Præsentation af praksis- Lægerne i Svenstrup. Præsentation af lægerne: Præsentation af praksis: Praksis indehaves af lægerne:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Præsentation af praksis- Lægerne i Svenstrup. Præsentation af lægerne: Præsentation af praksis: Praksis indehaves af lægerne:"

Transkript

1 Præsentation af praksis- Lægerne i Svenstrup Præsentation af lægerne: Praksis indehaves af lægerne: Mette Fredberg Greth, Født 1975, Speciallæge i almen medicin i 2011 Morten Huse Koldsø, Født 1974, speciallæge i almen medicin 2009 Sture Winsløv,Født 1965, speciallæge i almen medicin 1999 Rene Hald Pedersen,Født Speciallæge i almen medicin 1994 Jørgen Peter Ærthøj, Født 1952, speciallæge i almen medicin 1994 Bente Vyberg, Født 1953, Speciallæge i almen medicin 1995 Alle læger er Tutorlæger. Vi har fordelt ansvarsområder mellem os, således at Morten Koldsø og Bente Vyberg er hovedansvarlige for uddannelsesforløb i praksis. Alle læger deltager i supervision 4 af 6 læger er fuldtidsarbejdende i praksis, Jørgen Peter Ærthøj arbejder deltid i praksis da han desuden er chef for Kvalitetssikringsenheden i regionen. Mette Fredberg Greth arbejder ligeledes deltid da hun er ansat i lægemiddelenheden. Præsentation af praksis: Vores praksisadresse er Tingstedet 8, 9230 Svenstrup Telefon: Fax : laegerneisvenstrup@gmail.com Hjemmeside: Vi har indrettet os i spritnyt stort dejligt velfungerende lægehus som vi flyttede ind i januar V i har fine

2 konsultationslokaler til 2 uddannelseslæger på en gang, har desuden plads til studenterundervisning. Vi har aktuelt tilknyttet 9000 patienter, har aktuelt begrænset åben for tilgang. Fuldt udstyret med moderne telefonanlæg og EDB ( Medwin- systemet) Vi kører på driftcenter. Praksis er tilsluttet webreg, og datafangstmodul vedrørende diabetespatienter og KOL. Praksis har været tilsluttet Det Fælles Medicinkort (FMK) siden januar Praksis ICPC koder alle konfrontationskontakter. EKG og Lungefunktionsundersøgelser er fuldt integreret i Edb- systemet. Der køres en stram politik vedrørende benzodiazepinforbrug, hvor udskrivning er systematiseret. Kontrol af diabetes, hjerte-kar sygdom,asthma og KOL er systematiseret. Vi arbejder med systematisering af de øvrige store, kroniske sygdomsgrupper. Forebyggelseskonsultationer vedrørende kardiovaskulær sygdom,kol og osteoporose er systematiseret Personale: Vi har 6 personaler ansat hver på 30,5 timer ugentligt. 3 sygeplejersker : Inger Jensen, født 1958 Annie Rye, født 1964 Benita Nicolajsen, født sekretærer: Birgit Joelsen, født 1959 Dorte Hahmann Søndergaard, født 1970

3 Pia Jønsson, født 1970 Aktuelle uddannnelseslæger: Britt Plambæk Nielsen. Hoveduddanelsesstilling i almen medicin. Starter i fase 2 i marts Martin Simonsen. Hoveduddannelses stilling i almen medicin. Ophører i fase 1 i februar Dagligdagen Praksis er åben fra kl Onsdag fra Dagen starter kl. 8, ( en enkelt sygeplejerske dog kl ) således at aflæsning af urindyrkninger m.m er klar til telefontidens start. Alle læger incl. uddannelseslæger har telefontid 8-9. Her kan evt. nås konsultationer imellem telefonerne. Herefter har alle konsultationer frem til klokken 12. Middagspause Vi tilstræber at vi alle samles og spiser sammen Lægekonference man-tir og tor-fra fra Konsultationer igen frem til Lægerne skiftes til akutfunktionen i huset, indbefattende. receptgodkendelser og postgodkendelse r elektronisk. Akutte sygebesøg. Vi har købt en praksisbil således at sygeplejersker og uddannelseslæger kan deltage i sygebesøg, ikke mindst opsøgende hjemmebesøg som vi har systematiseret. Onsdage har vi planlagt enten undervisning eller personalemøder kl Fredag fælles briefing Uddannelseslægen Lægen arbejder i praksis 37 timer ugentligt, og det tilstræbes at lægen møder hver dag klokken 8. Onsdag er der mulighed for senere arbejdstid. Vi tilstræber ved introduktionssamtale at tilrettelægge arbejdstiden ud fra individuelle ønsker og behov i det omfang det lader sig gøre. Der vil være fri med løn til de obligatoriske kurser afhængig af uddannelsestrin. Derudover vil der være mulighed for deltagelse i kurser idet omfang praksis finder det relevant.

4 Fravær ved sygdom, ferie, barns sygedag, omsorgsdage og barsel aflønnes i henhold til overenskomsten. Alt planlagt og ikke planlagt fravær meddeles praksis hurtigst muligt. Ved sygdom kontaktes på direkte nummer Alle uddannelseslæger modtager introduktion efter program. Der tilbydes konsultationer som føl antal og varighed afhængig af uddannelsestrin. Der bliver introduceret i EDB og laboratoriefunktioner. Efterhånden mundende ud i selvstændige konsultationer. Der er daglig supervision på 20 min. Som udføres af lægerne på skift en uge ad gangen. Vi lægger desuden vægt på løbende ad-hoc supervision. Introduktions-,justerings- og slutevalueringssamtaler planlægges og afholdes i overensstemmelse med bestemmelserne. Uddannelelseslægen udfylder hver måned et skema over afvigelser fra normal arbejdstid. Det vil sige sygdom, kurser og lignende. Skemaet indsendes til lønkontoret på regionen der for varetager lønudbetalingen. Praktiske forhold Lokaler: Uddannelseslægen råder over eget, fuldt udrustet konsultationsrum. Laboratorie: Jævnfør introduktionsprogrammet introduceres uddannelseslægen til laboratoriet. Laboratoriet betjenes af en af de tre sygeplejersker. Laboratorieundersøgelser: Hg, BS, SR, CRP og INR udføres i praksis. Der laves urinstix, urin-hcg, mikroskopi og dyrkning med resistens. Blodprøver: Tages i laboratoriet efter forudgående bestilling af læge via Webreq. Analyseres mestendels på Aalborg Sygehus. Mindre børn sendes til blodprøve tagning på sygehus laboratoriet. Mikroskopi: Fasekontrast mikroskop findes i laboratoriet. Urin mikroskopi udføres af sygeplejerske, øvrige mikroskopier af læge. EKG: Findes i sygeplejerske konsultationsrum 1. Udføres af sygeplejerske. Elektronisk integration i journal. Vitalografi: Findes i sygeplejerske konsultationsrum 1. Udføres af sygeplejerske. Optagelse i hvile, efter anstrengelse eller efter beta 2 agonist. Elektronisk integration i journal. Hjemme BT: Udlånes efter instruktion af sygeplejerske. Praksis råder over et begrænset antal så der kan være ventetid.

5 Peak flow metre: Kan købes i praksis efter instruktion ved sygeplejerske. Podninger: Podeudstyr forefindes i hvert konsultationsrum. Praksis har vejledning vedrørende relevant brug af prøvemateriale og medier. Øvrige: Udover blodprøver sendes urin og fæces til undersøgelse på Aalborg sygehus. Instrumenter: GU instrumenter forefindes i hvert konsultationsrum. Spiral oplægningsinstrumenter forefindes i Skadestuen. Operationsinstrumenter og andre sjældent benyttede instrumenter herunder oftalmoskop findes i Skadestuen. EDB system: Medwin på fjernserver. Station forefindes i alle konsultationsrum. Cardiosoft til integration af vitalografi og EKG. Alle pc har egen printer og internet opkobling. Praksis benytter Medibox som fagligt opslagsværk og platform for interne instrukser og lignende. Apoteker: Praksis har patienter fra et større område. Hyppigst benyttede apoteker er Aalborg: Aalborghus, Budolfi, Nørresundby, Reberbanegade, Vejgård, Svaneapoteket og Løveapoteket. Nibe: Nibe apotek. Storvorde: Sejlflod apotek. Støvring: Støvring apotek. Flere af apotekerne sender til faste håndkøbsudsalg og institutioner. Telefonsystem: Praksis råder over moderne telefonsystem hvor opkald i telefontiden går direkte til den læge som patienten måtte ønske. Praksis almindelige nummer: Direkte nummer forbeholdt samarbejdspartnere og personale: Hyppigste samarbejdspartnere: Praksis benytter alle speciallæger i området. Området tilhører geografisk Aalborg Sygehus men pga det regionale samarbejde indenfor specialerne benyttes også sygehusene i specielt Farsø og Hobro. Praksis har et godt samarbejde med den lokale hjemmepleje. Kommunikationen foregår elektronisk via korrespondance modul i Medwin eller telefonisk. Der er udarbejdet en telefonliste med de mest brugte telefonnumre til vores samarbejdspartnere. Telefonlisten findes i Medibox. Dårlige patienter:

6 Praksis råder over akut kasse med ilt udstyr. Findes i Skadestuen. Praksis har egen hjertestarter. Introduktionsprogram: Introduktionsprogrammet tilrettelægges individuelt efter den enkelte læges behov og uddannelsestrin. Overordnet set søges uddannelsesprogrammet afviklet over 1-2 uger. Vi lægger vægt på grundig introduktion til huset. Indbefattet i uddannelsesprogrammet er en halv til en hel dag med fælles konsultationer med hver af husets fem faste læger. Dette for at lære hinanden bedre at kende og facilitere at uddannelseslægen kan bruge alle husets læger som tutorlæger. Derudover er der programsat tid med sygeplejerske både i forhold til laboratoriet og sygeplejerske konsultationsfunktionerne. Der er også afsat tid i sekretariatet mhp introduktion til papirgangen i huset, arbejdstilrettelæggelse, visitation og andet. Introduktionssamtalen søges afholdt inden for de første to uger. Eksempel på introduktionsprogram: Mandag d Tirsdag d Onsdag d Introduktion til huset Fælles konsultationer og Jørgen Peter Ærthøj. Fælles konsultationer 9-12 og Sture Winsløw. Fælles konsultationer 9-12 og René Hald Pedersen. Torsdag d Introduktion til sygeplejerske funktionerne og laboratoriet og introduktion til sekretariatet. Fredag d Friholdt. Yderligere introduktion efter behov eller start med egne patienter. Konsultationslængden søges afpasset uddannelseslægens behov. Typisk afsættes 20 min. per konsultation i starten. Dette tidsrum afpasses under ansættelsen således at det typisk ender med 4 eller 5 patienter per time. Der er mulighed for at afsætte dobbelttider efter behov. Uddannelseslæger på fase 1 niveau eller højere skal i løbet af ansættelsen tage del i husets interne akut-læge funktion som beskrevet i praksis præsentationen. Vagtdeltagelse:

7 Alle uddannelseslæger skal introduceres til lægevagten som en væsentlig funktion i almen praksis. Der tilstræbes 2-3 følgevagter i hver halv-årlig ansættelse. I introduktionsstilling og hoveduddannelsesstilling er der mulighed for selvstændigt at køre vagter efter at have deltaget i vagtkursus og opfyldt krav om følgevagter.

Vi har aktuelt tilknyttet 9400 patienter, har aktuelt åben for tilgang for postnummeret 9230.

Vi har aktuelt tilknyttet 9400 patienter, har aktuelt åben for tilgang for postnummeret 9230. Præsentation af praksis - Lægerne i Svenstrup Præsentation af lægerne: Praksis indehaves af lægerne: Morten Huse Koldsø, Født 1974, speciallæge i almen medicin 2009 Sture Winsløv, Født 1965, speciallæge

Læs mere

Vi har aktuelt tilknyttet 9400 patienter, har aktuelt åben for tilgang for postnummeret 9230.

Vi har aktuelt tilknyttet 9400 patienter, har aktuelt åben for tilgang for postnummeret 9230. Præsentation af praksis - Lægerne i Svenstrup Præsentation af lægerne: Praksis indehaves af lægerne: Morten Huse Koldsø, født 1974, speciallæge i almen medicin 2009 Sture Winsløv, født 1965, speciallæge

Læs mere

Vi er i samarbejde med Lægerne Venusvej afd. Øst. (Marianne Bendtsen og Troels Kjær Hansen).

Vi er i samarbejde med Lægerne Venusvej afd. Øst. (Marianne Bendtsen og Troels Kjær Hansen). PRAKSIS HISTORIE Tidligere Lægepraksis : Gothersgade 57, 7000 Fredericia. Periode: 1917-2003 Nu Lægekompagniet Tina Asp Hansen, Maribel Kjærhus, Lis Thomsen, Mogens Zarling Venusvej 2, 7000 Fredericia.

Læs mere

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb.

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Praksisbeskrivelse Beliggenhed: Them Lægepraksis, Mølleløkken 7, 8653 Them Hjemmeside: www.themlaegepraksis.dk E-mail: them@themlaegepraksis.dk

Læs mere

PRAKSISBESKRIVELSE, LÆGERNE SANDVEJ OG LYNGHOLM

PRAKSISBESKRIVELSE, LÆGERNE SANDVEJ OG LYNGHOLM PRAKSISBESKRIVELSE, LÆGERNE SANDVEJ OG LYNGHOLM Lægerne Sandvej og Lyngholm, Otte Ruds Gade 98, 1 tv, 8200 Århus N. Tlf 86168544 PRÆSENTATION AF PRAKSIS, LÆGER OG PERSONALE Praksis er en to-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

PRAKSISBESKRIVELSE. Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv.

PRAKSISBESKRIVELSE. Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv. PRAKSISBESKRIVELSE Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv.dk Hjemmeside: www.lhv.dk Christian mobil: 22555885 Daniel mobil: 20913013

Læs mere

INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN.

INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN. INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN. Velkommen til praksis LÆGERNE MARGRETHEVEJ 6 6500 VOJENS telefon 7454 1735 / fax 7459 1735 Vi glæder os til at se dig. Vi er en klinik der har haft uddannelseslæger alle

Læs mere

Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa.

Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa. Praksisbeskrivelse Læge Ida Gjessing, Ramsherred 8, Aabenraa Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa. Klinikken

Læs mere

Der er ansat en bioanalytiker, som betjener alle praksis. Det øvrige personale er ansat i de enkelte praksis.

Der er ansat en bioanalytiker, som betjener alle praksis. Det øvrige personale er ansat i de enkelte praksis. Orientering til uddannelseslæge Beskrivelse af praksis: Lægepraksis Morten Toftager er en solopraksis i en samarbejdspraksis i Lægehuset i Kerteminde. Lægehuset på Birkevej 2 i Kerteminde er opført i 1976.

Læs mere

Praksisbeskrivelse for uddannelseslæger i Brørup lægehus:

Praksisbeskrivelse for uddannelseslæger i Brørup lægehus: Praksisbeskrivelse for uddannelseslæger i Brørup lægehus: Indhold: Værdigrundlag og visioner: Side 1 Historie: 1 Patientgrundlag: 2 Læger og personale: 2 Arbejdsdagen i Brørup lægehus: 3 Supervision af

Læs mere

Præsentation af praksis

Præsentation af praksis Præsentation af praksis Læge Annemette Als, Kongevej 37, 6300 Gråsten, Tlf.nr. 74 65 48 20 Indledning I 1995 blev Annemette Als praktiserende læge i den ene kompagniskabs-praksis i Lægehuset i Gråsten.

Læs mere

LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129

LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129 LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129 Praksisbeskrivelse Adresse: Lægerne Middelfartvej 129, Middelfartvej 129, 1., 5200 Odense V Tlf.: 66 16 63 35 E-mail: Hjemmeside: Hannenybo@dadlnet.dk, mettehesselbjerg@hotmail.com,

Læs mere

Trustrup lægehus, Århusvej 190, 8570 Trustrup. Tlf. 8633 4211. Fax 8633 4775. Praksisbeskrivelse

Trustrup lægehus, Århusvej 190, 8570 Trustrup. Tlf. 8633 4211. Fax 8633 4775. Praksisbeskrivelse Praksisbeskrivelse Vi hedder Trustrup lægehus og ligger i en landsby med et ganske stort opland ca. 10 km fra Grenaa og 50 km fra Århus. Vore patienter er en blanding af land- og byboere, mange ældre mennesker

Læs mere

Præsentation af Lægehuset og uddannelsesforløb.

Præsentation af Lægehuset og uddannelsesforløb. Præsentation af Lægehuset og uddannelsesforløb. Beskrivelse af praksis: Lægehuset i Stenstrup, Egevænget 4, 5771 Stenstrup. Tlf. 6226 1015 e-mail: info@laegehusetistenstrup.dk Historie: Stenstruplægerne

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk

Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk Historie: I 2007 købte Elisabeth Schmidt og Herdis Brødbæk et ydernummer af Ole Vissing. Dengang lå praksis i Grønnegade i centrum af Odense. I 2009 købte

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægerne J. B. Winsløws Vej

Praksisbeskrivelse Lægerne J. B. Winsløws Vej Historie Januar 2005 blev APU Odense (almen praksis med tilknytning til Syddansk Universitet) etableret, efter opkøb af 4 lokale solo praksis. Praksis var da ejet af APU fonden, som var etableret af Amtsrådsforeningen

Læs mere

Lægerne Toldbodvej I/S

Lægerne Toldbodvej I/S Lægerne Toldbodvej I/S Velkommen Velkommen som læge hos Lægerne Toldbodvej. Praksis er en 3-mands kompagniskabspraksis i hjertet af den maritime købsstad Svendborg. Kompagniskabet består af Gorm Palludan

Læs mere

Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Klinikken Lægerne Elsebeth Rasmussen Inger Ahnfeldt-Mollerup Peder Ahnfeldt-Mollerup

Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Klinikken Lægerne Elsebeth Rasmussen Inger Ahnfeldt-Mollerup Peder Ahnfeldt-Mollerup Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Gunhilds Plads 4 A, Vejle Tlf. 75836222 eller 75822708 Hjemmeside: www.lægehusetvejle.dk Lægehuset ligger midt i Vejle by, tæt på apoteker og gågade,

Læs mere

Information til læger under uddannelse i Lægehuset, Jacob Gades Allé, Vejen.

Information til læger under uddannelse i Lægehuset, Jacob Gades Allé, Vejen. Information til læger under uddannelse i Lægehuset, Jacob Gades Allé, Vejen. Velkommen! Du har i forbindelse med din uddannelse fået plads i vores lægehus. Hermed lidt information om lægehuset, personale,

Læs mere

Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som en integreret element i Inspektorordningen.

Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som en integreret element i Inspektorordningen. Vejledning Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som en integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er indsamle og beskrive centrale elementer på en afdeling

Læs mere

BESKRIVELSE AF PRAKSIS

BESKRIVELSE AF PRAKSIS BESKRIVELSE AF PRAKSIS Lokalisation Lægerne Eithz og Væsel JC Stillingsvej 37 7800 Skive Tlf: 97521088, 26751088 Ydernr:070734 E-mail: klinik@etihz-vaesel.dk Internet adresse: www.eithz-vaesel.dk By praksis

Læs mere

Vi glæder os meget til at se dig og at arbejde sammen med dig i vores klinik.

Vi glæder os meget til at se dig og at arbejde sammen med dig i vores klinik. Praksisbeskrivelse Lægerne Sønderåparken Borgvold 14 D 7100 Vejle Ydernr: 052183 Vi glæder os meget til at se dig og at arbejde sammen med dig i vores klinik. Historie Klinikkens historie fører tilbage

Læs mere

Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C

Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C Beskrivelse af praksis Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Line Staehelin, læge Lars Ebbe Petersen og læge Christina

Læs mere

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb.

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Praksisbeskrivelse Beliggenhed: Them Lægepraksis, Mølleløkken 7, 8653 Them Hjemmeside: www.themlaegepraksis.dk E-mail: them@themlaegepraksis.dk

Læs mere

Praksis drives som kompagniskabspraksis fra lejede lokaler. Vi råder over 273 m2. Vi har ca 3200 patienter pr. 1.3.2015.

Praksis drives som kompagniskabspraksis fra lejede lokaler. Vi råder over 273 m2. Vi har ca 3200 patienter pr. 1.3.2015. Praksisnavn: Familielægerne Store Torv V/Lone Bækby & Rune Christiansen Store Torv 5 1.sal, t.h. 8000 Århus C Telefon:86201199, Fax:86201170.Mobil Lone: 61268620, mobil Rune: 31653277. Vores akutnummer:

Læs mere

Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro

Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro 8668 2200 Lokalisation Praksis ligger på Vestergade 22, hvortil vi flyttede i november 2003. Byens anden praksis, som vi deler vagten fredag eftermiddag

Læs mere

Beskrivelse af praksis:

Beskrivelse af praksis: Beskrivelse af praksis: Lægehuset i Uldum Ydernr.: 053058 Kirkegade 18 Tlf.: 75678900 7171 Uldum Fax: 75679247 Historie: Første læge i Uldum kom 17. august 1869. Han hed Johan Ferdinand Tesch og praktiserede

Læs mere

Fårup Lægehus. Fra 1974 blev Fårup Lægepraksis omdannet til en kompagniskabspraksis, idet daværende læge optog en kompagnon.

Fårup Lægehus. Fra 1974 blev Fårup Lægepraksis omdannet til en kompagniskabspraksis, idet daværende læge optog en kompagnon. Fårup Lægehus Historisk: I forbindelse med den kraftige udbygning af sundhedsvæsenet for mere end 100 år siden nedsatte den første praktiserende læge sig i Fårup By i 1894. Der har siden, uden kontinuitetsbrud,

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Læge Christian Vejlø

Praksisbeskrivelse. Læge Christian Vejlø Om lægehuset Praksisbeskrivelse Læge Christian Vejlø Læge Christian Vejlø er en solopraksis, som er en del af et lægehus med i alt 3 praktiserende læger samt deres personale. Yderligere er der løbende

Læs mere

Unavngivet. Beskrivelse af Simon Glenthøjs og Hanne Nielsens praksis.

Unavngivet. Beskrivelse af Simon Glenthøjs og Hanne Nielsens praksis. Beskrivelse af Simon Glenthøjs og Hanne Nielsens praksis. Lokalisation: Kerteminde Lægehus har en central beliggenhed i Kerteminde. Det ligger lige bag ved gamle Sygehus, som igen ligger i Vestergade,

Læs mere

Dette er en skabelon til et selvevalueringsskema. Skemaet indgår som en integreret element i Inspektorordningen.

Dette er en skabelon til et selvevalueringsskema. Skemaet indgår som en integreret element i Inspektorordningen. Vejledning Dette er en skabelon til et selvevalueringsskema. Skemaet indgår som en integreret element i Inspektorordningen. Formålet med skemaet er indsamle og beskrive væsentlige forhold på en afdeling

Læs mere

Beskrivelse af Lægehuset i Strib

Beskrivelse af Lægehuset i Strib Adresse: Idrætsvej 21, Strib 5500 Middelfart Tlf.: 64 40 10 66 Fax: 64 401 056 Hjemmeside: www.64401066.dk Beskrivelse af Lægehuset i Strib Læger i kompagniskabet: Vibeke Munch-Jensen født 1960 Kandidat

Læs mere

Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc.

Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc. Godkendt 1.11.2014 Martin Munk. Beskrivelse af praksis Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc.dk Historie: Jeg

Læs mere

Klinikken flyttede per 1/11 2011 fra Aalborgs ældste hus Jens Bangs Stenhus til de nuværende lokaler på Boulevarden.

Klinikken flyttede per 1/11 2011 fra Aalborgs ældste hus Jens Bangs Stenhus til de nuværende lokaler på Boulevarden. LÆGERNE BOULEVARDEN 30 Klinikken flyttede per 1/11 2011 fra Aalborgs ældste hus Jens Bangs Stenhus til de nuværende lokaler på Boulevarden. HISTORIE: Praksis har eksisteret i over tres år. Det startede

Læs mere

Præsentation af praksis, læger og personale

Præsentation af praksis, læger og personale Præsentation af praksis, læger og personale Lægerne Jesper Kjeldgaard, Alf Steen Lødrup & Ole Melskens Mikkelsen Dytmærsken 9, 8900 Randers Vi er 3 læger i gruppepraksis dvs. egne patienter og eget ydernummer,

Læs mere

Uddannelsesprogram for yngre læger i Lægeklinikken Regionshospitalet Skive.

Uddannelsesprogram for yngre læger i Lægeklinikken Regionshospitalet Skive. Uddannelsesprogram for yngre læger i Lægeklinikken Regionshospitalet Skive. Kære kommende uddannelseslæge; Velkommen til Lægeklinikken. Vi ser frem til at have dig ansat her i de næste 6 måneder. Inden

Læs mere

Beskrivelse af egen praksis:

Beskrivelse af egen praksis: Beskrivelse af egen praksis: Lokalisation: Vesterbro 101, 1. tv. 9000 Aalborg Jeg har tilmeldt ca. 1870 patienter, hvoraf 200 er børn. Der er kun ganske få gruppe II patienter. Praksishistorie: I sin tid

Læs mere

Vejledning - Selvevalueringsskema

Vejledning - Selvevalueringsskema Vejledning - Selvevalueringsskema Dette er en skabelon til et selvevalueringsskema. Skemaet indgår som en integreret element i Inspektorordningen. Formålet med skemaet er indsamle og beskrive væsentlige

Læs mere

Introduktion/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund

Introduktion/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Introduktion/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Velkommen i vores praksis. Vi håber, at du vil få et udbytterigt ophold hos os som led i din videreuddannelse. Vi vil gøre vores

Læs mere

Lægehuset i Nr. Åby PRAKSISBESKRIVELSE. Æblehaven 1 5580 Nr. Åby Tlf. 64421048. elægehuset.dk

Lægehuset i Nr. Åby PRAKSISBESKRIVELSE. Æblehaven 1 5580 Nr. Åby Tlf. 64421048. elægehuset.dk Lægehuset i Nr. Åby Æblehaven 1 5580 Nr. Åby Tlf. 64421048 elægehuset.dk PRAKSISBESKRIVELSE Introduktion Lægehuset i Nr. Åby ligger i Nr. Åby på Vestfyn, centralt beliggende i Middelfart kommune. Nr. Åby

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægehuset Søndergade 42, 9600 Aars

Praksisbeskrivelse Lægehuset Søndergade 42, 9600 Aars Praksisbeskrivelse Lægehuset Søndergade 42, 9600 Aars www.98624050.dk Den historiske baggrund for lægearbejde i Aars strækker sig tilbage til 1890 med en læge. Fra 1920 var der 2 læger i byen. Fra 1955

Læs mere

HVAD SKAL DEN STUDERENDE?

HVAD SKAL DEN STUDERENDE? 21. OKTOBER 2015 HVAD SKAL DEN STUDERENDE? Opleve at du som tutorlæge demonstrerer Sådan gør jeg, så din glæde og dit engagement ved arbejdet med patienterne smitter af på studenten. Den studerende skal

Læs mere

Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus.

Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus. Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus. Præsentation af ansættelsessted og uddannelsesforløb. Ydernr. 069701 Lægehuset Teglgade 23 8643 Ans tlf.

Læs mere

Ansættelses finder sted hos Lægerne Elmira Christensen & Dorthe Olsen, Klinikfællesskabet Nørrestræde 1, 8900 Randers fra 1/5 2013 til 31/10 2013.

Ansættelses finder sted hos Lægerne Elmira Christensen & Dorthe Olsen, Klinikfællesskabet Nørrestræde 1, 8900 Randers fra 1/5 2013 til 31/10 2013. 2. Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet. I-stillingen er halvårlig og er ikke koblet formelt til øvrige elementer i specialeuddannelsen i almen medicin. Indehaveren af denne stilling

Læs mere

Kontakt oplysninger. Generel information Antal kliniske undervisningspladser: 2 på modul 1 2 på modul 2 2 på modul 4 2 på modul 7

Kontakt oplysninger. Generel information Antal kliniske undervisningspladser: 2 på modul 1 2 på modul 2 2 på modul 4 2 på modul 7 Afdeling for træning og patientrettet forebyggelse Skaboeshusevej 100 D 5800 Nyborg Tlf. 63333 7872 Institutionens webadresse: www.nyborg.dk/da-dk/borger/sundhedsygdom/traeningoggenoptraening Kontakt oplysninger

Læs mere

Uddannelsesprogram for Yngre læger i lægehuset i Tarm.

Uddannelsesprogram for Yngre læger i lægehuset i Tarm. Uddannelsesprogram for Yngre læger i lægehuset i Tarm. Kære kommende uddannelseslæge. Velkommen til Lægehuset i Tarm! Vi ser frem til at have dig ansat i de kommende 6 måneder. Inden du starter hos os

Læs mere

Den kliniske basisuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord

Den kliniske basisuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Den kliniske basisuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Lægefaglig indstilling Hospital/sygehus: Sammensætning af kliniske basisforløb: 1. ansættelsessted 2. ansættelsessted 1. Medicinsk Afdeling,

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Historie

Praksisbeskrivelse. Historie Praksisbeskrivelse Lægerne i Langå i/s Alléen 1, 8870 Langå Ydernr. 064904 Tlf. nr. 86461399 Fax nr. 86462398 www.langaalaegerne.dk e-mail: mail@langaalaegerne.dk Lægehuset i Langå er placeret centralt

Læs mere

Med denne præsentation af Østerbrogade Lægehus ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde.

Med denne præsentation af Østerbrogade Lægehus ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde. Præsentation for uddannelseslæger Lægehuset i Østerbrogade i Faaborg Kære Uddannelseslæge. Med denne præsentation af Østerbrogade Lægehus ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde.

Læs mere

Praksis har ansat 6 veluddannede praksissekretærer, der også varetager laboratoriemæssige opgaver m.v.:

Praksis har ansat 6 veluddannede praksissekretærer, der også varetager laboratoriemæssige opgaver m.v.: Praksisbeskrivelse, Skødstrup Lægepraksis, Stationsvangen 70, 8541 Skødstrup. Præsentation af praksis, læger og personale Skødstrup Lægepraksis, Ydernr.: 061654 Stationsvangen 70, Tlf.: 8699 1655 8541

Læs mere

Præsentation af praksis, læger og personale

Præsentation af praksis, læger og personale Præsentation af praksis, læger og personale Lægerne Annette V. Lund og Ole Bülow Pedersen Ydernr.: 066834 Tjelevej 17 Tlf.nr: 8742 5010 8240 Risskov Fax nr.: 8742 5019 Praksis er en 2-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

Praktiske løsninger til forbedring af telefonisk og elektronisk tilgængelighed i almen praksis. Idèkatalog.

Praktiske løsninger til forbedring af telefonisk og elektronisk tilgængelighed i almen praksis. Idèkatalog. Koncern Praksis Udviklingsenheden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Opgang Blok D, stuen Direkte 38665315 Dato: 12. april 2012 Praktiske løsninger til forbedring af telefonisk og elektronisk tilgængelighed

Læs mere

Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet

Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet Lægerne Haslund & Ingerslev Næsbyhovedvej 5 5270 Odense N Yder nr. 042242 Tlf: 66 18 07 09 Vores praksis: September 2010 overtog vi en tomands kompagniskabspraksis

Læs mere

Lægerne Bredgade 67 Struer

Lægerne Bredgade 67 Struer Lægerne Bredgade 67 Struer Lægepraksis er beliggende tæt ved centrum af Struer og har haft lokale her siden februar 2007. Læger: Anders Dahl Ingvardsen (f. 50). Været i praksis siden 1986. Tommy Stoltz

Læs mere

Plejehjemslæge. Hands-on kursus om det at være plejehjemslæge Få ideer til samarbejde med dit plejehjem

Plejehjemslæge. Hands-on kursus om det at være plejehjemslæge Få ideer til samarbejde med dit plejehjem Plejehjemslæge Hands-on kursus om det at være plejehjemslæge Få ideer til samarbejde med dit plejehjem Program Velkomst Hvad gør I jeres praksis Praktisk eksempel fra Odense Værktøj til gennemgang af medicinlister

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Lægerne Thuesvej. Praksisbeskrivelse

Lægerne Thuesvej. Praksisbeskrivelse Lægerne Thuesvej Praksisbeskrivelse Adresse: Lægerne Thuesvej 10, 6740 Bramming. Tlf: 75 17 41 00 E-mail: sek-thuesvej@mail.dk Hjemmeside: www.gangweb.dk/thuesvej Præsentation Praksis er grundlagt af Læge

Læs mere

Med disse praktikske oplysninger om ansættelse vil vi gerne byde dig velkommen som social- og sundhedsassistentelev.

Med disse praktikske oplysninger om ansættelse vil vi gerne byde dig velkommen som social- og sundhedsassistentelev. Velkommen Med disse praktikske oplysninger om ansættelse vil vi gerne byde dig velkommen som social- og sundhedsassistentelev. Under hele din ansættelse er det Sydvestjysk Sygehus eller Psykiatri i Region

Læs mere

Introduktion til Medicinsk/Pædiatrisk afdeling, D.I.H.

Introduktion til Medicinsk/Pædiatrisk afdeling, D.I.H. Introduktion til Medicinsk/Pædiatrisk afdeling, D.I.H. Indledning Dronning Ingrids Hospital tjener som lokalsygehus for distriktet Nuuk og som landsdækkende sygehus for de øvrige distrikter. Optageområdet

Læs mere

Fælles information lægevagten ny akutaftale 4. september 2012

Fælles information lægevagten ny akutaftale 4. september 2012 Fælles information lægevagten ny akutaftale 4. september 2012 Akutaftalens 2. del med enstrenget visitation og udvidet samarbejde i akutafdelinger implementeres nu. I denne information finder du generel

Læs mere

KÆRE UDDDANNELSESLÆGE!

KÆRE UDDDANNELSESLÆGE! KÆRE UDDDANNELSESLÆGE VELKOMMEN til lægehuset på Ringgade 168 Vi glæder os til at møde dig og til dit ophold hos os Det er vigtigt for os at du får et godt ophold og vi vil gøre hvad vi kan for at det

Læs mere

Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen

Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen Støvring Støvring er en mellemstor by med ca. 7000 indbyggere og er hovedbyen i Rebild kommune. Støvring ligger ca. 20 km syd for Aalborg,

Læs mere

Dit barn og Dagplejen

Dit barn og Dagplejen Sæson 11/12 Dit barn og Dagplejen Nyttig information for Forældre Skole og Børneforvaltningen DIT BARN OG DAGPLEJEN- NYTTIG INFORMATION FOR FORÆLDRE Den kommunale dagpleje Den kommunale dagpleje er et

Læs mere

Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing,

Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing, 4.2. Introduktionsprogram Beskrivelse af praksis Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing, læge Lars Ebbe Pedersen og læge Christina Kaas Løber. At vi

Læs mere

KMD Viva. En samlet digital løsning ud mod borgeren. Koordiner en samlet indsats. Effektive digitale løsninger

KMD Viva. En samlet digital løsning ud mod borgeren. Koordiner en samlet indsats. Effektive digitale løsninger KMD Viva En samlet digital løsning ud mod borgeren Koordiner en samlet indsats Effektive digitale løsninger KMD VIVA WORKSHOP SOCIALT LEDERFORUM Fremtidens kommunikation ÉN FÆLLES RAMME FOR KOMMUNEN Integration

Læs mere

DAGENS MEDICINs KBU-GUIDE 2015

DAGENS MEDICINs KBU-GUIDE 2015 DAGENS MEDICINs KBU-GUIDE 2015 SYGEHUS LILLEBÆLT Vejle Sygehus, side 2 Kolding Sygehus, side 5 Fredericia Sygehus, side 7 KBU guide Vejle Sygehus 1. Hvilke uddannelsesforløb har jeres hospital/praksis?

Læs mere

Anette Langdahl. Anette er vores hovedansvarlige KOL sygeplejerske. Derudover tager hun sig også af børn med astma.

Anette Langdahl. Anette er vores hovedansvarlige KOL sygeplejerske. Derudover tager hun sig også af børn med astma. Hej og velkommen til vores praksis Nu er tiden kommet hvor du snart skal starte hos os og det glæder vi os til. Vi vil med dette brev fortælle dig lidt om vores praksis Lægegruppen består af Kim Kristiansen,

Læs mere

Karen Yde Hove 1967 Kandidat 1994 Godkendt som tutorlæge Uddannelsesansvarlig Censor i censorkorpset for lægeuddannelsen i Danmark

Karen Yde Hove 1967 Kandidat 1994 Godkendt som tutorlæge Uddannelsesansvarlig Censor i censorkorpset for lægeuddannelsen i Danmark Praksisbeskrivelse for lægerne i Møldrup Præsentation af praksis, læger og klinikpersonale. Lægerne i Møldrup Ydernr. 069949 Nørregade 15 9632 Møldrup Tlf: 86691833 Fax: 86691844 e-post: post@laegerneimoeldrup.dk

Læs mere

Praksisbeskrivelse, Skødstrup Lægepraksis, Stationsvangen 70, 8541 Skødstrup. Præsentation af praksis, læger og personale

Praksisbeskrivelse, Skødstrup Lægepraksis, Stationsvangen 70, 8541 Skødstrup. Præsentation af praksis, læger og personale Praksisbeskrivelse, Skødstrup Lægepraksis, Stationsvangen 70, 8541 Skødstrup. Præsentation af praksis, læger og personale Skødstrup Lægepraksis, Ydernr.: 061654 Stationsvangen 70, Tlf.: 8699 1655 8541

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Læge Kristian Egersgård Kirkestræde Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale

Praksisbeskrivelse. Læge Kristian Egersgård Kirkestræde Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale Praksisbeskrivelse Læge Kristian Egersgård Kirkestræde 2 7000 Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale Velkommen til Speciallæge i almen medicin, Kristian Egersgård, ydernr.: 055387, Tlf.:

Læs mere

Værdigrundlag Alle patienter behandles ligeværdigt. Behandlingen tager udgangspunkt i patientens ønsker og behov (patientcentreret).

Værdigrundlag Alle patienter behandles ligeværdigt. Behandlingen tager udgangspunkt i patientens ønsker og behov (patientcentreret). BHansen@health.sdu.dk 20090317 Kære: Lægerne Hansen og Stokholm Fisketorvet 4-6, 4 sal 5000 Odense C Historie Lægerne Bjarne Lühr Hansen og Kurt Stokholm startede samarbejdspraksis i 1992 og indgik kompagniskabspraksis

Læs mere

Lægerne Fjederholt, Landbo, Krogh og Schnoor

Lægerne Fjederholt, Landbo, Krogh og Schnoor Praksisbeskrivelse for Lægerne Østerbro, Skive Lægerne Fjederholt, Landbo, Krogh og Schnoor Præsentation af praksis, lægerne og personalet Lægerne Østerbro Ydernr. 069841 Østerbro 5 Tlf.: 97520900 7800

Læs mere

LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, Holstebro

LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, Holstebro LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, 1 7500 Holstebro Klinikken har ligget i Vestergade siden 2005. Praksis er en to-mands kompagniskabspraksis med 3 læger og status som delepraksis, hvilket betyder at patient-tallet

Læs mere

www.regionsjaelland.dk/sundhed/efteruddannelse/yngre-laeger Klinisk basisuddannelse praktiske oplysninger

www.regionsjaelland.dk/sundhed/efteruddannelse/yngre-laeger Klinisk basisuddannelse praktiske oplysninger www.regionsjaelland.dk/sundhed/efteruddannelse/yngre-laeger Klinisk basisuddannelse praktiske oplysninger INDHOLD Generel introduktion til den lægelige videreuddannelse Nøglebegreber Kurser - Obligatoriske

Læs mere

Praksispræsentation: Personale: Læger: 3 fuldtidslæger på 3 ydernumre, alle speciallæger i almen medicin. Sekretær: Receptionist: Sygeplejersker:

Praksispræsentation: Personale: Læger: 3 fuldtidslæger på 3 ydernumre, alle speciallæger i almen medicin. Sekretær: Receptionist: Sygeplejersker: Lægerne Slemming, Fly og Mehnert Lægerne Slemming, Fly og Mehnert Hinneruplægerne Herredsvej 25 8382 Hinnerup Ydernummer: 066656 Tlf: 8762 2070 www.hinneruplægerne.dk Praksispræsentation: Praksis er en

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UDDANNELSESSTED Medicinsk afdeling 13 Næstved Sygehus Region Sjælland

BESKRIVELSE AF KLINISK UDDANNELSESSTED Medicinsk afdeling 13 Næstved Sygehus Region Sjælland BESKRIVELSE AF KLINISK UDDANNELSESSTED Region Sjælland Udarbejdet af: Ansvarlig klinisk underviser Dorthe Tange Medicinsk afd. 13 25/5 2011 Indholdsfortegnelse: 1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold.

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Lokalisation: Klinikken er beliggende Bispebroen 2 B, 1.sal, 6100 Haderslev. Der er handikapvenlig adgang via elevator. I samme bygning findes en lægeklinik på 2. sal. Der er et

Læs mere

Specialevejledning for intern medicin: geriatri

Specialevejledning for intern medicin: geriatri j.nr. 7-203-01-90/21 Specialevejledning for intern medicin: geriatri Sundhedsplanlægning Islands Brygge 67 2300 København S Tlf. 72 22 74 00 Fax 72 22 74 19 E-post info@sst.dk Specialebeskrivelse Intern

Læs mere

Praksispræsentation, lægerne Søndergade 13:

Praksispræsentation, lægerne Søndergade 13: Praksispræsentation, lægerne Søndergade 13: Lægerne Søndergade 13, Silkeborg, ydernr.: 061107 Adresse: Søndergade 13, 1. sal, 8600 Silkeborg. Telefonnummer: 86825399 Email: (ikke personfølsomme data):

Læs mere

REDEGØRELSE. Tysk kvindes død på parkeringspladsen ved Regionshospitalet

REDEGØRELSE. Tysk kvindes død på parkeringspladsen ved Regionshospitalet Hospitalsenheden Vest Ledelsessekretaritatet Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 9927 2727 REDEGØRELSE Tysk kvindes død på parkeringspladsen ved Regionshospitalet Ringkøbing Dato 22-04-2008 PØJ/åz

Læs mere

Beskrivelse af praksis. Sct. Nicolaiklinikken ved Læge Leif Max Nielsen

Beskrivelse af praksis. Sct. Nicolaiklinikken ved Læge Leif Max Nielsen Beskrivelse af praksis Sct. Nicolaiklinikken ved Læge Leif Max Nielsen Historie Praksis blev overtaget i 1999 på Torvet 5, i Svendborg. Jeg overtog praksis efter læge Poul Haugsted. I 1995 flyttede praksis

Læs mere

Vejledning - Selvevalueringsskema

Vejledning - Selvevalueringsskema Vejledning - Selvevalueringsskema Dette er en skabelon til et selvevalueringsskema. Skemaet indgår som en integreret element i Inspektorordningen. Formålet med skemaet er indsamle og beskrive væsentlige

Læs mere

Vejledning til skemalæggere

Vejledning til skemalæggere Vejledning til skemalæggere Yngre Læger får tit henvendelser fra medlemmer, som oplever, at arbejdsplanerne ikke lever op til Yngre Lægers overenskomst. Der kan være mange grunde til, at arbejdsplanerne

Læs mere

LOGBOG. For praktik og undervisning i klinikophold akut-kronisk kurset. Stud.med. Studienummer. Sygehus. Afdeling

LOGBOG. For praktik og undervisning i klinikophold akut-kronisk kurset. Stud.med. Studienummer. Sygehus. Afdeling LOGBOG For praktik og undervisning i klinikophold akut-kronisk kurset Stud.med. Studienummer Sygehus Afdeling Kære studerende Klinik på hospitalsafdeling og almen praksis Alle studerende skal i klinikophold

Læs mere

Lægerne Nørredige Nørredige Ringkøbing

Lægerne Nørredige Nørredige Ringkøbing Lægerne Nørredige Nørredige 28 6950 Ringkøbing Klinikkens historie: Klinikken har siden 1889 haft adresse på St. Blichersvej 12 i Ringkøbing og havde dengang navnet Lægerne St. Blichersvej. Det var en

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Lægeklinikken Birthe Agerbo Gaist Gråbrødrepassagen 9, 1. th, 5000 Odense C 82134466 birthegaist@gmail.com / Klinik@birthegaist.dk Historie: Anette Møllegård startede lægeklinikken

Læs mere

Aftalen omfatter jordemødre, som har valgt at indgå i Kendt Jordemoderordningen.

Aftalen omfatter jordemødre, som har valgt at indgå i Kendt Jordemoderordningen. Lokal aftale om løn og arbejdstid indgået i henhold til aftale om lokal løndannelse og aftale om decentrale arbejdstidsaftaler mellem Sygehus Syd, Næstved Sygehus og Jordemoderforeningen. 1 Aftalens dækningsområde

Læs mere

Furesø Kommune Sundheds- og Ældreafdelingen Kvalitetsstandard for Sygepleje. Kvalitetsstandard for sygepleje i Furesø Kommune

Furesø Kommune Sundheds- og Ældreafdelingen Kvalitetsstandard for Sygepleje. Kvalitetsstandard for sygepleje i Furesø Kommune Kvalitetsstandard for sygepleje i Furesø Kommune 1 20-01-2014 Indhold Hvad er hjemmesygepleje?... 3 Hvad er formålet?... 3 Servicemål for Hjemmesygeplejen i Furesø Kommune?... 3 Hvordan henvises borgere

Læs mere

Præsentation af praksis, læger og personale

Præsentation af praksis, læger og personale Præsentation af praksis, læger og personale Lægerne Annette V. Lund og Ole Bülow Pedersen Ydernr: 066834 Tjelevej 17 Tlf 87425010 8240 Risskov. Fax: 87425019 Praksis er en 2-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

Velkommen til afdeling 242

Velkommen til afdeling 242 Information til patienter og pårørende Velkommen til afdeling 242 Kardiologi, Endokrinologi og Nefrologi Marts 2010 Medicinsk afd. 242 Ris eller ros modtager vi gerne: VELKOMMEN Med denne pjece vil vi

Læs mere

Åbyhøj Lægehus Silkeborgvej Åbyhøj Dato 23/05/2014

Åbyhøj Lægehus Silkeborgvej Åbyhøj Dato 23/05/2014 Åbyhøj Lægehus Silkeborgvej 262 8230 Åbyhøj Dato 23/05/2014 Kære uddannelseslæge Stort velkommen til dig fra os alle her fra Åbyhøj Lægehus. Vi håber, at du i den kommende tid vil komme til at trives i

Læs mere

Personlig pleje Kvalitetsstandard 2015

Personlig pleje Kvalitetsstandard 2015 Personlig pleje Kvalitetsstandard 2015 Hvad er personlig pleje? Personlig pleje er hjælp til personlig hygiejne, påklædning og måltider. Personlig pleje er for eksempel at blive vasket eller komme i bad

Læs mere

Sygeplejeintroduktion/oplæringsprogram

Sygeplejeintroduktion/oplæringsprogram Sygeplejeintroduktion/oplæringsprogram - introduktionsprogram for nye sygeplejersker ansat på Øjenafdelingen Sygehus Vendsyssel. Hjørring. Vi vil gerne byde dig velkommen som kollega her i Øjenafdelingen

Læs mere

Frodesgade 25, Esbjerg

Frodesgade 25, Esbjerg Frodesgade 27, Esbjerg Finsensgade 11, Esbjerg Frodesgade 25, Esbjerg Tangevej 10, Ribe Tangevej 6, Ribe Fritidsliv & motion Personlig udvikling og samtaler Akut Døgnstøtte Læringsforløb & kursus Café

Læs mere

Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje

Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje. Håndbogen er udarbejdet af Center for Organisation, Sundhedsog Omsorgsforvaltningen, Sjællandsgade 40, 2200 København N Juni 2011 2 Kære medarbejder

Læs mere

Gæstehuset GÆSTEHUSE. DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/

Gæstehuset GÆSTEHUSE. DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/ Gæstehuset GÆSTEHUSE DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/ Gæstedagpleje - så står du aldrig uden pasning Når du har valgt en kommunal dagplejer,

Læs mere

Dorthe Marie Olsen Nørrestræde Randers C

Dorthe Marie Olsen Nørrestræde Randers C Dorthe Marie Olsen Nørrestræde 1 8900 Randers C 2a. Præsentation af praksis, læge og personale Klinikken er etableret i dejlige store lokaler på i alt 330 kvm. Vi mener at besidde et af de største reservelægerum

Læs mere

Lungeskole. Et tilbud til mennesker med kronisk obstruktiv lidelse. Regionshospitalet Silkeborg. Diagnostisk Center Medicinsk afdeling/m3

Lungeskole. Et tilbud til mennesker med kronisk obstruktiv lidelse. Regionshospitalet Silkeborg. Diagnostisk Center Medicinsk afdeling/m3 Lungeskole Et tilbud til mennesker med kronisk obstruktiv lidelse Regionshospitalet Silkeborg Diagnostisk Center Medicinsk afdeling/m3 Hvad er lungeskolen? Lungeskolen er et syv ugers kursusforløb, som

Læs mere