Den komplette Advokatløsning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den komplette Advokatløsning"

Transkript

1 Den komplette Advokatløsning SOFTWARE TIL BETINGELSESLØS DRIFT, PLEJE OG ADMINISTRATION AF ADVOKATVIRKSOMHED. DESIGNET OG TILPASSET TIL DIT BEHOV.

2 ET VÆRKTØJ TIL EFFEKTIV SAGSBEHANDLING Unik Advosys er en komplet Advokatløsning, med fokus på sagsbehandling og dokumenthåndtering. Unik Advosys er en standard brancheløsning udviklet til Advokatvirksomheder. Siden lanceringen i 1995 er Unik Advosys løbende blevet udviklet og optimeret, så løsningen bedst muligt understøtter advokatkontorets arbejdsprocesser, både sekretærens opgaver og i høj grad også advokatens opgaver. Med Unik Advosys får I markedets stærkeste brancheløsning, fra en leverandør med et kundeunderlag og en økonomi, der sikrer et stærkt fundament for den fortsatte udvikling af løsningerne og serviceydelserne. Bag Unik Advosys står et dedikeret team af medarbejdere, med erfaring fra advokatbranchen, der yder en hurtig og kompetent support, så jeres medarbejdere hurtigt kommer videre med deres arbejdsopgaver. Vores mange års markedserfaring og tætte samarbejde med de daglige brugere indebærer, at vi har udviklet og fortsat kan udvikle løsninger, der understøtter og effektiviserer jeres forretning, så I hurtigt tjener jeres investering hjem igen.

3 ET VÆRKTØJ TIL EFFEKTIV SAGSBEHANDLING OVERBLIK Unik Advosys samler alle sagens oplysninger i nogle få overskuelige skærmbilleder, f.eks. oplysninger om involverede personer og virksomheder, samt sagens dokumenter og s. Oplysningerne er logisk opdelt i faneblade, og dermed skal du ikke bruge unødig tid på at lede efter en bestemt oplysning om sagen. DET ER HURTIGT OG ENKELT AT FINDE SAGER OG DOKUMENTER De sager du p.t. arbejder med, kan du finde i foretrukne eller senest anvendte. Hvis du skal finde en anden sag, hjælper et brugervenligt søgesystem dig med hurtigt at finde sagen, også selv om du kun kan huske nogle få oplysninger om sagen. INFORMATIONSSØGNING OG VIDENDELING Med Unik Advosys får brugerne let ved at trække på egne og andres erfaringer, f.eks. særlige kontrakter, formuleringer eller skrivelser med henvisninger til bestemte love og paragraffer. Oplysningerne findes ved hjælp af søgemodulet, der søger både i Word dokumenter, Outlook og indscannede PDF filer. Du kan hente retskilder hos Thomson online og gemme dem på sagen i Unik Advosys. PARADIGMAER/WORDSKABELONER Paradigmaer/Wordskabeloner vedligeholdes i paradigmamodulet. Paradigmamodulet kan integreres til SharePoint og MSøg. Paradigmamodulet sikrer et ensartet layout for alle breve og dokumenter for alle brugere. Sagsoverblik i Unik Advosys

4 NEM DOKUMENT- OG SAGSHÅNDTERING DOKUMENTHÅNDTERING MED AUTOMATISK JOURNALISERING Breve og dokumenter oprettes med udgangspunkt i sagen, ved hjælp af Word skabeloner fra paradigmamodulet. Relevante oplysninger fra sagen overføres automatisk til dokumentet, det sparer tid og sikrer et ensartet layout for alle brugere. Dokumenterne gemmes og journaliseres automatisk i den elektroniske sagsmappe, hvor du hurtigt kan genfinde sagens dokumenter. Fortrolige eller hemmelige dokumenter kan skjules for andre brugere end sagsbehandlerne. Sagsmappen kan opsættes med indholdsrude og/ eller autoindhold efter den enkelte brugers ønsker og behov. Du kan også bede Unik Advosys om selv at finde den eller de relevante sager, e- mailen skal gemmes på, uden at du behøver at huske sagsnummeret. Funktionerne til journalisering af e mails betjenes direkte i Outlook. NEM INDSCANNING AF DOKUMENTER Når du modtager dokumenter på papir, kan du nemt indscanne dem og journalisere dem på sagen, blot ved at indtaste sagsnummeret direkte på scanneren. ER DET DEN RIGTIGE ADRESSE? Alle oplysninger om virksomheder og personer bliver registreret i et centralt kartotek, og oplysningerne tilknyttes de relevante sager. Når du skal skrive breve eller s, overfører Unik Advosys selv adressen, og du behøver ikke at bruge tid på at finde den rigtige adresse. Når du retter i det centrale Navnekartotek, opdateres oplysningerne automatisk på sagerne. Navne- og adresseoplysninger kan tilmeldes Data- og kreditvagten, så er du er sikker på altid at have den rigtige adresse. Elektronisk sagsmappe i Unik Advosys INTELLIGENT JOURNALISERING s sendes hurtigt og enkelt direkte fra sagen, og de journaliseres automatisk i Unik Advosys. Indkomne mails kan du gemme på sagerne via Drag and Drop, hvor du trækker mailen fra indbakken til sagen i Unik Advosys Panelet, som er integreret i Outlook. HVIDVASK Kopi af kørekort eller pas kan indscannes direkte til sagen eller adressekortet, og du kan via sagsudskrifter dokumentere, at du opfylder reglerne om hvidvask.

5 TIDSREGISTRERING OG FAKTURERING Tidsforbruget registreres hurtigt og let, automatisk eller manuelt i et logisk opbygget skærmbillede. Når du udarbejder fakturaer, bliver du ledt igennem funktioner, der sikrer et korrekt fakturaforslag, der tager udgangspunkt i tidsregistreringen og eventuelle udlæg på sagen, men du vælger naturligvis selv salærets størrelse. Når tidsposterne er faktureret, bliver de automatisk markeret som faktureret, og Unik Advosys registrerer over- eller underdækning på sagen. På den måde får partnerne et bedre overblik over, hvilke sager og sagstyper, der giver den bedste indtjening. Fakturaen kan automatisk påføres FI-ident, og der er funktioner til håndtering af fakturering til det offentlige. Unik Advosys hjælper dig med at huske tidsfrister Med Unik Advosys bliver det let at styre tidsfrister, og du risikerer ikke at glemme at udføre nødvendige ekspeditioner på sagen. Sager kan fremnoteres til en bestemt person, og det er muligt at udskrive fremnoteringslister pr. person eller for en bestemt periode. Hvis du er vant til at arbejde med fremnoteringer i Outlook opgaveliste, kan Unik Advosys automatisk overføre fremnoteringen til opgavelisten. Når du opretter fremnoteringen i Unik Advosys, får du samtidig gemt sagens historik.

6 FLERE MUGLIGHEDER END DU TROR Unik Advosys på farten Som bruger af Unik Advosys får du via iphone og ipad adgang til Unik Advosys app. Denne App giver umiddelbart adgang til de sager der senest har været behandlet. Herudover er det muligt at søge efter sager, klienter og parter i Unik Advosys. Med iphone kan du hurtigt ringe op til en part på sagen, sende en eller SMS, alt sammen direkte fra Advosys App en og samtidig få klaret tidsregistreringen. Derudover er der en række funktioner, bl.a. fotofunktion der automatisk gemmer billeder på sagen, personlig Time-/sagsoversigt samt fremnoteringer, funktion til godkendelse af dokumenter m.v. Unik Webadgang Med Unik Webadgang kan du give dine kunder adgang til at følge sagsbehandlingen via internettet. Eksempelvis kan kontoret spare tid ved at give inkassoklienter adgang til selv at søge oplysninger om sagernes status via internettet. Unik Webadgang er også relevant for selskabssager, handler, mærkevarer og erstatningssager. Markedsføring Med Unik Advosys CRM modul er det hurtigt og enkelt at udvælge modtagere til nyhedsbreve, cirkulæreskrivelser og julekort. Informationer kan du udsende som almindeligt brev eller som direkte fra Unik Advosys. I CRM modulet kan du importere nye kundeemner, f.eks. fra WebDirect og emnerne kan registreres på branchekoder. Slip for teknisk besvær Unik System Design har stor erfaring og specialkompetencer i at levere serverløsninger til vores kunder og vi kan også hjælpe med den daglige vedligeholdelse. Eller vælg en Hosting løsning, så slipper du for besværet med at vedligeholde servere og tage backup.

7 ØKONOMISTYRING Unik Advosys standard økonomisystem Unik Advosys økonomisystem er udviklet til at klare opgaverne i både små og store advokatvirksomheder. Den daglige bogføring klares let i det integrerede økonomisystem. En række posteringstyper som f.eks. fakturaer, indbetalinger og udbetalinger overføres automatisk til kassekladden, og når der skal udbetales penge til klienter, kan bogføringsposteringerne overføres elektronisk til banken. Med disse funktioner sparer bogholderen tid og minimerer risikoen for fejlindtastninger. Hvis klienterne ikke betaler, kan der udsendes rykkere i automatiske forløb. Det sparer tid og minimerer risikoen for, at tilgodehavender går tabt. Integration til Microsoft Dynamics NAV Ønsker du at anvende Microsoft Dynamics NAV som økonomisystem, måske fordi du i forvejen er vant til at arbejde med NAV, kan du vælge integrationsløsningen. Ledelsesinformation Med Unik Advosys opfylder du let partnernes ønsker til information. Der er indbygget en lang række funktioner til ledelsesrapportering, herunder opgørelse af igangværende arbejde, produktivitet, over- og underdækning, udestående fordringer og meget mere. Ledelsesinformationen leveres dels som faste udskrifter, udskrifter via brugertilpassede rapporter, som Excel regneark eller Business intelligence analyser direkte på skærmen. NAV integrationen er udviklet med mindst mulig udvikling i NAV, så Microsoft Dynamics NAV er så tæt på standard som muligt. Det betyder, at du har mulighed for at integrere tredjepartsprodukter som Continia Payment Management, CRM løsninger og HR løsninger.

8 UNIK ADVOSYS FUNKTIONER OG MODULER INTEGRATION TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV Du skal kun betale for de funktioner, du har brug for. Du kan købe eller leje Unik Advosys med det antal brugere, de funktioner og de moduler, du har behov for. Hvis behovet ændrer sig, er det let at tilføje ekstra brugere eller mere funktionalitet. I Unik Advosys findes bl.a. funktioner og moduler: SAGSBEHANDLING Sagsstyring Dokument- og håndtering Fritekst søgning (sager/dokumenter) MFP Scanningsmodul Tidsregistrering og Fakturering Unik Web adgang for klienter CRM modul Adgangsbegrænsning ØKONOMISYSTEM Budget modul Business Intelligence Debitorstyring Kreditormodul Lønintegration (Dataløn/Lessorløn) Bankintegration Ferie/Flex modul MODULER Inkassomodul + Autoinkasso Handelsberigtigelse Dødsbomodul Konkursmodul Gældssaneringsmodul Selskabsmodul Biblioteksmodul Betalingsservicemodul INTEGRATIONER Microsoft Dynamic NAV RKI DebitorRegistret MSøg Thomson (retskilder) Den digitale Tinglysning

Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD)

Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD) Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD) Hvor finder jeg ServiceDesk?...2 Fanebladet Start Startside...3 Hvordan opretter jeg en ny opgave?...4 Hvordan laver jeg et skærmdump og får lagt det ind i min

Læs mere

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 regnskabsprogrammet til den lille virksomhed Microsoft Dynamics C5 er et regnskabsprogram, der er specielt udviklet til mindre virksomheder. Alt er sat enkelt

Læs mere

Ældresagen datastue Aktivitetsteltscentret Bavnehøj Nørre Snede Tema: Internettet på ipad. Tema. Internettet. på ipad Opdateret 29.

Ældresagen datastue Aktivitetsteltscentret Bavnehøj Nørre Snede Tema: Internettet på ipad. Tema. Internettet. på ipad Opdateret 29. n Tema Internettet på ipad Opdateret 29. marts 2016 Sofus Opdateret d. 29. marts 2016 Side 1 Indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Søg og book en vogn Trin 1 - Detaljer Trin 2 - Vælg Vogn Trin 3 - Parter Book din vognmand Trin 1 - Indtast selv booking Batchupload Send din opgaveliste

Læs mere

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Præsentation af Unik Bolig 4 version 4.2.0 Den 3. og 5. november præsenterede vi den nye version af Unik Bolig 4 for 275 deltagere fra 140 kunder. Præsentationen foregik på Centerbakken i Vejle og i DR

Læs mere

EG www.eg.dk. EG Visual giver dig tid til det vigtigste

EG www.eg.dk. EG Visual giver dig tid til det vigtigste EG www.eg.dk EG Visual giver dig tid til det vigtigste EG Visual Regnskab Håndværkernes foretrukne regnskabsprogram 5 EG Visual Sagsstyring Slut med dårlig sagsøkonomi 6 Mobil Time-og Materialestyring

Læs mere

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro.

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. InfoPro 2i Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. Mission MaCom's mission er at sikre og skabe struktur i vores kunders

Læs mere

Drop papiret og spar tid på arkivering

Drop papiret og spar tid på arkivering Drop papiret og spar tid på arkivering Januar 2012 Mange institutioner bruger tid på at arkivere regnskabsmateriale fysisk samtidig med, at materialet findes elektronisk. Men det er unødvendigt arbejde,

Læs mere

optimér rutiner - spar omkostninger Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV

optimér rutiner - spar omkostninger Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV optimér rutiner - spar omkostninger ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

KL S EFFEKTMÅLINGS- REDSKAB TIL KONTROLOMRÅDET

KL S EFFEKTMÅLINGS- REDSKAB TIL KONTROLOMRÅDET KL FEBRUAR 2016 TEKNISK VEJLEDNING KL S EFFEKTMÅLINGS- REDSKAB TIL KONTROLOMRÅDET OFFICE VERSION 2007 2 VEJLEDNING I ANVENDELSE AF VÆRKTØJ TIL EFFEKTMÅLING INDHOLD INDHOLD INDLEDNING A. TEKNISKE KRAV SIDE

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-dialog Version : v1.01

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-dialog Version : v1.01 Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-dialog Version : v1.01 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Konceptet... 4 Oprettelse af konto... 5 Via sms1919.dk... 5 E-mailinterface... 5 Redigering

Læs mere

Unik Advosys 4 Produktbeskrivelse Juli 2014

Unik Advosys 4 Produktbeskrivelse Juli 2014 Unik Advosys 4 Produktbeskrivelse Juli 2014 Indholdsfortegnelse Unik System Design... 3 Unik Advosys... 4 Kvalitetssikring i sagsbehandlingen... 4 Standardsystem hvorfor det?... 4 Integrationsmuligheder

Læs mere

Manual til de lokale webredaktører

Manual til de lokale webredaktører Skolelederne.org marts 2007 Manual til de lokale webredaktører Nedenstående er en kort udgave af manualen til hjemmeside systemet Webupdate 5 med enkelte personlige erfaringskommentarer.. Mvh Søren Thomsen.

Læs mere

Indlæsning fra BS Plus. - modulbeskrivelse

Indlæsning fra BS Plus. - modulbeskrivelse Indlæsning fra BS Plus - modulbeskrivelse Indledning Modulet Indlæsning fra BS Plus drejer sig om at håndtere virksomhedens tilbagevendende betalinger f.eks. forsikringer, abonnementer, rengøring eller

Læs mere

KL S EFFEKTMÅLINGS- REDSKAB TIL KONTROLOMRÅDET

KL S EFFEKTMÅLINGS- REDSKAB TIL KONTROLOMRÅDET KL FEBRUAR 2016 TEKNISK VEJLEDNING KL S EFFEKTMÅLINGS- REDSKAB TIL KONTROLOMRÅDET OFFICE VERSION 2010 OG 2013 2 VEJLEDNING I ANVENDELSE AF VÆRKTØJ TIL EFFEKTMÅLING INDHOLD INDHOLD INDLEDNING A. TEKNISKE

Læs mere

Se nedenstående vejledninger til elektroniske bilag i RejsUd, Navision og IndFak.

Se nedenstående vejledninger til elektroniske bilag i RejsUd, Navision og IndFak. Håndsrækning Task Forcen Februar 2011 Drop papiret og spar tid på arkivering Mange institutioner bruger tid på at arkivere regnskabsmateriale fysisk, samtidig med, at materialet findes elektronisk. Men

Læs mere

Bookingsystem. Bookingløsning og administrationshåndtering

Bookingsystem. Bookingløsning og administrationshåndtering Bookingsystem Bookingløsning og administrationshåndtering Arbejd mere effektivt og få det fulde overblik over dine bookinger i real time Abakions bookingsystem er lavet til, og i samarbejde med virksomheder,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. august 2006 Side 2

Indholdsfortegnelse. august 2006 Side 2 Produktbeskrivelse Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Unik System Design...3 Unik Advosys...4 Standardsystem hvorfor det?...4 Integrationsmuligheder giver uafhængighed...5 Unik Advosys, Time/Sag

Læs mere

Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse:

Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse: Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse: Side 2: Nyheder valg til personligt nyhedsbrev, Mine Nyheder og visning på enkeltsider Side 3: Funktionen

Læs mere

CD-DIRECT Eksport til MS-Office

CD-DIRECT Eksport til MS-Office CD-DIRECT Eksport til MS-Office Indhold 1. Kom godt i gang med eksportfunktionen... 3 2. Eksport fra CD-DIRECT... 4 2.1 Angivelse af filformat...4 2.2 Valg af datafelter... 5 2.3 Angivelse af filnavn samt

Læs mere

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER. Your challenge. Our passion.

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER. Your challenge. Our passion. OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV

Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV optimér rutiner - spar omkostninger ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics NAV 2015

Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics NAV 2015 Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics NAV 2015 Indledning Med Navne & Numre Erhverv Webservice til Microsoft Dynamics NAV kan du oprette og vedligeholde data

Læs mere

Loginvejledning, tips og hjælp

Loginvejledning, tips og hjælp Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse gennemføres digitalt i ansøgningssystemet STADS-DANS.

Læs mere

Guide: Sådan søger du om folkepension

Guide: Sådan søger du om folkepension Guide: Sådan søger du om folkepension Log ind med NemID Log ind med NemID. Du skal taste dit bruger-id og din adgangskode. Klik på Næste. Log ind med NemID Find dit nøglekort, og skriv nummeret, der står

Læs mere

Årsafslutning i SummaSummarum 4

Årsafslutning i SummaSummarum 4 Årsafslutning i SummaSummarum 4 Som noget helt nyt kan du i SummaSummarum 4 oprette et nyt regnskabsår uden, at det gamle (eksisterende) først skal afsluttes. Dette betyder, at det nu er muligt at bogføre

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk Google Docs Præsentationer Indholdsfortegnelse Værktøjer... Side 3 Menuer... Side 8 Opgave... Side 13 Få adgang til filerne fra din computer... Side 21 Vejledende løsning... Side 22 GoogleDocs Præsentationer

Læs mere

FAQ Værd at vide om nyt ForældreIntra

FAQ Værd at vide om nyt ForældreIntra FAQ Værd at vide om nyt ForældreIntra En række af funktionerne i Classic findes ikke i det nye ForældreIntra. Vi har lavet en FAQ med forklaringer og forslag til, hvilke andre muligheder der findes for

Læs mere

Quick-guide til Dynamicweb

Quick-guide til Dynamicweb Quick-guide til Dynamicweb 1 Indledning... 3 2 Administration i Dynamicweb... 4 3 Tilføj indhold på websiden... 6 3.1 Hvordan opretter jeg hovedsider?... 6 3.2 Hvordan opretter jeg undersider?... 7 3.3

Læs mere

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker - App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360

Læs mere

Kort og godt om NemID. En ny og sikker adgang til det digitale Danmark

Kort og godt om NemID. En ny og sikker adgang til det digitale Danmark Kort og godt om NemID En ny og sikker adgang til det digitale Danmark Hvad er NemID? NemID er en ny og mere sikker løsning, når du skal logge på offentlige hjemmesider, dit pengeinstitut og private virksomheders

Læs mere

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad WTM Tidsregistrering Tid og udfaktureringsgrad er alfa og omega for en konsulentvirksomhed, der lever af at sælge sine ydelser på timebasis. Det gælder om at udnytte sine ressourcer fuldt ud og få betaling

Læs mere

Øget fokus fra måned til måned. Kommunikationsabonnement

Øget fokus fra måned til måned. Kommunikationsabonnement Øget fokus fra måned til måned Kommunikationsabonnement Sikker fokus større gennemslagskraft Hos Mediegruppen tror vi på, at din kommunikation og markedsføring kan blive stærkere og mere effektiv i et

Læs mere

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016 Indhold AFTALENS FORMÅL... 2 Hvilken service omfatter aftalen?... 2 Hvad betyder skattereduktion, kildereduktion og tilbagesøgning?... 2 AFTALENS INDHOLD OG OPBYGNING... 3 Hvilke depoter er omfattet af

Læs mere

Nyheder og vejledning til version 2014.1

Nyheder og vejledning til version 2014.1 Indledning - Magnus:Revision 3 Kvalitetssikring af revisionsprocessen på en effektiv og fleksibel måde 3 Løbende opdatering 3 Stærkt fagligt indhold 3 Stor fleksibilitet 3 Nyheder og vejledning til version

Læs mere

Der er mange gode og smarte funktioner i Connections Cloud. Vi vil gennemgå nogle af de bedste funktioner for dig.

Der er mange gode og smarte funktioner i Connections Cloud. Vi vil gennemgå nogle af de bedste funktioner for dig. Tips og Tricks i Connections Cloud Der er mange gode og smarte funktioner i Connections Cloud. Vi vil gennemgå nogle af de bedste funktioner for dig. E-mail: Stavekontrollen i browseren. Da alt er browserbaseret

Læs mere

Sofier. Pos made simple. Produktbeskrivelse. Brancheløsninger til dine specifikke behov.

Sofier. Pos made simple. Produktbeskrivelse. Brancheløsninger til dine specifikke behov. Sofier Pos made simple Produktbeskrivelse Brancheløsninger til dine specifikke behov. Sofier OM OS Sofier er stiftet i 2014 vi har sammen med en række specialister og udviklere, har skåret ind til benet

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

Gratis E-kursus. Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til

Gratis E-kursus. Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til Gratis E-kursus Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til Bloggens styrke Indledning 3 Hvad er en blog? 5 Hvorfor blogge? 7 Sådan kommer du i gang 9 Få succes med

Læs mere

Versionsopdatering Epos HR 1 Highlights version November 2010

Versionsopdatering Epos HR 1 Highlights version November 2010 1 Highlights version November 2010 I denne versionsopdatering gennemgås de væsentligste ændringer pr. modul. Highlights gælder for både (Oracle), build 3504, samt (SQL), build 7880. 1.1 Basismodulet 1.1.1

Læs mere

NY & FORBEDRET SIGNFLOW

NY & FORBEDRET SIGNFLOW SignFlow Faktura ændres løbende med såvel helt nye funktioner som forbedringer af allerede eksisterende funktionalitet. Alle nye ændringer i SignFlow er nu samlet i en version 2016.1, som stilles til rådighed

Læs mere

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE FACTSHEET

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE FACTSHEET FACTSHEET EGENSKABER Continia Document Capture DATAFANGST > Lokal- og fjernbaseret scanning af købsfakturaer direkte ind i Microsoft Dynamics NAV. > Automatisk download og registrering af PDF-dokumenter

Læs mere

SMARTrevisor. Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning. Baseret på Microsoft Dynamics NAV

SMARTrevisor. Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning. Baseret på Microsoft Dynamics NAV SMARTrevisor Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning Baseret på Microsoft Dynamics NAV Dine kunder flytter sig. Flytter du med? At kunne tilbyde dine kunder den bedst tænkelige

Læs mere

IntoWords ipad Tjekliste

IntoWords ipad Tjekliste IntoWords ipad Tjekliste IntoWords Generelt Gennemgået Øvelse Installation af IntoWords til Ipad 1 Login til Skole 2 Login til Privat 3 Login til Erhverv 4 Værktøjslinjen 5 Indstillinger i IntoWords 6

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

Nyheder MICrOSOFT dynamics C5 2008

Nyheder MICrOSOFT dynamics C5 2008 MICROSOFT DYNAMICS C5 2008 Nyheder INDHOLDSFORTEGNELSE Økonomistyring på dine betingelser... side 3 Integration... side 3 Udveksling af data med revisor... side 3 Import og Eksport... side 4 Sikkerhed...

Læs mere

Digital post. AMU-nr. 47774

Digital post. AMU-nr. 47774 Digital post AMU-nr. 47774 Undervisningsministeriet. Oktober 2013 Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse i samarbejde med Ann-Vibeke Mose,

Læs mere

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Indhold: A. Oprettelse af profil på Endomondo B. Oprettelse af selve ruten C. Redigering af oprettet rute D. Oprettelse af interessepunkter

Læs mere

IPW eformular Pro. brugervenligt værktøj til udvikling af elektroniske registreringer

IPW eformular Pro. brugervenligt værktøj til udvikling af elektroniske registreringer IPW eformular Pro brugervenligt værktøj til udvikling af elektroniske registreringer Er kravene til dokumentation ved at udvikle sig til en tidsrøver snarere end en hjælp, eller kniber det med at få fulgt

Læs mere

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager er et enkelt og effektivt system til at registrere time- og ressourceforbruget

Læs mere

1. Google Analytics integration

1. Google Analytics integration Brugervejledning 1. Google Analytics integration 1.1. Google Analytics Med HostedShop s Google Analytics integration bliver alt trafik på din webløsning gemt og analyseret i et avanceret online statistik

Læs mere

FACTSHEET CONTINIA PAYMENT MANAGEMENT

FACTSHEET CONTINIA PAYMENT MANAGEMENT FACTSHEET Mange virksomheder håndterer stadig bogholderi og betalinger i to forskellige programmer, hvilket medfører at betalingsoplysninger ofte indtastes 2-3 gange inden de er bogført, betalt og afstemt.

Læs mere

FLEXFONES FUNKTIONER

FLEXFONES FUNKTIONER FLEXFONES FUNKTIONER INTUITIV BRUGERFLADE DIT FLEXFONE ER INTEGRERET PÅ TVÆRS AF ENHEDER Myfone.dk App Bordtelefon Storskærm Flexfone er en intelligent telefoniløsning, som fungerer på tværs af bordtelefoner,

Læs mere

FÆLLES UDBUD AF ØKONOMI- OG LØNSYSTEM VISIONSPAPIR

FÆLLES UDBUD AF ØKONOMI- OG LØNSYSTEM VISIONSPAPIR FÆLLES UDBUD AF ØKONOMI- OG LØNSYSTEM VISIONSPAPIR ØKONOMI- OG LØNSYSTEM VISIONSPAPIR Revision Dato Udarbejdet af Kontrolleret af Godkendt af Beskrivelse 0.5 2016-03-04 ASHD, BDK Første udkast på baggrund

Læs mere

Skolemedarbejder 9. klasse. Brugervejledning Optagelse.dk

Skolemedarbejder 9. klasse. Brugervejledning Optagelse.dk Skolemedarbejder 9. klasse Brugervejledning Optagelse.dk Skolemedarbejder 9. klasse Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen for It og Læring Styrelsen for It og Læring,

Læs mere

Vejledning om dybe links i Digital Post. Februar 2016

Vejledning om dybe links i Digital Post. Februar 2016 Vejledning om dybe links i Digital Post Februar 2016 Hvem skal anvende vejledningen? Vejledningen er relevant for dig, hvis du vil indsætte et link til myndighedens postkasse i Digital Post som kontaktoplysning

Læs mere

Dubletkontrol af kontaktpersoner

Dubletkontrol af kontaktpersoner Dynamics CRM 4.0 Bredana Systemudvikling A/S - How to Dubletkontrol af kontaktpersoner En meget vigtig opgave i ethvert CRM system er at sikre at der er fokus på datakvaliteten i databasen over kunder

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

RCS Web Business Manager

RCS Web Business Manager RCS Web Business Manager RCS Web Business Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS Web Business Manager, (RCS WBM), er et enkelt og effektivt system til at registrere

Læs mere

Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk

Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen, Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen

Læs mere

IndFak Kontrakt manual

IndFak Kontrakt manual IndFak Kontrakt manual 1. Kontraktadministratorens arbejdsopgaver... 3 1.1 Login... 3 1.2 Personlige forside... 4 1.2.1 Hurtig menu... 4 1.3 Personlige indstillinger... 5 1.3.1 Opsætning... 5 1.3.2 Automatisk

Læs mere

caseware.dk Gode grunde til at vælge CaseWare

caseware.dk Gode grunde til at vælge CaseWare caseware.dk Gode grunde til at vælge CaseWare CW*Basis CW*Rådgivning CW*Basis er motoren for alle de øvrige CaseWare-produkter. Her foregår indhentning af data og generering af de enkelte rapporter og

Læs mere

Forskelle mellem Continia Payment Management, Continia Cash Management Extended og Microsoft Dynamics NAV 2016 Cash Management

Forskelle mellem Continia Payment Management, Continia Cash Management Extended og Microsoft Dynamics NAV 2016 Cash Management Side 1 / 10 Forskelle mellem, Continia Cash Management Extended og Microsoft Dynamics Dette dokument sammenligner funktioner i samt Continia Cash Management Extended med Cash Management modulet, der følger

Læs mere

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform INDLÆG 16 DIGITAL TRANSFORMATION Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform Shila Henriksen 03.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Shila Henriksen Uddannelse Civiling, Software Eng.

Læs mere

Købekontrakter. Købekontrakter

Købekontrakter. Købekontrakter Købekontrakter Købekontrakter er et modul, der er udviklet til DSM Navision, til brug for de virksomheder, der sælger varer, maskiner og forbrugsartikler, der skal finansieres ved hjælp af kontrakter.

Læs mere

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 Med Microsoft har jeres virksomhed den mest fleksible online arbejdsløsning. I flytter de mest anvendte virksomhedsprogrammer i skyen, så alle medarbejdere kan tilgå dem online - både via smartphone, tablet

Læs mere

BENCHMARK ANALYSE. The Continia Way to Pay!

BENCHMARK ANALYSE. The Continia Way to Pay! BENCHMARK ANALYSE The Continia Way to Pay! Baseret på løsninger i mere end 3.500 aktive Microsoft Dynamics NAV licenser fra Continia Software ligger mere end 20 års erfaring og arbejde i at finjustere

Læs mere

Kursusprogram efterår 2010

Kursusprogram efterår 2010 Kursusprogram efterår 2010 Åbne kurser Firmahold Tips & Tricks i Advosys 4 Intro, tips & tricks til Office 2007 UNIK ADVOSYS KURSUSPROGRAM Kursusoversigt Kursusdatoer i Vejle angives: V 10/9 Kursusdatoer

Læs mere

Efteråret KURSUS / SEMINARER. Seminar. 16. august 28. august 12. september 20. september 9. oktober. Kursus

Efteråret KURSUS / SEMINARER. Seminar. 16. august 28. august 12. september 20. september 9. oktober. Kursus Efteråret 2012 Seminar 16. august 28. august 12. september 20. september 9. oktober KURSUS / SEMINARER Kursus 4. september 27. september 3. oktober 25. oktober 8. november 15. november Forbehold for ændringer.

Læs mere

Bliv fri for indtastninger

Bliv fri for indtastninger Bliv fri for indtastninger Nu kan du slippe for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer. Efter et hurtigt scan bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV, klar

Læs mere

Systemconnect Kursus & Seminar 2012

Systemconnect Kursus & Seminar 2012 Systemconnect Kursus & Seminar 2012 & MPS & Acinta 1 INDHOLD Seminar 8. maj Microsoft Dynamics C5 Nyheder Stenløse 12. juni Microsoft Dynamics C5 & Acinta (BI) Stenløse 16. august Microsoft Dynamics C5

Læs mere

Release note R2.0 2015. Mandag den 23. marts 2015. Autocore Salg

Release note R2.0 2015. Mandag den 23. marts 2015. Autocore Salg Release note R2.0 2015 Mandag den 23. marts 2015 Autocore Salg Semler Services 16-03-2015 Indhold Indledning... 3 Support for Browser... 3 FVS Salgsordre... 3 Indhold funktion:... 3 Listebillede:... 4

Læs mere

Dette dokument beskriver den nye grænseflade med udgangspunkt i den nye MS Dynamics NAV 5.0 SP1 klient.

Dette dokument beskriver den nye grænseflade med udgangspunkt i den nye MS Dynamics NAV 5.0 SP1 klient. Side 1 af 18 Navision Stat 5.0 ØKO/CPS 24.08.2008 Den nye grænseflade Dette dokument beskriver den nye grænseflade med udgangspunkt i den nye MS Dynamics NAV 5.0 SP1 klient. Overblik Introduktion Følgende

Læs mere

Anmodninger og blanketter. Idé og funktion

Anmodninger og blanketter. Idé og funktion Anmodninger og ter Idé og funktion Anmodninger Definition En mail eller et brev til en anden (både udenfor og indenfor ) Indhold En dynamisk tekst (alm. mail indhold) Evt. link til vedhæftede filer Evt.

Læs mere

www. c ome n d o t e l e c om. c o m Guide til Comendo Switchboard

www. c ome n d o t e l e c om. c o m Guide til Comendo Switchboard www. c ome n d o t e l e c om. c o m Guide til Comendo Switchboard Interfacet......... 3 Typer af visninger............ 3 Kø visning.................. 3 Bruger visning.................. 3 Egne samtaler..................

Læs mere

IndFak. Indkøber Udvidet uddannelse

IndFak. Indkøber Udvidet uddannelse IndFak Indkøber Udvidet uddannelse Dagsorden 1. Præsentation 2. Ideen bag IndFak 3. Elementær forretningsforståelse 4. Sikrer funktions forståelse 5. Superbruger hvad er det? Ideen bag IndFak Fælles indkøbs

Læs mere

Fakturering kan foretages som en massefakturering eller for en enkelt ordre.

Fakturering kan foretages som en massefakturering eller for en enkelt ordre. Fakturering Fakturering kan foretages som en massefakturering eller for en enkelt ordre. Massefakturering. På fanen Dagligt findes mappen Faktura. Herunder kan man vælge mellem Dagligt, Ugentligt, 14 dage

Læs mere

Undersøgelsen viser på nordisk plan generelt de samme tendenser i de nordiske lande, men man ser også en række forskelle.

Undersøgelsen viser på nordisk plan generelt de samme tendenser i de nordiske lande, men man ser også en række forskelle. Fremtidens bank Undersøgelse af ønsker til den ideelle bank Internetbanken Nordnet har ved hjælp af Novus Opinion gennemført en undersøgelse af de nordiske forbrugeres ønsker til den ideelle bank i dag

Læs mere

Bliv fri for indtastninger

Bliv fri for indtastninger Bliv fri for indtastninger Nu kan du slippe for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer. Efter et hurtigt scan bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV, klar

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand. Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand. Opret vogn og chauffør Trin 1 - Opret en vogn Trin 2 - Opret en chauffør Trin 3 - Tildel en chauffør til en vogn Søg og book en vogn Trin 1 - Detaljer Trin

Læs mere

Vejledning til ledelsestilsyn

Vejledning til ledelsestilsyn Vejledning til ledelsestilsyn Ledelsestilsynet er et væsentligt element i den lokale opfølgning og kan, hvis det tilrettelægges med fokus derpå, være et redskab til at sikre og udvikle kvaliteten i sagsbehandlingen.

Læs mere

Kanalstrategi en strategi for henvendelseskanaler til og fra kommunen [Udkast] Juni 2013. Natur og Udvikling

Kanalstrategi en strategi for henvendelseskanaler til og fra kommunen [Udkast] Juni 2013. Natur og Udvikling Kanalstrategi en strategi for henvendelseskanaler til og fra kommunen [Udkast] Juni 2013 Natur og Udvikling Kanalstrategi Hvert år håndterer Halsnæs Kommune rigtig mange henvendelser til og fra borgere

Læs mere

Andelsboligforeningen Himmerland. EGBoligWeb

Andelsboligforeningen Himmerland. EGBoligWeb EGBoligWeb 30. oktober 2005 Indholdsfortegnelse Opstart og login...3 Menu-/værktøjslinie...5 Standard...6 Afslut e-bolig...6 Økonomi...7 Finansudskrifter...7 Vis kriterier...12 Lejer...13 Lejer kartotek...13

Læs mere

AU-HR Sharepoint Vejledning Medarbejder indplacering

AU-HR Sharepoint Vejledning Medarbejder indplacering 2012 AU-HR Sharepoint Vejledning Medarbejder indplacering Version 2.3 Aarhus Universitet 23-02-2012 Velkommen til AU-HR sharepoint site Databasen Medarbejder indplacering skal anvendes til at sikre, at

Læs mere

Brugervejledning til Kompass EasyBusiness Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til Kompass EasyBusiness Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til Kompass EasyBusiness Indholdsfortegnelse: 1. Sådan logger man på EasyBusiness...2 2. Sådan foretager man en søgning...3 3. Hvordan gemmes og åbnes en søgning?...4 a. Gem en søgning...

Læs mere

Rekvirent Opret en rekvisition

Rekvirent Opret en rekvisition Rekvirent Opret en rekvisition Versionsnummer Dato Forfatter Kommentarer 0.9 12.01.2010 KTH www.progratorgatetrade.com/indfak V.0.9 1. Login... 3 1.3 Personlige forside... 3 2. Opret ny rekvisition...

Læs mere

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (ios)

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (ios) Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (ios) Indholdsfortegnelse Inden du tager din Brother-maskine i brug... Definitioner af bemærkninger... Varemærker... Indledning... Download Brother iprint&scan

Læs mere

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni FAQ Waoo! Web TV på computeren Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Waoo! Web TV på computeren...4 Waoo! Bio på Waoo! Web TV...7 Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Waoo! Web TV på computeren Hvem kan få Waoo! Web

Læs mere

Workflow 8.0 stort spring med store forbedringer

Workflow 8.0 stort spring med store forbedringer Workflow 8.0 stort spring med store forbedringer Performanceforbedringer gennem et stærkt samarbejde mellem funktionerne som de kendes og et nyt, overskueligt og gennemført layout. En mærkbar videreudvikling

Læs mere

KONCEPTBESKRIVELSE - INTEGRATION MELLEM GEOENVIRON BYGGESAG OG DIGITAL POSTKASSE

KONCEPTBESKRIVELSE - INTEGRATION MELLEM GEOENVIRON BYGGESAG OG DIGITAL POSTKASSE INDLEDNING Konceptbeskrivelsen er udarbejdet på foranledning af Odense Kommune og skal betragtes som et oplæg til, hvordan integrationen mellem GE Byggesag og Digital Postkasse kan etableres i forbindelse

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. Waoo Web TV på computer SE DESUDEN WAOO WEB TV QUICK GUIDE TIL IPAD FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER VEJLEDNING. Waoo Web TV på computer SE DESUDEN WAOO WEB TV QUICK GUIDE TIL IPAD FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER VEJLEDNING Waoo Web TV på computer SE DESUDEN WAOO WEB TV QUICK GUIDE TIL IPAD FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Oversigt over indholdet på Waoo Web TV....4 TV-kanaler på computer... 4 Velkommen

Læs mere

Logo design // Logo, Symbol, & Produktblade Design opgaver // Design og udarbejdelse af virtuelt klippekort, annonce til tryk og billederedigering

Logo design // Logo, Symbol, & Produktblade Design opgaver // Design og udarbejdelse af virtuelt klippekort, annonce til tryk og billederedigering portfolio Logo design // Logo, Symbol, & Produktblade Design opgaver // Design og udarbejdelse af virtuelt klippekort, annonce til tryk og billederedigering til web Design profil // Flyer, T-shirt, Kalender,

Læs mere

Hvor er virksomhederne i forhold til kontraktstyring? Ved partner Ole Nørgaard, Bech-Bruun

Hvor er virksomhederne i forhold til kontraktstyring? Ved partner Ole Nørgaard, Bech-Bruun Hvor er virksomhederne i forhold til kontraktstyring? Ved partner Ole Nørgaard, Bech-Bruun 2 Emner Hvor er virksomhederne relation til kontraktstyring? Hvordan kommer virksomheden i gang med kontraktstyring?

Læs mere

LegalOffice BRANCHEINDSIGT I SYSTEM CAPTO.DK

LegalOffice BRANCHEINDSIGT I SYSTEM CAPTO.DK LegalOffice 1 Indhold Indledning... 3 LegalOffice Journaliser fra stifinder... 3 LegalOffice Journaliser fra Outlook og de øvrige Office produkter... 3 Visning af gemt mail på sag eller klient... 5 Gem

Læs mere

360 Digital Styringsreol

360 Digital Styringsreol 360 Digital Styringsreol OPNÅ BEDRE STYRING, OPFØLGNING, OVERBLIK SAMT DOKUMENTATION AF ORGANISATIONENS PROCESSER Mange organisationer oplever et voksende pres for på samme tid at skulle levere højere

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Institutionens brugeradministrator på Optagelse.dk kan oprette medarbejdere med forskellige roller og rettigheder. Når du opretter en

Læs mere

Vejledning om kvalitetssikring i it-systemer

Vejledning om kvalitetssikring i it-systemer Vejledning om kvalitetssikring i it-systemer - Rigsarkivets minimumskrav og anbefalinger Rigsarkivet, marts 2016 Indledning Ordet kvalitet bruges i forskellige sammenhænge og kan have mange betydninger.

Læs mere