K E N D E L S E. i sag nr. 220/04. afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Frankrig (Normandiet- Bretagne)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "K E N D E L S E. i sag nr. 220/04. afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Frankrig (Normandiet- Bretagne). 03.06. 10.06.2004."

Transkript

1 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 220/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Frankrig (Normandiet- Bretagne) PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: kr. Utilfredsstillende rundrejse, navnlig fordi de rejsende ikke kom til invasionskysten den 6. juni (D-dag) som oplyst i bureauets katalog samt utilfredsstillende indkvartering kr. SAGEN INDBRAGT: 2. august 2004.

2 2 SAGSFREMSTILLING: Klageren købte den 9. december 2003 en rundrejse, Normandiet Bretagne, for 2 personer for perioden fra torsdag den 3. juni til torsdag den 10. juni 2004 med indkvartering 1 nat i Bruxelles (udrejse), 2 nætter i Rouen på Hotel Viking, 3 nætter i St. Malo på Hotel Campanile Saint Malo samt 1 nat i Frankrig (hjemrejse). Rejsen er i bureauets katalog bl.a. beskrevet således: 60 ÅRS DAGEN FOR D-DAG Husk at på turen i juni er vi på invasionskysten i forbindelse med 60 års dagen (6. juni 1944). Af dag-til-dag programmet for rejsen fremgår bl.a.: 4. DAG Efter morgenmad forlader vi Rouen og turen fortsætter nu videre ud mod Kanalkysten. Vi kører via Caen til Bayeux, hvor vi skal opleve det berømte "Bayeux tapet" et ca. 63 m langt og ½ m højt vægtæppe, der beretter om Vilhelm Erobrerens togt i England og sejr ved Hastings i Efter et passende ophold fortsætter vi til invasionskysten ved Arromanches-les-Bains, hvor englænderne gik i land 6. juni Størstedelen af de 146 sænkekasser, der blev brugt som bølgebrydere for den store invasionshavn ligger her endnu. Der bliver tid til at besøge det spændende invasionsmuseum. Vi besøger den amerikanske krigskirkegård "Cimetiere St-Laurant", hvor over 9000 marmorkors står i lange rækker med front mod havet. Herfra går turen til St. Malo, hvor vi bor de næste 3 nætter. Ankomst midt på aftenen. Efter ankomsten er der lejlighed til at gå en byrundtur i den smukke gamle by. St. Malo's placering på en lille ø i Rance-flodens munding er enestående. Byen blev hårdt ramt under 2. verdenskrig, men den er i dag genopbygget i den originale stil med granithuse og smalle gader. 5. DAG Tid til at slappe af og nyde St. Malo. Udsigten fra bymuren er et fantastisk og varieret skue. Tidevandet på op til 8 m - om vinteren det dobbelte - gør, at der er nok at kikke på, ligesom selve byen er spændende med de smalle gader og det gamle slot. Om eftermiddagen køres en tur langs den smukke kyst til Cap Frehel, hvor vi finder en af de mest storslåede udsigter overhovedet i Bretagne. 6. DAG Udflugt til det fantastiske Benedictiner Munkekloster, Mont St. Michel, som er en af Frankrigs største seværdigheder. Efter endt besøg på Mont St. Michel kører vi til østersbyen Cancale, hvor vi holder sen frokostpause. 7. DAG Vi forlader St. Malo og kører nordpå til vort overnatningshotel. Indkvartering og aftensmad.

3 3 8. DAG Efter tidlig morgenmad på hotellet fortsætter vi hjemturen. Vi kører hjemad via Belgien, Holland og Tyskland. Midt på aftenen når vi frem til den tysk/danske landegrænse. Mættet med rejseoplevelser tager vi afsked med hinanden. Klageren gør gældende, at hun ikke oplevede 60 års dagen på invasionskysten, at der var mug på hotelværelset i St. Malo, og at Hotel Campanile Saint Malo lå ved en larmende motorvej og uden for bygrænsen til St. Malo, hvorfor klageren ikke oplevede tidevandet skifte. Endelig gør klageren gældende, at ruten for hjemturen blev ændret, hvilke betød meget ekstra kørsel. Klageren har i brev af 14. juni 2004 til bureauet nærmere begrundet sin klage således: Vi havde for længe siden besluttet os til at vi ville opleve invasionskysten i Normandiet på 60 års dagen for invasionen den 6 juni Vi ville selv have kørt men så til vores glæde at B arrangerede en tur og valgte denne, så vi var sikre på at vi var på de "rigtige steder" på D- dagen. Desuden var der tidevandet i St. Malo og andre spændende oplevelser beskrevet i brochuren. Skuffelserne tog for alvor omfang da vi fik at vide at invasionskysten var spærret med en sikkerhedszone på 25 km. Vi kunne ikke komme til kysten. Det var netop for at undgå den slags overraskelser at vi havde valgt B. Vi forventede, at løftet om at være ved kysten på dagen og derved opleve de arrangementer der foregik, ville være opfyldt af B, netop som det er lovet i brochuren. Vi overnattede i Rouen på et dejligt værelse, - morgenmaden var dog sparsom, selv efter franske forhold. Da vi kørte fra Rouen måtte rejseleder og chauffør ændrede på ruten, vi så Bayeux tapetet og byen Cancale og fortsatte til St. Malo. Her kom næste chok. Hotellet lå ved en motorvej, lige uden for bygrænsen og med 6 km til tidevandet og den dejlige by vi skulle have nydt de næste dage. Der var ingen muligheder for at foretage sig noget. Ingen udenoms faciliteter. Ingen mulighed for byrundtur om aftenen. Vi kunne blot sidde på et hotelværelse og se fjernsyn fra Invasionsdagen på kysten. Chaufføren oplyste næste dag, at det allerede for et år siden da B bestilte hotel til rejsen, var udsolgt på hotellerne i St. Malo. B vidste altså, at vi skulle bo ved motorvejen, langt uden for byen. Det vil sige, at jeres rejsebrochure og dermed den rejse vi havde købt er solgt på falske forudsætninger. Desuden var vores værelse meget ulækkert med store plamager af mug i vinduet. Billeder af værelse og beliggenhed af hotellet vedhæftes. Chaufføren kørte os ind til byen, men vi havde ikke de forventede muligheder for at gå fra hotellet til stranden og følge tidevandet dagen igennem.

4 4 På hjemvejen kørte vi ikke gennem Belgien og Holland som beskrevet i brochuren men syd om Paris til Saarbriicken. I stedet for ca. 770 km hjem måtte vi ud på en tur på ca. 950 km. 1. Min mand og jeg oplevede ikke 60 års dagen på invasionskysten 2. Vi overnattede 3 dage på et muggent Motelværelse ved en larmende motorvej udenfor St. Malo. 2. Vi kunne ikke opleve tidevandet ved kysten 3. Vi fik meget ekstra kørsel på grund af ændringerne og turen syd om Paris. Vi kan aldrig opleve 60 års dagen på kysten igen. Selv om denne oplevelse ikke kan erstattes forventer vi en kompensation for dette og de øvrige tre punkter, nævnt ovenfor. Det indklagede bureau har i brev af 6. juni 2004 til klageren bl.a. anført: Kysten var spærret i en meget bred zone, bl.a. p.g.a. at mange Statsoverhoveder var til stede, man tør åbenbart ikke at løbe nogen former for risici. Turen blev gennemført næste dag. Vi beklager at vi ikke kunne få lov til at passerer spærringerne. Hotel Campanile i Saint Malo er, jvf. vort program udarbejdet i oktober 2003, et af de to kontrakthoteller vi har i området. Det er korrekt at hotellet ikke ligger inden for byzonen, men gæsterne blev kørt ind til St. Malo, hvor der var et ophold på ca. 5 timer. De rettede henvendelse til chaufføren og rejselederen, der begge tilbød at de kunne få et andet værelse. De afslog, men klager nu! Iflg. programmet er der en ½ dag i St. Malo (udflugt om eftermiddagen). Hjemturen, anden rute end nedturen, med en mellemovernatning i Saarbrucken, blev ca. 200 km længere (ca. 2 timer) end ved direkte kørsel. Dette skyldes at vi havde problemer med et mellemovernatningshotel. Sammenfattet, efter Deres problemer, kort således: 1. Selve Invasionskystområdet var afspærret. Turen blev gennemført dagen efter, da området igen var frit. 2. De fik tilbudt et andet "ikke mugangrebet" værelse, men takkede nej! 3. De havde ca. 4-5 timer i St. Malo hvor der var rig mulighed for at se tidevandet skifte timers merkørsel. Jeg mener at turen blev gennemført efter vort programs betingelser og at De har haft en god og oplevelsesrig tur, med en god guide og chauffør.

5 5 Klageren har derefter indbragt sagen for Ankenævnet, idet klageren i brev af 30. juli 2004 til Ankenævnet bl.a. anfører: Vi fastholder, at det er forkert at reklamere i brochuren med, at vi er på kysten på invasionsdagen. B burde have undersøgt forholdene. Beliggenheden af Hotel Campanile udenfor St. Malo medførte at vi ikke kunne gå aftentur som anført i programmet. Der var heller ikke muligheder for at gå en tidlig morgentur eller nyde friheden ved kysten. Ved hotellet var der intet andet end et stort supermarked i nærheden. 5 timers ophold i byen giver heller ikke mulighed for at følge tidevandets skiften - der er jo 12 timer imellem. Vi fastholder, at turen ikke blev gennemført efter programmets betingelser. Klageren kræver et prisnedslag på kr. Det indklagede bureau har i brev af 17. august 2004 til Ankenævnet gjort gældende: 1.1 Turen blev kørt som en rundtur beskrevet i vort sommer program. Der blev planlagt to ture, den ene med et sammenfald med D-dag. Programmet blev trykt Under udarbejdelsen af programmet blev den Franske Ambassade i Danmark spurgt om foranstaltninger / evt. afspærringer i.f.m. jubilæets arrangement ved D-dag. Man kunne intet oplyse om evt. afspærringer/ fremmed besøg el. lig. 1.2 De to programlagte rundture havde ikke til formål alene, at besøge kysten på D-dagen, men en rundtur i Normandiet /Bretagne. 1.3 Vi har på intet tidspunkt lovet at gæsterne kunne stå på stranden på D-dag. Tværtimod oplyste vi på turen derned, at vi kunne forvente visse vanskeligheder med i det hele taget at kunne nå frem på grund af en forventet stor trafik kombineret med franskmændenes normale ligegladhed med gæsternes problemer ("de kan jo bare holde sig væk"). Herudover kunne der forventes skærpede sikkerhedskrav i området. 1.4 Som yderligere bemærkninger hertil skal anføres at afspærringer/lukning/de nationale helligdage, dårligt vejrlig må anses til at være en gyldig grund til at ændre udflugtsprogrammet. 1.6 Vi skriver i vort program (se side 67) "Udflugter m.v.: Udflugterne og andre aktiviteter gennemføres ikke altid i den rækkefølge, der er beskrevet og de gennemføres kun ved tilstrækkelig tilmelding.

6 6 Eventuelle entreer, sejlture m.v. er ikke inkl. I udflugtsprisen, med mindre dette er anført. I forbindelse med helligdage i landene vi besøger, må det påregnes at seværdigheder og butikker kan være lukkede. Oplysninger kan indhentes hos bureauet". 2.2 Vi har ikke beskrevet i vort program at vi bor i bycentrum. 2.3 Vores kunde henvender sig til rejseleder/chauffør og fortalte om mugpletter. Begge vores ansatte tilbød straks at de kunne få deres værelser, men kunden takkede nej. 3.1 Man havde 5 timers ophold i St. Malo' s bymidte den efterfølgende dag. Tidevandet skifter døgnet rundt hver, hver 6. time er det på det højeste/laveste niveau. Man ser således ved et ophold på 5 timer at tidevandet ændrer sig på vej til det maximale/minimale, eller ser det runde den højeste/laveste vandstand. 4.1 Hjemrejsen. Hermed beskrivelsen i vores katalog for de 2 dage: 7. dag: Vi forlader St. Malo og kører nordpå til vort overnatningshotel. Indkvartering og aftensmad. 8. dag: Efter tidlig morgenmad på hotellet fortsætter vi hjemturen. Der er et mellemrum efter denne tekst, herefter er der en tekst som hidrører en gammel tur - dvs. en tryk fejl i kataloget (det er her kunderne åbenbart har læst at De skal kører en bestemt rute hjem). Ingen andre steder i kataloget er der beskrivelse af rejseveje som ikke står under den dag det foregår, hvorfor det må være meget tydeligt at teksten ikke passer ind her. Vi kører netop en anden vej hjem således kunderne ser noget forskelligt, som f.eks. noget af Paris, og de overnattede tæt ved Saarfloden på centralt beliggende hotel. Planlagt hjemkomst til Odense er kl ifølge kataloget og gæsterne har ifølge fartskiven været i Odense ca. kl , det må vel siges at være i orden. Klageren har derefter i brev af 24. august 2004 til Ankenævnet kommenteret ovenstående brev bl.a. således: I sommerprogrammet gøres specielt opmærksom på, at man er på kysten på invasionsdagen. Fra kataloget: NORMANDIET-BRE'T'AGNE-FRANKRIG Oplev 60 års dagen for D-dag (afrejse ) Med vores evner til at læse brochurer havde vi fået den absolutte opfattelse af at vi var på stranden på D- dagen. N.H.K. oplyser nu, at vi på turen derned fik besked om, at "der kunne forventes visse vanskeligheder med i det hele taget at kunne nå frem" Denne oplysning ville vi meget gerne have haft inden afrejsen så vi kunne have nået at

7 7 aflyse turen.... Hvordan kan vi gå aftentur som B foreslår samt slappe af og nyde St. Malo når vi bor ved motorvejen udenfor bygrænsen? Vi fik tilbuddet fra chaufføren, men orkede simpelthen ikke at pakke sammen igen og vandre op og ned ad trapperne ovenpå skuffelsen over hotellets beliggenhed. Vi havde - måske naivt - håbet på at, der kunne blive gjort rent! Ankenævnets afgørelse Af bureauets katalog med tilhørende dag-til-dag-program fremgår, at der på rejsens 4. dag, - den 6. juni 2004 er arrangeret en udflugt til invasionskysten ved Arromanches-les-Bains, hvor englænderne gik i land den 6. juni På denne baggrund og sammenholdt med overskriften 60 ÅRS DAGEN FOR D-DAG i bureauets katalog, finder Ankenævnet, at klageren har haft en berettiget forventning om at skulle besøge invasionskysten netop den 6. juni Ankenævnet finder herefter, at det forhold, at udflugten til invasionskysten først blev gennemført den 7. juni 2004, udgør en mangel ved rejsen, der berettiger klageren til et nedslag i rejsens pris. Ankenævnet finder endvidere, at klageren på baggrund af dag-til-dag programmet har haft en berettiget forventning om, at Hotel Campanile Saint Malo var beliggende i selve byen St. Malo, således at klageren i højere grad på egen hånd kunne opleve byen og dens seværdigheder, herunder tidevandet. Rejsen findes derfor også på dette punkt at have været behæftet med mangel, der berettiger klageren til et nedslag i rejsens pris. Nedslaget fastsættes efter en samlet vurdering skønsmæssigt til kr. som påstået af klageren. Ankenævnet finder ikke, at det af klageren i øvrigt anførte, hverken for så vidt angår de enkelte forhold hver for sig eller samlet, kan karakteriseres som en mangel, der kan danne grundlag for erstatning eller kompensation i øvrigt. Da klageren har fået medhold, skal bureauet betale et beløb til Ankenævnet for udgifterne til sagens behandling, jf. 24 i Ankenævnets vedtægter. Da bureauet er tilsluttet Ankenævnet, fastsættes sagsomkostningsbeløbet til kr. (sagskategori 2).

8 8 Hvis beløbet ikke betales inden 30 dage fra dato, har Forbrugerstyrelsen i medfør af forbrugerklagelovens 17, stk. 4, udpantningsret herfor. Som følge heraf b e s t e m m e s : Bureauet skal inden 30 dage fra dato betale kr. til klageren. Endvidere skal bureauet inden samme frist betale et sagsomkostningsbeløb på kr. til Ankenævnet. Klagegebyret på 275 kr. tilbagebetales af Ankenævnet til klageren.

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2008/0146 afsagt den 22. juni 2009 ****************************** REJSEMÅL Sunny Beach, Bulgarien. 27.7.-10.8.2008 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 18.780 kr. (ekskl.

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 210/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 210/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 210/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Berlin, 21.5. 23.5.2004 PRIS: KLAGEN ANGÅR: I alt kr. 2.374,- inkl. internetrabat Utilfredsstillende

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 149/06. afsagt den 19. januar 2007 ****************************** 5230 Odense M. Alfa Travel v/lars Frederiksen

K E N D E L S E. i sag nr. 149/06. afsagt den 19. januar 2007 ****************************** 5230 Odense M. Alfa Travel v/lars Frederiksen REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 149/06 afsagt den 19. januar 2007 ****************************** KLAGER S J (30 personer) 5230 Odense M SALGSBUREAU ARRANGØR Alfa Travel v/lars Frederiksen Alfa

Læs mere

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Normandiet - Caen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Invasionskysten Bayeuxtapetet Memorial Museet i Caen Mont Saint-Michel klosteret Side 1 af 5 Normandiet

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 59/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 59/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 59/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: London, 28.11.-30.11.2003. PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: 9.870 kr. Klagerne blev indkvarteret på et andet

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 326/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 326/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 326/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Korsika, Frankrig, 13.07-28.07.2004 PRIS: KLAGEN ANGÅR: I alt 25.616,00 kr. Utilfredsstillende indkvartering,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2012/0184 afsagt den 1. juli 2013 ****************************** KLAGER PEAV (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Memory Tours v/ Per Tvede Hansen Memory Tours

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 29. september 2016 ****************************** KLAGER [Klager] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [Bureau] [Bureau] REJSEMÅL Cancun, Mexico.

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 136/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Pattaya, Thailand, 20.1. 2.2.2004 PRIS: I alt kr. 12.798,- KLAGEN ANGÅR: KRAV: Utilfredsstillende

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 21. december 2016 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Sunny Beach, Bulgarien. 4.7.-10.7.2016.

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 280/04. afsagt den ****************************** 18.600 kr. (inkl. tillæg for enkeltværelse)

K E N D E L S E. i sag nr. 280/04. afsagt den ****************************** 18.600 kr. (inkl. tillæg for enkeltværelse) 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 280/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Irland. 17.06. 1.07.2004. PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: 18.600 kr. (inkl. tillæg for enkeltværelse) Ej

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2014/0161 afsagt den 5. marts 2015 ****************************** KLAGER EL (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV Kent Rossing

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 13/06. afsagt den 14. august 2006 ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 13/06. afsagt den 14. august 2006 ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 13/06 afsagt den 14. august 2006 ****************************** REJSEMÅL Antalya, Tyrkiet. 7. 21.9.2005 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 3404 kr. Ødelagt bagage på hjemrejsen.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 268/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Bulgarien. 1.6-8.6.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 7.058 kr. (inkl. værelsestillæg) Utilfredsstillende

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2008/0056 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Fodboldtræningslejr i Antalya, Tyrkiet. 15.3.-22.3.2008 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 229.150

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0026 afsagt den 1. juli 2015 ****************************** KLAGER MEV (1 person) v/ IAW SALGSBUREAU ARRANGØR GIBA Travel ApS GIBA Travel ApS REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 395/2007 afsagt den 17. november 2008 ****************************** KLAGER S G D (2 personer) 3140 Ålsgårde SALGSBUREAU ARRANGØR Star Tour A/S Star Tour

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 348/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Sunny Beach, Bulgarien. 2.9.-9.9.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 4.400 kr. kr. (inkl. flytillæg)

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 228/05. afsagt den 17. januar 2006 ****************************** KLAGER S K-S (26 voksne/3 børn) 3070 Snekkersten

K E N D E L S E. i sag nr. 228/05. afsagt den 17. januar 2006 ****************************** KLAGER S K-S (26 voksne/3 børn) 3070 Snekkersten REJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 228/05 afsagt den 17. januar 2006 ****************************** KLAGER S K-S (26 voksne/3 børn) 3070 Snekkersten SALGSBUREAU ARRANGØR Thinggaard Rejser ApS

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2011/0222 afsagt den 19. november 2012 ****************************** KLAGER ES (2 voksne/1 barn) SALGSBUREAU ARRANGØR Selskabet af 30. november 2011 A/S

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2016/0028 afsagt den 20. april 2016 ****************************** KLAGER K (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV B B Rundrejse.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0298 afsagt den 27. juni 2014 ****************************** KLAGER HS (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR Spar Tours ApS Lauritzen Rejser v/niels Lauritzen

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 108/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Phuket, Thailand. 6.1. 19.1.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 25.708 kr. (ekskl. forsikringer) Utilfredsstillende

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 9. februar 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Agii Apostoli, Kreta. 20.7.-3.8.2017.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 4. juli 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Ayia Napa, Cypern. 4.8.-18.8.2017.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0193 afsagt den 21. maj 2015 ****************************** KLAGER KHS (12 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Hekla Travel A/S Hekla Travel A/S REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0103 afsagt den 16. oktober 2015 ****************************** KLAGER NN (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV Top Tours

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0120 afsagt den 16. oktober 2015 ****************************** KLAGER K (2 voksne/1 barn) SALGSBUREAU ARRANGØR B B REJSEMÅL Athen, Grækenland. 27.-30.8.2015.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0109 afsagt den 19. november 2014 ****************************** KLAGER OJG (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Travel Sense A/S Travel Sense A/S

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2011/0104 afsagt den 26. september 2012 ****************************** KLAGER KKM (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Kuoni Scandinavia Danmark, filial af

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2008/0199 afsagt den 27. august 2009 ****************************** REJSEMÅL Sharm El Sheikh, Egypten. 11.10.-18.10.2008 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 29.812

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 178/06. afsagt den 19. januar 2007 ****************************** REJSEMÅL Santa Ponsa, Mallorca. 11.03.2006 19.03.

K E N D E L S E. i sag nr. 178/06. afsagt den 19. januar 2007 ****************************** REJSEMÅL Santa Ponsa, Mallorca. 11.03.2006 19.03. REJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 178/06 afsagt den 19. januar 2007 ****************************** REJSEMÅL Santa Ponsa, Mallorca. 11.03.2006 19.03.2006 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 14.429 kr.

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 64/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 64/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 64/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Alcudia, Mallorca, 20.6. 4.7.2003 PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: I alt kr. 26.148,- inkl. børnerabat samt

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 21. december 2016 ****************************** KLAGER [K] (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Praktikophold. Sydney, Australien.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2008/0063 afsagt den 4. juni 2009 ****************************** KLAGER HHR (1 pers.) v/advokat RS 1005 København K SALGSBUREAU ARRANGØR Atlantik Travel

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0280 afsagt den 6. juni 2014 ****************************** KLAGER GJ (3 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Lowcostholidays.dk, filial af Lowcosttravelgroup

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2008/0165 afsagt den 27. august 2009 ****************************** REJSEMÅL Sprogrejse XXX International, Malta. 8.7.-21.7.2008 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 22. maj 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL New York, USA og Playa del Carmen,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2008/0001 afsagt den 20. april 2009 ****************************** REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR Mao Miguel, Azorerne. 28.2.08-6.3.08 (rejseperiode for erstatningsrejse

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2010/0105 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Alicante, Spanien. 14.12.-21.12.2009 PRIS I alt 9.400 kr. KLAGEN ANGÅR Utilfredsstillende

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 6. marts 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Chania, Kreta. 1.7.-15.7.2016.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0259 afsagt den 6. juni 2014 ****************************** KLAGER PS (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Star Tour A/S Star Tour A/S REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 12. marts 2018 ****************************** KLAGER [K] (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV [B] [B] Busrejse Helgoland

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 108/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 108/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 108/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Cypern, 13.3. 27.3.2004 PRIS: I alt kr. 7.796,- KLAGEN ANGÅR: KRAV: Utilfredsstillende standard af

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0096 afsagt den 11. november 2014 ****************************** KLAGER TL (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Take Offer ApS Take Offer ApS REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 12. marts 2018 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Rundrejse. Canada. 27.5.-18.6.2017.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 105/2008 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Isla de Coche, Isla Margarita. 18.12.2007-1.1.2008 PRIS KLAGEN ANGÅR I alt 26.896 kr. Utilfredsstillende

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 2. juni 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 voksne/1 barn) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV [B] [B] Bahia

Læs mere

REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E. i sag nr. 73/04. afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Gran Canaria, 12.11.-26.11.2003.

REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E. i sag nr. 73/04. afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Gran Canaria, 12.11.-26.11.2003. 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 73/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Gran Canaria, 12.11.-26.11.2003. PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: 12.646 kr. Utilfredsstillende rejsearrangement

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 17. februar 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Side, Tyrkiet. 27.7.-3.8.2016.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2014/0053 afsagt den 10. oktober 2014 ****************************** KLAGER KF (4 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR Nortlanders Skinetwork A/S Nortlanders Skinetwork

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2010/0318 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Alcudia, Mallorca. 18.9.-25.9.2010 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 6.986 kr. Utilfredsstillende rejsearrangement

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 265/03. afsagt den *********************************

K E N D E L S E. i sag nr. 265/03. afsagt den ********************************* 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 265/03 afsagt den ********************************* REJSEMÅL: Luxor, Ægypten. 20.2. 6.3. 2003. PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: 23.048 kr. Manglende erstatning for

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 2014/0092. afsagt den 11. november 2014 ****************************** KLAGER AJ (2 personer)

K E N D E L S E. i sag nr. 2014/0092. afsagt den 11. november 2014 ****************************** KLAGER AJ (2 personer) 1 PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2014/0092 afsagt den 11. november 2014 ****************************** KLAGER AJ (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV Star

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 15/05. afsagt den ****************************** KLAGER: [K] (2 pers.)

K E N D E L S E. i sag nr. 15/05. afsagt den ****************************** KLAGER: [K] (2 pers.) 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 15/05 afsagt den ****************************** KLAGER: [K] (2 pers.) SALGSBUREAU: ARRANGØR: [B] [B] REJSEMÅL: Pretzsch, Tyskland, 22.12.-26.12.2004 PRIS: KLAGEN

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0184 afsagt den 5. marts 2015 ****************************** KLAGER UKF (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Bravo Tours A/S Bravo Tours A/S REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 31. oktober 2016 ****************************** KLAGER [Klager] (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR [Bureau] [Bureau] REJSEMÅL Agios Georgios, Korfu.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 13. september 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 voksne/4 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Rundrejse i Florida og

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0199 afsagt den 19. marts 2015 ****************************** KLAGER KEH (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Detur Denmark ApS Detur Denmark ApS REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 17. februar 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Albufeira, Portugal. 8.7.-23.7.2016.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0102 afsagt den 11. december 2013 ****************************** KLAGER MB (2 pers.) v/ KSkH SALGSBUREAU ARRANGØR Bravo Tours A/S Bravo Tours A/S REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2012/0168 afsagt den 15. maj 2013 ****************************** KLAGER MAU (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR 1st Fashion Group International v/peter Hjorth

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 21/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 21/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 21/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Tenerife, 28.10. 11.11.2003 PRIS: I alt kr. 45.992,- KLAGEN ANGÅR: KRAV: Utilfredsstillende beliggenhed

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2011/0196 afsagt den 24. oktober 2012 ****************************** KLAGER J H (3 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Risskov Travel Partner A/S Risskov Travel

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0289 afsagt den 27. juni 2014 ****************************** KLAGER MI (4 voksne /2 børn) v/advokat TJ SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 29. september 2017 ****************************** KLAGER [K] (4 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Kalithea, Rhodos. 12.6.-19.6.2017.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0288 afsagt den 29. juni 2016 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Playa las Américas, Tenerife.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 16. april 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Sliema, Malta. 4.8.-8.8.2017. PRIS

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 75/02. afsagt den ****************************** I alt kr. 9.510,- inkl. sovebustransport, liftkort, skileje samt rabat

K E N D E L S E. i sag nr. 75/02. afsagt den ****************************** I alt kr. 9.510,- inkl. sovebustransport, liftkort, skileje samt rabat 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 75/02 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Saalbach, Østrig, 8.2. 17.2.2002 PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: I alt kr. 9.510,- inkl. sovebustransport,

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 416/05. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 416/05. afsagt den ****************************** REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 416/05 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Alanya, Tyrkiet 30.08. 13.09.2005 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 5.118 kr. Fald i bus under transport til en

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0041 afsagt den 18. december 2013 ****************************** KLAGER MA (2 voksne/1 barn) SALGSBUREAU ARRANGØR Spies A/S Spies A/S REJSEMÅL Maspalomas,

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 164/04. afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Barcelona og Nordspanien. 23.04. 02.05.2004.

K E N D E L S E. i sag nr. 164/04. afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Barcelona og Nordspanien. 23.04. 02.05.2004. 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 164/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Barcelona og Nordspanien. 23.04. 02.05.2004. PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: 21.600 kr. Indkvartering 50

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0068 afsagt den 21. november 2013 ****************************** KLAGER KDS (4 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV FDM Travel

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0198 afsagt den 19. marts 2015 ****************************** KLAGER CMS (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Kuoni Nordic Danmark, Filial af Kuoni

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 140/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 140/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 140/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Rom, 15.04. 18.04.2004. PRIS: KLAGEN ANGÅR: I alt 8.790 kr. Forsinket afhentning på hotellet på hjemrejsedagen,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0198 afsagt den 19. marts 2015 ****************************** KLAGER K (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR B B REJSEMÅL Afandou & Kolymbia, Rhodos.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 294/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Wagrain, Østrig. 10.2.-17.2.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 33.888 kr. (ekskl. årsrejseforsikring,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0253 afsagt den 6. juni 2014 ****************************** KLAGER CCO (2 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR Star Tour A/S Star Tour A/S REJSEMÅL Menorca,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 11. september 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 voksne/1 barn) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Skirejse. Courchevel, Frankrig.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 20. august 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Golfrejse. Maspalomas, Gran Canaria.

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 268/05. afsagt den 12. december 2005 *********************************

K E N D E L S E. i sag nr. 268/05. afsagt den 12. december 2005 ********************************* 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 268/05 afsagt den 12. december 2005 ********************************* KLAGER G L (4 voksne og 1 barn ) Pottemagerporten 11 2650 Hvidovre SALGSBUREAU ARRANGØR

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2010/0122 afsagt den ****************************** REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV Palma De Mallorca. 3.4.-17.4.2010 (faktisk hjemkomst 21.4.2010) I alt

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0332 afsagt den 28. august 2014 ****************************** KLAGER HPJ (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Krone Golf Tours, Filial af Golf Plaisir

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0257 afsagt den 28. august 2014 ****************************** KLAGER RE (2 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR Top Tours ApS Top Tours ApS REJSEMÅL Bali, Indonesien

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0027 afsagt den 16. juni 2015 ****************************** KLAGER ES (3 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Trier Ski A/S Trier Ski A/S REJSEMÅL Skirejse.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 11. september 2018 ****************************** KLAGER [K] (7 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Skirejse. Val d Isere, Frankrig.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0272 afsagt den 19. maj 2016 ****************************** KLAGER K (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR B B REJSEMÅL Alanya, Tyrkiet. 12.9.-19.9.2015.

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2009/0169 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Palermo, Sicilien. 13.7.-27.7.2009 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 10.636 kr. Utilfredsstillende

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0140 afsagt den 22. januar 2016 ****************************** KLAGER GNR (1 person) v/ LMBL SALGSBUREAU ARRANGØR Nyati Safari ApS Nyati Safari ApS

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 251/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 251/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 251/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Alanya, Tyrkiet, 24.7. 7.8.2004 PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: I alt kr. 10.794,- inkl. opredningsrabat

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 31. oktober 2016 ****************************** KLAGER [Klager] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [Bureau] [Arrangør] REJSEMÅL Bologna, Italien.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0188 afsagt den 19. maj 2014 ****************************** KLAGER SM (3 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Spies A/S Spies A/S REJSEMÅL Alcudia, Mallorca.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2010/0125 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Cykelrejse. Mallorca. 17.4.-24.4.2010 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 5.145 kr. Manglende tilbagebetaling

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 4. december 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Alanya, Tyrkiet. 14.5.-21.5.2017.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2012/0028 afsagt den 20. december 2012 ****************************** KLAGER RV (2 pers.) og AJ SALGSBUREAU ARRANGØR C & C Travel ApS C & C Travel ApS

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 12. marts 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 voksne/1 barn) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Ixia/Vestkysten, Rhodos. 30.9.-8.10.2017.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0080 afsagt den 11. december 2013 ****************************** KLAGER PD (3 voksne/1 barn) SALGSBUREAU ARRANGØR Falk Lauritsen Rejser A/S Falk Lauritsen

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2009/0163 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Kroatien. Krydstogt i Adriaterhavet. 11.7.-18.7.2009 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 14.772 kr. (ekskl.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 13. december 2016 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Kolymbia, Rhodos. 23.5.-31.5.2016.

Læs mere