Udvikling af Dragør Havn høringssvar med idéer og forslag Status pr jj , rev ,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udvikling af Dragør Havn høringssvar med idéer og forslag Status pr jj , rev ,"

Transkript

1 Udvikling af Dragør Havn høringssvar med idéer og forslag Status pr jj , rev , Sagsnr. 13/1526 (fælles sag), 14/638, 14/1974, 14/2179, 14/2862, 14/3036, 14/3464, 15/361 Forslagene 1 13 hidrører fra KB s indkaldelse af idéer og forslag til udvikling af Dragør Havn. Forslag nr., emne og 1. Dragør sejlskibsby, Jan Engell og Axel Bendtsen Forslaget om Dragør sejlskibsby som overordnet strategisk ramme for havnens udvikling, blev ikke godkendt. KB : Følgende forslag faldet: Der igangsættes en udredning under involvering af frivillige hvor det er relevant vedrørende muligheden for at indgive ansøgning om udpegning af Dragør havn og by som UNESCO-kulturmiljø. Følgende forslag blev godkendt: Kommunalbestyrelsen afventer de videre drøftelser af UNESCOinitiativer indtil Lokalplan 70 er nærmere udmøntet. BEPU : Følgende forslag blev godkendt: Der igangsættes en udredning under involvering af frivillige hvor det er relevant vedrørende muligheden for at komme i betragtning som ny hjemhavn for Georg Stage og at tiltrække søfartsrelaterede ungdomsuddannelser. Henvendelser til om beslutningerne. Videre initiativer vedrørende Georg Stage sker i regi af et turist-projekt mv. Der er efterfølgende afholdt møde med repræsentant fra Georg Stage den , og forslag om mulighed for valg af Dragør Havn som hjemhavn blev behandlet på BEPU den , hvor det besluttedes at aflægge besøg til efteråret med henblik på videre stillingtagen til om der skal arbejdes videre med projektet. Et planlagt besøg blev imidlertid ikke gennemført, da der ikke er aktuelle flytteplaner for Georg Stage. Kommuneplanens helhedsplan for havnen, samt udpegningen af by/havn som kulturmiljø, vil fortsat danne ramme for havneplanlægningen og gennemførelse af projekter.

2 2. Gennemførelse af Tænketankens projekt for bådeværftsgrunden, Hvalsø Holding A/S Der skal arbejdes videre med forslag fra Dragør Bådeværft (Forslag 4) Der kan arbejdes videre med Forslag 2 såfremt Forslag 4A, efter en uddybning og konkretisering, ikke kan godkendes ved en fornyet politisk behandling. Den overordnede disponering i Tænketankens forslag er fulgt op i kommuneplanens helhedsplan for havnens udvikling. 3. Udvikling af bådeværftsgrunden, med fokus på kulturarv og turisme. Der skal ikke arbejdes videre med forslaget. Der henvises til beslutningen vedrørende Forslag 4 og Forslag 2. Poul Himmelstrup og Dragør Bådeværft 4. Udvikling af bådeværftsgrunden med fokus på renovering af nuværende bebyggelse og videre-udlejning til maritime formål. Dragør Bådeværft Sagsnr. 14/1974, 15/361 Godkendt, under forudsætning af fornyet politisk behandling når der foreligger konkrete forslag fra nuværende lejer og til udmøntning af beslutningen. BEPU : Det anbefales overfor ØU, - at der skal arbejdes videre med forslaget, - at en evt. forlængelse af lejekontrakten ikke må være til hinder for kommunens fremtidige udvikling af havneområdet, - at fremleje ikke er en mulighed.. Kontakt til med henblik på konkretisering af forslaget. Der har været dialogmøde med. Supplerende materiale modtaget til genbehandlingen i BEPU Konkret stillingtagen til evt. ændrede kontraktforhold vil i givet fald ske ved en efterfølgende politisk behandling af det samlede projekt, blandt andet på baggrund af nærmere dokumentation for projektets enkeltelementer.

3 4. (fortsat) ØU : Sagen blev udsat til ØU den med henblik på yderligere drøftelser mellem partierne om udmøntning af erhvervsdelen i Lokalplan 70. ØU : Der skal ikke arbejdes videre med forslag fra bådeværftet om bl.a. udvidelse af aktiviteterne på arealet og forlængelse af lejekontrakt. Forvaltningen skal i stedet komme med oplæg mhp. udbud af det østlige byggefelt, og efterfølgende udbud af det vestlige byggefelt. BEPU og ØU : Der besluttes proces for den videre realisering af helhedsplanen for Dragør Havn, hvori indgår dialog med de nuværende erhverv på havnen, herunder Dragør Bådeværft, om mulighederne for re-lokalisering i det østlige byggefelt. KB : Lukket sag om lejevilkår ved relokalisering. Proces er iværksat. Dialog med bl.a. Dragør Bådeværft i juni 2015 om relokalisering. Se i øvrigt projekt 16.

4 5. Køb af grund mhp. opførelse af kontorbyggeri i det vestlige byggefelt. Secu A/S Stillingtagen til realisering af byggefelt A2 ved Skurbyen udskydes til en senere etape i udbygningen. Forslaget kan indgå i den senere lokalplanlægning. Stillingtagen til den detaljerede indretning af det vestlige byggefelt A2 i Lokalplan 70 vil ske ved lokalplanlægning. Herefter kan tages stilling til evt. leje eller køb af grundarealer. 6. Bevaring af grønne arealer, begrænsning af vestlige byggefelt. Danmarks Naturfredningsforening, Lokalafdeling Amager Spørgsmålet om den detaljerede afgrænsning af Byggefelt A2 afklares i forbindelse med den senere planlægning for denne etape.. 7. Etablering af havnebad mv. Café Espersen, suppleret af havneadministrationen Forslaget til etablering af et havnebad, i form af et brodæk mv. ved ydersiden af Søndre Mole, videresendes til behandling i Havnens Brugerbestyrelse med henblik på udarbejdelse af projekt til nærmere godkendelse. Muligheden for indpumpning af sand ved ydersiden af Dragør Forts dækmole ved havneindløbet undersøges nærmere.. Der arbejdes videre med forslagene i samarbejde med havneadministrationen / BBH. Herefter genbehandling i BEPU. Forslaget om havnebad er konkretiseret i samarbejde med havneadministrationen, i form af forslag om brodæk mv. ved ydersiden af Sdr. Mole. Supplerende badefaciliteter er drøftet ved dialogmøde. Med hensyn til forslaget om rekreativ anvendelse, musikscene mv. kan henvises til Forslag 11.

5 8. Etablering af et maritimt hus Dragør Ungdomsskole Sagsnr. 14/638 BEPU : Der skal arbejdes videre med projekt Maritimt hus på Dragør havn, i lyset af projektets aktualitet i sammenhæng med skolereformen, idet forvaltningen samtidig undersøger ungdomsskolens muligheder for et vandsamarbejde med klubberne og foreningerne i området. Et enigt udvalg ønsker placering af det maritime hus på Sandtangen, i en mere sydøstlig retning, med udgangspunkt i forvaltningens Model 1. Adgangen til vandet skal ske mod syd. Sagen om det maritime hus afventer nærmere oplysninger om tid og pris for klargøring af bundforhold syd for sandtangen, og at en evt. midlertidig løsning undersøges mhp. etablering i indeværende år. Ungdomsskolens undersøgelse af samarbejdsmuligheder med havnens søsportsklubber mv. tages til efterretning. Det maritime hus blev etableret ved fortgraven til Dragør Fort i juni-august og indviet den og indgår herefter dels som et fritidstilbud for Ungdomsskolens blå udeskole og dels som ramme for friluftsaktiviteter for folkeskoleelever. Lejeaftale med Dragør Fort er indgået for foreløbig 2 år. Der skal herefter tages stilling til forlængelse eller flytning af maritimt hus til anden placering. Det maritime hus blev indviet i eftersommeren 2014 incl. ny kajakbro mv - og ibrugtaget også som led i implementeringen af skolereformen. Overdækning er gennemført i 2015, og de sidste udestående bygningstiltag afsluttes i Ved 1. behandlingen af den samlede sag i BEPU den godkendtes en placering på Sandtangens østlige del med adgang til vandet mod syd. Efterfølgende viste det sig, at bundforholdene ikke umiddelbart kan forenes med børneaktiviteter. En midlertidig løsning for placering af det maritime hus samt mulighederne for fjernelse af tangaflejringen blev derfor undersøgt. Dette mundede ud i en lejeaftale med ejeren af Dragør Fort for del af fortgraven, samt forberedelse af et anlægsprojekt for oprensning og uddybning af havnebassinet syd for Sandtangen. Forslag til start på anlægsprojekt for moleændringer og bassinuddybning mv. indgik ved behandlingen af Budget 2015, men anlægsbeløb blev ikke afsat (se projekt 15). KB : Det blev besluttet: - at det maritime hus placeres midlertidigt på lystbådehavnens bådoplægsareal ved Prins Knuds Dæmning, og at placeringen godkendes i forhold til Byplanvedtægt 10 og Kommuneplan 2009,

6 8. (fortsat) - at der gives en anlægsbevilling og at rådighedsbeløbet på kr frigives, - at forslag til lejekontrakt vedrørende benyttelse af del af Dragør Forts voldgrav samt mindre landareal, godkendes, og at lejeudgiften afholdes inden for driftsbudgettet for skoler, - at der udarbejdes forslag til anlægsprojekt (A-skema til Budget 2015) vedrørende oprensning af tangaflejring syd for sandtangen og gennemgravning af sandtangen, i overensstemmelse med kommuneplanens havneplan. Spørgsmålet om oprensning ved Sandtangen indgår i budgetoplæg til Budget 2016, som den af udvikling af havnens infrastruktur (se projekt 15) 9. Etablering af glaspusteri Rikke Bruzelius og Jan Vejle Kan ikke pt imødekommes, men der iværksættes udbud, hvis der opstår en ledig grund ud mod Fiskerikajen.. Indretning af glaspusteri i Dragør Bådeværfts eksisterende bygninger indgår i seneste forslag fra bådeværftet (Forslag 4). 10. Forslag om ny spejderhytte og faciliteter på havnen for spejdere Blushøjspejdernes bestyrelse De lokale spejdergrupper tilbydes mulighed for etablering af grejbank i tilknytning til det maritime hus., med henvisning til evt. samarbejde med det maritime hus. Forslagene blev drøftet på dialogmøde, herunder muligheden af et samarbejde med Forslag 8. Etablering af en ny spejderhytte på havnen for de sammenlagte spejdergrupper findes ikke realistisk.

7 11. Forslag om overdækkede opholdsarealer og offentligt toilet mv. Lisbeth Petersen, fulgt op af administrationen efter dialogmøde Sagsnr. 14/3036, 14/2862, 14/ Forslag til overdækning af grillpladsen i lystbådehavnen videresendes til behandling i bl.a. Havnens Brugerbestyrelse med henblik på udarbejdelse af projekt til nærmere godkendelse i forhold til fredningsbestemmelser mv. 2. Der skal være mulighed for etablering af sol-sejl på sandtangen og lystbådehavnens grønning. 3. Der skal arbejdes for etablering af et offentligt toilet på den indre del af sandtangen, der både henvender sig til havnens gæster, andre besøgende og det maritime hus. Placering klarlægges senere. 4. Muligheden for på kort sigt at opstille et festivaltoilet godkendes. e. Der er udarbejdet skitseforslag til overdækning af grillplads til videre behandling i BBH. Der er pt ikke finansiering til gennemførelse. Som led i Projekt 14 om omlægning af færgearealet indgår opførelse af et nyt offentligt toilet mellem turistbuslomme og Sandtangen. Toiletbygning på Forsvarets areal ved Fælledvej/ Fasanstien er overdraget Dragør Kommune og flyttet til havnen. Toilettet er etableret og åbnet. Forslagene blev drøftet på dialogmøde, hvor konkrete løsninger fremkom, som efterfølgende er blevet undersøgt. 12. Forslag om vandland og restaurant mv. Henrik Kassebeer Det meddeles, at forslaget ikke pt findes realistisk i forhold til plangrundlaget..

8 13. Forslag om husbåde og hotelskibe Aqua Domus Aps Sagsnr. 14/2179 Der arbejdes videre med etablering af såvel husbåde som hotelskibe ved den sydlige del af sandtangen. Forvaltningen anmodes om at fremkomme med placeringsforslag, herunder placering af tilhørende serviceanlæg. Placering af husbåde og hotelskibe i Dragør havn forudsætter i givet fald udarbejdelse af lokalplan. BEPU : Som reaktion på invitation til besigtigelse af husbåde i Nykøbing Sjælland, besluttede BEPU: Forvaltningen udsender forslag til dato og indkaldelse til besigtigelses tur, og Kommunalbestyrelsen inviteres til at deltage. BEPU : Det besluttedes at arbejde videre med forslaget, ved at sende det til høring i havnens brugerbestyrelse om stillingtagen til både husbåde og flotel.. Der har været afholdt dialogmøde med om den konkrete indpasning af husbåde med tilhørende serviceanlæg (grejskure, forsyningsinstallationer, parkering mv.) på den udpegede lokalitet, samt om aftalemæssige og finansieringsmæssige forhold mv. Forvaltningen har indhentet erfaringer fra Københavns Havn mht. aftalemæssige og finansieringsmæssige forhold mv. Besigtigelsestur for BEPU- og KBmedlemmer den til havnelokaliteter med husbåde (Københavns Havn og Nykøbing Sjælland) Situationen omkring bundforholdene syd for Sandtangen er indgået i drøftelserne, jfr. Projekt 8 og 15. Forslag til start på anlægsprojekt for moleændringer og bassinuddybning mv. indgik ved behandlingen af Budget 2015, men anlægsbeløb blev ikke afsat (se projekt 15). Oprensning/bassinuddybning indgår i budgetoplæg om diverse infrastrukturanlæg til Budget Som opfølgning på BEPUbeslutning af har havnens brugerbestyrelse fra møde den fremsendt høringssvar, hvor det ikke kan anbefales, at der arbejdes videre med planerne om etablering af hverken husbåde eller flotel ved sandtangen, og der kan heller ikke anvises alternative placeringer. BEPU : Høringssvar fra brugerbestyrelsen foreligger. Det besluttes at stille husbådssagen i bero, indtil resultatet af udbud af det østlige byggefelt i Lokalplan 70 foreligger.

9

Beslutning i BEPU, ØU og KB Status og opfølgning Bemærkninger. Forslag nr., emne og forslagsstiller. 1. Dragør sejlskibsby,

Beslutning i BEPU, ØU og KB Status og opfølgning Bemærkninger. Forslag nr., emne og forslagsstiller. 1. Dragør sejlskibsby, Udvikling af Dragør Havn projektforslag, projekter og gennemførelse Status pr. 1.12.2015 jj 15.10.2014, rev. 4.12.2015, Sagsnr. 13/1526 (fælles sag), 14/638, 14/1974, 14/2179, 14/2862, 14/3036, 14/3464,

Læs mere

Forslag nr., emne og forslagsstiller. Beslutning i BEPU, ØU og KB Status og opfølgning Bemærkninger

Forslag nr., emne og forslagsstiller. Beslutning i BEPU, ØU og KB Status og opfølgning Bemærkninger Udvikling af Dragør Havn projektforslag, projekter og gennemførelse Status pr. 20.4.2015 jj 15.10.2014, rev. 23.4.2015 Sagsnr. 13/1526 (fælles sag), 14/638, 14/1974, 14/2179, 14/2862, 14/3036, 14/3464,

Læs mere

PLANLÆGNINGSNOTAT NR

PLANLÆGNINGSNOTAT NR PLANLÆGNINGSNOTAT NR. 03.13 Vedr.: Udvikling af Dragør Havn af interessetilkendegivelser og analyse i forhold til gældende plangrundlag Dato: 3.9.2013 Sagsbehandler: jj Journalnr.: 13/1526 Baggrund Økonomi-

Læs mere

PLANLÆGNINGSNOTAT NR

PLANLÆGNINGSNOTAT NR PLANLÆGNINGSNOTAT NR. 02.17 Vedr.: Bebyggelse i Madsens Krog, Dragør havn Forhistorie og planforudsætninger Dato: 20.10.2017, rev 23.7.2018 Sagsbehandler: jj / hr Sagsnr.: 17/186 16/3238 Dette notat omhandler

Læs mere

Det forlængede jolleskur foreslås udført tilsvarende det nuværende, bræddebeklædt og med tegltag.

Det forlængede jolleskur foreslås udført tilsvarende det nuværende, bræddebeklædt og med tegltag. 22/6/2017 2017 01 10 17:00 (688) Dragør Kommune 5 JOLLESKUR I "MADSENS KROG", DRAGØR HAVN Sagsid.: 16/3238 UDSKRIV #5 RESUMÉ: Behandling af ansøgning fra Dragør Sejlklub om opførelse af et jolleskur til

Læs mere

DRAGØR KOMMUNE * PLAN OG TEKNIK * PLAN- OG BYGGESAGSAFDELINGEN

DRAGØR KOMMUNE * PLAN OG TEKNIK * PLAN- OG BYGGESAGSAFDELINGEN 1 Dato:18.02.2016 Sagsbehandler:HR Journalnr.:15/361 Vedr.: Realisering af helhedsplan for havnen Sammenfatning af høringssvar og analyse i forhold til gældende plangrundlag og budget 2016-19 Baggrund:

Læs mere

DISPONERING AF AREALER OG FACILITETER I MADSENS KROG - FORTSAT. Sagsid.: 17/186 RESUMÉ:

DISPONERING AF AREALER OG FACILITETER I MADSENS KROG - FORTSAT. Sagsid.: 17/186 RESUMÉ: 15 DISPONERING AF AREALER OG FACILITETER I MADSENS KROG - FORTSAT Sagsid.: 17/186 UDSKRIV #15 RESUMÉ: BEPU har ønsket at forbedre vilkårene for klubberne i Madsens Krog, herunder med etablering af bedre

Læs mere

Klubberne bakker fortsat op om en disponering af arealerne i Madsens Krog med følgende tre spor.

Klubberne bakker fortsat op om en disponering af arealerne i Madsens Krog med følgende tre spor. 19.3.2019 Referat - Dragør Kommune 2 LOKALPLAN I MADSENS KROG, DRAGØR HAVN Sagsid.: 17/186 UDSKRIV #2 RESUMÉ: Forvaltningens dialog med fritidsklubberne i Madsens Krog om arealer og faciliteter er resulteret

Læs mere

Oplæg til drøftelse af vestligt byggefelt på Dragør Havn. Vestligt byggefelt. Røgeriet. Bådeværft. Skurby. Toilet og bad. Adgangsvej.

Oplæg til drøftelse af vestligt byggefelt på Dragør Havn. Vestligt byggefelt. Røgeriet. Bådeværft. Skurby. Toilet og bad. Adgangsvej. Oplæg til drøftelse af vestligt byggefelt på Dragør Havn Arealer i vestligt byggefelt jvf. lokalplan 70 Forslag til overordnet disposition Oplæg til funktioner og erhverv Skurby Bådeværft Røgeriet Toilet

Læs mere

Dragør Bevaringsnævn Referat fra møde i Dragør Bevaringsnævn kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej. Alle medlemmer deltog:

Dragør Bevaringsnævn Referat fra møde i Dragør Bevaringsnævn kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej. Alle medlemmer deltog: 1 Referat fra møde i torsdag den 22. marts 2012 kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej 5. Alle medlemmer deltog: David Rehling, formand Birgitte Rinhart Hanne Stockbridge Kenneth Gøtterup Axel Bendtsen Martin

Læs mere

Forslag til KOMMUNEPLANTILLÆG 12 til Kommuneplanrevision 2005. Erhvervsudvikling på Dragør Havn

Forslag til KOMMUNEPLANTILLÆG 12 til Kommuneplanrevision 2005. Erhvervsudvikling på Dragør Havn Forslag til KOMMUNEPLANTILLÆG 12 til Kommuneplanrevision 2005 Erhvervsudvikling på Dragør Havn Planen er udarbejdet af Dragør Kommune, Plan og Teknik i maj/juni 2009 2 Erhvervsudvikling på Dragør Havn

Læs mere

PLANLÆGNINGSNOTAT NR

PLANLÆGNINGSNOTAT NR PLANLÆGNINGSNOTAT NR. 06.08 Vedr.: HAVNEPLANLÆGNING Afrapportering fra Havneprojektgruppen, som oplæg til temadrøftelse i Økonomi- og Planudvalget den 19.11.2008 Dato: 7.11.2008, rev. 12.11.2008 Sagsbehandler:

Læs mere

NOTAT. Dragør Kommune Plan og Teknik Kirkevej Dragør. Madsens Krog, møde med fritidsklubberne. Beslutningsreferat fra møde den 26.

NOTAT. Dragør Kommune Plan og Teknik Kirkevej Dragør. Madsens Krog, møde med fritidsklubberne. Beslutningsreferat fra møde den 26. NOTAT Sag Madsens Krog, møde med fritidsklubberne Beslutningsreferat fra møde den 26. juni 2018 Dragør Kommune Plan og Teknik Kirkevej 7 2791 Dragør Tlf: 3289 0100 Dato 27.06.2018 Sagsnr. 17/186 Mødested:

Læs mere

9.Ny lystbådehavn og bydel ved Marina syd Sagsid.: 12/6628 Resumé

9.Ny lystbådehavn og bydel ved Marina syd Sagsid.: 12/6628 Resumé 9.Ny lystbådehavn og bydel ved Marina syd Sagsid.: 12/6628 Resumé Økonomiudvalget besluttede den 8. december 2014: at der - under inddragelse af Den Selvejende Institution Kolding Lystbådehavn - arbejdes

Læs mere

Potentialer i Bork 11. august et bidrag til udvikling af Bork Havn

Potentialer i Bork 11. august et bidrag til udvikling af Bork Havn otentialer i Bork 11. august 2016 otentialeplan - Bork Havn Bork Havn i billeder Adgangsvej til Bryggen Surferstranden syd for havnen Lystbådehavnen Bryggen Fiskehuset Legeplads ved Bryggen Det gule hus

Læs mere

Aftale om rammerne for udvidelsen af Vedbæk Havn

Aftale om rammerne for udvidelsen af Vedbæk Havn Aftale om rammerne for udvidelsen af Vedbæk Havn Den 28. marts 2012 vedtog Kommunalbestyrelsen, at 13. august 2012 Sekretariatet 1) forslag til tillæg til Kommuneplan 2009 med VVM-redegørelse og miljøvurdering

Læs mere

Bestyrelsesvedtægt for kommunale lystbådehavne og fiskerihavne i Vordingborg Kommune. Vedtægt

Bestyrelsesvedtægt for kommunale lystbådehavne og fiskerihavne i Vordingborg Kommune. Vedtægt [1] Vedtægt I. Havnenes styrelse 1 De kommunale lystbådehavne og fiskerihavne i Vordingborg kommune drives som udgangspunkt efter de principper, som er beskrevet i notat om Fremtidens havne og maritime

Læs mere

Vedbæk Havn 11. november 2010 Udbygning af havnen og tilhørende faciliteter på land

Vedbæk Havn 11. november 2010 Udbygning af havnen og tilhørende faciliteter på land Vedbæk Havn 11. november 2010 Udbygning af havnen og tilhørende faciliteter på land - Kort beskrivelse af omfanget af udbygningsplanerne Udvidelsen af Vedbæk Havn omfatter fl ere elementer: En havneudvidelse.

Læs mere

FORSLAG. Kommuneplantillæg nr. 9 for Kommuneplan Sillerslev Havn Oktober 2016 Morsø Kommune - KOMMUNEPLANTILLÆG

FORSLAG. Kommuneplantillæg nr. 9 for Kommuneplan Sillerslev Havn Oktober 2016 Morsø Kommune -   KOMMUNEPLANTILLÆG FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 9 for Kommuneplan 2013-2015 Sillerslev Havn Oktober 2016 Morsø Kommune - www.morsoe.dk KOMMUNEPLANTILLÆG Hvad er et kommuneplantillæg? Behov for at ændre kommuneplanen? kan

Læs mere

Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn.

Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn. Pkt.nr. 7 Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn. 323372 Indstilling: 1. at udvalget tager stilling til ansøgningerne,

Læs mere

Planstrategi 2015 og Kommuneplan 2017

Planstrategi 2015 og Kommuneplan 2017 Planstrategi 2015 og Kommuneplan 2017 J.nr.: 01.02.03.P15 Sagsnr.: 15/985 RESUMÉ: Denne sag omhandler tilbagemeldinger fra høringen af planstrategi 2015, og indstiller samtidigt Planstrategi 2015 til godkendelse.

Læs mere

KOMMISSORIUM FOR BYUDVIKLINGSINITIATIVER I HOLBÆK HAVN

KOMMISSORIUM FOR BYUDVIKLINGSINITIATIVER I HOLBÆK HAVN KOMMISSORIUM FOR BYUDVIKLINGSINITIATIVER I HOLBÆK HAVN Baggrund Byrådet blev ved temamøde i juni måned 2014 præsenteret for en gennemgang af alle gældende planer for havneområdet. På temamødet blev drøftet,

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice. Den 8. november 2013.

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice. Den 8. november 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice Den 8. november 2013 Detailplan for FTL-havnens østside Aarhus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice Forslag til anvendelse

Læs mere

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 001. Aars BMX Klub - foretræde om indkøb af Safe-gate 3 002. Dans for børn - workshop

Læs mere

Til Byrådet via Magistraten. Århus Kommune. Den 14. oktober Ny lokalplan til erstatning for gældende lokalplan Filmby Århus. 1. Resumé.

Til Byrådet via Magistraten. Århus Kommune. Den 14. oktober Ny lokalplan til erstatning for gældende lokalplan Filmby Århus. 1. Resumé. Til Byrådet via Magistraten Den 14. oktober 2006 Århus Kommune Kultur og Borgerservice Ny lokalplan til erstatning for gældende lokalplan 643 - Filmby Århus. 1. Resumé. Udviklingen i filmerhvervet siden

Læs mere

PLANLÆGNINGSNOTAT NR

PLANLÆGNINGSNOTAT NR PLANLÆGNINGSNOTAT NR. 01.17 Vedr.: KOMMUNEPLANREVISION 2017 Høringssvar til planforslaget. Sammenfatninger, kommentarer, vurderinger og indstillinger til BEPU / ØU / KB Dato: 12.10.2017 Sagsbehandler:

Læs mere

INTERNT NOTAT. Dragør Kommune Plan og Teknik Kirkevej Dragør. Udvikling af Dragør Havn

INTERNT NOTAT. Dragør Kommune Plan og Teknik Kirkevej Dragør. Udvikling af Dragør Havn INTERNT NOTAT Sag Emne Udvikling af Dragør Havn Udkast til projektplan og projektansøgning til RealDania om infrastrukturprojekter på Dragør Havn Dragør Kommune Plan og Teknik Kirkevej 7 2791 Dragør Tlf:

Læs mere

Havnen Status Havnebassiner og moler Landarealer og -anlæg

Havnen Status Havnebassiner og moler Landarealer og -anlæg Havnen Status Havnebassiner og moler Dragør Havn strækker sig fra Nordre Mole i nord til og med fortgraven omkring Dragør Fort i syd. Området omfatter den gamle havn (1) med fiskerihavn og lystbådehavn

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 23 TORSDAG DEN 18. SEPTEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 18. september 2008 Side:

Læs mere

Referat Økonomiudvalget mandag den 26. marts 2012. Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev

Referat Økonomiudvalget mandag den 26. marts 2012. Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev Referat mandag den 26. marts 2012 Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Firkløverskolens fremtidige placering...2 3. ØU - Udlejning og bebyggelse

Læs mere

Referat fra Havnebestyrelsen

Referat fra Havnebestyrelsen Referat fra Havnebestyrelsen Mødedato 19. marts 2014 Tid 15.00 bustur 17.00 havnebestyrelsesmøde Sted Næstved Havn, Vestre Kaj 16 Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto

Læs mere

VÆKST OG BÆREDYGTIGHED

VÆKST OG BÆREDYGTIGHED Dagsorden 1) Velkommen ved John Harpøth formand for Klima- og Miljøudvalget 2) Baggrund for projektplanlægningen/ V. Holbæk Kommune 3) Indhold i planlægningen/ V. Holbæk Kommune 4) Den videre planproces/

Læs mere

Møde med virksomheder og brugere på havneområderne den 25. februar Plan- og Udviklingsafdelingen

Møde med virksomheder og brugere på havneområderne den 25. februar Plan- og Udviklingsafdelingen Møde med virksomheder og brugere på havneområderne den 25. februar 2009. Plan- og Udviklingsafdelingen Formål med mødet: 1. Give jer en status hvad er der sket siden vinderforslaget Lyset over Kerteminde

Læs mere

Status for kommunale grunde reserveret til billige boliger

Status for kommunale grunde reserveret til billige boliger KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT Til ØU Status for kommunale grunde reserveret til billige boliger Baggrund På ØU-mødet d. 2. oktober drøftedes billige boliger, og der

Læs mere

I den handleplan, der er under udarbejdelse for kommunens turismeindsats, peges der på en række konkrete projekter.

I den handleplan, der er under udarbejdelse for kommunens turismeindsats, peges der på en række konkrete projekter. Planmæssig vurdering af de konkrete projekter i handlingsplanerne for turisme I den handleplan, der er under udarbejdelse for kommunens turismeindsats, peges der på en række konkrete projekter. Flere af

Læs mere

Årshjul for KIF 2015

Årshjul for KIF 2015 Årshjul for KIF 2015 Onsdag den 14. januar 2015 (Afleveringsfrist 22. december 2014, kl. 8,00) 11/21667 Årshjul KIF 2015 Bilag: 125031/14 12/3893 skema over puljer til fremlæggelse Bilag under orienteringssager

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL FOR KULTUR- OG FRITIDSUDVALGETS MØDE DEN 4. JANUAR 2007 KL. 14.00 I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR

BESLUTNINGSPROTOKOL FOR KULTUR- OG FRITIDSUDVALGETS MØDE DEN 4. JANUAR 2007 KL. 14.00 I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR BESLUTNINGSPROTOKOL FOR KULTUR- OG FRITIDSUDVALGETS MØDE DEN 4. JANUAR 2007 KL. 14.00 I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR Indholdsfortegnelse 46 Præsentation af forvaltningen 47 Valg af formand og næstformand

Læs mere

KP Havneomdannelse - Hvalpsund Havn

KP Havneomdannelse - Hvalpsund Havn KP09-15-037 Havneomdannelse - Hvalpsund Havn Plannavn Titel Undertitel Dato for offentliggørelse af forslag KP09-15-037 Havneomdannelse - Hvalpsund Havn Havneomdannelse - Hvalpsund Havn 6. november 2013

Læs mere

1. offentlighedsfase Marina City Ny lystbådehavn og bydel ved Marina Syd i Kolding

1. offentlighedsfase Marina City Ny lystbådehavn og bydel ved Marina Syd i Kolding 1. offentlighedsfase Marina City Ny lystbådehavn og bydel ved Marina Syd i Kolding Kom med idéer og forslag til miljørapport og planforslag fra den 22. marts 2017 til den 19. april 2017 Kolding Kommune

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Byplanudvalget den 21-06-2012, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Byplanudvalget Protokol Torsdag den 21. juni 2012 kl. 16:00 afholdt Byplanudvalget ekstraordinært møde i Kommunalbestyrelsens spisestue/rådhus.

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget den 21-06-2012, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget Protokol Torsdag den 21. juni 2012 kl. 16:00 afholdt Økonomiudvalget ekstraordinært møde i Kommunalbestyrelsens spisestue/rådhus.

Læs mere

Tillæg nr. 28. til Kommuneplanen for Odense Kommune

Tillæg nr. 28. til Kommuneplanen for Odense Kommune Tillæg nr. 28 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Thomas B. Thriges Gade Ændring af kommuneplanområde 0 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal

Læs mere

Hvidovre Stadion. Udvidelse af tennisbaner. Projekt nr Placering af tennisbane. Rådgiver. Udbudsform. Bevillingsansøgning.

Hvidovre Stadion. Udvidelse af tennisbaner. Projekt nr Placering af tennisbane. Rådgiver. Udbudsform. Bevillingsansøgning. Pkt.nr. 11 Hvidovre Stadion. Udvidelse af tennisbaner. Projekt nr. 0768. Placering af tennisbane. Rådgiver. Udbudsform. Bevillingsansøgning. 384729 Indstilling: Kultur og Fritidsforvaltningen indstiller

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Forslag til Tillæg nr. 33

Kommuneplan for Odense Kommune. Forslag til Tillæg nr. 33 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til Tillæg nr. 33 Område ved Tværkajen, Havnegade og Londongade Ændring af kommuneplanområde 1 Skibhuskvarteret Skibhusene Vollsmose Stige Ø Hvad er en

Læs mere

Ny skurby - Sammenstilling af indkomne ansøgninger i forhold til kriterier stillet af Dragør Kommune

Ny skurby - Sammenstilling af indkomne ansøgninger i forhold til kriterier stillet af Dragør Kommune Ny skurby - Sammenstilling af indkomne ansøgninger i forhold til kriterier stillet af Dragør Kommune Baggrund: Dragør Kommune har afsøgt, om der findes en privat projektejer/virksomhed, som kan udvikle

Læs mere

Fraværende: Ingen. Dagsorden :

Fraværende: Ingen. Dagsorden : Referat af BBH-mødet den 7 december 2005. Mødedeltagere: Arne Holten (AH), Werner Knudsen (WK), Erik Nicolaisen (EN), Niels Andersen (NA), Carl Larsen (CL) og Richard Barth (RB). Mødet blev overværet af

Læs mere

Dagsorden til møde i Byplanudvalget

Dagsorden til møde i Byplanudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Byplanudvalget Mødetidspunkt 04-11-2015 17:00 Mødeafholdelse Mødelokale D Indholdsfortegnelse Byplanudvalget 04-11-2015 17:00 1 (Åben) Det tidligere Danmarks Akvarium.

Læs mere

Notat. 1. Resume. 2. Baggrund. Rådmandsmøde. Kopi til: Aarhus Kommune. Dato 22. januar 2013

Notat. 1. Resume. 2. Baggrund. Rådmandsmøde. Kopi til: Aarhus Kommune. Dato 22. januar 2013 Notat Emne: Til: Kopi til: Rådmandsmøde Dato 22. januar 2013 Aarhus Kommune Kultur og Borgerservice 1. Resume Med forligspartiernes vedtagelse af Sport & Fritidspolitikken 2013-2016 blev der i efteråret

Læs mere

Referat fra Havnebestyrelsesmøde

Referat fra Havnebestyrelsesmøde Referat fra Havnebestyrelsesmøde Mødedato 30. juni 2014 Tid Kl. 15.30 Sted Næstved Havn, Vestre Kaj 16 Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné (deltog ikke i sag 81-85) Otto Vølund

Læs mere

BYUDVIKLING I HAVNEOMRÅDET I HOLBÆK MØDE I DEN POLITISKE HAVNEGRUPPE 6. MARTS 2019

BYUDVIKLING I HAVNEOMRÅDET I HOLBÆK MØDE I DEN POLITISKE HAVNEGRUPPE 6. MARTS 2019 BYUDVIKLING I HAVNEOMRÅDET I HOLBÆK MØDE I DEN POLITISKE HAVNEGRUPPE 6. MARTS 2019 Dagsorden 1) Oplæg om Kystlivscentret og samarbejde ved maritim udvikling, v. Ture Møller, Carsten Hvid, Martin Andersen

Læs mere

Tilgængelighedsudvalg - TGU Holstebro Kommune

Tilgængelighedsudvalg - TGU Holstebro Kommune Møde nr. 02-2017 Onsdag den 29. november 2017 I mødet deltog: Fra TGU: Jørgen Ahler, Jytte von Seelen, Benny Vittrup, Poul Lindholt Mikkelsen. Fra Teknik og Miljø (TM): Anders Debel, Annette Vognbjerg

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

Dagsorden til møde i Byplanudvalget

Dagsorden til møde i Byplanudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Byplanudvalget Mødetidspunkt 05-10-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Byplanudvalget 05-10-2017 17:00 1 (Åben) Lokalplan 397 ungdoms- og

Læs mere

1. at skema A for de ældreegnede almene familieboliger og fælleshuset godkendes,

1. at skema A for de ældreegnede almene familieboliger og fælleshuset godkendes, Pkt.nr. 12 Seniorbofællesskabet Olleøre/Solkilden skema A. 323564 Indstilling: Borgmesterkontoret indstiller til Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen: 1. at skema A for de ældreegnede almene familieboliger

Læs mere

BYUDVIKLING I HAVNEOMRÅDET I HOLBÆK

BYUDVIKLING I HAVNEOMRÅDET I HOLBÆK BYUDVIKLING I HAVNEOMRÅDET I HOLBÆK Dagsorden 1) Velkommen og introduktion til havnegruppen 2) Gennemgang af eksisterende planer og visioner 3) Allerede igangsatte initiativer og projekter 4) Synspunkter

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune, Børne- og skoleudvalgets møde den 21. november 2006

Vesthimmerlands Kommune, Børne- og skoleudvalgets møde den 21. november 2006 Vesthimmerlands Kommune, Børne- og skoleudvalgets møde den 21. november 2006 Indholdsfortegnelse 51. Drøftelse af visioner, strategi og udvikling i børne- og skoleudvalget 52. Dialogstruktur 53. Juniorklub

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Forslag til tillæg nr. 5

Kommuneplan for Odense Kommune. Forslag til tillæg nr. 5 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 5 Syddansk Universitet med friarealer Ændring af kommuneplanområde 4 Rosengård Holluf Pile Tornbjergvej - Fraugde Hvad er en Kommuneplan?

Læs mere

FORUDGÅENDE HØRING FERIEHUSE VED NORDSTRAND

FORUDGÅENDE HØRING FERIEHUSE VED NORDSTRAND Miljø og Teknik FORUDGÅENDE HØRING FERIEHUSE VED NORDSTRAND HAR DU BEMÆRKNINGER? Odsherred Kommune hører gerne dine synspunkter og idéer vedrørende den foreslåede ændrede anvendelse af området. Høringsperioden

Læs mere

Notat. KULTUR OG BORGERSERVICE Borgerservice og Biblioteker Aarhus Kommune

Notat. KULTUR OG BORGERSERVICE Borgerservice og Biblioteker Aarhus Kommune Notat Emne: Proces for Højbjerg Bibliotek Til: Kulturudvalget den Kopi til: Forslag til proces for Højbjerg Bibliotek Side 1 af 5 KULTUR OG BORGERSERVICE Borgerservice og Biblioteker Aarhus Kommune 1.

Læs mere

INDKALDELSE AF IDÉER OG FORSLAG

INDKALDELSE AF IDÉER OG FORSLAG INDKALDELSE AF IDÉER OG FORSLAG CENTER FOR BYUDVIKLING OG MOBILITET Byliv og boliger ved Bassin 7 BAGGRUND FOR HØRINGEN Aarhus Kommune er i gang med, at udvikle området ved Bassin 7 på Aarhus Ø. Det er

Læs mere

Bilag nr. 2 Notat om principper for ny planlægning ved Prinsens Allé og Feltbanen

Bilag nr. 2 Notat om principper for ny planlægning ved Prinsens Allé og Feltbanen Bilag nr. 2 Notat om principper for ny planlægning ved Prinsens Allé og Feltbanen Teknisk Udvalg besluttede den 5. januar 2011 (sag nr. 10) at igangsætte udarbejdelsen af en ny lokalplan for en omlægning

Læs mere

Teknisk Udvalg. Referat

Teknisk Udvalg. Referat Referat Mødedato: Fredag den 13. november 2015 Mødetidspunkt 14:00 : Sluttidspunkt: 14:30 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: Bemærkninger : M.1.17/rådhuset Viborg Kommune Prinsens Alle 5 8800 Viborg Johannes

Læs mere

Dagsorden for Havnebestyrelsen

Dagsorden for Havnebestyrelsen Dagsorden for Havnebestyrelsen Mødedato 12. november 2018 Tid 15.00 18.00 Sted Havnekontoret, Vestre Kaj 16 Medlemmer: Kristian Skov- Andersen, formand Henrik Bonné, næstformand Henrik Green Klaus Eusebius

Læs mere

Partnerskabsaftale om udvikling af området ved Asger Jorns Allé i Ørestad Syd

Partnerskabsaftale om udvikling af området ved Asger Jorns Allé i Ørestad Syd Udkast 12. juni 2015 Partnerskabsaftale om udvikling af området ved Asger Jorns Allé i Ørestad Syd mellem Udviklingsselskabet By og Havn I/S og Københavns Kommune Indhold ASGER JORNS ALLÉ SOM AKTIV HOVEDGADE...

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret REFERAT Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 7. december 2015 Kl.: 17-19.00 Sted: Lokale 1B Til: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian Mørch,

Læs mere

Politik for Nærdemokrati

Politik for Nærdemokrati Politik for Nærdemokrati oktober 2010 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Baggrund... 3 1.2 Formål... 3 2 Rammer for nærdemokratiet... 4 2.1 Definition af lokalområder... 4 2.2 Lokal repræsentation...

Læs mere

Igangsættelse af kommuneplantillæg og lokalplan for første etape af Den Blå Kant

Igangsættelse af kommuneplantillæg og lokalplan for første etape af Den Blå Kant Igangsættelse af kommuneplantillæg og lokalplan for første etape af Den Blå Kant 18/17713 Beslutningstema Beslutning om igangsættelse af forslag til kommuneplantillæg og lokalplan for første etape af Den

Læs mere

Debatoplæg Udvidelse af Sæby Havn

Debatoplæg Udvidelse af Sæby Havn Debatoplæg Udvidelse af Sæby Havn Kom med ideer og forslag til miljørapport og planforslag fra den 15.06.2018 til den 31.07.2018 Frederikshavn Kommune og Kystdirektoratet indkalder ideer og forslag i forbindelse

Læs mere

DEBATHÆFTE. Anvendelse til boligområde ved Mosevænget 13 i Over Hornbæk. Fordebat i 4 uger fra 21. juni til 19. juli 2018

DEBATHÆFTE. Anvendelse til boligområde ved Mosevænget 13 i Over Hornbæk. Fordebat i 4 uger fra 21. juni til 19. juli 2018 Granvænget Wingesvej Fladbrovej Fordebat i 4 uger fra 21. juni til 19. juli 2018 Havndal Dalbyover Udbyhøj Gassum Råby Gjerlev Øster Tørslev DEBATHÆFTE Asferg Fårup Øster Bjerregrav Spentrup Mellerup Mejlby

Læs mere

Plan for det fortsatte arbejde med de fem byudviklingsområder i Kommuneplan 2014 og udviklingen i byggesagsbehandlingen

Plan for det fortsatte arbejde med de fem byudviklingsområder i Kommuneplan 2014 og udviklingen i byggesagsbehandlingen HCO/24. august 2015 Plan for det fortsatte arbejde med de fem byudviklingsområder i Kommuneplan 2014 og udviklingen i byggesagsbehandlingen Kort status for de fem udviklingsområder pr. juni 2015 Rødovre

Læs mere

Notat. Teknik & Miljø Kommune- & Byplan. Ansøgning om ny helhedsplan 2015 for Dokken-området, Dokken Towers. Planforhold.

Notat. Teknik & Miljø Kommune- & Byplan. Ansøgning om ny helhedsplan 2015 for Dokken-området, Dokken Towers. Planforhold. Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 16. september 2015 Login mohou/jap Notat Ansøgning om ny helhedsplan 2015 for Dokken-området, Dokken Towers. Planforhold. Dette notat redegør for planlægningsmæssige forhold

Læs mere

Dragør Kommune Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Onsdag 30. august 2006

Dragør Kommune Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Onsdag 30. august 2006 Dragør Kommune Møde dato Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Onsdag 30. august 2006 Blad nr. Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Jess Brønden (JB), Arne Holten (AH), Carl Larsen

Læs mere

17, stk. 4 udvalg - Boligplacering flygtninge

17, stk. 4 udvalg - Boligplacering flygtninge 17, stk. 4 udvalg - Boligplacering flygtninge Referat fra ordinært møde 5. maj Tirsdag 05.05. kl. 16:30 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Midlertidig boligplacering af flygtninge på

Læs mere

Referat fra dialogmøde d. 22. juni 2015 om lejemålene Gl. Havn 12 og Areal til telthal på Dragør Havn

Referat fra dialogmøde d. 22. juni 2015 om lejemålene Gl. Havn 12 og Areal til telthal på Dragør Havn Referat Sag: Realisering af helhedsplan for Dragør havn (15/361) Plan og Teknik Kirkevej 7 2791 Dragør Tlf.: 32 89 01 00 CVR: 12881517 www.dragoer.dk Referat fra dialogmøde d. 22. juni 2015 om lejemålene

Læs mere

BYUDVIKLING I HAVNEOMRÅDET I HOLBÆK HAVNEGRUPPEMØDE

BYUDVIKLING I HAVNEOMRÅDET I HOLBÆK HAVNEGRUPPEMØDE BYUDVIKLING I HAVNEOMRÅDET I HOLBÆK HAVNEGRUPPEMØDE 28.4.2016 Dagsorden 1) Opfølgning på sidste møde 2) Statusgennemgang projektønsker på hagerne 3) Drøftelse af næste procesfase 4) Husbåde, drøfte ny

Læs mere

Dragør Bevaringsnævn Referat fra møde i Dragør Bevaringsnævn kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej 5. Mødedeltagere:

Dragør Bevaringsnævn Referat fra møde i Dragør Bevaringsnævn kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej 5. Mødedeltagere: 1 Referat fra møde i tirsdag den 20. maj 2014 kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej 5. Mødedeltagere: Ole H. Hansen David Rehling Martin Borg Axel Bendtsen Bente Poulsen Henning Sørensen Lars Greisen Birgitte

Læs mere

Fase * 2008 *

Fase * 2008 * Sydhavnen. Udkast til tids- og procesplan for det videre arbejde. 21. maj 2007 Udgangspunkt: Beslutning i kommunalbestyrelsen om at færgerne ikke flyttes. Fase 1. 2007 * 2008 *. 2009 Nødvendige undersøgelser

Læs mere

Bevillingsoversigt - Anlæg

Bevillingsoversigt - Anlæg Eksisterende anlægsbudget (inkl. Overførsel fra tidligere år) 81.796 16.050 15.020 25.300 0 Nye anlægsønsker 0 19.300 36.900 38.300 68.300 Forslag til finansiering af ønsker 0 0-500 -8.000 0 Brugerfinansieret

Læs mere

Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal

Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal BESLUTNING Tiltrådt med bemærkning om at ønsket om tilskuerfaciliteter indgår i det videre arbejde med programoplægget. Styregruppen udvides, så der er to brugerrepræsentanter:

Læs mere

Fra strategi til rammer og virkelighed. Henrik B. Aagaard, Leder af Plan, Teknik & Miljø, Vejle Kommune

Fra strategi til rammer og virkelighed. Henrik B. Aagaard, Leder af Plan, Teknik & Miljø, Vejle Kommune Fra strategi til rammer og virkelighed Henrik B. Aagaard, Leder af Plan, Teknik & Miljø, Vejle Kommune Havneområdet frem til 2006 O m r å d e v e d Ve j l e L y s t b å d e h a v n O m r å d e v e d Ve

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde Page 1 of 7 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 22. februar 2005 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Hans Krarup Olesen med afbud. Bemærkninger Knud Hjørnholm

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Bygge- og Ejendomsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Bygge- og Ejendomsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Bygge- og Ejendomsudvalget Mødedato: Tirsdag den 8. april 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Mødelokale: Medlemmer: 215, Mødelokale Henrik Zimino, Allan S. Andersen, Brian Bruun,

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010 Referat onsdag den 3. november 2010 Kl. 16:00 Egholm Slot, Trehøjevej 45, 4070 kr. Hyllinge. Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse...2 3. KF - Orientering...3 4.

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 12. november 2018 Tid 15.00 18.00 Sted Havnekontoret, Vestre Kaj 16 Medlemmer: Kristian Skov- Andersen, formand Henrik Bonné, næstformand AFBUD Henrik Green AFBUD

Læs mere

Dagsorden. Dato: :00:00. Sted: Gl. Byrådssal, Fagsekretariatet Ældre og Handicap, Hørning 1/11

Dagsorden. Dato: :00:00. Sted: Gl. Byrådssal, Fagsekretariatet Ældre og Handicap, Hørning 1/11 Dagsorden Dato: 12-05-2016 17:00:00 Udvalg: Handicaprådet Sted: Gl. Byrådssal, Fagsekretariatet Ældre og Handicap, Hørning 1/11 Indholdsbetegnelse Dagsorden Indholdsbetegnelse 19 Høringssag - forslag til

Læs mere

Faciliteter ved sønæs. Oplæg til idékonkurrence vedrørende udvikling af faciliteter ved sønæs

Faciliteter ved sønæs. Oplæg til idékonkurrence vedrørende udvikling af faciliteter ved sønæs Faciliteter ved sønæs Oplæg til idékonkurrence vedrørende udvikling af faciliteter ved sønæs SØNDERSØ ve j næ s Sø Sønæsvej ej Gl. Århu sv Beskrivelse af baggrund og muligheder Viborg Kommune og Energi

Læs mere

Mødesagsfremstilling. Teknik- og Miljøudvalget

Mødesagsfremstilling. Teknik- og Miljøudvalget Mødesagsfremstilling Teknisk Forvaltning Teknik- og Miljøudvalget ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 13-05-2008 Dato: 07-04-2008 Sag nr.: KB 122 Sagsbehandler: Ingibjörg Huld Halldórsdóttir Kompetence: Fagudvalg

Læs mere

Dragør Kommune Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Tirsdag 23 januar 2007.

Dragør Kommune Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Tirsdag 23 januar 2007. Dragør Kommune Møde dato Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Tirsdag 23 januar 2007. Blad nr. Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Arne Holten (AH), Jess Brønden (JB), Carl Larsen

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 16. marts 2015 Tid Kl. 16.00 Sted Næstved Havn, Vestre Kaj 16 Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen

Læs mere

Hjørring Kommuneplan 2016

Hjørring Kommuneplan 2016 Hjørring Kommuneplan 2016 www.kommuneplan2016.hjoerring.dk Indholdsfortegnelse Tillæg nr 18 - Løkken Moleleje og arealer omkring molelejet 3 Beskrivelse 4 Rammer 6 600.3150.65 - Havneerhverv, Løkken Moleleje

Læs mere

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte forslag.

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte forslag. Punkt 14. Godkendelse af kommuneplantillæg 1.040 og Lokalplan 1-1-117 (med Miljørapport) Centerområde, Budolfi Plads, Vingårdsgade, Aalborg Midtby (1. forelæggelse) 2015-016996 By- og Landskabsudvalget

Læs mere

Fraværende: Afbud fra Søren Mentz, Brian Espersen (erstattet af Morten Nielsen, SYC) Dagsorden : 1. Godkendelse af dagsorden 1. Godkendt. 2.

Fraværende: Afbud fra Søren Mentz, Brian Espersen (erstattet af Morten Nielsen, SYC) Dagsorden : 1. Godkendelse af dagsorden 1. Godkendt. 2. ! 1 Mødedeltagere: Ebbe Kyrø (EK), Claus Palm (CP), Jørgen B Riber (JB), Brian Espersen (BE), Søren Hvalsø (SH), Carsten Borch (CB), Michael Larsen (ML), Arne Holten (AH), Søren Mentz (SM), direktør Mette

Læs mere

Vordingborg Kommunalbestyrelse har den 22. september vedtaget forslag til tillæg nr. 10 til Vordingborg Kommuneplan 2009-2021.

Vordingborg Kommunalbestyrelse har den 22. september vedtaget forslag til tillæg nr. 10 til Vordingborg Kommuneplan 2009-2021. Plansekretariatet Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg Telefon 55 36 36 36 Direkte 55 36 24 23 Fax. 55 36 25 00 post@vordingborg.dk www.vordingborg.dk Anne-Line Møller Sutcliffe Sagsnr: 2011-2168 Forslag

Læs mere

Referat fra Havnebestyrelsen

Referat fra Havnebestyrelsen Referat fra Havnebestyrelsen Mødedato 05. februar 2014 Tid 16.00 Sted Næstved Havn, Vestre Kaj 16 Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen

Læs mere

Kommuneplan Tillæg nr. 2 for et område på Hov Havn Rammeområde 5 BE 1, 5 BE 2 og 5 HA 1

Kommuneplan Tillæg nr. 2 for et område på Hov Havn Rammeområde 5 BE 1, 5 BE 2 og 5 HA 1 Kommuneplan 2013-2025 Tillæg nr. 2 for et område på Hov Havn Rammeområde 5 BE 1, 5 BE 2 og 5 HA 1 Juni 2014 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 1 FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING... 2 Baggrund for kommuneplantillægget...

Læs mere

ODENSE LETBANE 1. ETAPE

ODENSE LETBANE 1. ETAPE 1 TILLÆG NR. 18 TIL KOMMUNEPLAN 2013-2025 FOR ODENSE KOMMUNE ODENSE LETBANE 1. ETAPE 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 HVAD ER EN KOMMUNEPLAN? I henhold til lov om planlægning skal der for hver kommune foreligge

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

Dragør kommune. Partiel byplanvedtægt nr.10

Dragør kommune. Partiel byplanvedtægt nr.10 Dragør kommune Partiel byplanvedtægt nr.10 FORORD Efterfølgende vedtægt er den af Dragør kommunalbestyrelse vedtagne og af miljøministeriet stadfæstede beskrivelse af de midler, som af disse myndigheder

Læs mere

BYUDVIKLING I HAVNEOMRÅDET I HOLBÆK MØDE I DEN POLITISKE HAVNEGRUPPE 16. JANUAR 2019

BYUDVIKLING I HAVNEOMRÅDET I HOLBÆK MØDE I DEN POLITISKE HAVNEGRUPPE 16. JANUAR 2019 BYUDVIKLING I HAVNEOMRÅDET I HOLBÆK MØDE I DEN POLITISKE HAVNEGRUPPE 16. JANUAR 2019 Dagsorden 1) Offentligt borgermøde 17.1. 2) Forespørgsel om etablering af wake-boardbane 3) Projektliste, oversigt over

Læs mere