Ydelserne består af en bred vifte af muligheder og administrative ydelser, f.eks.:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ydelserne består af en bred vifte af muligheder og administrative ydelser, f.eks.:"

Transkript

1 HVEM ER DALBO? Det lokale administrationsselskab for selvstændige boligorganisationer DALBO i daglig tale er stiftet den 27. juni 2007 af en række almene boligorganisationer i Syd- og Sønderjylland. Hovedformålet er administration af almene boliger og vi servicerer i dag organisationer med mere end i alt boliger. Ydelserne består af en bred vifte af muligheder og administrative ydelser, f.eks.: Fælles økonomifunktion, herunder f.eks. lønadministration, moms-afregning og diverse indberetninger til offentlige myndigheder Udlejning, herunder opkrævning, restancebehandling m.v. Forretningsgangsbeskrivelser / forvaltningsrevision Drifts- og vedligeholdelsesplanlægning Forsikringsudbud Vi kan med andre ord tilbyde administrative løsninger, som i forhold til behov kan skrues sammen på en optimal måde, både i forhold til opgaven og økonomien.

2 MÅLSÆTNING Vores mission var fra starten at danne et andelsselskab, som var i stand til at løse de efterspurgte opgaver. Vi gik ydmygt til værks bl.a. fordi vi ønskede at fremme lokalt særpræg og synlighed, så det var muligt for den lokale boligorganisation at markedsføre sig over for lejere og samarbejdspartnere. Det lokale navn, den lokale bestyrelse og det lokale kontor var og er fortsat centrale begreber i vores bestræbelser på at fremtidssikre en professionel og faglig kompetent forretningsførelse og personaleledelse. Vi ønsker at have tilfredse kunder ved at levere hensigtsmæssige serviceydelser, der er kendetegnet ved stor pålidelighed, høj kvalitet samt en venlig og imødekommende optræden af vores medarbejdere. Fokus på samarbejde og løbende dialog skal sikre, at vi løser de administrative opgaver hos kunderne på den mest hensigtsmæssige og værdiskabende måde. Dalbo ønsker at være en social ansvarlig organisation med fokus på både egne medarbejdere og ved at sørge for at de boligorganisationer, der samarbejder med Dalbo, er et godt og økonomisk overkommeligt alternativ for boligsøgende.

3 KOMPETENCER Dalbos målgruppe er uden geografisk begrænsning primært små- og mellemstore almene boligorganisationer, samt private andelsboligforeninger. Derudover må kommuner også opfattes som potentielle og faktiske kunder. Dalbo ønsker at både nuværende og potentielle kunder værdsætter os som en pålidelig og kompetent samarbejdspartner. Ud over de rent administrative ydelser tilbyder Dalbo kunderne kurser for både ansatte og bestyrelsesmedlemmer inden for de emner, der har interesse for flere af Dalbos kunder. Dette medfører et forstærket netværk mellem kunderne og os. Fleksibilitet er en spidskompetence for Dalbo, idet vi har fokus på at levere en ydelse, der er tilpasset i størst muligt omfang til den enkelte kundes behov og ønsker for en velfungerende og professionel administration. Kundernes omkostning til administration skal være forudsigelig og rimelig konstant.

4 MEDARBEJDERNE PRÆSENTERER SIG SELV NANNA LATTER Efter Handelsskolen startede jeg som trainee hos et revisionsfirma, hvor jeg arbejdede fra 2007 til Efter de 2 år hos revisionsfirmaet fandt jeg ud af revisorarbejdet ikke var noget for mig, men at jeg stadig ønskede at arbejde med økonomi. Derfor søgte jeg elevplads som kontorelev med speciale i økonomi, og blev ansat hos Dalbo a.m.b.a. fra den 1. september Efter min elevperiode på de 2 år, blev jeg fastansat fra den 1. september 2011 som økonomiassistent, og er samtidig i gang med 2. del af HD. Jeg har lært, at der er meget stor forskel på regnskaber for produktionsvirksomheder og boligforeninger, og at der er specielle regler for, hvordan et regnskab for en boligforening skal se ud og hvad en konto skal hedde. Det der gør Dalbo til en rigtig god arbejdsplads er sammenholdet og vi altid er parate til at hjælpe hinanden. HEIDI ANDERSEN Efter EFG grunduddannelse på Sønderborg Handelskole blev jeg ansat som kontorelev pr. 1. august 1988 hos Boligforeningen SØBO i Sønderborg, og efterfølgende fastansat pr. 1. august I 2007 fusionerede vi til Dalbo a.m.b.a. hvor min ansættelse blev overført til. 1. november 2008 flyttede jeg til økonomiafdelingen i Felsted, og fik nye opgaver og kolleger. Vi forsøger hele tiden på at forbedre systemet og gøre opgaverne lettere og mere automatisk, lige som vi hjælper andre brugere med at forny deres måde at løse opgaverne på, så hverdagen for dem også kan blive lettere. Jeg er glad for mit arbejde, da det er meget afvekslende og med nye udfordringer hele tiden. Vi er gode til at supplere hinanden og når vi samler vores ekspertiser, er vi et godt og stærkt team.

5 ELIE JASKA Jeg blev ansat hos Dalbo i september 2011 som kontorelev, hvor jeg igennem min 2 års elevperiode lærte meget mere omkring selve økonomien, der ligger bag boligforeninger, som er meget specifik og anderledes end en butik eller produktionsvirksomhed. Jeg var så heldig at blive ansat hos Dalbo som kontorassistent efter min elevtid i august 2013, hvor jeg i dag er lige så glad for at arbejde, som den dag da jeg startede som elev. Hos Dalbo har vi altid godt humør og en positiv indstilling til de indkommende opgaver, som lander på vores bord her løfter vi i flok og er meget fleksible. Jeg glæder mig til at komme på arbejde hver dag og have mine faste opgaver, og så alligevel ofte opdage, at der aldrig er 2 dage, som er ens. HANS APPEL Dalbo er opbygget på tanken om samarbejde mellem selvstændige organisationer. Vi samarbejder med bestyrelserne om bevarelsen af den enkelte organisations selvstændighed, men har også stor erfaring i at rådgive om, eller lede processen, hvis der ønskes sammenlægning af afdelinger eller direkte fusioner mellem organisationer. Dalbo er et godt emne, hvis man ønsker fremtidssikret, professionel, men stadigvæk fleksibel administration af sine boliger. Ydelsen kan fuldt ud tilpasses den enkelte organisations ønsker inden for områderne: Administrativ ledelse Økonomi Teknisk driftsledelse Udlejning Servicering af beboere kan aftales udført centralt fra kontoret i Felsted, eller decentralt fra boligorganisationens eget kontor. Det er en vigtig del af konceptet, for vi holder fast på, at vi er til for kundernes skyld. CV: I revisionsbranchen hos Sønderjyllands Revision fra Fra 1997 ansættelse i Åbenrå Amts Boligselskabs økonomifunktion. Fra 1998 forretningsfører i Rødekro Andelsboligforening.. Fra 2005 forretningsfører og medlem af ledergruppen i De Lokale Boliger a.m.b.a. Fra 2007 medlem af direktionen i Dalbo a.m.b.a. Fra 2009 områdeleder i Dalbo a.m.b.a. Fra 1. januar 2011 adm. direktør i Dalbo a.m.b.a.

6 ANNE KATHRINE LYHNE Jeg har været fastansat i Dalbo a.m.b.a. siden december Sommeren inden var jeg løst ansat til forskellige indtastningsopgaver for De Lokale Boliger (den ene halvdel af det der blev til Dalbo). Mine arbejdsopgaver har skiftet meget gennem årene. Det oprindelige fokus var på IT-funktionen. I øjeblikket arbejder jeg primært med udlejningsfunktionen, men IT og superbrugeropgaver i EG-bolig fylder også en del. Min uddannelsesmæssige baggrund er en økonomiuddannelse fra Århus Universitet med fokus på organisation og marketing. Jeg er glad for at arbejde hos Dalbo, bl.a. fordi det er udfordrende at få lov til at løse så mange forskellige opgaver. Det giver et godt indblik i rigtig mange funktioner og udvikler mig til at løse opgaverne smartere og hurtigere. Og er der problemer, kan man altid bare spørge en kollega og få hjælp. JENS CHR. RAUN Jeg er uddannet tømrer og teknisk assistent og har arbejdet i almene boligorganisationer siden Først ved Kolstrup Boligforening indtil 1989 og derefter ved Åbenrå Amts boligselskab og senere hos administrationsselskabet Dalbo. I perioden fra 2007 og frem har jeg været med til fusioner af Tinglev Boligselskab, Åbenrå Amts Boligselskab og Kirsebærhavens Boligselskab. I dag sidder jeg som lokal leder for Aabenraa Almene Boligselskab med ca lejemål samt administration af 2 plejehjem og 1 kollegium. Jeg føler at jeg har et meget godt job, hvor man får lov til at gøre brug af sine kompetencer og erfaring. Dalbo har også vist sig som en god samarbejdspartner for de boligselskaber vi samarbejder med, hvilket f. eks. kan ses ved de vellykkede fusioner, som vi har været en del af. CARSTEN BOISEN Jeg blev murersvend i 1976 og efter videregående uddannelse inden for Bygge- og anlæg og en periode som formand i Aabenraa Entreprenørforretning, har jeg arbejdet i boligforenings regi siden Ansat hos Dalbo i 2007 og pt. kontorleder for Højer og Løgumkloster Andelsboligforening, hvor jeg varetager den daglige drift og bygningsvedligehold, har kontakten til samtlige samarbejdspartnere, kommuner samt ansvar for kontorpersonale og viceværter. Jeg kan godt lide de daglige udfordringer med mange forskellige opgaver på tilsvarende mange forskellige tidspunkter. Fleksibiliteten og det at have med mennesker at gøre er meget store plusser, når man arbejder hos Dalbo og så er det nemt at komme i kontakt med de forskellige medarbejdere, for kommandovejen er hurtig og alle er meget hjælpsomme.

7 NADJA STROJECK Jeg er uddannet i HD regnskab og skat, Syddansk Universitet i Kolding 2000 og har erfaring fra bl.a. Fleggaard og BDO Scanrevision. I 2001 blev jeg ansat hos Padborg Boligforening og efterfølgende overflyttet til Dalbo. Her er mine primære arbejdsopgaver udarbejdelse af regnskaber og budgetter. Deltagelse i afdelingsmøder/generalforsamlinger for at fremlægge budgetter og regnskaber. Derudover udfører jeg EDB support, laver forbrugsregnskaber, udvikler flettedokumenter samt ansvarlig for opsætning/udvidelse af kendskab til EG bolig mv. Jeg er rigtig glad for mit arbejde hos Dalbo, som er meget afvekslende og interessant. Og så har jeg ikke mindst nogle dejlige kolleger og et hyggeligt arbejdsmiljø med en rar og behagelig omgangstone. Det betyder, at vi i fællesskab værner om en velfungerende hverdag, hvor der bliver arbejdet igennem. KAREN SIBBESEN Oprindelig har jeg en uddannelse som cand. merc. i revison fra 1976 og efterfølgende mange års erfaring som ansat indenfor revision, hvor jeg har lært alle de grundlæggende discipliner omkring økonomifunktionen. Fra arbejdede jeg inden for banksektoren bl.a. som intern revisor og fra 1996 var jeg regnskabs- og økonomiansvarlig i flere forskellige private virksomheder. I 2005 ansat i De Lokale Boliger og fra 2007 leder af økonomifunktionen i Dalbo. I Dalbo har vi et godt fællesskab, både professionelt og i al almindelighed. Mange af mine kolleger inklusive mig selv, har været med fra starten og medbragt en hel del erfaring og know-how fra tidligere beskæftigelse inden for boligadministration. Vi supplerer hinanden fortræffeligt i en travl hverdag, er indstillet på fleksible løsninger og at lige i sidste øjeblik opgaver når sikkert i mål.

8 MØD NOGLE AF VORES SAMARBEJDSPARTNERE TESTIMONIALS: Vi har været meget glade for den fleksibilitet, som Dalbo har udvist i.f.t. én af vores medarbejderes langtidssygefravær, idet vi hurtigt fik en erfaren afløser fra Dalbo tilknyttet vores kontor. Det var og er fortsat en uvurderlig hjælp, lige som vi altid har været yderst tilfredse med samarbejdet omkring regnskaber, forretningsførelse og teknisk support. Det er rart at være med i noget større, uden at miste sin selvstændighed. Hans Chr. Nielsen, formand for bestyrelsen i Rødekro Andelsboligforening. Vi er vældig godt tilfredse med samarbejdet, både hvad angår assistance omkring organisationsudvikling og i forhold til diverse opgaveløsninger. Vi oplever altid, at Dalbo retter sig ind efter vores ønsker, er dybt professionelle, fleksible og engagerede. Så jeg føler bestemt, at vi får fuld valuta for pengene. Leif Poulsen, formand for bestyrelsen i Aabenraa Almene Boligselskab.

9 Vi bruger Dalbo som en del af vores administration og får lavet alt det arbejde, som vi ikke selv kan klare. Meget omkring den gældende lovgivning er efterhånden blevet temmelig indviklet, og så er det betryggende at have en opdateret specialistviden lige ved hånden. Dalbo gør hverdagen nemmere for os i bogholderiet: Vi har styr på bilagene - så klarer de resten. Erik Pallesen, forretningsfører i Tyrstrup Andelsboligforening og Rødding Andelsboligforening. Dalbo kører bl.a. vores lønsystem og sikrer os også attraktive rammeaftaler inden for IT-området med de stordriftsfordele og besparelser, som vi ellers ville være afskåret fra at få del i som en mindre organisation. Det er også en stor fordel at være med på ERFA-møderne, hvor vi udveksler erfaringer og får gode råd med på vejen. Det er Dalbo der organiserer møderne og har fingeren på pulsen, så vi er altid sikre på at få noget fagligt med hjem. Jan Mortensen, forretningsfører i Nordborg Andelsboligforening. Boligforeningen Søbo er en selvstændig boligforening og andelshaver i Dalbo. Det giver mulighed for erfaringsudveksling og for at købe ydelser på områder, hvor det er hensigtsmæssigt. Samtidig er der basis for gensidigt at hjælpe hinanden, så den enkelte forening ikke er så sårbar. En god ting ved Dalbo er, at det er et mindre administrationsselskab, hvilket giver god indflydelse for den enkelte boligorganisation. Hans Peter Hollænder, forretningsfører i Boligforeningen Søbo, Sønderborg.

10 REFERENCER: BOLIGSELSKABER- /FORENINGER OG ANDELSBOLIGFORENINGER Aabenraa Almene Boligselskab, Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Boligforeningen Søbo, Sundsmarkvej 14, 6400 Sønderborg Højer Andelsboligforening, Skolegade 3, 6280 Højer Løgumkloster Andelsboligforening, Rådhusstræde 7, 6240 Løgumkloster Nordborg Andelsboligforening, Mads Clausensvej 45, 6430 Nordborg Padborg Boligforening af 1949, Pilevej 2, 6330 Padborg Rødding Andelsboligforening, Bakkegårdsparken 127, 6630 Rødding Rødekro Andelsboligforening, Ryttervænget 30, 6230 Rødekro Tyrstrup Andelsboligforening af 1955, Skovparken 55, 6070 Christiansfeld Gråstenvej 8, Felsted 6200 Aabenraa Tlf:

Præsentation af Aabenraa Almene Boligselskab ÅAB og Padborg Boligforening. Fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 21. november 2012

Præsentation af Aabenraa Almene Boligselskab ÅAB og Padborg Boligforening. Fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 21. november 2012 Præsentation af Aabenraa Almene Boligselskab ÅAB og Padborg Boligforening Fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 21. november 2012 Historiske facts. ÅAB blev grundlagt i 1950 under navnet Åbenrå Amts Boligselskab.

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Tilstede: Der deltog 31 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen deltog Carsten Boisen, og Hans

Læs mere

Referat af kontaktudvalgsmøde 29. oktober 2014

Referat af kontaktudvalgsmøde 29. oktober 2014 Referat af kontaktudvalgsmøde 29. oktober 2014 Tilstede: 38 deltagere fra administrerede organisationer og 6 personer fra administrationen. Som gæster deltog tidligere kredskonsulent Poul Erik Skov-Hansen,

Læs mere

Elevbrochure. Kontoruddannelsen. med speciale i Offentlig Administration

Elevbrochure. Kontoruddannelsen. med speciale i Offentlig Administration Elevbrochure Kontoruddannelsen med speciale i Offentlig Administration 1 Intro Side 3 Hvorfor blive kontorelev i Region Syddanmark i Vejle Side 4 Elevernes egne historier Side 5-9 Bonus info Side 10 job.regionsyddanmark.dk/wm307147

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 47 personer fra 37 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe. Fra driftsfunktionen deltog

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

HAR DU REVISOR DNA? redmark.dk

HAR DU REVISOR DNA? redmark.dk HAR DU DNA? redmark.dk HAR DU DNA? Når det kommer til valg af uddannelse, er der mange veje at gå, og det kan være svært at vælge. Har du interesse for tal, og vil du samtidig gerne have kontakt til mennesker,

Læs mere

FællesBo 2015-2018 Kursusweekend for afdelingsbestyrelses- og repræsentantskabsmedlemmer 22. februar 2015

FællesBo 2015-2018 Kursusweekend for afdelingsbestyrelses- og repræsentantskabsmedlemmer 22. februar 2015 FællesBo 2015-2018 Kursusweekend for afdelingsbestyrelses- og repræsentantskabsmedlemmer 22. februar 2015 Hvor skal vi hen? Strategisk Overblik, vision, værdier, retning Taktisk Fokusområder, styring,

Læs mere

Har du. talent... ...mellem ørerne? Sanistål søger 14 ELEVER. sanistaal.com

Har du. talent... ...mellem ørerne? Sanistål søger 14 ELEVER. sanistaal.com Sanistål søger 14 ELEVER Så er det måske dig, vi søger til en af vores 14 elevpladser, som vi ønsker at få besat med talenter, der viser initiativ og er klar på udfordringer. Vi søger 14 talentfulde elever

Læs mere

væsentlig svaghed i den interne kontrol

væsentlig svaghed i den interne kontrol Til BDO-Scan Revision Att.: Claus Muhlig & Det kommunale Tilsyn med almene boligorganisationer Organisationsbestyrelsen i Bygge- og Boligforeningen af 1938 Organisationsbestyrelsen i Hjørring Boligselskab

Læs mere

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind...

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind... Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere -Yes we do mind... Hvem er MatchMind MatchMind blev etableret i 2003, og har siden da løst mange opgaver inden for et bredt felt af brancher og fag

Læs mere

KOLLEGIALT SAMARBEJDE

KOLLEGIALT SAMARBEJDE DIALOGKORT KOLLEGIALT SAMARBEJDE 1. Hvornår er det sjovt at gå på arbejde? a. Nævn dage, hvor du glæder dig til at gå på arbejde, og hvor du er tilfreds, når du går hjem. 2. Hvad er en god kollega for

Læs mere

Et trygt bolig-valg i Rødekro by

Et trygt bolig-valg i Rødekro by Et trygt bolig-valg i Rødekro by Med 351 boliger i tæt lav bebyggelseg Velkommen til Rødekro Andelsboligforening - et trygt sted at bo Ryttervænget 30, 6230 Rødekro Telefon 74 66 23 70 Telefax 74 66 23

Læs mere

Serop Vikar & Rekruttering ApS. Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar

Serop Vikar & Rekruttering ApS. Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar YDELSESKATALOG Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar 2016 Ydelseskataloget må ikke kopieres eller på anden måde anvendes uden skriftlig tilladelse fra. Indholdsfortegnelse Indledning... 2

Læs mere

DET behøver IKKE TAGE TRE ÅR AT få ET ansvar

DET behøver IKKE TAGE TRE ÅR AT få ET ansvar DET behøver IKKE TAGE TRE ÅR AT få ET ansvar ERHVERVSJURIDISK FULDMÆGTIG I ET ADVOKATFIRMA 1 Løft blikket TM ERHVERVSJURIDISK FULDMÆGTIG Om os Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith er et af landets

Læs mere

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Job- og kravprofil HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge søger en forvaltningschef til at stå i spidsen for det strategiske arbejde med mennesker, kultur og samarbejde i hele

Læs mere

INDHOLD. Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning. Redaktion Østjysk Bolig

INDHOLD. Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning. Redaktion Østjysk Bolig 02 MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2015 ØSTJYSK BOLIG INDHOLD 4 5 6 8 9 11 12 13 14 15 Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning Udgiver Organisationsbestyrelsen

Læs mere

Værdier. Plejehjemmet Falkenberg. et godt sted at være! www.falkenberg.helsingor.dk 12. Center for Omsorg og Ældre. Plejehjemmet Falkenberg

Værdier. Plejehjemmet Falkenberg. et godt sted at være! www.falkenberg.helsingor.dk 12. Center for Omsorg og Ældre. Plejehjemmet Falkenberg Center for Omsorg og Ældre Plejehjemmet Falkenberg Værdier på Plejehjemmet Falkenberg Center for omsorg og ældre Plejehjemmet Falkenberg Falkenbergvej 30 A 3140 Ålsgårde tlf.: 4928 1501 - fax: 4928 1512

Læs mere

Ledelse, undervisning og læring - Folkeskolens ledere og lærere i dialog

Ledelse, undervisning og læring - Folkeskolens ledere og lærere i dialog 5. oktober 2010 Ledelse, undervisning og læring - Folkeskolens ledere og lærere i dialog Forord Tillid, dialog og ansvar er omdrejningspunkterne, når vi taler relationer mellem medarbejdere og ledere på

Læs mere

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S S. 2 Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S Lars Knudsgaard startede Byggefirmaet Knudsgaard A/S som en traditionel tømrervirksomhed i 1997. Virksomheden har siden fastholdt en ekspansiv vækst og har

Læs mere

Randers Kommune: Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger

Randers Kommune: Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger Redegørelse Forvaltning: Sekretariatet, Miljø og teknik Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 26-11-2015 Sendes til: Typografernes Stiftelse og RandersBolig

Læs mere

Vi skaber rum til mennesker

Vi skaber rum til mennesker Vi skaber rum til mennesker HUSLEJE & FORBRUG ØKONOMI & REGNSKAB SEKRETARIAT UDLEJNING GRUNDMODUL Selskabet beslutter IT & KOMMUNI- KATION Vi tager hånd om alle de basale ting Domea er et serviceorgan

Læs mere

vi er til for dig Men måske synes du, det bedste er, at vi er lokale og derfor kender dit område og kan rykke hurtigt ud.

vi er til for dig Men måske synes du, det bedste er, at vi er lokale og derfor kender dit område og kan rykke hurtigt ud. Dit Lok a L valg e vi er til for dig er du kommet til et tidspunkt i dit liv, hvor du har brug for hjælp til at klare hverdagens praktiske gøremål eller din egen personlige pleje så er hjælpen nær. Hos

Læs mere

Oversigt over kandidater på valg i 8. kreds. Kredsvalgmøde den 25. april 2012, kl. 19.00. Røde-Kro Vestergade 2 6230 Rødekro

Oversigt over kandidater på valg i 8. kreds. Kredsvalgmøde den 25. april 2012, kl. 19.00. Røde-Kro Vestergade 2 6230 Rødekro Oversigt over kandidater på valg i 8. kreds Kredsvalgmøde den 25. april 2012, kl. 19.00 Røde-Kro Vestergade 2 6230 Rødekro Formandskandidat: Peter Nørkjær Opstillet af: Tønder Andelsboligforening Egen

Læs mere

Notat. Beboerdemokrati

Notat. Beboerdemokrati Notat Beboerdemokrati For de fleste, som bor alment, er beboerdemokratiet - det at beboerne har indflydelse på dagligdagen i deres boligområde og også på udviklingen heraf - den naturligste ting i verden.

Læs mere

Løgumkloster Andelsboligforening

Løgumkloster Andelsboligforening Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015, på foreningens kontor: Mødet var indkaldt ved dagsorden, dateret den 17. juni 2015. Mødt var hele bestyrelsen. Endvidere deltog fra DALBO a.m.b.a.

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune Job- og personprofil Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune 1 1. Indledning Vores nuværende afdelingschef i Natur og Miljø gennem de sidste godt otte år er blevet ansat som forvaltningsdirektør

Læs mere

Rum til flere hos IKEA

Rum til flere hos IKEA Rum til flere hos IKEA Partnerskab mellem Huset Venture Nordjylland og IKEA Aalborg skaber jobmuligheder til personer på kanten af arbejdsmarkedet. Huset Venture Nordjylland får en træningsplatform til

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Plus People? Kom med på holdet!

Plus People? Kom med på holdet! Plus People? Kom med på holdet! 2 Har du +faktor? De fleste taber pusten, når de hører, hvad der skal til for at blive revisor. Vi mener, det handler om at sætte sig et mål og så tage én ting ad gangen.

Læs mere

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Bryggergården.

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Bryggergården. Rapport vedr. anmeldt tilsyn Bryggergården. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af dialogoplysninger fra 2 plejepersonaler fra henholdsvis afdeling A og B og gruppeleder, samt gennemført dialogmøde

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

Klinikchef til regionstandplejen i Den Regionale Tandpleje

Klinikchef til regionstandplejen i Den Regionale Tandpleje Stillings- og personprofil Klinikchef til regionstandplejen i Den Regionale Tandpleje Region Syddanmark Juni 2016 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon:

Læs mere

Samlet Funktion Køn Anciennitet Alder

Samlet Funktion Køn Anciennitet Alder Samlet Funktion Køn Anciennitet Alder Løn - hvor enig er du i følgende synspunkter: Lokalt aftalte løntillæg skal udgøre en større del af den samlede løn? ikke- TR % over Antal 44 TR 5 K 14 U 10 ÅR 16

Læs mere

Fødevareministeriets personalepolitiske paraply

Fødevareministeriets personalepolitiske paraply Fødevareministeriets personalepolitiske paraply Fælles rammer - Overordnede målsætninger Fødevareministeriets mission er at skabe rammer for bæredygtig og sikker fødevareproduktion og et udviklingsorienteret

Læs mere

Din guide til AMU. Arbejdsmarkedsuddannelserne - bliv bedre til mere

Din guide til AMU. Arbejdsmarkedsuddannelserne - bliv bedre til mere Din guide til AMU mu Arbejdsmarkedsuddannelserne - bliv bedre til mere AMU er for alle AMU tilbyder voksen- og efteruddannelse for det danske arbejdsmarked. AMU henvender sig især til ufaglærte og faglærte

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret 29. februar 2012 Indhold Kære aktionær Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

Kulturen på Åse Marie

Kulturen på Åse Marie Kulturen på Åse Marie Kultur er den komplekse helhed, der består af viden, trosretninger, kunst, moral, ret og sædvane, foruden alle de øvrige færdigheder og vaner, et menneske har tilegnet sig som medlem

Læs mere

Revisortrainee i Grant Thornton

Revisortrainee i Grant Thornton Revisortrainee i Grant Thornton Her finder du os Stockholmsgade 45 2100 København Ø Nordstensvej 11 3400 Hillerød Telefon: 33 110 220 www.grantthornton.dk Grant Thornton er et af Danmarks ledende revisions-,

Læs mere

Personalepolitik for Holstebro Kommune

Personalepolitik for Holstebro Kommune Sundhed og trivsel Personalepolitik for Holstebro Kommune Politikken omfatter Sundhed og trivsel Arbejdsmiljø Sygefravær Stress Alkohol og rusmidler Vold, mobning og chikane Opgaveløsning og ressourcer

Læs mere

Strategi 2015-2020. - bolig med nærhed

Strategi 2015-2020. - bolig med nærhed Strategi 2015-2020 - bolig med nærhed Indhold Før strategiplan 2015-2020...5 Missionen...6 Om BOLIGNÆSTVED...7 Værdierne Troværdighed...8 Nærvær og engagement...8 Handlekraft...9 Visionen...10 Målsætningerne

Læs mere

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 6070 Christiansfeld Tlf. 74 56 01 14 Fax 74 56 06 14 2015 Cvr-nr 30550811 Kto.9743-0390020120 Email: post@tab1955.dk Kontoret er åbent: Mandag: 13-16

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 23. maj 2017, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 23. maj 2017, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 23. maj 2017, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 30 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen

Læs mere

Jobbeskrivelse for afdelingsledelsen

Jobbeskrivelse for afdelingsledelsen Jobbeskrivelse for afdelingsledelsen Jobbetegnelse Ledende overlæge/ledende bioanalytiker Sted Klinisk Mikrobiologisk Afdeling Stillingsindehaver Ledende overlæge, Inge Panum Ledende bioanalytiker Organisatorisk

Læs mere

En kompetencestrategi er fastlæggelse af den vej, Uddannelsescenter Holstebro vil gå, for at visionen for området kan indfries vejen fra mission til

En kompetencestrategi er fastlæggelse af den vej, Uddannelsescenter Holstebro vil gå, for at visionen for området kan indfries vejen fra mission til En kompetencestrategi er fastlæggelse af den vej, Uddannelsescenter Holstebro vil gå, for at visionen for området kan indfries vejen fra mission til vision. Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2

Læs mere

Ledelse og anerkendelse

Ledelse og anerkendelse INVITATION TIL Ledelse og anerkendelse Konference for statslige ledere 5. november 2008 INVITATION Anerkendelse er blevet et nyt plusord, som også konsulent- og kursusbranchen har taget til sig. Der tilbydes

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Trivselsundersøgelse 2005. April 2005

Høje-Taastrup Kommune. Trivselsundersøgelse 2005. April 2005 Høje-Taastrup Kommune Trivselsundersøgelse 2005 April 2005 Trivselsundersøgelsen 2005 Hovedrapport Forord... 3 1. Sammenfatning... 4 2. Indledning... 6 3. Udførelse og udviklingsmuligheder i arbejdet...

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Deltagere: 19 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld Nielsen

Læs mere

K o m m u n a l v a l g e t 2 0 0 9

K o m m u n a l v a l g e t 2 0 0 9 E r f a r i n g o g F o r n y e l s e 1. Jan Ferdinandsen Udvalgsformand Skibsmægler Politikerne skal styre beslutningsprocessen i kommunen. Min målsætning er at få opgraderet organisationen, for derigennem

Læs mere

Fokusområde 2. Prioriterede indsatsområder for perioden 2012-2014. 2.1 Indsatsområde Inddragelse af forældrene i børnenes læring og udvikling.

Fokusområde 2. Prioriterede indsatsområder for perioden 2012-2014. 2.1 Indsatsområde Inddragelse af forældrene i børnenes læring og udvikling. 2.1 Indsatsområde Inddragelse af forældrene i børnenes læring og udvikling. Fra B & U `s Udviklingsplan: Med udgangspunkt i at forældrene er Børn og Unges vigtigste voksne, skaber vi konstruktive relationer

Læs mere

Cubion A/S Ny Haderslev Kommune Forslag til overordnet vision 2007-2017 d. 20. september 2006 Side 1. Haderslev Kommune. Forslag til overordnet vision

Cubion A/S Ny Haderslev Kommune Forslag til overordnet vision 2007-2017 d. 20. september 2006 Side 1. Haderslev Kommune. Forslag til overordnet vision Cubion A/S Ny Haderslev Kommune Forslag til overordnet vision 2007-2017 d. 20. september 2006 Side 1 Haderslev Kommune Forslag til overordnet vision 2007-2017 De beslutninger, vi tager nu, er med til at

Læs mere

Elevplanskonferencen den 21. og 22. september 2011

Elevplanskonferencen den 21. og 22. september 2011 Hvordan bruger vi Elevplan til kommunikation mellem Skole virksomhed elev. Hvordan giver det skolen en økonomisk besparelse? Få inspiration og vejledning i: Indkaldelser af elever til skoleforløb Brug

Læs mere

Haderslev Kommune På vej mod 2017. De beslutninger, vi tager nu, er med til at forme vores fremtid Citat: Peter Drucker

Haderslev Kommune På vej mod 2017. De beslutninger, vi tager nu, er med til at forme vores fremtid Citat: Peter Drucker Haderslev Kommune På vej mod 2017 De beslutninger, vi tager nu, er med til at forme vores fremtid Citat: Peter Drucker Haderslev Kommune 25.01.2007 På vej mod 2017 Haderslev Kommune 25.01.2007 Side 2

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord

Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat

Læs mere

DU giver OS DINE kompetencer. VI giver DIG EN fantastisk UDDANNELSE

DU giver OS DINE kompetencer. VI giver DIG EN fantastisk UDDANNELSE DU giver OS DINE kompetencer. VI giver DIG EN fantastisk UDDANNELSE ADVOKATFULDMÆGTIGUDDANNELSEN 1 Løft blikket TM ADVOKATFULDMÆGTIGUDDANNELSEN Om os Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith er et

Læs mere

Sagsbehandler: Lisbeth Rindom og Henriette Poulsen Arbejdsmarkedschef Teamkoordinator Virksomhedsteamet

Sagsbehandler: Lisbeth Rindom og Henriette Poulsen Arbejdsmarkedschef Teamkoordinator Virksomhedsteamet Notat Sagsnr.: 2013/0006166 Dato: 20. april 2014 Titel: Virksomhedskonsulenternes arbejde Sagsbehandler: Lisbeth Rindom og Henriette Poulsen Arbejdsmarkedschef Teamkoordinator Virksomhedsteamet I Jobcenter

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Syd

Tilsynsrapport Socialtilsyn Syd Tilsynsrapport Socialtilsyn Syd Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde den 18. maj 2011

Referat fra repræsentantskabsmøde den 18. maj 2011 1 Referat fra repræsentantskabsmøde den 18. maj 2011 Repræsentantskabsmøde fandt sted i Stubbæk Forsamlingshus, Dybkærvej 2, Stubbæk. Der var fremmødt i alt 45 stemmeberettigede repræsentanter. Fra Dalbo

Læs mere

100% Studiejobs, praktikplads eller ansættelse nu?

100% Studiejobs, praktikplads eller ansættelse nu? Studiejobs, praktikplads eller ansættelse nu? 100% ATTRAKTIV Om mulighederne for et udviklende studiejob, en praktikplads eller fast ansættelse - fra en kommune der gerne vil kende sin besøgelsestid...

Læs mere

Effektivitet med kunden i fokus

Effektivitet med kunden i fokus Effektivitet med kunden i fokus Hvordan en moderniseringsproces i organisationen har skabt øget effektivitet, bedre service og en mere inspirerende arbejdsplads i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Casebeskrivelse

Læs mere

PRÆSTATIONERNE I CENTRUM HOS UDBETALING DANMARK. Vi kalder det toppræstationer med arbejdsglæde. Lilian Mogensen, koncerndirektør i ATP

PRÆSTATIONERNE I CENTRUM HOS UDBETALING DANMARK. Vi kalder det toppræstationer med arbejdsglæde. Lilian Mogensen, koncerndirektør i ATP PRÆSTATIONERNE I CENTRUM HOS UDBETALING DANMARK I Udbetaling Danmark arbejder man systematisk med præstationsledelse, hvilket har bidraget til en gennemgribende effektivisering af virksomheden. I 2015

Læs mere

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016 Valgavis Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016 Bodil Nielsen Blegdammen, Roskilde Kandidat til posten som næstformand Jeg bidrager med mit kendskab til branchen, min indsigt i organisationen og med

Læs mere

Det får I ud af at samle it og telefoni i én komplet løsning. TDC Erhverv One

Det får I ud af at samle it og telefoni i én komplet løsning. TDC Erhverv One Det får I ud af at samle it og telefoni i én komplet løsning Omstilling Kontakt os på 80 80 24 00 Services Internet : Én samlet løsning med alt det, I har brug for Med får I internet, omstilling, ip- og

Læs mere

FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed VORES STYRKE ER VORES ERFARING

FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed VORES STYRKE ER VORES ERFARING FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed KN Rengøring blev en realitet, da den jyske vinduespolerer Kaj Nielsen i 1983 valgte at udvide sin forretning til også at omfatte rengøring. Tilliden

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Referat fra fælles afdelingsbestyrelsesmøde på Stubbæk Forsamlingshus, torsdag den 14. november 2013 kl. 19.00. Tilmeldt var fra Padborg Boligforening (Padbo) 31 medlemmer af afdelingsbestyrelser og organisationsbestyrelsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Referat af organisationsmøde 23. august 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Fra bestyrelsen deltog: Formand Regnar Sehested, Sally Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Bilag 1 - Resultat af borgerundersøgelse blandt borgere i nyttejob

Bilag 1 - Resultat af borgerundersøgelse blandt borgere i nyttejob Til Kopi til Fra Jobcentret Indtast Kopi til Heidi Mortensen Kvalitetsenheden Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen Sønderbro 12 9000 Aalborg Sagsnr. 2014-28951 Init.: HIM Bilag 1 - Resultat af borgerundersøgelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

HK erne på DTU i forhold til Strategi 2008-13

HK erne på DTU i forhold til Strategi 2008-13 HK erne på DTU i forhold til Strategi 2008-13 Forord: I 2008 er DTU s strategi blevet revideret og gælder nu for årene 2008-2013. HK-klubberne for kontor/laborant på DTU ønsker også denne gang at forholde

Læs mere

Referat fra styringsdialogmøde med Varde Bolig Administration - onsdag, den 18. januar 2012 - mødelokale 6, Bytoften 2, Varde

Referat fra styringsdialogmøde med Varde Bolig Administration - onsdag, den 18. januar 2012 - mødelokale 6, Bytoften 2, Varde Dato 13.03.2012 Dok.nr. 1.108.637 Sagsnr. 1.068.757 Ref. ehan Referat fra styringsdialogmøde med Varde Bolig Administration - onsdag, den 18. januar 2012 - mødelokale 6, Bytoften 2, Varde Deltagere fra

Læs mere

HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG

HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG TOTAL UAFHÆNGIGHED Når dine kunder, kolleger eller samarbejdspartnere skal have fat på dig, kan det nogle gange være svært for dem at vide, hvilket telefonnummer

Læs mere

Prøve i Dansk 3. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Delprøve 2A: Ekstremsport. Teksthæfte. Delprøve 2B: Dagligvarer på nettet

Prøve i Dansk 3. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Delprøve 2A: Ekstremsport. Teksthæfte. Delprøve 2B: Dagligvarer på nettet Prøve i Dansk 3 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Teksthæfte Delprøve 2A: Ekstremsport Delprøve 2B: Dagligvarer på nettet Der er et teksthæfte og et opgavehæfte. Læs først instruktionen

Læs mere

Det Rene Videnregnskab

Det Rene Videnregnskab Det Rene Videnregnskab Visualize your knowledge Det rene videnregnskab er et værktøj der gør det muligt at redegøre for virksomheders viden. Modellen gør det muligt at illustrere hvordan viden bliver skabt,

Læs mere

Man kan samarbejde om rigtig meget - fra et enkeltstående arrangement til fælles medarbejdere og aktiviteter. Og det kan føre mange fordele med sig.

Man kan samarbejde om rigtig meget - fra et enkeltstående arrangement til fælles medarbejdere og aktiviteter. Og det kan føre mange fordele med sig. SATS PÅ SAMARBEJDE Samarbejde mellem kirker er en udbredt måde at skabe mere værdi lokalt. Samarbejdet kan være tilrettelagt på en lang række forskellige måder, og det varierer i forhold til, hvad samarbejdet

Læs mere

Vedtægter for Forening for Gratis Internet via Vedvarende Energi

Vedtægter for Forening for Gratis Internet via Vedvarende Energi Vedtægter for Forening for Gratis Internet via Vedvarende Energi 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Forening for Gratis Internet via Vedvarende Energi Foreningen har hjemsted i Hvidovre Kommune 2 FORMÅL

Læs mere

HK Områdeklubben på Københavns Universitet

HK Områdeklubben på Københavns Universitet Referat af Årsmøde d. 26. marts 2014 i HK Områdeklubben på KU: Ad 1 Valg af dirigent Stig Raff og Lars Hein begge faglige konsulenter i HK Stat Hovedstaden blev valgt. Stig Raff valgte ved samme lejlighed

Læs mere

De unge mennesker (der ønsker at være anonyme) fortæller, at projektet (eller kurset som nogle af dem vælger at kalde det) har mange fordele for dem

De unge mennesker (der ønsker at være anonyme) fortæller, at projektet (eller kurset som nogle af dem vælger at kalde det) har mange fordele for dem Fredagshold Denne fredag, hvor disse billeder er taget, sidder der 4 unge mennesker rundt om et bord i Spilleriet. De sidder alle sammen med malerpensler og maler teatermasker, imens den ene læser op fra

Læs mere

Bilag vedr. Behovsredegørelsen. 1. Udtalelse fra Vejle Kommune, Erhverv og Kultur Erhvervsudvikling. 4. Samlet redegørelse for kriterium 2

Bilag vedr. Behovsredegørelsen. 1. Udtalelse fra Vejle Kommune, Erhverv og Kultur Erhvervsudvikling. 4. Samlet redegørelse for kriterium 2 Bilag vedr. Behovsredegørelsen 1. Udtalelse fra Vejle Kommune, Erhverv og Kultur Erhvervsudvikling 4. Samlet redegørelse for kriterium 2 Samlet redegørelse for kriterium 2: Sammenhæng i Uddannelsessystemet

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Det handler om mennesker

Det handler om mennesker Profilbrochure Det handler om mennesker Personligt engagement har været drivkraften i Europcar siden starten i 1954 Det hele startede i 1954 med én Folkevogn, som hurtigt blev til flere. I mange år var

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES ROOF UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter NG PRO - Roof sikrer at du

Læs mere

værdier Nomecos Respekt Værdiskabelse Troværdighed Entusiasme Teamwork

værdier Nomecos Respekt Værdiskabelse Troværdighed Entusiasme Teamwork værdier Nomecos Respekt Værdiskabelse Troværdighed Entusiasme Teamwork Respekt Værdiskabelse Troværdighed Entusiasme Teamwork værdier Nomecos Værdierne i Nomeco udtrykker vores holdninger og adfærd, og

Læs mere

Særligt Tilrettelagt Uddannelse STU

Særligt Tilrettelagt Uddannelse STU Særligt Tilrettelagt Uddannelse STU Erkende Vælge Handle CSV Odense-Vestfyn-Brangstrup tilbyder den Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse (STU) til unge med særlige behov, der ikke har mulighed for at

Læs mere

Nyhedsbrev til medarbejderne i Studieadministrationen

Nyhedsbrev til medarbejderne i Studieadministrationen Juni 2015 Nyhedsbrev til medarbejderne i Studieadministrationen Campusparat Som forberedelse til NBA er gruppen, der arbejder med at gøre os campusparate, blevet bedt om at udarbejde et forslag til et

Læs mere

Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje

Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje. Håndbogen er udarbejdet af Center for Organisation, Sundhedsog Omsorgsforvaltningen, Sjællandsgade 40, 2200 København N Juni 2011 2 Kære medarbejder

Læs mere

Potentialeafklaring - Lønadministrationen.

Potentialeafklaring - Lønadministrationen. Potentialeafklaring - Lønadministrationen. 1. Organisering og opgaver a. Organisering Opgaven med Løn- og personaleadministration, samt afregninger/afstemninger og hjemtagelse af refusioner ligger i dag

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Jeanette

Læs mere

Velfærdsdirektør i Dragør Kommune

Velfærdsdirektør i Dragør Kommune Borgmestersekretariat, HR og Udvikling Kirkevej 7 2791 Dragør Tlf.: 32 89 01 00 CVR: 12881517 www.dragoer.dk Jobprofil Velfærdsdirektør i Dragør Kommune 19. maj 2014 En af Dragør Kommunes direktører har

Læs mere

Økonomiudvalget har bestilt et uddybende notat om nedbringelsen af sygefravær på Københavns Kommunes arbejdspladser.

Økonomiudvalget har bestilt et uddybende notat om nedbringelsen af sygefravær på Københavns Kommunes arbejdspladser. Økonomiforvaltningen OKF 5.kontor NOTAT Dato: 02-02-2006 Til Økonomiudvalget Sagsnr. 293663 Dok.nr.: 1759839 Sagsbeh. Ida Zimmer Mellentin Erik Steiness Nergaard Notat 5 - Notat om sygefravær Indledning

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

Afrapportering KKR Syddanmark. Den centrale udmelding om børn og unge med alvorlig synsnedsættelse. National Koordination - Socialstyrelsen

Afrapportering KKR Syddanmark. Den centrale udmelding om børn og unge med alvorlig synsnedsættelse. National Koordination - Socialstyrelsen Afrapportering KKR Syddanmark Den centrale udmelding om børn og unge med alvorlig synsnedsættelse National Koordination - Socialstyrelsen Indholdsfortegnelse Indledning... 2 1. Målgruppen... 3 Målgruppen

Læs mere

Løgumkloster Andelsboligforening

Løgumkloster Andelsboligforening Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 15. april 2015, på foreningens kontor: Mødet var indkaldt ved dagsorden, dateret den 8. april 2015. Mødt var hele bestyrelsen. Endvidere deltog fra DALBO a.m.b.a.

Læs mere

Bolette Christensen. Sundhed på arbejdspladsen. 06. okt. 10. Hvem tager ansvaret?

Bolette Christensen. Sundhed på arbejdspladsen. 06. okt. 10. Hvem tager ansvaret? Hvem har ansvaret? Hvem har ansvaret? Hvem tager ansvaret? Sundhedsfremme - Virksomhedens eller den enkeltes ansvar? 2 Kan vi motivere uden at stigmatisere? 3 Er sundhedsfremme en investering eller en

Læs mere

TASK FORCE BEDRE OG BILLIGERE DRIFT ET SAMARBEJDE MELLEM BESTYRELSER OG BOLIGKONTORET DANMARK

TASK FORCE BEDRE OG BILLIGERE DRIFT ET SAMARBEJDE MELLEM BESTYRELSER OG BOLIGKONTORET DANMARK TASK FORCE På vej til din boligorganisation fra Boligkontoret Danmark BEDRE OG BILLIGERE DRIFT ET SAMARBEJDE MELLEM BESTYRELSER OG BOLIGKONTORET DANMARK Task force er på vej til din boligorganisation Boligkontorets

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Kultur-, fritids- og borgerservicechef Februar 2016

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Kultur-, fritids- og borgerservicechef Februar 2016 Slagelse Kommune Job- og personprofil for Kultur-, fritids- og borgerservicechef Februar 2016 1. Baggrund Slagelse Kommune er inde i en meget spændende og aktiv udvikling af kultur- og fritidsområdet,

Læs mere

DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB

DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB INDHOLD Start din jobsøgning med at klarlæg dit/dine jobmål 3 Læg en plan 3 Her gik det særligt godt 3 Kom godt i gang med din ansøgning og CV 4 Dine faglige kompetencer

Læs mere

Strategi 2016-2018. Lars Stevnsborg

Strategi 2016-2018. Lars Stevnsborg Strategi 2016-2018 I Forsvarets Auditørkorps arbejder vi sammen med forsvarets øvrige myndigheder hver dag for Danmarks sikkerhed, interesser og borgernes tryghed. Auditørkorpsets unikke bidrag til forsvarets

Læs mere

LEDELSE I SPÆNDINGSFELTET MELLEM OPLØSNING OG OPBYGNING

LEDELSE I SPÆNDINGSFELTET MELLEM OPLØSNING OG OPBYGNING LEDELSE I SPÆNDINGSFELTET MELLEM OPLØSNING OG OPBYGNING - et ledelsesværktøj til håndtering af en kaotisk situation Udarbejdet i et samarbejde mellem amterne i regi af Handleplan for udvikling af ledelse

Læs mere