreningens navn er Parcelforeningen "Solager afd. A". Foreningen er stiftet d. 1.3.1965. Foreningens hjemsted er Vridsløsemagle, Høje Tåstrup Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Hestkøbgård

Vedtægter for Haveforeningen Hestkøbgård Vedtægter for Haveforeningen Hestkøbgård 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård. Foreningens hjemsted er Rudersdal Kommune 2. Foreningen er stiftet 2. november

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Trekanten, beliggende Hestehaven/ Folehaven 80 på matr.nr. 3074 Vigerslev, der er udlejet af Københavns

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Stormosen

Vedtægter for Haveforeningen Stormosen Vedtægter for Haveforeningen Stormosen 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Stormosen". Foreningens hjemsted er Fredensborg Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet 1.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR H/F BORGERVÆNGET

VEDTÆGTER FOR H/F BORGERVÆNGET VEDTÆGTER FOR H/F BORGERVÆNGET 1. Foreningens navn Foreningens navn er H/F Borgervænget. Dens hjemsted er Københavns kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte

Læs mere

Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955

Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955 Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955 1 Foreningens navn og adresse Haveforeningen Søvang, Sylbækvej 38, 8230 Åbyhøj. Haveforeningens hjemsted er Århus Kommune.

Læs mere

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H)

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Nordre Vang 1. Foreningens navn er Haveforeningen Nordre Vang Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune Foreningen er stiftet i 1962 2. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

VEDTÆGTER HF BRANDHØJ

VEDTÆGTER HF BRANDHØJ VEDTÆGTER HF BRANDHØJ 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Brandhøj. Foreningens hjemsted er Høje Taastrup Kommune 2. Foreningen er stiftet 19. juni 1986. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter. for. Haveforeningen Nørrelyst. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Nørrelyst / Randalhaven

Vedtægter. for. Haveforeningen Nørrelyst. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Nørrelyst / Randalhaven 1 Haveforeningens navn og stiftelse Vedtægter for Haveforeningen Nørrelyst 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Nørrelyst / Randalhaven 1.2 Foreningen er stiftet 26. august 1980 2 Formål og virke 2.1

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Fælleseje

Vedtægter for Haveforeningen Fælleseje Foreningens navn er Haveforeningen Fælleseje. Foreningens hjemsted er Gladsaxe Kommune. Vedtægter for Haveforeningen Fælleseje 2 Formål og virke Foreningen har til formål at administrere og forvalte det

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN AABRINKEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN AABRINKEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN AABRINKEN 1. HAVEFORENINGENS NAVN, ADRESSE OG HJEMSTED 1.1. Foreningens navn er Haveforeningen Aabrinken. 1.2. Foreningens adresse er Haveforeningen Aabrinken 39, 8000 Aarhus

Læs mere

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord)

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Norringholm. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune 2. Foreningen er

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Kagsåvej / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune

VEDTÆGTER. for. Kagsåvej / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune VEDTÆGTER for Kagsåvej 113-133 / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune Navn og formål Foreningens medlemmer 1 2 3 Foreningen er stiftet den 13. januar 1971. Foreningens navn er BRINKEN. Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN ALDERSRO

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN ALDERSRO VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN ALDERSRO 1 Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Aldersro. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Foreningen er stiftet 12. august

Læs mere

Haveforeningen Frydenlund VEDTÆGTER. for. Haveforeningen Frydenlund. Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen

Haveforeningen Frydenlund VEDTÆGTER. for. Haveforeningen Frydenlund. Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen VEDTÆGTER for Haveforeningen Frydenlund Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen 2017 1 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Frydenlund

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark 1. Hjemsted og værneting. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ore Strandpark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune,

Læs mere

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug 1 Foreningens navn og formål Foreningens navn er: Monsunvejs Vejlaug, Brøndby Strand. Foreningens formål er: at varetage medlemmernes fælles interesser i overensstemmelse med tinglyste deklarationer, offentlig

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. N/F Amager Fælled Økohaver

V E D T Æ G T E R. for. N/F Amager Fælled Økohaver V E D T Æ G T E R for N/F Amager Fælled Økohaver 1. Foreningens navn er N/F Amager Fælled Økohaver. Foreningen er stiftet den 25. marts 2010. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål og virke

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Frederikssund Kommune og med værneting

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ Stk.1: Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1 Stk. 2: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN -------------------------------------------------------- Kap 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby.

Vedtægter for Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. J. nr. 48838-0 Vedtægter for Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby Navn, hjemsted og formål Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

J.nr UT/LD. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge

J.nr UT/LD. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge J.nr. 955-2246 UT/LD VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge 1 Vedtægter for Grundejerforeningen Tejnvej?? Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening Vedtægter for Smørumvang Grundejerforening 2014 side 1 af 6 1 FORENINGENS OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen Smørumvang og er stiftet den 13. februar 1946. Dens område omfatter parceller af

Læs mere

Forslag 1 Bestyrelsen ønsker at følge de nye standardvedtægter fra Kolonihaveforbundet, med enkelte tilretninger. De væsentligste ændringer er i 7

Forslag 1 Bestyrelsen ønsker at følge de nye standardvedtægter fra Kolonihaveforbundet, med enkelte tilretninger. De væsentligste ændringer er i 7 Forslag 1 Bestyrelsen ønsker at følge de nye standardvedtægter fra Kolonihaveforbundet, med enkelte tilretninger. De væsentligste ændringer er i 7 stk. 5-11, som vi har medtaget fra vores gamle vedtægter,

Læs mere

Vedtægter for H/F Sundbyvang

Vedtægter for H/F Sundbyvang Vedtægter for H/F Sundbyvang 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er H/F Sundbyvang. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Foreningen er stiftet d. 9. april 1934. 2. Formål

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Gr undejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager,

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN"

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN" Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegården 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STRANDPARKEN I/S

VEDTÆGTER FOR STRANDPARKEN I/S VEDTÆGTER FOR STRANDPARKEN I/S Vedtægter som revideret 22.09.2006 1. Interessentskabet "Strandparken" består af følgende interessenter: Københavns Kommune Frederiksberg Kommune Hvidovre Kommune Brøndby

Læs mere

l. Foreningens navn er: Haveselskabet Aablink af 23. marts 1955

l. Foreningens navn er: Haveselskabet Aablink af 23. marts 1955 l. Foreningens navn er: Haveselskabet Aablink af 23. marts 1955 Foreningen er oprettet denne dato. Lejeaftalen mellem Aalborg kommune, Kolonihaveforbundet Nordjysk kreds og haveforeningen er gældende som

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

Vedtægter for. Haveforeningen 4. Maj 1921

Vedtægter for. Haveforeningen 4. Maj 1921 Vedtægter for Haveforeningen 4. Maj 1921 Ændringer vedtaget på ekstraordinær generalforsamling 14-05-2014 1 Haveforeningens navn og stiftelse 1. 1 Haveforeningens navn er Haveforeningen 4. Maj 1921. Foreningens

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer i kolonihaveforeningen Fjordglimt

Forslag til vedtægtsændringer i kolonihaveforeningen Fjordglimt Forslag til vedtægtsændringer i kolonihaveforeningen Fjordglimt Gamle vedtægter 1 Foreningens formål er: at fremme fælles interesser for sine medlemmer i alle forhold vedrørende havebrug. at administrere

Læs mere

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune. Dokument: 180716 Grundejerforeningen SANDAGER Saunte 3100 Hornbæk Vedtægter 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Færgebakkerne. Orø

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Færgebakkerne. Orø VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Færgebakkerne Orø 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Ans Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Ans By, Silkeborg Kommune. 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Kapitel 1: Navn, Hjemsted og Formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Stjerneparken. Stk. 2. Grundejerforeningen område er del af matr. nr. 4. a.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tårs Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kyndeløse Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter. 1 Foreningens navn er Haveforeningen Smørmosen. Dens hjemsted er Gladsaxe Kommune.

Vedtægter. 1 Foreningens navn er Haveforeningen Smørmosen. Dens hjemsted er Gladsaxe Kommune. Side 1 af 7 Vedtægter 1 Foreningens navn er Haveforeningen Smørmosen. Dens hjemsted er Gladsaxe Kommune. 2 Foreningens formål er at forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal, matr. Nr. 6a af Gladsaxe

Læs mere

Hagenstrupparkens Grundejerforening

Hagenstrupparkens Grundejerforening Hagenstrupparkens Grundejerforening Vedtægter Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Hagenstrupparkens Grundejerforening 2 Foreningens hjemsted er i Ulstrup, Favrskov Kommune Formål 3 Grundejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Torsted Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Horsens kommune. 1 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

D E K L A R A T I O N (Deklaration for Spildevandslaug)

D E K L A R A T I O N (Deklaration for Spildevandslaug) Matr.nr. :... Anmelder:... Ejerlav :... Tlf.... Kommune : Esbjerg Sagnr.... Afgift kr.... D E K L A R A T I O N (Deklaration for Spildevandslaug) Underskrevne ejer / ejere af den / de på vedhæftede kortbilag

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere