Denne folder indeholder en række praktiske oplysninger. Det er vigtigt, at I kender indholdet, da det kan være en god støtte for jer i hverdagen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Denne folder indeholder en række praktiske oplysninger. Det er vigtigt, at I kender indholdet, da det kan være en god støtte for jer i hverdagen."

Transkript

1

2 Kære elever og forældre Denne folder indeholder en række praktiske oplysninger. Det er vigtigt, at I kender indholdet, da det kan være en god støtte for jer i hverdagen. Et friskoleliv indebærer et forpligtende samarbejde mellem skole og hjem, skole og elever. Planlagte og uforudsete opgaver kræver alles indsats og positive indstilling. Fællesskab er nøgleordet på vores friskole. Det betyder at alle bærer et ansvar for at bidrage til det sociale liv på skolen, samt, at alle har et medansvar for at få tingene til at fungere. Som friskoleelev og forældre skal man være indstillet på at gå positivt ind i den opgave det er at være elev i en tillidskultur, det betyder, at man i høj grad skal være ansvarsfuld. Ulrik Christiansen Forstander Lind

3 Hvem er vi? Friskolen drives sammen med en efterskole. Denne blev oprettet i 1910, og i1933 blev der knyttet en efterskoleafdeling til skolen. På daværende tidspunkt var der, på grund af manglende plads, ingen muligheder for at have efterskoleeleverne til at bo på skolen. Broby Efterskole var derfor i en lang årrække en udpræget egnsskole. I de senere år har skolen gennemgået større udbygninger og moderniseringer, således at vi dag er ca. 210 elever i friskolen og ca. 140 elever i efterskolen. Kort om Grundtvig & Kold Omkring 1850 opstod der en bred folkelig bevægelse i Danmark. Den var inspireret af præsten og digteren N.F.S. Grundtvig s tanker om, at mennesket, skabt af Gud, var et på en gang frit og ansvarligt væsen. Samtidig var der en udbredt utryghed ved den offentlige skole. Man reagerede mod statens ønske om at gøre børnene til samfundets børn, og man var utilfredse med den megen terpen i skolen, den hårde disciplin samt den teoretiske undervisning, som ødelagde noget værdifuldt i børnene. Man ønskede at frigøre børnene fra det jerngreb og lave skoler, der var virkelighedsnære og gav børnene plads til at udvikle sig i sit eget tempo, og hvor samarbejdet mellem lærer, elev og forældre var baseret på tillid. Skolemanden Christen Kold blev inspireret af disse tanker og lagde vægt på, at opdragelse og undervisning var forældrenes sag. Han mente, at børns måde at opleve på skete gennem fantasien, og at den bedst kunne fremmes gennem fortælling - det levende ord. Christen Kold fandt ligeledes, at forudsætningen for at børnene lærte noget, var at interessen var til stede - at det kom barnet ved. Christen Kold så undervisningens sande mål og hensigt som: At det danske folk må erhverve sig klarhed til at indse, liv, lyst og kærlighed til at ville, dygtighed og selvstændighed til at udføre - enhver efter bedste evne - hvad der kan gavne og glæde dem både i himlen og på jorden - Christen Kold

4 Visionen - I en skole for livet leves livet nu og her. Vi ser barndommen og ungdommen som et selvstændigt og betydningsfuldt afsnit i livet. Vi ønsker at tage ansvar for at indføre vores børn og unge i en handlende og tænkende deltagelse i et fælles og praktisk liv. Børnenes og de unges dannelse sætter positive spor, så de føler sig rustet og bliver i stand til at klare de udfordringer de møder på deres vej, i takt med deres udvikling. Vi vil en kultur, hvor børn og ung ses som medskabere i deres eget liv, og som giver dem lyst til deltagelse både socialt og fagligt. Værdierne

5 Praktiske oplysninger Adresse: Broby Friskole Vesterågade Broby Telefon: Kontoret: Skolens bankkonto: Reg. nr konto Elevnavn eller nummer skal fremgå tydeligt ved alle former for indbetaling. adresse: Hjemmeside:

6 Aktivitetsdag En fælles idrætsdag som afholdes i starten af skoleåret. Aktivitetsdagen er for alle elever og afholdes sammen med Broby Sportsefterskole. Dagen holdes ved banerne i FC Broby og arrangeres af lærere fra begge skoleformer. Boden Boden er åben i frokostpausen. Menuen bliver offentliggjort på Viggo hver uge. Maden forudbestilles og betales via Mobilepay eller i køkkenet hver dag inden kl. 9. Bøger Skolen udleverer bogmaterialer i nødvendigt omfang. Ødelagte eller bortkomne bøger erstattes til dagspris. Elevers egenbetaling ved ekskursioner Der vil ved mindre ture blive opkrævet en lille egenbetaling til f.eks. transport. Der er ikke sat noget beløb på, det må afhænge af det enkelte tilfælde. Emneuger Vi afholder 2 emneuger om året, en i efteråret og en i foråret. Det er sædvanligvis sådan at den ene emneuge har et kreativt indhold og den anden et mere fagligt indhold. I emneugerne kan der komme ændringer til skoledagens sluttidspunkt. Disse meldes i de enkelte uger. Erstatning I tilfælde af at elever får stjålet eller ødelagt ting på skolen, er det forældrenes egen forsikring der skal dække. Skolen er ikke erstatningspligtig. Fagdage Vi afholder i løbet at skoleåret 4 fagdage fordelt henover skoleåret. Her arbejder klasserne intensivt med et fagligt forløb en hel dag og med klassens faglærer. Forældres tilstedeværelse i undervisningen Forældre er velkomne i undervisningen. Vi forventer at dette aftales med læreren i forvejen.

7 Forventninger til forældrene Når jeres barn er elev på Broby Friskole forventer vi at I indgår i et positivt samarbejde med skolen. Vi forventer, at I bakker op om skolens tiltag og beslutninger, ligesom vi forventer, I giver jeres barn gode forudsætninger for at deltage i skoledagen. Det betyder, at jeres barn får tilstrækkelig søvn, medbringer relevante skolesager og møder velforberedt til skoledagen. Forventninger til dig som elev Når du er elev på Broby Friskole forventer vi, at du indgår i et positivt samarbejde med lærerne. Vi forventer at du bidrager positivt til klassens trivsel og møder velforberedt til skoledagen. Vi forventer du udviser respekt for andre mennesker og er en god kammerat samt efterlever skolens værdisæt. Forældresamarbejde Der afholdes forældremøder 2 gange årligt i alle klasser. Her vil vi informere om klassens sociale trivsel, debattere fælles emner og evt. have besøg af SSP, Ungdomsskolen osv. Derudover afholdes skole/hjemsamtaler. Her vil klassens primære lærere deltage. Her vil der være fokus på dels elevens oplevelse af skoledagen, den personlige trivsel samt information om det faglige standpunkt. Fravær Ved fravær er det vigtigt, at skolen får besked. Forældrene skal ved fravær melde eleven fraværende via vores VIGGO system. Hvis en elev ikke kan fuldføre skoledagen af forskellige årsager, skal eleven kontakte en lærer, som ringer til forældrene. I fællesskab bliver læreren og forældrene enige om hvorvidt eleven skal tage hjem. Det aftales også om der skal organiseres en afhentning af eleven. Frikvarter Der er frikvarter fra kl og fra Eleverne skal være ude i første frikvarter, men må tage en mellemmad med når de går ud. I det store frikvarter må de være inde i det første kvarter og spise. Her må de også hente mad i boden. I det sidste kvarter skal de være ude. 8., 9. og 10. klasse, som har klasselokaler i hovedbygningen (10. klasse har deres egen bygning) må være inde i frikvarterne. De må ligeledes forlade skolen i frikvarteret.

8 Grillfesten Er den sidste torsdag inden sommerferien. Den markerer afslutningen på skoleåret. Man tager selv kød med til grillen. 6. klasse sælger salat og drikkelse, og 7.klasse opfører skuespil. Gårdvagt Der er gårdvagt før skolen starter fra kl I frikvarteret kl er der to gårdvagter. I spisefrikvarteret er der ligeledes to gårdvagter om opgaven. Julefest Julefesten afholdes som regel anden torsdag i december fra kl til Der er optræden af forskellig art og vi slutter af med Luciaoptog. Karakterer Vi giver ikke karakterer før i 8. klasse. I 8. klasse kan lærerne bruge karakterer efter behov, dog skal de give eleverne terminskarakterer til jul og årskarakterer før sommerferien. I 9. og 10. klasse gives der også terminskarakterer og årskarakterer op til sommerferien. De får selvfølgelig også prøvekarakterer i de fag de går til prøve i. Lejrskoler på Broby Friskole Vores klasser kommer som hovedregel afsted på en sommerlejr/tur på alle klassetrin. Dog med en enkelt undtagelse. Omfang: Der afholdes en lejrskole pr. skoleår for alle årgange undtagen 8.klasse. Klasserne tildeles følgende antal overnatninger: Bhk/1.klasse - 1 overnatning på skolen 2./3. klasse - 2 overnatninger 4./5. klasse - 2 overnatninger 6./7. klasse tur til Bornholm som afholdes hvert 2.år - så eleverne enten kommer afsted i 6. eller 7.klasse 8.klasse - ingen lejrskole 9./10.klasse - skitur til Østrig Derudover deltager 10. klasse i en tur i efteråret af en uges varighed.

9 Økonomi: Lejrskolerne finansieres ved delvis forældrebetaling. Skolens bidrag er betaling af lærernes arbejdstid samt et tilskud pr. elev Der må maksimalt opkræves følgende beløb af forældrene: Bhk/1.klasse - 100,-kr. pr elev 2./3. klasse - 200,-kr. pr. elev 4./5. klasse - 300,-kr. pr. elev 6./7. klasse - egen betaling klasse - finansieres over skolepengene 6./7.klasse tjener penge ved bl.a. tombola ved julefesten, boder ved byfesten og salatbar ved grill-festen. 10.klasses tur i efteråret er ligeledes finansieret ved elevernes deltagelse i erhvervsarbejde. Lærkedal En fælles udflugt for alle elever på friskolen. Her cykler vi til naturområdet Lærkedal. De mindste kører i busser. Her er der fælles sociale aktiviteter ligesom vi griller og hygger os i fællesskab. Læseferie På Broby Friskole har 9. og 10. klasse ikke læseferie op til de mundtlige prøver. Det er vores vurdering, at eleverne får mest ud af at være på skolen, så de kan bruge deres lærere som vejledere. I den udstrækning det kan lade sig gøre, vil lærerne samle klassens timer i de fag de skal til prøve i og lave længere samlede forløb og i nogle tilfælde hele fagdage. Vi mener, det er den bedste måde at læse op til prøverne. Mobiltelefonregler Fra og med begynderklassen og til og med 7. klasse skal mobiltelefoner befinde sig i tasken på lydløs, når man opholder sig på skolen. Det gælder også i frikvartererne og frem til kl Man må bruge sin mobiltelefon, hvis man får lov til det af en medarbejder. Fra og med 8. klasse og til og med 10. klasse må mobiltelefoner bruges i fornuftigt omfang. Det er lærerne der vurderer, om omfanget er fornuftigt. Hvis det ikke er tilfældet, vil klasselæreren tage en samtale med klassen om det.

10 Mødetider På Broby Friskole starter dagen kl med morgensang frem til kl Der er mødepligt til morgensang og her er forældre velkommen til at deltage. Herefter starter lektionerne som følger: MORGENSANG lektion lektion PAUSE lektion lektion FROKOST lektion lektion PAUSE lektion Rygning Skolen er røgfri. Vi forventer, at du ikke ryger, når du er elev på skolen. Hvis du ryger vil vi bede dine forældre afhente dig. Det er heller ikke tilladt at ryge E-cigaretter. Projektuge 9. klasse afholder i løbet af skoleåret projektuge. Dette forløb er obligatorisk og tæller med i elevernes prøvekarakterer. For vores elever i 8. klasse afholder vi også en projektuge. Dette forløb er tænkt som en forberedelse til den endelige projektuge i 9. klasse. 8. klasse lærer derved, hvordan en projektuge forløber. Der fremlægges projekter i den efterfølgende uge i undervisningstiden og forældrene inviteres til at overvære fremlæggelserne. Efter fremlæggelsen gives der en kommentar og senere en karakter. Vikarer Vikararbejde dækkes, i den udstrækning det er muligt, af lærere der har mellemtimer. Ellers dækkes timerne af én af skolens faste vikarstab. Det påhviler den fraværende lærer at lægge vikarmaterialer så der foregår egentlig undervisning. Det kan dog ske at vikaren ikke føler sig kompetent til at undervise i det materiale den fraværende lærer har lagt. Her vil det være i orden at vikaren selv finder på undervisning/aktiviteter.

11 Økonomi, skolepenge, indmeldelsesgebyr mv. 1. barn kr. 875 pr. rate ( 11 rater) 2. barn kr. 645 pr. rate ( 11 rater) Elever i 10. kl. kr fordelt på 11 rater Søskenderabat: Hvis man har flere børn gående i skolen betaler man kun for de to første fra 3. barn er det gratis Lejrskole er inkluderet i skolepengene, bortset fra bornholmerturen, og ekstraordinære udgifter ved særlige eller længere ture. Skolepasningen betales efter moduler og bliver opkrævet sammen med skolepengene over betalingsservice. Modulbetalingen fremgår på vores hjemmeside. Støtte og specialundervisning Vi tilbyder ekstratimer til de elever, som har brug for støtte i fagene dansk og matematik. Timerne ligger i forlængelse af skoledagen og kan i perioder også ligge før skoledagens start. Det er klassens lærere der i samarbejde med forældrene vurderer om, eleven skal tilbydes en plads på vores støtte-hold. Hvis eleven har særlige behov indgår vi i et samarbejde med konsulenter fra Fåborg/Midtfyn Kommune. Her vil de bistå med observationer, anbefalinger og evt. tests.

12 Ferieplan 2018/2019 Efterårsferie - lørdag den 13. oktober søndag den 21. oktober 2018 Juleferie - lørdag den 22. december søndag den 6. januar 2019 Vinterferie - lørdag den 9. februar søndag den 17. februar 2019 Påskeferie - lørdag den 13. april mandag den 22. april 2019 St. Bededag - fredag den 17. maj søndag den 19. maj 2019 Kr. Himmelfartsferie - torsdag den 30. maj søndag den 2. juni 2019 Grundlovsdag - onsdag den 5. juni 2019 Pinseferie - lørdag den 8. juni mandag den 10. juni 2019 Sommerferie - lørdag den 29. juni 2019 De nævnte dage er incl. Ret til ændringer forbeholdes.

Der er jule-klippe-hygge-dag torsdag d. 30. november, fra , alle er velkomne til at komme forbi og hygge med.

Der er jule-klippe-hygge-dag torsdag d. 30. november, fra , alle er velkomne til at komme forbi og hygge med. Så er det fredag. En stille uge på skolen er gået. Stille fordi 8. og 9. årg. er sendt i praktik. Det forlyder, at de unge mennesker har klaret sig godt, og at de har fået et godt indblik i arbejdsmarkedet.

Læs mere

Principper: Forældresamarbejdet

Principper: Forældresamarbejdet Principper: Forældresamarbejdet Principper - Skolebestyrelsen Besluttet af: Skolebestyrelsen Oktober 2007 Skole-hjem-samarbejdet er et bærende princip på Asgård Skole. Der lægges vægt på dialog mellem

Læs mere

HUSK SKIFTETØJ TIL SKABET, det er temmelig vådt derude :0) Stativet med overtøj, ude i gangen, skal tømmes hver fredag.

HUSK SKIFTETØJ TIL SKABET, det er temmelig vådt derude :0) Stativet med overtøj, ude i gangen, skal tømmes hver fredag. Så skete det igen, det er sørme det er sandt, det er december :0) Der bliver forberedt, til musicalen, der bliver produceret fine ting, lækre ting, søde ting og alle mulige ting, I kan godt glæde jer.

Læs mere

Velkommen i Kahytten

Velkommen i Kahytten Velkommen i Kahytten SFO på Skjern Kristne Friskole Skoleåret 2015-16 - at lede til livet At lede til livet Når børnene træder ind i SFO, indgår de i relationer med andre børn og et personale, der har

Læs mere

Velkommen. Vi er baseret på den Grundtvig- Koldske tankegang. Vores grundlæggende værdier er. tryghed, tolerance, fællesskab og

Velkommen. Vi er baseret på den Grundtvig- Koldske tankegang. Vores grundlæggende værdier er. tryghed, tolerance, fællesskab og Velkommen Vi er baseret på den Grundtvig- Koldske tankegang. Vores grundlæggende værdier er tryghed, tolerance, fællesskab og samarbejde med respekt for den enkelte. Vi er en faglig og kreativ skole med

Læs mere

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl.

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl. ABC for 3.-6.kl. april 2013 ADRESSEÆNDRING ANSVAR BESTYRELSE BIRKEN BOLDBANER BØGER CYKLER CYKELHJELM DELETIMER EKSTRA FRI ELEVRÅD FERIEPLAN FORSIKRING Husk at give skolen besked via ForældreIntra om adresse-

Læs mere

Så skete det igen, det er sørme det er sandt, det er december :0)

Så skete det igen, det er sørme det er sandt, det er december :0) Så skete det igen, det er sørme det er sandt, det er december :0) Tirsdag havde vi indskrivning til vores tidlig SFO, vi ender op med en klasse på 16 (muligvis 17) elever, det er jo bare perfekt :0) Der

Læs mere

Velkommen til 2018/2019. Håndbog for elever og forældre DU GLEMMER ALDRIG DIN TID PÅ BROBY

Velkommen til 2018/2019. Håndbog for elever og forældre DU GLEMMER ALDRIG DIN TID PÅ BROBY Velkommen til Håndbog for elever og forældre 2018/2019 DU GLEMMER ALDRIG DIN TID PÅ BROBY Kære elever og forældre Denne folder indeholder en række praktiske oplysninger. Det er vigtigt, at du kender indholdet,

Læs mere

Velkommen til Nørre Aaby Skole

Velkommen til Nørre Aaby Skole Nørre Aaby Skole Skolevænget 9 5580 Nørre Aaby Telefonnummer: 88885560 E-mail: nraasko@middelfart.dk www.naas.dk Skolebestyrelsen byder Velkommen til Nørre Aaby Skole Nørre Aaby Skole er en folkeskole,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 8: side 9: side 9: side 10: side 11: side 12: Skolelederen har ordet Kalenderen SMS-service på Intraen Huskeliste Forældremøderne Idrætsdagene på

Læs mere

Principper(Revideret efterår 2013)

Principper(Revideret efterår 2013) Principper(Revideret efterår 2013) Principper for skole/hjem-samarbejde bestyrelsen, skolens ledelse, pædagoger og lærerne arbejder for, at skole/hjem samarbejdet har gode rammer og muligheder. 1. ns ledelse

Læs mere

Det er koldt derude, hvis ikke ungerne har, så send hue og vanter med til pauserne.

Det er koldt derude, hvis ikke ungerne har, så send hue og vanter med til pauserne. Det er koldt derude, hvis ikke ungerne har, så send hue og vanter med til pauserne. Vi har fået masser af spalteplads i den lokale presse, mandag havde vi besøg af Merete Riisager, det var et vældig fint

Læs mere

Teamets årsplan/aktivitetskalender for 7. årgang

Teamets årsplan/aktivitetskalender for 7. årgang Teamets årsplan/aktivitetskalender for 7. årgang 2017-2018 2017 Uge Dato Aktivitet 32 To. 10. aug. Første skoledag. Alle møder 8-15 33 34 35 To.24.aug. Fælles forældremøde 7.-9.årg. Kl. 17-19 36 37 Lø.

Læs mere

Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers.

Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers. Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers. LUS Vi døjer rigtig meget med lus, og det er generelt et problem hos både de små og store

Læs mere

Dagene for skole hjem samtaler, ligger i ugen lige efter efterårsferien. Tjek Showbie og byt gerne indbyrdes, giv dog lige læreren besked.

Dagene for skole hjem samtaler, ligger i ugen lige efter efterårsferien. Tjek Showbie og byt gerne indbyrdes, giv dog lige læreren besked. Sikken et skønt vejr at holde motionsdag i, solskin og vindstille, det er ikke mange dage vi har af denne slags, så skønt, at vi fik sådan en i dag :0) Der blev gået til den, da der var kåringer på spil,

Læs mere

Velkommen på Vester Hassing Skole

Velkommen på Vester Hassing Skole Velkommen på Vester Hassing Skole til en god skolestart Velkommen på vores skole! Velkommen! Efter skolens sommerferie starter jeres barn i børnehaveklasse. Jeres barn vil fra børnehaven kende mange af

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Praktiske oplysninger for skole

Praktiske oplysninger for skole Praktiske oplysninger for skole Denne folder indeholder de praktiske oplysninger, som vedrører vores skole. Skulle der være spørgsmål, som ikke besvares heri og det er der helt sikkert - er I velkomne

Læs mere

Alt hvad der er værd at vide om UCS10!

Alt hvad der er værd at vide om UCS10! Alt hvad der er værd at vide om UCS10! Brobygning Den obligatoriske brobygning i uge 48 retter sig mod to forskellige ungdomsuddannelser, hvoraf den ene skal være en erhvervsuddannelse herunder HTX og

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER PRAKTISKE INFORMATIONER Mødetid Undervisningen starter med morgensang kl. 8.15. Som forældre er man velkommen til at deltage i morgensangen på sidelinjen. Hvis man kommer for sent, bedes man vente i klassen,

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Læs om. Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen

Læs om. Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen Læs om Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen Seminarieskolen Mylius Erichsens Vej 127 9210 Aalborg SØ Tlf. 9814 0744

Læs mere

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Vi er gået ind i den mørke tid, få reflekser og lys på jeres unger, så de kan ses af bilisterne. Vi har afholdt forældresamtaler

Læs mere

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde!

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde! Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 5: En lille huskeliste side 6: Forældremøderne side 7: UndervisningsMiljøVurde ring side 8: Idrætsdagene på Herlev Stadion side

Læs mere

Velkommen til 2019/2020. Håndbog for elever og forældre DU GLEMMER ALDRIG DIN TID PÅ BROBY

Velkommen til 2019/2020. Håndbog for elever og forældre DU GLEMMER ALDRIG DIN TID PÅ BROBY Velkommen til Håndbog for elever og forældre 2019/2020 Kære elever og forældre Denne folder indeholder en række praktiske oplysninger. Det er vigtigt, at du kender indholdet, da det kan være en god støtte

Læs mere

Månedsplan for Trelleborg Friskole 19/20

Månedsplan for Trelleborg Friskole 19/20 20 AUGUST 1 Sommerferie. SFO åben 2 Sommerferie. SFO åben 5 Sommerferie. SFO åben Kontoret åbner. 6 Sommerferie. SFO åben 7 Sommerferie. SFO åben 8 Sommerferie. SFO åben 9 Sommerferie. SFO åben 10 11 1.skoledag

Læs mere

Forventningsfolder. Rathlouskolen

Forventningsfolder. Rathlouskolen Forventningsfolder Rathlouskolen Hvorfor vælge Rathlouskolen? Denne folder handler om de forventninger, du som forælder kan stille til os på Rathlouskolen og om de forventninger, vi stiller til dig. Folderen

Læs mere

Årsplan for 9. klasse

Årsplan for 9. klasse Årsplan for 9. klasse 2012-2013 2012 Uge Dato Aktivitet 33 Ti. 14. aug. Første skoledag kl. (8.00) 9.00-11.30 34 35 Fre.24.aug Skolefoto 8,15-12,45 Man.d.27.aug. Fælles forældremøde i udskolingen kl.19,00-21,00.

Læs mere

Børnegrotten 2018/19

Børnegrotten 2018/19 Børnegrotten 2018/19 Sct. Mariæ Skole Valdemarsgade 14 Postboks 1522 9100 Aalborg Telefon 98 13 60 03 E-mail: Sct.Mariae.Skole.Aalborg@sct-mariae-skole.dk www.sct-mariae-skole.dk Velkommen Hermed vil vi

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Målsætning for Filstedvejens Skoles 10. center

Målsætning for Filstedvejens Skoles 10. center Studiehåndbog 2010-2011 1 Målsætning for Filstedvejens Skoles 10. center På Filstedvejens Skoles 10. center skal eleverne lære: - at værdsætte livet - at interessere sig for livets mange aspekter - at

Læs mere

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk 15/16 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder give jer

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet på mellemtrinet på Sølvgades Skole 1 Velkommen til mellemtrinet på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Eleverne møder i god tid, så de selv kan få overtøj af, madpakke, taske på plads og få sagt farvel, inden morgensang begynder.

Eleverne møder i god tid, så de selv kan få overtøj af, madpakke, taske på plads og få sagt farvel, inden morgensang begynder. august 2012 ABC FOR INDSKOLINGEN ADRESSEÆNDRING AFLEVERING ANSVAR BESTYRELSE BLOMSTENS DAG BIRKEN BØGER CYKLER CYKELHJELM DELETIMER EKSTRA FRI ELEVRÅD Husk at give skolen besked via ForældreIntra om adresse-

Læs mere

En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt?

En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt? En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt? Hvis du tænker Ja, det er vildt på den gode måde!, kan du godt springe Historie på side 2 over og gå ned til Facts på side 4. Hvis du tænker Ja, det lyder

Læs mere

En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange

En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange www.nordals-skolen.dk En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange En Helt (U)almindelig Dejlig Skole Folderen beskriver en række praktiske forhold, som har betydning for dit barns skolegang

Læs mere

En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange

En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange Indskolingen www.nordals-skolen.dk En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange En Helt (U)almindelig Dejlig Skole Folderen beskriver en række praktiske forhold, som har betydning for dit barns

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Velkommen til Kongevejens Skole

Velkommen til Kongevejens Skole Velkommen til Kongevejens Skole På Kongevejens Skole arbejder vi for at give eleverne gode og meningsfyldte skoledage, hvilket er omdrejningspunktet for vores planlægning og udvikling. Vores pædagogiske

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Sammen skaber vi en fantastisk skole Forventninger til skole-hjem samarbejdet

Sammen skaber vi en fantastisk skole Forventninger til skole-hjem samarbejdet Sammen skaber vi en fantastisk skole Forventninger til skole-hjem samarbejdet Faglighed og fællesskab Velkommen til Hellebækskolen Det er med stor glæde, at vi byder jer forældre og elever velkommen på

Læs mere

Munkegårdens elevhåndbog

Munkegårdens elevhåndbog 2015 Tilhører: Din dagligdag: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag weekend 8.00-8.45 Morgenmad og morgenrutiner i husene (ikke dagelever) 9.00-10.30 Bo-uv. I hvert sit hus dagelever på Vejrupvej 10.30-10.45

Læs mere

Nyhedsbrev. Ladelund Rock. November 2016

Nyhedsbrev. Ladelund Rock. November 2016 Nyhedsbrev November 2016 Kære forældre Først og fremmest tusind tak for forældre-weekenden. Det var rigtig dejligt at have jer i huset og mærke jeres positive bidrag til, at det blev en rigtig god weekend

Læs mere

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN Elevhåndbog Tilhører: DIN DAGLIGDAG Godt du kom Du møder naturligvis frisk og veludhvilet til. Arbejdstøj Du vil få udleveret det arbejdstøj og fodtøj, der er nødvendigt for den

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 910 Næste uge: Mærkedag: 23. juni 26. juni 27. juni 28. juni Børnene - Sommerferie Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag STORT

Læs mere

Kompasset. Ringetider. - klar til reformen KOMPASSET. udvikling trivsel. 1. time time Pause 3. time

Kompasset. Ringetider. - klar til reformen KOMPASSET. udvikling trivsel. 1. time time Pause 3. time udvikling trivsel Ringetider Kompasset - klar til reformen 1. time 8.00-8.45 2. time 8.45-9.30 Pause 3. time 10.00-10.45 faglighed KOMPASSET projekter 4. time 10.45-11.30 Pause 5. time 12.00-12.45 6. time

Læs mere

1. mellemtrin 2014/15

1. mellemtrin 2014/15 1. mellemtrin 2014/15 Velkommen til alle elever og forældre på 1. MT. Det kommende skoleår byder på mange nyheder i forhold til tidligere. Blandt andet indfører vi på hele skolen projekttimer i 4. modul,

Læs mere

Vedtægt for styrelse af Svendborg kommunes folkeskoler

Vedtægt for styrelse af Svendborg kommunes folkeskoler Bilag 3 Svendborg Kommune Rådhuset Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf. 62 23 45 10 Fax. 6325 1319 bu@svendborg.dk www.svendborg.dk Vedtægt for styrelse af Svendborg kommunes folkeskoler I nedenstående er

Læs mere

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Torsdag den 19. juni 2014 kl. 18.30-20.00 Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Kort orientering om overskrifterne i skolereformen Hvordan implementeres skolereformen på Brovst Skole,

Læs mere

Nilen Privatskole Nilen ABC 2012-2013. Nilen ABC

Nilen Privatskole Nilen ABC 2012-2013. Nilen ABC A Nilen ABC Afgangsprøve I 9. klasse er der 2 skriftlige terminsprøver, 1 mundtlig i hver af fagene dansk, matematik, engelsk og tysk, Folkeskolens Skriftlige Afgangsprøve i maj, samt Folkeskolens Afgangsprøve

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Årsplan for 4.klasse Uge Dato Aktivitet P-fag

Årsplan for 4.klasse Uge Dato Aktivitet P-fag Årsplan for 4.klasse 2013-2014 2013 Uge Dato Aktivitet 33 34 Ma. 12. aug. Første skoledag kl. 9.00-11.30 Basisperiode 1 35 36 37 On. 21. aug. On. 28. aug. On. 4.sept. Rystesammendag for MG Forældremøde

Læs mere

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på BØVLING FRISKOLE EN SKOLE - HVOR BARNET KAN FÅ ET TRYGT OG SAMMENHÆNGENDE SKOLETILBUD FRA 0. -9. KL. FRISKOLENS VÆRDIGRUNDLAG Bøvling Friskole bygger på Grundtvigs

Læs mere

Velkommen på Skjern Kristne Friskole

Velkommen på Skjern Kristne Friskole Velkommen på Skjern Kristne Friskole En skole med liv, respekt og trivsel Skjern Kristne Friskole er en tryg ramme om hverdagen for ca. 370 børn og 45 voksne. Vi satser på høj faglighed og trivsel i hverdagen.

Læs mere

Årsplan for 7. klasse

Årsplan for 7. klasse Årsplan for 7. klasse 2012-2013 2012 Uge Dato Aktivitet 33 Ti. 14. aug. Første skoledag kl. (8.00) 9.00-11.30 34 Tors 23. Aug. Fælles forældremøde i udskolingen 19-21 Fre. 24. Aug. Skolefotografering 35

Læs mere

Kloden. Ringetider. -klar til folkeskolereformen

Kloden. Ringetider. -klar til folkeskolereformen Ringetider Kloden -klar til folkeskolereformen 1. time 8.00-8.45 2. time 8.45-9.30 Pause 3. time 10.00-10.45 4. time 10.45-11.30 Pause 5. time 12.00-12.45 6. time 12.45-13.30 Pause 7. time 13.45-14.30

Læs mere

Skolens målsætning og værdigrundlag

Skolens målsætning og værdigrundlag Skolens målsætning og værdigrundlag Indhold Skolens målsætning...2 Skolens værdigrundlag...2 Skoledagens planlægning...2 Før og efter skoledagen...2 Børnehaveklassen...3 Forældresamarbejde /- indflydelse...3

Læs mere

2017-18 http://www.emu.dk/modul/7-klasse Det 7. klassetrin er det klassetrin, hvor der sker flest ændringer i dit barns undervisning. Når dit barn starter i 7. klasse, er det samtidig starten på udskolingen

Læs mere

Målet er, at den enkelte elev skal befinde sig lige midt i de 3 cirklers fællesmængde.

Målet er, at den enkelte elev skal befinde sig lige midt i de 3 cirklers fællesmængde. Målet er, at den enkelte elev skal befinde sig lige midt i de 3 cirklers fællesmængde. FAGLIG INKLUSION SOCIAL INKLUSION FYSISK INKLUSION 2 En god skole er derfor en fællesopgave, der løses i et tæt og

Læs mere

Teamets årsplan/aktivitetskalender for 4. årgang

Teamets årsplan/aktivitetskalender for 4. årgang 2017 Teamets årsplan/aktivitetskalender for 4. årgang 2017-2018 Uge Dato Aktivitet Første skoledag. (0. møder kl. 9-12.) (1.-3. møder kl. 8-12.) (4.-9. møder kl. 8-32 To. 10. aug. 15) 33 34 Uge 34 On.

Læs mere

Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole

Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole Skole-hjemsamarbejdet er afgørende for, at eleverne udvikler sig mest muligt. Derfor har Rødovre Skole udarbejdet følgende retningslinjer, der beskriver: 1. Princip

Læs mere

Fritidsordningen på Kolding Friskole 2016/17

Fritidsordningen på Kolding Friskole 2016/17 Fritidsordningen på Kolding Friskole 2016/17 1 RAMMER FOR SKOVKANTEN Skovkanten er en del af Kolding Friskole med skolelederen som den øverst ansvarlige. Skovkantens leder varetager i samarbejde med det

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 19. juni 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 827 Næste uge: 22. juni 23. juni 25. juni 26. juni 5.kl. på besøg hos Clark Kl. 8.00 13.00 Lærermøde Dimissionsfest kl.18.00 Sidste skoledag (alle

Læs mere

UGEBREV nr. 34 uge 18 Årgang 7

UGEBREV nr. 34 uge 18 Årgang 7 UGEBREV nr. 34 uge 18 Årgang 7 Lejrtur Friskolens årlige lejrtur er fra onsdag den 31. juni til fredag den 2. juni. Alle får en invitation sammen med dette ugebrev. Vil man gerne have en printet udgave,

Læs mere

Per Gyrum Skolen. Årshjul 2017/2018

Per Gyrum Skolen. Årshjul 2017/2018 Per Gyrum Skolen Årshjul 2017/2018 Dato Event Deltager August Mandag d. 7 08.00-11.00 Fredag d. 25 12.00-15.00 Forældre inviteres til kl. 14.00 Mandag d. 28 2. lek Skolestart Skolens fødselsdag Eleverne

Læs mere

Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt

Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt Vi er 239 elever fra børnehaveklasse til 10. kl. o Max 20 i bhkl til 6. kl. Dog kan der i 7.- 9. klasse være 24 elever. Det udløser

Læs mere

Førskolegruppe. Hammerum Friskole

Førskolegruppe. Hammerum Friskole Førskolegruppe Hammerum Friskole Opstart 4. maj 2015 1 Førskolegruppe på Hammerum Friskole Vi ønsker at give børnene en god overgang fra børnehavebarn til skolebarn på Hammerum Friskole. Derfor vil vi

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Indhold Bilag U1: Ungdomsskolens struktur og styring... 2 1.2 Undervisningssteder ... 2 2.1 Frit skolevalg

Indhold Bilag U1: Ungdomsskolens struktur og styring... 2 1.2 Undervisningssteder ... 2 2.1 Frit skolevalg Indhold Bilag U1: Ungdomsskolens struktur og styring... 2 1.2 Undervisningssteder... 2 2.1 Frit skolevalg... 3 Bilag U3: Undervisningens ordning og omfang... 3 3.1 Målgruppe... 4 3.2 Holddannelse... 5

Læs mere

Per Gyrum Skolen! Årshjul 2017/2018!

Per Gyrum Skolen! Årshjul 2017/2018! Per Gyrum Skolen Årshjul 2017/2018 Dato Event Deltager August Mandag d. 7 08.00-11.00 Skolestart Fredag d. 25 12.00-15.00 Forældre inviteres til kl. 14.00 Skolens fødselsdag Eleverne får seddel med hjem

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

En god skole er en skole, hvor den enkelte elev er: Målet er, at den enkelte elev skal befinde sig lige midt i de 3 cirklers fællesmængde.

En god skole er en skole, hvor den enkelte elev er: Målet er, at den enkelte elev skal befinde sig lige midt i de 3 cirklers fællesmængde. En god skole er en skole, hvor den enkelte elev er: Målet er, at den enkelte elev skal befinde sig lige midt i de 3 cirklers fællesmængde. FAGLIG INKLUSION SOCIAL INKLUSION FYSISK INKLUSION En god skole

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 2. februar 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 933 Næste uge: Mærkedag: 06.februar 09. februar 09.februar 09.februar SFO.P.møde - Lærermøde Fastelavn kl. 8.00 12.00 se program i dette fredagsbrev

Læs mere

Principper for Virum Skole

Principper for Virum Skole Principper for Virum Skole Vedtaget af Virum Skoles bestyrelse Principper for undervisningens organisering 1. Formålet med organiseringen er at danne dynamiske, kompetente og fleksible team. 1. Der udarbejdes

Læs mere

Kloden. -klar til folkeskolereformen

Kloden. -klar til folkeskolereformen Kloden -klar til folkeskolereformen læs om: primærgrupper, længere skoledag, understøttende undervisning, lektiecafe, skole/hjemsamarbejde, ringetider, gode læringsmiljøer, nye fag og navne Indhold Årsplanen:

Læs mere

Hjemmesiden vil fremadrettet blive anvendt til information om JUNIORKLUBBEN.

Hjemmesiden   vil fremadrettet blive anvendt til information om JUNIORKLUBBEN. Orientering JUNIORKLUBBEN Juniorklubben er Middelfart Kommunes tilbud til børn på 4., 5. og 6. klassetrin. Juniorklubben er etableret under Ungdomsskolen, der i forvejen har ungdomsklubber for unge fra

Læs mere

Informationsmøde om skolereform. Tirsdag den 20. maj 2014

Informationsmøde om skolereform. Tirsdag den 20. maj 2014 Informationsmøde om skolereform Tirsdag den 20. maj 2014 Lærernes arbejdstid Faste arbejdstider på skolen. Tilstedeværelse 209 dage om året 40 timer om ugen Arbejdspladser til lærerne Alle lærere får egen

Læs mere

Sparkær Skole & SFO/Klub

Sparkær Skole & SFO/Klub SKOLEÅRET 18/19 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder

Læs mere

Mobiltelefon medbringes på eget ansvar. Må være tændt i frikvartererne når man går i klasse.

Mobiltelefon medbringes på eget ansvar. Må være tændt i frikvartererne når man går i klasse. Info abc Biblioteket har en samling på ca. 3.000 bind, bestående af både fag- og skønlitteratur. Eleverne har mulighed for at låne bøger i bibliotekstimerne. Lånetid er en måned. Brug af egen elektronik

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z Hvem er jeg? Michael Ross Sinclair (MS) Teamleder for klassen Har klassen i Dansk A & Idræt C 1z Studieretning Biologi A Psykologi B Matematik B Alle

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Principper for Virum Skole

Principper for Virum Skole Principper for Virum Skole Vedtaget af Virum Skoles bestyrelse Principper for undervisningens organisering Formålet med organiseringen er at danne dynamiske, kompetente og fleksible team. 1. Der udarbejdes

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2014 Fredagsbrev nr. 778 Næste uge: 28. april 29. april 30. april 02. maj UU-besøg 8.kl. PJ fri Skole/hjem indskolingen 8.-9. kl. danseworkshop kl. 9.00 13.00 Lærermøde

Læs mere

Skoleplan 2012/2013 Rammeplan for undervisningen

Skoleplan 2012/2013 Rammeplan for undervisningen Skoleplan 2012/2013 Rammeplan for undervisningen Uge Dato Ferie Temauger /dage Mosehullet åben? 33 34 35 31. august - fredag Spring ud i verden 36 3. 7. september Element - luft 37 38 39 Aktiv rundt i

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER 2018/2019 Velkommen til Bjørnehøj Fritidsordning

INFORMATIONSFOLDER 2018/2019 Velkommen til Bjørnehøj Fritidsordning Thorsmosevej 18 Annisse 3200 Helsinge 72 49 85 05 INFORMATIONSFOLDER 2018/2019 Velkommen til Bjørnehøj Fritidsordning Vi har lavet denne lille folder for at give dig og dine forældre information om dagligdagen

Læs mere

Bestyrelsen juni 2015: Skoleleder:

Bestyrelsen juni 2015: Skoleleder: "Den lille hjælper" Bestyrelsen juni 2015: Susanne Damsgaard lind (formand) Huggersgårdvej l, Bonnet Tlf. 97888058 Margrethe Winther Nørgårdvej 20, Vandborg Tlf. 97836364 Lise-Lotte van den Berge Guldhammer

Læs mere

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole Informationshæfte for Indskolingen Ørslevkloster Skole 2014 2015 11. udgave s. 1 En skole i forandring Ørslevkloster skole er en skole i forandring. I vil opleve en skole, som er anderledes, end da I selv

Læs mere

Velkommen til Asgård

Velkommen til Asgård Velkommen til Asgård Kære forældre! Åbningstider Velkommen til SFO ASGÅRD. Formålet med denne lille skrivelse er at give børn og forældre en række praktiske oplysninger om fritidsordningens dagligdag.

Læs mere

FOLKESKOLEREFORM. Orienteringsaften 9. april 2014

FOLKESKOLEREFORM. Orienteringsaften 9. april 2014 FOLKESKOLEREFORM Orienteringsaften 9. april 2014 3 overordnede mål 1. Udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2. Mindske betydningen af social baggrund. 3. Tillid og trivsel skal styrkes

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

Magleby Efterskole. Nyhedsbrev! Kære forældre Februar 2012

Magleby Efterskole. Nyhedsbrev! Kære forældre Februar 2012 Magleby Efterskole Nyhedsbrev! Kære forældre Februar 2012 Bemærk at der nederst i dette nyhedsbrev er evaluering, som vi beder Jer forældre om at deltage i. Omberegning af elevstøtten Til glæde for de

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER. PARKSKOLEN Struer

INFORMATIONSFOLDER. PARKSKOLEN Struer INFORMATIONSFOLDER BØRNEHAVEKLASSEN PARKSKOLEN Struer www. parkskolen-struer.dk Kære forældre Samarbejde, tryghed og tillid er nogle af de nøgleord, som har stor betydning i skolens hverdag. Det gælder

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

Forældrerådsfolder. for indskoling, mellemtrin og udskoling på Stillinge Skole

Forældrerådsfolder. for indskoling, mellemtrin og udskoling på Stillinge Skole Forældrerådsfolder for indskoling, mellemtrin og udskoling på Stillinge Skole Folderen er udarbejdet med det formål at inspirere og hjælpe med at forberede forældrerådene. Der er samlet gode erfaringer

Læs mere

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf Velkommen I Højslev SFO Højslev SFO Skolevej 13 7840 Højslev Tlf. 99 15 66 73 Tlf. 51 40 06 10 Kære forældre Vi vil med denne folder byde Jer velkommen til Højslev Skolefritidsordning og fortælle lidt

Læs mere

Nørre Nebel Skole. - skolestartsgruppen - Afdelingens profil.

Nørre Nebel Skole. - skolestartsgruppen - Afdelingens profil. Nørre Nebel Skole - skolestartsgruppen - Januar 2012 Afdelingens profil. I afdelingens profil vil vi beskrive, hvad vi helt specifikt gør i Skolestarten, for at hjælpe og støtte udviklingen af elevernes

Læs mere

Årsplan for 6.klasse 2013-2014. 2013 Uge Dato Aktivitet P-fag

Årsplan for 6.klasse 2013-2014. 2013 Uge Dato Aktivitet P-fag Årsplan for 6.klasse 2013-2014 2013 Uge Dato Aktivitet P-fag 33 34 Ma. 12. aug. Første skoledag kl. 9.00-11.30 Basisperiode 1 35 On. 28. aug. Rystesammentur til Hjerl Hede for MG 36 Uge 36 Alle børn cykler

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde 16-03-2016 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen og opnår

Læs mere

VELKOMMEN TIL UDSKOLINGEN

VELKOMMEN TIL UDSKOLINGEN VELKOMMEN TIL UDSKOLINGEN Sønderkærskolen, Kettegård Alle 2, 2650 Hvidovre Tlf.: 3675 3035 - Fax: 3675 1294 - E-mail: soenderkaer@hvidovre.dk Sønderkærskolen Det fine ved at lære noget er, at ingen kan

Læs mere