PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PAKKEREJSE-ANKENÆVNET"

Transkript

1 PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0289 afsagt den 27. juni 2014 ****************************** KLAGER MI (4 voksne /2 børn) v/advokat TJ SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV American Travel ApS (USAtours.dk ApS) American Travel ApS (USAtours.dk ApS) Rundrejse. Californien og Orlando, USA I alt kr. Utilfredsstillende rejsearrangement navnlig pga. utilfredsstillende planlægning af ruten og manglende privat pool i Orlando. Forholdsvis afslag på 30 % af købsprisen SAGEN INDBRAGT 12. november 2013 ****************************** Ankenævnets afgørelse American Travel ApS (USAtours.dk ApS) skal inden 30 dage fra forkyndelsen af denne kendelse betale kr. til klageren MI samt renter fra den 13. december Kravet forrentes med en årlig rente svarende til Nationalbankens officielle udlånsrente pr. den 1. januar eller 1. juli det pågældende år med et tillæg på 8 %. Klagegebyret tilbagebetales ikke.

2 2 Sagsfremstilling Klageren købte den 6. december 2012 en kør selv rundrejse Californien og Orlando, USA, for 6 personer for perioden fra torsdag den 27. juni til fredag den 19. juli 2013 med ophold i 2 dobbeltværelser på hotel Buena Vista Motor Inn i San Francisco med morgenmad i perioden 27. juni til 1. juli 2013, kør-selv fra San Francisco til Los Angeles i perioden juli 2013 med morgenmad i perioden juli 2013 og i 3 værelses Townhome på Disney Area Apartments and Townhomes uden pension i Orlando i perioden juli Med billeje i perioden juli 2013 med afhentning i San Francisco og aflevering i Los Angeles og med billeje i Orlando i perioden juli Klagerens advokat gør gældende, at rejsearrangementet var utilfredsstillende navnlig pga. utilfredsstillende planlægning af turen, da strækningen mellem Pismo Beach og San Simeon i Californien blev tilbagelagt tre gange i stedet for en gang samt manglende privat pool på hotel Disney Area Apartments and Townhomes fra den 11. juli til den 18. juli 2013 i Orlando. Klageren oplyste i en kontaktformular på bureauets hjemmeside den 16. september 2012 bl.a.: 14 dage i Californien ankomst til enten LA eller San Francisco og kørsel modsat ad Highway 1. Efterfølgende 1 uge i Florida/Orlando i hus med pool. I Rejseforslaget er rejsen bl.a. beskrevet således: [Bilag 2] 27. jun Fly fra København til San Francisco 27. jun 1. jul San Francisco Buena Vista Motor Inn*** 1. jul 3 jul Monterey Casa Munras Hotel*** 3. jul 4 jul Pismo Beach The Cliffs*** 4. Jul 5 jul San Simeon Best Western Ocean Front*** 5. jul 7 jul Solvang Holiday Inn Express Solvang **½ 7. jul 11 jul Los Angeles Millennium Biltmore****, jul Fly fra Los Angeles til Orlando 11. jul 18 jul Orlando Disney Area Townhome***½ 18. jul Fly fra Orlando til København I mail af 26. maj 2013 anfører klageren bl.a. følgende til bureauet: Huset I Florida er bestilt inkl. privat pool, men det fremgår ikke af papirerne er dette på plads?

3 3 I mail af 27. maj 2013 til klageren besvarer bureauet ovenstående mail og anfører bl.a.: Huset er på plads. Og som skrevet i tidligere mail er der en pool tilknyttet til huset. I mail af 30. juni dage efter afrejsen - til bureauet anfører klageren bl.a.: Vi har set på den videre rejse og er kommet i tvivl om, hvorvidt der er flere San Simeon og Pismo Beach, da vi efter planen først skal køre sydpå til Pismo Beach og derefter nordpå til San Simeon, hvorefter turen igen går sydpå til Solvang? I mail af 1. juli 2013 til klageren svarer bureauet bl.a.: Jeg er sådan set enig i at i kommer til at køre nord på fra Pismo Beach til San Simeon. Jeg har prøvet om vi kunne bytte om på de to hoteller så i kom til San Simeon først. Det kan desværre ikke lade sig gøre da de ikke har ledige værelser på de nye datoer. Så min anbefaling vil være at i fra Monterey kører på highway 101 ned til Pismo. Det er en vej der går gennem en masse vinområder og Big Sandy State Wildlife nationalpark. Fra Pismo op til San Simeon tager i så Highway one hvor i så kommer forbi Morro Rock. Klageren har nærmere begrundet sin klage i udateret brev til det indklagede bureau og gør yderligere gældende: AT fik pr. mail og telefonisk vores "skitse" til en tur, og det fremgik bl.a. allerede fra projektets start i september måned 2012, at den sidste rejseuge skulle tilbringes i Florida i et hus med pool. Det var et kardinalpunkt for de to børn, piger på 11 og 13 år, og vi var glade da vi kunne love børnene at opfylde deres ønske, idet AT kunne skaffe et sådan hus, jvf, mail af uger inden afgang tjekkede vi nogle åbentstående spørgsmål, herunder repeterede vi at huset i Florida er bestilt inkl. privat pool - er dette på plads?, jvf. mail Og vi får hurtigt svar maj mailer AT "Huset er på plads". Så var vi glade. Men ingen af os lægger på dette tidspunkt noget i den efterfølgende kryptiske sætning "og som skrevet i tidligere mail er der en pool tilknyttet huset". Vi havde jo netop fået oplyst, at vi kunne få et sådan hus med privat pool, til en merpris af 1000 kr., hvilket jeg synes er et ganske beskedent beløb i forhold til det totale rejsebudget. Stor var skuffelsen da vi konstaterer, at der IKKE er privat pool til huset, men alene en tætbefolket offentlig pool et sted i området, hvor vi bl.a. var noget generet af at brugerne ikke

4 4 spildte tiden med at stå under bruseren inden de hoppede i. Så var vores unge mennesker færdige med at bruge den pool, som ellers er et ganske væsentligt element i en Florida - ferie, og det var netop grunden til at vi havde bestilt et hus med privat pool. Vi konstaterer den 30. juni 2013, at vores rejse ikke vil forløbe, som vi har bestilt, da AT har byttet om på to af vores hoteller. Dette medfører, at vi kører sydpå til Pismo Beach og derefter nordpå til San Simeon. Dette er i strid med bestillingen, da vi har bestilt en tur nedad Highway 1. Da vi konstaterer fejlen, tager vi kontakt til AT, som bekræfter, at der er sket en fejl. Da vi er på ferie og ikke ønsker denne ødelagt af at skulle bruge megen tid på korrespondance, gør vi daværende tidspunkt ikke mere ud af det. Denne fejltagelse spildte nogle timer af vores ferie og gav os desuden ekstra udgifter til benzin. Klagerens advokat har yderligere begrundet klagen i brev af 27. januar 2014 til Ankenævnet. Klageren kræver Forholdsvis afslag på 30 % af købsprisen Bureauet gør i mail af 1. august 2013 til klagerens advokat bl.a. gældende: Vedhæftet er tilbuddet kunden har accepteret. Hvorfor kunden har fået indtryk af at de skal have en privat pool til deres hus i Florida ved jeg ikke. Det fremgår ikke af tilbuddet. Vi har booket en rejse 100 % i overensstemmelse med tilbuddet og afviser derfor din klients krav. I mail af 17. december 2013 til Ankenævnet gør bureauet yderligere gældende: Kunden har indgået aftale jf. rejsetilbud (). Yderligere henvises til regningen for rejsen (), der bekræfter hvad der er aftalt. På ingen af disse dokumenter, er der indgået aftale om privat pool i Orlando. Ang. kundens klagepunkt 1) Som det fremgår af rejsetilbudet (), skal kunden i Orlando have et Townhome. Det fremgår ingen steder at dette hus skulle have en privat pool. Vi har ingen ide om hvorfor kunden tror, at der skulle være tilknyttet en privat pool til Townhomet. Der er altså tale om et rækkehus på "small footprint", hvilket gør det umuligt at have privat pool. Townhome med privat pool findes ikke. Der er dog en fællespool tilknyttet lejlighedskomplekset som kunden kunne benytte så meget de havde lyst til.

5 5 Som det også står skrevet i bilag (), er der tale om et townhome med pool tilknyttet. Vi har gennemgået alt materiale og der fremgår ingen steder, at der skulle være tale om et Townhome med privat pool, derfor forkastes kundes klagepunkt. Ang. kundes klagepunkt 2) Rejseplanen er udarbejdet i samarbejde med kunden, og destinationer er valgt i den rækkefølge som kunden ønsker. Det fremgår helt tydeligt af rejsetilbudet () og rejsen er booket 100 % i overensstemmelse med rejsetilbuddet. Vi har på intet tidspunkt ment vi har lavet en fejl, og har på intet tidspunkt givet kunden medhold i denne påstand. Uanset hvad, så ligger San Simeon og Pismo Beach 54 miles fra hinanden svarende til en times kørsel. Så det er et fuldstændig åndssvagt klagepunkt, da kunden hverken har haft ekstra omkostninger, forsinkelser, eller lignende. Det må altså være fuldstændig ligegyldigt for rejsens formål og gennemførsel, om kunden besøger den ene by før den anden. Som opsummering på begge klagepunkter må vi konstatere at kunden har fået 100 % den rejse de har bestilt. Vi henviser til de forhold der er aftalt i rejsetilbudet samt på rejsens faktura. Ankenævnets afgørelse Det er ubestridt, at der ikke var privat pool ved indkvarteringen på hotel Disney Area Apartments and Townhomes fra torsdag den 11. juli til torsdag den 18. juli 2013 i Orlando, og at klageren i stedet måtte benytte en tilknyttet pool, der lå ca. 500 m væk og også blev benyttet af andre. Ankenævnet lægger til grund, at klageren overfor bureauet specifikt havde ønsket et hus med privat pool. På denne baggrund, og under hensyn til at klageren, efter modtagelsen af rejsebeviset, rettede henvendelse til bureauet for at få bekræftet, at der var privat pool ved huset i Orlando, finder Ankenævnet, at rejsen har været behæftet med en mangel, der berettiger klageren til et nedslag i rejsens pris. Nedslaget fastsættes efter en samlet vurdering skønsmæssigt til i alt kr. Rejsende har ved modtagelse af rejsebevis pligt til at kontrollere, at rejsebevisets udvisende er overensstemmende med det bestilte. Hvis klageren ved modtagelsen af rejsebeviset havde gennemlæst dette nærmere vedrørende indkvarteringen langs Californiens kyst fra San Francisco til Los Angeles ville hun efter Ankenævnets opfattelse have bemærket, at indkvarteringen i Pismo Beach lå før indkvarteringen i San Simeon og

6 6 at dette ikke umiddelbart stemte overens med hendes forståelse af, at hun havde bestilt en kør selv ferie ad Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles. På denne baggrund finder Ankenævnet, at klageren har påtaget sig risikoen for, at bestillingen ikke svarede til den af hende hævdede forståelse, og Ankenævnet kan derfor ikke imødekomme klagerens krav på dette klagepunkt. Da klageren i forhold til det fremsatte krav ikke har fået medhold, tilbagebetales gebyret på 275 kr. ikke, ligesom bureauet ikke pålægges sagsomkostninger. Som følge heraf b e s t e m m e s : American Travel ApS (USAtours.dk ApS) skal inden 30 dage fra forkyndelsen af denne kendelse betale kr. til klageren MI samt renter fra den 13. december Kravet forrentes med en årlig rente svarende til Nationalbankens officielle udlånsrente pr. den 1. januar eller 1. juli det pågældende år med et tillæg på 8 %. Klagegebyret tilbagebetales ikke. Mikael Kragh Formand

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0027 afsagt den 16. juni 2015 ****************************** KLAGER ES (3 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Trier Ski A/S Trier Ski A/S REJSEMÅL Skirejse.

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2010-0251 UL/bib. København, den 14. april 2011 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2010-0251 UL/bib. København, den 14. april 2011 KENDELSE. ctr. 1 København, den 14. april 2011 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Jesper Olsen og Henrik Petersson v/ advokat Peter Klitgaard Ganløseparken 58 3660 Stenløse Nævnet har modtaget klagen

Læs mere

Klagerne. København, den 15. april 2009 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Birthe Kjerulff Jacobsen Søndergade 30 4130 Viby Sjælland

Klagerne. København, den 15. april 2009 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Birthe Kjerulff Jacobsen Søndergade 30 4130 Viby Sjælland 1 København, den 15. april 2009 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Birthe Kjerulff Jacobsen Søndergade 30 4130 Viby Sjælland Sagen angår spørgsmålet, om indklagede er erstatningsansvarlig

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 16. juni 2009 blev der i sag nr. 40-2008 KK mod Ejendomsmægler YY afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 29. februar 2008 har KK v/advokat BB indbragt ejendomsmægler YY for Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere.

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 7. oktober 2010

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 7. oktober 2010 HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 7. oktober 2010 Sag 345/2007 (2. afdeling) Galerie Birch ved Anette Birch (advokat Poul Hvilsted) mod Jørgen Smidt (advokat Jan Erik Kornerup Jensen) I tidligere instans

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klager var interesseret i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klager var interesseret i at købe. 1 København, den 15. maj 2012 KENDELSE Klager ctr. EDC Bent Nielsen A/S v/ Tryg Klausdalsbrovej 601 2750 Ballerup Nævnet har modtaget klagen den 11. august 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

Sagens omstændigheder: I Finanstilsynets afgørelse af 26. februar 2009 hedder det: Ændring af renten på Ks prioritetslån

Sagens omstændigheder: I Finanstilsynets afgørelse af 26. februar 2009 hedder det: Ændring af renten på Ks prioritetslån Kendelse af 19. marts 2010 (J.nr. 2009-0019011) Pengeinstitut påbudt at ændre principper for rentefastsættelse på visse lån samt at slette formulering i pengeinstituttets almindelige forretningsbetingelser.

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2011-0268 aq. København, den 3. juli 2012 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2011-0268 aq. København, den 3. juli 2012 KENDELSE. ctr. 1 København, den 3. juli 2012 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Jens H. Bjerregaard, Jacob Andreasen og Jens Saugstrup Valby Langgade 203 2500 Valby Nævnet har modtaget klagen den 20.

Læs mere

Klager. J.nr. 2010-0147 li. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. Thorkild Mejlby v/tryg Forsikring A/S Klausdalsbrovej 601 2750 Ballerup

Klager. J.nr. 2010-0147 li. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. Thorkild Mejlby v/tryg Forsikring A/S Klausdalsbrovej 601 2750 Ballerup 1 København, den 24. november 2011 KENDELSE Klager ctr. Thorkild Mejlby v/tryg Forsikring A/S Klausdalsbrovej 601 2750 Ballerup Nævnet har modtaget klagen den 17. juni 2010. Klagen angår spørgsmålet om,

Læs mere

4-2. Ulovligt vilkår for anvisning af bolig. 123.4 Vilkår, procedurefordrejning mv.

4-2. Ulovligt vilkår for anvisning af bolig. 123.4 Vilkår, procedurefordrejning mv. 4-2. Ulovligt vilkår for anvisning af bolig 123.4 Vilkår, procedurefordrejning mv. En kvinde der nærmede sig myndighedsalderen, boede i en større lejlighed sammen med sin far. Datteren ønskede at flytte

Læs mere

Arbejdsrettens dom af 5. juli 2013

Arbejdsrettens dom af 5. juli 2013 Arbejdsrettens dom af 5. juli 2013 i sag nr. 2012.0177: Landsorganisationen i Danmark for Dansk El-Forbund (advokat Ane Kristine Lorentzen) mod Dansk Arbejdsgiverforening for TEKNIQ Installatørernes Organisation

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2015-4014 (Kirsten Thorup, Erik Bøgward Christiansen) 27. maj 2015

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2015-4014 (Kirsten Thorup, Erik Bøgward Christiansen) 27. maj 2015 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2015-4014 (Kirsten Thorup, Erik Bøgward Christiansen) 27. maj 2015 K E N D E L S E Annelise Küseler (advokat Henrik Holtse, København) mod Morsø Kommune (selv) Morsø Kommune

Læs mere

K e n d e l s e: Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har oplyst, at Henrik Andersen har været beskikket som registreret revisor fra den 3. januar 2005.

K e n d e l s e: Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har oplyst, at Henrik Andersen har været beskikket som registreret revisor fra den 3. januar 2005. Den 21. december 2009 blev der i sag nr. 5/2009-R P J Service v/ Peter E. Jensen mod registreret revisor Henrik Andersen afsagt sålydende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 2. februar 2009 har P J Service

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 5. august 2013 (J.nr. 2012-0032141). Afslag på

Læs mere

Ved kontrol af de rejsendes rejsehjemmel blev der udstedt en kontrolafgift på 600 kr. kl. 16.20.

Ved kontrol af de rejsendes rejsehjemmel blev der udstedt en kontrolafgift på 600 kr. kl. 16.20. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0242 Klageren: XX på egne vegne og på vegne sin svigersøn YY 9000 Ålborg Indklagede: Metroselskabet I/S v/metroservice A/S Klagen vedrører:

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 1533-1537 og 1623 Klager: Dansk Hulmursisolering ApS Håstrupvej 138 Hastrup 7000 Fredericia Indklagede: Betina Sørensen Spelmanns Toft 29 6720 Fanø v/advokat Brian W. Larsen Parternes påstande:

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 11. januar 2013 (J.nr. 2012-0026414) Selskab påbudt

Læs mere

Bevismæssig vurdering af om brev med mødeindkaldelse var kommet frem til sygedagpengemodtager. Fri proces

Bevismæssig vurdering af om brev med mødeindkaldelse var kommet frem til sygedagpengemodtager. Fri proces 2011 1-4 Bevismæssig vurdering af om brev med mødeindkaldelse var kommet frem til sygedagpengemodtager. Fri proces En kommune stoppede udbetalingen af sygedagpenge til en sygemeldt kvinde fordi hun ikke

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 27. maj 2011

HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 27. maj 2011 HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 27. maj 2011 Sag 286/2009 (2. afdeling) Helsingør Kommune og Hillerød Kommune Kommune (advokat Elsebeth Aaes-Jørgensen) mod FTF Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd

Læs mere

Klagerne. København, den 8. juni 2009 KENDELSE. ctr.

Klagerne. København, den 8. juni 2009 KENDELSE. ctr. 1 København, den 8. juni 2009 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmægler Lisa Bentsen v/ advokat Martin Steen Andersen Trianglen 4660 Store Heddinge Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har vurderet

Læs mere

...[klager] over Energistyrelsen af 18. september 2006 energimærkning af ejendommen beliggende [...].

...[klager] over Energistyrelsen af 18. september 2006 energimærkning af ejendommen beliggende [...]. (Energi- og vandbesparelser i bygninger) Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form...[klager] over Energistyrelsen af 18. september 2006 energimærkning af ejendommen beliggende [...]. Nævnsformand,

Læs mere

afsagt den 29. august 2011 2010-01-09-118-N Nykredit Realkredit A/S

afsagt den 29. august 2011 2010-01-09-118-N Nykredit Realkredit A/S 201009118 Variabelt forrentet lån. Swapaftale. Klageren er en andelsboligforening, som havde et F1-lån og et F10-lån hos det indklagede realkreditinstitut. F1-lånet blev i december 2006 rentetilpasset

Læs mere

Det fremgår af sagen, at klagernes datter den 27/9 2013 fik stjålet sin skoletaske, hvori der bl.a. lå en ipad og nogle skolebøger.

Det fremgår af sagen, at klagernes datter den 27/9 2013 fik stjålet sin skoletaske, hvori der bl.a. lå en ipad og nogle skolebøger. Den 18. februar 2015 blev i sag nr. 85614: mod Alm. Brand Forsikring A/S Midtermolen 7 2100 København Ø afsagt k e n d e l s e : Forsikringstagerne har familieforsikring i Alm. Brand Forsikring A/S. De

Læs mere

Bjarne Lindberg Bak ( 2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Bjarne Lindberg Bak ( 2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0195 Klageren: Indklagede: XX 2100 København Ø Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr.

Læs mere

ENLIG ELLER SAMLEVENDE?

ENLIG ELLER SAMLEVENDE? ENLIG ELLER SAMLEVENDE? Vejledning til enlige, der modtager folkepension og førtidspension HVAD VIL DET SIGE AT VÆRE ENLIG SOM MODTAGER AF FOLKEPENSION ELLER FØRTIDSPENSION? Som modtager af sociale ydelser

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af billet/klip på mobilklippekort

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af billet/klip på mobilklippekort AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0265 Klageren: Indklagede: XX 2730 Herlev Metro Service A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af billet/klip

Læs mere

Sagen vedrører spørgsmålet, om sagsøgeren, andelsboligforeningen A/B Engskoven, er bundet af en renteswapaftale, som den i 2006 indgik med sagsøgte,

Sagen vedrører spørgsmålet, om sagsøgeren, andelsboligforeningen A/B Engskoven, er bundet af en renteswapaftale, som den i 2006 indgik med sagsøgte, RETTEN I VIBORG Udskrift af dombogen DOM afsagt den 12. februar 2014 i sag nr. BS 1-967/2012: A/B Engskoven Engskovvænget 92 8541 Skødstrup mod Jyske Bank A/S Vestergade 8-16 8600 Silkeborg Sagens baggrund

Læs mere

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M B073301H MRO/CHN/MKJ UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M Afsagt den 12. maj 2014 af Østre Landsrets 10. afdeling (landsdommerne Sanne Kolmos, John Mosegaard og Mads Bjerre Østergaard (kst.)). 10.

Læs mere

K e n d e l s e: Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har oplyst, at indklagede R har været beskikket som registreret revisor siden 1. marts 1991.

K e n d e l s e: Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har oplyst, at indklagede R har været beskikket som registreret revisor siden 1. marts 1991. Den 9. juli 2009 blev der i sag nr. 62/2008-R Revisortilsynet mod Revisionsvirksomheden V v/r CVR nr. xx xx xx xx og Registreret revisor R afsagt følgende K e n d e l s e: Ved brev af 1. september 2008

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 24. juni 2013 (J.nr. 2011-0025578) Klagen afvist,

Læs mere