Et skridt ad gangen. Dit lederskab i bevægelse. Selvtillid disciplin - enkelhed

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Et skridt ad gangen. Dit lederskab i bevægelse. Selvtillid disciplin - enkelhed"

Transkript

1 Et skridt ad gangen Dit lederskab i bevægelse. Selvtillid disciplin - enkelhed

2 Hej Du sidder med indbydelsen til lederkurset Et skridt ad gangen mit lederskab i bevægelse. Jeg har sendt det til dig, fordi du tidligere har deltaget i et lederkursus eller et lederudviklingsforløb, som jeg har været med til at afholde. De følgende sider beskriver kurset detaljeret. Dette kursus, som du nu er inviteret til at deltage i, er et pilot-kursus dvs. en førstegangsafviking, hvor jeg har brug for at opsamle erfaringer, relevans for målgruppen, konceptets stærke og svage sider og derfor tilbydes kurset til udelukkende kostprisen på kr. + moms (en besparelse på kr.) Der er 10 pladser på dette første forløb og det er først-til-mølle princippet. Sidste tilmelding er 5. august, hvorefter andre mulige interessenter vil få tilbuddet. Tilmelding sker, ved i første omgang at sende mig en mail, så får du nærmere besked vedr. endelig tilmelding og betaling. Mange hilsner Lars Kjeldsen

3 Hvorfor skal du vandre?? Det er for at give dig selv mulighed for at skabe et længerevarende frirum til at overveje det, som du har brug for at få tænkt igennem, dels ved turens metoder og dels ved hjælp af undertegnede som coach/supervisor. Dine personlige temaer kan være mange: inspiration til fornyelse af det personlige og det professionelle lederskab, work/lifebalance, andre prioriteringer, medarbejderhåndtering, grænser for vækst, generationsskifte, rehabilitering efter stresssymptomer, etc. Du skal med på denne vandring fordi det er så svært i hverdagen at få den nødvendige ro til at få tænkt tingene ordentligt igennem. Vi skaber et rum for dig, med enkelhed og ro, og fjerner det daglige pres, så du kan få ro til at se tingene klarere. Du skal vandre denne tur fordi du ønsker at få en større selvtillid som leder og oparbejde en stærkere disciplin til at håndtere det daglige pres og endelig fordi du ønsker at blive bedre til at ændre en kompleks problemstilling til noget helt enkelt. Og så får du muligheden for, at være sammen med andre ledere i en metode, hvor rammerne er anderledes og derfor kan forvente at hver enkelt bliver klogere på andre aspekter af sig selv os sit lederskab end ved almindeligt, kendt samvær/kursuslederfokusgrupper etc. Vandringen foregår i Italiens grønne hjerte, Umbrien og ruten er planlagt igennem et usædvanligt smukt område, hvor vi skal overnatte i meget smukke og stemningsfyldte middelalderbyer. Vi går på både skovstier, grusveje og på asfalt igennem en lang række små Italienske bjergbyer. Ruten vi følger en del af er Via Di Roma, en rute som Frans af Assisi fulgte på flere af hans ture rundt i området og til Rom. Ruten kaldes også Camino de Francesco. Århundredes erfaring med vandring til ligger bag denne model. Effektivt, mentalt og fysisk udfordrende og skarpt struktureret til fordybelse af egne temaer.

4 Hvordan ser en typisk dag ud. Vandring på ca. 20 km (varierer imellem 14 og 25 km) i bakket terræn. 2-4 km i timen. Morgenbriefing med oplæg om dagens vandring, udfordringer, forslag til refleksioner på dagens vandring, samt hvad hver enkelt kursist er optaget af lige nu. Nogle dage vil der være indlagt noble silence. dvs. en periode typisk et par timer, hvor vi ikke kommunikerer med hinanden, men er stille med det som nu rører sig inde i hver enkelt af os. Mulighed for individuel coaching af en times varighed. Walk&Talk live. Længere aftenrunde med refleksioner på dagens vandring, relationerne som vi indgår i, mit eget lederskab, tanker ud fra oplægget om morgenen, besvær, frustrationer m.m. Almindeligt socialt samvær igennem hele dagen og om aftenen. Overnatning på gode hoteller langs ruten. Indkvartering i enkeltmandsværelser. Du er i god fysisk form og forventeligt kan klare at gå de 20 km dagligt. Hvis du har brug for at tabe dig eller komme i form inden turen, vejleder jeg dig gerne i det. Der vil være mobilfri tidsperioder fx fra til hver dag. Hvis man har brug for at være til rådighed af en relevant grund aftales dette med kursuslederen. Umbrien, som er den midterste region og naboregion til Toscana, omtales også som Italiens grønne hjerte. Dels på grund af beliggenheden og formen som et omvendt hjerte, dels på grund af de frodige grønne marker med vin og oliven. I denne region, hvor man kan opleve fordums etruskerkultur, ligger de små byer spredt rundt om på bakketoppene, som perler drysset ned ovenfra. Det er igennem dette landskab og disse fantastiske middelalderbyer, at vandringen til refleksion over dit lederskab foregår. Stilheden og højt til loftet gør det ideelt til at fordybe sig i det, du nu har brug for at overveje med dig selv, dine medkursister og med mig som coach, kærlig provokatør og sparringspartner.

5 SELVTILLID DISCIPLIN ENKELHED RO Kurset skaber en gylden mulighed for at være i ro med dig selv. Give dig selv muligheden for at lukke ned for al den støj, som er omkring dig, både hjemme og på arbejde og så se hvad der sker, når der pludselig bliver ro. Ro skaber fundamentet for at undersøge hvordan det er, du gerne vil udvikle dig. REFLEKSION At give sig selv muligheden for, at reflektere over et eller flere aspekter af det private eller det professionelle lederskab, er en gave, ofte for livet. At trække stikket ud, i sikker forvisning om, at organisationen arbejder støt videre og så give sig hen til tanker, bekymringer, ideer, drømme eller hvor refleksionerne nu begiver sig hen, det er ubetaleligt og meget ofte stærkt vanedannende. NÆRVÆR En vandring sammen med kolleger fra andre organisationer, bygget op med disse metoder, vil styrke dit nærvær. Du vil kunne være mere tilstede i de opgaver og med de mennesker du dagligt arbejder med, samtidigt med, at dine prioriteringer vil bliver skarpere. Nærværet i samværet rummer basis for langvarig netværksdannelse efterfølgende. SELVINDSIGT Via vandringen og de daglige rutiner og metoder ledertræningen er bygget op omkring, vil du opnå en større selvindsigt. Du vil via de fysiske og mentale udfordringer det er at vandre og være sammen med andre lederkolleger på denne intense måde, lære dig selv meget bedre at kende. Dette kan du tage direkte med hjem i dit daglige lederskab, privat og professionelt. AFKLARING Måske er en af flere grunde til, at du har valgt at deltage i Lederskab i Bevægelse, at du skal træffe nogle vigtige og måske eksistentielle valg. Kursets opbygning med en høj grad af ro og fordybelse, giver dig mulighed for at finde ind til den kerne som skal træffe de vigtige valg. Tankerne, relationerne og min coaching hjælper dig på vej, uden at forcere noget. Og jeg hjælper!

6 Til din chef Hvorfor skal I investere i denne vandring? Organisationen: I skal investere i denne ledertræning, for at give lederen større selvtillid, større selvdiciplin og øge hans eller hendes evne til at forenkle noget komplekst. Endvidere vil lederen komme i bedre fysisk og mental form, dette gør det lettere at håndtere daglige udfordringer. I skal inden vandringen, i fællesskab udvælge en kompleks problemstilling fra jeres hverdag, som lederen tager med på sin vandring som case. Vi hjælper gerne med at definere denne problemstilling, hvad enten det drejer sig om den enkelte leders lederskab, eller en udfordring for hele organisationen. Tiden: Vi skal vandre i 7 dage lang tid nok til at fordybe sig i enkelheden og til at arbejde med den komplekse problemstilling. Hertil kommer en rejsedag i begge ender. Ud over det forventes det, at lederen bruger tid på at komme i god form (privattid). Efter vandringen skal der afsættes 1 ½ time til et møde med kursuslederen, den deltagende leder og vedkommendes nærmeste chef for at afdække erfaringer, udfordringer og potentiale fremadrettet. Økonomi: Turen koster kr. (+moms) (særpris for første forløb!!). Dette beløb dækker rejse, hotelophold, morgenmad, frokost og aftensmad (uden drikkevarer). Øvrige udgifter dækkes af kursisten selv. Forberedelse Grundigt telefoninterview til afklaring af bl.a. relevans, personligt lederskab, begyndende afklaring af valg af kompleks problemstilling, forventninger, behovsafklaring, risici, træning op til turen m.m. Vandringen Refleksion over eget lederskab Fysisk erfaring i bevægelsen Gruppesparring Individuel Coaching Arbejde med den komplekse problemstilling. Erfaringsudveksling med øvrige deltager Eksekvering Trekantsmøde: Leder-nærmeste chef Kursusleder. Udviklingsdialog om stærke og svage sider i lederskabet. Erkendelsesplan for kompleks problemstilling. Sikring af erfaringsoverførsel fra komplekst til enkelt.

7 Praktiske oplysninger: Kurset starter lørdag den 31. oktober og slutter søndag den 8.november. Mødested og afgangs/hjemkomsttidspunkt oplyses senere. Det forventes, at der på denne pilottur deltager 8 ledere + 2 kursusledere. Turen foregår fra Assisi til Rieti i Regionerne Umbrien og Lazio, Italien. Vi skal gå i meget blandet terræn og i kuperet landskab og ubeskriveligt smukt. Du får tilsendt en udførlig pakkeliste over hvad du skal have med en måned før turen starter. Rygsækken kommer til at veje 6-8 kilo, hvis du retter dig efter pakkelisten. Tilmelding sker ved at sende oplysninger om navn, arbejdssted, CVR nr., mailadresse, telefonnummer samt et evt. ordrenummer til brug ved faktureringen. Umiddelbart efter tilmeldingen betales 50% af det samlede beløb. Dette beløb refunderes ikke ved evt. framelding, uanset grund Hvad skal du selv sørge for? Du skal have nogle gode vandrestøvler, som du har gået godt til. Du skal have en god rygsæk som har fx l. Jeg kan anbefale Orsprey som har en rygsæk som kun vejer 900 gram. Du skal sørge for at være i god form. Du skal finde en kompleks problemstilling fra dit lederskab eller fra organisationen, som vi kan arbejde med.

8 Lidt om Lars, som går med dig hele vejen, skridt for skridt Jeg er uddannet Psykoterapeut MpF og har i de seneste 15 år arbejdet med udvikling af såvel lederes som medarbejderes potentiale igennem kurser, coaching, supervision, workshops etc. Mine kunder er både fra den private og den offentlige sektor, så du kommer sandsynligvis til at møde mange forskellige ledere på kurset. Jeg er selv en passioneret vandrer og tror meget på denne form for fordybelse ind i en selvindsigt, som gavner såvel den enkelte, som de mennesker vi arbejder sammen med og dem jeg lever privat med. Jeg tager dig med på en vandring, jeg selv har gået flere gange og vi kommer ikke nogle steder hen, jeg ikke selv har været. Jeg har en meget lang erfaring for dels coaching og supervision af såvel enkeltpersoner som grupper, såvel ledere som medarbejdere. Mit speciale indenfor ledelse er relationer og personlig udvikling, både privat og professionelt. Jeg har ry for at være kærligt konfronterende i mit arbejde. Jeg er en erfaren vandrer og friluftsmenneske. Se evt. mere på eller på Hvorfor overhovedet vandre?? Igennem århundrede har man brugt vandringen til at skabe grundlag for forandring. Alle pilgrimme vandrer med den samme drivkraft, at forandre noget ved livet. At vandre er ikke en aktivitet på linje med andre aktiviteter, det er en væren. En vandrer ved aldrig hvad han/hun får ud af vandringen det ved man først når man er kommet hjem igen Ud over undertegnede deltager Mikkel Suppras som juniorkonsulent på kurset. Mikkel tager sig af alt det praktiske og dokumenterer turen for deltagerne efterfølgende via lyd og billede. Alle får efter turen en fil med billedalbum og videooptagelser fra turen.

9 Effektiv coaching Som leder har jeg i årenes løb deltaget i mange leder og udviklingskurser og jeg har lært meget om ledelse. Alligevel er det coaching ved Lars Kjeldsen, der har givet det mest effektive værktøj til løsning af de konflikter og problemstillinger, der altid opstår i hverdagen vel og mærke mens konflikter og problemstillinger stadig er små. Det der gør Lars Kjeldsens coaching så effektiv er primært den forståelse man får, dels overfor det enkelte menneske, men så sandelig også overfor en selv - således har jeg fået en rigtig god balance i både arbejdsliv og privatliv. Af alle de kurser jeg har deltaget i, er det få ting som jeg har gavn af dagligt, men den viden jeg har fået af Lars Kjeldsen, bruger jeg hele tiden - både på arbejde og derhjemme. Claus Imer Sørensen,Produktionsleder Rockwool En læges positive udvikling Mit samarbejde med Lars Kjeldsen har været med til at give mig mod til at holde fast i de kommunikationsteknikker, som virker. Samtidigt har det hjulpet med til, at jeg hurtigere finder, hvad det er for en problemstilling, jeg står overfor, og derfor er jeg nu bedre til at finde de rigtige redskaber. Jeg bruger den læring, jeg har fået med, konstant. Jeg er ret sikker på, at jeg ville være slidt ned, hvis jeg ikke havde nogle teknikker til at hjælpe mig igennem dagligdagen. Kasper Poulsen, Praktiserende læge Fantastiske værktøjer Lars Kjeldsen har været en uvurderlig medspiller i perioder, hvor det har været presset og hårdt arbejdsmæssigt. Han har givet mig nogle fantastiske værktøjer og været en øjenåbner, som har gjort, at jeg lettere kan håndtere den pressede hverdag. Jeg fik lært at se problemstillinger fra flere sider, og ikke kun se indad, men også udad. Se mine egne værdier i stedet for manglen på samme. Hver gang jeg gik derfra, var det med følelsen af at være blevet klogere på mennesket - ikke bare mig selv, men også omgivelserne, og det kan vi vist alle have brug for. Kirsten Krøjgaard, it-systemudvikler, NORRIQ Danmark A/S Hyper performance Team Lars har hjulpet os med at få etaberet et hyper performance team, hvor de enkelte teamdeltagere udfordre og respekterer hinanden. Dette er sket med en anerkendende tilgang og respekt for det enkelte teammedlem og hvor teammedlemmer drager omsorg for hinanden. Processen med Lars har også udviklet de enkelte teammedlemmer og givet dem en større selverkendelse omkring deres egen formåen og udfordringer. Keld Lyngsø, Manager O&M Data & Systems Thermal Power DONG Energy Lars Kjeldsen live Jeg kom til at kende Lars Kjeldsen ved en tilfældighed i september 2010 og siden da har både jeg og mine medarbejdere været dybt taknemmelige over at kende Lars og hans meget seriøse, rolige og udbytterige undervisning/supervision. I børnehuset Nørre Aaby har Lars Kjeldsen sat spor: Med helt enkle værktøjer og teori høres med jævne mellemrum, når en eller anden frustration med deraf følgende refleksion opstår: her ville Lars sige og ja, så bliver frustrationen lige pludselig meget lettere at håndtere. Lars Kjeldsen formår både at være til stede i nuet (supervisonen) og i vores hverdag. På en forunderlig måde er det Lars Kjeldsen live Aase Nissen Dagtilbudsleder

Et Skridt Ad Gangen. hold dit lederskab i bevægelse!

Et Skridt Ad Gangen. hold dit lederskab i bevægelse! Et Skridt Ad Gangen hold dit lederskab i bevægelse! HVORFOR skal du tage på denne vandring med dit lederskab? Det skal du, for at give dig selv et længerevarende frirum til at overveje det, som du har

Læs mere

DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB MED MULIGHED FOR ECTS-POINT

DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB MED MULIGHED FOR ECTS-POINT DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB MED MULIGHED FOR ECTS-POINT DEN NYE LEDER Kurset Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der er nødvendige for et godt afsæt i

Læs mere

DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB

DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB DEN NYE LEDER Kurset Den Nye Leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der er nødvendige for et godt afsæt i dit lederskab. Du lærer det

Læs mere

Intensivt lederudviklingsforløb Det personlige lederskab

Intensivt lederudviklingsforløb Det personlige lederskab Intensivt lederudviklingsforløb Det personlige lederskab Tre måneders udviklingsforløb fra august til november 2019 med tid til fordybelse og intensiv træning i Sydfrankrig Ledelse er en disciplin, der

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

EKSKLUSIV PRÆSENTATIONSTEKNIK

EKSKLUSIV PRÆSENTATIONSTEKNIK EKSKLUSIV PRÆSENTATIONSTEKNIK EKSPERTRÅDGIVNING TIL DIG PÅ DIN PERSONLIGE PERFORMANCE SPØRGSMÅL RÅDGIVNINGEN ADRESSERER Er jeg god nok på en talerstol, på TV, i mødelokalet? Siger jeg det rigtige? Bruger

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske AUTENTISK Et intensivt udviklingsforløb for ledere, der ønsker at fordybe og forstærke deres autentiske lederskab. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der

Læs mere

Ledelse med hjerte og hjerne

Ledelse med hjerte og hjerne Et mentalt flyttefirma! Indsigt fører til vækst www.senziakurser.dk Ledelse med hjerte og hjerne Med hjerte og hjerne Ledelse med hjerte og hjerne Et ledelsesforløb for stærke kvinder i ledelse Formål:

Læs mere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Skab resultater med større power og personlig gennemslagskraft Personlig gennemslagskraft styrker dine forhandlinger

Læs mere

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater!

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater! Fra god til fantastisk Skab hurtige og målbare resultater! Team med solid erfaring Step-up blev etableret i 2003 og har lige siden arbejdet med at udvikle mennesker. Vi er i dag mest kendt som dem, der,

Læs mere

GRUNDUDDANNELSE. AMUi LEDELSE

GRUNDUDDANNELSE. AMUi LEDELSE GRUNDUDDANNELSE AMUi LEDELSE KursusCentrets Grunduddannelse I Ledelse er et kompetencegivende uddannelsesforløb på 16 dage fordelt over et halvt år og baseret på AMU. Vi bestræber os på løbende at matche

Læs mere

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point Den nye leder Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der er nødvendige for et godt afsæt

Læs mere

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Uddannelsen Ressourcedetektiv Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Under den overskrift har P-Huset nu fornøjelsen af at

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

Godt samarbejde - MBK A/S

Godt samarbejde - MBK A/S Samarbejde, trivsel og konflikthåndtering i teams. Vil I have fokus på jeres samarbejde, trivsel og indbyrdes kommunikation? Vil I have redskaber til at skabe et godt samarbejde? Vil I reflektere over

Læs mere

Mindfulness kursus en mere mindful hverdag. - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget.

Mindfulness kursus en mere mindful hverdag. - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget. Mindfulness kursus en mere mindful hverdag - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget. Kære læser I materialet kan du læse om kurset i Gentofte

Læs mere

360 PERSONLIG LEDELSE

360 PERSONLIG LEDELSE 360 PERSONLIG LEDELSE NYT OG ANDERLEDES 360 UDVIKLINGSKONCEPT TIL PERSONLIG LEDELSE: IMKB GØR DIG STÆRKERE I BÅDE KROP OG SIND Som det første 360 personlige udviklingskoncept herhjemme kombinerer IMKB

Læs mere

Brugerundersøgelse af DFTI s uddannelse til Familie- og Psykoterapeut

Brugerundersøgelse af DFTI s uddannelse til Familie- og Psykoterapeut Brugerundersøgelse af DFTI s uddannelse til Familie- og Psykoterapeut Hvilke ændringer har uddannelsen haft for din jobsituation? (Der kunne vælges flere svar) 1: Nyt job, hvor jeg bedre kan bruge mine

Læs mere

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER Projektledelse handler i høj grad om at få resultater i samarbejde med mennesker. Bevidst projektlederskab er en forudsætning for at skabe effektive teams og

Læs mere

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com vækst Strategi, og lederskab Executive Lederudviklingsprogram www.mannaz.com En deltager udtaler: Arbejdet med egne cases og konsulenternes inddragelse af praksiseksempler skabte en meget virkelighedsnær

Læs mere

Strategi, vækst og lederskab

Strategi, vækst og lederskab Strategi, vækst og lederskab Strategi, vækst og lederskab Virkelighedsnær sparring på dit lederskab og fokus på strategisk ledelse Selv de dygtigste ledere kan blive bedre Trænger du til ny inspiration

Læs mere

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Kursus: Servicedesign 1 Serviceydelser udgør en stor andel af samfundsøkonomien. Ny teknologi ændrer eksisterende serviceydelser

Læs mere

i to i fokusområder 2010 foredrag kurser performance mentoring +45 2190 9999 sh@itoi.dk www.itoi.dk

i to i fokusområder 2010 foredrag kurser performance mentoring +45 2190 9999 sh@itoi.dk www.itoi.dk i to i fokusområder 2010 foredrag kurser performance mentoring +45 2190 9999 sh@itoi.dk www.itoi.dk Foredrag: Jeg ser ingen begrænsninger gør du? Få en uforglemmelig og forrygende dag eller aften med både

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. Team Manager Program (TMP) Lederudviklingsprogram for nye og erfarne teamledere

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. Team Manager Program (TMP) Lederudviklingsprogram for nye og erfarne teamledere IBC Kurser og kompetenceudvikling Team Manager Program (TMP) Lederudviklingsprogram for nye og erfarne teamledere IBC Kurser og kompetenceudvikling Få udviklet dit teamlederskab og styrk din performance

Læs mere

DHF trænerlinje foråret 2013 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 10. 12. maj 2013

DHF trænerlinje foråret 2013 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 10. 12. maj 2013 TRÆNERKURSUS DHF trænerlinje foråret 2013 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år Idrætshøjskolen Aarhus 10. 12. maj 2013 Instruktører: Mads Hjortshøj, Niels Christian Pedersen, Martin Hjortshøj & Nicolej

Læs mere

Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokko den 22.-29. marts 2015

Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokko den 22.-29. marts 2015 Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokko den 22.-29. marts 2015 Sahara ørkenen - lederudviklingsrejsen 2014 MÅLGRUPPE Kvinder, der arbejder som ledere på alle niveauer eller er selvstændige.

Læs mere

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation MASTER COACHUDDANNELSE CERTIFICERET MASTER COACHUDDANNELSE EN UDDANNELSE DER UDVIKLER DIN AUTENTICITET, DINE STYRKER OG DIG SOM MASTER COACH DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING - ICF AKKREDITERET

Læs mere

Den Grundlæggende Lederuddannelse

Den Grundlæggende Lederuddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE AMU også 6 ugers jobrettet uddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse er et kompetencegivende uddannelsesforløb på 13 dage (jobrettet

Læs mere

Morgendagens mellemledere 2010. - den fleksible mellemlederuddannelse

Morgendagens mellemledere 2010. - den fleksible mellemlederuddannelse 1 Morgendagens mellemledere 2010 - den fleksible mellemlederuddannelse 2 Mellemlederen i krydsfeltet I det moderne vidensamfund, der er præget af konstant forandring, skal mellemlederen løbende kunne tilpasse

Læs mere

Den Grundlæggende Lederuddannelse

Den Grundlæggende Lederuddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE AMU også 6 ugers jobrettet uddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse er et kompetencegivende uddannelsesforløb på 13 dage (jobrettet

Læs mere

Det Personlige Autentiske Lederskab & Coaching - Skab trivsel, udvikling og markante resultater

Det Personlige Autentiske Lederskab & Coaching - Skab trivsel, udvikling og markante resultater Det Personlige Autentiske Lederskab & Coaching - Skab trivsel, udvikling og markante resultater Overordnet udbytte Vi styrker din evne til kontakt og ligeværd og dermed din evne til at møde andre, hvor

Læs mere

Et udfordrende vækstforløb for indehavere med flair for selverkendelse

Et udfordrende vækstforløb for indehavere med flair for selverkendelse verskud Udvikling Engagerede medarbejdere Bedre bundlinie Overskud Glæde Daglig ledelse med fokus på forandring Et udfordrende vækstforløb for indehavere med flair for selverkendelse Stress Medarbejderproblemer

Læs mere

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år Amager d. 11.02.2011 Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år En unik mulighed for at kombinere Gendai Reiki-Trin 1 med intens personlig udvikling i en fast gruppe

Læs mere

Ledere og Chefer 31.08.07

Ledere og Chefer 31.08.07 Ledere og Chefer 31.08.07 Information Jeg har adgang til den information, som jeg har brug for i mit arbejde. Mine lederkolleger er gode til at give information. Min chef er god til at informere. Mine

Læs mere

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Side 1 af 7 Vil du lære at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Spiritualitet i dit liv et spørgsmål om opmærksomhed og væren Mentortimer, supervision og seks workshopdage på smukke Jegindø

Læs mere

PRÆSENTERER. Et stærkt personligt udviklingsprogram i naturlig ledelse

PRÆSENTERER. Et stærkt personligt udviklingsprogram i naturlig ledelse WOLFWAY v. Preben Werther PRÆSENTERER FULL CIRCLE Et stærkt personligt udviklingsprogram i naturlig ledelse Hvorfor FULL CIRCLE? Full Circle programmet adresserer de grundlæggende forudsætninger for personlig

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Bryd vanen, bøj fisken - og nå dine mål

Bryd vanen, bøj fisken - og nå dine mål Bryd vanen, bøj fisken - og nå dine mål Velfærdssamfundet i permanent undtagelsestilstand Det er ikke den stærkeste eller mest intelligente der overlever, men den der er mest forandringsvillig Charles

Læs mere

Den effektive sælger - MBK A/S

Den effektive sælger - MBK A/S Vil du have træning, så du bliver endnu bedre til at sælge til nye kunder? Vil du være bedre til at sælge mere til dine nuværende kunder? Vil du være bedre til at få tilfredse kunder og skabe gensalg?

Læs mere

Hvad er dit næste skridt?

Hvad er dit næste skridt? Hvad er dit næste skridt? KURSER I EFTERÅRET September - November 2014 kursus-hæfte-a5.indd 1 21/06/14 18.39 Efterårskurser VEJLE PINSEKIRKE INVITERER TIL EN RÆKKE SPÆNDENDE EFTERÅRSKURSER. KURSERNE ER

Læs mere

Mindful Company Compact

Mindful Company Compact Mindful Company Compact Mindfulness på bundlinjen Hvad vi kan Hvad siger deltagerne? Praktik Resultater fra gennemførte forløb Side 2 Hvorfor vi er gode til det vi gør Side 3 Hvad siger deltagere og indkøbere?

Læs mere

STIFINDER PROGRAMMET AUTHENTIC LEADERSHIP PROGRAMMES

STIFINDER PROGRAMMET AUTHENTIC LEADERSHIP PROGRAMMES STIFINDER PROGRAMMET WORTH FOLLOWING AUTHENTIC LEADERSHIP PROGRAMMES STIFINDERPROGRAMMET ET EFFEKTIVT OG UNIKT UDVIKLINGSFORLØB SIDEN 1994 LÆRINGSPRINCIPPER OG INSPIRATION E N UNIK KOMBINATION AF METODER

Læs mere

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Cheerleading 2014 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND CHEERLEADING TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor cheerleading. Uddannelserne ligger i slutningen

Læs mere

Formidling og kommunikation for ledere - MBK A/S

Formidling og kommunikation for ledere - MBK A/S Kan andre forstå, hvad du mener? Kan du få dem med på dine ideer? Kan du overbevise dem? Har du gennemslagskraft? Som leder, chef, souschef eller projektleder skal du kunne tage initiativ, fortolke, sætte

Læs mere

Lederens hverdag - MBK A/S

Lederens hverdag - MBK A/S Ledelse, konflikthåndtering og personlig planlægning Vil du være bedre til at håndtere udfordringerne i din daglige ledelse? Vil du være bedre til at genkende dine medarbejders grundlæggende forskelligheder?

Læs mere

Personaleledelse. Skab det bedste hold. Husk ros og skulderklap

Personaleledelse. Skab det bedste hold. Husk ros og skulderklap Skab det bedste hold Hos LADEGAARD A/S kan vi ikke understrege for mange gange, at samarbejde er nøglen til at frigøre energi og talent i virksomheden. Alt for meget talent går til spilde på grund af dårlig

Læs mere

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores Indhold 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt 14 Balance balancegang 15 Din balance 19 Den gode balance i par -og familielivet 20 Der er forskellige slags stress i vores liv 21 Nogle af par-

Læs mere

PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE AMU

PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE AMU Coaching som arbejdsredskab PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE AMU KursusCentrets Coaching som Arbejdsredskab er et kompe- tencegivende uddannelsesforløb på 13 dage fordelt over 4 måneder og baseret

Læs mere

Assertiv kommunikation - MBK A/S

Assertiv kommunikation - MBK A/S Vil du være bedre til at få samarbejdet til at fungere? Til at få dine budskaber igennem på en god og ordentlig måde? Blive hørt, forstået og respekteret i samarbejdet med andre? Vil du vide, hvordan andre

Læs mere

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. Team Manager Program (TMP) Lederudviklingsprogram for både nye og erfarne teamledere.

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. Team Manager Program (TMP) Lederudviklingsprogram for både nye og erfarne teamledere. IBC Kurser og kompetenceudvikling Team Manager Program (TMP) Lederudviklingsprogram for både nye og erfarne teamledere. IBC Kurser og kompetenceudvikling Få udviklet dit teamlederskab og styrk din performance

Læs mere

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder Dansk Erhverv har skabt et Praksisnært og handlingsorienteret lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld

Læs mere

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder Dansk Erhverv har skabt et Praksisnært og handlingsorienteret lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld

Læs mere

LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM. 6 dage fordelt på 3 moduler

LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM. 6 dage fordelt på 3 moduler LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM 6 dage fordelt på 3 moduler Vi tager udgangspunkt i dig og dit lederskab Ledernes Leadership Program henvender sig

Læs mere

Forhandling, der skaber resultater

Forhandling, der skaber resultater Forhandling, der skaber resultater Forhandling, der skaber resultater Giv dig selv et forspring til at nå dine forhandlingsmål Forhandling med gennemslagskraft Alt er under forandring og derfor er alt

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

Hvs I kan læe dnne sæntig uedn prbelemr, så er I måke sponane hmenetuikre

Hvs I kan læe dnne sæntig uedn prbelemr, så er I måke sponane hmenetuikre Spontane hermeneutikere Hvs I kan læe dnne sæntig uedn prbelemr, så er I måke sponane hmenetuikre Eksempler på spørgsmålstyper - 1 - Åbne lukkede spørgsmål Åbne spørgsmål bringer personen på banen, giver

Læs mere

Akademiuddannelse i ledelse

Akademiuddannelse i ledelse Akademiuddannelse i ledelse STRATEGI. LEDELSE. ANSVAR Kom på niveau med din ledelse Spiller du en central rolle over for dine kollegaer, medarbejdere eller ledelse? Ønsker du at udvikle og styrke dine

Læs mere

Forandringsledelse. På kurset arbejder du med: Succesfuld ledelse af forandringsprocesser. Hvem deltager?

Forandringsledelse. På kurset arbejder du med: Succesfuld ledelse af forandringsprocesser. Hvem deltager? Forandringsledelse Forandringsledelse Skab resultater gennem succesfulde forandringer Succesfuld ledelse af ser Reorganisering, besparelser og nye krav om optimering er hverdag for mange. Forandringer

Læs mere

Fra fravær og stress til nærvær og trivsel. Marts 2016

Fra fravær og stress til nærvær og trivsel. Marts 2016 Fra fravær og stress til nærvær og trivsel Marts 2016 2 Vi vil nedbringe sygefravær og forebygge stress De sidste år har der været en stigning i sygefraværet og flere bliver henvist til psykologhjælp på

Læs mere

Lederens værktøjskasse - MBK A/S

Lederens værktøjskasse - MBK A/S Vil du have praktiske ledelsesværktøjer til den daglige kommunikation? Vil du have redskaber til at takle de udfordringer, du møder som leder? Vil du have mere styr på din egen ledelse og få mere gennemslagskraft?

Læs mere

Personlig formidling med krop og stemme

Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Stå frem med gennemslagskraft, sikkerhed og overskud Styrk din præsentationsteknik med større gennemslagskraft Sæt fokus

Læs mere

status Lever du livet eller lever livet dig?

status Lever du livet eller lever livet dig? Daisy Løvendahl Personlig rådgiver status Lever du livet eller lever livet dig? www.daisylovendahl.dk Vælg til og fra #1. tid til at tjekke ind Fælles for de mennesker, jeg arbejder med, er, at det, de

Læs mere

INTENSIVT KURSUS I PROCESLEDELSE 2013, HOLD 10

INTENSIVT KURSUS I PROCESLEDELSE 2013, HOLD 10 1 INTENSIVT KURSUS I PROCESLEDELSE 2013, HOLD 10 Fire dage fra 5. september til 2. oktober 2013 Kursusleder: Per Krull Undervisning og træning i: Procesdesign og ledelse Systemisk teori, -tænkning og -ledelse

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

Program for FamilieCamp den 5. - 7. december 2014 Sandvejen 40, Ulvshale, Stege

Program for FamilieCamp den 5. - 7. december 2014 Sandvejen 40, Ulvshale, Stege Program for FamilieCamp den 5. - 7. december 2014 Sandvejen 40, Ulvshale, Stege Fredag d. 5. december Kl. 14,00 15.00: I ankommer og bliver budt hjertelig velkommen af hele Team Kidz Academy. I får udleveret

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Tak for din tilmelding til mit Nyhedsbrev. Her har du 3 gode råd til at skabe balance for dig selv Og 3 gode råd til virksomheden

Tak for din tilmelding til mit Nyhedsbrev. Her har du 3 gode råd til at skabe balance for dig selv Og 3 gode råd til virksomheden Tak for din tilmelding til mit Nyhedsbrev Her har du 3 gode råd til at skabe balance for dig selv Og 3 gode råd til virksomheden Rigtig god fornøjelse! Helle www.cbaf.dk Center for Balance mellem Arbejdsliv

Læs mere

Kursus & uddannelse Se oversigt side 7

Kursus & uddannelse Se oversigt side 7 Kursus & uddannelse Se oversigt side 7 Indhold: - Enneagram Kommunikation -og udviklingsværktøj - Stress Symptomer og forebyggelse - Virksomhedskurser Se kursus -og uddannelses oversigt på side 7 Enneagram:

Læs mere

Pathfinder. intensive. en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter

Pathfinder. intensive. en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter Pathfinder intensive en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter 2 // Pathfinder INTENSIVE Få et kraftfuldt indspark til dit projekt, din karriere eller din personlige udvikling. Deltag

Læs mere

KURSUS I PROCESLEDELSE 2013, HOLD 9

KURSUS I PROCESLEDELSE 2013, HOLD 9 KURSUS I PROCESLEDELSE 2013, HOLD 9 Seks dage fra 11. marts til 30. april 2013 Kursusleder: Per Krull Undervisning og træning i: Systemisk teori, -tænkning og -ledelse Procesdesign og -ledelse Det personlige

Læs mere

Dance Movement. Metoder er Dans og bevægelsesterapi, coaching, procesfacilitering og procesorienteret samtaleteknik samt meditation.

Dance Movement. Metoder er Dans og bevægelsesterapi, coaching, procesfacilitering og procesorienteret samtaleteknik samt meditation. Dance Movement Omdrejningspunktet hos Dance Movement er bevægelsespsykologien, som et afsæt til at skabe forandrings- og lærerprocesser gennem forståelse for kroppens og bevægelsens sprog. Dance Movement

Læs mere

Hvad er ekstraordinær god ledelse?

Hvad er ekstraordinær god ledelse? Hvad er ekstraordinær god ledelse? Hvorfor er det vigtigt med god ledelse? Fordi alt andet ikke skaber den livskvalitet, som jeg mener vi fortjener og har mulighed for at have. God ledelse handler til

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro. Uge 27 28/6-4/7-2015

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro. Uge 27 28/6-4/7-2015 2015 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 28/6-4/7-2015 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du i ugens løb blive præsenteret

Læs mere

Personligt lederskab Workshop for kvinder i Marokkos bjerge og ørken 30. september 7. oktober 2017

Personligt lederskab Workshop for kvinder i Marokkos bjerge og ørken 30. september 7. oktober 2017 Personligt lederskab Workshop for kvinder i Marokkos bjerge og ørken 30. september 7. oktober 2017 Sahara ørkenen - lederudviklingsrejsen 2014 MÅLGRUPPE Kvinder, der arbejder som ledere på alle niveauer

Læs mere

Tillidsbaseret Ledelse i klyngerne

Tillidsbaseret Ledelse i klyngerne Tillidsbaseret Ledelse i klyngerne 5 workshops målrettet klyngedannelsen LivingValue har udarbejdet 5 workshops, der er målrettet klyngeledere og pædagogiske ledere i forbindelse med klyngedannelsen, samt

Læs mere

SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Forslag til overnatning.

SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Forslag til overnatning. SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Du er inviteret til to dages sommer-symposium - en fordybelse i feltet grafisk facilitering. Dagene bliver

Læs mere

Få de rigtige kort på hånden NU!

Få de rigtige kort på hånden NU! Få de rigtige kort på hånden NU! Et leder coaching forløb over 10 sessioner, for dig som allerede er leder Personlighed Teamet Performance Motivation Fokus Perception Balance Mind-setting Energi Feedback

Læs mere

Trivsel og Psykisk arbejdsmiljø

Trivsel og Psykisk arbejdsmiljø Trivsel og Psykisk arbejdsmiljø 22. september 2014 Trivsel og psykisk arbejdsmiljø Program mandag den 22. september 10.00 Velkomst - Ugens program, fællesaktiviteter og præsentation 10.35 Gruppearbejde:

Læs mere

DEN STRESSEDE UNGDOM

DEN STRESSEDE UNGDOM DEN STRESSEDE UNGDOM HVOR STORT ER PROBLEMET? OG HVAD KAN VI GØRE VED DET? KONFERENCE ODENSE MØDECENTER GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK DEN STRESSEDE UNGDOM Jeg begyndte for

Læs mere

også med titlen coach. Coaching har gennem de senere år vundet tiltagende udbredelse

også med titlen coach. Coaching har gennem de senere år vundet tiltagende udbredelse COACHING, PSYKOTERAPI OG ETIK FÆLLES ELEMENTER OG FORSKELLE Af JESPER SLOTH Fotos LIANNE ERVOLDER, MPF Ligesom enhver ustraffet kan kalde sig psykoterapeut (vel at mærke uden MPF!), således også med titlen

Læs mere

Find ind til din indre kerne

Find ind til din indre kerne Find ind til din indre kerne Personlig udvikling gennem indre ro Ønsker du at kunne stå fast, hvile i dig selv og lære dig selv at kende i dybden? Vil du have et indre holdepunkt, som du kan navigere ud

Læs mere

F L O W. Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE

F L O W. Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE F L O W Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE 2 0 1 6 F L O W Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE Ingen og intet behøver at stagnere i modstand og frustration FREE LOVING OPEN WISE Vil

Læs mere

GØR DET, DER ER VIGTIGT

GØR DET, DER ER VIGTIGT HELLE GØR DET, DER ER VIGTIGT Forestil dig, at du har et indre kompas. Et kompas, der aldrig tager fejl, som kender kursen og ved, i hvilken retning du skal. Sådan forestiller jeg mig værdier. Når vi har

Læs mere

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER VI VANDRER AF UKENDTE STIER - IND I ET EVENTYR, SOM ÅBNES I KATHAR LANDET I DE FRANSKE PYRENÆER HVAD SKABER DIT LIV Her finder man en sjælden

Læs mere

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk!

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset formandsuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

dagens fokus & formål gør det vigtigste

dagens fokus & formål gør det vigtigste Daisy Løvendahl Personlig rådgiver dagens fokus & formål gør det vigtigste www.daisylovendahl.dk #1. Vær til stede i hver dag Om dagens fokus og formål Hver morgen begynder en ny dag, som er din til at

Læs mere

Læredygtige møder Skru op for det, der gør jer bedre

Læredygtige møder Skru op for det, der gør jer bedre Læredygtige møder Skru op for det, der gør jer bedre Holder I mange møder? Handler de om andet, end daglig drift og administration? Kunne møderne også bruges til at skabe udvikling og læring? Organisatorisk

Læs mere

Situationsbestemt coaching

Situationsbestemt coaching Bag om coaching Ovenfor har vi fokuseret på selve coachingsamtalen med hovedvægten på den strukturerede samtale. Nu er det tid til at gå lidt bag om modellen Ved-Kan- Vil-Gør, så du kan få en dybere forståelse

Læs mere

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation Executive Coach uddannelsen Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation O Executive Coach uddannelsen Her er coachuddannelsen, der giver dig kompetencerne

Læs mere

- Om at tale sig til rette

- Om at tale sig til rette - Om at tale sig til rette Af psykologerne Thomas Van Geuken & Farzin Farahmand - Psycces Tre ord, der sammen synes at udgøre en smuk harmoni: Medarbejder, Udvikling og Samtale. Det burde da ikke kunne

Læs mere

Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab

Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokkos bjerge og ørken Sahara ørkenen - lederudviklingsrejsen 2014 MÅLGRUPPE Kvinder, der arbejder som ledere på alle niveauer eller er selvstændige.

Læs mere

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L.

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L. GUDRUN BOOST Føler du dig låst fast i livet? Tror du på at du fortjener et godt liv? Saboterer din underbevidsthed din fremgang? Trænger du til et skud kærlighed fra dig selv? Skal de pessimistiske briller

Læs mere

Mindjuice Speakeruddannelse

Mindjuice Speakeruddannelse Mindjuice Speakeruddannelse Vi har længe haft en drøm om at skabe en helt særlig uddannelse i gennemslagskraft. Efter mange års erfaringer med og viden om det menneskelige potentiale er det nu endelig

Læs mere

Aktionslæringskonsulent uddannelse

Aktionslæringskonsulent uddannelse Aktionslæringskonsulent uddannelse Strategisk Aktionslæring - når medarbejdere og ledelse udvikler organisationen gennem praksis Strategisk aktionslæring - når medarbejdere og ledelse udvikler organisationen

Læs mere

Analysen er din, og skal kun bruges til, at du kan tænke over, hvordan du oplever dig selv som leder.

Analysen er din, og skal kun bruges til, at du kan tænke over, hvordan du oplever dig selv som leder. Ledelsesstilanalyse Dette er en analyse af den måde du leder på, med fokus på at lede mennesker. Det er vigtigt for din selvindsigt, at du er så ærlig som overhovedet mulig overfor dig selv når du svarer.

Læs mere