DANSK TYRKISK ISLAMISK STIFTELSE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DANSK TYRKISK ISLAMISK STIFTELSE"

Transkript

1 DANSK TYRKISK ISLAMISK STIFTELSE VÆDTÆGTER for Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse (Fond) I Stiftelse 1. Stiftelsens navn er Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse der blev stiftet den ifølge Justitsministeriets godkendelse den og er en civil organisation uden henblik på overskud 2. Stiftelsens hjemmested er København. 3. Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse er registeret med CVR nummer hos Erhverv Selskabsstyrelsen og Civilstyrelsen. Fonden er stiftet af følgende personer: 1. Dr. Tayyar Altikulac 2. Mehmet Kocer 3. Dr. Abdulvehap Öztürk 4. Lütfi Sentürk 5. Dr. Abdulbaki Keskin 6. Mehmet Kervanci 7. Abdullah Özbey 8. Murat Öz 9. Hasan Usta 10. Ethem Karakus II Formål Stiftelsens formål og virksomhedsområde er som følger: A. Formål 1. At bestykke og udvikle de nuværende faciliteter med det formål at drage omsorg for, muslimer på passende måde kan udføre deres religiøse pligter. 2. At højne det muslimske samfund i Danmarks sociale velfærdsstatus. 3. At tilvejebringe faciliteter for moralsk udvikling at de muslimske samfund i Danmark 4. At tilvejebringe nødvendige information om den islamiske religions sande opbygning for personer, som ønsker at få kendskab til den. 5. At yde indsats mod islamofobi og enhver form for diskrimination på passende platformer. 6. At give nødvendige information i religiøse spørgsmål til muslimer i Danmark. 7. At yde kulturel og social bistand til muslimer i Danmark.

2 8. At give nødvendige oplysning og bistand til personer, som ønsker at blive muslim. 9. At yde undervisningsmæssige aktiviteter. 10. At yde bistand til begravelse af herboende afdøde muslimer i hht islamiske procedurer, 11. At skaffe aktiviteter uden henblik på overskud og indhentet gavebidrag og indtægter skal bruges i hht stiftelsens formål. B. Stiftelsen udfører følgende arbejde for at opfylde sit formål: 1. Søger forbindelse med forlagsvirksomhed med det formål at udbrede kendskabet til den islamiske religion. 2. Virker indenfor sit område gennem kontakter med kirker og andre religiøse organisationer i Danmark. 3. Udfører den nødvendige indsats for at tilvejebringe religiøse tjenestemand til de steder, hvor de muslimske samfund er koncentreret. 4. Giver nødvendig bistand til arrangementer i Danmark og Saudi Arabien for pilgrimsrejser til Mekka. 5. Bistår muslimer i Danmark ved bryllupper og omskærelsesfester. 6. Udfører nødvendige foranstaltninger ved transporten af begravelses processioner eller begravelser i Danmark for personer, som er afgået ved døden i Danmark samt udføre nødvendige foranstaltninger ved transporten af begravelsen processioner til hjemlandet for muslimer, der er afgået ved døden i Danmark, 7. Udfører videnskabelig forskning, som vedrører den islamiske religion. 8. Underviser tjenestemand ved moskeer, herunder støtte med de nødvendige undervisningsprogrammer for tjenestemand ved moské- og lille moské (masjid). 9. Arrangerer kurser indenfor vedtægternes rammer med det formål at holde forelæsninger om Koranen og sproget. 10. Åbner passende skoler undervisning i islamisk religion som i Tyrkiet. 11. Sørger for oversættelse af bøger som Koranen, islamisk videnskab og islamisk kunst. 12. Drager omsorg for islamisk uddannelse og undervisning til muslimske voksne og børn, om nødvendigt gennem kontakt med de respektive myndigheder i Danmark. 13. Organiserer sociale, kulturelle, videnskabelige og sportslige aktiviteter (lader organiserer) indenfor vedtægternes formål og deltager i disse aktiviteter. Til opfyldelse af stiftelses formål dannes der kvinderåd, ungdomsråd og lignende aktivitetsgrupper. 14. Sørger for muligheder for højere uddannelse for unge, som har de nødvendige evner dertil. 15. Modtager pengegaver og andre gaver. Anvender stiftelsens indtægter såsom almisser og offergaver indenfor stiftelsens ansvarsområde. 16. Stiftelsen ejer fast ejendom til brug for sit formål. Stiftelsen samarbejder med Tyrkisk Fond Religiøse Anliggender (Turkish Religious Affairs Foundation) og kontakter den islamiske Verdens Union (World Islam Union) og andre islamiske organisationer, når det behøves. 17. Sender repræsentanter til konferencer om den islamiske religion. 18. Organiserer og lader organisere konferencer og videnskabelige møder om den islamiske religion. 19. At uføre forskellige aktiviteter for at øje effektiviteten af imamernes tjeneste i form af dansk sprog og faglige viden.

3 20. At støtte religiøse og sociale relaterede aktiviteter der arrangeres af Turkish Counsellor of Social Affairs ved Den Tyrkiske Ambassade. C. Stiftelsen udfører ingen aktiviteter, som er imod tyrkisk og dansk lov samt mod nationale værdier og deltager ikke i politik. III Indtægter/Kapital Stiftelsens ejendom og indtægter er som følger: 1. Kontant støtte fra fysiske og juridiske personer. 2. Gaver, som er gavegiver er bestemt til uddeling. 3. Foræringer, velgørenhed og arv, som er gavegiver er bestemt til uddeling. 4. Indtægter tilvejebragt på anden lovlig måde. IV Stiftelsen har følgende organer: 1. En bestyrelse 2. En Direktion 3. Tilsynsråd 4. Samråd. V Bestyrelsen 1. Bestyrelsen er Stiftelsens øverste myndig og ansvarlig organ. 2. Bestyrelsen består af mindst 11 og højst17 medlemmer. (4) af disse medlemmer udpeges af udvidet rådgivningskommission for en periode. 3. Direktoratet af Religiøse Anliggendes præsident eller personen der har fuldmagt er formanden for bestyrelsen. Generaldirektør for Udenrigs Anliggendes af Direktoratet for Religiøse Anliggendes og Københavns Sociale Affærer ved Den Tyrkiske Ambassade i København for den enhver tid er medlemmer af bestyrelsen. Den Sociale Affærers pligter i stiftelsen fortsætter indtil næstkommende Generalforsamling, selvom vedkommendes periode slutter i Danmark. Hvis det er nødvendigt kan vedkommende vælge en fra bestyrelsen som stedfortræder. 4. Bestyrelsens medlemmer skal være myndige. 5. Mere halv del af bestyrelsesmedlemmerne skal være bosat i Danmark 6. Ved et medlems udtræde af bestyrelsen vælges et nyt medlem senest 6 måneder efter fratrædelsestidspunktet af bestyrelsen. Bestyrelsen fører en protokol, hvori det til enhver tid værende bestyrelsesmedlemmers navn og adresse indføres. 7. Formanden indkalder til bestyrelsesmøde, når dette er nødvendigt, dog mindst en gang hvert andet år. Formanden indkalder til bestyrelsesmøde, når dette begæres af et flertal af bestyrelsesmedlemmer. 8. Indkaldelse til bestyrelsesmøde, der i øvrigt foretages af formanden for direktionen, skal ske skriftligt, så vidt muligt med mindst 14 dages varsel, samt med angivelse af dagsorden for mødet.

4 9. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når et flertal af bestyrelsesmedlemmer er til stede. Bestyrelsen træffer beslutning ved simpel stemmeflerhed, og i tilfælde af stemmelighed er formandens stemme afgørende. 10. Over forhandlingerne i bestyrelsen skal der føres en protokol, der underskrives af samtlige tilstedeværende medlemmer. Et bestyrelsesmedlem, der ikke er enig i bestyrelsesbeslutning, har ret til få sin mening i protokollen. 11. For hvert medlem af bestyrelsen kan give fuldmagt, når han ikke kan deltage mødet selv. Vedtægternes bestemmelser om bestyrelses medlemmer gælder også for fuldmagt tagene. 12. Bestyrelsen forestår den overordnede ledelse og organisation af stiftelsens virksomhed. 13. Bestyrelsen vælger direktionsmedlemmer. 14. Ikke-permanenter medlemmer i bestyrelsen kan foreslå dem selv eller en anden udefra som bestyrelsesmedlem. 15. Beslutningen af medlemskab af bestyrelsen afgøres ved to tredjedele (2 / 3) flertal VI Bestyrelsesmedlemskab ophørelse Medlemskab af bestyrelsen ophører under følgende omstændigheder. 1. Ved medlemmets død. 2. Når et medlem frivilligt trækker sig tilbage. 3. I tilfældet af konkurs eller hvis han umyndiggøres eller på anden måde er ude afstand til at varetage sine pligter. 4. Hvis et bestyrelses medlem opfører sig uoverensstemmelse med det væsentlige i stiftelsen formål eller forsømmer sine pligter, kan han udelukkes af stiftelsen. 5. Samrådsmedlemmernes medlemskab i bestyrelsen udløber ved slutningen af hver periode. 6. Imamernes medlemskab af bestyrelsen ophører, når deres tjeneste perioder i Danmark bliver afsluttet. Direktionen VII 1. Bestyrelsen der ansætter direktionen består af minimum (5) og maksimum (7) permanente medlemmer og (3) suppleanter og er udpeget i en periode af to år. Genudpegning kan finde sted dog maksimalt 2 gange i træk og i alt 3 gange. 2. Direktionen vælger en formand, sekreter og regnskabsfører ved det første møde. 3. Direktionen er Stiftelsens udøvende organ, der udfør Stiftelsens aktiviteter med hensyn til vedtægterne. VIII Samråd Bestyrelsen foranlediger, at der etableres et udvidet samråd, der består af valgte repræsentanter af stiftelsens lokalforeninger, der udfører religiøse og kulturelle aktiviteter i Danmark. Hver lokaleforeningsbestyrelse vælger 2 repræsentanter til samrådet. Dets

5 medlemmer kan indkaldes som rådgiver til Stiftelsens bestyrelses møder uden stemmeret og kan deltage i direktionsmøderne efter behov. De har ret til at ydre deres mening om stiftelsens aktiviteter. Samrådet har ret til for hver periode at vælge 2 repræsentanter til stiftelsens bestyrelse. IX Direktionens beslutninger og tegningsret for stiftelsen Direktionen træffer beslutning om arbejde og aktiviteter. Direktionens beslutninger må ikke stride imod nedskrevne formål og grundlag i vedtægten. Direktionens beslutninger bliver vedtaget med absolut flertal. Ved valget, hvor der er lige mange for og imod, er det formanden i bestyrelsen, der afgør valget. Stiftelsen tegnes både indenlands og udenlands af følgende: 1. Formand af direktionen. 2. Et medlem eller medlemmer i direktionen, der ved en beslutning har fået fuldmagt..til det i beslutningen meddelte områder/opgaver. 3. Den af Stiftelsen ansatte leder eller stiftelsens øvrige ansatte der ved en beslutning har fået fuldmagt til det i beslutningen meddelte områder/opgaver. 4. Formand af direktionen og regnskabsførerens underskrifter repræsenterer og forpligter stiftelsen med hensyn til kontanter, postcheck og forhandlinger om stiftelsens bankforretninger. X Regnskabsår Stiftelsens regnskabsår er kalenderåret. Regnskabsår begynder den. 1. januar og slutter den. 31. december XI Årsberetninger: Årsberetninger udfærdiges som følger: 1. Senest 4 måneder efter udgangen af hvert regnskabsår udfærdiger direktionen årsberetning, balance, årsregnskab og øvrige nødvendige regnskabsrapporter. 2. Senest 6 måneder efter udgangen af et regnskabsår sender direktionen de under punkt 1 nævnte dokumenter, underskrevet af formanden for direktionen, sekreter og regnskabsfører til godkendelse af og i Erhverv- og Selskabsstyrelsen. XII Æresmedlemskab Personer og institutioner, som har givet stiftelsen gaver af betydeligt størrelse, kan ved bestyrelsens beslutning optages som æresmedlemmer af stiftelsen. Årsberetning sendes til de æresmedlemmer, som måtte ønske det. XIII Foreningernes medlemsskab af Stiftelsen De foreninger, der stiftes med henblik på at opfylde de i Stiftelsens vedtægter nævnte formål kan blive medlem af Stiftelsen. En forening, der er medlem af Stiftelsen er berettiget til at benytte Stiftelsens ejendomme og de øvrige muligheder som Stiftelsen tilbyder. For at en forening kan blive medlem af Stiftelsen skal den: a) i sin generalforsamling acceptere den standard vedtægt som Stiftelsen har udarbejdet for foreningerne

6 b) via sin bestyrelse skriftligt meddele sit ønske om at blive medlem af Stiftelsen og c) Stiftelsens direktion skal godkende den ansøgende forenings ønske om at blive medlem af Stiftelsen Hvis en medlemsforening ønsker at foretage ændringer i standardvedtægtens bestemmelser der regulerer foreningens forhold til Stiftelsen, skal den have Stiftelsens forudgående skriftlige tilladelse. En forening, der ikke længere opfylder en eller flere af de betingelser, som er påkrævet for at være medlem af Stiftelsen vil få en mundtlig advarsel og derefter 2 skriftlige advarsler med 1 måneds varsel mellem hver advarsel. Den forening, der trods skriftlige advarsler ikke retter op på sin situation således at den igen opfylder betingelserne for medlemskab vil medlemskabet blive ekskluderet af Stiftelsens direktion. XIV Vedtægtsændringerne Vedtægtsændringer kræver godkendelse fra bestyrelsen samt efter følgende godkendelse fra fondsmyndighederne og Justitsministeriet. Beslutninger om ændringer af vedtægter kræver 2/3 af bestyrelsens afgivende gyldige stemmer. Alle bestyrelses medlemmer skal være til stedet eller repræsenteret ved mødet for at træffe en sådan beslutning. Er ikke alle medlemmer til stedet eller repræsenteret, indkaldes til et nyt møde tidligst 2 og senest 6 uger fra det første møde. På dette andet møde kan beslutning tages med 2/3 af de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmers stemmer uden hensyn til antallet af tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer. Forslag om ændringer af vedtægter må fremgå af indkaldelserne til mødet. Bestyrelsens har pligt til at fremsende kopi af vedtægtsændringer til fondsmyndighederne og Justitsministeriet. XV Opløsning Eventuel opløsning af stiftelsen kan ske efter samme regler som for vedtægtsændringer i øvrig. Den del af stiftelsens kontanter og fast ejendom, som måtte være tilbage ved likvidation, der følger opløsning, overføres til Direktoratet for Religiøs Anliggende i Tyrkiet. Til bestyrelsen er valgt følgende medlemmer: 1. Prof. Dr. Mehmet Görmez 2. Prof. Dr. Mehmet Emin Özafşar 3. Prof Dr. Mehmet Paçacı 4. Doç Dr. Ahmet Onay 5. Prof. Dr. İrfan Aycan 6. Mehmet Koçer 7. Cevdet Celkan 8. Dr. Ihsan Kara 9. Mehmet Durmus 10. Fatma Yandim

7 11. Musa Caliskan 12. Bedir Toy 13. Dogan Polat 14. Mehmet Tekin Til direktionen er valgt: 1. Doç Dr. Ahmet Onay 2. Dr. Ihsan Kara 3. Sefek Isik 4. Cevdet Celkan 5. Nezir Yilmaz 6. Tülcay Tas 7. Sema Yilmaz Suppleanter: 1. Adnan Arslan 2. Naci Müniroglu 3. Haci Cam Tilsynråd: 1. Mehmet KOÇER 2. Bedir TOY Suppleant: 3. Dr. Halife Keskin PS: Stiftelsens reviderede vedtægt blev godkendt enstemmigt ved generelforsamlingsmøde d

VEDTÆGT for AIDS-Fondet CVR

VEDTÆGT for AIDS-Fondet CVR VEDTÆGT for AIDS-Fondet CVR 1061 9807 Præambel. AIDS-Fondet er etableret i 1985 og udvidet gennem en fusion med virkning fra den 1. januar 2012 mellem AIDS-Fondet, CVR 1061 9807 og den selvejende institution

Læs mere

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS.1. Foreningens navn og hjemme sted: Køge Tyrkisk Kulturforening Ølbycenter 71 4600 Køge CVR nr:35152377 1. Denne forening er blevet stiftet d. 28.06.1985 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred

Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred 1. Stiftelse Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred 1.1. Fonden Geopark Odsherred er stiftet af Odsherred Kommune. 1.2. Der er ikke tillagt stifteren, væsentlige gavegivere/bidragsydere eller andre særlige

Læs mere

VEDTÆGT FOR FORENINGEN

VEDTÆGT FOR FORENINGEN VEDTÆGT FOR FORENINGEN.1. Foreningens navn og hjemmested: 1. Denne forening er blevet stiftet d. 20.01.1990 2. Foreningens navn: Roskilde Kulturforening 3. Hjemmestedet for foreningen: Roskilde Kommune.2.

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 Vedtægter Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er NIBE Elforsynings Fond og juridisk er den en

Læs mere

VEDTÆGTER. for. BOTILBUDDET TOLSTRUPHUS cvr.nr

VEDTÆGTER. for. BOTILBUDDET TOLSTRUPHUS cvr.nr VEDTÆGTER for BOTILBUDDET TOLSTRUPHUS cvr.nr. 27 81 35 77 2 Botilbuddets navn er: Botilbuddet Tolstruphus. Botilbuddets hjemsted er: Skive Kommune. 1. Navn, hjemsted og formål. Botilbuddet er en selvejende

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps

V E D T Æ G T E R. Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps 1 V E D T Æ G T E R for Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps Selskabets navn, hjemsted og formål: 1 Selskabets navn er SELSKABET TIL UDVIKLING AF SDR. FELDING OG OMEGN APS. Selskabets hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN Ø TEL. +45 70 12 12 11 FAX. +45 70 12 13 11 UDKAST VEDTÆGTER FOR Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] C V R

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr fordelt på aktier á kr eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr fordelt på aktier á kr eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 155426 UDKAST VEDTÆGTER FOR FORSYNINGEN ALLERØD RUDERSDAL A/S CVR-nr. 34 08 61 92 1. SELSKABETS NAVN 1.1 Selskabets

Læs mere

NYE VEDTÆGTER TIL BEHANDLING PÅ EKSTRAORDINÆRE GENERALFORSAMLINGER DEN 8. OG 15. DECEMBER 2015

NYE VEDTÆGTER TIL BEHANDLING PÅ EKSTRAORDINÆRE GENERALFORSAMLINGER DEN 8. OG 15. DECEMBER 2015 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BJERRINGBRO ELVÆRK Paragraf 1: 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Foreningen Bjerringbro Elværk. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro, Viborg kommune. Paragraf 2: 1.

Læs mere

Vedtægter for Mødrehjælpens lokalforening i Lyngby

Vedtægter for Mødrehjælpens lokalforening i Lyngby Standardvedtægt for Mødrehjælpens lokalforeninger Fonden Mødrehjælpens professionelle og frivillige arbejde er et tilbud til gravide, mødre og fædre, som har brug for rådgivning og støtte til at skabe

Læs mere

DINNødhjælp. Vedtægter

DINNødhjælp. Vedtægter DINNødhjælp Vedtægter 1 Stiftelse, hjemsted Den humanitære forening DINNødhjælp er stiftet den 12. december 2012 og har hjemsted i Århus kommune. Foreningens værdier/mission er: 2 Værdier, mission, formål

Læs mere

Leg, læring og fællesskab

Leg, læring og fællesskab VEDTÆGTER for Fonden, Bjørnebandens Weekendkoloni 1 Fondens navn og hjemsted Fondens navn er Fonden for Bjørne Bandens Weekendkoloni. Fondens hjemsted er Slagelse kommune. 2 Fondens formål Fonden har til

Læs mere

Vedtægter. for. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1 Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark.

Vedtægter. for. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1 Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark. Vedtægter for Den selvejende institution Teatercentrum i Danmark 1 Navn og hjemsted Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark. DSI Teatercentrum i Danmark er undtaget fra

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Forslag til nye. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål:

Forslag til nye. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål: Forslag til nye V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S Selskabets navn, hjemsted og formål: 1 Selskabets navn er HIMMELBJERG GOLF A/S. Selskabets hjemsted er Silkeborg Kommune. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG

Læs mere

MANØVREBANE SLAGELSE A.M.B.A.

MANØVREBANE SLAGELSE A.M.B.A. VEDTÆGTER For MANØVREBANE SLAGELSE A.M.B.A. 2017 1. Selskabets navn er Vestsjællands Kørelærerforenings Øvelsespladser, Andelsselskab med begrænset ansvar. Selskabets hjemsted er Slagelse Kommune. 2. Selskabets

Læs mere

4 - Udmeldelse Udmeldelse sker ved henvendelse til foreningen via eller brev. Udmeldelse sker til udgangen af en kontingentperiode.

4 - Udmeldelse Udmeldelse sker ved henvendelse til foreningen via  eller brev. Udmeldelse sker til udgangen af en kontingentperiode. DINNødhjælp Vedtægter 1 Navn, Stiftelse, hjemsted Den humanitære forening DINNødhjælp er stiftet den 12. december 2012 og har hjemsted i Århus kommune. 2 - Værdier/mission og formål/vision Foreningens

Læs mere

Vedtægter. for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET. I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret.

Vedtægter. for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET. I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret. Vedtægter for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret. 2.1 Kaffe Konkret har hjemsted i Københavns Kommune. Det kan bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Erhverv Aarhus

Vedtægter for Erhverv Aarhus Oversigt 1 Foreningens navn og hjemsted 2 Foreningens formål 3 Medlemmer 4 Medlemskabets ophør 5 Generalforsamlingen 6 Bestyrelsen 7 Regnskab og revision 8 Foreningens opløsning 9 Foreningens kontor og

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejernes Investeringsfond

VEDTÆGTER. for. Grundejernes Investeringsfond VEDTÆGTER for Grundejernes Investeringsfond København 2005 Grundejernes Investeringsfond er en selvejende institution med hjemsted i København. Fonden er oprettet ved lov af 14. februar 1967 om midlertidig

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Stk. 2. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Stk. 3. Klubben er stiftet den 27. maj 1980.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S INDHOLD 1. Bestyrelsens valg og sammensætning 1 2. Konstitution 1 3. Bestyrelsesmøder 1 4. Beslutningsprotokol 2 5. Bestyrelsens forpligtelser 2

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ARBEJDSTITEL under stiftelse

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ARBEJDSTITEL under stiftelse VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ARBEJDSTITEL under stiftelse 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er Arbejdstitel (herefter benævnt Institutionen). Dens hjemsted er Tønder Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION DET ALBANSKETROSSAMFUND I DAN MARK (DEN ALBANSKE MOSKE)

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION DET ALBANSKETROSSAMFUND I DAN MARK (DEN ALBANSKE MOSKE) VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION DET ALBANSKETROSSAMFUND I DAN MARK (DEN ALBANSKE MOSKE) 1 Navn: Institutionens navn er "Det Albanske Trossamfund i Danmark" forkortet D.A.T. 2 Hjemsted: Den selvejende

Læs mere

Vedtægter for Danske Populær Autorer

Vedtægter for Danske Populær Autorer Vedtægter for Danske Populær Autorer 1. FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er Danske Populær Autorer (DPA). 1.2. DPA er en interesseorganisation for ophavsmænd m/k til værker inden

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aktieselskabet Lohals Havn Cvr. Nr

VEDTÆGTER. For Aktieselskabet Lohals Havn Cvr. Nr VEDTÆGTER For Aktieselskabet Lohals Havn Cvr. Nr. 15988118 Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er Aktieselskabet Lohals Havn. Dets hjemsted er Lohals, Langeland Kommune 2. Selskabets

Læs mere

10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING

10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING 10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Humlebæk Skoles Forældreforening. Foreningens binavn er Vild med Bevægelse. 1.2 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SJÆLSØ VAND A/S. C:\DOCUME~1\csfjgt\LOKALE~1\Temp\notes278868\6e. Vedtægter Sjælsø (REN, fælles og separat forbrugervalg).

VEDTÆGTER FOR SJÆLSØ VAND A/S. C:\DOCUME~1\csfjgt\LOKALE~1\Temp\notes278868\6e. Vedtægter Sjælsø (REN, fælles og separat forbrugervalg). VEDTÆGTER FOR SJÆLSØ VAND A/S C:\DOCUME~1\csfjgt\LOKALE~1\Temp\notes278868\6e. Vedtægter Sjælsø (REN, 17.04.13 - fælles og separat forbrugervalg).doc 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED Side 2 1.1 Selskabets

Læs mere

Vedtægter Hedeland Golfklub

Vedtægter Hedeland Golfklub Vedtægter Hedeland Golfklub 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Klubben er stiftet den 27. maj 1980. 2. Formål Det er klubbens

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Café Exit

Vedtægter for Foreningen Café Exit Vedtægter for Foreningen Café Exit Indledning Foreningen Café Exit blev oprettet i 2007 på initiativ af fængselspræster i Vestre Fængsel, repræsentanter fra Fangekoret i Vridsløselille Statsfængsel og

Læs mere

KOSTAKADEMIET HOVER SUNDHEDSHØJSKOLE

KOSTAKADEMIET HOVER SUNDHEDSHØJSKOLE Vedtægter for den selvejende institution KOSTAKADEMIET HOVER SUNDHEDSHØJSKOLE 1. Hjemsted og formål... Kostakademiet, Hover Sundhedshøjskole er en selvejende institution. Institutionen er oprettet den

Læs mere

VEDTÆGTER. for. EnergiMidt Net A/S

VEDTÆGTER. for. EnergiMidt Net A/S VEDTÆGTER for EnergiMidt Net A/S CVR-nr. 28 33 18 78 31. december 2016 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er "EnergiMidt Net A/S". 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene "ELRO Net

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Aarby Fritidscenter Melbygade 2 C 4400 Kalundborg Aarby Fritidscenter er en selvejende institution med hjemsted i Kalundborg Kommune. 1 2 Institutionens formål

Læs mere

FUNDATS FOR HOLBÆK FONDEN

FUNDATS FOR HOLBÆK FONDEN Advokat Steen Marslew Sags nr. 800020.20.34 FUNDATS FOR HOLBÆK FONDEN 1 Navn Fondens navn er Holbæk Fonden. 2 - Hjemsted Fondens hjemsted er Holbæk kommune. 3 Stiftelse Fonden er stiftet den 17. november

Læs mere

Vedtægter for FrikirkeNet

Vedtægter for FrikirkeNet Vedtægter for FrikirkeNet PRÆAMBEL FrikirkeNet er et samarbejde, der består af de til enhver tid tilsluttede enkeltstående kirker, institutioner og tjenesteorganisationer i Danmark. FrikirkeNet er et netværkssamarbejde

Læs mere

Forslag til ændringer af de nuværende vedtægter for Region Århus-Fonden (pr. 17. juni 2004)

Forslag til ændringer af de nuværende vedtægter for Region Århus-Fonden (pr. 17. juni 2004) Forslag til ændringer af de nuværende vedtægter for Region Århus-Fonden (pr. 17. juni 2004) 1. Navn Fondens navn er Fonden Visit Aarhus. Fondens hjemsted er Århus Kommune. Fonden er stiftet af: Erhverv

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 10 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse... 5 3.2 Medlemmernes forpligtelser...

Læs mere

VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening

VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening 131 VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening I Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Den danske Fondsmæglerforening" Foreningen benytter også navnet: "Fondsmæglerforeningen". På engelsk benytter

Læs mere

V E D T Æ G T E R for KANSAS CITY

V E D T Æ G T E R for KANSAS CITY V E D T Æ G T E R for KANSAS CITY FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Kansas City. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Foreningens formål er at udbrede interessen og forståelsen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NORDVAND A/S. C:\DOCUME~1\csfjgt\LOKALE~1\Temp\notes278868\6b. Vedtægter Nordvand (REN, separat og fælles forbrugervalg).

VEDTÆGTER FOR NORDVAND A/S. C:\DOCUME~1\csfjgt\LOKALE~1\Temp\notes278868\6b. Vedtægter Nordvand (REN, separat og fælles forbrugervalg). VEDTÆGTER FOR NORDVAND A/S C:\DOCUME~1\csfjgt\LOKALE~1\Temp\notes278868\6b. Vedtægter Nordvand (REN, 17.04.13 - separat og fælles forbrugervalg).doc 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED Side 2 1.1 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj

VEDTÆGTER. For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj VEDTÆGTER For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj Foreningens navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj Foreningens hjemsted er Århus kommune Foreningens formål:

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Komplementarselskabet Nørrekær Enge Vind ApS

VEDTÆGTER. for. Komplementarselskabet Nørrekær Enge Vind ApS J.nr. 18106 VEDTÆGTER for Komplementarselskabet Nørrekær Enge Vind ApS Selskabets navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er Komplementarselskabet Nørrekær Enge Vind ApS. Selskabets hjemsted er Over

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R U L F B O R G - V E M B T U R I S T F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R F O R U L F B O R G - V E M B T U R I S T F O R E N I N G ADVOKAT JØRGEN IVERSEN (H) JI@IVERSENADVOKAT.DK TLF: 87538181 FAX: 87538180 BOX 30 6960 HVIDE SANDE CVR: 31310474 J.NR.: 12-10182 V E D T Æ G T E R F O R U L F B O R G - V E M B T U R I S T F O R E N I

Læs mere

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R for Vejle Tennis Hal Mogens Thyssen (H) Ib Skovbo (H) aut. bobestyrer Vibeke Forsberg (H) Finn Dyhre Hansen (H) Mads Danielsen (L) Niels Johansen

Læs mere

Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved.

Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved. Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved. 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Foreningens navn er FrivilligCenter Næstved. Hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er at skabe de bedst

Læs mere

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet.

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet. Vedtægter for Indeks 1 Navn, hjemsted og formål 2 Optagelses kriterier 3 Medlems forpligtigelser 4 Eksklusion 5 Bestyrelsen 6 Sekretariatet 7 Møder 8 Foreningens forpligtigelser 9 Generalforsamlingens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GENTOFTE SPILDEVAND A/S. C:\Users\SPPDF\AppData\Local\Temp\tmp4BED.doc

VEDTÆGTER FOR GENTOFTE SPILDEVAND A/S. C:\Users\SPPDF\AppData\Local\Temp\tmp4BED.doc VEDTÆGTER FOR GENTOFTE SPILDEVAND A/S C:\Users\SPPDF\AppData\Local\Temp\tmp4BED.doc 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED Side 2 1.1 Selskabets navn er Gentofte Spildevand A/S. 2. SELSKABETS FORMÅL 2.1 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig.

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Navn, hjemsted, formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken, og hjemstedet er Ringkøbing- Skjern kommune.

Læs mere

Fyns Svæveflyveklub - Love

Fyns Svæveflyveklub - Love Fyns Svæveflyveklub - Love NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Klubbens navn er FYNS SVÆVEFLYVEKLUB. 2. Klubbens hjemsted er Broby Kommune. Klubbens postadresse er formandens adresse. 3. Klubben er direkte eller

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grakom ØSTdanmark

VEDTÆGTER. for. Grakom ØSTdanmark VEDTÆGTER for Grakom ØSTdanmark I Foreningens navn og formål 1 Foreningens navn Stk. 1. Foreningens navn er Grakom ØSTdanmark 2 Foreningens formål Stk. 1. Foreningens formål er gennem organisatorisk fællesskab

Læs mere

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a.

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Vedtægter for foreningen Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Foreningens navn og hjemsted; Foreningens navn er Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. 1 2 Foreningens hjemsted er Gyrstinge

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSFORHOLD 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen AP Pension f.m.b.a. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

2.1 Selskabet har til formål at eje og drive Rungsted Havn med tilknyttede arealer, og at sikre

2.1 Selskabet har til formål at eje og drive Rungsted Havn med tilknyttede arealer, og at sikre 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Rungsted Havn A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Hørsholm Kommune. 2 Formål 2.1 Selskabet har til formål at eje og drive Rungsted Havn med tilknyttede arealer, og

Læs mere

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted FORSLAG TIL Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng (CVR. nr. 36102330) og dens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder VEDTÆGTER for DANSK LIVE - Interesseorganisation for festivaler og spillesteder Vedtaget på generalforsamlinger i Festivaldanmark.dk og [spillesteder dk] d. 29.4.2011 Revideret på generalforsamlinger i

Læs mere

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Vedtægter 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Hundested By & Erhverv. 1.2 Foreningens hjemsted er 3390 Hundested, og foreningens adresse er formandens bopæl. 2.1 Foreningens formål er: 2. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen. Vorupør Havbåde. Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune.

VEDTÆGTER for foreningen. Vorupør Havbåde. Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune. VEDTÆGTER for foreningen Vorupør Havbåde I Navn, hjemsted og formål 1 Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune. 2 Foreningen Vorupør Havbåde har til formål at erhverve,

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro

Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro Dybbølsgade 41, 1721 København V Tlf. 33 22 88 20 * Fax 33 22 40 16 CVR nr. 18 21 08 51 Bank 5331-0240301 settlementet@settlementet.dk Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro Navn og stifter 1 Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER. for Aktieselskabet Lohals Havn Cvr. nr

VEDTÆGTER. for Aktieselskabet Lohals Havn Cvr. nr VEDTÆGTER for Aktieselskabet Lohals Havn Cvr. nr. 15988118 Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er Aktieselskabet Lohals Havn. Dets hjemsted er Langeland Kommune. 2. Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter. for MCH A/S. CVR nr. 43 55 59 28. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36. J. nr.

Vedtægter. for MCH A/S. CVR nr. 43 55 59 28. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36. J. nr. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36 J. nr. 16-151776 Vedtægter for MCH A/S CVR nr. 43 55 59 28 ------------------------------ Vedtægter for MCH A/S CVR nr.

Læs mere

Vedtægter for Jyllingehallerne a.m.b.a. Navn og hjemsted.

Vedtægter for Jyllingehallerne a.m.b.a. Navn og hjemsted. Planetvej 35 DK-4040 Jyllinge Tel. +45 46 78 85 55 www.jyllingehallerne.dk info@jyllingehallerne.dk Vedtægter for Jyllingehallerne a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted. Selskabet der er stiftet d. 28.03.1968,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Gjethuset, Frederiksværk

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Gjethuset, Frederiksværk V E D T Æ G T E R for Fonden Gjethuset, Frederiksværk 1 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.01 Fondens navn er Gjethuset, Frederiksværk. 1.02 Fonden er en erhvervsdrivende fond og er registreret som sådan i

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker Hjemsted og navn: 1 Grundejerforeningens hjemsted er Syddjurs Kommune. Grundejerforeningens navn er Holmens Bakker og omfatter udstykningsarealerne Matr.

Læs mere

Bech-Bruun Dragsted V E D T Æ G T E R. for. IT-foreningen Alexandra. Maj 2004

Bech-Bruun Dragsted V E D T Æ G T E R. for. IT-foreningen Alexandra. Maj 2004 Bech-Bruun Dragsted Advokatfirma Frue Kirkeplads 4 8100 Århus C Tlf. 89 31 00 00 Fax 89 31 01 01 J.nr. 021577-0010 jbs/spe/jn V E D T Æ G T E R for IT-foreningen Alexandra Maj 2004 standardbreve1 K A P

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Den Selvejende Institution Pulsen I Salling CVR-nr. 32 59 34 10

Vedtægter for Den Selvejende Institution Pulsen I Salling CVR-nr. 32 59 34 10 Vedtægter for Den Selvejende Institution Pulsen I Salling CVR-nr. 32 59 34 10 1. Navn Institutionens navn er: Den Selvejende Institution Pulsen I Salling institution kaldes i daglig tale: Pulsen. 2. Hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Danish Board of District Heating

Vedtægter for Danish Board of District Heating Vedtægter for Danish Board of District Heating Som vedtaget på den ordinære generalforsamling i København, den 31. marts 2016. 2 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er "Danish Board of District Heating".

Læs mere

Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening. 1. Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening. 1. Foreningens navn og hjemsted Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening 1. Foreningens navn og hjemsted Selam støtteforening har hjemsted i Århus Kommune, Elmegårdsvej 1, 8361 Hasselager, C/O Selam Friskole. 2. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. foreningen. Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er Private golfbaner

VEDTÆGTER. for. foreningen. Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er Private golfbaner VEDTÆGTER for foreningen Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Private golfbaner Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage fælles interesser

Læs mere

Hjerteforeningens hovedvedtægter

Hjerteforeningens hovedvedtægter Hjerteforeningens hovedvedtægter Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Hjerteforeningen, Foreningen til hjertesygdommenes bekæmpelse. Foreningens hjemsted er København. Formål 2. Hjerteforeningens formål

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Funny Squares. Vedtægter

Funny Squares. Vedtægter Vedtægter 1 Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Funny Squares Klubbens hjemsted er Stevns Kommune. 2 Klubbens formål Klubbens hovedformål er at 1. tilbyde klubbens medlemmer undervisning i Modern

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter. for. Frederikssund Erhvervs- og Turistcenter (FETC)

Vedtægter. for. Frederikssund Erhvervs- og Turistcenter (FETC) Vedtægter for Frederikssund Erhvervs- og Turistcenter (FETC) 1 Navn, hjemsted og adresse Foreningens navn er Frederikssund Erhvervs- og Turistcenter (FETC) Hjemstedet er Frederikssund Kommune per 1.1.2007.

Læs mere

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD Ansøgning om optagelse i Muslimernes Fællesråd For at blive optaget i Muslimernes Fællesråd (MFR), skal den ansøgende forening aflevere ansøgningsskemaet i udfyldt stand sammen med en kopi af foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aktivhuset Selmersbo (i det følgende kaldet Selmersbo) og dens hjemsted er Hørsholm Kommune på adressen Selmersvej

Læs mere

Vedtægter. Navn og formål

Vedtægter. Navn og formål Vedtægter Navn og formål 1 Andelsselskabets navn er Grindsted El- og Varmeværk A.M.B.A. og dets hjemsted er Grindsted. Selskabets hovedformål er på bedste og billigste måde, sammen med sine datterselskaber

Læs mere

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening 2008 Hjemmeside: www.melby-grund.dk Kontakt: mail@melby-grund.dk 1 Foreningens navn Foreningens navn er Melby Områdets Grundejerforening Dens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter. for. Horsens Frisørlaug

Vedtægter. for. Horsens Frisørlaug Vedtægter for Horsens Frisørlaug 2 1.1 Laugets navn er: Horsens frisørlaug 1. Navn, formål og hjemsted 1.2 Laugets formål er at varetage laugsmedlemmernes interesser i økonomisk og faglig henseende, samt

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Center for innovation og metodeudvikling for den specialiserede sociale indsats i Danmark

VEDTÆGTER. FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Center for innovation og metodeudvikling for den specialiserede sociale indsats i Danmark VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Center for innovation og metodeudvikling for den specialiserede sociale indsats i Danmark 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Den selvejende institutions navn er Center for

Læs mere

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Formål og virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser,

Læs mere

Vedtægter for Hareklit Vejlaug

Vedtægter for Hareklit Vejlaug Vedtægter for Hareklit Vejlaug Navn 1. Vejlaugets navn er Hareklit Vejlaug og benævnes herefter "Vejlauget". Hjemsted 2. Vejlaugets hjemsted er Haurvig, Ringkøbing-Skjern Kommune. 3. Vejlaugets formål

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

VEDTÆGTER for A/S LØVSTRUP PLANTAGE

VEDTÆGTER for A/S LØVSTRUP PLANTAGE J. nr. V-09-10065 MJ/SM VEDTÆGTER for A/S LØVSTRUP PLANTAGE 1. Selskabets navn er A/S LØVSTRUP PLANTAGE, CVR nr. 10 79 88 17. Dets hjemsted er Skjern kommune. 2. Selskabets formål er at besidde, udnytte

Læs mere

VEDTÆGT FOR FORENINGEN

VEDTÆGT FOR FORENINGEN VEDTÆGT FOR FORENINGEN.1. FORENINGENS NAVN OG HJEMMESTED (1) Denne forening er blevet stiftet d. (2) Foreningens navn (3) Hjemmestedet for foreningen.. (4) Forening har givet besked til kommunen og accepteret

Læs mere

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB.

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1.1 Foreningens navn er: Aarhus Døveforening 1.2 Tidligere navne: 1903-1904: Døvstummeforeningen,,Effata" Aarhus 1904-1950: Døvstummeforeningen,,Hephata"

Læs mere

Generalforsamlingen er musikforeningens højeste myndighed. Ordinær generalforsamling afholdes i april måned med mindst 14 dages varsel med følgende

Generalforsamlingen er musikforeningens højeste myndighed. Ordinær generalforsamling afholdes i april måned med mindst 14 dages varsel med følgende Vedtægter for CT Musik: 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er CT Musik (i det følgende kaldet CTM); foreningen er en videreførelse af Tuborg Musikforening, stiftet den 21. januar 1908, og

Læs mere

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

Han Herred Havbådebyggeri

Han Herred Havbådebyggeri VEDTÆGTER for foreningen Han Herred Havbåde eksisterende VEDTÆGTER for foreningen Han Herred Havbåde Forslag med rettelser I. Navn, hjemsted og formål. 1 Han Herred Havbåde er en almennyttig forening med

Læs mere

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a.

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Vedtægter for Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Selskabet driver endvidere

Læs mere

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg Navn Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg 1 Foreningens navn er "Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg. Foreningen er stiftet den 8. september 2004 med ikrafttræden den 1.

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund Forslag til vedtægtsændringer for Skødstrup Sogns Jagtforening under Danmarks Jægerforbund Side 1 af 6 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skødstrup Sogns Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave

Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave 1 Hjemsted og medlemmer 1.1. Foreningens navn er Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave. Foreningen er dannet ved en sammenlægning af Grundlejerforeningen

Læs mere