Medlemmer Gæster

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemmer Gæster"

Transkript

1 Bestyrelsen Den nuværende bestyrelse blev konstitueret kort efter generalforsamlingen og har siden arbejdet som en homogen gruppe det sidste år, der har været afholdt bestyrelsesmøder med ca. 4 ugers mellemrum. De enkelte bestyrelsesmedlemmer har som tidligere haft deres egne ansvarsområder og udvalg. Formanden har ikke været en del af de enkelte udvalg, på nær eliteudvalget, sponsorudvalget og baneudvalget. Bestyrelsen har i løbet af året informeret løbende om aktiviteterne i klubben ved at udsende nyhedsbreve og brug af Facebook. For dem som ikke har adgang til Facebook er Skive Golfklubs side tilgængelig på forsiden af hjemmesiden. Vi er enige i at et godt mål ville være at udsende nyhedsbreve månedligt i den primære sæson og bestyrelsen vil fortsat arbejde med at nå denne målsætning. Vi mangler forsat at få uddelegeret enkelte opgaver som i dag varetages af kontoret og lægge disse ud til frivillige for at frigøre noget af kontorets tid, så Pernille fremover kan komme lidt tættere på den daglige drift og få til opgave at sørge for noget mere løbende information.

2 Klubben Året har været præget af fire store aktiviteter og en bekymring: 1. Ombygning af klubhus 2. Manglende medlemmer 3. Nyt klippemønster (under banen) 4. Projekt dræning 5. Grøn Energi På generalforsamlingen 2015 blev det besluttet at ombygge klubhuset, et projekt der havde været flere år undervejs. Desværre lykkedes det ikke at skaffe de sidste ,- fra i fondsmidler, men med velvilje fra de udvalgte leverandører og et stort antal frivillige timer kom ombygningen kun til at dræne klubkassen for ,-. Bestyrelsen har valgt ikke at aktivere udgiften, men har medtaget den under driften. Uanset hvilken statistik vi kigger på så er der nedgang i antallet af medlemmer, det gælder ikke bare Skive Golfklub, men alle klubber i Skive. Tager vi tallene fra DIF så toppede vi i 2012 med 981 medlemmer. Den sidste opgørelse fra DGU (det er ikke 100 % samme opgørelse som DIF) så ender vi på 840, et frafald på 141 medlemmer, en udvikling som bestyrelsen ser med bekymring på. For at imødegå det tilbagevende problem med behandling af udmeldelse efter 30. september (vi kommer tilbage til dette punkt under forslag til vedtægtsændringer) som typisk komme i forbindelse med udsendelsen af opkrævninger for det nye år, så valgte bestyrelsen at gøre medlemmerne opmærksomme på dette i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev primo september. I 2015 havde 110 registreringer om skifte pr. 30. september, et skifte er alt fra udmeldelse til overflytning som f.eks. Flexmedlem. Pr. 30. september 2016 har vi 134 registreringer. Historisk ved vi at en del som melder sig ud pr. 30 september, melder sig inde igen i starten af det nye. Men tallet er skræmmende.

3 På hvervesiden ser det desværre ikke bedre ud. Vi har i 2016 afholdt flere arrangementer end tidligere år, vi har annonceret mere og vi har været rundt med omkring invitation som er lagt i postkasser i klubbens umiddelbare nærhed. Resultater er at vi har noteret 51 begyndere hvoraf nogle er overflyttet fra Det store frafald og manglen på nye vil betyde at vi må ændre målsætningen om ikke at ændre på kontingentet. Reduktionen i antallet af medlemmer i Skive og generelt afspejler sig også i de spillede runder Medlemmer Gæster En udvikling måske afspejles af vejret hen over året? Men bestyrelsens holdning er at det er et faresignal sammenholdt med nedgangen af medlemmer. Banen i Skive er anlagt for snart 45 år siden når vi taler om de gamle huller og på trods af en del tiltag kæmper vi fortsat med overfladevand på banen. Heldigvis er vi på lejet jord og Skive kommune har hørt vores klagesang. Kommunen har som bekendt givet klubben et tilskud på ,- til dræning. Baggrunden for vores ansøgning til kommunen var et forslag fra SM-Roslev, efter tilsagnet købte vi yderligere bistand fra konsulent Vagn Dissing og indhentede nye tilbud. Herefter kunne vi vælge SM-Roslev som leverandør da de med får justeringen kunne få anbefalingerne fra Vagn Dissing ind i den økonomisk ramme. Vi nåede desværre kun lige i gang med arbejdet inden vi måtte stoppe igen for ikke at lave for store spor efter maskinerne. Resultatet af de få meters dræning vi nåede kan ses på hul 17 hvor venstre side over åen allerede nu er en del mere tør end den tilsvarende højre side. I det store hele meget positivt da vi ellers var blevet stillet i udsigt at det kunne nemt tage 9-18 måneder før v ville kunne se en effekt. SM er klar til at på kort

4 varsel at fortsætte arbejdet når vi kommer ind i en frostperiode og vi håber meget på at arbejdet er helt afsluttet inden græsset begynder at gro. Der har været talt om vores energiforbrug de sidste 10 år. Vi har arbejdet med flere forslag fra at få gas ind, til pillefyr og affaldsfyr, men meget kendetegnende skete der ikke noget. Vores opvarmning i dag er et oliefyr af ubestemmelig dato, hver dag det kører er en gave. Vi har derfor efter et par udbudsrunder hos lokale leverandører valgt at gå helt grønt til energien fra Der vil blive gravet en 500 m lang slange ned i venstre side af hul 18 som vil føde et jordvarmeanlæg. På taget vil der blive lagt 200 m2 solpaneler som sammen med et batterilager på 10 Kw vil levere strøm til klubhuset. Omkostningen er omkring ,- som vil blive afskrevet over 10 år. Den forventede besparelse er omkring ,- pr. år. Fra min egen del, så var det helt fantastisk at være rejseleder for 56 medlemmer og venner af Skive Golfklub. Jeg havde nok aldrig forestillet mig at så mange forskellige mennesker kunne opføre sig som en stor gruppe og inkludere alle. Fra hotellet skulle jeg hilse og sige der fyldt op i baren igen. Fra banen skulle jeg hilse og tak for det hurtige og præcise spil, aldrig har de set så stor en gruppe komme så hurtigt rundt. Der indsneg sig desværre også en mindre fejl i årets løb. Skive Golfklub er også en arbejdsplads og her er vi meget tilfredse med at have gode og stabile folk ansat på alle poster, vi har en meget lav, eller ingen udskiftning i personalet, vi ser det som et tegn på tilfredshed fra medarbejdernes side og kan ikke nævne for tit at det er gensidigt.

5 Spillet Der har i årets løb været afhold 8 turneringer - alle med pæn tilslutning. I 3 af turneringerne var antallet af deltagere over 100. Vi har i år lagt en del af turneringerne søndag formiddag og med ca. 1 turnering i måneden. Bestyrelsen vil fortsat forsøge efter bedste evne at dele sol og vind lige, så flest mulig af dem som har lyst kan deltage i turneringer. Det er her værd at nævne at afholdelse af turneringer giver klubben en indtægt på næsten kr. Ud over klub turneringer har vi også en del medlemmer som spiller regionsgolf, hvor vi stiller med hold i A-, B-, C- og senior-rækken. Hertil skal lægges bla. Limfjordsgolf. Vi har i flere år forsøgt at få klubmesterskabet til at være et tilløbsstykke, sidste år forsøgte vi så med at indlægge et stableford mesterskab og med 73 deltagere det første år og 80 i 2016 så har vi måske fundet nøglen. Måske er tiden kommet til at afvikle begge afdelinger over to dag? Vi bestemmer selv at kalde det et mesterskab og ingen skal nedvurdere titlen eller deltagerne.

6 Frivillige Vores største aktiv er vores medlemmer, uden dem ville der ikke være nogen klub, men her tænker vi ikke bare selve medlemskabet, men den store frivillighed der findes i klubben. På et hvert givent tidspunkt kan vi liste 100 der står klar til at hjælpe med stort og småt, to helt store begivenheder er den første arbejdsdag i foråret og uge 28. Men også udenfor disse to sker der en masse ting, som måske er lidt skjulte for dem som ikke deltager i arbejdet. Vi vil meget gerne udvide brugen af frivillige i autonome grupper, i dag har vi områder som baneservice, frit spil og regionsgolf som ikke kræver meget af bestyrelsens tid. Nye områder kunne være: Maskinpark Service, kan vi finde et par mekanikere og nogle hjælpere ville denne gruppe i vinterens løb kunne udføre service og reparation på alle vores maskiner så de er klar til den nye sæson, klubben ville spare penge på indkøbt service og kunne nok beholde de enkelte maskiner lidt længere. Park Service, der findes efterhånden en del skov på banen som nemt kunne bruge en løbende pasning og nyplantning, her kan vi måske finde et par medlemmer med erfaring som sammen med nogle grønne hænder kunne udføre et vigtigt stykke arbejde her. Kontor Service, her vil vi gerne finde nogle af de opgaver som hører under kategorien, det skal bare gøres. En kontoruddannet eller to ville kunne gøre underværker og frigøre noget tid for kontoret.

7 Begyndere Her ved afslutningen af sæsonen for 2016 er det naturligt at se tilbage på forløbet for året og se frem til en ny sæson Der har været afholdt tre åbent hus/spil med en ven i løbet af foråret og efter sommerferien i Dette har betydet at 42 nye golfspillere er kommet til og skal ud at prøve kræfter med spillet på banen. Tak til mentorer der har bidraget til uddannelsesforløbet for de nye. Tak til regelundervisere. Golfspillet oplever desværre tilbagegang i næsten hele landet og tiltrækning af nye har via dyre annoncer, uddeling af over tusinde flyers i 2016 desværre ikke haft den ønskede effekt for Skive Golf Klub. Vi påtænker at nedsætte kontingentet for nybegyndere yderligere i 2017 for ad den vej at lokke nye frem. Vi vil endvidere starte tidligt med første hold for at give mulighed for en lang første sæson Nybegynderne er vores fremtid og vi vil derfor gerne opfordre nuværende medlemmer af klubben til at lave reklame for spillet blandt venner, familie, naboer mm. Vi glæder os til 2017 og et optimistisk håb er at der vil komme 100 nye i 2017 og hvis du kan tilføre et nyt medlem deltager du i lodtrækningen om 2 x 3 fl vin.

8 Ungdom Vi har i 2016 indledt et samarbejde med ungdomsskolen og oprettet et valgfag i golf. Tilslutningen var så høj fra starten at ungdomsskolen forespurgte om vi kunne oprette hold mere. Men primært manglen på juniorhjælpetrænere gjorde at vi måtte takke nej. På det første hold er der tilmeldt 24 elever fra 8 & 9 klasse, heraf 4 piger. Holdet mødes hver torsdag og har nu gennemgået den almindelige grunduddannelse for at erhverve et DGU kort. Indledningsvis så vi en del af de tilmeldte på skydebanen også på andre dage end om torsdagen, for nuværende er det vi dog nede på at halvdelen kun møder om til de afsatte timer om torsdagen. Vi kunne og skal være bedre til at få denne gruppe af ungdomsspillere integreret i klubben, så hør dette råb om hjælp til junior og ungdomsarbejdet i klubben.

9 Elite Vores målsætning for Elite-arbejdet lykkedes til fulde: Pigerne blev flot og overraskende i 3. division, 1. holdet i 2. div. klarede skærene trods mange afbud og de nye på holdet gjorde det flot. Sværest var det for holdene. Alle dårligt fra start i foråret og det så sort ud. Målsætningen var jo at et af holdene skulle i oprykningsspil til den nye 5. division. Efter de første 4 runder stod det klart at 2. holdet ikke kunne nå det. 3.-holdet kunne stadig med 2 sejre nå oprykningsspillet og da Struer tabte begge deres 2 kampe og vi vandt begge vores kampe over Harrevig og netop Struer i den direkte duel om oprykning, var 1. pladsen i puljen pludselig er realitet. Skive har nu hold i 2,3 og 5 division. Vi har heldigvis haft en stor pulje af spillere at trække på. Flere juniorer er på vej og bør kunne presse spillere på 1. holdet næste år!! Mange af dem er taget på Golf-efterskole, så det lover godt når de kommer tilbage til foråret. Rigtig mange sprang til den sidste weekend med meget kort varsel og stillede op for holdene og var dermed med til at sikre oprykningen. 19 forskellige spillere har været med! Siger noget om en god klub, der kan mønstre så mange. Superflot!

10 Golf Spilleren i Centrum Vi har fra 2015 været en del af Golf Spilleren i Centrum som er et analyseværktøj udviklet af DGU. De fleste medlemmer og gæster har i årets løb fået en invitation til at kommentere alt omkring Skive Golfklub i et spørgeskema. Bestyrelsen bruger dette værktøj til at bedømme udviklingen og iværksætte korrigerende tiltag.

11 Banen Så skete der noget var året hvor vi foretog store ændringer i klippemønstret på banen uden at det gik ud over banens æstetik og særpræg. Semirough blev udvidet i flere områder og en del heavyrough blev holdt nede med slagleklipperen, resultatet er blevet en bane er hurtigere at komme rundt på. Den eneste der nok er ked af udviklingen er Mads Iversen som har måttet notere en nedgang i salget af bolde. Vi fik åbnet de tre nye teesteder, desværre havde leverandøren af vækstlag fået blandet beton i jorden så det i tørre perioder var umuligt at sætte en tee i jorden. Vækstlaget er nu udskiftet på entreprenørens regning og skulle blive klar til åbningsturneringen. Pasningsmæssigt har vi 2016 haft glæde af Michael som vi havde i 6 måneder, Michael løste mange opgaver og frigjorde Max, Vagn og Klaus til den løbende banepasning, resultatet har mange har rost dem for. Vores forventning er at løfte banen et niveau mere i 2017, vi har ansat Christoffer som vil færdiggøre sin greenkeeper uddannelse i Skive. Christoffer mangler 18 måneder af sin uddannelse og har tidligere taget den første del af uddannelsen i bla. Himmerland. Der er i 2016 også blevet udarbejdet en overordnet pasningsplan for banen og et årshjul delt op i måneder, begge dele kan ses på hjemmesiden under banen. Baneudvalget vil i 2017 arbejde videre med planen for den videre udvikling af banen, hul for hul, som vil give bestyrelsen et beslutningsgrundlag baseret på prioritet og økonomi.

12 Gæster Vi startede Uge 28 spillet tilbage i 2010 som et tiltag for at gøre banen mere kendt og fjerne rygtet om en kedelig bane som kun de lokale kunne holde at spille. Med et gennemsnit på snart gæster i uge 28 må vi sige at målet nået. Vi indførte i år en pris på 50,- og havde gæster. Den samlede indtægt fra uge 28 kom op på ca ,-

13 Frit Spil Den opmærksomme lytter vil jo nok have set at der har været en del debat om fritspilsordningen. Indledningsvis vil jeg lige gengive bestyrelsens holdning. Alle de opkrævede penge i ordningen skal fordeles ligeligt efter brug af de enkelte baner Der skal tilbyde frit spil banerne imellem Når det er sagt så er det ikke ufravigelige krav fra Skive Golfklub. Det der er vigtigt for Skive Golfklub er at ordningen bibeholdes til alle de deltagende klubbers tilfredshed. Skive Golfkub vil fortsat arbejde i en kompromissøgende rolle og sætte fælleskabet først. De første notater jeg har fundet går tilbage til 2008 hvor vi havde etableret en ordning med Harre Vig Golfklub, her kunne den svenske golfunion berette om at flere baner nu gik sammen og lod deres medlemmer spille på flere baner for et kontingent. Senere kunne vi læse om en ordning på Fyn med Gyldensten og to andre baner, det samme skete med Juelsminde, Horsens og en anden bane. Harre Vig valgte i 2010 at stoppe samarbejdet og opsagde fritspilsaftalen. 28. april, 2011 kunne vi udsende den første information om der var opnået enighed blandt klubberne i Aars, Løgstør, Hvalpsund, Morsø og Skive om et samarbejde med adgang til spil på de respektive baner for et mindre årligt gebyr. Blandt argumenterne var at det ville være nemt og uden yderligere omkostning at finde en anden bane at spille på hvis ens hjemmebane var optaget pga. turneringer, division eller andre arrangementer kommer Harre Vig med i ordningen efter at have kørt solo i to år kommer Hjarbæk Fjord med i ordningen kommer Volstrup Golf center med i ordningen.

14 Aftalegrundlaget klubberne i mellem har fra starten været at alle de indbetalte midler blev delt ud efter de spillede runder på banerne. Holdningen fra Skive efter et par år var at en mindre del, ,- skulle tilfalde den hvervende klub, et forslag som der ikke kunne opnås enighed om og det blev pålagt Skive ikke at tage emnet igen til efterfølgende møder. På mødet i 2015 blev det besluttet ikke at optage Nordvest Jysk Golfklub i ordningen. På mødet i 2016 blev emnet om tilbageholdelse af et beløb til den hvervende klub taget op igen (ikke pga. Skive). Punktet rejste en del debat da den forventede pris pr. spillet runde kunne falde til 58,- fra de forventede 70,- i 2016, hvis 150,- fra hvert medlem skulle tilfalde klubben. Som tidligere kunne der ikke opnås enighed forslaget. Fra flere klubber blev der efterlyst initiativer der kunne få prisen pr. spillet runde øget. Det stod klart at der kun var to muligheder: 1. Sætte prisen til f.eks ,- 2. Reducere det antal runder kunne spilles på den enkelte bane Enigheden samlede sig efter en længere debat om at sætte en grænse på 10 spillede runder pr. bane. Det blev ligeledes besluttet at optage Jammerbugtens Golfklub i ordningen samt at øge prisen til 900,-, efter princippet med 100,- pr. klub, det samme princip som blev brugt tilbage i den oprindelige ordning med Harre Vig. Det er meget muligt og sandt at ordningen blev lavet efter initiativ fra Skive, men fra starten af har det aldrig været meningen at ordningen skulle ses som en Skive Ordning. Rent naturligt var Skive midtpunktet fra starten, men senere udvidelser har flyttet centrum og givet de fleste klubber et par nærliggende muligheder. Skive administrerer ordningen og har formandsskabet i gruppen, der findes ingen vedtægter for gruppen og

15 administrationen er holdt på et minimum. Hver klub deltager på møderne med to deltagere og gruppen betragter sig selv som beslutningsdygtig. Der er skabt en kutyme som udelukker at formandens stemme er afgørende ved en evt. stemmelighed, som udgangspunkt sker afgørelser ved minimum 5 stemmer for, dette er dog sjældent og de fleste afgørelser sker med 7 eller 8 stemmer for eller imod et forslag. På foranledning af bla. Skive Golfklub er der indkaldt til et ekstraordinært møde, mødet forventes afholdt i den kommende uge.

16 Skive kommune Vi er nu venner! Efter at have forsøgt med ansøgninger fra ,- til ,- til et utal af projekter fik vi i 2016 endelig tilsagn om et tilskud på de nævnte ,- til dræning. Vi håber meget at kunne fortsætte den gode udvikling og vil helet klart indsende flere godt begrundede ansøgninger i fremtiden. En stor tak til Skive Kommune.

17 Økonomi 2016 har været præget af stor aktivitet på kassekreditten og vi er stolte af at kunne fremlægge et overskud på ,- på trods af primært ombygningen af klubhuset. Til slut vil vi gerne rette en særlig stor tak til vores store kreds af sponsorer, uden jer ville det være meget besværligt at være Skive Golfklub.

andre steder eller at dette er en trend som rammer alle foreninger i en tid hvor fysiskudfoldelse nu sker mere på individuelt plan i form af bla. løb

andre steder eller at dette er en trend som rammer alle foreninger i en tid hvor fysiskudfoldelse nu sker mere på individuelt plan i form af bla. løb Bestyrelsen Den nuværende bestyrelse blev konstitueret kort efter generalforsamlingen og har siden arbejdet som en homogen gruppe det sidste år, der har været afholdt bestyrelsesmøder med ca. 4 ugers mellemrum.

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Generalforsamling Skive Golfklub 29. november 2016

Generalforsamling Skive Golfklub 29. november 2016 Generalforsamling Skive Golfklub 29. november 2016 Spar Nord Jeg har et godt tilbud i dag Tirsdag den 29. november 2016 - kl. 19.00 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015. Hej Alle. Her medio oktober, hvor den officielle golfsæson nærmer sig sin afslutning, hermed endnu lidt nyt fra bestyrelsen. Læsning af nyhedsbrevet: Sidder

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 22. september 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 22. september 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 22. september 2015. Hej alle! Så er vi atter på banen med lidt nyt fra bestyrelsen! Der er nyt fra vores seneste bestyrelsesmøde afholdt torsdag den 17. september. Der er omtale

Læs mere

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3.

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. Fra: Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. august 2018 14:10 Emne: Åbent hus - Golf og revy - Ferie Åbent hus. Årets

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 7. april 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Johnny Ljungberg (JL), Kai Dinesen (KD), Janne

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Til stede var: Benny Larsen John Friis Per B. Nielsen Peter Norskov Johnny Haugaard Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-9-2018 Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr. 7-2018 Angående: Bestyrelsesmøde Jesper Helmer Deltagere: Afbud: Gæst: Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 1) Så er vi kommet godt i gang med sommersæsonen Den 31. marts startede vi sommersæsonen med afholdelse af vores åbningsturnering med deltagelse af ikke mindre

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus 15. april Klubben har brug for flere medlemmer - og for din hjælp Spil en 9 hullers makkerturnering med en Åbent Hus-gæst kl. 10 eller kl. 14 Eller

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 22.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN. Dagsordnen

Læs mere

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted:

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted: Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/5-17.00 Dato: 13. maj 2013 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Morten Seehausen, Bjarne Hansen,

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. Under punkt 1 og 2 også Nick Bosholdt

Læs mere

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson:

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson: Nyhedsbrev fra Baneudvalget i Sorø Golfklub Baneudvalget vil gerne give lidt informationer om nogle af de ting som udvalget har besluttet ændret i 2018, såvel som almene informationer der kan være til

Læs mere

Standerhejsning og Kop & Kande åbningsturnering

Standerhejsning og Kop & Kande åbningsturnering Standerhejsning og Kop & Kande åbningsturnering Husk tilmelding til åbningsturnering den 9. april 2017. Sidste tilmelding er torsdag den 6. april 2017 kl. 18,00 Kl. 9,30 Kl. 10,00 Velkomst og standerhejsning

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 17. februar 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 17. februar 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg Økonomi Sponsor Udvalg Medlemmer Kommunikation Strategi Målsætning Igennem strategisk planlægning at udvikle Odense Golfklub til den bedste golfklub med faglige visioner samt en styrket sportslig og social

Læs mere

Dagsorden: sponsorudvalg Markedsføring. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt. 10. IT udvalg. 3. Regnskab og budgetter Opfølgning likviditet

Dagsorden: sponsorudvalg Markedsføring. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt. 10. IT udvalg. 3. Regnskab og budgetter Opfølgning likviditet Emne Bestyrelsesmøde Dato: 17. november 2014 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Et online dialog- og rapportværktøj. Optimer golfoplevelsen og tilfredsheden

Et online dialog- og rapportværktøj. Optimer golfoplevelsen og tilfredsheden Et online dialog- og rapportværktøj Optimer golfoplevelsen og tilfredsheden Med Golfspilleren i Centrum Golfspilleren i Centrum er et nyudviklet online dialog- og rapportværktøj, som kan hjælpe din golfklub

Læs mere

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen den 24. marts 2015

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen den 24. marts 2015 Endnu et begivenhedsrigt år er gået og tiden er inde til et tilbageblik på 2014. Året har budt på store udfordringer og heldigvis har vi

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 21. februar 2017 kl. 16:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020 Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark Vision & Strategi 2020 Hvorfor er vi her i dag? (Agenda fra 2. oktober 2017) Vi vil gerne i dialog med jer som medlemmer Den overordnede målsætning for klubben er

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg Emne Bestyrelsesmøde Dato: 23. marts 2015 kl. 17:30 21:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen (MH)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Dato og tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 17.30 Sted: I Fælleshuset på Præsteager Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Indledning Så er der atter gået et år. Et godt år for Ribe Golf Klub. Der har været en god og stabil udvikling på langt de fleste områder,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype)

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12.03.2014 Deltagere: Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) Ikke mødt: Afbud: Referent: Ulla Dagsorden Valg af referent... 2 Mikkel Gundersen har valgt at gå

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13. Sportsudvalg Bestyrelsen 14.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13. Sportsudvalg Bestyrelsen 14. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 22. maj 2017 kl. 16:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard (BM)

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Dagsorden: Scorekortprinter. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: Scorekortprinter. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 17. oktober 2011 kl. 17.30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Michael Nielsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 8. december 2013.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 8. december 2013. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 8. december 2013. Til stede var: Benny Larsen John Friis Henrik Jørgensen Michael Svendsen Peter Norskov Jens Erik Poulsen Afbud: Henrik Leth Dagsorden:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015. Mødedeltagere: Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Henrik Eeg Knudsen (HEK), Kalle Jensen (KJ), Helle Rahbek Thomsen (HRT), suppleant

Læs mere

1. REGIONSGOLF !!!!

1. REGIONSGOLF !!!! 1. Regionsgolf 2015 2016!! 2. Undervisere søges! 3. Indspil v. Jørn Anderson 4. Hole in one 5. Herreklubben 6. HCA-G3 7. Parmatchklubben 8. Mandagspigerne 9 Suppegolf 10. Åben vintergolf 11. Begynderudvalget

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014 Nyhedsbrev marts 2014 marts 2014 Ny leder i Roskilde Golf Klub Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Thomas Wichmann som klubbens ny forretningsfører. Thomas har de seneste 5 år været ansat

Læs mere

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Pressemeddelelse: Årgang 2014 Nr. 8 Side 1 Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Golffeberen raser i det vesthimmerlandske og selvom den kommende European

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Velkomst. Kære medlemmer. Traditionen tro holder vi jo vores generalforsamling her i midten af marts måned. Det plejer at være omkring det tidspunkt,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 20. juni 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 20. juni 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 20. juni 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 11. 03. 2018. Velkomst. Kære medlemmer. Velkommen til Generalforsamling i Volstrup Golfklub. Jeg vil i min beretning som sædvanligt komme ind på, hvad der

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Mødedeltagere: Lars Poulsen (LP), Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Helle Rahbek Thomsen (HRT), og suppleanter Christian Roskjær (CR),

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Banen Flotte resultater af klubbens juniorer 3 Hole in One på 3 dage Resultater fra SuperSenior 14. NYHEDSBREV 22. september 2011 Banen Banen skal klippes

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg Strategi Målsætning Igennem strategisk planlægning at udvikle Odense Golfklub til den bedste golfklub med faglige visioner samt en styrket sportslig og social trivsel og tilfredshed blandt medlemmer og

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde den 11.oktober 2016

Referat af Bestyrelsesmøde den 11.oktober 2016 Referat af Bestyrelsesmøde den 11.oktober 2016 Til stede: Hans B. Johnsen, Hans-Erik Nielsen, Per L. Jensen, Ivan Skovsted, John Knudsen, Poul Møller Hansenog Erland Nielsen. Sekretær: Jette Thomsen 1.

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Emne: Noter fra generalforsamling den Dato: Den ordinære generalforsamling blev afholdt den 25. oktober 2018 med 30 deltagere.

Emne: Noter fra generalforsamling den Dato: Den ordinære generalforsamling blev afholdt den 25. oktober 2018 med 30 deltagere. MENS SECTION Notat Emne: Noter fra generalforsamling den 25-10-2018 Dato: 27-10-2018 Den ordinære generalforsamling blev afholdt den 25. oktober 2018 med 30 deltagere. 1 VALG AF DIRIGENT Henning Jeppesen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Sponsorudvalg Bestyrelsen 10. IT udvalg 11.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Sponsorudvalg Bestyrelsen 10. IT udvalg 11. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 02. november 2015 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen

Læs mere