Virksomhedsanalyse af et firma i Kolding

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Virksomhedsanalyse af et firma i Kolding"

Transkript

1 Virksomhedsanalyse af et firma i Kolding Af Rasmus Bork, Christopher Winther, Andreas Bork & Kris Djerf.

2 Analyse - forundersøgelse Informationer om virksomheden - undersøgt og egen vurdering: Firmaets navn: - Muums Slogan: - Så er det slut med kedelige sandwich og sandwich n smoothies to go Firmaets profession: - Deres profession er som cafe, hvor der primært sælges sandwich og smoothies, derudover sælges der varme og kolde drikke, salater og friskpressede juice. Firmaets størrelse: - Firmaet er et meget lokalt firma der har 2 butikker begge placeret i Kolding. Den ene er placeret i Kolding midtby mens den anden er i Kolding storcenter. De planlægger dog at udvide inden for det næste år. Ejere: - Stig Haahr og Allan Rathjen. Antal ansatte: -? Butikkens indretning: - Caféen i storcenteret er lige blevet nyrenoveret. Butikken er indrettet med et hyggeligt, akustisk og rustikt træ-look. Belysningen i butikken er dæmpet, for yderligere at skabe en hyggelig stemning. - Caféen i byen er en mindre forretning som også har sin egen charme der er farverig og indbydende. Butikken ud ad til (skilte, markedsføring): - Caféen i storcenteret er helt åben, og derfor kan man, som kunde ikke undgå at se hele butikken, når man går forbi den. De har et enkelt skilt stående ude foran. Deres menukort er også lige til at få øje på, netop på grund af deres åbne indgang. Hjemmeside: - Hvordan er hjemmesiden: - Meget simpel, men farverig. Den minder mere om en pdf, end en egentlig hjemmeside for en café. Der er kun ét link, som sender én videre til en pdf med deres menukort. Firmatøj: - Medarbejderne bærer sorte t-shirts, hvor der er printet Hello My name is Muums på fronten. Nogle af medarbejderne går også rundt med forklæder på, og på dem er der printet: This is 100% Muums. Logoet på tøjet: - Begge gange navnet Muums står skrevet, er det skrevet med det flyvende u, som deres logo har. (Se forsiden)

3 Akustik i forretningen: - Der er rolig, men moderne, musik kørende over deres højtalere i butikken, og det giver, sammen med deres afslappede indretning, en stemning, der minder meget om en hyggestue. Det er også indrettet med sofaer, så man kan sidde og snakke, mens man spiser. Sammenhængen mellem mad og markedsføring: - Butikkens farvepalette er utroligt nuanceret, og dette kan man også se på deres mad. Alle grøntsager er sat i forskellig farve-rækkefølge, for at skabe en friskhed effekt, sådan så det ser mere appetitligt ud. Dog bevarer deres café stadig deres rolige stemning, da møblerne, holder sig inden for brune/grå/beige/sorte nuancer, mens de mindre dekorationer er farverige. Problemformulering Spørgsmål til forretning, kunder og markedsføring Virksomhed Branding/Markedsføring: Hvordan fungerer jeres markedsføring? Hvilke medier markedsfører i jer selv på? - Mund-til-mund kommunikation (Altså at de får omtale ved at fortælle videre) - De bruger næsten ingen penge på markedsføring (Kun tvungen reklame i fx centermagasinet) - Facebook bliver også brugt Hvad gør de anderledes end andre sandwichbarer?: Hvad gør Muums specielt, i forhold til andre sandwichbarer? - Sund mad - Friske råvarer - Spis med god samvittighed - Forskellige menukort, alt efter hvilken Muums sandwichbar man er på. Hvordan holder de på kunderne?: Hvad gør i for at holde på kunderne? - Muums lægger stor vægt i at levere den bedste service - Holder samtaler i gang med kunderne Strategier for fremtiden?: Har I umiddelbart nogle fremtidsplaner eller strategier for Muums udvikling? - Muums benytter sig af deres teknik som er markedsføringen der kører fra mund til mund. dvs at det er kundes tilfredshed der bestemmer hvor meget markedsføring den pågældende kunde giver.

4 Visioner for fremtiden?: Har I umiddelbart nogle fremtidsplaner eller strategier for Muums udvikling? - Udvidelse til de nærmeste større byer (Odense, Vejle, Aarhus) Kunderne Målgruppe?: Er der en speciel målgruppe, som I forsøger at appellere til? - Først forsøgte de at sigte efter årige, men de fandt hurtigt ud af, at de har kunder i alle aldre. Dog er 70% af alle kunderne kvinder, så deres sandwichbarer er også indrettet, med henblik på kvinder. Hvilken aldersgruppe køber primært hos jer? - De har, som beskrevet ovenfor, en meget bred aldersgruppe Spørgeskema til kunderne?: Har I forsøgt at lave en kundeundersøgelse før? - Nej, men de spørger kunderne om, hvad de synes om stedet, når de handler der. Ville det være okay, hvis vi lavede en kundeundersøgelse for jer? - Ja, det var de meget interesseret i, og de foreslog, at vi skulle fokusere på, om kunderne havde idéer til forbedringer. Samspil mellem kunder og virksomhed Kontakt med kunder?: Hvordan fungerer det, når en kunde køber hos jer? - De tager altid kontakt, så snart kunderne kommer indenfor rækkevidde Lægger I op til samtale, eller skal kunden selv vise interesse for at ville snakke? - I og med, at der er stort fokus på service, tager Muums-medarbejderne altid kontakt til kunderne, så snart de kan. Det er dog vigtigere for dem, at maden er i orden, så står de med en masse bestillinger, fokuserer de på at lave sandwiches ne gode og i et hurtigt tempo, frem for at snakke med kunderne. Kampagner/specialtilbud?: Kører I kampagner og specialtilbud, for at lokke flere kunder til? - Da de ikke rigtigt bruger penge på markedsføring, vælger de at sætte skilte op, foran butikken, og annoncer i centermagasinet. (De har dog prøvet at reklamere i radio og TV før, men de fik ikke flere kunder af det, så de droppede det igen) Hvordan annoncerer I kampagnerne? - På Facebook og i centermagasinet

5 Konkurrentanalyse Der er konkurrenter for Muums og disse vil være alle butikker der sælger hvilken som helst form for forfriskninger, madvare og andre lækre snacks. Dette gør udbyttet mindre og kan muligvis forhindres. Ved at udbyde en større variation eller bedre kvalitet kan der ofte til vindes flere kunder. Derudover er der dog også dem der går efter en billig frokost og disse kunder kræver et produkt, der ofte ikke vil være sundt eller næringsrigt. Kunder kan opdeles i tre hovedgrupper: De prisorienteret, de kvalitetsorienteret og smagsorienteret. Mange butikker sigter efter de smags-orienterede og de prisorienterede. Derimod gør Muums det, at de fokuserer på de kvalitetsorienterede og smags-orienterede. Dem der ellers gør sig i den samme klasse som Muums ville være forretninger som Lagkagehuset, Subway, Sunset Boulevard mm. Det er svært at skille sig ud fra flokken i denne gruppe og det er der det handler om at fange kunderne på en speciel måde. Der skal gives den ekstra service og der skal serveres med et smil, det der gør forskellen er at kunden føler sig godt tilpas under hele oplevelsen. Når der handles i butikker er det kunden der skal tages absolut hensyn til for at de potentielt køber varer og eller ydelser. Butikker der er specielt gode til dette er blandt andet Jack & Jones; De levere en anderledes oplevelse hvor man føler sig rigtig godt serviceret. Men hvordan kan man opnå at kunderne vælger Muums frem for andre butikker? Der kan lægges vægt på at fastholde kunden med reklameringen dette er ved at holde sit varemærke opdateret og velkendt. Der er eksperter som har udtalt og forklaret hvordan man fastholder kunderne. Loyalitets-guruen Frederick Reichheld beskriver, at loyale kunder er en fantastisk profitgenerator, idet at loyale kunder som regel køber mere hos virksomheden og er billigere at servicere. Samtidig er det de loyale kunder der anbefaler virksomheden til deres venner og kollegaer og på den måde tiltrækker nye kunder ind i virksomheden. I en tid med sociale medier er denne anbefaling langt vigtigere end tidligere. Reichheld har igennem sin research fundet frem til at virksomheder, der har forstået at skabe loyale kunder, som regel vokser mere end dobbelt så hurtigt som gennemsnittet i branchen. Men hvordan får du nye kunder som bliver ved med at købe hos dig og hvordan får du dine eksisterende kunder til at blive så loyale, at de også begynder at anbefale dig?

6 Top of mind Hvad reklamebranchen har vidst, men som de ikke vil fortælle dig er, at nøglen til at sælge mere, er ikke så meget om hvor kreativ en reklame er, men hvor ofte reklamen bliver vist. Det er også det nogle kalder for branding, men en langt bedre beskrivelse er top of mind. Branding er et meget misbrugt ord. Ofte så bliver det brugt, hvis man f.eks. indrykker en annonce i et medie man ikke synes har den store effekt. Så vil man få at vide af sælgeren eller reklamebureauet, at du har fået branding ud af det og dvs. det er sådan et eller andet fluffy man kan kaste ned, som en eller anden værdi, man ikke kan måle. I hvert fald er svær at måle. Tænk i stedet for det som top of mind. Dvs. at hvis nu du antager, at en person er interesseret i at købe en bil, så går vedkommende og tænker lidt. Måske går ind på BMW's hjemmeside og Audis hjemmeside, står måske mellem de to mærker, ved ikke rigtigt hvad det skal være og der er alligevel ½ år til at man har råd til at købe den osv. Det er jo en meget normal situation, at folk begynder at gå i en eller anden form for købsmode, som går over noget tid. Hvis man har mulighed for at tilmelde sig nyheder hos BMW men ikke hos Audi, jamen så vil man sikkert gøre det og det betyder at BMW jo får mulighed for at fylde en med storytelling. Dvs. en gang om måneden så får man et flot nyhedsbrev der fortæller om BMW's værdier, deres udfordringer med miljøet, hvordan de tackler det, hvordan deres nyeste bremser fungerer i forhold til konkurrenten. De viser de nyeste modeller og i det hele taget varmer en op, sådan så BMW bliver top of mind, ganske simpelt. I løbet af de 6 måneder, så har man jo travlt med alt muligt andet, men BMW bliver ved med at sende de gode argumenter for, hvorfor en BMW er et fantastisk køretøj. Den dag man står med pengene i hånden, er chancen for at man går ned til BMW væsentlig større end at man går ned til Audi. Så det med at holde top of mind hos folk, at blive ved med at minde folk om det, det er utroligt vigtigt. Kundernes opmærksomhed Kundernes bevidsthed Det er rigtig fint hvis der kan skabes et rigtig godt brand og det virker som et godt produkt, men der sælges selvfølgelig ikke noget, ligegyldigt hvor meget der er eksponeret og ligegyldigt hvor godt et tilbud der gives, hvis der ikke er tillid i salget. Med mindre du er BMW eller et andet stort kendt mærke, så må du kommunikere tilliden på en anden måde. Og mærker er endda ikke nok i dag. Tænk på B&O. Hvis virksomheden ikke har nogle kunder der vil tale godt om produktet men som I B&O's tilfælde faktisk har fået dårlig omtale, så sælger du ikke noget. Og får de 95% andre kunder, som dine potentielle kunder næppe kender til, så ved de ikke på forhånd om du lever op til forventningerne, før de hiver penge op af lommen. Succesfulde case stories og udtalelser fra dine kunder i din kommunikation er den absolut bedste måde at skabe tillid på. De fleste virksomheder har tilfredse kunder som har opnået konkret værdi, men sjældent bliver det brugt aktivt i markedsføringen. Så kan du flette det ind i din markedsføring eller reklamering, så har du skabt din egen business case der kan mærkes på bundlinjen.

7 Modsat andre former for traditionel markedsføring er investeringen minimal og reklameringen betydelige mere effektiv, så der kan forekomme en optimering af kundens tillid og kendskab til produktets stabilitet. En konkurrencedygtig pris, f.eks. i form af en introduktionsrabat er en fantastisk måde at skaffe nye kunder til din virksomhed. Men nogle virksomheder laver den fejl konstant, at prøve, at vinde nye kunder med f.eks. lave priser, for derefter at undre sig over hvorfor disse kunder straks skifter over til konkurrenten ved deres næste gode tilbud. Hvis du både kan vinde kunden, men samtidig skabe stor tilfredshed på andre parametre (service, leveringshastighed, etc.) der vel og mærke er vigtige for kunden (og ikke hvad du tror det er), så har du en kunde der også køber hos dig næste gang. Stort set ligegyldig hvilken branche du er i, så kan dine kunder få et tilsvarende produkt til en tilsvarende pris, hos en konkurrerende virksomhed. Loyalitets Eksperter er enige om at følelser spiller en langt større rolle end kvalitet og pris når en kunde vælger at forlade en virksomhed. Som regel er det en dårlig kundeservice der er skyld i de negative følelser som får en kunde til at gå over til konkurrenten. Den seneste undersøgelse fra CRMguru.com understøtter dette. Af de personer som sagde de var stoppet med at benytte et produkt eller en service nævnte 74% at dårlig kundeservice spillede en stor rolle i deres beslutning om at forlade virksomheden. 32% nævnte at det var dårlig kvalitet der var afgørende, mens kun 25% sagde at prisen var en afgørende faktor. Desværre viser samme undersøgelse at virksomhederne, ikke er klar over, hvad der har indflydelse på kunde frafaldet. Det er altid nemt at forklare kundefrafald med hvis bare vi havde givet en lavere pris. For at finde de rette grunde, skal der graves langt dybere end som så. Fang de utilfredse kunder før det er for sent. Minimer kundefrafald Det er absolut ikke nemt at forudse kunde frafaldet. I bogen Customer Loyalty skriver Jill Griffin at kun en lille del af de utilfredse kunder vil rent faktisk klage. Typisk hører virksomheden kun fra 4% af de utilfredse kunder. De resterende 96% forlader bare virksomheden uden at fortælle hvorfor. I CRM Guru's undersøgelse nævnte 83% af de kunder der havde forladt en virksomhed, at det var en specifik hændelse, der gjorde udslaget. Og det var primært kunder, som havde haft et længerevarende forhold til virksomheden. Den hændelse som gør udslaget, er langt fra altid lysende klar for virksomheden. I mange tilfælde svarede kunderne, at det var på grund af, at de fik dårlig kundeservice, eller at der skete en fejl i forbindelse med et køb, der gjorde at de forlod virksomheden. Desværre mener kunderne ikke, at grunden gik op for virksomheden. 91% af kunderne hørte aldrig noget fra virksomheden, efter de havde forladt den og kun 26% sagde at virksomheden prøvede at redde kundeforholdet, lige inden kunden faldt fra. Jim Barnes har sagt; Hvis ikke kunderne opfordres til at klage, vil virksomheden ikke ane at der er problemer med kundeforholdet. Kundeklager der bliver behandlet hurtigt og til kundens tilfredsstillelse resulterer ofte i endnu stærkere loyalitet. Desværre er kundeundersøgelser blevet et foretagende med alt for mange spørgsmål og med en rapport der ender med at samler støv på hylden.

8 En betragtelig del af virksomhederne får nye kunder gennem anbefalinger. Det er nemlig meget få salgs- og marketingchefer der laver analyser på, hvor deres kunder oprindeligt hørte om virksomheden eller hvad der fik dem til at handle hos virksomheden. De tror de får nye kunder, når de blot bruger nok penge på annoncering. Men det er en dyr måde, at få nye kunder på når de også skal overbevises. En kunde der er blevet anbefalet, er allerede blevet overbevist. Der er to faktorer der trækker i denne retning: 1. Udbredelsen af de sociale medier. Aldrig har det været nemmere at sprede et godt budskab eller et dårligt. 2. Folk begynder at købe meget mere ud fra hvad deres venner og kollegaer anbefaler og mindre ud fra om det er et kendt mærke. I nogle tilfælde fortsætter kunder med at være kunder, fordi der simpelthen ikke er nogle alternativer eller fordi at omkostningerne ved at skifte til en konkurrent, er meget høje. Den slags indfangede kunder må ikke forveksles med loyale kunder, som har en positiv holdning til virksomheden og gerne anbefaler den til venner og kollegaer. SWOT analyse Styrker (S) Svagheder (W) Service Sundhed Anretning Friskhed At promovere sundhed indirekte (Uden brug af ordet sund, eller ord, der relaterer til) Muligheder (O) Nye butikker Nye smoothies/sandwich Nye promoveringsmetoder Trusler (T) Reguleringer (Fx ved navneændringer, på maden, pga regler omkring direkte promovering af sundhed)

9 Konklusion Muums dækker mange områder rigtig godt og har taget højde for mange detaljer, dog er der områder vi mener der kan optimeres. Reklameringen inde på sociale medier og andre steder, skal helst være meget indbydende og interessante, og ikke mindst få folk til at stoppe op og lige læse 2-3 korte linjer. Dette ville gøre det mere sandsynligt at folk snakker om det og deler det med deres bekendte. For at få en ide om dette ville have nogen effekt så ville det være en god ide at se til større firmaer der muligvis gør det samme. VI ser på virksomheden Lagkagehuset som minder meget om Muums. De er også er indenfor madbranchen, og laver ofte posts på face for at promoverer deres butikker. Så ud fra eksperten videnen og vores egen vurdering kan der konkluderes at det er en værdifuld del af sin marketing at være istand til at kunne promovere og reklamerer for sin forretning, så kunden bliver mindet om produktets egentlige værdi. For at Mumms får en succesful reklamerings form udarbejder vi en motode og eller strategi for hvordan sådan en reklarmeringsform skal foretages, dette er vores produkt. Produkt Ideer til forbedringer/produkter Flyers Plakater Post på sociale medier Optimering af hjemmeside Skiltning Fjerne fokus fra kvinder, og gøre sandwichbaren for begge køn Produktudvælgelse Vi har med hensigt om at lave en metode hvor man kan reklamere sit firma på en billig og enkel måde hvor man også får den opmærksomhed der er brug for at holde kunden interesseret. Vi har valgt at reklameringen skal foregå på sociale medier hvor man med et minimalt budget kan nå ud til rigtig mange mennesker på kort tid. Der tages udgangspunkt i at opslagene skal være enkle og fangende, men hvordan opnås dette? Igen hvis man ikke vil ud og lave en kæmpe analyse eller selv prøve sig frem og se hvad der virker, så er det nu her man ser til de større firmaer og stjæler/ bruger deres teknikker. Der er nogen der dækker sociale medier godt, ved at reklamere med deres produkter, rabatter og andre forskellige events der foregår i deres forretning. Vi ser på firmaet lagkagehuset. De har opnået en landsdækkende forretning og et varemærke som er unikt i Danmark, så hvis der skal opnås en tilsvarende opmærksomhed skal der reklameres på en smart måde og det er det der bliver forklaret i produktbeskrivelsen. Produktbeskrivelse En metoden til fremstilling af posts (opslag) til sociale medier. Der er mange indgangsvinkler på hvordan der skal laves et godt post som vil få opmærksomhed og have den rette virkning på målgruppen. Der lægges stor vægt på

10 præsentationen af selve billedets indhold og dette kan gøres ved at enten at redigere billedet lidt med filter og andre smarte ting der kan lægges op sammen med. Der er også en anden metode der kan bruges g det kan gøres ved at opsætte lærredet (selve indholdet af billedet) på den rigtige måde inden der tages billeder det kan gøres ved at vise det simple i billedet og ved at gøre det interessant for pågældende målgruppe. Et eksempel er at hvis man sigter efter nogen som går op i sundhed og andre former for healthy lifestyle så kan man med fordel lægge sunde ting ind på billedet, Muums sigter efter denne målgruppe og hvis man ser på lagkagehusets post som dette kan man tydelig se hvordan enkelheden og det rustikke look dukker op i billedet. Dette er det der lægges vægt på indenfor den branche, og hvis man ser på hvordan andre ting udvikler sig med tiden kan man også se hvordan de bevæger sig hen i en simpel og enkel retning. Dette er også kaldt en minimalistisk stil som allerede er en del af muums stil inde i butikken så hvorfor ikke tage det et skridt videre og lave et opslag eller to af noget lækker inde fra muums af, der afspejler butikken og varemærket Muums. Nu er det så svært at leve op til samme standard som Lagkagehuset fordi deres budget er en del større og derfor behøver billederne ikke være fejlfri men der kan sagtens opstillet en lækker scene af mad der ser godt ud og dele det med en titel. Der kan også laves dags-tilbuddene der får kunderne ind på specifikke dage dette er også med til at få flere folk til at like facebook siden så der kan fås yderligere promovering. Alt i alt skal der laves posts med en simpel baggrund og simpelt tema der ser lækker ud og så skal man ikke være bange for at smide et logo ind nede i hjørnet eller noget lignende. For at opsummere tilbuds post. Det handler om at få kunder ind i butikken og at få flere folk til at like facebook eller anden social media sites, side. I disse tilbud køre man en specifik sandwich eller drink der er tilbud på eller der følger et eller andet med til et køb. og så husk at skrive hold dig opdateret via vores side for at få øje på alle de fede tilbud eller noget lignende.

11

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING.

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. 3 TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. Tlf. 70 268 264 info@relationwise.dk København - London - Stockholm Introduktion Loyalitets-guruen Frederick Reichheld beskriver, at loyale kunder er en fantastisk profit-generator,

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Volkswagen Håndbog til sociale medier

Volkswagen Håndbog til sociale medier Volkswagen Håndbog til sociale medier 01 Formål og målgruppe 04 Tone of voice 02 Hvordan er man relevant på Facebook? 05 Planlæg dit indhold 03 Effektivt Facebook-indhold 06 Annoncering 01 Formål og målgruppe

Læs mere

Cykelhandler projekt KOM / IT

Cykelhandler projekt KOM / IT 2015 Cykelhandler projekt KOM / IT Indhold Indledning... 2 Tidsplan... 2 Fase 1 - Problemanalyse... 3 Informations problem... 3 Markedsundersøgelse... 3 Analyse af deres eksisterende medieprodukter...

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

af Bob Thompson, CEO i CustomerThink Corporation samt grundlægger af CRMGuru.com Hemmeligheden bag kunde-fastholdelse og øget indtjening

af Bob Thompson, CEO i CustomerThink Corporation samt grundlægger af CRMGuru.com Hemmeligheden bag kunde-fastholdelse og øget indtjening af Bob Thompson, CEO i CustomerThink Corporation samt grundlægger af CRMGuru.com Relationwise A/S Bredgade 4 1260 København K København Århus Tlf. 70 268 264 www.relationwise.dk Lund Indhold 1. Resume

Læs mere

Periode: Side: 1 af 8. Facebook. Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier. Vi investerer i din fremtid

Periode: Side: 1 af 8. Facebook. Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier. Vi investerer i din fremtid Side: 1 af 8 Facebook Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier Vi investerer i din fremtid Side: 2 af 8 Facebook formål Dit overordnede formål med at være på Facebook F.eks. Få flere unge til

Læs mere

Statistisk oversigt Spørgeskema resultater

Statistisk oversigt Spørgeskema resultater Statistisk oversigt Spørgeskema resultater 1 Vi har lavet to forskellige spørgeskemaer. Et spørgeskema til Biibo.dks eksisterende brugere, hvor vi fik lov til at bruge Biibo.dks brugerdatabase og et til

Læs mere

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der Kender du det her Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der INTET. Ingen trafik ingen salg ingen

Læs mere

Bilag 15: Transskription af interview med Stephanie

Bilag 15: Transskription af interview med Stephanie 15: Transskription af interview med Stephanie I denne transskription vil Interviewer blive refereret til som Int og respondenten vil blive refereret til som Stephanie. Spørgsmål vil være i fed og svar

Læs mere

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER 17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER Indholdsfortegnelse INTRODUKTION...3 ONLINE MARKEDSFØRING MED GAVEARTIKLER...4 Promovér din virksomheds hjemmeside...4 Konkurrencer...4

Læs mere

Jobindex Kundetilfredshed 2010

Jobindex Kundetilfredshed 2010 Jobindex Kundetilfredshed 2010 1. Kundetilfredshedsundersøgelse hos Jobindex 2010 I efteråret 2010 gennemførte Jobindex en online spørgeskemaundersøgelse blandt vores 1000 største kunder, der skulle belyse,

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic

Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic Interviewlængde: 40 min. Interviewer: Shillan Saifouri Interviewperson: Helen Torkashvand ejer af Indenta Clinic Interviewet er foretaget d. 18 maj,

Læs mere

Kom ud over rampen med budskabet

Kom ud over rampen med budskabet Kom ud over rampen med budskabet Side 1 af 6 Hvad er god kommunikation? God kommunikation afhænger af, at budskaberne ikke alene når ud til målgruppen - de når ind til den. Her er det særligt vigtigt,

Læs mere

KOM/IT KAMPAGNE PROJEKT

KOM/IT KAMPAGNE PROJEKT KOM/IT KAMPAGNE PROJEKT 18-2-2011 Isabel Marie Elisabeth Odder & Jeanette Bengtsen klasse 3.5k Indhold Forundersøgelse... 2 Bollemodel... 2 Afsender... 6 Case... 6 Værktøjer... 7 Valg af medie... 7 Logoet...

Læs mere

I den bedste mening. Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende

I den bedste mening. Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende I den bedste mening Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende I den bedste mening sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende De fleste mennesker oplever det en eller flere gange i løbet

Læs mere

G R A T I S T J E K L I S T E F R A O N L I N E A K A D E M I E T W W W. O N L I N E A K A D E M I E T. D K

G R A T I S T J E K L I S T E F R A O N L I N E A K A D E M I E T W W W. O N L I N E A K A D E M I E T. D K E N H E L T A L M I N D E L I G F A C E B O O K S T R A T E G I der skader dig G R A T I S T J E K L I S T E F R A O N L I N E A K A D E M I E T W W W. O N L I N E A K A D E M I E T. D K EN FACEBOOK STRATEGI,

Læs mere

I en atmosfære af luksus i Odense

I en atmosfære af luksus i Odense I en atmosfære af luksus i Odense Stilen er enkel og minimalistisk, men Majse Hansen er en farverig pige, og det går igen på de multistribede vægge, der giver The Hair Company i Odense masser af personlighed.

Læs mere

7 effektive tips. www.marketingondemand.dk / 1

7 effektive tips. www.marketingondemand.dk / 1 7 effektive tips TIL MARKEDSFØRING AF IT OG TEKNIK / 1 Kære læser Denne e-guide er til dig, der ønsker at optimere din virksomheds markedsføring og sælge (endnu) mere. Omdrejningspunktet er markedsføring

Læs mere

TJEKLISTEN TIL ET SUCCESFULDT WEBINAR. Copyright Infospray Media

TJEKLISTEN TIL ET SUCCESFULDT WEBINAR. Copyright Infospray Media TJEKLISTEN TIL ET SUCCESFULDT WEBINAR Kære ven Det kan ofte være en udfordring af skulle sælge sine produkter eller services. Især hvis man er nystartet, ikke har et stort netværk eller måske har lidt

Læs mere

MARKEDSFØRING & DIGITALE TRENDS

MARKEDSFØRING & DIGITALE TRENDS MARKEDSFØRING & DIGITALE TRENDS CONTENT MEDIER OPSTART MØD CONTENT MEDIER OPSTART OM Vi drives af at fortælle historier og skabe værdi. Passion All-In Garanti Gennemsigtighed Kamæleon Branding Content

Læs mere

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret. Indledning Jeg ved at halvdelen af mine marketingkroner er spildt jeg ved bare ikke hvilken halvdel! Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

PROMOVER MED BIG DATA

PROMOVER MED BIG DATA PROMOVER MED BIG DATA Vores systemer analyserer konstant real-time datastrømme om eksempelvis lokale vejrforhold, eller rejsemål. Informationerne kommunikerer systemet så direkte til dine digitale skærme.

Læs mere

Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX

Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX Overordnet mål med handlingsplanen: Via en fælles indsats at tiltrække et eller flere landsdækkende sponsorater, der til sammen

Læs mere

Skab trafik Til din hjemmeside

Skab trafik Til din hjemmeside Skab trafik Til din hjemmeside Agenda 1. Er du online? 2. Hvorfor skal du være online? 3. Kommunikation på nettet Købt, ejet og tjent 4. Tre case virksomheder 5. Din online strategi Er du online? Hvad

Læs mere

OneEyeAlien Kampagne

OneEyeAlien Kampagne OneEyeAlien Kampagne Vi har valgt at gå i dybden med tøjprodukter. Situationsanalyse - Problemer med produktionen. Det kræver en del arbejde at få vare bestilt fra Kina. Man skal have nogle gode kontakter

Læs mere

Kasper: Jeg hedder Kasper Thomsen, og jeg er 25 år gammel, og jeg læser HD 1. del på 4. semester

Kasper: Jeg hedder Kasper Thomsen, og jeg er 25 år gammel, og jeg læser HD 1. del på 4. semester 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Transskribering af interview, Kasper BM: okay, jeg skal først lige bede om dit navn, og din alder, og hvad du læser?

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

Lavet af Lene, Nanna og Emma

Lavet af Lene, Nanna og Emma Møller Lavet af Lene, Nanna og Emma 1 Indhold Indledning... 3 Projektorginisation... 3 Målgruppe:... 4 Bruger interview/ bruger innovation:... 5 Parameter mix... 5 Brain storm på cafe møller... 8 Konklusion...

Læs mere

TJEN PENGE PÅ NETTET

TJEN PENGE PÅ NETTET TJEN PENGE PÅ NETTET [Skriv tekst] Side 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Hvilke fordele er der ved at tjene penge på nettet?... 1 Måder du kan tjene penge på nettet... 2 Din egen blog... 2 Produktanmeldelser...

Læs mere

Sats & Tegn. Velkommen til. Sats & Tegn er et professionelt lille bureau med speciale indenfor det grafiske medie som udgangspunkt.

Sats & Tegn. Velkommen til. Sats & Tegn er et professionelt lille bureau med speciale indenfor det grafiske medie som udgangspunkt. Velkommen til Sats & Tegn Sats & Tegn er et professionelt lille bureau med speciale indenfor det grafiske medie som udgangspunkt. Med mere end 20 års erfaring, engagement og god service står vi klar til

Læs mere

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Bruger Facebook rigtig meget Kigger lidt på Instagram Elsker at bruge

Læs mere

5 gode råd om storytelling & branding. wort.dk / Lasse Juhl Nielsen

5 gode råd om storytelling & branding. wort.dk / Lasse Juhl Nielsen 5 gode råd om storytelling & branding wort.dk / Lasse Juhl Nielsen wort.dk / Lasse Juhl Nielsen 5 gode råd om storytelling & branding Jeg er humanist cand. mag. i litteraturhistorie, og på mange måder

Læs mere

Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå. Kvickly, Øster Allé 16, 8400 Ebeltoft

Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå. Kvickly, Øster Allé 16, 8400 Ebeltoft Midtjylland - Øst Begrundelser Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå Generelt mange økologiske varer. Lavt fedtindhold i kød & pålæg. Lokker ikke med usunde varer man skal nærmest lede efter slik & chokolade.

Læs mere

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring # Styr(k) dit online brand # Gratis annoncer + betalte # Sådan rammer du din målgruppe # Sådan finder du de rigtige målgrupper og får dem til

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

> Et unikt medieoverblik.

> Et unikt medieoverblik. Et unikt medieoverblik. Mini-præsentation > Giv dit medie optimal opmærksomhed! Vær repræsenteret på Fagbladsguiden.dk - professionelle medieportal med 700 fagblade > En professionel medieportal indenfor

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 6. Søgemaskineoptimering 12 7. Google

Læs mere

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Melanie Kjærgaard Hansen Studienummer: 3006971 Erhvervssprog og IT-baseret markedskommunikation Praktiksted: Travel ALOTT Praktikperiode: 31.07.2017-21.12.2017

Læs mere

Bilag 1 - Interview med Birthe

Bilag 1 - Interview med Birthe Bilag Indholdsfortegnelse Bilag 1. Interview med Birthe... 3 Bilag 2. Billede af gammel label... 6 Bilag 3. Spørgeskemaresultater Hurup... 7 Bilag 4. Spørgeskemaudsnit - Ung kvinde... 13 Bilag 5. Spørgeskemaresultater

Læs mere

24 tips til din markedsføring

24 tips til din markedsføring 24 tips til din markedsføring som tager max 5 minutter at udføre WebsitterService 2018 1. december Så blev det endelig 1. december og jeg har glædet mig til i dag, hvor vi åbner første låge i julekalenderen

Læs mere

TESTKORT. Efterspørgsel

TESTKORT. Efterspørgsel TESTKORT Efterspørgsel TEST EFTERSPØRGSEL Simuleret salg Kan vi sælge produktet eller servicen, før vi i virkeligheden har den? Hvad går testen ud på? Skab illusionen om et produkt eller en service, for

Læs mere

Facebook guide for begyndere

Facebook guide for begyndere Facebook guide for begyndere Facebook er stor Facebook er ikke bare kraftfuldt. Det er fleksibelt. Ligegyldigt hvilken type virksomhed du kører, er der nok af forskellige markedførings-muligheder som du

Læs mere

Bilag 5, Interview med Lisa

Bilag 5, Interview med Lisa Bilag 5, Interview med Lisa 20 år Bosiddende i Vangede Ansat som kasseassistent i Superbest Interviewer: Hvor ofte handler du i H&M? Respondent: Ofte. Det er i hvert fald mest der, jeg handler. 3 gange

Læs mere

Tale er sølv og tavshed er guld eller er det omvendt?

Tale er sølv og tavshed er guld eller er det omvendt? Tale er sølv og tavshed er guld eller er det omvendt? Af seniorkonsulent hos Wilke, Søren Pedersen (sp@wilke.dk) Amerikansk forskning viser, at Word of Mouth er en af de potentielt stærkeste markedsføringsparametre,

Læs mere

Få mere ud af det du allerede har. Sammen kan vi blomstre

Få mere ud af det du allerede har. Sammen kan vi blomstre Få mere ud af det du allerede har Sammen kan vi blomstre Vækst vokser indefra I en tid, hvor bankerne er lukkede, selvom de har åbent, og kunderne kigger mere på prisskiltene end på brødene, er det tid

Læs mere

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk Vi glæder os allerede! Nu går det spændende arbejde i gang og vi skal om lidt levere jeres nye hjemmeside, blog, webshop eller alle tre dele samlet i et. Derfor skal vi bruge en kravsspecifikation, så

Læs mere

Mille Blomstercup. Cupcake blogger

Mille Blomstercup. Cupcake blogger Mille Blomstercup Cupcake blogger Indhold Brancheanalyse Porter s 5 Forces Målgruppeanalyse Spørgeskemaundersøgelse Kommunikationsmål AIDA Moodboards Designvalg Blog/website Brancheanalyse Porters 5 forces

Læs mere

Forside 1: Bagside og bogryg:

Forside 1: Bagside og bogryg: Bagside og bogryg: Bagsiden og bogryggen er lavet i de samme farver som forsiden for at opnå et gennemgående og sammendhængende look. Stregen som skal forestille jernbanen er også fortsat på både bogryggen

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google.

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. Marketing A-Z Marketingbegreb Betydning A Adwords Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. B Branding Signalerer, hvad

Læs mere

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så?

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så? Transskribering af interview med EL Udført tirsdag den 27. November 2012 Interviewer: Hvordan fik du kendskab til Pinterest? EL: Øj, det er et godt spørgsmål! Hvordan gjorde jeg det? Det ved jeg ikke engang.

Læs mere

Foranalyse. Cupcakes. MulB 2.Semester 2014. Gruppe. Grace Tsatsaris, Line Brinkmann, Rasmus Bundgaard & Rene Andersen

Foranalyse. Cupcakes. MulB 2.Semester 2014. Gruppe. Grace Tsatsaris, Line Brinkmann, Rasmus Bundgaard & Rene Andersen Foranalyse Cupcakes MulB 2.Semester 2014 Gruppe Grace Tsatsaris, Line Brinkmann, Rasmus Bundgaard & Rene Andersen Brancheanalyse: Michael Porter har udviklet 5 Forces modellen til at belyse 5 elementer,

Læs mere

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE //

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // // KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // Nyhedsbreve er et effektivt markedsføringsredskab, når det anvendes rigtigt, og et fremragende supplement til øget salg og service over for dine nuværende og potentielle

Læs mere

10 tips til hvordan du skaber loyale kunder

10 tips til hvordan du skaber loyale kunder 10 tips til hvordan du skaber loyale kunder OneBizz Whitepaper, 2016 10 tips til hvordan du skaber loyale kunder At skaffe nye kunder er væsentligt dyrere end at fastholde dem, du allerede har. Det kan

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 Indledning Sidste år shoppede danskerne

Læs mere

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evalueringen er udarbejdet af Matematiklærerne i 9.klasse Evalueringen af layoutet og redigeret

Læs mere

Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion...

Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion... Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion... 4 Fase 5: Test... 5 Fase 6: Offentliggørelse... 5 Kanyle-modellen:...

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE S 2 Salgs trakten Fra: En lineær proces, med relativ stor kontrol over information. Eksponering er den primære driver i markedsføring. 3 Demokratisering af information Baggrunden

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

John Harmsen.dk. Få det optimale ud af messer og udstillinger. ArbejdsglædeMinisteriet.dk. SalgsTræner.dk

John Harmsen.dk. Få det optimale ud af messer og udstillinger. ArbejdsglædeMinisteriet.dk. SalgsTræner.dk John Harmsen.dk SalgsTræner.dk -.dk Få det optimale ud af messer og udstillinger 5 sikre til en dårlig, kedelig og laaang messe 1. Du er erfaren. Du kan se på lang afstand at en kunde ikke er interessant

Læs mere

At bygge bro til et andet menneske Vejret

At bygge bro til et andet menneske Vejret At bygge bro til et andet menneske Vejret I min familie har vi altid talt meget om vejret. Vejret er ofte indgangsreplikken, når vi mødes, ringer eller skriver sammen. Eller også dukker det helt sikkert

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign Quick Guide til bedre markedsføring 1 Lign en forretning Produktet kommer først Præsentér dine B2B-produkter og -serviceydelser allerede på forsiden af

Læs mere

TILTRÆK OG FASTHOLD DINE KUNDER

TILTRÆK OG FASTHOLD DINE KUNDER TILTRÆK OG FASTHOLD DINE KUNDER Krøllede idéer Store budskaber...men ingen klar kommunikation Indsigt Instinkt Handling Simpelt koncept og stærk tiltrækning af de helt rigtige kunder VI SÆLGER ET GODT

Læs mere

En Facebook-profil er personlig

En Facebook-profil er personlig En Facebook-profil er personlig En Facebook profil er personlig, og man må selvsagt kun have én, hvilket gør Facebook til et unik sted for virksomheder at få kontakt til forbrugerne. Og det er nemt. Din

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Kommunikation og adfærd

Kommunikation og adfærd Kommunikation og adfærd Indledning I dit arbejde som servicegartner kommer du i kontakt med to grupper: Planter og mennesker. Delkurserne har indtil nu handlet om at hjælpe dig med at blive bedre til at

Læs mere

Lær jeres kunder - bedre - at kende

Lær jeres kunder - bedre - at kende Tryksag 541-643 Læs standarden for kundetilfredshedsundersøgelse: DS/ISO 10004:2012, Kvalitetsledelse Kundetilfredshed Overvågning og måling Vejledning I kan købe standarden her: webshop.ds.dk Hvis I vil

Læs mere

Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities

Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities Side 2 Indholdsfortegnelse: Succesfuld Facebook administration side 3 Den positive spiral Side 4 Sørg for at poste hver dag Side 5 Fokuser

Læs mere

STANDARD ÅBNER SJÆLDENT NYE DØRE

STANDARD ÅBNER SJÆLDENT NYE DØRE Nyhed December 2009 STANDARD ÅBNER SJÆLDENT NYE DØRE Nyhed 1 / 4 STANDARD ÅBNER SJÆLDENT NYE DØRE Døråbning som disciplin I en tid, hvor behovet for at kapre nye kunder er større end nogensinde, får disciplinen

Læs mere

reklame kommer fra det latinske re-clamare at råbe op. Nogen har et budskab og råber op.

reklame kommer fra det latinske re-clamare at råbe op. Nogen har et budskab og råber op. Reklamer (inspiration fra blandt andet Reklame i virkeligheden ) Hvad er en god og dårlig reklame? reklame kommer fra det latinske re-clamare at råbe op. Nogen har et budskab og råber op. Vi ser dagligt

Læs mere

Gode råd til samarbejdet med ambassadører

Gode råd til samarbejdet med ambassadører Gode råd til samarbejdet med ambassadører Guide til landsdelskonsulenter Marts 2016 Denne guides indhold Formål Din opgave som landsdelskonsulent Ambassadøren Ambassadøren Ambassadørens opgave Tre eksempler

Læs mere

Start samtalen, styrk salget

Start samtalen, styrk salget Start samtalen, styrk salget SÅDAN SKABER DU STRUKTUR I DIN FACEBOOK-KOMMUNIKATION Brian Carlson, Partner & Client Service Director, Klausen + Partners A/S 05.10.2017 Agenda 1. Facebook i 2017 2. Facebooks

Læs mere

Markedsføring, Tendenser & Boost dit personlige salg

Markedsføring, Tendenser & Boost dit personlige salg Markedsføring, Tendenser & Boost dit personlige salg Udbytte for jer i aften: I får inspiration til jeres daglige salgsarbejde Et godt råd som i kan implementere i jeres virksomhed Martin Krogh, Salgschef

Læs mere

Bliv klogere på. marketing

Bliv klogere på. marketing Bliv klogere på (næsten gratis) marketing Web Grafiske løsninger Sociale medier Branding Annoncering Kontakt info Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne:

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

Kevin Matin Teis Nielsen

Kevin Matin Teis Nielsen Kevin Matin Teis Nielsen 11-05-2015 Hvem Afsenderen i dette projekt er Kevin Matin og Teis Nielsen som begge er 1 års elever i klasse 1.1 på Roskilde Tekniske Gymnasium. Hvad Det budskab som vi prøver

Læs mere

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag. D O F S N O I T O M 2018 DAG guide r ø g n Arra S N E D L O B ARRANGØRGUIDE Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Læs mere

VERDENS BEDSTE NYHEDER

VERDENS BEDSTE NYHEDER Idekatalog for VERDENS BEDSTE NYHEDER Hjælp os med at give Verdens Bedste Nyheder til danskerne! Verdens Bedste Nyheders formål er at fortælle om de fremskridt, der sker hver dag i udviklingslandene. Derfor

Læs mere

RESPONS. Få flere henvendelser via dit b2b website. Quick Guide til bedre online markedsføring

RESPONS. Få flere henvendelser via dit b2b website. Quick Guide til bedre online markedsføring Quick Guide til bedre online markedsføring RESPONS Få flere henvendelser via dit b2b website Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing 1 Lign en forretning Produktet

Læs mere

ÅBENT HUS ANALYSE FORÅRET 2015 ANALYSENS INDHOLD

ÅBENT HUS ANALYSE FORÅRET 2015 ANALYSENS INDHOLD ÅBENT HUS ANALYSE FORÅRET 2015 ANALYSENS INDHOLD I foråret 2015 besøgte CompanYoung tre af landets universiteters åbent hus-arrangementer. Formålet hermed var at give indblik i effekten af åbent hus og

Læs mere

Onlinestrategi. hos Brandsite

Onlinestrategi. hos Brandsite Onlinestrategi hos Brandsite Hvem er vi? Brandsite består af en flok dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med din online markedsføring. Hvordan startede vi? Konceptet

Læs mere

2016 UDMÆRKELSES- CERTIFIKAT PROMOVERINGSPAKKE

2016 UDMÆRKELSES- CERTIFIKAT PROMOVERINGSPAKKE 2016 UDMÆRKELSES- CERTIFIKAT PROMOVERINGSPAKKE Rejsende i hele verden kigger på TripAdvisor Med over 320 mio. anmeldelser af og meninger om hoteller, restauranter og seværdigheder i hele verden er TripAdvisor

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

Alternativ markedsføring

Alternativ markedsføring Alternativ markedsføring Kom/IT Projekt HTX Roskilde Joachim K. Bodholdt 05-05-2009 Indholdsfortegnelse Alternativ markedsføring online.... 3 Projekt beskrivelse:... 3 Case: Projekt 'Mørk & Juhl'... 4

Læs mere

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Hvilke værdier står Bakken Bears for? Jeg tror vi står for at være de professionelle amatører. I det store billede. Vi er økonomiske

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund Indholdsfortegnelse FÅ DIT PROJEKT I MÅL - CHECKLISTE... 2 TO MÅNEDER FØR LANCERING:... 2 EN MÅNED FØR LANCERING:...

Læs mere

SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK

SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK Sydbank skabte en markant effekt, da banken sendte en direct mail med tilbud om en ny 18/25 konto

Læs mere

EVENTYR PÅ MENUEN. Manual til restaurantkoncept

EVENTYR PÅ MENUEN. Manual til restaurantkoncept EVENTYR PÅ MENUEN Manual til restaurantkoncept INDHOLD Præsentation Konceptbeskrivelse Brandingstrategi Stemningen Eksteriør Interiør Marketingsværktøjer Kommunikationsplan (online) Kommunikationsplan

Læs mere

Interview med butikschef i Companys Original

Interview med butikschef i Companys Original Interview med butikschef i Companys Original Interviewer 1: Amanda Interviewer 2: Regitze Butikschef: Lene Interviewer 1: Ja, det er bare, som sagt, til os selv, så vi selv kan analysere på det, men vi

Læs mere

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG S O M M E R 2 0 1 3 SocialTime Skab din forretning på Facebook Gratis markedsføring Du tror allerede på værdien af Facebook markedsføring - det er derfor du læser dette nu, ikke? Du kan gøre opmærksom

Læs mere