Referat. fra bestyrelsens møde den 8.september 2007 kl. 10 hos Svend Erik, Narhvalen 2, Rødhus, 9490 Pandrup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. fra bestyrelsens møde den 8.september 2007 kl. 10 hos Svend Erik, Narhvalen 2, Rødhus, 9490 Pandrup"

Transkript

1 Referat fra bestyrelsens møde den 8.september 2007 kl. 10 hos Svend Erik, Narhvalen 2, Rødhus, 9490 Pandrup Deltagere: Peter Hjorth (PH) Hanne Møller (HM) Britta Magnussen (BM) Lise Simensen (LS) Jesper Brynildsen (JB) Svend Erik Hansen (SEH) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat 3. Økonomi, herunder regnskab fra Sct. Hans festen 4. Parkeringsproblemer og bøder i Solbyen To beboere har på baggrund af bøder for ulovlig parkering på den gennemgående vej Solbyen/Thorvaldsensvej- henvendt sig til Ejerlavet for at få præciseret parkeringsforholdende. 5. Videre drøftelse af fri gennemkørsel af Solbyen på baggrund af tidligere korrespondance m. v. om emnet. JB giver et resume af tidligere drøftelse af samme emne 6. Fælles bekæmpelse af dræbersnegle i Solbyen? 7. Drøftelse af eventuelle nye initiativer fra Ejerlavets side. 8. Eventuelt. Ad. 1: Godkendelse af dagsorden. Godkendt Ad. 2: Godkendelse af referat Godkendt Ad. 3: Økonomi herunder regnskab fra Sct. Hans Festen. Peter uddelte: a. Det foreløbige regnskab for b. et specificeret regnskab for Sct. Hans Festen ad. a: Det ser pænt ud. Der er 10 husstande der ikke har betalt kontingent, det er en lille forbedring i forhold til de seneste år. Britta sørger fortsat for en buket og en velkomsthilsen til nye beboere. Ad. b: Peter gennemgik regnskabet for Sct. Hans Festen. Der var en manko på ca. 2000,- i forhold til det budgetterede. Dette skyldes fadølanlægget. Vi havde sat prisen for fadøl for lavt til at det kunne hvile i sig selv. Der var enighed om at det havde været en god fest. Også enighed om at hvis man lavede nogle fælles aktiviteter under festen, ville det sociale udbytte være større (lære hinanden bedre at kende). Dette huskes til næste gang.

2 Ad. 4 Parkerings problemer og bøder Solbyen 1-20 Der er uddelt bøder i forbindelse med parkeringsforselser på Thorvaldsensvej /Solbyen det drejer sig henholdsvis om parkering fortæt på hjørnet og parkering på et hjulsæt oppe på fortovet. SEH har talt med teknisk forvaltning. Der er aftalt et møde Folmer Nielsen fra Beredskabsafdelingen. Bestyrelsen drøftede hvordan vi kan afhjælpe parkeringsproblemerne i den østlige del af Solbyen. Det er givet at der ikke kan dispenseres fra gældende færdselsregler på den gennemgående vej (Thorvaldsensvej) Her er der også en del trafik af børn og forældre til og fra børnehaven Juliane. Og det er vigtigt at der er plads på fortovet til at man kan passere med en barnecykel / en barnevogn. Bestyrelsen henstiller at der på stikvejene åbnes mulighed for 1 parkeringsplads ud for hver parcel, Således at alle har mulighed for at få parkeringsplads. Her argumenteres der desuden for at man må holde med et hjulpar på fortovet, da det ellers er umuligt at komme igennem med en bil hvis der er parkerede biler på begge sider af stikvejen. Der argumenteres ligeledes for at man må parkere tættere på hjørnet end færdselsloven foreskriver (ellers vil der ikke være plads til 1 bil pr. parcel.) Det skal pointeres at det kun drejer sig om parkering på de små stikveje i Solbyen 1 20 Ad. 5: Videre drøftelse af fri gennemkørsel af Solbyen på baggrund af tidligere korrespondance om emnet. JB giver resume. JB havde gennemgået den korrespondance der lå om emnet søgt om at få lukket Solbyen / Thorvaldsensvej på den østlige side af Strøybergsvej. Der kom bump i stedet Den vestlige del af Solbyen: Her etableredes 30 km. fartbegrænsning (Stillegade Dette er ikke særlig godt markeret) 1995: Bundgårdsvej lukkes. Solbyens vestlige del får bump. I forbindelse med etableringen af disse bump, har man fra Solbyens beboers side konkluderet: Hvis bump ikke nok, kan man nok overtale kommunen til lukning. Der er således ingen afgørelse, der siger at lukning ikke kan komme på tale. JB Formulerer forskellige forslag: - Stillevej, gennemkørselforbudt skilt i begge ender - Sænkbar Chikane i gamle bump. (v. nr. 55) - Andet Argumentationen for disse forslag: - For meget gennemkørende trafik - Mange børnefamilier. Det vedtages at JB og Bodil fra legeplads udvalget tager kontakt til kommunen (afd. Leder for trafikområdet) og undersøger hvilke muligheder der er realistiske. Dette gøres inden generalforsamlingen, således at emnet kan tages op til drøftelse på generalforsamlingen 2008.

3 Ad. 6: Fælles bekæmpelse af dræbersnegle i Solbyen. På baggrund af en henvendelse drøftede bestyrelsen denne problematik. Vi opfordrer de enkelte husejere til: - selv at bekæmpe sneglene - tage kontakt til naboerne vedrørende problematikken evt. fælles indsats. Bestyrelsen vil skrive denne opfordring på hjemmeside ligesom der her vil blive lagt henvisninger ud til forskellige hjemmesider, der kommer med forslag til løsning af problemet. Ad. 7: Evt.,: Legepladsen: Udvalget arbejder videre på sagen. Ad. 8: Næste møde: 23. januar 2008 hos Lise For referatet HM

4 REFERAT til bestyrelsens møde den 12. juni 2007 kl hos Hanne Møller, Solbyen 59 Deltagere: Peter Hjorth (PH) Hanne Møller (HM) Britta Magnussen (BM) Lise Simensen (LS) Jesper Brynildsen (JB) Svend Erik Hansen (SEH) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat 3. Økonomi 4. Færdiggørelse af detailplanlægningen af Sct. Hans festen 5. Fortolkning af lokalplanen er vinduer med aluminium belægning udvendig i overensstemmelse med lokalplanens bestemmelser om vinduer? 6. Hustype 1 er forsynet med en læmur på havesiden. Hvem har vedligholdelsesforpligtigelsen på denne mur, hvor den står i skel. (Punkt 5 og 6 er spørgsmål, der er stillet af en beboer, og som overvejer nye vinduer, samt nødvendig udskiftning af tagstenene på læmur) 7. Videre drøftelse af fri gennemkørsel af Solbyen på baggrund af tidligere korrespondance m. v. om emnet 8. Aftale møder i resten af 2007 husk kalenderen 9. Eventuelt Ad. 1 Godkendelse af dagsorden: Denne godkendtes med en enkelt rettelse. Punkt 7. Her skrives Solbyen Ad. 2: Godkendelse af referat: Dette godkendtes med en enkelt rettelse. Lukningen drejer sig om Solbyen Jf. dagsorden pkt. 1 og 7 Ad. Samme punkt: PH finder tidligere korrespondancer frem, vedrørende emnet.. Ad. 3: Ad. 4: Økonomi: Indbetalingerne går lidt trægt. Ellers intet at bemærke. Færdiggørelse af detailplanlægning vedrørende Sct. Hans. a. Telt m.v. PH bestiller telt på 9x18 m, 12 borde og 130 stole + 40 m kulørte lamper. Er bestilt. Bliver leveret fredag 22. juni kl. 17. Opsætning af telt JB Der skal bruges en del hjælpere. Følgende har givet tilsagn om at møde:

5 SEH nr.9, Henrik nr. 73, Uffe nr. 59, PH nr. 98, Martin nr. 96, Uffe nr. 90, Held nr. 43, Flemming nr. 41, Jesper nr. 47, Carsten nr. 69 b. Musik. PH bekræfter vores aftale med Limfjordens Sønner til omkring kr. er i orden c. Fadøl. PH sørger for lejlighedstilladelse. Er i orden, + fadøl fra Carlsberg + bægre. Der er bestilt 2x3 fustacher, ( og 2 haner) alm. Øl og classic. á 25 l, desuden 4 x 65 krus. Salgspris 10 kr. pr. glas. d. Vin. Der sælges ikke vin. Medbringes til eget forbrug Peter køber til båltaler samt til de der stiller gasgrill til rådighed. e. Sodavand. PH køber sodavand til børnene. Gratis. f. Kaffe. I indbydelsen skal der opfordres til eventuelt at medbringe kaffe til eget forbrug g. Grill. LS skaffer 6 grill helst til gas. PH skaffer en flaske rødvin til hver af udlånerne Britta, Bælum og Martin har gas grill. h. Opsætning og nedtagning af telt. JB skaffer nødvendigt mandskab Se pkt. a. Nedtagelse tidspunkt aftales ved modtagelsen. i. Pasning af grill. Op til den enkelte. j. Strøm. JB skaffer strøm, levers fra HM k. Toiletter. Ingen toiletter til rådighed. Må klares ved at frekventere eget hjem. l. Loppemarked. Bodil og Jesper arrangerer. Er omtalt i indbydelsen. m. Solby-sang. BM skriver en solby-sang sammen med Henrik og Anne Grete n. Indbydelse. BM og SEH laver indbydelse og LS trykker. Start kl. 18. Omdeles omkring 1. juni, er sket. o. Tændvæske. PH indkøber, Sorte affaldssække JB køber p. Heksen. SEH har aftalt heks med Mette Kold Jensen q. Tilladelse til bål. SEH ansøger Aalborg Kommune, er i orden r. Båltaler. Rektor Hasseris Gymnasium er på plads s. SEH byder velkommen og introducerer aftenen. Leder slagets gang., herunder velkomst til båltaler. SEH sørger desuden for megafon til båltaleren.

6 Ad. 5: Fortolkning af lokalplanen er vinduer med aluminium belægning udvendig i overensstemmelse med lokalplanens bestemmelser om vinduer? Bestyrelsen finder det vigtigt, at det ensartede præg bibeholdes. For nærværende kan man ikke få aluminiumsrammer, der har samme dimension som trærammer. På baggrund af disse afvigende dimensioner kan man ikke godkende, at der anvendes aluminiumsvinduer. Ad. 6: Hustype 1 er forsynet med en læmur på havesiden. Hvem har vedligholdelsesforpligtigelsen på denne mur, hvor den står i skel. (Punkt 5 og 6 er spørgsmål, der er stillet af en beboer, og som overvejer nye vinduer, samt nødvendig udskiftning af tagstenene på læmur) Ejerlavet skal foreslå følgende model: Murværk og fuge vedligeholdes af ejeren af den parcel, som muren vender imod. Murens afslutning med tagsten vedligeholdes af den parcel, som tagstenene hælder imod (har fald imod). Ad. 7: Videre drøftelse af fri gennemkørsel af Solbyen på baggrund af tidligere korrespondance m. v. om emnet PH har medtaget materiale om sagen. JB tager materialet med hjem, med henblik på at lave resume af sagen, samt tage kontakt til kommunen vedrørende evt muligheder for trafik regulering. Ad. 8: Aftale møder i resten af 2007 husk kalenderen Lørdag 8. september kl SEH, Rødhus Efterfølgende frokost. Onsdag 23. januar; kl : Lise Onsdag 5. marts kl Peter Torsdag 10. april generalforsamling: PH Ad. 9 Eventuelt Intet. For referatet Hanne Møller

7 Referat fra bestyrelsens møde den 8. maj 2007 kl hos Britta Magnussen, Solbyen 94 Deltagere: Peter Hjorth (PH) Hanne Møller (HM) Afbud) Britta Magnussen (BM) Lise Simensen (LS) Jesper Brynildsen (JB) Svend Erik Hansen (SEH) Dagsorden: Lene Due (LD) Særlig indbudt 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat 3. Konstituering af bestyrelsen efter generalforsamlingen 4. Økonomi 5. Opfølgning på generalforsamlingen 6. Planlægning af Sct. Hans festen ( bestille telt, musik, fadøl, vin, kaffe?, grill, rekvirere hjælpere til opsætning / nedtagning / salg af øl og vin?, pasning af grill, strøm, toiletter????, loppemarked?, sang? Skal vi have skrevet en Solby-sang, o.s.v. ) 7. Eventuelt næste møde aftalt til 12. juni 2007 hos Hanne 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af referat Godkendt 3. Konstituering af bestyrelsen efter generalforsamlingen Svend Erik Hansen: formand Peter Hjorth: kasserer Hanne Møller: sekretær 4. Økonomi Siden sidst udgifter til generalforsamlingen og til gave til flaghejser. Næste års opkrævning er på vej ud sammen med referatet fra generalforsamlingen.

8 5. Opfølgning på generalforsamlingen Beboere, der har boet i Solbyen i 50 år får en hilsen fra Ejerlavet. Ved en gennemgang af arkiverne har det vist sig, at en beboer opfylder kriterierne i BM sender en hilsen til vedkommende. 6. Planlægning af Sct. Hans festen ( bestille telt, musik, fadøl, vin, kaffe?, grill, rekvirere hjælpere til opsætning / nedtagning / salg af øl og vin?, pasning af grill, strøm, toiletter????, loppemarked?, sang? Skal vi have skrevet en Solby-sang, o.s.v. ) a. Telt m.v. PH bestiller telt på 9x18 m, 12 borde og 130 stole + 40 m kulørte lamper. b. Musik. PH bekræfter vores aftale med Limfjordens Sønner til omkring kr. c. Fadøl. PH sørger for lejlighedstilladelse + fadøl fra Thisted Bryghus + bægre. Salgspris 10 kr. pr. glas. d. Vin. Der sælges ikke vin. Medbringes til eget forbrug e. Sodavand. PH køber sodavand til børnene. Gratis. f. Kaffe. I indbydelsen skal der opfordres til eventuelt at medbringe kaffe til eget forbrug g. Grill. LS skaffer 6 grill helst til gas.ph skaffer en flaske rødvin til hver af udlånerne h. Opsætning og nedtagning af telt. JB skaffer nødvendigt mandskab i. Pasning af grill. Op til den enkelte. j. Strøm. JB skaffer strøm k. Toiletter. Ingen toiletter til rådighed. Må klares ved at frekventere eget hjem. l. Loppemarked. Bodil og Jesper arrangerer. Skal omtales i indbydelsen. m. Solby-sang. BM skriver en solby-sang sammen med Henrik og Anne Grete n. Indbydelse. BM og SEH laver indbydelse og LS trykker. Start kl. 18. Omdeles omkring 1. juni o. Tændvæske. PH indkøber p. Heksen. SEH har aftalt heks med Mette Kold Jensen q. Tilladelse til bål. SEH ansøger Aalborg Kommune r. Båltaler. Hans Henrik og Agnethe Lauritsen holder båltalen 7. Eventuelt JB rejste spørgsmålet om fri gennemkørsel i Solbyen Havde konstateret, at beboere på Bundgårdsvej benytte sig af denne vej i stedet for Svalegårdsvej. PH finder korrespondancen frem fra tidligere vedrørende samme emne. Eventuel uformel henvendelse til Aalborg Kommune herefter (SEH). Drøftes videre på næste møde den 12. juni. Er i givet fald et generalforsamlingsanliggende. På næste møde aftales bestyrelsesmøder et år frem. SEH kontakter Ida Jensen, Aalborg Kommune vedr. to træer på kommunens jord, der er gået ud Svend Erik Hansen

9 Referat bestyrelsesmøde den 27.marts 2007 kl. 19:30 hos Svend Erik, Solbyen 9 Deltagere: Peter Hjorth (PH) Hanne Møller (HM) Lise Simensen (LS) Lene Due (LD) Svend Erik Hansen (SEH) Afbud: Britta Magnussen (BM) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat 3. Økonomi 4. Planlægning af generalforsamlingen den 17. april Forslag til indkaldelse og beretning er vedlagt. Regnskab og status blev omdelt på sidste bestyrelsesmøde den 15. februar Fortolkning af lokalplanens bestemmelser, fortsat 6. Forslag til en bænk ud for nr Resultatet af vores forespørgsel om interessen for en stor Sankt Hans fest 8. Planlægning af Sankt Hans aften. 9. Eventuelt herunder gensidig orientering siden sidst Ad. 1: Godkendt Ad. 2: Godkendt Ad. 3: Det reviderede regnskab blev udleveret. Der er et årsoverskud på godt 6.000,- kr og en samlet formue på 21.34,75 kr Ad. 4 Indkaldelsen blev gennemgået Jf. nedenstående Ang. dirigent og referent. Bestyrelsen foreslår Claus Bo Jakobsen som dirigent og Anne Grethe som referent. Seh spørger Claus og PH Anne Grethe

10 Ordinær generalforsamling i Solbyens Ejerlav Tirsdag den 17. april 2007 kl. 19:30 på adressen Solbyen 98 med følgende dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Kontingent 5. Indkomne forslag. Skal være bestyrelsen i hænde senest den 10. april 6. Valg til bestyrelsen. På valg er Svend Erik Hansen (nr. 9) og Lise Simensen (nr. 69). Begge er villige til genvalg. Valg af en suppleant. Lene Due fraflytter Solbyen. 7. Valg af revisor Uffe Pilgaard er villig til genvalg 8. Bestyrelsen ønsker en tilkendegivelse af, om der ønskes en stor Sankt Hans fest med fælles spisning, musik m.v. lørdag den 23. juni Eventuelt Bestyrelsens beretning og regnskab for 2006 vedlægges. Ad 5: Vel mødt Bestyrelsen Svend Erik har rettet henvendelse til kommunens jurister ang. fortolkningen vedrørende hvorvidt arealet for enden af enderækkehusene skal henregnes til for- eller baghave. Dette er af betydning for muligheden for placeringen af et halvtag indenfor lokalplanens rammer. Svaret var at dette areal ikke fortolkes som baghave. Dette medfører at der principielt skal gives dispensation fra kommunen (teknisk udvalg) for opførelse af sådanne halvtag, Bestyrelsen besluttede at den, i tilfælde som dette, hvor der var tale om en overtrædelse af mindre omfang, og hvor den i øvrigt ikke er synlig for andre, ville vælge at dispensere fra lokalplanen. Viser det sig efterfølgende at andre, med henvisning til den givne dispensation, ønsker at udføre tiltag, der er i strid med lokalplanen, og som ikke, efter bestyrelsens opfattelse, er af mindre omfang og ikke synligt for andre, kan det resultere i, at bestyrelsens dispensation efterfølgende søges godkendt i Aalborg kommune, som en retslig gældende dispensation fra lokalplanen. Ad. 6:

11 Bestyrelsen finder ikke der er behov for en sådan bænk, da der er en bænk på legepladsen.få meter derfra. Punktet tages med på generalforsamlingen under indkomne forslag. Forslagsstilleren har her mulighed for at argumentere for forslaget. Ad. 7:og 8 Bestyrelsen har modtaget tilkendegivelse om at ca. 100 ønsker at deltage i festen. Bestyrelsen besluttede at sætte punktet på dagsordenen til generalforsamlingen. Den endelige beslutning om hvorvidt festen afholdes (leje af telt, musik m.v.) udskydes således til efter generalforsamlingen. hvor der bliver mulighed for at tilkendegive om man ønsker at deltage, og hvad man synes om ideen. Budget for festen vil også blive fremlagt her. Der er tale om en budget ramme mellem alt afhængigt af teltets størrelse. Opfølgning: Biersted teltudlejning er billigst 15 x 9 m 7475,- 12 x 9 m 5945,- 18 x 9 m 8910,- Taler på plads Heks Svend Erik spørger de samme der lavede sidste år Jorddyngen kommer formentlig væk inden da. Garage: Hanne taler med Bo Sanghæfte,Lise tændvæske Peter Afventer beslutning efter generalforsamling: Invitation kul, sodavand, øl, pølser Peter Lille bål Ad. 8 evt. Intet Hanne Møller

12 REFERAT til bestyrelsens møde den 15. februar 2007 kl. 19:30 hos Lene, Solbyen 12 Deltagere: Peter Hjorth (PH) Hanne Møller (HM) Britta Magnussen (BM) Lise Simensen (LS) Lene Due (LD) Svend Erik Hansen (SEH) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat 3. Økonomi 4. Status på legepladsen 5. Fortolkning af lokalplanens bestemmelser 6. Grovplanlægning af Sct. Hans fest. Hvad er aftalt (Musik, båltaler?) og hvad skal aftales nu. Det ville være fint, hvis vi på mødet kunne få opgaverne omkring arrangementet listet op og måske fordelt opgaverne 7. Eventuelt herunder gensidig orientering siden sidst. Ad. 1: Ad. 2: Ad. 3: Ad. 4: Godkendelse af dagsorden Godkendt Godkendelse af referat Referatet blev godkendt. Opfølgning af punkter fra sidst: Garagerne ved legepladsen er blevet malet. Vedtægterne er trykt. Foto af legepladsen på hjemmesiden kommer senere. Google peger nu på hjemmesiden. Jordbunker og klatrertræ på legepladsen, kommer under pkt. 4 Økonomi Der er stadig 10 husstande, der mangler at betale kontingent Regnskabet er revideret og godkendt. Der kommer små kr. ind i løbet af foråret. D.v.s. vi får en kassebeholdning på ca kr. Der er således råd til at afholde stor Sct. Hans fest se pkt. 6 Status på legepladsen

13 Der har været problemer med kommunikationen mellem kommunen (Park og Natur) på den ene side og legepladsudvalget samt den kommunale dagpleje på den anden side. SEH har holdt møde med legepladsudvalget. SEH har efterfølgende skrevet brev til Teknisk Forvaltning med et ønske om at jordbunken fjernes, samt at vi sammen (Aalborg Kommune, Dagplejen og legepladsudvalget) udarbejder en plan for en ny legeplads. Tilbagemelding: Den resterende jord fjernes når vejret tillader det. SEH har aftalt møde med Dagpleje Vest, Park og Natur samt legepladsudvalget 11/4 Her skal brugerne fremkomme med deres ønsker, herunder plan over hvad der ønskes i de forskellige områder. Det er målet med mødet, at der laves en plan over ønskede legeredskaber samt finansiering. Ad. 5: Ad. 6: Fortolkning af lokalplanens bestemmelser. Ang. enderækkehusene. Her er der i bestyrelsen forskellige fortolkninger af hvorvidt arealet for enden af huset hører med til for eller baghave. Dette er af betydning for muligheden for at etablere et skur, der overholder de i lokalplanen fastsatte mål, på dette areal. SEH retter henvendelse til kommunens jurister for en afklaring og præcisering. Grovplanlægning af Sct. Hans fest. Hvad er aftalt (Musik, båltaler?) og hvad skal aftales nu. Det ville være fint, hvis vi på mødet kunne få opgaverne omkring arrangementet listet op og måske fordelt opgaverne. I uge 9 runddeles en foreløbig indbydelse til stor Sct. Hans Fest på legepladsen. Her opfordres man til at tilkendegive hvorvidt man ønsker at deltage i festlighederne (fællesspisning, bål, dans). Dette for at bestyrelsen kan danne sig et overblik over hvorvidt der skal lejes telt, bestilles musik o.s.v. Britta og SEH laver invitationen. Lise printer den ud. SEH runddeler den i uge 9 Ønsker tilkendegivelse inden næste bestyrelsesmøde 26. marts Peter tager kontakt til teltudlejer. Ad. 7: Eventuelt herunder gensidig orientering siden sidst. 15. februar 2007 Hanne Møller SEH orienterede om at Fruensgaard havde fået stjålet en stige og en cykel fra sin forhave. Bestyrelsen var ikke bekendt med flere lignende tilfælde.

Generalforsamling Solbyens ejerlav 6. april 2011, Solbyen 98, kl

Generalforsamling Solbyens ejerlav 6. april 2011, Solbyen 98, kl Generalforsamling Solbyens ejerlav 6. april 2011, Solbyen 98, kl. 19.30 Anne Grethe bød velkommen til Solbyen 98, og fortalte at Svend Erik lige var fraflyttet Solbyen, men bestyrelsen havde bedt ham fortsætte

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 30. august 2008 kl. 10:00 hos Hanne, Stellavej 10

Referat bestyrelsesmøde den 30. august 2008 kl. 10:00 hos Hanne, Stellavej 10 Referat bestyrelsesmøde den 30. august 2008 kl. 10:00 hos Hanne, Stellavej 10 Deltagere: Peter Hjorth (PH) Britta Magnussen (BM) Hanne Møller (HM) Lise Simensen (LS) Jesper Brynildsen (JB) Svend Erik Hansen

Læs mere

Tilstede er beboere fra Solbyen nr.: 2, 16, 19, 34, 36, 41, 43, 47,51, 53, 55, 59, 61, 69, 71, 73, 90, 94, 98, 110

Tilstede er beboere fra Solbyen nr.: 2, 16, 19, 34, 36, 41, 43, 47,51, 53, 55, 59, 61, 69, 71, 73, 90, 94, 98, 110 Solbyen 22.april 2012 Generalforsamling i Solbyens Ejerlav Tirsdag den 17.april 2012 kl. 19.30, Solbyen 98 Tilstede er beboere fra Solbyen nr.: 2, 16, 19, 34, 36, 41, 43, 47,51, 53, 55, 59, 61, 69, 71,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Sted: Hos HB nr. 73. Godkendt, underskrevet referat sendes via webmaster Martin Stubberup (nr. 96) til udgivelse på ejerlavets hjemmeside.

Sted: Hos HB nr. 73. Godkendt, underskrevet referat sendes via webmaster Martin Stubberup (nr. 96) til udgivelse på ejerlavets hjemmeside. BESLUTNING/ REFERAT SÆT SOLBYHOVED IND Til stede: Casper Roed (CR), Hanne Bælum (HB), Henrik Genefke (HG), Jesper Brynildsen (JB), Peter Hjorth (PH), Lene Lundby (LL) Afbud: Sted: Hos HB nr. 73 Referent:

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 12. marts 2016. Det foregik kl. 10 hos Claus. Tilstede Claus Larsen Jan Schultz Gottliebsen Jørgen Kiel Grete Steffensen Tilstede Afbud Dagsorden 1. Information

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

Referat. Til bestyrelsen møde den 24. september 2011 kl. 10 hos Peter Hjort, Solbyen 98.

Referat. Til bestyrelsen møde den 24. september 2011 kl. 10 hos Peter Hjort, Solbyen 98. Referat Til bestyrelsen møde den 24. september 2011 kl. 10 hos Peter Hjort, Solbyen 98. Deltagere: Peter Hjort Hanne Bælum Britta Magnussen Torben Krogh Pedersen Jesper Brynildsen DAGSORDEN: 1.) Valg af

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter

Dagsorden ifølge vedtægter Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 25. februar 2015 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 39, 43, 55,

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts 2010. Referat Formand Steen Myrwick (nr. 21) bød velkommen, og startede med at konstatere at den ordinære

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Dagsorden. bestyrelsesmøde den 9. november 2010 kl. 19:30 hos Hanne, Solbyen 59

Dagsorden. bestyrelsesmøde den 9. november 2010 kl. 19:30 hos Hanne, Solbyen 59 Dagsorden bestyrelsesmøde den 9. november 2010 kl. 19:30 hos Hanne, Solbyen 59 Deltagere: Peter Hjorth (PH) Britta Magnussen (BM) Hanne Møller (HM) Lise Simensen (LS) Jesper Brynildsen (JB) Svend Erik

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter:

Dagsorden ifølge vedtægter: Enderslev Bylau Afholdt ordinær generalforsamling Onsdag den 3. februar 2010 kl. 19.00 i Garagen på Kærvej 4 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab v. kassereren

Læs mere

44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus. torsdag den 8. april 2010 kl Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer til

44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus. torsdag den 8. april 2010 kl Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer til Grundejerforeningen LILLEMARKEN Gevninge Indkaldelse til: 44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus torsdag den 8. april 2010 kl. 19.30 Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 12.11.06. Referat af: Referat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.11.06 kl. 18.30 21.15.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 12.11.06. Referat af: Referat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.11.06 kl. 18.30 21.15. DIRIGENT: SUSSIE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., Mads, Karin, Pia K., David, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 10. Rettelse til AD. 4 pkt. e.

Læs mere

Referat. fra bestyrelsens møde den 16. november 2005 kl hos Svend Erik Hansen, Solbyen 9

Referat. fra bestyrelsens møde den 16. november 2005 kl hos Svend Erik Hansen, Solbyen 9 Referat fra bestyrelsens møde den 16. november 2005 kl. 19.30 hos Svend Erik Hansen, Solbyen 9 Deltagere: Jens Larsen Pedersen (JLP) Peter Hjorth (PH) Hanne Møller (HM) Britta Magnussen (BM) Lise Simensen

Læs mere

SEDEN STRANDBY GRUNDEJERFORENING

SEDEN STRANDBY GRUNDEJERFORENING SEDEN STRANDBY GRUNDEJERFORENING Dagsorden 1. Valg af dirigent: Rasmus Skovmand 2. Formandens beretning (se bilag 1. v. Anders Rasmussen) Beretningen godkendtes af de fremmødte Seden Strandby d, 13. marts

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 22. oktober 2018 Til stede: Lystgårdsparken 1, 9, 10, 13, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 30, 32, 33, 36, 38 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 29. september 2015 Referat af Afdeling III s, Kronprinsessegade, ordinære afdelingsmøde onsdag den 10. september 2015 kl. 17.00 i selskabslokalerne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Solbyens Ejerlav 25. april 2017 kl i Solbyen nr. 98

Referat fra generalforsamling i Solbyens Ejerlav 25. april 2017 kl i Solbyen nr. 98 Referat fra generalforsamling i 25. april 2017 kl. 19.30 i Solbyen nr. 98 Indlæg om forebyggelse af indbrud Aftenen indledte Lars Kvejborg, Det Kriminalpræventive Råd, med gode råd om indbrudssikring og

Læs mere

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE Vær med til at bestemme i din afdeling Alle beboere har noget at sige, og du kan være med til at træffe de gode beslutninger, så din afdeling bliver et endnu

Læs mere

Generalforsamling 2015.

Generalforsamling 2015. Referat af Generalforsamling 2015. Velkommen: Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer, repræsenterende 23 ejendomme i foreningens område. Bestyrelsen var repræsenteret ved: Ejnar Damkjær formand

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Solbyens Ejerlav 10. april 2018 kl i Solbyen nr. 98

Referat fra generalforsamling i Solbyens Ejerlav 10. april 2018 kl i Solbyen nr. 98 Referat fra generalforsamling i 10. april 2018 kl. 19.30 i Solbyen nr. 98 Deltagende husstande/personer: 26/37 repræsenteret ved husnummer 4, 11, 14, 16, 19, 20, 25, 28, 34, 35, 37, 38, 41, 43, 45, 47,

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Referat. bestyrelsesmøde den 16. november 2009 kl. 19:30 hos Lise, Solbyen 69

Referat. bestyrelsesmøde den 16. november 2009 kl. 19:30 hos Lise, Solbyen 69 Referat bestyrelsesmøde den 16. november 2009 kl. 19:30 hos Lise, Solbyen 69 Deltagere: Peter Hjorth (PH) Britta Magnussen (BM) Hanne Møller (HM) Lise Simensen (LS) Jesper Brynildsen (JB) Svend Erik Hansen

Læs mere

Til Hestia Andelsboligforenings bestyrelse. Dato: lørdag d

Til Hestia Andelsboligforenings bestyrelse. Dato: lørdag d Til Hestia Andelsboligforenings bestyrelse. Dato: lørdag d. 09.03.2019 Hermed fremsendes forslag om vedtægtsændringer i Andelsboligforeningen Hestia i Gug til behandling under foreningens ordinære generalforsamling

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling afholdt fredag den 1. maj 2009 i Fortegårdens Restaurant, Tirstrupvej 7, 8240 Risskov.

Referat af ordinær generalforsamling afholdt fredag den 1. maj 2009 i Fortegårdens Restaurant, Tirstrupvej 7, 8240 Risskov. Boligforeningen Marienlund af 1926 Referat af ordinær generalforsamling afholdt fredag den 1. maj 2009 i Fortegårdens Restaurant, Tirstrupvej 7, 8240 Risskov. Følgende huse var repræsenteret: Hans Egedes

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Side 1/6 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Nils Vinther Fra administrationen: Peter Andersen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år.

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år. GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2011, tirsdag den 22. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr.nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester.

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Mødested: Onsdag den 26. maj 2010 kl. 1900 i Bondestuen Dirigent: Hans Kvols Kristensen Referent: Modtagere: Medlemmer af

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 31. oktober 2016 Til stede: Ole Storch, Karen Bak, Jens William Jensen, Else og Elo Hesselbjerg, Sonja og Børge Mønster, Birthe og Ove Nielsen, Ebba og Svend Aage Sørensen,

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning 4. Godkendelse af årsregnskab 5. Fremlæggelse af budget a. Forslag til investering

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN

GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN Referat fra bestyrelsesmøde, afholdt den 5. august 2010., kl. 19.30. Deltagere : Lone, Charlotte, Ellen, Flemming, Frank Referent : Frank Fraværende : Ingen. Dagsorden :

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde

Referat af ordinært afdelingsmøde -B15 Til beboerne den xx. juli 2017 Side 1 af 7 3407 MR 3407 / Lejer 27-06-2017 17:00 27-06-2017 20:00 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag kl. 18.30 Restauranten, Lyngby Stadion, 2800 Lyngby

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00 Afholdelse hos Agnethe, Violvej 140B. Dagsorden: i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Horsens d. 7. april 2015 OBS vi mødes

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018

Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018 Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling 2018 - afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægterne. Der var mødt 11 personer/10 husstande

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 7. marts 2019 Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen.

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. 1. Valg af dirigent, referent og godkendelse af dagsordenen. 2.

Læs mere

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT Bestyrelsesmøde nr. 12 den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Mødet blev holdt på Idrætsefterskolen Ulbølle med følgende dagsorden: Deltagere: Erik

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til Sommerfest søges!

Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til Sommerfest søges! GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MAJ 2008 WWW.SANDKROGEN.DK Indhold: Referat fra generalforsamlingen d. 27/3-2008 Formandens beretning 2007 Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

4. Bestyrelsesmøde marts 2013

4. Bestyrelsesmøde marts 2013 BESLUTNING/REFERAT 4. Bestyrelsesmøde 2012-13 19. marts 2013 Til stede: Hanne Bælum (HB), Jesper Brynildsen (), Peter Hjorth (PH), Uffe Pilgaard (UP) Afbud: Lene Lundby (LL) Sted: Hos UP nr. 90 Referent:

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken.

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken. Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Maj 2005 Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Grundejerforeningen Søndertoften

Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Referat af Generalforsamling 25/11-2013 Søndertoften, den 10. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede advokat Simone Voergaard 258, som blev

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 28.12.2008 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove.

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove. Referat af ekstraordinær generalforsamling i Højelse Landsbylaug afholdt 11. april 2007, kl. 19.00-22.30 i Højelse SFO Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Behandling af indkomne forslag

Læs mere

Fælleshuset i Byagerparken

Fælleshuset i Byagerparken Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 2. maj 2012 Referat: Afdelingsmøde afholdt tirsdag den 24. april 2012 kl. 19.00 i Fælleshuset i Byagerparken 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og referent.

Læs mere

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed.

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed. Beretning 212 Vi kan se tilbage på et år, hvor udgifterne til vintervedligeholdelse har været fornuftige og på et stort set uændret niveau i forhold til 211. Vores leverandør af snerydning Anton Christensen

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 30. oktober 2017 Til stede: Lystgårdsparken 1, 3, 5, 7, 9, 10, 13, 16, 23, 32, 33, 36, 38, 42 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt og

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 27. april 2006, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 27 husstande, 26 stemmeberettigede: 5, 12, 13, 14, 20, 30,

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i Ejerlaget Sletten

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i Ejerlaget Sletten - 1 - Referat af ordinær generalforsamling 2019 i Ejerlaget Sletten Lørdag den 1. juni 2019 kl. 14 i Harboøre Hotel, Stationsvej 5, 7673 Harboøre Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING På generalforsamlingen februar 2013: BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013 Valgte formand Henny Christensen, at trække sig formand, idet Kasserer Nina Ziegler og næstformand ikke ønskede

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere