SYSTOFTE SKOVBY GRUNDEJERFORENING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SYSTOFTE SKOVBY GRUNDEJERFORENING"

Transkript

1 VEDTÆGTER FOR SYSTOFTE SKOVBY 1 Foreningens navn er: Systofte Skovby Grundejerforening Foreningens område er: A. Matr.nr. 14 bn, -bo, - bp, -bq, -br, -bs, -bt, -by, -bu, -bv, -bx, -bz, -bæ, -bø, -ca, -cb, -cc, -cd, -ce, -cf, -cg, -cg, -ch, -ci, -ck, -cl, 3m, -y, -z, -æ, -ø, -aa, -ab, -ac, -ad, -ae, -af, -ag, -ah, -ai, -ak, -al, -am, -an, -ao, -ap, -aq, -ar, -as, -at, -au, -av, -ax, -ay, -az, -aæ, -aø, -ba, -bb, -bc, -bd, -be, -bf, -bg, -bh, -bi, -bk, -bl, -bm, -bn, -bo og 3bp, alle af Systofte By og Sogn samt de hertil hørende sti- og fællesarealer. B. Parceller i Systofte Skovby i øvrigt. Foreningens hjemsted er: Guldborgsund kommune jf. 3 2 Grundejerforeningen er stiftet i henhold til deklaration, tinglyst på de i 1 stk. A anførte ejendomme den og har til formål, bl. andet i overensstemmelse med nævnte deklaration at varetage medlemmernes fælles grundejerinteresser såvel indadtil som udadtil, herunder at varetage den fælles administration af fælles anlæg samt sørge for vedligeholdelse af fællesarealer, private stier og forsyningsledninger. 3 Foreningen er upolitisk og kan uden ændring i de nærværende love tilsluttes en eventuel sammenslutning af grundejerforeninger i kommunen, ligesom foreningen efter generalforsamlingens bestemmelse kan tilsluttes en hovedorganisation af grundejerforeninger. Som medlemmer kan og skal optages grundejere, som er retmæssige ejere af parceller indenfor foreningens i 1 stk. A nævnte område, i det følgende benævnt som A-medlemmer. Som medlemmer kan desuden optages andre grundejere i Systofte Skovby, der har interessefællesskab med A-medlemmerne, i det følgende benævnt som B-medlemmer Ophører et A- eller B-medlem med at være ejer af sin parcel, bortfalder medlemsretten, og vedkommende udtræder af foreningen uden krav på refusion af kontingent eller udbetaling af andel i foreningens formue. Medlemspligt for A-medlemmer indtræder samtidig med erhvervelsen af deres parcel, uanset på hvilken måde denne finder sted. B-medlemmer indtræder frivilligt i foreningen på lige vilkår, når de af bestyrelsen, efter ønske herom, er meddelt optagelse. Udmeldelse kan for B-medlemmer ske skriftligt, med en måneds varsel til et foreningsårs udløb. A- og B-medlemmer erholder ved indtrædelsen anpartsvis ret til foreningens formue

2 4 Meddelelse om ejendommens overdragelse og deraf følgende udtræden for sælger og indtræden for køber skal senest 14 dage efter handlens indgåelse fremsendes til foreningen. Medlemskabet er først effektivt, når kontingent er betalt og et nyt medlem der erhverver en ejendom, hvor sælger er i kontingentrestance er pligtig til at udrede det skyldige beløb og får først de med medlemskabet følgende rettigheder, når dette er sket. 5 A-medlemmer er med hensyn til benyttelse og bebyggelse m.v. af parcellerne underkastet bestemmelserne i deklarationer tinglyst den på de i 1 stk. A nævnte ejendomme og den på Matr. Nr. 14 bm af Systofte By og Sogn den tinglyste deklaration, jf. i øvrigt de nærværende vedtægters 2. Grundejerforeningen udøver den påtaleret, der er tillagt den i deklarationerne. 6 Kontingent fastsættes af den ordinære generalforsamling på grundlag af et af bestyrelsen forelagt budget for det kommende regnskabsår. Kontingent betales forud for et år og opkræves pr. den 1.9. Restance med kontingent medfører, at det pågældende medlems stemmeret er suspenderet, indtil restancen og eventuelle påløbne omkostninger i forbindelse med dennes opkrævning er fuldt indbetalt. A-medlemmer af foreningen er pligtige til at medvirke til, at der, dersom dette måtte blive vedtaget på generalforsamlingen, på deres ejendom lyses deklaration, hvorved der gives pant til foreningen for skyldigt medlemskontingent For dispositioner, foretaget af bestyrelsen indenfor den bestyrelsen ved nærværende vedtægter givne bemyndigelse eller i henhold til særlig bemyndigelse efter generalforsamlingsbeslutning, hæfter medlemmerne solidarisk én for alle og alle for én. 9 Bestyrelsen består af 5 medlemmer, der vælges på den ordinære generalforsamling for to år, og afgår efter tur. Herudover vælges bestyrelsens suppleanter og revisorer samt disses suppleanter jf. 15, for et år. Sammen med formanden afgår et bestyrelsesmedlem og sammen med kassereren afgår to bestyrelsesmedlemmer. Genvalg kan finde sted. Bestyrelsen konstituerer sig selv med formand, næstformand, kasserer og sekretær. Den fastsætter selv sin forretningsorden og fører protokol over de af bestyrelsen trufne beslutninger. Protokollen underskrives af de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen er berettiget til, under ansvar overfor generalforsamlingen, i fornødent omfang at engagere lønnet medhjælp i sager, hvor dette skønnes nødvendigt, for eks. assistance af advokat eller landinspektør.

3 9 ( fortsat) Det tilkommer bestyrelsen, indenfor de af generalforsamlingen givne rammer, at drage omsorg for ansættelse af lønnet hjælp til vedligeholdelse af de under deklarationen hørende private stier, fællesarealer, fælles anlæg m.v., ligesom det påhviler bestyrelsen at engagere håndværkere til udførelse af opgaver, der hører under foreningens område. Dog er det vedtaget, at hver grundejer foretager almindelig pasning af stiarealet ud for sin grund. Hvervet som bestyrelsesmedlem er ulønnet. Dog kan der, dersom det efter arbejdets karakter og med generalforsamlingens tiltrædelse skønnes rimeligt, ydes bestyrelsesmedlemmer erstatning for tabt arbejdsfortjeneste og tillige formanden, kassereren og sekretæren et mindre honorar. Bestyrelsen kan til løsning af specielle opgaver nedsætte udvalg, der kan bestå af medlemmer udenfor bestyrelsen, idet udvalgsformanden dog altid skal være et bestyrelsesmedlem. 10 Bestyrelsen repræsenterer foreningen udadtil i enhver henseende, såvel overfor offentlige myndigheder som overfor private. Denne råder over foreningens midler, i overensstemmelse med vedtægterne og de på generalforsamlingen trufne beslutninger. Foreningen tegnes i alle anliggende af formanden i forbindelse med et bestyrelsesmedlem eller af 3 bestyrelsesmedlemmer i forening. 11 Bestyrelsesmøder afholdes så ofte, som formanden finder det nødvendigt, eller når mindst to bestyrelsesmedlemmer forlanger det. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst fire medlemmer er til stede, heraf enten formanden eller næstformanden. Formanden, eller i hans fravær næstformanden, leder bestyrelsesmødet og har i tilfælde af stemmelighed den afgørende stemme. Såfremt et bestyrelsesmedlem udtræder af foreningen, bliver umyndiggjort eller ude af rådighed over sit bo, skal bestyrelsen snarest muligt konstituere sig med en suppleant. Suppleanter indtræder i bestyrelsen i den rækkefølge, hvori de er valgt. Konstitueringen er gældende indtil næste ordinære generalforsamling. Dersom formanden eller næstformanden efter ovenstående regler udtræder af foreningen, skal hans afløser vælges indenfor den resterende bestyrelse, og dersom ingen ønsker at modtage valg, skal bestyrelsen indkalde til ekstraordinær generalforsamling til valg af stedfortræder. 12 Kassereren modtager foreningens indtægter og udbetaler alle af formanden anerkendte udgifter. Han fører en af bestyrelsen autoriseret kassebog samt en medlemsprotokol. Kassereren underskriver alle kvitteringer og kassebeholdningen skal stå på en konto i pengeinstitut eller på girokonto. Kontoen skal være klausuleret således, at der kun kan hæves i forbindelse med formanden eller næstformanden. Den kontante kassebeholdning må ikke overstige kr Foreningens regnskabsår er fra den 1.9. til den 31.8.

4 12 (fortsat) Den 1.9. er således datoen, hvor B-medlemmer med behørigt varsel jf. 3 kan opsige deres medlemskab. Årsregnskabet afleveres af kassereren til de på generalforsamlingen valgte revisorer inden den Regnskabet skal foreligge fuldt færdigt og revideret senest den Revisorerne kan uanmeldt foretage revision af foreningens regnskaber og konstatere tilstedeværelse af foreningens midler. 13 Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Kun den kan vedtage, ændre og ophæve vedtægterne. Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år inden udgangen af november måned. Medlemmerne skal indkaldes ved skriftlig meddelelse med mindst 14 dages varsel. Generalforsamlingen ledes af en dirigent, der vælges af forsamlingen. Dirigenten må ikke være bestyrelsesmedlem eller revisor i foreningen. Indkaldelsen skal indeholde meddelelse om, hvilke emner der vil være at behandle. På generalforsamlinger såvel som på ekstraordinære generalforsamlinger kan der kun træffes afgørelser om emner, der er optaget i den meddelte dagsorden. 14 Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når bestyrelsen finder det formålstjenligt, eller når mindst 1/3 af foreningens stemmeberettigede medlemmer fremsætter ønske herom. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling skal ske med samme varsel og på samme måde som til den ordinære generalforsamling med angivelse af de til forhandling fremsatte emner. Såfremt den ekstraordinære generalforsamling indkaldes efter ønske fra medlemmerne, skal disse samtidig med begæringens fremsættelse meddele, hvilke emner der ønskes behandlet og bestyrelsen er herefter forpligtet til senest 14 dage efter at udsende indkaldelse til den ekstraordinære generalforsamling. 15 For den ordinære generalforsamling skal der gælde følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens årsberetning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4. Forslag fra bestyrelsen, herunder fastsættelse af kontingent. 5. Forslag fra medlemmer. 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer. 7. Valg af to bestyrelsessuppleanter. 8. Valg af to revisorer og en revisorsuppleant 9. Eventuelt. Forslag fra medlemmer eller sager, der af medlemmer ønskes behandlet på generalforsamlingen eller på møder, skal skriftligt meddeles bestyrelsen senest 8 dage inden generalforsamlingen eller mødet.

5 16 Alle valg og almindeligt foreliggende sager afgøres ved simpelt stemmeflertal. Hver parcel har én stemme. Afstemninger kan ske ved håndsopretning, dog skal afstemning ske skriftligt, når 1/3 af de tilstedeværende medlemmer kræver det. Der kan gives møde ved fuldmagt på generalforsamling, på møder og på ekstraordinær generalforsamling. Fuldmagt skal afleveres til dirigenten så snart denne er valgt. Til vedtægtsændring fordres, at mindst halvdelen af medlemmerne er til stede og afgiver stemme og at beslutningen tages med mindst 2/3 af de afgivne stemmer, herunder også stemmer afgivet ved fuldmagt. Blanke stemmer regnes for ikke afgivne. Er det foreskrevne antal stemmer ikke til stede personligt eller ved fuldmagt, indkaldes inden en måned og med mindst 8 dages varsel til en ekstraordinær generalforsamling, på hvilken der, uden hensyn til de fremmødtes antal, kan tages beslutning, såfremt 2/3 af de til stedeværende medlemmer stemmer for forslaget. 17 De på generalforsamlingen vedtagne beslutninger og behandlede sager indføres i foreningens forhandlingsprotokol, der underskrives af dirigenten og af de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer. 18 De af den ordinære- eller ekstraordinære generalforsamling trufne beslutninger samt beslutninger, der i henhold til nærværende vedtægter vedtages af bestyrelsen, er gældende for medlemmerne, indtil de lovligt ændres i henhold til vedtægterne. Indbringelse af trufne beslutninger for domstolene har ikke suspensiv virkning og medlemmerne er, indtil endelig retsafgørelse foreligger, pligtige at opfylde de dem i henhold til beslutningerne pålagte pligter af økonomisk eller anden art, ligesom foreningen uanset sagsanlæg eller senere appel skal være berettiget til at foretage retsskridt til forpligtigelsens opfyldelse. Vedtaget på stiftende generalforsamling den Ændret på ekstraordinær generalforsamling den Ændret på ekstraordinær generalforsamling den

Vedtægter for Grundejerforeningen Birkager

Vedtægter for Grundejerforeningen Birkager Vedtægter for Grundejerforeningen Birkager Således vedtaget endeligt på den ekstraordinære generalforsamling den 2. april 2003. Godkendt af Ramsø Kommune den 6/8 2003. 1 Forslaget Foreningens navn er Grundejerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING 1. Foreningens navn er Snebærhavens Grundejerforening", og dens område er de parceller som er udstykket fra matr. nr. 9 bo Herstedøster by og sogn. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen KARBAK.

Vedtægter for Grundejerforeningen KARBAK. Vedtægter for Grundejerforeningen KARBAK. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen KARBAK. Dens område omfatter foruden 64 parceller, vejarealer og fællesarealer udstykket fra matr. nr. 49 A og 45 H samt

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen BYHOLMENE. Strøby-, Nørby- og Vedbyholm hvidovre. Vedtaget Sidst ændret

Vedtægter. for. Grundejerforeningen BYHOLMENE. Strøby-, Nørby- og Vedbyholm hvidovre. Vedtaget Sidst ændret Grundejerforeningen Byholmene Vedtægter for Grundejerforeningen BYHOLMENE Strøby-, Nørby- og Vedbyholm 2650 hvidovre Vedtaget 06.05.1975 Sidst ændret 03.03.1998 1 Foreningens navn er: Byholmene. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE Side 1 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Sejer Strande". Dens område omfatter arealer udstykket fra matr. nr. 2b og 2ar Yderby by, Odden sogn, som

Læs mere

VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN. 1. Navn

VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN. 1. Navn 1 VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN 1. Navn Foreningens navn er grundejerforeningen Kildegården. Dens område er de af deklaration tinglyst 15/10 1963 omfattende ejendomme, matr. nr. 6 z Greve

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Karmstensgård

Vedtægter. Grundejerforeningen Karmstensgård Vedtægter 1 stk. 1, Foreningens navn er Grundejerforeningen Karmstensgård, dens område er matr. nr. 2a af Udlejre by, Ølstykke Sogn og samtlige parceller, der udstykkes herfra. Dens hjemsted er Ølstykke

Læs mere

VEDTÆGTER. Således som ændret på generalforsamling 25. november 2003 og ekstraordinær generalforsamling 16. december 2003.

VEDTÆGTER. Således som ændret på generalforsamling 25. november 2003 og ekstraordinær generalforsamling 16. december 2003. Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR.nr.: 12 94 40 39 VEDTÆGTER Således som ændret på generalforsamling 25. november 2003 og ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Teglgården Hejlsminde

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Teglgården Hejlsminde VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Teglgården Hejlsminde 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Teglgården. Området er sommerhusparceller og fælles områder, udstykket fra matr. Nr. 44a m.fl. Hejls by

Læs mere

Vedtægter for parcelforeningen "Holmeparken" 1 Hjemsted. Foreningens hjemsted er Århus kommune.

Vedtægter for parcelforeningen Holmeparken 1 Hjemsted. Foreningens hjemsted er Århus kommune. Vedtægter for parcelforeningen "Holmeparken" 1 Hjemsted. Foreningens hjemsted er Århus kommune. 2 Navn og formål. Foreningens navn er "Holmeparken". Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Lassensminde, Daastrup 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN LASSENSMINDE, DÅSTRUP. Dens områder er matr.nr.

Vedtægt for Grundejerforeningen Lassensminde, Daastrup 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN LASSENSMINDE, DÅSTRUP. Dens områder er matr.nr. Vedtægt for Grundejerforeningen Lassensminde, Daastrup 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN LASSENSMINDE, DÅSTRUP. Dens områder er matr.nr. 7 a, Daastrup by og sogn, og samtlige de parceller, der

Læs mere

Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø

Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø Vedtægter Revideret aug. 78 Genoptrykt aug. 78 Genoptrykt apr. 79 Genoptrykt okt. 86 Ændret maj. 1987 Genoptryk okt. 1996, med ændring Ændringer maj 2011 Ændringer

Læs mere

Vedtægter. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune, Retten i Holbæk

Vedtægter. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune, Retten i Holbæk Vedtægter 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Havnsø Park Dens område omfatter parceller fra matr.nr. 2 a Havnsø By, 3 b, 3 e, 3 f, 3 n, 4 b, 4 c, 4 d, 4 e, og 4 g Egemarke Hovedgård Føllenslev

Læs mere

Vedtægter Rev. 6 Udgivet 2017

Vedtægter Rev. 6 Udgivet 2017 Vedtægter Rev. 6 Udgivet 2017 Foreningens navn 1. Foreningens navn er: Åstrupparkens Grundejerforening. Foreningens område dækker matrikel nr. e 42a, 42c, 42d, 42e, 42f, 42g, 42h, 42i, 42k, 42l, 42m, 42n,

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN MIKKELHØJ

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN MIKKELHØJ Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN MIKKELHØJ 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Mikkelhøj. Dens område er vejarealer, fællesarealer og parceller fra matr.nr. 21 a af Karrebæk by og sogn. Dens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. For Grundejerforeningen Havnøholm

VEDTÆGTER. For Grundejerforeningen Havnøholm VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Havnøholm 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Havnøholm. Dens område omfatter 25 parceller, vejarealer udstykket fra matr. Nr. 19a Sødring by og sogn. Dens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Birkelyparken

Vedtægter for grundejerforeningen Birkelyparken Vedtægter for grundejerforeningen Birkelyparken Foreningen er stiftet i henhold til deklaration, tinglyst den 21.1.1977 og senere på matr. nr. 11 b, 11 f, 11 g, 11 h, 11 i, 11 k, 11 l, 11 m, 11 n, 11 o,

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningens navn er: Grundejerforeningen "Jægerbuen".

VEDTÆGTER. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Jægerbuen. VEDTÆGTER Foreningens navn er: Grundejerforeningen "Jægerbuen". 1 Dens område er vej-, sti- og fællesarealer samt parceller udstykket fra matr. nr. 16 B m.fl. af' Ishøj by, Ishøj, i overensstemmelse med

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang"

Vedtægter for Grundejerforeningen Fuglevang Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang" 1. Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen Fuglevang". Dens hjemsted er Kirke Såby. Dens værneting er Roskilde Herredsret. 2. Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Kildeengen, Enø, Karrebæksminde

Vedtægter for Grundejerforeningen Kildeengen, Enø, Karrebæksminde Vedtægter for Grundejerforeningen Kildeengen, Enø, Karrebæksminde 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Kildeengen, Enø", dens område er det på vedhæftede plan viste areal omfattende 52 parceller,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen for Hesselbjerg og Korshave område. 1. 2. Grundejerforeningen er stiftet i henhold til deklarationer

Læs mere

Vedtægter for. Vedtægter Grundejerforeningen STØLSGÅRDEN

Vedtægter for. Vedtægter Grundejerforeningen STØLSGÅRDEN Side 1 af 7 Vedtægter for Grundejerforeningen STØLSGÅRDEN Således bestemt : Stiftende generalforsamling Anno 1973 Ekstraordinære generalforsamling af 16. juni 1990 Ekstraordinære generalforsamling af 27.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen LYKKESHOLM

Vedtægter for Grundejerforeningen LYKKESHOLM Vedtægter for Grundejerforeningen LYKKESHOLM 1. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Lykkesholm. Dens område er de i deklaration, tinglyst den 30/4 l974 omhandlede ejendomme, matr. nr. 9g, 9h, 12np,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Skelhøje Plantage

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Skelhøje Plantage VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Skelhøje Plantage 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skelhøje Plantage. Dens område omfatter parceller udstykket fra matr. nr. 12 c Boeslum by, Draaby sogn. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen for Hesselbjerg og Korshave område. 1. 2. Grundejerforeningen er stiftet i henhold til deklarationer

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Teglgården Hejlsminde

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Teglgården Hejlsminde VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Teglgården Hejlsminde 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Teglgården. Området er sommerhusparceller og fælles områder, udstykket fra matr. Nr. 44a m.fl. Hejls by

Læs mere

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Søndertoften

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Søndertoften - 2630 Taastrup Vedtægter For Grundejerforeningen Søndertoften Vedtaget på ordinær generalforsamling den 14. november 2017 og den ekstraordinære generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Parcelforeningen DALSØ PARK

Vedtægter for Parcelforeningen DALSØ PARK Vedtægter for Parcelforeningen DALSØ PARK 1 Navn, hjemsted og formål for foreningen Foreningens navn er Parcelforeningen Dalsø Park. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. Foreningen omfatter 50 parceller/boliger

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R G R U N D E J E R F O R E N I N G E N T O R N E G Å R D E N

V E D T Æ G T E R F O R G R U N D E J E R F O R E N I N G E N T O R N E G Å R D E N V E D T Æ G T E R F O R G R U N D E J E R F O R E N I N G E N T O R N E G Å R D E N Således vedtaget på den stiftende generalforsamling den 26. juni 1974. Ændret april 1975,juni 1984, maj 2011 og maj 2014.

Læs mere

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen 1 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller udstykket fra matr. Nr. 19-d til 8-b og 8-d, parcellerne med matr. Nr. 12-f til æ samt 12 aa,ab,ac,ad,

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand Maj Vedtægter

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand   Maj Vedtægter Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand www.klithoej-handrup.dk Maj 2008 Vedtægter 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Klithøj, dens område er matrikler, der udstykkes af matr. nr. 2 a, Handrup

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973 1 1.1 Grundejerforeningens navn er Bakkebjerg, og dens hjemsted er Gribskov Kommune, tidligere Græsted Gilleje Kommune. 1.2 Alle nuværende

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen "Lærkensten"

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Lærkensten Grundejerforeningen Lærkensten Slangerup Side 1 af 5 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen "Lærkensten" Som vedtaget på generalforsamling den 6. marts 1981 og med senere ændringer vedtaget på ekstraordinær

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Ajourført frem til 25. februar 2010 1 Navn og Omfang Foreningens navn er Grundejerforeningen Søgården, dens område er den syd for Kirke Værløsevej beliggende

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET 96-191 SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET Revideret 21.09.1992 1. Navn og beliggenhed. 1.1. Foreningens navn

Læs mere

Vedtægter for Sjælsøparken Grundejerforening

Vedtægter for Sjælsøparken Grundejerforening for Sjælsøparken Grundejerforening 1. Foreningens navn er Sjælsøparken Grundejerforening, og dens område er matr. nr. 6 b, 8 m, 3 ac, 3 ad, 3 ae, 3 ag, 3 r og 3 x, alle af Blovstrød by og sogn, samt parceller,

Læs mere

VEDTÆGTER For Grundejerforeningen SANDHØJ

VEDTÆGTER For Grundejerforeningen SANDHØJ VEDTÆGTER For Grundejerforeningen SANDHØJ 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Sandhøj. Dens område begrænses af følgende eksisterende eller projekterede veje: Sandhøjvej Smedegade ældre bebyggelse

Læs mere

VEDTÆGTER 2013 Grundejerforeningen Strandgården Enø

VEDTÆGTER 2013 Grundejerforeningen Strandgården Enø VEDTÆGTER 2013 Grundejerforeningen Strandgården Enø 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Strandgården, Enø", og dens område er det på ved-hæftede plan viste areal, omfattende 113 parceller, vejarealer

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Blomsterhaven

Vedtægter for Grundejerforeningen Blomsterhaven Vedtægter for Grundejerforeningen Blomsterhaven Maj 2013 Indholdsfortegnelse: Side: 1 Grundejerforeningens område... 2 2 Medlemsret og -pligt... 2 3 Formål... 2 4 Hæftelser... 2 5 Kontingent... 2 6 Græsslåning,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN BOGHVEDEMARKEN VEDTÆGTER

GRUNDEJERFORENINGEN BOGHVEDEMARKEN VEDTÆGTER Vedtægter for grundejerforeningen BOGHVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN BOGHVEDEMARKEN VEDTÆGTER 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Boghvedemarken. Dens område er de I deklaration, lyst den 6.9.1977

Læs mere

VEDTÆGTER. for "GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN" (stiftet den 25.04.1977) 1. ( Området )

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN (stiftet den 25.04.1977) 1. ( Området ) VEDTÆGTER for "GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN" (stiftet den 25.04.1977) 1. ( Området ) Foreningens navn er "Grundejerforeningen Dønnergården". Dens område er parceller, vejarealer og fællesarealer udstykket

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Grundejerforeningen Skytteengen Syd

VEDTÆGTER. For. Grundejerforeningen Skytteengen Syd VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Skytteengen Syd 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skytteengen Syd. Dens område omfatter parceller omfattet af lokalplan nr. 36 beliggende vest for henholdsvis

Læs mere

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 1. Navn Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 stk. 1. Foreningens navn er BIRKEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING, dens hjemsted er Ballerup kommune. stk. 2. Foreningens område

Læs mere

Vedbæk Villaparks Grundejerforening

Vedbæk Villaparks Grundejerforening Nedenfor er bestyrelsens forslag til de nye vedtægter, der behandles på den ordinære generalforsamling den 30. september 2010. For at synliggøre de faktiske ændringer er de nuværende vedtægter listet i

Læs mere

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening Vedtægter for Smørumvang Grundejerforening 2014 side 1 af 6 1 FORENINGENS OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen Smørumvang og er stiftet den 13. februar 1946. Dens område omfatter parceller af

Læs mere

VEDTÆGTER. for grundejerforeningen ÆBLEHAVEN, Helsingør

VEDTÆGTER. for grundejerforeningen ÆBLEHAVEN, Helsingør VEDTÆGTER for grundejerforeningen ÆBLEHAVEN, Helsingør 1. Navn: Foreningens navn er Grundejerforeningen Æblehaven. Dens område omfatter parceller udstykket fra matr.nr. 34 - cb Helsingør overdrev. Foreningens

Læs mere

SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING. Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING

SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING. Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING 1 Grundejerforeningens navn er Skovsvinget- og Skovledets Grundejerforening. Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen NyVesterris

Vedtægter for Grundejerforeningen NyVesterris Vedtægter for Grundejerforeningen NyVesterris 1 Foreningens navn er NyVesterris. Grundejerforeningen Risager, Pilumvej og Lillebro, 6100 Haderslev. Foreningens adresse er den til enhver tid værende formands

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen»HJORTLUND«Vindinge

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen»HJORTLUND«Vindinge Grundejereningen»HJORTLUND«Vindinge 23. november 2012 Grundejereningen»HJORTLUND«Vindinge. 1. Foreningens navn er grundejereningen»hjortlund«. Dens hjemsted er Vindinge, Roskilde Kommune. Foreningen omfatter

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj

Grundejerforeningen Klithøj Vedtægter for Grundejerforeningen Klithøj. Dejret Klit, 8420 Knebel, Ebeltoft kommune. Grundejerforeningen er stiftet i forbindelse med varetagelse af medlemmernes fælles grundejer-interesser, såvel indadtil

Læs mere

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene. Dato:

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene. Dato: Vedtægter Dato: 15.10.2016 For 1. udgave: 18.04.1981 Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene Side: 1 af 5 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Bestyrelse 5 Tegningsret

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker Hjemsted og navn: 1 Grundejerforeningens hjemsted er Syddjurs Kommune. Grundejerforeningens navn er Holmens Bakker og omfatter udstykningsarealerne Matr.

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R G R U N D E J E R F O R E N I N G E N T O R N E G Å R D E N

V E D T Æ G T E R F O R G R U N D E J E R F O R E N I N G E N T O R N E G Å R D E N V E D T Æ G T E R F O R G R U N D E J E R F O R E N I N G E N T O R N E G Å R D E N Således vedtaget på den stiftende generalforsamling den 26. juni 1974. Ændret april 1975 og juni 1984. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Gartnerparkens Grundejerforening

Vedtægter for Gartnerparkens Grundejerforening Vedtægter for Gartnerparkens Grundejerforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "GARTNERPARKENS GRUNDEJERFORENING", dens område er vejarealer, fællesarealer og parceller udstykket fra matr.nr. 15æ

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TEGLGÅRDEN KYNDELØSE SYDMARK 4070 KIRKE HYLLINGE VEDTÆGTER

GRUNDEJERFORENINGEN TEGLGÅRDEN KYNDELØSE SYDMARK 4070 KIRKE HYLLINGE VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN TEGLGÅRDEN KYNDELØSE SYDMARK 4070 KIRKE HYLLINGE VEDTÆGTER 1 Værneting Grundejerforeningens navn er Teglgården, dens område er matr. Nr. 5c og 5f Kyndeløse by, Kirke Hyllinge og samtlige

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten - Side 1 af 1

Grundejerforeningen Åstrupskrænten - Side 1 af 1 Grundejerforeningen Åstrupskrænten - Side 1 af 1 Index: Navn, hjemsted og område... 2 Formål m.v.... 2 Medlemmerne og disses forhold til foreningen... 3 Bestyrelsen... 4 Regnskab og revision...5 Generalforsamling...

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Kringelholm.

Vedtægter for grundejerforeningen Kringelholm. Vedtægter for grundejerforeningen Kringelholm. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 26. marts 2003 med ændringer vedagtet på ordinær generalforsamling d. 16. marts 2016. 1. Navn. Foreningens

Læs mere

I tilfælde af foreningens opløsning tilfalder foreningens nettoformue Greve Kommune med henblik på anvendelse til formål inden for

I tilfælde af foreningens opløsning tilfalder foreningens nettoformue Greve Kommune med henblik på anvendelse til formål inden for Vedtægterne er besluttet på foreningens ordinære general- forsamling den 19. november 2002 og endeligt vedtaget på foreningens ekstraordinære generalforsamling den 18. december 2002 samt i.h.t. disse vedtægters

Læs mere

Grundejerforeningen Hampeland

Grundejerforeningen Hampeland Grundejerforeningen Hampeland Vedtægter Gældende fra 1. januar 1996 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 13. oktober 1995. Samt ændringer vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 12.

Læs mere

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN STRANDGÅRDEN

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN STRANDGÅRDEN Formand: Kasserer: Sekretær: Mario See Strandgården Øst 33, 4300 Holbæk Jonna S. Rives Turesensgade 6, 4. t.v., 1368 Kbh. K Linda Søstrup Andersen Stenhusparken 9, 4300 Holbæk VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN

Læs mere

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening Vedtægter for Tengslemark Ny Grundejerforening O 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er TENGSLEMARK NY GRUNDEJERFORENING: Dens medlemsområde er ejere af parceller, udstykket af arealer beliggende på

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5. Dato: Navn og hjemsted.

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5. Dato: Navn og hjemsted. Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Bestyrelse 5 Tegningsret 6 Bestyrelsesmøder 7 Regnskab / Kasserer 8 Generalforsamling 9 Forhandlingsprotokol

Læs mere

Foreningens område er matrikelnumrene ifølge planområde A, som vist på kortbilag 1 i lokalplan 051, Ballerup kommunalbestyrelse april 1989.

Foreningens område er matrikelnumrene ifølge planområde A, som vist på kortbilag 1 i lokalplan 051, Ballerup kommunalbestyrelse april 1989. Vedtægter FORENINGENS NAVN OG OMRÅDE Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KLANPARKEN, Ballerup. Dens hjemsted er Ballerup Kommune. 1. Foreningens område er matrikelnumrene ifølge planområde A, som vist

Læs mere

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune. Dokument: 180716 Grundejerforeningen SANDAGER Saunte 3100 Hornbæk Vedtægter 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

Læs mere

Konkrete ændringer til foreningens vedtægter

Konkrete ændringer til foreningens vedtægter Konkrete ændringer til foreningens vedtægter Nuværende Forslag Kommentar 1 Grundejerforeningens område Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen Blomsterhaven". Dens område er de af deklarationen

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer

Forslag til vedtægtsændringer Forslag til vedtægtsændringer Nuværende Forslag Kommentar samtidig med erhvervelsen, uanset på hvilken måde denne finder sted, og indtrædende medlemmer erholder ved indtræden anpartsvis ret til Meddelelse

Læs mere

Grundejerforeningen BIGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen Bigården

Grundejerforeningen BIGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen Bigården Grundejerforeningen BIGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen Bigården 1 Foreningens navn er grundejerforeningen Bigården, dens område er matr. nr. 2 a af Ejby by, Rye sogn, og samtlige parceller, der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HERMELINLØKKEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HERMELINLØKKEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HERMELINLØKKEN GRUNDEJERFORENINGEN ER STIFTET DEN. 29. MARTS 1979 RETTET 16. AUGUST 2014 PARAGRAF 1. Foreningen er stiftet den 29.3. 1979 i henhold til deklaration tinglyst

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune.

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. Foreningens formål er at varetage grundejernes nuværende

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KLOSTERPARKEN VEDTÆGTER FOR

GRUNDEJERFORENINGEN KLOSTERPARKEN VEDTÆGTER FOR -1- af (6) vedtægter revideret 25 marts 2003 Forslag til ændringer generelforsamling 2004 Læsevejledning: Alle ændringer er markeret i marginen. Det der forslås slettet er overstreget Nyt der forslås indsat

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Brønsholmgård

Vedtægter for Grundejerforeningen Brønsholmgård Vedtægter for Grundejerforeningen Brønsholmgård Marts 2011 Læg disse vedtægter i Deres skøde Husk at videregive dem til ny ejer 1 1 OMRÅDE Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMGÅRD. Dens område

Læs mere

Grundejerforeningen Greve Strandby VEDTÆGTER. Juni 1992

Grundejerforeningen Greve Strandby VEDTÆGTER. Juni 1992 Grundejerforeningen Greve Strandby VEDTÆGTER Juni 1992 Afskrift af hæfte udgivet i 1992. Juni 1992 Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse: Husorden...3 Forord...4...5 1: Foreningens navn...5 2: Formål og virke...5

Læs mere

Grundejerforeningen FJORDPARKEN

Grundejerforeningen FJORDPARKEN 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Fjordparken, og dens hjemsted er Frederikssund Kommune. Foreningen er en grundejerforening for nærværende og kommende ejere af parceller, der

Læs mere

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ny Bringe Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. 2 Område og medlemmer Stk. 1. Foreningen omfatter ejendommene, der er beliggende på

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for grundejerforeningen Ammershøj Syd

Vedtægter. Vedtægter for grundejerforeningen Ammershøj Syd Vedtægter Vedtægter for grundejerforeningen Ammershøj Syd 1. Definitioner Foreningens navn er Grundejerforeningen Ammershøj Syd Dens område er angivet på kortbilaget til lokalplan 4.08, områderne A, B,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Traneparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Traneparken 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Traneparken". Dens område er matrikel nr. 4 ar og 4 as, Tranegilde by, Ishøj sogn, og parceller, der er udstykket herfra. Dens hjemsted er Ishøj kommune jf.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Grundejerforeningen Pilegårdsparken. a) Foreningens navn er Grundejerforeningen Pilegårdsparken.

V E D T Æ G T E R. for. Grundejerforeningen Pilegårdsparken. a) Foreningens navn er Grundejerforeningen Pilegårdsparken. V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Pilegårdsparken 1. a) Foreningens navn er Grundejerforeningen Pilegårdsparken. b) Foreningens stiftelsesdag er den 1. marts 1966. Foreningen har til formål at

Læs mere

Vedtægter. Venø Bugt

Vedtægter. Venø Bugt Vedtægter for Grundejerforeningen Venø Bugt Handbjerg. Udarbejdet af Advokatkontoret, Nørre Snede. Godkendt af byrådet i Vinderup den 2. marts 1978 Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 16. sept.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Børup

Vedtægter for Grundejerforeningen Børup Vedtægter for Grundejerforeningen Børup Vedtægter for Grundejerforeningen Børup 1. Foreningens navn: 2. Formål: Grundejerforeningen Børup, 8310 Tranbjerg J. Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Kringelholm.

Vedtægter for grundejerforeningen Kringelholm. Vedtægter for grundejerforeningen Kringelholm. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 26. marts 2003 med ændringer vedtaget på ordinær generalforsamling d. 16. marts 2016 samt ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Foreningen kan ved generalforsamlingsbeslutning udvides til at omfatte andre ejendomme end de nævnte.

Foreningen kan ved generalforsamlingsbeslutning udvides til at omfatte andre ejendomme end de nævnte. Vedtægter 1. Navn, hjemsted og område. Foreningens navn er "Grundejerforeningen ". Dens hjemsted er Sjællands Odde. Foreningen omfatter parceller, der har adgang fra Buskrosevej, Klitrosevej, Hybenrosevej,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Ørnebjerg

Vedtægter for Grundejerforeningen Ørnebjerg Vedtægter for Grundejerforeningen Ørnebjerg 1 Navn og sted Foreningens navn er Grundejerforeningen Ørnebjerg. Dens område er matr. nr. 7a af Udlejre by, Ølstykke sogn og samtlige parceller*, der er udstykket

Læs mere

Vedtægter. for. Bolværkets grundejerforening

Vedtægter. for. Bolværkets grundejerforening Hillerød den 23. marts 2010 BOLVÆRKETS GRUNDEJERFORENING 3400 HILLERØD Vedtægter for Bolværkets grundejerforening Indholdsfortegnelse: 1. Foreningens område. 2. Medlemsret og - pligt. 3. Formål. 4. Hæftelser.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BRINKS KLIT

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BRINKS KLIT VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BRINKS KLIT 1. juni 2013 Vedlagt bilag med matr. nr. på medlemmer 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Brinks Klit. Foreningens hjemsted er Hjørring Kommune. 2 Grundejerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BRINKS KLIT

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BRINKS KLIT VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BRINKS KLIT 9. juli 2016 Vedlagt bilag med matr. nr. på medlemmer 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Brinks Klit. Foreningens hjemsted er Hjørring Kommune. 2 Grundejerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN G/F Astershaven E-mail: Astershaven@groupcare BESTYRELSEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN Smørum den 9. januar 2000 Således godkendt af Ledøje-Smørum kommune den 25. januar 2000. Bestyrelsen

Læs mere

Vedtaget på stiftende generalforsamling den 15. december 1969 med ændringer vedtaget på ekstraordinære generalforsamlinger:

Vedtaget på stiftende generalforsamling den 15. december 1969 med ændringer vedtaget på ekstraordinære generalforsamlinger: Ryttergårdens Grundejerforening Vedtægter Vedtaget på stiftende generalforsamling den 15. december 1969 med ændringer vedtaget på ekstraordinære generalforsamlinger: - 2. juli 1970-29. juni 1978-25. juni

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Ingershøj

Vedtægter for Grundejerforeningen Ingershøj Vedtægter for Grundejerforeningen Ingershøj 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Ingershøj Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune, udstykket fra matr. 13a Kaldred by, Bregninge sogn, samt matr.

Læs mere

LOVE. for. Grundejerforeningen LØNBJERG

LOVE. for. Grundejerforeningen LØNBJERG LOVE for Grundejerforeningen LØNBJERG Revideret april 2016 1 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E 1 - Foreningens navn. 2 - Foreningens formål, omfang og virke. 3 - Medlemmernes rettigheder og pligter.

Læs mere

VEDTÆGTER. for Grundejerforeningen "MOSEPARKEN"

VEDTÆGTER. for Grundejerforeningen MOSEPARKEN VEDTÆGTER for Grundejerforeningen "MOSEPARKEN" V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen MOSEPARKEN 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Moseparken. Dens område er de i deklaration, lyst den 20/8

Læs mere

Vedtægtens ordlyd Ny formulering

Vedtægtens ordlyd Ny formulering Vedtægtens ordlyd Ny formulering Kommune: Karlebo Rettes til: Fredensborg 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Ullerødgård ØST", dens område er samtlige parceller, der udstykkes fra ejendommen matr.nr.

Læs mere

Foreningen skal underrettes om ejerskifte og dermed medlemsskifte, og indtil dette har fundet sted, hæfter sælger (sælgende ejer) for kontingentet.

Foreningen skal underrettes om ejerskifte og dermed medlemsskifte, og indtil dette har fundet sted, hæfter sælger (sælgende ejer) for kontingentet. VEDTÆGTER Ajourført oplag. Udgivet i februar 1988. for grundejerforeningen KONGSMARK PARK; Kongsmark. 1. Foreningens navn er gnmdejerforeningen "KONGSMARK PARK", Kongsmark. 'Dens område omfatter 137 parceller

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Møllegården.

Vedtægter for Grundejerforeningen Møllegården. Vedtægter for Grundejerforeningen Møllegården. Vedtaget på generalforsamlingerne den 4/9 1967, 9/4 1969, 16/4 1969, 16/5 1971, 2/5 1973, 28/2 1979, 16/6 1980 (brevafstemning), 29/5 1990 og 29/5 2000. Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Fredensborg Søpark

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Fredensborg Søpark Vedtægter for Grundejerforeningen Fredensborg Søpark 1. Navn, område og formål Foreningens navn er Grundejerforeningen Fredensborg Søpark. Foreningens område er de parceller og friarealer, der er nævnt

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen RAVNSBJERG

Vedtægter for grundejerforeningen RAVNSBJERG Vedtægter for grundejerforeningen RAVNSBJERG Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN RAVNSBJERG. 1 2 Foreningens område er matrikelnummer 15a og de af matrikelnummer 15a, Gjellerup by og sogn udstykkede

Læs mere

Love for Grundejerforeningen Nordenbro af

Love for Grundejerforeningen Nordenbro af 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Nordenbro af 15/3 1973. Foreningens hjemsted er Langeland kommune. Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller udstykket fra matr. 32 d, 32 f og 32 k Nordenbro

Læs mere

5. Medlemmerne er med hensyn til benyttelse og bebyggelse af parcellerne underkastet

5. Medlemmerne er med hensyn til benyttelse og bebyggelse af parcellerne underkastet Vedtægter: 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen "TANGBJERG". Dens område er: Matr. 4, 41, 4g, 4h, 4m, 2a, Svestrup by, Ølstykke sogn og samtlige parceller, der udstykkes derfra. Dens hjemsted er

Læs mere

Hermed Indkaldes. til. Ekstraordinær generalforsamling. Lørdag den 27 juni 2015 kl. 10.00. i Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, 4593 Eskebjerg.

Hermed Indkaldes. til. Ekstraordinær generalforsamling. Lørdag den 27 juni 2015 kl. 10.00. i Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, 4593 Eskebjerg. Hermed Indkaldes til Ekstraordinær generalforsamling Lørdag den 27 juni 2015 kl. 10.00 i Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, 4593 Eskebjerg. Med følgende Dagsorden.: Punkt 1. a. Valg af dirigent b.

Læs mere