Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde. i Slagelse almennyttige Boligselskab. 13. maj 2019 kl. 17:30

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde. i Slagelse almennyttige Boligselskab. 13. maj 2019 kl. 17:30"

Transkript

1 Side 1 af LFJ 2400 / Lejer : :30 Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde i 13. maj 2019 kl. 17:30 i Selskabslokalet, Gørtlergade 1, 4200 Slagelse Til stede: Fra repræsentantskabet: Flemming Udbjørg, Poul Erik Johansen, Lisbeth Bentsen, Jan Allentoft, Egon Andersen, Niels Romanius, Henrik Stave, Ole Lind Nielsen, John Winther Jørgensen, Bent Tangager, Henrik Stave. Afbud fra: Peter Christoffersen, Beatrice Trebbien Jensen, Melissa Melchior. Fra DAB: Lars Frank Jensen, Birthe Gram (ref.)

2 Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse 1) Valg af dirigent 3 2) Godkendelse af frasalg af afdeling Schackenborgvænge 3 3) Næste møde 8

3 Side 3 af 8 1) Valg af dirigent Repræsentantskabet skal vælge en dirigent, der skal vælges blandt repræsentantskabsmedlemmerne, bestyrelsesmedlemmerne eller repræsentanter fra DAB. Det indstilles, at repræsentantskabet vælger en dirigent. Flemming Udbjørg bød velkommen til mødet og gjorde opmærksom på, at der er sat en hård bagkant, da bestyrelsen har inviteret sig selv til møde i Schackenborgvænge kl. 19 og gerne vil være der i god tid. Flemming Udbjørg oplyste, at vi skal huske, at det, vi skal tage stilling til, er noget, der er os pålagt. Selskabet har meget lidt spillerum på grund af den lovgivning, der er vedtaget. Selskabet har valgt at sætte hensynet til vores beboere så højt, som vi kan. Det er ikke boligselskabets ønske. Lars Frank Jensen blev valgt som dirigent. Lars Frank Jensen konstaterede, at formalia i forbindelse med indkaldelse af dette ekstraordinære repræsentantskabsmøde var i orden. Dagsorden godkendt uden spørgsmål. 2) Godkendelse af frasalg af afdeling Schackenborgvænge På SABs repræsentantskabsmøde den 2. maj 2019 blev udviklingsplanen for Ringparken, herunder Schackenborgvænge, godkendt. Udviklingsplanen er efterfølgende tillige blevet godkendt i FOBs repræsentantskab og Slagelse Byråd. SABs bestyrelse oplyste på repræsentantskabsmødet, at man arbejdede med at undersøge andre måder at opfylde kravene i lov om Parallelsamfund på. Krav, der som bekendt medfører en reduktion af almene familieboliger til 40 % af nuværende boligmasse inden 2030, og dermed også en reduktion af flere af Schackenborgvænges boliger samt medfører et større behov for genhusning af nuværende beboere. SABs bestyrelse har anmodet DAB om at undersøge muligheden for frasalg af afdeling Schackenborgvænge.

4 Side 4 af 8 Baggrunden for dette, er et ønske om at finde en løsning på at leve op til lovgivningens krav, der bedst tilgodeser Schackenborgvænges beboere, som tilgodeser området, og ikke mindst som tilgodeser boligselskabets økonomiske situation og fremtid. SABs bestyrelse skal på baggrund af DABs undersøgelse af mulighederne for frasalg, herunder konkrete forhandlinger med en køber, derfor stille forslag om at repræsentantskabet godkender et frasalg af afdeling Schackenborgvænge til en privat udlejer. Hvad kræves for at et salg kan finde sted: - En eller flere - interesserede købere Der er kontakt til en konkret køber, der har afgivet købsbud på afdelingen. - En uafhængig mæglervurdering Der er udført mæglervurdering af firmaet Nordicals, som i øvrigt bekræfter, at prisbuddet fra køber, kan betragtes som markedspris. - En pris, der kan matche forventninger og gæld i afdelingen samt omkostninger forbundet med frasalget, og samtidig kan give boligselskabet mulighed for at udvikle sig fremover. Prisen medfører, at gæld og øvrige omkostninger kan dækkes, og giver boligselskabet et pænt nettoprovenue efter indbetaling af 40 % af samme provenue til LBF - En godkendelse af: SABs repræsentantskab, LBF, Slagelse Kommune, Trafik-, bygge- og boligstyrelsen. Men ikke af afdelingsmødet, som ikke har denne kompetence. Hvad betyder det for Schackenborgvænges deltagelse i den godkendte udviklingsplan for Ringparken? Ved et frasalg af Schackenborgvænge, vil afdelingen overgå fra at være en almen boligafdeling, ejet af et alment boligselskab (SAB), til at være en bebyggelse, ejet af et privat udlejningsselskab. Schackenborgvænge (og SAB) er dermed ikke længere omfattet af lovens krav om nedbringelse af almene familieboliger til 40 %. Hvad betyder det for Schackenborgvænges nuværende beboere?

5 Side 5 af 8 Slagelse Kommune skal fastsætte kriterier for udlejning af ejendomme beliggende i et udsat boligområde, som afhændes til private købere. Disse kriterier fastsættes senest samtidig med kommunen godkendelse af frasalget af afdelingen, og de gælder i 10 år, dvs. også for en ny privat udlejer. Vi ved ikke præcis hvilke kriterier, kommunen vil fastsætte, men det må forventes at husstande, hvor alle myndige beboere i husstanden i en sammenhængende periode på 6 måneder har modtaget: - integrationsydelse, eller uddannelseshjælp, eller kontanthjælp, eller førtidspension, eller arbejdsløshedsdagpenge, eller sygedagpenge, eller ressourceforløbsydelse - eller hvor der i husstanden er bosiddende en eller flere dømte personer efter straffelovens om våben, personfarlig kriminalitet, euforiserende stoffer med henblik på videreoverdragelse mv. vil skulle genhuses, da de ikke kan blive boende i afdelingen. Nye beboere, som er omfattet af de ovennævnte fastsatte kriterier af kommunen, vil ligeledes heller ikke i 10 år kunne få bopæl i Schackenborgvænge efter at afdelingen er solgt til en privat udlejer. Der skal derfor udarbejdes en genhusningsplan, som bl.a. vil medføre at SABs øvrige afdelinger alle skal bidrage med genhusningsboliger, hvorved den nuværende anvisning sættes ud af kraft. Der vil givet være behov for at genhusning også sker til andre boligorganisationer i kommunen. Beboerne vil blive indkaldt til et orienteringsmøde i Nordhuset (Albert Ibsens Vej 1) om selskabets beslutning, kl Det indstilles, at repræsentantskabet godkender frasalg af afdeling Schackenborgvænge. Lars Frank Jensen oplyste, at det er meget sjældent en almen boligafdeling sælges og det er en alvorlig sag. Det er et spørgsmål om, at SAB som boligselskab, er nødt til at handle på den ghettoplan regeringen har vedtaget. Forslaget om frasalg af Schackenborgvænge skyldes, at hvis forslaget om frasalg vedtages vil afdelingen ikke længere vil bestå at almene familieboliger, men af private udlejningsboliger, og dermed er der ikke krav om reduktion af boligerne med 60 %.

6 Side 6 af 8 Lars Frank Jensen konstaterede, at alle tilstedeværende har stemmeret og oplyste, at der intet krav er om, at et bestemt antal repræsentantskabsmedlemmer skal være til stede. Repræsentantskabet er selskabets øverste myndighed, der har kompetencen til at beslutte et frasalg, det har afdelingsmødet ikke. Lars Frank Jensen ridsede baggrunden for forslaget op og nævnte, at der er udfærdiget en udviklingsplan for hele området Ringparken, der indbefatter en reduktion på 40 % = 550 boliger, som kan opnås gennem nybyggeri af ejerboliger, frasalg og omdannelser til andet end familieboliger. Sideløbende har SAB arbejdet med plan om frasalg med udgangspunkt i hvordan man bedst mulig kan varetage beboernes tarv og selskabets interesser. De økonomiske undersøgelser har vist, at det vil hænge sammen. Flemming Udbjørg nævnte, at selskabet får en økonomisk fordel, der kan ligge til grund for fremtidigt nybyggeri andet sted i Slagelse. Lars Frank Jensen forklarede, hvilke typer af sociale ydelser, der lovgivningsmæssigt er fastsat som udslagsgivende for hvilke beboere, man ikke ønsker skal bo i området. Generelt set vil der være nogle beboere i Ringparken og i Schackenborgvænge, som ikke må bo der i fremtiden. Det, der er tanken, er, at vi selvfølgelig udfærdiger en genhusningsplan for de berørte beboere. I lovgivningen er der krav til, at den private udlejer, der vil overtage boligafdelingen, ikke må anvise nye lejere i de næste 10 år, som heller ikke må bebo boligerne efter ghettoloven. Dette er baggrunden for forslaget, da selskabet forventer, at flere familier vil kunne blive boende, hvis afdelingen frasælges. Lars Frank Jensen oplyste, at uanset om Schackenborgvænge frasælges eller ej, er det boligselskabets ansvar/pligt at genhuse, de der skal fraflytte. Flemming Udbjørg bemærkede, at hvis boligerne ombygges til f.eks. ungdomsboliger, vil der alligevel være beboere, der skal genhuses. Lars Frank Jensen nævnte, at genhusningen sandsynligvis vil betyde, at den almindelige udlejning vil blive sat i stå. Lars Frank Jensen tilføjede, at det er boligselskabets pligt at genhuse selvom der frasælges.

7 Side 7 af 8 Repræsentantskabet drøftede lovgivningens kriterier, bl.a. familiernes økonomi. Flemming Udbjørg gav udtryk for, at han ikke mener, det er familiernes økonomi, der er selskabets problem, men derimod de beboere der er dømt og som i længere tid har været på overførselsindkomst. Lars Frank Jensen oplyste, at lovgivningen om hvem der ikke må udlejes til (dømte og overførselsindkomstafhængige) træder i kraft 1. juli 2019 og herefter skal udlejningen ske efter kommunens godkendelse af fremtidige lejere. Flemming Udbjørg nævnte, at økonomien forventes at være, at selskabet vil få et nettoprovenue på nogle mio. kr., der kan bygges nyt for. Flemming Udbjørg oplyste, at i og med selskabet tager gælden ud af ejendommen, så er der af den grund ikke basis for store huslejestigninger fra den nye ejers side. Lars Frank Jensen tilføjede, at der markedsmæssigt er grænser for, hvilken pris boligerne kan udlejes for. Lars Frank Jensen fortsatte, at vi kan ikke bestemme over den nye ejer, men at denne sagtens kan få en forretning ud af købet af afdelingen med det nuværende huslejeniveau. På forespørgsel oplyste Flemming Udbjørg, at det er op til selskabet at styre, at et nyt byggeri ikke bliver en ny ghetto. Selskabet vil have vanskeligt ved at finde tilstrækkeligt med egnede boliger som de, der skal fraflytte, kan flytte ind i. På forespørgsel oplyste Lars Frank Jensen, at hvis afdelingen ikke frasælges, vil det forventeligt blive ca. 50 husstande, som skal genhuses og som selskabet skal sørge for og eventuelt lave aftaler med andre boligselskaber. Vi får oplyst det korrekte antal af kommunen. På forespørgsel oplyste Flemming Udbjørg, at selskabet ikke har nogen plan for reaktionen i afdelingen og han synes, man skal læne sig op ad FOB, den plan, der er lavet i området og gøre en kombineret indsats. Vi skal være på vagt og kommunen skal være på vagt. Det kan være, at hvis vi bare sænker antallet af beboere, der er berørt i henhold til ghettolovningen, kan vi finde en løsning, da der ikke er de boliger, der skal bruges. Tanken er, at der i den anden ende af området bygges nyt til den type boligtagere, der ønskes, således at den procentvise andel af almene boliger bliver sænket.

8 Side 8 af 8 Repræsentantskabet vedtog enstemmigt godkendelse af frasalg af afdeling Schackenborgvænge. Flemming Udbjørg bemærkede efterfølgende, at det er en nødvendig, men ærgerlig beslutning. Lars Frank Jensen nævnte, at selskabet på det efterfølgende beboermøde vil gøre deres bedste for, at beboerne skal forstå situationen. Selskabet vil fortælle om baggrunden for beslutningen. Der vil gå en pressemeddelelse ud i morgen. 3) Næste møde Det ordinære repræsentantskabsmøde afholdes 26. september 2019, kl Det indstilles, at repræsentantskabet noterer sig mødedatoen. Repræsentantskabet tog orienteringen til efterretning. Flemming Udbjørg afsluttede mødet med at takke opbakningen og fremmødet. For referatets godkendelse Lars Frank Jensen, dirigent Flemming Udbjørg, formand

Nærmere belysning af genhusning af beboere i de 16 hårde ghettoområder

Nærmere belysning af genhusning af beboere i de 16 hårde ghettoområder Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Notat BO401-0123 01-10-2018 Nærmere belysning af genhusning af beboere i de 16 hårde ghettoområder Fraflytningen

Læs mere

Finansiering af salg af boliger med tab i hårde ghettoområder

Finansiering af salg af boliger med tab i hårde ghettoområder Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon +45 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Finansiering af salg af boliger med tab i hårde ghettoområder Notat BO0104-00246 28-01-2019 På møde

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om almene boliger m.v., lov om leje af almene boliger og lov om leje. Til lovforslag nr. L 38 Folketinget

Forslag. Lov om ændring af lov om almene boliger m.v., lov om leje af almene boliger og lov om leje. Til lovforslag nr. L 38 Folketinget Til lovforslag nr. L 38 Folketinget 2018-19 Vedtaget af Folketinget ved 3. behandling den 22. november 2018 Forslag til Lov om ændring af lov om almene boliger m.v., lov om leje af almene boliger og lov

Læs mere

Initiativer på boligområdet, der modvirker parallelsamfund

Initiativer på boligområdet, der modvirker parallelsamfund Aftale mellem regeringen (Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti) og Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Socialistisk Folkeparti om: Initiativer på boligområdet, der modvirker parallelsamfund

Læs mere

Lov om ændring af lov om almene boliger m.v., lov om leje af almene boliger og lov om leje

Lov om ændring af lov om almene boliger m.v., lov om leje af almene boliger og lov om leje LOV nr 1322 af 27/11/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 21. maj 2019 Ministerium: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Journalnummer: Transport-, Bygnings- og Boligmin., j.nr. 2018-4908 Senere ændringer

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

Aftaler om initiativer på boligområdet, der modvirker parallelsamfund. Maj 2018

Aftaler om initiativer på boligområdet, der modvirker parallelsamfund. Maj 2018 Aftaler om initiativer på boligområdet, der modvirker Maj 2018 Indgåede aftaler Følgende aftaler er indgået om initiativer på boligområdet, der modvirker : Nye ghettokriterier Initiativer på undervisningsområdet

Læs mere

Bekendtgørelse om fysisk forandring af hårde ghettoområder

Bekendtgørelse om fysisk forandring af hårde ghettoområder UDKAST 19.10.2018 Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Bekendtgørelse om fysisk forandring af hårde ghettoområder Notat BO0103-00020 19-10-2018 I

Læs mere

Hvordan går det med at understøtte, at Tingbjerg hjælpes ud af den statslige ghettoliste?

Hvordan går det med at understøtte, at Tingbjerg hjælpes ud af den statslige ghettoliste? KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Adm. direktør 17. maj 2019 Jakob Næsager, MB Sagsnr. 2019-0128033 Dokumentnr. 2019-0128033-5 Kære Jakob Næsager Tak for din henvendelse 9. maj 2019, hvor du stiller

Læs mere

Notat om dispensationsansøgning, jf. almenboliglovens 168 a, stk. 3, for boligområdet Munkebo, Kolding Kommune

Notat om dispensationsansøgning, jf. almenboliglovens 168 a, stk. 3, for boligområdet Munkebo, Kolding Kommune Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon +45 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Notat BO0104-00250 13-02-2019 Notat om dispensationsansøgning, jf. almenboliglovens 168 a, stk. 3,

Læs mere

Svar på spørgsmål til indstillingen vedrørende nye anvisningsog udlejningsregler i udsatte boligområder.

Svar på spørgsmål til indstillingen vedrørende nye anvisningsog udlejningsregler i udsatte boligområder. Svar på spørgsmål til indstillingen vedrørende nye anvisningsog udlejningsregler i udsatte boligområder. Side 1 af 5 I det følgende besvares de spørgsmål, der er rejst på byrådsmødets den 16. januar 2019

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 16. november 2016 Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Egebjerghavens Fælleshus, Egebjerg Bygade 2 Onsdag den 2. november

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Den almene boligorganisation

VEDTÆGTER. For. Den almene boligorganisation VEDTÆGTER For Den almene boligorganisation BOLIGSELSKABET AF 2014 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Boligselskabets navn er Boligselskabet af 2014. 1. Selskabet har hjemsted i Randers Kommune. 2. Selskabet

Læs mere

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB VEDTÆGTER for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIG- SELSKAB. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Det selvejende Boligselskab

Vedtægter for Det selvejende Boligselskab Selskabets vedtægter Vedtægter for Det selvejende Boligselskab Hvidovre almennyttige Boligselskab Administrator: DAB 55 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Navn 1. Selskabets navn er Hvidovre almennyttige

Læs mere

VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab

VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab Den 21. maj 2014 VEDTÆGTER FOR FARSØ BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Farsø Boligselskab Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

1 af 5. Vedtægter. for. Boligselskabet VIBO, Skævinge Kommune smba. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

1 af 5. Vedtægter. for. Boligselskabet VIBO, Skævinge Kommune smba. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Boligselskabet VIBO, Skævinge Kommune smba Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Boligselskabet VIBO, Skævinge Kommune smba Boligorganisationen er en datterorganisation

Læs mere

Notat om dispensationsansøgning, jf. almenboliglovens 168 a, stk. 3, for boligområdet Ringparken, Slagelse Kommune

Notat om dispensationsansøgning, jf. almenboliglovens 168 a, stk. 3, for boligområdet Ringparken, Slagelse Kommune Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon +45 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Notat om dispensationsansøgning, jf. almenboliglovens 168 a, stk. 3, for boligområdet Ringparken,

Læs mere

Vedtægter for Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe.

Vedtægter for Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe. Vedtægter for Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Til Repræsentantskabet ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Under henvisning til indkaldelse af 11. maj 2010 fremsendes hermed endelig dagsorden med bilag til det ordinære repræsentantskabsmøde Lørdag den 12.

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN ALMENE BOLIGORGANISATION FAVRSKOV BOLIGSELSKAB

VEDTÆGTER FOR DEN ALMENE BOLIGORGANISATION FAVRSKOV BOLIGSELSKAB VEDTÆGTER FOR DEN ALMENE BOLIGORGANISATION FAVRSKOV BOLIGSELSKAB Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Favrskov Boligselskab. Boligorganisationen har hjemsted og virke kun

Læs mere

Vedtægter Samvirkende Boligselskaber 2011

Vedtægter Samvirkende Boligselskaber 2011 Vedtægter Samvirkende Boligselskaber 2011 Vedtægter for Samvirkende Boligselskaber Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1 Boligorganisationens navn er Samvirkende Boligselskaber, herefter kaldet

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Vedtægter. Boligselskabet Stevns

Vedtægter. Boligselskabet Stevns Vedtægter for Det selvejende Boligselskab Administrator: DAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Navn 1. Selskabets navn er. Selskabet er et lokalt selskab og oprettet som datterselskab af DAB. er en almen

Læs mere

Vedtægter Nykøbing F. Boligselskab. Kapitel 1, Navn, hjemsted og formål. Kapitel 2, Medlemskab og kapitalforhold

Vedtægter Nykøbing F. Boligselskab. Kapitel 1, Navn, hjemsted og formål. Kapitel 2, Medlemskab og kapitalforhold Vedtægter Nykøbing F. Boligselskab Kapitel 1, Navn, hjemsted og formål 1 Stk. 1. Boligorganisationens navn er Nykøbing F. Boligselskab Stk. 2. Dets hjemsted er Nykøbing F. 2 Nykøbing F. Boligselskab er

Læs mere

Vedtægter for Det selvejende Boligselskab

Vedtægter for Det selvejende Boligselskab Vedtægter for Det selvejende Boligselskab Frederiksberg almennyttige Boligselskab Forretningsfører: DAB Frederiksberg almennyttige Boligselskab Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Navn 1. Selskabets navn

Læs mere

Vedtægter for Hobro Boligforening. Grundlagt 1942

Vedtægter for Hobro Boligforening. Grundlagt 1942 Vedtægter for Hobro Boligforening Grundlagt 1942 1 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Hobro Boligforening. Boligorganisationen har hjemsted i Mariagerfjord Kommune. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægter for Boligselskabet

Vedtægter for Boligselskabet Vedtægter for Boligselskabet Kildegårdsparken Administrator: DAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Navn 1. Selskabets navn er Boligselskabet Kildegårdsparken Boligorganisationen er medlem af DAB. Boligselskabet

Læs mere

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018

Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018 I SIDE 1 I Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018 I SIDE 2 I Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmeudvalg Fastsættelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet Behandling

Læs mere

Hvad betyder hård ghetto -mærkatet for os i Skovparken og på Skovvejen?

Hvad betyder hård ghetto -mærkatet for os i Skovparken og på Skovvejen? Hvad betyder hård ghetto -mærkatet for os i Skovparken og på Skovvejen? 15. april 2019 Kære beboere Regeringen har sammen med et bredt flertal i Folketinget besluttet, at der skal laves udviklingsplaner

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Vedtægter for Silkeborg Boligselskab

Vedtægter for Silkeborg Boligselskab Vedtægter for Silkeborg Boligselskab SILKEBORG, DEN 23. APRIL 2014 INDHOLD KAPITEL 1: Navn, hjemsted og formål 1. side 3 3. side 3 KAPITEL 2: Medlemskab og kapitalforhold 4 side 3 KAPITEL 3: Boligorganisationens

Læs mere

vedtægter for fsb juni 2010

vedtægter for fsb juni 2010 vedtægter for fsb juni 2010 Rådhuspladsen 59 1550 København V Tel 3313 2144 Fax 3314 1260 www.fsb.dk januar 2010 vedtægter for fsb indhold 04 04 07 10 10 10 kapitel 1 Navn, hjemsted og formål kapitel 2

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 11. november 2013 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Tirsdag den 29. oktober 2013

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Den selvejende almene boligorganisation Brøndby Boligselskab

VEDTÆGTER FOR Den selvejende almene boligorganisation Brøndby Boligselskab VEDTÆGTER FOR Den selvejende almene boligorganisation Brøndby Boligselskab TRYGHED - FÆLLESSKAB - KVALITET - DIALOG 9011 Brøndby Boligselskab_Vedtægter_A5.indd 1 08/07/15 16.18 9011 Brøndby Boligselskab_Vedtægter_A5.indd

Læs mere

Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål

Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål Vedtægter for den selvejende almene boligorganisation Boligselskabet af 1961 i Greve Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet af 1961 i Greve. Stk. 2. Boligorganisationen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BOLIGSELSKABET BALDERSBO

VEDTÆGTER FOR BOLIGSELSKABET BALDERSBO Boligselskabet Baldersbo Præstevænget 46 Postboks 124 2750 Ballerup Tel.: 44 97 08 86 bbb@baldersbo.dk baldersbo.dk Januar 2014 VEDTÆGTER FOR BOLIGSELSKABET BALDERSBO KAPITEL I NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Orla K. Hansen, formand Else S. Hansen, næstformand Ellinor Hummel Edith Pedersen Svend Erik Johansen

Deltagere fra bestyrelsen: Orla K. Hansen, formand Else S. Hansen, næstformand Ellinor Hummel Edith Pedersen Svend Erik Johansen Boligselskabet BSB Egebjerg af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 12. september 2017 kl. 09.00 i Servicecenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden: 1 Underskrivning

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. 2. november 2011 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler,

Læs mere

INFORMATIONSMØDE 5. MARTS 2019 PLANERNE FOR RÆKKEHUSENE PÅ LANGHUSVEJ

INFORMATIONSMØDE 5. MARTS 2019 PLANERNE FOR RÆKKEHUSENE PÅ LANGHUSVEJ INFORMATIONSMØDE 5. MARTS 2019 PLANERNE FOR RÆKKEHUSENE PÅ LANGHUSVEJ PROGRAM Kl.17.00 Kl.17.10 Kl.17.30 Kl.17.45 Kl. 18.00 Kl.18.30 Kl.19.00 Velkommen v/ Bjarne Larsson, adm. direktør fsb Beboernes spørgsmål

Læs mere

Notat om dispensationsansøgning, jf. almenboliglovens 168 a, stk. 3, for boligområdet Motalavej, Slagelse Kommune

Notat om dispensationsansøgning, jf. almenboliglovens 168 a, stk. 3, for boligområdet Motalavej, Slagelse Kommune Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon +45 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk J. nr. BO0104-00250 Dato: 13. februar 2019 Notat om dispensationsansøgning, jf. almenboliglovens 168

Læs mere

Boligselskabet Ankerhus

Boligselskabet Ankerhus Vedtægter for Den selvejende almene boligorganisation Boligselskabet Ankerhus Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Ankerhus. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Vedtægter. for. Boligselskabet Blåbjerg. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål

Vedtægter. for. Boligselskabet Blåbjerg. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål Side 1 Vedtægter for Boligselskabet Blåbjerg Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Blåbjerg. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Varde Kommune. Stk. 3.

Læs mere

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE Vær med til at bestemme i din afdeling Alle beboere har noget at sige, og du kan være med til at træffe de gode beslutninger, så din afdeling bliver et endnu

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2017 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård mandag den 2. oktober

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Vedtægter Boligselskabet AKB, København - med i KAB-fællesskabet 2010

Vedtægter Boligselskabet AKB, København - med i KAB-fællesskabet 2010 Vedtægter Boligselskabet AKB, København 2010 Vedtægter for Boligselskabet AKB, København Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet AKB, København med

Læs mere

INFORMATIONSMØDE OM REGERINGENS GHETTOPLAN

INFORMATIONSMØDE OM REGERINGENS GHETTOPLAN INFORMATIONSMØDE OM REGERINGENS GHETTOPLAN PROGRAM Kl.19 Velkommen v/ Steen Søndergaard Thomsen, formand fsb og John B. Sørensen, formand SAB Kl.19.10 Introduktion til aftenens program v. Søren Houen,

Læs mere

Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61)

Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61) Vedtægter for den almene boligorganisation Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61) Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61). Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Vedtægter for Bomiva

Vedtægter for Bomiva Vedtægter for Bomiva Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bomiva. Organisationen har hjemsted i Skive Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud. 3.

Læs mere

Notat om udarbejdelse af udviklingsplaner. 1. Indledning

Notat om udarbejdelse af udviklingsplaner. 1. Indledning Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Notat BO0100-00398 Notat om udarbejdelse af udviklingsplaner 1. Indledning Der er indgået politisk aftale mellem

Læs mere

VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED

VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED 1 VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED Navn, Hjemsted og formål Boligorganisationens navn er Postbudenes Alderdomshjems Selvejende Byggevirksomhed. Stk. 2. Boligforeningen

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2012 Referat af: Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato og -tid: onsdag

Læs mere

Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab

Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 20. juni 2011 kl. 14.30 i fælleslokalet Tømmergaarden 36, 1., 5600 Faaborg Dagsorden Side 1 Godkendelse

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Aarhus Kommune. Besvarelse af 10-dages forespørgsel fra Enhedslisten af 4. juni 2013. Til Enhedslisten De Rød Grønne i Aarhus Byråd. Den 14.

Aarhus Kommune. Besvarelse af 10-dages forespørgsel fra Enhedslisten af 4. juni 2013. Til Enhedslisten De Rød Grønne i Aarhus Byråd. Den 14. Til Enhedslisten De Rød Grønne i Aarhus Byråd Den 14. juni 2013 Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Besvarelse af 10-dages forespørgsel fra Enhedslisten af 4. juni 2013 Forespørgslen handler om vilkårene

Læs mere

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab 2015 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Gentofte Ejendomsselskab Boligorganisationen har hjemsted i Gentofte

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Ekstraordinært - Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Vedtægter for Hvalsø Boligselskab

Vedtægter for Hvalsø Boligselskab J 28. februar 2018 Vedtægter for Hvalsø Boligselskab Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Hvalsø Boligselskab. 2. Boligselskabet har hjemsted i Lejre kommune. 3. Boligselskabet

Læs mere

4000 Roskilde. Poulsen. velkommen. 1. Valg af. selskabet. Tlf:

4000 Roskilde. Poulsen. velkommen. 1. Valg af. selskabet. Tlf: Til repræsentantskabett Parkvænget 25 4000 Roskilde Telefon: 46 30 47 00 Fax: 46 30 47 57 www.bosj.dk 20. april 2010 Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 8. april 2010, kl. 18.30

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende almene boligorganisation Cama-kollegierne Svendborg

Vedtægter for Den selvejende almene boligorganisation Cama-kollegierne Svendborg Vedtægter for Den selvejende almene boligorganisation Cama-kollegierne Svendborg Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Cama-kollegierne Svendborg. Stk. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere

Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere Almene boliger Almene boliger omfatter: Familieboliger Ældreboliger Ungdomsboliger Den historiske baggrund Købehavn vokser 1902: ca. 500.000 indbyggere

Læs mere

Vedtægter. for. Boligselskabet Rosenvænget

Vedtægter. for. Boligselskabet Rosenvænget Vedtægter for Boligselskabet Rosenvænget Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Rosenvænget. Boligorganisationen er en datterorganisation af og garant for Domea

Læs mere

Med udkastet til ny aftale videreføres de mål, parterne har samarbejdet om gennem en årrække:

Med udkastet til ny aftale videreføres de mål, parterne har samarbejdet om gennem en årrække: KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Center for Socialpolitik og Udvikling NOTAT 25. marts 2019 Udlejningsaftalen 2019-2023 - kort fortalt Københavns Kommune og de almene boligorganisationer, organiseret

Læs mere

om leje af almene boliger og lov om leje

om leje af almene boliger og lov om leje Udkast til ændringsforslag til forslag til lov om ændring af lov om almene boliger m.v., lov om leje af almene boliger og lov om leje (Nye kriterier for udsatte boligområder og ghetto-områder, initiativer

Læs mere

VEDTÆGTER. Vedtægter

VEDTÆGTER. Vedtægter Vedtægter 1 Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Tårnbyhuse Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Tårnby Kommune. 2 Boligorganisationen er organiseret: Uden medlemsindskud.

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Boligselskab

Vedtægter for Slagelse Boligselskab Vedtægter for Slagelse Boligselskab Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Slagelse Boligselskab. stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Slagelse kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Forslag til Lov om ændring af lov om almene boliger m.v., lov om leje af almene boliger og lov om leje

Forslag til Lov om ændring af lov om almene boliger m.v., lov om leje af almene boliger og lov om leje UDKAST Fremsat den {FREMSAT} af transport-, bygnings- og boligministeren (Ole Birk Olesen) Forslag til Lov om ændring af lov om almene boliger m.v., lov om leje af almene boliger og lov om leje (Nye kriterier

Læs mere

Vedtægter Lyngby Boligselskab 2014

Vedtægter Lyngby Boligselskab 2014 Vedtægter Lyngby Boligselskab 2014 Vedtægter for Lyngby Boligselskab Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Lyngby Boligselskab. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. 25. oktober 2012 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler,

Læs mere

Dagsorden Avedøre Boligselskab Repræsentantskabsmøde den 31. maj 2011 Udsendt den 2. maj 2011 #JobInfo Criteria=KABside1#

Dagsorden Avedøre Boligselskab Repræsentantskabsmøde den 31. maj 2011 Udsendt den 2. maj 2011 #JobInfo Criteria=KABside1# #JobInfo Criteria=KABside1# Repræsentantskabsmøde tirsdag den 31. maj 2011, kl. 17.00 i Avedøre Stationsby Syds Selskabslokaler, Trædrejerporten 4, Hvidovre Administration Forretningsfører Henning Bøgh

Læs mere

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: (7 repræsentanter iht. vedtægterne)

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: (7 repræsentanter iht. vedtægterne) Boligselskabet Futura Fredericia Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 27. juni 2011 kl. 19.00. Mødet blev holdt i fælleshuset Thygesmindevej 81, 7000 Fredericia, og startede med spisning.

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Møllevænget & Storgaarden. Boligorganisationen har hjemsted i Randers Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden

Læs mere

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Andels-Boligforening i daglig tale benævnt AAB.

1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Andels-Boligforening i daglig tale benævnt AAB. Vedtægter for Arbejdernes Andels-Boligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Andels-Boligforening i daglig tale benævnt AAB. Stk. 2. Organisationen har

Læs mere

Vallensbæk Boligselskab. Vedtægter

Vallensbæk Boligselskab. Vedtægter Vallensbæk Boligselskab Vedtægter 2010 Vedtægter for Vallensbæk Boligselskab Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Vallensbæk Boligselskab. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen AAB

Vedtægter for Boligforeningen AAB Vedtægter for Boligforeningen AAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB. Boligforeningen AAB er grundlagt den 12. marts 1912 og er senest drevet under navnet

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmeudvalg 3. Hvad er en helhedsplan? 4. Bygningernes tilstand

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Torsdag den 10. december 2015 kl. 14.00 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Engstien 2, Kolding Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Eva Kristensen

Læs mere

NOTAT. Allerød Kommune. Eventuelt salg af kommunale ældreboliger i Allerød Kommune

NOTAT. Allerød Kommune. Eventuelt salg af kommunale ældreboliger i Allerød Kommune NOTAT Allerød Kommune Sekretariat Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Dato: 04. december 2013 Sekretariatet Eventuelt salg af kommunale ældreboliger

Læs mere

1. at føre tilsyn med afdelingens vedligeholdelsestilstand, og i samarbejde med administrationen, at igangsætte de nødvendige arbejder.

1. at føre tilsyn med afdelingens vedligeholdelsestilstand, og i samarbejde med administrationen, at igangsætte de nødvendige arbejder. Vedtægter for Vildtbanegård I 1 Bebyggelsen "Vildtbanegård I", er en selvstændig afdeling under Vildtbanegård - Det sociale Boligselskab af 29.Januar 1946, bestående af 600 lejemål med hjemsted i Ishøj

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Roskilde, d. 23. april 2014 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 22. november 2016, kl i fælleshuset Teglværket, Egebjergvang 85, 2750 Ballerup

Repræsentantskabsmøde den 22. november 2016, kl i fælleshuset Teglværket, Egebjergvang 85, 2750 Ballerup Repræsentantskabsmøde den 22. november 2016, kl. 19.00 i fælleshuset Teglværket, Egebjergvang 85, 2750 Ballerup Til stede: Inge Støvring Petersen, Bent Gregersen, Bent Lund Andersen, Gert Melgaard, Hanne

Læs mere

Vedtægt for foreningen Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger i Aalborg

Vedtægt for foreningen Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger i Aalborg Godkendt af Aalborg Byråd 13. november 2017 Vedtægt for foreningen Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger i Aalborg 1 Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger

Læs mere

Vedtægter Estrupsgade Silkeborg Tlf aab-silkeborg.dk

Vedtægter Estrupsgade Silkeborg Tlf aab-silkeborg.dk Vedtægter Indhold Kapitel 1 - Navn, hjemsted og formål... 2 Kapitel 2 - Medlemskab og kapitalforhold... 2 Kapitel 3 - Boligorganisationens ledelse... 2 Repræsentantskabet... 2 Bestyrelsen... 4 Kapitel

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Hvalsø Boligselskab

Repræsentantskabsmøde i Hvalsø Boligselskab 19. februar 2013 Repræsentantskabsmøde i Hvalsø Boligselskab I henhold til selskabets vedtægter 7 stk. 1 og 8 stk. 1 indkaldes herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Hvalsø Boligselskab. Tirsdag den

Læs mere

Vedtægter for AL2bolig

Vedtægter for AL2bolig Vedtægter for AL2bolig Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er AL2bolig Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Aarhus Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud.

Læs mere

Beboerdemokrati AAB Vejle

Beboerdemokrati AAB Vejle Beboerdemokrati AAB Vejle Som et led i AAB Vejles strategiproces har der været arbejdet med strategien for beboerdemokratiet. Der har i strategiprocessen været fokuseret på følgende elementer: Roller og

Læs mere

LOVPLIGTIG UDVIKLINGSPLAN FINANSIERING AF NEDBRINGELSE TIL 40% ALMENE BOLIGER INDHOLD. Finansieringsskitse - indledning 2

LOVPLIGTIG UDVIKLINGSPLAN FINANSIERING AF NEDBRINGELSE TIL 40% ALMENE BOLIGER INDHOLD. Finansieringsskitse - indledning 2 SLAGELSE KOMMUNE OG FOB/SAB LOVPLIGTIG UDVIKLINGSPLAN FINANSIERING AF NEDBRINGELSE TIL 40% ALMENE BOLIGER ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kgs. Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk

Læs mere

Vedtægter. Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 2. Repræsentantskabet består af organisationens. For Boligselskabet af 1943 i Vojens

Vedtægter. Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 2. Repræsentantskabet består af organisationens. For Boligselskabet af 1943 i Vojens Vedtægter For Boligselskabet af 1943 i Vojens Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet af 1943 i Vojens. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Haderslev Kommune.

Læs mere

4. Som medlemmer af boligorganisationen anses dennes lejere og enhver, der er opnoteret på organisationens venteliste.

4. Som medlemmer af boligorganisationen anses dennes lejere og enhver, der er opnoteret på organisationens venteliste. VEDTÆGTER for 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligkontoret Fredericia. Organisationen har hjemsted i Fredericia Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden

Læs mere

Notat om dispensationsansøgning, jf. almenboliglovens 168 a, stk. 4, for boligområdet Munkebo, Kolding Kommune

Notat om dispensationsansøgning, jf. almenboliglovens 168 a, stk. 4, for boligområdet Munkebo, Kolding Kommune Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon +45 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk BO0104-00250 18. februar 2018 Notat om dispensationsansøgning, jf. almenboliglovens 168 a, stk. 4,

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter Indholdsfortegnelse Introduktion...

Læs mere

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 2

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 2 Boligselskabet Trollebo Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 17. juni 2014 kl. 18.30 i Figenparkens fælleslokale beliggende Figenvej 18, 4700 Næstved Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere