Referat af beboer- pårørenderådsmøde Nymosehave den

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af beboer- pårørenderådsmøde Nymosehave den"

Transkript

1 Referat af beboer- pårørenderådsmøde Nymosehave den Repræsentanter: Formand: Niels H. Kragh- Nielsen, lejl. 110 Næstformand: Viktor Fossing Nym 2 Beboere: Bent Ranum Nielsen, Berthe D05 Lene Nielsen, Berthe Pia Tollesen, lejl 102 Ulla Lernø, lejl. 207 Esther Jacobsen, lejl. 208 Gerda Duus lejl. 001 Pårørende: Margit Arper, Berthe Susanne Bischoff, Nym2 Anette Poulsen, Nym 1 Jette Nielsen, Berthe Seniorrådet: Forstander: Medarbejdere: Nym2 Per Bjarvin Pia Ramsgaard, forstander Jane Absalonsen, stedfortrædende forstander & daglig leder Laila Hoen, daglig leder Nym1 Tove Puck, daglig leder Berthe 1.sal Trine Danielsen afd. sygeplejerske Berthe stuen Signe Mollerup gruppeleder Berthe 1. sal Fraværende: Referent: Per Bjarvig, Anette Poulsen, Jette Nielsen, Ulla Lernø, Laila Hoen, Signe Mollerup Tove Puck

2 Dagsorden: 1. Velkommen 2. Valg af ordstyrer og referent 3. Budgetmateriale materiale fremsendes efterfølgende 4. Orientering fra huset herunder tilsynsrapporterne fra Embedslægens Uanmeldte tilsyn og Pleje & Sundheds Uanmeldte tilsyn materiale fremsendes efterfølgende 5. Emner fra Beboer- og pårørenderådsrepræsentanter 6. Eventuelt Ad. 1 Velkommen og præsentation Pia Ramsgaard bød velkommen skulle hilse alle fra Susan Angus og Jette Nielsen med tak for et godt samarbejde, idet deres kære ikke er her mere. Præsentationsrunde med velkommen til Trine Danielsen, ny afdelingssygeplejerske på Berthe stuen. Ad. 2 Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer Pia Ramsgaard og referent Tove Puck Ad. 3 Budgetmateriale 2017 Budgetmaterialet foreligger endnu ikke. Da det er en budgetorientering og ikke en høring aftales det, at punktet sættes på mødet i september. Såfremt det mod forventning skulle vise sig, at der er betydelige ændringer i forhold til sidste år, vil formanden og Pia Ramsgaard tage stilling til, hvorvidt der skal indkaldes til et ekstraordinært møde. Ad. 4. Orientering fra huset Omorganisering: Omorganiseringen på afd. Berthe er effektueret med virkning fra den 20. juni 2016, hvilket betyder at afdelingen nu er opdelt i to enheder; Berthe 1. sal og Berthe Stuen med hver sin leder. Medarbejderne er fordelt ud fra et objektivt kriterie om kompetencer i de to enheder.

3 Beboerne er ikke kommet med nogle kommentarer og har umiddelbart ikke bemærket noget til skiftet, idet det har foregået over en længere periode. Værdighedspolitik: Gentoftes nye værdighedspolitik er nu vedtaget, hvor Seniorrådsrepræsentant Per Bjarvin har haft en aktiv rolle. Hverdagen er omdrejningspunktet i værdighedspolitikken. Som Dan Turèll sagde engang, Men mest af alt holder jeg af hverdagen og det er også den holdning, der går igen, når man ser på de mange besvarelser, der er kommet ind i forbindelse med værdighedspolitikken. Man vil gerne fortsætte med at leve det liv, man kender og holder af, selvom omstændighederne ændrer sig. Værdighedspolitikken beskriver det værdige ældreliv helt overordnet og i forhold til de fem temaer; livskvalitet, selvbestemmelse, mad og ernæring, en værdig død og kvalitet samt tværfaglighed og sammenhæng i plejen. Vi skal nu i gang med at tale om, hvad det betyder for vores måde at tænke, tale og handle på her på Nymosehave. Efter sommerferien får alle arbejdspladser politikken ud sammen med et materiale. Budgettilpasning: Gentofte Plejeboliger står overfor en budgettilpasning, således at budgettet fordeles efter objektive kriterier. Tilpasningen vil afstedkomme personaletilpasninger og en strukturændring i Café, Klub og Hjemmeplejen svarende til 1.5 mio. kr. som skal iværksættes inden sommerferien. Berthe vil få tilført 1. mio. kr. fra 1. januar Rammen for tilpasningen er således: Pr. 1. maj er der tilpasset med 1 medarbejder om dagen i HP ved naturlig afgang svarende til 35 timer. Timetallet om aftenen tilpasses med 1 time pr. vagt, som forventes at kunne løses af frivillighedens vej. Nattevagtens overlap tilpasses 1 medarbejder skal varsles ned i tid med ½ time ugentligt. Weekenden tilpasses med 1 medarbejder om dagen svarende til 5 timer pr. dag. For at sikre en faglighed i opgaveløsningen varsles alle assistenter til at arbejde hver 3. weekend, således at der fremadrettet er en assistent i hver gruppe i HP.

4 Der tilpasses med 1 medarbejder i Klubben medarbejderen bliver tilbudt en anden funktion et andet sted i huset. 1 medarbejder i Klubben er gået ned 5 timer pr. uge efter eget ønske. Den korte køkkenvagt om eftermiddagen bortfalder. Tilberedningen af smørrebrød til beboerne om aftenen overtages af køkkenmedarbejderne om dagen. De opgaver, der nu udelukkende varetages af omsorgsmedarbejdere flyttes til en medarbejder om aftenen i Hjemmeplejen Alle medarbejdere, der bliver berørt er nu orienteret. Vi gør os umage med at hjælpe med at finde andre muligheder for job eller uddannelse til de berørte medarbejdere. Alle medarbejdere har fået tilbudt samtaler og psykologhjælp. Der bliver spurgt til, om vi har vores egne afløsere. Vi bruger, så vidt det overhovedet er muligt, egne afløsere, da både beboere og medarbejdere oplever det som en kvalitet i opgaveløsningen. Pårørende kommenterer, at det er godt, at medarbejderne medinddrages i budgettilpasningen. Der bliver spurgt til, om det er muligt at fastansætte aktivitetsmedarbejderen på afd. Berthe. Det er et meget stort ønske fra beboere og pårørende. Det er endnu ikke afklaret. Tilsynsrapport fra Embedslægens Uanmeldte tilsyn den 4. april 2016: Tilsynsrapporten fra Embedslægens Uanmeldte tilsyn 2016 blev gennemgået. Nymosehave var undtaget for tilsyn i Ved sidste tilsyn i 2014 blev der stillet krav til medicinhåndtering. Det var Styrelsen for Patientsikkerheds vurdering, at ledelsen og personalet havde arbejdet konstruktivt og målrettet for at imødekomme Styrelsen for Patientsikkerheds krav efter sidste tilsyn. Ved nuværende tilsyn vurderede tilsynet, at kun en del af styrelsen for patientsikkerhedskrav var opfyldt. Tilsynet har fundet fejl og mangler, som indebærer risiko for patientsikkerheden. Overordnet skal vi i vores dokumentation være mere præcise på den aktuelle tilstand hos beboerne særligt i helhedsevalueringerne. Embedslægen oplevede nogle engagerede, omhyggelige og dedikerede medarbejdere og en god stemning og ro i huset. Næste tilsyn vil blive i Rapporten vil blive lagt på Nymosehaves hjemmeside. Tilsynsrapporten fra Pleje & Sundheds uanmeldte tilsyn den 7. april 2016:

5 Tilsynet vurderede, at plejen er i overensstemmelse med det dokumenterede. Beboerrådskassen: Beboerrådskassen på kr. er nu til beboerrådets disposition via Gentofte kommunes økonomisystem. Pengene skal bruges i Der er indtil nu brugt 8000 kr. på billeder til indgangspartiet ved Sognevej 39. Der er endvidere forslag til indkøb af fotostater af Mosegårdsskolen til gangen i kælderen ved Hjemmeplejekontorerne. Vi er i gang med at arrangere en aften, hvor emnet er Mosegårdsskolens historie, hvor der bl.a. kommer en tidligere lærer fra skolen. Det er endvidere et ønske at højne standarden af redskaber i Motionsrummet. En fysioterapeut fra Det Tværgående Træningsteam har gennemgået træningsredskaberne, hvilket har medført, at en del blev kasseret, da de ikke kunne godkendes sikkerhedsmæssigt. Der er et ønske om, at nogle af midlerne fra Beboerkassen skal bruges på nye motionsredskaber. Uret i Aulaen går ikke rigtigt det er et ønske at købe et nyt ur. Varmeregnskab 2015: Beboerne har tidligere fået penge tilbage fra varmeregnskabet svarende til ca procent. I år er overskuddet kun ca. 10 procent. KAB har taget kontakt til DAB og afventer forklaring på, hvorfor varmeregnskabet fra 2015 differentierer fra Ændring af taksterne i Caféen: Vi er blevet opmærksomme på, at vi ikke har fulgt kommunalbestyrelsens gældende takster i Caféen. Taksterne vil blive reguleret ved udgangen af året. Vi vil fremadrettet følge den årlige regulering af taksterne. Mobile pay: Det vil efter sommerferien være muligt at betale med Mobile pay i Caféen mod forevisning af talon, når der er en medarbejder til at betjene kasseapparatet. Sodavandsautomat:

6 Der er blevet opsat en sodavandsautomat i motionsrummet. Tilbagemeldingen fra beboerne er, at det fungerer godt med at have mulighed for at købe kolde drikkevarer, når kasseapparatet er lukket. Da vi så vidt muligt skal undgå håndtering af kontanter i praksis og minimere administrationen, opfordrer vi til, at alle betaler frisør, fodterapeut og udflugter over klientbetalingen. Renovering af badeværelser og køkkener: Vi forventer, at renovering af badeværelserne er færdig med udgangen af juni. Vi har haft en del udfordringer med renovering af de nye køkkener. Det har desværre ikke været muligt at overholde tidsplanen, da der bl.a. er kommet forkerte elementer hjem. Vi beklager de gener, det har medført. Forsikring af bussen: Forsikring vedrørende bussen er under afklaring. Som udgangspunkt skal der andre beboere med i bussen, når en pårørende låner bussen. Alle der kører bussen skal være introduceret, og vi skal se kørekort. Der er forslag om, at der sendes mail til pårørende, således at pårørende kan byde ind med, hvad de ønsker at bidrage med i forhold til ture. Ad. 5 Emner fra Beboer- og pårørenderådsrepræsentanter Der spørges til udenoms arealerne, hvor Gentofte Kommune har indgået aftale med en ny leverandør, som arbejder ihærdigt på at få fulgt op på det forsømte. Der er forståelse for, at det er en stor opgave. Alle er kede af den aktuelle situation, som følges tæt af Teknisk Service og ledelsen på Nymosehave. Beboerne hjælper til med at holde blomsterne på terrasserne som en del af rehabilitering. Ad. 6 Evt. Der var ikke noget til Evt. Næste møde er den 28. september kl , hvor der er Anmeldt tilsyn med emnet Værdighed. Herefter er der ordinært møde fra kl

Referat af beboer- pårørenderådsmøde Nymosehave den

Referat af beboer- pårørenderådsmøde Nymosehave den Referat af beboer- pårørenderådsmøde Nymosehave den 17.01.2019 Repræsentanter: Formand: Claus Bjarrum, Berthe 1.sal Næstformand: Niels H. Kragh- Nielsen, Hjemmeplejen 1. og 2. sal, lejl. 110 Beboere: Inga

Læs mere

Referat af beboer- pårørenderådsmøde Nymosehave den

Referat af beboer- pårørenderådsmøde Nymosehave den Referat af beboer- pårørenderådsmøde Nymosehave den 16.11.2018 Repræsentanter: Formand: Claus Bjarrum, Berthe 1.sal Næstformand: Niels H. Kragh- Nielsen, Hjemmeplejen 1. og 2. sal, lejl. 110 Beboere: Inga

Læs mere

Jane Absalonsen, stedfortrædende forstander og daglig leder for Hjemmeplejen C gang & Stuen Laila Hoen, daglig leder for Hjemmeplejen 1. og 2.

Jane Absalonsen, stedfortrædende forstander og daglig leder for Hjemmeplejen C gang & Stuen Laila Hoen, daglig leder for Hjemmeplejen 1. og 2. Referat af Beboerrådsmøde Nymosehave den 05.10.18 Repræsentanter: Formand: Pia Tollesen lejl. 102 Næstformand Niels H. Kragh-Nielsen lejl. 110 Beboere: Ulla Lernø lejl. 207 Gerda Duus lejl. 001 Birgitte

Læs mere

Juni 2015. Mærkedage: Grundlovsdag den 5. Sankt Hans den 23.

Juni 2015. Mærkedage: Grundlovsdag den 5. Sankt Hans den 23. Juni 2015 Juni er årets sjette måned. Den er opkaldt efter Jupiters hustru, Juno. Hun var ægteskabslykkens gudinde. Hun blev også kaldt Himlens og Jordens dronning. Ældre dansk navn: Skærsommer Mærkedage:

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vi byder velkommen til: Vi har sagt farvel til: Redaktion/ Beboerrådet. Referat fra beboerrådsmødet

Indholdsfortegnelse. Vi byder velkommen til: Vi har sagt farvel til: Redaktion/ Beboerrådet. Referat fra beboerrådsmødet December 2014 2 Indholdsfortegnelse Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5-6 Side 7 Side 8-12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Forside Indholdsfortegnelse Redaktion/ Beboerrådet Lederen Referat fra beboerrådsmødet

Læs mere

Februar 2015. 2. Februar er Kyndelmisse. 24. Februar er skuddag

Februar 2015. 2. Februar er Kyndelmisse. 24. Februar er skuddag Februar 2015 Februar måned var årets sidste i den romerske kalender. Måneden er opkaldt efter Februus, etruskernes gud for underverdenen og for renselse. Romerne regnede 23. februar for årets sidste dag,

Læs mere

September 2015. September har 30 dage.

September 2015. September har 30 dage. September 2015 September kommer af latin septem,som betyder syv. det var den syvende måned i den gamle romerske kalender. Ifølge vor kalender er det som bekendt årets niende måned. Det gamle danske navn

Læs mere

Nymosehave NYT Januar 2016

Nymosehave NYT Januar 2016 Nymosehave NYT Januar 2016 Redaktionen Ansvarshavende redaktør: Pia Ramsgaard Redaktion: Niels H. Kragh-Nielsen Winnie Wenzel Nielsen Daniel Han Linden Jane Absalonsen Pia Ramsgaard Gitte Amalie Ørsnes

Læs mere

Nymosehave NYT Oktober 2016

Nymosehave NYT Oktober 2016 Nymosehave NYT Oktober 2016 Redaktionen Ansvarshavende redaktør: Pia Ramsgaard Redaktion: Winnie Wenzel Nielsen Daniel Han Linden Jane Absalonsen Pia Ramsgaard Anna Jessen Bjarnhof Nymosehave-NYT udgives

Læs mere

Nymosehave NYT November 2016

Nymosehave NYT November 2016 Nymosehave NYT November 2016 Redaktionen Ansvarshavende redaktør: Pia Ramsgaard Redaktion: Winnie Wenzel Nielsen Daniel Han Linden Jane Absalonsen Pia Ramsgaard Anna Jessen Bjarnhof Nymosehave-NYT udgives

Læs mere

Nymosehave NYT Marts 2016

Nymosehave NYT Marts 2016 Nymosehave NYT Marts 2016 Redaktionen Ansvarshavende redaktør: Pia Ramsgaard Redaktion: Winnie Wenzel Nielsen Daniel Han Linden Jane Absalonsen Pia Ramsgaard Gitte Amalie Ørsnes Pedersen Nymosehave-NYT

Læs mere

Anmeldt tilsyn - Samtale med Beboer-/Pårørenderådet Ordruplund, plejeboliger med fast personale (plejehjem) Den 29. juni 2016

Anmeldt tilsyn - Samtale med Beboer-/Pårørenderådet Ordruplund, plejeboliger med fast personale (plejehjem) Den 29. juni 2016 1 af 4 Anmeldt tilsyn - Samtale med Beboer-/Pårørenderådet Ordruplund, plejeboliger med fast personale (plejehjem) Den 29. juni 2016 Tilstede: 1 Beboere 3 Pårørende 2 Medarbejdere Forstander: Marianne

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Redaktion og Beboerråd Beboer/pårørenderåd. Referat af beboerrådsmødet. Jorden rundt på 5 dage

Indholdsfortegnelse. Redaktion og Beboerråd Beboer/pårørenderåd. Referat af beboerrådsmødet. Jorden rundt på 5 dage Juli - August JULI Denne højsommermåned er navngivet efter Julius Cæsar, som blev myrdet i år 44 f.kr. Før den tid kaldte romerne måneden for quintilis (den femte). Det gamle danske månedsnavn er ormemåned.

Læs mere

November. Der er ingen højtid i november måned.

November. Der er ingen højtid i november måned. November NOVEMBER Novembers navn er afledt af det latinske ord novem, som betyder ni. Det skyldes, at november i det antikke Rom var årets 9. måned. Den gamle danske betegnelse er slagtemåned; dyrene skulle

Læs mere

Nymosehave NYT Maj 2016

Nymosehave NYT Maj 2016 Nymosehave NYT Maj 2016 Redaktionen Ansvarshavende redaktør: Pia Ramsgaard Redaktion: Winnie Wenzel Nielsen Daniel Han Linden Jane Absalonsen Pia Ramsgaard Gitte Amalie Ørsnes Pedersen Nymosehave-NYT udgives

Læs mere

Nymosehave NYT 13. Oktober til November 2017

Nymosehave NYT 13. Oktober til November 2017 Nymosehave NYT 13. Oktober til November 2017 Redaktionen Redaktionen: Pia Ramsgaard, forstander Jane Absalonsen, daglig leder og stedfortrædende forstander Tove Puck, daglig leder, Berthe 1. sal Winnie

Læs mere

Bruger- og Pårørenderåd møde den 23. august 2018 kl Blåt mødelokale

Bruger- og Pårørenderåd møde den 23. august 2018 kl Blåt mødelokale Bruger- og Pårørenderåd møde den 23. august 2018 kl.13.30-15.00 Blåt mødelokale Medlemmer: Fraværende: Referent: Dagsorden: Ingrid Christensen (beboer bolig 165), Ellen Christensen (beboer bolig 148),

Læs mere

Referat af beboer- og pårørendemøde den

Referat af beboer- og pårørendemøde den Referat af beboer- og pårørendemøde den 25.04.2017. Dagsorden: 1. Præsentation v/ny områdeleder på Plejecenter Bredebo, Tina Bardrum 2. Den nye ældrestrategi i Lyngby-Taarbæk Kommune 3. Værdighedsmilliarden

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Diakonhjemmet Enggården

Uanmeldt tilsyn Diakonhjemmet Enggården Uanmeldt tilsyn 2018 Diakonhjemmet Enggården Opsummering Diakonhjemmet Enggården Vurdering: Godkendt Sted: Engløkke 30, 6372 Bylderup-Bov Dato for tilsyn: 24.08.2018 Anmeldt/ej anmeldt: Ej anmeldt tilsyn

Læs mere

Kristina Almskou (kontorelev) Referat til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 21. februar 2018 kl i Ældrecenter Hvissinges café.

Kristina Almskou (kontorelev) Referat til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 21. februar 2018 kl i Ældrecenter Hvissinges café. Referat til Bruger- pårørenderådsmøde Den 21. februar 2018 kl. 15.00-16.15 i Ældrecenter Hvissinges café Medlemmer: Kirsten Madsen (beboer afd. 2), Randi Borup Bartels (pårørende afd. 2), Kitty Sørensen

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

2. Kostråd m deltagelse af Salems Økonoma Merete Nielsen.

2. Kostråd m deltagelse af Salems Økonoma Merete Nielsen. GENTOFTE KOMMUNE PLEJE & SUNDHED Beboer- og Pårørenderåd på. Velkommen til møde; Tirsdag d. 11.4. 2016 kl. 15-17 i mødelokalet på. Dagsorden for mødet: 1. Velkomst ved forstander. 2. Kostråd m deltagelse

Læs mere

Nymosehave NYT December 2016

Nymosehave NYT December 2016 Nymosehave NYT December 2016 Redaktionen Ansvarshavende redaktør: Pia Ramsgaard Redaktion: Winnie Wenzel Nielsen Daniel Han Linden Jane Absalonsen Pia Ramsgaard Anna Jessen Bjarnhof Caroline Alder Nymosehave-NYT

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2017 Rise Parken

Uanmeldt tilsyn 2017 Rise Parken Uanmeldt tilsyn 2017 Rise Parken Opsummering Rise Parken Vurdering: Godkendt Sted: Rise Bygade 50, 6230 Rødekro Dato for tilsyn: 10.10.2017 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn Boliger: Rise Parken har

Læs mere

Nymosehave NYT December 2017

Nymosehave NYT December 2017 Nymosehave NYT December 2017 Redaktionen Redaktionen: Pia Ramsgaard, forstander Jane Absalonsen, daglig leder og stedfortrædende forstander Tove Puck, daglig leder, Berthe 1. sal Winnie Wenzel Nielsen,

Læs mere

En værdig ældrepleje. Værdighedspolitik, Hørsholm Kommune

En værdig ældrepleje. Værdighedspolitik, Hørsholm Kommune En værdig ældrepleje Værdighedspolitik, Hørsholm Kommune Indhold 1. Baggrund... 1 2. Udarbejdelse af værdighedspolitik... 1 3. Værdig ældrepleje i Hørsholm Kommune... 1 4. Flere varme hænder i ældreplejen

Læs mere

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Referat Ældrerådet Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Alder Bedst - kl. 13:00-14:00 2 2 Tilskud til ombygning og indretning af plejecentre

Læs mere

Nymosehave NYT. 1. april er det skik, at vi narrer hinanden og siger "aprilsnar".

Nymosehave NYT. 1. april er det skik, at vi narrer hinanden og siger aprilsnar. Nymosehave NYT April har navn efter det latinske aperie, som betyder åbne på latinsk - det symboliserer, at jorden er klar til at blive tilsået. Ældre dansk navn for april er fåremåned. I denne måned kom

Læs mere

En værdig ældrepleje. Værdighedspolitik, Hørsholm Kommune

En værdig ældrepleje. Værdighedspolitik, Hørsholm Kommune En værdig ældrepleje Værdighedspolitik, Hørsholm Kommune 1 Indhold 1. Baggrund...1 2. Værdig ældrepleje i Hørsholm Kommune...1 3. Flere varme hænder i ældreplejen særligt på kommunens plejecentre...2 4.

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. anmeldt kommunalt tilsyn i. bofællesskaberne Kærvang og Skovvang. den 29. august 2012.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. anmeldt kommunalt tilsyn i. bofællesskaberne Kærvang og Skovvang. den 29. august 2012. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende anmeldt kommunalt tilsyn i bofællesskaberne Kærvang og Skovvang den 29. august 2012. Oktober 2012 Adresse: Telefon: 89 59 10 00

Læs mere

Høringssvar. Vedrørende tilsyn med indsatsen over for ældre.

Høringssvar. Vedrørende tilsyn med indsatsen over for ældre. Høringssvar Vedrørende tilsyn med indsatsen over for ældre. Holstebro Ældreråd har på sit møde den 1. april 2015 behandlet ovennævnte emne og afgiver hermed følgende høringssvar: Selvom høringssvar ikke

Læs mere

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 20. maj 2015 kl i mødelokalet i stueetagen

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 20. maj 2015 kl i mødelokalet i stueetagen Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde Den 20. maj 2015 kl. 14.30-16.00 i mødelokalet i stueetagen Medlemmer: Henrik Hoffmann (beboer bolig 16), Agnete Maria Ratleff (beboer bolig 42), Birgit Ferdrup

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmøde d

Referat af Pårørenderådsmøde d Jan Nielsen, Bosager hus 1, Mail: jantaxa01@gmail.com Viggo Schanz, supp. Hus 1, Mail: sovi.schanz@gmail.com Kim Vejrup, Bosager hus 2, Mail: kimvejrup@gmail.com Hans S. Christensen, Flintholm gruppe 2.

Læs mere

Mødedato: 19. juni 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 19. juni 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Dagsorden Ældrerådet Mødedato: 19. juni 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Ældrerådets sammensætning fra 19. juni 2018 2 2 Udkast - Værdighedspolitik 2018-2021

Læs mere

Denne politik omhandler særligt de af Haderslev Kommunes ældre borgere, som er afhængige af kommunens hjælp for at opretholde et værdigt ældreliv.

Denne politik omhandler særligt de af Haderslev Kommunes ældre borgere, som er afhængige af kommunens hjælp for at opretholde et værdigt ældreliv. Værdighedspolitik FORORD I 2016 skrev vi den første værdighedspolitik i Haderslev Kommune. Siden da har værdighed været i fokus gennem livshistorie, rehabilitering og samarbejde med frivillige. Et værdigt

Læs mere

Referat Husmøde i enhed 1.1 Tirsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00-19.30

Referat Husmøde i enhed 1.1 Tirsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00-19.30 Referat Husmøde i enhed 1.1 Tirsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00-19.30 Deltagere Svend, bolig 7 Anker, bolig 11 Torben, bolig 4 Børge, bolig 1 Gerda, bolig 5 Arne, bolig 6 Erik, bolig 8 Ove, bolig 10

Læs mere

Referat til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 29. august 2018 kl i Ældrecenter Hvissinges café. Medlemmer:

Referat til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 29. august 2018 kl i Ældrecenter Hvissinges café. Medlemmer: Referat til Bruger- pårørenderådsmøde Den 29. august 2018 kl. 15.00-16.15 i Ældrecenter Hvissinges café Medlemmer: Fraværende: Referent: Kirsten Madsen (beboer afd. 2), Karen Larsen (beboer afd. 3), Randi

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Dagsorden Ældrerådet Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Alder Bedst - kl. 13:00-14:00 2 2 Tilskud til ombygning og indretning af plejecentre

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget

Social- og Sundhedsudvalget Social- og Sundhedsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 5. december 2017 Mødetidspunkt: 15:00 Husk Julefrokost i gæstekantinen fra kl. 13.00-15.00 Mødelokale: Gæstekantinen på Rådhuset Vallensbæk Stationstorv

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2017 Plejehjemmet Kirketoften

Uanmeldt tilsyn 2017 Plejehjemmet Kirketoften Uanmeldt tilsyn 2017 Plejehjemmet Kirketoften Opsummering Plejehjemmet Kirketoften Vurdering: Godkendt Sted: Kirketoften 60, 6200 Aabenraa Dato for tilsyn: 3.10.2017 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn

Læs mere

Sundhed og Omsorg. Digterparken. Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn

Sundhed og Omsorg. Digterparken. Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn Sundhed og Omsorg Digterparken Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Kvalitetsvurdering... 2 3. Datakilder... 3 4. Samlet vurdering... 3 5. Anbefalinger...

Læs mere

Referat FOA Køges generalforsamling torsdag den 23. mats 2017 kl På teaterbygningen, Bag Haverne, 4600 Køge

Referat FOA Køges generalforsamling torsdag den 23. mats 2017 kl På teaterbygningen, Bag Haverne, 4600 Køge Referat FOA Køges generalforsamling torsdag den 23. mats 2017 kl. 19.00 På teaterbygningen, Bag Haverne, 4600 Køge 1. Valg af dirigenter Carsten Juncher Christensen og Britt Petersen er valgt. 2. Valg

Læs mere

Værdighedspolitik Fanø Kommune.

Værdighedspolitik Fanø Kommune. Værdighedspolitik Fanø Kommune. I Fanø Kommune skal vi sikre værdighed for alle borgere uanset udgangspunkt. Vi ønsker at understøtte den enkelte borger i det liv vedkommende ønsker at leve. Samtidigt

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune Henriksdal Plejecenter Telefon:

Høje-Taastrup Kommune Henriksdal Plejecenter Telefon: Høje-Taastrup Kommune Henriksdal Plejecenter Telefon: 43 35 26 30 REFERAT AF BRUGER- OG PÅRØRENDERÅDSMØDE MANDAG DEN 26. JUNI 2017. Tilstede: Christina Vedelsparre, Formand Anny Pedersen, beboer Gerda

Læs mere

Værdighedspolitik for Fanø Kommune

Værdighedspolitik for Fanø Kommune Værdighedspolitik for Fanø Kommune Vedtaget i Social- og sundhedsudvalget den 30.10.2018 Værdighedspolitik Fanø Kommune I Fanø Kommune skal vi sikre værdighed for alle borgere uanset udgangspunkt. Vi ønsker

Læs mere

Pårørenderådsmøde onsdag den 24. februar Deltagere

Pårørenderådsmøde onsdag den 24. februar Deltagere Pårørenderådsmøde onsdag den 24. februar 2016 Deltagere Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Henriette Wülser(HW), Jette Pontoppidan (JP), Else Rein

Læs mere

ET VÆRDIGT ÆLDRELIV hver dag

ET VÆRDIGT ÆLDRELIV hver dag ET VÆRDIGT ÆLDRELIV hver dag GENTOFTE KOMMUNE Alle kommuner skal fra 1. juli 2016 have en værdighedspolitik, som beskriver et værdigt ældreliv for borgere over 65, som modtager hjemmehjælp, rehabilitering,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. april Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. april Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 13:00 Fraværende: Poul Larsen deltog ikke i punkt 53 Frederik Espersen deltog ikke i punkt 56 punkt

Læs mere

Værdighedspolitik i Syddjurs Kommune

Værdighedspolitik i Syddjurs Kommune Værdighedspolitik i Syddjurs Kommune Godkendt af byrådet d. 27. april 2016 Forord Byrådet i Syddjurs Kommune har d. 27. april 2016 godkendt Værdighedspolitik 2016-2020. Politikken beskriver, hvordan kommunens

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Diakonhjemmet Enggården

Uanmeldt tilsyn Diakonhjemmet Enggården Uanmeldt tilsyn 2017 Diakonhjemmet Enggården Opsummering Diakonhjemmet Enggården Vurdering: Godkendt Sted: Engløkke 30, 6372 Bylderup-Bov Dato for tilsyn: 31.10.2017 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Grønnegården

Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Grønnegården Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Grønnegården Opsummering Plejehjemmet Grønnegården Vurdering: Godkendt Sted: Langrode 11, 6200 Aabenraa Dato for tilsyn: 26.09.2018 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn

Læs mere

Værdighedspolitik. Halsnæs Kommune. Forord

Værdighedspolitik. Halsnæs Kommune. Forord Værdighedspolitik Halsnæs Kommune Forord I Halsnæs Kommune skal det være muligt at leve et værdigt liv, hele livet, også når man bliver ældre og måske får brug for hjælp. Med denne værdighedspolitik sætter

Læs mere

Referat af møde nr. 4. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 4. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4. Mandag d. 11.04.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 11.04.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

Nymosehave NYT. Godt nytår!

Nymosehave NYT. Godt nytår! Nymosehave NYT Godt nytår! Januar 2019 Redaktionen Ansvarshavende redaktør: Pia Ramsgaard Redaktion: Winnie Wenzel Nielsen Lars Holm Jane Absalonsen Tove Puck Jeanette Burkal Nymosehave-NYT udgives af:

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter,

Læs mere

Inspirationspapir. Vedrørende bruger- og pårørenderåd, tilsyn på plejehjem mv., forebyggende hjemmebesøg samt visitationsskema.

Inspirationspapir. Vedrørende bruger- og pårørenderåd, tilsyn på plejehjem mv., forebyggende hjemmebesøg samt visitationsskema. Inspirationspapir Vedrørende bruger- og pårørenderåd, tilsyn på plejehjem mv., forebyggende hjemmebesøg samt visitationsskema. Folketinget har ved lovbekendtgørelse nr. 629 af 11. juni 2010, ændret lov

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn i. Bofællesskaberne Centervej, Auning. den 10. november 2011.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn i. Bofællesskaberne Centervej, Auning. den 10. november 2011. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn i Bofællesskaberne Centervej, Auning den 10. november 2011. December 2011 Adresse: Telefon: 89 59 10 00

Læs mere

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Henriette Wülser (HW).

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Henriette Wülser (HW). Pårørenderådsmøde torsdag den 13. august 2015 Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Henriette Wülser (HW). Referent Anita Aagaard. Fraværende:

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Grøndalshusene, Faxe Kommune. Tirsdag den 26. juli 2016 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Grøndalshusene, Faxe Kommune. Tirsdag den 26. juli 2016 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Grøndalshusene, Faxe Kommune Tirsdag den 26. juli 2016 fra kl. 13.00 Indledning Vi har på vegne af Faxe Kommune aflagt tilsynsbesøg på Grøndalshusene. Generelt er formålet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2017 Plejehjemmet Bovrup

Uanmeldt tilsyn 2017 Plejehjemmet Bovrup Uanmeldt tilsyn 2017 Plejehjemmet Bovrup Opsummering Plejehjemmet Bovrup Page 2 Vurdering: Godkendt Sted: Nørrekær 15, Bovrup, 6200 Aabenraa Dato for tilsyn: 28.09.2017 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn

Læs mere

Frederiksberg den 03. oktober Pårørenderådsmøde Mandag den 03. oktober Referent Anita Aagaard. Afbud: Formand Peter Kastoft

Frederiksberg den 03. oktober Pårørenderådsmøde Mandag den 03. oktober Referent Anita Aagaard. Afbud: Formand Peter Kastoft Frederiksberg den 03. oktober 2016 Pårørenderådsmøde Mandag den 03. oktober 2016 Referent Anita Aagaard. Afbud: Formand Peter Kastoft D A G S O R D E N: 1. Sidste pårørenderådsmøde den 28. juni 2016 2.

Læs mere

Sundheds- og omsorgsområdet. De kommunale tilsyn i plejeboliger

Sundheds- og omsorgsområdet. De kommunale tilsyn i plejeboliger Sundheds- og omsorgsområdet De kommunale tilsyn i plejeboliger Årsrapport 2012 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Det overordnede formål med de kommunale tilsyn...3 3. Gennemførelse af det kommunale

Læs mere

Velkommen til Porsebakken

Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Plejecentret Porsebakken er beliggende i smukke landlige omgivelser omgivet af hestefolde og marker og med udsigt til Roskilde Domkirke. Fra hovedindgangen

Læs mere

TILSYNSRAPPORT. Uanmeldt tilsyn på Kerteminde Kommunes plejecentre 2016

TILSYNSRAPPORT. Uanmeldt tilsyn på Kerteminde Kommunes plejecentre 2016 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Kerteminde Kommunes plejecentre 2016 Indledning Kerteminde Kommune har aflagt tilsynsbesøg på Kerteminde Kommunes plejecentre. Generelt er formålet med tilsynet at sikre:

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Birkelund

Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Birkelund Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Birkelund Opsummering Plejehjemmet Birkelund Vurdering: Godkendt Sted: Kobbermøllevej 50 A, 6340 Kruså Dato for tilsyn: 1.11.2018 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn Boliger:

Læs mere

Referat. Ældrerådet Dato: 11. september 2018 Fra: 12:30 Sted: Mødelokale 323. Indkaldelse. Grethe Klarskov Simonsen. Kirsten Leth-Nissen

Referat. Ældrerådet Dato: 11. september 2018 Fra: 12:30 Sted: Mødelokale 323. Indkaldelse. Grethe Klarskov Simonsen. Kirsten Leth-Nissen Referat Dato: Fra: 12:30 Sted: Mødelokale 323 Indkaldelse Grethe Klarskov Simonsen Kirsten Leth-Nissen Anne Østergaard Kirketerp Hans Frahm Hallbjørg Soelberg Else Petersen Lærke Kiær-Christensen Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bilag 2 Supplerende redegørelse 2017 Revideret april 2017

Bilag 2 Supplerende redegørelse 2017 Revideret april 2017 Bilag 2 Supplerende redegørelse 2017 Revideret april 2017 Fokusområderne for s værdighedspolitik er: Livskvalitet, Selvbestemmelse, Kvalitet, tværfaglighed og sammenhæng i plejen, Mad og ernæring samt

Læs mere

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 25. februar 2015 kl i mødelokalet i stueetagen

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 25. februar 2015 kl i mødelokalet i stueetagen Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde Den 25. februar 2015 kl. 14.30-16.00 i mødelokalet i stueetagen Medlemmer: Henrik Hoffmann bolig 16, Steen Hansen, pårørende til bolig 15, Louise Sjørslev, leder

Læs mere

Referat Seniorrådsmøde Morsø Kommune

Referat Seniorrådsmøde Morsø Kommune Referat Seniorrådsmøde Morsø Kommune Mødedato og tid Onsdag, den 30. maj 2018 Kl. 09.00-11.30 Mødested Morsø Kommune Jernbanevej 9, 7900 Nykøbing Mors Fjordglimt Deltagere Kirsten Nielsen Hanne Haaning

Læs mere

Nymosehave NYT November - December 2018

Nymosehave NYT November - December 2018 Nymosehave NYT November - December 2018 Redaktionen Ansvarshavende redaktør: Pia Ramsgaard Redaktion: Winnie Wenzel Nielsen Lars Holm Tove Puck Jane Absalonsen Jeanette Burkal Nymosehave-NYT udgives af:

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2017 Plejehjemmet Rønshave

Uanmeldt tilsyn 2017 Plejehjemmet Rønshave Uanmeldt tilsyn 2017 Plejehjemmet Rønshave Opsummering Plejehjemmet Rønshave Vurdering: Godkendt Sted: Padborgvej 20, 6330 Padborg Dato for tilsyn: 23.10.2017 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn Boliger:

Læs mere

Beboere: Ulla Carlsen (hus E), Dorrit Nilsson (hus D) og Lars Jørgensen (hus E) Lone Lilør Kristensen (hus D) og Klaus Herskind (hus B)

Beboere: Ulla Carlsen (hus E), Dorrit Nilsson (hus D) og Lars Jørgensen (hus E) Lone Lilør Kristensen (hus D) og Klaus Herskind (hus B) Referat Bruger-Pårørenderåds møde 16.03.11 Deltagere: Beboere: Ulla Carlsen (hus E), Dorrit Nilsson (hus D) og Lars Jørgensen (hus E) Pårørende: Hanne Fog (hus A), Susanne Hvilsom (hus E), Lone Lilør Kristensen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn A - Rapport. Lind plejecenter Hovedgaden 20, Lind 7400 Herning Gundi Halfmann. Pia Strandbygaard. Joan Nørgaard

Uanmeldt tilsyn A - Rapport. Lind plejecenter Hovedgaden 20, Lind 7400 Herning Gundi Halfmann. Pia Strandbygaard. Joan Nørgaard TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn A - Rapport Plejecenter/daghjem Sundhed og Ældre Dato: 18.08.2016 Tilbud: Adresse: Leder: Lind plejecenter Hovedgaden 20, Lind 7400 Herning Gundi Halfmann

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. maj Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 2A, Støvring Rådhus. Møde slut: 13:45.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. maj Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 2A, Støvring Rådhus. Møde slut: 13:45. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Mødelokale 2A, Støvring Rådhus Møde slut: 13:45 Fraværende: Christian Hjørne Henny Fogde Larsen Poul Larsen fra og med punkt 81 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift

Læs mere

Anmeldt Tilsyn Fuglsanggården. Referat

Anmeldt Tilsyn Fuglsanggården. Referat Anmeldt Tilsyn Fuglsanggården Den 21. maj 2007 Deltagere : Birgit Nielsen, Bruger/pårørende Råd Tine Mikkelsen, TR medarbejder Karl Poulsen, formand lokalrådet Jimmy Jahnsen, formand Bruger/pårørende Råd

Læs mere

Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende. Anmeldt kommunalt tilsyn Dialogmøde Hedebo-Centret 12. januar 2011

Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende. Anmeldt kommunalt tilsyn Dialogmøde Hedebo-Centret 12. januar 2011 Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende Anmeldt kommunalt tilsyn Dialogmøde Hedebo-Centret 12. januar 2011 15. marts 2011 1 Plejehjemmet Hedebo-Centret anmeldt kommunalt tilsyn den 12. januar

Læs mere

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014 Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit Velkommen Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer 12 Januar 2014 Indhold Velkommen...4 Inden du starter..5 Personalets vagtskifte...6 Opholdet.7

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Uanmeldt tilsyn den 5. oktober 2017 Plejecenter Christians Have, Kommunal del

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Uanmeldt tilsyn den 5. oktober 2017 Plejecenter Christians Have, Kommunal del SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn den 5. oktober 2017 Plejecenter Christians Have, Kommunal del Solrød kommune aflagde den 5. oktober 2017, uanmeldt tilsyn

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 250 Torsdag den 9. marts 2017 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Handleplan for opfølgning på Uanmeldt fagligt tilsyn 2017

Handleplan for opfølgning på Uanmeldt fagligt tilsyn 2017 Plejecenter Rosenhaven den 19. juni 2017 Handleplan for opfølgning på Uanmeldt fagligt tilsyn 2017 Tilsynet fandt sted Maj 2017 Handleplan er udarbejdet den 19. juni 2017 af kvalitets- og udviklingssygeplejerske

Læs mere

Tønder Kommune. Dato: 14.marts Tid: kl 15-17

Tønder Kommune. Dato: 14.marts Tid: kl 15-17 Mødeindkaldelse Dato: 14.marts 2016 Tid: kl 15-17 Sted: Lokale 204, Tønder Rådhus Emne: Værdighedspolitik i Tønder kommune Formål med mødet: Dialog om udkast til værdighedspolitik Anvendelse af mødets

Læs mere

Senior- og værdighedspolitik

Senior- og værdighedspolitik Social og Sundhed Senior- og værdighedspolitik Maj 2016 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 En nuanceret forståelse af værdighed... 2 Fokusområder... 3 Livskvalitet... 3 Selvbestemmelse... 4 Kvalitet,

Læs mere

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010.

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lovgrundlag Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lov om Social Service 151 Kommunen har pligt til at føre tilsyn med opgaveløsningen på kommunens plejehjem. Formålet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 12. september 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 12. september 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune Mandag den 12. september 2011 fra kl. 10.30 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Sejs Plejecenter.

Læs mere

Referat stormøde 17. Maj 2016

Referat stormøde 17. Maj 2016 Til: Beboere, pårørende, frivillige og samarbejdspa Dato: 31. maj 2016 Tlf. dir.: 4477 1980 Fax. dir.: 7262 0194 E-mail: dwax@balk.dk Kontakt: Malene Svalling Referat stormøde 17. Maj 2016 1. Velkomst

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: - 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 44 sprotokol fra sidste møde 3 45

Læs mere

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret REFERAT Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 7. december 2015 Kl.: 17-19.00 Sted: Lokale 1B Til: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian Mørch,

Læs mere

Værdighedspolitik. Faxe Kommune

Værdighedspolitik. Faxe Kommune Værdighedspolitik Faxe Kommune 1 Forord Jeg er meget glad for, at Byrådet kan præsentere Faxe Kommunes værdighedspolitik. Politikken fastlægger den overordnede ramme for arbejdet i ældreplejen og skal

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 24. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 24. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 24. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Tilsynsrapport - kommunalt tilsyn med Herlevgaard Center 2018

Tilsynsrapport - kommunalt tilsyn med Herlevgaard Center 2018 Tilsynsrapport - kommunalt tilsyn med Herlevgaard Center 2018 Center for Omsorg og Sundhed December 2018 Side 1 af 5 Generelt om tilsynet Tilsynet består af to besøg. Et besøg, hvor der foretages et generelt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Øster Elkær, Fredericia Kommune. Tirsdag den 7. juni 2016 fra kl. 9.30

Uanmeldt tilsyn på Øster Elkær, Fredericia Kommune. Tirsdag den 7. juni 2016 fra kl. 9.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Øster Elkær, Fredericia Kommune Tirsdag den 7. juni 2016 fra kl. 9.30 Indledning Vi har på vegne af Fredericia Kommune aflagt tilsynsbesøg på Øster Elkær. Generelt er

Læs mere

Bilag 1: Fælles redegørelse for anvendelsen af midlerne til en værdig ældrepleje og en bedre bemanding i ældreplejen 2019

Bilag 1: Fælles redegørelse for anvendelsen af midlerne til en værdig ældrepleje og en bedre bemanding i ældreplejen 2019 Bilag 1: Fælles redegørelse for anvendelsen af midlerne til en værdig ældrepleje og en bedre bemanding i ældreplejen 2019 Kommune: Albertslund Tilskud en værdig ældrepleje 2019: 4.356.000 Tilskud bedre

Læs mere

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2009.

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2009. Lovgrundlag Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2009. Lov om Social Service 151 foreskriver, at kommunen har pligt til at føre tilsyn med opgaveløsningen på kommunens plejehjem.

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune. Tirsdag den 24. februar 2009 fra kl. 7.30

Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune. Tirsdag den 24. februar 2009 fra kl. 7.30 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune Tirsdag den 24. februar 2009 fra kl. 7.30 Indledning Vi har på vegne af Lejre Kommune aflagt tilsynsbesøg på Hvalsø Ældrecenter. Generelt

Læs mere

Nymosehave NYT Juni til den 4. juli 2019

Nymosehave NYT Juni til den 4. juli 2019 Nymosehave NYT Juni til den 4. juli 2019 Redaktionen Ansvarshavende redaktør: Redaktion: Pia Ramsgaard Jane Absalonsen Winnie Wenzel Nielsen Lars Holm Tove Puck Jeanette Burkal Nymosehave-NYT udgives af:

Læs mere