Havposten Oktober 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Havposten Oktober 2018"

Transkript

1 Havposten Oktober 2018 Generalforsamling torsdag den 8. november 2018 klokken 20:00 i Skæring Lokalcenter. Fællesspisning kl. 18:30. Husk tilmelding Bemærk NYT sted for GF. ----

2 Sådan ser din bestyrelse ud: Formand Arne Gam Veje, stier Skæring Hedevej 96 Fliser Tlf Asfalt Mail: Kasserer Kurt Borgkvist Grønne arealer Skæring Hedevej 230 Tlf Mail: Næstformand Morten Seeberg Legepladser Skæring Havvej 31 Kloak Tlf Skt. Hans Mail: Referent Karina Møller Havposten Skæring Havvej 59 Hjemmesiden Tlf Kontakt off. myndigheder Mail: Facebook It Hans Kristian Lintrup Hjemmeside Skæring Hedevej 232 Webmaster Tlf.: Facebook Mail: Suppleant Tage Holst Glatførebekæmpelse Skæring Hedevej 198 Tlf Mail: Suppleant Tobias Frost Fliser, legeplads Skæring Havvej 37 Skt. Hans Tlf Ad hoc opgaver Mail: Hjemmeside:

3 Indkaldelse til generalforsamling Grundejerforeningen Villabyen Skæring Havbakker Dagsorden: Torsdag den 8/ kl. 20:00 i Lokalcenter Skæring, Sommersmindevej 2, i cafeen. 1. Valg af dirigent og referent. 2. Formandens beretning for det forløbne år. 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Godkendelse af drifts- og anlægsbudget for det kommende år. Det foreslås at kontingentet fortsætter uændret med kr. årligt. 6. Hvad er juraen bag grundejernes ansvar for vedligeholdelsen af sin parcel 7. Ny legeplads - Hvorledes kommer vi videre? 8. Valg af formand, kasserer og øvrige bestyrelsesmedlemmer. På valg er Karina Møller, Kurt Borgkvist og Morten Seeberg. 9. Valg af 2 suppleanter. 10. Valg af revisor 11. Evt. Sager og forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling skal senest den 18/ være tilstillet skriftligt til formanden Arne Gam Petersen. Udgiftskrævende forslag skal formanden lade rundsende til samtlige grundejere, således at forslagene er disse i hænde senest 2 dage før generalforsamlingen. Vil I deltage i den forudgående gratis fællesspisning kl må vi bede jer om at aflevere nedenstående tilmelding (eller afskrift af denne) i postkassen hos grundejerforeningens kasserer Kurt Borgkvist, Skæring Hedevej 230 senest den 30/ Tilmelding til gratis spisning den 8/ kl. 18:30 Navn: Antal: Adresse:

4 Resultatopgørelse for perioden til / / / /2019 Til Disposition Regnskab Regnskab Budget Budget 1000 kr. FORSLAG Kontingenter , Renteindtægter 7 0, Ekstraordinær indtægt , , Der anvendes til: Snerydning , Vedl. af fællesareal , Flise- og trævedligehold , Gadefejning og kloak , Vedl. af legepladser , Administration , Havposten , Forsikringer , Generalforsamling , Arrangementer, diverse 7 400, Bestyrelsesmøder , Renteudgifter , Vejfond, opsparing Vejfond henlæggelse Diverse vedligehold , , Årets resultat , Årets resultat foreslås afholdt over vejfonden.

5 Balance pr Aktiver: Kassebeholdning 0,00 Jyske Bank:Foliokto. 0,00 Jyske Bank:Foreningskto. 0,00 Jyske Bank:Driftskto ,17 Jyske Bank: Foliokto ,83 Forudbetalinger 0,00 Tilgodehavender 0,00 Aktiver i alt ,00 Passiver: Dispositionsfond ,00 Kreditorer ,13 Vejfond: Saldo ,03 Årets forbrug ,63 Årets resultat ,47 Saldo ,87 Passiver i alt ,00

6 Skæring, den 29/ Arne Gam Morten Seeberg Kurt Borgkvist Formand Næstformand Kasserer Tage Holst Hans Kristian Lintrup Karina Møller Tobias Frost Bestyrelsesmedlem Havpost/IT Suppleant Suppleant Jeg har gennemgået årsregnskabet 2017/2018 og påset overensstemmelse mellem bilag og årsregnskab. Endvidere har jeg afstemt de i balancen opførte aktiver og passiver. Min gennemgang giver ikke anledning til bemærkninger. Skæring d. 9/ Henning Berg Generalforsamlingsvalg revisor Legepladsens usikre skæbne Vi har en dejlig legeplads, som er i forfald. Mange benytter den, både børn på egen hånd, bedsteforældre og forældre i selskab med børn og børnebørn og sågar områdets teenagere, som undertiden hygger sig om aftenen på bænkene. Legepladsen er løbende blevet tilset og nødtørftigt repareret og tiden er nu kommet, hvor der skal tages en beslutning om, hvad der skal ske med legepladsen i løbet af de kommende fem år; skal den langsomt afvikles og fjernes eller skal den langsomt genopbygges, så den fortsat er en god og sikker legeplads at færdes på. Såfremt legepladsen skal bestå, må der nedsættes en kreds af grundejere, hvis opgave bliver udviklingen af en fornyelsesplan for legepladsen. Planen realiseres af en rammebevilling, som sikrer et budget at lave en plan ud fra. Bestyrelsen opfordrer derfor interesserede grundejere at møde op til generalforsamlingen og melde sig til denne tænketank.

7 Halloween Halloween er på trapperne, og det er efterhånden blevet en tradition blandt rigtigt mange børn og unge i vores villakvarter, at lave gys eller guf. Sidste års beskrivelse var åbenbart en succes, ud fra de tilkendegivelser redaktøren har modtaget. Så den tåler en gentagelse. Halloween er onsdag d. 31. oktober Til de voksne: Hvis det er okay, at ungerne ringer på, så kan i markere det på flere måder f.eks. levende lys i lanterner, Græskar med lys, anden halloween pynt osv. Det signalerer, at her er børn velkomne. Hvis i ikke er interesseret, kan i evt. sætte en seddel op halloween nej tak. Til børnene og deres forældre: Tal med jeres børn om, hvordan de kan se, om de er velkomne. Se ovenstående + respekter et nej tak. Hvordan banker man så på? Banke på, vente, banke på, vente Her kan der ske to ting: Enten bliver døren åbnet og man kan få lidt slik eller lidt mønt, eller også er der ikke nogen der åbner, selvom det kan være tydeligt, at der er nogen hjemme. Her skal man respektere, at de ikke er med på gys og guf, og gå pænt igen. Det er altså en dårlig idé, at begynde at banke på diverse vinduer eller råbe til folk, at man godt ved de er hjemme. Med håbet om, at alle får en god aften, hvad enten man er til gys, guf, kongens mønt, eller bare vil være i fred.

8 Orientering fra kassereren Husk ved flytning Ifølge grundejerforeningens vedtægter påhviler det sælger skriftligt at meddele kassereren navn på den nye ejer, således at fremtidige kontingentopkrævninger for den pågældende ejendom kan foretages korrekt hos den nye ejer. Nedenstående slip kan benyttes til at registrere ejerskifte. På forhånd tak for hjælpen. Når ejerskiftet er registreret, vil kassereren sørge for fremsendelse af grundejerforeningens vedtægter og det seneste nummer af Havposten til den nye ejer. Refusionsopgørelse ved salg Selvom foreningens regnskabsår løber fra 1/9 til 31/8, er det for mange år siden vedtaget, at kontingentåret løber fra 1/11 til 31/10, idet kontingentfastsættelse finder sted på foreningens generalforsamling hvert år i oktober kvartal. Kontingentbetalingen, der forfalder til betaling i december 2016, dækker således perioden fra 1/ til 31/ Husk at få kontingentet med som en post i refusionsopgørelsen i forbindelse med salg/køb af ejendommen. Spørgsmål fra ejendomsmægler eller advokat vedr. grundejerforeningens regnskab og kontingent kan altid henvises til kassereren klip Adresse Sælger Køber Bedes afleveret til: Kurt Borgkvist, Skæring Hedevej 230, 8250 Egå Telefon: borgkvist@get2net.dk

9 Så er grundejerforeningen også med på it bølgen. Med Hans Kristian Lintrups indtræden i bestyrelsen, er der sket en hel del på it fronten. Hans Kristian har overtaget foreningens hjemmeside, og lavet en del ændringer i denne. I den forbindelse skal vi opfordre alle grundejerne om, at tilmelde sig nyhedsbrev på hjemmesiden. Der er kommet en ny dataforordningspolitik, som også ligger på hjemmesiden således at vi kan sikre, at vi overholder love og regler. Grundejerforeningen på Facebook hvorfor nu det? Vi har også oprettet foreningen som en Facebook side. Den vil som udgangspunkt ikke blive benyttet til andet end en henvisning til hjemmesiden. På Facebook skriver du følgende i søgefeltet: Villabyen Skæring Havbakker Dog med den tilføjelse, at vi har oprettet en lukket Facebook side, der kun er rettet mod grundejerforeningens medlemmer. Den er tænkt som en slags opslagstavle, hvor alle grundejerne kan oprette indlæg. Det kunne være efterlysninger, et smukt billede, en der havde brug for hjælp til et eller andet, nabohjælp, advarsler (der har været en del indbrud), debatter, link til spændende artikler, relevant info om lokalsamfundet, arrangementer osv. Det er jer grundejere der bestemmer. Eneste kriterie er, at det skal holdes i en ordentlig tone, hvilket forhåbentligt giver sig selv. Den lukkede gruppe bliver kun levende af, hvad I vælger at bidrage med, så kig ind forbi. På Facebook hedder den lukkede gruppe: Gruppe for villabyen Skæring Havbakker

10 Til alle medlemmer af GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN SKÆRING HAVBAKKER Persondatapolitik Ny EU-lovgivning om behandling af Persondata. Vi skriver til dig, fordi lovgivningen omkring behandling af persondata er blevet ændret den 25. maj 2018, hvor EU s nye Databeskyttelsesforordning trådte i kraft. Vi har registreret følgende oplysninger om dig, i forbindelse med dit pligtige medlemskab af GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN SKÆRING HAVBAKKER. 1. Navn på ejeren af den matrikel/matrikler, der er pligtig at være medlem af foreningen 2. Adressen på den/de pligtige matrikler og/eller den anmeldte betaler 3. Postnummeret på matriklen og den anmeldte betaler Vi passer godt på dine oplysninger og behandler kun personoplysninger, som er nødvendige for at håndtere dit medlemskab af foreningen eller for at opfylde lovgivningen i øvrigt. Vi har en databehandlingsaftale med NETS, som udsender årlige opkrævninger af/rykkere for det generalforsamlingsgodkendte kontingent og registrerer din indbetaling eller restance. NETS registrerer, om du tilmelder dig Betalingsservice, eller om der skal tilsendes fysisk Indbetalingskort. Ved fraflytning fra området/salg af ejendommen slettes dine persondata.

11 Ved tilflytning /køb af ejendommen modtager vi nye ejeroplysninger på en af følgende måder: 1. Meddelelse fra den berigtigende Ejendomsmægler/ Advokat 2. Meddelelse fra sælger eller køber direkte 3. Evt. ved direkte personlig eller skriftlig kontakt til sælger eller køber 4. Indhentning af oplysninger fra offentligt tilgængelige kilder, f.eks. telefonregister og hjemmesider. Foreningens Kasserer er Dataansvarlig for data i forbindelse med kontingentbetaling. Ved tilflytning afgiver vi oplysninger til medvirkende Ejendomsmægler/Advokat om sælgers eventuelle restance med kontingentbetaling. På Hjemmesiden skaeringhavbakker.dk har du mulighed for frivilligt at tilmelde en adresse, så vi kan udsende nyhedsbreve direkte pr. mail. Et udpeget bestyrelsesmedlem er Dataansvarlig for hjemmesiden og der kan være en Databehandlingsaftale med en ekstern databehandler. Foreningen arbejder på at give medlemmerne frivillig adgang til et FACEBOOK-forum. Et udpeget bestyrelsesmedlem vil være Dataansvarlig herfor. Der kan være en Databehandlingsaftale med en ekstern databehandler. Der vil løbende blive orienteret om opdateringer/ændringer via Hjemmesiden, Nyhedsbreve og HAVPOSTEN. Med venlig hilsen BESTYRELSEN

12 Som grundejer skal du huske følgende omkring din grund! Det er vigtigt, at man holder orden omkring sin grund. Praktisk betyder det bl.a. at fortov skal holdes. Ukrudt mellem de små kopsten skal væk. Kant mellem flise og græs skal kantes. Feje løse blade m.m. Hæk skal holdes klippet således at man kan passere. Grene der hænger ud over fortov skal klippes. Nedfalds frugt m.m. skal væk (det bliver glat). Skovle sne. Sand eller salt på fortov. Ja Måske Nej

Havposten Oktober 2017

Havposten Oktober 2017 Havposten Oktober 2017 Generalforsamling torsdag den 9. november 2017 klokken 20:00 i Fælleshuset Skæring Parkvej 542. Fællesspisning kl. 18:30. Husk tilmelding. ----- Bemærk NYT sted for GF. ---- Sådan

Læs mere

Havposten Oktober 2015

Havposten Oktober 2015 Havposten Oktober 2015 Generalforsamling fredag den 6. november 2015 klokken 20:00 i Skæring Forsamlingshus. Fællesspisning kl. 18:30. Husk tilmelding. 2 Hjemmesiden har fået et løft. På www.skaeringhavbakker.dk,

Læs mere

Havposten. Juni Skt. Hans aften - se bagsiden.

Havposten. Juni Skt. Hans aften - se bagsiden. Havposten Juni 2018 Skt. Hans aften - se bagsiden. 2 Formand Arne Gam Veje, stier Skæring Hedevej 96 Fliser Tlf. 86222575 Asfalt Mail: arne.gam.petersen@googlemail.com Kasserer Kurt Borgkvist Grønne arealer

Læs mere

Havposten Oktober 2014

Havposten Oktober 2014 Havposten Oktober 2014 Generalforsamling fredag den 7. november 2014 klokken 20:00 i Skæring Forsamlingshus. Fællesspisning kl. 18:30. Husk tilmelding. 2 Frø på Skæring Hedevej og kaniner til salg. 3 Kors,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN SKÆRING HAVBAKKER EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. Torsdag, den 6. april 2017 kl. 19:00

GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN SKÆRING HAVBAKKER EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. Torsdag, den 6. april 2017 kl. 19:00 Havposten Marts 2017 GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN SKÆRING HAVBAKKER EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Hermed indkaldes til Ekstraordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Villabyen Skæring Havbakker

Læs mere

Havposten Oktober 2016

Havposten Oktober 2016 Havposten Oktober 2016 Generalforsamling torsdag den 3. november 2016 klokken 20:00 i Fælleshuset Skæring Parkvej 542. Fællesspisning kl. 18:30. Husk tilmelding. ----- Bemærk NYT sted for GF. ---- 2 3

Læs mere

Indkaldelsen var bilagt Årsregnskab og budget for 2017/ personer deltog i mødet - repræsenterende 22 stemmeberettigede parcelejere.

Indkaldelsen var bilagt Årsregnskab og budget for 2017/ personer deltog i mødet - repræsenterende 22 stemmeberettigede parcelejere. Generalforsamling 2017 År 2017, torsdag, den 9. november kl. 20:00 afholdtes generalforsamling i Grundejerforeningen Villabyen Skæring Havbakker i Fælleshuset Skæring Parkvej 542, 8250 Egå. Forud for Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 Generalforsamling 2017 Bestyrelsen indkalder herved til Ordinær Generalforsamling. Mandag 20. februar 2017 kl. 19.00 på Lyshøjskolen Grå Aula, indgang G Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 6. juni 2017 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

Grundejerforeningen PLANTAGEN Bestyrelsens beretning for året 2017

Grundejerforeningen PLANTAGEN   Bestyrelsens beretning for året 2017 Ordinær generalforsamling i Plantagen i Stensballe Hallen Til stede: Bestyrelsen samt nr 1. Onsdag den 21. marts 2018 kl. 17,00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Havposten. December 2015

Havposten. December 2015 Havposten December 2015 2 3 OBS. Snerydning - nye fliser: Der bliver denne vinter ikke ryddet sne på fortovene med de nye fliser. Det sker efter anbefaling fra entreprenøren om så vidt muligt ikke at anvende

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 3/

Referat fra generalforsamlingen den 3/ Referat fra generalforsamlingen den 3/11-2016 Arne Gam bød velkommen til generalforsamlingen. Fra bestyrelsen deltog Arne Gam, Kurt Borgkvist, Tage Holst, Morten Seeberg, Carl -Erik Sørensen, suppleant

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne

Grundejerforeningen. Terrasserne Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag den 11. juni 2015 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret sikringsrådgiver Andreas Mylund fra Nordjyllands politi til at fortælle om,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Grundejerforeningen Ørneparken, Lystrup

Grundejerforeningen Ørneparken, Lystrup Lystrup den 05.03.2017 Indkaldelse til generalforsamling i grundejerforeningen Ørneparken onsdag den 22.03. 2017 kl. 19.30 i Elsted/Lystrup Beboerhus DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Vedlagt: Dagsorden i henhold til vedtægterne Revideret regnskab for 2009 Bestyrelsens forslag

Læs mere

Regnskabet blev godkendt, se vedhæftede eller hjemmeside. 4. Behandling af budget:

Regnskabet blev godkendt, se vedhæftede eller hjemmeside. 4. Behandling af budget: Referat fra Generalforsamling. Til stede var representanter fra hus nr. 3,5,38,7,16,22,11,17,33,31 1. Brian Byskov blev valgt som dirigent og referent. 2. Bestyrelsens årsberetning ved formanden: Det har

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Tilstede: Torben (51), Henrik (65), Klaus (79), Ole (7), Connie (41), Dan (75) og (67) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet. 2. GODKENDELSE

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret Karl Erik fra Grøn gruppe under Svenstrup Samråd til bl.a. at fortælle

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Til alle grundejere i Allegaardens Villabyer. Vi er nu kommet så langt med vejprojektet, at vi kan afslutte vores kassekredit og konvertere den til et lån med fast

Læs mere

Ordinær generalforsamling Grundejerforening Østermarken Mandag den 22. marts 2010 kl i Tilst Sognegård

Ordinær generalforsamling Grundejerforening Østermarken Mandag den 22. marts 2010 kl i Tilst Sognegård Ordinær generalforsamling Grundejerforening Østermarken Mandag den 22. marts 2010 kl. 19.30 i Tilst Sognegård Anders Barlach/ formand Grundejerforeningen Østermarken, Tilst www.ostermarken.dk Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19.00 Generalforsamlingen afholdes i Jyske Banks mødelokaler, Sct. Mathias Gade 21, Viborg På 2.

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Regstrup Å. Foreningens hjemsted Holbæk Kommune. Foreningens værneting er retten i 4300

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken Onsdag, den 26. Marts 2014 kl. 19:00

Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken Onsdag, den 26. Marts 2014 kl. 19:00 Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken Onsdag, den 26. Marts 2014 kl. 19:00 i år mødes vi i Ribe Fritidscenter WWW.KLOSTERMARKENRIBE.DK Bestyrelsen opfordre: Bestyrelsen opfordre medlemmer

Læs mere

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Stiftet 1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Vedtaget på generalforsamlingen 24. juni 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Løserup Strand og har sit hjemsted

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

UDKAST Budget 2020 Grundejerforeningen GRFHS Budget 2020 Hårbølle Strand CVR nr. DK Indtægter Kontingent (164 medlemmer) ,00 kr. Restan

UDKAST Budget 2020 Grundejerforeningen GRFHS Budget 2020 Hårbølle Strand CVR nr. DK Indtægter Kontingent (164 medlemmer) ,00 kr. Restan UDKAST Budget 2020 Grundejerforeningen GRFHS Budget 2020 Hårbølle Strand CVR nr. DK 32915566 Indtægter Kontingent (164 medlemmer) 32.800,00 kr. Restancegebyrer Driftsindtægter i alt 32.800,00 kr. Udgifter

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet

Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet Kap.1.Foreningens navn og hjemsted. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet. 2 Foreningen har hjemsted i Århus Kommune i Århus,

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGERNVÆNGET

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGERNVÆNGET VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGERNVÆNGET Navn og område 1. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Egernvænget. Foreningens hjemsted er Roskilde kommune Foreningens interesseområde omfatter alle

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

VEDTÆGTER. for PARCELFORENINGEN KIRSEBÆRHAVEN 1-20, ELSTED.

VEDTÆGTER. for PARCELFORENINGEN KIRSEBÆRHAVEN 1-20, ELSTED. VEDTÆGTER for PARCELFORENINGEN KIRSEBÆRHAVEN 1-20, ELSTED. Side 1 af 6 Kap.1. Foreningens navn: 1.1 Foreningens navn er "Kirsebærhavens Parcelforeningen Kirsebærhaven 1-20" Kap.2. Forenings område og medlemskreds:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken Onsdag, den 26. Marts 2014 kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken Onsdag, den 26. Marts 2014 kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken Onsdag, den 26. Marts 2014 kl. 19:00 WWW.KLOSTERMARKENRIBE.DK Indhold Referat:... 3 Bilag 1) Bestyrelses beretning 2013... 6 Bilag 2) Regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen SKOVKANTEN

Grundejerforeningen SKOVKANTEN Grundejerforeningen SKOVKANTEN Ordinær generalforsamling 2018 Grundejerforeningen Skovkanten Næstved Bestyrelsen indkalder herved til ordinær generalforsamling Onsdag den 14. marts 2018 kl. 19.00 på Skovburren

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

Havposten. Juni Skt. Hans aften - se bagsiden.

Havposten. Juni Skt. Hans aften - se bagsiden. Havposten Juni 2017 Skt. Hans aften - se bagsiden. 2 Referat ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 6. april 2017 Næstformand Morten Seeberg byder velkommen. Der er mødt 44 grundejere op til forsamlingen.

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag den 12. juni 2014 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 9. februar 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Iht. Grundejerforeningens vedtægter indkaldes hermed til ordinær generalforsamling. Tirsdag den 24. februar 2015 - kl. 19.00 Mødelokale 92 på Stengårdsskolen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Bredbåndsforeningen Sofienhøj

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Bredbåndsforeningen Sofienhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Bredbåndsforeningen Sofienhøj Onsdag d. 14/4-2010 kl. 19:00 i Menighedshuset, Irlandsvej 47 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Nørresundby Grundejerforening

Nørresundby Grundejerforening Nørresundby Grundejerforening Generalforsamling Torsdag den. 18.April 2013 i Nørresundby Bank, Torvet, 9400 Nørresundby Generalforsamlingen starter kl. 18.30 ( se dagsordenen på side 4 ) Når generalforsamlingen

Læs mere

44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus. torsdag den 8. april 2010 kl Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer til

44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus. torsdag den 8. april 2010 kl Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer til Grundejerforeningen LILLEMARKEN Gevninge Indkaldelse til: 44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus torsdag den 8. april 2010 kl. 19.30 Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 18. april 2012 Regnskab 2011/2012 Budget 2012/2013 Bestyrelsen 2012/2013 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune.

Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune. Foreningen Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune. Foreningen er stiftet i 1974 og den består af 151 parceller beliggende på henholdsvis Færgegårdvej, Stribgårdvej, Carl

Læs mere

Grundejerforeningen Boelsvang. Beretning og Årsregnskab 2014

Grundejerforeningen Boelsvang. Beretning og Årsregnskab 2014 Grundejerforeningen Boelsvang Beretning og Årsregnskab 2014 Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om foreningen 3 Ledelsens påtegning af regnskabet 4 Revisorernes påtegning af regnskabet 5 Bestyrelsens

Læs mere

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Slotsparken Rønde

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Slotsparken Rønde Love og vedtægter for Grundejerforeningen Slotsparken Rønde A. Foreningens navn, hjemsted og formål: Foreningens navn er Grundejerforeningen Slotsparken, Rønde. Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Kapitel 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Enebærvænget. 2. Grundejerforeningens hjemsted er Næstved

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Hulvejens Grundejerforening indbyder hermed til ordinær generalforsamling og spisning på: Shell Motel, Støvring Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Bestyrelsen har i år valgt at vi, inden selve generalforsamlingen,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2009 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 19. 02. 2009. Deltagerantal 10 + 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter

Forslag til ændring af vedtægter Forslag til ændring af vedtægter Strib den 8. januar 2016. 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder.. 2 Foreningens

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A Vedtægter for grundejerforeningen Marienlyst Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Adopterede 30+. Foreningens hjemsted er sekretærs adresse. 2 Foreningens formål At skabe et fortroligt forum, hvor MEDLEMMERNE kan dele

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Højene

Vedtægter for Grundejerforeningen Højene Vedtægter for 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er 2 Foreningens hjemsted er Vejen Kommune 2. Foreningens område og medlemskreds 3 Stk. 1. Foreningens geografiske område er identisk med

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken.

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. På de næste sider følger de fulde vedtægter. Der hvor bestyrelsen foreslår ændringer, er den nuværende tekst markeret med kursiv,

Læs mere

Vedtægter. for. Gnaverhavens Grundejerforening

Vedtægter. for. Gnaverhavens Grundejerforening Vedtægter for Gnaverhavens Grundejerforening 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Gnaverhavens Grundejerforening. Stk. 2 Hjemsted er Guldborgsund Kommune. Foreningen omfatter 193 parceller

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen.

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. I henhold til Grundejerforeningens vedtægternes (de gule) 9 stk 2. indkaldes herved til ordinær

Læs mere

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under retten i Roskilde, der er foreningens værneting.

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under retten i Roskilde, der er foreningens værneting. VEDTÆGTER VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Englerup Indelukket 4060 Kirke Såby 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er Grundejerforeningen Englerup Indelukke. 2 Foreningens hjemsted er Lejre Kommune

Læs mere

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013.

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Gerlev Strandpark. Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Gerlev Strandpark, 3630 Jægerspris. Frederikssund kommune. Adressen er hos formanden.

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY 1. Foreningens navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødovregaards Villaby". Dens hjemsted er Rødovre kommune. Glostrup ret er værneting i

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN RANDERSVEJ Slagelse Slagelse d. 27. februar 213 Formand: Lars Henrik Søfren Randersvej 3, 42 Slagelse tlf. 58 56 19 3 e-mail: formand@randersvej.dk Sekretær: Kenneth Juul Randersvej

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NORDMARKSVÆNGE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NORDMARKSVÆNGE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NORDMARKSVÆNGE (Stiftet d. 19. januar 2000) Vedtægterne er ændret: 28. februar 2001, 2. oktober 2002, 17. februar 2004 og 20. marts 2012. KAP. 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED.

Læs mere

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune.

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Mariehøj, Vallensbæk Navn og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. 2. Foreningens formål 1. At varetage medlemmernes

Læs mere

Grundejerforeningen Søndersøhaven. Generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl Værløse Kirke, Brorson Stuen

Grundejerforeningen Søndersøhaven. Generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl Værløse Kirke, Brorson Stuen Grundejerforeningen Søndersøhaven Generalforsamling Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 Værløse Kirke, Brorson Stuen Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse Værløse mandag 7. marts 2016 Hermed indkaldes til ordinær

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

GF NYGAARD København 29.3.2014

GF NYGAARD København 29.3.2014 GF NYGAARD København 29.3.2014 Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej Indbydelse Hermed indkaldes til generalforsamling i Grundejerforeningen Nygaard. Dato: Mandag 7. april 2014 Tid: 20:00 22:30 Sted:

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er grundejerforeningen for Bredbjerg vest af 1984. Foreningens hjemsted er Søndersø kommune.

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er grundejerforeningen for Bredbjerg vest af 1984. Foreningens hjemsted er Søndersø kommune. Undertegnede grundejere i Bredbjerg vest, hvis ejendomme omfattes af lokalplan nr. 30 for et boligområde i Bredbjerg, deklarerer herved for os og efterfølgende ejere af ejendommene: matr.nr. beliggende

Læs mere

Grundejerforeningen Hårbølle Strand København 4. maj Torsdag den 30. maj 2019 Kl på Damme Kro Fanefjordgade Askeby

Grundejerforeningen Hårbølle Strand København 4. maj Torsdag den 30. maj 2019 Kl på Damme Kro Fanefjordgade Askeby Grundejerforeningen Hårbølle Strand København 4. maj 2019 Der indkaldes til generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af dirigent Torsdag den 30. maj 2019 Kl. 10.00 på Damme Kro Fanefjordgade 162 4792 Askeby

Læs mere

LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ

LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grundejerforeningen Irisvej. Foreningens hjemsted er Kirke Hyllinge by, Kirke Hyllinge. Foreningens værneting er

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Indkaldelse til ordinær generalforsamling 03.03.2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling Dato og tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 kl. 19.30 Sted: Fælleshuset i Lindehøj Dagsorden i henhold til

Læs mere

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune. Dokument: 180716 Grundejerforeningen SANDAGER Saunte 3100 Hornbæk Vedtægter 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund:

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund: Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund: Foreningens navn, hjemsted og medlemskreds 1. Foreningen hedder Grundejerforeningen Bakkelund og har hjemme i Havdrup, Solrød Kommune. 2. Foreningens geografiske

Læs mere

Havposten. Juni 2015. Skt. Hans aften - se bagsiden.

Havposten. Juni 2015. Skt. Hans aften - se bagsiden. Havposten Juni 2015 Skt. Hans aften - se bagsiden. 2 Tid til at grave stranden op. 3 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. maj 2015 Der var fremmødt 35 deltagere, der repræsenterede 28 husstande.

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene. Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19.

Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene. Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19. Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19.30 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Valg af referent b. Afgørelse om

Læs mere

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 26. februar 2014 kl. 19.00 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker Hjemsted og navn: 1 Grundejerforeningens hjemsted er Syddjurs Kommune. Grundejerforeningens navn er Holmens Bakker og omfatter udstykningsarealerne Matr.

Læs mere

Vedtægter for Søparkens Grundejerforening

Vedtægter for Søparkens Grundejerforening Vedtægter for Søparkens Grundejerforening GRUNDEJERFORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: "SØPARKENS GRUNDEJERFORENING". Foreningens hjemsted er: Søparken, 5260 Odense S, ved formandens

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav.

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Vedtægter. 1. NAVN OG OMRÅDE Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. nr. 4n Skt. Jørgensmark under Odense

Læs mere