Tilstede er beboere fra Solbyen nr.: 2, 16, 19, 34, 36, 41, 43, 47,51, 53, 55, 59, 61, 69, 71, 73, 90, 94, 98, 110

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilstede er beboere fra Solbyen nr.: 2, 16, 19, 34, 36, 41, 43, 47,51, 53, 55, 59, 61, 69, 71, 73, 90, 94, 98, 110"

Transkript

1 Solbyen 22.april 2012 Generalforsamling i Solbyens Ejerlav Tirsdag den 17.april 2012 kl , Solbyen 98 Tilstede er beboere fra Solbyen nr.: 2, 16, 19, 34, 36, 41, 43, 47,51, 53, 55, 59, 61, 69, 71, 73, 90, 94, 98, 110 I alt 20 stemmeberettigede husstande Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer og referent Bestyrelsen foreslår Anne Grete Hjorth som ordstyrer der er ingen modforslag fra generalforsamlingen Anne Grethe er valgt som ordstyrer Bestyrelse har indstillet Britta Magnussen som referent der er ingen modforslag fra generalforsamlingen Britta Magnussen er valgt som referent Ordstyreren konstaterer at generalforsamlingen er indkaldt i rettigdigt i henhold til vedtægterne for Solbyens Ejerlav generalforsamlingen er lovlig varslet. Jørn Held (JH)sætter spørgsmål ved om generalforsamlingen er lovlig, fordi JH har fremsendt 2 forslag, som ikke er omdelt med indkaldelsen til generalforsamlingen. Der diskuteres frem og tilbage om forslagene burde have været udsendt til beboerne. Dette står ikke i vedtægterne og det har ikke tidligere været praksis. Dermed går diskussionen på om generalforsamlingen er lovlig eller ulovlig det konkluderes at generalforsamlingen er lovlig. Herefter drøftes om det er rimeligt eller urimeligt, at forslagene ikke er omdelt og JH påpeger, at de i det mindste kunne være lagt tilgængelige på hjemmesiden med bilagsmaterialet, som bl.a. indeholder farvebilleder af gavlene i Solbybebyggelsen. Generalforsamlingen beslutter på baggrund af ovenstående, at forslag til generalforsamlingen, uanset hvornår de er indkommet bekendtgøres ved udsendelse til medlemmer eller lægges på hjemmesiden med tilhørende bilag, senest en uge inden generalforsamlingen jf. vedtægterne. 2. Bestyrelsens beretning vedlagt indkaldelse til generalforsamlingen

2 Formand for Solbyens Ejerlavs bestyrelse Torben Krogh Petersen (TKP)fremlægger bestyrelsens beretning for TKP uddyber beretningen med følgende punkter: 1. Præsenterer hvem der har siddet i bestyrelsen. 2. Postkassesagen beskrives 3. Lokalplanen kommenteres i forhold til udvendige ændringer ensartethed bør bevares. Både nye ændringer og renovering af udvendige ændringer, der er lavet før lokalplanen bør bringes i overensstemmelse med lokalplanen. Desuden nævner formanden, at bestyrelsen i lyset af de versende sager om overtrædelse af lokalplanen har drøftet om det er på tide at se kritisk på lokalplanen i forhold moderne byggematerialer og i forhold til individuelle ønsker. Herefter giver ordstyreren generalforsamlingen mulighed for at stille spørgsmål til bestyrelsens beretning og formanden mundtlige fremstilling. Mogens Jensen (MJ): Hvad betyder det at udvendige ændringer skal føres tilbage til det oprindelige? Påpeger at der er stor forskel på det oprindelige i de forskellige Solbyhuse. JH: Overtrædelse af lokalplanen? den største overtrædelse af lokalplanen, der har fundet sted nogensinde er sket ved, at de fredede træer langs hele den sydlige del af Solbyen mod Bundgårdsvej er blevet fældet. JH er utilfreds med, at bestyrelse ikke har reageret på dette. Karsten Simensen (KS): synes nogen af træerne var forfærdelige godt de er væk JH det er fuldstændig ligegyldigt det er i strid med lokalplanen. Poul Egelund (PE) der var en storm et træ var væltet, et andet var toppen blæst af det er også farligt at lade dem stå. Flemming Hansen (FH) er enig med sin nabo JH mener, at træfældningen er katastrofal. Det ser ud som de, der har udført det, ikke har haft forstand på, hvad de havde gang i. Svend Valentin (SV) vil gerne vide, hvad der ligger bag ideen om at gennemgå lokalplanen kritisk TKP der ligger det i det, at se på om lokalplanen skal ændres i henhold til byggeteknikker og materialer, der er udviklet siden lokalplanen blev vedtaget. SV vil gerne vide om det er en lempelse eller en stramning, der er tale om. Bo Vagnby (BV) er bekymret,hvis der menes en lempelse af materiale og advarer kraftigt mod, at der foreslås eller arbejdes med en ændring af lokalplanen. SV vil gerne have at generalforsamlingen tager stilling til et forslag om, at bestyrelse IKKE arbejder med at genoptage diskussionen om lokalplanen. Det kan føre til en glidebane. Gerd Bangsbo (GB) er enig i at det ensartede præg skal bevares, men mener, at der med fordel kan drøftes om der skal en indarbejdelse i lokalplanen af de ting, som alle får lov til. Orienterer om at kommunen er indstillet på at give dispensationer. Disse gives på baggrund af en indstilling fra en bestyrelse. BV advarer mod denne holdning, fordi det er den glidebane, som Svend har advaret mod. Bo minder om det ansvar bestyrelsen har i forhold til at overvåge og påpege om lokalplanen overholdes. SV fastholder holdingen om, at der ikke skal arbejdes med at gennemgå lokalplanen.

3 JH har været med til at arbejde med lokalplanen i sin tid og advarer ligeledes om, at der ikke indledes arbejde med at ændre lokalplanen. BV vil gerne have at generalforsamlingen erklære sig enig i, at der IKKE arbejdes med lokalplanen. Henrik Genekfe( HG) beder om en ordentlig tone især i forhold til bestyrelsen. Og opfordrer til at tingene drøftes sagligt. Ordstyreren mener ikke der kan stemmes om SV forslag og lukker herefter debatten om revurdering af lokalplanen. JH vil gerne drøfte garageanlægget og henleder opmærksomheden på, at han har henvendt sig til bestyrelsen vedr. eternitten over garageportene. Jørn er utilfreds med, at bestyrelsen ikke har klaget over garagerne. BV gennemgår sine henvendelser til ejeren af garagerne ved den vestlige side af legepladsen, som heller ikke har ført til ændring Peter Hjorth (PH) begrunder bestyrelsens manglende reaktion på eternitten over garageportene med at lokalplanen specifikt omtaler garageportene eternitpladerne er påsat over garageportene. MJ vil også have malet legehuset på legepladsen Jakob Jensen (JJ) det lyder som bestyrelsen ikke vil gøre mere vedr. postkasserne. Vil opfordre bestyrelsen til at arbejde videre med postkasserne vil gerne selv fjerne sin postkasse, hvis der kan opnås dispensation, som der er givet andre steder i landet. JJ har kendskab til et eksempel i København BV mener, at der stadig er mulighed for at få dispensation. Opfordrer bestyrelsen til at arbejde med dette. Jesper Brynildsen (JB) redegør for sagsforløbet med postkasserne. Det kan godt være generalforsamlingen vil have bestyrelsen skal arbejde med det, men mener det er op ad bakke, da kommune har givet udtryk for, at samtlige beboere i bebyggelsen skal rette sig efter dispensationen altså skal rykke den nye postkasse op igen. Bestyrelsen har vurderet, at dette ikke er realistisk. Dette giver anledning til at lokalplanen igen kommer på banen KS fremlægger en ide om, at bestyrelse i det kommende år kan arbejde med lokalplanen og derefter på næste generalforsamling fremlægge præcist og konkret, hvilke forhold generalforsamlingen skal forholde sig til, således bestyrelse kender holdningen til evt. ændringsforlag. SV støtter i princippet dette forslag. BV advarer mod dette for man laver ikke et tillæg til en lokalplan og kommunen vil ganske givet fratage Solbyen den bevaringsværdige status. GB mener bestyrelsen kan være i dialog med kommunen på det principielle plan. Uffe Pilgaard (UP) siger den (lokalplanen ref.) har ikke virket ret længe. Husker det store arbejde der var med lokalplanen den er ikke ret gammel. Det er alt for tidligt at foreslå ændring.

4 Konklusion: bestyrelsen skal under ingen omstændigheder kontakte kommunen vedr. ændringer om lokalplanen. Evt. forhold vedr. lokalplanen, der ved en gennemgang forekommer uhensigtsmæssige i forhold til 2012 skal fremlægges til generalforsamlingen næste år. Herefter lukker ordstyreren for drøftelse af beretningen og beder generalforsamling ved håndsrækning tilkendegive om beretningen er godkendt 14 stemmer for 5 stemmer i mod 1 undladt at stemme. Beretningen 2011 er godkendt. 3. Fremlæggelse af regnskab Kasser Peter Hjorth (PH) fremlægger og gennemgår det revisor godkendte regnskab 2011 regnskabet godkendt 4. Kontingent bestyrelsen foreslår uændret kontingent Uændret kontingent vedtages af generalforsamlingen. 5. Indkomne forslag forslag der ønskes behandlet på dette års generalforsamling skal være bestyrelsen i hænde senest en uge før generalforsamlingen i år senest den 10. april 2012 Der er indkommet to forslag forslagene er begge fremsendt at JH, som ved indledningen af generalforsamlingen satte spørgsmål til generalforsamlingens lovlighed, fordi forslagene ikke var sendt ud med indkaldelsen til generalforsamlingen. Det drøftes nu om forslagene skal drøftes eller JH forlanger, at der skal indkaldes til ekstraordinær generalforsamling med de to forslag på dagsordenen. JH giver udtryk for at hvis hans forslag vedtages, er han tilfreds, og ønsker ikke ekstraordinær generalforsamling. JJ spørger om JH tror det gavner sagen og om han forestiller sig, at flere vil møde frem. JJ siger han kommer i alle tilfælde ikke. JB påpeger at enten må JH holde fast i, at forlange ekstraordinær generalforsamling eller acceptere fremlæggelse / drøftelse og efterfølgende afstemning på indeværende generalforsamling. Det kan ikke være sådan, at kun hvis forslagene bliver nedstemt holdes der efterfølgende ekstraordinær generalforsamling. JH accepterer under protest at forslagene fremlægges nu. Ordstyreren vil herefter omdele kopi af forslag af 22.marts 2012 vedr. indstilling til Aalborg Kommune om, at der gives dispensation til kældervindue i gavlen i Solbyen 55 JH ønsker at forslagene behandles i en anden rækkefølge således atforslag af 7.marts 2012 vedr. at Solbyens Ejerlavs Bestyrelse arbejder for at få flyttet postdepoterne (overfor Solbyen 41 og 43) behandles først ordstyrer accepterer dette dette forslag omdeles. Ordstyrer begynder oplæsning af forslag JH ønsker selv at fremlægge sine forslag.

5 JH fremlægger forslag om flytning af postdepoterne overfor række Der stilles forslag om placering mellem nr. 49 og 49A (som er garager) Efter en kort drøftelse går generalforsamlingen til afstemning Forslaget er enstemmigt vedtaget. JH fremlægger og uddyber sin begrundelse for forslag vedr. dispensation for kældervindue i gavl. Når man forholder sig til lokalplanen og individuelle ønsker fra husejerne skal der helt overordnet tages hensyn til helheden det vil sige tag / vinduer / døre / forsider / kort sagt det, der kan ses udefra. Herefter gennemgår JH i hovedtræk de 26 gavle, der er i Solbybebyggelsen og karakteriserer dem efter om ændringerne skæmmer helheden. Kun tre gavlændringer lever efter JH s vurdering op til den arkitektoniske standard, der bør kendetegne Solbybebyggelsen. Kældervinduet i nr. 55 er efter JH s vurdering ét af disse eksempler, derfor har JH fremsendt forslaget om, at bestyrelsen overfor Aalborg Kommune anbefaler en dispensation. Ordstyrer giver herefter generalforsamlingen mulighed for at drøfte forslaget. JB giver udtryk for at det er et centralt punkt i denne sag, at de gavle JH har gennemgået er lavet før lokalplanen BV mener ikke generalforsamlingen kan vedtage at pålægge bestyrelse at indstille til at dispensation gives. MJ er enig med forslagsstiller om at der skal anbefales dispensation. PH forstår ikke diskussionen i forhold til den tidligere drøftelse om lokalplan, hvor flere gav kraftigt udtryk for, at bestyrelsen skal arbejde for, at der ikke laves lempelser i forhold til lokalplanen. SV mener de to ting skal skilles ad BV siger, at generalforsamlingen kan rådgive bestyrelsen til på ny at tage fat i på dispensationssagen og aftale mundligt med kommunen, at der kan gives dispensation JJ giver udtryk for at kommunikation er en vanskelig ting og mener det er vigtigt, at vi forstår hinanden HG kan se bestyrelsens dilemma, men mener sagen er en fis i en hornlygte GB giver udtryk for, at det ærgrer dem, at der ikke er søgt om dispensation for gavlvinduet før det blev isat. Der er søgt og givet dispensation til andre ændringer bl.a. en altan på sydsiden, men arbejdet med vinduet skete lige pludselig, da en håndværker fik en god ide. JH vil gerne at de tilstedeværende lægger mærke til hans forarbejde med fotomateriale ( dette cirkulerer i nogle eksemplarer blandt de tilstedeværende ref.)og understreger, at det bør gøres tilgængeligt for beboerne f.eks. på hjemmesiden. BV henviser til at lokalplanen består at to dele: en redegørelse og en lokalplansbestemmelse og gennemgår, hvordan disse to ting juridisk forholder sig til hinanden. SV erindrer om, at der engang var forslag om, at oprette Solbyens værger, som for at aflaste bestyrelsen, som mest er en social bestyrelse, skulle påtale udvendige ændringer, som er i uoverensstemmelse med lokalplanen og rådgive den pågældende husejer om, hvordan dette kunne bringes i orden eller tilkendegive om der kunne forventes positiv indstilling til dispensation. JH giver udtryk for, at han er tilfreds, hvis forslaget vedtages og spørger om der kan stemmes om forslaget

6 FH mener ( med henvisning til forslaget om Solbyens Værger ) at vi bevæger os ud på et skråplan for et skide kældervindue GB synes hun har været i vælten længe nok og giver udtryk for, at hun gerne ser sagen afsluttet takker Jørn Held for at have tage sagen op. Ordstyrer beder om en tilkendegivelse fra bestyrelsen vedr. at den, hvis forslaget vedtages skal ændre indstilling til dispensation og meddele kommunen, at den (bestyrelsen ref.) fortryder sin tidligere indstilling om ikke at anbefale dispensation. Bestyrelsen tilkendegiver, at den samlede bestyrelse som konsekvens stiller deres mandater til rådighed. BV konkluderer, at bestyrelsen har gjort dette til et kabinetsspørgsmål og konkluderer videre, at det vil sige, hvis generalforsamlingen vedtager forslaget så har Ejerlavet ingen bestyrelse. Bestyrelsen berigtiger Bo Vagnbys konklusion. Ordstyreren sætter hermed forslaget vedr. indstilling til Aalborg Kommune om, at der gives dispensation til kældervindue i gavlen i Solbyen 55 til afstemning. Der er en del forvirring om, hvad det er vi stemmer om ordstyrer forsikrer sig om alle er fuldstændig klar over, hvad der stemmes om. Forslaget sættes til afstemning 5 stemmer for 6 stemmer imod 8 undlader at stemme Forslaget er nedstemt 6. Valg til bestyrelsen På valg efter tur Peter Hjorth og Britta Magnussen. Peter Hjorth modtager genvalg / Britta Magnussen modtager ikke genvalg Torben Krogh Petersen er som suppleant på valg / Torben Krogh Petersen er villig til genvalg Rasmus Mandrup Jeppesen udtræder af bestyrelsen i forbindelse med flytning fra Solbyen ca. 1.maj Der skal således vælges 4 medlemmer til bestyrelsen der er kandidatur til de 2 af pladserne. Bestyrelsen opfordrer interesserede til at melde deres kandidatur til et af den nuværende bestyrelses medlemmer, gerne en uge inden generalforsamlingen. Der efterspørges kandidater til bestyrelsen Der bliver foreslået 2 kandidater Uffe Pilgaard og Lene Lundby Der er dermed 4 kandidater til de 4 pladser i bestyrelsen: Peter Hjorth er valgt for 2 år Torben Krogh Petersen er valgt for 2 år. Uffe Pilgaard er valgt for 1 år Lene Lundby er valgt for 1 år som suppleant.

7 7. Valg af revisor Svend Valentin vælges til revisor. 8. Eventuelt AH Forslag til generalforsamlingen skal udsendes med indkaldelsen (se tidligere i referat for den procedure, der er aftalt fremover ref.) JB Tak til Britta Magnussen for arbejdet i bestyrelse. JH henstiller til at folk ikke anbringer fliser/ brændestakke / gamle krukker uden for deres hegn og påpeger, at hvis du ikke selv vil se skramlet, så vil din nabo nok heller ikke. TKP Tak for ordstyring og husly til generalforsamlingen HG tak til bestyrelsen for arbejdet og tak til ordstyrere for god ledelse af generalforsamlingen TKP tak til Anne Birthe for flaghejsning.

Generalforsamling Solbyens ejerlav 6. april 2011, Solbyen 98, kl

Generalforsamling Solbyens ejerlav 6. april 2011, Solbyen 98, kl Generalforsamling Solbyens ejerlav 6. april 2011, Solbyen 98, kl. 19.30 Anne Grethe bød velkommen til Solbyen 98, og fortalte at Svend Erik lige var fraflyttet Solbyen, men bestyrelsen havde bedt ham fortsætte

Læs mere

4. Bestyrelsesmøde marts 2013

4. Bestyrelsesmøde marts 2013 BESLUTNING/REFERAT 4. Bestyrelsesmøde 2012-13 19. marts 2013 Til stede: Hanne Bælum (HB), Jesper Brynildsen (), Peter Hjorth (PH), Uffe Pilgaard (UP) Afbud: Lene Lundby (LL) Sted: Hos UP nr. 90 Referent:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Grundejerforeningen Toftegården Referat af generalforsamling Onsdag den 22. november 2006 på Avedøre Skole.

Grundejerforeningen Toftegården Referat af generalforsamling Onsdag den 22. november 2006 på Avedøre Skole. Grundejerforeningen Toftegården Referat af generalforsamling Onsdag den 22. november 2006 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.30 af formand Henriette Agtved. 30 grundejere er fremmødt

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år.

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år. GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2011, tirsdag den 22. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr.nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester.

Læs mere

Grundejerforeningen Tornerosebugten

Grundejerforeningen Tornerosebugten Grundejerforeningen Tornerosebugten Ordinær generalforsamling søndag den 10-06-2012 i Odden Forsamlingshus Antal deltagere: ca. 20 (19 stemmeberettigede var repræsenteret, heraf 4 ved fuldmagt) Dagsorden

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Biografsalen i Kulturhuset Furesø Kommune har kontaktet grundejerforeningen om et planlagt forsøg med 4-kammer affaldsbeholdere. Kommunen planlægger at gennemføre

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Afholdt tirsdag d. 28. april 2015 kl. 19:00. Valby Kulturhus, Teatersalen på Valgårdsvej 4. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Græsslåning ved STV er den største post. Har været lidt mindre på grund af mindre behov.

Græsslåning ved STV er den største post. Har været lidt mindre på grund af mindre behov. Referat af generalforsamlingen Grf. Kærlodden 5-161 den 13.4.2011 Deltagere: 26 fremmødte, en husstand ved fuldmagt. Punkt 1: Valg af dirigent: Henning (157) Valg af referent: Per (147) Punkt 2: Beretning

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg NAVN OG FORMÅL 1 Navnet er Kollegianerforeningen, Aalborghus Kollegiet i Aalborg, som forkortes: K.A.K. Under Kollegianerforeningen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl. 17.00 SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. 1. Valg af dirigent. Leif Jeppesen. Godkendt af forsamlingen. Lovligt indvarslet. 2. Valg

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling for AB Lange Carl. Mandag d. 8. maj 2017, kl Mødelokalet, Carl Langes Vej 43 st.

Referat af ekstraordinær generalforsamling for AB Lange Carl. Mandag d. 8. maj 2017, kl Mødelokalet, Carl Langes Vej 43 st. Referat af ekstraordinær generalforsamling for AB Lange Carl Mandag d. 8. maj 2017, kl. 18.30 Mødelokalet, Carl Langes Vej 43 st. 1, 2500 Valby 0 Dagsorden/indholdsfortegnelse Tilstede... 2 1. Valg af

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Grundejerforeningen Søndertoften

Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Referat af Generalforsamling 25/11-2013 Søndertoften, den 10. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede advokat Simone Voergaard 258, som blev

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Solbyens Ejerlav 10. april 2018 kl i Solbyen nr. 98

Referat fra generalforsamling i Solbyens Ejerlav 10. april 2018 kl i Solbyen nr. 98 Referat fra generalforsamling i 10. april 2018 kl. 19.30 i Solbyen nr. 98 Deltagende husstande/personer: 26/37 repræsenteret ved husnummer 4, 11, 14, 16, 19, 20, 25, 28, 34, 35, 37, 38, 41, 43, 45, 47,

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Sted: Sognegården, Strib Tid: 9. marts 2012, kl. 19.30 Fremmødte: 55 stemmeberettigede fordelt på 33 parceller DAGSORDEN 1. Valg af dirigent: Kai

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

Generalforsamlingen. En vejledning. 2. december facebook.com/frivilligcentermariagerfjord 1:5

Generalforsamlingen. En vejledning. 2. december facebook.com/frivilligcentermariagerfjord 1:5 Generalforsamlingen En vejledning 2. december 2014 www.fcmf.dk facebook.com/frivilligcentermariagerfjord 1:5 Forberedelse HVIS ikke bestyrelsen er dus med vedtægterne er tiden kommet til at blive det.

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Dirigent Karina Grøn # 19 Referent Karina Grøn # 19, Katrine Møller Zederkof # 17 Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Referat fra Beboermøde tirsdag den 14. september 2016 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere og referent 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2015 til orientering

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08 Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d 290608 19 parceller var repræsenteret Alle bilag til generalforsamlingen kan ses på vores hjemmeside wwwguldkysten-sjdk Ad punkt 1:

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 20. OKTOBER 2009

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 20. OKTOBER 2009 REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 20. OKTOBER 2009 Fra bestyrelsen deltog Vibeke(K91), Klaus(K81) og Torben(S81). Der var afbud fra Ingelise (J14) og Per (S18). Der var ved mødets begyndelse 37 fremmødte.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Vedtægter for. Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for. Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1 OPLÆG, Justeret efter indkomne forslag, marts 2014 Vedtægter for Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Beboerrepræsentationens navn er Beboerrepræsentationen Mikkelborg

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Erik Hansen, UP 42 Som referent blev valgt Lene Yndal Erichsen, UP 15. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i VALHAL Grundejerforening, Torsdag den 21. marts 2013, kl. 19:00 i Kastruphallens Cafeteria.

Ordinær generalforsamling i VALHAL Grundejerforening, Torsdag den 21. marts 2013, kl. 19:00 i Kastruphallens Cafeteria. Ordinær generalforsamling i VALHAL Grundejerforening, Torsdag den 21. marts 2013, kl. 19:00 i Kastruphallens Cafeteria. Dagsorden: Valg af dirigent og 2 stemmetællere. Bestyrelsens beretning. Det reviderede

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde Afd. 1-14 Nordhavnsgården Beboerlokalet, Herninggade 2 2100 København Ø Onsdag den 14. september 2011 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at

Læs mere

Referat af generalforsamling Valhal Grundejerforening onsdag den 9. maj 2012, kl. 19:00, i Kastruphallens cafeteria.

Referat af generalforsamling Valhal Grundejerforening onsdag den 9. maj 2012, kl. 19:00, i Kastruphallens cafeteria. Referat af generalforsamling Valhal Grundejerforening onsdag den 9. maj 2012, kl. 19:00, i Kastruphallens cafeteria. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Det

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

FOR. 9.3 Ved opløsning af samfundet tilfalder alle midler Kirkelig Forening for den Indre Mission i Danmark.

FOR. 9.3 Ved opløsning af samfundet tilfalder alle midler Kirkelig Forening for den Indre Mission i Danmark. 9.3 Ved opløsning af samfundet tilfalder alle midler Kirkelig Forening for den Indre Mission i Danmark. Nærværende vedtægter: er vedtaget af generalforsamlingen den 26. januar 2010. Dirigent Formand Peter

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

HVAD BESKRIVELSE HVEM BLEV VALGT / BESLUTNING. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt.

HVAD BESKRIVELSE HVEM BLEV VALGT / BESLUTNING. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt. Velkommen Formanden byder velkommen. Dirigent Referent Lovligt varslet Formanden foreslår en dirigent. Dirigent foreslår en referent. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt.

Læs mere

Grundejerforeningen Løvsangerparken

Grundejerforeningen Løvsangerparken Generalforsamling den 12. marts 2008 Til stede personligt: nr. 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 19, 21, 23, 25, 29, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 46, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 64, 66, 68, 70, 72, 74,

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 23. april 2007, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 39 husstande, 38 stemmeberettigede: 1, 4, 5, 9, 12, 13,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Solbyens Ejerlav 25. april 2017 kl i Solbyen nr. 98

Referat fra generalforsamling i Solbyens Ejerlav 25. april 2017 kl i Solbyen nr. 98 Referat fra generalforsamling i 25. april 2017 kl. 19.30 i Solbyen nr. 98 Indlæg om forebyggelse af indbrud Aftenen indledte Lars Kvejborg, Det Kriminalpræventive Råd, med gode råd om indbrudssikring og

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 1. Valg af dirigent Jens Erk Skovvang blev valgt efter indstilling fra bestyrelsen. Dirigenten startede generalforsamlingen op med at konkludere,

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 15. oktober Side 1 af 6 Referat Mødet blev afholdt: 29. august i Fælleshuset Antal stemmeberettigede (inkl. fuldmagter): 34 Ekstra fremmødte: Advokat Jørn Haandbæk Jensen Referent: Per Dagsorden 1.

Læs mere

Formanden bød velkommen og præsenterede Charlotte Hassø fra et konsulentfirma, 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere.

Formanden bød velkommen og præsenterede Charlotte Hassø fra et konsulentfirma, 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere. Lokalrådet for Kalvehave og omegn Referat fra ordinær generalforsamling torsdag den 7. april 2016 kl. 19.00 i Viemose Forsamlingshus Formanden bød velkommen og præsenterede Charlotte Hassø fra et konsulentfirma,

Læs mere

Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. Beboerrepræsentationen navn er Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park.

Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. Beboerrepræsentationen navn er Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. 1 OPLÆG Vedtægter for Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Beboerrepræsentationen navn er Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Stk. 2. Beboerrepræsentationen har

Læs mere

Forslag til. Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152

Forslag til. Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 Forslag til Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 og dens hjemsted er Holstebro. 2. Grundejerforeningen omfatter

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006 Referat af ordinær generalforsamling i den 5/4-2006 1. Valg af dirigent. Thomas Jørgensen (BV27) blev valgt til dirigent. Han konstaterede, at forsamlingen var lovligt indkaldt og at der var 27 stemmeberettigede

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00 Afholdelse hos Agnethe, Violvej 140B. Dagsorden: i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Horsens d. 7. april 2015 OBS vi mødes

Læs mere

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union Vedtægter for Dansk Disc Golf Union 1 Unionens grundlag Unionens navn er Dansk Disc Golf Union. Unionens geografiske område er Danmark. Unionens hjemsted er Danmark med formandens bopæl som postadresse.

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge

Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge april 2011. Referat af Generalforsamling på Hotel Søfryd den 12. april 2011. Med 55 fremmødte parceller var der over 80 personer tilstede ved årets generalforsamling. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den

Referat fra generalforsamlingen den Referat fra generalforsamlingen den 4.5.2018 Der var fremmødt 61 personer til generalforsamlingen fra 34 matrikler. Formand Peter Bøgh bød velkommen, og efter at have sunget en enkelt sang gik vi over

Læs mere

3. at oplyse offentligheden om det ateistiske synspunkt og derved mindske fordommene imod ateister

3. at oplyse offentligheden om det ateistiske synspunkt og derved mindske fordommene imod ateister Vedtægter Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Ateistisk Selskab (på engelsk: "Danish Atheist Society") Foreningens hjemsted afgøres af bestyrelsen 2 Foreningens formål er: 3 1. at være en forening

Læs mere

Vedtægter for Indre Mission i Herlev.

Vedtægter for Indre Mission i Herlev. Indre Mission i Herlev Bethania Herlevgårdsvej 28 2730 Herlev Vedtægter for Indre Mission i Herlev. 1 Navn og hjemsted. 1.1 Indre Mission i Herlev er en forening, der driver sit arbejde ud fra Missionshuset

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 Dirigentens otte typiske udfordringer på foreningens

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Lindegården

Grundejerforeningen Lindegården Grundejerforeningen Lindegården Referat af generalforsamlingen 2016 i Grundejerforeningen Lindegården afholdt den 13. april 2016 i overensstemmelse med vedtægternes 13. Fremmøde: Der var fremmødt 11 husstande

Læs mere