Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 2.9.2010"

Transkript

1 Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 7. september 2010 kl i konferencelokalet. 1. Velkomst til nye bestyrelsesmedlemmer. 2. Godkendelse af referat fra seneste møde. 3. Opfølgning på beslutninger fra seneste bestyrelsesmøde. Intet. 4. Siden sidst. Rektor orienterer om løbende sager. orienteringen tages til efterretning. 5. Tilmeldingssituationen for skoleåret 2010/11. Ungdoms HF (HF2): Der er oprettet 6 nye klasser med i alt 178 elever. Der er også 6 2.hf-klasser med i alt 154 elever. Studenterkursus: Søgningen ligner niveauet fra de foregående år, men ligger under det fine niveau sidste år. Der er oprettet en klasse med 24 elever. Der er ligeledes en 2.skklasse, denne har 29 elever. HF-enkeltfag: Samlet ligger søgningen ca. 25% over sidste års søgning. Ved undervisningens påbegyndelse har der været en lidt større tendens til ikke-fremmøde end tidligere, det har dæmpet fremgangen noget. Den nye asperger-klasse er der p.t. 5 tilmeldte, men flere elever er under sagsbehandling med henblik på at kunne begynde inden efterårsferien. Vi kan på dette område tydeligt mærke den skærpede økonomiske situation i kommunerne. AVU: Har en fremgang i tilmeldte på ca. 15%.

2 FVU og OBU fortsætter den meget gunstige udvikling i søgningen men oplever stigende problemer med tilmeldte kursister, der ikke møder frem. 6. Bemyndigelse til indgåelse af resultatlønskontrakt for skoleåret 2010/11 med rektor. Det er et krav at der indgås en resultatlønskontrakt med rektor og der kan indgås aftaler med øvrige ledere, hvilket Ministeriet anbefaler. Reglerne er beskrevet i skrivelsen Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt samt retningslinjer herfor udstedt af Undervisningsministeriet den Bestyrelsen er ved samme lejlighed bemyndiget til at udbetale engangsvederlag for eventuelt merarbejde eller særlig indsats til både rektor og øvrige ledere. Et sådant engangsvederlag kan maksimalt være på kr. Resultatlønskontrakter indgås for et år ad gangen. Som udgangspunkt anvendes skoleåret som tidsenhed. Omkring proceduren for indgåelse af kontrakterne skriver Ministeriet i retningslinierne: Det er bestyrelsen, der bemyndiges til at indgå resultatlønskontrakt med den øverste leder, og til at indgå aftaler med institutionens øvrige ledere. Det forventes dog, at bemyndigelsen til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øvrige ledere videredelegeres til institutionens øverste leder. Økonomisk ramme for resultatlønskontrakten. I bemyndigelsesskrivelsen fastlægges en øvre ramme for rektors resultatløn. Rammens størrelse er afhængig af institutionens korrigerede årselevtal. Ved opgørelse af institutionens årselevtal anvendes særlige vægte for så vidt angår AVU, HF-e, FVU og OBU for at tage hensyn til den større administrative ledelsesopgave, der er forbundet med håndtering af årselever, der består af flere cprnumre Årselevtallet beregnes ud fra seneste indberettede regnskabsår in casu 2009 med en vægtning af årselevtallet for at tage hensyn til det større ledelsesmæssige og administrative arbejde med årskursister, der består af flere cpr.nr. Opgjort på denne måde er vores årselevtal 712,65 og den tilsvarende beløbsramme er kr. Der er ikke fastsat øvre rammer for de øvrige lederes resultatløn, men resultatlønnen skal dog afspejle institutionens hierarki og opgavernes karakter, og niveauet skal fastlægges i respekt herfor hedder det i bemyndigelsesskrivelsen.

3 Udgiften til resultatløn skal afholdes inden for institutionens normale bevillinger. Indsatsområder og vægtning. Fastsættelsen af de konkrete indsatsområder og målepunkter er reguleret af Ministeriet i form af en ramme for gennemgående obligatoriske-, uddannelsesspecifikke-, frivillige- samt institutionsspecifikke indsatsområder. De gennemgående obligatoriske indsatsområder, der skal inddrages, er: A1 Mere fleksibel anvendelse af lærerressourcerne inden for gældende overenskomster med henblik på kompetenceudvikling og effektivisering. A2 Mindre fravær mindre frafald, indsats i forhold til ansatte og elever/studerende. Afhængig af institutionens udbud af uddannelser skal nogle uddannelsesspecifikke indsatsområder inddrages. For Herning HF og VUC er det følgende: B1 Studieparathed for så vidt angår HF-uddannelsen og studenterkursus. B4 Prøvefrekvens for så vidt angår AVU. Der skal vælges mindst 2 frivillige indsatsområder ud af en liste på 7 mulige: C1 - Initiativer, der fokuserer på at højne elevernes/de studerendes/kursisternes faglige niveau, så de får de bedste forudsætninger for fortsat uddannelse og fodfæste på arbejdsmarkedet. C2 - Initiativer, der styrker udviklingen af et innovativt læringsmiljø. C3 - Initiativer, der synliggør institutionens uddannelses- og vidensmæssige profil samt styrker institutionens rolle i forhold til det omkringliggende samfund. C4 - Initiativer, der sikrer målrettet kompetence- og organisationsudvikling, herunder lærerkvalificering. C5 - Fokus på synlig ledelse, der sikrer fokus og forankring af institutionens formål. C6 Initiativer, der sikrer, at it-anvendelse gøres til et synligt strategisk indsatsområde m.h.p. at udbygge brugen af it i undervisningen. C7 - Initiativer, der effektiviserer den økonomiske og administrative drift, herunder administrative fællesskaber. Endeligt skal der fastlægges et højst to - institutionsspecifikke indsatsområder. Det er tilladt at anvende et af de nævnte syv valgfrie indsatsområder som institutionsspecifikt indsatsområde.

4 A1 Foreslået indsatsområde Mere fleksibel anvendelse af lærerressourcerne inden for gældende overenskomster med henblik på kompetenceudvikling og effektivisering. Vægtning 5% A2 Mindre fravær mindre frafald, indsats i forhold til 15% ansatte og elever/studerende. B1 Studieparathed for så vidt angår HF-uddannelsen og 15% studenterkursus. B4 Prøvefrekvens for så vidt angår AVU. 10% C1 Øget fokus på evaluering af kursisttilfredshed med 15% henblik på styrkelse af det faglige niveau. C5 Styrkelse og udvikling af ledelsesindsatsen, 20% herunder større synlighed i indsatsen. D Videreudvikling af institutionens vision særligt med henblik på målrettet kompetence- og organistationsudvikling 20% Retningslinier for resultatlønkontraktens målepunkter. De konkrete målepunkter fastlægges i kontrakten. Ministeriets vejledning indeholder imidlertid en oplysninger om, hvorledes A og B mål måles. C og D mål står institutionerne frit med hensyn til, hvorledes de måles. I kursiv anføres nedenfor, hvorledes de enkelte mål tænkes vurderet. For så vidt angår indsatsområde A1 lægger Ministeriet vægt på gennemførelse af differentierede forberedelsesfaktorer og mere principiel tilstedeværelse på skolen. Indsatsområde A2 ønsker Ministeriet vurderet i form af ansattes sygefravær, kursisternes fravær og kursisternes frafald både kvantitativt og kvalitativt i form af initiativer på området. Indsatsområde B1 Studieparathed vurderes efter Ministeriets vejledning ud fra de opnåede prøve- og eksamensresultater generelt. Resultatet i studieretningsprojektet og den større skriftlige opgave, samt resultatet i almen studieforberedelse i særdeleshed. I det omfang skolen har de nødvendige data, kan overgang til anden uddannelse og beskæftigelse inddrages. Indsatsområde B4 prøvefrekvens skal måles ved antallet af kursusdeltagere, der aflægger prøve. Ministeriet giver ikke retningslinier for måling af de øvrige indsatsområder.

5 Indsatsområde C1 er tænkt som en systematisk indsats for tilvejebringelse af kursisttilfredshedsundersøgelser og undervisningsmiljøvurderinger med henblik på styrkelse af det faglige niveau. Indsatsområde C5 handler om implementering af tiltag til styrkelse af ledelsesindsatsen og forøget synlighed i ledelsesindsatsen. Indsatsområde D fokuserer på videreudvikling af skolens vision. Indsatsområdet skal ses i lyset af indsatsområde C5, samspillet med eksterne samarbejdspartnere og de rammebetingelser skolen arbejder indenfor. Tidsramme for indgåelse af kontrakt og vurdering af graden af resultatopfyldelse. Resultatkontrakterne både for rektor og den øvrige ledelse indgås for perioden Formanden og næstformanden for bestyrelsen vurderer i dialog med rektor graden af resultatopfyldelse i rektors resultatlønskontrakt. Denne vurdering gennemføres i august 2011 og udbetaling af eventuel resultatløn sker med september-lønnen Bestyrelsen orienteres om udfaldet. For den øvrige ledelses vedkommende vurderer rektor i dialog med den pågældende leder graden af resultatopfyldelse. Denne vurdering gennemføres i august 2011 og udbetaling af eventuel resultatløn sker med september-lønnen Bestyrelsesformanden indstiller, at han i forening med næstformanden bemyndiges til på ovennævnte grundlag at indgå resultatslønskontrakt for skoleåret 2010/11 med rektor, han i forening med næstformanden bemyndiges til efter dialog med rektor at fastsætte graden af målopfyldelse ved kontraktperiodens udløb, han i forening med næstformanden bemyndiges til i påkommende tilfælde at gøre brug af muligheden for udbetaling af engangsvederlag til rektor, rektor bemyndiges til at indgå resultatlønskontrakter for skoleåret 2010/11 med vicerektor indenfor en ramme på 80 % af rammen i rektors resultatlønskontrakt og med øvrige ledere indenfor en ramme på højst 70% af rammen i rektors resultatslønskontrakt, rektor bemyndiges til efter dialog med de øvrige ledere at fastsætte graden af målopfyldelse i disses kontrakter ved kontraktperiodens udløb, rektor bemyndiges til i påkommende tilfælde at gøre brug af muligheden for udbetaling af engangsvederlag til øvrige ledere. 7. Aktuel økonomi. Generelt har skolens økonomiske situation udviklet sig positivt i forhold til budgettet for Dette skyldes væsentligt højere samlet aktivitetsniveau.

6 Budgetteret overskud 2010 (november 2009) Omsætningsstigning foråret 2010 Forventet omsætningsstigning efterår 2010 Forventet stigning i lønudgifter hele 2010 Forventet stigning i øvrige omkostninger hele 2010 Forventet overskud 2010 (august 2010) kr kr kr kr kr kr. I forbindelse med fremlæggelsen af finanslovsforslaget for 2011 er der meldt en tilbagebetaling af 1% af de samlede bevillinger i 2010 ud. Effekten her af er indregnet i overstående. Provenuet for vort vedkommende med ovenstående forventninger kr. vil blive tilbageholdt i forbindelse med afregningen mellem Ministeriet og institutionerne i januar Ministeriet har imidlertid ved skrivelse af 31. august 2010 meddelt, at beløbet ikke må tages til udgift i regnskabsåret 2010, selv om dette ville være logisk ud fra de almindelige regnskabsmæssige principper. Likviditet: Institutionens samlede likvide beholding udgjorde pr ,57 kr. 8. Orientering om finanslovsforslag for 2011 Det den fremlagte forslag til finanslov for 2011 indeholder på vores område dels en række effektiviseringstiltag, dels videreførelse af en række tidligere iværksatte effektiviseringstiltag og endeligt en række takstreguleringer og regelændringer med basis i regeringens genopretningsplan. Der er indarbejdet generel pris- og lønregulering med 1,1%, på bygningsområdet dog 3,1%. Der er indarbejdet generelle effektiviseringskrav svarende til 0,6% på alle satser. Denne effektivisering fortsættes i overslagsårene voksende til 1,9% i Fællesudgiftstaxametrene nedsættes yderligere med 0,4% med udgangspunkt i mere ambitiøs anvendelse af IT i de studieadministrative arbejdsgange. Undervisningstaksametret nedsættes på vores område yderligere med i gennemsnit 1,4% med baggrund i den øgede deltagerbetaling jf. regeringens genopretningsplan. Dette er imidlertid meget ujævnt fordelt på vore forskellige uddannelser og rammer i helt overvejende grad AVU. En særlig udfordring er den øgede brugerbetaling for personer med videregående uddannelse, hvor taksameterfinansieringen falder væk. Ændringer i Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU) forudsættes at reducere aktiviteten på VUC-området.

7 9. Eventuelt. Der videreføres effektiviseringer omkring administrative fællesskaber, statens indkøbsprogram og digitaliseringen af SU-administrationen. Disse tiltag medfører en reduktion i fællesudgiftstaksametrene på samlet 3,1% og i undervisningstaksameteret på 0,1%. Nedenfor en oversigt over det samlede taxameter incl. bygningstaksamer til vore uddannelser i 2010 og forslaget for Studenterkursus kr kr. HF 2årigt kr kr. HF enkeltfag kr kr. AVU kr kr. Anm.: For HF-enkeltfag og AVU er angivet et simpelt gennemsnit af det samlede taksameter i takstgruppe 1 og takstgruppe 2. Taktsgrupperne dækker forskellige brugerbetalinger mellem forskellige fag. Samlet vil en gennemførelse af det fremlagte finanslovsforslag betyde en væsentlig skærpet økonomi for skolen dels i form af lavere tilskudssatser (renset for pris- og lønudvikling) dels og navnlig i form af fald i efterspørgslen. Evt. afbud til mødet til rektors sekretær Lisbeth Stamp, tlf eller ls@herninghfogvuc.dk, senest mandag den 6. september 2010 kl. 14:00. Med venlig hilsen Ole Mynster Herold formand

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010 Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 8. juni 2010 kl. 16.00 i konferencelokalet. 1. Velkomst til nye bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

BEMYNDIGELSE TIL AT INDGÅ RESULTATLØNSKONTRAKT SAMT RETNINGSLINJER HERFOR

BEMYNDIGELSE TIL AT INDGÅ RESULTATLØNSKONTRAKT SAMT RETNINGSLINJER HERFOR Institutionsafdelingen Frederiksholms Kanal 25 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5567 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20-45-30-44 BEMYNDIGELSE TIL AT INDGÅ RESULTATLØNSKONTRAKT SAMT RETNINGSLINJER

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011

Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011 Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011 Indstilling I henhold til Undervisningsministeriets brev af 10. juni 2010 (bilag 3.3.1) bemyndiges bestyrelsen til at indgå en resultatlønskontrakt

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013. tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013. tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet. 1. Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2014 kl. 16.00 i lokale A121, samme lokale som tidligere men med nyt nummer. Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC 1.9.2011. tirsdag den 6. september 2011 kl. 16.00 i konferencelokalet.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC 1.9.2011. tirsdag den 6. september 2011 kl. 16.00 i konferencelokalet. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC 1.9.2011 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 6. september 2011 kl. 16.00 i konferencelokalet. 1. Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Dagsorden: Bestyrelsesformanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem for kursisterne, Jon Maribo Jensen.

Dagsorden: Bestyrelsesformanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem for kursisterne, Jon Maribo Jensen. Referat af bestyrelsesmøde for Herning HF og VUC tirsdag den 8. september 2009 kl. 16.00 i konferencelokalet. I mødet deltog: Willy Grøn, Nils Hedegaard (punkterne 3,4 og 9), Carsten Kissmeyer, Torben

Læs mere

Resultatlønskontrakt. mellem Rektor Pia Nyring og Bestyrelsen for Øregård Gymnasium 2011/2012-1 -

Resultatlønskontrakt. mellem Rektor Pia Nyring og Bestyrelsen for Øregård Gymnasium 2011/2012-1 - Resultatlønskontrakt mellem Rektor Pia Nyring og Bestyrelsen for Øregård Gymnasium 2011/2012-1 - Indledning Undervisningsministeriet har ved skrivelse af 1. oktober 2007 bemyndiget bestyrelserne for blandt

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni tirsdag den 12. juni 2012 kl I konferencelokalet.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni tirsdag den 12. juni 2012 kl I konferencelokalet. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni 2012 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 12. juni 2012 kl. 16.00 I konferencelokalet. 1. Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 20. september 2016 kl. 16.00 i lokale A121, Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2008-09

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2008-09 Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2008-09 Viby Gymnasium og HF Formål med kontrakten Følgende resultatkontrakt skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed i Viby Gymnasium og HFs opgavevaretagelse

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC 10. september tirsdag den 17. september 2013 kl i konferencelokalet.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC 10. september tirsdag den 17. september 2013 kl i konferencelokalet. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC 10. september 2013 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 17. september 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet. 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2014 til 31. juli 2015

Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2014 til 31. juli 2015 Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2014 til 31. juli 2015 Formål Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 13. juni 2017 kl. 16.00 i konferencelokalet Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse af referat fra

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på VUC Lyngby 1/ /7 2019

Resultatlønskontrakt for rektor på VUC Lyngby 1/ /7 2019 Resultatkontrakten bygger på gældende retningslinjer, rammer og vilkår for anvendelse af resultatløn, som de fremgår af Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder og

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 16. september 2014 kl. 16.00 i lokale 2.28 Dagsorden: Pkt. 1 Velkomst til nye bestyrelsesmedlemmer og præsentation

Læs mere

Resultatlønskontrakt for centerrektor Birgit Kjeldgaard. for perioden 1. januar 2010-31. juli 2011

Resultatlønskontrakt for centerrektor Birgit Kjeldgaard. for perioden 1. januar 2010-31. juli 2011 Resultatlønskontrakt for centerrektor Birgit Kjeldgaard for perioden 1. januar 2010-31. juli 2011 Resultatlønskontrakten er udarbejdet efter Retningslinjer for anvendelse af resultatløn for ledere ved

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014 Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug. 13 til 31. juli 14 FORMÅL Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter

Læs mere

Resultatlønskontrakt. mellem Rektor Pia Nyring og Bestyrelsen for Øregård Gymnasium 2009/2010-1 -

Resultatlønskontrakt. mellem Rektor Pia Nyring og Bestyrelsen for Øregård Gymnasium 2009/2010-1 - Resultatlønskontrakt mellem Rektor Pia Nyring og Bestyrelsen for Øregård Gymnasium 2009/2010-1 - 1. Indledning Undervisningsministeriet har ved skrivelse af 1. oktober 2007 bemyndiget bestyrelserne for

Læs mere

Faaborg Gymnasium. Resultatlønskontrakt for rektor

Faaborg Gymnasium. Resultatlønskontrakt for rektor Faaborg Gymnasium Resultatlønskontrakt for rektor Bestyrelsen 29-09-2009 Indhold Indledning 2 Retningslinier 2 Indsatsområder for skoleåret 2009 / 2010 2 Obligatoriske områder 2 Valgfrie områder 2 1. Mere

Læs mere

mandag den 16. april 2007 kl. 16.00 i konferencelokalet.

mandag den 16. april 2007 kl. 16.00 i konferencelokalet. Brorsonsvej 2, 7400 Herning Tlf:........ 96 27 62 00 Fax:........ 97 12 97 25 herninghfogvuc@herninghfogvuc.dk www.herninghfogvuc.dk 27. februar 2008 Sagsbehandler: Brorsonsvej 2, 7400 Herning Tlf:........

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017 Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet for Børn

Læs mere

ESPERGÆRDE GYMNASIUM OG HF 31.5.2011 KL. 1800 LÆRERVÆRELSET

ESPERGÆRDE GYMNASIUM OG HF 31.5.2011 KL. 1800 LÆRERVÆRELSET Bestyrelsesmøde ESPERGÆRDE GYMNASIUM OG HF 31.5.2011 KL. 1800 LÆRERVÆRELSET 1 2 Dagorden og referat, bestyrelsesmøde den 31.5.2011 kl. 1800 på lærerværelset, EG der serveres en let anretning Mødestart

Læs mere

Retningslinier for anvendelse af resultatløn for ledere ved selvejende uddannelsesinstitutioner

Retningslinier for anvendelse af resultatløn for ledere ved selvejende uddannelsesinstitutioner Institutionsstyrelsen Frederiksholms Kanal 25 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5567 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20-45-30-44 Retningslinier for anvendelse af resultatløn for ledere ved

Læs mere

Hovedpunkter i nærværende resultatkontrakt offentliggøres over for medarbejderne via fremlæggelse på skolens hjemmeside.

Hovedpunkter i nærværende resultatkontrakt offentliggøres over for medarbejderne via fremlæggelse på skolens hjemmeside. Aftale om resultatlønskontrakt mellem Bestyrelsen for VUC Vestsjælland Nord og forstander Jens Timm Jensen for perioden 1. august 2010 til 31. juli 2011 Mellem ovenstående parter indgås herved aftale om

Læs mere

RESULTATLØNSKONTRAKT

RESULTATLØNSKONTRAKT RESULTATLØNSKONTRAKT 2009 2010 Undertegnede parter Bestyrelsen for Aarhus Katedralskole v/bestyrelsesformand Jan Halle og Rektor Lars Scheibel indgår hermed følgende kontrakt om resultatløn: Indledning

Læs mere

Ministeriet for Børn og Undervisning bemyndiger desuden bestyrelsen til at udbetale engangsvederlag for merarbejde og en særlig indsats.

Ministeriet for Børn og Undervisning bemyndiger desuden bestyrelsen til at udbetale engangsvederlag for merarbejde og en særlig indsats. Bestyrelser for Institutioner for erhvervsrettet uddannelse Almene gymnasier Private gymnasier, studenterkurser m.v. Voksenuddannelsescentre Lov- og Kommunikationsafdelingen Frederiksholms Kanal 21 1220

Læs mere

onsdag den 8. september 2010 kl. 18.30 på Rønde Gymnasium. 2. Godkendelse og underskrivelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde (vedlagt)

onsdag den 8. september 2010 kl. 18.30 på Rønde Gymnasium. 2. Godkendelse og underskrivelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde (vedlagt) Rønde, den 3. september 2010 Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden onsdag den 8. september 2010 kl. 18.30 på Rønde Gymnasium. 2. Godkendelse og underskrivelse

Læs mere

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 25. september 2007

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 25. september 2007 Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 25. september 2007 Punkt. nr. 7 Dagsordenspunkt: Resultatkontrakt Sagsfremstilling: Undervisningsministeriet har besluttet, at en del af

Læs mere

Møde i den midlertidige bestyrelse for Professionshøjskolen VIA. Møde 2007-5

Møde i den midlertidige bestyrelse for Professionshøjskolen VIA. Møde 2007-5 Møde i den midlertidige bestyrelse for Professionshøjskolen VIA Møde 2007-5 Mødet afholdes: Mandag den 29. oktober, kl. 16.00 til 18.00, på Jydsk Pædagog-Seminarium, lokale U104, Skejbyvej 29, 8240 Risskov.

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2009-10

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2009-10 Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2009-10 Viby Gymnasium og HF Formål med kontrakten Følgende resultatkontrakt skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed i Viby Gymnasium og HFs opgavevaretagelse

Læs mere

tirsdag den 22. november 2011 kl. 16.00 i konferencelokalet.

tirsdag den 22. november 2011 kl. 16.00 i konferencelokalet. Referat af bestyrelsesmøde for Herning HF og VUC tirsdag den 22. november 2011 kl. 16.00 i konferencelokalet. I mødet deltog: Willy Grøn, Jonna Jensen, Nils Hedegaard, Ulla Diderichsen, Bjarne Frits Pedersen,

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 19.11.2012. tirsdag den 27. november 2012 kl. 16.00 i det nye konferencelokale.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 19.11.2012. tirsdag den 27. november 2012 kl. 16.00 i det nye konferencelokale. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 19.11.2012 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 27. november 2012 kl. 16.00 i det nye konferencelokale. 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014 Vurdering af målopfyldelse pr. 26. aug.

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014 Vurdering af målopfyldelse pr. 26. aug. Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug. 13 til 31. juli 14 Vurdering af målopfyldelse pr. 26. aug. 14 Nedenfor er realiseringen af de angivne mål beskrevet med grønt. Dokumentation

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde

Bestyrelsesmøde. Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 20. januar 2015 Bestyrelsesmøde Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde tirsdag den 27. januar 2015, kl. 15-17 På Sporet 8b, Aalborg. Dagsorden

Læs mere

Status for rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2010-11

Status for rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2010-11 Bilag 8a. Til bestyrelsen for Viby Gymnasium Status for rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 20-11 Baggrund Resultatkontrakten, der er indgået mellem bestyrelsen for Viby Gymnasium ved formand Niels

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt i rektors

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1/ / for rektor Nanna Skulvad, TH. LANGS HF&VUC

Resultatlønskontrakt for perioden 1/ / for rektor Nanna Skulvad, TH. LANGS HF&VUC Resultatlønskontrakt for perioden 1/8 2017-31/7 2018 for rektor Nanna Skulvad, TH. LANGS HF&VUC Parterne og gyldighedsperioden Kontrakten er indgået mellem bestyrelsen for TH. LANGS HF & VUC ved formand

Læs mere

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018 Næstved den 23. november 2017 Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktøren på Handelsfagskolen 2018

Resultatlønskontrakt for Direktøren på Handelsfagskolen 2018 Resultatlønskontrakt for Direktøren på Handelsfagskolen 2018 Resultatlønskontrakten følger Undervisningsministeriets retningslinjer for anvendelse af resultatløn for ledere ved selvejende institutioner.

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2015 til 31. juli 2016

Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2015 til 31. juli 2016 Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2015 til 31. juli 2016 Formål Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor ved Randers HF & VUC - opgørelse af målopfyldelse -

Resultatlønskontrakt for rektor ved Randers HF & VUC - opgørelse af målopfyldelse - Resultatlønskontrakt for rektor ved Randers HF & VUC - opgørelse af målopfyldelse - Rektors vurdering af, i hvilket omfang målene er nået, er indskrevet med kursiv efter resultatperiodens udløb. Dokumentationen

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.17 til 31.12.17 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af

Læs mere

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017.

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip 1.1.2017 31.12.2017 - godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Denne resultatlønskontrakt er indgået mellem Erhvervsskolens bestyrelse og direktør

Læs mere

Afrapportering, resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Afrapportering, resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 1 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste leder og øvrige ledere, samt retningslinier

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2017-18 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor. på Ordrup Gymnasium 2011 2012

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor. på Ordrup Gymnasium 2011 2012 30. september 2011 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2011 2012 1. Formål med og gyldighedsperiode for aftalen Der indgås en resultatlønsaftale mellem bestyrelsen for Ordrup

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for EUC Lillebælt og skolens direktør, Lars Middelboe (LMH), for perioden 1. januar 2017 til 31. december

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret

Resultatlønskontrakt for skoleåret Resultatlønskontrakt for skoleåret 2013 2014 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Ministeriet for Børn og Undervisning) De primære formål med resultatlønskontrakten for øverste leder er: Den skal

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 1 Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2016-17 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet for Børn

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for EUC Lillebælt og skolens direktør, Lars Middelboe (LMH), for perioden 1. januar 2016 til 31. december

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF Rektors resultatlønskontrakt for 2011/12 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed på Svendborg Gymnasium & HF (SG) samt understøtte rektors indsats

Læs mere

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2014-2015 Ministeriet for Børn og Undervisning har i brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønkontrakt

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

FGU. proces omkring udspaltning af aktiver og passiver samt virksomhedsovehragelse at medarbejdere

FGU. proces omkring udspaltning af aktiver og passiver samt virksomhedsovehragelse at medarbejdere 15. november2018 Resultatlønskontrakt for rektor på Skive-Viborg - gældende for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 HF&VUC Formål Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Ministeriet for

Læs mere

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret 2017-18 Baggrund og indledning Denne aftale er baseret på Ministeriet for Børn og Undervisnings

Læs mere

Kvalitets og Tilsynsstyrelsen bemyndiger med dette brev bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder.

Kvalitets og Tilsynsstyrelsen bemyndiger med dette brev bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder. Til bestyrelserne på Institutioner for erhvervsrettet uddannelse Almene gymnasier Private gymnasieskoler, studenterkurser m.v. Voksenuddannelsescentre Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen Frederiksholms Kanal

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 10. juni 2014 kl. 16.00 i konferencelokalet Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Velkomst til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet.

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet. REFERAT Bestyrelsesmøde 30. september 2016 19. september 2016 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Astrid Dahl, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune, Lotte Nowack, Roskilde kommune. Peter

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Tabel 1 Samlede besparelser for de gymnasiale uddannelser

Tabel 1 Samlede besparelser for de gymnasiale uddannelser Detaljeret gennemgang af finanslovsforslag 2011 samt dispositionsbegrænsning 2010 Regeringens forslag til finanslov 2011 blev offentliggjort tirsdag den 24. august 2010. Der er ingen egentlige overraskelser

Læs mere

Resultatlønskontrakt for forstander på VUC Lyngby

Resultatlønskontrakt for forstander på VUC Lyngby Resultatkontrakten bygger på gældende retningslinjer, rammer og vilkår for anvendelse af resultatløn, som de fremgår af Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder og

Læs mere

Det samlede resultat for 2016 forventes at medføre et overskud på kr ,- svarende til en overskudsgrad på 3,8%.

Det samlede resultat for 2016 forventes at medføre et overskud på kr ,- svarende til en overskudsgrad på 3,8%. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 14. december 2016 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1700 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 22. december Deltagere: Per Skovgaard Andersen, Stina

Læs mere

Resultatkontrakt Skoleåret 2018/2019

Resultatkontrakt Skoleåret 2018/2019 Frederikshavn Handelsskole Kirkegade 9 9900 Frederikshavn www.fhavnhs.dk Resultatkontrakt Skoleåret 2018/2019 Undertegnede parter Bestyrelsen for den selvejende institution Frederikshavn Handelsskole Kirkegade

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Herning HF&VUC tirsdag den 26. september 2017

Referat fra bestyrelsesmøde i Herning HF&VUC tirsdag den 26. september 2017 Referat fra bestyrelsesmøde i Herning HF&VUC tirsdag den 26. september 2017 Tilstede Ole Mynster Herold, Christian Aagaard, Dorte Østergaard Lorentzen, Henriette Slebsager, Bjarne F. Pedersen, Anny Overgaard

Læs mere

HF & VUC Nordsjælland

HF & VUC Nordsjælland 1 HF & VUC Nordsjælland Resultatmål for rektor Lone Tonnesen for perioden 1. august 2014 31. juli 2015 1. Grundlag og rammer Undervisningsministeriet har bemyndiget bestyrelserne ved voksenuddannelsescentre

Læs mere

Institutioner, der udbyder almene voksenuddannelser Lederforeningen for VUC. 21. januar 2011 Sags nr.: H.031

Institutioner, der udbyder almene voksenuddannelser Lederforeningen for VUC. 21. januar 2011 Sags nr.: H.031 Institutioner, der udbyder almene voksenuddannelser Lederforeningen for VUC Økonomi- og koncernafdelingen Frederiksholms Kanal 25 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5567 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for og skolens forstander, Jens Munk Kruse (JMK), for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2015. Mellem

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17 Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17 Formål Resultatlønskontrakt for rektor er et af bestyrelsens styringsredskaber. Den understøtter dialogen mellem bestyrelsen og ledelsen

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Resultatlønskontrakt For rektor Kirsten Danving for 2019 Grundlag og rammer Undervisningsministeriet har bemyndiget bestyrelserne ved selvejende institutioner til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde

Bestyrelsesmøde. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk Den 20. januar 2016 Bestyrelsesmøde Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

Resultatlønskontrakt. mellem. Skoleleder Leo Fodgaard Hansen. Bestyrelsen for Århus Social- og Sundhedsskole

Resultatlønskontrakt. mellem. Skoleleder Leo Fodgaard Hansen. Bestyrelsen for Århus Social- og Sundhedsskole Bilag nr. 26.9 a).1. Møde i bestyrelsen 22.03.2012 Resultatlønskontrakt mellem Skoleleder Leo Fodgaard Hansen og Bestyrelsen for Århus Social- og Sundhedsskole 2012 Dato Leif Støy Formand for bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland 16. sept. 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. september 2015 kl. 15-17 Forud for bestyrelsesmødet rundvisning af netop indviede lokaler og hal på Fem Høje,

Læs mere

Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016

Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016 Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet

Læs mere

[Skolens logo] Resultatlønskontrakt for [titel] [navn] for perioden [dato] [år] til [dato] [år] Side 1 af 8

[Skolens logo] Resultatlønskontrakt for [titel] [navn] for perioden [dato] [år] til [dato] [år] Side 1 af 8 [Skolens logo] Resultatlønskontrakt for [titel] [navn] for perioden [dato] [år] til [dato] [år] Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 16. september 2014

Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 16. september 2014 Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 16. september 2014 Tilstede: Ole Mynster Herold, Henriette Slebsager, Kenneth Mikkelsen, Steen Jonassen, Christian Aagaard, Bjarne Pedersen, Anny Overgaard, Susanne

Læs mere

Bestyrelsen for Paderup Gymnasium. Tirsdag d. 7. september 2010 kl. 17.00 19.00.

Bestyrelsen for Paderup Gymnasium. Tirsdag d. 7. september 2010 kl. 17.00 19.00. Paderup d. 30. august 2010. Indkaldelse til i Bestyrelsen for Paderup Gymnasium. Tirsdag d. kl. 17.00 19.00. Mødet foregår på rektors kontor. Der vil være let spisning undervejs i mødet. Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk):

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk): Rektors resultatkontrakt 1. august 2017 31. juli 2018 Kontraktgrundlag Kontraktgrundlaget er bemyndigelsesbrev af 27. juni 2013 fra Ministeriet for Børn og Undervisning til bestyrelser for almene gymnasier.

Læs mere

Notat om finanslovsforslag 2012

Notat om finanslovsforslag 2012 Notat om finanslovsforslag Nedenstående gennemgang er udarbejdet på baggrund af regeringens forslag til finanslov for. Hvis regeringen er en anden efter valget den 15. september, vil der komme et ændringsforslag/nyt

Læs mere

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg BIRKERØD GYMNASIUM, HF, IB & KOSTSKOLE SØNDERVANGEN 56 - POSTBOKS 220-3460 BIRKERØD DANMARK RESULTATLØNSKONTRAKT for Rektor Anders Kloppenborg 23. august 2017 Grundlag og rammer Jf. skrivelse fra Ministeriet

Læs mere

HF & VUC Nordsjælland

HF & VUC Nordsjælland 1 HF & VUC Nordsjælland Resultatmål for rektor Lone Tonnesen for perioden 1. august 2013 31. juli 2014 med afrapportering og udmøntningsgrad 1. Grundlag og rammer Undervisningsministeriet har bemyndiget

Læs mere

HF & VUC Nordsjælland

HF & VUC Nordsjælland HF & VUC Nordsjælland Resultatmål for Rektor Ruth Kirkegaard for perioden 1. august 2017 31. juli 2018 1. Grundlag og rammer Undervisningsministeriet har bemyndiget bestyrelserne ved voksenuddannelsescentre

Læs mere

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg BIRKERØD GYMNASIUM, HF, IB & KOSTSKOLE SØNDERVANGEN 56 - POSTBOKS 220-3460 BIRKERØD DANMARK RESULTATLØNSKONTRAKT for Rektor Anders Kloppenborg 17. december 2018 Grundlag og rammer Jf. skrivelse fra Ministeriet

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Kalundborg den 3. december 2018 Resultatlønskontrakt 2018-2019 1. Grundlag og rammer for kontrakten Kvalitets- og tilsynsstyrelsen under Undervisningsministeriet har bemyndiget bestyrelsen af selvejede

Læs mere

Sønderborg Statsskole

Sønderborg Statsskole Sønderborg Statsskole Alment Gymnasium og HF-kursus Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2018-2019 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Undervisningsministeriet) De primære formål med resultatlønskontrakten

Læs mere

1. Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem: Inger-Margrethe Jensen, VIA University College samt godkendelse af dagsorden

1. Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem: Inger-Margrethe Jensen, VIA University College samt godkendelse af dagsorden Møde i VUC Aarhus bestyrelse tirsdag den 23. september 2014 Referat Deltagelse: Til stede: Hans Halvorsen (formand), Inger-Margrethe Jensen, Marianne Ping Huang, Sanne Bjørn, Mogens Birkebæk, Maria Simonsen

Læs mere

Resultatlønskontrakt Rektor

Resultatlønskontrakt Rektor Resultatlønskontrakt Rektor 2016-2017 Formål Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder og øvrige

Læs mere

RESULTATLØNSKONTRAKT

RESULTATLØNSKONTRAKT RESULTATLØNSKONTRAKT 2010 2011 Undertegnede parter Bestyrelsen for Aarhus Katedralskole v/bestyrelsesformand Jan Halle og rektor Lars Scheibel indgår hermed følgende kontrakt om resultatløn: Indledning

Læs mere

Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/1 31/

Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/1 31/ Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/1 31/12 2018 Hjemmel og deltagere i forhandlingen Bestyrelsesformand Jette Kammer Jensen, næstformand Lars Falsig og direktør

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktøren på Handelsfagskolen 2015

Resultatlønskontrakt for Direktøren på Handelsfagskolen 2015 Resultatlønskontrakt for Direktøren på Handelsfagskolen 2015 Bestyrelsen har med virkning pr. 1. januar 2015 indgået en 1-årig resultatlønskontrakt med direktør Pia Agerbæk Marlo på Handelsfagskolen med

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Ref. af bestyrelsesmøde Mandag 3.10.2011 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Tine Clausen, Theis Jensen, Erik Carter, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Henrik Andreasen, Vibeke Grave,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Herning HF og VUC. Tirsdag den 11. september 2012 kl

Referat af bestyrelsesmøde Herning HF og VUC. Tirsdag den 11. september 2012 kl Referat af bestyrelsesmøde Herning HF og VUC Tirsdag den 11. september 2012 kl. 16.00 I mødet deltog: Willy Grøn, Julie Bak, Anny Overgaard, Niels Hedegaard og Ole Mynster Herold. Fra ledelsen deltog Marianne

Læs mere

Rektor orienterede om nyansættelser Anders Christensen, dansk og psykologi og Diana Døssing, engelsk på HF.

Rektor orienterede om nyansættelser Anders Christensen, dansk og psykologi og Diana Døssing, engelsk på HF. Referat af bestyrelsesmøde for Herning HF og VUC torsdag den 28. januar 2010 kl. 16.00 i konferencelokalet. I mødet deltog: Willy Grøn, Jonna Jensen, Torben Henriksen, Mads Ekstrøm, Camilla Bruun, Erik

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for HF og VUC København Syd

Forretningsorden for bestyrelsen for HF og VUC København Syd for bestyrelsen for HF og VUC København Syd Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse mv. og 14 i vedtægterne for HF

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor. på Ordrup Gymnasium 2012 2013

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor. på Ordrup Gymnasium 2012 2013 Bestyrelsesmøde den 4. december 2012 Dagsordenens pkt. 4, bilag 3 27. september 2012 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2012 2013 1. Formål med og gyldighedsperiode for

Læs mere

Resultatmål 2011-12Tårnby Gymnasium & HF. I. Gennemgående obligatoriske indsatsområder:

Resultatmål 2011-12Tårnby Gymnasium & HF. I. Gennemgående obligatoriske indsatsområder: Resultatmål 2011-12Tårnby Gymnasium & HF I. Gennemgående obligatoriske indsatsområder: Mere fleksibel anvendelse af lærerressourcer inden for gældende overenskomster med henblik på kompetenceudvikling

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret Rektor Tønder den 11. august 2016 Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2016 2017 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Undervisningsministeriet) De primære formål med resultatlønskontrakten for

Læs mere