Det Grønne Motionsrum

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det Grønne Motionsrum"

Transkript

1 Det Grønne Motionsrum - til friluftsliv, naturoplevelser og bevægelse Friluftsliv og naturoplevelser i Hillerød Kommune Hillerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland og rummer både by- og kulturliv i Hillerød by, små lokal samfund, fantastisk natur og store åbne landskaber i og omkring Hillerød. Som borger i Hillerød Kommune har du fri adgang til de mange forskellige friluftsfaciliteter og naturoplevelser, der findes i naturarealerne omkring Hillerød. Der er f.eks. mulighed for at få en stille naturskøn oplevelse på cykelture, vandreture, kanoture eller ved at overnatte i det fri på én af de mange primitive overnatningspladser. Derudover, er der mulighed for at få en udfordrende friluftsoplevelse ved at bruge naturen til aktiviteter som f.eks. klatring, mountainbike, orienteringsløb og konditest. Vi håber at disse sider kan give dig et godt overblik over de mange forskellige friluftstilbud og naturoplevelser, og at dig og din familie får lyst til at komme ud og bruge naturen på en ny og aktiv måde. Med venlig hilsen Christina Thorholm, formand for Sundhedsudvalget 2014/2015

2 Friluftsguide Stier og ruter Friluftsguiden.dk er en digital guide med samlet indgang til friluftsoplevelser, lavet til borgere og turister. Guiden tilbyder en indholdsrig og fleksibel tilgang til at få overblik over vandre-, cykel-, sejl-, ride- og motionsruter. Du kan designe og printe din egen tur med beskrivelse og kort. Ruter og oplysninger kan kombineres helt efter dit behov. Løberuter i St. Dyrehave En løbetur i skoven er en unik mulighed for at komme ud og få frisk luft og ro til at lade tankerne vandre. De gode effekter ved løb og motion er mange, og en tur i skoven er både gratis og let at komme til. Naturstyrelsen har etableret tre nye løberuter i St. Dyrehave på henholdsvis 6, 10 og 21 km. Hver rute har sin egen farve, orange, grøn eller beige. De er afmærket med runde farvepletter på træerne og skilte med angivelse af retning og kilometer. Start og mål er ved den store P-plads ved Overdrevsvejen. Se kort over løberuterne i St. Dyrehave. Du kan også finde flere løberuter på Naturstyrelsens Udinaturen-kort - Vælg løberuter på fanen under Naturruter i venstre side. Cykelstier og ruter Du finder Friluftsguiden på og hvis du går ind på adressen via din smartphone-browser, får du mobilsitet op. Som cyklist i Hillerød Kommune har du gode muligheder for at bevæge dig rundt på en række cykelstier- og ruter. På Hillerød Kommunes hjemmeside kan du se en oversigt med kort over cykelstierne og en beskrivelse af de lokale cykelruter.

3 Mountainbikesporet i St. Dyrehave Hjertestier I efteråret 2009 blev der i St. Dyrehave anlagt et nyt mountainbikespor på 23 km. af Naturstyrelsen i samarbejde med lokale mountainbikeklubber. Mountainbikesporet består hovedsagligt af singletrack, så grus- og asfaltvej er holdt på et absolut minimum. Markeringen består af blå prikker på stammerne og blå markeringsstrimler i træerne. Derudover er der anlagt to intervalruter, som støder op til det blå MTB spor. Ideen med intervalruterne er at skabe de rette betingelser for at holde en konstant puls, samtidig med at underlaget ikke er for teknisk. Start og slut er markeret med en rød piktogrampæl. Placering af intervalruterne er vist på oversigtskortet med blå markering. Det blå MTB spor er meget afvekslende og byder både på lange udmarvende opkørsler, sjove nedkørsler, tætte passager, fart og flow. En hjertesti er en afmærket motionsrute, hvor der langs ruten er opsat skilte med Hjerteforeningens logo. I foråret 2007 blev der, i et samarbejde mellem Frederiksborg Statsskovdistrikt og Hjerteforeningens lokalkomité i Hillerød, etableret en hjertesti i Præstevang ved Hillerød. Du kan bruge Hjertestien til at opleve naturen og samtidig få en masse god motion. Hjertesti i Præstevang Hjertestien kan nås ad flere veje. Der er en indgang fra Carlsbergvej ad den afmærkede sti langs idrætspladsen overfor udkørslen fra P-pladsen, bag Hillerød station. Ad fodgængerbroen fra Hillerød Station kan du komme til P-pladsen. Der er også indgang fra P-pladsen ved Københavnsvej lige syd for byskiltet og der er en P-plads ved krydset københavnsvej/overdrevsvej. Læs mere om Hjerteforeningens hjertestier. MTB-rutens udgangspunkt er fra P-pladsen på Københavnsvej ved Treled lige ved sundhedssporet. Her er opstillet en hytte med cykelparkering. MTB-ruten kan også nås fra Overdrevsvej ved sundhedssporet. Find flere mountainbikespor på Naturstyrelsens Udinaturen-kort. Arrangementer på Hjertestien Hjerteforeningen arrangerer "gå-ture" på Hjertestien i Præstevang, hvor alle er velkomne. Mødested er på P-pladsen på Københavnsvej overfor benzintanken. Læs om kommende arrangementer.

4 Sundhedspor Skattejagt og Orienteringsløb Sundhedssporene henvender sig til både børn og voksne og er en oplagt mulighed for at få testet sit kondital og dermed få en indikation på sin sundhedstilstand. Sporene er mellem 1-2 km. og idéen er, at man i gang eller løb tilbagelægger en kort rute. Ud fra gennemførselstiden, BMI, alder og køn kan man på opsatte tavler aflæse sit aktuelle kondital. Naturstyrelsen har i 2009 og 2010 anlagt tre Sundhedsspor i Hillerød Kommune: Sundhedssporet i St. Dyrehave Sundhedssporet i St. Dyrehave starter og slutter ved den nye P-plads på Overdrevsvej og er 2,1 km langt, med flere små bakker. Er du i nogenlunde form kan du løbe ruten på ca. 13 minutter. Vælger du at gå, tager det ca. 20 minutter. Ruten kan desuden anvendes af gangbesværede. Skat i skoven Skat i skoven er skattejagter for dig og din familie i Gribskov og omegn, der er udviklet i samarbejde med Naturstyrelsen Nordsjælland. Skattejagterne indeholder en række poster, der alle indeholder en sjov opgave. Idéen er, at posterne findes nemt og hurtigt, så der er tid til at nyde omgivelserne, løse opgaverne og ikke mindst have det sjovt. Man skal selv medbringe en skat/præmie til vinderne efter behov. På hjemmesiden skatiskoven.dk kan man vælge en skattejagt. Når du har valgt en skattejagt, og betalt mellem kr. for ekspeditionsomkostninger, modtager du materiale om den valgte tur. Det indeholder beskrivelse af posternes placering (meget tydeligt angivet med ord/billeder), samt pointskema og en beskrivelse af ruten inkl. kort. Du modtager også en SMS med et link, der bruges på selve turen til at få hints. Sundhedssporet i Præstevang Sundhedssporet i Præstevangen starter og slutter på Donsevej og er 2 km langt, med en del små bakker. Er du i nogenlunde form kan du løbe ruten på ca. 12 minutter. Vælger du at gå, tager det ca. 18 minutter. Sundhedssporet i Tyske Plantage Sundhedssporet i Tyske Plantage starter og slutter ved P-pladsen på Frydenborgvej, og er 1,35 km langt, med en lille bakke. Er du i nogenlunde form kan du løbe ruten på ca. 8 minutter. Vælger du at gå, tager det ca. 12 minutter.

5 Find vej orienteringsløb Natur- og friluftscentre Find vej ruterne er et tilbud til børn og voksne i alle aldre. Med et orienteringskort kan i trygt gå på jagt efter pælene, der indikere posterne. På pælen findes postens kontrolnummer og en kode på 3 bogstaver samt en stiftklemme. Hvis i vil konkurrere med andre kan I notere bogstavkoden på posten eller bruge stiftklemmen til at bevise, at I fandt den. Find vej i Gribskov "Find vej i Gribskov" består af 130 faste poster i den sydlige del af Gribskov, som kan findes ved hjælp af detaljerede kort med topografiske beskrivelser af posterne og deres GPS-koordinater. Formålet er at udbrede kendskabet til Gribskov og skovens historie. Læs mere på hjemmesiden Find vej i Hillerød "Find vej i Hillerød" består af både faste poster og fotoorienteringsposter. Det er en simpel form for orienteringsløb, som minder om en skattejagt. Ruten er en sjov måde at lære byen bedre at kende og lægge mærke til nye detaljer ved de kendte seværdigheder. Kortet kan downloades på orientering.dk s hjemmeside: Find vej i St. Dyrehave FIF Hillerød Orientering og Naturstyrelsen har lavet Find vej i St. Dyrehave. Her er sat poster op, som både kan bruges til orienteringsløb og mountainbike orientering. Læs mere om Find vej i St. Dyrehave på Freerslevhus Natur- og Aktivitetscenter Freerslevhus ligger i et naturområde ejet af Naturstyrelsen, som Hillerød Kommune i en periode på foreløbig 10 år har fået brugsret til. I denne periode skal Freerslevhus danne rammerne om en lang række natur- og fritidsaktiviteter i kommunen samt udvide rammerne og mulighederne for børn og unges oplevelse og forståelse af naturen. Husets og stedets placering giver muligheder for nære og fordybende naturoplevelser langt væk fra byens larm og støj, og en cykelsti leder dig direkte fra Hillerød midtby til skovkanten. Der er bålplads, tipi og et klatretårn på grunden, og skoven giver rige muligheder for oplevelser og overnatning i det fri. Freerslevhus henvender sig til skoler, fritidsklubber, bosteder og voksne, der arbejder med børn og unge. Læs mere om Freerslevhus aktiviteter på Hillerød Ungdomsskoles hjemmeside. Nye Find vej-ruter Hillerød Kommune har indgået samarbejdsaftale med FIF Hillerød Orientering og Naturstyrelsen om hele tre nye Find vej-ruter, som ud over "Find vej i Hillerød", bliver "Find vej i Præstevang" og "Find vej i Egedammen". Adresse og kontaktoplysninger: Freerslevhus, Gadekærvej 15, 3400 Hillerød, Tlf.:

6 Pibergården et friluftscenter på bredden af Esrum sø Pibergården er et friluftscenter for psykisk og fysisk udviklingshæmmede i Nødebo på bredden af Esrum sø. Foreningerne LEV og Dansk Handicap Forbund samt Naturstyrelsen har indgået et samarbejde om at administrere Pibergården. I Pibergårdens aktiviteter inddrages naturen mest muligt. I søen benyttes kanoer, Meginjoller, kajakker og robåde. I skoven og på grunden er der anlagt grusstier ned til søen, hvor kørestolsbrugere nemt kan færdes. Der er en liftmulighed ved bådebroen. På grunden omkring huset er der bålsteder og et multihus, køkkenhave og udendørs værksted. Pibergården kan modtage besøg af bo- og dagtilbud, klubber og foreninger, der vil have en naturoplevelse. Der arrangeres særlige ture rundt i området af den tilknyttede naturvejleder. Læs mere på Pibergårdens hjemmeside: Grejbanken Naturlegepladser Eghjorten naturlegeplads Eghjorten Naturlegeplads er åben året rundt og ligger nordøst for Hillerød ikke så langt fra Nødebo i en lysning i udkanten af skoven. Her har du mulighed for at balancere, kravle, klatre, hoppe og lege dig ind i en anden verden. Der er bakker med huler og gangsystemer. Vipper, gynger og en balance-bom. Der er et edderkoppespind bygget af mindre stammer, hvor man bl.a. kan gå på line. En labyrint, et skib og ikke mindst en stor flyvemaskine. Alt sammen lavet af naturens materialer, og det er virkelig en fryd for øjet. Pladsen er stor og der er plads til mange. Der er mulighed for grille medbragt mad på bålpladsen, men da der ikke er brænde på pladsen, skal du selv medbringe grillkul. Bus nr. 305, 306 og 736 kører lige forbi pladsen. Adresse: Jespervej 309, 3480 Fredensborg Der er etableret en grejbank på Pibergården. I Grejbanken kan foreninger, klubber, skoler, bosteder m.fl. låne friluftsudstyr: Telte, kanoer, kajakker, knive, økser, underlag, tæpper, kogegrej mm. Læs mere på: Grejbankens hjemmeside Adresse og kontaktoplysninger: Pibergården, Nødebovej 56, 3480 Fredensborg, Tlf:

7 Disc golf Nu bliver der yderligere mulighed for aktivitet og sjove oplevelser på Eghjorten, når den nye disc golf bane åbnes. Banen etableres med 12 huller i 3 forskellige sværhedsgrader, så alle uanset alder kan prøve kræfter med sporten. Udstyr lånes ved banens start, hvor man også finder kort over banen. Disc golf er en ny variation af det traditionelle golf spil, hvor golfkølle og bold er erstattet med en specialdesignet frisbee og hullet er erstattet med en kurv. Discen skal kastes i kurven på færrest mulige kast og antallet af kast noteres for hvert hul. Reglerne er få og kan findes på DGI s hjemme side her. Du kan følge arbejdet samt blive opdateret løbende om arrangementer på Hillerøds disc golf Facebook.

Friluftslivets idékatalog. 125 forslag fra ni netværk

Friluftslivets idékatalog. 125 forslag fra ni netværk Friluftslivets idékatalog 125 forslag fra ni netværk 4 Indhold Friluftslivets potentiale, side 3 Tag godt imod Danmarks friluftspolitiske idékatalog, side 4 Pejlemærket: Friluftsliv er for alle, side 6

Læs mere

DISC GOLF BANE I DIN KOMMUNE? Introduktion til disc golf (frisbee golf)

DISC GOLF BANE I DIN KOMMUNE? Introduktion til disc golf (frisbee golf) DISC GOLF BANE I DIN KOMMUNE? Introduktion til disc golf (frisbee golf) Introduktion til disc golf (frisbee golf) Spillets koncept er lettere at forstå, når det kaldes frisbee golf, men da navnet Frisbee

Læs mere

Find vej i Danmark. - hvordan man laver et lokalt Find vej projekt!

Find vej i Danmark. - hvordan man laver et lokalt Find vej projekt! Find vej i Danmark - hvordan man laver et lokalt Find vej projekt! Inspiration og vejledning for kommuner, orienteringsklubber, naturvejledere, skoler og lokale lodsejere Find Sundt Sjovt Smukt vej! Find

Læs mere

Byens friluftsliv. Idékatalog Friluftsliv i byens blå områder

Byens friluftsliv. Idékatalog Friluftsliv i byens blå områder Byens friluftsliv Idékatalog Friluftsliv i byens blå områder 3 Idékatalog Friluftsliv i byens blå områder Forfatter: Vibeke Dalum, udviklingskonsulent Serie: Byens friluftsliv Foto: Styregruppen Friluftsrådets

Læs mere

FAKTA. om friluftslivet i Danmark

FAKTA. om friluftslivet i Danmark FAKTA om friluftslivet i Danmark Forord Friluftsliv er vigtigt for danskerne. Det er sundhedsfremmende, både mentalt og fysisk. Det fremmer sociale relationer, fremmer indlæring hos skoleelever og er

Læs mere

Sæt formidling på dagsordenen i nationalparkerne

Sæt formidling på dagsordenen i nationalparkerne Sæt formidling på dagsordenen i nationalparkerne NATIONALPARK THY NATIONALPARK MOLS BJERGE SKJERN Å KONGERNES NORDSJÆLLAND SKJOLDUNGE- LANDET NATIONALPARK VADEHAVET DET SYDFYNSKE ØHAV Sæt formidling på

Læs mere

Flere, længere, igen og andre. Guide til flere oplevelser i området

Flere, længere, igen og andre. Guide til flere oplevelser i området Flere, længere, igen og andre Guide til flere oplevelser i området Denne publikation er støttet med midler fra Miljøministeriets Idestorm i forbindelse med udarbejdelse af en national friluftspolitik.

Læs mere

team Breaks Aktiviteter i verdensklasse noget for enhver smag for vores kursister

team Breaks Aktiviteter i verdensklasse noget for enhver smag for vores kursister team Breaks Aktiviteter i verdensklasse noget for enhver smag for vores kursister indeholder en bred vifte af KursusCentre.dk s egne gratis breaks samt aktiviteter og breaks udvalgt fra vores leverandører.

Læs mere

Sommer på eventyrbjerget

Sommer på eventyrbjerget Sommer på Isaberg Sommer på eventyrbjerget Med sommerens indtog åbner der sig nye muligheder for at leve, som vi virkelig vil. Da kan vi vende ryggen mod hverdagen for en stund. Så er der tid til at søge

Læs mere

orientering Lær at finde vej

orientering Lær at finde vej orientering Lær at finde vej Fotos: Jan Hauerslev/Kurt Jørgensen Hvad er orientering? Orientering handler om at finde vej mellem et antal punkter - kaldet poster - ved hjælp af et kort. I den traditionelle

Læs mere

motion og sundhed skovskolen Hæfter om friluftsfaciliteter nr. 3 Videncenter for Friluftsliv og Naturformidling københavns universitet

motion og sundhed skovskolen Hæfter om friluftsfaciliteter nr. 3 Videncenter for Friluftsliv og Naturformidling københavns universitet skovskolen københavns universitet Hæfter om friluftsfaciliteter nr. 3 motion og sundhed Videncenter for Friluftsliv og Naturformidling Søren Præstholm, Poul Hjulmann Seidler og Niels Ejbye-Ernst 1 Kolofon

Læs mere

ODSHERREDS GODE OMVEJ

ODSHERREDS GODE OMVEJ Projekt En god omvej - oktober 2010 ODSHERREDS GODE OMVEJ Et bevægelseseksperimentarium i Sundhedscentrets park INDHOLDSFORTEGNELSE 02 04 05 06 07 15 16 17 18 19 - Vision, proces og udfordringer - Det

Læs mere

Find vej PLUS Vejledning til ansøgere

Find vej PLUS Vejledning til ansøgere Find vej PLUS Vejledning til ansøgere - Vær med til at bygge videre på Find vej i Danmark! Find vej i Danmark tager afsæt i orienteringssporten, hvor det handler om at finde vej til de opsatte poster ved

Læs mere

TIMELINE FORUNDERSØGELSE & PROJEKTUDVIKLING

TIMELINE FORUNDERSØGELSE & PROJEKTUDVIKLING November 2012 TIMELINE FORUNDERSØGELSE & PROJEKTUDVIKLING TimeLine revitalisering af halvanden kilometer lukket landevej med fokus på bevægelse, oplevelser og forbindelser. 1 INDHOLD s. 3 Introduktion

Læs mere

LØB I BYER EN UNDERSØGELSE AF URBANE LØBEKULTURER TITEL PÅ KAPITEL

LØB I BYER EN UNDERSØGELSE AF URBANE LØBEKULTURER TITEL PÅ KAPITEL LØB I BYER EN UNDERSØGELSE AF URBANE LØBEKULTURER TITEL PÅ KAPITEL SIDE 1 LØB I BYER Udarbejdet af Hausenberg ApS for Realdania. Research og tekst: Lise Røjskjær Pedersen, Helene Schytter, Ditte Marie

Læs mere

SOMMERFERIE- AKTIVITETER 2015

SOMMERFERIE- AKTIVITETER 2015 SOMMERFERIE- AKTIVITETER 2015 TILMELDING online VALUNG.DK VALLENSBÆK UNGDOMSSKOLE , GENERELLE INFORMATIONER TILMELDING TIL SOMMERFERIEAKTIVITETER 2015 Tilmelding skal ske via Vallensbæk Ungdomsskoles hjemmeside.

Læs mere

Uddybende projektbeskrivelse

Uddybende projektbeskrivelse Uddybende projektbeskrivelse Højfyns Friluftscenter den centrale base Visionen Vi ønsker at etablere Højfyns Friluftscenter, der kan give spejdere, lokale borgere, skoleelever og børnehavebørn nye muligheder

Læs mere

Flere er sprunget på cyklerne i årets Cykelkommune, Randers

Flere er sprunget på cyklerne i årets Cykelkommune, Randers 1 Flere er sprunget på cyklerne i årets Cykelkommune, Randers 2013 er et fantastisk cykelår i Randers. I maj måned blev Randers kåret som årets Cykelkommune, fordi det er lykkedes at få flere borgere til

Læs mere

LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED

LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED Læs her i folderen om de muligheder du har som bruger med ledsageordningen hos Bruger - Hjælper Formidlingen DET ER DINE ØNSKER, DER TÆLLER Er du mellem 12

Læs mere

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2012

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2012 Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2012 Referencenummer: 20828 Navn naturvejleder: Karin Winther Navn arbejdsgiver: Vesthimmerlands Kommune Arbejdssted: Vesthimmerlands Kommune Adresse: Frederik IXs Plads

Læs mere

Øget trivsel for borgerne ved brug af privat skov

Øget trivsel for borgerne ved brug af privat skov Øget trivsel for borgerne ved brug af privat skov Afrapportering af Fase 1: Ideudvikling og analyse af muligheder i Ringsted Kommune Dansk Skovforening 27. maj 2010 Indhold 1. Projektet... 3 1.1 Baggrund:

Læs mere

Stier inspiration til planlægning og forvaltning

Stier inspiration til planlægning og forvaltning Stier inspiration til planlægning og forvaltning Friluftsrådets vision Hindringer for friluftsliv og daglig motion findes ikke. I byen bevæger vi os uhindret til fods, på cykel, på rulleskøjter, med vores

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommunes friluftsstrategi

Faaborg-Midtfyn Kommunes friluftsstrategi Faaborg-Midtfyn Kommunes friluftsstrategi Forord... 2 Afgrænsning og fokus... 4 Vision og hovedudfordringer... 6 Sådan gør vi det virkemidler... 9 Indsatsområde 1. Adgang til landskabet, skov, kyst og

Læs mere

INDLEDNING... 2 FREMTIDEN ØNSKER, HANDLINGER OG TILTAG... 3

INDLEDNING... 2 FREMTIDEN ØNSKER, HANDLINGER OG TILTAG... 3 INDLEDNING... 2 FREMTIDEN ØNSKER, HANDLINGER OG TILTAG... 3 PROJEKT HANDICAPPEDE OG FRILUFTSLIV... 5 BAGGRUND... 5 FORMÅL... 5 ARBEJDSPROCES OG PROJEKTSTYRING... 6 DET FORELØBIGE RESULTAT AF PROJEKT HANDICAPPEDE

Læs mere

En god omvej Velkommen på kanten af Lihme

En god omvej Velkommen på kanten af Lihme En god omvej Velkommen på kanten af Lihme Projekt indsendt af Skive Kommune Områdetypologi: Landsbyen og det åbne land Anlægsøkonomi: Kr. 3.388.990,- Rådgivere: Møller & Grønborg Projektet tager afsæt

Læs mere

ANDERLEDES SKOLEDAG. Folkeskolereformen VELKOMMEN TIL EN

ANDERLEDES SKOLEDAG. Folkeskolereformen VELKOMMEN TIL EN Folkeskolereformen VELKOMMEN TIL EN ANDERLEDES SKOLEDAG En TEMAAVIS om FOLKESKOLEREFORMENS ELEMENTER - den nye skoledag med mere bevægelse og nye aktiviteter, nye samarbejdspartnere m.m. - og fortællinger

Læs mere

PIBERGÅRDEN Natur- og friluftscenter for udviklingshæmmede

PIBERGÅRDEN Natur- og friluftscenter for udviklingshæmmede PIBERGÅRDEN Natur- og friluftscenter for udviklingshæmmede UDVIKLINGSPLANEN 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse...2 Pibergården...3 Overordnede mål...3 Brugerne...4 Bestyrelser og brugerråd...5

Læs mere

Inspirationskatalog. Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger. www.skovognatur.dk

Inspirationskatalog. Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger. www.skovognatur.dk Inspirationskatalog Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger www.skovognatur.dk Sundhedsstyrelsen. Center for Forebyggelse. Adresse: Islands Brygge 67, 2300 København S. Tlf.: 7222 7764. www.getmoving.dk.

Læs mere

Årsmagasin 2012 DANSK KANO & KAJAK FORBUND. En samlet oversigt over alle aktiviteter, tilbud og informationer fra DKF

Årsmagasin 2012 DANSK KANO & KAJAK FORBUND. En samlet oversigt over alle aktiviteter, tilbud og informationer fra DKF Særnummer af Magasinet Kano & Kajak DANSK KANO & KAJAK FORBUND En samlet oversigt over alle aktiviteter, tilbud og informationer fra DKF Hvorfor kano og kajak? Udviklingskonsulent, Michael Jakobson: Efter

Læs mere