Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling"

Transkript

1 15. august 2016 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen for, CVR-nr ("Selskabet"), indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Selskabet, der afholdes 6. september 2016 kl på Hotel Scandic Eremitage, Lyngby Storcenter 62, Klampenborgvej 230, 2800 Kgs. Lyngby. Dagsorden 1 Forslag om ændring af Selskabets vedtægter 2 Valg af medlemmer til bestyrelsen 3 Forslag om opdatering af Selskabets overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af Selskabets direktion 4 Bemyndigelse til generalforsamlingens dirigent 5 Eventuelt Fuldstændige forslag Ad punkt 1: Bestyrelsen har modtaget forslag fra en storaktionær, der foreslår, at generalforsamlingen vedtager nye vedtægter for Selskabet, der i sin helhed er vedlagt i udkastform som Bilag 1 til denne indkaldelse. Baggrunden for forslaget er et ønske om at modernisere Selskabets vedtægter. Som led heri foreslås en generel selskabsretlig ajourføring af Selskabets vedtægter, ligesom der foreslås en række tekniske præciseringer og mindre korrektioner til vedtægterne. Udkastet til Selskabets nye vedtægter indebærer navnlig følgende væsentlige ændringer i forhold til Selskabets nugældende vedtægter: a) Selskabets formålsbestemmelse foreslås udvidet til også at omfatte levering af serviceydelser indenfor ferie- og fritidsområdet. b) Selskabets aktier foreslås at overgå fra at være ihændehaveraktier til fremover at være noteret på navn, hvorefter Selskabet fremover alene vil udstede navneaktier. Baggrunden for forslaget er en tidligere vedtaget ændring af selskabsloven, hvorefter det ikke længere er muligt at udstede ihændehaveraktier.

2 c) De hidtidige bestemmelser om mortifikation foreslås udeladt af Selskabets vedtægter (punkt 4 i Selskabets nugældende vedtægter). d) Med henblik på at opnå større fleksibilitet foreslås stedet for afholdelse af Selskabets generalforsamlinger ændret fra "Storkøbenhavn" til "Region Hovedstaden". e) Med henblik på at lette de administrative forberedelser forud for generalforsamlinger i Selskabet foreslås det, at brevstemmer fremover skal være Selskabet i hænde senest to dage inden generalforsamlingen. f) Der foreslås indført nye sprogkrav, som medfører, at Selskabets generalforsamlinger fremover afholdes på engelsk uden simultantolkning til dansk, ligesom dokumenter relateret til generalforsamlinger udarbejdes på engelsk. Baggrunden for forslaget er et ønske om at sikre, at så mange af Selskabets aktionærer som muligt har mulighed for at læse og forstå de udarbejdede dokumenter samt at deltage på generalforsamlinger. g) For at lette kommunikationen mellem Selskabet og dets aktionærer foreslås bestyrelsen bemyndiget til på et senere tidspunkt at indføre regler om elektronisk kommunikation (elektronisk dokumentudveksling og elektronisk post) mellem Selskabet og dets aktionærer, derunder i relation til generelle selskabsretlige meddelelser og generalforsamlingsindkaldelser samt dertilhørende dokumenter. Såfremt bemyndigelse udnyttes, fremgår kravene til de anvendte systemer og fremgangsmåden i forbindelse med elektronisk kommunikation af det som Bilag 2 vedlagte udkast, som udgør en integreret del af forslaget. h) I tilknytning til forslaget om indførelse af nye sprogkrav som nævnt under punkt f) foreslås koncernsproget i Selskabet ændret til engelsk, ligesom selskabsmeddelelser fremover foreslås udarbejdet udelukkende på engelsk. i) Med henblik på at undgå eventuel stemmelighed foreslås bestyrelsesformandens (eller i hans fravær en eventuel næstformands) stemme tillagt udslagsgivende vægt i tilfælde af stemmelighed. j) Bestyrelsen foreslås bemyndiget til at træffe beslutning om udlodning af ekstraordinært udbytte. k) Selskabets tegningsregel foreslås ændret, således at Selskabet fremover tegnes af to bestyrelsesmedlemmer i forening, af to direktører i forening eller af et bestyrelsesmedlem i forening med en direktør. l) Selskabets regnskabsår foreslås ændret fra perioden 1. oktober til 30. september til perioden 1. januar til 31. december (med en omlægningsperiode fra den 1. oktober 2015 til den 31. december 2016). Forslaget er begrundet i et ønske om at bringe selskabets regnskabsår på linje med regnskabsåret i de øvrige selskaber i den nyligt etablerede koncern.

3 m) I tilknytning til forslagene om de nye sprogkrav omtalt under punkt f) og punkt h), foreslås Selskabets årsrapporter og delårsrapporter fremover udarbejdet og aflagt udelukkende på engelsk. n) Bestyrelsens hidtidige bemyndigelser, som udløber den 31. december 2016, til at foretage kapitalforhøjelser og til at udstede konvertible obligationer foreslås udeladt af Selskabets vedtægter (punkt 16 og 17 i Selskabets nugældende vedtægter). Ad punkt 2: Bestyrelsen har modtaget forslag fra en storaktionær om at følgende nuværende bestyrelsesmedlemmer udtræder af Selskabets bestyrelse: Michael Henry Harm, Flemming Anning, Hans Peter Sørensen, Mikael Glud og Kurt Flemming Holmsted. Jørgen Bertelsen forbliver medlem af Selskabets bestyrelse. Følgende kandidater foreslås valgt til Selskabets bestyrelse: Tobias Wann Bodo Thielmann Steen Seitner Kim Stengaard Holmsted For en beskrivelse af de opstillede kandidaters ledelseshverv i andre selskaber og kompetencer, se Bilag 3 til indkaldelsen. Ad punkt 3: Bestyrelsen har modtaget forslag fra en storaktionær om opdatering af Selskabets overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af Selskabets direktion. De foreslåede retningslinjer vil gøre det muligt at incitamentsaflønne direktion gennem kontantbonusser, der kan basere sig på opnåelse af fastsatte mål og målsætninger, indtræden af særlige begivenheder, opnåelse af personlige mål og/eller en diskretionær vurdering. Den relevante bonusperiode kan være op til fem år. På gennemsnitlig årsbasis kan kontantbonussen maksimalt udgøre 50 % af den årlige grundløn. De forslåede retningslinjer er vedlagt i deres helhed som Bilag 4. Forudsat at de foreslåede retningslinjer godkendes af generalforsamlingen, vil de efterfølgende blive behandlet af bestyrelsen, hvorefter - de i tilfælde af bestyrelsens godkendelse - vil være endeligt vedtaget og blive offentliggjort på Selskabets hjemmeside.

4 Ad punkt 4: Bestyrelsen foreslår, at dirigenten for den ekstraordinære generalforsamling, med substitutionsret, bemyndiges til at anmelde de beslutninger, der træffes af generalforsamlingen, til registrering hos Erhvervsstyrelsen og til at foretage de ændringer i eller tilføjelser til det besluttede, som Erhvervsstyrelsen måtte kræve for at registrere de vedtagne beslutninger Vedtagelseskrav Der gælder følgende vedtagelseskrav for forslagene, der skal være opfyldte for, at forslagene kan anses som vedtaget: Til vedtagelse af forslaget under punkt 1 kræves, at forslaget vedtages af mindst 2/3 af de afgivne stemmer samt af mindst 2/3 af aktiekapitalen repræsenteret på generalforsamlingen. Forslagene under punkterne 2, 3 og 4 vedtages ved simpelt stemmeflertal. Generelle oplysninger Selskabets aktiekapital udgør nominelt kr fordelt på kr A-aktier og kr i B-aktier. Både A- og B-aktier har en nominel værdi på kr. 3,00 pr. stk. På generalforsamlingen giver hvert aktiebeløb på nominelt kr. 3,00 en stemme. Selskabets hjemmeside Der vil i perioden fra offentliggørelsen af denne indkaldelse til dagen for generalforsamlingens afholdelse på Selskabets hjemmeside, kunne findes yderligere oplysninger om generalforsamlingen, herunder det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, indkaldelsen med dagsorden og de fuldstændige forslag samt bilag, fuldmagtsblanket, brevstemmeblanket og tilmeldingsblanket samt udkast til opdaterede vedtægter. Offentliggørelse af indkaldelse Indkaldelsen er ligeledes offentliggjort via Erhvervsstyrelsens IT-system, sendt ved almindeligt brev til de i Selskabets ejerbog noterede aktionærer, der har fremsat skriftlig begæring herom, samt offentliggjort på Selskabets hjemmeside. Spørgsmål Aktionærer har mulighed for at stille spørgsmål til dagsordenen samt til det øvrige materiale til brug for generalforsamlingen både før og på selve generalforsamlingen For at kunne deltage på generalforsamlingen og afgive stemme gælder følgende:

5 Registreringsdato Aktionærernes ret til at afgive stemme på generalforsamlingen eller afgive brevstemme i tilknytning til aktionærernes aktier fastsættes i forhold til de aktier, som aktionærerne besidder på registreringsdatoen. Registreringsdatoen er 30. august Kun de personer, der på registreringsdatoen den 30. august 2016 er aktionærer i Selskabet, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen, jf. dog nedenfor om aktionærernes rettidige anmodning om adgangskort. Ved udløb af registreringsdatoen opgøres de aktier, som hver af Selskabets aktionærer besidder på registreringsdatoen. Opgørelsen sker på baggrund af stedfundne noteringer af aktier i ejerbogen samt behørigt dokumenterede meddelelser til Selskabet om erhvervelse af aktier, der endnu ikke er indført i ejerbogen, men som er modtaget af Selskabet inden udløbet af registreringsdatoen. Afståelser eller erhvervelser af aktier, der finder sted i perioden mellem registreringsdatoen og generalforsamlingen, påvirker ikke stemmeretten på generalforsamlingen eller brevstemmeretten til brug for generalforsamlingen. Adgangskort For at kunne møde på generalforsamlingen skal aktionæren senest 2. september 2016 kl have bestilt et adgangskort. Adgangskort kan bestilles ved at returnere tilmeldingsblanketten ved personlig eller skriftlig henvendelse til, Lyngbyvej 20, 2100 København Ø eller pr. (scannet kopi) til lis.romme@landleisure.dk. Tilmeldingsblanket til brug for bestilling af adgangskort er vedhæftet indkaldelsen og kan tillige findes på Selskabets hjemmeside. Vær opmærksom på, at breve undertiden kan være flere dage undervejs. Fuldmagt En aktionær kan møde ved fuldmægtig. De aktionærer, som vælger at møde ved fuldmægtig, skal fremsende en fuldmagtsblanket, således at denne er Selskabet i hænde senest 2. september 2016 kl Fuldmagtsblanketten kan fremsendes med almindelig post til, Lyngbyvej 20, 2100 København Ø eller pr. (scannet kopi) til lis.romme@landleisure.dk. Fuldmagtsblanket til brug for generalforsamlingen er vedhæftet indkaldelsen og kan tillige findes på Selskabets hjemmeside, Vær opmærksom på, at breve undertiden kan være flere dage undervejs. Brevstemme Aktionærer kan afgive brevstemme inden generalforsamlingen afholdelse. De aktionærer, der vælger at afgive brevstemme, skal fremsende deres brevstemme, således at denne er Selskabet i hænde senest 5. september 2016 kl Brevstemmer kan fremsendes med almindelig post til Land & Leisure A/S, Lyngbyvej 20, 2100 København Ø eller pr. (scannet kopi) til lis.romme@landleisure.dk. Brevstemmeblanket til brug for generalforsamlingen er vedhæftet indkaldelsen og kan tillige findes på Selskabets hjemmeside, En brevstemme, som er

6 modtaget af Selskabet, kan ikke tilbagekaldes. Vær opmærksom på, at breve undertiden kan være flere dage undervejs Med venlig hilsen Bestyrelsen

7 BILAG 1 - UDKAST TIL NYE VEDTÆGTER SE VENLIGST SÆRSKILT DOKUMENT

8 BILAG 2 - KRAVENE TIL DE ANVENDTE SYSTEMER OG FREMGANGSMÅDEN I FORBINDELSE MED ELEKTRONISK KOMMUNIKATION Elektronisk kommunikation I henhold til punkt 9 i vedtægterne for har bestyrelsen besluttet, at Selskabets kommunikation med kapitalejerne kan ske elektronisk. Med henblik på elektronisk kommunikation beder vi dig venligst i din egenskab af aktionær i Selskabet om pr. til [ adresse] at oplyse os om følgende: (i) (ii) fulde navn og adresse på den person eller juridiske person, der ejer aktionærne i Selskabet, og den adresse hvortil meddelelser skal sendes. Hvis vi ikke modtager din adresse, vil du ikke modtage meddelelser fra Selskabet i fremtiden, herunder generalforsamlingsindkaldelser. Hvis du ønsker at sende meddelelser til Selskabet elektronisk, beder vi venligst om, at dette sker til adressen: [ adresse] Bemærk venligst, at elektronisk kommunikation kun gælder selskabsretlige forhold, og at disse selskabsretlige meddelelser alene sendes til aktionærer, der er registreret i Selskabets ejerbog. Hvis du ikke længere er registreret i Selskabets ejerbog, vil du ikke længere modtage elektroniske meddelelser af denne art fra Selskabet. Der er ingen særlige krav til de systemer, der anvendes i forbindelse med elektronisk kommunikation. Du har kun brug for internetadgang, en adresse og standardsoftware til PDF-filer - f.eks. Adobe Acrobat Reader DC. Det kan også være en god idé at tilføje adressen [ adresse] til din liste over sikre/godkendte afsendere i dit program for at undgå, at s bliver fanget i spamfiltret. Hvis du har spørgsmål vedrørende elektronisk kommunikation, kan du sende en til [ adresse] eller kontakte os på telefon [telefonnummer].

9 Electronic Communication Pursuant to Article 9 in the Articles of Association of (the "Company"), the Board of Directors has decided that communications from the Company to the shareholders can take place electronically. For the purposes of the electronic communications, we kindly ask you in your capacity as a shareholder in the Company to inform us of the following per to [ address]: (iii) (iv) full name and address for the person or entity owning the shares in the Company; and -address to which communications shall be sent. If we do not receive your address, you will not receive communications from the Company in the future, including notices for general meetings. If you wish to send communications to the Company electronically, we kindly request that this also be done by use of the address: [ address] Please note that this electronic communication only applies to corporate law matters and that such corporate law communications are only sent to shareholders recorded in the Company's register of shareholders. If you are no longer recorded in the Company's register of shareholders, you will no longer receive communications of this nature from the Company electronically. There are no special requirements to the systems used in connection with the electronic communication. You only need internet access, an address and standard software for PDF files - such software could for instance be Adobe Acrobat Reader DC. You may also want to add the address [ address] to your list of safe/approved senders in your programme for the purpose of avoiding having s caught in your spam filter. If you have any questions regarding electronic communication, you can send an to [ address] or contact us on telephone [telephone number].

10 BILAG 3 - BESTYRELSESKANDIDATERNES CV'ER Tobias Wann Tobias Wann (født 1972, tysker) er CEO og Executive Director Holding B.V. i Amsterdam i Holland. Tobias Wann blev udpeget til CEO Group i juli 2015 efter Axel Springers erhvervelse af aktiemajoriteten i januar Før dette var han Vice President og General Manager for HomeAway, der er verdens førende markedsplads for udlejning af ferieboliger, og styrede i fire år aktiviteterne i hovedparten af selskabets europæiske lande. Fra 2002 til 2011 havde han forskellige funktioner i Verisign, som er et stort it-infrastrukturselskab, senest som Director for EMEA-landene. Tobias Wann startede sin karriere som iværksætter i 1999 og solgte sit selskab til Verisign i Tobias Wann er kandidat med udmærkelse i økonomi fra universitetet i Witten-Herdecke (Tyskland). Nuværende ledelseshverv: CEO og Executive Director Holding B.V., Managing Director i Casamundo GmbH og Managing Director i Traum-Ferienwohnungen GmbH. Bodo Thielmann Dr. Bodo Thielmann (født 1970, tysker) har været medlem Holding B.V.'s bestyrelse siden januar 2015, dvs. siden Axel Springers erhvervelse af aktiemajoriteten Bodo Thielmann har siddet i forskellige bestyrelser i Tyskland og England, i både privatejede og børsnoterede porteføljeselskaber i Axel Springer-koncernen. Pt. er han chef for afdelingen for nye investeringer i Axel Springer SE's (et ledende digitalt forlag i Europa) division for Marketing og Rubrikannoncer, og han var tidligere COO i Axel Springers division for elektroniske medier. Han har arbejdet inden for digitale medier, traditionelle medier og telekommunikation i mere end 20 år. Før han kom til Axel Springer arbejdede han for den verdensomspændende mediegruppe Bertelsmann som senior director og før dette arbejdede han som konsulent for Deutche Telekom. Bodo Thielmann har en PhD i Innovation Management, en Master i Business Administration fra Erlangen-Nürnberg Universitetet i Tyskland og et Certificate of Political Sciences fra IEP Strasbourg i Frankrig. Nuværende ledelseshverv: Non-executive director Holding B.V. Steen Seitner Steen Seitner (født 1966, dansker) kom til i februar 2004 og arbejdede først som CFO indtil han blev udpeget som CEO for datterselskabet DanCenter A/S i februar I januar 2011 blev han udpeget som koncern-ceo for samtidig med at han fortsatte sin funktion i DanCenter A/S. Steen Seitner har været medlem af Feriehusudlejernes Brancheforenings bestyrelse siden 2006 (formand ) og af the European Holiday Home Associations bestyrelse siden Steen Seitner har tidligere arbejdet mere end 7 år i brandsikkerhedsbranchen som økonomidirektør i Williams Plc, hvor han opnåede omfattende international erfaring med rentabel virksomhedsvækst, omstruktureringer og ledelse af fusionerede selskaber. Han har stået i spidsen for vellykkede turnarounds og omstruktureringer i Skandinavien og Tyskland (herunder erfaring med udstationering i Tyskland og Norge samt England og Sverige). Steen Seitner har en HD fra CBS og er HA-jur. ligeledes fra CBS.

11 Nuværende ledelseshverv: Administrerende direktør i, administrerende direktør i DanCenter A/S (datterselskab af ), direktør i Residence de Monbrison A/S, bestyrelsesformand i DanCenter EDB Service ApS (indirekte datterselskab af ), bestyrelsesmedlem i Feriehusudlejernes Brancheforening og bestyrelsesmedlem i the European Holiday Home Association. Kim Stengaard Holmsted Kim Stengaard Holmsted (født 1974, dansker har siden 1995 arbejdet for DanCenter A/S på forskellige ledelsesniveauer og har primært beskæftiget sig med salgs- og produktdelen i DanCenter A/S. Kim Stengaard Holmsted blev i 2004 udpeget til Produktdirektør for DanCenter A/S med ansvar for den samlede produktmæssige drift af DanCenter og Danland. I 2011 blev Kim Stengaard Holmsted udpeget til direktør i sideløbende med den fortsatte varetagelse af opgaverne i DanCenter A/S. Kim Stengaard Holmsted er uddannet Markedsøkonom fra Copenhagen Business School og har en CBA (Certificate in Business Administration) uddannelse fra AVT Business School. Nuværende ledelseshverv: Direktør i, direktør i DanCenter A/S (datterselskab af ), direktør i KSH CAP Holding ApS (under stiftelse), bestyrelsesmedlem i DanCenter EDB Service ApS (indirekte datterselskab af ) og bestyrelsesmedlem i Dansk Centralkontor for Sommerhus-Udlejning ApS.

12 BILAG 4 - OVERORDNEDE RETNINGLINJER FOR INCITAMENTSAFLØNNING AF DIREKTIO- NEN OVERORDNEDE RETNINGSLINJER FOR INCITAMENTSAFLØNNING AF DIREKTIONEN LAND & LEISURE A/S

13 OVERORDNEDE RETNINGSLINJER FOR INCITAMENTSAFLØNNING AF DIREKTIONEN I LAND & LEISURE A/S 1 Indledning 1.1 Nærværende dokument er de overordnede retningslinjer godkendt af generalforsamlingen i ("Selskabet") for incitamentsprogrammer, som kan tilbydes Selskabets direktionsmedlemmer i tillæg til deres faste årsløn. 1.2 Selskabets bestyrelse er ikke berettiget til incitamentsaflønning. Imidlertid skal det faktum, at et medlem af Selskabets direktion også er medlem af Selskabets bestyrelsen, ikke forhindre dette medlem i at modtage incitamentsaflønning i henhold til nærværende retningslinjer i dennes egenskab af direktionsmedlem. 1.3 I henhold til selskabslovens 139 skal bestyrelsen i et dansk selskab, der har aktier optaget til handel på et EU-reguleret marked, forud for indgåelse af en konkret aftale om incitamentsaflønning med et medlem af Selskabets direktion fastsætte overordnede retningslinjer for Selskabets incitamentsaflønning af direktionen. Disse retningslinjer skal vedtages af Selskabets aktionærer på en generalforsamling. 1.4 Aftaler om incitamentsaflønning af direktionsmedlemmer, der er indgået før vedtagelsen af nærværende retningslinjer, fortsætter på de allerede aftalte vilkår. Ændringer til allerede eksisterende aftaler såvel som indgåelse af nye aftaler med direktionsmedlemmerne er underlagt retningslinjerne nedenfor. 1.5 Nærværende retningslinjer træder i kraft, når de er vedtaget af generalforsamlingen og af Selskabets bestyrelse. 2 Incitamentsaflønningens formål 2.1 De generelle formål med nærværende retningslinjer er at tiltrække, motivere og fastholde kompetente direktionsmedlemmer. Bestyrelsen tror på, at incitamentsaflønning af direktionen er afgørende for at skabe et incitament for Selskabets direktion til at sikre Selskabets kort- og langsigtede målsætninger og til at fremme skabe bedste interesser.

14 3 Incitamentsaflønningens enkelte dele 3.1 Selskabets direktionsmedlemmer modtager et fast årligt vederlag, som kan bestå af en kontant løn, eventuelt pensionsbidrag og andre goder. Derudover kan direktionsmedlemmerne modtage incitamentsbaseret aflønning, der består af en kontant bonus - løbende, engangsbaseret og/eller begivenhedsbaseret. 4 Kontante bonusordninger 4.1 Kontante bonusordninger kan bestå af en årlig bonus og/eller langsigtede bonusprogrammer med en varighed på op til fem år. 4.2 Hvert direktionsmedlem kan modtage bonus i henhold til punkt 4.1, når og hvis særlige betingelser, økonomiske mål, andre resultatmål, milepæle etc. for Selskabet og/eller Selskabets direkte eller indirekte datterselskaber og/eller associerede selskaber opnås i den relevante periode. For eksempel kan bonussen knytte sig til mål som EBITDA, nettoomsætning og/eller andre vækst- eller værdibestemmende skabende nøgleindikatorer (KPIs). Desuden kan bonussen knytte sig til en konkret begivenheds indtræden i den relevante periode for Selskabet og/eller Selskabets direkte eller indirekte datterselskaber og/eller associerede selskaber. Med forbehold for begrænsningerne i gældende lovgivning kan konkrete begivenheder være erhvervelse eller frasalg af et selskab, et forretningsområde eller en del deraf, gennemførelse af et overtagelsestilbud eller gennemførelse eller opnåelse af andre væsentlige transaktioner eller målsætninger. Endelig kan bonussen være baseret på personlige mål for den relevante periode. For en god ordens skyld præciseres det, at bonussens forskellige elementer kan kombineres (være kumulative), og de kan variere for hvert berettiget direktionsmedlem. 4.3 Den maksimale kontantbonus, der kan udbetales i gennemsnit pr. år i henhold til punkt 4.1, kan ikke overstige et beløb, der svarer til 50 % af den årlige grundløn for det berettigede direktionsmedlem. Den årlige grundløn skal omfatte grundløn udbetalt af Selskabet såvel som af hvert af Selskabets direkte eller indirekte datterselskaber og associerede selskaber. 4.4 Relevante betingelser, mål, milepæle etc. for de berettigede direktionsmedlemmer aftales skal til enhver tid aftales mellem bestyrelsen og direktionen.

15 5 Offentliggørelse 5.1 Selskabets vedtægter skal henvise til nærværende retningslinjer, som skal være offentliggjort på Selskabets hjemmeside ( 5.2 Nærværende retningslinjer er gældende, indtil generalforsamlingen vedtager nye eller ændrede retningslinjer Fremlagt for og vedtaget af generalforsamlingen i den 6. september Herefter godkendt af bestyrelsen den 6. september 2016.

16 GENERAL GUIDELINES FOR INCENTIVE REMUNERATION TO THE EXECUTIVE MANA- GEMENT LAND & LEISURE A/S

17 GENERAL GUIDELINES FOR INCENTIVE REMUNERATION TO THE EXECUTIVE MAN- AGEMENT OF LAND & LEISURE A/S 1 Introduction 1.1 This document constitutes the general guidelines as approved by the general meeting of Land & leisure A/S (the "Company") for incentive programs, which may be offered to members of the Executive Management of the Company in addition to their fixed annual salary. 1.2 The Board of Directors of the Company shall not be entitled to incentive remuneration. However, the fact that a member of the Executive Management of the Company is also a member of the Board of Directors of the Company shall not prevent such member from receiving incentive remuneration in accordance with these guidelines in the capacity as a member of the Executive Management. 1.3 Pursuant to Section 139 of the Danish Companies Act, the board of directors of a Danish company admitted to trading on a EU regulated market must prior to entering into a specific agreement about incentive remuneration with a member of its executive management, adopt general guidelines for the company's incentive remuneration for the executive management. Such guidelines shall be adopted by the company s shareholders at a general meeting. 1.4 Agreements about incentive remuneration for members of the Executive Management entered into before the adoption of these guidelines will continue on the already agreed terms. Any amendment of existing agreements as well as conclusion of new agreements with the members of the Executive Management will be subject to the below guidelines. 1.5 These guidelines shall enter into effect, when adopted by both the general meeting and by the Board of Directors of the Company. 2 The Purpose of Incentive Remuneration 2.1 The overall objectives of these guidelines are to attract, motivate and retain qualified members of the Executive Management. The Board of Directors believes that incentive remuneration to the Executive Management is essential to create an incentive for the

18 Company s Executive Management to ensure the Company s short and long-term targets and to promote the best interests of the Company. 3 Incentive Remuneration Components 3.1 Members of the Company's Executive Management receive a fixed annual remuneration, which can consist of cash salary, possible pension contribution and other benefits. In addition, members of the Executive Management may receive incentive-based remuneration consisting of cash bonus - on both an ongoing, single-based and/or event-based basis. 4 Cash Bonus Remuneration 4.1 Cash bonus schemes may consist of an annual bonus and/or long-term bonus schemes with a duration of up to five years. 4.2 The individual member of the Executive Management can receive bonus in accordance with Clause 4.1, if and when specific conditions, financial targets, other performance goals, benchmarks, etc. of the Company and/or its direct and indirect subsidiaries and/or affiliates are met for the relevant period. For instance, the bonus might be based on targets such as EBITDA, net revenue and/or other growth or value determining key performance indicators. Furthermore, the bonus can be based on or linked to the occurrence of a specific event for the Company and/or its direct or indirect subsidiaries and/or affiliates during the relevant period. Subject to the restrictions of applicable law, specific events can be the acquisition or divestment of a company, business or part thereof, the completion of a takeover bid, or the completion or reaching of other significant transactions or objectives. Finally, the bonus can be based on personal targets or goals for the relevant period, just as the bonus can be based on a discretionary assessment by the Board of Directors. For the avoidance of doubt, the different bonus elements can be combined (i.e. be cumulative) and may differ for each eligible member of the Executive Management. 4.3 The maximum cash bonus, which can be received on an average yearly basis in accordance with Clause 4.1, cannot exceed the equivalent of 50% of the annual base salary for the eligible member of the Executive Management. The annual base salary shall include annual base salary received from the Company as well as from any of its direct and indirect subsidiaries and affiliates.

19 4.4 Relevant conditions, targets, goals, benchmarks, etc. for the eligible participants from the Executive Management shall be agreed upon by the Board of Directors and the Executive Management from time to time. 5 Publication 5.1 These guidelines shall be referred to in the Company's Articles of Association and published on the Company's website ( 5.2 These guidelines are in force until the general meeting adopts new or amended guidelines Presented to and adopted by the general meeting of on 6 September Subsequently approved by the Board of Directors on 6 September 2016.

OVERORDNEDE RETNINGSLINJER FOR INCITAMENTSAFLØNNING AF DIREKTIONEN LAND & LEISURE A/S

OVERORDNEDE RETNINGSLINJER FOR INCITAMENTSAFLØNNING AF DIREKTIONEN LAND & LEISURE A/S OVERORDNEDE RETNINGSLINJER FOR INCITAMENTSAFLØNNING AF DIREKTIONEN LAND & LEISURE A/S OVERORDNEDE RETNINGSLINJER FOR INCITAMENTSAFLØNNING AF DIREKTIONEN I LAND & LEISURE A/S 1 Indledning 1.1 Nærværende

Læs mere

E K S T R A O R D I N Æ R G E N E R A F O R S A M L I N G E X T R A O R D I N A R Y G E N E R A L M E E T I N G. Azanta A/S. J.nr.

E K S T R A O R D I N Æ R G E N E R A F O R S A M L I N G E X T R A O R D I N A R Y G E N E R A L M E E T I N G. Azanta A/S. J.nr. J.nr. 210150001 E K S T R A O R D I N Æ R G E N E R A F O R S A M L I N G E X T R A O R D I N A R Y G E N E R A L M E E T I N G Azanta A/S Brinkmann Kronborg Henriksen Advokatpartnerselskab /// Amaliegade

Læs mere

tirsdag den 23. april 2013 kl. 11:00 i Rederiforeningen, Amaliegade 33, 1256 København K

tirsdag den 23. april 2013 kl. 11:00 i Rederiforeningen, Amaliegade 33, 1256 København K INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i Nordic Shipholding A/S (CVR-nr.: 76 35 17 16) Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S tirsdag den 23. april

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Forward Pharma A/S

Ekstraordinær generalforsamling i Forward Pharma A/S Ekstraordinær generalforsamling i Forward Pharma A/S INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Ekstraordinær generalforsamling i Forward Pharma A/S afholdes mandag den 20. juli 2015, kl. 14.00 på

Læs mere

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i Nordic Shipholding A/S (CVR-nr.: 76 35 17 16) Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S tirsdag,

Læs mere

FULDSTÆNDIGE FORSLAG TIL VEDTAGELSE PÅ ORDINÆR GENERALFORSAMLING. I ERRIA A/S, CVR-nr ONSDAG DEN 24. APRIL 2013 kl. 15.

FULDSTÆNDIGE FORSLAG TIL VEDTAGELSE PÅ ORDINÆR GENERALFORSAMLING. I ERRIA A/S, CVR-nr ONSDAG DEN 24. APRIL 2013 kl. 15. FULDSTÆNDIGE FORSLAG TIL VEDTAGELSE PÅ ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ERRIA A/S, CVR-nr. 15300574 ONSDAG DEN 24. APRIL 2013 kl. 15.00 AMAGER STRANDVEJ 390, 2., KASTRUP. Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter NNIT A/S. CVR no INTERNAL USE

Vedtægter NNIT A/S. CVR no INTERNAL USE NNIT A/S 2016-03-11 INTERNAL USE Indholdsfortegnelse 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 AKTIEKAPITAL OG AKTIER... 3 3 FORHØJELSE AF AKTIEKAPITAL... 3 4 GENERALFORSAMLINGEN, AFHOLDELSESSTED SAMT INDKALDELSE... 4 5

Læs mere

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , (Selskabet) indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes tirsdag den 8. januar 2019, kl. 17.00 på Stamholmen 70, 2650 Hvidovre Dagsorden

Læs mere

1. Forslag fra bestyrelsen

1. Forslag fra bestyrelsen Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 DK-1067 Copenhagen K Frederikssund, 29. august 2016 nr. 31/16 Cemat A/S CVR-nr. 24 93 28 18 Ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen for Cemat A/S ( Selskabet ) indkalder

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11, Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail: sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR.nr.: 26 04 17 16 9. marts 2016 Indkaldelse til

Læs mere

Vedtægter. Orphazyme A/S, CVR-nr

Vedtægter. Orphazyme A/S, CVR-nr Vedtægter Orphazyme A/S, CVR-nr. 32 26 63 55 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Orphazyme A/S. 1.2 Selskabets formål er forskning, udvikling, produktion, markedsføring, salg og/eller licensudstedelse

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 2. Vestas internal protocol Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål... 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele)... 3 3 Bemyndigelser

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK , Aktierne skal lyde på navn og skal være noteret i Selskabets ejerbog.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK , Aktierne skal lyde på navn og skal være noteret i Selskabets ejerbog. Bolagsordning Vedtægter Nordic Waterproofing Holding A/S, CVR No. 33 39 53 61 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Nordic Waterproofing Holding A/S. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er, direkte eller indirekte,

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S.

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S. Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 19 / 2015 Aarhus, 21. december 2015 CVR. nr. 29 24 64 91 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR.nr. 29 24 64 91) Torsdag

Læs mere

Vedtægter. Santa Fe Group A/S. CVR-nr

Vedtægter. Santa Fe Group A/S. CVR-nr Vedtægter Santa Fe Group A/S CVR-nr. 26 04 17 16 Med ændringer som vedtaget på selskabets ordinære generalforsamling den 27. marts 2018. 1. Navn 1.1. Selskabets navn er Santa Fe Group A/S. 2. Formål Selskabets

Læs mere

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER BERLIN IV A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Berlin IV A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte i ejendomme, herunder ved ejerskab af aktier (kapitalandele)

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr Vedtægter Matas A/S, CVR-nr. 27 52 84 06 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Matas A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene MHolding A/S og MHolding 1 A/S. 1.3 Selskabets

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato: 5. marts 2015 Årets meddelelse nr.: 13 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagordenen

Læs mere

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne:

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne: Haderslev, den 23. marts 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Arkil Holding A/S til afholdelse torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens,

Læs mere

VEDTÆGTER. for DSV A/S

VEDTÆGTER. for DSV A/S VEDTÆGTER for DSV A/S ----------------------- Navn 1. Selskabets navn er DSV A/S. Selskabet fører binavnet De Sammensluttede Vognmænd af 13-7 1976 A/S (DSV A/S). Formål 2. Selskabets formål er at drive

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR Vedtægter for MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR. 16 88 84 19 DOC 3 3 2 4 0 4 9 1. Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er MT Højgaard Holding A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene:

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015

SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015 Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Aktionærerne i

Læs mere

1. Forslag fra bestyrelsen

1. Forslag fra bestyrelsen Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 DK-1067 Copenhagen K Frederikssund, 27. september 2016 nr. 37/16 Cemat A/S CVR-nr. 24 93 28 18 Ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen for Cemat A/S ( Selskabet )

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

VEDTÆGTER. for PANDORA A/S. CVR-nr. 28 50 51 16

VEDTÆGTER. for PANDORA A/S. CVR-nr. 28 50 51 16 VEDTÆGTER for PANDORA A/S CVR-nr. 28 50 51 16 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er PANDORA A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive virksomhed med anlægsinvestering, finansiering, industri, handel og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S April 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Selskabets kapital... 3 5. Selskabets aktier... 3 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse...

Læs mere

Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 DK-1067 Copenhagen K Frederikssund, 14. juli 2016 SELSKABSMEDDELELSE nr. 27/16

Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 DK-1067 Copenhagen K Frederikssund, 14. juli 2016 SELSKABSMEDDELELSE nr. 27/16 Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 DK-1067 Copenhagen K Frederikssund, 14. juli 2016 nr. 27/16 REVIDERET INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Som annonceret i selskabsmeddelelse af 1. juli 2016

Læs mere

Bestyrelsen i Photocat A/S, CVR-nr , ( Selskabet ) indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling, der afholdes

Bestyrelsen i Photocat A/S, CVR-nr , ( Selskabet ) indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling, der afholdes Bestyrelsen i Photocat A/S, CVR-nr. 32 35 79 03, ( Selskabet ) indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling, der afholdes The Board of Photocat A/S, Danish CVR No 32 35 79 03 (the Company ) hereby

Læs mere

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S til indkaldelsen til ordinær generalforsamling i FLSmidth & Co. A/S torsdag den 30. marts 2017 GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING SKAKO A/S CVR-NR

ORDINÆR GENERALFORSAMLING SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn ORDINÆR GENERALFORSAMLING SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 Bestyrelsen for SKAKO A/S, Bygmestervej 2, 5600 Faaborg, (CVR-nr.: 36 44 04 14) indkalder herved til selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for DSV A/S Navn UDKAST. Selskabet fører binavnet De Sammensluttede Vognmænd af A/S (DSV A/S).

VEDTÆGTER. for DSV A/S Navn UDKAST. Selskabet fører binavnet De Sammensluttede Vognmænd af A/S (DSV A/S). VEDTÆGTER for DSV A/S ----------------------- Navn 1. Selskabets navn er DSV A/S. Selskabet fører binavnet De Sammensluttede Vognmænd af 13-7 1976 A/S (DSV A/S). Formål 2. Selskabets formål er at drive

Læs mere

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr Seluxit A/S Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg CVR-nr. 29 38 82 37 Godkendt på den ordinære generalforsamling 22. oktober 2019 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er

Læs mere

NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S

NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S VEDTÆGTER for Network Capital Group Holding A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Network Capital Group Holding A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013 Hovedkvarter: Sydvestvej 21 DK-2600 Glostrup Telefon:+45 7025 2223 Telefax:+45 7025 0223 Bank: Danske Bank CVR.Nr: 2668 5621 www.comendo.com comendo@comendo.com FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

Læs mere

Global Transport and Logistics. Vedtægter for DSV A/S

Global Transport and Logistics. Vedtægter for DSV A/S Global Transport and Logistics U D KA ST Navn 1 Formål 2 Kapital 3 Selskabets navn er DSV A/S. Selskabet fører binavnet De Sammensluttede Vognmænd af 13-7 1976 A/S (DSV A/S). Selskabets formål er at drive

Læs mere

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr VEDTÆGTER Seluxit A/S, CVR nr. 29 38 82 37 5. NOVEMBER 2018 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er direkte eller indirekte via datterselskaber at drive IT virksomhed

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 16. april 2015, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø Danmark SELSKABSMEDDELELSE NR. 220 5. april 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Aktionærerne

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i H+H International A/S

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i H+H International A/S Til aktionærerne i H+H International A/S H+H International A/S Dampfærgevej 3, 3. 2100 København Ø Danmark +45 35 27 02 00 Telefon info@hplush.com www.hplush.com CVR No. 49 61 98 12 Indkaldelse til ekstraordinær

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Copenhagen Network A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Copenhagen Network A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Copenhagen Network A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Copenhagen Network A/S. 2 Formål 2.1 Selskabets formål er at drive IT Business virksomhed og hermed beslægtet virksomhed.

Læs mere

VEDERLAGSPOLITIK / REMUNERATION POLICY ASETEK A/S NIK/NIK/ /

VEDERLAGSPOLITIK / REMUNERATION POLICY ASETEK A/S NIK/NIK/ / VEDERLAGSPOLITIK / REMUNERATION POLICY ASETEK A/S 1 15. MARTS 2014 VEDERLAGSPOLITIK FOR BE- STYRELSEN OG DIREKTIONEN I ASETEK A/S REMUNERATION POLICY FOR THE BOARD OF DIRECTORS AND THE EXECUTIVE MAN- AGEMENT

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, kl hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, kl hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato: 05.04.2016 Årets meddelelse nr.: 12 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagordenen

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S tirsdag den 27. marts 2018 kl. 16:00 på Scandic Sluseholmen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S tirsdag den 27. marts 2018 kl. 16:00 på Scandic Sluseholmen, Molestien 11, Aktionærsekretariatet Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Telefon: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail:sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR-nr.: 26 04 17 16 5. marts

Læs mere

Kontakt Eventuelle henvendelser vedrørende denne selskabsmeddelelse bedes rettet til likvidator Peter Ketelsen på telefon

Kontakt Eventuelle henvendelser vedrørende denne selskabsmeddelelse bedes rettet til likvidator Peter Ketelsen på telefon 11. august 2014 Selskabsmeddelelse nr. 10/2014 - ekstraordinær generalforsamling Vedlagt indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling den 4. september 2014 med henblik på godkendelse af endeligt likvidationsregnskab

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

Indbydelse til ekstraordinær generalforsamling. De indbydes herved til DSV A/S ekstraordinære generalforsamling, der afholdes

Indbydelse til ekstraordinær generalforsamling. De indbydes herved til DSV A/S ekstraordinære generalforsamling, der afholdes Indbydelse til ekstraordinær generalforsamling De indbydes herved til DSV A/S ekstraordinære generalforsamling, der afholdes tirsdag, 25. oktober 2011, kl. 16.30 på selskabets kontor Banemarksvej 58 2605

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR BØRSMEDDELELSE NR 115. INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR. 25362195 Bestyrelsen for Esoft System A/S indkalder hermed i henhold til vedtægternes pkt. 4.4 selskabets aktionærer

Læs mere

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1 VEDTÆGTER BERLIN HIGH END A/S CVR-nr. 29 19 56 92 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn... 3 2. Formål... 3 3. Selskabets kapital... 3 4. Selskabets aktier... 4 5. Generalforsamling, kompetence, sted og indkaldelse...

Læs mere

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I AMBU A/S Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr. 63 64 49 19, til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes torsdag den 13. december 2012

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 7. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 06/2017 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Der indkaldes

Læs mere

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S 1 Vedtægter 2017 Dampskibsselskabet NORDEN A/S 2 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Dampskibsselskabet NORDEN A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Dampskibsselskabet NORDEN

Læs mere

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL AKTIONÆREN I DONG Insurance A/S CVR-nr. 28330766 DONG Insurance A/S Kraftværksvej 53 7000 Fredericia Danmark Tlf. +45 99 55 11 11 Fax +45 99 55 00 11 www.dongenergy.dk CVR-nr. 28 33 07

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

VEDTÆGTER. for DSV A/S

VEDTÆGTER. for DSV A/S VEDTÆGTER for DSV A/S ----------------------- Navn 1. Selskabets navn er DSV A/S. Selskabet fører binavnet De Sammensluttede Vognmænd af 13-7 1976 A/S (DSV A/S). Formål 2. Selskabets formål er at drive

Læs mere

PANDORA A/S INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

PANDORA A/S INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING PANDORA A/S INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I henhold til punkt 6.6 i vedtægterne for Pandora A/S ("Selskabet") indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Selskabet til afholdelse

Læs mere

Vedtægter for Vestas Wind Systems A/S

Vedtægter for Vestas Wind Systems A/S Vedtægter for Vestas Wind Systems A/S 1. Vedtægter for Vestas Wind Systems A/S Indholdsfortegnelse 3 3 4 5 6 7 8 9 10 10 11 11 11 1 Selskabets navn og formål 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele)

Læs mere

Bestyrelsen indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling i GreenMobility A/S, CVR-nr , ( Selskabet ), der afholdes:

Bestyrelsen indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling i GreenMobility A/S, CVR-nr , ( Selskabet ), der afholdes: GENERALFORSAMLING Selskabsmeddelelse nr. 11 2018 København, 8. oktober 2018 Til aktionærerne i GreenMobility A/S Bestyrelsen indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling i GreenMobility A/S, CVR-nr.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling MEDDELELSE NR. 170 17. september 2019 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Vedlagt offentliggøres selskabets indkaldelse til ordinær generalforsamling, som afholdes torsdag, den 10. oktober 2019 kl.

Læs mere

NYE GAMLE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

NYE GAMLE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted og formål 1 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S

Læs mere

Selskabsmeddelelse 27. februar 2017

Selskabsmeddelelse 27. februar 2017 Selskabsmeddelelse nr. 3-17 Side 1 af 5 Selskabsmeddelelse 27. februar 2017 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i NeuroSearch A/S I henhold til vedtægternes 8 og 9 indkaldes herved til ordinær generalforsamling

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228 Serendex Pharmaceuticals A/S // www.serendex.com // info@serendex.com // Slotsmarken 12, 1.th, DK-2970 Hørsholm

Læs mere

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Fondsbørsmeddelelse nr. 21/2013 EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Vordingborg Bank A/S afholder ekstraordinær generalforsamling mandag den 25. november 2013 kl. 18.00 på Vordingborg Uddannelsescenter på

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Fast Ejendom Danmark A/S

VEDTÆGTER. For. Fast Ejendom Danmark A/S VEDTÆGTER For Fast Ejendom Danmark A/S 1 VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Fast Ejendom Danmark A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavn: Fast Ejendom Holding A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted

Læs mere

Ad pkt. 2. Forslag om ændringer af vedtægterne i forbindelse med den nye struktur ændring af 1, 2 og 12.

Ad pkt. 2. Forslag om ændringer af vedtægterne i forbindelse med den nye struktur ændring af 1, 2 og 12. INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling i Viborg Håndbold Klub A/S CVR-nr. 21 44 14 06 I henhold til vedtægternes pkt. 8 indkalder bestyrelsen hermed til ekstraordinær generalforsamling tirsdag,

Læs mere

Dato 25. marts 2015 SmallCap Danmark A/S Kontaktperson Christian Reinholdt, tlf. 33 30 66 16 Antal sider 5

Dato 25. marts 2015 SmallCap Danmark A/S Kontaktperson Christian Reinholdt, tlf. 33 30 66 16 Antal sider 5 NASDAQ OMX Nordic Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K Dr. Tværgade 41, 1. - 2 DK-1302 København K Telefon: (+45) 33 30 66 00 www.smallcap.dk Dato 25. marts 2015 Udsteder SmallCap Danmark

Læs mere

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier.

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier. Vedtægter Selskabets navn og formål Selskabets navn er ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S. 1. 2. Selskabets formål er i ind- og udland, herunder ved investering i andre selskaber, at drive industri, handel og

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 17. september 2015 Selskabsmeddelelse nr. 11/2015 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Vedlagte indkaldelse til ekstraordinær

Læs mere

udbetales. Bestyrelsen er endvidere bemyndiget til at forhøje selskabskapitalen ved udstedelse af nye aktier i én eller flere

udbetales. Bestyrelsen er endvidere bemyndiget til at forhøje selskabskapitalen ved udstedelse af nye aktier i én eller flere GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted og formål 1 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S

Læs mere

INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S

INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S 9. oktober 2014 Meddelelse nr. 216 INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S Bestyrelsen i SSBV-Rovsing A/S indkalder hermed til ordinær generalforsamling

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 5-2010. København den 25. marts 2010. Kontaktperson: Direktør Bjørn Petersen, tlf.

NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 5-2010. København den 25. marts 2010. Kontaktperson: Direktør Bjørn Petersen, tlf. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 5-2010 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr 1/6 VEDTÆGTER for PER AARSLEFF HOLDING A/S CVR-nr. 24257797 2/6 VEDTÆGTER Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Per Aarsleff Holding A/S 2 Selskabets hjemsted er Aarhus Kommune. 3 Selskabets

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Mandag den 5. december 2016 kl Holtedam 3 (Aage Louis-Hansen Auditoriet), Humlebæk

Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Mandag den 5. december 2016 kl Holtedam 3 (Aage Louis-Hansen Auditoriet), Humlebæk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mandag den 5. december 2016 kl. 15.30 Holtedam 3 (Aage Louis-Hansen Auditoriet), Humlebæk Til aktionærerne i Coloplast A/S 10. november 2016 Indkaldelse til ordinær

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Berlin III A/S.

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Berlin III A/S. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 5 / 2013 Birkerød, 13. marts 2013 CVR. nr. 29 24 64 91 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Berlin III A/S (CVR.nr. 29 24 64 91) Torsdag den

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Nordicom A/S

Ordinær generalforsamling i Nordicom A/S Ordinær generalforsamling i Nordicom A/S I henhold til vedtægternes punkt 6.2 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Nordicom A/S onsdag, den 29. april 2015, kl. 16.00 Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Admiral Capital A/S. 1.2 Selskabets binavn er Re-Cap A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I overensstemmelse med vedtægternes 5 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i TORM A/S (CVR nr. 22460218) Torsdag den 11. april 2013, kl. 10.00 på Radisson

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen A/S. 1 Selskabets navn og formål 1.2 Binavne Selskabet anvender følgende binavne: Graphic Equipment Technologies

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje LimiTTellus A/S

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje LimiTTellus A/S Aarhus, den 13. maj 2014 Indkaldelse ekstraordinær generalforsamling i Bestyrelsen indkalder i henhold vedtægternes pkt. 4 ekstraordinær generalforsamling i, CVR-nr. 28483597, der afholdes Onsdag, den

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr. 41 25 79 11

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr. 41 25 79 11 Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er at drive forretning, enten selv eller

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital er kr. 60.000.000,00. Aktiekapitalen består af:

3.1 Selskabets aktiekapital er kr. 60.000.000,00. Aktiekapitalen består af: Forslag til vedtægtsændringer på den ordinære generalforsamling den 28. august 2013 VEDTÆGTER for Harboes Bryggeri A/S CVR nr. 43 91 05 15 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Harboes Bryggeri A/S.

Læs mere

INDKALDELSE. til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr

INDKALDELSE. til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr. 41 25 79 11 Onsdag, den 4. marts 2009, kl. 16.30 Struer Statsgymnasium, Jyllandsgade 2, 7600 Struer Bestyrelsen for Bang & Olufsen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

Fredag, den 11. marts 2016, kl hos NNIT A/S, Østmarken 3A, 2860 Søborg, med følgende DAGSORDEN

Fredag, den 11. marts 2016, kl hos NNIT A/S, Østmarken 3A, 2860 Søborg, med følgende DAGSORDEN NNIT A/S Østmarken 3A DK-2860 Søborg Denmark tel:+45 7024 4242 www.nnit.com CVR-nummer: 21 09 31 06 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i NNIT A/S Bestyrelsen indkalder herved til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsen indkalder i henhold til vedtægternes pkt. 4 til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Fokus A/S, CVR-nr. 32080286, der afholdes

Bestyrelsen indkalder i henhold til vedtægternes pkt. 4 til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Fokus A/S, CVR-nr. 32080286, der afholdes Aarhus, den 13. maj 2014 Indkaldelse ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Fokus A/S Bestyrelsen indkalder i henhold vedtægternes pkt. 4 ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Fokus A/S,

Læs mere

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , (Selskabet) indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes torsdag den 18. januar 2018 kl. 17.00 Stamholmen 70, 2650 Hvidovre Dagsorden

Læs mere

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 4. december 2013 kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 18.00) afholder Aktieselskabet Lollands Bank ekstraordinær generalforsamling i Nakskov Teatersal, Søvej 6, 4900 Nakskov.

Læs mere

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I AMBU A/S Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr. 63 64 49 19, til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes torsdag den 15. december 2011

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse Meddelelse nr. 7, 2008

Fondsbørsmeddelelse Meddelelse nr. 7, 2008 Fondsbørsmeddelelse 16.04.08 Meddelelse nr. 7, 2008 I forlængelse af den i går fremsendte indkaldelse med dagsorden til Monberg & Thorsen A/S' ordinære generalforsamling 28.04.08 fremsendes hermed bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S

Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S Navn og formål 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S og FLS Industries A/S. 2 Selskabets formål er at drive handel, ingeniør-,

Læs mere