BESTYRELSENS BERETNING 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESTYRELSENS BERETNING 2012"

Transkript

1 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening Endnu et meget udfordrende og spændende år i HF Mors I 2012 udviklede HF Mors sig endnu engang meget kraftigt Vi fik bl.a. flg. nye tiltag sat i gang. Håndbold College Mors En administrationsmedarbejder 3 samarbejdsklubber i samarbejde med MTH U12 College Pigekanonen. Alt det vender jeg tilbage til senere, først og fremmest, vil jeg kigge tilbage på hvordan det egentlig gik rent sportsligt: Vores medlemstal er stort set det samme som sidste år, faktisk er der kun 5 medlemmer til forskel fra sidste år og vi har i sidste halvdel af hold. Så i alt går vi fra 509 medlemmer til 504 medlemmer. Vi har haft fald på U12 Drenge og på de ældste ungdoms piger.

2 Vi må konstatere at vi har utrolig svært ved at holde fast i vores piger når de bliver år. Det kan skyldes mange ting, andre fritidsinteresser mm. og så kan det skyldes at vi nogen gange har været for elitære med vores piger i u14, hvilket gør at spillerne fra 2. hold falder fra og når så de unge piger skal på efterskole falder det fra hinanden og bliver svært at samle op igen, men den helt store årsag, som vi ser det er at vi har haft for få pigespillere helt nede fra U6 og op til U14 vi har stort set aldrig haft mere end 2 hold og med det naturlige frafald vi ser, skal det blive svært så. Derfor ser vi opgavens 1. etape som løst, hvis vi kan få flere piger i gang med at spille håndbold, så vores rekrutterings grundlag bliver større og der må man sige at de personer der er omkring vores U7-U8 og U10 piger i øjeblikket gør en rigtig stor indsats og vi har faktisk i denne sæson ikke mindre end 4 U10 pigehold og nu her til påske, kommer der endda et 5. hold med, pga. flere nye spillere og at enkelte U8 spillere er så godt med at de gerne vil med til påskestævne. På drengesiden er frafaldet i U12 årgangen et problem for os, da vi er gået fra at de som U10 havde 5 hold, til at de nu kun med nød og næppe kan skrabe 2 hold sammen. Det kan skyldes flere ting, bl.a. indstillingen fra trænerne. Overliggeren blev sat virkelig højt og der blev informeret og arrangeret alt muligt, da drengene var U10, mens der nu som U12 stort set ikke er blevet informeret om og arrangeret noget. Så det at vi har voksne trænere, suppleret at dygtige unge og at informations niveauet er stort og at vore trænere kommer forberedt og forsøger at lære hver enkelt spiller noget til hver eneste træning, må og skal absolut ikke undervurderes. Dog skal det siges at noget af det frafald der har været på U12 Drenge er meget naturligt, da interesseren simpelthen ikke var til stede ved en del af dem der holdte, selvom de havde gået til håndbold i flere år. Resultater var et fint resultatmæssigt år for vore hold, vores U10 Drenge var i Kreds finale mod Skive FH som de desværre tabte efter forlænget spilletid og straffe. I U12 Drenge og U12 Piger blev vi nr. 4 i kredsen.

3 Vores U14 Drenge var rykket op i 2. Division og havde det svært men spille de mange gode kampe og fik også en enkelt sejr. Vores U14 piger vandt kredsmesterskabet i A-rækken. U16 Drenge blev nr. 2, a point med Aalborg der blev nummer 1 i 1. Division dvs. mellem de 8-10 bedste hold i Jylland. U18 Drengene, spillede i 2. Division og vandt deres pulje og blev efterfølgende jysk mester i U18 2. Division. Hvilket vel reelt placerer os mellem de 15 bedste hold i U18. U18 Pigerne spillede i U18 2. Division og blev nr. 4 efter en hård sæson med få spillere, hvor der indimellem blev levereret rigtig flotte resultater. 2. division damer sluttede sæsonen på en 8. plads i sæson hvilket var en enkelt plads bedre end sæsonen før. Endnu engang blev sæsonen kørt med en meget smal trup, så flot at vi igen forholdsvis sikkert reddede os en ny sæson i 2. division. Vores Serie 1 Damer blev nr. 2 og efter en del udregninger og en udtrækning længere oppe i rækkerne, rykkede op de op i Jyllandsserien. Mors Chancen Mors Chancen 2012 var endnu engang en bragende succes, så endnu engang en stor tak til Karen og Johannes Nygaard. Karen og Johannes har leveret en kæmpemæssig indsats og med en god arbejdsgruppe styrer de fuldstændig. Overskuddet fra Mors Chancen er en af de vigtigste indtægtskilder for HF Mors, så det er virkelig en prisværdig indsats i laver og det sætter vi, i bestyrelsen kæmpe pris på. Så stor tak til alle der har hjulpet til omkring Mors Chancen.

4 Sponsorer/sponsorudvalget På sponsorsiden var 2012 endnu engang et godt år for os, vi fik endnu engang en flot fremgang bl.a. fordi vi nu havde en ny salgsvare, Håndbold College Mors på hylderne. Det vender jeg tilbage til. Vi er blevet taget rigtig godt imod, hos langt de fleste sponsorer, men vi kan godt mærke nu, at markedet på Mors og i Nordsalling, som er vores primære områder er ved at være mættet og Mors-Thy Håndbold, samt alle andre foreninger rykker jo også i de samme firmaer som os. Kan vi holde niveauet nogenlunde på det vi har nu, vil dog også være yderst tilfredse En Stor tak, skal der lyde for indsatsen til alle i sponsorudvalget samt ikke mindst en stor tak til alle vore sponsorer, uden jer kunne vi slet ikke drive klubben på det her niveau. Sponsorløb Sponsorløbet, som vi startede op for 2 år siden, er ligesom Mors-Chancen en vigtig indtægtskilde for klubben. Samtidig er det en dag med masser af hygge og smil på læben Vi har været rigtig heldige med vejret de 2 år vi har holdt det og fra at vi i 2011, løb knap 40000,- kr. ind, løb vi sidste år kr ind til klubben. Vi håber at vi som minimum kan nå op på det beløb igen, når vi her den 6. april holder sponsorløb igen vi har rigtig flotte præmier til de løbere der løber flest penge ind og til de løbere der løber længst i hver årgang. Som noget nyt i år, giver vi ligeledes 10 % af beløbet tilbage til den pige/drenge årgang der løber flest penge ind i alt, som de kan bruge til en afslutnings fest el. lign. så der er alt mulig grund til at få løbeskoene på og få fundet en masse sponsorer eller og støtte op omkring jeres børn & børnebørn og hjælpe dem med at finde sponsorer Og så i øvrigt møde op og være med til at skabe en festlig dag. Udvalgene I HF Mors har vi nogle fungerende udvalg som tager sig af de daglige opgaver der er i foreningen og der bliver lavet en stor indsats, hver eneste dag året rundt stort set, nogle arrangerer påskestævne, nogle arrangerer

5 juleafslutning og sæson afslutning, nogle sørger for at holdene har de materialer de skal bruge, som tape & isposer, nogle sørger for at der bliver samlet medlemslister ind, så andre kan få sendt kontingent ud og nogle skal rykke rigtig mange medlemmer for kontingent, nogle sørger for ansættelse af trænere, nogle for indsamling & gennemgang af brugt tøj og indkøb af nyt tøj, nogle sørger for at finde hjælpere til vores hjemmestævner med tidtagning, musik & speaker og nogle sørger for at finde hjælpere til Mors-Thy Håndbold s hjemmestævner, nogle arrangerer håndboldskole, nogle arrangerer sponsorløb (på lørdag) nogle sørger for at opdatere hjemmesiden og facebook siden, nogle sælger sponsorater og forsøger at pleje sponsorerne, nogle har den daglige kontakt med spillerne og trænerne alt sammen + alt det jeg ikke har fået med. I oktober 2012 ansatte vi Johnny Larsen som administrationsmedarbejder og alt mulig mand. Det har helt sikkert været en forletning for de frivillige i HF Mors at Johnny har været der til alle de daglige gøremål og spørgsmål mm. fra trænerne ligesom de frivillige bruger Johnny til at tage sig af konkrete tidskrævende opgaver og Johnny er den der sender beskeder fra JHF, DGI, KFUM og andre ting videre til de årgangsansvarlige. At vi har fået ansat Johnny + at jeg som college leder også er en del af HF Mors i dagligdagen, skulle gerne have gjort tingene lettere for de frivillige i klubben, det er dog hele tiden en balancegang, som er rigtig svær, de frivillige er og skal altid være omdrejningspunktet i klubben, så derfor er et job i en forening, noget af det sværeste at have og det tager tid at få indarbejdet de rutiner det kræver. De frivillige er jo dem der i bund og grund bestemmer hvad de ansatte skal lave, men som ansat tager man jo også selv nogle opgaver, hvor man skal have frivillige til at hjælpe og det er noget af det vi gerne skal blive skarpere til hele tiden, så alle i og omkring klubben føler at det er sjovt at være med og at man får lov at sætte sit fingeraftryk på det man gerne vil. Jeg tror at vi skal prøve at til en vis grænse at adskille ad hoc opgaverne fra udvalgs og bestyrelsesopgaverne, så ad hoc opgaverne bliver lavet af nogle af de forældre som ikke har tid til at træne og sidde i udvalg mm.

6 Økonomi Det fører mig over til økonomien som Ulla vil komme ind på om lidt, men jeg kan godt løfte sløret for at vi får 3. år i træk kommer ud med et overskud, der er større end budgetteret og det er jo rigtig godt. Der er som før nævnt sket en masse nye ting i 2012 og det har som jeg var inde på sidste år, været meget svært at budgettere hvordan det faktisk ville gå og hvor mange udgifter vi egentlig ville få ved at ansætte en medarbejder osv. Nu fik vi først ansat Johnny i Oktober og vi har fået ham i de første 6 måneder med løn tilskud, så vores udgift til løn, har været væsentlig mindre end budgetteret. Derudover kan man sige at vi ruster os til fremtiden og de udfordringer der nu kommer. Så personligt vil jeg sige at jeg er både glad for, men samtidig også meget overrasket over resultatet, som bunder i en meget stram udgifts styring, samtidig med at vi har formået at hæve indtægterne betragteligt. Mors-Thy Håndbold Efter 3 år i bestyrelsen i Mors-Thy Håndbold har jeg måttet sande at, det at være bestyrelsesmedlem i et håndboldselskab i Danmark, er noget af det mest utilregnelige hverv der findes. Det er helt vildt så mange timer man bruger på det, spillere og trænere skal passes og plejes, samtidig med at der hver måned, hver uge, hver dag, ja næsten hver time skal findes nye indtægtskilder, for der kommer altid udgifts overraskelser væltende ud af skabet. Vi har også måttet sande at de folk vi har haft i den daglige ledelse og på formandsposten ikke har formået at kunne styre økonomien og derfor var det nok en nødvendighed at skifte ud på både formands og direktør posten i I Juni 2012 gik det pludselig op for os menige bestyrelsesmedlemmer at der manglede 1,7 millioner kroner, ja altså lidt over omsætningen i HF Mors for bare at komme igennem sæsonen

7 Via 3 ugers hårdt slid, blev pengene hentet ind med stor hjælp fra erhvervslivet på Mors og i Thy, samt ikke mindst menige borgere og deres flotte tilskud. HF Mors bidrog også en del til redningen og købte bl.a. 281 aktier, som vi sælger ud af til fordel for Mors-Thy Håndbold. Vi har stadig omkring 200 aktier til salg, hver aktie har en nominel værdi af kr. 500,- og prisen for en aktie er kr. 1000,- Vi mangler nogle ambassadører, der vil stå i spidsen for at få solgt disse aktier, der er stort set frit slag for hvordan man vil sælge dem, men vi vil rigtig gerne have dem solgt, da Mors-Thy Håndbold har brug for pengene. Sportsligt var vi i foråret 2012, meget tæt på slutspillet, som desværre kiksede i sidste spillerunde. I efteråret 2012, blev der især mod de hold som vi plejer at have problemer med vist en stigende stabilitet og det gjorde at vi gik ind i 2013 som nr. 7 i ligaen og med store forventninger om at vi i 2013 for første gang nogensinde kom med i slutspillet. Vi tror på at det er noget af det der skal til for at løfte Mors-Thy Håndbold op på næste niveau. I skrivende stund ser det heldigvis ud til at det lykkedes at komme med, på trods af en meget skidt start på Fremtiden i Mors-Thy, ser forholdsvis lys ud, hvis vi kommer helskindet igennem denne sæson. Spillerbudgettet er nedsat med 1,2 mil. For at få styr på økonomien, men vi synes faktisk selv at truppen ser ligeså stærk ud som i denne sæson, vi har ansat en ny træner, Anders Thomsen, der har fokus på resultaterne selvfølgelig, men også i høj grad på talentudviklingen, og i høj grad også talentudviklingen i HF Mors. Jeg synes at vi under evt. skal høre Carsten fortælle lidt om fremtiden, hvis nogen af jer ønsker det. Jeg er sikker på at Carsten gerne vil fortælle lidt om hvad vi har gang i. De nye tiltag Håndbold College Mors

8 Som nævnt i sidste års beretning startede vi i sommeren 2012, Håndbold College Mors. HC Mors, som ligger under HF Mors er et samarbejde mellem HF Mors, Mors-Thy Håndbold, EUC Nordvest, Morsø Gymnasium, Øster Jølby Skole og Dueholmskolen s 9. klasser samt 10 eren. Vi har siden sommerferien har haft 5 boende elever i vores lejede lokaler på H.C Ørstedsvej 2. Vi havde fra start af i alt omkring elever med og er vel efterhånden landet på omkring 60 elever, hvoraf de ca. 20 er betalende og dermed en del af HF Mors. Det helt store fokus på Håndbold College Mors er at tiltrække og fastholde unge mennesker på Mors via deres interesse for håndbold, for dem vi tiltrækker er det helt klart Elitesatsningen og Mors-Thy Håndbold der trækker, mens vi for dem vi fastholder, både er Elite, men i høj grad også bredden og det sociale der trækker. Vi har stor fokus på at eleverne trives i dagligdagen og at de ikke mindst passer skole og lektier, samtidig med at de passer deres træning. For de boende elever har vi endvidere stor fokus på deres kost og på at lære dem noget omkring oprydning, rengøring osv. Om college er rentabelt eller ej er vi ikke helt sikre på endnu, men vi har udarbejdet et godt budget og har lavet en aftale med Revision Limfjord om at de følger økonomien tæt og hjælper os med det at holde styr på økonomien. Som det ser ud, ender år 1 nok med mindre underskud, som så belaster HF Mors, men det kan slet ikke sættes op imod de muligheder og indtægter College giver os både nu og på sigt. Samarbejdsklubber Som noget helt nyt og som et udspring af College, har vi også i 2012, fået 3 samarbejdsklubber, nemlig IF Nordmors, Sundsøre Håndbold og Fursund

9 IF. Formålet med samarbejdsklubber er for vores side at vække interessen for Mors-Thy Håndbold og Håndbold College Mors, så vi er meget opmærksomme på at vi kommer rundt til de klubber vi har samarbejde med ligesom vi inviterer dem til flere af vores tiltag. Det skulle gerne være med til at sikre at de får flere medlemmer i deres klubber og at både forældre & børn vil komme til Mors-Thy Håndbolds hjemmekampe, så vi kan få endnu flere tilskuere i hallen. Ligeledes er det selvfølgelig et håb, at hvis de har spillere i U14 el. U16 der gerne vil lidt mere med deres håndbold, så vælger de, som noget naturligt, HF Mors & Håndbold College Mors, til at stå for deres udvikling. Jeg vil gerne lige påpege at vi har ingen interesse i at få spillere fra vores samarbejdsklubber og herunder også Thisted IK, før vi begynder at tænke Elite, tidligst som 1. års-2.års U14. Vi vil meget hellere være med til at sikre at de har flere spillere i U10 & U12, så vores børnehold ikke skal køre så langt for at spille kampe For nylig fik i øvrigt også Sallingsund HK med som samarbejdsklub. U12 College I efteråret startede vi også U12 College op, Meningen med U12 College er at lave et ekstra træningstilbud til U12 spillere i både HF Mors og vores samarbejdsklubber. Der er flere grunde til at vi startede U12 College op, 1. Vi vil gerne lave noget individuel træning, som man måske ikke har så meget fokus på i den daglige træning. 2. Vi vil gerne lave et tilbud som er for alle, uanset hvilket hold man spiller i og hvilken klub man spiller i. 3. Det skal være et tilbud der er lidt ekstraordinært og derfor var det med en T-shirt og evaluering, samt cacao og bananer efter hver træning.

10 Det er helt klart noget vi regner med at fortsætte med, dog skal vi have rettet lidt til omkring træningstiden mm. Pigekanonen Var et helt weekendophold, specielt for piger Vi har jo fået skudt i skoen mange gange at vi er en drenge klub og vi må sande at vi har haft lidt svært ved at få fat i pigerne. Heldigvis har vi nogle folk i klubben som begynder virkelig at gøre en indsats for at få nogle flere piger til at spille håndbold. Pigekanonen, blev en ubetinget succes med ca. 100 deltagere fra alle samarbejdsklubber og selvfølgelig vore egne fra HF Mors. Der blev lavet alt muligt forskelligt, men selvfølgelig med håndbolden i højsædet og prikken over i et var deres optræden i forbindelse med ligakampen mellem Mors- Thy og Skive Hele hallen eksploderede jo nærmest og der blev ved med at komme piger ind i hallen, det var så fedt og at de så til sidste dannede en indløbsport for alle spillerne, var bare med til at løfte stemningen i hallen helt vildt. Så helt sikkert et arrangement, som vi håber Scott og hans hjælpere vil gennemføre til efteråret. Dommere Sidste år fik vi uddannet en del nye dommere, både unge og gamle, desværre er der ikke mange af dem der tog uddannelsen, der bruger det og det er vi faktisk rigtig ærgerlige over, da vi rigtig gerne vil have nogle dommere og vi mener faktisk at vi er forpligtiget til det. Så vi gør nok en ny indsats for det engang her i 2013 vi tænker nok at det skal være noget i forbindelse med vores College.

11 Jyske Bank Mors Arena Desværre er vores samarbejde med hallen ikke altid det bedste og vi synes vi kæmper med nogle ting, som vi ikke burde og faktisk synes vi også at vi som klub agerer alt for meget som halinspektør Vi har holdt en del møder med hallen og det er nu udmyntet i et bruger råd, der dog ikke fungerer endnu, men det kommer det forhåbentlig til på et tidspunkt. Det er stærkt kritisabelt at vi har de forhold som vi har og at vi skal bruge så meget tid på at kæmpe for bedre forhold uden det egentlig er blevet ret meget bedre. Fremtidsændringer Som i nok har set i avisen, arbejdes der pt. på et fælles damehold med Thisted IK. Årsagerne til dette er bl.a. det faktum at vi har kørt vores 2. Div. Hold på pumperne de sidste år. Vi har lige skrabet et hold sammen i 11. time, som så i øvrigt har klaret sig over al forventning Vi har i HF Mors ikke nogen U16 & U18 spillere i denne sæson og dermed nok heller ikke U18 på et vist niveau i de kommende 2 sæsoner til at komme og tage over og når så Oddense er rykket op i 3. division, Skive s 2. hold er rykket op i 2. division og Thisted er rykket op i 2. Division, så havde vi meget svært ved at se hvor vi skulle lokke spillere fra på 2. Div. Niveau. Vi håber at alle vil bakke op om samarbejdet, vi havde ikke de store alternativer udover at vi kunne blive nødt til at trække holdet eller også

12 skulle vores JS damer op og supplere og det var ikke vores fornemmelse at de havde den store lyst til det. Til slut vil jeg gerne sige tak til alle der har hjulpet i HF Mors i løbet af året og det er ikke så få. I kan alle være stolte af jer selv og klappe jer selv på skulderen over jeres indsats. Det er en fornøjelse at så mange gerne vil hjælpe. En stor tak til Mette Hermansen for hendes indsats i betyrelsen de sidste 2 år, Mette er jo flyttet til Aarhus, men vi håber da at Mette på et tidspunkt vender tilbage og måske tager en ny tørn i klubben til den tid På bestyrelsens vegne TAK til jer alle.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Mere end bare håndboldtøj

Mere end bare håndboldtøj BIJOB Mere end bare håndboldtøj Morsingboen Rasmus Kaagaard bag hjemmeside med vide rammer Den tidligere MTHspiller vil også have hshop.dk til at levere rådgivning og coaching Den tidligere MTH-spiller

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Skjern Håndbolds Talentstrategi

Skjern Håndbolds Talentstrategi Skjern Håndbolds Talentstrategi Skjern Håndbold VIL TALENTUDVIKLING Skjern Håndbold vil udvikle talenter i egen ungdomsafdeling både på drenge- og pigesiden. Vi vil være en hel klub, der kæmper for hold

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 2012

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 2012 Torsdag den 22. marts 2012 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Finn Hansen blev valgt og fastslog, at generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Bestyrelsens beretning herunder beretning om Odense Håndbold

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Lars Koch blev valgt som dirigent og konstaterede

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

TUNE IF HÅNDBOLD. Dagsorden Generalforsamling 26. marts 2014. 7. Valg a. Kasserer Dorthe Toftebjerg genopstiller. 1. Valg af dirigent.

TUNE IF HÅNDBOLD. Dagsorden Generalforsamling 26. marts 2014. 7. Valg a. Kasserer Dorthe Toftebjerg genopstiller. 1. Valg af dirigent. Dagsorden Generalforsamling 26. marts 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 7. Valg a. Kasserer Dorthe Toftebjerg genopstiller 3. Beretning a. Formandens beretning. b. Ungdomsafdelingens

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Håndbold. Kampprogram 2010-2011

Håndbold. Kampprogram 2010-2011 Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

TEAM Haderslev KFUM Vision 2020 Vision 2020

TEAM Haderslev KFUM Vision 2020 Vision 2020 TEAM Haderslev KFUM har et levende klubmiljø og er en klub, hvor der tages vare om det sportslige og det sociale. Klubben formår at tiltrække nye og fastholde eksisterende spillere, trænere og ledere.

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. 30 foreninger deltog ud af kredsens 70 foreninger. Poul

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson SPONSORPROSPEKT Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson 15 80 var rygnummeret på NHL-spilleren Colin Greening i de to måneder, han spillede i Aalborg. Vi var den første klub til at hente en NHL-spiller

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013 Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Igen tid til at gøre status. Jeg vil i denne beretning, som tidligere år, tegne et

Læs mere

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure Uddybning af arbejdsopgaver Årets Idrætsfest Kontaktperson (Maja) Ses i tilsendte invitation Se invitation Turneringsplan for foråret sekretær, bolddrenge og dommerpåsætning Bestyrelse (Maja og Martin)

Læs mere

Støt Christiansbjerg IF

Støt Christiansbjerg IF Støt Christiansbjerg IF Håndbold på bjerget Kære sponsor I CIF Håndbold vil vi gerne byde velkommen til en ny sæson, med masser af smil, sammenhold og godt håndbold. CIF Håndbold holder til i Christiansbjerghallen

Læs mere

Aaif s Træner/ledermøde

Aaif s Træner/ledermøde Referat Træner/ledermøde mandag den 31. januar 2011 Referent Bruno Hansen Deltagere: U7 Jørn Rønnow, U8 D Jimmi Rasmussen, U9 D Henrik Vilsen, U 9 P Morten Sundgaard, U10 P Morten Iversen, U11 P Bent Mygind,

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

STÆVNE EGE CUP 2009 VARDE 12. - 13. SEPTEMBER

STÆVNE EGE CUP 2009 VARDE 12. - 13. SEPTEMBER STÆVNE EGE CUP 2009 VARDE 12. - 13. SEPTEMBER EGE CUP 2009 SPORTMASTER, Varde Håndboldklub og JYSKE BANK har hermed fornøjelsen for 29. gang at indbyde til senior træningsstævne. Stævnet finder sted den

Læs mere

Henne Golfklub generalforsamling 2012

Henne Golfklub generalforsamling 2012 Henne Golfklub generalforsamling 2012 Torsdag d. 29. november 2012 kl. 19.00 i Klubhuset. Referat Formanden byder velkommen. Ca. 90 fremmødt. A. Valg af dirigent Bente Kristensen Lovligt indkaldt. Udklip

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08

TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08 TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08 Sandkasse: Sæsonen 2007/2008 var på mange måder en rigtig god sæson. Antallet af spillere var støt stigende hele sæsonen og vi endte med 27 spillere 12 piger

Læs mere

Sæby HK håndbold for alle. InvItatIon. Nyhed. Sæby HK SprInteren. - med hele familien i hallen. Fredag den 1. november kl. 19.00 i Sæby Fritidscenter

Sæby HK håndbold for alle. InvItatIon. Nyhed. Sæby HK SprInteren. - med hele familien i hallen. Fredag den 1. november kl. 19.00 i Sæby Fritidscenter Nyhed - håndbold for alle... SÆBY HK InvItatIon Sæby HK SprInteren - med hele familien i hallen Fredag den 1. november kl. 19.00 i Sæby Fritidscenter velkommen til FamILIeaFten med CyKeLSponSorLøb Fredag

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år.

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. 2013 var året hvor fusion aftalerne stod i kø for at blive lavet. Som det er alle bekendt lavede vi to fusions aftaler, en med DGI Nordvest og en med DGI Nordjylland.

Læs mere

Skjern Badmintonklub

Skjern Badmintonklub Skjern Badmintonklub OPSTARTSFOLDER 2012/13 Velkomst! Velkommen til en ny sæson i Skjern Badmintonklub. I denne sæson har vi flere spændende ting på programmet. Blandt andet en klubtur til Denmark Open

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

Op/Nedspillet 2014-2015

Op/Nedspillet 2014-2015 Op/Nedspillet 2014-2015 Liga Damer Op Grundspillet i Ligaen slutter onsdag den 11. marts 2015 1.division damer slutter lørdag den 14. marts 2015 Grundspillet efterfølges af international uge i perioden

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

HÅNDBOLD STÆVNE VARDE 13. - 14. SEPTEMBER

HÅNDBOLD STÆVNE VARDE 13. - 14. SEPTEMBER HÅNDBOLD STÆVNE 28 EGE CUP 2008 VARDE 13. - 14. SEPTEMBER EGE-CUP 2008 SPORTMASTER, Varde Håndboldklub og JYSKEBANK har hermed fornøjelsen for 28. gang at indbyde til senior træningsstævne. Stævnet finder

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2014-2015 Før ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

GGIF Grindsted HK. Ny struktur i GGIF Gymnastik

GGIF Grindsted HK. Ny struktur i GGIF Gymnastik GGIF Grindsted HK Ny struktur i GGIF Gymnastik Baggrund En beskrivelse af hvordan gymnastik vil ændre strukturen Gymnastiks tidligere udfordringer: - Konstante bestyrelsesmøder - Bestyrelsesmøder varede

Læs mere

Fodbold: En folkebevægelse i forandring

Fodbold: En folkebevægelse i forandring v/bent Clausen, formand for Fodbold: En folkebevægelse i forandring Idrættens største udfordringer II Vejen Idrætscenter 30. 31. maj 2012 Vision 2015: At være den mest attraktive sport for Aktive spillere

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

BRÆDSTRUP HÅNDBOLDKLUB INFORMATIONS HÆFTE 2013 14

BRÆDSTRUP HÅNDBOLDKLUB INFORMATIONS HÆFTE 2013 14 BRÆDSTRUP HÅNDBOLDKLUB INFORMATIONS HÆFTE 2013 14 1 Velkommen til Håndbold i BRÆDSTRUP HK Vi er glade for, at du har valgt Brædstrup Håndboldklub som stedet, hvor du eller dit barn vil dyrke håndbold.

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Velkommen. Velkomst og indledning Gennemgang af bestyrelsen Diskussion og spørgsmål Evt. afstemning Indkomne forslag Evt.

Velkommen. Velkomst og indledning Gennemgang af bestyrelsen Diskussion og spørgsmål Evt. afstemning Indkomne forslag Evt. Velkommen Velkomst og indledning Gennemgang af bestyrelsen Diskussion og spørgsmål Evt. afstemning Indkomne forslag Evt. Gennemgang af bestyrelsen Fortiden: Historien Nutiden: Konsekvenserne og udfordringerne

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Dagens kamp: 09/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF

Dagens kamp: 09/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF Dagens kamp: 09/09-2006 Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 FOR U12 PIGER OG DRENGE (årgang 02-03) U14 PIGER OG DRENGE (årgang 00-01) U16 PIGER OG DRENGE (årgang 98-99) U18 PIGER OG DRENGE (årgang

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012

MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012 MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012 Sæson 2011-2012 Kære spiller i Team Fyn Badminton. Denne lille folder er tænkt som et praktisk opslagsværk, som indeholder alverdens oplysninger. Du kan her finde alt fra

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Fangear Daff Træner NIV 2 Glædelig jul DAFFs Turneringskatalog Stævne for U12/U14 Super Bowl party Generalforsamling Senior News.

Fangear Daff Træner NIV 2 Glædelig jul DAFFs Turneringskatalog Stævne for U12/U14 Super Bowl party Generalforsamling Senior News. Velkommen til. Bestyrelses formand Steen Christiansen har igennem længere tid arbejdet på at få en aftale I hus med Fangear fra Outlet. Det er nu lykkes. Se fremragende billeder fra U12/U14 Stævne. Vi

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007.

FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007. FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007. Medlemstal offentliggjort: Danmarks Idræts Forbund, DIF har netop offentliggjort medlemstallene for deres forskellige forbund, og her kan FB bryste sig med, blandt

Læs mere

herning ishockey klub

herning ishockey klub herning ishockey klub Fundraisers Bliv en del af Herning ishockey klub HIK en klub med lange og stolte traditioner HIK har siden starten i 1947 været omdrejningspunktet for udvikling af ishockeysporten

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet GYMNASTIKAFDELINGEN... PIs gymnastikhold indtager opvisningsgulvene Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsesmedlem i PI-Gymnastik Fotos Gudrun Clausen, skavenfoto.dk Opvisningssæsonen er i fuld gang,

Læs mere

REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015

REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015 REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015 Dato: Mandag, den 23. marts 2015 kl. 19:30 Sted: Deltagere: Dirigent: Referent: Rødding Centret 12 foreninger + 7 medlemmer fra Kredsbestyrelsen i alt 31 stemmer

Læs mere

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen.

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Vi startede med en kort præsentation, og det var godt at se, at alle årgange undtagen en enkelt var repræsenterede. Der var også en del nye ansigter i blandt.

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter

Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter 1. Velkomst ved Anders. Vi vil gerne høre hvad I mener inden vi beslutter noget 2. Forslag om nye aldersinddelinger

Læs mere

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og godkendelse af regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i BBK mandag den 24-02.2015

Referat af ordinær generalforsamling i BBK mandag den 24-02.2015 Referat af ordinær generalforsamling i BBK mandag den 24-02.2015 Generalforsamlingen startede kl. 19.00 og der var mødt 19 medlemmer op, heraf 7 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: 1) Valg af mødedirigent

Læs mere

Der er rigtig mange aktiviteter at berette om. 2014 har været et år hvor vi har forsat nogle af de skibe der blev sat i søen i 2013 så som:

Der er rigtig mange aktiviteter at berette om. 2014 har været et år hvor vi har forsat nogle af de skibe der blev sat i søen i 2013 så som: Bestyrelsesberetning ved generalforsamling torsdag den 26. februar 2015. I lighed med sidste år vil jeg aflægge bestyrelsens beretning efter flg. hovedpunkter. Indledningsvis vil jeg gerne sige at 2014

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

Generalforsamling CC95 Herfølge

Generalforsamling CC95 Herfølge Generalforsamling CC95 Herfølge Mandag d.28/2 2013 kl.19:30 hos OMRON Formanden bød alle velkommen. Referat Året har været et begivenhedsrigt et af salgsen på både godt og ondt. Under forårets til Stokkebjerg

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson! Tilmelding *l IF Hasle KFUM Hold: (sæt ring) U8 U10 U12 U14 U16 U18 Køn: (sæt ring) Dreng Pige Navn: Fødselsdag:

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje Esbjerg Ishockey Klub Den blå linje 1 Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.... 2 Indledning.... 3 Sportslige ansvar.... 3 Sportsudvalget.... 3 Sæsonplanlægning.... 3 Overordnede rammer for de enkelte

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Kalenderåret 2014 var igen noget af en rutsjebane for alle i VFF, både den professionelle afdeling og hos os. Superliga holdet måtte efter kun en enkelt sæson en tur ned i 1

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod et overskud på 10,9 mio.kr. i 2012/13.

Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod et overskud på 10,9 mio.kr. i 2012/13. Fondsbørsmeddelelse nr. 8 30. september 2014 Årsresultat for 2013/14 i KIF Håndbold Elite A/S Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang.

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Fra og med dags dato, trækker jeg mig tilbage som

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U10 U17 / Piger U11 U15) 3. 6. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U10 U17 / Piger U11 U15) 3. 6. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U10 U17 / Piger U11 U15) 3. 6. juli 2014 NYT NYT NYT for U9 drenge samt U9- og U10 piger Fra den 5.- 6. juli 2014

Læs mere