Praksis drives som kompagniskabspraksis fra lejede lokaler. Vi råder over 273 m2. Vi har ca 3200 patienter pr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Praksis drives som kompagniskabspraksis fra lejede lokaler. Vi råder over 273 m2. Vi har ca 3200 patienter pr. 1.3.2015."

Transkript

1 Praksisnavn: Familielægerne Store Torv V/Lone Bækby & Rune Christiansen Store Torv 5 1.sal, t.h Århus C Telefon: , Fax: Mobil Lone: , mobil Rune: Vores akutnummer: Ydernummer: Hjemmeside: konverteres til usikkert hvornår. Praksispræsentation: Der har været lægepraksis på denne adresse siden 1886, stedet er således en af byens ældste praksis, og har mange familier i 3 og 4 generationer, fordelt i en radius på 15 km fra centrum. Praksis drives som kompagniskabspraksis fra lejede lokaler. Vi råder over 273 m2. Vi har ca 3200 patienter pr Vi råder over kvalitetsikret laboratorium. Praksis har haft status som uddannelsessted siden 1996, og klinikken råder over videoudstyr til optagelse af konsultationsforløb, som kan superviseres. Såvel sekretærer som læger deltager i små gruppebaseret efteruddannelse i Århus Amt. Det forventes, at uddannelseslægen deltager i disse aktiviteter for lægerne. Praksis har desuden sociale traditioner, som det forventes at uddannelseslægen deltager i, så som sommertur og julefrokost i december. Lægerne. Lone er født i 1974, blev læge i 2002, uddannet i Århus, Odder og Horsens. Praktiserende læge siden Har særlig interesse indenfor gyn/obst, børn, gravide mm. Er gift og har 3 døtre.

2 Rune er født i 1976, blev læge i 2005 og speciallæge i almen medicin Uddannet i Fredericia, Uldum og Århus. Har arbejdet som læge i Norge og på Grønland. Blandt særlige interesseområder kan nævnes bred intern medicin og idrætsmedicin. Er gift og har 2 børn. Personale: Ruth Dantoft er født i 1958, uddannet farmakonom og har arbejdet hos os siden Ruth er ansvarlig for EDB og hjemmesiden. Ruth arbejder 32 timer /uge. Annemette Cramer er født i 1961, uddannet farmakonom, og ansat i 2012, men har arbejdet i lægepraksis siden Annemette er ansvarlig for varelager og laboratorieudstyr. Annemette arbejder 32 timer/uge. Sekretærfunktionerne består i: telefonpasning, patientmodtagelse, skrivearbejde, EDB opdateringer og vedligeholdelse, diverse laboratoriearbejde som urinundersøgelser, blodprøvetagning, spirometri, EKG, vareindkøb m.m.. Nikola Matie er rumæner og varetager sammen med sin kone Lilli rengøringsarbejdet 2 gange om ugen. Organisering og dagsrytme: Vi passer patienterne mellem 8 16 på hverdage. Efter 16 og på søn og helligdage passes patienterne via lægevagten. Vore lægelige samarbejdspartnere i ferier og ved kursusfravær er de læger der er tilknyttet VAGTHOLD 2 og består af følgende læger: Lægerne Morten Børupsgade, Lis lund og Jette Møller Nielsen samt Steen Pennerup Ardest. Telefonsvareren sættes på ca klokken Herefter henviser telefonsvareren ved behov for akut hjælp til mobiltelefon indtil klokken 16, hvorefter lægevagten tager over. Via vagtholdet er vi med i en aflastningsordning fredag fra kl. 12. Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: Telefontid kl Konsultationstid kl. 9 11, afbrudt af kaffepause. Akutte patienten uden telefonisk aftale kl Frokost + konferencetid kl Konsultationstid kl Akutte efter aftale kl. 15, samt sygebesøg. Konferencetid med uddannelseslægen kl ved en af tutorlægerne.

3 Torsdag: Telefontid mellem , formiddagen er ellers til administration, lejlighedsbesøg eller lignende. Akutte patienter uden telefonisk aftale kl Frokost Om torsdagen er der mulighed for i fællesskab at gennemgå en faglig problemstilling, eller et emne som uddannelseslægen ønsker gennemgået eller diskuteret, samt portefølgearbejde. Hveranden torsdag er der personalemøde mellem klokken hvor uddannelseslægen også deltager, og hveranden torsdag er det udelukkende lægemøde. Konsultationstid Arbejdstid for uddannelseslægen: mandag, tirsdag, onsdag: kl.: torsdag : kl.: fredag : kl.: Præsentationssamtale: Før U.L. begynder i praksis inviteres vedkommende til en gensidig præsentationssamtale. Her vil man diskutere gensidige forventninger til den kommende uddannelsesperiode. Praksis gennemgås og U.L. vil herunder få forevist sit konsultationslokale. Den praktiske arbejdstilrettelæggelse gennemgås. Principperne for supervision omtales. Praksisbeskrivelsen forventes læst inden man starter I praksis. Introduktionsperiode og introduktionssamtale: Indenfor de 2 første uger i praksis må U.L. s kompetanceniveau erkendes og uddannelsen planlægges her udfra. U.L. får lejlighed til at se tutorlægerne arbejde i konsultationen, og ved sygebesøg, og U.L. instrueres i det praktiske/administrative arbejde. De almindelige procedurer i praksis vil blive demonstreret og gennemgået. Sideløbende med dette sker en indføring i brug af praksis' edb system og anvendelse af evt. hjælpeprogrammer. Endelig tilrettelæggelse vil ske individuelt, når vi kender U.L. s kompetencer.

4 I løbet af den 1. uge vil du bliver indført i : EDB systemet Honorartabel og tolkning af den Laboratoriegennemgang Du vil få tid til at finde dig tilrette i din egen konsultation. Du vil overvære enkelte konsultationerne på skift hos Lone og Rune og du vil efter få dage, se egne patienter i konsultationen. Du vil før start få fremsendt et brev om hvordan de første par uger er tilrettelagt. Dette program vil være afstemt i forhold til, hvilket trin i uddannelsen du er på. Den individuelle uddannelsesplan for U.L. udfærdiges ved introduktionssamtalen, der finder sted inden for de første 2 uger. Det aftales hvordan og hvornår kompetencerne skal erhverves, herunder specifikke aftaler med hensyn til evaluering og attestation af disse kompetencer. Supervision: Den første tid vil der være mulighed for daglig gennemgang af alle kontakterne med den tilknyttede læge kl. 15. Senere mere ad hoc supervision + diskussion af overordnede emner som uddannelseslæge eller tutorlæge finder relevante. Ved problemer eller usikkerhed som skal afklares med det samme, skal uddannelseslægen kontakte tutorlægen telefonisk eller via Medwins beskedfunktion. Vi forventer og ønsker at blive kontaktet ved tvivl, og vil aftale med den enkelte uddannelseslæge hvordan han/hun ønsker hjælpen. Vi står løbende til disposition for uddannelseslægen. Supervision kan ligeledes finde sted via videooptagelser af uddannelseslægens konsultationer. Vi forventer at U.L. selv tager initiativ til brug af videoudstyret. Torsdag er der mulighed for gennemgang/diskussion af større emner eller generelle problematikker. Supervisionen kan tilpasses efter hvor langt i uddannelsen man er. Uddannelseslægen skal diskutere udadrettede dispositioner med tutorlægen, ligesom al udadgående skriftligt materiale som henvisninger, attest med videre, skal forevises, hvis ikke andet er aftalt. Større og omkostningstunge (såvel menneskeligt og økonomisk) udredningsprogrammer og specielle laboratorieundersøgelser, skal før de iværksættes, drøftes med tutorlægen.

5 Det er ikke kun dig der skal lære af os, vi forventer også at få gavn af den nye viden, som du er i besiddelse af. Konferencer: U.L. deltager i aftalte fælles konferencer i lægepraksis. Daglig konference: Der er afsat ½ time til supervision ved en af lægerne (se tidligere under supervision). I starten gennemgås alle uddannelseslægens patienter, senere efter behov. Tidsrummet kan endvidere bruges til gennemgang af mere generelle problemstillinger, særligt vanskelige patientforløb eller andet relevant afhængig af uddannelseslægens behov. Det forventes at U.L. selv viser interesse og tager initiativer m.h.t. emner med mere. Daglig social snak i frokostpausen for alle. Klinikmøde: Hver torsdag er der personalemøde/lægemøde, og her er der mulighed for at tage større emner op til teoretisk gennemgang, referat fra kurser eller hvad man måtte have læst eller erfaret på anden vis, samt portefølgearbejde. Tværfaglige kurser: dage efter forudgående indkaldelse. Deltagelse i møder i vagthold 2 s efteruddannelsesgruppe: Der er 4 møder om året. Emnerne vælges i fællesskab. Møderne foregår på skift i praksis eller andet nærmere aftalt sted. Telefonkonsultation: Dette deltager du i så snart du føler dig parat, som regel efter 2 3 uger. Du vil altid have en tutorlæge ved siden af dig, da vi sidder i sekretariatet i telefontiden. Sygebesøg: Vi kører 2 4 sygebesøg ugentligt primært til terminale eller gamle patienter. Det er erfaringsmæssigt svært for disse grupper at accepterer andre læger end den de kender, men vi vil gøre vort bedste for at du også kommer til at deltage i den del af praksisarbejdet. Vi benytter os af Taxa ordningen.

6 Praktiske forhold i klinikken: U.L. skriver selv korte, relevante og dækkende notater, som læses af en af tutorlægerne i starten. Instrumentoversigt : 6 sterile kasser til brug ved operationer, 2 kasser til brug ved spiraloplægning samt diverse enkeltpakkede sterile instrumenter står i skab i laboratoriet. De rengøres og steriliseres af sekretærerne efter brug. I laboratoriet eller EKG rum findes vitalograf, fasekontrastmikroskop, EKG apparat, remedier til øreskylning, BT apparater til udlån, peak flowmetre til udlån, spacer til akut brug, hemocue apparat til måling af Hgb og blodsukker, CRP målingsudstyr, SR stativ samt utensilier til blodprøvetagning, graviditetstest samt urinstixapparat, Tympanometri/audiometri apparat. Podninger: Vi laver selv strep A test, CRP, L+D samt monospot. Chlamydiaundersøgelse af kvinder sker via selvpodning, mænd via urinprøve. Patogene tarmbakterier til SKS (glas i depotet) Neglesvamp sendes til Herning sygehus (emballage lab skuffe). Blodprøver: Kun blodprøver til pensionsattester sendes til S.S., samt enkelte regionen ikke tilbyder undersøgelse for. Alle vores prøver til regionens sygehuse afhentes dagligt ca. kl samt kl Fredage afhentes kun formiddag. Såvel læger som sekretærer tager blodprøver, blodprøvetageren er ansvarlig for korrekt CPR nummer + navn på sedlen samt at samtlige glas er mærket korrekt. Sekretærerne forbereder blodprøverne til forsendelse. EDB: Vi arbejder med Medwin. Du vil blive instrueret i brugen af en af sekretærerne. Spørg hvis du er i tvivl. Medwin vil i løbet af 2015/2016 opgraderes til Clinea.

7 Telefonanlæg: Vi har 4 linier ind med viderestilling Lokalnummer 11+12: sekretariatet 13: Uddannelseslæge 14: frokoststuen 15: Rune 16: Lone 17: Apoteker: Vores lokale apotek er LØVE apoteket men vi samarbejder med alle i byen. Alarm: Vi er tilknyttet Falck Securitas Alarmsystem. Du vil aldrig være den første der kommer eller går hvorfor et nærmere kendskab til alarmen ikke vil være nødvendigt.

Telefon: 86 20 11 99, Fax: 86 20 11 70, Mobil Jens: 21 45 65 88, Mobil Karen: 23 46 46 88.

Telefon: 86 20 11 99, Fax: 86 20 11 70, Mobil Jens: 21 45 65 88, Mobil Karen: 23 46 46 88. Praksisnavn: Lægerne Frost og Bækby Store Torv 5 1.sal 8000 Århus C Telefon: 86 20 11 99, Fax: 86 20 11 70, Mobil Jens: 21 45 65 88, Mobil Karen: 23 46 46 88. Mobil Lone: 61 26 86 20 Ydernummer: 067733

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk

Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk Historie: I 2007 købte Elisabeth Schmidt og Herdis Brødbæk et ydernummer af Ole Vissing. Dengang lå praksis i Grønnegade i centrum af Odense. I 2009 købte

Læs mere

PRAKSISBESKRIVELSE, LÆGERNE SANDVEJ OG LYNGHOLM

PRAKSISBESKRIVELSE, LÆGERNE SANDVEJ OG LYNGHOLM PRAKSISBESKRIVELSE, LÆGERNE SANDVEJ OG LYNGHOLM Lægerne Sandvej og Lyngholm, Otte Ruds Gade 98, 1 tv, 8200 Århus N. Tlf 86168544 PRÆSENTATION AF PRAKSIS, LÆGER OG PERSONALE Praksis er en to-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

PRAKSISBESKRIVELSE. Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv.

PRAKSISBESKRIVELSE. Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv. PRAKSISBESKRIVELSE Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv.dk Hjemmeside: www.lhv.dk Christian mobil: 22555885 Daniel mobil: 20913013

Læs mere

Vi er i samarbejde med Lægerne Venusvej afd. Øst. (Marianne Bendtsen og Troels Kjær Hansen).

Vi er i samarbejde med Lægerne Venusvej afd. Øst. (Marianne Bendtsen og Troels Kjær Hansen). PRAKSIS HISTORIE Tidligere Lægepraksis : Gothersgade 57, 7000 Fredericia. Periode: 1917-2003 Nu Lægekompagniet Tina Asp Hansen, Maribel Kjærhus, Lis Thomsen, Mogens Zarling Venusvej 2, 7000 Fredericia.

Læs mere

Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C

Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C Beskrivelse af praksis Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Line Staehelin, læge Lars Ebbe Petersen og læge Christina

Læs mere

Vi glæder os meget til at se dig og at arbejde sammen med dig i vores klinik.

Vi glæder os meget til at se dig og at arbejde sammen med dig i vores klinik. Praksisbeskrivelse Lægerne Sønderåparken Borgvold 14 D 7100 Vejle Ydernr: 052183 Vi glæder os meget til at se dig og at arbejde sammen med dig i vores klinik. Historie Klinikkens historie fører tilbage

Læs mere

Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Klinikken Lægerne Elsebeth Rasmussen Inger Ahnfeldt-Mollerup Peder Ahnfeldt-Mollerup

Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Klinikken Lægerne Elsebeth Rasmussen Inger Ahnfeldt-Mollerup Peder Ahnfeldt-Mollerup Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Gunhilds Plads 4 A, Vejle Tlf. 75836222 eller 75822708 Hjemmeside: www.lægehusetvejle.dk Lægehuset ligger midt i Vejle by, tæt på apoteker og gågade,

Læs mere

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb.

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Praksisbeskrivelse Beliggenhed: Them Lægepraksis, Mølleløkken 7, 8653 Them Hjemmeside: www.themlaegepraksis.dk E-mail: them@themlaegepraksis.dk

Læs mere

Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa.

Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa. Praksisbeskrivelse Læge Ida Gjessing, Ramsherred 8, Aabenraa Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa. Klinikken

Læs mere

Praksis har ansat 6 veluddannede praksissekretærer, der også varetager laboratoriemæssige opgaver m.v.:

Praksis har ansat 6 veluddannede praksissekretærer, der også varetager laboratoriemæssige opgaver m.v.: Praksisbeskrivelse, Skødstrup Lægepraksis, Stationsvangen 70, 8541 Skødstrup. Præsentation af praksis, læger og personale Skødstrup Lægepraksis, Ydernr.: 061654 Stationsvangen 70, Tlf.: 8699 1655 8541

Læs mere

Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev

Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev Præsentation af praksis, læger og personale Lægehuset Gl. Stillingvej 409 Ydernr.: 066788 Gl. Stillingvej 409, Tlf.: 8694 1950 8462 Harlev J. Fax: 8694 2609 www.laegehuseharlev.dk

Læs mere

BESKRIVELSE AF PRAKSIS

BESKRIVELSE AF PRAKSIS BESKRIVELSE AF PRAKSIS Lokalisation Lægerne Eithz og Væsel JC Stillingsvej 37 7800 Skive Tlf: 97521088, 26751088 Ydernr:070734 E-mail: klinik@etihz-vaesel.dk Internet adresse: www.eithz-vaesel.dk By praksis

Læs mere

Præsentation af praksis, læger og personale

Præsentation af praksis, læger og personale Præsentation af praksis, læger og personale Lægerne Jesper Kjeldgaard, Alf Steen Lødrup & Ole Melskens Mikkelsen Dytmærsken 9, 8900 Randers Vi er 3 læger i gruppepraksis dvs. egne patienter og eget ydernummer,

Læs mere

Præsentation af praksis

Præsentation af praksis Præsentation af praksis Læge Annemette Als, Kongevej 37, 6300 Gråsten, Tlf.nr. 74 65 48 20 Indledning I 1995 blev Annemette Als praktiserende læge i den ene kompagniskabs-praksis i Lægehuset i Gråsten.

Læs mere

Præsentation af praksis, læger og personale

Præsentation af praksis, læger og personale Præsentation af praksis, læger og personale Lægerne Annette V. Lund og Ole Bülow Pedersen Ydernr: 066834 Tjelevej 17 Tlf 87425010 8240 Risskov. Fax: 87425019 Praksis er en 2-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc.

Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc. Godkendt 1.11.2014 Martin Munk. Beskrivelse af praksis Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc.dk Historie: Jeg

Læs mere

Praksisbeskrivelse, Skødstrup Lægepraksis, Stationsvangen 70, 8541 Skødstrup. Præsentation af praksis, læger og personale

Praksisbeskrivelse, Skødstrup Lægepraksis, Stationsvangen 70, 8541 Skødstrup. Præsentation af praksis, læger og personale Praksisbeskrivelse, Skødstrup Lægepraksis, Stationsvangen 70, 8541 Skødstrup. Præsentation af praksis, læger og personale Skødstrup Lægepraksis, Ydernr.: 061654 Stationsvangen 70, Tlf.: 8699 1655 8541

Læs mere

Lægerne Toldbodvej I/S

Lægerne Toldbodvej I/S Lægerne Toldbodvej I/S Velkommen Velkommen som læge hos Lægerne Toldbodvej. Praksis er en 3-mands kompagniskabspraksis i hjertet af den maritime købsstad Svendborg. Kompagniskabet består af Gorm Palludan

Læs mere

Præsentation af praksis, læger og personale

Præsentation af praksis, læger og personale Præsentation af praksis, læger og personale Lægerne Annette V. Lund og Ole Bülow Pedersen Ydernr.: 066834 Tjelevej 17 Tlf.nr: 8742 5010 8240 Risskov Fax nr.: 8742 5019 Praksis er en 2-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

Praksisbeskrivelse for Lægerne Østervold

Praksisbeskrivelse for Lægerne Østervold Praksisbeskrivelse for Lægerne Østervold Lægerne Østervold, Østervold 20, 4.sal 8900 Randers C Tlf.: 86417900 Ydernr.: 065080 www.lægerneøstervold.dk Læger Praksis er en 3-mandskompagniskabspraksis med

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægerne Rolighedsvej

Praksisbeskrivelse Lægerne Rolighedsvej Praksisbeskrivelse Lægerne Rolighedsvej Lægerne Rolighedsvej Rolighedsvej 45 B, 1. Sal 8240 Risskov Tlf. nr: 86177911 www.86177911.dk Ydernummer : 071005 Praksispræsentation: Praksis er en kompagniskabspraksis

Læs mere

Der er ansat en bioanalytiker, som betjener alle praksis. Det øvrige personale er ansat i de enkelte praksis.

Der er ansat en bioanalytiker, som betjener alle praksis. Det øvrige personale er ansat i de enkelte praksis. Orientering til uddannelseslæge Beskrivelse af praksis: Lægepraksis Morten Toftager er en solopraksis i en samarbejdspraksis i Lægehuset i Kerteminde. Lægehuset på Birkevej 2 i Kerteminde er opført i 1976.

Læs mere

Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus.

Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus. Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus. Præsentation af ansættelsessted og uddannelsesforløb. Ydernr. 069701 Lægehuset Teglgade 23 8643 Ans tlf.

Læs mere

Præsentation af praksis- Lægerne i Svenstrup. Præsentation af lægerne: Præsentation af praksis: Praksis indehaves af lægerne:

Præsentation af praksis- Lægerne i Svenstrup. Præsentation af lægerne: Præsentation af praksis: Praksis indehaves af lægerne: Præsentation af praksis- Lægerne i Svenstrup Præsentation af lægerne: Praksis indehaves af lægerne: Mette Fredberg Greth, Født 1975, Speciallæge i almen medicin i 2011 Morten Huse Koldsø, Født 1974, speciallæge

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Læge Kristian Egersgård Kirkestræde Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale

Praksisbeskrivelse. Læge Kristian Egersgård Kirkestræde Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale Praksisbeskrivelse Læge Kristian Egersgård Kirkestræde 2 7000 Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale Velkommen til Speciallæge i almen medicin, Kristian Egersgård, ydernr.: 055387, Tlf.:

Læs mere

Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing,

Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing, 4.2. Introduktionsprogram Beskrivelse af praksis Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing, læge Lars Ebbe Pedersen og læge Christina Kaas Løber. At vi

Læs mere

Præsentation af praksis Lægerne Randlevvej Lægerne: Praksismedarbejdere:

Præsentation af praksis Lægerne Randlevvej Lægerne: Praksismedarbejdere: Præsentation af praksis Lægerne Randlevvej : Praksis er et kompagniskab og delepraksis, som har sin baggrund i en solopraksis, som tidligere var lokaliseret i centrale Odder. Else Marie Larsen drev denne

Læs mere

Beskrivelse af praksis:

Beskrivelse af praksis: Beskrivelse af praksis: Lægehuset i Uldum Ydernr.: 053058 Kirkegade 18 Tlf.: 75678900 7171 Uldum Fax: 75679247 Historie: Første læge i Uldum kom 17. august 1869. Han hed Johan Ferdinand Tesch og praktiserede

Læs mere

Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro

Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro 8668 2200 Lokalisation Praksis ligger på Vestergade 22, hvortil vi flyttede i november 2003. Byens anden praksis, som vi deler vagten fredag eftermiddag

Læs mere

Praksisbeskrivelse, Trøjborg Lægehus, Trøjborgvej 60, st., 8200 Århus

Praksisbeskrivelse, Trøjborg Lægehus, Trøjborgvej 60, st., 8200 Århus Praksisbeskrivelse, Trøjborg Lægehus, Trøjborgvej 60, st., 8200 Århus Præsentation af praksis, læger og personale Velkommen! Trøjborg Lægehus, ydernr.: 070874, Trøjborgvej 60, st., 8200 Århus N, Tlf.:

Læs mere

Trustrup lægehus, Århusvej 190, 8570 Trustrup. Tlf. 8633 4211. Fax 8633 4775. Praksisbeskrivelse

Trustrup lægehus, Århusvej 190, 8570 Trustrup. Tlf. 8633 4211. Fax 8633 4775. Praksisbeskrivelse Praksisbeskrivelse Vi hedder Trustrup lægehus og ligger i en landsby med et ganske stort opland ca. 10 km fra Grenaa og 50 km fra Århus. Vore patienter er en blanding af land- og byboere, mange ældre mennesker

Læs mere

Præsentation af Lægehuset og uddannelsesforløb.

Præsentation af Lægehuset og uddannelsesforløb. Præsentation af Lægehuset og uddannelsesforløb. Beskrivelse af praksis: Lægehuset i Stenstrup, Egevænget 4, 5771 Stenstrup. Tlf. 6226 1015 e-mail: info@laegehusetistenstrup.dk Historie: Stenstruplægerne

Læs mere

INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN.

INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN. INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN. Velkommen til praksis LÆGERNE MARGRETHEVEJ 6 6500 VOJENS telefon 7454 1735 / fax 7459 1735 Vi glæder os til at se dig. Vi er en klinik der har haft uddannelseslæger alle

Læs mere

Uddannelsesprogram for yngre læger i Lægeklinikken Regionshospitalet Skive.

Uddannelsesprogram for yngre læger i Lægeklinikken Regionshospitalet Skive. Uddannelsesprogram for yngre læger i Lægeklinikken Regionshospitalet Skive. Kære kommende uddannelseslæge; Velkommen til Lægeklinikken. Vi ser frem til at have dig ansat her i de næste 6 måneder. Inden

Læs mere

Beskrivelse af Lægehuset i Strib

Beskrivelse af Lægehuset i Strib Adresse: Idrætsvej 21, Strib 5500 Middelfart Tlf.: 64 40 10 66 Fax: 64 401 056 Hjemmeside: www.64401066.dk Beskrivelse af Lægehuset i Strib Læger i kompagniskabet: Vibeke Munch-Jensen født 1960 Kandidat

Læs mere

Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen

Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen Støvring Støvring er en mellemstor by med ca. 7000 indbyggere og er hovedbyen i Rebild kommune. Støvring ligger ca. 20 km syd for Aalborg,

Læs mere

LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, Holstebro

LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, Holstebro LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, 1 7500 Holstebro Klinikken har ligget i Vestergade siden 2005. Praksis er en to-mands kompagniskabspraksis med 3 læger og status som delepraksis, hvilket betyder at patient-tallet

Læs mere

VEJLEDNING F O R EFTERUDDANNELSES- OG SUPERVISIONSGRUPPER

VEJLEDNING F O R EFTERUDDANNELSES- OG SUPERVISIONSGRUPPER JUNIOR DGE-GRUPPER NU OGSÅ FOR FASE 2 LÆGER LÆS MERE PÅ SIDE 11! VEJLEDNING F O R EFTERUDDANNELSES- OG SUPERVISIONSGRUPPER DGE I REGION H DECENTRAL GRUPPEBASERET EFTERUD- DANNELSE T: 2360 9928 E: DGE@REGIONH.DK

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægehuset Søndergade 42, 9600 Aars

Praksisbeskrivelse Lægehuset Søndergade 42, 9600 Aars Praksisbeskrivelse Lægehuset Søndergade 42, 9600 Aars www.98624050.dk Den historiske baggrund for lægearbejde i Aars strækker sig tilbage til 1890 med en læge. Fra 1920 var der 2 læger i byen. Fra 1955

Læs mere

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb.

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Praksisbeskrivelse Beliggenhed: Them Lægepraksis, Mølleløkken 7, 8653 Them Hjemmeside: www.themlaegepraksis.dk E-mail: them@themlaegepraksis.dk

Læs mere

Karen Yde Hove 1967 Kandidat 1994 Godkendt som tutorlæge Uddannelsesansvarlig Censor i censorkorpset for lægeuddannelsen i Danmark

Karen Yde Hove 1967 Kandidat 1994 Godkendt som tutorlæge Uddannelsesansvarlig Censor i censorkorpset for lægeuddannelsen i Danmark Praksisbeskrivelse for lægerne i Møldrup Præsentation af praksis, læger og klinikpersonale. Lægerne i Møldrup Ydernr. 069949 Nørregade 15 9632 Møldrup Tlf: 86691833 Fax: 86691844 e-post: post@laegerneimoeldrup.dk

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægerne J. B. Winsløws Vej

Praksisbeskrivelse Lægerne J. B. Winsløws Vej Historie Januar 2005 blev APU Odense (almen praksis med tilknytning til Syddansk Universitet) etableret, efter opkøb af 4 lokale solo praksis. Praksis var da ejet af APU fonden, som var etableret af Amtsrådsforeningen

Læs mere

LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129

LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129 LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129 Praksisbeskrivelse Adresse: Lægerne Middelfartvej 129, Middelfartvej 129, 1., 5200 Odense V Tlf.: 66 16 63 35 E-mail: Hjemmeside: Hannenybo@dadlnet.dk, mettehesselbjerg@hotmail.com,

Læs mere

Lægehuset Augustenborg. velkommen

Lægehuset Augustenborg. velkommen Lægehuset Augustenborg velkommen Historie Historie: Praksis blev oprettet i 1929 af Gregers Jensen, der drev praksis fra aktuelle lokaler, der samtidigt var privatbolig. I 1960 overtog hans søn Arvid Gregers

Læs mere

Praksispræsentation, lægerne Søndergade 13:

Praksispræsentation, lægerne Søndergade 13: Praksispræsentation, lægerne Søndergade 13: Lægerne Søndergade 13, Silkeborg, ydernr.: 061107 Adresse: Søndergade 13, 1. sal, 8600 Silkeborg. Telefonnummer: 86825399 Email: (ikke personfølsomme data):

Læs mere

Unavngivet. Beskrivelse af Simon Glenthøjs og Hanne Nielsens praksis.

Unavngivet. Beskrivelse af Simon Glenthøjs og Hanne Nielsens praksis. Beskrivelse af Simon Glenthøjs og Hanne Nielsens praksis. Lokalisation: Kerteminde Lægehus har en central beliggenhed i Kerteminde. Det ligger lige bag ved gamle Sygehus, som igen ligger i Vestergade,

Læs mere

Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev

Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev Præsentation af praksis, læger og personale Adresse: Gl. Stillingvej 409, 8462 Harlev J. Tlf.: 86 94 19 50 Fax: 86 94 26 09 Ydernr.: 066788 Web: www.laegehusetharlev.dk

Læs mere

Lægehuset i Nr. Åby PRAKSISBESKRIVELSE. Æblehaven 1 5580 Nr. Åby Tlf. 64421048. elægehuset.dk

Lægehuset i Nr. Åby PRAKSISBESKRIVELSE. Æblehaven 1 5580 Nr. Åby Tlf. 64421048. elægehuset.dk Lægehuset i Nr. Åby Æblehaven 1 5580 Nr. Åby Tlf. 64421048 elægehuset.dk PRAKSISBESKRIVELSE Introduktion Lægehuset i Nr. Åby ligger i Nr. Åby på Vestfyn, centralt beliggende i Middelfart kommune. Nr. Åby

Læs mere

Praksisbeskrivelse for uddannelseslæger i Brørup lægehus:

Praksisbeskrivelse for uddannelseslæger i Brørup lægehus: Praksisbeskrivelse for uddannelseslæger i Brørup lægehus: Indhold: Værdigrundlag og visioner: Side 1 Historie: 1 Patientgrundlag: 2 Læger og personale: 2 Arbejdsdagen i Brørup lægehus: 3 Supervision af

Læs mere

Information til læger under uddannelse i Lægehuset, Jacob Gades Allé, Vejen.

Information til læger under uddannelse i Lægehuset, Jacob Gades Allé, Vejen. Information til læger under uddannelse i Lægehuset, Jacob Gades Allé, Vejen. Velkommen! Du har i forbindelse med din uddannelse fået plads i vores lægehus. Hermed lidt information om lægehuset, personale,

Læs mere

Dette er en skabelon til et selvevalueringsskema. Skemaet indgår som en integreret element i Inspektorordningen.

Dette er en skabelon til et selvevalueringsskema. Skemaet indgår som en integreret element i Inspektorordningen. Vejledning Dette er en skabelon til et selvevalueringsskema. Skemaet indgår som en integreret element i Inspektorordningen. Formålet med skemaet er indsamle og beskrive væsentlige forhold på en afdeling

Læs mere

Åbyhøj Lægehus Silkeborgvej Åbyhøj Dato 23/05/2014

Åbyhøj Lægehus Silkeborgvej Åbyhøj Dato 23/05/2014 Åbyhøj Lægehus Silkeborgvej 262 8230 Åbyhøj Dato 23/05/2014 Kære uddannelseslæge Stort velkommen til dig fra os alle her fra Åbyhøj Lægehus. Vi håber, at du i den kommende tid vil komme til at trives i

Læs mere

Lægerne Bredgade 67 Struer

Lægerne Bredgade 67 Struer Lægerne Bredgade 67 Struer Lægepraksis er beliggende tæt ved centrum af Struer og har haft lokale her siden februar 2007. Læger: Anders Dahl Ingvardsen (f. 50). Været i praksis siden 1986. Tommy Stoltz

Læs mere

Vores praksis Lægerne 1. Sal, Sygehusvej 7, 8660 Skanderborg består af 4 læger:

Vores praksis Lægerne 1. Sal, Sygehusvej 7, 8660 Skanderborg består af 4 læger: Hjemmeside: www.lagerne1sal.dk Vores praksis Lægerne 1. Sal, Sygehusvej 7, 8660 Skanderborg består af 4 læger: o Maria Boas (1971) o Lisbeth Schøler Rosborg (1962) o Claus Orloff Juhl (1961) o Peter Voss

Læs mere

Frodesgade 25, Esbjerg

Frodesgade 25, Esbjerg Frodesgade 27, Esbjerg Finsensgade 11, Esbjerg Frodesgade 25, Esbjerg Tangevej 10, Ribe Tangevej 6, Ribe Fritidsliv & motion Personlig udvikling og samtaler Akut Døgnstøtte Læringsforløb & kursus Café

Læs mere

Fårup Lægehus. Fra 1974 blev Fårup Lægepraksis omdannet til en kompagniskabspraksis, idet daværende læge optog en kompagnon.

Fårup Lægehus. Fra 1974 blev Fårup Lægepraksis omdannet til en kompagniskabspraksis, idet daværende læge optog en kompagnon. Fårup Lægehus Historisk: I forbindelse med den kraftige udbygning af sundhedsvæsenet for mere end 100 år siden nedsatte den første praktiserende læge sig i Fårup By i 1894. Der har siden, uden kontinuitetsbrud,

Læs mere

U&B-afdelingen Undervisnings- og behandlingstilbud

U&B-afdelingen Undervisnings- og behandlingstilbud U&B-afdelingen Undervisnings- og behandlingstilbud Beskrivelse af målgruppen: Til U&B-afdelingen visiteres normaltbegavede elever med svære personligheds- og kontaktmæssige vanskeligheder, som kræver længerevarende

Læs mere

Praksispræsentation: Personale: Læger: 3 fuldtidslæger på 3 ydernumre, alle speciallæger i almen medicin. Sekretær: Receptionist: Sygeplejersker:

Praksispræsentation: Personale: Læger: 3 fuldtidslæger på 3 ydernumre, alle speciallæger i almen medicin. Sekretær: Receptionist: Sygeplejersker: Lægerne Slemming, Fly og Mehnert Lægerne Slemming, Fly og Mehnert Hinneruplægerne Herredsvej 25 8382 Hinnerup Ydernummer: 066656 Tlf: 8762 2070 www.hinneruplægerne.dk Praksispræsentation: Praksis er en

Læs mere

Trøjborg Lægehus, praksisbeskrivelse.

Trøjborg Lægehus, praksisbeskrivelse. Trøjborg Lægehus, praksisbeskrivelse. Præsentation af praksis, læger og personale. Velkommen til praksis som uddannelseslæge. Trøjborg lægehus, ydernummer: 070874, Gyldenløvesgade 10, 8200 Aarhus N, tlf:

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Historie

Praksisbeskrivelse. Historie Praksisbeskrivelse Lægerne i Langå i/s Alléen 1, 8870 Langå Ydernr. 064904 Tlf. nr. 86461399 Fax nr. 86462398 www.langaalaegerne.dk e-mail: mail@langaalaegerne.dk Lægehuset i Langå er placeret centralt

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Den kliniske basisuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord

Den kliniske basisuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Den kliniske basisuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Lægefaglig indstilling Hospital/sygehus: Sammensætning af kliniske basisforløb: 1. ansættelsessted 2. ansættelsessted 1. Medicinsk Afdeling,

Læs mere

Værdigrundlag Alle patienter behandles ligeværdigt. Behandlingen tager udgangspunkt i patientens ønsker og behov (patientcentreret).

Værdigrundlag Alle patienter behandles ligeværdigt. Behandlingen tager udgangspunkt i patientens ønsker og behov (patientcentreret). BHansen@health.sdu.dk 20090317 Kære: Lægerne Hansen og Stokholm Fisketorvet 4-6, 4 sal 5000 Odense C Historie Lægerne Bjarne Lühr Hansen og Kurt Stokholm startede samarbejdspraksis i 1992 og indgik kompagniskabspraksis

Læs mere

Introduktion/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund

Introduktion/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Introduktion/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Velkommen i vores praksis. Vi håber, at du vil få et udbytterigt ophold hos os som led i din videreuddannelse. Vi vil gøre vores

Læs mere

Uddannelsesprogram for introduktionsuddannelsen på anæstesiologisk afdeling Slagelse- sygehus

Uddannelsesprogram for introduktionsuddannelsen på anæstesiologisk afdeling Slagelse- sygehus Uddannelsesprogram for introduktionsuddannelsen på anæstesiologisk afdeling Slagelse- sygehus Indholdsfortegnelse: Indledning Præsentation af uddannelsesforløbet Beskrivelse af afdelingen Præsentation

Læs mere

Lægerne Nørredige Nørredige Ringkøbing

Lægerne Nørredige Nørredige Ringkøbing Lægerne Nørredige Nørredige 28 6950 Ringkøbing Klinikkens historie: Klinikken har siden 1889 haft adresse på St. Blichersvej 12 i Ringkøbing og havde dengang navnet Lægerne St. Blichersvej. Det var en

Læs mere

Præsentation af praksis Lægerne Holsedore

Præsentation af praksis Lægerne Holsedore Præsentation af praksis Lægerne Holsedore Praksisbeskrivelse februar 2015 Lægerne Holsedore Skt. Anne Plads 4,underetagen 5000 Odense C Yder nr. 039489 Telefon 66142313 Historie: Lægerne Holsedore er en

Læs mere

Med denne præsentation af uddannelsesforløbet hos Lægerne Slotsgade ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde.

Med denne præsentation af uddannelsesforløbet hos Lægerne Slotsgade ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde. Praksisbeskrivelse Kære kollega Med denne præsentation af uddannelsesforløbet hos Lægerne Slotsgade ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde. Lægerne Slotsgade Slotsgade 21, 1.th

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Lægeklinikken Birthe Agerbo Gaist Gråbrødrepassagen 9, 1. th, 5000 Odense C 82134466 birthegaist@gmail.com / Klinik@birthegaist.dk Historie: Anette Møllegård startede lægeklinikken

Læs mere

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Administrationen HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 5090 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk

Læs mere

Anette Langdahl. Anette er vores hovedansvarlige KOL sygeplejerske. Derudover tager hun sig også af børn med astma.

Anette Langdahl. Anette er vores hovedansvarlige KOL sygeplejerske. Derudover tager hun sig også af børn med astma. Hej og velkommen til vores praksis Nu er tiden kommet hvor du snart skal starte hos os og det glæder vi os til. Vi vil med dette brev fortælle dig lidt om vores praksis Lægegruppen består af Kim Kristiansen,

Læs mere

Velkommen til Nyremedicinsk Afdeling 8. Øst

Velkommen til Nyremedicinsk Afdeling 8. Øst Velkommen til Nyremedicinsk Afdeling 8. Øst Velkommen Vi byder dig og dine pårørende velkommen i Nyremedicinsk Afdeling 8 Øst. Nyremedicinsk afdeling 8 Øst varetager udredning, behandling og pleje af patienter

Læs mere

Lægerne Fjederholt, Landbo, Krogh og Schnoor

Lægerne Fjederholt, Landbo, Krogh og Schnoor Praksisbeskrivelse for Lægerne Østerbro, Skive Lægerne Fjederholt, Landbo, Krogh og Schnoor Præsentation af praksis, lægerne og personalet Lægerne Østerbro Ydernr. 069841 Østerbro 5 Tlf.: 97520900 7800

Læs mere

www.regionsjaelland.dk/sundhed/efteruddannelse/yngre-laeger Klinisk basisuddannelse praktiske oplysninger

www.regionsjaelland.dk/sundhed/efteruddannelse/yngre-laeger Klinisk basisuddannelse praktiske oplysninger www.regionsjaelland.dk/sundhed/efteruddannelse/yngre-laeger Klinisk basisuddannelse praktiske oplysninger INDHOLD Generel introduktion til den lægelige videreuddannelse Nøglebegreber Kurser - Obligatoriske

Læs mere

Beskrivelse af egen praksis:

Beskrivelse af egen praksis: Beskrivelse af egen praksis: Lokalisation: Vesterbro 101, 1. tv. 9000 Aalborg Jeg har tilmeldt ca. 1870 patienter, hvoraf 200 er børn. Der er kun ganske få gruppe II patienter. Praksishistorie: I sin tid

Læs mere

KÆRE UDDDANNELSESLÆGE!

KÆRE UDDDANNELSESLÆGE! KÆRE UDDDANNELSESLÆGE VELKOMMEN til lægehuset på Ringgade 168 Vi glæder os til at møde dig og til dit ophold hos os Det er vigtigt for os at du får et godt ophold og vi vil gøre hvad vi kan for at det

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Lokalisation: Klinikken er beliggende Bispebroen 2 B, 1.sal, 6100 Haderslev. Der er handikapvenlig adgang via elevator. I samme bygning findes en lægeklinik på 2. sal. Der er et

Læs mere

Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever

Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever 13. udgave Juni 2016 Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever I samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning har du i 9. og 10. klasse mulighed for at komme i erhvervspraktik 1 uge. I den

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Præsentation af klinik, læger og personale

Præsentation af klinik, læger og personale Præsentation af klinik, læger og personale Lægerne i Risvangen Vejlby Ringvej 36, 8200 Århus N Tlf. 86 16 80 11 fax 86 16 10 50 Hjemmeside: www.laegerneirisvangen.dk Ydernr. 062448 Geografisk Klinikhuset

Læs mere

REDEGØRELSE. Tysk kvindes død på parkeringspladsen ved Regionshospitalet

REDEGØRELSE. Tysk kvindes død på parkeringspladsen ved Regionshospitalet Hospitalsenheden Vest Ledelsessekretaritatet Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 9927 2727 REDEGØRELSE Tysk kvindes død på parkeringspladsen ved Regionshospitalet Ringkøbing Dato 22-04-2008 PØJ/åz

Læs mere

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder Dagplejen i Odder Den kommunale dagpleje er et tilbud om pasning i et privat hjem, hvor hverdagen er præget af ro og harmoni. Børnene har mulighed for at deltage i hjemlige aktiviteter, som kan være at

Læs mere

Lægerne i Havnegade, Havnegade 3,1, 5500 Middelfart. Tlf

Lægerne i Havnegade, Havnegade 3,1, 5500 Middelfart. Tlf Beskrivelse af praksis: Lægerne i Havnegade, Havnegade 3,1, 5500 Middelfart. Tlf. 64410942. Mail: laegerneihavnegade@live.dk Lene Glent-Madsen, mobil 20874747 Anja Sørensen, mobil 51144467 Jeff Sørensen,

Læs mere

Introduktionspapirer/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund

Introduktionspapirer/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Introduktionspapirer/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Velkommen i vores praksis. Vi håber, at du vil få et udbytterigt ophold hos os som led i din videreuddannelse. Vi vil

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Læge Christian Vejlø

Praksisbeskrivelse. Læge Christian Vejlø Om lægehuset Praksisbeskrivelse Læge Christian Vejlø Læge Christian Vejlø er en solopraksis, som er en del af et lægehus med i alt 3 praktiserende læger samt deres personale. Yderligere er der løbende

Læs mere

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN.

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Vi er beliggende i et område med en blanding af ejer og lejeboliger. Der er mange grønne områder og stisystemer,

Læs mere

LOGBOG. For praktik og undervisning i klinikophold akut-kronisk kurset. Stud.med. Studienummer. Sygehus. Afdeling

LOGBOG. For praktik og undervisning i klinikophold akut-kronisk kurset. Stud.med. Studienummer. Sygehus. Afdeling LOGBOG For praktik og undervisning i klinikophold akut-kronisk kurset Stud.med. Studienummer Sygehus Afdeling Kære studerende Klinik på hospitalsafdeling og almen praksis Alle studerende skal i klinikophold

Læs mere

Samarbejdsaftale på telemedicinsk sårbehandling version 1.1

Samarbejdsaftale på telemedicinsk sårbehandling version 1.1 Samarbejdsaftale på telemedicinsk sårbehandling version 1.1 Samarbejdsaftale på telemedicinsk sårbehandling mellem Sårcentret, Hospitalsenheden Vest og Lemvig Kommune, Struer Kommune, Holstebro Kommune,

Læs mere

HVAD SKAL DEN STUDERENDE?

HVAD SKAL DEN STUDERENDE? 21. OKTOBER 2015 HVAD SKAL DEN STUDERENDE? Opleve at du som tutorlæge demonstrerer Sådan gør jeg, så din glæde og dit engagement ved arbejdet med patienterne smitter af på studenten. Den studerende skal

Læs mere

Aftale om administrering af lov 409 på Bøgholt skole. Aftalen er indgået mellem Bøgholt Skole og SL.

Aftale om administrering af lov 409 på Bøgholt skole. Aftalen er indgået mellem Bøgholt Skole og SL. Aftalen skabet rammer for at medarbejdernes kompetencer, viden og ressourcer på bedste vis Folkeskolereformen stiller krav til en mere varieret skoledag med en vekselvirkning mellem forskellige Ram m eaftal

Læs mere

Velkommen til REMA 1000 SportsCamp Check-in og check-out Spilleregler og opførsel Telefonnumre og campkontor Ugeprogram Pakkeliste

Velkommen til REMA 1000 SportsCamp Check-in og check-out Spilleregler og opførsel Telefonnumre og campkontor Ugeprogram Pakkeliste DayCamp infofolder 2016 Velkommen til REMA 1000 SportsCamp Check-in og check-out Spilleregler og opførsel Telefonnumre og campkontor Ugeprogram Pakkeliste 5 dage med sport, sundhed, sommer, sjov og selvtillid!

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21 Velkommen til Sproggrupperne Velkommen Egne notater Kære Vi glæder os til at hilse på dig. Der er plads til dig i sproggruppe: Fra den /

Læs mere

Praktiske løsninger til forbedring af telefonisk og elektronisk tilgængelighed i almen praksis. Idèkatalog.

Praktiske løsninger til forbedring af telefonisk og elektronisk tilgængelighed i almen praksis. Idèkatalog. Koncern Praksis Udviklingsenheden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Opgang Blok D, stuen Direkte 38665315 Dato: 12. april 2012 Praktiske løsninger til forbedring af telefonisk og elektronisk tilgængelighed

Læs mere

Børne- og Ungdomspsykiatri Odense - universitetsfunktion. Velkommen i Afsnit 2. www.psykiatrienisyddanmark.dk

Børne- og Ungdomspsykiatri Odense - universitetsfunktion. Velkommen i Afsnit 2. www.psykiatrienisyddanmark.dk Børne- og Ungdomspsykiatri Odense - universitetsfunktion Velkommen i Afsnit 2 www.psykiatrienisyddanmark.dk Afsnit 2 Afsnit 2 er et dagafsnit med plads til seks dagambulante børn i alderen 6-12 år. Personalet

Læs mere

MedWin vagtlægesystem Brugervejledning

MedWin vagtlægesystem Brugervejledning MedWin vagtlægesystem Brugervejledning Side 1 Brugervenlighed Der er nu udarbejdet et nyt vagtlægesystem, der kan betjene regionerne. Vi har så vidt muligt fastholdt præsentationen og brugervenligheden.

Læs mere

Udarbejdelse af synopsis: 21. april 8. maj Mundtlig årsprøve: Maj/juni 2015

Udarbejdelse af synopsis: 21. april 8. maj Mundtlig årsprøve: Maj/juni 2015 Kære elev i 2g. AT7 er en forsmag på næste års AT-eksamen. Du skal derfor udarbejde en synopsis og til mundtlig årsprøve i AT. På de næste sider får du den nødvendige generelle information. Med venlig

Læs mere