BESTYRELSENS BERETNING 2012

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESTYRELSENS BERETNING 2012"

Transkript

1 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening Endnu et meget udfordrende og spændende år i HF Mors I 2012 udviklede HF Mors sig endnu engang meget kraftigt Vi fik bl.a. flg. nye tiltag sat i gang. Håndbold College Mors En administrationsmedarbejder 3 samarbejdsklubber i samarbejde med MTH U12 College Pigekanonen. Alt det vender jeg tilbage til senere, først og fremmest, vil jeg kigge tilbage på hvordan det egentlig gik rent sportsligt: Vores medlemstal er stort set det samme som sidste år, faktisk er der kun 5 medlemmer til forskel fra sidste år og vi har i sidste halvdel af hold. Så i alt går vi fra 509 medlemmer til 504 medlemmer. Vi har haft fald på U12 Drenge og på de ældste ungdoms piger.

2 Vi må konstatere at vi har utrolig svært ved at holde fast i vores piger når de bliver år. Det kan skyldes mange ting, andre fritidsinteresser mm. og så kan det skyldes at vi nogen gange har været for elitære med vores piger i u14, hvilket gør at spillerne fra 2. hold falder fra og når så de unge piger skal på efterskole falder det fra hinanden og bliver svært at samle op igen, men den helt store årsag, som vi ser det er at vi har haft for få pigespillere helt nede fra U6 og op til U14 vi har stort set aldrig haft mere end 2 hold og med det naturlige frafald vi ser, skal det blive svært så. Derfor ser vi opgavens 1. etape som løst, hvis vi kan få flere piger i gang med at spille håndbold, så vores rekrutterings grundlag bliver større og der må man sige at de personer der er omkring vores U7-U8 og U10 piger i øjeblikket gør en rigtig stor indsats og vi har faktisk i denne sæson ikke mindre end 4 U10 pigehold og nu her til påske, kommer der endda et 5. hold med, pga. flere nye spillere og at enkelte U8 spillere er så godt med at de gerne vil med til påskestævne. På drengesiden er frafaldet i U12 årgangen et problem for os, da vi er gået fra at de som U10 havde 5 hold, til at de nu kun med nød og næppe kan skrabe 2 hold sammen. Det kan skyldes flere ting, bl.a. indstillingen fra trænerne. Overliggeren blev sat virkelig højt og der blev informeret og arrangeret alt muligt, da drengene var U10, mens der nu som U12 stort set ikke er blevet informeret om og arrangeret noget. Så det at vi har voksne trænere, suppleret at dygtige unge og at informations niveauet er stort og at vore trænere kommer forberedt og forsøger at lære hver enkelt spiller noget til hver eneste træning, må og skal absolut ikke undervurderes. Dog skal det siges at noget af det frafald der har været på U12 Drenge er meget naturligt, da interesseren simpelthen ikke var til stede ved en del af dem der holdte, selvom de havde gået til håndbold i flere år. Resultater var et fint resultatmæssigt år for vore hold, vores U10 Drenge var i Kreds finale mod Skive FH som de desværre tabte efter forlænget spilletid og straffe. I U12 Drenge og U12 Piger blev vi nr. 4 i kredsen.

3 Vores U14 Drenge var rykket op i 2. Division og havde det svært men spille de mange gode kampe og fik også en enkelt sejr. Vores U14 piger vandt kredsmesterskabet i A-rækken. U16 Drenge blev nr. 2, a point med Aalborg der blev nummer 1 i 1. Division dvs. mellem de 8-10 bedste hold i Jylland. U18 Drengene, spillede i 2. Division og vandt deres pulje og blev efterfølgende jysk mester i U18 2. Division. Hvilket vel reelt placerer os mellem de 15 bedste hold i U18. U18 Pigerne spillede i U18 2. Division og blev nr. 4 efter en hård sæson med få spillere, hvor der indimellem blev levereret rigtig flotte resultater. 2. division damer sluttede sæsonen på en 8. plads i sæson hvilket var en enkelt plads bedre end sæsonen før. Endnu engang blev sæsonen kørt med en meget smal trup, så flot at vi igen forholdsvis sikkert reddede os en ny sæson i 2. division. Vores Serie 1 Damer blev nr. 2 og efter en del udregninger og en udtrækning længere oppe i rækkerne, rykkede op de op i Jyllandsserien. Mors Chancen Mors Chancen 2012 var endnu engang en bragende succes, så endnu engang en stor tak til Karen og Johannes Nygaard. Karen og Johannes har leveret en kæmpemæssig indsats og med en god arbejdsgruppe styrer de fuldstændig. Overskuddet fra Mors Chancen er en af de vigtigste indtægtskilder for HF Mors, så det er virkelig en prisværdig indsats i laver og det sætter vi, i bestyrelsen kæmpe pris på. Så stor tak til alle der har hjulpet til omkring Mors Chancen.

4 Sponsorer/sponsorudvalget På sponsorsiden var 2012 endnu engang et godt år for os, vi fik endnu engang en flot fremgang bl.a. fordi vi nu havde en ny salgsvare, Håndbold College Mors på hylderne. Det vender jeg tilbage til. Vi er blevet taget rigtig godt imod, hos langt de fleste sponsorer, men vi kan godt mærke nu, at markedet på Mors og i Nordsalling, som er vores primære områder er ved at være mættet og Mors-Thy Håndbold, samt alle andre foreninger rykker jo også i de samme firmaer som os. Kan vi holde niveauet nogenlunde på det vi har nu, vil dog også være yderst tilfredse En Stor tak, skal der lyde for indsatsen til alle i sponsorudvalget samt ikke mindst en stor tak til alle vore sponsorer, uden jer kunne vi slet ikke drive klubben på det her niveau. Sponsorløb Sponsorløbet, som vi startede op for 2 år siden, er ligesom Mors-Chancen en vigtig indtægtskilde for klubben. Samtidig er det en dag med masser af hygge og smil på læben Vi har været rigtig heldige med vejret de 2 år vi har holdt det og fra at vi i 2011, løb knap 40000,- kr. ind, løb vi sidste år kr ind til klubben. Vi håber at vi som minimum kan nå op på det beløb igen, når vi her den 6. april holder sponsorløb igen vi har rigtig flotte præmier til de løbere der løber flest penge ind og til de løbere der løber længst i hver årgang. Som noget nyt i år, giver vi ligeledes 10 % af beløbet tilbage til den pige/drenge årgang der løber flest penge ind i alt, som de kan bruge til en afslutnings fest el. lign. så der er alt mulig grund til at få løbeskoene på og få fundet en masse sponsorer eller og støtte op omkring jeres børn & børnebørn og hjælpe dem med at finde sponsorer Og så i øvrigt møde op og være med til at skabe en festlig dag. Udvalgene I HF Mors har vi nogle fungerende udvalg som tager sig af de daglige opgaver der er i foreningen og der bliver lavet en stor indsats, hver eneste dag året rundt stort set, nogle arrangerer påskestævne, nogle arrangerer

5 juleafslutning og sæson afslutning, nogle sørger for at holdene har de materialer de skal bruge, som tape & isposer, nogle sørger for at der bliver samlet medlemslister ind, så andre kan få sendt kontingent ud og nogle skal rykke rigtig mange medlemmer for kontingent, nogle sørger for ansættelse af trænere, nogle for indsamling & gennemgang af brugt tøj og indkøb af nyt tøj, nogle sørger for at finde hjælpere til vores hjemmestævner med tidtagning, musik & speaker og nogle sørger for at finde hjælpere til Mors-Thy Håndbold s hjemmestævner, nogle arrangerer håndboldskole, nogle arrangerer sponsorløb (på lørdag) nogle sørger for at opdatere hjemmesiden og facebook siden, nogle sælger sponsorater og forsøger at pleje sponsorerne, nogle har den daglige kontakt med spillerne og trænerne alt sammen + alt det jeg ikke har fået med. I oktober 2012 ansatte vi Johnny Larsen som administrationsmedarbejder og alt mulig mand. Det har helt sikkert været en forletning for de frivillige i HF Mors at Johnny har været der til alle de daglige gøremål og spørgsmål mm. fra trænerne ligesom de frivillige bruger Johnny til at tage sig af konkrete tidskrævende opgaver og Johnny er den der sender beskeder fra JHF, DGI, KFUM og andre ting videre til de årgangsansvarlige. At vi har fået ansat Johnny + at jeg som college leder også er en del af HF Mors i dagligdagen, skulle gerne have gjort tingene lettere for de frivillige i klubben, det er dog hele tiden en balancegang, som er rigtig svær, de frivillige er og skal altid være omdrejningspunktet i klubben, så derfor er et job i en forening, noget af det sværeste at have og det tager tid at få indarbejdet de rutiner det kræver. De frivillige er jo dem der i bund og grund bestemmer hvad de ansatte skal lave, men som ansat tager man jo også selv nogle opgaver, hvor man skal have frivillige til at hjælpe og det er noget af det vi gerne skal blive skarpere til hele tiden, så alle i og omkring klubben føler at det er sjovt at være med og at man får lov at sætte sit fingeraftryk på det man gerne vil. Jeg tror at vi skal prøve at til en vis grænse at adskille ad hoc opgaverne fra udvalgs og bestyrelsesopgaverne, så ad hoc opgaverne bliver lavet af nogle af de forældre som ikke har tid til at træne og sidde i udvalg mm.

6 Økonomi Det fører mig over til økonomien som Ulla vil komme ind på om lidt, men jeg kan godt løfte sløret for at vi får 3. år i træk kommer ud med et overskud, der er større end budgetteret og det er jo rigtig godt. Der er som før nævnt sket en masse nye ting i 2012 og det har som jeg var inde på sidste år, været meget svært at budgettere hvordan det faktisk ville gå og hvor mange udgifter vi egentlig ville få ved at ansætte en medarbejder osv. Nu fik vi først ansat Johnny i Oktober og vi har fået ham i de første 6 måneder med løn tilskud, så vores udgift til løn, har været væsentlig mindre end budgetteret. Derudover kan man sige at vi ruster os til fremtiden og de udfordringer der nu kommer. Så personligt vil jeg sige at jeg er både glad for, men samtidig også meget overrasket over resultatet, som bunder i en meget stram udgifts styring, samtidig med at vi har formået at hæve indtægterne betragteligt. Mors-Thy Håndbold Efter 3 år i bestyrelsen i Mors-Thy Håndbold har jeg måttet sande at, det at være bestyrelsesmedlem i et håndboldselskab i Danmark, er noget af det mest utilregnelige hverv der findes. Det er helt vildt så mange timer man bruger på det, spillere og trænere skal passes og plejes, samtidig med at der hver måned, hver uge, hver dag, ja næsten hver time skal findes nye indtægtskilder, for der kommer altid udgifts overraskelser væltende ud af skabet. Vi har også måttet sande at de folk vi har haft i den daglige ledelse og på formandsposten ikke har formået at kunne styre økonomien og derfor var det nok en nødvendighed at skifte ud på både formands og direktør posten i I Juni 2012 gik det pludselig op for os menige bestyrelsesmedlemmer at der manglede 1,7 millioner kroner, ja altså lidt over omsætningen i HF Mors for bare at komme igennem sæsonen

7 Via 3 ugers hårdt slid, blev pengene hentet ind med stor hjælp fra erhvervslivet på Mors og i Thy, samt ikke mindst menige borgere og deres flotte tilskud. HF Mors bidrog også en del til redningen og købte bl.a. 281 aktier, som vi sælger ud af til fordel for Mors-Thy Håndbold. Vi har stadig omkring 200 aktier til salg, hver aktie har en nominel værdi af kr. 500,- og prisen for en aktie er kr. 1000,- Vi mangler nogle ambassadører, der vil stå i spidsen for at få solgt disse aktier, der er stort set frit slag for hvordan man vil sælge dem, men vi vil rigtig gerne have dem solgt, da Mors-Thy Håndbold har brug for pengene. Sportsligt var vi i foråret 2012, meget tæt på slutspillet, som desværre kiksede i sidste spillerunde. I efteråret 2012, blev der især mod de hold som vi plejer at have problemer med vist en stigende stabilitet og det gjorde at vi gik ind i 2013 som nr. 7 i ligaen og med store forventninger om at vi i 2013 for første gang nogensinde kom med i slutspillet. Vi tror på at det er noget af det der skal til for at løfte Mors-Thy Håndbold op på næste niveau. I skrivende stund ser det heldigvis ud til at det lykkedes at komme med, på trods af en meget skidt start på Fremtiden i Mors-Thy, ser forholdsvis lys ud, hvis vi kommer helskindet igennem denne sæson. Spillerbudgettet er nedsat med 1,2 mil. For at få styr på økonomien, men vi synes faktisk selv at truppen ser ligeså stærk ud som i denne sæson, vi har ansat en ny træner, Anders Thomsen, der har fokus på resultaterne selvfølgelig, men også i høj grad på talentudviklingen, og i høj grad også talentudviklingen i HF Mors. Jeg synes at vi under evt. skal høre Carsten fortælle lidt om fremtiden, hvis nogen af jer ønsker det. Jeg er sikker på at Carsten gerne vil fortælle lidt om hvad vi har gang i. De nye tiltag Håndbold College Mors

8 Som nævnt i sidste års beretning startede vi i sommeren 2012, Håndbold College Mors. HC Mors, som ligger under HF Mors er et samarbejde mellem HF Mors, Mors-Thy Håndbold, EUC Nordvest, Morsø Gymnasium, Øster Jølby Skole og Dueholmskolen s 9. klasser samt 10 eren. Vi har siden sommerferien har haft 5 boende elever i vores lejede lokaler på H.C Ørstedsvej 2. Vi havde fra start af i alt omkring elever med og er vel efterhånden landet på omkring 60 elever, hvoraf de ca. 20 er betalende og dermed en del af HF Mors. Det helt store fokus på Håndbold College Mors er at tiltrække og fastholde unge mennesker på Mors via deres interesse for håndbold, for dem vi tiltrækker er det helt klart Elitesatsningen og Mors-Thy Håndbold der trækker, mens vi for dem vi fastholder, både er Elite, men i høj grad også bredden og det sociale der trækker. Vi har stor fokus på at eleverne trives i dagligdagen og at de ikke mindst passer skole og lektier, samtidig med at de passer deres træning. For de boende elever har vi endvidere stor fokus på deres kost og på at lære dem noget omkring oprydning, rengøring osv. Om college er rentabelt eller ej er vi ikke helt sikre på endnu, men vi har udarbejdet et godt budget og har lavet en aftale med Revision Limfjord om at de følger økonomien tæt og hjælper os med det at holde styr på økonomien. Som det ser ud, ender år 1 nok med mindre underskud, som så belaster HF Mors, men det kan slet ikke sættes op imod de muligheder og indtægter College giver os både nu og på sigt. Samarbejdsklubber Som noget helt nyt og som et udspring af College, har vi også i 2012, fået 3 samarbejdsklubber, nemlig IF Nordmors, Sundsøre Håndbold og Fursund

9 IF. Formålet med samarbejdsklubber er for vores side at vække interessen for Mors-Thy Håndbold og Håndbold College Mors, så vi er meget opmærksomme på at vi kommer rundt til de klubber vi har samarbejde med ligesom vi inviterer dem til flere af vores tiltag. Det skulle gerne være med til at sikre at de får flere medlemmer i deres klubber og at både forældre & børn vil komme til Mors-Thy Håndbolds hjemmekampe, så vi kan få endnu flere tilskuere i hallen. Ligeledes er det selvfølgelig et håb, at hvis de har spillere i U14 el. U16 der gerne vil lidt mere med deres håndbold, så vælger de, som noget naturligt, HF Mors & Håndbold College Mors, til at stå for deres udvikling. Jeg vil gerne lige påpege at vi har ingen interesse i at få spillere fra vores samarbejdsklubber og herunder også Thisted IK, før vi begynder at tænke Elite, tidligst som 1. års-2.års U14. Vi vil meget hellere være med til at sikre at de har flere spillere i U10 & U12, så vores børnehold ikke skal køre så langt for at spille kampe For nylig fik i øvrigt også Sallingsund HK med som samarbejdsklub. U12 College I efteråret startede vi også U12 College op, Meningen med U12 College er at lave et ekstra træningstilbud til U12 spillere i både HF Mors og vores samarbejdsklubber. Der er flere grunde til at vi startede U12 College op, 1. Vi vil gerne lave noget individuel træning, som man måske ikke har så meget fokus på i den daglige træning. 2. Vi vil gerne lave et tilbud som er for alle, uanset hvilket hold man spiller i og hvilken klub man spiller i. 3. Det skal være et tilbud der er lidt ekstraordinært og derfor var det med en T-shirt og evaluering, samt cacao og bananer efter hver træning.

10 Det er helt klart noget vi regner med at fortsætte med, dog skal vi have rettet lidt til omkring træningstiden mm. Pigekanonen Var et helt weekendophold, specielt for piger Vi har jo fået skudt i skoen mange gange at vi er en drenge klub og vi må sande at vi har haft lidt svært ved at få fat i pigerne. Heldigvis har vi nogle folk i klubben som begynder virkelig at gøre en indsats for at få nogle flere piger til at spille håndbold. Pigekanonen, blev en ubetinget succes med ca. 100 deltagere fra alle samarbejdsklubber og selvfølgelig vore egne fra HF Mors. Der blev lavet alt muligt forskelligt, men selvfølgelig med håndbolden i højsædet og prikken over i et var deres optræden i forbindelse med ligakampen mellem Mors- Thy og Skive Hele hallen eksploderede jo nærmest og der blev ved med at komme piger ind i hallen, det var så fedt og at de så til sidste dannede en indløbsport for alle spillerne, var bare med til at løfte stemningen i hallen helt vildt. Så helt sikkert et arrangement, som vi håber Scott og hans hjælpere vil gennemføre til efteråret. Dommere Sidste år fik vi uddannet en del nye dommere, både unge og gamle, desværre er der ikke mange af dem der tog uddannelsen, der bruger det og det er vi faktisk rigtig ærgerlige over, da vi rigtig gerne vil have nogle dommere og vi mener faktisk at vi er forpligtiget til det. Så vi gør nok en ny indsats for det engang her i 2013 vi tænker nok at det skal være noget i forbindelse med vores College.

11 Jyske Bank Mors Arena Desværre er vores samarbejde med hallen ikke altid det bedste og vi synes vi kæmper med nogle ting, som vi ikke burde og faktisk synes vi også at vi som klub agerer alt for meget som halinspektør Vi har holdt en del møder med hallen og det er nu udmyntet i et bruger råd, der dog ikke fungerer endnu, men det kommer det forhåbentlig til på et tidspunkt. Det er stærkt kritisabelt at vi har de forhold som vi har og at vi skal bruge så meget tid på at kæmpe for bedre forhold uden det egentlig er blevet ret meget bedre. Fremtidsændringer Som i nok har set i avisen, arbejdes der pt. på et fælles damehold med Thisted IK. Årsagerne til dette er bl.a. det faktum at vi har kørt vores 2. Div. Hold på pumperne de sidste år. Vi har lige skrabet et hold sammen i 11. time, som så i øvrigt har klaret sig over al forventning Vi har i HF Mors ikke nogen U16 & U18 spillere i denne sæson og dermed nok heller ikke U18 på et vist niveau i de kommende 2 sæsoner til at komme og tage over og når så Oddense er rykket op i 3. division, Skive s 2. hold er rykket op i 2. division og Thisted er rykket op i 2. Division, så havde vi meget svært ved at se hvor vi skulle lokke spillere fra på 2. Div. Niveau. Vi håber at alle vil bakke op om samarbejdet, vi havde ikke de store alternativer udover at vi kunne blive nødt til at trække holdet eller også

12 skulle vores JS damer op og supplere og det var ikke vores fornemmelse at de havde den store lyst til det. Til slut vil jeg gerne sige tak til alle der har hjulpet i HF Mors i løbet af året og det er ikke så få. I kan alle være stolte af jer selv og klappe jer selv på skulderen over jeres indsats. Det er en fornøjelse at så mange gerne vil hjælpe. En stor tak til Mette Hermansen for hendes indsats i betyrelsen de sidste 2 år, Mette er jo flyttet til Aarhus, men vi håber da at Mette på et tidspunkt vender tilbage og måske tager en ny tørn i klubben til den tid På bestyrelsens vegne TAK til jer alle.

BESTYRELSENS BERETNING 2013

BESTYRELSENS BERETNING 2013 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2013 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2011

BESTYRELSENS BERETNING 2011 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2011 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt med noget interesse for vores forening. 2011 et

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

Håndboldudvalg. Ungdom Kari og Mathias. Senior Hanne Ø +?

Håndboldudvalg. Ungdom Kari og Mathias. Senior Hanne Ø +? Håndboldudvalg FanClub Sekretær Hanne Søe Turneringskoordinator John Indkøb Ungdom Kari og Mathias Senior Hanne Ø +? Hjemmestævnekoordinator Kari Aktiviteter Kalle Palm Tøj-tjek Kirsten /AnneGrethe Nors

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Vi håber på, at du finder nyhedsbrevet både nyttigt og interessant. DHF-Håndboldskole i Hammel

Vi håber på, at du finder nyhedsbrevet både nyttigt og interessant. DHF-Håndboldskole i Hammel #2, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Så er vi netop gået i gang med anden halvdel af turneringen og det er tid til sæsonens andet nyhedsbrev. Heri forsøger vi at komme med de mest

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012 Generalforsamling Roskilde Håndbold Den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag, jf 10 forslag fra bestyrelsen:

Læs mere

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015 Åstrup/Hammelev Fod Velkommen til Intersport Cup 2015 Sponsorer: HUMMEL INTERSPORT Lillegade 2 Grenaa BRAZIL FOOTBALL COLLEGE U5 til U14 drenge Indendørs U15-U16-U17 drenge U14-U15-U17 piger Indendørs

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Fodboldåret 2011 har igen budt på mange spændende udfordringer, med stor aktivitet på banerne, men også et år hvor

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012 Beretninger Generalforsamling i MBK Marts 2012 Formandens beretning for sæsonen 2011/12 Bestyrelsen. I indeværende sæson har bestyrelsen bestået af formand Jørgen Færch, økonomiansvarlig Peter Iversen,

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD Resultatmæssigt har vi løftet os for alle vores ungdomshold fra en plads omkring top 60 i Danmark, til at være top 20 for alle vores årgange (U14-U19). Dette på

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Fodboldbestyrelsens årsberetning for 2013. Mange hold En klub

Fodboldbestyrelsens årsberetning for 2013. Mange hold En klub Fodboldbestyrelsens årsberetning for 2013 Mange hold En klub Indhold Indledning... 3 Medlemmerne... 3 Årets aktiviteter... 4 Mikrofodboldskole... 4 Begivenheder i eget regi... 4 På rejse... 5 Trænerstaben...

Læs mere

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen.

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Formandens beretning Som formand for Hedensted If har det været et meget spændende år. Der har været mange udfordringer

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2014-2015 i Ribe Håndboldklub ved generalforsamlingen.

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2014-2015 i Ribe Håndboldklub ved generalforsamlingen. Udskrift af forhandlingsprotokollen i Ribe Håndboldklub Den 5. oktober 2015 kl. 19.00 i Ribe Fritidscenter afholdtes den årlige generalforsamling i Ribe Håndboldklub. 1. Som dirigent blev valgt Jørgen

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2011.

Bestyrelsen beretning for 2011. Bestyrelsen beretning for 2011. Indledning. 2011 startede med næsten Sibiriske temperaturer hvilket gjorde at sæson opstart blev udskudt nogle uger. Havde vi ikke haft kunstgræsbanen, ville det meste af

Læs mere

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer.

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011 Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Dagsorden: Valg af dirigent Aflæggelse af beretning Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Mere end bare håndboldtøj

Mere end bare håndboldtøj BIJOB Mere end bare håndboldtøj Morsingboen Rasmus Kaagaard bag hjemmeside med vide rammer Den tidligere MTHspiller vil også have hshop.dk til at levere rådgivning og coaching Den tidligere MTH-spiller

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2008 Indledning Da jeg første gang - i 1999 - aflagde beretning som formand, omtalte jeg, at Martin Laursen var blevet solgt til Hellas Verona. Man må sige, at der er sket meget i

Læs mere

DGI Nordvest håndbold Kurser

DGI Nordvest håndbold Kurser Samlet Kursusoversigt i dato orden: Træningstimen hvad og hvordan? Onsdag d. 10/11 kl. 18.30-21.30 i samarbejde med Midtthy HK I Hørdum Hallen, Sportsvej 12, Hørdum, 7752 Snedsted Træningstimen hvad og

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Håndbold. Kampprogram 2010-2011

Håndbold. Kampprogram 2010-2011 Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Hvilke værdier står Bakken Bears for? Jeg tror vi står for at være de professionelle amatører. I det store billede. Vi er økonomiske

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke)

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 I: Hvilke nogle lektioner har I haft i dag? L: Hvilke nogle lektioner vi har haft i dag, vi har haft engelsk og samfundsfag.

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Turneringsudvalgsformandens beretning

Turneringsudvalgsformandens beretning Turneringsudvalgsformandens beretning Jeg må nok erkende det er en noget speciel situation at skrive sin sidste beretning som turneringsudvalgsformand efter 46 år, men om det er derfor, at jeg først er

Læs mere

Medlemstallet pr. 31.12.09 er vi på 316 medlemmer. Hvilket er meget flot.

Medlemstallet pr. 31.12.09 er vi på 316 medlemmer. Hvilket er meget flot. Forkvinde s årsberetning 2009 Vi havde haft generalforsamling den 16 april 2009 på Fredericiaskolen. Der kom desværre ikke ret mange til samlingen. De fleste var skoleelever, der kom. Vi var godt nok skuffet

Læs mere

TMS Ringsted NYHEDSBREV

TMS Ringsted NYHEDSBREV Nr. 16 Formanden har ordet December 2015 Så er vi halvvejs i turneringen, og det er tid til at kigge på vores målsætninger, som vi har meldt ud inden sæsonstart. Herrerne skulle ende i top 3 Tjek! vi spiller

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Næstved/Herlufsholm Håndbold (NHH et barn født i 1933)

Næstved/Herlufsholm Håndbold (NHH et barn født i 1933) Næstved/Herlufsholm Håndbold (NHH et barn født i 1933) Vision/målsætning & forventninger En verden af oplevelser sammen Vision Vi udvikler håndbold i Næstved Kommune og bidrager til at skabe hele mennesker

Læs mere

30.01.2013. Thorkild Thorlund Tølbøll Formand

30.01.2013. Thorkild Thorlund Tølbøll Formand Beretning sæson 2012 Endnu et år er gået, og i Team Vest er der igen sket meget rundt på forskellige håndboldbaner i det danske land, men også uden for banen er der igen sket og ydet en flot indsats. Efter

Læs mere

Brøndby håndboldklub. Årsberetning

Brøndby håndboldklub. Årsberetning Brøndby håndboldklub. Årsberetning 2015-16 Bestyrelsen har holdt månedlige møder og har haft mange forskellige opgaver at tage sig af. Bestyrelsen og andre frivillige har deltaget i Knæk Kurvens projekt,

Læs mere

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Regnskabet er opdelt i 3. Den første er selve regnskabet, hvor udgifter og indtægter, bankkonto og saldo

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 Nørresundby d. 12. april 2011 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 I Løvvang Bowling Center, Stort mødelokale Dagsorden 1. Mandaternes

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Håndbold. Kampprogram

Håndbold. Kampprogram Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen

CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen Kære CBK ere, Først en indrømmelse dette nyhedsbrev er langt, men vi håber dog alligevel at I kan finde et pusterum i den travle hverdag

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2014-2015 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Helle Munk-Hansen Tlf. 20 87 14 12 Mail: helle.munk-hansen@jubii.dk Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

Begravelsestale: Otto Johansen Salmer: 749, 448, 121 Rødding, 2. februar 2017

Begravelsestale: Otto Johansen Salmer: 749, 448, 121 Rødding, 2. februar 2017 Begravelsestale: Otto Johansen Salmer: 749, 448, 121 Rødding, 2. februar 2017 I dag er vi samlet her i Rødding kirke for at sige det sidste farvel til Otto Johansen. Otto blev 79 år gammel. På mange måder

Læs mere

Beretning 2012 GLADSAXE HG

Beretning 2012 GLADSAXE HG Beretning 2012 GLADSAXE HG Hvem er vi Mission og vision Aktiviteter i sæson 2011/12 Synlighed Det organisatoriske / Rammerne Det sportslige Det økonomiske aspekt Handlingsplan sæson 2012/13 HVEM ER VI?

Læs mere