Referat af møde i DPAS Informatikudvalg på Patologiafdelingen, Herlev.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i DPAS Informatikudvalg på Patologiafdelingen, Herlev."

Transkript

1 Referat af møde i DPAS Informatikudvalg på Patologiafdelingen, Herlev. Til stede: Rikke Hagemann-Madsen (RHM), Peter Ingeholm (PI), Dorte Linnemann (DL), Astrid Petersen (AP). 1. Godkendelse af dagsorden. Punktet om Rettelser i patologisvar, som var på den først fremsendte dagsorden, er fjernet, idet AP ikke har nået at forberede det. 2. Patobankens hjemmeside. Der er ikke kommet input fra selskabets medlemmer. AP har efterspurgt input fra DPAS bestyrelse, som også holder møde DL videregiver vores input til programmøren for hjemmesiden. Afsnittet Kodevejledninger er fint. Afsnittet Kodebog stilles op i rækkefølge som nu, men med 1 afsnit pr. linje. T-koderne forbliver indtil videre, som de står nu. DL undersøger, om M-koderne kan grupperes med hyperlinks fra afsnit, som får ordlyden af de forskellige underafsnit (M0**** funktionelle tilstande, M1**** traumatiske forandringer osv.). På længere sigt skal alle generelle koder kun stå i afsnittet Generelt, og de enkelte afsnit skal renses for dem. Når bestyrelsens repræsentant er udpeget, laver AP en opdateret fordeling af kodebogsafsnit til udvalgets medlemmer. Hvert medlem skal derefter gennemgå de afsnit, vedkommende har ansvar for mhp. dette, evt. andre unødvendige og evt. manglende koder. 3. Gennemgang af nye og reviderede koder mhp. principielle overvejelser. Bindestreger eller ej ved sammensatte ord og foran ikke-/non-? De fleste bindestreger fjernes. I mange tilfælde laves i stedet sammensatte ord. To danske (fordanskede ord) sammentrækkes. Et dansk og et latinsk ord står som to ord. -itis eller it ved inflammationer? -it og fordansket stavemåde af resten af ordet. Komma efter hoved -ord. I nogle tilfælde. Filen Reviderede T-koder er nu gennemarbejdet. RHM sender den til Henrik Tholstrup (HT), SSI. Filen Reviderede andre koder (M-kodedelen) er gennemarbejdet af IT-udvalget. Denne del sendes til Lisbeth Kallestrup (LK) mhp. sproglig gennemgang. DL sender den

2 samlede fil til IT-udvalgets medlemmer, som kommenterer de øvrige koder (F-, P-, S- og Æ-) på mail (med Svar til alle) senest DL denne fil til LK mhp. sproglig gennemgang, inden den sendes til HT. Hjemmeopgaver: Glandula vestibularis minor eller Glandulae vestibulares minores? AP spørger en ØNHkyndig patolog. Bronkie eller bronchus? AP spørger en lungepatolog. T-koden for Tarm lukkes af RHM. 4. Kodebogsopdatering Er i gang. Plan for fremtidige opdateringer: Kodeforslag lægges på ca. 2 mdr. før forventet opdatering, så selskabets medlemmer kan blive inspireret. Den samlede liste over færdige kodeforslag til opdatering lægges på 1 md. før, samtidig med fremsendelse til Henrik Tholstrup SSI. 5. Skabelon til brug ved ønske om nye koder. Forslag fra Rikke, hvis den er klar. Er endnu ikke udarbejdet. 6. Kodevejledninger og Information om Polypmodulet ved PI. I samarbejde med CGI har PI i forbindelse med tarmkræftscreeningen udarbejdet et modul, som er en generisk model til rekvirering og datavalidering up front, og som derfor også kan tilrettes til og dermed anvendes af andre databaser. Rekvireringsdelen fungerer meget snart og har som muligheder, at en bestemt type prøve automatisk er sammenkoblet med en prøvetype i patologiafdelingen inkl. foruddefinerede koder. Datavalideringsdelen har prompts, som med pædagogisk sigte kan sikre korrekt og sufficient kodning. Modulet tages meget snart i brug på Herlev. IT-udvalget finder, at vi har en pædagogisk opgave i at motivere brug af ÆF-koderne for udgangspunkt i. ved alle koder, som beskriver M8/9***4 invasiv neoplasi, direkte spredning, M8/9***6 metastase, invasiv neoplasi, M8/9***7 invasiv neoplasi, recidiv. Opgaven skal løses i samarbejde med de forskellige DMCG-ers patologer og databaseformænd. AP sender en mail til alle DMCG-patologer og databaseformænd om dette, hvor der også gøres opmærksom på, at det nævnte polypmodul kan udvikles i forhold til andre databaser. 7. Start på beskrivelse af kodning af molekylærpatologi. Udskydes til næste møde.

3 8. Næste møde København eller et sted i Jylland afhængig af, hvem der bliver DPAS repræsentant. 9. Eventuelt RHM referede fra Patobankens seneste repræsentantskabsmøde, at der opleves databasemæssige og fortolkningsmæssige problemer med koden ÆYYY00 obs. pro., når den efterfølger en kode for invasiv neoplasi. Bl.a. i Cancerregistret, men også læsemæssigt i Patobankoversigter, hvor invasiv neoplasi er fremhævet med rød tekst. RHM undersøger, om det er muligt og brugbart at anvende M8***X/M9***X med teksten invasiv neoplasi obs. pro.. Dette foretrækkes af udvalgets medlemmer. Der er også mulighed for at bruge -5 som sidste ciffer (M8/9***5) med kodetekst invasiv neoplasi obs. pro, idet -5 som sidste ciffer ikke er brugt hverken i dansk eller international SNOMED. Udvalgets medlemmer finder, at koden for invasiv neoplasi obs. pro i så fald vil ligge et logisk forkert sted i 5. cifferrækken, som opbygget med stigende grad af invasivitet , Astrid Petersen Referat af møde i DPAS Informatikudvalg på Patologiafdelingen, Herlev. Til stede: Rikke Hagemann-Madsen (RHM), Peter Ingeholm (PI), Dorte Linnemann (DL), Astrid Petersen (AP). 1. Godkendelse af dagsorden. Punktet om Rettelser i patologisvar, som var på den først fremsendte dagsorden, er fjernet, idet AP ikke har nået at forberede det Patobankens hjemmeside. Der er ikke kommet input fra selskabets medlemmer. AP har efterspurgt input fra DPAS bestyrelse, som også holder møde DL videregiver vores input til programmøren for hjemmesiden. Afsnittet Kodevejledninger er fint. Afsnittet Kodebog stilles op i rækkefølge som nu, men med 1 afsnit pr. linje. T-koderne forbliver indtil videre, som de står nu. DL undersøger, om M-koderne kan grupperes med hyperlinks fra afsnit, som får ordlyden af de forskellige underafsnit (M0**** funktionelle tilstande, M1**** traumatiske forandringer osv.).

4 På længere sigt skal alle generelle koder kun stå i afsnittet Generelt, og de enkelte afsnit skal renses for dem. Når bestyrelsens repræsentant er udpeget, laver AP en opdateret fordeling af kodebogsafsnit til udvalgets medlemmer. Hvert medlem skal derefter gennemgå de afsnit, vedkommende har ansvar for mhp. dette, evt. andre unødvendige og evt. manglende koder Gennemgang af nye og reviderede koder mhp. principielle overvejelser. Bindestreger eller ej ved sammensatte ord og foran ikke-/non-? De fleste bindestreger fjernes. I mange tilfælde laves i stedet sammensatte ord. To danske (fordanskede ord) sammentrækkes. Et dansk og et latinsk ord står som to ord. -itis eller it ved inflammationer? -it og fordansket stavemåde af resten af ordet. Komma efter hoved -ord. I nogle tilfælde. Filen Reviderede T-koder er nu gennemarbejdet. RHM sender den til Henrik Tholstrup (HT), SSI. Filen Reviderede andre koder (M-kodedelen) er gennemarbejdet af IT-udvalget. Denne del sendes til Lisbeth Kallestrup (LK) mhp. sproglig gennemgang. DL sender den samlede fil til IT-udvalgets medlemmer, som kommenterer de øvrige koder (F-, P-, S- og Æ-) på mail (med Svar til alle) senest DL denne fil til LK mhp. sproglig gennemgang, inden den sendes til HT. Hjemmeopgaver: Glandula vestibularis minor eller Glandulae vestibulares minores? AP spørger en ØNHkyndig patolog. Bronkie eller bronchus? AP spørger en lungepatolog. T-koden for Tarm lukkes af RHM Kodebogsopdatering Er i gang. Plan for fremtidige opdateringer: Kodeforslag lægges på ca. 2 mdr. før forventet opdatering, så selskabets medlemmer kan blive inspireret. Den samlede liste over færdige kodeforslag til opdatering lægges på 1 md. før, samtidig med fremsendelse til Henrik Tholstrup SSI Skabelon til brug ved ønske om nye koder. Forslag fra Rikke, hvis den er klar. Er endnu ikke udarbejdet Kodevejledninger og Information om Polypmodulet ved PI.

5 I samarbejde med CGI har PI i forbindelse med tarmkræftscreeningen udarbejdet et modul, som er en generisk model til rekvirering og datavalidering up front, og som derfor også kan tilrettes til og dermed anvendes af andre databaser. Rekvireringsdelen fungerer meget snart og har som muligheder, at en bestemt type prøve automatisk er sammenkoblet med en prøvetype i patologiafdelingen inkl. foruddefinerede koder. Datavalideringsdelen har prompts, som med pædagogisk sigte kan sikre korrekt og sufficient kodning. Modulet tages meget snart i brug på Herlev. IT-udvalget finder, at vi har en pædagogisk opgave i at motivere brug af ÆF-koderne for udgangspunkt i. ved alle koder, som beskriver M8/9***4 invasiv neoplasi, direkte spredning, M8/9***6 metastase, invasiv neoplasi, M8/9***7 invasiv neoplasi, recidiv. Opgaven skal løses i samarbejde med de forskellige DMCG-ers patologer og databaseformænd. AP sender en mail til alle DMCG-patologer og databaseformænd om dette, hvor der også gøres opmærksom på, at det nævnte polypmodul kan udvikles i forhold til andre databaser. 7. Start på beskrivelse af kodning af molekylærpatologi. Udskydes til næste møde. 8. Næste møde København eller et sted i Jylland afhængig af, hvem der bliver DPAS repræsentant. 9. Eventuelt RHM refererede fra Patobankens seneste repræsentantskabsmøde, at der opleves databasemæssige og fortolkningsmæssige problemer med koden ÆYYY00 obs. pro., når den efterfølger en kode for invasiv neoplasi. Bl.a. i Cancerregistret, men også læsemæssigt i Patobankoversigter, hvor invasiv neoplasi er fremhævet med rød tekst. RHM undersøger, om det er muligt og brugbart at anvende M8***X/M9***X med teksten invasiv neoplasi obs. pro.. Dette foretrækkes af udvalgets medlemmer. Der er også mulighed for at bruge -5 som sidste ciffer (M8/9***5) med kodetekst invasiv neoplasi obs. pro, idet -5 som sidste ciffer ikke er brugt hverken i dansk eller international SNOMED. Udvalgets medlemmer finder, at koden for invasiv neoplasi obs. pro i så fald vil ligge et logisk forkert sted i 5. cifferrækken, som opbygget med stigende grad af invasivitet , Astrid Petersen

Kodevejledning for vulvacancer

Kodevejledning for vulvacancer Kodevejledning for vulvacancer Version: 1 Dato: 01-03-2017 Af: Anni Grove Else Mejlgaard Iben Johnsen Lotte Nedergaard Thomsen Vibeke Ravn Skovlund Doris Schledermann 1 Indledning Alle patoanatomiske diagnoser

Læs mere

DUCG Styregruppemøde D. 5. oktober 2016 kl ?? - Rigshospitalet. DUCG Styregruppemøde Rigshospitalet. Onkologisk afdeling.

DUCG Styregruppemøde D. 5. oktober 2016 kl ?? - Rigshospitalet. DUCG Styregruppemøde Rigshospitalet. Onkologisk afdeling. DUCG Styregruppemøde 5.10.16 12-15. Rigshospitalet. Onkologisk afdeling. Referat: Deltagere: Astrid Petersen (AP), Bjarne Kromann, Gedske Daugaard, Jørgen Bjerregaard (JB), Lars Dyrskjøt (LD), Lisa Sengeløv,

Læs mere

Derfor anbefales det, at alle patoanatomiske undersøgelser med peniscancer kodes på følgende måde:

Derfor anbefales det, at alle patoanatomiske undersøgelser med peniscancer kodes på følgende måde: Kodning af neoplastiske penislæsioner Alle patoanatomiske diagnoser fra patienter med peniscancer overføres fra patobanken til peniscancerdatabasen, som er en del af den fælles uroonkologiske database

Læs mere

Blærecancer og urincytologi. Astrid Petersen Patologisk Institut Aalborg acp@rn.dk

Blærecancer og urincytologi. Astrid Petersen Patologisk Institut Aalborg acp@rn.dk Blærecancer og urincytologi Astrid Petersen Patologisk Institut Aalborg acp@rn.dk Blærecancer Klassifikationer Tumortyper med fokus på urotellæsioner gammel (Bergkvist) og ny (WHO 2004) klassifikation

Læs mere

Derfor anbefales det, at alle patoanatomiske undersøgelser med prostatacancer kodes på følgende måde

Derfor anbefales det, at alle patoanatomiske undersøgelser med prostatacancer kodes på følgende måde Kodning af prostatacancer. Alle patoanatomiske diagnoser fra patienter med prostatacancer overføres fra patobanken til prostatacancerdatabasen, som er en del af den fælles uroonkologiske database i regi

Læs mere

Ændring af et register metode, konsekvenser og erfaringer - Cancerregistret

Ændring af et register metode, konsekvenser og erfaringer - Cancerregistret Ændring af et register metode, konsekvenser og erfaringer - Cancerregistret November 2011 Disposition Historik Metode for produktion af CAR Cancerregistrering Automatiseret kodning Manuel kodning / Validering

Læs mere

Kodevejledning til forandringer i placenta, fosterhinder og navlestreng (T88)

Kodevejledning til forandringer i placenta, fosterhinder og navlestreng (T88) Kodevejledning til forandringer i placenta, fosterhinder og navlestreng (T88) Alle patoanatomiske koder (SNOMED-koder) overføres fra alle danske patologiafdelinger til den landsdækkende patologidatabase

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Colorectal Cancer Gruppe 4.4.2013

Bestyrelsesmøde i Dansk Colorectal Cancer Gruppe 4.4.2013 Bestyrelsesmøde i Dansk Colorectal Cancer Gruppe 4.4.2013 Deltagere: Kirurgi: Peter Nørgaard Larsen (RH), Hans Raskov, Peer A. Wille Jørgensen (BBH), Lene Hjerrild Iversen (Aarhus), Steffen J. Rosenstock

Læs mere

1) Valg af ordstyrer og referent a) Ordstyrer Rikke Hagemann b) Referent Katrine Stribolt

1) Valg af ordstyrer og referent a) Ordstyrer Rikke Hagemann b) Referent Katrine Stribolt DCCG s patologigruppe Tid: Møde onsdag d.4.november 2015 Sted: Sygehus Lillebælt, Vejle, mødelokale Underhuset Bygn. H1 (Administrationen), kælderen kl. 10:00-16:00 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

J.Nr. 6. maj 2009 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE 1 VEDR. MIKROBIOLOGIBANKEN

J.Nr. 6. maj 2009 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE 1 VEDR. MIKROBIOLOGIBANKEN J.Nr. 6. maj 2009 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE 1 VEDR. MIKROBIOLOGIBANKEN Dato: Fredag d. 24. april 2009, klokken 11:00 14:00 Sted: Statens Serum Institut (SSI), Bygning 43, Foredragssalen Fremmødte:

Læs mere

Kodning af nyrecancer

Kodning af nyrecancer Kodning af nyrecancer Alle patoanatomiske diagnoser fra patienter med nyrecancer overføres fra Landsregister for patologi til nyrecancerdatabasen DaRenCaData, som er en del af den fælles uroonkologiske

Læs mere

Velkommen til Webreq ERFA gruppemøde D

Velkommen til Webreq ERFA gruppemøde D Velkommen til Webreq ERFA gruppemøde D. 16.05.18 DAGSORDEN: 1. Velkommen, referat fra sidst https://www.medcom.dk/media/7863/referat-af-webreqerfa_170517.pdf 2. Praktisk- referat skrives hvem melder sig?

Læs mere

VEJLEDNING FOR KOMPE- PATOBANKEN VIA CYRES

VEJLEDNING FOR KOMPE- PATOBANKEN VIA CYRES VEJLEDNING FOR KOMPE- TENCECENTRENE TIL SØGNING I PATOBANKEN VIA CYRES Maj - 2012 Indholdsfortegnelse Generelt...2 Opsætning af parametre...3 Gem opsætning af parametre...5 Opsætning af Felter...5 Print...6

Læs mere

Kommune-Sygehus Leverandørmøde. MedCom Dorthe Skou Lassen og Jeanette Jensen

Kommune-Sygehus Leverandørmøde. MedCom Dorthe Skou Lassen og Jeanette Jensen Kommune-Sygehus Leverandørmøde MedCom 17.04. 2013 Dorthe Skou Lassen og Jeanette Jensen Dagsorden Ændringer til dagsorden + oplæg fra NSI om telesår og integration, Ivan Lund Petersen Punkt 3 Versionsopdatering

Læs mere

Kodevejledning for corpuscancer og atypisk hyperplasi

Kodevejledning for corpuscancer og atypisk hyperplasi Kodevejledning for corpuscancer og atypisk hyperplasi Version: 1 Dato: 01-03-2017 Af: Anni Grove Else Mejlgaard Iben Johnsen Lotte Nedergaard Thomsen Vibeke Ravn Skovlund Doris Schledermann 1 Indledning

Læs mere

NYE OG OPDATEREDE SNOMED-KODER PER

NYE OG OPDATEREDE SNOMED-KODER PER NYE OG OPDATEREDE SNOMED-KODER PER 1.10.2016 M-koder M32470 20161001 20160923 25000101 dissektion M632D0 19400101 20160923 25000101 del 1p19q M83161 20161001 20160923 25000101 multilokulær cystisk clear

Læs mere

IT-arbejdsgruppen. 10 maj 2011

IT-arbejdsgruppen. 10 maj 2011 IT-arbejdsgruppen 10 maj 2011 Dagsorden 11:00-11:15 11:15-11:40 11:40-12:00 12:00-12:45 12:45-13:45 13:45-14:15 14:15-14:30 14:40-15:00 15:00-15:50 15:50-16:00 Velkomst, præsentation af gruppens medlemmer.

Læs mere

Lav startliste til en parturnering

Lav startliste til en parturnering Lav startliste til en parturnering I dette dokument vises først hvordan tilmelder deltager til en parturnering ud fra en csv-fil. Herefter dannes en startliste til en parturnering med 16 par. Version 1

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

NYE OG OPDATEREDE SNOMED-KODER PER

NYE OG OPDATEREDE SNOMED-KODER PER 1 NYE OG OPDATEREDE SNOMED-KODER PER 1.7.2016 M-koder M09402 20160701 20160624 25000101 resektionsrande kan ikke vurderes Tekstændring med historik M3800X 19400101 20160624 25000101 ulcus kan ikke vurderes

Læs mere

Kodevejledning til forandringer i placenta, fosterhinder og navlestreng (T88)

Kodevejledning til forandringer i placenta, fosterhinder og navlestreng (T88) Kodevejledning til forandringer i placenta, fosterhinder og navlestreng (T88) Alle patoanatomiske koder (SNOMED-koder) overføres fra alle danske patologiafdelinger til den landsdækkende patologidatabase

Læs mere

REFERAT AF DMG REPRÆSENTANTSKABSMØDE 02/03/2004

REFERAT AF DMG REPRÆSENTANTSKABSMØDE 02/03/2004 REFERAT AF DMG REPRÆSENTANTSKABSMØDE 02/03/2004 1. FORMANDENS BERETNING Forretningsudvalget har afholdt fire møder i årets løb. Der er blevet behandlet sager vedrørende organisation og drift af DMG. Alle

Læs mere

Kodevejledning for cervixcancer

Kodevejledning for cervixcancer Kodevejledning for cervixcancer Version: 1 Dato: 01-03-2017 Af: Anni Grove Else Mejlgaard Iben Johnsen Lotte Nedergaard Thomsen Vibeke Ravn Skovlund Doris Schledermann 1 Indledning Alle patoanatomiske

Læs mere

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket. Vistemmernu Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.dk Kolofon HVAL-vejledning Vistemmernu på HVAL.DK Forfatter: Susanne

Læs mere

DCCG S NATIONALE RETNINGSLINIER FOR DIAGNOSTIK OG BEHANDLING AF KOLOREKTAL CANCER Patoanatomisk undersøgelse af lokalresektater med adenokarcinom

DCCG S NATIONALE RETNINGSLINIER FOR DIAGNOSTIK OG BEHANDLING AF KOLOREKTAL CANCER Patoanatomisk undersøgelse af lokalresektater med adenokarcinom Rekommandationer Diagnosticering af et uventet fund af adenokarcinom i en lokalresektion af en polyp (polypektomi, mukosektomi eller piecemeal resektion) hos en tarmkræftscreeningspatient. bør vurderes

Læs mere

REFERAT AF MØDE I FAGLIG FØLGEGRUPPE FOR GERDA

REFERAT AF MØDE I FAGLIG FØLGEGRUPPE FOR GERDA REFERAT AF MØDE I FAGLIG FØLGEGRUPPE FOR GERDA Tid: Onsdag d. 6. maj Sted: Geologisk Institut, Aarhus Universitet. C.F. Møllers Allé 4, 8000 Aarhus C Deltagere: Ulrich Jacobsen, Orbicon Søren Bjørn, Alectia

Læs mere

WebReq brugermøde. 22. August 2018 Marianne Broholm

WebReq brugermøde. 22. August 2018 Marianne Broholm WebReq brugermøde 22. August 2018 Marianne Broholm 2 7. Siden sidst Tilbagesvar Status Nyheder i WebReq Tilbagesvar Egne analyser Laboratoriemedicinske brugergruppe Elektronisk overførsel af Egne analyser

Læs mere

1. Siden sidste bestyrelsesmøde. a. Indbydelse til Copenhagen bridge, er sendt til alle via mail.

1. Siden sidste bestyrelsesmøde. a. Indbydelse til Copenhagen bridge, er sendt til alle via mail. Bestyrelsesmøde hos Hanne Knudsen d. 11. februar 2013 kl. 19:30. Til stede: Hanne Knudsen Fraværende: Lene Holst Jens Lundberg Heidi Quist Nielsen Lone Skov Jensen Gunna Steffensen Birgitte Sørensen Dagsorden:

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

PL/PLO/DR/MC møde. MedCom 20.juni 2017

PL/PLO/DR/MC møde. MedCom 20.juni 2017 PL/PLO/DR/MC møde MedCom 20.juni 2017 2 Dagsorden 1. Velkommen, godkendelse af referat. Evt. nye punkter til dagsorden 2. Siden sidst, herunder nye punkter og opsamling af opgaver fra referatet Forløbsplaner

Læs mere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning for Skat Nova Professionel brugere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning for Skat Nova Professionel brugere Nyheder og vejledninger for Skat Nova Professionel brugere 6. april 2017 Indhold Nyheder og vejledning til... 2 Indkomst- og formueopgørelse... 3 Rettelse af fejl i grøn check i noten Opgørelse af skat...

Læs mere

DCCG s patologigruppe Tid: Møde onsdag d.27.maj 2015 Sted: Rigshospitalet, Teilumbygningen 4.sal, store konferencerum kl 10:30-16:00

DCCG s patologigruppe Tid: Møde onsdag d.27.maj 2015 Sted: Rigshospitalet, Teilumbygningen 4.sal, store konferencerum kl 10:30-16:00 DCCG s patologigruppe Tid: Møde onsdag d.27.maj 2015 Sted: Rigshospitalet, Teilumbygningen 4.sal, store konferencerum kl 10:30-16:00 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Orientering fra a. Bestyrelsen

Læs mere

MikroTerm-arbejdsgruppen møde 10/

MikroTerm-arbejdsgruppen møde 10/ MikroTerm-arbejdsgruppen møde 10/11-2011 Dagsorden 12:30 12:35 Velkomst 12:35 12:45 Gennemgang af regneark / fejl 12:45 13:15 Gennemgang af unikke disk 13:15 13:25 Gennemgang af OK m kommentar 13:25 13:40

Læs mere

Referat fra koordineringsmøde i Klinisk Integreret Hjemmemonitorering

Referat fra koordineringsmøde i Klinisk Integreret Hjemmemonitorering Dato: 25.09.13 Vor ref.: KRC Referat fra koordineringsmøde i Klinisk Integreret Hjemmemonitorering Dato: 25.09.2013 Sted: Videokonference Deltagere: Torben Lage Frandsen, IMT Region H, koordination Britta

Læs mere

Referat møde i DCCG styregruppen, d. 25/4 2018

Referat møde i DCCG styregruppen, d. 25/4 2018 Referat møde i DCCG styregruppen, d. 25/4 2018 Afbud: Ole, Lene og Rita 1) Orientering & meddelelser fra formanden for styregruppen Peter orienterer om nyt siden internatet: Professor Henrik Møller, faglig

Læs mere

TEKNISK ARBEJDSGRUPPE

TEKNISK ARBEJDSGRUPPE TAG/1.b TEKNISK ARBEJDSGRUPPE 27. juni 2017 J.nr. 2017-46 Ref. PBZ/TKJ Referat af møde i Tekniske Arbejdsgruppe d. 24.5.2017 Til stede: Dansk Energi, Naturgasselskaberne, Dansk Fjernvarme, Energi- og Olieforum

Læs mere

SmartAir TS1000. Daglig brug

SmartAir TS1000. Daglig brug SmartAir TS1000 Daglig brug Indhold Brugere... 4 Opret brugere... 4 Brugerliste vinduet... 5 Knapper... 5 Grupper... 6 Søg bruger... 7 Rapport vinduet (brugere)... 7 Døre... 8 Opret døre... 8 Dørliste

Læs mere

Velkommen til kursus i Alia

Velkommen til kursus i Alia - og om hvordan man får velforberedte forældre 18. september 2009 Side 1 ud af 25 Velkommen til kursus i Alia - Sådan får du velforberedte forældre og sparer tid med en Alia hjemmeside - og om hvordan

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

Landsbyudvalget REFERAT

Landsbyudvalget REFERAT REFERAT Sted: Kantinen Rådhuset i Allerslev, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Tirsdag den 8. oktober 2019 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 19:30 Medlemmer: Carsten Rasmussen (A) Grethe N. Saabye (C) Mikael Ralf

Læs mere

Brugermanual til TAP rekrutteringsportal

Brugermanual til TAP rekrutteringsportal Brugermanual til TAP rekrutteringsportal Indhold 1.0 Adgang til TAP rekrutteringsportal... 2 2.0 Opret stilling... 3 3.0 Søg stillingen elektronisk... 6 3.1 Ansøgning modtaget undenom systemet... 7 4.0

Læs mere

Referat af NAOI mødet d. 14 februar 2004

Referat af NAOI mødet d. 14 februar 2004 Referat m. bilag af NAOI mødet 14 februar 2004 Indhold: 1. Referat af NAOI mødet 14 februar 2004 2. Formandens rapport 3. Kassererens rapport 4. IT Rapport Referat af NAOI mødet d. 14 februar 2004 Dagsorden.

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 3. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 3. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 3. marts 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Theresa Albøge

Læs mere

AktivLog. Log program for EDR s 80m aktivitetstest. Af oz1gdi / 5p0o Steen Rudberg. AktivLog V af 11

AktivLog. Log program for EDR s 80m aktivitetstest. Af oz1gdi / 5p0o Steen Rudberg. AktivLog V af 11 AktivLog Log program for EDR s 80m aktivitetstest Af oz1gdi / 5p0o Steen Rudberg AktivLog V2.3.0 1 af 11 Indhold 1. INTRODUKTION... 2 2. INSTALATION... 2 3. PROGRAM AFVIKLING... 3 3.1 HOVEDMENU... 3 3.1.1

Læs mere

NYT. Få en ny Formular i PakIT Helt gratis

NYT. Få en ny Formular i PakIT Helt gratis NYT April 2004 Tema: Gør det selv: Ny formular Total- er sponsor for en ny webside for amatørkunstnere. Se side 3 Få en ny Formular i PakIT Helt gratis Mangler du en formular til en transportør som US-Mail,

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

Dansk Kvalitetsdatabase for Nyfødte (DKN) En national klinisk kvalitetsdatabase. Kære Dataansvarlige på de neonatale afdelinger

Dansk Kvalitetsdatabase for Nyfødte (DKN) En national klinisk kvalitetsdatabase. Kære Dataansvarlige på de neonatale afdelinger Dansk Kvalitetsdatabase for Nyfødte (DKN) En national klinisk kvalitetsdatabase Kære Dataansvarlige på de neonatale afdelinger Vi kontakter dig, fordi den landsdækkende Dansk Kvalitetsdatabase for Nyfødte

Læs mere

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d Referat netværksmøde for kliniske undervisere d. 18.09.17 Referent: Stine Ordstyrer: Esra 1. Uddannelsesleder Ane kruse holder oplæg fra 9-10 Ane beretter om skolens tanker omkring opbygningen af dokument

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Strukturhåndbog syd AA Region SYD

Strukturhåndbog syd AA Region SYD Strukturhåndbog syd AA Region SYD Resumé I denne håndbog. Regionsrådet november 2017 Indholdsfortegnelse 1. Poster og udvalg i regionen... 2 Formand... 2 Næstformand... 2 Sekretær... 2 Kasserer... 2 HSR

Læs mere

Referat fra andet møde i Uddannelsesråd for specialpsykologuddannelsen i Psykiatri

Referat fra andet møde i Uddannelsesråd for specialpsykologuddannelsen i Psykiatri Til det Psykologfaglige uddannelsesråd for Specialpsykologuddannelsen i Psykiatri! " 5. juli 2010 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat fra andet møde i Uddannelsesråd for

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DCCG Den 25. marts 2014, kl. 9.30 15.00

Bestyrelsesmøde i DCCG Den 25. marts 2014, kl. 9.30 15.00 Bestyrelsesmøde i DCCG Den 25. marts 2014, kl. 9.30 15.00 Rigshospitalet, opgang 5, 7. sal, afsnit 5072 Lokale: Hæmatologisk konference Til Stede: Gro Willemoes, Lars Henrik Jensen, Henrik Nørgaard, Lone

Læs mere

Referat 25. August Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden for General Forsamling.

Referat 25. August Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden for General Forsamling. Til stede: Inge Nordgaard-Lassen (IN) Ole Hamberg (OH) Birgit Lassen (BL) Per Ejstrud (PE) Torben Nathan (TN) Erika Bélard (EB) Niels Kristian Muff Aagaard (NK) Referat 25. August 2016 1. Velkomst og godkendelse

Læs mere

i. Intern fordeling af ansvarsområder (f.eks. høringssvar) formel forretningsgang 2. Muligt fælles projekt (evt. i samarbejde med DSR?

i. Intern fordeling af ansvarsområder (f.eks. høringssvar) formel forretningsgang 2. Muligt fælles projekt (evt. i samarbejde med DSR? Referat: 17. september 2012 14. ordinære møde i Dansk Sygeplejeselskabs Forskningsråd Mandag d. 3. september, 2012 kl. 10.00 16.00 Sted Mødeleder Referent Lindhardt Leanne Dansk Sygeplejeråd Sankt Annæ

Læs mere

Forretningsorden for. Den Danske Thyreoideacancer Studie Gruppe DATHYRCA. (The Danish Thyroid Cancer Study Group)

Forretningsorden for. Den Danske Thyreoideacancer Studie Gruppe DATHYRCA. (The Danish Thyroid Cancer Study Group) Forretningsorden for Den Danske Thyreoideacancer Studie Gruppe DATHYRCA (The Danish Thyroid Cancer Study Group) Forretningsorden er den 17. januar 2005 gennemgået og vedtaget i DATHYRCA-gruppen med henblik

Læs mere

Anvendelse af dobbelthistorik i GD2

Anvendelse af dobbelthistorik i GD2 Grunddataprogrammet under den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi GD2 - Adresseprogrammet Anvendelse af dobbelthistorik i GD2 Implementerings regler og eksempler på dobbelthistorik MBBL- REF: Version:

Læs mere

23. februar 2017 Vejledning i årsskifte og årsrulning af Personlige regnskaber

23. februar 2017 Vejledning i årsskifte og årsrulning af Personlige regnskaber 23. februar 2017 Vejledning i årsskifte og årsrulning af Personlige regnskaber Indhold 1.1 Årsrulning af personligt regnskab i Skat Nova og Årsafslutning... 2 Årsrulning i Skat Nova... 2 Årsrulning/Årsskifte

Læs mere

Anbefalinger til arbejdsgang i forbindelse med forandringer i Pleje.net

Anbefalinger til arbejdsgang i forbindelse med forandringer i Pleje.net Anbefalinger til arbejdsgang i forbindelse med forandringer i Pleje.net Indledning I forbindelse med det nationale telemedicinske sårvurderings udbredelses projektet, har det vist sig, at der er behov

Læs mere

Specifikation af ydelser fra RKKP til kliniske kvalitetsdatabaser, databasernes styregrupper og regioner Version juni 2014

Specifikation af ydelser fra RKKP til kliniske kvalitetsdatabaser, databasernes styregrupper og regioner Version juni 2014 Specifikation af ydelser fra RKKP til kliniske kvalitetsdatabaser, databasernes styregrupper og regioner Version juni 2014 Specifikationen er udarbejdet af Databasernes Fællessekretariat med input fra

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål : Tænk på indhold, branche, arbejdstid, geografi. Brug internettet HK Jobformidling har sin egen database på www.mithk.dk.

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

VEJLEDNING TIL REKVIRERING AF PATOLOGIUNDERSØGELSER I WEB-REQ

VEJLEDNING TIL REKVIRERING AF PATOLOGIUNDERSØGELSER I WEB-REQ VEJLEDNING TIL REKVIRERING AF PATOLOGIUNDERSØGELSER I WEB-REQ Region Sjælland, Klinisk Patologi, Næstved og Slagelse Sygehus Indholdsfortegnelse. 1 Rekvirering og mærkning af cervixcytologisk materiale

Læs mere

l For referat: Karen Fischer-Nielsen

l For referat: Karen Fischer-Nielsen Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 25. oktober 2010 Dato for udarbejdelse: 5. november 2010 [Dagsordens pkt. / Sagstype] l For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

TS1000 Quick Guide. Daglig brug

TS1000 Quick Guide. Daglig brug TS1000 Quick Guide Daglig brug Indholdsfortegnelse Opret brugere... 4 Brugerliste... 4 Fanen Data... 4 Fanen Tilvalg... 5 Fanen Specialområder... 6 Grupper... 6 Søg bruger... 7 Rapport vinduet (brugere)...

Læs mere

Referat af Årsmøde 2017

Referat af Årsmøde 2017 Ø-udvalget for skydning Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Mobilnr.: 51 27 32 34 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Referat af Årsmøde 2017 Dauglykke, den 25. november 2017 Deltagere:

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Referat fra koordineringsmøde i Klinisk Integreret Hjemmemonitorering

Referat fra koordineringsmøde i Klinisk Integreret Hjemmemonitorering Dato: 06.11.13 Vor ref.: KRC Referat fra koordineringsmøde i Klinisk Integreret Hjemmemonitorering Dato: 06.11.2013 Sted: Videokonference Deltagere: Torben Lage Frandsen, IMT Region H, koordination Britta

Læs mere

Dagsorden. 2. Siden sidst. Nyt regeringsudspil om indsats på sundhedsområdet. - 5 indsatsområder

Dagsorden. 2. Siden sidst. Nyt regeringsudspil om indsats på sundhedsområdet. - 5 indsatsområder Dagsorden 1. Velkomst 2. Siden sidst 3. Releasen juni 2014 4. Prioritering af indkomne ønsker 5. Patologi 6. Anbefalinger mv. 7. Nationale profiler. 8. Deadlines, testdatoer, opdateringsdatoer 9. DMDD,

Læs mere

Vejledning til akkrediteringssitet.

Vejledning til akkrediteringssitet. Vejledning til akkrediteringssitet. 12. oktober 2018 Indholdsfortegnelse 1. Sådan logger du på akkrediteringssitet side 2 2. Opbygning af akkrediteringssitet side 3 3. Sådan udarbejder du en ny retningslinje

Læs mere

Landsdækkende database for kræft i tykog endetarm (DCCG) Addendum til National a rsrapport 2012 1. januar 2012 31. december 2012

Landsdækkende database for kræft i tykog endetarm (DCCG) Addendum til National a rsrapport 2012 1. januar 2012 31. december 2012 Landsdækkende database for kræft i tykog endetarm (DCCG) Addendum til National a rsrapport 2012 1. januar 2012 31. december 2012 Side 2 Rapporten udgår fra Statistisk bearbejdning af data og epidemiologisk

Læs mere

1. Udvalg Generel drøftelse af det enkelte udvalg både i forhold til om det lever op til kommissorier, og hvordan der suppleres med nye medlemmer.

1. Udvalg Generel drøftelse af det enkelte udvalg både i forhold til om det lever op til kommissorier, og hvordan der suppleres med nye medlemmer. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 9.4.2013 på Fraugdegaard Deltagere: Lars Nordenhof, Jan Hansen, Connie Svane Petersen, Hans Jørgen Lundgaard, Pernille Schwartz, Tina Jungshoved-Bjerre, Luise Rasmussen

Læs mere

SÅDAN BIDRAGER SKOLEBESTYRELSEN. Modelfoto: Ulrik Jantzen. til en antimobbestrategi, der virker

SÅDAN BIDRAGER SKOLEBESTYRELSEN. Modelfoto: Ulrik Jantzen. til en antimobbestrategi, der virker SÅDAN BIDRAGER SKOLEBESTYRELSEN Modelfoto: Ulrik Jantzen til en antimobbestrategi, der virker INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING TIL SKOLEBESTYRELSEN Hvor er I i DropMob-forløbet? SKOLEBESTYRELSENS OPGAVER

Læs mere

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye KB-møde mandag d. 2. marts 2015 kl. 16.00-20.00 Hos Rikke Friis, Nørregade 7, 8660 Skanderborg Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Dagsorden skolebestyrelsesmøde d. 29. januar 2018 kl på Ganløse Skole

Dagsorden skolebestyrelsesmøde d. 29. januar 2018 kl på Ganløse Skole Dagsorden skolebestyrelsesmøde d. 29. januar 2018 kl. 19.00 21.30 på Ganløse Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Brad Thompson Forældrerepræsentanter: Christina Sindt

Læs mere

qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqw ertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwert yuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyui opåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopå

qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqw ertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwert yuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyui opåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopå qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqw ertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwert yuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyui opåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopå Find Selv Fejlen asdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasd fghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghj

Læs mere

Referat af Generalforsamling i DSPAC d. 18. marts 2011 kl. 16

Referat af Generalforsamling i DSPAC d. 18. marts 2011 kl. 16 Referat af Generalforsamling i DSPAC d. 18. marts 2011 kl. 16 for medlemmer af Dansk Selskab for Patologisk Anatomi og Cytologi Sted: Musikhuset i Esbjerg Der var 61 personer tilstede ved generalforsamlingens

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Velkommen til kursus i Alia

Velkommen til kursus i Alia - og om hvordan man får velforberedte pårørende 25. september 2009 Side 1 ud af 25 Velkommen til kursus i Alia - Sådan får du velforberedte pårørende og sparer tid med en Alia hjemmeside - og om hvordan

Læs mere

Romalt Friskole. Referat for Workshop med arbejdsgrupperne 5 September 201111

Romalt Friskole. Referat for Workshop med arbejdsgrupperne 5 September 201111 Romalt Friskole Referat for Workshop med arbejdsgrupperne 5 September 201111 Dagsorden: Velkomst Intro til udvalg Gruppearbejde Frokost Gruppearbejde fortsat Præsentation Afrunding Velkomst Elisabeth gav

Læs mere

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007 Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007 Til stede Erik Brouer, formand, Danske Regioner Karen Stæhr, næstformand, FOA FOA: Kjeld Christiansen Stig Ove Jensen Danske Regioner:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

Referat fra 2. møde vedr. 3-kantsproblematikken

Referat fra 2. møde vedr. 3-kantsproblematikken FynCom MedCom International Rugårdsvej 15, 2. sal DK-5000 Odense C Denmark Phone (+45) 6543 2030 Fax (+45) 6543 2050 MedCom 24.01.07 J.nr.: Vor ref.: IJO Referat fra 2. møde vedr. 3-kantsproblematikken

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 2. December 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 2. December 2016 Til Stede: Inge Nordgaard-Lassen Henning Gleerup Torben Nathan Birgit Lassen Lone Madsen Erika Bélard Per Ejstrud Referat Bestyrelsesmøde d. 2. December 2016 1. Velkomst og godkendelse af referat samt

Læs mere

Referat fra REFHOST-møde

Referat fra REFHOST-møde Dato: 11.12.08 Vor ref.: IJO Referat fra REFHOST-møde Dato: Fredag den 5. december 2008 Sted: Deltagere: MedCom Hanne Damgaard Jensen, Region Midtjylland Bente Wengler, Region Midtjylland Hanne Simmelgaard,

Læs mere

Bolig OMK budget Tips og tricks til ny OMK-skabelon

Bolig OMK budget Tips og tricks til ny OMK-skabelon NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Bolig OMK budget Tips og tricks til ny OMK-skabelon BOULEVARDEN 19E 7100 VEJLE LERSØ PARKALLE 101 2100 KØBENHAVN Ø TLF. 76 42 11 00 WWW.UNIK.DK Indholdsfortegnelse

Læs mere

Når du har logget dig ind, ser du Randers Kommunes byvåben midt på siden. I venstre side er der en række mapper:

Når du har logget dig ind, ser du Randers Kommunes byvåben midt på siden. I venstre side er der en række mapper: DXP vejledning Generelt: DXP er et værktøj til at fremstille præsentationsmaterialer (foldere, brochurer, løbesedler mv.) DXP egner sig kun til mindre brochurer og lign., da den største skabelon kan rumme

Læs mere

Secure O matic. Gruppe 5 2. SEMESTERPROJEKT. Udgave. Testspecifikation

Secure O matic. Gruppe 5 2. SEMESTERPROJEKT. Udgave. Testspecifikation Udgave 1 2. SEMESTERPROJEKT Gruppe 5 Secure O matic Testspecifikation Benjamin Sørensen, 02284 Tomas Stæhr Hansen, 03539 Stefan Nielsen, 02829 Mubeen Ashraf, 9279 Hussein Kleit, 9281 SECURE O MATIC Testspecifikation

Læs mere

Dagsordener og referater på intranettet

Dagsordener og referater på intranettet Intranet.sygehussonderjylland.dk Dagsordener og referater på intranettet Indholdsfortegnelse Oversigtssider med dagsordner eller referater - listemenuer...2 Opret en listemenu...4 Opret sidestrukturen

Læs mere

NYE OG OPDATEREDE SNOMED-KODER PER

NYE OG OPDATEREDE SNOMED-KODER PER NYE OG OPDATEREDE SNOMED-KODER PER 1.10.2017 M-koder SNOMED Gyldig fra Ændring Gyldig til Kodetekst Tekstændring M0942H 19400101 20170914 25000101 lymfekarinvasion påvist, specialanalyse anvendt M094VS

Læs mere

Kl. 11:00 til mødet er der bestilt kaffe/te, rugbrødsandwich og sodavand

Kl. 11:00 til mødet er der bestilt kaffe/te, rugbrødsandwich og sodavand Dagsorden Mødedato: Torsdag den 02. Juni 2016 Starttidspunkt: Kl. 11:00 til mødet er der bestilt kaffe/te, rugbrødsandwich og sodavand Sluttidspunkt: Kl. 13:00 Mødested: Campus Roskilde Multihallen Mødelokale:

Læs mere

Gennemgang af den generelle beredskabsplan

Gennemgang af den generelle beredskabsplan Gennemgang af den generelle beredskabsplan Planens titel: Plan for fortsat drift - Skanderborg Kommune Dato for gennemgang: 17. maj 2013 Planens dato: 9. april 2013 BRS sagsnr. 2010/015296 Anledning til

Læs mere

Laboratoriesvarportalen

Laboratoriesvarportalen Laboratoriesvarportalen Brugermanual 2017 Indhold 1. Hvad er Laboratoriesvarportalen en kort beskrivelse... 2 1.1 Få adgang til Laboratoriesvarportalen... 3 2. Vælg ønskede svarlaboratorier... 4 3. Gennemgang

Læs mere

Installation og afvikling

Installation og afvikling 22. maj 2017 Installation og afvikling Indhold 1 Forskellige kendte fejlbeskeder... 2 2 Kan ikke se/finde ønsket netværksdrev ved installation... 3 2.1 Problem... 3 2.2 Løsning... 4 3 Installation/aktivering

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d kl Konferencelokalet afd. Asgård

Skolebestyrelsesmøde onsdag d kl Konferencelokalet afd. Asgård Byskovskolen d. 17.06.15 Ordstyrer: Jan Berner Rømer Afbud: Kasandra. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 17. 06 2015 kl. 18.30-21.00 Konferencelokalet afd. Asgård Fagcenterchef Morten Bøgelund deltager i pkt.

Læs mere