OVERBLIK OVER FOREDRAG OG WORKSHOPS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OVERBLIK OVER FOREDRAG OG WORKSHOPS"

Transkript

1

2 OVERBLIK OVER FOREDRAG OG WORKSHOPS Social selling foredrag Ny energi i netværket foredrag Strategi og taktik workshop Profilopdateringsworkshop Sådan sælger du v.h.a. LinkedIn Content workshop Mødebookingsworkshop Mødebookingsopfølgning Individuel LinkedIn sparring

3 Sparring

4 Individuel LinkedIn sparring Individuel sparring og coaching som har formål at hjælpe personer med at bruge LinkedIn til personlig branding og relationsudvikling. Endvidere kan der trænes i brugen af social selling metodikken med det sigte at bruge LinkedIn som salgsværktøj eller til at etablere sig som ekspert på et bestemt fagområde. Eksempler på emner i.f.m. individuel sparring: Feedback og opdatering af LinkedIn profil Træning i brug af social selling metodikken Opbygning af ekspertrolle indenfor et fagområde Træning i brug af LinkedIn til personlig branding Træning i hvordan man udvider sit netværk Udarbejdelse af individuelle blogindlæg Proaktiv udnyttelse af content til lead nurturing Udarbejdelse af personlig contentkalender Varighed: Efter aftale Økonomi: kr ekskl. moms pr. time Den nævnte timepris er eksklusive moms og transportomkostninger, men inklusive forberedelse og PDF-udgaver af eventuelle materialer. Der afregnes ikke transportomkostninger for opgaver, der løses i Storkøbenhavn. Fakturering sker ved indgåelse af aftale med 8 dages betalingsfrist.

5 Foredrag

6 Social selling inspirationsforedrag Den moderne beslutningstager tager nu ca. 60 % af købsprocessen selv gennem brugen af blandt andet LinkedIn og Google. Dermed er kundernes købsproces anno 2016 under stor og hastig forandring. Social selling foredraget har til formål at give viden og inspiration omkring begrebet social selling og content marketing. Vi kommer blandt andet ind på: Hvilken betydning har den ændrede købsprocces og social selling for din forretning? Hvordan kan vi bruge social selling og content marketing til at skille os ud fra konkurrenterne? Hvordan kan du bruge en LinkedIn Company Page og din personlige LinkedIn profil som sendemast til at nå ud til nuværende og potentielle kunder? Varighed: minutter efter aftale Deltagerantal: Ingen begrænsning på deltagerantal Økonomi: kr inkl. forberedelse og materialer Det nævnte beløb er eksklusive moms og transportomkostninger, men inklusive forberedelse og PDF-udgaver af præsentation. Der afregnes ikke transportomkostninger for opgaver, der løses i Storkøbenhavn. Fakturering sker ved indgåelse af aftale med 8 dages betalingsfrist.

7 Få ny energi i dit netværk foredrag Få ny energi i dit netværk og partnerskaber er et inspirationsforedrag, som henvender sig til alle, der anvender networking som en proaktiv del af deres professionelle relationsudvikling. Foredraget giver deltagerne inspiration, indsigt og konkrete tips og tricks til, hvordan man kan arbejde med professionel networking anno Vi kommer blandt andet ind på: Hvorfor arbejde målrettet med networking? Hvilken betydning har det, at millennialsfylder mere og mere på arbejdsmarkedet og nu er en betydende faktor blandt B2B-researchers? Kernen og ånden i moderne networking Derfor skal du (også) tænke i digital networking 5 konkrete tips og tricks til bedre networking Varighed: minutter efter aftale Deltagerantal: Ingen begrænsning på deltagerantal Økonomi: kr inkl. forberedelse og materialer Det nævnte beløb er eksklusive moms og transportomkostninger, men inklusive forberedelse og PDF-udgaver af præsentation. Der afregnes ikke transportomkostninger for opgaver, der løses i Storkøbenhavn. Fakturering sker ved indgåelse af aftale med 8 dages betalingsfrist.

8 Workshops

9 Strategi og taktik workshop 3 timers workshop som har til formål at få skabt en klar strategi og plan for, hvad virksomhed ønsker at opnå gennem social selling og content marketing. Under workshoppen kommer vi blandt andet ind på: Definition af strategi: Retning og mål Definition af taktik og operationelle målsætninger, herunder KPI er og milestones. Udarbejdelse af Why som grundlag for vores kommunikation på de sociale medier Hvad skal vores tone of voice være? Fastlæggelse af hvem der er ansvarlig i.f.t. selve projektet, stakeholders og interessenter Fastlæggelse af frekvens for content og hvem der kommunikerer hvad Udarbejdelse/opdatering af Company Page Varighed: 3 timer Økonomi: kr v/3-12 deltagere (2 instruktører) Økonomi: kr v/12-18 deltagere (3 instruktører) Det nævnte beløb er eksklusive moms og transportomkostninger, men inklusive forberedelse og PDF-udgaver af materialer. Der afregnes ikke transportomkostninger for opgaver, der løses i Storkøbenhavn. Fakturering sker ved indgåelse af aftale med 8 dages betalingsfrist.

10 Profilopdateringsworkshop 3 timers workshop, hvor deltagerne gennem handson øvelser får opdateret deres personlige LinkedIn profil med henblik på at optimere den til brug for social selling og relationsudvikling. Under workshoppen kommer vi blandt andet ind på: Hvad skal en professionel LinkedIn profil indeholde? Udarbejdelse af professionel overskrift Udarbejdelse af kort beskrivelse/summary Branding af virksomheden via udvalgte weblinks Indsættelse af media for at forstærke det visuelle indtryk af din LinkedIn profil Tuning af alle væsentlige indstillinger så profilen er optimeret til social selling metodikken Varighed: 3 timer Økonomi: kr v/3-12 deltagere (2 instruktører) Økonomi: kr v/12-18 deltagere (3 instruktører) Forudsætninger: Deltagerne skal, udover at medbringe egen computer, have oprettet en LinkedIn profil med mindst to seneste stillinger og relevante uddannelser udfyldt fyldestgørende. Det nævnte beløb er eksklusive moms og transportomkostninger, men inklusive forberedelse og PDF-udgaver af præsentation og materialer. Der afregnes ikke transportomkostninger for opgaver, der løses i Storkøbenhavn. Fakturering sker ved indgåelse af aftale med 8 dages betalingsfrist.

11 Sådan sælger du ved hjælp af LinkedIn 3 timers workshop, hvor deltagerne lærer om de forskellige elementer i social selling metodikken. Det foregår gennem hands-on træning i, hvordan man konkret kommer i gang med at bruge social selling i de daglige salgs- og marketingindsatser: Under workshoppen kommer vi blandt andet ind på: Hvad går social selling metodikken ud på? Hvordan bruger man LinkedIn som salgsværktøj? Kan man sælge via LinkedIn og i så fald hvordan? Hvordan udbygger man sit netværk med fokus på etablering af forbindelse til såvel eksisterende kunder som potentielle nye kunder Udarbejdelse af individuelle standardtekster Hvordan udstiller man sin ekspertise på LinkedIn? Varighed: 3 timer Økonomi: kr v/3-12 deltagere (2 instruktører) Økonomi: kr v/12-18 deltagere (3 instruktører) Forudsætninger: Deltagerne skal have en opdateret LinkedIn profil med en såkaldt profilstyrke på Advanced eller Expert. Det nævnte beløb er eksklusive moms og transportomkostninger, men inklusive forberedelse og PDF-udgaver af slides. Der afregnes ikke transportomkostninger for opgaver, der løses i Storkøbenhavn. Fakturering sker ved indgåelse af aftale med 8dages betalingsfrist.

12 Content workshop Content workshoppen har til formål at træne deltagerne i, hvordan de kan skrive indhold (content) med fokus på blogindlæg, som kan udstille deres ekspertise indenfor et bestemt fagområde. Vi kommer blandt andet ind på følgende emner: Hvilke elementer skal et blogindlæg indeholde? Hvordan opbygger man et godt blogindlæg? Udarbejdelse af deltagernes første Pulse blogindlæg Hvordan distribuerer man et blogindlæg optimalt og får det spredt i sit netværk og netværkets netværk? Hvordan kan man proaktivt bruge tidligere indlæg i.f.m. opfølgning på en potentiel ny kunde? Hvordan skaber man trafik på sin profil gennem kommentering på egne og andres blogindlæg? Varighed: 3 timer Økonomi: kr v/3-12 deltagere (2 instruktører) Økonomi: kr v/12-18 deltagere (3 instruktører) Forudsætninger: Deltagerne skal have en opdateret LinkedIn profil med en såkaldt profilstyrke på Advanced eller Expert. De nævnte beløb er eksklusive moms og transportomkostninger, men inklusive forberedelse og PDF-udgaver af slides. Der afregnes ikke transportomkostninger for opgaver, der løses i Storkøbenhavn. Fakturering sker ved indgåelse af aftale med 8 dages betalingsfrist.

13 Mødebookingsworkshop Det er sværere end nogensinde at skaffe et møde med en potentiel ny kunde via telefonen, bl.a. fordi der er kommet flere gatekeepers til. Det gør det næsten umuligt at komme igennem til beslutningstageren, og der skal derfor tænkes i nye baner for at komme igennem og få booket mødet. Workshoppen har til formål at træne deltagerne i, hvordan man kan bruge LinkedIn til mødebooking. Vi kommer bl.a. ind på følgende emner: Hvordan kan du som sælger arbejde målrettet med at booke møder via LinkedIn? Hvordan bruger man søgefunktionen til at finde nye potentielle kunder og hvordan connecter man? Hvilke trin skal du igennem for at få mødet? Varighed: 3 timer Økonomi: kr v/3-12 deltagere (2 instruktører) Økonomi: kr v/12-18 deltagere (3 instruktører) Forudsætninger: Deltagerne skal have en opdateret LinkedIn profil med en såkaldte profilstyrke på Advanced eller Expert. De nævnte beløb er eksklusive moms og transportomkostninger, men inklusive forberedelse og PDF-udgave af slides. Der afregnes ikke transportomkostninger for opgaver, der løses i Storkøbenhavn. Fakturering sker ved indgåelse af aftale med 8 dages betalingsfrist.

14 Mødebookingsopfølgning I forlængelse af mødebookingsworkshoppen tilbyder vi at gennemføre individuel opfølgning på de enkelte sælgere i.f.t. de aftalte KPI ere og målepunkter. Formålet med denne service er at frigøre salgsledelsen for at bruge ressourcer og kompetencer i.f.t. opfølgning på social selling indsatser. Opfølgningen kan eksempelvis dække over: Status på sælgerens LinkedIn Social Selling Index Udvikling i antallet af nye kundeforbindelser Opfølgning på antallet af af LinkedIn Messenger beskeder til udvalgte kundeemner Opfølgning på antallet af udsendte blogindlæg Opfølgning på antallet af bookede kundemøder Varighed: Efter aftale Økonomi: kr ekskl. moms pr. time pr. sælger Forudsætninger: Deltagerne skal have gennemført mødebookingsworkshoppen samt have en opdateret LinkedIn profil med en såkaldte profilstyrke på Advanced eller Expert. Den nævnte timesats er eksklusive moms og transportomkostninger, men inklusive forberedelse og PDFudgave af materialer. Der afregnes ikke transportomkostninger for opgaver, der løses i Storkøbenhavn. Fakturering sker ved indgåelse af aftale med 8 dages betalingsfrist.

15 Udbytte og værdi

16 Udbytte og værdi Ved at indarbejde social selling og content marketing i de daglige salgs- og markedsførings indsatser, kan følgende udbytte opnås: Øget synlighed i markedet via de sociale medier Mulighed for at komme tilbage i den indledende del af købsprocessen og påvirke potentielle kunder her Opbygning af ekspert- og specialistrolle i markedet Nuværende og potentielle kunder lytter direkte til virksomhedens budskaber Præcis og direkte kommunikation af budskaber Booking af møde ved hjælp af LinkedIn Kundeforespørgsler og henvendelser via LinkedIn Løbende påvirkning af beslutningstagere og influenter således, at virksomheden er Top of Mind når der opstår konkrete behov hos kunden Direkte kontakt og dialog med beslutningstager Referral business gennem omtale i netværket via kundeambassadører og netværket i det hele taget Kosteffektiv salgs- og markedsføring

17 Om Social Selling Company Social Selling Company er dedikeret til at hjælpe andre virksomheder og individer med at skabe forretning gennem deres netværk via de sociale medier. Det gør vi ved at indarbejde og udnytte social selling og content marketing tankegangen i virksomheders salgs- og marketingstrategi. Derfor bygger Social Selling Company bro mellem den gamle salgsproces og den nye verden, hvor den tillid mennesker har skabt til hinanden via de social medier, kan bruges til at skabe stærkere relationer og bedre salgsresultater i virksomheder, hvis den bruges rigtigt. Helt konkret gør vi det ved blandt andet at hjælpe virksomheder og med: Inspirationsforedrag og workshops Strategisk sparring og rådgivning Social selling og content marketing workshops Implementering og undervisning i brugen af eksempelvis LinkedIn Opbygning/tilretning af Company Pages Opbygning/tilretning af personprofiler Udbygning af netværk og leadgenering Udarbejdelse af indhold og content

18 Kontakt os gerne Eva Sachse Mobiltelefon: Dorthe Gotthold Nielsen Mobiltelefon: Leif Carlsen Mobiltelefon:

19 Det med småt... Hos Social Selling Company ønsker vi ikke at få en ordre. Vi ønsker at få en kunde og en langvarig relation. Det tror vi på, at vi kan gøre gennem godt og solidt håndværk, en forståelse for kundernes forretning, og at vi som personer brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe og udvikle forretning i deres netværk. PS: Der er ikke andet vi skriver med småt :-)

Middle Management Program (MMP)

Middle Management Program (MMP) IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser Middle Management Program (MMP) Forberedelseshæfte til lederudviklingsprogram for nye og erfarne mellemledere Kære Leder Velkommen på IBCs Middle Management

Læs mere

Skab en SucceSfuld. forening. med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF

Skab en SucceSfuld. forening. med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF Skab en SucceSfuld forening med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF NÅ I MÅL MED TO STÆRKE MEDSPILLERE! 2 DGI og DIF har en fælles drøm. Vi drømmer om, at flere danskere vil dyrke motion. Derfor

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller noget helt femte, har du brug for modtagernes

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

Gratis E-kursus. Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til

Gratis E-kursus. Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til Gratis E-kursus Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til Bloggens styrke Indledning 3 Hvad er en blog? 5 Hvorfor blogge? 7 Sådan kommer du i gang 9 Få succes med

Læs mere

NETVÆRKSINDBYDELSE TEMA STRATEGI, DIGITALISERING, GEVINSTREALISERING

NETVÆRKSINDBYDELSE TEMA STRATEGI, DIGITALISERING, GEVINSTREALISERING NETVÆRKSINDBYDELSE TEMA STRATEGI, DIGITALISERING, GEVINSTREALISERING Tema Side 2 af 5 NETVÆRKS- INDBYDELSE Strategi og digitalisering hånd i hånd Tema Side 3 af 5 Strategi og digitalisering hånd i hånd

Læs mere

SKAB EN SUCCESFULD FORENING. med et skræddersyet udviklingsforløb. fra DGI og DIF

SKAB EN SUCCESFULD FORENING. med et skræddersyet udviklingsforløb. fra DGI og DIF SKAB EN SUCCESFULD FORENING med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF Som mange andre roklubber har vi medlemsnedgang og den udvikling skal vi vende! Vi er startet på udviklingsforløbet med DGI

Læs mere

Netværksguide. sådan bruger du dit netværk. Danmarks måske stærkeste netværk

Netværksguide. sådan bruger du dit netværk. Danmarks måske stærkeste netværk Netværksguide sådan bruger du dit netværk Danmarks måske stærkeste netværk Step 1 Formålet med guiden Hvor kan netværk hjælpe? Netværk er blevet et centralt middel, når det gælder om at udvikle sig fagligt

Læs mere

Sammenhængende børnepolitik

Sammenhængende børnepolitik Sammenhængende børnepolitik Udarbejdet af: Carsten Salling Dato: 30-05-2011 Sagsnummer.: 00.15.00-A00-6-10 Version nr.: 3 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GRUNDLÆGGENDE VÆRDIER 3 2. MÅLSÆTNINGER OG BETYDNING 5 2.1.

Læs mere

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed.

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed. Erfagruppe Koncept NEXTWORK er et billigt, lokalt netværk for dig som ønsker at udvikle dig selv fagligt og personligt og gøre dig i stand til at omsætte viden og erfaringer til handlinger i dit daglige

Læs mere

Kompetencer i centrum

Kompetencer i centrum Kompetencer i centrum Virksomheds- 0g kompetencecenteret HK Hovedstaden tilbyder professionel hjælp, når du skal styrke dine kompetencer og komme videre i dit arbejdsliv. / / / Er du på jagt efter et nyt

Læs mere

Fokus på elevernes uddannelse indenfor detail & kontor. Overgang fra grundforløb til hovedforløb og skolepraktik

Fokus på elevernes uddannelse indenfor detail & kontor. Overgang fra grundforløb til hovedforløb og skolepraktik Fagcenter Djursland Handlingsplan 2016 To gange om året gennemfører vi tilfredshedsundersøgelser blandt vores studerende i skolepraktikken. Med afsæt i resultaterne derfra og andre tilbagemeldinger fra

Læs mere

Virksomhedsservice Inspirationsdag om strategier og tiltag. 29. april 2014

Virksomhedsservice Inspirationsdag om strategier og tiltag. 29. april 2014 Virksomhedsservice Inspirationsdag om strategier og tiltag 29. april 2014 Forretningsmodel for virksomhedsindsatsen Mulighed for at designe en ny forretningsmodel på et blankt stykke papir. Fornyende forretningsmodeller

Læs mere

METAGUIDE TIL LINKEDIN V1 201 6

METAGUIDE TIL LINKEDIN V1 201 6 META GUIDE TIL LINKEDIN METAGUIDE TIL LINKEDIN 2 5 KARAKTERISTIKA VED LINKEDIN Når vi i AJKS afholder gå hjem-møder om LinkedIn, får vi altid mange tilmeldinger. Vi har blandt andet oplevet at få mere

Læs mere

Øget fokus fra måned til måned. Kommunikationsabonnement

Øget fokus fra måned til måned. Kommunikationsabonnement Øget fokus fra måned til måned Kommunikationsabonnement Sikker fokus større gennemslagskraft Hos Mediegruppen tror vi på, at din kommunikation og markedsføring kan blive stærkere og mere effektiv i et

Læs mere

Kommunikationsstrategi for Jobcenter Esbjergs virksomhedsrettede indsats

Kommunikationsstrategi for Jobcenter Esbjergs virksomhedsrettede indsats Postadresse Exnersgade 33. 6700 Esbjerg Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 22. oktober 2012 Sagsbehandler Kenneth L. Nordestgaard Telefon direkte 76 16 74 60 E-mail keno@esbjergkommune.dk Kommunikationsstrategi

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

Gjellerupskolen. Udviklingsplanen - Målsætninger

Gjellerupskolen. Udviklingsplanen - Målsætninger Udviklingsplanen - Målsætninger 1 Årsmål 1. Knæk Kurven Inklusion Udfordring: Udgiften til det specialpædagogiske område har frem til 2010 været stigende. Det samme har antallet af børn, der modtog undervisning

Læs mere

Vi fornyer fællesskabet Koncernledelsens. Strategi 2015-2017

Vi fornyer fællesskabet Koncernledelsens. Strategi 2015-2017 Vi fornyer fællesskabet Koncernledelsens Strategi 2015-2017 Indledning Efter års hårdt arbejde, som har bragt os sikkert gennem kommunesammenlægningen i 2007 og en alvorlig økonomisk krise i 2010, står

Læs mere

Kunst i praksis. Af Lene Bornemann, ARTS in BUSINESS Indlæg holdt på Theater-in-business seminar II, juni 2007

Kunst i praksis. Af Lene Bornemann, ARTS in BUSINESS Indlæg holdt på Theater-in-business seminar II, juni 2007 Kunst i praksis Af Lene Bornemann, ARTS in BUSINESS Indlæg holdt på Theater-in-business seminar II, juni 2007 Hvad er det for spørgsmål virksomheder skal stille, for at svaret er kunst? Der er efter min

Læs mere

Det gode personalemøde og arbejdspladskulturen

Det gode personalemøde og arbejdspladskulturen TEMA Stress Tekst indsættes Det gode personalemøde og arbejdspladskulturen Værktøj nr. 6 i serien Vi finder os ikke i stress! Værktøj nr. 6 i serien Vi finder os ikke i stress! Personlige strategier mod

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn. Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind.

Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn. Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind. Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind.dk Emnerne Hvem er Stormvind? Hvad er Social Selling.. egentligt? Tid til

Læs mere

Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik

Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik 1 Indhold Socialpolitikken og Socialudvalgets MVV... 3 Politikkens fokusområder...

Læs mere

Introduktion til ledelse

Introduktion til ledelse Introduktion til ledelse Kom godt fra start som ny leder Introduktion til ledelse er for dig, der gerne vil træne ledelse på ufarlig grund samtidig med, at du får svar på nogle af de grundlæggende spørgsmål,

Læs mere

INTERN FACILITATOR VED FRANKLINCOVEY DANMARK DE 5 VALG STARTPAKKE 2016

INTERN FACILITATOR VED FRANKLINCOVEY DANMARK DE 5 VALG STARTPAKKE 2016 INTERN FACILITATOR VED FRANKLINCOVEY DANMARK DE 5 VALG STARTPAKKE 2016 Baggrunden for Interne Facilitatorer FranklinCovey har over en længere årrække tilbudt organisationer muligheden for selv at implementere

Læs mere

Succesfuld start på dine processer. En e-bog om at åbne processer succesfuldt

Succesfuld start på dine processer. En e-bog om at åbne processer succesfuldt Succesfuld start på dine processer En e-bog om at åbne processer succesfuldt I denne e-bog får du fire øvelser, der kan bruges til at skabe kontakt, fælles forståelser og indblik. Øvelserne kan bruges

Læs mere

sådan får du succes med dit nyhedsbrev

sådan får du succes med dit nyhedsbrev sådan får du succes med dit nyhedsbrev AUGUST 2014 Copyright 2014tt easynet ApS Opbyg databasen find et bedre navn PLAN- LÆG OFF- LINE LANDINGSside succes Foretag målinger LOKkemiddel konvertering FOKUSÉR

Læs mere

Kvindelige meningsdannere

Kvindelige meningsdannere 2016 Kvindelige meningsdannere - for kvinder med anden etnisk baggrund end dansk - med særlig fokus på kommunikation i fagbevægelsens demokrati- og på kongres. Baggrund: Fagbevægelsen og samfundet mangler

Læs mere

Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. CE stillet af Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg stillet efter ønske fra Per Clausen

Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. CE stillet af Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg stillet efter ønske fra Per Clausen Miljø- og Planlægningsudvalget 2009-10 MPU alm. del Bilag 513 Offentligt J.nr. BLS-401-00804 Den 28. april 2010 Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. CE stillet af Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg

Læs mere

Strategi for it og digitalisering i Skole- og Kulturforvaltningen 2012-2015

Strategi for it og digitalisering i Skole- og Kulturforvaltningen 2012-2015 Strategi for it og digitalisering i Skole- og Kulturforvaltningen 2012-2015 IT-afsnittet SK Godthåbsgade 8 9931 4040 9400 Nørresundby Servicedesk-sk@aalborg.dk Indledning It og digitalisering er i dag

Læs mere

Hvad gør de bedste? Hvad kan vi lære af de bedste kvæglandmænd? v/ Kvægrådgiver Karsten Jensen, Heden og Fjorden

Hvad gør de bedste? Hvad kan vi lære af de bedste kvæglandmænd? v/ Kvægrådgiver Karsten Jensen, Heden og Fjorden Hvad gør de bedste? Hvad kan vi lære af de bedste kvæglandmænd? v/ Kvægrådgiver Karsten Jensen, Heden og Fjorden Hvad kendertegner de bedste De menneskelige og ledelsesmæssige aspekter, der kendetegner

Læs mere

Virksomhedernes indkøb i en digital virkelighed!

Virksomhedernes indkøb i en digital virkelighed! Virksomhedernes indkøb i en digital virkelighed! Analyse udarbejdet af Pipeline Communications ApS 2014 DEL 1 Analysen Om analysen Webbaseret analyse Respondenter rekrutteret via LinkedIn og andre online

Læs mere

Vision. Ishøj frivilligpolitik tager udgangspunkt i følgende overordnede visioner:

Vision. Ishøj frivilligpolitik tager udgangspunkt i følgende overordnede visioner: Vision Ishøj frivilligpolitik tager udgangspunkt i følgende overordnede visioner: At frivillige i Ishøj har bedst mulige arbejdsbetingelser til at udføre deres arbejde At samarbejdet mellem frivillige

Læs mere

Konceptbeskrivelse Cross media strategi for jepperahbek.com

Konceptbeskrivelse Cross media strategi for jepperahbek.com Konceptbeskrivelse Cross media strategi for jepperahbek.com Problemstilling JeppeRahbek.com s koncept består af at skabe værdi for andre virksomheder, gennem video. For at skabe brand awareness omkring

Læs mere

Gladsaxe en kommunikerende kommune

Gladsaxe en kommunikerende kommune gladsaxe.dk 20152018 Kommunikationsstrategi Gladsaxe en kommunikerende kommune Strategi for Gladsaxe Kommunes eksterne kommunikation 2014 2017 Hvorfor en ekstern kommunikationsstrategi Gladsaxe Kommune

Læs mere

INFORMATION FOR ARKITEKTER GENERALFORSAMLING DANSKE ARK 23. NOVEMBER

INFORMATION FOR ARKITEKTER GENERALFORSAMLING DANSKE ARK 23. NOVEMBER Side 1 INFORMATION FOR ARKITEKTER GENERALFORSAMLING DANSKE ARK 23. NOVEMBER Side 2 Formål At skabe øget livskvalitet for boligejerne ved at hjælpe dem med inspiration og rådgivning til større boligforbedringer

Læs mere

Den fælles strategi for rehabilitering skal bidrage til at skabe et fælles basisfundament for tilgangen til rehabilitering i Ældre og Handicap.

Den fælles strategi for rehabilitering skal bidrage til at skabe et fælles basisfundament for tilgangen til rehabilitering i Ældre og Handicap. Ældre- og Handicapomra dets strategi for rehabilitering Formål I Skanderborg Kommune tager vi udgangspunkt i borgerens egne ressourcer, fordi vi mener, at alle har noget at bidrage med. Det betyder, at

Læs mere

Stillingsprofil. Kommerciel direktør

Stillingsprofil. Kommerciel direktør Stillingsprofil Kommerciel direktør Januar 2015 1 Kommerciel direktør med solid erfaring i forandringsledelse og udvikling af B2B og B2C segmenter søges til velkonsolideret virksomhed indenfor energi-sektoren.

Læs mere

En styringsmodel. Et lyst indfald. Idégrundlag. Idé. Mål. Politikker

En styringsmodel. Et lyst indfald. Idégrundlag. Idé. Mål. Politikker En styringsmodel Et lyst indfald Idégrundlag Idé Mål Politikker Fig. 9.1 En styringsmodel. Fig. 9.2 Skabelon til opbygning af SWOT-analysen. Skabelon til opbygning af SWOT-analysen Stærke sider (S) Interne

Læs mere

Velkommen til workshop om MUS med kortere uddannede

Velkommen til workshop om MUS med kortere uddannede Velkommen til workshop om MUS med kortere uddannede Temadag om særlig indsats over for de kortere uddannede Er jeres MUS til ROTTERNE? Giv den gode MUS til de kortere uddannede! Krav til MUS Mange MUS

Læs mere

Jobsøgning og kompetenceafklaring. Chefkonsulent i Djøf rådgivningscenter, Lykke Fehmerling

Jobsøgning og kompetenceafklaring. Chefkonsulent i Djøf rådgivningscenter, Lykke Fehmerling Jobsøgning og kompetenceafklaring Chefkonsulent i Djøf rådgivningscenter, Lykke Fehmerling Matchet er afgørende Virksomheden leder efter en der kan løses de konkrete udfordringer virksomheden står overfor

Læs mere

Integrationspolitik for Morsø Kommune

Integrationspolitik for Morsø Kommune S u n d h e d / I n t e g r a t i o n Integrationspolitik for Morsø Kommune Januar 2011 Indholdsfortegnelse 1.0 Indledning 1.1 Integrationspolitikkens målsætninger side 3 1.2. Integrationspolitikkens indsatsområder

Læs mere

DGI Vestsjælland Store kursusdag Gerlev Idrætshøjskole 9. april 2011

DGI Vestsjælland Store kursusdag Gerlev Idrætshøjskole 9. april 2011 DGI Vestsjælland Store kursusdag Gerlev Idrætshøjskole 9. april 2011 Ny træner Kurset har en varighed af 7 timer (fra kl. 09.00 til kl. 16.30) et med kurset er at uddanne kommende og nuværende fodboldtrænere

Læs mere

Kurset. Udbytte. Styrk teamsamarbejdet. Hvem deltager? På kurset arbejder du med:

Kurset. Udbytte. Styrk teamsamarbejdet. Hvem deltager? På kurset arbejder du med: Teamledelse Styrk teamsamarbejdet På dette lederkursus får du styrket din rolle som teamleder. Du lærer at opbygge, understøtte samt udvikle dit team, og du får redskaber til at motivere til et godt teamsamarbejde.

Læs mere

Vejledning til ledelsestilsyn

Vejledning til ledelsestilsyn Vejledning til ledelsestilsyn Ledelsestilsynet er et væsentligt element i den lokale opfølgning og kan, hvis det tilrettelægges med fokus derpå, være et redskab til at sikre og udvikle kvaliteten i sagsbehandlingen.

Læs mere

Vejledning til skriftlig prøve i biologi

Vejledning til skriftlig prøve i biologi Vejledning til skriftlig prøve i biologi Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Januar 2016 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Mål og krav... 4 Indhold... 5 Hjælpemidler... 5 Opgavetyper... 6 Vurdering

Læs mere

Strategi for Natur- og Kulturhistorisk formidling i Jammerbugt Kommune Indhold

Strategi for Natur- og Kulturhistorisk formidling i Jammerbugt Kommune Indhold Strategi for Natur- og Kulturhistorisk formidling i Jammerbugt Kommune Indhold 1. Baggrund... 2 2. Vision... 3 3. Det handler om:... 3 At løfte i flok... 3 At gå nye veje... 4 At skabe synergi... 4 4.

Læs mere

Rammer til udvikling hjælp til forandring

Rammer til udvikling hjælp til forandring Rammer til udvikling hjælp til forandring Ungdomskollektivet er et tilbud til unge, som i en periode af deres liv har brug for hjælp til at klare tilværelsen. I tæt samarbejde tilrettelægger vi individuelle

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN. Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE

UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN. Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE Denne folder er en introduktion til hvorledes klubben lægger en plan for banens udvikling. Sammen med folderen er der

Læs mere

Skil dig ud fra mængden - tips til at gå på karrieremesse. Dave Fischer, Djøf Netværk - daf@djoef.dk Sara Motka, Djøf Netværk - sam@djoef.

Skil dig ud fra mængden - tips til at gå på karrieremesse. Dave Fischer, Djøf Netværk - daf@djoef.dk Sara Motka, Djøf Netværk - sam@djoef. Skil dig ud fra mængden - tips til at gå på karrieremesse Dave Fischer, Djøf Netværk - daf@djoef.dk Sara Motka, Djøf Netværk - sam@djoef.dk Program Hvad ønsker du at opnå med dit messebesøg? Forberedelse

Læs mere

Job- og personprofil for medarbejder i daghjem i Assens Kommune

Job- og personprofil for medarbejder i daghjem i Assens Kommune Job- og personprofil for medarbejder i daghjem i Assens Kommune Medarbejder i daghjem, Assens Kommune Assens Kommunes personalepolitik hviler på værdierne respekt, åbenhed, udvikling, arbejdsglæde og ordentlighed.

Læs mere

Leder- AkAdemiet. - i samarbejde med DIF og DGI

Leder- AkAdemiet. - i samarbejde med DIF og DGI Leder- AkAdemiet - i samarbejde med DIF og DGI En stærk forening med en god leder DIF og DGI har en fælles drøm. Vi drømmer om, at flere danskere vil dyrke motion. Derfor har vi sat os det mål, at der

Læs mere

Forandringsteori for selvhjælpsgrupper

Forandringsteori for selvhjælpsgrupper Dokumentation af workshop den 9. maj 2007 om: Forandringsteori for selvhjælpsgrupper Formålet med dagens workshop var, at udvikle en forandringsteori for FriSe s selvhjælpsgrupper. I det følgende beskrives

Læs mere

Teenager, Sport. Leder?

Teenager, Sport. Leder? Teenager, Sport. Leder? Uddannelse Teenager, Sport. leder? Målgruppe Unge mennesker i foreningslivet i alderen 14-19 år Forudsætninger Du skal være hjælpetræner eller lignende Sted DBU - Brøndby Varighed

Læs mere

Success på eksportmarkedet - Hvordan?

Success på eksportmarkedet - Hvordan? Success på eksportmarkedet - Hvordan? Henriette Kahré Freris Væksthus Hovedstadsregionen Vækstmøde den 22.10 2013 2 Hvad gør dem som klarer sig godt på eksportmarkederne? Fire vigtige parametre: 1. Markedsvalg:

Læs mere

Personlig Erfarings LOG (PE Log)

Personlig Erfarings LOG (PE Log) Personlig Erfarings LOG (PE Log) PE Log en er dit personlige redskab, som kan hjælpe dig med at udvikle dig som instruktør. PE loggen består af to dele: En planlægningsdel, som er et skema med 6 spørgsmål.

Læs mere

Steno ledelsen: Joan Fuglsang, Allan Arp, John Nolan, Trine Nielsen, Peter Rossing, Martin Ridderstråle, Bjarne Bruun Jensen, Ulla Bjerre-Christensen

Steno ledelsen: Joan Fuglsang, Allan Arp, John Nolan, Trine Nielsen, Peter Rossing, Martin Ridderstråle, Bjarne Bruun Jensen, Ulla Bjerre-Christensen STENOWAY STENOWAY I 1932 skabte vores grundlæggere Steno som et sted for optimal behandling af mennesker med diabetes. Formålet har altid været at forlænge og forbedre livet for mennesker med diabetes

Læs mere

VISIONER OG MÅL En kort introduktion til den psykosociale indsats i Rudersdal Kommune

VISIONER OG MÅL En kort introduktion til den psykosociale indsats i Rudersdal Kommune VISIONER OG MÅL En kort introduktion til den psykosociale indsats i Rudersdal Kommune Rudersdal Kommune 2012-2022 VISIONER OG MÅL for den psykosocial indsats i Rudersdal Kommune 2012-2022 Indledning Rudersdal

Læs mere

Præsentation af Dencker Værktøj

Præsentation af Dencker Værktøj Præsentation af Dencker Værktøj Dencker Værktøj er en moderne virksomhed, der producerer støbe- og prototypeværktøj primært til plast- og trykstøbning. Vi klarer bearbejdning af mindre serier og andre

Læs mere

Styrk det interne og eksterne tværfaglige samarbejde

Styrk det interne og eksterne tværfaglige samarbejde Cabi tilbyder ledere og medarbejdere i kommuner og jobcentre hjælp til at styrke det tværfaglige samarbejde fra strategisk planlægning og fastlæggelse af mål til anvendelse af de tværfaglige kompetencer

Læs mere

Service i rengøring. Service i rengøring. Daglig erhvervsrengøring

Service i rengøring. Service i rengøring. Daglig erhvervsrengøring Service i rengøring Daglig erhvervsrengøring 1 Forord At udføre erhvervsrengøring kræver uddannelse dette undervisningsmateriale er udarbejdet som grundbogsmateriale til kurset Daglig erhvervsrengøring.

Læs mere

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE Briefing Vi er to specialestuderende fra Institut for Statskundskab, og først vil vi gerne sige tusind tak fordi du har taget dig tid til at deltage i interviewet! Indledningsvis

Læs mere

Praktisk hjælp til indkøb

Praktisk hjælp til indkøb Praktisk hjælp til indkøb Efter servicelovens 83 Kvalitetsstandard Kerteminde Kommune tager afsæt i den rehabiliterende tankegang. Vi tager udgangspunkt i, at du er ansvarlig for dit eget liv og ønsker

Læs mere

Evalueringsnotat: Rigtige mænd i Vapnaga rd - fra fedt til fit

Evalueringsnotat: Rigtige mænd i Vapnaga rd - fra fedt til fit Helsingør Kommune Evalueringsnotat: Rigtige mænd i Vapnaga rd - fra fedt til fit Livsstil for mænd i boligområderne hold Baggrund Projektet blev startet op i August. Kurset har en længde på måneder og

Læs mere

Strategiplan 2017-2020. Administration og Service

Strategiplan 2017-2020. Administration og Service Strategiplan 2017-2020 Administration og Service Udgiver: Miljø- og Energiforvaltningen Administration og Service Udgivelse: 25.04.2016 Sagsnr.: 2016-0072017 Dok.nr.: 2016-007207-11 Tekst: Strategiplanlægning

Læs mere

PROVAS STÅR FOR PROFESSIONEL HÅNDTERING AF VAND, AFFALD OG SPILDEVAND

PROVAS STÅR FOR PROFESSIONEL HÅNDTERING AF VAND, AFFALD OG SPILDEVAND Provas 2020 PROVAS STÅR FOR PROFESSIONEL HÅNDTERING AF VAND, AFFALD OG SPILDEVAND Vi er Provas Mission Vision Værdier Kunder Medarbejdere Ejer Samfund Strategiske pejlemærker 05 06 07 08 10 13 14 17 18

Læs mere

N O T A T. Svar på spørgsmål fra 117 borgere samt BEU spørgsmål 98-109

N O T A T. Svar på spørgsmål fra 117 borgere samt BEU spørgsmål 98-109 Beskæftigelsesudvalget 2014-15 (2. samling) BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 98 Offentligt N O T A T Svar på spørgsmål fra 117 borgere samt BEU spørgsmål 98-109 Sagsnr. 2015-4001 Indledningsvist

Læs mere

Daghusene. Daghus Morsø og Daghus Thisted er socialpsykiatriske behandlings og træningstilbud efter 104 i serviceloven.

Daghusene. Daghus Morsø og Daghus Thisted er socialpsykiatriske behandlings og træningstilbud efter 104 i serviceloven. Daghusene Daghus Morsø og Daghus Thisted er socialpsykiatriske behandlings og træningstilbud efter 104 i serviceloven. Daghusene er ikke et blivende sted, men et tilbud i en planlagt periode. Der er fælles

Læs mere

Intro - Std.Arb. Version: 2014-12-11

Intro - Std.Arb. Version: 2014-12-11 Noterne til værktøjet indeholder de supplerende informationer og emner, som underviser kan anvende til at opnå en dybere indsigt i værktøjet. Noterne bør erstattes af undervisers egne erfaringer og oplevelser

Læs mere

Virksomhedsservice Inspirationsdag om strategier og tiltag. 29. april 2014

Virksomhedsservice Inspirationsdag om strategier og tiltag. 29. april 2014 Virksomhedsservice Inspirationsdag om strategier og tiltag 29. april 2014 Efterspørgsel - udbud Udbud Efterspørgsel FØP Match 3 Match 2 Match 1 Virksomhedsservice Samspil mellem velfærdsområder Arbejdsmarkedsbalancen

Læs mere

Styrk din virksomhed gennem LinkedIn

Styrk din virksomhed gennem LinkedIn Styrk din virksomhed gennem LinkedIn // 9. september 2014 // Revisordøgnet *14 Vi tror på værdien i at dele viden //1 Vi tror på værdien i at dele viden //2 Udvalgte kunder Vi tror på værdien i at dele

Læs mere

15. juni 2016 FINANSSEKTORENS LEDERDAG

15. juni 2016 FINANSSEKTORENS LEDERDAG 15. juni 2016 FINANSSEKTORENS LEDERDAG VELKOMMEN TIL FINANSSEKTORENS LEDERDAG 2016 Omstilling og lederskab Løbende omstilling er præmissen for virksomhedens fortsatte berettigelse på markedet. Nogle gange

Læs mere

Kursustilbud AOF-NORD

Kursustilbud AOF-NORD Kursustilbud AOF-NORD 2012 Nu hvor du står i en situation, hvor du måske skal til at tænke nyt og endelig har tid til at gøre noget for dig selv, så prøv at se om et af vore kurser kunne være lige det

Læs mere

Vejledning til skriftlig prøve i fysik/kemi

Vejledning til skriftlig prøve i fysik/kemi Vejledning til skriftlig prøve i fysik/kemi Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Januar 2016 1 Indhold Indledning... 3 Mål og krav... 4 Indhold... 5 Hjælpemidler... 5 Opgavetyper... 6 Eksempler på opgaver...

Læs mere

29.09.2010 Erik Schrøder

29.09.2010 Erik Schrøder 29.09.2010 Erik Schrøder Disposition Præsentation Baggrunden for reformerne Fraværsregler Ledelsens udfordringer Medarbejdernes udfordringer Forslag til konkrete handlinger Perspektiver for fremtidens

Læs mere

Evaluering af mentorordningen 1. april 2009-31. marts 2010

Evaluering af mentorordningen 1. april 2009-31. marts 2010 Evaluering af mentorordningen 1. april 2009-31. marts 2010 Faaborg-Midtfyn Kommune Pleje og Omsorg Måske kan jeg hjælpe dig En mentor er én, du kan snakke med om alt muligt. Jeg er ansat i Pleje og Omsorg

Læs mere

FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET - TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER

FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET - TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET - TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER Rådgivere har ofte enten erhvervs- eller privatkunder. Det kolliderer med nogle selvstændiges behov for rådgivning,

Læs mere

Mentorkursus. Studentermentorordningen 2016. Aarhus Universitet. Susan Heilemann Susan@heilemann.dk

Mentorkursus. Studentermentorordningen 2016. Aarhus Universitet. Susan Heilemann Susan@heilemann.dk Mentorkursus Studentermentorordningen 2016 Aarhus Universitet Susan Heilemann Susan@heilemann.dk Hvad er en studentermentor? En studentermentor er: Rollemodel fremstår som det gode eksempel Sparringspartner

Læs mere

Stil krav til din udvikling. - og få mere ud af samtalen med din leder. Anbefalinger og inspiration til faglige repræsentanter

Stil krav til din udvikling. - og få mere ud af samtalen med din leder. Anbefalinger og inspiration til faglige repræsentanter Stil krav til din udvikling - og få mere ud af samtalen med din leder Anbefalinger og inspiration til faglige repræsentanter Sæt udviklingssamtalen og udviklingsplanen på dagsordenen Når medarbejderen

Læs mere

ADHD-foreningen. Målsætningsprogram 2016 2018

ADHD-foreningen. Målsætningsprogram 2016 2018 ADHD-foreningen Målsætningsprogram 2016 2018 Målsætningsprogram 2016-2018 Baggrundsmateriale til visionsmålene. Materiale der ligger til grund for udarbejdelse af de 5 visionsmål: Årsberetning 2014 & 2015

Læs mere

UDBUDS- GUIDEN VEJLEDNING TIL OFFENTLIGE INDKØBERE VED INDKØB AF KOMMUNIKATIONSYDELSER. udbud2.indd 1 16-12-2008 15:16:10

UDBUDS- GUIDEN VEJLEDNING TIL OFFENTLIGE INDKØBERE VED INDKØB AF KOMMUNIKATIONSYDELSER. udbud2.indd 1 16-12-2008 15:16:10 UDBUDS- GUIDEN VEJLEDNING TIL OFFENTLIGE INDKØBERE VED INDKØB AF KOMMUNIKATIONSYDELSER udbud2.indd 1 16-12-2008 15:16:10 INDLEDNING OG BAGGRUND FOR VEJLEDNINGEN Som offentlig indkøber er det en svær og

Læs mere

Crowdsourcing, Innovation og brugerinvolvering

Crowdsourcing, Innovation og brugerinvolvering Notat SEGES P/S Koncern Digital Ansvarlig jupo Crowdsourcing, innovation og brugerinvolvering Oprettet 08-02-2016 Projekt: 7464, Digitale relationer og datadreven informationsformidling Side 1 af 13 Crowdsourcing,

Læs mere

VELKOMMEN. Angela Abell. Copyright Soulaima Gourani, soulaimagourani.dk

VELKOMMEN. Angela Abell. Copyright Soulaima Gourani, soulaimagourani.dk VELKOMMEN The investment in time and energy creating a network will only be worth while if you are genuinely interested in the people in it sustaining it for purely selfish reasons won t work Angela Abell

Læs mere

Sådan bliver du en bedre leder

Sådan bliver du en bedre leder Sådan bliver du en bedre leder Dansk Kvæg Kongres 2006 God ledelse giver vækst Kilde:MJP Anders Møller 9615 3069 Det går jo godt! Stor fremgang i indtjeningen. Kvægbrugere høster resultatet af flere års

Læs mere

hr-strategi 2012-15 1

hr-strategi 2012-15 1 hr-strategi 2012-15 1 indhold nøglen til gode forandringer... 3 den attraktive arbejdsplads... 3 hr-indsatsen - taktikken... 4 prioriterede hr-indsatser 2012-15... 5 Ledelse... 5 Omdømme... 5 Høj faglighed

Læs mere

7 fælder. du skal undgå i social selling og content marketing.

7 fælder. du skal undgå i social selling og content marketing. 7 fælder du skal undgå i social selling og content marketing www.socialsellingcompany.dk info@socialsellingcompany.dk @socialsellingco 7 fælder du skal undgå i social selling og content marketing 7 fælder

Læs mere

Selvevalueringsguide til kompetenceudvikling for udøvere af Den motiverende samtale

Selvevalueringsguide til kompetenceudvikling for udøvere af Den motiverende samtale University College Lillebælt Forebyggelsescentret Langeland Kommune Projekt Forløbspartner i Langeland og Svendborg kommune Det mobile sundhedscenter Faaborg Midtfyn Kommune Selvevalueringsguide til kompetenceudvikling

Læs mere

Kvalitetstjek af jeres samlede brug af LinkedIn

Kvalitetstjek af jeres samlede brug af LinkedIn Få det bedste ud af Kvalitetstjek af jeres samlede brug af LinkedIn Udnytter I mulighederne i LinkedIn, eller går I med en fornemmelse af, at det kunne være bedre? Hvis det sidste er tilfældet, så lad

Læs mere

Beskrevet med input fra pædagogerne Annette Wittrup Christensen og Helle Danielsen, Børnehuset Viaduktvej, Aalborg Kommune

Beskrevet med input fra pædagogerne Annette Wittrup Christensen og Helle Danielsen, Børnehuset Viaduktvej, Aalborg Kommune 176 Hjemmebesøg Beskrevet med input fra pædagogerne Annette Wittrup Christensen og Helle Danielsen, Børnehuset Viaduktvej, Aalborg Kommune Overgange Hjemmebesøg BAGGRUND Kort om metoden Hjemmebesøg er

Læs mere

Ny Nordisk Skole. Arbejdshæfte til forandringsteori

Ny Nordisk Skole. Arbejdshæfte til forandringsteori Ny Nordisk Skole Arbejdshæfte til forandringsteori Introduktion Ny Nordisk Skole handler om at styrke dagtilbud og skoler, så de har de bedste forudsætninger for at give børn og unge et fagligt løft. Dette

Læs mere

DIGITALE SAMMENHÆNGE FOR BØRN OG UNGE

DIGITALE SAMMENHÆNGE FOR BØRN OG UNGE DIGITALE SAMMENHÆNGE FOR BØRN OG UNGE v. Kirsten Jørgensen, KL Den fælles kommunale digitaliseringsstrategi Frem mod 2020 vil kommunerne: arbejde for, at børns digitale dannelse og læring påbegyndes tidligt

Læs mere

Kvalitetsstandard for vedligeholdelsestræning

Kvalitetsstandard for vedligeholdelsestræning Fredensborg Kommune Ældre og Handicap 18 Kvalitetsstandard for vedligeholdelsestræning Serviceloven 86 stk. 2 2016 Indledning Fredensborg Kommune yder vedligeholdelsestræning* til kommunens pensionister.

Læs mere

Opsamling på workshops og dialogmøder. Frederik Giese og Morten Christensen Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet

Opsamling på workshops og dialogmøder. Frederik Giese og Morten Christensen Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet Opsamling på workshops og dialogmøder Frederik Giese og Morten Christensen Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet Formålet med dialogprocessen er at sikre: Inspiration til nye tilgange, perspektiver

Læs mere

SORØ KOMMUNE POLITIK FOR MØDET MED BORGEREN. Sorø Kommune Byrådet

SORØ KOMMUNE POLITIK FOR MØDET MED BORGEREN. Sorø Kommune Byrådet SORØ KOMMUNE POLITIK FOR MØDET MED BORGEREN Sorø Kommune Byrådet Sorø Kommune - Politik for mødet med borgeren. Indledning og formålsbeskrivelse God servicering af borgerne handler om Mødet med borgeren

Læs mere

Foreningen af Kliniske Diætister for alle ernæringsprofessionelle. Ernæring Diætbehandling Praksis Forebyggelse. For alle ernæringsprofessionelle

Foreningen af Kliniske Diætister for alle ernæringsprofessionelle. Ernæring Diætbehandling Praksis Forebyggelse. For alle ernæringsprofessionelle Foreningen af Kliniske Diætister for alle ernæringsprofessionelle Ernæring Diætbehandling Praksis Forebyggelse For alle ernæringsprofessionelle FaKD BYDER ALLE ERNÆRINGS PROFESSIONELLE VELKOMMEN I FaKD

Læs mere

Gæstetalerne vi havde besøg af, var også inspirerende, altid godt at høre hvordan andre tænker og gør.

Gæstetalerne vi havde besøg af, var også inspirerende, altid godt at høre hvordan andre tænker og gør. Jeg er glad for at have deltaget. Det har givet mig et løft, forstået på den måde, at jeg er mere opmærksom på, at tænke i værdi for forretningen, når der skal besluttes eller anbefales. Desuden er jeg

Læs mere

Eksempler på skabeloner til situationsbeskrivelser.

Eksempler på skabeloner til situationsbeskrivelser. Eksempler på skabeloner til situationsbeskrivelser. I forhold til de forløb hvor deltagerne skal tage udgangspunkt i selvoplevede kommunikationssituationer, har vi afprøvet skabeloner hvori deltagerne

Læs mere

Involvering på sociale medier

Involvering på sociale medier Involvering på sociale medier Content Marketing og Employee Advocacy Maria Schwarz @mariaschwarz Fotos: Morten Fauerby, Montgomery.dk Seismonaut rådgiver virksomheder og organisationer i at navigere i

Læs mere