Deltagere: 22 deltagere, herunder medarbejdere fra Stofa, med i alt stemmer, heraf 11 enkelttilsluttede og 8 boligafdelinger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Deltagere: 22 deltagere, herunder medarbejdere fra Stofa, med i alt stemmer, heraf 11 enkelttilsluttede og 8 boligafdelinger"

Transkript

1 Antenneforeningen Aarhus Ordinær generalforsamling Tid: tirsdag, 22. maj 2018 kl Sted: Holst, Advokater Hans Broges Gade 2, 8000 Aarhus C Deltagere: 22 deltagere, herunder medarbejdere fra Stofa, med i alt stemmer, heraf 11 enkelttilsluttede og 8 boligafdelinger Jesper Pedersen bød velkommen til generalforsamlingens deltagere. 1. Valg af dirigent Jesper Pedersen foreslog på bestyrelsens vegne advokat Henrik Steen Jensen som dirigent. Henrik Steen Jensen blev valgt uden modkandidat og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og dermed beslutningsdygtig. Der var ingen indvendinger imod den udsendte dagsorden. 2. Beretning for det forløbne år Jesper Pedersen fremlagde bestyrelsens beretning med følgende ordlyd: 1. Bestyrelsen Bestyrelsen blev 1. april i år ændret, da Rasmus Værum ønskede at udtræde grundet stort arbejdspres. Herefter er René Skau Björnsson indtrådt i bestyrelsen. Bestyrelsen har i det forløbne år beskæftiget sig med den videre udvikling af Antenneforeningen Aarhus til en antenneforening, som er en aktiv spiller i et meget konkurrencepræget marked, hvor der er stor kamp om kunderne. Vores udbud og priser er fortsat meget konkurrencedygtige. Ved en ekstraordinære generalforsamling i januar i år fik vi tilpasset foreningens vedtægter; dog manglede et par detaljer, som det ikke var muligt at få med grundet tidsfrister. Disse 2 forslag til yderligere ændringer er derfor sat på dagsordenen senere i dag. Udviklingen i antal medlemmer er positiv, og det skyldes helt sikkert vores meget fleksible udbud og nogle attraktive priser, som vi fortsat skal have fokus på. Dette har banet vejen for ved fastsættelse af priserne for 2018, hvor vi har satset på en stærk tv-pakke 1 med en attraktiv pris, hvor der så kan bygges videre med VælgSelv produktet, hvor man kan udskifte kanalerne efter behov; man kan udskifte kanaler 1 gang om måneden, og det vil sige, at man nu kan sæsontilpasse sit udbud af tvkanaler. I det hele taget er det bestyrelsens holdning, at vi for medlemmerne skal skabe et bredt udbud af muligheder, men at det er det enkelte medlem, der selv bestemmer sammensætningen af de ydelser, der ønskes. Bestyrelsen har fortsat stort fokus på at øge kontakten og informationerne til medlemmerne og i det hele taget yde en høj service.

2 Bestyrelsen har ligeledes stort fokus på at udvikle vores medlemsbutik til gavn for medlemmerne. Besøgstallet er fortsat i positiv udvikling, men vi kan nu se et mere konstant besøgsantal, hvor der typisk efter weekenden eller anden lukkedag er højere besøgstal end hen over ugen, hvor det er mere konstant. Tilfredsheden ligger tæt på 100%, hvilket er meget fint. 2. Økonomi Vi har i slutningen af 2017 skiftet bank fra Nordea til Arbejdernes Landsbank, da vi her har fået nogle bedre vilkår, så som mindre gebyrer, ingen negativ rente, men derimod en lille forrentning af kontant indestående. 3. Selskaberne under Antenneforeningen Aarhus Pr. 1. januar 2015 ændrede vi foreningens struktur med oprettelse og dermed opsplitning af foreningens aktiviteter, så det er tydeligt, hvad der er foreningsaktiviteter og hvad der er kommercielle aktiviteter; denne struktur er nu fuldt ud gennemført. IN-TV Holding A/S IN-TV Aarhus Holding A/S er 100% ejet og kontrolleret af Antenneforeningen Aarhus. Der henvises til ledelsesberetningerne i holdingselskabets 2 underliggende selskaber. IN-TV Aarhus A/S Selskabets hovedaktivitet Selskabets navn er IN-TV Aarhus A/S, hvis formål primært er at drive medlemsbutik og medlemsaktiviteter for Antenneforeningen Aarhus. Bestyrelsen har ligeledes stort fokus på at udvikle vores medlemsbutik til gavn for vore medlemmer. Ud over den daglig gode service og vejledning, vores personale yder i butikken hver dag, har vi også løbende afholdt minikurser. De er dog sat på pause hen over sommeren. Kurserne er i brug af TV-boks, Wi-fi optimering og brug af WebTv. Udviklingen i 2017 Selskabets andet driftsår har været præget af udviklingen af medlemsbutikken i H. H. Seedorffs Stræde i Aarhus. Besøgstallet i butikken er stadig stigende med typisk ekstra stor aktivitet i perioden efter udgivelse og omdeling af medlemsbladet, infomateriale og kampagner for Antenneforeningen Aarhus. Aktiviteterne har været tilrettelagt således, at kendskabet til butikken hele tiden forsøges udbredt, bl.a. via sportssponsorater, som giver adgang til fribilletter til antenneforeningens medlemmer. Denne aktivitet er meget brugt af medlemmerne. Kendskabet til medlemsbutikken bliver større og større, der udleveres nu op imod 300 billetter til Århus Håndbolds hjemmekampe. Der er fortsat opmærksomhed omkring teknologien, der anvendes i butikken, da denne som hovedregel altid skal være at identisk med det, der er nyt i underholdningsmarkedet. Der skal således regnes med en jævnlig udskiftning i takt med det, der tilbydes vores medlemmer af underholdningselektronik. I forbindelse med VM i fodbold i juni vil vi sammen med TV2 fokusere på udsendelser i UHD/4K, som TV2 vil sende deres dækning af VM-kampene i.

3 TVAarhus A/S Firmaets hovedaktivitet Firmaets navn er TVAarhus A/S, hvis formål det er at eje og drive en lokal Tv-station til formidling af udsendelser produceret af lokale producenter. TVAarhus A/S har p.t. ingen egenproduktion, men dog er der i aftalen med vores konsulenter indbygget et antal udsendelser, de skal producere og levere til TVAarhus. Udviklingen i året 2017 og økonomiske forhold Firmaet blev grundlagt per 1. april 2015 som et aktieselskab, idet vi på den dato overtog alle aktiviteter i foreningen TVAarhus, der senere er blevet nedlagt. I 2017 er der fortsat sket en markant forbedring af udsendelserne. Der er opnået en større programflade og antal af udsendelser er øget markant, så der stort set ikke forekommer gentagelser i rotationen. Layout for TVAarhus er i slutningen af 2017 ændret, så der nu er en sammenhæng mellem udsendelserne. I 2017 har der været en større investering til opgradering af det tekniske udstyr, så eksempelvis et nedbrud i de fleste tilfælde kan klares fjernbetjent samt en øgning af stabiliteten i sendeudstyret. Desværre har vi ikke fået solgt helt så mange reklamer som planlagt i vores budget. Det betyder, at vi ikke har kunnet leve op til det budgetterede resultat. Der er taget skridt til nye initiativer omkring reklamesalg, herunder også prisjusteringer, hvor der allerede er gennemført en del. 4. Medlemmerne Foreningens medlemsblad udkommer ikke med faste terminer, men når vi finder, at der er relevant info til medlemmerne. Umiddelbart ser det ud som om, at 1 til 2 numre hen over året er et passende niveau. Det er ligeledes vigtigt for os, at medlemsbladet ikke bliver at betragte som en reklamepublikation; derfor er bladet friholdt for direkte reklamer. Vi tror på, at bladet vil blive læst af flere, når det er friholdt for reklamer og kun er med artikler, som er relevant for vores medlemmer. Vi er af den opfattelse, at bladet virkelig bliver læst, vi oplever typisk et øget besøgstal i medlemsbutikken i ugerne efter udgivelsen, og her er henvendelserne tit begrundet i noget, der læst i bladet. Vores hjemmeside er blevet opgraderet, så også den bliver mere informativ. Det tilsigtes, at alt meget relevant stof kan tilgås med et enkelt klik på forsiden. Vi har også i det forgangne år haft et sponsorat hos Århus Håndbold, hvor der i aftalen er indbygget, at vi skal have et antal billetter til hver hjemmekamp i Ceres Arena her i Aarhus. Denne aktivitet er fortsat meget populær, og vi udleverer stadig flere og flere gratis billetter til vores medlemmer og samtidig synes vi, at vi har fået en god eksponering af medlemsbutikken og fået kædet Antenneforeningen Stofa og medlemsbutikken sammen. Vi har et delt sponsorat sammen med Stofa, og for at sætte lidt perspektiv på en sådan aktivitet, har den i det forløbne år været en udgift på omkring dkk 1,- pr. medlem pr. år. Samarbejdet med Århus Håndbold har også været af stor betydning set i relation til udvidelse af medlemmer, da der her er et stor netværk.

4 5. Priser & Pakker Som tidligere omtalt har vi ved prissætningen af vores udbud fået ryddet godt op i de mange forskellige priser, vi havde på samme produkt og fastlagt en politik om, at vores grundpakke skal være stærk til en god pris, og så kan man udbygge den med VælgSelv produktet, hvor man kan udskifte den enkelte kanal en gang om måneden, hvilket giver mulighed for, at man selv kan sammensætte sin pakke efter behov. Prisstigningerne er som udgangspunkt begrundet i de prisstigninger, som de enkelte Tv-kanaler har varslet og ikke mindst også de prisstigninger som Koda og CopyDan varsler, og her er der fortsat god grund til at kæmpe for, at vi ikke er pålagt at skulle distribuere alle DR-kanaler med det til følge, at de første godt dkk 40,- går til betaling af Koda og CopyDan afgifter for disse kanaler. Der er ikke mulighed for at undgå afgiften; det er virkelig en skævhed i systemet. Vi må håbe på, at vi sammen med andre antenneforeninger kan råbe politikerne op om de skæve vilkår. Der er ikke for 2018 sket ændringer i sammensætning af pakkerne. 6. Teknologien & kabelnettet I 2017 underskrev vi en aftale med Stofa om opgradering af hele vores net til GigaNet, og her var tidsplanen, at dette skulle være tilendebragt i maj 2018, så vi herefter kunne tilbyde op til 1.000MB. Men allerede i efteråret 2017 blev det klart, at lanceringen i maj 2018 ikke kunne holde, da leverandøren af den software, som skulle anvendes ville være forsinket. Omkring årsskiftet var anlægget i Harlev klar til test, og dette med en testsoftware, som kun kan håndtere et mindre anlæg. Testen i Harlev har vist sig positiv og bl.a. betydet, at nogle af de fysiske komponenter er blevet ændret til anden type end de oprindeligt planlagte, da det viste sig, at stabiliteten ikke var i top. Hvad betyder så GigaNet? Kapaciteten bliver væsentligt forøget, og der bliver dermed plads til mange flere digitale tjenester. Der vil kunne leveres symmetriske bredbåndshastigheder på op til 1.000MB og på lidt længere sigt også højere hastigheder. Det er ikke kun vores kabelnet og platform, som vi har fokus på; det er også de øvrige elektroniske komponenter, der indgår i den samlede digitale oplevelse, der er i hjemmet, lige fra stikket i væggen og til Tv et, PC en og det øvrige digitale udstyr. Med hensyn til Wi-fi er vi nu i stand til at tilbyde en udbygget teknologi til de brugere, som har problemer med dækningen. I første omgang vil det være forbundet med et besøg af en tekniker, som gennemgår boligen og foretager måling af signal, og ud fra det opsætter teknikken. Det supplerende udstyr skal man betale for. I Antenneforeningen arbejder vi fortsat med mulighed for optimering af Wi-fi. Vi har et ønske om at få noget testudstyr, som vi kan låne det enkelte medlem med hjem, så man ved hjælp af en app kan teste Wi-fi dækningen i boligen og ud fra det selv kan optimere dækningen, uden at der skal en tekniker til. WebTv er nu kommet i en meget opgraderet udgave; det er nu næsten identisk med opbygningen af TV-boksen. WebTv kan nu også castes fra den mobile enhed til et TV via en CHROMECAST-enhed, så det nu fuldt ud er muligt at tage sit TV-abonnement med på farten, eksempelvis i sommerhuset, og efter 1. april i år er det også muligt at bruge det når man er på farten i et EU-land.

5 Det er ligeledes også nu muligt at anvende WebTv via Apple TV. Der er dog stadig lidt stabilitetsudfordringer, men en betaudgave er tilgængelig i App Store. Jeg vil afslutte denne beretning med at takke bestyrelsen og jer medlemmer for et godt samarbejde i det forløbne år. Til allersidst, men ikke mindst, en stor tak for indsatsen fra personalet i medlemsbutikken. I er med til at gøre vore medlemmer glade for Antenneforeningen Aarhus. Kommentarer til årsberetningen: Fra Vagn Eriksen og Svend Aage Christensen, som fik svar af Jesper Pedersen og Susanne Kjær Søgaard, Stofa, og derudover kommentar fra Kurt Hou Jensen. Bestyrelsens beretning blev taget til efterretning. 3. Aflæggelse af regnskab og vedtagelse af årskontingent Anders Andersen fremlagde og kommenterede det reviderede regnskab. Kommentarer til regnskabet: Fra Svend Aage Christensen, som fik svar af Jesper Pedersen. Regnskabet blev godkendt. Anders Andersen orienterede om, at det på generalforsamlingen i 2016 blev besluttet, hvad kontingentet skulle være i 2017, 2018 og Indkomne forslag Fra Lene Charlotte Olm: 2 forslag til ny formulering 1) Foreningens primære formål er selv eller i fællesskab med en eller flere ekstern(e) partner(e) at udvikle, eje og drive fællesantenneanlæg. Ved fællesantenneanlæg forstås alle former for kabelanlæg, der benyttes til fordeling af lyd- og billedprogrammer og digitale tjenester, herunder bredbånd. 2) Endvidere er formålet sammen med de(n) eksterne partner(e) at udvikle og fremme eksisterende og fremtidige tjenester på anlægget, samt selv eller i fællesskab med disse at udvide foreningens net (kan være flere separate net) i Østjylland. Lene Charlotte Olm argumenterede for forslaget, som derefter blev drøftet. Ingen havde indvendinger imod at vedtage forslaget. Forslaget vedtaget. 5 forslag til ny formulering 2) Ordinær generalforsamling afholdes i Aarhus hvert år i maj måned efter forudgående indkaldelse med mindst 14 dages varsel ved opslag på foreningens hjemmeside. Dato skal offentliggøres på hjemmesiden mindst 3 måneder før afholdelse af den ordinære generalforsamling. Lene Charlotte Olm argumenterede for forslaget, som derefter blev drøftet.

6 Den skriftlige afstemning gav følgende resultat: stemmer i alt 1 blank 639 nej ja Forslaget vedtaget med den tilføjelse, at det henstilles til bestyrelsen at arbejde på fremover desuden at annoncere i den lokale dagspresse om dato, tid og sted for generalforsamlinger og som netop vedtaget lade øvrige informationer fremgå af foreningens hjemmeside. 5. Valg af bestyrelse a. valg af næstformand for bestyrelsen. Anders Andersen Forslag: Jacob Mikkelsen Da der ikke var andre kandidater blev Jacob Mikkelsen valgt for 2 år ifølge vedtægterne. b. valg af 3 bestyrelsesmedlemmer Flemming F. Christensen Morten Glud Tom M. Sørensen Forslag: Flemming F. Christensen Morten Glud Tom M. Sørensen Brian Vestergren Aagesen Erik Bløcher modtager genvalg modtager genvalg modtager genvalg Den skriftlige afstemning med afgivne stemmer i alt gav følgende resultat: Flemming F. Christensen stemmer - valgt Erik Bløcher stemmer - valgt Brian Vestergren Aagesen stemmer - valgt - for 2 år ifølge vedtægterne. 6. Valg af revisor Kurt Hou Jensen modtager genvalg Da der ikke var andre kandidater, blev Kurt Hou Jensen valgt uden afstemning for 2 år ifølge vedtægterne.

7 7. Valg af suppleanter for bestyrelse og revisor a. Valg af bestyrelsessuppleant Claus Pilgaard modtager ikke genvalg Forslag: Vagn Eriksen Da der ikke var andre kandidater, blev Vagn Eriksen valgt uden afstemning for 1 år ifølge vedtægterne. b. Valg af revisorsuppleant Helle Bøjsen Forslag: ingen modtager ikke genvalg 8: Eventuelt Da der ikke var nogen kandidater, blev ingen valgt. Jesper Pedersen takkede Henrik Steen Jensen for ledelsen af mødet og ønskede de nyvalgte bestyrelsesmedlemmer og suppleant velkommen til arbejdet. Desuden takkede Jesper Pedersen de afgåede bestyrelsesmedlemmer for indsatsen i de forløbne år. Endelig takkede Jesper Pedersen forsamlingen for fremmødet og ønskede, at alle ville komme godt hjem. Dirigenten fik overdraget de anvendte stemmesedler og vil opbevare dem i 12 måneder frem til næste ordinære generalforsamling. Henrik Steen Jensen (sign.) Dirigent Jesper Pedersen (sign.) Bestyrelsesformand

1. Valg af dirigent Jesper Pedersen foreslog på bestyrelsens vegne advokat Henrik Steen Jensen som dirigent.

1. Valg af dirigent Jesper Pedersen foreslog på bestyrelsens vegne advokat Henrik Steen Jensen som dirigent. Antenneforeningen Aarhus Ordinær generalforsamling Tid: torsdag, 24. maj 2017 kl. 17.00 Sted: Holst, Advokater Hans Broges Gade 2, 8000 Aarhus C Deltagere: ca. 20 deltagere, herunder medarbejdere fra Stofa,

Læs mere

1. Valg af dirigent Jesper Pedersen foreslog på bestyrelsens vegne advokat Henrik Steen Jensen som dirigent.

1. Valg af dirigent Jesper Pedersen foreslog på bestyrelsens vegne advokat Henrik Steen Jensen som dirigent. Antenneforeningen Aarhus Ordinær generalforsamling Tid: tirsdag, 31. maj 2016 Sted: Holst, Advokater Hans Broges Gade 2, 8000 Aarhus C Deltagere: ca. 25 deltagere, herunder medarbejdere fra Stofa, med

Læs mere

Notat fra Antenneforeningen Aarhus Ordinære generalforsamling

Notat fra Antenneforeningen Aarhus Ordinære generalforsamling Notat fra Antenneforeningen Aarhus Ordinære generalforsamling Tid: Onsdag, 29. maj 2019 kl. 16,30 Sted: Holst, Advokater Hans Broges Gade 2, 8000 Aarhus C Deltagere: I alt 1.763 stemmer. Jesper Pedersen

Læs mere

Jesper Pedersen bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne advokat Henrik Steen Jensen som dirigent.

Jesper Pedersen bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne advokat Henrik Steen Jensen som dirigent. Antenneforeningen Aarhus Ordinær generalforsamling Tid: mandag, 11. maj 2015 Sted: Hotel Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 Aarhus C Deltagere: ca. 40 deltagere (4.844 stemmer, heraf 20 enkelttilsluttede

Læs mere

Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling 2007. 13-11-2007 mast-bb 1

Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling 2007. 13-11-2007 mast-bb 1 Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling 2007 13-11-2007 mast-bb 1 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Valg af bestyrelse - Valg af kasserer

Læs mere

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus 1 1) Foreningens navn er Antenneforeningen Aarhus. 2) Foreningens hjemsted er Aarhus. 2 1) Foreningens primære formål er selv eller i fællesskab med en eller flere ekstern(e)

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 25.03.2013 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 25.03.2013 på Toftegårdsskolen. Dagsorden Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år til godkendelse. 3. Aflæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 24. februar 2015 Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria kl.19:30 Spørgetime med Stofa fra 18:00 19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN Formanden bød velkommen til de fremmødte, heraf 16 stemmeberettigede. Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Sven-Erik Predstrup

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 27. februar 2018 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret.

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 3. marts 2011 kl. 19.30 på Vester Hassing Kro. Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Velkomst ved formand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i år

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING

REFERAT GENERALFORSAMLING REFERAT GENERALFORSAMLING 05-03-2008 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år 3) Aflæggelse af regnskab 4) Meddelelse af bemyndigelse i h. t. 23 5) Eventuelle forslag 6)

Læs mere

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 19.30 Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Til generalforsamlingen forelå følgende dagsorden ifølge

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 Generalforsamling Tirsdag d. 28. februar 2017 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl. 19.30 i Krogårdskolens festsal

Indkaldelse til ordinær generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl. 19.30 i Krogårdskolens festsal Eriksminde Antenneforening den 24. marts 2011 Indkaldelse til ordinær generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl. 19.30 i Krogårdskolens festsal og indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling mandag

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011 - referat

Ordinær generalforsamling 2011 - referat Klintebjerg Antenneforening Skærbæk, den 22. marts 2011 Ordinær generalforsamling 2011 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 22. marts 2011, kl. 19:00 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.04.2015 31.12.2015. Indledning: På bestyrelsens vegne vil jeg nu aflægge beretning for perioden fra d. 01.04.2015 frem til d. 31.12.2015. Sidste år besluttede vi

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Faaborg By s Antenneforening

Faaborg By s Antenneforening Referat fra Faaborg By s Antenneforening Ordinær generalforsamling Mandag den 20. april 2009 kl. 19:00 På restaurant Klinten i Faaborg Fremmøde: Bestyrelsen: Erik Andersen, Per Smith, Finn Junker og Ib

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

HOAF s ordinære generalforsamling 2017

HOAF s ordinære generalforsamling 2017 Dagsorden: Dagsorden 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Formandens beretning for 2016 3. Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2016 4. Forslag fra bestyrelse og medlemmer: Fra bestyrelsen:

Læs mere

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent.

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent. Referat af generalforsamling mandag den 25. marts 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning. 3. Aflæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN

Grundejerforeningen DAMGAARDEN Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 19. ordinære generalforsamling den 27. marts 2007 APRIL 2007 Referat af: 19. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Tirsdag d. 27. marts 2007

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen 1. Valg af dirigent. Efter forslag fra bestyrelsen blev John Gylling valgt som dirigent Dirigenten konstaterede at generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Dagsorden 1. Valg af dirigent Tis dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Information fra foreningen

Information fra foreningen Information fra foreningen 15-02-2015 Dagsorden for generalforsamling den 23 februar. 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Formandens beretning. 3. Regnskabsaflæggelse. 4. Valg af bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2015 - referat

Ordinær generalforsamling 2015 - referat Skærbæk Antenneforening Skærbæk, den 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling 2015 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Anders Andersen bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne Keld Albrechtsen som dirigent.

Anders Andersen bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne Keld Albrechtsen som dirigent. Antenneforeningen Aarhus Ordinær generalforsamling Tid: tirsdag, 27. maj 2014 Sted: Hotel Scandic Vest, Rytoften 3, 8210 Aarhus Deltagere: ca. 35 deltagere (5.267 stemmer) samt personale fra Stofa Anders

Læs mere

Navn. Hjemsted 2. Formål 3

Navn. Hjemsted 2. Formål 3 Navn Foreningen er et andelsselskab med begrænset ansvar. Dens navn er Vrånet. 1 Hjemsted 2 Enhver beboer i foreningens forsyningsområde kan optages som medlem af foreningen og er pligtig til at betale

Læs mere

Rødding Antenneforening

Rødding Antenneforening Rødding Antenneforenings ordinær generalforsamling 2016 Torsdag d. 31. marts 2016 kl. 19:30 i hjørnelokalet i Røddinghus. 1. Valg af dirigent Gert Sørensen modtog valget Dagsorden 2. Beretning om foreningens

Læs mere

GREJSDALENS GRUNDEJERFORENING OG ANTENNELAUG.

GREJSDALENS GRUNDEJERFORENING OG ANTENNELAUG. GREJSDALENS GRUNDEJERFORENING OG ANTENNELAUG. 1 Foreningens navn er: Grejsdalens Grundejerforening og Antennelaug 2 Foreningens formål er: At samle alle grundejere i Grejsdalen, Frederikshøj og Bøgager

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Til stede værende repræsentanter. Fra Himmerland afd. 19-20-23-40-52. Bohrparken, Pontoppidanstræde 1-62, Esbjergparken, Højlundsparken, Mjel, Rebildparken,

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 29 personer, og 5 fra bestyrelsen.

REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 29 personer, og 5 fra bestyrelsen. REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år (2010) 3) Aflæggelse af regnskab 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Hyldekærparkens Grundeejerforening Hyldekærparken 20, Tlf. 46 73 05 47 2. august 2006 Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Grundejerforeningens

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Ordinær generalforsamling den 23. maj 2017 kl. 19.00 i Musikteatret, Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund 0. Deltagere Udleverede stemmesedler

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Antenneforeningen Ejby Strand

Antenneforeningen Ejby Strand . Antenneforeningen Ejby Strand Bittensvej 5, Ejby 4070 Kirke Hyllinge Tlf. 22 74 76 64 info@ejbyantenne.dk 22. februar 2015/ Til alle medlemmer Generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.30 i

Læs mere

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17 Generalforsamling 2010 Østprøven 1 Christiansfeld Net Christiansfeld d. 26. september 2012 Vedr. referat fra generalforsamlingen 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 228 Referat Generalforsamling Dato 17. mar. 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 61 stemmesedler Der var i alt ca. 77 fremmødte Referent Jan Roer Pedersen / Lars Lisberg

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 34 stemmeberettigede medlemmer. Ad 1. Valg af dirigent. Formanden Kjeld

Læs mere

Brødremenighedens hotel

Brødremenighedens hotel Referat Mødedato 23.11.2017 Deltagere Mødested/lokale Brødremenighedens hotel Mødetidspunkt kl. 19.00 Morten Paaske, Lars Henrik Larson, Klaus Paaske, Hans Nissen, Erik Kill, Erik Gram-Hansen, Chresten

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 26. september 2013 i Svebøllehallen Bestyrelsen: Brian, Jacob, Søren, Betina, Arne (Suppleant) og Thomas Referent: Thomas M. Hiorth Antal fremmødte:

Læs mere

Hvalsø NV Antennelaug

Hvalsø NV Antennelaug Referat fra Laugsforsamling tirsdag d.26.marts 2019 Deltagere: Bestyrelsen, undtaget Troels B Andersen. Endvidere 5 beboere/grundejere. Dagsorden: 1.Valg af dirigent og stemmetæller: Dirigent : Knud Petersen

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl på Arena Assens.

59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl på Arena Assens. FJÉRNWRNE 59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl. 19.30 på Arena Assens. Dagsorden: l. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2062 Referat Generalforsamling Dato 25. maj 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 17 stemmesedler heraf 0 ved fuldmagt. Der var i alt 20 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Emne: Referat af generalforsamlingen i Hjørring Garnisons Idrætsforening (HGI) 16. februar 2016.

Emne: Referat af generalforsamlingen i Hjørring Garnisons Idrætsforening (HGI) 16. februar 2016. HJØRRING GARNISONS IDRÆTSFORENING HGI ARSENALVEJ 55, HJØRRING TLF. 72 81 35 65 Hjørring den 19. februar 2016 Til Medlemmer af HGI Emne: Referat af generalforsamlingen i Hjørring Garnisons Idrætsforening

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Stk.1 Foreningens navn er Personaleforeningen i Tryg. Foreningens hjemsted er: Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup Foreningen er en sektion

Læs mere

5Ét. Odder Varmeværk. Referat. Generalforsamling

5Ét. Odder Varmeværk. Referat. Generalforsamling 1 5Ét Odder Varmeværk Referat Generalforsamling Dato 23. mai 2Ol8 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Spektrum Deltagere Der blev udleveret 53 stemmesedler Der var i alt26 fremmødte Referent Jan Roer Pedersen Dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt varslet, og at generalforsamlingen derfor var beslutningsdygtig.

Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt varslet, og at generalforsamlingen derfor var beslutningsdygtig. Referat Generalforsamling i Strandhuse Antenneforening 23. februar 2016 kl. 19, Lyshøjskolen Formanden indledte med at byde velkommen til årets generalforsamling og orienterede om, at Palle Jensen fra

Læs mere

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter 1.: Navn og hjemsted: Laugets navn: Herlufmagle-Gelsted Antennelaug. Laugets hjemsted: Gelsted. 1.: Navn og

Læs mere

Vedtægter for Hårlev Antenneforening, Marts 2006

Vedtægter for Hårlev Antenneforening, Marts 2006 Vedtægter for Hårlev Antenneforening, Marts 2006 Foreningens adresse er : Hårlev Antenneforening Hovedgaden 18 4652 Hårlev Forord Vedtægterne er ændret på generalforsamlingerne den: 17.04.85 9.04.86 2.04.87

Læs mere

Vedtægter for Faaborg By s Antenneforening

Vedtægter for Faaborg By s Antenneforening Vedtægter for Faaborg By s Antenneforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Faaborg By s Antenneforening. Foreningens hjemsted er formandens adresse. at være medlemmernes talerør i alle forhold vedrører

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet Med

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 10. marts 2010. Kl. 19,00 På Holluf Pile Skolen.

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 10. marts 2010. Kl. 19,00 På Holluf Pile Skolen. Der var fremmødt 72 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 9 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter

Forslag til ændring af vedtægter Forslag til ændring af vedtægter Strib den 8. januar 2016. 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder.. 2 Foreningens

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2015

Nyhedsbrev Marts 2015 Nyhedsbrev Marts 2015 Analog og digital TV Hurtig og billig bredbånd Telefoni Digital nabohjælp Bladet er omdelt omkring weekenden 21.-22. marts 2015. Foreningens ordinære generalforsamling afholdes torsdag

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 29.03.2007 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 9 ved fuldmagt. Der var i alt 69 fremmødte. Referent

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere