Referat. Til bestyrelsen møde den 24. september 2011 kl. 10 hos Peter Hjort, Solbyen 98.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Til bestyrelsen møde den 24. september 2011 kl. 10 hos Peter Hjort, Solbyen 98."

Transkript

1 Referat Til bestyrelsen møde den 24. september 2011 kl. 10 hos Peter Hjort, Solbyen 98. Deltagere: Peter Hjort Hanne Bælum Britta Magnussen Torben Krogh Pedersen Jesper Brynildsen DAGSORDEN: 1.) Valg af formand indtil næste generalforsamling. Torben Krogh Pedersen blev af bestyrelsen valgt som formand frem til næste generalforsamling. Britta Magnussen blev valgt som sekretær. 2.) Status på postkasserne brev fra Niels Fruensgaard samt en ny mail, hvoraf det fremgår, at fredning evt. kan bremse postkasserne. Bestyrelsen er fortsat i kontakt med kommunen om dispensation fra den nye postlov. Bestyrelsen modtog inden mødet et brev fra Niels O. Fruensgaard. I brevet bliver der fremsat ønske om yderligere præcisering af placering af de nye postkasser. Bestyrelsen gennem de enkelte punkter i brevet. Bestyrelsen overvejer at udarbejde og rundsende en yderligere vejledning med detaljeret måltegning for de 4 områder. Vejledningen udarbejdes af Perter Hjort og Jesper Brynildsen. 3.) Status på legepladsen. Der er sat fundament til legehus ved sandkassen og der er bestilt legehus hos Danske Legepladsen A/S. Pris for legehuset inkl. Levering er , dkr. De , dkr. finansieres af SparNord. Kommunen er kontaktet for ansøgning om placering af en drejepind (Kompan Spica ) ved de to gynger. Bestyrelsen vil kontakte kommunen for at gøre opmærksom at kommunen tidligere har meldt ud at de står for vedligehold af legepladsen men at dette ikke sker i praksis.

2 Således har en af græshopperne været i stykker i over et år, giraffen er stærkt angrebet af rust og hegnet rundt om legepladsen er kraftig forfalden. Jesper Brynildsen tager kontakt til kommunen vedrørende dette. 4.) Status på hjemmesiden skal vi have lavet en ny hvordan?? Kan vi ikke betale os fra evt. problemer. Der er brug for en ny hjemmeside, hvor flere kan opdatere hjemmeside direkte i en browser. Efter at have vendt flere muligheder blev det besluttet at undersøge om Solbyens hjemmeside kan blive en del af Hasseris grundejerforening. De har for nyligt etableret en flot hjemmeside, hvor der i forvejen er link til flere bydele i Hasseris. Det vil være en hurtig løsning, som også vil kunne give Solbyen en bedre eksponering på internettet. Britta Magnussen undersøger muligheden hos Hasseris grundejerforening. 5.) Bedre meget bedre kontakt til de nye tilflytter. Pt. skylder vi mange blomster. Efter overgangen til den nye bestyrelse har traditionen med at byde nye beboere velkommen desværre været lidt forsømt. Det vil der blive rettet op på i de kommende uger. I forbindelse med velkomsten til nye beboere udleveres følgende pjecer: Velkommen til Solbyen Vedtægter for Solbyens ejerlav Pixi udgave af lokalplanen Solbyen flager for dig Jesper Brynildsen sikrer, at disse er opdateret og klar til udskrift og sender filerne til Peter Hjort. Peter Hjort og Hanne Bælum udskriver og deler pjecer ud i forbindelse med velkomst til de nye beboere, der endnu ikke er budt velkommen. 6.) Lokalplanen hvornår og hvordan skal vi revidere vores lokalplan. På de kommende møder i bestyrelsen gennemgås lokalplanen for de 4 områder med henblik på at afklare om der er grundlag for en opdatering af lokalplanen. På den næste generalforsamling gennemgås procedurer og retninglinier for overholdelse af lokalplanen. 7.) Økonomi (den er temmelig god). 69 husstande ud af 76 mulige har betalt kontingent. Det er det 2. bedste resultat gennem tiden. Der er en kassebeholdning på , dkr.

3 Da Spar Nord har doneret , dkr til det kommende legehus og tidligere har givet Solbyen de to forboldmål, blev det besluttet at flytte Solbyen konto til Spar Nord med øjeblikkelig virkning. 8.) Eventuelt. Der er ofte brug for at udskrive materiale til bestyrelsens arbejde. Peter Hjort har tilbudt at stille printer til rådighed. Udgifter til blækpatron dækkes af ejerlavet. En blækpatron til 250, dkr. kan udskrive 1600 sider. Næste bestyrelsesmøde er den 15. november kl i Solbyen nr. 19.

4 Bestyrelsesmøde i Solbyens Ejerlav hos Peter Hjorth Solbyen 98. Mandag den 29. august Tilstede var Britta, Hanne, Jesper, Torben(referent) og Peter. Ikke hørt fra Rasmus. Mødet indkaldt med kort varsel med Postloven som hovedemne. 1. Status vedrørende postkasser og den ny lov( fredede bygninger er der åbnet op for en mulig dispensation for den nye postkasselov(opsætning af postkasser) idet Landsforeningen for Bygnings og Landskabskultur mener det samme gælder for bevaringsværdige bygninger(som Solbyen). Det er dog op til kommunen at meddele en sådan dispensation. Britta vil kontakte Bo Vagnby snarest angående sammensætning af dispensationsansøgning til teknisk forvaltning Aalborg Kommune. Ejerlavets bestyrelse formulerede et udkast dateret den 9.juni 2011 med henblik på dispensations for den nye postlov. Udkastet kan genanvendes. Solbyens beboer vil blive holdt orienteret om ejerlavets dispensationsansøgning. Svar fra teknisk forvaltning forventes inden for en måned. Peter og Hanne vil udfærdige et brev til Solbyens beboer med anbefaling af postkassetype og placering såfremt dispensationsansøgningen går os imod. Jesper ligger inde med et billede af eksempel på postkasse. Solbyens Ejerlav henstiller at placering af postkassen understøtter den eksisterende lokalplan med hensyn til et ensartet præg. 2. Bo Vagnby har gjort bestyrelsen opmærksom på at indgangspartiet ved Solbyen 65 er blevet ændret. Der er indsat en blændet dør uden glas som er i strid med lokalplanen. Imidlertid harmonerer den (er identisk med)med flere døre i rækken. Det blev besluttet at bestyrelsen tager kontakt til Solbyen 65. Bestyrelsen for Solbyens Ejerlav konkluderer i den forbindelse at det er med beklagelse at vi konstaterer at den indsatte dør er i strid med lokalplanen, men dog harmonerer med døre i rækken. 3. Pixie udgaven af lokalplanen skal revideres med henblik på uddeling ved næste bestyrelsesmøde. Vi vil overveje at invitere en person med kendskab til lokalplan og hvordan man arbejder med en sådan. 4. Hanne og Peter har haft møde med Ejerlavet Bundgårdsvej. Renovationscuberne genopsættes på kommunal grund, parkeringspladsen forenden af Bundgårdsvej ved Strøybergsvej. 5. Legehuset er bestilt. Prisen er kr. Jesper vil købe sten til fundament som bestyrelsen vil placere. SparNord har givet kr og differencen på kr. 500 dækkes af kontingentet. Ved rejsegildet med SparNord skal der tages et billede og skives en lille artikel. Bestyrelsen giver Jesper tilladelse til at købe en Spica fra Kompan til kr Gerne opstillet samtidig med legehuset. Kontaktperson ved Teknisk Forvaltning Ida Margrethe Jensen.

5 6. Solbyens Ejerlavs kasserer oplyser at økonomien balancerer med kr Ikke alle har indbetalt kontingent endnu. Solbyens kasserer har tidligere snydt sig til at anvende arbejdspladsens printer for ejerlavet. Bestyrelsen giver bemyndigelse til at kasseren indkøber en printer til ejerlavet inklusiv driftsmidler. 7. Der er stigende behov for udsendelse af materiale til beboerne i Solbyen. Det besluttes at indkøbe en printer, som kommer til at stå hos Peter Hjort indkøb og driftsomkostninger dækkes af foreningens midler. 8. Næste møde er planlagt til lørdag den 24.september 2011 hos Peter i Rødhus, Viladsvej 10 klokken Der skal udarbejdes en dagsorden for dagen. Emner kunne være en ny hjemmeside. Nye beboer i Solbyen og lokalplanen. Torben.

6 Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde i Solbyens Ejerlaug d. 7/ Tilstedeværende : Britta Magnussen, Hanne Bælum, Torben Pedersen, Jesper Brynildsen og Rasmus Jeppesen Følgende punkter var på dagsordenen: 1. Sag om dispensation fra lokalplan for Solbyen 55 ang. gavlvindue 2. Sag om søgning om dispensation fra Postloven Ad. 1 Det blev besluttet at der som svar på skrivelse fra Solbyen 55 angående bestyrelsens neutralitet i forbindelse med pågældende sag om dispensation, skal svares bekræftende til Solbyen 55 som herefter kan videreføre sagen med kommunen Ad. 2 Det blev besluttet at der søges dispensation fra Postloven

7 Solbyens Ejerlav Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde tirsdag den 26.april 2011 Tilstede : Peter Hjorth nr.98, Jesper Brynildsen nr. 47, Hanne Bælum nr.73, Torben Krogh Pedersen nr.19, Rasmus Jeppesen nr. 27, Britta Magnussen nr.94 Dagsorden : 1. Bemærkninger til og prioritering af dagsordenen Britta Magnussen har udsendt en foreløbig dagsordenen der er følgende bemærkninger til denne Der mangler noget om økonomi indsættes som pkt. 5a 2. Lidt kort introduktion til de nyvalgte bestyrelsesmedlemmer fra de genvalgte bestyrelsesmedlemmer De tre genvalgte medlemmer af bestyrelse giver indledningsvis en kort introduktion til arbejdet i bestyrelse, de opgaver vi har arbejdet med og vores traditioner for mødeafholdelse. 3. Konstituering af bestyrelsen i henhold til vedtægterne Efter en kortere drøftelse, hvor der fra flere medlemmer argumenteres for, at den nye formand bør være én af de genvalgte medlemmer konstituerer bestyrelsen sig som følger: Formand : Kasserer: Sekretær: Web master : Britta Magnussen Peter Hjorth Rasmus Jeppesen Jesper Brynildsen 4. Mødekalender for septemper 2011 kl.10 sommermøde hos Peter Villadsvej 10, Rødhus 15.november 2011 kl hos Torben nr januar 2012 kl hos Britta nr marts 2012 kl hos Rasmus nr april 2012 kl (formøde ) og generalforsamling kl hos Peter nr a Økonomi v/ Peter Peter gennemgår økonomien der et pænt indestående på kontoen. Der er kommet et brev fra Danske Bank vedr. legitimation. Peter udfylder skemaet og sender det ind af det skal bl.a. fremgå, hvem der sidder i bestyrelsen. 5. Redigering af vores materiale vedr. Solbyen : vedtægter, Velkommen til Solbyen, og pixi udgave af lokalplan det nuværende materiale udleveres på mødet

8 Redigeringen drejer sig om Velkommen til Solbyen hvor der på bagsiden er oplysning om bestyrelses medlemmer Jesper redigere med de nye navne, husnummer, e mail og telefonnumre. Endvidere kopieres det øvrige materiale i 10 eks. hver fordi Britta snart ikke har flere til at sige velkommen med til nye beboere. 6. Opfølgning fra generalforsamlingen De sager der skal følges op på er sat på dagsorden som selvstændige punkter. 7. Partshøring Solbyen 55 jeg har som kontaktperson i sagen fået brev om partshøring i henhold til forvaltningsloven. Jeg kopierer brevet til jer og beder om en drøftelse og en beslutning om bestyrelsens svar til Aalborg Kommune. Det vil være en god ide, hvis I på vej til mødet går forbi Solbyen 55 og kikker på gavlen, hvor det omtalte vindue sidder. Jeg vil medbringe lokalplanen og vores beboeromdelte pixi udgave vedr. område 3 Britta giver indledningsvis en opsummering af sagen. Bestyrelsen drøfter herefter sagen. Eftersom bestyrelsen ved sin anmeldelse af sagen til kommunen har opfyldt sin forpligtelse med at interessere sig for lokalplanens overholdelse skal vores bemærkninger til partshøringen være, at vi forventer, at kommunen agere og tager stilling som myndighed i sagen. I sagen har bestyrelsen understreget, at vi ikke har forholdt os til arkitektur, til smag og behag eller andre subjektive parametre, fordi sagen kan danne præcedens for fremtidige ideer og til hvordan individuelle ønsker kan forvandle det ensartede præg i Solbyen, som lokalplanen netop blev vedtaget for at beskytte. Det besluttes, at Britta skriver et udkast til svar på partshøringen. Udkastet sendes rundt til medlemmer og vores endelige svar sendes til kommunen. 8. Postkasser organisering af fælles opsætning Rasmus og Jesper vil udarbejde materiale for hver område / husrække, der angiver hvordan postkasserne skal opstilles. Materialet sendes rundt til beboerne. Endvidere vil vi udarbejde et brev til alle vedr. tilmelding til fælles tilbud om opsætning at postkasserne. Der arbejdes efter det tilbud vi har fra Gug Planteskole Rasmus og Jesper kikker også på tilbuddet fra Hasseris Grundejerforening. 9. Sankt Hans aften fordeling af opgaver (Sankt Hans aften er en torsdag i år.) Indkøb af øl og vand : Hanne vil sørge for indkøb

9 Båltaler : Jesper kontakter en sognepræst i Hans Egedes Kirke han har tidligere givet tilsagn om at holde tale hos os. Jesper prøver også præsten i Hasseris Kirke. Andre gode forslag modtages med tak, da vi ved det kan være vanskeligt at finde en båltaler Det lille bål : Jesper tager sig af pølser og snobrød kl Tænding af bål : Peter tager sig af dette Heks : Peter vil lave heksen med fyrværkeri fra Jesper ( Britta vil hjælpe, hvis vi kan blive enige om tidspunkt) Sange : Peter har fra sidste år skal kopieres Invitation : Britta kontakter Hanne Møller og beder om fil den gamle invitation opdateres og omdeles. 10. Legeplads Vi har fået kr. fra Spar Nord når vi ved, hvad vi køber for pengene kontaktes de pågældende firma og Spar Nord ønsker opmærksomhed ved opsætning / indvielse om donationen evt. Midtvest Avisen en form for overrækkelse Vi er enige om at købe legehus for midlerne fra Spar Nord Vedligehold Jesper vil kontakte kommune om græshopperne, som er i stykker og om Giraffen som er rusten og trænger til maling Jesper og Britta kikker på ansøgninger til flere fonde. Målene skal sættes op en arbejdsdag aftales Jesper har de nye mål, de sættes op fredag den 29.april kl Jesper, Rasmus, Torben og Britta er sikre Peter kommer måske. Vedr. legepladsen og larm derfra Justesen nr. 51 har bedt bestyrelse tage stilling til om basketboldkurven kan tages ned beboerne omkring legepladsen er stærkt generet af larmen fra den konstante dunken fra basketspillet især sent om aftenen. Hanne har de sidste aftener været i dialog med de unge mennesker, der opholder sig ved og på legeplads og basketbanen. Hanne har i første omgang appelleret til de unge menneskers sunde fornuft og har faktisk haft en god dialog med de unge. Hanne har bedt dem tænke sig over deres brug af området både mht larm og mht til smiden med affald ( især cigaretskod). De unge har lovet forbedring og dette vil vi give dem en chance for at bevise de kan og vil. Bestyrelse beslutter i første omgang at opsættes forbudsskilte eller henstillingsskilte, hvis det ikke hjælper vil vi drøfte at tage basketkurven og pladen bagved ned. Vi diskutere det uheldige i, at vi ikke kan rumme de unge mennesker de skal jo være et sted.

10 11. evt. Næste møde ifølge planen 24.septemper 2011 kl.10 sommermøde hos Peter Villadsvej 10, Rødhus Foreløbige punkter til dagsordenen: Gennemgang af Vedtægter for Solbyens Ejerlav med henblik på revision / opdatering Hjemmeside hosting og design Kontakt til beboerne indsamling af e mail adresser Postkasser sagen er sikkert ikke afsluttet

11 Referat fra bestyrelsesmøde Solbyens ejerlav Mandag 28/3/2011 kl. 19,30 Solbyen 98 Dagsorden: 1. Generalforsamling herunder valgprocedure 2. Postkasser 3. Legepladsen 4. evt. Referat. Ad 1: På sidste bestyrelsesmøde bad bestyrelsen Svend Erik om at fortsætte som tilforordnet til og med generalforsamlingen. Hvis generalforsamlingen tilslutter sig dette, er det således Svend Erik der fremlægger beretning ligesom han fremlægger regnskabet, da Peter Hjort ikke kan deltage i generalforsamlingen p.gr.a. sygdom. Til bestyrelsens store glæde har opfordringen til beboerne (specielt i den gamle del af Solbyen) om at melde sig som kandidater til det kommende bestyrelsesvalg båret frugt. Der er således på nuværende tidspunkt 4 eksterne kandidater til det kommende bestyrelsesvalg. Desuden genopstiller Lise og Jesper. Det er bestyrelsens håb, at den nye bestyrelses sammensætning vil repræsenter samtlige områder, og afspejle aldersfordelingen blandt beboerne. Valgprocedure. På valg er Lise og Svend Erik samt Jesper (suppleant) desuden skal der vælges en afløser for Hanne (1 år) D.v.s. der er 4 pladser der skal besættes. Bestyrelsen foreslår flg. valgprocedure: Hver husstand kan stemme på 1-4 personer. De 2 der får flest stemmer er valgt for en 2 årig periode. 3. fleste stemmer: valgt for 1 år 4. fleste valgt som suppleant for 1 år. For nærværende ser kandidatlisten ud som flg.: Jesper Brynildsen nr. 47 Lise Simensen nr. 69 Anne Mette Thomsen nr. 3 Rasmus Mandrup Jeppesen nr. 27 Torben Skovgaard Pedersen nr. 19 Hanne Bælum nr. 73

12 Ad. 2: Postkasser. Det beklages at det ikke var bestyrelsens endelige forslag, men oplæg til beslutningsgrundlaget, der var blevet runddelt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. Hanne sender det endelige til Jesper der sætter billede på. Det runddeles sammen med det, fra Martin Stubberup, indkomne forslag Placeringen af postkasserne drøftedes endnu engang. Ifølge indhentede oplysninger under mødet, skal placeringen være i skel ud mod vejen. Der er derimod ikke krav om placeringen skal være langs vejen eller vinkelret mod vejen. Bestyrelsen anbefaler det sidste. Ad. 3: Legepladsen Tilbagemelding fra Spar Nord: ,- kr. De vil gerne deltage i en lille højtidelighed i forbindelse med overrækkelsen. Jesper arbejder med sagen. Pengene anvendes til et, af de i planen indgående, specifikke legeredskaber. Dette bruges som baggrunds historie for de ønsker der er til den endelige udformning af legepladsen. Desuden kontaktes Hasseris Grundejerforening. Bestyrelsen anbefaler desuden at Solbyens ejerlav går ind med en donation, hvis der mangler lidt til at kunne anskaffe det ønskede legeredskab. Ad. 4: Evt Stor tak til Svend Erik for hans store indsats for Ejerlavet. For referatet Hanne Møller

13

14 Referat fra bestyrelsesmøde onsdag 2. marts 2011 kl Hos Britta, Solbyen 94 Deltagere: Britta Magnussen (BM) Svend Erik Hansen (SEH) Lise Simensen (LS) Jesper Brynildsen (JB) Hanne Møller (HM) Afbud Peter Hjort (PH) Dagsorden / referat: Svend Erik er fraflyttet Solbyen pr. 1. marts Jesper er indtrådt som ordinært medlem. Bestyrelsen har bedt Svend Erik fortsætte som tilforordnet til og med generalforsamlingen 1. Godkendelse af dagsorden, Godkendt 2. Godkendelse af referat, godkendt 3. Økonomi, Peter sender det underskrevne regnskab til Lise, der kopierer det.. Uddeles.(H+L) torsdag 17/3 4. Bestyrelses beretning for 2010 godkendt, se denne. Svend Erik renskriver. Lise kopierer. H+L Uddeler. Torsdag 17/3 5. Forslag til indkaldelsesskrivelse til generalforsamlingen (bilag til dette referat) H+L uddeler. torsdag 17/3 6. Referent, Ordstyrer og lokale til generalforsamlingen Generalforsamlingen afholdes i Solbyen 98 kælderen. Bestyrelsen foreslår Anne Grethe ordstyrer, Hanne referent. Peter indkøber vingave til flaghejser og værtsparret. 7. Forslag til rundskrivelse til beboerne i Solbyen 1 40 godkendt, udarbejdes af Svend Erik, der også sørger for runddeling. 8. Lokalplanen og dens efterlevelse, herunder Solbyen 55 s ønske om tid til at tænke alternative til det lokalplanstridige kældervindue. Der har været holdt flere møder mellem ejerne af Solbyen 55 og repræsentanter fra bestyrelsen, ligesom der har været en del korrespondance. Ejerne ønsker en dispensation der vil lovliggøre kældervinduet. Bestyrelsen har ingen kompetence til at dispensere. Bestyrelsen er enig om at lokalplanen skal overholdes, bestyrelsen har dog tilkendegivet, at en placering under jordhøjde vil kunne rummes inden for reglerne.

15 Da der ikke er opnået enighed i sagen har bestyrelsen indberettet sagen til kommunen, da det er dem der har det endelige ansvar for overholdelse af lokalplanen. Britta følger op på sagen, med henvendelse til kommunen for opfølgning om sagen. 9. Postkasse. H+L udarbejder og uddeler, torsdag 17/3. Se vedlagte bilag, til uddeling 10. Evt. herunder aftale ny mødedato. Aftales umiddelbart efter generalforsamlingen For referatet Hanne Møller

16 Referat bestyrelsesmøde 12. januar 2011 kl. 19:30 hos Peter Hjorth, Solbyen 98 Deltagere: Peter Hjorth (PH) Britta Magnussen (BM) Hanne Møller (HM) Lise Simensen (LS) Jesper Brynildsen (JB) Svend Erik Hansen (SEH) Referat: Ad. 1: Ad. 2: Ad. 3: Ad. 4: Godkendelse af dagsorden Godkendt Godkendelse af referat Godkendt Økonomi Årsregnskabet 2010 er afsluttet med et overskud på 6827,50 kr. Det afleveres til revisor til underskrift. 70 ud af 76 husstande har i 2010 betalt kontingent. Meget tilfredsstillende. Legepladsen. Afslag på ansøgning til C. W. Obels Fond. Status i øvrigt. Tilbagemelding fra Augustinus og Spar Nord fondene. De behandler ansøgningerne snarrest og senest ultimo marts, hvorefter vi får besked. Nordea fonden har endnu ikke meldt tilbage. Britta og Jesper mødes hos Jesper tirsdag 18/1 kl og fremsender fornyede ansøgninger. Denne gang til Hasseris Grundejerforening samt Strøyberg Jesper havde lavet forslag til tekst på skiltene, der skal sættes op ved nettene på boldbanen. Enighed om kort og klar opfordring / besked. Fodbold: HJÆLP MED AT PASSE PÅ NETTENE, DE ER SAT OP FOR DIN SKYLD. Basket: INGEN BASKET EFTER KL Ad 5: Postkasser. Lise redegør for hvilke huse der har en postkasse af tilnærmelsesvis samme type, som bestyrelsen arbejder med gerne skulle blive standard i Solbyen. Pris på postkasse + stativ + montering ved givne mængder. ( Referatet fra sidste møde indeholder ikke noget om hvem der fik denne opgave. Går ud fra, at pågældende selv er klar over det og forbereder sig på det til nærværende møde)

17 Lise havde været på rundtur i Solbyen og konstateret at der pt. er ca. 25 galvaniserede postkasser. Der arbejdes videre med det tilbud Peter har fået på postkasse og bøjle dog således at bøjlen ikke bliver den høje men en der passer i højde med postkassen Hanne og Lise arbejder videre med undersøgelse af pris for opsætning af postkasser fælles opsætning rækkevis ens placering. Hanne og Lise laver oplæg til forslag til vedtagelse på generalforsamlingen med opfordring til fællesindkøb hvilket vil sikre et pænt helhedsindtryk og en billigere pris. Postkasserne skal være opsat senest med udgangen af Oplægget skal indeholde billeder og priser af den foreslåede postkasse og bøjle, samt pris for montering. Forslaget behandles på næste bestyrelsesmøde. Ad. 6: Lokalplanen og dens overholdelse. Britta og Svend Erik giver en status på eksisterende sag om kældervindue. Svend Erik og Britta har holdt møde med ejerne af nr. 55. De beklager opsættelsen af kældervinduet men ønsker at bibeholde det, og vil sende en dispensationsansøgning til kommunen om at lovliggøre dette. Ejerlavets bestyrelse ønsker at efterleve lokalplanen,. Svend Erik skriver til kommunen og gør opmærksom på at vi ikke kan støtte en dispensationsansøgning, men ønsker at lokalplanen efterleves. Ad. 7: Genbrugskuber. Svend Erik orienterer om status på Bundgaardsvejs arbejde på at få kuber genopstillet ved Strøybergsvej. Svend Erik har talt med Suhr ( formand Bundgårdsvej) og opfordret ham til at søge aktindsigt for at se hvem der har klaget over placeringen af kuberne ud for Strøybergsvej 90. Ad. 8; Eventuelt - herunder evt. flytning af næste møde. Næste møde Onsdag 2. marts kl hos Britta, Solbyen 94. Generalforsamling: Onsdag 6. april kl (bestyrelsen mødes kl ) hos Peter, Solbyen 98 For referatet Hanne Møller.

Generalforsamling Solbyens ejerlav 6. april 2011, Solbyen 98, kl

Generalforsamling Solbyens ejerlav 6. april 2011, Solbyen 98, kl Generalforsamling Solbyens ejerlav 6. april 2011, Solbyen 98, kl. 19.30 Anne Grethe bød velkommen til Solbyen 98, og fortalte at Svend Erik lige var fraflyttet Solbyen, men bestyrelsen havde bedt ham fortsætte

Læs mere

Dagsorden. bestyrelsesmøde den 9. november 2010 kl. 19:30 hos Hanne, Solbyen 59

Dagsorden. bestyrelsesmøde den 9. november 2010 kl. 19:30 hos Hanne, Solbyen 59 Dagsorden bestyrelsesmøde den 9. november 2010 kl. 19:30 hos Hanne, Solbyen 59 Deltagere: Peter Hjorth (PH) Britta Magnussen (BM) Hanne Møller (HM) Lise Simensen (LS) Jesper Brynildsen (JB) Svend Erik

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 30. august 2008 kl. 10:00 hos Hanne, Stellavej 10

Referat bestyrelsesmøde den 30. august 2008 kl. 10:00 hos Hanne, Stellavej 10 Referat bestyrelsesmøde den 30. august 2008 kl. 10:00 hos Hanne, Stellavej 10 Deltagere: Peter Hjorth (PH) Britta Magnussen (BM) Hanne Møller (HM) Lise Simensen (LS) Jesper Brynildsen (JB) Svend Erik Hansen

Læs mere

Tilstede er beboere fra Solbyen nr.: 2, 16, 19, 34, 36, 41, 43, 47,51, 53, 55, 59, 61, 69, 71, 73, 90, 94, 98, 110

Tilstede er beboere fra Solbyen nr.: 2, 16, 19, 34, 36, 41, 43, 47,51, 53, 55, 59, 61, 69, 71, 73, 90, 94, 98, 110 Solbyen 22.april 2012 Generalforsamling i Solbyens Ejerlav Tirsdag den 17.april 2012 kl. 19.30, Solbyen 98 Tilstede er beboere fra Solbyen nr.: 2, 16, 19, 34, 36, 41, 43, 47,51, 53, 55, 59, 61, 69, 71,

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Referat. fra bestyrelsens møde den 8.september 2007 kl. 10 hos Svend Erik, Narhvalen 2, Rødhus, 9490 Pandrup

Referat. fra bestyrelsens møde den 8.september 2007 kl. 10 hos Svend Erik, Narhvalen 2, Rødhus, 9490 Pandrup Referat fra bestyrelsens møde den 8.september 2007 kl. 10 hos Svend Erik, Narhvalen 2, Rødhus, 9490 Pandrup Deltagere: Peter Hjorth (PH) Hanne Møller (HM) Britta Magnussen (BM) Lise Simensen (LS) Jesper

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Hvidovre, den 11. maj 2012 Til medlemmerne af Grundejerforeningen Phønix LOKALPLAN Generalforsamlingen vedtog sidste år at indgå i en dialog med kommunen omkring

Læs mere

4. Bestyrelsesmøde marts 2013

4. Bestyrelsesmøde marts 2013 BESLUTNING/REFERAT 4. Bestyrelsesmøde 2012-13 19. marts 2013 Til stede: Hanne Bælum (HB), Jesper Brynildsen (), Peter Hjorth (PH), Uffe Pilgaard (UP) Afbud: Lene Lundby (LL) Sted: Hos UP nr. 90 Referent:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Sted: Hos HB nr. 73. Godkendt, underskrevet referat sendes via webmaster Martin Stubberup (nr. 96) til udgivelse på ejerlavets hjemmeside.

Sted: Hos HB nr. 73. Godkendt, underskrevet referat sendes via webmaster Martin Stubberup (nr. 96) til udgivelse på ejerlavets hjemmeside. BESLUTNING/ REFERAT SÆT SOLBYHOVED IND Til stede: Casper Roed (CR), Hanne Bælum (HB), Henrik Genefke (HG), Jesper Brynildsen (JB), Peter Hjorth (PH), Lene Lundby (LL) Afbud: Sted: Hos HB nr. 73 Referent:

Læs mere

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Nørrekær Enges Vindmølle-forening med hjemsted på formandens adresse. 2. Foreningens formål og opgaver

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år.

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år. GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2011, tirsdag den 22. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr.nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 1/3-2015 hos Niels Jørgen Deltagere: Hans, Jørgen, Jeppe, Niels Jørgen, Peter Afbud: HP Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2016

Læs mere

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg NAVN OG FORMÅL 1 Navnet er Kollegianerforeningen, Aalborghus Kollegiet i Aalborg, som forkortes: K.A.K. Under Kollegianerforeningen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner.

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Skolens Venner og dens hjemsted er den til enhver tid valgte

Læs mere

Pkt 1. - valg af dirigent Jan Johansen blev valgt som dirigent og erklærede generalforsamling lovligt indvarslet.

Pkt 1. - valg af dirigent Jan Johansen blev valgt som dirigent og erklærede generalforsamling lovligt indvarslet. referat Ordinær generalforsamling 25.2.2013 28 parceller repræsenteret, heraf 8 ved fuldmagt Pkt 1. - valg af dirigent Jan Johansen blev valgt som dirigent og erklærede generalforsamling lovligt indvarslet.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN KL I LYNGHOLMKOLENS KANTINE

Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst   ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN KL I LYNGHOLMKOLENS KANTINE Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst www.farumnordost.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 19.3.2019 KL. 19.30 I LYNGHOLMKOLENS KANTINE Dagsordenen er følgende i henhold til vedtægterne: 1. Valg

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Grundejerforeningen KILENs general forsamling 26. februar 2004 på Parkskolen lokale 28 kl. 19.30

Grundejerforeningen KILENs general forsamling 26. februar 2004 på Parkskolen lokale 28 kl. 19.30 Struer feb. 2004 Grundejerforeningen KILENs general forsamling 26. februar 2004 på Parkskolen lokale 28 kl. 19.30 Velkomst: Præsentation af den siddeende bestyrelse: Bo Christensen: Grønne områder Forssavej

Læs mere

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT Bestyrelsesmøde nr. 12 den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Mødet blev holdt på Idrætsefterskolen Ulbølle med følgende dagsorden: Deltagere: Erik

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Torsdag, den 15. marts 2018, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent Harald valgt som

Læs mere

OPLEVELSESSTIENS VENNER

OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter godkendt på den Stiftende Generalforsamling den 28. november 2013 OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter for Foreningen Oplevelsesstiens Venner CVR-nummer/SE-nummer: 35 32 41 78 I. Navn, hjemsted

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Tirsdag den 9. september 2008 kl. 20.00. Lokale G4 på Kingoskolen

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Tirsdag den 9. september 2008 kl. 20.00. Lokale G4 på Kingoskolen 20. august 2008 Beboerforeningen Mølledammen område VII, Mølledammen 1-113 og Møllevangen 2 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Tirsdag den 9. september 2008 kl. 20.00 Lokale G4 på Kingoskolen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00

Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00 Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00 Til stede: Betina, Rogert, Lars og Lone. Peter som designer på vores hjemmeside Afbud: Stefan, Tina & Martin Referent: Betina

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 12. marts 2016. Det foregik kl. 10 hos Claus. Tilstede Claus Larsen Jan Schultz Gottliebsen Jørgen Kiel Grete Steffensen Tilstede Afbud Dagsorden 1. Information

Læs mere

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune.

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Mariehøj, Vallensbæk Navn og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. 2. Foreningens formål 1. At varetage medlemmernes

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Kirsten, Niels Jørgen, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Ulla, Bent, Gustaf og Nanna. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. april 2018, kl. 19.00

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune Halsnæs november 2013 Til formænd og kasserere for grundejerforeninger samt vej og trappelaug, tilsluttet Landliggersammenslutningen. Hermed fremsendes referat og beretning fra Landliggersammenslutningens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Lena Rosenlund, Georg Ørnskov Rønsch, Inge Lise Møller Jensen, Stefan Krebs Jensen, Per René Schmidt, Claus Skyum og Frederik Agergaard 01. november 2016

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Onsdag d. 19.03.2013 Afholdt på: Dalum Landbrugsskole Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven-Erik Peterson blev valgt som dirigent.

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

Forslag til. Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152

Forslag til. Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 Forslag til Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 og dens hjemsted er Holstebro. 2. Grundejerforeningen omfatter

Læs mere

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent.

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent. Referat af generalforsamling mandag den 25. marts 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning. 3. Aflæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Grundejerforeningen Risager Pilumvej - Lillebro

Grundejerforeningen Risager Pilumvej - Lillebro Referat fra Generalforsamling afholdt den 2. marts 2011 Sted: Aastruphus, Aastrup Allé 73, 6100 Haderslev Fremmødt: 34 stemmeberettiget. Deraf var der 5 fuldmagter. Pkt. 1. Velkomst. Pkt.2. Valg af dirigent:

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning 4. Godkendelse af årsregnskab 5. Fremlæggelse af budget a. Forslag til investering

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Generalforsamling, 2013

Generalforsamling, 2013 Generalforsamling, 2013 Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 2 Generalforsamlingen afholdes i år d. 17.04. 2013 kl. 19.30 hos Skanderborg Erhvervsudvikling, Adelgade 105, st., 8660 Skanderborg. Dagsorden

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 27. april 2006, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 27 husstande, 26 stemmeberettigede: 5, 12, 13, 14, 20, 30,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

Grundejerforeningen Tyregården. www.tyregaarden.dk tyregaarden@gmail.com. Velkommen til Generalforsamling 2015

Grundejerforeningen Tyregården. www.tyregaarden.dk tyregaarden@gmail.com. Velkommen til Generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Tyregården www.tyregaarden.dk tyregaarden@gmail.com Velkommen til Generalforsamling 2015 Valg referent Valg af revisor - evt. revisor-suppleant Valg referent Valg af revisor evt. revisor-suppleant

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

Referat. fra bestyrelsens møde den 16. november 2005 kl hos Svend Erik Hansen, Solbyen 9

Referat. fra bestyrelsens møde den 16. november 2005 kl hos Svend Erik Hansen, Solbyen 9 Referat fra bestyrelsens møde den 16. november 2005 kl. 19.30 hos Svend Erik Hansen, Solbyen 9 Deltagere: Jens Larsen Pedersen (JLP) Peter Hjorth (PH) Hanne Møller (HM) Britta Magnussen (BM) Lise Simensen

Læs mere

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland 1. Netværkets navn Netværket er en selvstændig forening knyttet landsforeningen KLF, Kirk & Medier( Herefter KLF). Netværkets navn er KLF Netværk Vestsjælland. Netværkets

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

2. bestyrelsesmøde januar 2017

2. bestyrelsesmøde januar 2017 2. bestyrelsesmøde 2016-2017 30. januar 2017 Til stede Svend Erik Hansen (SEH), Lars Ramhøj (), Per Q. Ovesen (), Knud Nørgaard (), Dorte Olsson () Afbud Sted Teknisk Forvaltning, Pandrup og efterfølgende

Læs mere

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63.

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Formanden bød velkommen til de tilstedeværende beboere. Der var mødt

Læs mere

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 1. Navn Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 stk. 1. Foreningens navn er BIRKEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING, dens hjemsted er Ballerup kommune. stk. 2. Foreningens område

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB ONSDAG DEN 8. FEBRUAR KL. 19.00. Til stede: Jørgen Bache, Carsten Enevold, Eva Gehrke, Flemming Kehr, Lars Ulrik Larsen og Lisbet Praëm. Dagsorden Pkt. 1 Konstituering

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Dokumentdato: 27.03.2008 Dokumentansvarlig: MIC 1 Konstituering Bestyrelsen består af 14 medlemmer, der udpeges

Læs mere

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne Vedtægter for Navn, Stiftelse og Hjemsted 1 1. Organisationens navn er. 2. blev stiftet d. 28. april 1959. 3. har hjemsted i Allerød Kommune. 4. har s formål er: Formål 2 1. at støtte humanitært hjælpearbejde

Læs mere

Dagsorden: Tilmelding afleveres til Palle i nr. 216 senest mandag d. 16. marts Hus nr. Deltager i generalforsamlingen:

Dagsorden: Tilmelding afleveres til Palle i nr. 216 senest mandag d. 16. marts Hus nr. Deltager i generalforsamlingen: for Vejlbyparkens Kwdehuse Indkaldelse til generalforsamling (og hyggeligt samvær) Lordag den 21. marts 2015 kl. 10.00 i faallesrummet i blok C, Skejbygårdsvej 52 i kælderen Dagsorden: 1) Valg af dirigent

Læs mere

Fredag den 31. marts 2017 kl. 18

Fredag den 31. marts 2017 kl. 18 Referat af Generalforsamling i Aktivitetskassen Club Nakskov under LF Business Club 1) Valg af dirigent Fredag den 31. marts 2017 kl. 18 Dagsorden jf. vedtægterne (bilag 2): Mads valgt som dirigent og

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg NAVN OG FORMÅL Navnet er Kollegianerforeningen, Aalborghus Kollegiet i Aalborg, som forkortes: K.A.K. Under Kollegianerforeningen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Solbyens Ejerlav 10. april 2018 kl i Solbyen nr. 98

Referat fra generalforsamling i Solbyens Ejerlav 10. april 2018 kl i Solbyen nr. 98 Referat fra generalforsamling i 10. april 2018 kl. 19.30 i Solbyen nr. 98 Deltagende husstande/personer: 26/37 repræsenteret ved husnummer 4, 11, 14, 16, 19, 20, 25, 28, 34, 35, 37, 38, 41, 43, 45, 47,

Læs mere

Referat. bestyrelsesmøde den 16. november 2009 kl. 19:30 hos Lise, Solbyen 69

Referat. bestyrelsesmøde den 16. november 2009 kl. 19:30 hos Lise, Solbyen 69 Referat bestyrelsesmøde den 16. november 2009 kl. 19:30 hos Lise, Solbyen 69 Deltagere: Peter Hjorth (PH) Britta Magnussen (BM) Hanne Møller (HM) Lise Simensen (LS) Jesper Brynildsen (JB) Svend Erik Hansen

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår.

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Beretning ved generalforsamlingen 20.03.14. i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Bestyrelsens sammensætning er på nuværende tidspunkt: Mustafa Göl. (formand) Irene Berri. (Kasserer) Ketty Bruun

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Vedtægter for Indre Mission i Herlev.

Vedtægter for Indre Mission i Herlev. Indre Mission i Herlev Bethania Herlevgårdsvej 28 2730 Herlev Vedtægter for Indre Mission i Herlev. 1 Navn og hjemsted. 1.1 Indre Mission i Herlev er en forening, der driver sit arbejde ud fra Missionshuset

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Vedr.: Referat, bestyrelsesmøde Den Overordnede Grundejerforening Margretheholm

Vedr.: Referat, bestyrelsesmøde Den Overordnede Grundejerforening Margretheholm Sjælsø Margretheholm A/S c/o Sjælsø Management ApS Masnedøgade 20 2100 København Ø Telefon 4810 0000 CVR.nr. 28 28 07 69 www.sjaelsoe.dk 25. februar 2016 NSDD-A7GG6Z LJA/NTH MØDEREFERAT Vedr.: Referat,

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere