We empower facility managers

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "We empower facility managers"

Transkript

1 We empower facility managers

2 Administration af arbejdsordrer Performance rapporter Budgetlægning og omkostningsstyring Asset management Tidsregistrering Helpdesk Inspektioner Space management Energiledelse Kontraktstyring Administration af udstyr

3 Indledning MainManager er et omfattende CAFM-system (Computer Aided Facility Management), som i dag anvendes til forvaltning af mere end bygninger i Europa. Vi tilbyder fleksible, effektive og brugervenlige løsninger, som er skræddersyet efter den enkelte ejendomsforvalters behov. I mere end 20 år har MainManager-softwaren fokuseret på at optimere drift og vedligehold af ejendomme. I løbet af disse to årtier er MainManager løbende blevet forfinet og videreudviklet i samarbejde med brugerne og anvendes i dag af Europas førende Facility Managementorganisationer. Det er dokumenteret, at man ved hjælp af MainManager kan reducere sine driftsomkostninger med procent ved at effektivisere arbejdspraksisser, -metoder og -processer. MainManager giver dig de fornødne værktøjer til at: Administrere projekter og servicekontrakter centralt Fordele omkostninger afdelingerne imellem for at øge omkostningsbevidstheden i hele organisationen Forbedre den interne opgavehåndtering ved hjælp af elektroniske arbejdsmetoder og reducere papirforbruget Administrere elektroniske rapporteringsprocesser for afvigelser, klager og arbejdsordrer Implementere budgettering og udgiftsstyring Fastsætte Key Performance Indicators (KPI er) Administrere kontrakter for interne og eksterne services Administrere vedligehold af bygningsdele Monitorere og administrere energiforbrug og samtidig minimere miljøpåvirkningen Oprette årlige skemaer for obligatorisk og planlagt forebyggende vedligehold Etc. Udarbejde et årsbudget for din portefølje Udarbejde og finjustere dit årsbudget ved hjælp af tilstandsrapporter eller audits Effektivisere arbejdet ved at prioritere ressourcer og budget Udstede arbejdsordrer for alle projekter, hvilket muliggør omfattende udgiftsstyring Fastsætte præstationsrelaterede benchmarks for hver enkelt supportservice

4 MainManagers læringsproces MainManager er opbygget omkring den grundlæggende læringsproces. Det er denne proces, som modulerne på de følgende sider understøtter.

5 Drift og vedligehold Udarbejdelse og anvendelse af årlige budgetplaner er helt centralt for alle virksomheder og offentlige institutioner. For eksempel gør MainManagers planlægningsmodul brugeren i stand til at: Administrere vedligeholdsplaner Udstede arbejdsordrer Fordele arbejdsressourcerne Se det tildelte budget og dets status i realtid Evaluere udgifter til en ejendom og dens tilstand i tidligere år Med mere Man skal tage højde for visse trin, når man udarbejder planer for forebyggende vedligehold. For hver ejendom gennemgår den bruger, der opretter planen, følgende elementer for den pågældende ejendom inden for de seneste år: Opgaver Arbejdsordrer Afvigelser Resultater af bygningseftersyn Omkostningsestimat Faktiske omkostninger Udgiftsstyring Hvert år udarbejdes der et budget, som kan deles op i måneder, hvilket giver brugeren et godt overblik. MainManager gør det muligt at monitorere udgifterne for arbejdsordrer, opgaver, bygninger, etager, lokaler, sites, grupper af sites og den overordnede plan, så udgifterne ikke overskrider budgettet. Man kan se alle tidligere opgaver og udgifter, hvilket gør det enkelt at anslå udgifter til nye opgaver. Der udstedes arbejdsordrer for opgaver, og prisen anslås (tildelte midler). Projektlederen kan til enhver tid se de tildelte og de resterende midler uden at skulle vente på, at udgifterne bliver registreret af regnskabsafdelingen. Alle bekræftede udgiftsposter fås via regnskabsafdelingen. I takt med at der indsamles udgifter fra en bygnings forskellige bestanddele, skabes der benchmarkingdata for drifts- og vedligeholdsudgifter, som kan anvendes i forbindelse med den fremtidige planlægning og vurdering af driftsomkostninger til nye og eksisterende bygninger. Opsummeringen under Opgavehåndtering viser de estimerede udgifter for den pågældende ejendom, ejendomsgruppen og den overordnede plan, hvilket giver et godt overblik over status for de tildelte midler samt planlagte og bekræftede udgifter. Dermed får man et overblik over ejendommens historik og tilstand og et værdifuldt indblik i, hvordan planlægningsprocessen skal gribes an. Når planen er blevet oprettet og godkendt, fastsætter man, hvor mange midler hver enkelt ejendom skal have tildelt. Dette beløb kan derefter fordeles på opgaver og arbejdsordrer i den pågældende ejendom.

6 Helpdesk Flere og flere institutioner og virksomheder har oprettet helpdesks, som indsamler afvigelser (forslag, anmodninger og klager) fra interne og eksterne kunder. Både private virksomheder og offentlige institutioner skal have adgang til alle de afvigelser og arbejdsordrer, der genereres af medarbejdere i bygningen, af ejendomsforvaltere og af offentligheden. MainManager gør det muligt at registrere afvigelser direkte i systemet via: Browser App Via et bygningsadministrationssystem Et energimonitorerings-/energimålingssystem MainManager gør det også enkelt at administrere og oprette arbejdsordrer med afsæt i disse afvigelser og allokere dem til interne teknikere eller eksterne serviceleverandører. Space management Space management består af en række processer, som omfatter information, statistik og rapporter om bygningsgeometri og åbne arealer. Fysisk plads i bygninger koster, og derfor er det vigtigt at administrere udnyttelsen af alle arealer så effektivt som muligt. I MainManager kan du: Administrere arealudnyttelsen Foretage arealfordeling Indsamle vigtige oplysninger om anvendelse Få et overblik over anvendelsen Holde dig ajour med leasede arealer og leasingtagere Få overblik over og holde styr på uudnyttede arealer Beregne leje Administrere målinger Importere og administrere interaktive bygningstegninger Plantegninger kan også anvendes i forbindelse med rapportering af afvigelser, udarbejdelse af rengøringsplaner, visning af arbejdsordrer eller visning af fotografier af arealer.

7 Asset management MainManager indeholder et omfattende og fleksibelt system til registrering og forvaltning af aktiver, som giver brugeren mulighed for at registrere og forvalte flere forskellige aktiver, herunder: Sites Bygninger eller bygningsdele Etager Lokaler Åbne arealer Gader Tekniske systemer Tekniske systemer eller dele af disse kan tilknyttes bygninger, etager, lokaler, åbne arealer og gader manuelt, eller ved at de importeres i MainManager som interaktive tegninger eller BIM-modeller. I det daglige arbejde har brugerne behov for at have adgang til mange forskellige typer oplysninger om aktiver. Disse oplysninger er knyttet direkte til de relevante aktiver i MainManager, så brugeren nemt kan få adgang til dem. Det omfatter oplysninger som: Arbejdsordrer Planer Dokumenter (billeder, tekniske tegninger og dokumenter) Afvigelser Inspektionshistorik Udgifter Kontrakter Systemkvantiteter Målinger Risikovurderinger Når man forvalter flere ejendomme, som er spredt over større matrikler eller geografiske regioner, er det vigtigt, at man kan få adgang til korrekte oplysninger så hurtigt som muligt. Derfor har MainManager altid lagt vægt på hurtig adgang til oplysninger via så få museklik som muligt.

8 Energiledelse MainManagers energimodul er et energistyringssystem (Energy Management System/EnMS) på porteføljeniveau. Det gør dig i stand til at styre og monitorere energi- og forbrugseffektiviteten for hele din portefølje, hvilket hjælper dig med at minimere både dine udgifter og din miljøpåvirkning. MainManager giver dig avancerede monitorerings- og analysefunktioner som: Sammenligning af energiforbrug for porteføljen (kwh/m2) Forbrugsudvikling over en årrække Forbrugsprofiler (time, dag, uge, måned, år) Graddage-korrektion Individuelle målinger Energizoner Referenceprofiler Energitemperaturskemaer (ET-skemaer) CO2-, SO2- og NOX -udledning Disse funktioner hjælper dig med at opdage overforbrug og identificere muligheder for at forbedre ydeevnen. Måleraflæsninger kan enten importeres automatisk fra en tilgængelig datakilde eller indtastes manuelt via en browser eller en mobil enhed. Benchmarking For at en virksomheds drift skal fungere godt, skal der opstilles målbare mål på alle niveauer i virksomheden. MainManager gør det muligt at konvertere inputdata til KPI-rapporter, hvori man ved hjælp af grafer kan visualisere udvikling og tendenser i realtid, hvilket giver et øjebliksbillede af de aktuelle resultater i forhold til de opstillede mål. Derudover er MainManager et fremragende administrationsværktøj, når det anvendes sammen med en balanced scorecard-strategi. MainManager tilbyder analytisk monitorering af resultaterne for: Afdelinger Medarbejdere Serviceudbydere Udstyr Systemer Hvis din virksomhed implementerer ISO50001-standarden for energistyring, kan MainManager være en god støtte i forhold til dine rapporteringsbehov.

9 Dokumenter I MainManager ligger tegninger, billeder og dokumenter alle i kategorien Dokumenter. Dokumentmodulet gør brugerne i stand til at: Knytte dokumenter til objekter Holde styr på forskellige dokumentversioner (Versionskontrol) Gemme og sortere dokumenter ved hjælp af en totrins-klassificering Administrere adgangen til dokumenter via site-grupper Med mere Kontraktstyring MainManagers servicekontraktmodul anvendes til at administrere alle servicekontrakter, der er knyttet til en given ejendom. Brugerne kan for eksempel: Administrere servicekontrakter Knytte kontrakter til systemer og driftsplaner Rapportere servicepartneres tjeklister Se kontraktstatus Det er værd at bemærke, at når man nærmer sig skæringsdatoer i leasing- og leverandørkontrakter, kan der ved behov genereres påmindelser, som sendes til den respektive kontraktansvarlige.

10 Et eksempel på MainManagers øvrige funktioner Projektweb MainManagers projektledelsesmodul er udviklet i tæt samarbejde med kunder, der har stor erfaring med ejendomsforvaltning, og er baseret på dokumenterede projektledelsesdiscipliner. Portaler i processerne Nogle af processerne indeholder portaler med information om specifikke emner som: Brandforebyggelse Handicaptilpasning Sundhed og sikkerhed Miljø Historisk betydning Disse portaler giver ejendomsinspektøren mulighed for at monitorere og planlægge drift og vedligeholdelse i forhold til hvert af disse aspekter. For hver af disse kategorier kan der udføres en risikoanalyse, som derefter kan tages i betragtning i forbindelse med planlægningen. City Direct MainManager bruger den nyeste teknologi til at give byer og lokale myndigheder nye muligheder for at fremme lokalt demokrati, engagere borgerne og give dem indflydelse og en stemme i forhold til kommunale beslutninger. Kundetilfredshedsmodul Spørgeskemaer kan knyttes til arbejdsordrer og afvigelser og sendes til forskellige parter med det formål at indsamle oplysninger om et specifikt emne. De kan for eksempel anvendes til at måle kundetilfredshed med eller forklare, hvorfor en bestemt driftsforstyrrelse er opstået. Interaktive tegninger I MainManager er det muligt at oprette og finde information via GIS-kort og CAD-tegninger. BIM Integration Så snart BIM-modellen er klar, kan de relevante data importeres i MainManager. Efter importen vil 3D-repræsentationen af BIM-modellen være synlig i MainManager. MainManager understøtter IKT-bekendtgørelsen. Livscyklusmodellering LCC-modellen er baseret på foruddefinerede tilstandsniveauer og prioriteringer. Når de opfyldes, kan MainManager beregne de forventede udgifter til vedligehold af et givent objekt Hvis der er blevet tildelt økonomiske midler til vedligehold af et objekt, kan MainManager beregne, om de foruddefinerede mål for tilstandsniveauerne kan opfyldes eller ej.

11 Teknisk information MainManager blev udviklet med den seneste.net-teknologi fra Microsoft og Microsoft SQL server. Eftersom softwaren er webbaseret, har man fri adgang hvor som helst og når som helst via smartphone, tablet og pc. MainManager fungerer i flere forskellige browsere: Internet Explorer Chrome Firefox Safari Opera samt mobile platforme til MainManager-appen: Mobilitet i hverdagen I dag forventer brugerne, at de kan udføre deres arbejde på forskellige typer enheder og på forskellige måder. Måske vil de kunne udføre en opgave, mens de er på farten: Oprette arbejdsordrer på deres telefon, tage et billede af ejendommen og vedhæfte det til det valgte emne m.m. For at kunne opfylde disse behov har vi udviklet og lanceret en MainManager-app. Ved hjælp af appen kan teknikere modtage arbejdsordrer, mens de er i marken, bruge en større del af deres tid på at arbejde, reducere deres transporttid og behandle arbejdsordrer direkte, hvilket mindsker forbruget af papir og udskriftsressourcer. Dermed sparer virksomheden båd tid og penge. ios Android Denne alsidighed gør brugeren i stand til at benytte sin foretrukne browser eller mobilenhed til at udføre opgaver i MainManager. For at gøre det nemmere for brugerne at registrere og gemme data har MainManager udviklet processer, som hjælper dem med at udføre deres opgaver trin for trin. Mange processer har indbyggede drag and drop - funktioner for at gøre vedligeholdelses- og registreringsprocedurerne enklere og hurtigere. MainManager kan integreres med en bred vifte af programmer, herunder: ERP-systemer Ejendomssystemer Arkiveringssystemer Geografiske systemer BIM-systemer Brugeradgangssystemer

12 Gert Mølgaard Britt Einsberg Kim T. Rasmussen Stine Due Pihl Direktør Project Manager Project Manager Project Manager Mobil: Mobil: Mobil: Mobil: Danmark, Skoleholmen 19-21, DK Greve,

KMD EnergyKey. Nøglen til god energiøkonomi og glade brugere

KMD EnergyKey. Nøglen til god energiøkonomi og glade brugere Nøglen til god energiøkonomi og glade brugere Hold hus med energien fra produktion til forbruger Energisektoren er underlagt hyppigt ændrede love, regler og rammebetingelser, og de berører alle. Alle skal

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

EazyProject Lokalestyring

EazyProject Lokalestyring EazyProject Lokalestyring Det overblik vi har fået, har betydet, at vi nu udnytter vores faciliteter langt bedre end førhen, og det har givet store besparelser. Faktisk er det lykkedes os at optimere så

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC er den mobile arbejdsplads en Windowsbaseret terminal til alle typer registreringer via PC eller tablet både i virksomheden og på farten. Imponerende stærk offline-funktionalitet. WINDOWSBASERET TERMINAL

Læs mere

EazyProject Projektstyring

EazyProject Projektstyring EazyProject Projektstyring EazyProject sikrer, at vi har det fulde overblik over kommunens udbud også i forhold til tids- og ressourceforbrug. Derfor kan vi nemt planlægge os ud af spidsbelastninger. Controller

Læs mere

Underbilag 2.24 Kommunernes it-miljø Kommunernes Ydelsessystem

Underbilag 2.24 Kommunernes it-miljø Kommunernes Ydelsessystem Underbilag 2.24 Kommunernes it-miljø Kommunernes Ydelsessystem Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Sagsbehandling Klientmiljø... 3 2.1 Operativsystem... 3 2.2 Browser... 5 2.3 Runtime Miljøer... 6

Læs mere

Underbilag 2.24 Kommunernes it-miljø

Underbilag 2.24 Kommunernes it-miljø Underbilag 2.24 Kommunernes it-miljø Indholdsfortegnelse Vejledning... 3 1 Indledning... 3 2 Sagsbehandling Klientmiljø... 3 2.1 Operativsystem... 3 2.2 Browser... 5 2.3 Runtime Miljøer... 6 2.4 Fysiske

Læs mere

CARETAKERFM NØGLEN TIL EN SMARTERE OG MERE EFFEKTIV EJENDOMSDRIFT

CARETAKERFM NØGLEN TIL EN SMARTERE OG MERE EFFEKTIV EJENDOMSDRIFT CARETAKERFM NØGLEN TIL EN SMARTERE OG MERE EFFEKTIV EJENDOMSDRIFT CARETAKERFM 3 HÅNDTER EJENDOMME, ORGANISATIONER OG AFTALER ONLINE Caretakerfm står for CaretakerFacilitiesManagement og er et it-værktøj,

Læs mere

Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late!

Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late! Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING I can help! Ordered 3 items Can t serve last client Running late! Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING Ønsker du mere effektivt for at opfylde din

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING Ejer/administrator. Techem Beboer App - Forbrugsmål. Giv dine lejere/beboere adgang til forbrugsmål. Focus på ressourcer

BRUGERVEJLEDNING Ejer/administrator. Techem Beboer App - Forbrugsmål. Giv dine lejere/beboere adgang til forbrugsmål. Focus på ressourcer BRUGERVEJLEDNING Ejer/administrator Techem Beboer App - Forbrugsmål Giv dine lejere/beboere adgang til forbrugsmål Focus på ressourcer Forbrugsmål Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Administrator Log

Læs mere

Spar tid og penge med Sertica Maintenance

Spar tid og penge med Sertica Maintenance Tid til optimering Spar tid og penge med Sertica Maintenance D Frigør ressourcer i den tekniske afdeling, og forlæng levetiden på dit udstyr med Sertica - et fleksibelt softwaresystem, der administrerer,

Læs mere

Projektorløsninger FORVENT MERE AF DIN PROJEKTOR

Projektorløsninger FORVENT MERE AF DIN PROJEKTOR Projektorløsninger FORVENT MERE AF DIN PROJEKTOR FÅ MERE UD AF DIN PROJEKTOR Lad din projektor udnytte sit fulde potentiale Få fordel af Epsons specialicerede softwareløsninger til at gøre din projektor

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning Med bemandingsplanlægning i opnås den optimale fordeling af medarbejderressourcerne i forhold til virksomhedens produktions-, job- og aktivitetsbehov. IDENTIFIKATION AF OPGAVER DER SKAL LØSES OG HVORNÅR

Læs mere

MES Industriel IT SCADA Automation. AnaMo. Fremtidens ledelsesværktøj. (+45)

MES Industriel IT SCADA Automation. AnaMo. Fremtidens ledelsesværktøj. (+45) MES Industriel IT SCADA Automation Fremtidens ledelsesværktøj (+45) 97 52 50 22 info@frontmatec.com www.frontmatec.com Fremtidens ledelsesværktøj til forsyningsbranchen fra 3. parts systemer som f.eks.

Læs mere

FarmOnline EPM. Enterprise Performance Management. Teknisk info

FarmOnline EPM. Enterprise Performance Management. Teknisk info Enterprise Performance Management Teknisk info 3 Teknisk info PRODUKTBESKRIVELSE Opdræt af slagtekyllinger er en produktionsform, som kræver omhyggelig styring og tæt opfølgning. Kyllingerne er meget

Læs mere

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager er et enkelt og effektivt system til at registrere time- og ressourceforbruget

Læs mere

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data AirBOSS Minuba Leveret af: Sydjysk Data Administrationssystem Skab overblik, udnyt ressourcer og spar tid Professionel kundekontakt Opret professionelle tilbud og ordrer, når kunden ringer. Send det på

Læs mere

UniIReg : Web program til registrering, rapportering, statistik/udtræk og opfølgning

UniIReg : Web program til registrering, rapportering, statistik/udtræk og opfølgning Version 2 UniIReg : Web program til registrering, rapportering, statistik/udtræk og opfølgning UniIReg : Registrering Rapporting Statistik/udtræk Opfølgning Backend 1 UniIReg Copyright 2012-2013 JLRC CO.

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

REEFTlink Et banebrydende produkt til on-line overvågning af jeres produktionsapparat

REEFTlink Et banebrydende produkt til on-line overvågning af jeres produktionsapparat Rikard Karlsson, produktionschef hos Elektrolux, Ljungby, Sverige: REEFTlink er en komplet, dynamisk og fremtidssikret løsning, der dækker hele vores behov for Lean og Takt-baseret produktionsstyring.

Læs mere

MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE. The new approach to software. LittleBeacon

MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE. The new approach to software. LittleBeacon MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE The new approach to software LittleBeacon CASESTORY Northern Micro er en af Canadas største udbydere af it med hovedsæde i Ottawa.

Læs mere

bips konference den 7 september 2010 # 1 2010 bips

bips konference den 7 september 2010 # 1 2010 bips bips konference den 7 september 2010 # 1 2010 bips bips konference Møde den 7. september 2010. Carsten Pietras Regionschef COWI A/S Byggeri, Management Tlf: +45 4597 1543 E-mail: capi@cowi.dk # 2 7sep

Læs mere

Oversigt over kriterier for klarmelding af bølge 2-løsninger i 2013

Oversigt over kriterier for klarmelding af bølge 2-løsninger i 2013 Notat Oversigt over kriterier for klarmelding af bølge 2-løsninger i 2013 Baggrund Frem mod 1. december 2013 gennemføresen klarmeldingsproces med tre statusrapporteringer i hhv. maj, oktober og november.

Læs mere

Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg

Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg SIA platformen er et unikt og innovativt produkt, der tilbyder data og værktøjer til at give overblikket over automatiserede anlæg En

Læs mere

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Brugermanual Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Indholdsfortegnelse Byggeweb Capture... 5 Indledning... 5 Hvad er Byggeweb Capture... 5 Principper... 6 Opbygning... 7 Projektinfo - Entreprenør... 7 Opsummering

Læs mere

ProJect PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROJECT OPSAMLING AF TID PÅ PROJEKTER, AKTIVITETER OG OPGAVER

ProJect PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROJECT OPSAMLING AF TID PÅ PROJEKTER, AKTIVITETER OG OPGAVER PROJECT OPSAMLING AF TID PÅ PROJEKTER, AKTIVITETER OG OPGAVER I kan medarbejdere registrere deres tid på projekter, aktiviteter og opgaver. Det gør det muligt at følge op på tidsforbruget og giver et præcist

Læs mere

Bilag 5: Kundens It-Miljø. Version 0.6 Bilag til dagsordenspunkt 9: Krav til kommunernes it-miljø.

Bilag 5: Kundens It-Miljø. Version 0.6 Bilag til dagsordenspunkt 9: Krav til kommunernes it-miljø. Bilag 5: Kundens It-Miljø Version 0.6 Bilag til dagsordenspunkt 9: Krav til kommunernes it-miljø. Senest opdateret d. 11. Oktober 2013 Indholdfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Kundens IT-miljø - Løsningen...3

Læs mere

Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider

Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider IOS CMS Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider IOS CMS 2009: et med alle funktioner CMS system med ny og kraftfuld

Læs mere

GEONIS Spildevand. fact sheet. Planlæg, dokumentér og vedligehold

GEONIS Spildevand. fact sheet. Planlæg, dokumentér og vedligehold JUNE 2015 Planlæg, dokumentér og vedligehold understøtter alle krav for planlægning, dokumentation og vedligeholdelse af et spildevandssystem. Data model Data modellen fra GEONIS spildevands løsning supportere

Læs mere

Spar tid og penge med SERTICA Maintenance

Spar tid og penge med SERTICA Maintenance Tid til optimering Spar tid og penge med SERTICA Maintenance D Frigør ressourcer i den tekniske afdeling, og forlæng levetiden på dit udstyr med SERTICA - et fleksibelt softwaresystem, der administrerer,

Læs mere

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning TM-T88VI serien Næste generations POS-udskrivning Markedsførende løsninger Oplev den seneste generation af kvitteringsprintere fra den førende på markedet inden for POS-udskrivning 1. Vores avancerede

Læs mere

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT DYNATEAM COURSE MANAGEMENT Dynateam Course Management CRM 2013 løsning Course Management Course Management Dynateam tilbyder virksomheder der sælger kurser, uddannelser og events en overskuelig, brugervenlig

Læs mere

MEDARBEJDERSAMTALER Planorama 01-06-2015

MEDARBEJDERSAMTALER Planorama 01-06-2015 MEDARBEJDERSAMTALER Planorama 01-06-2015 1 Struktur i tilgang til medarbejdersamtaler, giver i Planorama indsigt i organisationens fremdrift på fokusområder og individuelle handlingsplaner. Udfordring

Læs mere

En fleksibel og ligetil. løsning for alle. Få værdifuld indsigt med intelligent software

En fleksibel og ligetil. løsning for alle. Få værdifuld indsigt med intelligent software En fleksibel og ligetil løsning for alle Få værdifuld indsigt med intelligent software En fleksibel og ligetil løsning for alle Dialog Data har udviklet VIS - en samlet standard Business Intelligence-

Læs mere

ECdox som favorit. Indledning 1. Internet Explorer 2. Chrome 4. Safari 5. Favorit på mobile enheder 6 Android 6 IOS 7. ECdox på mobile enheder 7

ECdox som favorit. Indledning 1. Internet Explorer 2. Chrome 4. Safari 5. Favorit på mobile enheder 6 Android 6 IOS 7. ECdox på mobile enheder 7 ECdox som favorit Indledning 1 Internet Explorer 2 Chrome 4 Safari 5 Favorit på mobile enheder 6 Android 6 IOS 7 ECdox på mobile enheder 7 Indledning Dette dokument beskriver hvordan man opretter og arbejder

Læs mere

FarmOnline. klima for vækst

FarmOnline. klima for vækst FarmOnline klima for vækst Global vækst skaber stor efterspørgsel SKOV er førende på det internationale marked for klimastyring og produktionsovervågning til animalsk produktion og har mere end 40 års

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal er den enkle, webbaserede indgangsvinkel til ProMark både når det drejer sig om registrering af egen tid og opgaver, information og udførelse af konkrete arbejdsopgaver. kører i en webbrowser og kan også

Læs mere

Den dynamiske ticker giver et godt overblik over C20-indekset eller andet valgt indeks.

Den dynamiske ticker giver et godt overblik over C20-indekset eller andet valgt indeks. Markedsoversigten er en komplet oversigt over aktier, obligationer, valuta og investeringsforeninger. Markedsoversigten kan profilere udvalgte aktier og obligationer, samt vise nyheder, markedskommentarer,

Læs mere

SKAL VI OGSÅ FORSYNE JERES EJENDOMME MED BESPARELSER?

SKAL VI OGSÅ FORSYNE JERES EJENDOMME MED BESPARELSER? SKAL VI OGSÅ FORSYNE JERES EJENDOMME MED BESPARELSER? En enkel løsning, der kan spare jeres ejendomsadministration for mange penge ved at benchmarke og overvåge vand- og energiforbruget i jeres ejendomme

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

IPW eregistrering. enkel elektronisk registrering og sagsstyring. Er du ved at miste overblikket over virksomhedens

IPW eregistrering. enkel elektronisk registrering og sagsstyring. Er du ved at miste overblikket over virksomhedens IPW eregistrering enkel elektronisk registrering og sagsstyring Er du ved at miste overblikket over virksomhedens registreringer gemt i diverse word- og excel-filer? Eller drømmer du om et solidt overblik

Læs mere

Nyhed! Få det totale overblik over din vindmølles drift her og nu hvor som helst når som helst!

Nyhed! Få det totale overblik over din vindmølles drift her og nu hvor som helst når som helst! Nyhed! Få det totale overblik over din vindmølles drift her og nu hvor som helst når som helst! Prøv Wingmaster med Momentum CashFlowModule gratis i 4 uger. Kære vindmølleejer, Momentum Gruppen A/S kan

Læs mere

Produkt- beskrivelse C A P T Y S T P P M / P R O D U K T B E S K R I V E L S E Project Portfolio Management 1

Produkt- beskrivelse C A P T Y S T P P M / P R O D U K T B E S K R I V E L S E Project Portfolio Management 1 Produktbeskrivelse C Project A P T Y S T P Portfolio P M / P R O D U Management K T B E S K R I V E L S E 1 Traditionel projektporteføljestyring løser ikke problemet med budgetoverskridelser Det er velkendt,

Læs mere

PROJECT PORTFOLIO MANAGEMENT ARTEMIS 7

PROJECT PORTFOLIO MANAGEMENT ARTEMIS 7 PROJECT PORTFOLIO MANAGEMENT ARTEMIS 7 Udfordringen Udfordringerne skabt af den globale økonomiske situation, kræver ansvarlighed for og overblik over investeringer som aldrig før. IT styring, investeringsplanlægning

Læs mere

RENOMATIC. Affaldsadministration

RENOMATIC. Affaldsadministration RENOMATIC Affaldsadministration ENOMATIC Effektiv styring af Affaldsadministration RENOMATIC anvendes af kommuner, affaldsselskaber og renovatører til administration og styring af affaldsindsamlingen.

Læs mere

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software.

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software. SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN«PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM The new approach to software LittleBeacon CASESTORY KRUUSE A/S er totalleverandør af alt, hvad dyrlæger har brug

Læs mere

INTELLIGENT SERVICE KONE 24/7 CONNECTEd SERVICES

INTELLIGENT SERVICE KONE 24/7 CONNECTEd SERVICES INTELLIGENT SERVICE KONE 24/7 Connected services KONE har gjort elevatorer og rulletrapper intelligente i samarbejde med IBM. Ved at forbinde elevatorer og rulletrapper med skyen kan vi indsamle relevante

Læs mere

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon ENKEL OG LØNSOM LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT TRANSPORT MOBILITET The new approach to software LittleBeacon CASESTORY POUL SCHOU løser transport og logistik opgaver i hele Danmark fra deres domicil

Læs mere

Bilag 1 - Idégrundlag

Bilag 1 - Idégrundlag Bilag 1 - Idégrundlag Der er en stigende efterspørgsel på energioptimeringer indenfor marinebranchen og ønsket om at optimere el produktionen om bord på skibe. Også i form af nye krav fra IMO (SEEMP),

Læs mere

EazyProject Ressourcestyring

EazyProject Ressourcestyring EazyProject Ressourcestyring Mobil WebApp Med EazyProjects mobile WebApp har du de vigtigste informationer, samlet i lommeformat. Direkte fra din smartphone får du hurtigt adgang til: Kalenderen - der

Læs mere

MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER. The new approach to software. LittleBeacon

MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER. The new approach to software. LittleBeacon MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER The new approach to software LittleBeacon CASESTORY NDS er en af de førende leverandører af software løsninger til betalingstv (pay-per-click).

Læs mere

En samlet CPM-Løsning

En samlet CPM-Løsning En samlet CPM-Løsning Fleksibel og sikker økonomistyring med Prophix Er du på udkig efter et budget og rapporteringsværktøj, der hurtigt skaber én sandhed i datagrundlaget og giver fuld kontrol over jeres

Læs mere

Har forenklet hoteldrift siden 2008.

Har forenklet hoteldrift siden 2008. Har forenklet hoteldrift siden 2008. Effektiviserer arbejdet Serviator er et brugervenligt online backoffice-system, der hjælper de ansatte med at håndtere deres daglige arbejdsopgaver. Det forenkler og

Læs mere

Din digitale samarbejdsplatform

Din digitale samarbejdsplatform Din digitale samarbejdsplatform Log på En digital løsning, der hjælper dig med at optimere din virksomhed Ét sted til kommunikation, dokumentation og finansiel indsigt DeloitteDirect er en digital samarbejdsplatform

Læs mere

ProReport PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROREPORT FAKTABASEREDE BESLUTNINGER

ProReport PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROREPORT FAKTABASEREDE BESLUTNINGER PROREPORT FAKTABASEREDE BESLUTNINGER er et rapporteringsredskab til at dele information. Det giver jer mulighed for at præsentere og distribuere data i ProMark i form af automatiserede rapporter og statistikker,

Læs mere

PROfessiOnel RisikOstyRing med RamRisk

PROfessiOnel RisikOstyRing med RamRisk 4 Professionel risikostyring med ramrisk www.ramrisk.dk Risikostyring med RamRisk Rettidig håndtering af risici og muligheder er afgørende for enhver organisation og for succesfuld gennemførelse af ethvert

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX. Stærkere forretning med apps og mobile løsninger

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX. Stærkere forretning med apps og mobile løsninger Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Stærkere forretning med apps og mobile løsninger Agenda MOTIVATION Hvorfor mobility og ERP? TEKNIK Sikkerhed Infrastruktur LØSNINGER Standard løsninger fra

Læs mere

BRUGERVENLIGHED, ØKONOMI OG DRIFT MÅ I HØJSÆDET I FREMTIDENS SYSTEMER Når lokationsinformationer er tilgængelige i realtid hvordan sikrer vi så

BRUGERVENLIGHED, ØKONOMI OG DRIFT MÅ I HØJSÆDET I FREMTIDENS SYSTEMER Når lokationsinformationer er tilgængelige i realtid hvordan sikrer vi så BRUGERVENLIGHED, ØKONOMI OG DRIFT MÅ I HØJSÆDET I FREMTIDENS SYSTEMER Når lokationsinformationer er tilgængelige i realtid hvordan sikrer vi så optimal anvendelse hos personalet uden at overinformere?

Læs mere

EazyProject Tidsregistrering

EazyProject Tidsregistrering EazyProject Tidsregistrering Vores konsulenter har aldrig haft nemmere ved at registrere tid også via deres iphone, når de er på farten. Stine Osted, TestCenter Chef, TestHuset.dk Hvad er EazyProject Tidsregistrering

Læs mere

Projektevaluering. Caretech Innovation. Projekt Mobiladgang for læger og andet sundhedspersonale (C-47)

Projektevaluering. Caretech Innovation. Projekt Mobiladgang for læger og andet sundhedspersonale (C-47) 1 Projektevaluering Caretech Innovation Projekt Mobiladgang for læger og andet sundhedspersonale (C-47) Deltagere/partnere: Systematic A/S Regionshospitalet Randers og Grenå Caretech Innovation Dato: 8.

Læs mere

DayCare. CIM Care Systemer. Mere tid til børn og omsorg

DayCare. CIM Care Systemer. Mere tid til børn og omsorg DayCare CIM Care Systemer Mere tid til børn og omsorg CIM Care Systemer PPB Kommunikationsmodel Pårørende Tryghed Kommunikation Information Involvering Indsigt Borger Tryghed Information Hjælp til selvhjælp

Læs mere

Indhold. Grundmodul. Tillægsmoduler. Teknologisk opbygning og indhold. Mulighed for udbygning. Forretningsmæssig funktionalitet

Indhold. Grundmodul. Tillægsmoduler. Teknologisk opbygning og indhold. Mulighed for udbygning. Forretningsmæssig funktionalitet Indhold. Grundmodul Tillægsmoduler Forretningsmæssig funktionalitet Dynamiske skemaer Fleksibel rapportering Digitalpost Digital udvalgsbetjening Teknologisk opbygning og indhold Mulighed for udbygning

Læs mere

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed?

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? En virksomhed skal ikke have ret mange ansatte, før det er værd at investere i en server, der kan gøre det meget

Læs mere

Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer

Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer Office InfoPath 2007 kan hjælpe dig med at indsamle oplysninger

Læs mere

Workshoppens indhold. 2 minutter om ispoc

Workshoppens indhold. 2 minutter om ispoc Simply improve Simply improve Mobile Service Management Copyright ispoc a/s. 1 Workshoppens indhold Præsentation 2 minutter om ispoc Mobile bevægelser Mobile muligheder og udfordringer Praktiske øvelser

Læs mere

Klubmedlemskab. Online-portalen hvor du kan bestille dit medlemskab til din DMU-klub hurtigt og nemt. Find den på:

Klubmedlemskab. Online-portalen hvor du kan bestille dit medlemskab til din DMU-klub hurtigt og nemt. Find den på: DMU Vejledning: Til medlemmerne Klubmedlemskab Online-portalen hvor du kan bestille dit medlemskab til din DMU-klub hurtigt og nemt. Find den på: http://klubmedlemskab.dmusport.dk 1 DMU klubmedlemskab

Læs mere

Journalmodulet er udviklet specifikt til psykologer med stor fokus på sikkerhed. Journalen indeholder bl.a.:

Journalmodulet er udviklet specifikt til psykologer med stor fokus på sikkerhed. Journalen indeholder bl.a.: ClinicCare Web Produktblad 2012 Psykologjournal ClinicCare/ Novolog ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Indhold Journalmodulets opbygning

Læs mere

Web løsning : Administration af fonde, legater og ansøgninger

Web løsning : Administration af fonde, legater og ansøgninger JLRC CO ApS, Ålsgårde d. 22. oktober 2013, www.netahead.dk Web løsning : Administration af fonde, legater og ansøgninger Version 4 1 JLRC CO. ApS, Møllestenen 21, 3140 Ålsgårde 1 Web løsning : Administration

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

De 5 Benspænd. Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring

De 5 Benspænd. Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring De 5 Benspænd Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring I har et ERP-system, der håndterer jeres transaktioner og i nogen grad rapportering. Men måske oplever I også, at et ERP-system har nogle begrænsninger,

Læs mere

Bilag H - Besvarelse af kravspecifikationen

Bilag H - Besvarelse af kravspecifikationen Bilag H - Besvarelse af specifikationen I tilbudsbesvarelsen redegøres for ene i specifikationen i bilag 2. Tabellernes nummer og overskrift refererer til numre og overskrifter i bilag 2. 5.1. Den tekniske

Læs mere

Academy pakke 1 Online kurser

Academy pakke 1 Online kurser Academy pakke 1 Online kurser Med Academy pakke 1 får du ubegrænset adgang til alle vores online kurser inden for Office 365. Anvender I Office 365 i din virksomhed, ved du også, at fildeling og samarbejdet

Læs mere

nticonnect nticonnect er en web-platform, der gør det muligt at samle al data. NTI CADcenter A/S

nticonnect nticonnect er en web-platform, der gør det muligt at samle al data. NTI CADcenter A/S Telefon: 70 10 14 00 E-mail: nti@nti.dk Web : www.nti.dk nticonnect nticonnect er en web-platform, der gør det muligt at samle al data. NTI CADcenter A/S FORORD AF MICHAEL MØLLER JENSEN DIVISIONSCHEF,

Læs mere

Lundberg Nyt august 2015

Lundberg Nyt august 2015 Indhold: Lundberg Cloud Drive... side 1 Skibinge Skadedyrservice... side 2 WPA Mobile/Smartday... side 3 Status C5 Håndværk... side 4 Fjernbackup... side 5 Windows 10... side 6 Personale Nyt... side 7

Læs mere

SQL ny front-end

SQL ny front-end SQL 2016 - ny front-end Overblik De største nyheder i SQL Server 2016 finder vi på front-enden, hvor en helt ny og redesignet rapporteringsplatform i Reporting Services er den fremadrettede grundstamme

Læs mere

Flere kontrakter, besparelser, og juridisk sikkerhed 1 CLASSIFICATION: PUBLIC

Flere kontrakter, besparelser, og juridisk sikkerhed 1 CLASSIFICATION: PUBLIC Flere kontrakter, besparelser, og juridisk sikkerhed 1 Monta sir Benali Technical Sales and Solutions E-mail: msb@e-boks.dk Ansvarsområde: e-boks Digital Signering Proces håndtering Teknisk rådgivning

Læs mere

ProMark workforce management ProJob

ProMark workforce management ProJob ProMark workforce management er løsningen til optimering af virksomhedens produktionsprocesser og -omkostninger gennem oversigter, indsamling af produktionskritiske jobdata, effektiv rapportering og integration

Læs mere

TimeLog Value your time... 5 ting du bør spørge om. når du skal vælge det helt rigtige tidsregistreringssystem

TimeLog Value your time... 5 ting du bør spørge om. når du skal vælge det helt rigtige tidsregistreringssystem 5 ting du bør spørge om når du skal vælge det helt rigtige tidsregistreringssystem Er der for mange timer i dit firma, der ikke bliver faktureret? Er du i tvivl om, hvorvidt nogle projekter tjener sig

Læs mere

RCS Web Business Manager

RCS Web Business Manager RCS Web Business Manager RCS Web Business Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS Web Business Manager, (RCS WBM), er et enkelt og effektivt system til at registrere

Læs mere

COOKIE-POLITIK RINGSTED FORSYNING A/S

COOKIE-POLITIK RINGSTED FORSYNING A/S COOKIE-POLITIK RINGSTED FORSYNING A/S Dato: 05. juni 2018 1 HVAD ER EN COOKIE 1.1 Cookies er små informationsenheder, som placeres på din computers harddisk, på din tablet, eller på din smarttelefon. Cookies

Læs mere

Kom fremtiden nærmere

Kom fremtiden nærmere 01 DK Kom fremtiden nærmere Smart Flow Management Digital platform til trykluftskompressorer Real-time data giver dig det kølige overblik iconn giver ro i sindet Hos CompAir er effektivitet i højsædet;

Læs mere

ON!Track Mobil brugermanual

ON!Track Mobil brugermanual ON!Track Mobil brugermanual Indhold Hvad er ON!Track?... 2 Hvordan downloades ON!Track fra App Store?... 3 Hvordan navigeres i ON!Track Mobile App?... 8 Hvordan tilføjes et generisk aktiv?... 17 (a) Tilføj

Læs mere

Digital markvandring. Gør markvandringen digital

Digital markvandring. Gør markvandringen digital Gør markvandringen digital 1 er et system, der digitalisere processerne omkring en almen boligafdelings årlige markvandring. Systemet er udviklet til boligadministrationer og erstatter kort fortalt små

Læs mere

Xellent-brugergruppemøde spor 2. v. Susanne Aarre Sørensen og Allan Bjerrum, EG A/S

Xellent-brugergruppemøde spor 2. v. Susanne Aarre Sørensen og Allan Bjerrum, EG A/S Xellent-brugergruppemøde spor 2 v. Susanne Aarre Sørensen og Allan Bjerrum, EG A/S Agenda Spor 2 Nyheder om projekt/lager samt drift og vedligeholdelse 13.00 Velkomst Xellent Mobility timeregistrering

Læs mere

Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering

Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering Introduktion Stifter og Direktør af IT-Effect Kim Friis giver 5 gode råd om, hvad man skal tænke over, når man overvejer, om ens virksomhed skal have

Læs mere

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Marts 2015 Introduktion Din Vibe-administrator kan deaktivere mobiladgang til Novell Vibe-webstedet. Hvis du ikke har adgang til Vibemobilgrænsefladen som beskrevet

Læs mere

DRIFT VEDLIGEHOLDELSE IO-ANALYSE. 11-05-2012 EG Copyright

DRIFT VEDLIGEHOLDELSE IO-ANALYSE. 11-05-2012 EG Copyright DRIFT VEDLIGEHOLDELSE IO-ANALYSE 1 EG IT Koncern IT EG IT - Vision Én sammenhængende skalérbar IT-platform til understøttelse af IT-konsulentvirksomhed på det Skandinaviske marked EG IT IT Governance IT

Læs mere

Optimeret ejendomsdrift

Optimeret ejendomsdrift Optimeret ejendomsdrift Hvad er fordelene ved optimeret ejendomsdrift? Optimeret ejendomsdrift er: Skarp planlægning. Konstruktiv dialog med fagfolk. Gode relationer mellem ejer, brugere, håndværkere og

Læs mere

Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS

Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS Denne databeskyttelsespolitik gælder ved indsamling og brug af personoplysninger på www.medictinedic.com (samt.dk) og i forbindelse med køb og øvrige henvendelser

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

PROPORTAL DEN WEBBASEREDE BRUGERFLADE TIL PROMARK

PROPORTAL DEN WEBBASEREDE BRUGERFLADE TIL PROMARK PROPORTAL DEN WEBBASEREDE BRUGERFLADE TIL PROMARK er den webbaserede indgang til ProMark for både medarbejdere, ledere og lønadministration. I portalen kan man registrere egen tid, opgaver og fravær, hente

Læs mere

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 INDLÆG 02 DYNAMICS NAV Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 Peter G. Tranders 04.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Peter G. Tranders Uddannelse Rolle Certificeringer

Læs mere

ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil

ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil Airloq gasanalyse 2 REPORTLOQ: MILJØRAPPORTERING - NÅR DU VIL, HVOR DU VIL ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil FLSmidths webbaserede

Læs mere

Præsentation af Aula. Juni 2018

Præsentation af Aula. Juni 2018 Præsentation af Aula Juni 2018 Indhold af præsentation Hvorfor Aula? Alle kan bruge Aula Den lokale skole Teknologi og tilgængelighed Datasikkerhed Tidsplan for Aula Hvorfor Aula? Fra sommeren 2019 bliver

Læs mere

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad WTM Tidsregistrering Tid og udfaktureringsgrad er alfa og omega for en konsulentvirksomhed, der lever af at sælge sine ydelser på timebasis. Det gælder om at udnytte sine ressourcer fuldt ud og få betaling

Læs mere

Dynamics 365 xrm. En løsning til Alternative investments og private equity

Dynamics 365 xrm. En løsning til Alternative investments og private equity Dynamics 365 xrm En løsning til Alternative investments og private equity En løsning til pensionskasser og bankers afdelinger for alternative investeringer og private equity. Bygget på Dynamics 365 tidligere

Læs mere

Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017

Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017 Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017 Microsoft Dynamics NAV 2017 er en brugervenlig virksomhedsløsning fra Microsoft, som er nem at implementere og styrker dine forretningsambitioner. Nyt i Microsoft Dynamics

Læs mere

EG Brandsoft Varmestyring med fugtovervågning, der er integreret med Brandsoftkalendersystemet stor varmemæssig besparelse og godt for miljøet

EG Brandsoft Varmestyring med fugtovervågning, der er integreret med Brandsoftkalendersystemet stor varmemæssig besparelse og godt for miljøet EG Brandsoft Varmestyring med fugtovervågning, der er integreret med Brandsoftkalendersystemet stor varmemæssig besparelse og godt for miljøet Varmestyringsmodulet, der kontrolleres fra EG Brandsoft kalenderen,

Læs mere