-okalplan nr. 145 i. C. Andersens vej

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "-okalplan nr. 145 i. C. Andersens vej"

Transkript

1 1 -okalplan nr. 145 i. C. Andersens vej EN KORTFATTET BESKRIVELSE Grusgrav ved H. C. Andersen Vej 24 boliger Arealets nuvarende anvendelse og terraenform Jordregulering Lokalplanen omfatter en gammel grusgrav på vestsiden af H.C. Andersens Vej i Over Hombzk og den foranliggende zldre og ubeboede villa (H.C. Andersens Vej 20), der agtes nedrevet. Ifolge planen skal området bebygges med 24 boliger i en tazt-lav bebyggelse. Bunden af den tidligere grusgrav henligger nu som en flade med en jcevn stigning fra H. C. Andersens Vej. Denne flade er omgivet af skråninger op mod naboejendommene på op ti1 15 m s højde. Der foretages en kraftig jordregulering af nogle af skråningerne, således at de fremtidig f ar en maximal h-eldning på 26,5 grader (1:2), samtidig reguleres det flade areal, sådan at dette får en vzsentlig stzerkere stigning fra H. C. Andersens Vej og ind i slugten. Beplantning og suppleres bevares Skråningeme er i vid omfang bevokset med buske og treer, der overvejende er selvsåede. Den eksisterende beplantning på skråningeme bevares, hvor terrznreguleringeme muliggen- det og suppleres iwrigt ved nyplantning. Vej og sti Området Er vejadgang ad en blind boligvej, der tilsluttes H. C. Andersens Vej. Vejen udformes som lege- og opholdsgade efter fazrdselslovens $40. Stieme på fzllesarealet har forbindelse med den nord-syd gående markvej vest for området.

2 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggorelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen i- følge kommuneplanlovens 5 3 1, kun udstykkes, bebygges eller iovrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortszette som hidtil. Lokalplanen medforer heller ikke i sig selv krav om etablering af de anleg med videre, der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation ti1 mindre vzesentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudszetning af, at det ikke Endrer den saxlige karakter af det område, der soges skabt ved lokalplanen. Mere vzesentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemfores ved ti1 vejebringelse af en ny lokalplan. Q 1 5-rammer V 6: boligformål LOKALPLANEN OG DEN mrige PLANUEGNING Lokalplanen omfatter en del af det område der benaxnes V 6 i 0 15rammeme for Randers kommune. En lokalplan for område V 6 skal blandt andet sikre: at områdets anvendelse fastlregges ti1 boligformål samt mindre butikker ti1 områdets daglige forsyning eller andre naxmere angivne erhvervstyper, der kan indpasses i området uden genevirkninger i forhold ti1 omgivelseme, at der ikke ved bebyggelse af et ubebygget areal åbnes mulighed for, at bebyggelsesprocenten for det påg&- dende areal under et overstiger 2 5, at der iovrigt ikke åbnes mulighed for, at bebyggelsesprocenten for hver ejendom overstiger 40. Tillseg til 5 15rammerne Forud for den endelige vedtagelse af lokalplanen har amtsrådet derfor godkendt en axrdring af $ 15-rammeme (tillzeg nr. 24). Spildevandsplan Lokalplanarealet er beliggende i det område, der bemevnes B 29 i spildevandsplanen for Randers kommune og tzenkes kloakeret med seperat system, der tilsluttes det offentlige kloaksystem i H. C. Andersens Vej.

3 3 Varmeplan Zonestatus Ifolge varmeplanen fra 1977 for Randers kommune skal lokalplanområdet ikke forsynes med fjernvarme. Det kan dog ikke udelukkes, at der på et senere tidspunkt kan blive tale om en eller anden form for kollektiv varmeforsyning, hvorfor der ifolge lokalplanforslaget skal indhentes tilladelse fra byrådet, for der tr%ffes beslutning om, hvorledes bygningeme skal opvarmes. Området er beliggende i byzone. LOKALPLANENS FORMAL Det er lokalplanens formål: at åbne mulighed for opforelse af en boligbebyggelse indenfor rammeme af en bebyggelsesprocent på 25, at sikre, at bebyggelsen udformes og placeres under noje hensyntagen ti1 de store hojdeforskelle i terrznet, at sikre, at boligvejene udformes i henhold ti1 de retningslinier, der er gzldende for opholds- og legeområder i henhold ti i Iäxdselsloven (lovbekendtgdrelse nr. 287 af 10. juni 1976). LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 henhold ti1 kommuneplanloven ( lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastszttes herved folgende bestemmelser for det i 5 1 nawnte område. Ejendomme planen DelomrBder Delområde boligformål A under 9 1 LOKALPLANENS OMtiDE Lokalplanen afgraxrses som vist på vedhseftede kortbilag nr. 1 og 2 og omfatter matr.nre. 4an og 8ab samt dele af matr.nre. 4~ og 4cr Over HombEk By, Hombrek samt alle parceller, der efter den udstykkes fra ovenmevnte ejendomme og ovennaxnte dele af ejendomme. Stk. 2. Lokalplanens område opdeles i delområdeme A og B. Delområde A omfatter matr.nre. 4an og 8ab samt dele af matr.nre. 4~ og 4cr Over Hombrek By, Hombzk. Delområde B omfatter del af matr.nr. 4cr smst., således som naxmere angivet på kortbilag nr. 1 og 2. 2 OMRÅDETS ANVENDELSE Delområde A må kun anvendes ti1 boligformål. Bebyggelsen må kun bestå af tzt-lav boligbebyggelse i overensstemmelse med den på kortbilag nr. 2 viste retningsgivende bebyggelsesplan. Erhverv på naermere angivne vilkår Stk. 2. Byrådet kan tillade, at der på ejendommene drives

4 sådan virksomhed, som almindeligvis kan udfores i beboelsesamråder under forudsztning af, at virksomheden drives af den, der bebor den pågzeldende ejendom, at virksomheden efter byrådets skon drives på en sådan måde, at ejendornmens karakter af beboelsesejendom ikke forandres (herunder ved skiltning og lignende) og områdets karakter af boligområde ikke brydes, at virksomheden ikke medforer behov for parkering, der ikke er plads ti1 på den pågzldende ejendom. Ejendommene må herudover ikke benyttes ti1 nogen form for erhvervsvirksomhed. 4 Delområde 6, terraenregulering Stk. 3. For delområde B gzlder, at man skal respektere terraxregulering, som naxmere angivet på kortbilag nr UDSTYKNINGER Udstykninger må kun foretages i overensstemmelse med den på vedhsftede kortbilag nr. 2 viste udstykningsplan. Parcellerne nr. 21 ti1 24 begge incl. består af to lodder, nemlig en bygningslod (A-lod) og en garagelod (B-lod). 4 VEJFORHOLD Der udlzgges areal ti1 folgende nye veje med en beliggenhed som vist på vedhzftede kortbilag nr. 2 *). Adgangsvejene AB og CD i en bredde af 5 m. Stieme i princippet som vist på kortbilaget. Vendepladser Stk. 2. Ved adgangsvejen A-B udlqges vendepladser som naxmere angivet på kortbilag nr. 2. Stk. 3. Boligvejene samt torve- og vendepladseme skal udfores med et hengdeprofil og med belzegningstyper, som angivet på kortbilag nr. 2 og iovrigt udformes efter de retningslinier, der er gzldende i medfor af faxdselslovens 0 40 **). Det forudssettes, at boligvejene kan anvendes ti1 lege- og opholdsgader. I *) Vejene udlregges som private fzllesveje. Stien mellem B og E udlregges som privat sti ti1 offentlighedens fri og uhindrede fzrdsel. **) Dette indebzrer at motorkeret0jer skal udvise ssxlig agtpågivenhed og hensynsfuldhed og det vi1 derfor normalt ikke vbere muligt at krare hurtigere end 15 km/t. Fodgamgere må pa den anden side ikke unadigt hindra de kcsrende i at komme frem.

5 5 Stler og veje m4 ikke endres Stk. 4. Der må ikke uden byrådets saxlige tilladelse foretages vaxentlige axrdringer af de ved byggemodningen godkendte og anlagte private fzellesveje og stier og felles opholdsarealet? Sådanne zendringer må ikke vaxe ti1 hindring for, at områdets veje og torve kan opretholdes som lege- og opholdsområde. F&les Ka bler parkering 9 5 PARKERINGSFORHOLD Udover de enkelte ejendornmes parkeringspladser i garager og carporte udhegges fzlles parkeringspladser for det samlede område, som naxmere angivet på kortbilag nr. 2. Q 6 LEDNINGSANLIEG El-ledninger herunder ti1 vejbelysning, må ikke fremfores som luftledninger, men må alene udfores som jordkabler. Bebyggelsesplan Bebyggelsesprocent Beboelsesbygninger i 1 1/2 etage 9 7 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING Bebyggelsen må kun opfores i overensstemmelse med den på vedh&ede kortbilag nr. 2 viste retningsgivende bebyggelsesplan. Stk. 2. Bebyggelsesprocenten for delområde A må ikke overstige 25 for området som helhed. Stk. 3. Beboelsesbygningeme skal opfores i een etage med udnyttet tagetage. Husene skal gives en bredde på mellem 85 og 10,5 m og en dybde på mellem 7,0 og 10,O m. Garager carporte Forskudt eller etage Stk. 4. Der skal opfores een garage eller een carport ti1 hvert beboelseshus med beliggenhed som naxmere angivet på kortbilag nr. 2. Stk. 5. Beboelsesbygninger på parcellerne nr. 1, 2, 3 og 8 opfores uden forskudt etage, beboelsesbygninger på parcelleme nr. 4,5,6,7,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 og 16 opfores med forskudt etage på 1,30 m og beboelsesbygninger på parcelleme nr. 17, 18, 19,20,20 A, 21 A, 22 A, 23 A og 24 A opfores med forskudt etage på 2,50 m, alt således som naxmere angivet på bilag nr. 3. Niveauplaner Facader 5,5 m Total hmrjde 10 m Stk. 6. Der fastlzegges niveauplaner for de enkelte parceller, som naxmere angivet på bilag nr. 3. Stk. 7. Uanset bestemmelserne i bygningsreglementet af 1977, kap og må beboelsesbygningemes facader gives en hojde på indtil 5,5 m malt fra niveauplan ti1 skaxing mellem facade og tagflade. Beboelsesbygningeme må iovrigt opfores med en hojde på indtil 10 m over niveauplan, målt efter regleme i bygningsreglementet.

6 6 Sadeltage Ca. 45 taghaeldning Kslder Stk. 8. Tagene ti1 beboelsesbygningeme skal vaxe sadeltage og må ikke udfores med valm og kviste. Tagenes vinkel med det vandrette plan skal vaxe mellem 40 og 50. Stk. 9. En eventuel kzlder må ikke have loftet beliggende mere end 0,25 m over niveauplan. Stk. 10. Carporte og garager opfores med fladt tag. Tegl til beboelse og garage Sokler Trae til carporte og udhuse Faelles opholdsarealer Skråningsanlaeg Q 8 BEBYGGELSENS YDRE FREMTRIEDEN Ti1 beboelsesbygningemes og garagens udvendige bygningssider og tage skal anvendes et ensartet materiale af tegl. Beboelsesbygningemes tage skal belagges med teglsten. Stk. 2. Sokler og stottemure skal fremtrzde i grå cementfarve eller beklzedes med hårdt brzendt sten af samme farve som anvendt på beboelsesbygningerne. Stk. 3. Ti1 udvendige bygningsider på carporte og udhuse og ved overdazkning af indgangspartier og lignende samt ti1 det i 0 9, stk. 6 omtalte hegn skal anvendes tr%, der er ensartet behandlet med saltgran farve eller med jordfarveme okker, terra de sienna, umbra, engelsk rodt, dodenkop. 9 g UBEBYGGEDE AREALER De på kortbilag nr. 2 viste friarealer må ikke udstykkes, men udhegges som fzelles opholdsarealer for bebyggelsen. Stk. 2. Skråninger skal reguleres, således at de maksimalt f ar en hzldning på 1:2 (26,5 ); skråninger, hvor den eksisterende bevoksning bevares, jfr. stk.3, er dog undtaget. Eksisterende bevoksning Stk. 3. Den eksisterende bevoksning skal bevares og vedligeholdes i omfang som naermere angivet på kortbilag nr. 2. Ny plantning Stk. 4. Beplantningen skal suppleres ved nytilplantning efter retningslinieme på kortbilag nr. 2. Terrasser Hegn mod nabo Stk. 5. Terranet i haveme langs nordsiden af husene på parcel og langs vestsiden af husene på parcel23 og 24 skal i en dybde af min. 4 m fra facaden vaxe omtrent vandret og ti1 denne del af parcelleme skal der vaxe direkte udgang fra husene. Stk. 6. Der skal opszttes et 1,80 m hojt ta% skelhegn af tr% i det omfang, som det naxmere er angivet på kortbilag nr. 2.

7 7 Hegn mod friarealer Stk. 7. Hegn mod fazlles friarealer skal etableres som levende hegn eller ved busketter. Ingen parkering opholdsarealer på Stk. 8. De i $ 9, stk. 1, naxnte faales opholdsarealer må ikke anvendes ti1 nogen form for parkering eller henstilling af både, campingvogne eller lignende FORUDaTNINGER FOR IBRUGTAGEN AF NY BEBYGGELSE Ny bebyggelse må ikke tages i brug, for der er etableret de i $ 4, stk. 1, nzevnte veje samt de i $ 5 og 9 9, stk. 2-7, mevnte fzllesanlzeg.. Stk. 2. Ny bebyggelse må ikke uden kommunalbestyrelsens tilladelse tages i brug, for bebygglesen er tilsluttet et, kollektivt varmeforsyningsanheg efter kommunalbestyrelsens anvisning. Grundejerforening Stiftelsestidspunkt Opgaver Vedtaegter 11 GRUNDEJERFORENING Der skal oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere af grunde indenfor lokalplanens område. Stk. 2. Grundejerforeningen skal oprettes senest når 75% af de udstykkede grunde er solgt, eller når byrådet kraxer det. Stk. 3. Grundejerforeningen skal forestå drift og vedligeholdelse af de i $4, stk. 1, nawnte veje samt de i 5 5 og 0 9 nawnte fzllesarealer og -anlzeg. Stk. 4. Grundejerforeningens vedtazgter skal godkendes af byrådet SERVITUTTER Den under tinglyste servitut på matr.nr. 4ae og 4an Over Hombzk By, HombEk vedrorende forbud mod cementfabrik m.m. ophwes. Den under samme dato tinglyste servitut på samme ejendomme vedrorende forbud mod tjaxefabrik m.m. ophzves ligeledes.

8 Q 13 VEDTAGELSESPATEGNING Således vedtaget af Randers byråd som forslag ti1 offentlig gwelse. Randers, den 27. oktober Kr. Gjdrup borgmester 1 henhold ti i lov om kommuneplanlazgning vedtages foranstående lokalplan endeligt. Randers, den 9. marts På byrådets vegne: Kr. Gjetrup borgmester

9 ae 4- Delomride B m Lokalplangrcense m Bebyggelse m EMatr. Graense for delomrdde ske1 Blindt ske1 c7 ö

10 DELOMR r3f3mernde.ftaa3u ct32 T3fMw.3 I H.C. ANDERSENS VEJ LOKALl?LAN 142 NQ=lE&W UDSTYKNINGS- OG BILAG F RU.ETE G@WT W~D5 BEBYGGELSESPLAN ++,ka - FELES HeGW -le b, kk@t RANDERS KOMMUNE TEKNISK F~RVA~.TNING ÖSTEROADE 12 MhFORHOLD SEPT r

Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej

Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej 1 111111 I I I I I EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets Ny lokalplan beliggenhed Lokalplanen omfatter et område på ca. 10.750 m*, beliggende i den sydlige del af Neder Hornbzek,

Læs mere

Lokalplan nr. 115 Asser Rigs Vej

Lokalplan nr. 115 Asser Rigs Vej Lokalplan nr. 115 Asser Rigs Vej 1 LOKALPLAN II 5 LOKALPLAN 115 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Matr. nr. 6b, Kristrup. Lokalplanen omfatter ejendommen matr. nr. 6b, Kristrup by og sogn, beliggende vest for

Læs mere

Lokalplan nr. 143 Parkvaenget

Lokalplan nr. 143 Parkvaenget 1 Lokalplan nr. 143 Parkvaenget EN KORTFATTET BESKRIVELSE Nuvaerende forhold Området omfattes delvist af en azldre byplan for Hornb%k, hvori området er udlagt ti1 villabebyggelse. 10 15-rammerne for Randers

Læs mere

Lokalplan nr. 171 Dalumvej

Lokalplan nr. 171 Dalumvej 1 Lokalplan nr. 171 Dalumvej EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter et ca. 17000 m2 stort areal beliggende syd for og med adgang ti1 Mariendalsvej i Vorup. Storstedelen af arealet er en nedlagt

Læs mere

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY J. I / ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 Lokalplan for et område til boligformål ved Vestergade i Hou by. Lokalplanen er udarbejdet

Læs mere

1 LokalplaR 217 -, Lokalplan nr. 217 Kmgade/Fjordvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE

1 LokalplaR 217 -, Lokalplan nr. 217 Kmgade/Fjordvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE 1 Lokalplan nr. 217 Kmgade/Fjordvang 1 LokalplaR 217 -, EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed og zonestatus Lokalplanen omfatter et trekantomrade i Vorup. Området er afgreenset af gaderne Kaxgade

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE NELLEMANN'sEFTF. PRAKTISERENDE LANDINSPEKTØRER VESTERAA l. 06-134653. 9100 AALBORG LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE BEKENDTGØRELSE Thyborøn-Harboøre

Læs mere

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING FEB 1980 I I N D H O L D S FO R T E G N ELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold

Læs mere

ILokaldan 208. Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc EN KORTFATTET BESKRIVELSE

ILokaldan 208. Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc EN KORTFATTET BESKRIVELSE 1 Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc ILokaldan 208 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Lokalplanen omfatter et område afgraznset af Yrsavej mod ost, Hobrovej mod vest og den kommende Ringboulevard

Læs mere

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen LOKALPLAN 285 BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen ALLERØD KOMMUNE FORVALTNINGEN 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD...2 Hvad er en lokalplan?...2 Hvorfor udarbejdes

Læs mere

Lokalplan nr. 102 Hadsundvej.

Lokalplan nr. 102 Hadsundvej. 1 Lokalplan nr. 102 Hadsundvej. Udlagt til etagehus-bebyggelse. Fotreslås bebygget en boligblok. med LOKALPLAN NR. 102 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Området er i kommunens planer udlagt ti1 boligformål (intensiv

Læs mere

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 Lokalplan 1.15 Et boligområde på Højvangen Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 LOKALPLAN 1.15 - ET BOLIGOMRÅDE PÅ HØJVANGEN HAVEFACADE INDGANGSFACADE BJERGSTED KOMMUNE

Læs mere

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59. Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, og Dalbrinken i Skjern by.

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59. Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, og Dalbrinken i Skjern by. SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59 Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, Ringvejen og Dalbrinken i Skjern by. Udarbejdet i maj 1988 af Skjern kommune, teknisk forvaltning. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 15-002 PARCELHUSOMRÅDE, UGGERHALNE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING DEC 1980 Lokalplanens baggrund og område Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af aktuelle planer om at udstykke

Læs mere

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 170 For et område ved Gadeledsvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej.

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej. ,c ~ Matr.nr. 6-gø og del af 6 a, Anmelder: Svendborg markjorder, samt Svendborg kommunes matr.nr. 39-a m.fl., Græshol- tekniske forvaltning mene, Svendborg jorder. Gåsestræde 14 B 5700 Svendborg SVENDBORG

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989)

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN På baggrund af ønsker fra grundejerforeningen "Klanparken" om mulighed

Læs mere

Lokalplan nr. 204 DBMidtvejscc - Råsted. Lokalplan 204 EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Lokalplanområdet skal overfores ti1 byzone.

Lokalplan nr. 204 DBMidtvejscc - Råsted. Lokalplan 204 EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Lokalplanområdet skal overfores ti1 byzone. 1 Lokalplan nr. 204 DBMidtvejscc - Råsted Lokalplan 204 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed og sterrelse Nuvarande anvendelse Blandet bolig og erhverv Fremtidig anvendelse 14 boliger Lokalplanen omfatter

Læs mere

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 LOKALPLAN 05-005 RIEKKEHUSE - FILLIPPAVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGøRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

[Lokalplan 222. Lokalplan 222 DDTritonvej«

[Lokalplan 222. Lokalplan 222 DDTritonvej« 1 Lokalplan 222 DDTritonvej«[Lokalplan 222 Lokalplanens område er beliggende vest for Minervavej i Paderup og syd for Tritonvej og omfatter et areal på ca. 48.000 m*. Inden for lokalplanens omrade kan

Læs mere

Lokalplan 98. Syd for Fugmannsvej ved Dreyersvej og Rungsted Strandvej Rungsted Sundpark

Lokalplan 98. Syd for Fugmannsvej ved Dreyersvej og Rungsted Strandvej Rungsted Sundpark Lokalplan 98 Syd for Fugmannsvej ved Dreyersvej og Rungsted Strandvej Rungsted Sundpark INDLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr. 98, er beliggende i villakvarteret ved Strandvejen nord for

Læs mere

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 4-01 SAMSØVEJ REDEGØRELSE. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆG- NING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan Nærværende

Læs mere

1 Lokalplan 211. Lokalplan nr. 211 Tinghojvej - Almennyttige boliger EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Områdets beliggenhed. Nuvaerende anvendelse

1 Lokalplan 211. Lokalplan nr. 211 Tinghojvej - Almennyttige boliger EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Områdets beliggenhed. Nuvaerende anvendelse 1 Lokalplan nr. 211 Tinghojvej - Almennyttige boliger 1 Lokalplan 211 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Nuvaerende anvendelse Lokalplanen omfatter et område beliggende mellem Tinghojvej og

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN nr. ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR

LOKALPLAN nr. ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR LOKALPLAN nr. FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR SYGEHUSVEJEN, ÆRØSKØBING ÆRØSKØBING KOMMUNE Indledning: Ærøskøbing kommune Lokalplan nr. 9-13 A for et boligområde syd for Sygehusvejen, Ærøskøbing (matr. nr. 69

Læs mere

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk LOKALPLAN NR. 19 - FOR EN DEL AF SKULDBØL Redegørelse for hvorledes lokalplanen

Læs mere

3 es f 3ct*, 3cu, Scv 1 ; 3 ex f Ved Fjorden 6, Degneboligen, Ølstrup. 6950 Ringkøbing. Beliggenhed: Mosevænget, Ølstrup.

3 es f 3ct*, 3cu, Scv 1 ; 3 ex f Ved Fjorden 6, Degneboligen, Ølstrup. 6950 Ringkøbing. Beliggenhed: Mosevænget, Ølstrup. Matr.nr.e: Del^f matr.nr. 3^ æ, Anmelder: 3cn, 3co, 3c ^3cC[, 3cr, Ringkøbing byråd 3 es f 3ct*, 3cu, Scv 1 ; 3 ex f Ved Fjorden 6, Degneboligen, Ølstrup. 6950 Ringkøbing Beliggenhed: Mosevænget, Ølstrup.

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget HØJER KOMMUNE Lokalplan 02.12.01 Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget Vedtaget: 08.10.1985 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail:

Læs mere

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NRe.1.3 FOR :ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE flidholdet AF LOKALPLANFORSLLGET Lokaiplanen omfatter et Ørbæk by.. område beliggende ved Åvænget i Lokalplanen fastlægger, at der på arealet skal opføres 9

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT l. Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2. Lokalplanens område - 1 AFSNIT 3. Områdets

Læs mere

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN JUNI 1983 INDLEDNING Dette hæfte indeholder lokalpian for et område ved Bryggervangen, Bredballe. Hensigten med at udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ 1 LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Tidligere Klædefabrik Lokalplanområdet omfatter ejendommen Hermann Stillingsvej 1, der har tilhørt Forsvarets Bygningstjeneste.

Læs mere

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN 1 LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN Nuværende forhold EN KORTFATTET BESKRIVELSE Omriidet er omfattet af partiel byplanvedtægt nr. 13, hvori arealet (ca. 13 150 m2) er udlagt til etagebebyggelse. En bebyggelse af

Læs mere

Lokalplan nr. 5.49.B. Boligområde ved Rolighedsvej i St. Lyngby. Kommuneplantillæg nr. 4

Lokalplan nr. 5.49.B. Boligområde ved Rolighedsvej i St. Lyngby. Kommuneplantillæg nr. 4 Lokalplan nr. 5.49.B Boligområde ved Rolighedsvej i St. Lyngby Kommuneplantillæg nr. 4 27.08.2003 Lokalplan nr. 05.49.B - Rolighedsvej, St. Lyngby SKÆVINGE KOMMUNE 29.04.2003 rtammclsegård, Store Lyngby

Læs mere

FOR ET BOLIGOMRÅDE VED EJBY NYGÅRD (NØKKEROSEN OG ÅKANDEN)

FOR ET BOLIGOMRÅDE VED EJBY NYGÅRD (NØKKEROSEN OG ÅKANDEN) EJBY KOMMUNE HAL I II I LOKALPLAN NR. E 23-1988 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED EJBY NYGÅRD (NØKKEROSEN OG ÅKANDEN) (ophæver lokaiplan nr. E 23-1985) Forslag af 28. marts 1988 Endelig vedtaget 27. juni 1988 Offentlig

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan nr. 134 for

Læs mere

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 165 Skovskolen i Nødebo Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15 LOKALPLAN NR. 356 for et boligområde Uffesvej 3-15 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 356 FOR ET BOLIGOMRÅDE UFFESVEJ 3-15 INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er

Læs mere

LOKALPLAN NR. 1.6-2 for et boligområde på Klostergårdens jorder

LOKALPLAN NR. 1.6-2 for et boligområde på Klostergårdens jorder Kalundborg Kommune LOKALPLAN NR. 1.6-2 for et boligområde på Klostergårdens jorder Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2000-2012 Indhold Lokalplan nr. 1.6-2 for et boligområde på Klostergårdens jorder Indledning

Læs mere

LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981 , :::...:.:.,.

LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981 , :::...:.:.,. LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981, :::.....:.:.,. INDHOLDSFORTEGNELSE -- ------ ----- --------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område

Læs mere

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:... LOKALPLAN 03-010 BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING FEB 1983...................:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.................:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...~.~.~.~..~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Læs mere

KOMMUNE NR. 3016 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY

KOMMUNE NR. 3016 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL KOMMUNE NR. 3016 BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR 3016 Lokalplan for et areal til boligformål. beliggende ved Blommevænget

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg.

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. ASSENS KOMMUNE FREDENSVEJ GRØNNEVEJ VANDVÆRKSVEJ LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ Lokalplan nr. O.75 For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. 1 Lokalplan nr. 0.75 For et boligområde ved teglværksvej,

Læs mere

[Lokalplan l 227 1. Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm

[Lokalplan l 227 1. Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm 1 Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm [Lokalplan l 227 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område er beliggende ost for det eksisterende kajanlreg på sydsiden af Gudenå-lobet. Området har

Læs mere

NOVEMBER 1918 J. NR. 27-11 - 53. NR. 53. FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR AHLERVEJ l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66.

NOVEMBER 1918 J. NR. 27-11 - 53. NR. 53. FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR AHLERVEJ l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. NOVEMBER 1918 J. NR. 27-11 - 53. NR. 53 FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR AHLERVEJ l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 53 for et boligområde syd for

Læs mere

Lokalplan 100. Boligområde mellem Gl. Hovedgade og Hørsholm Kongevej

Lokalplan 100. Boligområde mellem Gl. Hovedgade og Hørsholm Kongevej Lokalplan 100 Boligområde mellem Gl. Hovedgade og Hørsholm Kongevej INDLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr. 100, er beliggende mellem Gammel Hovedgade og Hørsholm Kongevej, syd for Ved Møllen.

Læs mere

Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør

Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...3 Lokalplanens indhold...4 Lokalplanens retsvirkninger...4 LOKALPLANEN...5 1 - Områdets afgrænsning...6 2 - Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 229. For en daginstitution ved Ålholmparken. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 229. For en daginstitution ved Ålholmparken. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 229 For en daginstitution ved Ålholmparken Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE --- - ------- - ---- ---- --- --- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1.

Læs mere

for et område omkring kirken i Vindinge,

for et område omkring kirken i Vindinge, 1-2.. )..Q Lokalplan nr, 249 for et område omkring kirken i Vindinge, Redegørelse, Indledning: Vindinge 1782. Vindinge landsby bestod oprindelig af både tre- og firlængede gårde og enkelte småhuse, der

Læs mere

LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej

LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 2-19 TAGBOLIGER VED NYLANDSVEJ INDHOLD side Redegørelsen... 3 Forhold til anden planlægning 5 Retsvirkninger... 8 Lokalplanen... 11 Lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 ST0VRING KOMMUNE. FOR ET BOLIGOMR~DE OG ET ERHVERVS OMRbOE NORD FOR STBVRING BY

LOKALPLAN NR. 42 ST0VRING KOMMUNE. FOR ET BOLIGOMR~DE OG ET ERHVERVS OMRbOE NORD FOR STBVRING BY LOKALPLAN NR. 42 ST0VRING KOMMUNE FOR ET BOLIGOMR~DE OG ET ERHVERVS OMRbOE NORD FOR STBVRING BY Støvring kommune redegørelse til lokalplan nr. 42 LOKALPLANENS SAMMENHÆNG MED ANDEN PLANLÆGNING Lokalplanens

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

Lokalplan nr. 120 Udbyhojvej 62 Brugsforening

Lokalplan nr. 120 Udbyhojvej 62 Brugsforening Lokalplan nr. 120 Udbyhojvej 62 Brugsforening LOKALPLAN NR. 120 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Område. Butikshus. Beplantning. Lokalplanområdet omfatter matrnr. 174a, Randers markjorder, beliggende Udbyhojvej

Læs mere

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 86

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 86 Lokalplan nr. 86 for et område til boligformål ved Øster Smedegårdsvej i Skjern. Udarbejdet i oktober 1998 af Skjern Kommune, Teknisk Forvaltning, Finderupsvej 9, 6900 Skjern, 96 80 35 00. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Lokalplan 141 Hjarringvej - Den gamle Skole.

Lokalplan 141 Hjarringvej - Den gamle Skole. Lokalplan 141 Hjarringvej - Den gamle Skole. EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Område Taet, lav boligbebyggelse Lokalplanen omfatter matr. nr. 7el og del af matr. nr. 7em Vorup By, Vorup, beliggende på Hjarringvej.

Læs mere

Lokalplan nr 241 Stattepunkt - N. Hornbaek

Lokalplan nr 241 Stattepunkt - N. Hornbaek Lokalplan nr 241 Stattepunkt - N. Hornbaek EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen udhegger fire eksisterende ejendomme i Neder Hornbazk ti1 boligformål og ti1 lokal butiks- og serviceforsyning, som en del

Læs mere

Lokalplan nr. 166 Dalinsvej (Boligområde syd for Hornbek skole)

Lokalplan nr. 166 Dalinsvej (Boligområde syd for Hornbek skole) Lokalplan nr. 166 Dalinsvej (Boligområde syd for Hornbek skole) Hornback skole EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Lokalplanen omfatter et areal på ca 45.000m2 beliggende ost for H.C. Andersens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7i~ REFSVINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.6 FOR ØKSENDRUP BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom.

LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom. LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom. li N A 4 IDOM KIRKEBY HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 237 FOR ET BOLIGMRfiDE VED KOFELTVEJ. IDOM INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 5

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004 Indhold Lokalplan nr. 1. 4-3 for et boligområde ved Bredekildevej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 91 For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse Redegørelse Lokalplanens indhold... 3 Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning for området... 5 Bestemmelser 1 Lokalplanens

Læs mere

L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV

L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV 1 LOKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. Forslag til lokalplan for et område til tæt-lav

Læs mere

LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge

LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 6-02.4 ANDELSBOLIGER PÅ GARTNERJORDEN I LELLINGE INDHOLDSFORTEGNELSE: side Lokalplanens formål og indhold 5 Lokalplanens

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 131 SANKT HANS HOSPITAL. Vestervany Havekoloni

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 131 SANKT HANS HOSPITAL. Vestervany Havekoloni ROSKILDE KOMMUNE SANKT HANS HOSPITAL Vestervany Havekoloni LOKALPLAN NR. 131 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 131 for et område ved Vestergade REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål

Læs mere

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning NAKSKOV KO Lokal planlægning LOKALPLAN NR. B22-I BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86 4. UDGAVE Den 05.11.1986. NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. B22-I. Boligområde ved Svingelsvej. Hæftet omfatter falgende:

Læs mere

Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31

Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31 Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31 For et center- og boligområde beliggende ved Ryslinge gl. kro på Rødamsvej i Ryslinge Teknisk afdeling Maj 2004 Side 1 Indholdsfortegnelse Side: Hvornår skal

Læs mere

Lokalplan 027-707. Forslag. Boligområde på Skalbakken i Ørsted. Med kommuneplantillæg nr. 45 til kommuneplan 2005-2017 for Rougsø Kommune

Lokalplan 027-707. Forslag. Boligområde på Skalbakken i Ørsted. Med kommuneplantillæg nr. 45 til kommuneplan 2005-2017 for Rougsø Kommune TEKNIK OG MILJØ Forslag Lokalplan 027-707 Boligområde på Skalbakken i Ørsted Med kommuneplantillæg nr. 45 til kommuneplan 2005-2017 for Rougsø Kommune Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 004.237

LOKALPLAN NR. 004.237 LOKALPLAN NR. 004.237 For et område ved Fruerstuevej SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen september 1991 Hvad er en lokalpian En lokalpian er en plan, hvori byrådet kan fastsætte

Læs mere

Lokalplan nr.1 33 Kolonihaver i Vorup

Lokalplan nr.1 33 Kolonihaver i Vorup Lokalplan nr.1 33 Kolonihaver i Vorup EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter dele af matr.nr. 12k, 13x, 13~ og del af 14m, Vorup By, Vorup. Arealet er beliggende nord for H/ S Skovlund i Vorup,

Læs mere

Lokalplan nr. 1.4.2-1

Lokalplan nr. 1.4.2-1 Lokalplan nr. 1.4.2-1 Boligområde, Grundtvigsvej, Ikast Ikast Kommune LOKALPLAN NR. 1.4.2/1.1.1-01 IKAST BY BOLIGOMRÅDE VED GRUNDTVIGSVEJ SAMT ET OMRÅDE TIL CENTER- OG BOLIG- FORMÅL IKAST KOMMUNE OKTOBER

Læs mere

Lokalplan nr. 031 Hjørnet Vardevej/ Lønborgvej, Tarm

Lokalplan nr. 031 Hjørnet Vardevej/ Lønborgvej, Tarm Lokalplan nr. 031 Hjørnet Vardevej/ Lønborgvej, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk I N D H O L D S F O R T E G N E L S E side Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

Lokalplan nr. 18. Boligområdet Brydetoften i Strø

Lokalplan nr. 18. Boligområdet Brydetoften i Strø Lokalplan nr. 18 Boligområdet Brydetoften i Strø 29.11.1989 SKÆVINGE KOMMUNE 11 Strøgåc - Hyllegard LOKALPLAN NR. 18 STRØ JUNI 1989 /, 7 / s~ SKÆVINGE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 18 HILLERØD KUN GYLDIGT MED

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34. Område øst for Søndermarken. August 2002. κ κ. κ κ. κ κ. κ κ

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34. Område øst for Søndermarken. August 2002. κ κ. κ κ. κ κ. κ κ TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34 Område øst for Søndermarken August 2002 Lokal D lån. 1.34 For et boligområde øst for S ø rider marken.i Tølløse LOKALPLAN 1.34 FOR ET BOLIGOMRÅDE OST FOR SONDERMARKEN l TOLLOSE

Læs mere

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY.

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. Odder Kommune Lokalplan nr. 1067 Lokalplan for et område til boligbebyggelse ved Vennelundsvej

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 135 BOLIGOMRÅDET ELLEGÅRDEN I ULLERØD

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 135 BOLIGOMRÅDET ELLEGÅRDEN I ULLERØD HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 135 BOLIGOMRÅDET ELLEGÅRDEN I ULLERØD GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan nr.

Læs mere

nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder

nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder LOKALPLAN nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder Tønder kommune TØNDER KOMMUNE Lokalpian nr. 8.40 Et boligområde syd for Vidågade i Tønder.

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplanen indeholder også en bestemmelse om, at husopvarmningen i området skal ske ved anvendelse af et vandbåret opvarmningssystem i Guldborg.

Lokalplanen indeholder også en bestemmelse om, at husopvarmningen i området skal ske ved anvendelse af et vandbåret opvarmningssystem i Guldborg. Lokalplan nr. 11 - Boligområde ved Guldborghave INDLEDNING Området, hvor lokalplanen gælder, er beliggende i Guldborg by bag den eksisterende langs Guldborgvej (Hovedlandevej nr. 115) og Nyvej. Hildesvigskoven

Læs mere

LOKALPLAN 11-001 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAR 1980

LOKALPLAN 11-001 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAR 1980 E LOKALPLAN 11-001 KOLONIHAVER M.V., SOFIEDAL AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAR 1980 Lokalplanens baggrund og område Lokalplanen er udarbejdet dels på baggrund af aktuelle planer om at anlægge

Læs mere

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Lokalplan nr. 26. Boligområde ved Arresøgaard

Lokalplan nr. 26. Boligområde ved Arresøgaard Lokalplan nr. 26 Boligområde ved Arresøgaard 27.09.1995 STEMPELMÆRKE YKUN GtøUMGT MÉttAFSTEMRUNG Af DOMM RKOWTOHETS KASSEKONTROLAPPARAT ' LOKALPLAN NR. 26 for en del af matr.nr. 48a og del ad matr.nr.

Læs mere

LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby

LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dansk Scanning

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER i.. L 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 1. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

Lokalplan nr H. C. Andersens vej

Lokalplan nr H. C. Andersens vej 1 Lokalplan nr. 145 H. C. Andersens vej r EN KORTFATTET BESKRIVELSE Grusgrav ved H. C. Andersen Vej 24 boliger Lokalplanen omfatter en gammel grusgrav pii vestsiden af H.C. Andersens Vej i Over Hornbæk

Læs mere

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse KØGE KOMMUNE 1983 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-20 RÆKKEHUSE VED FUNCHSVEJ REDEGØRELSE LOKALPLANFORSLAGETS FORHOLD TIL ØVRIG PLAN- LÆGNING FOR OMRÅDET. Områdets beliggenhed

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE TILLÆG NR. 2 TIL KOMMUNEPLAN 2005... 12 PLANBILAG. Planbilag 1: Arealdisponering

INDHOLDSFORTEGNELSE TILLÆG NR. 2 TIL KOMMUNEPLAN 2005... 12 PLANBILAG. Planbilag 1: Arealdisponering INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANOMRÅDET... 3 BAGGRUNDEN FOR LOKALPLANEN... 3 LOKALPLANENS INDHOLD... 4 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING... 5 LOKALPLAN H12... 6 1 LOKALPLANENS OMRÅDE...

Læs mere

OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN O-B2/03. Boligejendom Stadionvej 27

OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN O-B2/03. Boligejendom Stadionvej 27 OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN O-B2/03 Boligejendom Stadionvej 27 LOKALPLAN O-B2/03 Boligejendom Stadionvej 27 i OTTERUP BY PRIS 50 KR. INDHOLDSFORTEGNELSE BILAG TIL LOKALPLAN SIDE 2 BILAG A Kort beskrivelse

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

Lokalplan nr. 192 Kmeteknisk anlaeg

Lokalplan nr. 192 Kmeteknisk anlaeg Lokalplan nr. 192 Kmeteknisk anlaeg twetek&k anhg / 11 Dyrskuqlad: EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Lokalplanen omfatter matr.nr. 61k Randers Markjorder, beliggende nord for Jomfrulokken.

Læs mere