Gladsaxe loves Culture 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gladsaxe loves Culture 2015"

Transkript

1 Gladsaxe loves Culture 2015

2 Kendskab skaber venskab Ca. 40 foreninger, kulturaktører og kulturinstitutioner deltog den 6. juni i Gladsaxe Loves Culture Der var mere end dobbelt så mange nysgerrige besøgende i forhold til sidste års festival og den store musikalske parade fra Søborg Torv til Telefonfabrikken Gladsaxe Kulturhus trak nysgerrige borgere med sig. Gladsaxe Loves Culture 2015 satte en streg under effekten ved at skabe begivenheder sammen på tværs af faglighed, institutioner og borgere. Sammen har vi større gennemslagskraft, vi udnytter vores ressourcer mere optimalt og vores indsatser og tilbud når flere af Gladsaxe Kommunes mange forskellige borgere. Baggrund Efter sidste års fusion af Verdenskulturfestivalen og Telefonfabrikken Gladsaxe Kulturhus Åbent Hus og på baggrund af den fortsatte finansielle støtte fra Beskæftigelses- og Integrationsudvalget lykkedes det, at realisere Gladsaxe Loves Culture Gladsaxe Loves Culture er med til at løfte målsætninger i Kommunestrategien, blandt andet i forbindelse med Levende by i vækst og Bydele i social balance. Festivalen er også med til at løfte målsætninger i Kultur-, Fritids-, og Idrætspolitikkens temaer om Samarbejde og Udvikling og Udfoldelse, fordybelse og indlevelse for alle. Samarbejde og Udvikling har blandt andet følgende målsætninger: Gladsaxe Kommune: Er kendetegnet ved sin positive og åbne tilgang til nye samarbejdspartnere og måder at arbejde på Fører de gode idéer ud i livet Udfoldelse, fordybelse og indlevelse for alle, har følgende målsætninger: Gladsaxe Kommune: Er mangfoldig og vækker begejstring og engagement Har flere borgere, der tager del uanset alder, handicap, social, kulturel og økonomisk baggrund Er en kommune, hvor det børn og unge oplever er sjovt, relevant og udfordrende. Med Gladsaxe Loves Culture bidrager Gladsaxe Integrationsråd og Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus til, at borgerne i Gladsaxe kommune får en oplevelse af at bo i en kommune, hvor man: Inviterer borgere, brugere, foreninger og de selvorganiserede til at deltage i udvikling af nye tilbud, aktiviteter og organisationsformer Understøtter aktiviteter, der giver en bredere deltagelse i kultur-, fritids- og idrætslivet

3 I år i en særligt udvidet version, da Kosmodrom 1 også meldte sig som finansiel partner. Med Kosmodrom og den generelle udviklingsånd i styregruppen udvidede vi kulturfestivalen således, den også bød på teater og performance. Festivalens overordnede formål er i lighed med sidste år defineret ved følgende: Gladsaxe loves Culture: Videreudvikler mangfoldige fællesskaber på tværs Fremmer integration og inklusion, og Styrker det kulturelle rodnet Organisation Den formelle og finansielle samskabelse og den overordnede styregruppe bestod i år af repræsentanter fra følgende enheder og institutioner: Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Kosmodrom Telefonfabrikken Gladsaxe Kulturhus Arbejdsgruppen Gladsaxe loves Culture er blevet til i en arbejdsgruppe bestående af 9 personer, der repræsenterede det afgående Integrationsråd, repræsentanter fra det nuværende integrationsråd, Integrationsrådets sekretær, PR- og Arrangementsgruppen (frivillige fra forskellige foreninger i Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus), frivillige lokale ildsjæle og medarbejdere og ledelse i Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus. Projektledelse blev varetaget af kulturhusleder, Betina Louise Kimergård. Indholdet til festivalen blev produceret af en række professionelle aktører (se program, bilag 1) og følgende foreninger, samarbejdspartnere og institutioner: Afghansk Kulturforening Bagsværd Amatør Scene Den kulturelle gruppe - Los Andes Peru i Danmark Elfenbenskysten Eritreansk Venskabsforening Gladsaxe Eventyrridderne Folkedanserforeningen - Gladsaxe-Søborg Gawenda teaterscene for børn og unge 1 Kosmodrom er navnet på et samarbejde indgået mellem Teater Mungo Park i Allerød og Gladsaxe Kommunes Børneog Kulturforvaltning. Kosmodrom har til formål at involvere og præsentere Gladsaxe Kommunes unge mennesker for teater og musik.

4 Gladsaxe Harmonikaklub Gladsaxe Ungdoms Film og Videoklub Gladsaxe Jazzklub Gladsaxe Musik- og Billedskole, GMB Gladsaxe Pigegarde Gladsaxe Viseforening Gladsaxe Tangoforening - Las Tijeras Divertidas Hyggeklubben Gladsaxe Oplysnings Forbund Knipletøserne Kulturen Kunstudvalget i Telefonfabrikken Malergruppen Paletten Mermaid Chinese Culture School Motivationsgruppen for diabetikere Musikkælderen New Moves - salsa Netværk for flygtninge og indvandrere i Gladsaxe Pakistansk Kulturforening Pamoja Kenya Association Parkinsonforeningen i Gladsaxe Pakistansk Kulturforening Punjabi Kulturforening Sierra Leone Danish Society Somalisk Kvindegruppe Søborg Motetkor Telangana Association of Denmark Venskabsfamilier i Gladsaxe Gladsaxe loves Culture program (bilag 1) Festivalen løb af stablen den 6. juni kl og foregik i hele Telefonfabrikken Gladsaxe Kulturhus samt i atriumgården og de grønne arealer bag huset. Med afsæt i erfaringer som Betty Nansen Teaters out-reach program, hvor amatører bliver instrueret i at fortælle deres personlige historier på scenen, inviterede Gladsaxe Loves Culture den lokale forestilling FIVE HIGH til at optræde. FIVE HIGH er en forestilling, der i et samarbejde mellem Betty Nansens Teatret, Kosmodrom og Ung til Ung fortæller lokale historier fra udvalgte borgeres liv og hverdag i og omkring Høje Gladsaxe bebyggelsen. Af andre nye tiltag skrev arbejdsgruppen desuden en støtteerklæring som bilag til en visumansøgning for en internationalt anerkendt afrikansk designer, der bidrog stort til festivalens bazarområde og modeshow. Gladsaxe Loves Culture markerede sig igen i år som en platform for såvel amatør og professionel kunst og kultur og som en festival, hvor mennesker mødes og knytter venskaber på tværs af køn, alder, interesser og kulturel oprindelse. Følgende elementer udgjorde dagens program:

5 To indendørs musikscener med lokale og professionelle ensembler og bands Dansescene med lokale optrædener Verdensrestauranten - med mad fra 11 nationer Bazarområde kunsthåndværk, oplysning og kulturel udveksling African Fabric Show, international anerkendt designer fra Elfenbenskysten Modeshow Åbne Kreative værksteder Kunstmaler konkurrence Interaktive værksteder Teater og performance Capture the flag - rollespilsleg Sminkestand Workshops (video, genbrugskunst, billedkunst mv.) Mad over bål Dagen startede desuden med en farverig musikalsk parade fra Søborg Torv til Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus. Budget Indtægter Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Telefonfabrikken Gladsaxe Kulturhus Kosmodrom Indtægter i alt kr kr. * kr. * kr. Udgifter Underholdning fra professionelle kunstnere PR Professionel fotograf på dagen Tilskud til foreningerne Optog fra Søborg Torv (inkl. lastbil) Praktisk hjælp (opstilling + oprydning) Børnerelaterede aktiviteter Udgifter til forplejning kunstnere m.fl kr kr kr kr kr kr kr kr.

6 Udgifter Scene, teknisk udstyr og afvikling) Buffer (uforudsete udgifter) I alt kr kr. * kr. *Kosmodrom afholder udgifter til scene, teknik og afvikling ud over kr. Derfor er posten til scene, teknisk udstyr og afvikling urealistisk lille ( kr.). PR og markedsføring (bilag 2) I 2015 har festivalen præsteret den bredeste PR kampagne i Telefonfabrikken Gladsaxe Kulturhus og verdenskulturfestivalens historie. I tråd med festivalens formål og festivalens målgruppe, børnefamilier, unge og voksne, har vi søgt at kommunikere festivalen ud så bredt som muligt. Vi har haft særligt fokus på at kommunikere til borgere i alle aldre, aktive såvel som ikke aktive kultur og fritidsbrugere og på tværs af borgernes etniske oprindelse. På bagrund af denne ambition, har vi anvendt flere typer medier (hvilket knytter sig særligt til aldersaspektet. Medievaner ser meget forskellige ud alt efter alder). Vi har ligeledes annonceret på forskellige platforme, for at nå borgere i forskellige aldersgrupper, med forskellige etniske ophav og kulturvaner. For fyldestgørende PR kampagne, se bilag 2. Perspektiver Med den forstærkede interesse fra borgerne og med den brede interesse og opbakning fra de deltagende kultutraktører vil arbejdsgruppen gerne gentage og udvikle Gladsaxe loves Culture en kulturfestival, der meget mere end musik, dans og mad. Gladsaxe Loves Culture er en kulturel platform, der har fokus på at facilitere kulturmøder mellem borgerne. Hvor foreninger, selvorganiserede grupper, lokale ildsjæle og andre borgere i alle aldre mødes, lytter til hinanden, deler oplevelser, danser hinandens lokale/nationale danse, synger hinandens sange, spiser hinandens mad og snakker sammen på tværs af de sociale, kulturelle, og interessemæssige skel. Gladsaxe <3 Culture bruger kunstens og kulturens platforme til at skabe større kendskab og tolerance mellem borgerne i Gladsaxe kommune. Med blik for den udvikling, der sker på ungeområdet i Gladsaxe Kommune, med ungestrategi og spillested fortrinsvist for unge, overvejer styregruppen at udvide kulturfestivalen, måske med en decideret ungeplatform. Det vil derfor være oplagt, at fortsætte det gode samarbejde med Gawenda og Gladsaxe Musik- og Billedskole. Og udvide aktørfeltet ved at tage kontakt til andre etablerede ungdomsaktører i kommunen, fx GXU, UK Gladsaxe, Ung til Ung og Musikkælderen. En videreførelse af Gladsaxe loves Culture er dog fortsat afhængig af en videreførelse af finansieringen. Såfremt dette er muligt, har projektlederen allerede talt med Borgmesterens forkontor, der har peget på datoerne den 5. eller 11. juni 2015 som afviklingsdag for Gladsaxe Loves Culture Af Betina Louise Kimergård, leder, Telefonfabrikken Gladsaxe Kulturhus

7 Bilag 1 Program

8 Bilag 2 PR kampagne Gladsaxe Loves Culture 2015 kommunikation opsamling Baggrund De strategiske overvejelser om festivalens kommunikationen tager udgangspunkt i dens brede målgruppe: Børn, unge, voksne og ældre Altså hele familien. Dertil kommer festivalens formål, som er formuleret af styregruppen: Formålene bag Gladsaxe Loves Culture er at 1) videreudvikle mangfoldige fællesskaber på tværs, 2) Fremme integration og inklusion, og 3) Styrke det kulturelle rodnet. - Hvordan afspejlede årets festival disse formål? I tråd med disse formål og festivalens målgruppe, har vi søgt at kommunikere festivalen ud så bredt som muligt. Vi har haft særligt fokus på at kommunikere til borgere i alle aldre, aktive såvel som ikke aktive kultur og fritidsbrugere og på tværs af borgernes etniske oprindelse. På bagrund af denne ambition, har vi anvendt flere typer medier (hvilket knytter sig særligt til alders-aspektet. Medievaner ser meget forskellige ud alt efter alder). Vi har ligeledes annonceret på forskellige platforme, for at nå borgere i forskellige aldersgrupper, med forskellige etniske ophav og kulturvaner. Anvendte medier og strategiske platforme Plakater inde og ude Vi producerede et stort oplag af plakater til indendørs ophængning på strategisk udvalgt steder. Det drejer sig bl.a. om kommunens biblioteker, biografen, sportshallerne, men også dagligvareforretninger, butikker, caféer og værtshuse - hvor de uden nødvendigvis at være hyppige brugere af kultur og fritidstilbuddene i kommunen. I den forbindelse udgjorde Kosmodroms såkaldte unge-task force en afgørende faktor i distributionen af plakaterne. Se evt. distributionsliste. Her ses en plakat i vinduet hos den lokale netto-forretning:

9 Flere slags udendørs plakater Vi har anvendt flere slags udendørs-plakater og placeret dem i kommunens forskellige bydele: Facebook Både børn, unge og voksne bruger Facebook til at modtage venners sociale opdateringer, diverse nyheder og finde begivenheder i deres nærområder. Derfor har vi brugt Facebook aktivt i kommunikationen af festivalen:

10

11 Gladsaxe Bladet Vi har delt annonceret og forsynet GladsaxeBladet med historier, vinkler til interviews og inviteret dem til at dække festivalen. Det har resulteret i flere artikler som optakt til festivalen samt en dækkende nyhed efter festivalen.

12 Reklamespot med levende billeder Sidst men ikke mindst producerede vi et kort reklamespot for festivalen. Denne type film kommunikerer kort og præcist, og skal gøre seeren nysgerrig i løbet af ganske kort tid. Den blev vist i Bibliografen (ca seere) og på Facebook (ca seere)

Gladsaxe Kommune Social-og Handicapafdelingen BELOKI/SOFBVA. Gladsaxe loves Culture Afrapportering

Gladsaxe Kommune Social-og Handicapafdelingen BELOKI/SOFBVA. Gladsaxe loves Culture Afrapportering Gladsaxe loves Culture 2015 Kendskab skaber venskab Ca. 40 foreninger, kulturaktører og kulturinstitutioner deltog den 6. juni i Gladsaxe Loves Culture 2015. Der var mere end dobbelt så mange nysgerrige

Læs mere

Opsamling fra en ny kulturfestival i Gladsaxe

Opsamling fra en ny kulturfestival i Gladsaxe 1 Opsamling fra en ny kulturfestival i Gladsaxe Af Betina Louise Kimergård Alle billeder er taget af Kim Malmquist. Logo er udarbejdet af Mette Edlers 2 Baggrund Gladsaxe Kommunes Integrationsråd har haft

Læs mere

Gladsaxe Loves Culture- Afrapportering

Gladsaxe Loves Culture- Afrapportering 2017 Gladsaxe Loves Culture- Afrapportering Betina Louise Kimergaard Toft Gladsaxe Loves Culture 08-08-2017 Gladsaxe Loves Culture 2017 2017 var året hvor den multikulturelle festival Gladsaxe Loves Culture

Læs mere

gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt

gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt Kultur-, fritids- og idrætspolitik 2013-2016 Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik 2013-2016 Indledning Kultur-, fritids- og idrætslivet er med til at gøre Gladsaxe

Læs mere

Rummelige fællesskaber og kreative frirum

Rummelige fællesskaber og kreative frirum gladsaxe.dk Rummelige fællesskaber og kreative frirum Kultur-, fritids- og idrætspolitik Gladsaxe Kommunes kultur-, fritids- og idrætspolitik har fokus på fællesskaber og på nytænkning. Vi mener, at det

Læs mere

Rummelige fællesskaber og kreative frirum. Politik for kultur, fritid og idræt i Gladsaxe Kommune

Rummelige fællesskaber og kreative frirum. Politik for kultur, fritid og idræt i Gladsaxe Kommune Rummelige fællesskaber og kreative frirum Politik for kultur, fritid og idræt i Gladsaxe Kommune Indhold Indledning... 3 VISION... 4 VÆRDIER... 4 STRATEGISKE MÅL... 4 1. Vi vil styrke foreningsliv og fællesskaber...

Læs mere

Gladsaxe Jazzfest

Gladsaxe Jazzfest Unge og mere erfarne musikere optræder hvert år side om side under Gladsaxe Jazzfest. Birgitte Soojin Band underholdt i 2014 på Pladsen i Søborg. 01-10- 2014 Evaluering af rammeaftalen mellem: Gladsaxe

Læs mere

En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde. Borgerne stiller større krav til de fysiske rammer, herunder mobile og fleksible institutioner

En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde. Borgerne stiller større krav til de fysiske rammer, herunder mobile og fleksible institutioner GLADSAXE KOMMUNE Kultur og Fritid Bilag 2: og hovedpointer fra arbejdsgrupper NOTAT Dato: 4. juni 2012 Af: Helena Jørgensen En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde Borgerne stiller større krav

Læs mere

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Mandag den kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Mandag den kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Integrationsrådet Mandag den 25.11 2013 kl. 17.00 18.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Trine Henriksen (MB) Klaus Kjær

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Oplæg til Festival xx 2018 Navneforslag: Utakt og tone, Blackbox, Usagt

Oplæg til Festival xx 2018 Navneforslag: Utakt og tone, Blackbox, Usagt Oplæg til Festival xx 2018 Navneforslag: Utakt og tone, Blackbox, Usagt Indledning Kulturmetropolens fælles vision er at synliggøre det mangfoldige kulturliv i metropolen, styrke samarbejdet på tværs af

Læs mere

Indhold. Indledning Vision Udfordringer Ambitioner Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger

Indhold. Indledning Vision Udfordringer Ambitioner Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger Børnekultur politik Indhold Indledning 3 Vision 4 Udfordringer 5 Ambitioner 6 Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger 2 6 7 8 Børneinstitutioner, skoler og institutioner for unge 8 Museerne 8 Musikskolen

Læs mere

Puljer i Kultur- og fritidsudvalget behandler derudover ansøgninger om tilskud til foreninger og aftenskoler. Side 1

Puljer i Kultur- og fritidsudvalget behandler derudover ansøgninger om tilskud til foreninger og aftenskoler. Side 1 SKOLER, INSTITUTIONER OG KULTUR Dato: 12. januar 2018 Tlf. dir.: 2170 3435 E-mail: kultur@balk.dk Kontakt: Jeanette Aunsø Esbensen Sagsid: 00.22.04-A26-1-18 Puljer i 2018 Kultur- og fritidsudvalget behandler

Læs mere

Indhold. Indledning Vision Udfordringer Ambitioner Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger

Indhold. Indledning Vision Udfordringer Ambitioner Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger Børnekultur politik Indhold Indledning 3 Vision 4 Udfordringer 5 Ambitioner 6 Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger 2 6 7 8 Børneinstitutioner, skoler og institutioner for unge 8 Museerne 8 Musikskolen

Læs mere

Salaam Filmfestival. Projektbeskrivelse for 2011-12

Salaam Filmfestival. Projektbeskrivelse for 2011-12 Salaam Filmfestival Projektbeskrivelse for 2011-12 Salaam Filmfestival er en landsdækkende, flerkulturel filmfestival for skoler og ungdomsuddannelser. Vi rejser rundt med film og oplæg for skoler og ungdomsuddannelser.

Læs mere

Submission #50 Roskilde Kommune

Submission #50 Roskilde Kommune Side 1 af 5 OPLYSNINGER OM ANSØGER Navn på ansøger Lisa Mailand / Frivilligcenter Roskilde Ansøgers adresse Jernbanegade 21A Vejnavn og nr. Postnummer og by 4000 Roskilde Telefonnummer 21169026 Mail frivilligcenter@roskilde.dk

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. OM STRATEGIEN 2/12 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag

Læs mere

Puppet Junior Hermed fremsendes fondsøgning til. Ansvarlig for ansøgningen Conni Humeniuk M: T:

Puppet Junior Hermed fremsendes fondsøgning til. Ansvarlig for ansøgningen Conni Humeniuk M: T: Hermed fremsendes fondsøgning til Puppet Junior 2016 Forestillinger og publikum på den Røde Plads i 2014 Børnekulturformidler og leder af Børnekulturhuset Sokkelundlille Utterslev Torv 9 2400 Kbh. NV Puppet

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: 2700Kulturdag 2015 Lørdag den 13. juni 2015 Brønshøj Torv Kirsten Møller Arbejdsgruppen

Læs mere

OPSAMLING INPUT TIL KULTURPOLITIK

OPSAMLING INPUT TIL KULTURPOLITIK NOTAT JOURNALNUMMER SKREVET AF MORTEN SVARRE ANDERSEN OPSAMLING INPUT TIL KULTURPOLITIK Følgende opsamling opsummerer input fra aktører og borgere leveret på borgermødet d. 7. december i St. Tårnby Forsamlingshus

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2016 Lørdag den 3. december 2016 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

LOGO1TH_LS_POSr d. By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979

LOGO1TH_LS_POSr d. By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979 LOGO1TH_LS_POSr d By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979 KULTURUDVALGETS Politiske fokusområder 2014-2015 Mødesteder og midlertidighed Kultur er fyrtårne og fysiske rammer.

Læs mere

Kultur- og idrætspolitik

Kultur- og idrætspolitik Kultur- og idrætspolitik Fredensborg Kommune l Godkendt af Byrådet den XX 1 Forord Kultur- og idrætslivet binder hverdagen sammen for rigtig mange mennesker og er med til at gøre Fredensborg Kommune til

Læs mere

Årsberetning Integrationsrådet

Årsberetning Integrationsrådet Årsberetning 2017 Integrationsrådet ÅRSBERETNING 2017 Integrationsrådet FORORD 3 VISIONEN 2014-2017 4 INTEGRATIONSRÅDETS MØDER I 2017 4 AKTIVITETER I 2017 5 INTEGRATIONSRÅDETS MEDLEMMER 2014 2017 9 2 FORORD

Læs mere

Center for Borgerservice, Kultur og Erhverv Afrapportering på arbejdsprogrammet Fælles Fremgang for Furesø

Center for Borgerservice, Kultur og Erhverv Afrapportering på arbejdsprogrammet Fælles Fremgang for Furesø Center for Borgerservice, Kultur og Erhverv Afrapportering på arbejdsprogrammet Fælles Fremgang for Furesø Punkt 4.3 Bedre samarbejde på tværs af kulturinstitutioner/foreninger INDHOLDSFORTEGNELSE Indhold

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE. Couleur Cafe 2016

PROJEKTBESKRIVELSE. Couleur Cafe 2016 PROJEKTBESKRIVELSE Couleur Cafe 2016 Venskabsforeningen Danmark-Vestafrika, august 2015 Couleur Cafe 2016 Endagsfestival bringer Afrika til Nørrebro Frivillige kræfter fejrer på 14. år byens mangfoldighed

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. OM STRATEGIEN 2/10 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag for at drøfte

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Projektets formål og indhold

Projektets formål og indhold Kongshvileparken den 13. marts 2013. Til Gladsaxe kommunes Børne - og kulturforvaltning att. kulturkonsulent Helena Jørgensen Undertegnede arbejdsgruppe ansøger hermed om tilskud på 46.000 kr. til gennemførelse

Læs mere

Indhold. Kulturpolitik og fokusområder udkast. Politikkens opbygning

Indhold. Kulturpolitik og fokusområder udkast. Politikkens opbygning Kulturpolitik og fokusområder 2018-2021 - udkast Forord Kulturlivet i Kolding Kommune er enestående. Det byder på kulturelle tilbud af høj kvalitet og unikke projekter og samarbejder på tværs. Kulturen

Læs mere

Det aktive byrum Status 2014

Det aktive byrum Status 2014 Det aktive byrum Status 2014 KMØ Det aktive byrum er et ud af 9 projekter under kulturaftalen KulturmetropolØresund, der er indgået mellem 26 kommuner, Region Hovedstaden og Kulturministeriet. Aftalen

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: 2700Kulturdag 2018 Lørdag den 9. juni 2018 kl. 11-18 Brønshøj Torv Kulturudvalget.

Læs mere

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse 2200 Børn & Musik Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en udendørs børnemusikfestival på Nørrebro, der løber af stablen d. 18.-21. maj 2017. Arrangementet er non profit og tilbyder gratis musik

Læs mere

Folkeoplysningspolitik i Favrskov Kommune

Folkeoplysningspolitik i Favrskov Kommune Folkeoplysningspolitik i Favrskov Kommune Målsætning for folkeoplysningspolitikken Favrskov Kommunes målsætning for folkeoplysningspolitikken er, at foreninger udbyder et varieret og mangfoldigt fritidstilbud

Læs mere

Dagsorden til møde i Økonomiudvalget

Dagsorden til møde i Økonomiudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Økonomiudvalget Mødetidspunkt 17-12-2018 17:00 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Økonomiudvalget 17-12-2018 17:00 1 (Åben) Godkendelse af forslag til kommissorium

Læs mere

gladsaxe.dk Sammen Børn og unge former fremtiden Børne- og skolepolitik i Gladsaxe

gladsaxe.dk Sammen Børn og unge former fremtiden Børne- og skolepolitik i Gladsaxe gladsaxe.dk Sammen Børn og unge former fremtiden Børne- og skolepolitik i Gladsaxe I Gladsaxe Kommune har vi store ambitioner for vores arbejde med børn og unge. Vi har en vision om, at børn og unge vokser

Læs mere

Børn og unge former fremtiden Børne- og Skolepolitikken i Gladsaxe Kommune

Børn og unge former fremtiden Børne- og Skolepolitikken i Gladsaxe Kommune gladsaxe.dk Børn og unge former fremtiden Børne- og Skolepolitikken i Gladsaxe Kommune Indhold Indledning... 2 Vision værdier mål... 2 De voksnes ansvar børn og unges medansvar... 2 VISION... 3 Børn og

Læs mere

UDKAST. Handleplan og budget 2012-2013

UDKAST. Handleplan og budget 2012-2013 UDKAST Handleplan og budget 2012-2013 Handleplan og budget 2012 1 s medlemmer er pt. Lemvig Kommune, Struer Kommune, Holstebro Kommune, Herning Kommune, Ikast-Brande Kommune, Ringkøbing-Skjern Kommune

Læs mere

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:10968

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:10968 1 - Rabbit Hole Festival, ansøgning om tilskud ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN 2017 - BLANKETNR:10968 INFORMATIONER Historik: 26-08-2016 22:25 Arbejdsgang startet af System 05-09-2016 12:14 Udfyldt af Julie

Læs mere

Kulturpolitik Brønderslev Kommune 2014

Kulturpolitik Brønderslev Kommune 2014 Tilgængelighed og formidling Samhørighed og sammenhængskraft Kultur og identitet Kulturpolitik Brønderslev Kommune 2014 Rum til at spire Frivillighed og ansvar Forord Brønderslev Kommunes vision mod 2020

Læs mere

MISSIONER OG AKTIVITETER UNDER KULTURPOLITIKKEN

MISSIONER OG AKTIVITETER UNDER KULTURPOLITIKKEN NOTAT 9. AUGUST 2019 JOURNALNUMMER SKREVET AF MORTEN SVARRE ANDERSEN MISSIONER OG AKTIVITETER UNDER KULTURPOLITIKKEN Følgende dokument opsummerer input til missioner samt aktiviteter fra kulturinstitutioner,

Læs mere

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune. København 14.december 2015 Kære Københavns Kommune/Kultur- og Fritidsforvaltningen Jeg fremsender hermed budget samt ansøgning for BørnefestiBAL i Østre Anlæg d. 14. maj 2016. Specielt vil jeg fremhæve

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2015 Lørdag den 5. december 2015 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017 Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Musik på Engen 2017 18., 19. og 20. august 2017 Finn Nesgaard, Freddy

Læs mere

Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel 9/11 2012. Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred

Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel 9/11 2012. Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred 9/11 2012 Formål At unge i alderen 12-19 år fra Odsherred opsætter en årligt tilbagevendende

Læs mere

De grundlæggende værdier for arbejdet med ungestrategien er bl.a. at styrke samarbejdet med de unge og samarbejdet om de unge gennem:

De grundlæggende værdier for arbejdet med ungestrategien er bl.a. at styrke samarbejdet med de unge og samarbejdet om de unge gennem: UNGESTRATEGI FOR SVENDBORG KOMMUNE: SPEAK UP Visionen er at skabe rammer for et godt ungeliv. Det betyder: I Svendborg Kommune har alle unge mulighed for at være en del af et eller flere sociale fællesskaber.

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Notat. Økonomi og Analyse. Til: Udvalget for Kultur Fritid og Nærdemokrati. Sagsnr.: 2010/08109 Dato:

Notat. Økonomi og Analyse. Til: Udvalget for Kultur Fritid og Nærdemokrati. Sagsnr.: 2010/08109 Dato: Økonomi og Analyse Notat Til: Udvalget for Kultur Fritid og Nærdemokrati Sagsnr.: 2010/08109 Dato: 03-08-2010 Sag: Kultur, Fritid og Nærdemokrati - resultatkrav 2011 Sagsbehandler: Michala Tarbo Andersson

Læs mere

Danboat. 27. november 2015

Danboat. 27. november 2015 Danboat 27. november 2015 Hvorfor projekt Vild med Vand? Dansk Sejlunion Færre og ældre medlemmer 1/3-del af klubberne mister medlemmer 1/3-del har status quo Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID)

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget

Dagsorden til møde i Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Mødetidspunkt 17-12-2018 17:20 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 30. august 2018 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 30. august 2018 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Torsdag den 30. august 2018 kl. 17.30 til 20.00 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK 2017-2029 Foto Uber Images Das Büro Per Heegaard STT Foto Flemming P. Nielsen Udarbejdelse Gentofte Kommune Layout: Operate A/S Tryk Bording A/S Oplag:1000

Læs mere

Udvalgspolitik Kulturudvalget

Udvalgspolitik Kulturudvalget Udvalgspolitik Kulturudvalget Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen Udvalgspolitik Kulturudvalget Forord Kulturlivet i Kolding Kommune er enestående. Det byder på kulturelle tilbud af høj kvalitet

Læs mere

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Eventens anatomi Et 360 blik på event som strategi og i praksis Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Michael Radmer Johannisson Seniorrådgiver i Seismonaut

Læs mere

ÅRSBERETNING 2018 ... 2... 2... 2... 3... 4... 5... 5... 6... 7... 7... 8... 9... 10... 11... 12... 12... 13... 13 1 2 3 4 5 6 Integrationsrådet anser foreningslivet for at være en vigtig aktør i integrationsprocessen,

Læs mere

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015 Dansk Sejlunion - Klubkonference 21. november 2015 Vi vil fortælle om Baggrunden for projekt Vild med Vand Status for projektet Hvad består projektet af Hvad leverer projektsekretariatet Hvordan kommer

Læs mere

Indhold. Forord 3 Indledning 4 Vision 5 Udfordringer 6 Ambitioner 7. Målsætninger 9. Fra vision til handling 14-15

Indhold. Forord 3 Indledning 4 Vision 5 Udfordringer 6 Ambitioner 7. Målsætninger 9. Fra vision til handling 14-15 Børnekultur politik Indhold Forord 3 Indledning 4 Vision 5 Udfordringer 6 Ambitioner 7 Kulturgarantien 7 Kulturfærge Frederikshavn 8 Synlig Børnekultur 8 Målsætninger 9 Kultur- og Fritidsudvalget 9 Børneinstitutioner,

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid og Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 6. februar 2017

Referat Udvalget for Kultur & Fritid og Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 6. februar 2017 Referat Udvalget for Kultur & Fritid og mandag den 6. februar 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Afbud: Henning Nielsen (V) Tina Mandrup (V) Indholdsfortegnelse 1. BU KF - Godkendelse

Læs mere

Det aktive byrum Status 2013

Det aktive byrum Status 2013 Det aktive byrum Status 2013 KulturMetropolØresund Det aktive byrum er et ud af ni projekter under kulturaftalen KulturmetropolØresund, der er indgået mellem 26 kommuner, Region Hovedstaden og Kulturministeriet.

Læs mere

KULTURPOLITIK (UDKAST)

KULTURPOLITIK (UDKAST) KULTURPOLITIK (UDKAST) Næstved Kommune 2018 2022 INDHOLD 1. Fælles om et stærkt kulturliv 2. Kulturpolitikkens fokusområder 3. Næstved som kulturhovedstad 4. Styrkelse af kultur i lokalområderne 5. Kunst

Læs mere

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 KUNSTNERE FRA HELE VERDEN VISER LAND ART FOR BØRN & VOKSNE + MASSER AF WORKSHOPS + OMFATTENEDE SYMPOSIUMPROGRAM + MASSER AF FERNISERINGER + STORT FOLKEKØKKEN

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning 2. Vision 3. Temaer Fællesskaber og synergier Faciliteter Idræt og bevægelse Børn Kultur

INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning 2. Vision 3. Temaer Fællesskaber og synergier Faciliteter Idræt og bevægelse Børn Kultur KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Byudvikling NOTAT 21. marts 2019 Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2020-2023 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning 2. Vision 3.

Læs mere

Fritids- og idrætspolitik 2008

Fritids- og idrætspolitik 2008 Fritids- og idrætspolitik 2008 Forslag Indledning Fritids- og idrætslivet er under forandring i disse år. Tilslutningen til foreningslivet er stagnerende og befolkningen vælger i stigende grad aktiviteter

Læs mere

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

SALAAM FILMFESTIVAL SALAAM FILMFESTIVAL 2010/11 PROJEKTBESKRIVELSE

SALAAM FILMFESTIVAL SALAAM FILMFESTIVAL 2010/11 PROJEKTBESKRIVELSE SALAAM 2010/11 Polleke. Foto: Salaam Film & Dialog PROJEKTBESKRIVELSE Salaam Filmfestival er i fuld gang med at planlægge den kommende landsturné fra september til marts 2011. Publikum er elever fra skoler

Læs mere

Referat af møde i. Integrationsrådet. Tirsdag den 6. juni Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af møde i. Integrationsrådet. Tirsdag den 6. juni Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Integrationsrådet Tirsdag den 6. juni 2017 17.30-19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer Flemming Holst (MB) Kristine

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune Kulturpolitik Mange stærke Fællesskaber Skanderborg Kommune 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytter vore fantastiske

Læs mere

FORSLAG TIL Kulturpas på børneområdet i Aalborg Kommune

FORSLAG TIL Kulturpas på børneområdet i Aalborg Kommune FORSLAG TIL Kulturpas på børneområdet i Aalborg Kommune 1 Indhold Indledning... 3 Kommissorium... 3 Forslag til kulturpas... 4 Børn som kulturbrugere... 4 Kulturpas... 4 Erfaringer... 4 Formålet... 5 Målgruppe...

Læs mere

3.2 KULTUR. Randers Kommune - Visionsproces 2020

3.2 KULTUR. Randers Kommune - Visionsproces 2020 3.2 KULTUR Randers Kommune - Visionsproces 2020 Kulturpolitikken i Randers Kommune Der er tre temaer i kulturpolitikken: 1. Børn og kultur Sikring af børns møde med den professionelle kunst og kultur 2.

Læs mere

Medborgerskab i Næstved Kommune. Medborgerskabspolitik

Medborgerskab i Næstved Kommune. Medborgerskabspolitik Medborgerskab i Næstved Kommune Medborgerskabspolitik 1 MOD PÅ MEDBORGERSKAB Næstved Kommune har mod på medborgerskab, og det er jeg som Borgmester stolt af Vi har i Næstved Kommune brug for, at alle er

Læs mere

Hvidovre Midsommermarked

Hvidovre Midsommermarked Hvidovre Midsommermarked Agenda Introduktion Hvidovre Midsommermarked vision og mission Hvidovre Midsommermarked kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Midsommermarked

Læs mere

Frivillige Fighters // en event for styrket frivillighed iblandt unge

Frivillige Fighters // en event for styrket frivillighed iblandt unge Frivillige Fighters // en event for styrket frivillighed iblandt unge Intro: Frivillige Fighters var en 3 timers tirsdagsbar i frivillighedens tegn, krydret med lokale ildsjæle, bands, mad og drikke -

Læs mere

Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik for Fanø Kommune

Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik for Fanø Kommune Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik for Fanø Kommune Vedtaget i Fanø byråd den (dat Vedtaget i Fanø Byråd den (dato) Udarbejdelsen af en ny politik Udarbejdelsen af den nye Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST FØR PROJEKTET STARTES: Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2018 Lørdag den 8. december 2018 Tingbjerg, Husum

Læs mere

Strategi for frivillighed og civilsamfund. Lemvig Kommune

Strategi for frivillighed og civilsamfund. Lemvig Kommune Strategi for frivillighed og civilsamfund Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende

Læs mere

Bibliotekspolitik Brønderslev Bibliotek

Bibliotekspolitik Brønderslev Bibliotek Bibliotekspolitik Brønderslev Bibliotek Forord B rønderslev Bibliotek en del af livet gennem hele livet. Vi arbejder med at se og udvikle Biblioteket som en livstråd, hvor den enkelte borger gennem hele

Læs mere

Nyborg Kulturhåndfæstning En kulturel handleplan

Nyborg Kulturhåndfæstning En kulturel handleplan Nyborg Kulturhåndfæstning En kulturel handleplan Baggrund I Nyborg Kommunes Kultur -, Fritids - og Idrætspolitik er visionen: Netop i Nyborg! Midt i Danmark og med udkig til hele verden: Sprudlende kultur,

Læs mere

Folkeoplysningspolitik 2012-2016. Center for Børn & Kultur

Folkeoplysningspolitik 2012-2016. Center for Børn & Kultur Folkeoplysningspolitik 2012-2016 Center for Børn & Kultur 1 Indhold Formål...3 Borgernes deltagelse i foreningsaktiviteter...4 Rammer for foreningsarbejdet...6 Samspil mellem foreninger og selvorganiserede

Læs mere

Handicap- og psykiatripolitik

Handicap- og psykiatripolitik Handicap- og psykiatripolitik 2019-2022 Foto: 2/10 Indholdsfortegnelse Handicap- og psykiatripolitik... 4 Forord... 4 Hvem handler handicap- og psykiatripolitikken om?... 5 Værdigrundlag... 5 Vision...

Læs mere

Rebild Kommune Kulturpolitik Arbejdspapir august 2013 Værdigrundlag

Rebild Kommune Kulturpolitik Arbejdspapir august 2013 Værdigrundlag Rebild Kommune Kulturpolitik Arbejdspapir august 2013 Værdigrundlag Rebild Kommunes kulturpolitik har til formål at støtte og stimulere borgernes trivsel og aktive deltagelse i lokalsamfundets liv. Rebild

Læs mere

FÆLLES OM ALBERTSLUND

FÆLLES OM ALBERTSLUND FÆLLES OM ALBERTSLUND En politik for fællesskab, medborgerskab og ligeværdig deltagelse 2. UDKAST 1 FORORD Fremtidens Albertslund er en by, hvor alle kan deltage i fællesskabet. En by, hvor mennesket kommer

Læs mere

Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget

Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget Mødetidspunkt 17-12-2018 17:35 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Bygnings- og Arkitekturudvalget 17-12-2018 17:35 1 (Åben)

Læs mere

Politik for frivilligt socialt arbejde. Sammen om det frivillige sociale arbejde i Solrød Kommune

Politik for frivilligt socialt arbejde. Sammen om det frivillige sociale arbejde i Solrød Kommune Politik for frivilligt socialt arbejde Sammen om det frivillige sociale arbejde i Solrød Kommune Forord I Solrød Kommune er vi privilegerede. Vi har et alsidigt og stærkt frivilligt socialt engagement.

Læs mere

En festlig opsang - Kommunens samarbejde med Mungo Park ligner et hit Gladsaxe Bladet,

En festlig opsang - Kommunens samarbejde med Mungo Park ligner et hit Gladsaxe Bladet, GLADSAXE KOMMUNE Kultur og Fritid Den 11. oktober 2011 Betina Louise Kimergård Lokalpressen skrev: En festlig opsang - Kommunens samarbejde med Mungo Park ligner et hit Gladsaxe Bladet, 4.10.2011 Kosmodrom

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Dans Film. Teater Design

Dans Film. Teater Design Forsi Dans Film Musik Lyd & LyS Teater Design Indhold En skole - En scene - En Fremtid Varme Værdier Cool Performance Dans Film Musik Lyd & Lys Teater Design Hvorfor Musik Og Teater? De Boglige Fag Studietur

Læs mere

33l. Folkeoplysningspolitik

33l. Folkeoplysningspolitik 33l Folkeoplysningspolitik Godkendt af Byrådet den 1. oktober 2012 1 Forord Med den seneste ændring af folkeoplysningsloven er rammerne lagt for en ny folkeoplysningspolitik, der både favner de frivillige

Læs mere

Evaluering. Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1

Evaluering. Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1 Evaluering Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1 Evalueringen er udarbejdet i samarbejde mellem Ungdomshuset Walker (Middelfart Kommune), Ungdommens Hus (Fredericia Kommune) og Kolding Kommune. Plakaten

Læs mere

GLOSTRUP MUSIKSKOLE MUSIKKENS KRAFTCENTER TRE STRATEGISKE PEJLEMÆRKER FOR FREMTIDENS LOKALE MUSIKSKOLE

GLOSTRUP MUSIKSKOLE MUSIKKENS KRAFTCENTER TRE STRATEGISKE PEJLEMÆRKER FOR FREMTIDENS LOKALE MUSIKSKOLE GLOSTRUP MUSIKSKOLE MUSIKKENS KRAFTCENTER TRE STRATEGISKE PEJLEMÆRKER FOR FREMTIDENS LOKALE MUSIKSKOLE MUSIKGLÆDE Vi kender vel alle det lille barn, der rokker i takt til musik ganske enkelt fordi, det

Læs mere

Couleur Café. Afrikansk musikfestival 2015 PROJEKTBESKRIVELSE. Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00. Facebook.com/couleurcafedk.

Couleur Café. Afrikansk musikfestival 2015 PROJEKTBESKRIVELSE. Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00. Facebook.com/couleurcafedk. Couleur Café Afrikansk musikfestival 2015 Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00 PROJEKTBESKRIVELSE Følg med på: Facebook.com/couleurcafedk Couleur Cafe 2015 Projektbeskrivelse Frivillige kræfter fejrer Nørrebros

Læs mere

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Onsdag den 24. juni 2015 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 3607

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Onsdag den 24. juni 2015 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 3607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Integrationsrådet Onsdag den 24. juni 2015 kl. 17.30 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 3607 Medlemmer Flemming Holst (MB)

Læs mere

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 HVAD ER EN EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD? Et kulturel projekt af internationalt format Tildeles en by i to EU-medlemsstater hvert år - i 2017 Pafos (Cypern) og Aarhus

Læs mere

Bilag 1: Kulturaftalens bevillingsmæssige grundlag og vilkår Bilag 2: Vilkår for genforhandling, justering og opsigelse af kulturaftalen Bilag 3:

Bilag 1: Kulturaftalens bevillingsmæssige grundlag og vilkår Bilag 2: Vilkår for genforhandling, justering og opsigelse af kulturaftalen Bilag 3: Bilag 1: Kulturaftalens bevillingsmæssige grundlag og vilkår Bilag 2: Vilkår for genforhandling, justering og opsigelse af kulturaftalen Bilag 3: Uddybende beskrivelse af indsatsområder Bilag 1 Kulturaftalens

Læs mere

Projekt Social balance i Værebro Park : Beskrivelse af indsatsforslag

Projekt Social balance i Værebro Park : Beskrivelse af indsatsforslag Økonomiudvalget 18.06.2013 Punkt nr. 140, 20. bilag juni 2013 1 Projekt Social balance i Værebro Park : Beskrivelse af indsatsforslag 1. Indsatsens navn Hvad er indsatsens titel? 2. Baggrund Hvad er baggrunden

Læs mere

Indstilling. Indstilling om at gøre Sculpture by the Sea til en tilbagevendende begivenhed i Århus. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter

Indstilling. Indstilling om at gøre Sculpture by the Sea til en tilbagevendende begivenhed i Århus. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 8. februar 2010 Indstilling om at gøre Sculpture by the Sea til en tilbagevendende begivenhed i Århus 1. Resume Århus lagde i 2009

Læs mere

Liste over resultatkrav 2011 for Kultur, Fritid og Nærdemokrati. Resultatkrav for virksomheder på Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokratis område

Liste over resultatkrav 2011 for Kultur, Fritid og Nærdemokrati. Resultatkrav for virksomheder på Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokratis område Strategi og Organisation Notat Til: Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati Sagsnr.: 2010/14407 Dato: 08-12-2010 Sag: Sagsbehandler: Liste over resultatkrav 2011 for Kultur, Fritid og Nærdemokrati

Læs mere

KULTURPILOTER i en dansk forstad

KULTURPILOTER i en dansk forstad KULTURPILOTER i en dansk forstad Nordisk Kulturforum, Oslo den 11. maj 2011 Hvem er jeg? Anne Sophie Madsen Chefkonsulent i Pluss Leadership Cand.scient.pol. Arbejder med evalueringer, processer og projekter

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR

Kulturpolitik. Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR Kulturpolitik Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytte vores fantastiske

Læs mere