Anmeldt tilsyn - Samtale med Beboer-/Pårørenderådet Ordruplund, plejeboliger med fast personale (plejehjem) Den 29. juni 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Anmeldt tilsyn - Samtale med Beboer-/Pårørenderådet Ordruplund, plejeboliger med fast personale (plejehjem) Den 29. juni 2016"

Transkript

1 1 af 4 Anmeldt tilsyn - Samtale med Beboer-/Pårørenderådet Ordruplund, plejeboliger med fast personale (plejehjem) Den 29. juni 2016 Tilstede: 1 Beboere 3 Pårørende 2 Medarbejdere Forstander: Marianne Løvdahl Tilsyn: Lone Jørgensen og Hanne Rasch, Pleje & Sundhed Myndighed Indledning: Marianne Løvdahl byder velkommen til det anmeldte tilsyn, og der er herefter en kort præsentationsrunde. Lone Jørgensen, der er tiltrådt som pleje & sundhedschef pr. 1. august 2015, deltager i sit første anmeldte tilsyn i Ordruplund. Tilsynet orienterer om formalia vedrørende det anmeldte tilsyn. Der afholdes 1 årligt anmeldt tilsyn, som er et dialogmøde mellem Beboer-Pårørenderådet og tilsynskonsulenterne fra Pleje & Sundhed Myndighed. Dialogmødet tager udgangspunkt i et tema, der i år er Værdighed. Der er dog også mulighed for at drøfte andre relevante emner. Det anmeldte tilsyn er ikke lovpligtigt, men Social & Sundhed har ønsket at bibeholde dette tilsyn for at sikre en dialog mellem plejeboligerne og kommunen. I forbindelse med det anmeldte tilsyn bliver der udarbejdet et referat, som efterfølgende sendes til høring hos forstanderen. Når referatet er godkendt, bliver det publiceret på Gentofte Kommunes hjemmeside. Ud over det anmeldte tilsyn aflægger Pleje & Sundhed Myndighed et årligt uanmeldt tilsyn i alle plejeboligerne. Her gennemgås bl.a. dokumentationen i beboermapperne for udvalgte beboere samt mål og handlinger for plejen (plejeplaner). Desuden interviewes de pågældende beboeres kontaktperson, og Tilsynet hilser også på beboerne, hvis det er muligt. Sundhedsstyrelsen aflægger uanmeldt tilsyn i plejeboligerne, typisk 1 x årligt. Dette tilsyn vedrører sundhedsfaglige forhold, som fx hygiejne og medicinhåndtering.

2 2 af 4 Tema - Værdighed Tilsynet præsenterer begrebet Værdighed. Et flertal i Folketinget har i forbindelse med vedtagelsen af finansloven for 2016 besluttet, at de enkelte kommuner skal udarbejde en Værdighedspolitik, der skal beskrive kommunens overordnede værdier og prioriteringer på ældreområdet. Værdighedspolitikken skal fremsendes til Sundheds- og ældreministeriet senest den 1. juli 2016 efter en politisk godkendelse i kommunerne. For Gentofte Kommune har arbejdet med udarbejdelsen af værdighedspolitikken involveret ca borgere og medarbejdere - herunder også repræsentanter for Seniorrådet og Handicaprådet. Udkastet til Gentofte Kommunes værdighedspolitik er for nylig blevet udarbejdet af et opgaveudvalg i Social & Sundhed, hvor der bl.a. har været repræsentation af en beboer fra en plejebolig og en pårørende. Værdighedspolitikken blev endelig godkendt på Kommunalbestyrelsens møde den 20. juni Tilsynet oplyser, at der vil blive udsendt materiale om værdighedspolitikken til forstanderne i plejeboligerne. Herefter spørger Tilsynet, hvordan det har været at flytte fra eget hjem til en plejebolig. Hertil svarer en pårørende, at det ikke havde været en nem proces. Både den pårørende og beboeren havde følt sig godt forberedte inden indflytningen, men hurtigt viste det sig, at beboeren havde svært ved at falde til og gerne ville hjem til sin tidligere bolig. Hun har efterfølgende fundet sig til rette i Ordruplund, men det tog lang tid. En anden pårørende fortæller, at hendes mor flyttede til Ordruplund efter en længere periode med både hospitalsindlæggelser, rehabiliteringsophold og aflastningsophold. Beboeren faldt forholdsvis hurtigt til, og den pårørende fortæller, at hendes mor blev modtaget med både tålmodighed og overskud af medarbejderne i Ordruplund. Det drøftes, at det vil være ønskeligt, hvis varigheden af midlertidige ophold inden indflytningen i plejebolig kunne reduceres. Det kan være rigtig vanskeligt for mange beboere, at de når at knytte kontakter under disse ophold, og at det kan være vanskeligt at skulle flytte igen. En beboer oplyser at hun er glad for at bo i Ordruplund. Hun har også fået stor støtte fra både medarbejdere og pårørende i forbindelse med indflytningen. En pårørende oplyser, at hans ægtefælle virker tilfreds med at bo på Ordruplund, men han kunne have ønsket sig lidt mere fornemmelse af, hvad en flytning til en plejebolig indebar. Tilsynet spørger om Ordruplund afholder hjemmebesøg inden beboerens indflytning for bl.a. at danne sig et indtryk af beboernes tidligere liv. Marianne Løvdahl oplyser, at der sjældent afholdes hjemmebesøg, da dette kræver mange ressourcer, men at hun og medarbejderne er i tæt kontakt med både beboere og pårørende, når de får tilbud en bolig i Ordruplund. I den forbindelse bliver der spurgt om de ting, der vedrører den kommende beboer økonomi, møbler og andre ting, der er vigtige at drøfte for at sikre den gode overgang mellem tidligere bolig og plejebolig.

3 3 af 4 En medarbejder oplyser, at det ofte tager lang tid for beboeren at falde til, men det skyldes ofte, at beboerne som følge af almen svækkelse og funktionstab har vanskeligt ved at overskue flytningen. Det drøftes, at det er vigtigt at planlægge så god en overgang som mulig mellem tidligere bolig og plejebolig. Det vil dog næsten altid være en stor overgang at skulle bo tæt sammen med andre, når man før har boet i selvstædig bolig. En pårørende oplyser, at det er vigtigt med så meget information som muligt i forbindelse med indflytningen, og at man som pårørende oplever, at det kan være svært at slippe kontrollen over, hvad der foregår i dagligdagen. Marianne Løvdahl oplyser, at der gøres meget ud af at informere de pårørende, og at de desuden opfordres til at involvere sig i dagligdagen i Ordruplund. Det er derfor også muligt for de pårørende at spise med og at deltage i mærkedage og andre aktiviteter. Flere pårørende oplever, at hverdagen i Ordruplund ofte er stresset, og at der mangler ressourcer særligt i tidsrummet kl og kunne ønske at få tilført midler fra værdighedspuljen til flere medarbejdere. Tilsynet oplyser, at det kan være en mulighed at omfordele de nuværende ressourcer, og Marianne Løvdahl fortæller, at der p.t. er en kort vagt fra kl Tilsynet spørger, om der var noget, som Beboer-Pårørenderådet kunne tænke sig var anderledes. En pårørende kunne ønske, at vedligeholdelsen af de udendørs arealerne kunne blive bedre, og Marianne Løvdahl kunne godt ønske sig mere involvering af lokalsamfundet og øget inddragelse af de pårørende. De frivillige, der p.t. er tilknyttet Ordruplund er dog meget engagerede og deltager i mange aktiviteter. En pårørende kunne ønske sig øget mulighed for at hendes mor havde mulighed for at tale med en tale med præst eller deltage i gudstjenester. Ifølge Marianne Løvdahl er dette muligt og hun oplyser, at der også er en fast præst tilknyttet Ordruplund, som kommer 1 x om måneden. En anden pårørende oplyser, at det også er muligt at deltage i andagter i Holmegårdsparken, som ligger i nærheden af Ordruplund. Afslutningsvis oplyser en pårørende, at hun er meget spændt på, hvordan værdighedspolitikken vil udmønte sig i praksis. Marianne Løvdahl fortæller, at hun oplever meget værdighed i Ordruplund, men at hun også ser frem til opfølgningen af værdighedspolitikken. Tilsynet er gennemført af: Lone Jørgensen Pleje & Sundhedschef Hanne Rasch Fuldmægtig Efter det anmeldte tilsyn har formanden for Beboer Pårørenderådet og forstander Marianne Løvdahl fremsendt en redegørelse, som nærmere uddyber indflytningsproceduren på Ordruplund. Redegørelsen vedlægges tilsynsrapporten som bilag.

4 4 af 4 9. september 2016 HØRINGSSVAR PÅ ANMELDT TILSYN ORDRUPLUND PLEJEBOLIGER 2016 Til Pleje & Sundhed Myndighed Hermed følger Ordruplunds kommentarer til Pleje & Sundheds anmeldte tilsyn i Ordruplund den 29. juni Anmeldt tilsyn omhandlende indflytning på Ordruplund Beboer- og pårørenderådet var ikke helt forberedt på at tilsynet under overskriften Værdighed, ville fokusere på indflytningsprocessen. Vi fik derfor ikke informeret tilsynet om den gode proces med revidering af Ordruplunds indflytningsmateriale som Beboer- og pårørenderådet har spillet en meget aktiv rolle i. Det har været en lang proces med at kvalitetssikre den gode indflytning som startede d på et pårørendemøde med temaet: Den gode indflytning. Her var der et fagligt oplæg præsenteret af en udviklingssygeplejerske omhandlende indflytninger i plejeboliger generelt og en præsentation af hvad er der af faglig viden på området. Herefter var der drøftelse af og dataindsamling på de deltagende pårørendes erfaringer og undren fra indflytningen. Formålet var bla. at lave et oplæg til sikre den bedst muligt skriftlige vejledning ved indflytningen. En kommunikationsmedarbejder fra Pleje & Sundhed har efterfølgende gjort et stort stykke arbejde med at få alle de gode inputs ind i det skriftlige materiale og medlemmerne i Beboer- og pårørenderådet har flere gange haft materialet til gennemlæsning og kommentarer. Der er på baggrund af denne proces udarbejdet et helt nyt koncept med flere forskellige pjecer som vedlægges materialet. Efterfølgende har dette materiale været brugt som en inspiration til opdatering af de andre plejeboligers indflytningsmateriale. 2. I sidste afsnit på side 2 der omhandler evt. hjemmebesøg inden indflytning: Ordruplund bruger mange ressourcer til at sikre overgangen for borgeren når de skal flytte ind. Vi har valgt at prioritere at bruge ressourcerne på Ordruplund og ikke inden indflytningen fx ved et hjemmebesøg. Dette sker bla. på baggrund af dataindsamlingen fra pårørendemødet d En god start på Ordruplund har stor betydning for både beboere og pårørende. Det er vores erfaring at det ofte er således, at både pårørende og beboere har svært ved helt at forstå, hvad det betyder at flytte på ind i en plejebolig, før de rent faktisk er her. Med venlig hilsen Finn Hjalsted Marianne Løvdahl Formand for beboer- og pårørenderådet Forstander på Ordruplund

5 5 af 4

Inspirationspapir. Vedrørende bruger- og pårørenderåd, tilsyn på plejehjem mv., forebyggende hjemmebesøg samt visitationsskema.

Inspirationspapir. Vedrørende bruger- og pårørenderåd, tilsyn på plejehjem mv., forebyggende hjemmebesøg samt visitationsskema. Inspirationspapir Vedrørende bruger- og pårørenderåd, tilsyn på plejehjem mv., forebyggende hjemmebesøg samt visitationsskema. Folketinget har ved lovbekendtgørelse nr. 629 af 11. juni 2010, ændret lov

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017 Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017 Faktaoplysninger Leders navn: Marianne Løvdahl Kontaktpersons uddannelse: Social- og sundhedshjælper Beboernummer: 1 Tilsynskonsulenter: Rikke Steensgaard Nielsen

Læs mere

Bøgebakken. Uanmeldt tilsyn, søndag den 19. august 2007 kl til kl

Bøgebakken. Uanmeldt tilsyn, søndag den 19. august 2007 kl til kl TILSYNSRAPPORT Bøgebakken Uanmeldt tilsyn, søndag den 19. august 2007 kl. 10.30 til kl. 13.30 Indledning Vi har på vegne af Lejre Kommune aflagt tilsynsbesøg på Bøgebakken. Generelt er formålet med tilsynet

Læs mere

Tilsyn plejecentrene 2014

Tilsyn plejecentrene 2014 Vinter Tilsyn plejecentrene 1. Indledning I henhold til Servicelovens 151 har Myndighedsafdelingen gennemført uanmeldte tilsyn på samtlige 13 plejecentre i Kolding Kommune. Tilsynene har belyst en række

Læs mere

Fanø Kommune Sundhed og Ældre

Fanø Kommune Sundhed og Ældre Fanø Kommune Sundhed og Ældre Sagsnr.: 563-2008-45894 Doknr.: 563-2014-34723 Tilsyn på Fanø Plejecenter med virkning fra 1.6.2014 Lovgrundlag I følge Servicelovens 151 skal kommunalbestyrelsen føre tilsyn

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 28. april 2016 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Lindelse plejehjem

Læs mere

Bilag 3: interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg. Interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg.

Bilag 3: interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg. Interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg. Bilag 3: interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg. Interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg. Det uanmeldte tilsynsbesøg sker med udgangspunkt i følgende lovgivning: - Lov om retssikkerhed og

Læs mere

Tilsyn plejecentrene 2015

Tilsyn plejecentrene 2015 Vinter Tilsyn plejecentrene Indhold 1. Indledning... 3 2. Overordnet tilfredshed... 4 3. Boligforhold og praktisk hjælp... 5 4. Personlig hjælp og pleje... 7 5. Genoptræning/vedligeholdelsestræning...

Læs mere

Tilsyn på plejecentrene samlet redegørelse

Tilsyn på plejecentrene samlet redegørelse Tilsyn på plejecentrene 2013 - samlet redegørelse Seniorforvaltningen 1. Indledning I henhold til Servicelovens 151 har Myndighedsafdelingen gennemført uanmeldte tilsyn på samtlige 14 plejecentre i Kolding

Læs mere

Årlig redegørelse for tilsyn med plejehjem og ældrecentre 2016

Årlig redegørelse for tilsyn med plejehjem og ældrecentre 2016 Årlig redegørelse for tilsyn med plejehjem og ældrecentre 2016 Center for Sundhed og Velfærd, 10.08.2016 INDHOLDSFORTEGNELSE. Lovgrundlag... 2 Ældrecenter Dalvangen... 3 Ældrecenter Hvissinge... 5 Ældrecenter

Læs mere

Fanø Kommune Sundhed og Ældre

Fanø Kommune Sundhed og Ældre Fanø Kommune Sundhed og Ældre Tilsyn på Fanø Plejecenter med virkning fra 1.6.2014 Lovgrundlag I følge Servicelovens 151 skal kommunalbestyrelsen føre tilsyn med, at "...de kommunale opgaver efter 83 og

Læs mere

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010.

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lovgrundlag Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lov om Social Service 151 Kommunen har pligt til at føre tilsyn med opgaveløsningen på kommunens plejehjem. Formålet

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen. Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen. Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune sammen med en repræsentant her fra aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: - 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 44 sprotokol fra sidste møde 3 45

Læs mere

GENTOFTE PLEJEBOLIGER. Pårørende til beboere på Ordruplund

GENTOFTE PLEJEBOLIGER. Pårørende til beboere på Ordruplund GENTOFTE PLEJEBOLIGER Pårørende til beboere på Ordruplund 1 Velkommen til pårørende på Ordruplund Denne folder er til dig, der er pårørende til en beboer på Ordruplund. Heri kan du finde praktiske oplysninger

Læs mere

Indledning Uanmeldte tilsyn 2009

Indledning Uanmeldte tilsyn 2009 Indledning Efter lov om Social Service 151, er Kommunalbestyrelsen forpligtet til at føre tilsyn med plejeboligerne i Svendborg Kommune ved mindst et anmeldt og et uanmeldt tilsyn på hvert plejecenter.

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Uanmeldt tilsyn Hedebo Plejecenter

Tilsynsrapport 2010. Uanmeldt tilsyn Hedebo Plejecenter Tilsynsrapport 2010 Uanmeldt tilsyn Uanmeldt tilsyn 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 3 1.1. Formål... 3 1.2. Lovgrundlag... 3 1.3. Læsevejledning... 3 1.4. Grundlag for tilsynet... 4 2. Metode...

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune. Lørdag den 26. april 2014 fra kl Og Dialogmøde fredag den 9. maj kl.11.00

Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune. Lørdag den 26. april 2014 fra kl Og Dialogmøde fredag den 9. maj kl.11.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune Lørdag den 26. april 2014 fra kl. 10.30 Og Dialogmøde fredag den 9. maj kl.11.00 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter. Mandag den 3. december 2007 fra kl.13.00

Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter. Mandag den 3. december 2007 fra kl.13.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter Mandag den 3. december 2007 fra kl.13.00 Indledning Vi har på vegne af Lejre Kommune aflagt tilsynsbesøg på Hvalsø Ældrecenter. Generelt er formålet

Læs mere

Oplæg til procesplan. Senior- og Værdighedspolitik

Oplæg til procesplan. Senior- og Værdighedspolitik Oplæg til procesplan. Værdighedspolitik 2018-2022. Fase 1 Fase 2 Fase 3 Fase 4 Fase 5 Fase 6 Fase 7 Igangsættelse af proces Kvalificering af viden Kick-off Dialogmøde Opsamling og udarbejdelse af udkast

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. maj Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 2A, Støvring Rådhus. Møde slut: 13:45.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. maj Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 2A, Støvring Rådhus. Møde slut: 13:45. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Mødelokale 2A, Støvring Rådhus Møde slut: 13:45 Fraværende: Christian Hjørne Henny Fogde Larsen Poul Larsen fra og med punkt 81 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2016

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2016 Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2016 Faktaoplysninger Leders navn: Anita Helles Hansen Kontaktpersons uddannelse: Social- og sundhedshjælper Beboer nummer: 1 Tilsynskonsulenter: Rikke Stensgaard Nielsen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017 Faktaoplysninger Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017 Leders navn: Mette Kruse Kontaktpersons uddannelse: Social og sundhedsassistent Beboer nummer: 1 Tilsynskonsulenter: Ulla Sarup og Kirsten Thode

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014 Plejecenter Stevnshøj Stevnshøj 4660 Store Heddinge Teamleder Dorthe Danielsen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm Visitator

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Tandsbjerg Plejecenter

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Tandsbjerg Plejecenter Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Tandsbjerg Plejecenter Indholdsfortegnelse 1. TILSYN OMFANG OG GENNEMFØRELSE... 2 1.1 Interview... 2 1.2 Rapport... 2 2. KONKLUSION OG ANBEFALINGER PÅ TILSYNSBESØGET...

Læs mere

Høringssvar. Vedrørende tilsyn med indsatsen over for ældre.

Høringssvar. Vedrørende tilsyn med indsatsen over for ældre. Høringssvar Vedrørende tilsyn med indsatsen over for ældre. Holstebro Ældreråd har på sit møde den 1. april 2015 behandlet ovennævnte emne og afgiver hermed følgende høringssvar: Selvom høringssvar ikke

Læs mere

Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Nældebjerg Plejecenter. Nældebjerg Plejecenter Uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Nældebjerg Plejecenter. Nældebjerg Plejecenter Uanmeldt tilsyn Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Uanmeldt tilsyn INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 3 1.1. Formål... 3 1.2. Lovgrundlag... 3 1.3. Læsevejledning... 3 1.4. Grundlag for tilsynet... 4 2. Metode... 4 2.1

Læs mere

Forslag til ny tilsynsprocedure

Forslag til ny tilsynsprocedure GLADSAXE KOMMUNE Social- og sundhedsforvaltningen Den 15.03.2006 softla Anmeldt politisk tilsyn Skitse til program Forslag til ny tilsynsprocedure Kl. 12 13 Kl. 13 14 Kl. 14-15.30 Kl. 15.30 16.30 Kl. 16.30-17

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Tangshave Plejecenter

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Tangshave Plejecenter Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Tangshave Plejecenter Indholdsfortegnelse 1. TILSYN OMFANG OG GENNEMFØRELSE... 2 1.1 Interview... 2 1.2 Rapport... 2 2. KONKLUSION OG ANBEFALINGER PÅ TILSYNSBESØGET...

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. anmeldt kommunalt tilsyn i. Bofællesskaberne. Åparken og Kornvænget. den 10. december 2012.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. anmeldt kommunalt tilsyn i. Bofællesskaberne. Åparken og Kornvænget. den 10. december 2012. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende anmeldt kommunalt tilsyn i Bofællesskaberne Åparken og Kornvænget den 10. december 2012. December 2012 Adresse: Telefon: 89 59 10

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Ulkebøl Plejecenter

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Ulkebøl Plejecenter Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Ulkebøl Plejecenter Indholdsfortegnelse 1. TILSYN OMFANG OG GENNEMFØRELSE... 2 1.1 Interview... 2 1.2 Rapport... 2 2. KONKLUSION OG ANBEFALINGER PÅ TILSYNSBESØGET...

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017 Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017 Faktaoplysninger Leders navn: Mette Kruse Kontaktpersons uddannelse: Social-og sundhedsassistent Beboer nummer: 1 Tilsynskonsulenter: Kirsten Thode, Anne Rasmussen

Læs mere

Sundheds- og omsorgsområdet. De kommunale tilsyn i plejeboliger

Sundheds- og omsorgsområdet. De kommunale tilsyn i plejeboliger Sundheds- og omsorgsområdet De kommunale tilsyn i plejeboliger Årsrapport 2012 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Det overordnede formål med de kommunale tilsyn...3 3. Gennemførelse af det kommunale

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2016

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2016 Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2016 Fakta oplysninger Leders navn: Mette Kruse Kontaktpersons uddannelse: Social- og sundhedsassistent Beboer nummer: 1 Tilsynskonsulenter: Rikke Steensgaard og Hanne

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Hedebo Plejecenter. Hedebo Plejecenter Uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Hedebo Plejecenter. Hedebo Plejecenter Uanmeldt tilsyn Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Uanmeldt tilsyn INDHOLDSFORTEGNELSE Gennemførelse af uanmeldte tilsyn på... 3 1. Indledning... 3 1.1. Formål... 3 1.2. Lovgrundlag... 3 1.3. Læsevejledning... 3 1.4. Grundlag

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2015 Faktaoplysninger Leders navn: Mette Kruse Kontaktpersons uddannelse: Social- og sundhedsassistentelev Beboer nummer: 1 Tilsynskonsulenter: Kirsten Thode, Anne Rasmussen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017 Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017 Faktaoplysninger Leders navn: Lisbeth Majland Kontaktpersons uddannelse: Social- og sundhedsassistent Beboer nummer: 1 Tilsynskonsulenter: Rikke Steensgaard Nielsen

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn i. Bofællesskaberne Centervej, Auning. den 10. november 2011.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn i. Bofællesskaberne Centervej, Auning. den 10. november 2011. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn i Bofællesskaberne Centervej, Auning den 10. november 2011. December 2011 Adresse: Telefon: 89 59 10 00

Læs mere

Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Møllehøj Plejecenter. Plejecenter Møllehøj Uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Møllehøj Plejecenter. Plejecenter Møllehøj Uanmeldt tilsyn Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Plejecenter Møllehøj Uanmeldt tilsyn INDHOLDSFORTEGNELSE Gennemførelse af uanmeldte tilsyn på... 2 1. Indledning... 3 1.1. Formål... 3 1.2. Lovgrundlag... 3 1.3. Læsevejledning...

Læs mere

Årsrapport. Tilsyn på Ældreområdet i Svendborg Kommune 2013. Svendborg Kommune Social og Sundhed Svinget 14 5700 Svendborg

Årsrapport. Tilsyn på Ældreområdet i Svendborg Kommune 2013. Svendborg Kommune Social og Sundhed Svinget 14 5700 Svendborg Årsrapport Tilsyn på Ældreområdet i Svendborg Kommune 2013 Indledning Efter lov om Social Service 151, er Kommunalbestyrelsen forpligtet Tlf. til 62 23 30 00 at føre tilsyn med plejeboligenhederne i Svendborg

Læs mere

Uanmeldt tilsyn hos Bregnbjerglunden plejecenter, Fakta om tilsynet. 2. Samlet tilsynsresultat for Bregnbjerglunden plejecenter

Uanmeldt tilsyn hos Bregnbjerglunden plejecenter, Fakta om tilsynet. 2. Samlet tilsynsresultat for Bregnbjerglunden plejecenter Tilsynsrapport Bregnbjerglunden plejecenter Uanmeldt tilsyn hos Bregnbjerglunden plejecenter, 2018 1. Fakta om tilsynet Nedenfor præsenteres tilsynssted samt tilsynets datagrundlag metoder kort. Plejecentrets

Læs mere

Rapport uanmeldt tilsyn TOP

Rapport uanmeldt tilsyn TOP GLADSAE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Sundheds- og Rehabiliteringsafdelingen Tilsynsenheden Rådhus Allé 2860 Søborg Rapport uanmeldt tilsyn TOP Seniorcenter Bakkegården Taxvej 18-20 2880 Bagsværd

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017 Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017 Faktaoplysninger Leders navn: Pia Thøgersen Kontaktpersons uddannelse: Social- og sundhedsassistent Beboernummer: 1 Tilsynskonsulenter: Jette Larsen og Rikke Steengaard

Læs mere

Notat. Fælles besvarelse til indsendte høringssvar vedr. Værdighedspolitikken Vedrørende Værdighedspolitik

Notat. Fælles besvarelse til indsendte høringssvar vedr. Værdighedspolitikken Vedrørende Værdighedspolitik Dato: 02.11.2018 Center for Sundhed og Omsorg Sekretariat horsholm.dk Fælles besvarelse til indsendte høringssvar vedr. Værdighedspolitikken 2018 Baggrund Hørsholm Kommune har opdateret kommunens værdighedspolitik,

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2014 Faktaoplysninger Leders navn: Marianne Løvdahl Kontaktpersons navn og uddannelse: Social- og sundhedshjælper Beboers navn: 1 Tilsynskonsulenter: Anne Rasmussen og

Læs mere

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Gambo.

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Gambo. Rapport vedr. anmeldt tilsyn Gambo. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af dialogoplysninger fra 1 personalerepræsentant og 1 gruppeleder, samt gennemført dialogmøde mellem beboere og bruger- og

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Tilsynsrapport. Ordinært uanmeldt tilsyn i. Holstebro Kommunes plejeboligtilbud. Vinderup Plejehjem

Tilsynsrapport. Ordinært uanmeldt tilsyn i. Holstebro Kommunes plejeboligtilbud. Vinderup Plejehjem Holstebro Kommune Holstebro Kommune Kultur og Sundhed Tilsynsrapport Ordinært uanmeldt tilsyn i Holstebro Kommunes plejeboligtilbud Vinderup Plejehjem Oktober 2013 Træning og Visitation - Visitationssektionen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017 Faktaoplysninger Leders navn: Marianne Løvdahl Kontaktpersons uddannelse: Social-og sundhedshjælper Beboer nummer: 1 Tilsynskonsulenter: Anne Rasmussen og Kirsten Thode Sete fællesområder (de fysiske rammer

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave 1. Om boenheden Boenhed Adresse Plejehjemmet Svendebjerghave Svendebjergvej 28A Tilsynsdato 18. juni 2014 Antal pladser 33 plejeboliger (og 13 aflastningspladser).

Læs mere

SUOC - Team Sundhed og Udvikling

SUOC - Team Sundhed og Udvikling NOTAT SUOC - Team Sundhed og Udvikling 20-10-2017 M-sag ÆSU januar 2018 Uanmeldt kommunalt tilsyn 2017 i Hjemmeplejegruppen Nord På foranledning af Ældre- og Sundhedsudvalgets forespørgsel om at se tilsynsrapporterne

Læs mere

Til Sundheds- og Omsorgsudvalgets møde 14. marts 2017

Til Sundheds- og Omsorgsudvalgets møde 14. marts 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Center for Kvalitet og Sammenhæng NOTAT Til Sundheds- og Omsorgsudvalgets møde 14. marts 2017 Bilag 1 - Referat af alle brugerundersøgelser i 2016 Dette

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn i. Bofællesskaberne i Ørum. den 14. september 2011.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn i. Bofællesskaberne i Ørum. den 14. september 2011. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn i Bofællesskaberne i Ørum den 14. september 2011. November 2011 Adresse: Telefon: 89 59 10 00 E-mail:

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik

Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik Mødetidspunkt 31-01-2017 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:15 Tilstede:

Læs mere

KOMMUNALE TILSYN PÅ PLEJECENTER 2017

KOMMUNALE TILSYN PÅ PLEJECENTER 2017 KOMMUNALE TILSYN PÅ PLEJECENTER 2017 SANDBJERG PLEJECENTER MIDLERTIDIGE PLADSER TILSYNSRAPPORT UDARBEJDET AF VELFÆRDSSTABEN VED SUNDHEDSFAGLIG KONSULENT LIS LINOW RESULTATERNE ER FRA UANMELDT TILSYNSBESØG

Læs mere

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2009.

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2009. Lovgrundlag Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2009. Lov om Social Service 151 foreskriver, at kommunen har pligt til at føre tilsyn med opgaveløsningen på kommunens plejehjem.

Læs mere

INDLEDNING...2 INTERVIEW MED 3 BEBOERE...3 INTERVIEW MED 3 MEDARBEJDERE...4 KONKLUSION...6

INDLEDNING...2 INTERVIEW MED 3 BEBOERE...3 INTERVIEW MED 3 MEDARBEJDERE...4 KONKLUSION...6 INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING...2 INTERVIEW MED 3 BEBOERE...3 INTERVIEW MED 3 MEDARBEJDERE...4 KONKLUSION...6 1 Indledning Tilynet er udført af : Inge Bukart Hansen, visitator Dorthe Milthers, områdeleder

Læs mere

SUOC - Team Udvikling 11. marts 2016 Endelig version. Kommunalt tilsyn Plejegruppen Bygaden 15. juni 2015

SUOC - Team Udvikling 11. marts 2016 Endelig version. Kommunalt tilsyn Plejegruppen Bygaden 15. juni 2015 NOTAT SUOC - Team Udvikling 11. marts 2016 Endelig version Bilag til politisk sag ÆSU maj 2016 Kommunalt tilsyn 2015 Plejegruppen Bygaden 15. juni 2015 Rapportens opbygning Rapporten indeholder resultaterne

Læs mere

Kommunal Årsrapport for Plejehjemstilsynet Nordfyns Kommune

Kommunal Årsrapport for Plejehjemstilsynet Nordfyns Kommune Kommunal Årsrapport for Plejehjemstilsynet 2007 Nordfyns Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejeboligenheder i Nordfyns kommune i 2007 Indledning Formålet med plejehjemstilsynet er at forbedre den

Læs mere

Årsrapport. Tilsyn på Ældreområdet i Svendborg Kommune Svendborg Kommune Social og Sundhed Svinget Svendborg

Årsrapport. Tilsyn på Ældreområdet i Svendborg Kommune Svendborg Kommune Social og Sundhed Svinget Svendborg Årsrapport Tilsyn på Ældreområdet i Svendborg Kommune 2014 Indledning Efter lov om Social Service 151, er Kommunalbestyrelsen forpligtet til at føre tilsyn med plejeboligenhederne i Svendborg Kommune ved

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. april Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. april Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 13:00 Fraværende: Poul Larsen deltog ikke i punkt 53 Frederik Espersen deltog ikke i punkt 56 punkt

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 12. oktober 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 12. oktober 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 12. oktober 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen

Læs mere

Referat af dialogbaseret tilsyn i Aldersro Tilstede borgere: 22 Pårørende: 8 Medarbejdere:6 Områdeleder og sektionsleder

Referat af dialogbaseret tilsyn i Aldersro Tilstede borgere: 22 Pårørende: 8 Medarbejdere:6 Områdeleder og sektionsleder Referat af dialogbaseret tilsyn i Aldersro 4-6-8-10 11.01.17 Tilstede borgere: 22 Pårørende: 8 Medarbejdere:6 Områdeleder og sektionsleder Referent: Pia Skovmøller 1. Velkomst Sektionsleder byder, borgere,

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter,

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2018

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2018 Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2018 Faktaoplysninger Leders navn: Bodil Fanini Kontaktpersons uddannelse: Social- og sundhedshjælper Beboer nummer: 1 Tilsynskonsulenter: Jette Bundgaard Larsen, Anne

Læs mere

REDEGØRELSE OVER LOVPLIGTIGE TILSYN I 2007 PÅ PLEJECENTRE I NORDFYNS KOMMUNE.

REDEGØRELSE OVER LOVPLIGTIGE TILSYN I 2007 PÅ PLEJECENTRE I NORDFYNS KOMMUNE. REDEGØRELSE OVER LOVPLIGTIGE TILSYN I 2007 PÅ PLEJECENTRE I NORDFYNS KOMMUNE. Dato 15.01-2008 Denne årlige redegørelse er opbygget af sammenfatningerne fra de enkelte rapporter fra tilsynene. Redegørelsen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Dybbøl Plejecenter

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Dybbøl Plejecenter Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Dybbøl Plejecenter Indholdsfortegnelse 1. TILSYN OMFANG OG GENNEMFØRELSE... 2 1.1 Interview... 2 1.2 Rapport... 2 2. KONKLUSION OG ANBEFALINGER PÅ TILSYNSBESØGET...

Læs mere

ÅRSREDEGØRELSE OVER LOVPLIGTIGE TILSYN I 2008 PÅ PLEJECENTRE I NORDFYNS KOMMUNE.

ÅRSREDEGØRELSE OVER LOVPLIGTIGE TILSYN I 2008 PÅ PLEJECENTRE I NORDFYNS KOMMUNE. ÅRSREDEGØRELSE OVER LOVPLIGTIGE TILSYN I 2008 PÅ PLEJECENTRE I NORDFYNS KOMMUNE. Dato 16.02-2009 Denne årlige redegørelse er opbygget af sammenfatningerne fra de enkelte rapporter fra tilsynene. Redegørelsen

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune. Tirsdag den 24. februar 2009 fra kl. 7.30

Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune. Tirsdag den 24. februar 2009 fra kl. 7.30 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune Tirsdag den 24. februar 2009 fra kl. 7.30 Indledning Vi har på vegne af Lejre Kommune aflagt tilsynsbesøg på Hvalsø Ældrecenter. Generelt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2015 Faktaoplysninger Leders navn: Pia Thøgersen Kontaktpersons uddannelse: Social- og sundhedshjælper Beboer nummer: 1 Tilsynskonsulenter: Maria Rathmann og Kirsten

Læs mere

Årsredegørelse Tilsyn på ældreområdets plejecentre 2011

Årsredegørelse Tilsyn på ældreområdets plejecentre 2011 Årsredegørelse Tilsyn på ældreområdets plejecentre 2011 Indholdsfortegnelse: Indledning s. 1 Hovedkonklusion s. 2 Uanmeldte kommunale tilsyn s. 3 Overordnet konklusion s. 3 Overordnede anbefalinger og

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Aabybro Plejehjem, Jammerbugt Kommune. Mandag den 9. august 2010 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Aabybro Plejehjem, Jammerbugt Kommune. Mandag den 9. august 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Aabybro Plejehjem, Jammerbugt Kommune Mandag den 9. august 2010 fra kl. 9.00. Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Aabybro Plejehjem.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017 Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017 Faktaoplysninger Leders navn: Anita Helles Hansen Kontaktpersons uddannelse: Social-og sundhedshjælper Beboer nummer: 1 Tilsynskonsulenter: Rikke Steensgaard Nielsen,

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Anmeldt tilsyn den 1. oktober 2008 Plejecenter Christians Have, Kommunal del

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Anmeldt tilsyn den 1. oktober 2008 Plejecenter Christians Have, Kommunal del SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn den 1. oktober 2008 Plejecenter Christians Have, Kommunal del Solrød kommune aflagde den 1. oktober 2008, anmeldt tilsyn

Læs mere

Koncept for anmeldte tilsyn på leverandørområdet for praktisk o personlig støtte i Frederiksberg Kommune 2019 Juli 2018

Koncept for anmeldte tilsyn på leverandørområdet for praktisk o personlig støtte i Frederiksberg Kommune 2019 Juli 2018 Koncept for anmeldte tilsyn på leverandørområdet for praktisk o personlig støtte i Frederiksberg Kommune 2019 Juli 2018 J.nr.: 27.12.16-K09-7-18 Implementeringskontoret Baggrund for kommunale tilsyn på

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2016

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2016 Faktaoplysninger Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2016 Leders navn: Linn Hovind Kontaktpersons uddannelse: Sygehjælper Beboer nummer: 1 Tilsynskonsulenter: Kirsten Thode, Anne Rasmussen Sete fællesområder

Læs mere

Referat Seniorrådsmøde Morsø Kommune

Referat Seniorrådsmøde Morsø Kommune Referat Seniorrådsmøde Morsø Kommune Mødedato og tid Onsdag, den 30. maj 2018 Kl. 09.00-11.30 Mødested Morsø Kommune Jernbanevej 9, 7900 Nykøbing Mors Fjordglimt Deltagere Kirsten Nielsen Hanne Haaning

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Ådalscentret, Rebild Kommune. Tirsdag den 8. juli 2014 fra kl og Dialogmøde onsdag den 23. juli kl.13.00

Uanmeldt tilsyn på Ådalscentret, Rebild Kommune. Tirsdag den 8. juli 2014 fra kl og Dialogmøde onsdag den 23. juli kl.13.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Ådalscentret, Rebild Kommune Tirsdag den 8. juli 2014 fra kl. 10.30 og Dialogmøde onsdag den 23. juli kl.13.00 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Sundhed Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 10. december 2013 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Danahus Plejecenter

Læs mere

SUOC - Team Udvikling 11.marts 2016 Bilag til politisk sag Bilag til politisk sag ÆSU maj Tilsynsrapport Uanmeldt kommunalt tilsyn

SUOC - Team Udvikling 11.marts 2016 Bilag til politisk sag Bilag til politisk sag ÆSU maj Tilsynsrapport Uanmeldt kommunalt tilsyn NOTAT SUOC - Team Udvikling 11.marts 2016 Bilag til politisk sag Bilag til politisk sag ÆSU maj 2016 Tilsynsrapport Uanmeldt kommunalt tilsyn Baldersbo Plejecenter 13. oktober 2015 Sag nr. 14/33092 Dok.nr.

Læs mere

Bruger- og pårørenderåd. Voksenhandicap- og psykiatriområdet. Indledning lovgrundlag m.v. Vedtægt

Bruger- og pårørenderåd. Voksenhandicap- og psykiatriområdet. Indledning lovgrundlag m.v. Vedtægt Bruger- og pårørenderåd Voksenhandicap- og psykiatriområdet Indledning lovgrundlag m.v. Vedtægt Juni 2013 1 Indledning, lovgrundlag m.v. Indtil 1. juli 2010 skulle Kommunalbestyrelsen efter 17 i lov om

Læs mere

ET VÆRDIGT ÆLDRELIV hver dag

ET VÆRDIGT ÆLDRELIV hver dag ET VÆRDIGT ÆLDRELIV hver dag GENTOFTE KOMMUNE Alle kommuner skal fra 1. juli 2016 have en værdighedspolitik, som beskriver et værdigt ældreliv for borgere over 65, som modtager hjemmehjælp, rehabilitering,

Læs mere

REFERAT Seniorrådsmøde Morsø Kommune

REFERAT Seniorrådsmøde Morsø Kommune REFERAT Seniorrådsmøde Morsø Kommune Mødedato og tid Tirsdag den 9. februar 2016 8,30 10,30 i Mødelokale 201 Mødested Administrationsbygningen, Mødelokale 100, Jernbanevej 7 Deltagere Kirsten Nielsen Eigil

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

Internt notat. Behandling Socialudvalget, den 10. oktober 2013. Årsberetning for tilsyn på pleje- og sundhedsområdet 2012

Internt notat. Behandling Socialudvalget, den 10. oktober 2013. Årsberetning for tilsyn på pleje- og sundhedsområdet 2012 Internt notat Behandling Socialudvalget, den 10. oktober 2013 Årsberetning for tilsyn på pleje- og sundhedsområdet 2012 Tidligere forelæggelser Socialudvalget fik senest forelagt årsberetning over tilsynsvirksomheden

Læs mere

R A P P O R T. Strategi for den palliative indsats i Ringkøbing-Skjern kommune.

R A P P O R T. Strategi for den palliative indsats i Ringkøbing-Skjern kommune. R A P P O R T Strategi for den palliative indsats i Ringkøbing-Skjern kommune. Sundhed og Omsorg Faglig drift og udvikling 2017 S i d e 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Indledning side 3 2. Definition af den

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Fjordparken, Aalborg Kommune. Torsdag den 7. juli 2016 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Fjordparken, Aalborg Kommune. Torsdag den 7. juli 2016 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Fjordparken, Aalborg Kommune Torsdag den 7. juli 2016 fra kl. 14.30 Indledning Vi har på vegne af Aalborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Fjordparken. Generelt er formålet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Diakonhjemmet Enggården

Uanmeldt tilsyn Diakonhjemmet Enggården Uanmeldt tilsyn 2018 Diakonhjemmet Enggården Opsummering Diakonhjemmet Enggården Vurdering: Godkendt Sted: Engløkke 30, 6372 Bylderup-Bov Dato for tilsyn: 24.08.2018 Anmeldt/ej anmeldt: Ej anmeldt tilsyn

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 24. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 24. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 24. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn torsdag den 17. november 2014

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn torsdag den 17. november 2014 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn torsdag den 17. november 2014 Plejecenter Hotherhaven Og KAS Præstemarken 76 4652 Hårlev Teamledere Anne Mette Mortensen Marianne Thomasen Tilsynet blev ført af:

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune. Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune. Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Herbergscentret. Formålet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune. Tirsdag den 12. juni 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune. Tirsdag den 12. juni 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune Tirsdag den 12. juni 2012 fra kl. 15.30 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune aflagt tilsynsbesøg på Mastruplund. Generelt er formålet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2014 # 1

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2014 # 1 Dato: 25. september 20 Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 20 # 1 Faktaoplysninger Leders navn: Bodil Fanini Kontaktpersons navn og uddannelse: Social- og sundhedsassistent Beboers navn: 1 Tilsynskonsulenter:

Læs mere

Tilsynsrapport Plejecenter Uanmeldt tilsyn hos Bregnbjerglunden plejecenter, Fakta om tilsynet Plejecentrets navn og adresse Leder

Tilsynsrapport Plejecenter Uanmeldt tilsyn hos Bregnbjerglunden plejecenter, Fakta om tilsynet Plejecentrets navn og adresse Leder Tilsynsrapport Plejecenter Uanmeldt tilsyn hos Bregnbjerglunden plejecenter, 2017 1. Fakta om tilsynet Nedenfor præsenteres tilsynssted samt tilsynets datagrundlag og metoder kort. Plejecentrets navn og

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2011 # 1

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2011 # 1 Faktaoplysninger Leders navn: Pia Ramsgård Kontaktpersons : social og sundhedsassistentelev Beboers navn: Nr 1 Tilsynskonsulenter: Ulla Sarup og Charlotte Fritz Hansen Sete fællesområder (de fysiske rammer

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Bælum Ældrecenter, Rebild Kommune. Tirsdag den 8. oktober 2014 fra kl og dialogmøde tirsdag den 21. oktober

Uanmeldt tilsyn på Bælum Ældrecenter, Rebild Kommune. Tirsdag den 8. oktober 2014 fra kl og dialogmøde tirsdag den 21. oktober TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Bælum Ældrecenter, Rebild Kommune Tirsdag den 8. oktober 2014 fra kl. 15.30 og dialogmøde tirsdag den 21. oktober 2014 13.30 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Gabrielsværk

Velkommen til Plejehjemmet Gabrielsværk Velkommen til Plejehjemmet Gabrielsværk Skt. Peders Gade 3B, 11-18, 21-29 9400 Nørresundby Velkommen til Gabrielsværk Personalet og jeg vil gerne byde dig velkommen på Gabrielsværk Plejehjem. Vi håber,

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Grønnegården

Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Grønnegården Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Grønnegården Opsummering Plejehjemmet Grønnegården Vurdering: Godkendt Sted: Langrode 11, 6200 Aabenraa Dato for tilsyn: 26.09.2018 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn

Læs mere