Signe Frederiksen Lukas Alexander Smestad Louise Nielsen Clara Terese Abel Hagelund Monica Jannerup Lund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Signe Frederiksen Lukas Alexander Smestad Louise Nielsen Clara Terese Abel Hagelund Monica Jannerup Lund"

Transkript

1 Signe Frederiksen Lukas Alexander Smestad Louise Nielsen Clara Terese Abel Hagelund Monica Jannerup Lund

2 INDHOLDSFORTEGNELSE Design brief Research Målgruppe Personas User Journeys Moodboard Styletile Sketches Prototype proces PopApp Mock-up Ikon Version 2.0 Testresultat Links & referencer

3 DESIGN BRIEF WHO GoBoat WHAT App til booking, kort, information, WHEN 03/06/2016 WHY En nem løsning til brugere WHERE Google play og App store

4 RESEARCH NEEDS Det mest væsentlige behov er oplevelsen. Unge er ofte på jagt efter oplevelser, som de kan dele med deres omgangskreds, Det skal være sjovt, hyggeligt og socialt, samtidig med at det give en følelse af frihed. I båden får du lov til at være kaptajnen og styre din egen kurs. APPROACH Lave en global app som nemt og hurtigt kan give målgruppen en oplevelse for livet, Ved at simplificere og effektivere leje af båd, virker det mere attraktivt, fordi det er så nemt og tidsbesparende, og derpå skiller GoBoat sig ud fra konkurrenterne, BENEFITS Brugerne får gavn af appen da den simplificerer hele bådudlejningsprocessen, samt giver overblik over GoBoats forskellige tilbud. Ved at samarbejde med andre får GoBoat lavet nogle interessante tilbud som gavner målgruppen, f.eks. kan der laves en station ved et hotel, på den måde kan hotellet tilbyde deres gæster en specialpris og GoBoat får kunder. COMPETITION Der er flere tilbud til folk som ønsker en sejltur, men GoBoat skiller sig ud på at være miljøbevidste og have gode værdier, samt at kunne tilbyde specialture for børn. Mulige konkurrenter kunne være Duffy Boat som har plads til flere mennesker i overdækkede både, dog er prisen meget høj. Copenhagen Boat Rental kunne også være en konkurrent, men det sociale aspekt er ikke så udviklet og intet fokus på miljø.

5 MÅLGRUPPE Vennegruppe på 4-6 mennesker i alderen GoBoat er lokaliseret inde ved Københavns Kanaler på Islands Brygge. Vores målgruppe består af en ung vennekreds, både kvinder og mænd, som er omtrent femogtyve til toogtredive år. Målgruppen er bestående af fire til seks personer. Målgruppen er ude efter en unik social oplevelse. Blandt venner. Ude på vandet. Vi definerer vores målgruppe som værende socialt aktive personer. Desuden er målgruppen ude efter at skabe nye og uforglemmelige minder, på en tryg og komfortable måde. Det kan GoBoat give dem; gode minder og fede oplevelser med vennerne i smukke og anderledes omgivelser. Målgruppen har hørt om konceptet før og muligvis også prøvet GoBoat før.

6 PERSONAS BJØRK 25 år, studerende Som ung flyttede Bjørk fra Island med sine forældre. Hun er nu flyttet til Nordvest København for at studere, og har ved siden af studiet arbejde ved en bager. Fritiden bliver brugt på at være social, og udnytte Københavns mange tilbud såsom parker, cafeer og havnemiljøet omkring Islands Brygge. Hendes store vennekreds er spredt udover hele København, så når de mødes, er det ofte forskelige steder hver gang, så lange rejsetider kan undgås. Bjørk har en smartphone, som hun bruger flittigt til at finde fede ting hun kan lave sammen med sine venner i København, men Bjørk er nået til et punkt, hvor hun gerne vil opleve noget nyt. Bjørk har en passion for vand; hun elsker at dykke og sejle, og ønsker sig inderligt sin egen båd. Dog må hun nøjes med at leje, da køb af egen båd kan blive dyrt. Hun vil gerne kunne tage sine venner med på en hyggelig sejltur i Københavns Havn, så de alle sammen kunne nyde København på vandet. MARK 30 år, salgskonsulent Mark er vokset op i Gentofte, men bor nu på Frederiksberg, hvorfra han hurtigt kan cykle på arbejde som ligger på Østerbro. Mark er salgskonsulent i telemarketingbranchen, og arbejder mange timer om ugen. Han har en masse venner og er single, derfor bruger han sin weekend på at feste og hygge med vennekredsen. Han nyder at invitere vennerne forbi til en bid mad og en øl eller fem. På nuværende tidspunkt ses de som regel hos en af vennerne, på en café eller en pub i København. Venneflokken taler dog tit om, at de skal ud og opleve noget nyt. De har prøvet at leje kajakker og sejle rundt i Københavns Kanaler, men de mangler at kunne sidde sammen, snakke og skåle. Derfor synes venneflokken, at det kunne være fedt, hvis man kunne leje en båd, hvor man selv kunne tage mad og drikke med og så ellers nyde en dag på vandet sammen. Sara 26 år, studerende Sara er vokset op på Amager sammen med sine forældre og lillesøster Cecilie. Hun studerer inde i København på UCC Sydhavn og læser til pædagog. Sara har en frisk og energisk personlighed og elsker at værne om sine venner. Hun er altid klar på at prøve nye og spændende aktiviteter med vennerne, og der skal helst være variationer i de sociale aktiviteter. Sara er meget bekendt med at bruge de sociale medier og benytter sig også flittigt af sin Smartphone og Appstore, i forhold til at finde apps der hjælper hende med hendes træning. Hun træner jævnligt, med et par af hendes venner, og kunne derfor godt bruge en dejlig, rolig og afslappende oplevelse i det fri, blandt de mennesker hun holder af. Derfor søger hun nye muligheder for at få en uforglemmelig oplevelse, sammen med sine venner. Hun har tit været forbi de Københavnske Kanaler og synes derfor det ville være fedt med en oplevelse på vandet, og se København fra et andet perspektiv, med en kold øl i hånden og venner ved hendes siden.

7 PERSONAS Andreas 28 år, studerende Andreas er født og opvokset i Dragør, men bor nu i Kastrup. Til dagligt studerer han humanfysiologi på KU, hvor han er ved at skrive sin kandidat og arbejder samtidig som pædagogmedhjælper. Andreas bor alene med sin hund, men har for nyligt fået en kæreste.han bruger ikke så mange af de aktiviteter der er i indre by, men han siger aldrig nej til at tage en øl eller to med vennerne. Andreas kan godt lide frihed, han har egen bil og motorcykel, og hans forældre har haft egen båd i Dragør, hvor han som barn brugte mange somre på vandet. Det har givet ham en interesse og forkærlighed for havet. Andreas har hørt fra en af sine venner om et koncept hvor det er muligt at leje en båd, men har ikke skænket det mere end blot tanker. Han er ikke den store tilhænger af telefoner og smartphones, og bruger hovedsageligt til telefon at spille Clash of Clans. Lasse 27 år, skuespiller Lasse er søn af en dansk far og svensk mor, og har det meste af sin barndom boet i Malmø. Da Lasse ville studere økonomi flyttede han til Danmark og bosatte sig i Søborg. Han stoppede dog hurtigt på sit studie, da det ikke interesserede ham. Kunst i alle dets former har dog altid interesseret ham, og han valgte derfor at blive skuespiller. Skuespillet blev dog sat på standby, da han blev far til en lille pige. Han arbejde derfor i et par år som illustrator, men da datteren blev ældre genoptog han skuespillet. Lasse har mange kollegaer og venner som han nyder at bruge tid sammen med, men da meget af hans tid bliver brugt på at passe sin datter, er det ikke hver dag, han kan være sammen med sine venner. Derfor gør han noget ekstra ud af det når han endelig har tid; de tager ud og laver noget sammen og får nogle fede oplevelser. Han blev bevidst om at man kunne leje både til at sejle rundt i Københavns havn med, efter datteren havde prøvet det sammen med sin børnehave. Lasse vil gerne prøve, og vil gerne inviterer vennegruppen med ud på en hyggelig sejltur.

8 USER JOURNEYS BJØRK 25 år, studerende Bjørk har booket tid til at komme ud og sejle sammen med et par veninder. Hun har booket tid ved hjælp af appen og har allerede betalt og fået koden. De er alle mødt op på dagen og på vej til at sejle ud på vandet,men Bjørk ved ikke hvordan man starter båden. Hun åbner appen og går ind på menupunktet INSTRUKTION. Her er der er en vejledning i punktform, som forklarer hvordan man starter båden, styrer den og hvordan man kommer ind på land igen. Hun læser vejledningen højt for alle veninderne og så er de alle klar til at nyde et par timers sejlads. MARK 30 år, salgskonsulent Mark har fået lønforhøjelse og vil gerne fejre det med at invitere sine nære venner på en sejltur. Mark har hørt om GoBoat fra en kollega og har derfor downloadet appen. Mark finder menupunktet BOOKING og trykker. Han kommer ind på en side som viser priser, ledige både, afbestillingsregler. Han trykker på den store BOOK NU -knap. Han skriver sit fulde navn, telefonnummer og og oplyser hvor mange voksne skal med i båden. Han vælger derefter dato og tidspunkt på hvornår de skal ud at sejle. Han betaler over MobilePay, og får sin kode. Nu skal han bare vente indtil dagen kommer, hvor han sammen med sine venner, skal fejre lønforhøjelsen på vandet.

9 USER JOURNEYS Sara 26 år, studerende Sara er ude at gå en tur ved Islands Brygge, sammen med sine venner; de har kolde øl under armen og stemningen er god. Det er torsdag eftermiddag, solen skinner og det er varmt; en typisk dansk sommerdag. Venneflokken kommer forbi Goboat og besluter sig for at tage en sejltur. Sara downloader appen og går ind for at bestille en båd. Hun indtaster sit navn, telefonnummer, og . Sara bemærker, at de er 10 personer og derfor må hun bestille 2 både. Efter at have betalt, får Sara to koder. Venneflokken beslutter sig for at dele sig op og lave en konkurence ud af det. Der bliver hygget og drukket kolde øl ude på vandet.

10 MOODBOARD

11 STYLETILE # #fffbe9 #39455f #ffecb5 #2b3340 #feda7c #15181f #fdc740 # 0f1012 #fab538 Geared Slab Bold ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ abcdefghijklmnopqrstu vwxyzæåø St Marie Regular, ExtraLight, Thin ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ abcdefghijklmnopqrstu vwxyzæåø

12 SKETCHES

13 PROTOTYPE PROCES

14 POPAPP

15 MOCK-UP Mock-up en er en oversigt over alle de sider som bliver inkluderet i Popapp. Mock-Up inkluderer følgende sider FORSIDE KORT KONTAKT VILKÅR VEJLEDNING BOOKING BESTILLING BETALING SOS : 6 SIDER : 1 SIDE : 2 SIDER : 2 SIDER : 2 SIDER : 2 SIDER : 3 SIDER : 2 SIDER : 1 SIDE

16 IKON Gruppen mente, at der skulle være en rød tråd på alle GoBoat platforme, derfor blev der taget udgangspunkt i GoBoats allerede eksisterende favicon; den lille blå båd. Farven på båden er blevet ændret fra en havblå til en marineblå; samme mørkeblå farve bliver brugt i appen til font, header og footer. Der er samtidig blevet tilføjet en gul farve, for at give båden mere dybde. GoBoats logo er placeret nederst på ikonet.

17 VERSION 2.0 GPS-tracking af både med Kill-switch, som stopper båden, hvis den sejler for langt væk På grund af mulige tyverier ved et voksende personaleløst koncept, vil GPS tracking være en prævention mod tyverier, og forhindrer bådene i at komme for langt væk fra havnen, eller uden for tilladte områder. Interaktivt GPS kort så man kan se hvor man sejler og hvor nærmeste seværdighed befinder sig. For at gøre det mere oplevelsesorienteret, skal det være muligt for bookeren af båden, at få et interaktive kort op. Kortet viser ens position og giver små pointers med nærmeste seværdigheder, hvor man kan trykke på dem og få en lille infoboks op. Taxameter funktion, så man kan se hvor meget man har sejlet over tid og hvad det koster. Hvis der bliver sejlet ud over normaltid, sker der automatisk en opkrævning pr. påbegyndt kvarter. Her skal der implementeres en taxameter funktion hvor dette automatisk bliver tracket. Power-funktion, der viser hvor meget strøm der er tilbage i båden på en gråvejrsdag. Man skal gennem appen kunne se hvor meget strøm der er tilbage på båden. Billeddeling på sociale medier. For at kunne dele sine oplevelser for livet, skal det være muligt at kunne dele sine oplevelser på, facebook, twitter, og instagram Instruktionsvideo til kunder. Da vi som befolkning bliver mere dovne som årene går, ville en instruktionsvideo være optimalt. Instruktioner skal stadig kunne findes på appen, men inden folk skal ud at sejle, så kan man vise dem en instruktionsvideo,

18 TESTRESULTATER Test af App Vi har udført en koncepttest, hvor testpersonerne blev bedt om at beskrive appen. Herunder ses deres besvarelser. Testperson 1: Det ser virkelig godt ud og nemt at navigere i. Flot design, behagelig farve kombination. Specielt de små ikoner med små mennesker om bord giver mig lyst til at leje en båd. Teksten er også nem at læse. Testperson 2: Jeg kan ikke swipe ordentligt, men får helt sikkert lyst til at sejle. Testperson 3: Det er svært at regne ud hvor man skal swipe hen. Illustrationer er altid bedre end tekst. Test af website Vi har udført en tænke-højttest, hvor vores testpersoner blev bedt om kigge på vores website og derefter beskrive flowet på sitet. Herunder ses deres besvarelser. Testperson 1: Lækkert design, super godt flow på siden med fine detaljer. Testperson 2: Sejt med video på hjemmeside! det ser flot ud. Farverne passer godt sammen, dog skal man scrolle meget Testperson 3: Fin hjemmeside, der viser appen frem på en god måde, uden at være for prangende.

19 LINKS/REFERENCER Musik til app-video Template til website App-video på YouTube

Link til Popapp: https://popapp.in/w/projects/574b49916bbb3cef68a50f20/preview

Link til Popapp: https://popapp.in/w/projects/574b49916bbb3cef68a50f20/preview Link til website: www.sommerpaprika.dk/gb Link til Popapp: https://popapp.in/w/projects/574b49916bbb3cef68a50f20/preview Indholdsfortegnelse Indledning 4 Problemstilling 4 Design brief 4 Proposition 5

Læs mere

Karoline Olsrud Punsvik Brit Mølgaard Sørensen Kira Dinesen Larsen Caroline Schandorff Nielsen Website:

Karoline Olsrud Punsvik Brit Mølgaard Sørensen Kira Dinesen Larsen Caroline Schandorff Nielsen Website: Karoline Olsrud Punsvik Brit Mølgaard Sørensen Kira Dinesen Larsen Caroline Schandorff Nielsen Website: http://kopunsvik.dk/goboatcase/ PopApp: https://popapp.in/w/projects/575007d7e6650c3a68e5b43e/preview

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer

Læs mere

BRIEF. Afsender KEAT (En blanding af KEA og EAT)

BRIEF. Afsender KEAT (En blanding af KEA og EAT) BRIEF BRIEF Afsender KEAT (En blanding af KEA og EAT) Målgruppe KEA studerende på Lygten 16, der ønsker et alternativ til kantinerne på skolerne samt vil have medbestemmelse over kantinerne på skolerne.

Læs mere

Bilag 2: Transskription af feltstudier

Bilag 2: Transskription af feltstudier 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Feltstudie 1 Interviewer: Int Trine: T Jane: J Int: Hvor gamle er i? T: Vi er 21 J:

Læs mere

Dokumentation. Grafisk Design

Dokumentation. Grafisk Design Dokumentation Dokumentation OPGAVEN: Denne opgave er lavet for en ny opstartet cafe og restaurant i Vordingborg, de skulle derfor bruge et logo som det første og derefter en hel design linje. Deres ide

Læs mere

Projekt 1 Re-design af Odense Bunkermuseum

Projekt 1 Re-design af Odense Bunkermuseum Erhversakademiet Lillebælt OEAMM18FDA 1.semester d. 08.03.2018 Projekt 1 Re-design af Odense Bunkermuseum prototype: video i ZIP-fil Gruppe 5 medlemmer: Simon Tagge, Sofie Florczak, Mathias Bøgedal, Anne

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Rapport Gruppe 19 GRUPPE 19. http://lamyai.dk/goboat/ case: https://popapp.in/w/projects/5745a5d14e2a4fbf317068d8/mockups

Rapport Gruppe 19 GRUPPE 19. http://lamyai.dk/goboat/ case: https://popapp.in/w/projects/5745a5d14e2a4fbf317068d8/mockups GRUPPE 19 http://lamyai.dk/goboat/ case: https://popapp.in/w/projects/5745a5d14e2a4fbf317068d8/mockups 1 Define: Indledning Problemstilling Problemformulering Udviklingsmetode Design briefet Mindmap Research:

Læs mere

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress. KALAS FESTIVAL Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.com Casper Ragn http://www.casperragn.wordpress.com Niels Otto Andersen

Læs mere

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg Opgaven Der skal designes en hjemmeside til en pensioneret revisor, som ønsker at starte en fritids beskæftigelse op, som privat revisor. Han Ønsker en hjemmeside der skal kort fortælle om hans forretning.

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Nu har I haft jeres YouTube-panel. Hvad tænker I om gæsternes reaktioner? Kan I sætte nogen ord på dem?

Nu har I haft jeres YouTube-panel. Hvad tænker I om gæsternes reaktioner? Kan I sætte nogen ord på dem? Efter deres panel om lørdagen fangede pressefrivillig Louise Borum Bech YouTuberne LasseMedHatten, SofiNekoDesu og Son-Michael til et interview omkring at lave YouTubevideoer, passion og at møde følgere.

Læs mere

Bilag 15: Transskription af interview med Stephanie

Bilag 15: Transskription af interview med Stephanie 15: Transskription af interview med Stephanie I denne transskription vil Interviewer blive refereret til som Int og respondenten vil blive refereret til som Stephanie. Spørgsmål vil være i fed og svar

Læs mere

App design. Gruppeprojekt - GOBOAT// Mads, Niklas, Filip, Camilla & Jannik// Gruppe 11

App design. Gruppeprojekt - GOBOAT// Mads, Niklas, Filip, Camilla & Jannik// Gruppe 11 Link til vores website: http://camillagroth.dk/goboat/ Link til POPAPP: https://popapp.in/w/projects/574d5b- 669d763a3d123d3574/mockups/574d63b7cd1648e87efb20db App design // Filip Mortensen, Camilla Groth

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Hjemmeside design til Everyday Health

Hjemmeside design til Everyday Health Graf isk Design Hjemmeside design til Everyday Health Graf isk Design/Dokumentation Opgave Ejen af Everyday Health klinikken i København, kunne godt tænke sig at hendes nuværende hjemmeside blevet lavet

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN Grafisk design Produkt Index side Produkt Underside - kontakt Redegørelse OPGAVEN I forbindelse med valgfag, som jeg tog i København, havde vi lært forskellige nye funktioner, som vi skulle implementere

Læs mere

Medvind en vejrapp for cyklister

Medvind en vejrapp for cyklister Medvind en vejrapp for cyklister Jeg har valgt at lave en vejrapp, der primært er til cyklister, som gerne vil vide om de får modvind eller medvind på deres tur. Den mere præcise målgruppe er tiltænkt

Læs mere

App design for GoBoat

App design for GoBoat App design for GoBoat Link til website: http://augustaholton.com/web2/ Linke til PopApp: https://popapp.in/w/projects/574d6da5cd1648e87efb2267/preview/574ea3c4521f0b3c1e8bc508 Gruppe 1 Augusta Holten Eik

Læs mere

Analyse-opgave. Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam. Indhold: Kommunikation. Persona. Styletile.

Analyse-opgave. Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam. Indhold: Kommunikation. Persona. Styletile. Analyse-opgave Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam Indhold: Kommunikation Persona Styletile Responsive Design Wireframe Virkemidler Kommunikation Kyoto er en fashion butik

Læs mere

Niks Frost & Line Søs Hold 32B

Niks Frost & Line Søs Hold 32B Niks Frost & Line Søs Hold 32B Landdrup Dans - Sitemap Forside Om Galleri Stilarter Hold Priser Tilmeld Åbningstider Kontakt Landdrup Dans. Forsiden linker til 8 undersider: 1: Om (info om firmatet) 2:

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Bilag 4. Interview med Kasper

Bilag 4. Interview med Kasper Bilag 4 Interview med Kasper Intro I: Jamen jeg skal starte med at fortælle dig, at vi er en gruppe på fem piger, der studerer kommunikation og skriver det her projekt på baggrund af den aktuelle debat

Læs mere

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ******

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ****** Workflow Svendeprøve Emil Momsen BeskrivelseN WorkFlow BeskrivelseN Side - 2 / 8 Arktis Brief Fra kunde Opgave / Indhold Kunden var WWF og opgaven gik ud på at få folk til at blive klar over, hvor alvorligt

Læs mere

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til.

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til. Samtalevandring d. 9. maj 2012. Sanne, 23 år. Studerende på KEA. Bor på Jagtvej. Interviewer: Så lad os gå den her vej. Sanne: Ja. Interviewer: Fedt, you re mine nej. Sanne: Ej fuck, Maria har jo ikke

Læs mere

Det har du ret til! Børn på 9-14 år, som er anbragt på Godhavn

Det har du ret til! Børn på 9-14 år, som er anbragt på Godhavn Det har du ret til! Børn på 9-14 år, som er anbragt på Godhavn Pjecen handler om dig! Du har fået denne pjece, fordi du i en periode ikke skal bo hjemme hos din mor og/eller far. Din sagsbehandler bestemmer,

Læs mere

AFSLUTTENDE OPGAVE. Lad Grønsted forblive Grøn

AFSLUTTENDE OPGAVE. Lad Grønsted forblive Grøn AFSLUTTENDE OPGAVE Lad Grønsted forblive Grøn Lad Grønsted forblive Grøn Indledning Til dette afsluttende projekt har jeg valgt at fokusere på udemiljøet i en park, og om hvordan et godt udemiljø kan påvirke

Læs mere

Hvem er vi i KBHFF? Resultater fra den 1. Medlemsundersøgelse Evalueringskorpset

Hvem er vi i KBHFF? Resultater fra den 1. Medlemsundersøgelse Evalueringskorpset Hvem er vi i KBHFF? Resultater fra den 1. Medlemsundersøgelse Evalueringskorpset Svar indsamlet i perioden 8. til 17. januar 2014 Første resultater fremlagt på stormøde lørdag den 25. januar 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Alle vil have apps. En løsning til alle

Alle vil have apps. En løsning til alle Alle vil have apps Der er flere mobiltelefoner end indbyggere i Danmark 86 % af alle nye telefoner er en smartphone 20 % af alle søgninger på nettet er via mobiltelefon Over 80 % af alle køb indledes på

Læs mere

Husk i må meget gerne dele, indlægget med jeres omgangskreds, venner og familie.

Husk i må meget gerne dele, indlægget med jeres omgangskreds, venner og familie. Jeg er yngste barn i børneflokken, vi er 3 drenge, mine store brødre er henholdsvis 9 år og 12 år ældre end mig. Min far er fra 1934 og er 82 år, og min mor er fra 1937 og er 78 år, men lige om et par

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter

kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter appen Se produkter Visuelt udtryk af møbler Gør-det-selv Inspiration Følelse og fornemmelse af produkter

Læs mere

kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter

kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter appen Se produkter Visuelt udtryk af møbler Gør-det-selv Inspiration Følelse og fornemmelse af produkter

Læs mere

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014.

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Jonas er 15 år, går på Hårup Skole, og bor uden for byen Todbjerg. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Bruger Facebook rigtig meget Kigger lidt på Instagram Elsker at bruge

Læs mere

Social medie strategi

Social medie strategi Social medie strategi Jeg har taget udgangspunkt i at promovere min blog inde på min hjemmeside og skal derfor finde ud af hvilke sociale medier jeg vil befinde mig på, for at reklamere min blog bedst

Læs mere

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster fodbolden? 145 kr. 175 kr. 155 kr. 1. Hvor gammel er Peters far? 2. Hvornår begynder pausen?

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster fodbolden? 145 kr. 175 kr. 155 kr. 1. Hvor gammel er Peters far? 2. Hvornår begynder pausen? Modul 2 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster fodbolden? 145 kr. 175 kr. 155 kr. X 1. Hvor gammel er Peters far? 48 47 46 2. Hvornår begynder pausen? Kl. 13 Kl. 12 Kl. 11 3. Hvornår åbner biblioteket?

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Gratis håndbog. 10 spændende muligheder. Glad i låget 24/7. Af RaffCoaching

Gratis håndbog. 10 spændende muligheder. Glad i låget 24/7. Af RaffCoaching Gratis håndbog 10 spændende muligheder Glad i låget 24/7 Af RaffCoaching 2 Velkommen Denne håndbog er til dig, som gerne vil lære at være glad og positiv 24/7. Jeg vil komme med rigtig mange ideer. Din

Læs mere

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé...

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé... Det er mig, Anna! Polfoto Maskot Indhold 1. Facebook....................... side 2 2. En ny ven....................... side 2 3. En lille hilsen................... side 2 4. På Skype.......................

Læs mere

Dreamtours. Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation

Dreamtours. Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation Dreamtours En visuel identitet skabt af Anders Hanberg, Camilla Sabatinski, Mathis Gallego- Pedersen og Peter Schindler. Den danske multimediedesignklasse - 1.semester

Læs mere

Modul 2: Motivation for ældre til at lære om teknologi

Modul 2: Motivation for ældre til at lære om teknologi Modul 2: Motivation for ældre til at lære om teknologi Introduktion og overblik Den voksende ældre-andel (den berygtede demografiske ændring) Den økonomiske krise der påvirkede Europa Betydelige besparelser

Læs mere

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt.

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt. Opgaven Opgaven var fiktiv og bestod i at redesigne og kode hjemmesiden Copenhagen Street Food samt at redesigne logo. Kunden ville gerne have et bedre flow på hjemmesiden og tiltrække flere besøgende

Læs mere

IT rapport: Lav din egen café

IT rapport: Lav din egen café IT rapport: Lav din egen café Indholdsfortegnelse INDLEDNING 2 PROJEKTORGANISATION 2 LEAVITTS FORANDRINGSMODEL 3 PARAMETERMIX 4 MÅLGRUPPER 4 BRUGERINTERVIEW 5 KRAVSPECIFIKATION 5 ABSTRAKTION & MODELLERING

Læs mere

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara.

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara. Bilag 1. Transskription af interview. Interview gennemført d. 5. maj 2014, via Skype. Beskrivelse af interview med Clara Interviewet med Clara blev udført den 5. maj 2014, som et Skype-interview. Vi blev

Læs mere

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Webintegrator Thomas á Rógvi 221191-2505 Indholdsfortegnelse Opgaven... 3 Tidsplan... 4 Målgruppe... 5 Layout... 6 Design... 7 Fonte... 7 Browser... 7 Bilag... 8 Det

Læs mere

Mediegrafiker hf 1, Sascha Petersen. Grafisk design. Wireframe & skitse. 1 - Page 1. Flowchart. Start. Opret bruger/login Forside Mad i din by.

Mediegrafiker hf 1, Sascha Petersen. Grafisk design. Wireframe & skitse. 1 - Page 1. Flowchart. Start. Opret bruger/login Forside Mad i din by. Wireframe & skitse 1 - Page 1 Flowchart Start Opret bruger/login Forside Mad i din by Side 1 Moodboard til app & logo Skrifttyper Dandeleon Vintage Demo Montserrat regular Farver Sort/grå Hex: #3F3F3F

Læs mere

En guide til at begå sig på de sociale medier

En guide til at begå sig på de sociale medier En guide til at begå sig på de sociale medier Tiltræk flere gæster med de sociale medier 66% forbrugere siger, * afat alle de besøger en restaurants side på de sociale medier, før de spiser der For at

Læs mere

350 unges forhold til alkohol. - et oplæg til samtaler om unge, alkohol og forældre

350 unges forhold til alkohol. - et oplæg til samtaler om unge, alkohol og forældre 35 unges forhold til alkohol - et oplæg til samtaler om unge, alkohol og forældre Oktober 26 35 unges forhold til alkohol Børnerådet har spurgt 35 unge om deres oplevelser med og holdninger til alkohol.

Læs mere

Talepunkter: Bramsen-festen 28/8 2011

Talepunkter: Bramsen-festen 28/8 2011 Talepunkter: Bramsen-festen 28/8 2011 Jeg hedder Charlotte Jeg er fra Aage-grenen - I kan læse mere om mig på side 346 Jeg hedder Camilla Jeg er også fra Aage-grenen, men jeg er også fra Ludvig-grenen

Læs mere

Personas. Emma 10 år + Signe 10 år + Cecilie 10 år. Hvornår: 1 gang om ugen og opvisninger. Hvad: Gymnastik.

Personas. Emma 10 år + Signe 10 år + Cecilie 10 år. Hvornår: 1 gang om ugen og opvisninger. Hvad: Gymnastik. Emma 10 år + Signe 10 år + Cecilie 10 år Hvornår: 1 gang om ugen og opvisninger. Hvad: Gymnastik. Spise/drikke behov: Sidde med veninderne og hygge og deler maden. Opholder sig: I salen omkring tasker

Læs mere

SalesBooster - en ny måde at sælge bolig på

SalesBooster - en ny måde at sælge bolig på SalesBooster - en ny måde at sælge bolig på Salesbooster er fremtiden SalesBooster redefinerer god markedsføring. SalesBooster er det intelligente supplement til konventionel markedsføring, hvor man annoncerer

Læs mere

OPGAVEBESKRIVELSE: Opgaven er en kundeopgave for Janne Berg, studerende til psykoterapeut.

OPGAVEBESKRIVELSE: Opgaven er en kundeopgave for Janne Berg, studerende til psykoterapeut. OPGAVEBESKRIVELSE: Opgaven er en kundeopgave for, studerende til psykoterapeut. Hun vil gerne være selvstændig efter sin uddannelse og ønsker sig dermed en fuld grafisk identitet. ARBEJDSPROCESS: For at

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER OPGAVEBESKRIVELSE (Fiktiv) Jeg har valgt at lave en ny visuel identitet for Tv-programmet KURS MOD FJERNE KYSTER. I programmet følger du Mikkel Beha s og resten hans familie,

Læs mere

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk Vi glæder os allerede! Nu går det spændende arbejde i gang og vi skal om lidt levere jeres nye hjemmeside, blog, webshop eller alle tre dele samlet i et. Derfor skal vi bruge en kravsspecifikation, så

Læs mere

Bilag 3 til spritstrategien 2011-13

Bilag 3 til spritstrategien 2011-13 Bilag 3 til spritstrategien 2011-13 Forundersøgelsens resultater Arbejdsgruppen har indledningsvis holdt et strategiseminar, hvor Sociologerne Jakob Demant (Center for Rusmiddelforskning) og Lars Fynbo

Læs mere

RESPONSIV WEBDESIGN. Gøg og Gokke. Kommunikation IT Afleveres d. 17-9-2015. Sara Jacobsen & Natasja Christoffersen 3. års HTX

RESPONSIV WEBDESIGN. Gøg og Gokke. Kommunikation IT Afleveres d. 17-9-2015. Sara Jacobsen & Natasja Christoffersen 3. års HTX RESPONSIV WEBDESIGN Gøg og Gokke Kommunikation IT Afleveres d. 17-9-2015 Sara Jacobsen & Natasja Christoffersen 3. års HTX Indhold Indledning... 2 De seks faser... 2 Problemanalyse... 2 K-strategi... 3

Læs mere

Spørgsmål til. elever BØRN, UNGE OG ALKOHOL. Dialog et spil om holdninger

Spørgsmål til. elever BØRN, UNGE OG ALKOHOL. Dialog et spil om holdninger Spørgsmål til elever BØRN, UNGE OG ALKOHOL Dialog et spil om holdninger Elever FORMÅL At I hører hinandens synspunkter og erfaringer. At gruppen diskuterer disse. At give ideer til fælles normer. At give

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Jeg er glad for at kunne sende dig den anden pixi-rapport fra

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Kære lærer. Dagen efter besøg i Tivoli modtager du fjerde og sidste mail, med link til evalueringsside.

Kære lærer. Dagen efter besøg i Tivoli modtager du fjerde og sidste mail, med link til evalueringsside. Kære lærer Opgaver til Faglige Dage for 4.-6. og 7.-10. klasse kan nu også løses på en app. Den hedder Faglige Dage og kan hentes i App Store https://fagligedage.tivoli.dk/getiosapp og Google Play https://fagligedage.tivoli.dk/getandroidapp.

Læs mere

Vinterman app til chaufførerne. 22. November 2013

Vinterman app til chaufførerne. 22. November 2013 Vinterman app til chaufførerne 22. November 2013 Indhold Vinterman app præsentation Formål Opsætning i Vinterman Installation på telefon Aktivering Chaufførens brug af app en Princip for automatisk start/stop

Læs mere

Nicolai Jørgensen: Søren Lind: Joakim Rydén:

Nicolai Jørgensen:  Søren Lind:  Joakim Rydén: 2. Semester projekt 2 - E-magazine Nicolai Jørgensen: http://nicolaihwj.dk/ Søren Lind: http://sorenlindgraphic.com/ Joakim Rydén: http://joakimryden.com/ 1 Indholdsfortegnelse Projekt plan...........................side

Læs mere

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG EN E-BOG FRA MIG TIL DIG 8 GYLDNE GENVEJE TIL MERE ALENETID UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED. Apropos børn, så har vi sammen smukke Aia på 6 år, charmerende Villads på 3 år og bedårende Vega på 1 år. 3 verdensstjerner

Læs mere

En anden familie og ferie

En anden familie og ferie Mit navn er Timon Mader. Jeg er 14 år gammel og blev født den 11.01.2002 i Flensborg, hvor vi boede indtil jeg var 2 år gammel. Med 2 år flyttede jeg til Danmark, hvor jeg så gik i tysk børnehave. Vi boede

Læs mere

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så?

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så? Transskribering af interview med EL Udført tirsdag den 27. November 2012 Interviewer: Hvordan fik du kendskab til Pinterest? EL: Øj, det er et godt spørgsmål! Hvordan gjorde jeg det? Det ved jeg ikke engang.

Læs mere

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen OPGAVE Designforslag til hjemmeside til motorcykelklubben Mc Chaufførerne GRAFISK DESIGN / Dorte Damsgaard Larsen 1/15 DESIGNPROCES Indledende møde med

Læs mere

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Ja, sådan starter et rigtigt eventyr. Det der følger er også et eventyr, som man ikke har kendt mage. Lad eventyret begynde: Der var engang

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

Tine Petersen og Heidi Andersen i Stockholm på 6. Semester. Nov Feb Vores studieophold i Stockholm, Sverige.

Tine Petersen og Heidi Andersen i Stockholm på 6. Semester. Nov Feb Vores studieophold i Stockholm, Sverige. Vores studieophold i Stockholm, Sverige. Nogle af de første indtryk af Stockholm var at der er meget internationalt, der er mange og god plads til studerende fra hele verden. Der er hundekoldt men smukt,

Læs mere

Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12

Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12 Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12 Denne undersøgelse er lavet med alle skolens elever. Eleverne har siddet i deres kontaktgrupper og diskuteret

Læs mere

KAN VENTE P Å E N TEKST OG BILLEDER AF MAI VANILLI

KAN VENTE P Å E N TEKST OG BILLEDER AF MAI VANILLI S T E D E T H V O R D U KAN VENTE TEKST OG BILLEDER P Å E N AF MAI VANILLI D R Ø M Den første, der møder mig på campingpladsen, er en kælen gris med store hjørnetænder. Jeg klør den på ryggen og den grynter

Læs mere

Testplan. Research spørgsmål. Testpersonens karakteristik

Testplan. Research spørgsmål. Testpersonens karakteristik 1 Indhold Testplan... 3 Research spørgsmål... 3 Testpersonens karakteristik... 3 Metoden... 4 Vi tager udgangspunkt i think aloud princippet... 4 Skitse og timing... 4 Forberedelse til test... 4 Introduktion

Læs mere

Idékatalog 3/3 // Pilehaveskolen. (kit, nummer 8)

Idékatalog 3/3 // Pilehaveskolen. (kit, nummer 8) Idékatalog 3/3 // Pilehaveskolen (kit, nummer 8) 1) En beskrivelse af idéen 2) Et storyboard 3) En 3D model 4) En film af hver gruppe 5) Et podie til hver gruppe Alle elementer vedrørende hver gruppe samlet

Læs mere

Bilag 13: Transskription af interview med Marc

Bilag 13: Transskription af interview med Marc 13: Transskription af interview med Marc I denne transskription vil Interviewer blive refereret til som Int og respondenten vil blive refereret til som Marc. Spørgsmål vil være i fed og svar vil være i

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn Produktionsnr.

Læs mere

Restaurant Petit. Før du læser bogen

Restaurant Petit. Før du læser bogen OPGAVER TIL Restaurant Petit NAVN: Før du læser bogen OPGAVE 1 1. Læs teksten på bagsiden af bogen Hvor er Jacob og Lone henne? Hvad laver de? Hvorfor tænker Lone på at rejse hjem? Snak om, hvad I synes

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Friluftsliv på havnen

Friluftsliv på havnen Lærervejledning Tidsforbrug Klassetrin 1-2 timer 6.-9. klasse OM UNDERVISNINGSFORLØBET FRILUFTSLIV PÅ HAVNEN Undervisningsforløbet tager udgangspunkt i tre typer mennesker, der færdes på havnen: A) Familien,

Læs mere

Høst frugterne. TM = Travl Mand

Høst frugterne. TM = Travl Mand sagens kerne Sagens kerne 1 Høst frugterne 2 Der var engang... 3 Den rene vare 4 Tænk globalt 5 Et æble om dagen... 6 Man skal ikke tro på alt hvad man hører 7 Hold dit arbejde og følelsesliv adskilt 8

Læs mere

AFSLUTTENDE OPGAVE. udemiljø

AFSLUTTENDE OPGAVE. udemiljø AFSLUTTENDE OPGAVE udemiljø 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Planlægning... 2 Kravspecifikation... 2 Design... 3 Formidling... 6 Afprøvning... 7 Refleksion... 8 Side 1 af 8 Indledning I dette projekt

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE RYGER DU?

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE RYGER DU? SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE RYGER DU? GLOSTRUP PRODUKTIONSHØJSKOLE - TORSDAG DEN 5. MARTS 2009 Dataindsamling ELEVER MED I UNDERØGELSEN RYGER IKKE-RYGER I ALT Antal drenge: 15 20 35 Antal piger: 11 7 18 Elever

Læs mere

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder.

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder. GRAFISK DESIGN KUNDEN PA Vaskeriteknik er en enkeltmandsvirksomhed som startede i 2008. Manden bag er Preben, som gennem 14 års brancheerfaring startede sit eget firma op da han føler at han med sit partnerskab

Læs mere

MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university.

MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university. Interviewer: I Respondent: MJ

Læs mere

Grafisk design. sundfertilitet.dk

Grafisk design. sundfertilitet.dk Grafisk design sundfertilitet.dk Sundfertilitet.dk er en klinik, der behandler mænd og kvinder til bedre fertilitet. Min opgave var at redesigne deres hjemmeside samt lave et logo til sundfertilitet.dk.

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE December 2013 Fars Videokogebog er i luften Endelig blev den klar til de dejlige fædre og børn ude i det ganske land Fars Videokogebog er gået luften og er nu online på

Læs mere

Bachelor Miguel Petersen

Bachelor Miguel Petersen Bachelor 2018 Miguel Petersen Agenda Research Målgruppe Konceptudvikling Research Spørgeskema undersøgelse Research Køber du sko i butik, eller på nettet? Personaer Butik Julie Renee Jensen Køber kun i

Læs mere

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV COPENHAGEN Opgaven Kunden The Organic Bakery er en voksende bagerkæde i Storkøbenhavn med hovedsæde på Østerbro. Bageriet beskæftiger sig med økologisk bagværk, herunder brød og kager. Det, de er mest

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Emne: De gode gamle dage

Emne: De gode gamle dage Afsnit 1 Et uægte barn Emne: De gode gamle dage Folk siger tit, at alt var bedre i gamle dage. Men det kan jo ikke passe. Selvfølgelig er der nogen ting, der er bedre i dag. Men verden er ikke den samme

Læs mere

CYKELGLADE BØRN GODE RÅD TIL SJOV OG LÆRERIG CYKELTRÆNING FOR HELE FAMILIEN. på skolerne

CYKELGLADE BØRN GODE RÅD TIL SJOV OG LÆRERIG CYKELTRÆNING FOR HELE FAMILIEN. på skolerne CYKELGLADE BØRN GODE RÅD TIL SJOV OG LÆRERIG CYKELTRÆNING FOR HELE FAMILIEN på skolerne Cyklisternes By 2018 Odense Kommune Indholdsfortegnelse Kære forældre 2 Når I skal ud og cykle Det skal være sjovt!

Læs mere