Kære elever og forældre

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære elever og forældre"

Transkript

1 Flakkebjerg Skole 30. november 2015 Kære elever og forældre Selvom det stadig mest er regn og rusk, der præger vejret, så er efteråret ved at gå på hæld, og vinteren står for døren For skolen har det været et spændende og begivenhedsrigt efterår, et efterår, hvor Flakkebjerg Skole har levet op til vores ambitioner om at være det bedste sted at være, og det bedste sted at lære- en ambition, som gælder for både elever og medarbejdere. Men det har også været et efterår, der har været præget af, at Christine valgte at søge nye udfordringer, at det tog lidt længere tid at få nye ansættelser på plads og ikke mindst, at både Jacob og Simon har været sygemeldt i en længere periode. Nu ser det heldigvis ud til, at det lysner. Både Jacob og Simon forventes at være tilbage efter juleferien, og Saniye Gustenhoff starter den 1. december. Vi har bestræbt os på at prioritere den størst mulige ro omkring elevernes daglige undervisning. Bl.a. derfor har både Jeanette, Jacob S, Mette og Winnie haft en del faste timer i de klasser, som ellers skulle have været vikardækket. Men det har ikke kunnet undgås, at både I og eleverne har kunnet mærke, at ikke alt har været som det plejer. Der har været nogle skole/hjem-samtaler, som har måttet udsættes og flyttes, der har været nogle elevsamtaler, som er udskudt, og endelig så er der også klasser, som ikke har haft det antal timer i f.eks. musik og kristendom, som de egentlig skulle have haft i forhold til deres ugeskemaer. Nu er det jo heldigvis sådan, at det ikke er de ugentlige timetal, der er det afgørende. Det som betyder noget er, at eleverne får deres timetal i fagene på årsbasis. Derfor er vi ikke så bekymrede. Vi skal nok få samlet op på samtaler, timetal osv., så vi naturligvis lever op til de forpligtelser, vi har. Det har været af uvurderlig betydning, at lærerne har påtaget sig de ekstra undervisnings-opgaver, og at de i øvrigt også har påtaget sig et stort ansvar for at hjælpe skolens vikarer med at planlægge deres undervisningstimer. Jeg er overbevist om, at det er en væsentlig grund til, at vi har kunnet fastholde vores høje krav til kvaliteten af både den fag- faglige undervisning, men også til det lige så vigtige arbejde med at styrke trivslen for de enkelte elever og for skolens fællesskaber, også i en periode, hvor vi ikke har været helt så mange til at deles om opgaverne

2 Nu nærmer vi os december- og julen står for døren næsten da. For allerførst skal vi have pyntet skolen op, som vi plejer. Jeg håber, at se rigtig mange af jer til juleklippedagen på tirsdag, hvor vi også får besøg af Jacob og Simon, og hvor I vil kunne hilse på Saniye, vores nye lærer. Juletræet 1. december 2014 Elevernes trivsel og forældretilfredshedsundersøgelsen. Elevtrivsel Ugebrevet A4 offentliggjorde i starten af november resultaterne af den første obligatoriske undersøgelse af elevernes trivsel. Det vakte en del opmærksomhed, og gav igen anledning til positiv omtale i medierne, at Flakkebjerg Skole var den skole i Slagelse kommune, der samlet set havde den bedste trivsel blandt eleverne. Vores resultat i forhold til den faglige trivsel placerede os samlet set på en 5. plads på landsplan! At gennemføre trivselsundersøgelser i klasserne er ikke noget nyt. På Flakkebjerg Skole har vi i en årrække arbejdet med en årlig undersøgelse af elevernes undervisningsmiljø. Nok så vigtigt er det imidlertid, at vi efter at have undersøgt elevernes trivsel har udarbejdet mål og handleplaner for forbedringer på de områder, hvor trivslen ikke har været tilfredsstillende. Når vi læser delresultaterne i dette års undersøgelse, kan vi se, at det, vi fortsat skal have fokus på er at sikre, at alle elever følger sig trygge i skolen, ligesom vi fortsat skal arbejde med at styrke elevernes sociale kompetencer i deres indbyrdes fællesskaber. Forældretilfredshed Den årlige forældretilfredsheds-undersøgelse blev afsluttet den 18. oktober. Sidste år var der 55 forældre fra Flakkebjerg Skole, der havde svaret. I år er antallet 96.

3 Vi er glade for, at flere af jer har deltaget i undersøgelsen i 2015 vi tænker, at det er med til at gøre resultaterne mere retvisende. Lige som sidste år, har jeg for overskuelighedens skyld samlet svarene i de overordnede emner: undervisningen, den pædagogiske indsats, samarbejdet mellem skole og hjem, skolens fysiske rammer og den samlede tilfredshed med skolen. Som noget nyt, har forældrene i år også skulle udtrykke, hvor tilfredse de er med skolens ledelse. Dette spørgsmål indgik ikke i undersøgelsen i Jeg har samlet svarene i 2 kategorier: 1: Meget tilfreds og tilfreds 2: Meget utilfreds og utilfreds. De øvrige kategorier: Hverken tilfreds eller utilfreds og ved ikke/ ikke relevant, har jeg udeladt. Nedenfor kan I se resultaterne for Flakkebjerg Skole og for Slagelse Kommune som helhed. For sammenligningens skyld kan I også nederst se resultaterne fra sidste skoleår FLAKKEBJERG SKOLE SLAGELSE KOMMUNE EMNE Meget tilfreds/ tilfreds Meget utilfreds/ utilfreds Meget tilfreds/ tilfreds Meget utilfreds/ utilfreds Undervisningen 89 % 2 % 75 % 9 % Den pædagogiske 87 % 3 % 67 % 12 % indsats Samarbejdet 87 % 2 % 70 % 8 % mellem skole og hjem Skolens fysiske 66 % 15 % 70 % 13 % rammer Skoleledelsen 97 % 1 % 65 % 11 % Samlet tilfredshed 96 % 1 % 78 % 9 % Som I kan se, er der på 4 ud af 5 delområder markant større tilfredshed og markant mindre utilfredshed blandt forældrene på Flakkebjerg Skole end blandt forældrene i Slagelse Kommune samlet set. Kun på spørgsmålet om de fysiske rammer, har vi en mindre grad af tilfredshed. Hvor den samlede tilfredshed i 2014 var nogenlunde den samme i Flakkebjerg som i kommunen som helhed er der i 2015 sket en markant stigning i tilfredsheden blandt forældrene på Flakkebjerg Skole en tilfredshed, som ikke er steget tilsvarende på skolerne i Slagelse Kommune som helhed. Det er naturligvis glædeligt at se så stor tilfredshed, så vi er meget stolte over det fine resultat. Samtidig er vi også meget opmærksomme på, at de fine resultater forpligter.

4 2014 FLAKKEBJERG SKOLE SLAGELSE KOMMUNE EMNE Meget tilfreds/ tilfreds Meget utilfreds/ utilfreds Meget tilfreds/ tilfreds Meget utilfreds/ utilfreds Undervisningen 89 % 1 % 79 % 5 % Den pædagogiske 87 % 5 % 64 % 12 % indsats Samarbejdet mellem 85 % 1 % 66 % 9 % skole og hjem Skolens fysiske 70 % 8 % 71 % 12 % rammer Samlet tilfredshed 89 % 0 % 88 % 6 % Skolefest 5.november Efter sidste års forsøg med at spare på lærernes arbejdstid, ved at begrænse deres deltagelse i den årlige skolefest, vendte vi i år tilbage til en skolefest med deltagelse af alle lærere. Og jeg tror, jeg taler for både elever og lærere, når jeg konkluderer, at det er sådan, det skal være. Når vi holder skolefest skal alle deltage alle elever og alle lærere! 5. klasse havde skabt gode rammer om festen alle elever sørgede i fællesskab for den gode stemning. Der blev danset igennem på diskoteket, og både junglebanen og biografen var vel-besøgte. Forældrene i 5. klasse sørgede for festmenuen både fremstilling, servering og den efterfølgende oprydning. Det er et temmelig omfattende arbejde at skulle bespise 150 mennesker, så tak for en stor indsats til køkkenholdet! 5. klasse havde taget den moderne teknologi i brug, da de indrettede deres junglebane. I teknologiugen havde eleverne lært at programmere Hummingbirds- og hvad var så mere nærliggende end at anvende den lærte teknologi til at forstærke stemningen af uhygge og overraskelser med lys og lyd-effekter naturligvis styret af Hummingbirds. Flot arbejde af eleverne i 5. klasse og så synes vi voksne jo, at det er dejligt at se, at eleverne viser, at de kan bruge det, de har lært i praksis.

5 First LEGO League I sammenhæng med skoleårets fokus på inddragelse af teknologi og for at blive bedre til at arbejde med innovation valgte 6. klasse og deres lærerteam Jacob S, Mette og Winnie- at tilmelde sig konkurrencen First LEGO League, som er et tværfagligt teknologiprojekt for elever i alderen år. Formålet med arrangementet er at øge interessen blandt unge mennesker for teknologi og naturvidenskab, så nutidens unge får mod på at blive fremtidens ingeniører og forskere Hvert år kommer en ny opgave med et samfundsrelevant tema. Temaet i år var: AFFALDETS VEJ Trash Trek. Til opgaverne findes ingen bestemte svar. Holdene kan arbejde frit, bruge deres opfindsomhed og kreativitet og selv beslutte, hvor stor et arbejde de vil lægge i projektet. Vores 6. klasse valgte at arbejde med et projekt om madspild, som bl.a. indeholdt en informationskampagne via QR-koder, som blev sat på mælkekartoner i Dagli Brugen i Flakkebjerg First LEGO League-opgaven er tredelt og byder på udfordringer indenfor forskning, teknologi og profilering. I forskningsopgaven skal holdene selv definere et problem inden for det givne tema. Eleverne skal finde og undersøge fakta om problemstillingen og præsentere deres egen løsning. I teknologiopgaven skal holdene bygge en robot af LEGO Mindstorm og programmere den til at løse opgaver på årets robotbane. I markedsførings- og samarbejdsopgaven skal holdene arbejde med at præsentere deres produkt og samarbejde, så andre får lyst til at se og høre om det. Lørdag den 5. november blev de lokale konkurrencer afviklet på Antvorskov Skole i Slagelse. Blandt de deltagende hold ca. 18 hold i alt- præsterede 6. klasse så overbevisende, at de vandt 2. præmien for deres forskningsopgave, de vandt 2. præmien for deres markedsføring, og de blev nomineret til det samlede Championship, hvor de også blev nummer 2! Det er en helt igennem imponerende præstation, som vi er meget stolte af, og det var en stor fornøjelse af følge eleverne på selve konkurrencedagen.

6 Noget af det, der imponerede, var den ro, eleverne havde også når robotten Ole ikke helt gjorde, som forventet. Erika og Patrick forsøger at få Ole under kontrol under 3. kørsels-runde Det bør retfærdigvis også nævnes, at lærerne fik stor ros af dommerne for at holde sig tilbage og overlade ansvaret til eleverne det er nemlig også noget, man skal lære af denne arbejdsform. Pokaler og billede af de stolte vindere kan beundres i glasmontren ved aulaen. Forældre som lærere for en dag I sammenhæng med skolens deltagelse i A P Møller projektet om inddragelse af teknologi i skolens fag deltog alle skolens lærere sammen med lærerne fra Antvorskov Skole, Hashøjskolen samt Hvilebjergskolen i et innovationsdøgn fra torsdag den 12. kl. 15 til den fredag den 13. november kl. 15. Og alt imens lærerne fordybede sig i teknologi og læringsmål sørgede en gruppe velforberedte forældre for, at eleverne kunne fordybe sig i engelsk, i førstehjælp, i at teste deres smagsløg og meget mere. Billederne giver forhåbentlig et indtryk af, at skolen summede af aktivitet. Tak for hjælpen til Gitte, Puk og Louise som stod for førstehjælpsundervisningen og for undervisningen om sanserne i 0., 2 og 6. klasse, til Gert som sammen med Jørgen W stod for 1. klasses legedag, til Anna, Jane og Karin, som testede elevernes smagsløg og kogekunst i 3. klasse, til Sacha som underviste 4. klasse i engelsk, til Søren som tryllebandt 4. klasse med sin fortællekunst og endelig til Sinnet og Mette for morgenhygge, læring og bevægelse i 5. klasse.

7 Sacha i 4. klasse 3. klasse i køkkenet Karin tester elevernes smagsløg 5. klasse startede dagen med morgenmad sammen med Sinnet og Mette

8 Udover at filme og dokumentere, var eleverne fra 6. klasse var medhjælpere i 0. og 2. klasse Flakkebjerg Skoles Symfoniorkester Workshop den 10. november. I hverdagen oplever vi egentlig ikke, at vi er på en lille skole- men når der pludselig kommer 15 musikere på besøg, så er det ligesom lidt småt det hele. Lærerværelset er for lille, og vi mangler undervisningslokaler. Heldigvis havde de klasser, som ikke er med i symfoniorkestret fået lov til at låne lokaler i Fristedet- det gjorde det muligt at omdanne skolen til musikskole. Eleverne blev undervist i små grupper noget af en luksus, at sidde som cello-elev på Flakkebjerg Skole og blive undervist af Copenhagen Phil s solocellist! Efter gruppeprøverne samledes orkestret, som jo i dagens anledning var udvidet til næsten 70 musikere til en fælles gennemspilning af Bachs Gavotte nr. II. Et imponerende syn og ikke mindst en imponerende lyd! Det samlede orkester under den afsluttende gennemspilning.

9 Koncerten i Storebæltshallen den 20. november Der var en hel del elever, som startede dagen med sommerfugle i maven. Som Aleksander fortalte, så var han så nervøs, at han slet ikke vidste, om han kunne holde på violinen. Og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vi voksne var mindst lige så spændte på, hvordan det ville gå, når vores elever pludselig skulle spille sammen med et professionelt symfoniorkester under ledelse af en ikke-dansk-talende dirigent. Og ikke nok med, at eleverne skulle spille. De skulle også vente Vente på at forprøven kunne komme i gang, vente på at dirigent, musikchef og producent fik clearet de sidste detaljer af, vente, mens orkestret øvede de første to Bach-satser, og endelig vente på at koncerten skulle starte. Den længste ventetid var nok ventetiden i omklædningsrummet, efter vi havde spillet. Her skulle vi lige have pakket instrumenterne sammen, og vente på, at vi kunne komme ind i hallen igen denne gang som publikummer. Og så skulle de lytte og sidde stille, mens de lyttede! Lad det være sagt med det samme: Eleverne gjorde det fantastisk. De spillede op til deres allerbedste. Foran ca. 400 tilhørere spillede de både vores lille præsentationsnummer: Vi er et orkester og så spillede de 3. sats af Bachs suite bedre end nogensinde før. Der var mange både professionelle musikere, lærere, forældre og almindelige koncertgængere, der både fik gåsehud og lidt fugtige øjne af bevægelse over vores lille symfoniorkester. Jeg tror også, at det var en stor oplevelse for de af jer forældre, der havde valgt at overvære den store begivenhed. Jeg ved, at billeder, videoer mv. er blevet delt flittigt over Facebook, hvor bl.a. Mette fra Slagelse Musikskole har lagt sine fine billeder ind.

10 Her et lille udvalg af billederne fra forprøven. Der blev udvist en imponerende koncentration. Og en brækket tommelfinger afholder selvfølgelig ikke en professionel musiker fra at spille Valg til skolebestyrelsen Skolebestyrelsen på Flakkebjerg Skole har valgt at afholde forskudte valg- det betyder, at der afholdes valg hvert andet år, hvor ca. halvdelen af bestyrelsens medlemmer er på valg. I 2016 er det således Sinnet Bödewadt, Berit Fahnø Nielsen samt Dina Wulff der er på valg. Da hverken Berit eller Dina har børn på Flakkebjerg Skole efter sommerferien, hvor den nye bestyrelse tiltræder, så er de alene af den grund afholdt fra at genopstille. Som bestyrelsesmedlem vælges man for en periode på 4 år, men de forskudte valg, er med til at sikre en vis kontinuitet i bestyrelsesarbejdet, når det ikke er den samlede bestyrelse, der er på valg på samme tid. Der vil i løbet af foråret blive informeret om valget, og den 31. marts holder vi valgmøde det vil sige et informationsmøde, hvor alle forældre er velkomne til at komme og høre mere om arbejdet i skolebestyrelsen. Hvis du allerede nu vil vide mere om, hvad det indebærer at sidde i skolebestyrelsen, så er du velkommen til at kontakte Peter Svendsen, som er formand for den nuværende bestyrelse. Peter kan kontaktes på mail: svendsen@solbakkevej@gmail.com eller via intra, hvor du kan skrive direkte til alle skolebestyrelsens medlemmer.

11 Du er naturligvis også velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du allerede nu har besluttet dig til at ville melde dig som kandidat. Vigtige datoer: 1.december: Juleklippe- og forældredag 11. december: Luciadag og forældreformiddag 18. december: Juleafslutning med besøg i Flakkebjerg Kirke 4. januar: Første skoledag i det nye år Med venlig hilsen Lisbeth Bergstedt

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Generalforsamling 5. april 2011.

Generalforsamling 5. april 2011. Generalforsamling 5. april 2011. Der er så dejligt ude på landet, således begynder et af H. C. Andersens mest kendte eventyr: Den grimme ælling, og det er vel på sin plads at citere netop denne berømte

Læs mere

Aalborg Kommunes absolut mest innovativt tænkende unge har brug for din hjælp til at vinde en global konkurrence.

Aalborg Kommunes absolut mest innovativt tænkende unge har brug for din hjælp til at vinde en global konkurrence. Aalborg Kommunes absolut mest innovativt tænkende unge har brug for din hjælp til at vinde en global konkurrence. Aalborg Kommune har for første gang valgt at deltage i FIRST LEGO League. Alle pladser

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse:

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse: Juni 2009 Nyhedsbrev Artikler af særlig interesse: ForældreIntra2 Profilanalyse Tilbageblik på et fantastisk skoleår Indhold: Tines leder side 1 ForældreIntra side 2 Profilanalyse side 3 Datoer side 4

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 75 April 2012 I dette nr. kan du læse om:

Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 75 April 2012 I dette nr. kan du læse om: Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 75 April 2012 I dette nr. kan du læse om: Nyt fra skolelederen Forårskoncert Nyt fra bestyrelsen Mejser Bagsiden Nyt fra Skolelederen Kære forældre I den forgangne periode

Læs mere

Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere.

Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere. Nyhedsbrev nr.8-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Et nyt skoleår er startet og vi har glædet os til at komme i gang. Første skoledag blev en god start på dette

Læs mere

Kære elever og forældre,

Kære elever og forældre, Kære elever og forældre, Efter en et fantastisk forår med mange samlende arrangementer, hvor oplevelserne har været mangfoldige og hvor der har været stort fremøde til såvel 9. kl. Sidste Skoledag, 6.

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

1. årgang nr. 9. April 2009/10. Teamteatrets forestilling MÆRKELIG. Brobygningsprojekt i 7. årgang

1. årgang nr. 9. April 2009/10. Teamteatrets forestilling MÆRKELIG. Brobygningsprojekt i 7. årgang 1. årgang nr. 9 April 2009/10 Teamteatrets forestilling MÆRKELIG Brobygningsprojekt i 7. årgang Nyt fra ledelsen side 2 Af Thomas Henten, skoleleder Tiden flyver af sted og inden vi ser os om er skoleåret

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

Kære forældre. 2. september 2013

Kære forældre. 2. september 2013 2. september 2013 Kære forældre Med dette forældrenyt vil vi gerne byde jer alle rigtig hjertelig velkommen til et nyt og forhåbentlig spændende, inspirerende og udbytterigt skoleår. Rigtig mange af jer

Læs mere

Kære elever og forældre.

Kære elever og forældre. Flakkebjerg Skole 31. august 2015 Kære elever og forældre. Velkommen til det nye skoleår Skolereformens år 2. Så er vi for alvor i gang med det nye skoleår, som samtidig markerer, at vi tager hul på skolereformens

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2014 Siden sidst Kære forældre på Karup Skole og andre interesserede. Hermed følger skoleårets næstsidste månedsinformation. Arbejdet med skolereformen. Ledelsen og personalet

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

Forældretilfredshed 2015

Forældretilfredshed 2015 Antal svar: 23, svarprocent: 77% INFORMATION OM UNDERSØGELSEN Forældretilfredshed 2015 er et samarbejde mellem Daginstitutionernes Lands-Organisation (DLO) og konsulentvirksomheden SURVIO. Formålet er

Læs mere

Juni måneds nyhedsbrev til forældre

Juni måneds nyhedsbrev til forældre Juni måneds nyhedsbrev til forældre 9. klasses sidste skoledag Torsdag havde 9.G sidste skoledag. Det blev en super god dag med morgenmad, fantastiske parodier af lærerne, en flot fotoserie som lærerne

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren.

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren. UGEBREV nr. 28 uge 11 Årgang 6 Tidlig Sfo Efter påskeferien, nærmere bestemt fredag den 1. april, kommer der nye børn på friskolen. Der starter 9 børn i Tidlig SFO, som selvfølgelig bliver til den nye

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole SKOLEREFORM 2014 FILM OM SKOLEREFORMEN https://publisher.qbrick.com/embed.aspx?mid=9991a52e SKOLEREFORMENS FORMÅL Folkeskolereformen skal gøre en god folkeskole bedre. Vi skal bygge videre på folkeskolens

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

Har du lyst til at være sammen med dine kammerater til et anderledes

Har du lyst til at være sammen med dine kammerater til et anderledes Nu skal du vælge! Ku du tænke dig et spændende valgfag? Har du lyst til at være sammen med dine kammerater til et anderledes fag? Ku du tænke dig at møde nye kammerater fra de andre afdelinger: Østre,

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

Måneds-nyt december 2014

Måneds-nyt december 2014 Måneds-nyt december 2014 Børnehuset Rævehøj, Søbanke Naturbørnehave og Humble Skole Nyt fra Humble Skole / v. Merete Borch Julestemningen bredte sig og smukt var resultatet, da vi fredag d. 28/11 kunne

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Jeg glæder mig til at bo på Sedenhuse

Jeg glæder mig til at bo på Sedenhuse Jeg glæder mig til at bo på Sedenhuse Interview med seks af de unge der skal flytte på Sedenhuse i november. Af Ole Dan Jensen og Stig Sørensen, fagkonsulenter i H&P, juni 2009. Gitte Nø., David, Nynne,

Læs mere

85 svar. Tilhørsforhold (85 svar) Trivsel. Er du glad for at gå på Gylling Efterskole? (12 svar) Har du nære venner på efterskolen?

85 svar. Tilhørsforhold (85 svar) Trivsel. Er du glad for at gå på Gylling Efterskole? (12 svar) Har du nære venner på efterskolen? 85 svar Accepterer svar Tilhørsforhold (85 svar) 69,4% Er du nuværende elev på Gylling Efterskole? Er du tidligere elev på Gylling Efterskole? Er du forældre til en nuværende eller tidligere elev på Gylling

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Forældretilfredshed 2016

Forældretilfredshed 2016 Forældretilfredshed 016 Antal svar: 5, svarprocent: 79% INFORMATION OM UNDERSØGELSEN Forældretilfredshed 016 er et samarbejde mellem Daginstitutionernes Lands-Organisation (DLO) og konsulentvirksomheden

Læs mere

Skole Hjem Nr. 189 December 2006

Skole Hjem Nr. 189 December 2006 Skole Hjem Nr. 189 December 2006 1 Afsked Det er ikke første gang og bliver måske heller ikke sidste gang i dette skoleår, at vi i Kontakt må skrive om afsked. Det skyldes hovedsagelig, at flere nu har

Læs mere

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO.

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO. Personale nyt: Dorthe Ziegler pædagog i jobtræning i Solstråle afdelingen, er ikke at finde i Bh.kl.B. og Solstrålen hver dag, idet hun er tilkaldevikar i andre institutioner. Så er der arbejde dér en

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Skolenyt Skolenyt juni 2013 1

Skolenyt Skolenyt juni 2013 1 Skolenyt Skolenyt juni 2013 1 Afslutning af skoleåret Nu nærmer sommerferien sig, og i skolen er der travlt med at få afsluttet skoleåret. I dag deltager alle elever i idrætsdag, og det er dejligt at se

Læs mere

Ledelsens årsberetning 19. april 2016

Ledelsens årsberetning 19. april 2016 Ledelsens årsberetning 19. april 2016 2015 var et begivenhedsrigt år på Sejergaardsskolen. Det var året, hvor vi så småt skulle se, hvordan skolereformens implementeringer fungerede, og om de ønskede effekter

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering Idrætsefterskolen Ulbølle

Undervisningsmiljøvurdering Idrætsefterskolen Ulbølle Undervisningsmiljøvurdering Idrætsefterskolen Ulbølle Arbejdet med undervisningsmiljøvurdering på Idrætsefterskolen Ulbølle tager afsæt i elevholdet 2010/11 og afvikles i november måned 2010. Formålet

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til!

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til! Kære Vi glæder os til, at du skal begynde her i Herslev Børnehus Vi byder dig velkommen dag d. /, kl. hvor vil tage imod dig og din mor og far. Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune.

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Program Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Hedelandsfestival 2014 arrangeres igen i år, af Reerslev Fritids- og Ungdomsklub

Læs mere

Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015

Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015 Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015 SkoleNyt oktober 2014 Indledning Så kom vi i gang med det nye skoleår. I skrivende stund har vi været igennem syv uger. Børn og voksne har mærket på deres

Læs mere

Nyhedsbrev Alme Skoles SFO februar 2016.02.21

Nyhedsbrev Alme Skoles SFO februar 2016.02.21 Nyhedsbrev Alme Skoles SFO februar 2016.02.21 Kære forældre Håber I alle har nydt en uges vinterferie sammen med familie eller venner. Vi glæder os til at tage imod jeres børn på mandag, til nye aktiviteter

Læs mere

Kære forældre. Nyt fra indskolingen

Kære forældre. Nyt fra indskolingen Kære forældre Med denne udgivelse vil vi meget gerne ønske jer alle en rigtig god december; og naturligvis en rigtig Glædelig Jul og et Godt og Lykkebringende Nytår, når vi kommer dertil. Samtidig vil

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Opsummering af trivselsundersøgelsen

Opsummering af trivselsundersøgelsen Opsummering af trivselsundersøgelsen Den første tid på KG Kun 6% af eleverne oplevede IKKE, at de blev modtaget godt ved skoleårets begyndelse. I kommentarfeltet er det særlig introturene, som bemærkes

Læs mere

Ugebrev uge 41 gruppe 2

Ugebrev uge 41 gruppe 2 Ugebrev uge 41 gruppe 2 Så blev det endeligt tid til ugebrev igen. Det har jo været en tid med vikarer, da jeg har været syg. Jeg tror dog at det er gået ok. Vi var jo på besøg på en æbleplantage i sidste

Læs mere

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. April 2012 Så blev det forår... jubii!!! Huset summer af liv. Vi nyder det gode vejr, og bruger

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Forældreperspektiv på Folkeskolereformen

Forældreperspektiv på Folkeskolereformen Forældreperspektiv på Folkeskolereformen Oplæg v/ personalemøde på Hareskov Skole d. 23. januar 2014 Tak fordi jeg måtte komme jeg har glædet mig rigtig meget til at få mulighed for at stå her i dag. Det

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Kære elever og forældre.

Kære elever og forældre. Flakkebjerg den 3. februar 2015 Kære elever og forældre. Se,se,se, i nat er faldet sne. Nu bli r der fest og glæde, nu skal vi ud med slæde. Se,se,se! I nat er faldet sne. Så kom den endelig sneen, som

Læs mere

Velkommen til Birkerød Skole

Velkommen til Birkerød Skole Infomøde 8. dec. 2015 Velkommen til Birkerød Skole Information om start i Førskole-SFO og børnehaveklasse INDHOLDSFORTEGNELSE Forord...... 3 Organisering... 4 Mantra... 4 Førskole-SFO....... 6 Børnehaveklasser....

Læs mere

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest Hold øje uge 47 Sidste efterårsmåned er ved at rinde ud. En enkelt uge har vi tilbage, før julemåneden og dermed vinteren er over os. På den ene side er der stadig lang tid til årsskiftet, og samtidigt

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

Nyhedsbrev, februar / marts 2015 GODT NYTÅR! TAK FOR SIDST. Fællesmøder med Lokalforum

Nyhedsbrev, februar / marts 2015 GODT NYTÅR! TAK FOR SIDST. Fællesmøder med Lokalforum Nyhedsbrev, februar / marts 2015 GODT NYTÅR! Måske en lidt sen nytårshilsen, men da dette er det første nyhedsbrev i 2015, er det vel på sin plads at starte med det. Vi ser frem til 2015 med forventning.

Læs mere

Nyhedsbrev december 2013. STU 2 i Møllehuset

Nyhedsbrev december 2013. STU 2 i Møllehuset Året 2013 er ved at nærme sig sin afslutning og det er tid til at kigge tilbage på det første halve skoleår. Det har været et helt fantastisk halvt år med masser af undervisning, aktivitet og gode, sjove

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!!

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! 7.c + klasselærere startede i mandags med et virksomhedsbesøg hos E.L.M, hvor de blev undervist i, hvordan en virksomhed arbejder

Læs mere

Krabber og Søstjerner

Krabber og Søstjerner Krabber og Søstjerner Telefonnummer: 76 16 64 90 Mail: gudl@esbjergkommune.dk www.tarphagevej.esbjergkommune.dk Kære nye forældre Personalet ønsker med denne lille pjece at byde dig/jer som forældre velkommen,

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm. Nyhedsbrev uge 1-2013 Side 1 Godt nytår! Side 3 Børnehaven Side 2 Side 5 Kalender, kontakt mm. Godt nytår! Nytåret er en oplagt anledning til at kigge tilbage på året der gik, tid til evaluering, hvordan

Læs mere

Velkommen på Julemærkehjem

Velkommen på Julemærkehjem Velkommen på Julemærkehjem Hvad er et Julemærkehjem? Et Julemærkehjem er et tilbud til børn, der i løbet af et 10-ugers ophold får hjælp til at få styrket selvværdet, en sundere livsstil og muligheden

Læs mere

STAFETTEN December - Januar - Februar 2014-2015

STAFETTEN December - Januar - Februar 2014-2015 STAFETTEN December - Januar - Februar 2014-2015 Hej alle sammen! Jule er ved at være over os og inden vi se os om skriver vi 2015. Jeg vi derfor på Kloster Spejdernes vegne gerne benytte lejligheden til,

Læs mere

SOMMER hold øje 2014 - uge 26

SOMMER hold øje 2014 - uge 26 SOMMER hold øje 2014 - uge 26 Kære alle. Så er det slut med skoleåret 2013-2014. Vi glæder os nok ALLE til ferien, men inden længe glæder vi os også til igen at se vore venner og de andre bøffer. Så er

Læs mere

HUSK nu at sætte X i kalenderen

HUSK nu at sætte X i kalenderen Nyhedsbrev uge 45 2014 Side 1 HUSK NU!!!! Side 5 Spilleaften Side 2 Nyt fra Troels Side 6 Filuren Side 3 Det forsvundne forår vol.2 Side 7-10 Børnehaven Side 4 Fra Vejrumbro by Side 11 Kalender, rengøring

Læs mere

Workshops på Hovedbiblioteket:

Workshops på Hovedbiblioteket: 2.kvartal Klik på linket og hop direkte til den workshop du er interesseret i at vide mere om. Workshops på Hovedbiblioteket: Workshop 1: Lege Mindstorm First LEGO League Workshop 2: Sonic Pi Tænk musik

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

Henrik. September 2008 Side 3

Henrik. September 2008 Side 3 Der er mennesker, der har brug for dig - og måske har du brug for dem! Flere i vores fællesskab oplever at timerne bliver lange, når den ene dag efter den anden går uden at tale med nogen. For dem er det

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Gødvadskolens SFO og Fritidsgården

Nyhedsbrev nr. 4. Gødvadskolens SFO og Fritidsgården Nyhedsbrev nr. 4. Gødvadskolens SFO og Fritidsgården Vi kører derudad med fuld fart - Og så er det godt med flittige mekanikere og eget værksted. Bedre sent end aldrig så kom endelig nyhedsbrev nr. 4.

Læs mere

Velkommen til Gadekæret

Velkommen til Gadekæret Velkommen til Gadekæret Velkommen til Gadekæret Gadekæret er tegnet af arkitektgruppen Regnbuen og institutionen åbnede i 1998 og var med i en konkurrence om fremtidens daginstitutioner. Gadekæret er

Læs mere

Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09

Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09 Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09 Af cand pæd psych Lisbeth Lenchler-Hübertz og familierådgiver Lene Bagger Vi har gennem mange års arbejde mødt rigtig mange skilsmissebørn,

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2013 Fredagsbrev nr. 737 Næste uger: 26. april 29+30+01 01. maj 02. maj St. bededag VH fri Lærer - oprydning 2 t. 4.kl.-Audebo Pumpest-NR Mærkedag: 26. april 02. maj

Læs mere

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012 Kære forældre! Fredag den 6. januar 2012 Kære alle Velkommen tilbage til et nyt halvår på friskolen. Jeg håber, at I alle har haft en god juleferie også dem af jer, som har skullet arbejde nogle af dagene

Læs mere

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Kort præsentation af kandidater Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Skolebestyrelsesvalg 2014 På valgmødet i april var der 9 forældre, der meldte sig som kandidater til skolebestyrelsesvalget. En

Læs mere

Ødsted-Jerlev Børnehus Førskolepolitik

Ødsted-Jerlev Børnehus Førskolepolitik Ødsted-Jerlev Børnehus Førskolepolitik Forord I Ødsted-Jerlev Børnehus sætter vi stor fokus på førskolearbejdet med de børn, som skal starte i skole det kommende skoleår. Formålet med førskolearbejdet

Læs mere

November måneds nyhedsbrev til forældre

November måneds nyhedsbrev til forældre November måneds nyhedsbrev til forældre Avisen i Undervisningen Kære forældre. 8. årgang på Lindebjergskolen deltager hvert år i en landsdækkende konkurrence om at producere en avis med et bestemt tema.

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon S K O L E N Y T Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes Francis Bacon Vildbjerg Skole November 2011 November 2011 1. Åbent hus for forældre 3.A skole/hjem

Læs mere

Hvad synes du om dit liv på Granhøjen?

Hvad synes du om dit liv på Granhøjen? ANALYSE AF BEBOERTILFREDSHEDEN PÅ GRANHØJEN 2016 BAGGRUND: Analysen er lavet på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse, der er uddelt til Granhøjens beboere i marts 2016. Der er uddelt i alt 130 skemaer,

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

Måneds-nyt december 2015

Måneds-nyt december 2015 Måneds-nyt december 2015 Børnehuset Rævehøj & Humble Skole Nyt fra Humble Skole / v. Merete Borch Det var rigtig dejligt, atter så småt at starte på Humble Skole efter mit sygefravær - dejligt gensyn med

Læs mere

UGEBREVET. Indbydelse og program sendes med dette Ugebrev, så I kan selv orientere jer om flere detaljer.

UGEBREVET. Indbydelse og program sendes med dette Ugebrev, så I kan selv orientere jer om flere detaljer. UGEBREVET DATO: 14. november 2014 NR.: 12. 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever 2 lærere

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere