LOKALPLAN 3-17 Græsmarksvej, boliger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN 3-17 Græsmarksvej, boliger"

Transkript

1 LOKALPLAN 3-17 Græsmarksvej, boliger KØGE KOMMUNE 1983

2 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN GRÆSMARKSVEJ REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan Området er det gamle Cerena-mølleområde i den nordlige del af Koge by ved indkorslen til byen på hjørnet af Københavnsvej og Græsmarksvej. Arealet er omgivet af 3-4 etages lejlighedsblokke mod nord og syd, medens Stormollevejs parcelhusområdet ligger umiddelbart øst for. Overfor området på den anden side af Københavnsvej ligger stadions træbevoksede parkeringsplads. Området er i kommunens dispositionsplan udlagt til boligområde. 15-rammer Området er omfattet af kommunens 15-rammer, område B 304, som skal anvendes til blandede boligformal, dsv. åben/lav, tæt/lav og etageboligbebyggelse. Kommuneplanforslaget Boligprogram Veje og parkering Stier Service I kommuneplanforslaget hedder området 3BE4 og er udlagt til e tage boliger. Bebyggelsesprocenten må for den enkelte grund ikke blive større end 70. Der må ikke opføres bygninger med mere end 3 etager. Bygningerne må ikke være højere end 15 m. Boligerne, 4 1 lejligheder, er indregnet i kommunens boligprogram. Bebyggelsen vil få korende adgang fra Græsmarksvej. Der udlægges 1 ½ p-plads pr. lejlighed, hvoraf halvdelen anlægges i første omgang. Der er gående adgang både til Græsmarksvej og Københavnsvej. Københavnsvej er betjent med busser med forbindelse mod nord og til bykernen og stationen. Bebyggelsen vil i øvrigt kunne anvende den eksisterende service - herunder skolen - i bykernen. LOKALPLANENS INDHOLD Område t Lokalplanen omfatter et areal på ca m2 bebygget med Cerena-møllen s produktions- og administrationsbygninger. Arealet ejes af Boligselskabet Lejerbo. Arealet skal ryddes inden nybygning kan finde sted. Dog skal den hvide villa mod Københavnsvej bevares. Der er flere gamle træer på arealet, bl.a. en stor gammel eg i grundens nordostlige hjørne, en birk i grundens sydvestlige hjørne samt frugttræer ved villaen, som skal bevares.

3 Pianforsiaget Bebyggelsen består af tre lejlighedsblokke og den gamle villa omkring et fæiles friareal. Mod nord ud mod Græsmarksvej en boligblok i 3 etager med udnyttet tagetage med 12 stk. 3-rums og 12 stk. 2-rums lejligheder. Denne blok har kælder under og stueplan er hævet ca. 1 m over terræn. Mod indgangssiden er kælderen forsynet med vinduer, medens terrænspringet mod havesiden optages af en lav skråning, så stuelejlighederne har direkte adgang til et lille privat haveareal. Mod Ost ligger en 3 etages lejlighedsblok på terræn med 6 stk. 3-rums og 6 stk. 2-rums lejligheder. Stuelejlighederne har adgang til et privat haveareai mod vest, mens indgangen mod Ost vender mod bebyggelsens fæiles parkeringsareal.

4 Mod Københavnsvej ligger den eksisterende hvide villa med muromkranset haveareal, både villa, mur og have bevares. I villaens stueetage indrettes fælles vaskeri og opholdsrum med thekakken og toilet for hele bebyggelsen, medens den nordligste del af stueetagen og den udnyttede tagetage indrettes som 6 stk. 1-værelses ungdomsboliger med fælles kakken og fælles toilet- og baderum. Syd for eksisterende villa ud mod Københavnsvej opføres en boligblok i 2 etager med udnyttet tagetage. I stueetagen indrettes 3 stk. 3-rums og 2 stk. 2-rums lejligheder med små private haver ind mod det fælles haveareal. I denne side er også indgange for for denne blok. I den udnyttede tagetage etableres 8 stk. ungdomsboliger, 4 stk. 1-rums lejligheder med eget bad/toilet og køkkenniche og 4 stk. 1½-rums lejligheder med eget bad/toilet og køkkenniche. BOLIGFORDELING: 2 1 stk. 3-rums lejligheder 20 stk. 2-rums lejligheder ialt 41 lejligheder 6 stk. ungdomsboliger m. fælles bad og kakken 4 stk. ungdomsboliger 1-rums, eget bad, kogeniche 4 stk. ungdomsboliger 1 %-rums, eget bad, kogeniche ialt 14 ungdomsboliger. Havearealer Det fælles haveareal anlægges med en legeplads, et fælles græsareal og en række beboerhaver. Ved fælleshuset bruges den eksisterende have nord for villaen som have til ungdomsboligerne, medens der foran fællesvaskeriet etableres en sandkasse til mindre barn. Desuden bænke og cykelparkering. Grundens eksisterende store træer bevares. I boligblokken mod Københavnsvej minimeres vinduesarealet af hensyn til vejstøj. Parkering Der anlægges 3/4 p-plads pr. bolig primært på den østlige del af arealet. Reserveparkeringen, også 3/4 plads pr. bolig, skal anlægges når byrådet kræver det. Reserveparkeringen er placeret i to rækker langs grundens sydskel og vil, hvis de anlægges, reducere det fælles haveareal til ca. 80% af bruttoetagearealet. Uden reserveparkering udgør friarealet ca. 100% af bruttoetagearealet.

5 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggorelse af lokalplanen, må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 3 1 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg, der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt eller fastholdt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemfores ved tilvejebringelse af en ny lokalplan.

6 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN BOLIGBEBYGGELSE VED GRÆSMARKSVEJ I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1 Lokalplanens 1.1 Lokalplanens formål er at sikre: formål - at området efter en samlet plan kan bebygges med etageboliger i henholdsvis 3 og 2 etager med et samlet antal boliger på 41 samt 14 ungdomsboliger - at to bygninger opføres i 3 etager og een i 2 etager - at den eksisterende villa på grunden bevares og indrettes bl.a. til fælleshus - at der i overensstemmelse med bebyggelsesplanen etableres et fælles rekreativt areal centralt i bebyggelsen med lege- og opholdsarealer samt beboerhaver - at bebyggelsen er i overensstemmelse med den overordnede planlægning. 2 Lokalplanens 2.1 Lokalplanens område afgrænses som vist på kortbilag 1 og består område af matr. nr. 5 a, Koge markjorder samt alle parceller der efter den 16. december 1982 udstykkes fra nævnte ejendom. 3 Omrildets 3.1 Området må kun anvendes til boligformål. Bebyggelsen må kun anvendelse bestå af etagehuse i 3 og 2 etager. Byrådet kan tillade, at der på ejendommen drives en sådan virksomhed, som almindeligvis kan udføres i beboelsesområder under forudsætning af, ut virksomheden drives af den, der bebor den pågældende ejendom, ut virksomheden efter byrådets skon drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af beboelsesejendom ikke forandres (herunder ved skiltning eller lignende), og områdets karakter af boligområde ikke brydes, ut virksomheden ikke medforer ulempe for de omkringboende, ut virksomheden ikke medforer behov for parkering, udover det som området som boligområde kan rumme. Bygninger må i øvrigt ikke benyttes til nogen form for erhvervsvirksomhed. 3.2 Indenfor området kan der indrettes fælles anlæg i form af fælleshuse som vist på kortbilag 3. 4 Udstykning 4.1 Yderligere udstykning indenfor området må ikke finde sted uden Køge byråds særlige tilladelse.

7 5 Veje-, sti- og 5.1 Indenfor området udlægges der areal til private veje, stier og parparkeringsforhold kering med en beliggenhed og i et omfang som vist på kortbilag Der skal udlægges areal til 1?4 parkeringsplads pr. bolig. Der skal heraf anlægges 3/4 plads pr. bolig (ungdomsboliger dog undtaget). Resten anlægges, når byrådet kræver det. Korende adgang til området må kun finde sted som vist på kortbilag 3. Ved Græsmarksvej etableres overkorsel, som vist på kortbilag 3. 6 Bebyggelsens 6.1 Bebyggelsesprocenten for området som helhed må ikke overstiomfang og ge 70. placering 6.2 Der må højst etableres 55 boliger indenfor området, incl. 14 ungdomsboliger. Lejlighedsstørrelser : 3-rums lejligheder 79 m3 2-rums lejligheder 67 m2 1½-rurns ungdomsboliger 38 m2 1-rums ungdomsboliger min. 15 m2 max. 34 m2 1-rums ungdomsboliger i eks. villa min. 12 m2 6.3 Der etableres fælleshus og vaskeri i den eksisterende villa. Derudover må der på området etableres sådanne bygninger, udhuse, cykelskure m.v., som er fælles for områdets beboere under forudsætning af, at bygningerne gives en udformning og et udseende, som er i overensstemmelse med den øvrige bebyggelse. Endvidere må inden for området opstilles tankanlæg, for F-gas, efter byrådets godkendelse Beboelsesbygninger må kun opfores i 3 etager mod Græsmarksvej og parkeringsplads, og mod Københavnsvej i 2 etager, som vist på kortbilag 3. Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må gives en højde, målt efter reglerne i BR 77 (bygningsreglementet), der overstiger: 2 etager mod Københavnsvej 1 1 m 3 etager mod parkering 13,5 m 3 etager mod Græsmarksvej 14,5 m. Varmecentral placeres i kælder i bygning mod Græsmarksvej. Skorstene højere end 15 m kan opfores her. Tagenes vinkel med det vandrette plan skal følge de på kortbilag 4 viste snit (45o-5O0). Beboelsesbygninger skai i øvrigt opføres i overensstemmelse med de på kortbilag 4 viste principtegninger.

8 6.8 Bebyggelsen skai opfares i overensstemmelse med den på kortbilag 2 og 3 viste retningsgivende bebyggelsesplan. Byrådet vil kunne tillade at visse detaljer i planen fraviges hvis væsentlige forhold taler for det, og hvis disse ændringer er af mindre betydning for planens helhed. 6.9 Bebyggelse kan opfares som vist på den retningsgivende bebygdelsesplan (kortbilag 2), uanset at bygningsreglementets bestemmelser for de skrå hajdegrænseplaner derved overskrides, se kortbilag O Tilbygning må ikke finde sted indenfor området. Garager og carporte kan opføres på parkeringsareaiet, men kun med byrådets tilladelse i hvert enkelt tilfælde Udhuse og lignende bygninger må opfares på ejendomme, herunder i naboskel med en større længde i skel end 8 m, efter byrådets godkendelse i hvert enkelt tilfælde. 7 Bebyggelsens 7.1 Ingen form for skiltning eller reklamering må finde sted uden byydre fremtræden rådets godkendelse i hvert enkelt tilfælde (jf. 3). 7.2 Til udvendige bygningssider og mure skal anvendes blank mur af rade blødstrøgne sten, eller vandskurede og kalkede murflader. Vinduer og lignende mindre bygningsdele skal være hvide. Døre kan gives en klar farve. Til tagene skal anvendes rade vingetegl eller rade falstagsten af tegl. På den del af en bygningsflade som evt. indrettes til energibesparende foranstaltninger (solfangere og lignende) kan dog anvendes blanke og reflekterende materialer efter byrådets godkendeise i hvert enkelt tilfælde Til udvendige bygningssider må i øvrigt ikke anvendes materialer, som efter byrådets skøn virker skæmmende. Elledninger, herunder ledninger til vej- og stibelysning, må ikke fremfares som luftledninger, men skal udføres som jordkabler. Antennemaster og tagantennemaster må ikke etableres indenfor området. Der kan dog af byrådet, i særlige tilfælde, gives tilladelse til radioamatarer med licens, til opsætning af antenner, såfremt disse ikke er til gene for omgivelserne. 8 Ubebyggede 8.1 Det på kortbilag 2 viste areal midt i bebyggelsen skal anvendes arealer til fælles opholdsareal og legeplads. Der kan etableres beboerhaver på en del af arealet, efter byrådets godkendelse. 8.2 Beplantning samt udformning og befæstelse af fælles udearealer og terrænregulering må kun finde sted efter en af byrådet godkendt samlet plan.

9 Beplantning af væsentlig betydning for området må ikke fjernes eller ændres uden byrådets tilladelse. 9 Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse Bebyggelse af området skal ske under hensyntagen til det eksisterende terræn i det nordlige, østlige og vestlige skel. Dog kan der etableres en skråning syd for boligblokken mod Græsmarksvej max. 1,3 5 m over grundens øvrige terræn og i en udstrækning som vist på kortbilag 2. Der skal opføres en mur i skel i 1,80 m højde foran egetræet, og i 0,80 m højde ved p-plads som vist på kortbilag 3. I øst- og sydskel skal opføres en mur af tegl eller et plankeværk i max. 1,80 m højde, som vist på kortbilag 3. Hegn omkring beboerhaver skal etableres med en udformning og et udseende, der harmonerer med bebyggelsen. Belysning af stier og fælles udearealer skal være parkbelysning og må kun udføres efter byrådets nærmere anvisning. Større både og campingvogne må ikke placeres indenfor området. Ny bebyggelse i området må ikke tages i brug før de i 5 stk. 1 og 2 og i 8 stk. 1 og 2 nævnte anlæg og beplantning er etableret. 9.2 Samtlige boliger i området skal tilsluttes byfællesantenneanlægget. Ny bebyggelse må ikke tages i brug før denne tilslutning har fundet sted Ny bebyggelse må ikke tages i brug, før der er etableret et kollektivt varme forsyningsanlæg, baseret på opvarmning ved hjælp af F-gas. Anlægget skal være forberedt for tilslutning til naturgas. Bebyggelsen skal tilsluttes naturgasforsyningen, når forsyningsmulighed foreligger. Nærværende forslag til lokalplan 3-17, Græsmarksvej, er i byrådets møde den 25. januar 1983 vedtaget som forslag til lokalplan for området. Køge byråd, den 26. januar 1983 P. b. v. Jørgen Jørgensen (sign.) / Frede Jensen (sign.)

10 Nærværende forslag til lokalplan 3-17, Græsmarksvej, er i byrådets made den 28. juni 1983 godkendt som endelig lokalplan for området med de i udvalgets indstilling af 16. juni 1983 nævnte ændringer som følger. 1) Det almennyttige byggeri i de tre nye blokke øges fra 41 til 44 lejligheder, d. v. s. at der ikke kommer ungdomsboliger på 1. sal i den nye blok mod Københavnsvej. 2) Fællesfaciliteter som vaskeri og fællesrum indrettes i kælderen til blokken ud mod Græsmarksvej i stedet for den gl. villas stueetage. 3) Der indrettes 8 ungdomsboliger i den gl. villa. Kage byråd, P. b. v. Jørgen Jargensen (sign.) / Ole Andersen (sign.) Indført i dagbogen den Retten i Kage LYST

11

12

13

14

15

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse KØGE KOMMUNE 1983 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-20 RÆKKEHUSE VED FUNCHSVEJ REDEGØRELSE LOKALPLANFORSLAGETS FORHOLD TIL ØVRIG PLAN- LÆGNING FOR OMRÅDET. Områdets beliggenhed

Læs mere

LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge

LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 6-02.4 ANDELSBOLIGER PÅ GARTNERJORDEN I LELLINGE INDHOLDSFORTEGNELSE: side Lokalplanens formål og indhold 5 Lokalplanens

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR 8 12, RESEN VEST II DEL AF BYPLANVEDTÆGT NR.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR 8 12, RESEN VEST II DEL AF BYPLANVEDTÆGT NR. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR 8 DEL AF BYPLANVEDTÆGT NR. 12, RESEN VEST II 1. S K I V E KOMMUNE. RedegØrelse for lokalplanens indhold og forhold til den Øvrige planlægning for området. Lokalplanen omfatter

Læs mere

SLANGERUP KOMMUNE - Lokalplan nr. 31 for Enggården, Uvelse

SLANGERUP KOMMUNE - Lokalplan nr. 31 for Enggården, Uvelse SLANGERUP KOMMUNE - for Enggården, Uvelse Lokalplanen omfatter: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger. c) Lokalplanens tekst. d) Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 5-03 Torpgården, boliger

LOKALPLAN 5-03 Torpgården, boliger LOKALPLAN 5-03 Torpgården, boliger KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-03 TORPGARDEN REDEGØRELSE. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan og

Læs mere

--- I EJBY ØST FOR BJERGBAKKEVEJ. LOKALPLAN EL 14 FOR ET OM-E INDHOLDSFORTEGNELSE:

--- I EJBY ØST FOR BJERGBAKKEVEJ. LOKALPLAN EL 14 FOR ET OM-E INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLAN EL 14 FOR ET OME I EJBY ØST FOR BJERGBAKKEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplan EL 14 2 Kortbilag Side 1 INDLEDNING Lokalplan EL 14 er vedtaget endeligt

Læs mere

Lokalplan nr. 116. for et område ved Nordre Fasanvej og Ågade

Lokalplan nr. 116. for et område ved Nordre Fasanvej og Ågade Lokalplan nr. 116 for et område ved Nordre Fasanvej og Ågade Oktober 2001 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til erhvervsformål i form af butiks- og kontorvirksomhed. Der åbnes

Læs mere

Lokalplan nr. 028 Lønhøjvej - Engholmvej I, Tarm

Lokalplan nr. 028 Lønhøjvej - Engholmvej I, Tarm Lokalplan nr. 028 Lønhøjvej - Engholmvej I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk LOKALPLAN NR. 28, LØNHØJVEJ/ENGHOLMVEJ I Redegørelse for hvorledes lokalplanen

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 23. Boligformål, Nalmadebro

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 23. Boligformål, Nalmadebro Gråsten Kommune Lokalplan nr. 23 Boligformål, Nalmadebro Vedtaget: 13.12.1988 GRÅSTEN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23 for et område til boligformål ved Nalmadebro. LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD Lokalplanen er

Læs mere

LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej

LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 2-19 TAGBOLIGER VED NYLANDSVEJ INDHOLD side Redegørelsen... 3 Forhold til anden planlægning 5 Retsvirkninger... 8 Lokalplanen... 11 Lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 4-09.4 Andelsboliger, "Tolvhusene"

LOKALPLAN 4-09.4 Andelsboliger, Tolvhusene LOKALPLAN 4-09.4 Andelsboliger, "Tolvhusene" KØGE KOMMUNE 1989 INDHOLD Redegørelse side Lokalplanens baggrund... 2. formål... 2 - indhold... 2 - forhold til anden planlægning 4 Varmeplanlægning... 4 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 4-01 SAMSØVEJ REDEGØRELSE. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆG- NING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan Nærværende

Læs mere

Lokalplan 3.9. For et område i Havnsø ved Klintevej og Lundevej. Bjergsted Kommune 3011501L30900

Lokalplan 3.9. For et område i Havnsø ved Klintevej og Lundevej. Bjergsted Kommune 3011501L30900 Lokalplan 3.9 For et område i Havnsø ved Klintevej og Lundevej Bjergsted Kommune 3011501L30900 Bjergsted kommune Lokalplan n r. 3.9 for et område i Havnsø ved Klintevej og Lundevej Lokalplan nr. 3.9 for

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Boligområde i Stensved

Boligområde i Stensved Lokalplan nr. 43 S Boligområde i Stensved November 2008 Om kommune- og lokalplaner Kommuneplanen er den overordnede plan, som indeholder overordnede målsætninger for kommunens udvikling samt overordnede

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 27

HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 27 HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 27 HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR, 27 Boligområde øst for Lundingyej i Starup I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 14 NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 14 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14 OFF. OMRÅDE I BAARING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE J.nr. 27 4 nr. 14 Matr.nr.: 2 a, 20 c og 20 d alle af Baaring by, Asperup Anmelder: NØRRE AABY KOMMUNE Gade og hus nr.: Byvejen,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 18. Herlev kommune

LOKALPLAN NR. 18. Herlev kommune LOKALPLAN NR. 18 i Herlev kommune Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 18 vedrører et areal ved Sandbyvejs nuværende udmunding i Herlevgårdsvej og fastlægger, at området kun må anvendes til beskyttede boliger

Læs mere

Lokalplan 1.25. Tranegården

Lokalplan 1.25. Tranegården Lokalplan 1.25 Tranegården Ishøj Kommune 2003 Lokalplan l.25 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter et område på ca. 11.000 m 2 afgrænset af Vejledalen, Vejlebrostien, Strandparkstien og Ishøj Strandvej.

Læs mere

Lokalplan nr. 23. Erhvervsområde mellem Isenvadvej og Navervej, Ikast. Ikast Kommune

Lokalplan nr. 23. Erhvervsområde mellem Isenvadvej og Navervej, Ikast. Ikast Kommune Lokalplan nr. 23 Erhvervsområde mellem Isenvadvej og Navervej, Ikast Ikast Kommune Ikast ooo Forslag: Teknisk udvalg: 9.4.1984 Byrådet : lo.4.1984 Teknisk udvalg: 18.6.1984 Lokalplan nr. 23. Erhvervsområde

Læs mere

Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole

Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole Indhold Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens område og zonestatus

Læs mere

Lokalplan nr. 51 for et område til daginstitution i Dyrkobbel

Lokalplan nr. 51 for et område til daginstitution i Dyrkobbel Lokalplan nr. 51 for et område til daginstitution i Dyrkobbel Juni 1997 Gråsten Kommune REDEGØRELSE 2 FORORD 2 LOKALPLANENS FORMÅL 2 ZONE STATUS 2 KYSTNÆRHEDS ZONEN 2 FORHOLDET TIL KOMMUNEPLANEN OG ANDEN

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan nr. 27. for et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by.

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan nr. 27. for et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by. NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 27 for et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by. 1. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 27 For et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by. LOKALPLANENS FORMÅL

Læs mere

Matr.nr. 6-d m.f 1., Anmelder: Skt. Jørgens, Svendborg jorder. Svendborg kommunes tekniske forvaltning. Wc~ ~

Matr.nr. 6-d m.f 1., Anmelder: Skt. Jørgens, Svendborg jorder. Svendborg kommunes tekniske forvaltning. Wc~ ~ Ri~s~ Matr.nr. 6-d m.f 1., Anmelder: Skt. Jørgens, Svendborg jorder. Svendborg kommunes I ~ tekniske forvaltning Gåsestræde 5700 Svendborg 14 B i~q~j#/fl jj fll7q~j ~ ~t1! i llt.ui.ui ~ SVENDBORG KOMMUNE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. KORTBILAG Planbilag 1: Lokalplanens afgrænsning Planbilag 2: Retningsgivende bebyggelsesplan

INDHOLDSFORTEGNELSE. KORTBILAG Planbilag 1: Lokalplanens afgrænsning Planbilag 2: Retningsgivende bebyggelsesplan INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 INDLEDNING... 2 INDHOLDSOVERSIGT... 2 LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD... 2 Eksisterende forhold... 2 Fremtidige forhold... 2 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...

Læs mere

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING FEB 1980 I I N D H O L D S FO R T E G N ELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold

Læs mere

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej.

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej. ,c ~ Matr.nr. 6-gø og del af 6 a, Anmelder: Svendborg markjorder, samt Svendborg kommunes matr.nr. 39-a m.fl., Græshol- tekniske forvaltning mene, Svendborg jorder. Gåsestræde 14 B 5700 Svendborg SVENDBORG

Læs mere

KOMMUNE EJBY GELSTED LOKALPLAN NR. 21 1979

KOMMUNE EJBY GELSTED LOKALPLAN NR. 21 1979 EJBY KOMMUNE GELSTED LOKALPLAN NR. 21 1979 BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÂDE I GELSTED LOKALPLAN NR.21 J.nr. O1.02P16 nr. 21 EJBY KOMMUNE LOKALPLAN NR.21 FOR ET BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE IGELSTED

Læs mere

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg.

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. ASSENS KOMMUNE FREDENSVEJ GRØNNEVEJ VANDVÆRKSVEJ LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ Lokalplan nr. O.75 For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. 1 Lokalplan nr. 0.75 For et boligområde ved teglværksvej,

Læs mere

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN 1 LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN Nuværende forhold EN KORTFATTET BESKRIVELSE Omriidet er omfattet af partiel byplanvedtægt nr. 13, hvori arealet (ca. 13 150 m2) er udlagt til etagebebyggelse. En bebyggelse af

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Lokalplanens redegørelse. Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5. Tillæg nr. 10 til Vallø Kommuneplan 2009 7

Lokalplanens redegørelse. Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5. Tillæg nr. 10 til Vallø Kommuneplan 2009 7 Lokalplan nr. 2-13 for ÆBLEHAVEN, Andelsboliger i Strøby Egede Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5 Tillæg nr. 10 til Vallø

Læs mere

FREDERIKSSUND KOMMUNE. LOKALPLAN nr.69

FREDERIKSSUND KOMMUNE. LOKALPLAN nr.69 FREDERIKSSUND KOMMUNE LOKALPLAN nr.69 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Første del, REDEGØRELSE LOKALPLAN NR. 69 INDLEDNING FORHOLDET TIL ANDEN PLANUEGNING Frederikssund Kommuneplan 1989-2001 Lokalplan nr. 48 Vej-

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplan H 30 for Else-Mariehjemmet side 3 Baggrunden for lokalplanen side 3 Indholdet i lokalplanen side 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning side 4 LOKALPLAN

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT l. Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2. Lokalplanens område - 1 AFSNIT 3. Områdets

Læs mere

BY P LANV ED TÆG T NR G. 37

BY P LANV ED TÆG T NR G. 37 BY P LANV ED TÆG T NR G. 37 GLO S TRUP KOMMUNE OMRADE SYD FOR SKOVSLETTEN OG VEST FOR BYPARKVEJ GLOSTRUP KOMMUNE - PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. G 37 FOR ET OMRÅDE SYD FOR SKOVSLETTEN OG VEST FOR BYPARKVEJ.

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 265 for et erhvervsområde ved Milnersvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

Lokalplan nr. 18. Boligområdet Brydetoften i Strø

Lokalplan nr. 18. Boligområdet Brydetoften i Strø Lokalplan nr. 18 Boligområdet Brydetoften i Strø 29.11.1989 SKÆVINGE KOMMUNE 11 Strøgåc - Hyllegard LOKALPLAN NR. 18 STRØ JUNI 1989 /, 7 / s~ SKÆVINGE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 18 HILLERØD KUN GYLDIGT MED

Læs mere

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY J. I / ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 Lokalplan for et område til boligformål ved Vestergade i Hou by. Lokalplanen er udarbejdet

Læs mere

Lokalplan nr. 98. for et område ved Vodroffsvej 44-48

Lokalplan nr. 98. for et område ved Vodroffsvej 44-48 Lokalplan nr. 98 for et område ved Vodroffsvej 44-48 Juni 1998 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til offentlige formål i form af daginstitutioner og andre offentlige funktioner,

Læs mere

LOKALPLAN 08-024 BOLIGOMRÅDE, VANGGÅRDEN, NØRRE TRANDERS FEGGESUNDVEJ, AGGERSUNDVEJ, SEBBERSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.

LOKALPLAN 08-024 BOLIGOMRÅDE, VANGGÅRDEN, NØRRE TRANDERS FEGGESUNDVEJ, AGGERSUNDVEJ, SEBBERSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. LOKALPLAN 08-024 BOLIGOMRÅDE, VANGGÅRDEN, NØRRE TRANDERS FEGGESUNDVEJ, AGGERSUNDVEJ, SEBBERSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------- - ------------- -- - - REDEGØRELSE

Læs mere

LOKALPLAN Sivvej, boliger

LOKALPLAN Sivvej, boliger LOKALPLAN 4-08.8 Sivvej, boliger KØGE KOMMUNE 1986 LOKALPLAN 4-08.8 BOLIGER VED SIVVEJ TILLÆG TIL RAMMELOKALPLAN 4-08 Indholdsfortegnelse: Lokalplanens baggrund...s. 3 Lokalplanens formål... 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 LOKALPLAN 05-005 RIEKKEHUSE - FILLIPPAVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGøRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan nr. 134 for

Læs mere

LOKALPLAN nr. ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR

LOKALPLAN nr. ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR LOKALPLAN nr. FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR SYGEHUSVEJEN, ÆRØSKØBING ÆRØSKØBING KOMMUNE Indledning: Ærøskøbing kommune Lokalplan nr. 9-13 A for et boligområde syd for Sygehusvejen, Ærøskøbing (matr. nr. 69

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004 Indhold Lokalplan nr. 1. 4-3 for et boligområde ved Bredekildevej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59. Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, og Dalbrinken i Skjern by.

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59. Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, og Dalbrinken i Skjern by. SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59 Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, Ringvejen og Dalbrinken i Skjern by. Udarbejdet i maj 1988 af Skjern kommune, teknisk forvaltning. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 44-362. For området ved Næsby-Hallen

LOKALPLAN NR. 44-362. For området ved Næsby-Hallen LOKALPLAN NR 44-362 For området ved Næsby-Hallen INDHOLDSFORTEGNELSE side Lokalplanens baggrund 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens retsvirkninger 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

STEMPELMÆRKE. Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. matr.nr. 26a og 26ab Nørby, Ringkjøbing Jorder

STEMPELMÆRKE. Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. matr.nr. 26a og 26ab Nørby, Ringkjøbing Jorder matr.nr. 26a og 26ab Nørby, Ringkjøbing Jorder Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

for et område omkring kirken i Vindinge,

for et område omkring kirken i Vindinge, 1-2.. )..Q Lokalplan nr, 249 for et område omkring kirken i Vindinge, Redegørelse, Indledning: Vindinge 1782. Vindinge landsby bestod oprindelig af både tre- og firlængede gårde og enkelte småhuse, der

Læs mere

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen LOKALPLAN 285 BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen ALLERØD KOMMUNE FORVALTNINGEN 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD...2 Hvad er en lokalplan?...2 Hvorfor udarbejdes

Læs mere

Lokalplan nr. 26. Boligområde ved Arresøgaard

Lokalplan nr. 26. Boligområde ved Arresøgaard Lokalplan nr. 26 Boligområde ved Arresøgaard 27.09.1995 STEMPELMÆRKE YKUN GtøUMGT MÉttAFSTEMRUNG Af DOMM RKOWTOHETS KASSEKONTROLAPPARAT ' LOKALPLAN NR. 26 for en del af matr.nr. 48a og del ad matr.nr.

Læs mere

Lokalplan nr. 102 Hadsundvej.

Lokalplan nr. 102 Hadsundvej. 1 Lokalplan nr. 102 Hadsundvej. Udlagt til etagehus-bebyggelse. Fotreslås bebygget en boligblok. med LOKALPLAN NR. 102 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Området er i kommunens planer udlagt ti1 boligformål (intensiv

Læs mere

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 124. Torvet 3,8500 Grenaa. Vester Hesseldal FOR ET OMRÅDE TIL ÅSTRUP STADION. Tlf. 86 32 15 88

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 124. Torvet 3,8500 Grenaa. Vester Hesseldal FOR ET OMRÅDE TIL ÅSTRUP STADION. Tlf. 86 32 15 88 Anmelder: Grenaa Kommune Teknisk Forvaltning Torvet 3,8500 Grenaa Tlf. 86 32 15 88 Vester Hesseldal es GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 124 FOR ET OMRÅDE TIL ÅSTRUP STADION. GRENAA KOMMUNE LOKALPLANNR. 124

Læs mere

LOKALPLAN 6. For et område syd for bebyggelsen "Eremitageparken" i Lundtofte bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 6. For et område syd for bebyggelsen Eremitageparken i Lundtofte bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 6 For et område syd for bebyggelsen "Eremitageparken" i Lundtofte bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE indledning 1 lokalplanens indhold 3 lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

Lokalplan nr. 1.4.2-1

Lokalplan nr. 1.4.2-1 Lokalplan nr. 1.4.2-1 Boligområde, Grundtvigsvej, Ikast Ikast Kommune LOKALPLAN NR. 1.4.2/1.1.1-01 IKAST BY BOLIGOMRÅDE VED GRUNDTVIGSVEJ SAMT ET OMRÅDE TIL CENTER- OG BOLIG- FORMÅL IKAST KOMMUNE OKTOBER

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ 1 LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Tidligere Klædefabrik Lokalplanområdet omfatter ejendommen Hermann Stillingsvej 1, der har tilhørt Forsvarets Bygningstjeneste.

Læs mere

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-05 OMSORGSCENTER MØLLEBO REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets be liggenhed Dispositionsplanen

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 15-002 PARCELHUSOMRÅDE, UGGERHALNE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING DEC 1980 Lokalplanens baggrund og område Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af aktuelle planer om at udstykke

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/56. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1983

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/56. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1983 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/56 Boligområde ved Hærvejen i Bov 1983 Gammeltoft TIL TJENSTLIG BRUG VED BOV SÆRTRYK MED GEODÆTISK INSTITUTS TILLADELSE A. 4O0/76 BOV KOMMUNE lokalplan nr. 2/56 B O V K O MM U^N

Læs mere

LOKALPLAN NR.14-245 For området Nyborgvej- vestlige skel af mat r. nr. 13bø, 13cb, 13ce, -13cc, og 13cd,- jernbanen Odense-Nyborg

LOKALPLAN NR.14-245 For området Nyborgvej- vestlige skel af mat r. nr. 13bø, 13cb, 13ce, -13cc, og 13cd,- jernbanen Odense-Nyborg LOKALPLAN NR14-245 For området Nyborgvej- vestlige skel af mat r nr 13bø, 13cb, 13ce, -13cc, og 13cd,- jernbanen Odense-Nyborg Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte

Læs mere

LOKALPLAN 56. For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 56. For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 56 For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

NAKSKOV KOMMUNE VED TARSVEJ ERHVERVS- OG BOLIGOMRADE LOKALPLAN NR. E 1 5 4 JAN. 86. Lokal planlægning

NAKSKOV KOMMUNE VED TARSVEJ ERHVERVS- OG BOLIGOMRADE LOKALPLAN NR. E 1 5 4 JAN. 86. Lokal planlægning NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. E 1 5 4 ERHVERVS- OG BOLIGOMRADE VED TARSVEJ JAN. 86 Nakskov kommune Lokalplan nr. E15-I. Erhvervs- og boligområde ved Tårsvej. Hæftet omfatter følqende:

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej

Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej 1 111111 I I I I I EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets Ny lokalplan beliggenhed Lokalplanen omfatter et område på ca. 10.750 m*, beliggende i den sydlige del af Neder Hornbzek,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 059 for et kolonihaveområde ved Ved Hanevad (vedtaget august 1990) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN

LOKALPLAN NR. 059 for et kolonihaveområde ved Ved Hanevad (vedtaget august 1990) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN LOKALPLAN NR. 059 for et kolonihaveområde ved Ved Hanevad (vedtaget august 1990) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Ballerup kommunalbestyrelse nedlagde den 8. maj 1989 forbud mod et forslag til udstykning

Læs mere

LOKALPLAN NR. 227. For ældrecenter og ældreboliger i Grønnegade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 227. For ældrecenter og ældreboliger i Grønnegade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 227 For ældrecenter og ældreboliger i Grønnegade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

3 es f 3ct*, 3cu, Scv 1 ; 3 ex f Ved Fjorden 6, Degneboligen, Ølstrup. 6950 Ringkøbing. Beliggenhed: Mosevænget, Ølstrup.

3 es f 3ct*, 3cu, Scv 1 ; 3 ex f Ved Fjorden 6, Degneboligen, Ølstrup. 6950 Ringkøbing. Beliggenhed: Mosevænget, Ølstrup. Matr.nr.e: Del^f matr.nr. 3^ æ, Anmelder: 3cn, 3co, 3c ^3cC[, 3cr, Ringkøbing byråd 3 es f 3ct*, 3cu, Scv 1 ; 3 ex f Ved Fjorden 6, Degneboligen, Ølstrup. 6950 Ringkøbing Beliggenhed: Mosevænget, Ølstrup.

Læs mere

Lokalplan nr. 143 Parkvaenget

Lokalplan nr. 143 Parkvaenget 1 Lokalplan nr. 143 Parkvaenget EN KORTFATTET BESKRIVELSE Nuvaerende forhold Området omfattes delvist af en azldre byplan for Hornb%k, hvori området er udlagt ti1 villabebyggelse. 10 15-rammerne for Randers

Læs mere

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter Lokalplan 1.01 Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune ISHØJ KOMMUNE LOKALPLAN l.01 Lokalplanens' indhold, Lokalplanen, der omfatter arealet "begrænset af Tranegildestien, Vejlebrovej, Gildbrovej og

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget HØJER KOMMUNE Lokalplan 02.12.01 Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget Vedtaget: 08.10.1985 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail:

Læs mere

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY.

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. Odder Kommune Lokalplan nr. 1067 Lokalplan for et område til boligbebyggelse ved Vennelundsvej

Læs mere

LOKALPLAN NR. 256 A FOR ET BOLIGOM- RÅDE VED GL. AMTSVEJ. INDLEDNING

LOKALPLAN NR. 256 A FOR ET BOLIGOM- RÅDE VED GL. AMTSVEJ. INDLEDNING INDLEDNING Gl. Amtsvej er et ældre, blandet område, som med sine mange forskelligartede huse, fremstår som en karakterfyldt villavej. Indenfor området ligger to ubebyggede grunde, matr. nre. 1 dg og 1dh,

Læs mere

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN JUNI 1983 INDLEDNING Dette hæfte indeholder lokalpian for et område ved Bryggervangen, Bredballe. Hensigten med at udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN 3-27 Lovparken og ny bebyggelse nord for Sct. Gertrudsstræde

LOKALPLAN 3-27 Lovparken og ny bebyggelse nord for Sct. Gertrudsstræde LOKALPLAN 3-27 Lovparken og ny bebyggelse nord for Sct. Gertrudsstræde KØGE KOMMUNE 1990 LOKALPLAN 3-27 BOLIGER LANGS SKT. GERTRUDSSTRÆDE OG LOVPARKEN INDHOLDSFORTEGNELSE: Redegørelse side Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 2.14. Et område mellem Hveen Boulevard og Gadehavegårdsvej, syd for Tåstrupgårdsvej. Høje-Taastrup Kommune.

Lokalplan nr. 2.14. Et område mellem Hveen Boulevard og Gadehavegårdsvej, syd for Tåstrupgårdsvej. Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.14 Et område mellem Hveen Boulevard og Gadehavegårdsvej, syd for Tåstrupgårdsvej Høje Taastrup By Centerformål, butikker og liberale erhverv 30.01.1980 Kongsbak Informatik

Læs mere

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NRe.1.3 FOR :ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE flidholdet AF LOKALPLANFORSLLGET Lokaiplanen omfatter et Ørbæk by.. område beliggende ved Åvænget i Lokalplanen fastlægger, at der på arealet skal opføres 9

Læs mere

Skabe. Jægerspris kommune LOKALPLAN NR. 43. for Landerslev by

Skabe. Jægerspris kommune LOKALPLAN NR. 43. for Landerslev by Skabe Jægerspris kommune LOKALPLAN NR. 43 for Landerslev by Jægerspris kommune m LOKALPLAN NR. 43 for Landerslev by Hæftet indeholder: Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold... 2 Redegørelse

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til Lokalplanerne nr. 6.2-2 og nr.55a for Novo Nordisk A/S. Indledning. Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning

Indhold. Tillæg nr. 1 til Lokalplanerne nr. 6.2-2 og nr.55a for Novo Nordisk A/S. Indledning. Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Indhold Tillæg nr. 1 til Lokalplanerne nr. 6.2-2 og nr.55a for Novo Nordisk A/S Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN 3-16 Søndre Strand

LOKALPLAN 3-16 Søndre Strand LOKALPLAN 3-16 Søndre Strand KØGE KOMMUNE 1984 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-16 SØNDRE STRAND LOKALPLANOMRÅDET. Søndre strand er et værdifuldt rekreativt område for hele Køge by, og som strand er den besøgt

Læs mere

Lokalplan nr. 1.27. Et område ved Rugkærgårdsvej vest for Valbyvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Liberalt erhverv samt beboelse 23.11.

Lokalplan nr. 1.27. Et område ved Rugkærgårdsvej vest for Valbyvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Liberalt erhverv samt beboelse 23.11. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.27 Et område ved Rugkærgårdsvej vest for Valbyvej Taastrup Liberalt erhverv samt beboelse 23.11.1977 Kongsbak Informatik 1081/1 Lokalplan 1.27. Området er beliggende

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 5

Partiel byplanvedtægt nr. 5 Partiel byplanvedtægt nr. 5 for en del af Gram by Gram kommune Udarbejdet af Sv. A. Jensen, H. H. Skaarup & J. M. Jespersen, arkitekter M.A.A.. Landemærket 9, 1119 Kbh. K. Tlf. (01) 1571 31. PBJ/td - den

Læs mere

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 170 For et område ved Gadeledsvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981 , :::...:.:.,.

LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981 , :::...:.:.,. LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981, :::.....:.:.,. INDHOLDSFORTEGNELSE -- ------ ----- --------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område

Læs mere

LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989

LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989 LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989 I REDEGØRE LSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Området Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af Hasseris Boligselskabs aktuelle planer om at opføre ca. 20 boliger

Læs mere

Boligområde på Søndermarksvej. Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124

Boligområde på Søndermarksvej. Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124 Boligområde på Søndermarksvej Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124 Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan?...4 REDEGØRELSE Baggrund...5 Beskrivelse af området...5 Beskrivelse

Læs mere

Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing.

Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing. Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing. Ærøskøbing kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side 3 Kommuneplantillæg side 5 Lokalplan side 8 Kortbilag side 12 2 Redegørelse for

Læs mere

STØVRING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 39

STØVRING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 39 STØVRING b KOMMUNE LOKALPLAN NR. 39 StØvring kommune RedegØrelse til lokalplan nr. 39 Lokalplanens sammenhænq med anden planlæqninq. Lokalplanens område har en størrelse på ca. 680 ha. Det er beliggende

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Planbilag 1: Afgrænsning af området Planbilag 2: Arealanvendelsesplan Planbilag 3: Bygningernes anvendelse

INDHOLDSFORTEGNELSE. Planbilag 1: Afgrænsning af området Planbilag 2: Arealanvendelsesplan Planbilag 3: Bygningernes anvendelse INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanområdet side 3 Lokalplanens sagsforløb side 3 Lokalplanens indhold side 3 Forhold til anden planlægning side 4 LOKALPLAN L10 1 Lokalplanens område side 5 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 320. for et område i Skovshoved By

Lokalplan 320. for et område i Skovshoved By Lokalplan 320 for et område i Skovshoved By ! INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 320 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

LOKALPLAN 11.33 for 10 nye rækkehuse ved Porsvej

LOKALPLAN 11.33 for 10 nye rækkehuse ved Porsvej LOKALPLAN 11.33 for 10 nye rækkehuse ved Porsvej Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. GREVE KOMMUNE

Læs mere