mailinglister i Revimentor

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "05.060 E-mail mailinglister i Revimentor"

Transkript

1 mailinglister i Revimentor Revimentor giver mulighed for at revisor kan benytte mailinglister til sende s kunder eller kontaktpersoner hos kunder. Dette kan bruges til nyhedsmail eller anden målrettet information til kunderne.

2 Oprettelse af mailingliste skabeloner Formål: Formålet er at vise, hvordan du opretter en mailingliste skabelon i Revimentor, som kan danne udgangspunkt for fremtidige mailinglister. Mailingliste skabeloner bruges som skabelon, når den endelige mailingliste oprettes. På den måde kan man opbygge et helt bibliotek af forskellige skabeloner, som man kan oprette nye mailinglister ud fra. Fremgangsmåde -Opret en mailingsliste skabelon: 1. Gå til "Dokument" modulet og fold sektionen "Skabeloner" ud. Klik på " skabeloner". 2. Klik på [Opret] i oversigten og vælg [ skabelon]. Der vil nu blive oprettet en ny skabelon. 3. Udfyld informationerne i skabelonen.

3 Felttabel til skabelon. Feltnavn Feltbetydning Bemærkninger: Skabelonnavn Navnet på denne skabelon. Kategori Underkategori Målgruppe emne Besked Hovedkategori (til senere journalisering). Dette kan senere rettes, når den endelige mailingliste oprettes og afsendes. Underkategori (til senere journalisering). Dette kan senere rettes, når den endelige mailingliste oprettes og afsendes. Angiv hvem, der skal være modtagere på mailinglisten, når den endelige mailingliste oprettes og afsendes. Emne på den som skal afsendes. Dette kan senere rettes, når den endelige mailingliste oppettes og afsendes. Selve teksten. Eventuelle flettefelter er betinget af dette valg. Når beskeden skrives er det muligt at indsætte nogle flettefelter, således at felter fra enten kundedokumentet (hvis målgruppe er kunder) eller felter fra kontaktpersoner (hvis målgruppe er kunders kontaktpersoner) kan flettes ind i teksten, når den endelige afsendes. Tilføj flette felter - ved at benytte knappen [Indsæt flettefelt i teksten]

4 vælg herefter feltet, der skal overføres automatisk til skabelonen, og klik på [Tilføj felt] Ønsker du at benytte flettefelter kan disse indsættes ved at stå det sted i teksten, hvor informationen skal indsættes, og vælge handlingen [Indsæt flettefelt i teksten]. Nedenstående eksempel viser at der er indsat to flettefelter. Flettefelter står mellem tegnene { og }.

5 Ønsker du at se, hvordan det færdige resultat vil se ud, så kan du klikke på handlingen [Vis resultat]. Derefter vælges den kunde/kontaktperson, som du ønsker at benytte til visningen: Derefter vises, hvordan flettefelterne bliver udfyldt med information fra denne kunde/kontaktperson:

6 Har du allerede skrevet en tekst i en MS Word, HTML eller tekstfil, kan teksten hentes ind via handlingen [Importér indhold fra fil]. Vælg derefter den fil, som du ønsker at importere. Bemærk: Det kan ikke garanteres at formatteringen er 100% ens i forhold til den oprindelige fil, da kan være forskelle på, hvordan de enkelte programmer virker. Klik på [Gem & Luk], når du har skrevet beskeden færdig. Beskeden ligger nu gemt i oversigten " skabeloner".

7 Oprettelse af mailingliste ud fra mailinglist skabeloner Formål: Formålet er at vise, hvordan du opretter en mailingliste ud fra en eksisterende skabelon i Revimentor. Fremgangsmåde 1 -Opret en mailingsliste ud fra eksisterende skabelon: 1. Gå til "Dokument" modulet og fold sektionen "Skabeloner" ud. Klik på " skabeloner". 2. Klik på [Opret] i oversigten og vælg [Ny fra valgte skabelon]. Der vil nu blive oprettet et nyt mailingliste dokument med kopi af indholdet fra skabelonen.

8 I dette dokument kan modtagerne angives. Det er også mulgit Fremgangsmåde 2 -Opret en mailingsliste ud fra eksisterende skabelon:

9 1. Gå til "Dokument" modulet og fold sektionen " (mailingliste)" ud. Klik på en af de tre oversigter. 2. Klik på [Opret] i oversigten og vælg [Ny (mailingliste) ud fra skabelon]. 3. Vælg mellem skabeloner:

10 Der vil nu blive oprettet et nyt mailingliste dokument med kopi af indholdet fra skabelonen.

11 Oprettelse af tom mailingliste uden brug af skabelon Formål: Formålet er at vise, hvordan du opretter en tom mailingliste uden at benytte en eksisterende skabelon i Revimentor. Fremgangsmåde -Opret en tom mailingsliste: 1. Gå til "Dokument" modulet og fold sektionen " (mailingliste)" ud. Klik på en af de tre oversigter. 2. Klik på [Opret] i oversigten og vælg [ (mailingliste)]. Der vil nu blive oprettet et nyt tomt mailingliste dokument.

12 Oprettelse af mailingliste ud fra eksisterende mailingliste Formål: Formålet er at vise, hvordan du opretter en ny mailingliste ved at oprette den som en kopi af en eksisterende mailingliste. Fremgangsmåde -Opret en tom mailingsliste: 1. Gå til "Dokument" modulet og fold sektionen " (mailingliste)" ud. Klik på en af de tre oversigter, hvor du har den mailingliste, som skal denne udgangspunkt for den nye mailingliste. 2. Vælg mailinglisten ved at klikke en gang på den. Klik på [Opret] i oversigten og vælg [Kopi af (mailingliste)]. Der vil nu blive oprettet en kopi af mailinglisten, som du havde valg. Det nyoprettede dokument ligger i oversigten "Kladder", hvor det kan åbnes og redigeres.

13 Redigering og afsendelse af mailinglister Formål: Formålet er at vise, hvordan du kan redigere og afsende en mailingliste. Forudsætning: Det er en forudsætning, at du har oprettet et mailingliste dokument ud fra en af følgende vejledninger: Oprettelse af mailingliste ud fra mailinglist skabeloner Oprettelse af tom mailingliste uden brug af skabelon Oprettelse af mailingliste ud fra eksisterende mailingliste Fremgangsmåde - Redigering af mailinglisten: 1. Åbn mailinglisten, hvis den ikke allerede er åben og klik på knappen [Rediger]. 2. Udfyld informationerne i mailinglisten. Felttabel til mailinglisten. Feltnavn Feltbetydning Bemærkninger: Sagsår Indtast sagsår. De afsendte s journaliseres under dette sagsår, så det er vigtigt at det er korrekt. Kategori Hovedkategori (til journalisering). Underkategori Underkategori (til journalisering). Målgruppe Angiv hvem, der skal være modtagere på mailinglisten. Eventuelle flettefelter er betinget af dette valg.

14 Du har nu tre muligheder for at tilføje modtagere på. Modtagerne er dog altid betinget af "Målgruppe" feltet. A) Vælg fra liste: Vælg modtagere ved at klikke på knappen [Tilføj modtagere]. Fjern modtagere fra listen ved at klikke på [Fjern modtager(e)]. Nulstil hele modtagerlisten ved at klikke på [Nulstil liste]. B) Vælg mailinggruppe(r): Her vælges modtagere ud fra de mailinggrupper som er oprettet i Revimentor og som er tildelt til kunder/kontaktpersoner. Felttabel til mailinggrupper. Feltnavn Feltbetydning Bemærkninger: Udvælgelsestyoe Vælg mellem de tre muligheder. Mailinggruppe(r) Vælg en eller flere mailinggrupper, som denne afsendelse skal ramme. C) Udvælg via søgekriterie

15 Dette er den udvidede søgning. Her kan vælges en række søgekriterier for at ramme bredt eller mere målrettet. De enkelte søgekriterier afhænger af valg af målgruppe, fx er der flere søgemuligheder, hvis målgruppen er kunder end ved kontaktpersoner. I ovenstående eksempel vil den søge efter alle med postnummer fra 1000 til og med 2500 og som har driftsformen "ApS". Felttabel til søgekrierier. Feltnavn Feltbetydning Bemærkninger: Kundenr. fra/til Postnummer fra/til Land Kommunenr. Bogføringssystem Mailinggruppe Kundeaftaletype Indtast kundenummer fra og til. Indtast/vælg postnummer fra/til. Indtast land. Vælg kommunenummer. Vælg bogføringssystem. Vælg mailinggruppe. Vælg kundeaftaletype. Årsafslutning Vælg årsafslutning fx Branche Driftsform Momsopgørelse Frist for selvangivelse Vælg branche. Vælg driftsform. Vælg momsopgørelse. Vælg frist for selvangivelse. Visning af modtagere Ud fra søgekriterier eller valg af mailinggruppe(r) kan det være svært at gennemskue helt præcist, hvem modtagerne er. Derfor kan du altid klikke på handlingen [Vis modtagere] for at få vist en liste med modtagernavne og deres adresser. Hvis der er mange modtagere, så vises et vindue, hvor man kan se 30 modtagere af gangen med mulighed for at klikke "Næste" for at vise yderligere 30 osv. osv.

16 information

17 Felttabel til søgekrierier. Feltnavn Feltbetydning Bemærkninger: Status emne Forsinket afsendelse Afsender Er automatisk sat til "Kladde" ved nyoprettede mailinglister. Når mailinglisten er afsendt, så er status "Afsendt". Hvis mailinglisten skal sendes senere af serveren, så er status "Afventer afsendelse". ens emne/subject (bliver det emne, som en har, når den bliver sendt til modtageren) Vælg enten et Notesnavn fra Domino Directory elller indtast en adresse. Kan ikke udfyldes manuelt. Vælg vælges, hvis man fx. opretter mailinglisten, men ønsker at den skal sendes mandag morgen, så kan systemet afsende den automatisk. Det kan desuden være en fordel at benytte forsinket afsendelse, hvis man skal sende til et stort antal modtagere. Mere information omkring forsinket afsendelse ses herunder. Kræver at en tidsstyret agent er aktiveret først via Administrationsmodulet. Som standard indsættes dit eget Notesnavn ved oprettelsen (ved kopieres af eksisterende mailingliste udskiftes navnet ikke). Forsinket afsendelse Hvis man ønsker at udsende mailinglisten på en bestemt dato og indenfor et bestemt tidsinterval, så skal forsinket afsendelse vælges. Forsinket afsendelse kan også med fordel vælges, hvis man udsender mailinglisten til et stort antal modtagere. Ved at lade serveren udføre jobbet med afsendelsen skal man ikke vente på at sin egen Notes klient får afsendt alle s, hvilket kan tage tid. Vælges "Vi ønsker at serveren skal sende s på et andet tidspunkt", så dukker der en række ekstra felter frem:

18 Feltnavn Feltbetydning Bemærkninger: Forsinkel afsendelse Afsendelsesdato Tidsinterval Fejlmodtager Hvis feltet "Vi ønsker at serveren skal sende s på et andet tidspunkt" er blevet valgt, så dukker dette felt op: Feltet " en er nu skrevet færdig og klar til afsendelse". Vælges dette felt og man klikker på handlingen [Gem & Luk], så lægges mailinglisten i kø til at blive afsendt på den dato, som er valgt. Skal vælges. Her vælges en dato for afsendelselse. Vælges tilbage i tid, så afsendes en ved førstkommende lejlighed (dog overholder den altid tidsintervallet). Her vælges det tidsinterval, hvor en skal afsendes. Der kan kun vælges tidsinterval i hele timer. Når forsinket afsendelse er valgt, så skal man vælge den person som skal modtage fejlbeskeder, hvis der under mailafsendelsen sker fejl. Ved fejl sendes en med et link til mailinglistedokumentet. Ved at åbne dette kan du se en fejllog nederst. Besked og flettefelter Når beskeden skrives er det muligt at indsætte nogle flettefelter, således at felter fra enten kundedokumentet (hvis målgruppe er kunder) eller felter fra kontaktpersoner (hvis målgruppe er kunders kontaktpersoner) kan flettes ind i teksten, når den endelige afsendes. Ønsker du at benytte flettefelter kan disse indsættes ved at stå det sted i teksten, hvor informationen skal indsættes, og vælge handlingen [Indsæt flettefelt i teksten]. Nedenstående eksempel viser at der er indsat to flettefelter. Flettefelter står mellem tegnene { og }.

19 Ønsker du at se, hvordan det færdige resultat vil se ud, kan du klikke på handlingen [Vis resultat]. Derefter vælges en kunde/kontaktperson, som du ønsker at bruge til visningen: Derefter vises, hvordan flettefelterne bliver udfyldt med information fra denne kunde/kontaktperson: Import af tekst fra fil Har du allerede skrevet teksten i en MS Word, HTML eller tekstfil, så kan teksten hentes ind via handlingen [Importér indhold fra fil]. Vælg derefter den fil, som du ønsker at importere.

20 Bemærk: Det kan ikke garanteres at formatteringen er 100% ens i forhold til den oprindelige fil, da kan være forskellige på, hvordan de enkelte programmer virker. Gemme som kladde Undervejs ved redigeringen af mailinglisten kan du til enhver tid klikke på [Gem & Luk], hvorefter mailinglisten ligger i oversigten "Kladder". Eneste undtagelse hertil er dog, hvis du har valgt "Vi ønsker at serveren skal sende s på et andet tidspunkt" samt " en er nu skrevet færdig og klar til afsendelse". Vælges disse to felter og man klikker på handlingen [Gem & Luk], så lægges mailinglisten i kø til at blive afsendt. Afsendelse af mailinglisten via Notes klienten Når du har skrevet en færdig og udfyldt alle felter korrekt, samt tjekket at modtagere er korrekte i forhold til dit søgekriterie, kan du lade klienten afsende s. Dette vil tage lidt tid, idet klienten skal oprette, sende og journalisere samtlige s. Du kan sende ved at klikke på handlingen [Send]: Systemet vil dog spørge dig om du er sikker for at undgp utilsigtet afsendelse. Vælges "Ja", så afsendes s og mailingliste dokumentet lukkes. Det kan nu findes i oversigten "Afsendte". Afsendte mailinglister kan ikke længere redigeres. Ønsker du at arbejde på en allerede afsendt mailingliste kan du tage oprette en ny som kopi af den gamle. Se Oprettelse af mailingliste ud fra eksisterende mailingliste. Forsinket afsendelse via serveren Har du har valgt "Vi ønsker at serveren skal sende s på et andet tidspunkt" og " en er nu skrevet færdig og klar til afsendelse", skal du klikke på handlingen [Gem & Luk], så lægges mailinglisten i kø til at blive afsendt. Serveren sørger derefter for afsendelse og journalisering, når datoen og tidsintervallet er nået. Afsendte mailinglister kan ikke længere redigeres. Ønsker du at arbejde på en allerede afsendt mailingliste kan du tage oprette en ny som kopi af den gamle. Se Oprettelse af mailingliste ud fra eksisterende mailingliste.

21 Se journaliserede s sendt via mailinglister Formål: Formålet er at vise, hvordan du kan finde en , som er afsendt via en mailingliste. Forudsætning: Det er en forudsætning, at du har sendt s ved at oprette og afsende et mailingliste dokument ud fra en af følgende vejledninger: Oprettelse af mailingliste ud fra mailinglist skabeloner Oprettelse af tom mailingliste uden brug af skabelon Oprettelse af mailingliste ud fra eksisterende mailingliste Redigering og afsendelse af mailinglister Fremgangsmåde: 1. Gå til "Dokument" modulet og fold sektionen "Kunder" ud. Klik på enten direkte på "Kunder" eller vælg en af undermenuerne. 2. Find kunde og fold sagsår samt kategori/underkategori ud. Alle s som er afsendt via en mailingliste har teskten "Udgående post via mailingliste: " + ens emne som journaliseringstekst. 3. Åbn en, hvis du ønsker at se detaljer.

22 Bemærk at beskedteksten er tom. Dette skyldes at alle s afsendt via mailinglisten har samme tekst - bortset fra flettefelterne. For at spare plads i databasen linkes istedet til mailinglistedokumentet (masteren), hvor man kan se teksten. Mailinglistedokumentet åbnes ved at klikke på knappen [Via (mailingliste)]

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer... 6 Trin 5: Indtast mødedeltagere...

Læs mere

Sådan laver du ansættelsesbreve

Sådan laver du ansættelsesbreve Sådan laver du ansættelsesbreve med HR-Løn flettefil Januar 2011 1 Introduktion Vil du gerne kunne lave ansættelsesbreve nemt og hurtigt? Og vil du gerne have, at de er sat op med jeres institutions brevpapir,

Læs mere

Det nye husdyrgodkendelse.dk Sagsbehandlermodulet. 3. Kommunikation med ansøger

Det nye husdyrgodkendelse.dk Sagsbehandlermodulet. 3. Kommunikation med ansøger For at drage nytte af denne manual, skal du have et grundlæggende kendskab til IT systemet husdyrgodkendelse.dk, og kende til Faneblade og Menu med godkendelsesafsnit. Du kan læse om disse ting i manualerne:

Læs mere

1 Overfør kvalitetsområdedokumenterne fra Revimentor Mastermanual 1. Åbn egen Revimentor, og vælg modulet "Manualen".

1 Overfør kvalitetsområdedokumenterne fra Revimentor Mastermanual 1. Åbn egen Revimentor, og vælg modulet Manualen. Vejledning til en komplet opdatering af Manualen, ydelsesgruppedokumenterne og kvalitetsområdedokumenterne, Office skabeloner samt kundeaftaleskabeloner. Dette hjælpedokument beskriver trin for trin hvordan

Læs mere

Nyhedsbreve. Sitecore Foundry januar Version 1.1

Nyhedsbreve. Sitecore Foundry januar Version 1.1 12. januar 2015 - Version 1.1 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Opret en side til tilmelding

Læs mere

JOBLOG. Sådan bruger du din joblog

JOBLOG. Sådan bruger du din joblog JOBLOG Sådan bruger du din joblog INDHOLD 4 BRUG DIN JOBLOG AKTIVT 5 FÅ OVERBLIK OVER DINE JOBANSØGNINGER 6 STATUS PÅ JOBANSØGNING 7 OPRET NY JOBSØGNING 9 ANSØGNINGSMETODE 10 ANSØGNINGSDATO 12-13 DEN ENKELTE

Læs mere

Nyhedsmodul brugermanual

Nyhedsmodul brugermanual Nyhedsmodul brugermanual version 6 Indholdsfortegnelse 1. Kategorier... 02 1.1. Hvordan opretter jeg en kategori?... 02 1.2. Hvordan viser jeg en nyhedskategori på websitet?... 02 2. Oprettelse/redigering

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk]

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] Opret din joblog Joblog på Jobnet.dk Joblog er et værktøj, som hjælper dig med at dokumentere, organisere og målrette din jobsøgning. Med joblog får du

Læs mere

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Europass Mobilitetsbevis skal udfyldes og udstedes i mobilitetsdatabasen: http://mobilitet.europass.dk/.

Læs mere

TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Office

TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Office TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Office Kære TeamShare bruger, I min løbende orientering om alle de nye ting der kommer i TeamShare 3.0, vil jeg her give en beskrivelse af de forbedringer vi laver

Læs mere

Bemærk det sidste kapitel Modtagelse af et brev, som bl.a.. bruges når du skal modtage og indlæse en henvisning.

Bemærk det sidste kapitel Modtagelse af et brev, som bl.a.. bruges når du skal modtage og indlæse en henvisning. Guide: Start- & Slutbreve og modtagelse af breve Udgave mar 2009 Bemærk det sidste kapitel Modtagelse af et brev, som bl.a.. bruges når du skal modtage og indlæse en henvisning. Indholdsfortegnelse Hvorledes

Læs mere

Online-timeseddelregistrering

Online-timeseddelregistrering Online-timeseddelregistrering Denne vejledning giver dig et overblik over, hvordan du kommer i gang med at foretage registrering af dine timesedler i vores online-tidsregistreringssystem, som hedder AXP.

Læs mere

NAVOKAT 2014 Kom godt i gang

NAVOKAT 2014 Kom godt i gang NAVOKAT 2014 Kom godt i gang VEJLEDNING Version 1.00 abakion a/s Maj 2014/TJE INDHOLDSFORTEGNELSE 1 KONFLIKTTJEK OG SØGNING... 3 2 KLIENTKORT... 4 2.1 OPRET KLIENT... 5 2.1.1 Generelt... 6 2.1.2 Korrespondance...

Læs mere

Udsend boligtilbud til boligsøgende på ventelisten

Udsend boligtilbud til boligsøgende på ventelisten Udsend boligtilbud til boligsøgende på ventelisten 1 Denne vejledning Sådan opretter og udsender du et boligtilbud til boligsøgende på en venteliste. Sidst i dokumentet finder du en vejledning til at svare

Læs mere

Brugervejledning til InfoLand.dk skabelonen

Brugervejledning til InfoLand.dk skabelonen Indhold Indledning... 4 Første gang... 4 Log ind som Administrator og ændre kodeord... 4 Opret Redaktør (dig selv)... 4 Log ind... 4 Log ind med dit eget brugernavn ( Redaktør )... 4 Log ind som Administrator...

Læs mere

MONO.NET FORHANDLER GUIDE

MONO.NET FORHANDLER GUIDE MONO.NET FORHANDLER GUIDE INTRO Tak fordi du har valgt at blive en mono.netforhandler. Vi glæder os til vores fremtidige samarbejde! Denne guide giver en grundig introduktion til hvordan forskellige hjemmesider

Læs mere

Moltrup-sogn.dk - Vejledning i redigering af undersider, og oprettelse af nye sider.

Moltrup-sogn.dk - Vejledning i redigering af undersider, og oprettelse af nye sider. Indholdsfortegnelse Moltrup-sogn.dk - Vejledning i redigering af undersider, og oprettelse af nye sider.... 2 Brugernavn og kodeord.... 2 Selve tekstbehandleren... 3 Indsættelse af billeder... 4 Metadata...

Læs mere

DPSD undervisning. Vejledning til rapport og plan opsætning

DPSD undervisning. Vejledning til rapport og plan opsætning DPSD undervisning Vejledning til rapport og plan opsætning Side 1 Vejledning Oversigt over vejledningerne Opret en simpel listerapport... 2 Opret en krydstabuleringsrapport... 14 Opret en visualiseringsrapport...

Læs mere

HILSEN TIL SÆLGER. Opret din egen julemail/brev

HILSEN TIL SÆLGER. Opret din egen julemail/brev HILSEN TIL SÆLGER Opret din egen julemail/brev INDHOLD Indhold Indledning 2 Opret din egen mail/brev 3 Rediger dokument 4 Rediger mail 5 Send din mail til sælger 6 Mail/brev til køber og andre personer

Læs mere

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen Guide Administration af FDF.dk/Nyborg 1. Udgave 2008 Ide og layout Christoffer S. Rasmussen FDF.Dk/NyboRG Den nye hjemmeside for FDF Nyborg er baseret på et bloksystem. Det vil sige at det er super nemt

Læs mere

Vejledning Post modul

Vejledning Post modul Vejledning Post modul Post modulet ligger under rapporter, men først skal man sørge for at man har rettigheder til dette modul. Den rettighedsansvarlige skal ind under rettigheder og tildele POST til relevante

Læs mere

Indberetning af VVM-redegørelse med tilhørende ramme

Indberetning af VVM-redegørelse med tilhørende ramme Indberetning af VVM-redegørelse med tilhørende ramme For at tilføje en ny VVM-redegørelse til en eksisterende kommuneplan, så start med at markere kladde, forslag og vedtaget som status, samt at markere

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

OPRET OG REDIGER FORMULARER I DYNAMICWEB

OPRET OG REDIGER FORMULARER I DYNAMICWEB OPRET OG REDIGER FORMULARER I DYNAMICWEB Modulet formularer giver dig mulighed for at oprette dynamiske formularer, som enten kan anvendes til kontakt, brugerundersøgelser, quiz eller tilmeldinger. Du

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

Oprettelse af en e-mail skabelon

Oprettelse af en e-mail skabelon Dynamics CRM 4.0 Bredana Systemudvikling A/S - How to Oprettelse af en e-mail skabelon En af de smarte funktioner i Dynamics CRM er muligheden for at oprette e-mail skabeloner. E-mail skabeloner kan anvendes

Læs mere

Daglig brug af Jit-klient

Daglig brug af Jit-klient Daglig brug af Jit-klient Indholdsfortegnelse Opret person...3 Alternativ oprettelse...3 Søgning af personer...4 Send besked...5 Vælg besked...6 Opret mappe...6 Opret skabelon...6 Slet mapper og skabeloner...6

Læs mere

Denne vejledning beskriver integration mellem miljø- og byggesagssystemet GeoEnviron (GE) og ESDH-systemet edoc, der er udviklet af Fujitsu.

Denne vejledning beskriver integration mellem miljø- og byggesagssystemet GeoEnviron (GE) og ESDH-systemet edoc, der er udviklet af Fujitsu. Integration mellem edoc og GeoEnviron Denne vejledning beskriver integration mellem miljø- og byggesagssystemet GeoEnviron (GE) og ESDH-systemet edoc, der er udviklet af Fujitsu. 1. Målsætning Miljø- og

Læs mere

Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Skoleoplysninger... 3 Service Log... 3 Nyheder... 4 AD overblik... 4 Administration...

Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Skoleoplysninger... 3 Service Log... 3 Nyheder... 4 AD overblik... 4 Administration... Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Skoleoplysninger... 3 Service Log... 3 Nyheder... 4 AD overblik... 4 Administration... 4 Nyheder... 4 Vedligeholdelse... 6 Ret

Læs mere

QUICKGUIDE TIL XMEDIA

QUICKGUIDE TIL XMEDIA QUICKGUIDE TIL XMEDIA 1 UPLOAD DINE EGNE BILLEDER TIL "MINE MAPPER" 2 ARBEJD MED EN SKABELON 3 OPRETTELSE AF PDF 4 ÅBN OG ARBEJD VIDERE MED EN SKABELON 1 OPLOAD DINE EGNE BILLEDER TIL MINE MAPPER Opret

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

Opgradering til version 4 af Netaflæsningsmodulet

Opgradering til version 4 af Netaflæsningsmodulet Opgradering til version 4 af Netaflæsningsmodulet Den nye version af netaflæsningsmodulet adskiller sig væsentligt fra den gamle version, ved at forbrugeren slår direkte op i værkets data, i stedet for

Læs mere

Nyhedsbreve - brugerdokumentation

Nyhedsbreve - brugerdokumentation Nyhedsbreve - brugerdokumentation Indholdsfortegnelse Nyhedsbreve på SSI.dk... 2 Nyhedsbrevssamling (kun dansk)... 2 Nyhedsbrev... 2 Nyhedsbrevsartikelmappe... 2 Nyhedsbrevsartikel... 2 HTML-baseret mailindhold

Læs mere

Brugervejledning til. BBB s hjemmeside. BEMÆRK: Denne vejledning fungerer bedst til Windows. Senest opdateret: 17-09-2010 14:45

Brugervejledning til. BBB s hjemmeside. BEMÆRK: Denne vejledning fungerer bedst til Windows. Senest opdateret: 17-09-2010 14:45 Brugervejledning til BBB s hjemmeside BEMÆRK: Denne vejledning fungerer bedst til Windows. Senest opdateret: 17-09-2010 14:45 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Generelt om KlubCMS... 3 Sideopbygning...

Læs mere

Sådan udfylder du Ankestyrelsens webankeskema

Sådan udfylder du Ankestyrelsens webankeskema Sådan udfylder du Ankestyrelsens webankeskema Indhold Generelt... 2 Hvor finder jeg skemaet, og hvornår skal jeg bruge det?... 2 Hvad skal jeg udfylde?... 2 Du kan gemme undervejs... 2 Du kan stadig bruge

Læs mere

Manual til brug af youtube

Manual til brug af youtube Manual til brug af youtube For at kunne bruge din nye video på din hjemmeside, facebook med videre, skal du først uploade den til youtube. Vi gennem gennemgår hele processen her i fire nemme trin. 1. Sådan

Læs mere

Introduktion. Unifaun Online 29-04-2014

Introduktion. Unifaun Online 29-04-2014 Introduktion Unifaun Online 29-04-2014 2 Indhold 1 Introduktion til Unifaun Online... 3 1.1 Grundlæggende navigering... 3 1.2 Søgning af information... 3 1.3 Indtastning af faste oplysninger... 4 1.4 Din

Læs mere

Release af Revimentor Efterår 2012

Release af Revimentor Efterår 2012 Release af Revimentor 4.12.00 Efterår 2012 Release af Revimentor 4.12.00 byder på en del nye forbedringer og funktionaliteter, som der har været arbejdet på siden den seneste release i oktober 2010. Disse

Læs mere

Vejledning Digital Post Outlook, SBSYS og Doc2mail

Vejledning Digital Post Outlook, SBSYS og Doc2mail Vejledning Digital Post Outlook, SBSYS og Doc2mail 1 Indhold 1.0 Digital Post via Outlook...3 2.0 Digital Post fra SBSYS...5 2.1 Skal du sende ét eller flere dokumenter fra en sag:...5 2.2 Skal du oprette

Læs mere

CoverMe Kyed edition. Cover & print program. Programør: SGP. Guide: Undertaker. 07 03 2008

CoverMe Kyed edition. Cover & print program. Programør: SGP. Guide: Undertaker. 07 03 2008 CoverMe Kyed edition Cover & print program Programør: SGP. Guide: Undertaker. 07 03 2008 Index. Index. Setup af CoverMe 2008 (Side 3) Opsætning. (Side 4) Genvejstaster. (Side 5) Email funktionen. (Side

Læs mere

Linket viser jer frem til billedet nedenfor, her skal du blot skrive jeres brugernavn og adgangskode. Indtast din adgangskode her:

Linket viser jer frem til billedet nedenfor, her skal du blot skrive jeres brugernavn og adgangskode. Indtast din adgangskode her: Brugervejledning til håndtering af respondenter til MUS i SurveyXact Indledning Denne manual beskriver, hvordan SurveyXact kan anvendes til forberedelse af MUS. Der tages udgangspunkt i handlinger, den

Læs mere

Daglig brug af JitBesked 2.0

Daglig brug af JitBesked 2.0 Daglig brug af JitBesked 2.0 Indholdsfortegnelse Oprettelse af personer (modtagere)...3 Afsendelse af besked...4 Valg af flere modtagere...5 Valg af flere personer der ligger i rækkefølge...5 Valg af flere

Læs mere

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet.

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Ringsekretærers indtastning af resultater og kritikker... 2 Kom i gang Opstart af programmet... 2 En anden bruger er i gang med ringen... 3 Dommer ændringer

Læs mere

Tema MitHelbred på din ipad

Tema MitHelbred på din ipad Tema MitHelbred på din ipad Sofus 18. oktober 2015 Side 1 Vejledning til Besøglægen.dk e-portal Første besøg Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at

Læs mere

Netkatalog upload. Forord: Formål:

Netkatalog upload. Forord: Formål: Netkatalog upload Forord: De data, I indsender som e-katalog, genbruges af SKI s kunder i de ordre, der sendes tilbage til Jer. Det er derfor vigtigt, både for kundes efterfølgende fakturakontrol; men

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til virksomhed Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Indledning kort om digitale uddannelsesaftaler... 3 Hvordan logger jeg på?... 5 Hvordan fremsøges eksisterende aftaler?...

Læs mere

Lectio. Overgang til Lectio Eksamensmodul - EGYM. MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00

Lectio. Overgang til Lectio Eksamensmodul - EGYM. MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00 Lectio Overgang til Lectio Eksamensmodul - EGYM 1992-2009 MaCom A/S MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00 Telefax: 33 79 79 84 E-mail: mail@macom.dk Internet: www.macom.dk

Læs mere

RUTruteplanlægningsvejledning. Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling 2015

RUTruteplanlægningsvejledning. Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling 2015 RUTruteplanlægningsvejledning Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling 2015 Indhold 1. Introduktion til RUT... 2 1.1 Om vejledningen... 2 2. Log på RUT... 4 3. Sådan planlægger du ruter... 6 4. Sådan finder

Læs mere

0KAPITEL 5: DOKUMENTGODKENDELSE OPSÆTNINGSVEJLEDNING

0KAPITEL 5: DOKUMENTGODKENDELSE OPSÆTNINGSVEJLEDNING Kapitel 5: Dokumentgodkendelse Opsætningsvejledning 0KAPITEL 5: DOKUMENTGODKENDELSE OPSÆTNINGSVEJLEDNING 1Målsætninger Målene er at: Opsætte dokumentgodkendelsessystemets generelle funktioner. Opsætte

Læs mere

Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes.

Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes. Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes. Denne brugervejledning er skrevet til personer, som har rollen [Admin] i denne SMS database. Administrator 3 Opret Admin setup 4 Oversigten: Alle Brugerprofiler

Læs mere

Opret fase og forureningsomfang

Opret fase og forureningsomfang JAR Øvelse nr. 12 Opret fase og forureningsomfang Regionsvejledning Øvelse ID: 12 Øvelsesemne: Oprettelse af faser og forureningsomfang Øvelsesbeskrivelse: At gøre dig i stand til oprette faser, forureningsomfang

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Brugeradministratorer

Netprøver.dk. Brugervejledning til Brugeradministratorer Netprøver.dk Brugervejledning til Brugeradministratorer 8. marts 2016 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Login... 4 3 Brugeradministration... 5 3.1 Tilføj bruger... 7 3.2 Tilføj mange brugere... 8 4 På prøvedagen:

Læs mere

Guide til Web-direct. Indholdsfortegnelse

Guide til Web-direct. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. Sådan åbner du WEB-direct...2 2. Firmaopslag...3 3. Markedsudvalg...4 4. Udskrift af liste...14 5. Eksport af data...15 6. Fletning i Word...18 7. Brevfletning til ansøgninger...27

Læs mere

TYPO3 Nyhedsbrev. Version: 1.2 Tilpasset TYPO3: 4.2 Sidst opdateret: 20/10-2010 Copyright: IdeFA Gruppen

TYPO3 Nyhedsbrev. Version: 1.2 Tilpasset TYPO3: 4.2 Sidst opdateret: 20/10-2010 Copyright: IdeFA Gruppen TYPO3 Nyhedsbrev Version:. Tilpasset TYPO3: 4. Sidst opdateret: 0/0-00 Copyright: IdeFA Gruppen IdeFA Gruppen - Havnepladsen - 9900 Frederikshavn - Tlf. 46 907 930 - info@idefa.dk - www.idefa.dk Indholdsfortegnelse.

Læs mere

VITAS Digital ansøgning

VITAS Digital ansøgning Hvis du har fundet en virksomhed, som gerne vil ansætte dig i enten løntilskud, i en praktikplads eller som voksenlærling, kan du komme hurtigt i gang og sætte fart på sagsbehandlingen, ved at bede virksomheden

Læs mere

Oprettelse af Nyansat (ikke ansat hos HE Vest i forvejen) Ny medarbejder (ansat hos HE Vest i forvejen)

Oprettelse af Nyansat (ikke ansat hos HE Vest i forvejen) Ny medarbejder (ansat hos HE Vest i forvejen) Oprettelse af Nyansat (ikke ansat hos HE Vest i forvejen) Ny medarbejder (ansat hos HE Vest i forvejen) Når du skal oprette en ny medarbejder i lønsystemet, skal du åbne SD Personaleweb. 1. Tryk på menupunktet

Læs mere

Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005

Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 4 2. OUTLOOK 2003... 4 3. BRUGERVEJLEDNING I BRUGEN AF WEB MAIL...

Læs mere

WORKCYCLUS. Handlingsplan. Vers 4.0. Juni 2013. Workcompany A/S. Amagertorvet 33, 4.sal. DK-1160 København K. www.workcompany.dk

WORKCYCLUS. Handlingsplan. Vers 4.0. Juni 2013. Workcompany A/S. Amagertorvet 33, 4.sal. DK-1160 København K. www.workcompany.dk WORKCYCLUS Handlingsplan Vers 4.0 Juni 2013 Workcompany A/S Amagertorvet 33, 4.sal DK-1160 København K www.workcompany.dk 1. Indholdsfortegnelse Handlingsplan... 3 Overblik på indsatsområder på handlingsplan...

Læs mere

KAPITEL 8: OPRETTELSE OG ADMINISTRATION AF DOKUMENTGODKENDELSE

KAPITEL 8: OPRETTELSE OG ADMINISTRATION AF DOKUMENTGODKENDELSE Kapitel 8: Oprettelse og administration af dokumentgodkendelse KAPITEL 8: OPRETTELSE OG ADMINISTRATION AF DOKUMENTGODKENDELSE Målsætninger Introduktion Målsætningerne er at: Oprette dokumentgodkendelsessystemets

Læs mere

Leif Smidt E-MAIL GODT IGANG MED IPAD - IOS 9

Leif Smidt E-MAIL GODT IGANG MED IPAD - IOS 9 Leif Smidt E-MAIL GODT IGANG MED IPAD - IOS 9 KAPITEL E-MAIL På din hjemmeskærm finder du en app ved navn Mail. Appen er et mailprogram, som kan vise og håndtere dine e-mails på en enkel og overskuelig

Læs mere

Generelt Trade Finance indstillinger Menuvalg Garantier og Trade Finance Opret ny. Opret garanti Opret garanti

Generelt Trade Finance indstillinger Menuvalg Garantier og Trade Finance Opret ny. Opret garanti Opret garanti Generelt Denne beskrivelse viser dig, hvordan du kan oprette en garantianmodning i modulet Garantier og Trade Finance. Beskrivelsen gennemgår i hovedtræk de indtastninger en bruger typisk foretage under

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16 MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2 Version 2015.09.16 KOM GODT I GANG Vi vil her guide dig gennem opsætningen af TRIC Solutions Magentomodul Returvarer. Hvis du ikke allerede

Læs mere

Mybring instruktion Indhold

Mybring instruktion Indhold Mybring instruktion Indhold Hvad er Mybring?... 2 Funktioner i Mybring... 2 Registrer dig på Mybring... 3 Opret og udskriv fragtetiketter... 4 Book afhentning... 9 Se din ordrehistorik... 10 Oprette BulkSplit-dokument...

Læs mere

Brugervejledning annonceportalen - Region Syddanmark

Brugervejledning annonceportalen - Region Syddanmark I brugervejledningen vil du lære at indsætte annoncer på jobportalen: http://job.regionsyddanmark.dk Login Åbn Internet Explorer Indsæt adressen: http://annoncer.regionsyddanmark.dk Indtast brugernavn

Læs mere

Vejledning til Blackboards portfolio værktøj

Vejledning til Blackboards portfolio værktøj Vejledning til Blackboards portfolio værktøj Brug denne vejledning, når du skal udarbejde din undervisningsportfolio i Blackboards portfolio værktøj. Ved at følge alle trinene nedenfor får du udarbejdet

Læs mere

Vejledning til Google Apps på Øregård Gymnasium

Vejledning til Google Apps på Øregård Gymnasium Vejledning til Google Apps på Øregård Gymnasium Eksport af kontaktpersoner fra one.com... 2 Eksport af kontaktpersoner fra Outlook... 2 Eksport af kontaktpersoner fra Firebird eller andre... 2 Import af

Læs mere

Brugermanual. PoP3 og Outlook Express Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005

Brugermanual. PoP3 og Outlook Express Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Brugermanual PoP3 og Outlook Express Webmail www.321mail.dk Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Indholdsfortegnelse 1. ÆNDRING AF OUTLOOK EXPRESS KONTO... 4 2. OPRETTELSE AF OUTLOOK EXPRESS KONTO... 6 2.1

Læs mere

Kom godt i gang med at generere breve fra skolens sider

Kom godt i gang med at generere breve fra skolens sider Kom godt i gang med at generere breve fra skolens sider version 1, d. 21.04.2010 Indhold Generer breve fra skolens sider på EfterUddannelse.dk... 1 Eksempler på skabeloner... 2 Skolens dokument- og skabelonarkiv...

Læs mere

VEJLEDNING I HVORDAN MAN LÆGGER ARRANGEMENTER OP PÅ HJEMMESIDEN.

VEJLEDNING I HVORDAN MAN LÆGGER ARRANGEMENTER OP PÅ HJEMMESIDEN. VEJLEDNING I HVORDAN MAN LÆGGER ARRANGEMENTER OP PÅ HJEMMESIDEN. FOR AT LETTE PROCESSEN FOR DIG, DER SKAL TIL AT LÆGGE ARRANGEMENTER OP PÅ WWW.LUNGE.DK, HAR VI UDARBEJDET DENNE GUIDE. PÅ DEN MÅDE KAN DU

Læs mere

GUIDE TIL OPRETTELSE AF ARTIKLER I JOOMLA - FRONTEND

GUIDE TIL OPRETTELSE AF ARTIKLER I JOOMLA - FRONTEND GUIDE TIL OPRETTELSE AF ARTIKLER I JOOMLA - FRONTEND INDHOLDSFORTEGNELSE Login og ændring af adgangskode 2 Oprettelse/redigering af artikler 3 Indsæt billede i en artikel 7 Sæt et link i en artikel 13

Læs mere

Contents. WorkZone Process 2013

Contents. WorkZone Process 2013 2013 Onlinehjælp WorkZone Process 2013 Contents Onlinehjælp til WorkZone Process 2013 3 Dokumenthistorik 4 Nyheder 5 Sådan starter du processer 6 Start proces i Captia Web Client 7 Start proces på basis

Læs mere

Vejledning i forbindelse med CV-samtalen

Vejledning i forbindelse med CV-samtalen Vejledning i forbindelse med CV-samtalen A-kassen LH 8. udgave, september 2015 Indhold 1. Forventninger til dig som ledig 2 2. Vejledning til CV på Jobnet.dk 3 3. Sådan redigerer du i dine kontaktinformationer

Læs mere

Vejledning opret nyhedsbrev

Vejledning opret nyhedsbrev Kjøbenhavns Skytteforening Vejledning opret nyhedsbrev 1. Log ind med dit tildelte brugernavn og password (adgangskode). Hvis du benytter en offentlig PC 8fx den i SKAK huset er det en meget dårlig idé

Læs mere

MANUAL AF FILIP WALLBERG & RUNE MICHELSEN

MANUAL AF FILIP WALLBERG & RUNE MICHELSEN MANUAL AF FILIP WALLBERG & RUNE MICHELSEN NB! Denne manual er også fuldt ud anvendelig til arbejdet på radionyheder.dk og tvnyheder.dk, da disse sites er bygget op i nøjagtig samme system! Indhold Om

Læs mere

Brugermanual til Wordpress 3.2.x Content Management System

Brugermanual til Wordpress 3.2.x Content Management System Indhold Brugermanual til Wordpress 3.2.x Content Management System Kontrolpanelet 2 Brugerniveauer 2 Log ud 3 Profil 4 Generel Info (vigtigt) 5 Tilføj nyt indlæg(1) 6 Tilføj nyt indlæg(2) 7 Tilføj nyt

Læs mere

BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012

BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012 BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012 Kort gennemgang af planerne for de kommende versioner V. Ole Windeløv, Produktchef for Videndelingsystemer Hvordan ser vi markedet og udviklingen BørneIntra er i dag

Læs mere

Vejledning: Anvendelse af kuber på SLS-data fra LDV i Excel 2007. Målgruppe: Slutbruger

Vejledning: Anvendelse af kuber på SLS-data fra LDV i Excel 2007. Målgruppe: Slutbruger Vejledning: Anvendelse af kuber på SLS-data fra LDV i Excel 2007. Målgruppe: Slutbruger April 2015 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1 Indledning... 3 1.1 Metode til anvendelse af kuber med

Læs mere

BIM Shark brugervejledning v1 Februar 2016

BIM Shark brugervejledning v1 Februar 2016 Indholdsfortegnelse 1 BIM Shark's mission... 2 2 Kom godt i gang... 2 2.1 Oprettelse af bruger... 2 2.2 Oprettelse af virksomhed... 3 2.3 Inviter medlemmer/accepter invitation/sende invitationer... 3 2.3.1

Læs mere

Manual til Vandværksløsninger

Manual til Vandværksløsninger Formularer Flytte- og måleraflæsning 1 Manual til Vandværksløsninger 8. Formularer Flytte- og måleraflæsning Formularer Flytte- og måleraflæsning 2 Sådan arbejder du med formularen Formularer er et modul,

Læs mere

Vejledning til lærere Oprettelse på www.pengeuge.dk

Vejledning til lærere Oprettelse på www.pengeuge.dk Vejledning til lærere Oprettelse på www.pengeuge.dk Denne vejledning gennemgår: 1. Tilmelding Hvis det er første gang du er med i Pengeuge. 2. Log ind Hvis du var med i Pengeuge 2015 og allerede er oprettet.

Læs mere

ENK Manual for Entreprenør

ENK Manual for Entreprenør 1. Hvad er ENK 2. Hvordan logger man på 3. Hvordan bestiller man en sporspærring. 4. Kvittering for modtagelse af bestilling 5. Modtagelse af sporspærringscirkulære 6. Afvisning af bestilling ENK er en

Læs mere

4.0 SharePoint redigering De lokale hjemmesider er bygget i et Microsoft program kaldet SharePoint2010.

4.0 SharePoint redigering De lokale hjemmesider er bygget i et Microsoft program kaldet SharePoint2010. 4.0 SharePoint redigering De lokale hjemmesider er bygget i et Microsoft program kaldet SharePoint00. Hvis man som webmaster vælger at redigere hjemmesiden uden brug af guiderne sker det via de redigeringsmuligheder

Læs mere

KUNDEVEJLEDNING APRIL 2014

KUNDEVEJLEDNING APRIL 2014 EPOS PORTAL KALENDER KUNDEVEJLEDNING APRIL 2014 Indholdsfortegnelse 1 Kalenderen i Epos Portal... 2 2 Oprettelse af en kalender... 2 2.1 Autoopdatér... 3 2.2 Udvid... 4 2.3 Indlæsning af kalenderdage...

Læs mere

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse foregår digitalt via Ansøgningsportalen.

Læs mere

Ansættelse af timelønnet medarbejder (minus daginst.+sfo)

Ansættelse af timelønnet medarbejder (minus daginst.+sfo) Vejledning HR-centret 14.10.2014 Ansættelse af timelønnet medarbejder (minus daginst.+sfo) Ansættelse på timeløn kan ske, når ansættelsen varer under 1 måned og skal ske når timetallet er under 8 timer

Læs mere

Minikursus i Outlook 2010. Lidt om Navigation i outlook E-mails (Skriv, send, læs, organisér mail m.m.) Kontaktpersoner og grupper Kalender

Minikursus i Outlook 2010. Lidt om Navigation i outlook E-mails (Skriv, send, læs, organisér mail m.m.) Kontaktpersoner og grupper Kalender Minikursus i Outlook 2010 Lidt om Navigation i outlook E-mails (Skriv, send, læs, organisér mail m.m.) Kontaktpersoner og grupper Kalender Outlook 2010 Søren E. Larsen, EUC Sjælland. Rev. februar 2013

Læs mere

Vejledning til oprettelse af brugere på MIT DANSKE ARK. Udføres af virksomhedsrepræsentant eller lokaladministrator. Indholdsfortegnelse:

Vejledning til oprettelse af brugere på MIT DANSKE ARK. Udføres af virksomhedsrepræsentant eller lokaladministrator. Indholdsfortegnelse: Vejledning til oprettelse af brugere på MIT DANSKE ARK Udføres af virksomhedsrepræsentant eller lokaladministrator Indholdsfortegnelse: Side 2: Alle medarbejdere skal have eget MIT DANSKE ARK Side 2: Se

Læs mere

Indledning... 1 Anvendelse af masse indlæsning... 1 Simpel medlems indlæsning... 2 Indlæsning af medlems-produkter... 9

Indledning... 1 Anvendelse af masse indlæsning... 1 Simpel medlems indlæsning... 2 Indlæsning af medlems-produkter... 9 Indhold Indledning... 1 Anvendelse af masse indlæsning... 1 Simpel medlems indlæsning... 2 Indlæsning af medlems-produkter... 9 Indledning Vejledningen beskriver masse indlæsning af medlemsinformation

Læs mere

Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2

Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2 Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2 www.t3cms.dk TYPO3 Manual Version 6.2 Side 1 af 20 T3CMS Tlf: 70 25 00 22 Indholdsfortegnelse Generel info om TYPO3 3 Rediger din side 4-6 Indsættelse af links 7 Indsæt

Læs mere

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur.

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. Adgang til Back-end Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. typo3 Skriv herefter brugernavn og adgangskode i de respektive felter og klik på Login Den følgende

Læs mere

APB VEJLEDNING DIT ARBEJDSMILJØ - VORES LØSNING

APB VEJLEDNING DIT ARBEJDSMILJØ - VORES LØSNING APB VEJLEDNING DIT ARBEJDSMILJØ - VORES LØSNING APB vejledning Savner du et system, der kan gøre håndteringen af dine dokumenter lettere og mere overskuelig? Berners APB-system er et enestående værktøj,

Læs mere

Påkrævede ændringer til mailklient I forbindelse med omlægning af Nordby antenneforenings mailserver 2013.

Påkrævede ændringer til mailklient I forbindelse med omlægning af Nordby antenneforenings mailserver 2013. Påkrævede ændringer til mailklient I forbindelse med omlægning af Nordby antenneforenings mailserver 2013. 1 Versions historie... 2 2 Ny mailserver, hvorfor?... 2 3 Hvad betyder en ny mailserver egentligt?...

Læs mere

Lectio. Overgang til Lectio Eksamensmodul. MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00

Lectio. Overgang til Lectio Eksamensmodul. MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00 Lectio Overgang til Lectio Eksamensmodul 1992-2008 MaCom A/S MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00 Telefax: 33 79 79 84 E-mail: mail@macom.dk Internet: www.macom.dk Forord

Læs mere

Guide til. webshoppen for bestillere/indkøbere. www.onemed.dk

Guide til. webshoppen for bestillere/indkøbere. www.onemed.dk Guide til webshoppen for bestillere/indkøbere 2 Indholdsfortegnelse Side 2-3 Log ind Side 6-7 Arbejd med din bestillingsliste Side 3-4 Find produkter Side 7-8 Bestil varer Side 5 Opret en bestillingsliste

Læs mere

Vejledning. TEA Grønland. Prøveafvikling Trin for trin. skoleåret 2013/14

Vejledning. TEA Grønland. Prøveafvikling Trin for trin. skoleåret 2013/14 Vejledning TEA Grønland Prøveafvikling Trin for trin skoleåret 2013/14 1 Indhold Opret prøverne... 3 Afstemning af tilmeldinger til prøver... 3 Indberet detaljer på prøverne... 3 Indberetning af tekstopgivelser...

Læs mere

Optimeret Ruteforslag

Optimeret Ruteforslag Optimeret Ruteforslag TechHouse.dk a/s 12/08/2015 Version 1.0 Indhold INTRODUKTION... 6 OPSÆTNING AF OR... 7 Bruger opsætning... 7 1. Gruppe... 7 2. Vogn... 7 3. Opsamlings tid og type... 7 4. Afsætnings

Læs mere

Brugermanual. DKF s Self service på www.kano-kajak.dk

Brugermanual. DKF s Self service på www.kano-kajak.dk Brugermanual DKF s Self service på www.kano-kajak.dk Side 2 Indholdsfortegnelse Introduktion og adgang side 4 Ret kluboplysninger Redigering af klubdata side 6 Redigering af formandsoplysninger side 7

Læs mere

Vejledning til brug af MiljøGIS ved ansøgning om privat skovtilskud.

Vejledning til brug af MiljøGIS ved ansøgning om privat skovtilskud. NOTAT Tilskud J.nr. NST-3379-00005 Ref. JOSEI/TRDIP Den 14. april 2016 Vejledning til brug af MiljøGIS ved ansøgning om privat skovtilskud. Denne vejledning beskriver, hvordan der kan tegnes kort til brug

Læs mere