BESTYRELSENS BERETNING 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESTYRELSENS BERETNING 2012"

Transkript

1 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening Endnu et meget udfordrende og spændende år i HF Mors I 2012 udviklede HF Mors sig endnu engang meget kraftigt Vi fik bl.a. flg. nye tiltag sat i gang. Håndbold College Mors En administrationsmedarbejder 3 samarbejdsklubber i samarbejde med MTH U12 College Pigekanonen. Alt det vender jeg tilbage til senere, først og fremmest, vil jeg kigge tilbage på hvordan det egentlig gik rent sportsligt: Vores medlemstal er stort set det samme som sidste år, faktisk er der kun 5 medlemmer til forskel fra sidste år og vi har i sidste halvdel af hold. Så i alt går vi fra 509 medlemmer til 504 medlemmer. Vi har haft fald på U12 Drenge og på de ældste ungdoms piger.

2 Vi må konstatere at vi har utrolig svært ved at holde fast i vores piger når de bliver år. Det kan skyldes mange ting, andre fritidsinteresser mm. og så kan det skyldes at vi nogen gange har været for elitære med vores piger i u14, hvilket gør at spillerne fra 2. hold falder fra og når så de unge piger skal på efterskole falder det fra hinanden og bliver svært at samle op igen, men den helt store årsag, som vi ser det er at vi har haft for få pigespillere helt nede fra U6 og op til U14 vi har stort set aldrig haft mere end 2 hold og med det naturlige frafald vi ser, skal det blive svært så. Derfor ser vi opgavens 1. etape som løst, hvis vi kan få flere piger i gang med at spille håndbold, så vores rekrutterings grundlag bliver større og der må man sige at de personer der er omkring vores U7-U8 og U10 piger i øjeblikket gør en rigtig stor indsats og vi har faktisk i denne sæson ikke mindre end 4 U10 pigehold og nu her til påske, kommer der endda et 5. hold med, pga. flere nye spillere og at enkelte U8 spillere er så godt med at de gerne vil med til påskestævne. På drengesiden er frafaldet i U12 årgangen et problem for os, da vi er gået fra at de som U10 havde 5 hold, til at de nu kun med nød og næppe kan skrabe 2 hold sammen. Det kan skyldes flere ting, bl.a. indstillingen fra trænerne. Overliggeren blev sat virkelig højt og der blev informeret og arrangeret alt muligt, da drengene var U10, mens der nu som U12 stort set ikke er blevet informeret om og arrangeret noget. Så det at vi har voksne trænere, suppleret at dygtige unge og at informations niveauet er stort og at vore trænere kommer forberedt og forsøger at lære hver enkelt spiller noget til hver eneste træning, må og skal absolut ikke undervurderes. Dog skal det siges at noget af det frafald der har været på U12 Drenge er meget naturligt, da interesseren simpelthen ikke var til stede ved en del af dem der holdte, selvom de havde gået til håndbold i flere år. Resultater var et fint resultatmæssigt år for vore hold, vores U10 Drenge var i Kreds finale mod Skive FH som de desværre tabte efter forlænget spilletid og straffe. I U12 Drenge og U12 Piger blev vi nr. 4 i kredsen.

3 Vores U14 Drenge var rykket op i 2. Division og havde det svært men spille de mange gode kampe og fik også en enkelt sejr. Vores U14 piger vandt kredsmesterskabet i A-rækken. U16 Drenge blev nr. 2, a point med Aalborg der blev nummer 1 i 1. Division dvs. mellem de 8-10 bedste hold i Jylland. U18 Drengene, spillede i 2. Division og vandt deres pulje og blev efterfølgende jysk mester i U18 2. Division. Hvilket vel reelt placerer os mellem de 15 bedste hold i U18. U18 Pigerne spillede i U18 2. Division og blev nr. 4 efter en hård sæson med få spillere, hvor der indimellem blev levereret rigtig flotte resultater. 2. division damer sluttede sæsonen på en 8. plads i sæson hvilket var en enkelt plads bedre end sæsonen før. Endnu engang blev sæsonen kørt med en meget smal trup, så flot at vi igen forholdsvis sikkert reddede os en ny sæson i 2. division. Vores Serie 1 Damer blev nr. 2 og efter en del udregninger og en udtrækning længere oppe i rækkerne, rykkede op de op i Jyllandsserien. Mors Chancen Mors Chancen 2012 var endnu engang en bragende succes, så endnu engang en stor tak til Karen og Johannes Nygaard. Karen og Johannes har leveret en kæmpemæssig indsats og med en god arbejdsgruppe styrer de fuldstændig. Overskuddet fra Mors Chancen er en af de vigtigste indtægtskilder for HF Mors, så det er virkelig en prisværdig indsats i laver og det sætter vi, i bestyrelsen kæmpe pris på. Så stor tak til alle der har hjulpet til omkring Mors Chancen.

4 Sponsorer/sponsorudvalget På sponsorsiden var 2012 endnu engang et godt år for os, vi fik endnu engang en flot fremgang bl.a. fordi vi nu havde en ny salgsvare, Håndbold College Mors på hylderne. Det vender jeg tilbage til. Vi er blevet taget rigtig godt imod, hos langt de fleste sponsorer, men vi kan godt mærke nu, at markedet på Mors og i Nordsalling, som er vores primære områder er ved at være mættet og Mors-Thy Håndbold, samt alle andre foreninger rykker jo også i de samme firmaer som os. Kan vi holde niveauet nogenlunde på det vi har nu, vil dog også være yderst tilfredse En Stor tak, skal der lyde for indsatsen til alle i sponsorudvalget samt ikke mindst en stor tak til alle vore sponsorer, uden jer kunne vi slet ikke drive klubben på det her niveau. Sponsorløb Sponsorløbet, som vi startede op for 2 år siden, er ligesom Mors-Chancen en vigtig indtægtskilde for klubben. Samtidig er det en dag med masser af hygge og smil på læben Vi har været rigtig heldige med vejret de 2 år vi har holdt det og fra at vi i 2011, løb knap 40000,- kr. ind, løb vi sidste år kr ind til klubben. Vi håber at vi som minimum kan nå op på det beløb igen, når vi her den 6. april holder sponsorløb igen vi har rigtig flotte præmier til de løbere der løber flest penge ind og til de løbere der løber længst i hver årgang. Som noget nyt i år, giver vi ligeledes 10 % af beløbet tilbage til den pige/drenge årgang der løber flest penge ind i alt, som de kan bruge til en afslutnings fest el. lign. så der er alt mulig grund til at få løbeskoene på og få fundet en masse sponsorer eller og støtte op omkring jeres børn & børnebørn og hjælpe dem med at finde sponsorer Og så i øvrigt møde op og være med til at skabe en festlig dag. Udvalgene I HF Mors har vi nogle fungerende udvalg som tager sig af de daglige opgaver der er i foreningen og der bliver lavet en stor indsats, hver eneste dag året rundt stort set, nogle arrangerer påskestævne, nogle arrangerer

5 juleafslutning og sæson afslutning, nogle sørger for at holdene har de materialer de skal bruge, som tape & isposer, nogle sørger for at der bliver samlet medlemslister ind, så andre kan få sendt kontingent ud og nogle skal rykke rigtig mange medlemmer for kontingent, nogle sørger for ansættelse af trænere, nogle for indsamling & gennemgang af brugt tøj og indkøb af nyt tøj, nogle sørger for at finde hjælpere til vores hjemmestævner med tidtagning, musik & speaker og nogle sørger for at finde hjælpere til Mors-Thy Håndbold s hjemmestævner, nogle arrangerer håndboldskole, nogle arrangerer sponsorløb (på lørdag) nogle sørger for at opdatere hjemmesiden og facebook siden, nogle sælger sponsorater og forsøger at pleje sponsorerne, nogle har den daglige kontakt med spillerne og trænerne alt sammen + alt det jeg ikke har fået med. I oktober 2012 ansatte vi Johnny Larsen som administrationsmedarbejder og alt mulig mand. Det har helt sikkert været en forletning for de frivillige i HF Mors at Johnny har været der til alle de daglige gøremål og spørgsmål mm. fra trænerne ligesom de frivillige bruger Johnny til at tage sig af konkrete tidskrævende opgaver og Johnny er den der sender beskeder fra JHF, DGI, KFUM og andre ting videre til de årgangsansvarlige. At vi har fået ansat Johnny + at jeg som college leder også er en del af HF Mors i dagligdagen, skulle gerne have gjort tingene lettere for de frivillige i klubben, det er dog hele tiden en balancegang, som er rigtig svær, de frivillige er og skal altid være omdrejningspunktet i klubben, så derfor er et job i en forening, noget af det sværeste at have og det tager tid at få indarbejdet de rutiner det kræver. De frivillige er jo dem der i bund og grund bestemmer hvad de ansatte skal lave, men som ansat tager man jo også selv nogle opgaver, hvor man skal have frivillige til at hjælpe og det er noget af det vi gerne skal blive skarpere til hele tiden, så alle i og omkring klubben føler at det er sjovt at være med og at man får lov at sætte sit fingeraftryk på det man gerne vil. Jeg tror at vi skal prøve at til en vis grænse at adskille ad hoc opgaverne fra udvalgs og bestyrelsesopgaverne, så ad hoc opgaverne bliver lavet af nogle af de forældre som ikke har tid til at træne og sidde i udvalg mm.

6 Økonomi Det fører mig over til økonomien som Ulla vil komme ind på om lidt, men jeg kan godt løfte sløret for at vi får 3. år i træk kommer ud med et overskud, der er større end budgetteret og det er jo rigtig godt. Der er som før nævnt sket en masse nye ting i 2012 og det har som jeg var inde på sidste år, været meget svært at budgettere hvordan det faktisk ville gå og hvor mange udgifter vi egentlig ville få ved at ansætte en medarbejder osv. Nu fik vi først ansat Johnny i Oktober og vi har fået ham i de første 6 måneder med løn tilskud, så vores udgift til løn, har været væsentlig mindre end budgetteret. Derudover kan man sige at vi ruster os til fremtiden og de udfordringer der nu kommer. Så personligt vil jeg sige at jeg er både glad for, men samtidig også meget overrasket over resultatet, som bunder i en meget stram udgifts styring, samtidig med at vi har formået at hæve indtægterne betragteligt. Mors-Thy Håndbold Efter 3 år i bestyrelsen i Mors-Thy Håndbold har jeg måttet sande at, det at være bestyrelsesmedlem i et håndboldselskab i Danmark, er noget af det mest utilregnelige hverv der findes. Det er helt vildt så mange timer man bruger på det, spillere og trænere skal passes og plejes, samtidig med at der hver måned, hver uge, hver dag, ja næsten hver time skal findes nye indtægtskilder, for der kommer altid udgifts overraskelser væltende ud af skabet. Vi har også måttet sande at de folk vi har haft i den daglige ledelse og på formandsposten ikke har formået at kunne styre økonomien og derfor var det nok en nødvendighed at skifte ud på både formands og direktør posten i I Juni 2012 gik det pludselig op for os menige bestyrelsesmedlemmer at der manglede 1,7 millioner kroner, ja altså lidt over omsætningen i HF Mors for bare at komme igennem sæsonen

7 Via 3 ugers hårdt slid, blev pengene hentet ind med stor hjælp fra erhvervslivet på Mors og i Thy, samt ikke mindst menige borgere og deres flotte tilskud. HF Mors bidrog også en del til redningen og købte bl.a. 281 aktier, som vi sælger ud af til fordel for Mors-Thy Håndbold. Vi har stadig omkring 200 aktier til salg, hver aktie har en nominel værdi af kr. 500,- og prisen for en aktie er kr. 1000,- Vi mangler nogle ambassadører, der vil stå i spidsen for at få solgt disse aktier, der er stort set frit slag for hvordan man vil sælge dem, men vi vil rigtig gerne have dem solgt, da Mors-Thy Håndbold har brug for pengene. Sportsligt var vi i foråret 2012, meget tæt på slutspillet, som desværre kiksede i sidste spillerunde. I efteråret 2012, blev der især mod de hold som vi plejer at have problemer med vist en stigende stabilitet og det gjorde at vi gik ind i 2013 som nr. 7 i ligaen og med store forventninger om at vi i 2013 for første gang nogensinde kom med i slutspillet. Vi tror på at det er noget af det der skal til for at løfte Mors-Thy Håndbold op på næste niveau. I skrivende stund ser det heldigvis ud til at det lykkedes at komme med, på trods af en meget skidt start på Fremtiden i Mors-Thy, ser forholdsvis lys ud, hvis vi kommer helskindet igennem denne sæson. Spillerbudgettet er nedsat med 1,2 mil. For at få styr på økonomien, men vi synes faktisk selv at truppen ser ligeså stærk ud som i denne sæson, vi har ansat en ny træner, Anders Thomsen, der har fokus på resultaterne selvfølgelig, men også i høj grad på talentudviklingen, og i høj grad også talentudviklingen i HF Mors. Jeg synes at vi under evt. skal høre Carsten fortælle lidt om fremtiden, hvis nogen af jer ønsker det. Jeg er sikker på at Carsten gerne vil fortælle lidt om hvad vi har gang i. De nye tiltag Håndbold College Mors

8 Som nævnt i sidste års beretning startede vi i sommeren 2012, Håndbold College Mors. HC Mors, som ligger under HF Mors er et samarbejde mellem HF Mors, Mors-Thy Håndbold, EUC Nordvest, Morsø Gymnasium, Øster Jølby Skole og Dueholmskolen s 9. klasser samt 10 eren. Vi har siden sommerferien har haft 5 boende elever i vores lejede lokaler på H.C Ørstedsvej 2. Vi havde fra start af i alt omkring elever med og er vel efterhånden landet på omkring 60 elever, hvoraf de ca. 20 er betalende og dermed en del af HF Mors. Det helt store fokus på Håndbold College Mors er at tiltrække og fastholde unge mennesker på Mors via deres interesse for håndbold, for dem vi tiltrækker er det helt klart Elitesatsningen og Mors-Thy Håndbold der trækker, mens vi for dem vi fastholder, både er Elite, men i høj grad også bredden og det sociale der trækker. Vi har stor fokus på at eleverne trives i dagligdagen og at de ikke mindst passer skole og lektier, samtidig med at de passer deres træning. For de boende elever har vi endvidere stor fokus på deres kost og på at lære dem noget omkring oprydning, rengøring osv. Om college er rentabelt eller ej er vi ikke helt sikre på endnu, men vi har udarbejdet et godt budget og har lavet en aftale med Revision Limfjord om at de følger økonomien tæt og hjælper os med det at holde styr på økonomien. Som det ser ud, ender år 1 nok med mindre underskud, som så belaster HF Mors, men det kan slet ikke sættes op imod de muligheder og indtægter College giver os både nu og på sigt. Samarbejdsklubber Som noget helt nyt og som et udspring af College, har vi også i 2012, fået 3 samarbejdsklubber, nemlig IF Nordmors, Sundsøre Håndbold og Fursund

9 IF. Formålet med samarbejdsklubber er for vores side at vække interessen for Mors-Thy Håndbold og Håndbold College Mors, så vi er meget opmærksomme på at vi kommer rundt til de klubber vi har samarbejde med ligesom vi inviterer dem til flere af vores tiltag. Det skulle gerne være med til at sikre at de får flere medlemmer i deres klubber og at både forældre & børn vil komme til Mors-Thy Håndbolds hjemmekampe, så vi kan få endnu flere tilskuere i hallen. Ligeledes er det selvfølgelig et håb, at hvis de har spillere i U14 el. U16 der gerne vil lidt mere med deres håndbold, så vælger de, som noget naturligt, HF Mors & Håndbold College Mors, til at stå for deres udvikling. Jeg vil gerne lige påpege at vi har ingen interesse i at få spillere fra vores samarbejdsklubber og herunder også Thisted IK, før vi begynder at tænke Elite, tidligst som 1. års-2.års U14. Vi vil meget hellere være med til at sikre at de har flere spillere i U10 & U12, så vores børnehold ikke skal køre så langt for at spille kampe For nylig fik i øvrigt også Sallingsund HK med som samarbejdsklub. U12 College I efteråret startede vi også U12 College op, Meningen med U12 College er at lave et ekstra træningstilbud til U12 spillere i både HF Mors og vores samarbejdsklubber. Der er flere grunde til at vi startede U12 College op, 1. Vi vil gerne lave noget individuel træning, som man måske ikke har så meget fokus på i den daglige træning. 2. Vi vil gerne lave et tilbud som er for alle, uanset hvilket hold man spiller i og hvilken klub man spiller i. 3. Det skal være et tilbud der er lidt ekstraordinært og derfor var det med en T-shirt og evaluering, samt cacao og bananer efter hver træning.

10 Det er helt klart noget vi regner med at fortsætte med, dog skal vi have rettet lidt til omkring træningstiden mm. Pigekanonen Var et helt weekendophold, specielt for piger Vi har jo fået skudt i skoen mange gange at vi er en drenge klub og vi må sande at vi har haft lidt svært ved at få fat i pigerne. Heldigvis har vi nogle folk i klubben som begynder virkelig at gøre en indsats for at få nogle flere piger til at spille håndbold. Pigekanonen, blev en ubetinget succes med ca. 100 deltagere fra alle samarbejdsklubber og selvfølgelig vore egne fra HF Mors. Der blev lavet alt muligt forskelligt, men selvfølgelig med håndbolden i højsædet og prikken over i et var deres optræden i forbindelse med ligakampen mellem Mors- Thy og Skive Hele hallen eksploderede jo nærmest og der blev ved med at komme piger ind i hallen, det var så fedt og at de så til sidste dannede en indløbsport for alle spillerne, var bare med til at løfte stemningen i hallen helt vildt. Så helt sikkert et arrangement, som vi håber Scott og hans hjælpere vil gennemføre til efteråret. Dommere Sidste år fik vi uddannet en del nye dommere, både unge og gamle, desværre er der ikke mange af dem der tog uddannelsen, der bruger det og det er vi faktisk rigtig ærgerlige over, da vi rigtig gerne vil have nogle dommere og vi mener faktisk at vi er forpligtiget til det. Så vi gør nok en ny indsats for det engang her i 2013 vi tænker nok at det skal være noget i forbindelse med vores College.

11 Jyske Bank Mors Arena Desværre er vores samarbejde med hallen ikke altid det bedste og vi synes vi kæmper med nogle ting, som vi ikke burde og faktisk synes vi også at vi som klub agerer alt for meget som halinspektør Vi har holdt en del møder med hallen og det er nu udmyntet i et bruger råd, der dog ikke fungerer endnu, men det kommer det forhåbentlig til på et tidspunkt. Det er stærkt kritisabelt at vi har de forhold som vi har og at vi skal bruge så meget tid på at kæmpe for bedre forhold uden det egentlig er blevet ret meget bedre. Fremtidsændringer Som i nok har set i avisen, arbejdes der pt. på et fælles damehold med Thisted IK. Årsagerne til dette er bl.a. det faktum at vi har kørt vores 2. Div. Hold på pumperne de sidste år. Vi har lige skrabet et hold sammen i 11. time, som så i øvrigt har klaret sig over al forventning Vi har i HF Mors ikke nogen U16 & U18 spillere i denne sæson og dermed nok heller ikke U18 på et vist niveau i de kommende 2 sæsoner til at komme og tage over og når så Oddense er rykket op i 3. division, Skive s 2. hold er rykket op i 2. division og Thisted er rykket op i 2. Division, så havde vi meget svært ved at se hvor vi skulle lokke spillere fra på 2. Div. Niveau. Vi håber at alle vil bakke op om samarbejdet, vi havde ikke de store alternativer udover at vi kunne blive nødt til at trække holdet eller også

12 skulle vores JS damer op og supplere og det var ikke vores fornemmelse at de havde den store lyst til det. Til slut vil jeg gerne sige tak til alle der har hjulpet i HF Mors i løbet af året og det er ikke så få. I kan alle være stolte af jer selv og klappe jer selv på skulderen over jeres indsats. Det er en fornøjelse at så mange gerne vil hjælpe. En stor tak til Mette Hermansen for hendes indsats i betyrelsen de sidste 2 år, Mette er jo flyttet til Aarhus, men vi håber da at Mette på et tidspunkt vender tilbage og måske tager en ny tørn i klubben til den tid På bestyrelsens vegne TAK til jer alle.

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød)

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Jeg er overordnet tilfreds, men mangler at man kan kontakte en der ved noget om kommende events. Er taget til efterretning

Læs mere

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger Generalforsamling onsdag d. 25/3 2014 kl. 19.30 i Voerladegård Skole 1. Valg af dirigent Lars L. er valgt som dirigent Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt jvf. vedtægterne 2. Aflæggelse af formandens

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009 VokseVærker Ventilens år 2011-2012 1993 1999 2012 2015 2022 ISSN: 2245-0009 I dette årsskrift Kære Læser 3 Årsmøde 2012 4 - Indkaldelsen Ventilen i tal 5 - Et hurtigt overblik 6 Ventilen har vokseværk

Læs mere

Tak til jer alle der er mødt op! og tak til Aage for at melde sig til, at styre slagets gang her til aften!

Tak til jer alle der er mødt op! og tak til Aage for at melde sig til, at styre slagets gang her til aften! Beretning Formand Velkommen til håndboldens generalforsamling. Tak til jer alle der er mødt op! og tak til Aage for at melde sig til, at styre slagets gang her til aften! Ny bestyrelse Ved generalforsamling

Læs mere

34. Årgang Marts 2013 1

34. Årgang Marts 2013 1 34. Årgang Marts 2013 1 SAMMENSÆTNINGEN AF HOVEDBESTYRELSE OG UDVALG I STOHOLM IDRÆTSFORENING 2012 Navn Adresse Telefon HOVEDBESTYRELSEN Formand Gitte Christensen Lånumvej 1, Stoholm 97 54 23 20 Kasserer

Læs mere

4. Kassererens beretning, herunder budget og kontingent fastsættelse

4. Kassererens beretning, herunder budget og kontingent fastsættelse Generalforsamling 30. april 2015 12 deltagere udover bestyrelsen Formand Henrik Mathiasen konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 1. Valg af dirigent Henrik Mathiasen valgt 2. Valg af

Læs mere

Indledning En stor tak til Gitta Ny struktur og formand 40 års fødselsdag

Indledning En stor tak til Gitta Ny struktur og formand 40 års fødselsdag Indledning Endnu et godt år er nu overstået. Der er sket rigtig meget i klubben i årets løb, meget har været rigtigt godt, men der har også været noget, vi ikke har været glade for. I denne beretning vil

Læs mere

Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen.

Start af SKOLE CUP. Kurset VORT HOLD afholdes for miniputafdelingen. Nord-Als Boldklub-s generalforsamling den 25.1.1996 Formandens beretning for året 1995. Side l af Jeg vil starte min beretning, som jeg har gjort det de sidste år - nemlig med at fortælle i store træk

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen.

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen. Beretning Hedensted Golfklub 2014/15 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9.

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet?

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet? Interviewguide: Formalia: Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvor mange børn har du? Hvor gamle er de? Hvordan bliver de passet? Bor du sammen med deres far/mor? Hvad laver din partner? Butiksarbejde:

Læs mere

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Nr. 2, juli/august 2009 Artikler med ramme omkring indeholder vigtige oplysninger fra klub og bestyrelse, som alle forudsættes at kende.. Tillykke Flere af klubbens

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Uddannelse giver millioner Når en lille ring er mere end guld Frikadeller til folket Ikast har antennerne ude Bankospil - nu for ikke-rygere

Uddannelse giver millioner Når en lille ring er mere end guld Frikadeller til folket Ikast har antennerne ude Bankospil - nu for ikke-rygere Kugler i kassen Temamagasin udgivet af: Jydsk Boldspil-Union og Sjællands Boldspil-Union NR. 1. 2009 1. årgang Uddannelse giver millioner Når en lille ring er mere end guld Frikadeller til folket Ikast

Læs mere

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET Glædelig jul FRA FAMILIEN NEBEL I HOLSTEBRO BRYLLUP EN FANTASTISK DAG, AT TÆNKE TILBAGE PÅ NYT HUS ANNA ANCHERS VEJ 138 I HOLSTEBRO INGEN KRÆFT VI HAR MEGET AT TAKKE GUD FOR JULEKORTET Kære familie og

Læs mere

Vilje til sejr Åbenhed Holdånd Hygge Respekt

Vilje til sejr Åbenhed Holdånd Hygge Respekt DGL News Sensommer 2012 Indhold - Formanden - Sportschefen - Trænerne har ordet - VestjyskBANK-Mitre Cup - Mød en DGL er - Kalender - Sponsorer Kære Læser... Sommerferien er ovre, og grønsværen kalder

Læs mere

Hvordan vender vi den nedadgående kurve? Forundersøgelse til projektet Håndbolden tilbage til København

Hvordan vender vi den nedadgående kurve? Forundersøgelse til projektet Håndbolden tilbage til København Hvordan vender vi den nedadgående kurve? Forundersøgelse til projektet Håndbolden tilbage til København Forord Håndbolden er i krise og måske særligt i Københavnsområdet, hvor håndbolden er i skarp konkurrence

Læs mere

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET. Lørdag den, 31. januar hejses SIK vimplen igen på Liseborg og en ny sæson 2015 kan skydes i gang.

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET. Lørdag den, 31. januar hejses SIK vimplen igen på Liseborg og en ny sæson 2015 kan skydes i gang. SIK - NYT 18. årgang 2015 FODBOLDAFDELINGEN Februar - Nr. 2 FORMANDEN HAR ORDET Vintervejret er over os, men trods det så er træningen så småt ved at starte. Lørdag den, 31. januar hejses SIK vimplen igen

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 MARTS 2004 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Niels

Læs mere

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Referat Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Pkt. 1 Pkt. 2 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 41 mandater, fra 18 klubber, svarende til 59 %. 3 gæster. Per Henriksen DBwF Jan Donde DBwF Kurt

Læs mere

Idrætsbladet. Formanden. Generalforsamlingen. Badminton. Basketball. Fægtning. Gymnastik. Håndbold. Svømning. 31. årgang nr.

Idrætsbladet. Formanden. Generalforsamlingen. Badminton. Basketball. Fægtning. Gymnastik. Håndbold. Svømning. 31. årgang nr. 31. årgang nr. 2 Maj 2004 Idrætsbladet Medlemsblad for Sankt Annæ Idrætsforening Formanden - tak for en god sæson Generalforsamlingen - referat fra klubbens øverste myndighed Badminton - supersæson for

Læs mere

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton Stiftet 10. december 1958 44 årgang Maj 2013 Morud Idrætsforenings nyhedsblad med alt nyt fra dit nærområde! 1973 1973-2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Se side 20-23: Gymnastikken Se side 24-26:

Læs mere

Interview med Otto Skak, direktør, Karina Brauner, HR-chef, Edvard Køhrsen, souschef.

Interview med Otto Skak, direktør, Karina Brauner, HR-chef, Edvard Køhrsen, souschef. Interview med Otto Skak, direktør, Karina Brauner, HR-chef, Edvard Køhrsen, souschef. Transcription Eva: Så tror jeg bare vi starter nu.. Så tror jeg gerne vi vil høre hvordan du fik ideen til Slotssøbadet?

Læs mere