Referat af grupperådsmøde 25. februar Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af grupperådsmøde 25. februar Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand."

Transkript

1 Referat af grupperådsmøde 25. februar 2015 Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand. A Valg af dirigent og referent a1. Simon Bjergskov Pedersen - dirigent a2. Sidse Katrine Lund referent Dirigenten fastslog at indkaldelse til grupperådsmødet er sket rettidigt. B Beretning fra bestyrelse og ledergruppen - med særlig fokus på hvad gruppen har gjort for at fremme spejderarbejdets værdier og udvikling. Årsberetninger: Årsberetning gruppen Berit beretter: I 2014 har vi holdt ledermøder, hvor vi har snakket om, hvordan det går i de enkelte grene og om vores røde tråd grenene imellem stadig holder. På vores årlige ledertur brugte vi meget tid på at snakke om hvorvidt, vi stadig har den røde tråd i spejderarbejdet, og hvilke forventninger vi har til hinanden i de enkelte grene, når spejderne skal rykke op. Da Mette og Per er startet som ledere sidste år, blev det realistisk, at dele mikro/mini. I denne forbindelse havde nogle ledere ønske om at skifte gren, så disse ønsker blev også efterkommet.

2 I gruppen er blevet afholdt følgende fælles ture: Fælles sommerlejr. Fælles cykeltur med oprykning på Fælleden i regnevejr, hvor vi overnattede i shelter. Juletur med styrelsen som madhold og en masse glimmer I divisionen har vi været med til Regamamøderne, hvor der er blevet planlagt de fælles divisionsture. Vi har deltaget i det omfang det var muligt på disse ture. Og så var vi med på skæg og blålys. Desuden har vi været med til styrelsesmøderne. Vi har set en markant stigning af medlemmer sidste år og dette er i alle grenene. Mikro og mini har venteliste. Mikroernes årsberetning Berit beretter: Før sommerferien var vi sammen med minierne og nogle af aktiviteterne var fælles mens andre var grendelte. Vi "rejste" jorden rund sammen med minierne, hvor vi havde forskellige aktiviteter knyttet til et bestemt land. Dette emne strakte sig over 5 møder og endte ud i, at vi holdt tænkedag samme med minierne. Mikroerne havde temaet Klar dig selv, med emner som egen mål - fx: 1. hjælp, binde tørklæde, hygiejne - hvor vi dyrkede bakterier i petriskåle, vi lavede pakkeliste til vores mikrotur. Vi havde en overnatning i Uglebo, hvor mikroerne selv var nede og købe ind.

3 Så havde vi emnet Spejderfærdigheder basis, hvor vi arbejdede med knob, kompas, redningsreb, 1. hjælp, kimslege og naturfærdsel. Vi har haft tema om Sct. Georg, hvor vi kastede med kartoffelmel poser efter dragen. Vi havde et par mødet på Amager strand, hvor vi fiskede, lavede kopper til vandstafet og mælkekartonbåde. Vi har lavet forskellige ting på bålet: snobrød, urtepotteboller, skumfiduser, træperler, tørklædering med brænding og pandekager Deltaget på gruppens fællesture: Skæg og blålys og divisionens efterårstur med temaet Ild, vand, luft og jord. Efter sommerferien delte vi Mikro/Mini, og selvom vi rykkede en del op til Minierne, var vi hurtigt oppe på 17 Mikroer igen. Vi har en venteliste, og de spejdere, der er hos Mikroerne nu, er meget stabile og komme faktisk alle hver gang. I løbet af efteråret har vi været med i gruppes fællestema om orientering, som de fik mærke for på juleturen Vi har leget forskellige lege. Og introduceret et nyt perlesystem. Miniernes årsberetning Julie beretter: I foråret 2014 havde vi vores ugentlige møder sammen med Mikroerne. Vi startede året med at have et forløb, hvor vi arbejdede med forskellige

4 lande. Herefter tog vi mærket "Klar dig selv", hvor vi blandt andet kiggede på hvordan man pakker sin rygsæk. Vi var også på Klar dig selvtur. Her var minierne inddelt i patruljer, hvor de skulle slå telt op, købe ind til at lave aftensmad, og vi havde en dyst om bedste orden i patruljerne. Vi havde et forløb om spejderfærdigheder, hvor vi brugte en del tid på at bygge vores eget klatre tårn. Vi havde en patrulje med på divisionsturnering. Vi deltog også i gruppens sommerlejr. I efteråret 2014 fik vi rykket vores møder til om torsdagen, da vi stod en ledersituation som tillod dette. Vi startede med at skulle sige farvel til de 4, der skulle rykke op og hej til de 11 som rykkede op fra mikroerne, ved oprykningen på årets gruppetur. Vi havde kort efter en ryste sammen tur i hytten for at lære hinanden bedre at kende. Efteråret stod i orienteringens tegn, hvor vi brugte meget tid på at lære kompasretninger og hvordan man bruger et kort og kompas. Vi tog også knivbevis og savbevis for 4. klasserne. Yderligere deltog vi i Mikro/Mini divisionturen samt gruppens årlige juletur. Troppens årsberetning Katja beretter: Første halvdel af årets møder brugte vi på mærket, Udeliv udviddet, samt øvede os lidt til divisionsturneringen. Vores første tur i januar foregik i Uglebo, og fra lørdagaften deltog vi på Bjergriseløbet.

5 Februarturen gik til Fjordhytten v. Roskilde. Vi gik ind og så Domkirken og gik ned til Rabalderstræde og prøvede et løb om rocken. I marts tog vi til hytten Valhal i Farum, der var der et lille o-løb og vi lavede steg i en jordovn. Vi deltog også på årets divisionsturnering i maj - med en enkelt patrulje. Vi var med til Scout out i københavn, som var et GPS løb. Der var fint besøg af Prinsesse Bennedicte og Kong Gustav af Sverige, som er protectorer for spejderne. Sommerlejren i juni gik til Egerup. Her tog troppen på hejk 2 af dagene. Andet halvår bød på mærket Orientering udviddet. Vi har gennemgået diverse beviser, kniv, sav og øksebevis. Efter gruppeturen i august tog troppen videre på cykeltur og havde en ekstra overnatning i Stifindernes hytte - for at lære hinanden at kende. I september havde vi et lille sjak med på spejder5kamp. De gennemførte, men der er plads til forbedringer. Der var også en patrulje med på Nathejk Oktober måned bød på Plankursus, og i år var der 4 spejdere af sted. 1 for 1. gang, 1 for 2. gang og 2 for 3. gang. Vi tog også på fælles tropstur, hvor temaet var 1. verdenskrig. Vi deltog selvfølgelig også på gruppens sommerlejr i maj, gruppeturen i august og juleturen. Vi har haft 4-5patruljemøder i årets løb - med mere eller mindre held.

6 Seniorernes årsberetning Katja beretter i seniorernes fravær: Der er stort set ikke sket noget i løbet af året. En af seniorerne er i USA. Alle håber på at seniorerne bliver mere aktive, når hun kommer hjem. Årsberetning styrelsen Christina beretter: Forældre og ledere præsenterer sig Vi mødes 6-7 gange om året Vi holder arbejdsdage i Uglebo ca. 2 gange om året Vi laver mad på juleturen, hvor vi har en hyggelig weekend sammen med børn og ledere Vi mangler flere frivillige medlemmer og ny energi i styrelsen, ikke fordi det er et stort arbejde, men fordi vi mangler diversitet. Vi kunne godt tænke os nogle nye ansigter. Christina roser lederne for det store arbejde de yder gruppen og børnene. C. Fremlæggelse af årsregnskab og status for det foregående år til godkendelse - se særskilt bilag Christian besvarer spørgsmål og forklarer kort om årsregnskabet: Christian vil ikke læse tal op, så han opfordrer folk til at spørge ind. Svend, som er revisor, er også med.

7 Indkomsten på medlemskontingent er større end budgetteret, fordi vi har fået flere medlemmer. Der spørges ind til muligheden for at købe et nyt hus. Det er der ikke, men det der står er betalt. Vi betaler udelukkende for ejendomsskatter og forsikringer. Der bliver givet udtryk for almindelig opbakning. Årsregnskabet blev godkendt uden problemer. D. Behandling af indkomne forslag Styrelsen har et forslag om at hæve kontingentet med 25 kr. pr. måned. E. væsentlige beslutninger om gruppens fremtid (Hovedindsatsområder 2015): 1. Gruppen: Vil gerne opretholde medlemstallet og optage alle interesserede, men det sidste kræver flere ledere. Der skal være en voksen for 6 børn. Der er et ønske om at 75% er med på ture. Der bliver spurgt til, hvorfor der ikke kommer flere børn med på ture. Det er fordi, der er børn, der er bange for at sove ude. Det kræver selvfølgelig også opbakning hjemmefra. Forældre spørger til om det kan hjælpe fx at klassekammerater arrangere overnatning hos hinanden - for at øve sig i

8 at sove ude i trygge rammer. Lederne nikker og forklarer, at de forsøger at motivere børnene ved at holde ture i få dage, tale med børnene om turene, og laver ture i Uglebo, så det er tæt på og ikke så uoverskueligt. 16 ud af 30 børn skal med på Minitur i weekenden. 2. Hovedindsatsområder i øvrigt Troppen: At tage et par mærker, et i foråret og et i efteråret. At deltage i fælles tropsmøderne. At have et vellykket patruljemøde om måneden. At der er en tur om måneden. At støtte op om initiativer - alt fra vores egne, gruppens, korpsets, kurser eller andre tilbud. Styrelsen: - en arbejdsweekend i foråret - en arbejdsweekend i efteråret - står for mad og hygge på juleturen 3. Styrelsen har et forslag om at hæve kontingentet med 25 kr. pr. måned. Det er bl.a. fordi vi også betaler kontingenter til divisionen og Danmarks spejderkorps, der er justeret af inflationen. Det er en del år siden, at vi hævede sidst.

9 Der bliver spurgt til hytteleje. Hvorfor er budgettet sat så lavt, når der bliver brugt så mange penge? Der har været brugt usædvanligt mange penge på hytteleje i år, fordi specielt en hytte var meget dyr. Der bliver spurgt at hvorvidt ejendomsskatten udhuler stigningen i kontingentet. Ja, det sker også gradvist. Christian knytter yderligere en kommentar til budgettet: Kurser og uddannelse bliver betalt af gruppen, men 80 % bliver refunderet efterfølgende. Kontingentstigningen er godkendt. F. Fastsættelse af antallet af bestyrelsesmedlemmer Antallet af bestyrelsesmedlemmer kunne med fordel øges, da vi trænger til ny inspiration. G Valgt til bestyrelsen (Man vælges som udgangspunkt for 2 år af gangen) 1. Christina Møller, Formand blev valgt sidste år, så hun fortsætter. Christian Eggert, Kasserer blev valgt sidste år, så han fortsætter. Bestyrelsesmedlemmerne i øvrigt er alle på valg: Forældre: Iben Bengtsson trækker sig Sidse Lund og Simon Bjergskov fortsætter Nadia, mor til Freja i troppen opstiller - og bliver valgt Susanne, mor til Anna hos Minierne opstiller - og bliver valgt

10 2. Unge: Styrelsen indkalder 2 unge til møderne 3. Ledere: Katja Nørlund og Berit Carlsen fortsætter 4. Suppleanter: Ingen vælges H. Valg af gruppens to repræsentanter til korpsrådet Julie og Christian I. Valg af gruppens fem repræsentanter til Divisionsrådet Katja, Julie, Svend, Martin og Otto bliver valgt. J K Ingen Valg af revisor og en revisorsuppleant Svend Jørgensen valgt som revisor Tom Krühlmann valgt til revisorsuppleant beretning fra større arrangementer tilknyttet gruppen L. eventuelt Man kunne evt. få flere børn med på ture, hvis der var billeder af lederne på hjemmesiden. Det kunne skabe tryghed for nye

11 spejdere at kunne tale med deres forældre om hvilke ledere, der kom med på tur. Et link til hytten kunne også være godt til at forberede børnene. Forældre kan også love at hente, hvis det er meget utrygt. Styrelsen lover at forholde sig til disse forslag. Må man have mobiltelefoner med? Troppen bruger dem, men Minier og Mikroerne må ikke have mobiler med. Lederne har altid med forældres telefonnumre med på tur, så de ringer, hvis der opstår stærk hjemve. Når man hører, at det er svært at få de små med, så kunne det måske afværges, hvis ledere lovede at sende sms er hjem, når barnet er med første gang. Svar: Som forældre er man altid velkommen til at komme og tale med ledere om bekymringer. Så kan det sagtens tænkes, at man kan lave en særaftale, men lederne har ikke tid til at sidde og skrive sammen med en masse forældre, når de er på tur. Slikpolitik er også altid vigtig. Det er godt med tydelige udmeldinger fx på hjemmesiden. Svar: Der er forskellig politik i forskellige grene. Mere frihed jo ældre man bliver. Kunne men få en deltagerliste, så man kan se om der kommer et barn med (fx en klassekammerat), som man er tryg ved? Svar: Det må vi kigge på. Det er teknisk muligt, men vi skal lige snakke om hvorvidt det er en god ide. Er det overhovedet et problem at der er under 75% børn med på turene. Børn går jo til en masse forskellige ting og kan ikke nå det hele. Svar: Problemet er at det næsten altid er de samme børn, der kommer med og det er synd for de børn, som misser det egentlige spejderarbejde.

12 Forslag: Man kan jo også komme og hente sit barn, hvis de skal noget andet i løbet af weekenden fx til vigtig fodboldkamp søndagformiddag. Så går de ikke glip af alt det andet. Kunne man tage et Sove ude mærke, så der kunne være særlig opmærksomhed på det at turde at være med på tur. Svar: Det lyder som en god og oplagt idé. Christian vil gerne, på Amager divisions vegne, takke lederne for det store arbejde de yder. Christian ønsker at tilføje, at der kan være forældre, der ikke har fået indkaldelsen til denne generalforsamling. Alle har været på maillisten, men der er øjensynligt nogle, som ikke har modtaget mails Sidse Katrine Lund

Referat af grupperådsmøde 22. februar Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand.

Referat af grupperådsmøde 22. februar Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand. Referat af grupperådsmøde 22. februar 2016 Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand. A valg af dirigent og referent a1. Simon Bjergskov Pedersen - dirigent a2. Sidse Katrine Lund referent Dirigenten

Læs mere

Referat af grupperådsmøde 26. februar 2014. Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand.

Referat af grupperådsmøde 26. februar 2014. Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand. Referat af grupperådsmøde 26. februar 2014 Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand. A valg af dirigent og referent a1. Simon Bjergskov Pedersen - dirigent a2. Sidse Katrine Lund referent Dirigenten

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Hermed følger indkaldelsen til vores generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne. Det plejer at være rimelig

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere)

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Jannie Karlsen Referent: Dagmar

Læs mere

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE:

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: 12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: Vores gruppeleder Thomas bød velkommen til mødet og gav en kort præsentation af Det Danske Spejderkorps: 12. Århus Gruppe er en del af Aros Division, der består

Læs mere

Referat af grupperådsmøde 21. februar 2019

Referat af grupperådsmøde 21. februar 2019 Referat af grupperådsmøde 21. februar 2019 Velkomst ved Adrianne Sullivan, bestyrelsesformand. Præsentation af bestyrelsesmedlemmer: Christian, Simon, Kim, Sidse, Berit, Kirsten, Emilia, Sven og Katja.

Læs mere

April Maj Juni 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps

April Maj Juni 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps April Maj Juni 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen Lergravsvej

Læs mere

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps Januar Februar Marts 2010 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen

Læs mere

Billede: Sommerlejr 2014, Houens Odde

Billede: Sommerlejr 2014, Houens Odde Billede: Sommerlejr 2014, Houens Odde DAGSORDEN FOR ORDINÆRT GRUPPERÅDSMØDE D. 8. MARTS 2015 1. Valg af dirigent og referent. 2. Beretning fra formand og gruppeledere 3. Fremlæggelse af årsregnskab for

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Mødereferat Grupperådsmøde d. 22. februar 2012 Dagsorden 1. Velkommen og valg af dirigent og referent 2. Tilbageblik på alt det sjove (og sure) i 2011 3. Gennemgang af regnskab for 2011 4. Gruppens fremtid

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl. 11-12 på Gurredam Tilstede: ca. 20-25 forældre, unge og ledere. Formand for bestyrelsen Bente Rasmussen åbnede mødet og

Læs mere

Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre

Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre 1 Grundlag 1. Det Danske Spejderkorps love udgør det formelle grundlag for gruppens arbejde, formål og værdier. 2 Gruppen 1. Gruppen består af følgende afdelinger:

Læs mere

Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe Dagsorden: Referat:

Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe Dagsorden: Referat: Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe 2019 Mødereferat 19. Februar 2019, klokken 19-21, Mariendalsvej 74. Dagsorden: 1. Valg af Dirigent og referent. 2. Beretning 3. Fremlæggelse af årsregnskab for 2018 til

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 27. FEBRUAR 2014 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent b) Skriftlige

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 16. februar 2015 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup.

Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 16. februar 2015 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. Referat af: Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 16. februar 2015 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. a) Valg af dirigent og referent Alex valgt til dirigent og Bettina valgt

Læs mere

Arbejdsgrundlag for Afdelingsledere og assistenter (juni. 2013)

Arbejdsgrundlag for Afdelingsledere og assistenter (juni. 2013) Arbejdsgrundlag for Afdelingsledere og assistenter (juni. 2013) Afdelingerne og deres ledere arbejder på baggrund af korpsets love og regler samt værdigrundlag. Spejdermetodens otte elementer, Aktiviteter

Læs mere

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Mandag 11. februar 2019 kl

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Mandag 11. februar 2019 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Mandag 11. februar 2019 kl 18.00 19.30 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (gruppelederens beretning,

Læs mere

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00 Grevespejderne Indhold Invitation..3 Dagsorden.4 Giv en hånd.......5 Datoplan.6 Udviklingsplan...7 Grevespejderne 2 Bøgehegnet 103 kld. DK-2670 Greve mail@grevespejderne.dk

Læs mere

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Møder, ture og lejre Gruppearrangementer Ledergruppen Medlemsudvikling Billede: Gruppetur 2015 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Medlemsudvikling Antal medlemmer

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde 2015

Referat fra Grupperådsmøde 2015 Broager Drengegruppen Referat fra Grupperådsmøde 2015 Søndag 22. Februar 2015 Sted : Stevninghus Referatet indeholder yderligere informationer og beslutninger fra Grupperådsmøde, som ikke er indeholdt

Læs mere

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe Valg af dirigent og referent Dirigent Uffe Beck Referent Lene Beck Mødet konstateres lovligt varslet og indkaldt. Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Læs mere

Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps

Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret.

Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret. Side 1 / 9 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret af januar 2014 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret. Disse er: - Forældre til medlemmer

Læs mere

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe 2014 har været endnu et godt spejderår i gruppen, hvor vi gerne vil sige tak for lån af jeres dejlige børn, som vi har trænet til at blive gode spejdere uanset deres

Læs mere

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Formanden Annette Heydenreich byder velkommen til grupperådsmødet, og til det efterfølgende fødselsdags arrangement, hvor Mjølners 35 års fødselsdag,

Læs mere

Referat. Grupperådsmøde 2013 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps

Referat. Grupperådsmøde 2013 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Referat Grupperådsmøde 2013 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Grupperådsmødet blev afholdt den 18. februar 2013 i Egehytten. a) Valg af dirigent og referent Joe Schubert blev valgt som dirigent. Jannie

Læs mere

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps Januar Februar Marts 2012 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen

Læs mere

INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør

INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør Kære forældre, spejdere over 14 år og ledere i 1. Helsingør, I inviteres hermed

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015

Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015 Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015 Stemmeberettige deltagere: Jørgen Skorstensgaard, kassér, Vestskov Division Ledere til stede: Lene Hansen, Dan Norén, Charlotte

Læs mere

Referat. Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps

Referat. Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Referat Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Grupperådsmødet blev afholdt den 27. februar 2011 i Ravnsøhytten. a) Valg af dirigent og referent Joe Schubert blev valgt som dirigent.

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 22. februar 2016 kl i spejderhytten i Rårup.

Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 22. februar 2016 kl i spejderhytten i Rårup. Referat af: Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 22. februar 2016 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. a) Valg af dirigent og referent Rasmus valgt til dirigent og Lone valgt

Læs mere

Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde (generalforsamling) onsdag den 15. februar kl. 19.00.

Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde (generalforsamling) onsdag den 15. februar kl. 19.00. GRUPPERÅDSMØDE BRUNDURS GRUPPE Onsdag den 15. februar 2012 Kl. 19.00 Spejderhytten, Jyllandsgade 61 i Brønderslev. Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde

Læs mere

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019 Referat af Generalforsamling hos De grønne pigespejdere i Jonstrup Tirsdag den kl. 19-21 i lokalet under Kvisten, Jonstrupvej 288 E., 3500 Værløse Tilstede: Dorthe (gruppeleder), Hanne (tropleder), Monica

Læs mere

VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE

VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE MANDAG DEN 23. FEBRUAR 2009 KL: 19 - ca. 21 I SPEJDERGÅRDEN, STUBBEDAMSVEJ 70C,

Læs mere

Referat fra Glamsbjerg spejdernes Grupperådsmøde afholdt i Hytten på Syrenvænget i Glamsbjerg. Dato:7. Februar 2010.02.13

Referat fra Glamsbjerg spejdernes Grupperådsmøde afholdt i Hytten på Syrenvænget i Glamsbjerg. Dato:7. Februar 2010.02.13 Referat fra Glamsbjerg spejdernes Grupperådsmøde afholdt i Hytten på Syrenvænget i Glamsbjerg. Dato:7. Februar 2010.02.13 Tilstede: Ingemann, Bent, Else, Susse, Lise, Lone, Jeppe, Victoria, Johnny, Mads,

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN 1.KOKKEDAL

UDVIKLINGSPLAN 1.KOKKEDAL UDVIKLINGSPLAN 1.KOKKEDAL Sidst revideret januar 2014 MÅL FOR HELE GRUPPEN Vi fremstår som én samlet gruppe med en stærk fælles holdånd Kammeratskab er for os den vigtigste værdi i De Blå Værdier (KAFSU)

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde 2019

Referat af Grupperådsmøde 2019 Referat af Grupperådsmøde 2019 25. februar 2019-17.30-19.30 Brabrand Sognegård DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent Sofus Grum Schwensen blev valgt som dirigent. Jacob Trier blev valgt som referent.

Læs mere

Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe

Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe Referat for Generalforsamling tirsdag den 25. februar 2015 Formanden startede med at byde velkommen og fortalte om aftenens program 1. Valg af dirigent & referent

Læs mere

Grupperådsmøde februar Brabrand Sognegård DAGSORDEN

Grupperådsmøde februar Brabrand Sognegård DAGSORDEN Grupperådsmøde 2019 25. februar 2019-17.30-19.30 Brabrand Sognegård DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning fra bestyrelsen og ledergruppen 3. Fremlæggelse af årsregnskab og status for det

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 2018 Vi har haft endnu et godt spejder år igen i år med julelejren som højdepunkt for spejderne i gruppen. Dette år var ikke alt som

Læs mere

PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2015

PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2015 PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2015 Torsdag 08-jan Vi rytter op ude. Vi flytter resten af juletræerne væk fra græsset og tager stilladset ned. Vi starter på at øve knob og besnøringer. Torsdag

Læs mere

Hawerthi-1. Rødovre. Grupperådsmøde 2019

Hawerthi-1. Rødovre. Grupperådsmøde 2019 Hawerthi-1. Rødovre Grupperådsmøde 2019 Grupperådsmøde Grupperådsmøde - fortsat Grupperådsmøde - fortsat Grupperådsmøde - fortsat Bestyrelsens beretning Ledelsens beretning Ny version af hjemmesiden Mikro

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2016 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet er de fremmødte personer der

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Dato & Tid: Sted: Til: Tirsdag d. 2. december 2014 kl. 20:00 22:00 Sambo Bagsværd Gruppes Bestyrelse: Tilstede: Anders Theilgaard Madsen (Trops- og Gruppeleder)

Læs mere

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Onsdag 15. februar 2017 kl

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Onsdag 15. februar 2017 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Onsdag 15. februar 2017 kl 18.30 20.00 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (formandens beretning,

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET December 2018)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET December 2018) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2019 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet udgøres af de fremmødte personer,

Læs mere

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 En super aktiv juletur i Egebjerghytten Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27 00 06 e-mail: ekko@pionererne.dk Formand Hanne

Læs mere

Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven

Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven S K O V F O L K E T - D E B L Å I H A D E R S L E V Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven DET DANSKE SPEJDERKORPS Grupperådsmøde Vi vil gerne invitere spejdere, forældre

Læs mere

Referat fra grupperådsmøde ved Storaagruppen, Mejdal.

Referat fra grupperådsmøde ved Storaagruppen, Mejdal. REFERAT 1(6) Referat fra grupperådsmøde ved Storaagruppen, Mejdal. Tid: 22. Februar 2018 kl. 19.00 Sted: Spejderhytten Deltagere: NAVN MAIL INITIALER Bestyrelse Ledere Forældre 6 stk. Dagsorden. Nr. Emne

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde(generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 28. januar 2013 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup.

Referat af Grupperådsmøde(generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 28. januar 2013 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. Referat af Grupperådsmøde(generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 28. januar 2013 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. a. Valg af dirigent og referent Katrine er valgt som dirigent Bettina er

Læs mere

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Referat af Grupperådsmøde lørdag d. 2. marts 2013 Hammermølle gruppe, DDS Pkt. 1; Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Charlie vælges

Læs mere

45. årgang februar- marts 2016

45. årgang februar- marts 2016 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 45. årgang februar- marts 2016 HUSK grupperådsmødet d.27. februar Indbydelse til: I Enghytten Lørdag D.27.februar Kl. 13.30 Kære forældre, ledere og medlemmer hos NAKSKOVSPEJDERNE.

Læs mere

Grupperådsmøde (forældremøde/generalforsamling) Onsdag den 5. marts 2014 kl

Grupperådsmøde (forældremøde/generalforsamling) Onsdag den 5. marts 2014 kl Det Danske Spejderkorps Skanderborg Gruppe Grupperådsmøde (forældremøde/generalforsamling) Onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.30 21.00 på Vester Mølle, Oddervej 80 M. Kære forældre, ledere og spejdere over

Læs mere

Grupperådsmøde 2012 Forældrerepræsentanter (5 i alt, der skal vælges 4):

Grupperådsmøde 2012 Forældrerepræsentanter (5 i alt, der skal vælges 4): 1) Valg af dirigent (Forslag: Susanne Hillbrandt) 2) Valg af referent (Forslag: Anders Skytte) 3) Beretning fra lederne samt bestyrelsen 4) Regnskab 2011 og Budget 2012 5) Indkomne forslag. Forslag skal

Læs mere

DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet 09-03-2014 (Lisbjerg hytten)

DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet 09-03-2014 (Lisbjerg hytten) DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet 09-03-2014 (Lisbjerg hytten) Tilstede var: Formand, Gruppeledere, Kasserer, Bestyrelsesmedlemmer, Ledere og Forældre. Gruppeleder Preben Larsen bød fremmødte velkommen

Læs mere

Referat af Stenlændernes Grupperådsmøde

Referat af Stenlændernes Grupperådsmøde Referat af Stenlændernes den 24. februar 2014 kl. 18:30 på Maglevad 37 var mødt op til dette års. Divisionen var repræsenteret ved Ole Dalskov. Efter velkomst fra bestyrelsesformand gik vi over til dagsordenen:

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde Gallerne lørdag d. 21. februar 2015.

Referat fra Grupperådsmøde Gallerne lørdag d. 21. februar 2015. Referat fra Grupperådsmøde Gallerne lørdag d. 21. februar 2015. Velkomst ved formanden Steinar Stefansson. A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Ole Ibsen Referent: Trine Berg Pedersen Grupperådsmødet

Læs mere

Velkommen til 1. Avedøre

Velkommen til 1. Avedøre Velkommen til 1. Avedøre Vi er en spejdergruppe bestående af minier, juniorer, tropspejdere og seniorer. Vi vil gerne uddanne børn og unge mennesker ved at give dem værktøj til at gebærde sig i samfundet,

Læs mere

Stjernegruppens handlingsplan 2000-02. Indhold: Stjernekasteren, særnummer janur 2000. Stjernegruppens handling... page 1

Stjernegruppens handlingsplan 2000-02. Indhold: Stjernekasteren, særnummer janur 2000. Stjernegruppens handling... page 1 Stjernekasteren, særnummer janur 2000 Indhold: Stjernegruppens handlingsplan 2000-02 page 1 Odense Fjord Division, Det Danske Spejderkorps Spejderarbejde for børn og unge i Skibhus og Risingekvarteret

Læs mere

Trelleborg Spejdernes bestyrelse:

Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Forældre Formand : Steen Badsberg steen.badsberg@stofanet.dk 5850 5088 Kasserer : Niels Madsen nielsvm@live.dk 2083 4171 : Brian Esmann 3010 1047 : Anja Aarestrup 5192

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde hos Trelleborg Spejderne Tirsdag den 25. februar 2014

Referat af Grupperådsmøde hos Trelleborg Spejderne Tirsdag den 25. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde hos Trelleborg Spejderne Tirsdag den 25. februar 2014 Pkt. 1 Valg af dirigent og referent Pia Jeppesen blev foreslået som dirigent og valgt. Susanne Badsberg blev foreslået som

Læs mere

Grupperådsmøde i Kastrup Søspejder. 2) Beretning bestyrelse og spejderne fortæller fra 2018

Grupperådsmøde i Kastrup Søspejder. 2) Beretning bestyrelse og spejderne fortæller fra 2018 Grupperådsmøde i Kastrup Søspejder 30. januar 2019 Til stede: Peter (Storms far), Michael (Gustav og Laurits far), Ole (Divisionsrepræsentant og ny leder af spejderne), Anders (spejder), Martin N. (klan

Læs mere

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Hej Mini spejdere. Efter en lang sommer ferie og en fantastisk sommerlejr, er vi mere end klar til at tage fat på et nyt spejder år. Vi starter med at tage afsked med dem

Læs mere

Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014

Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014 Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Kalle Referent: Laura 2. Beretninger a. Formanden: Jakob brugte sin beretning på at fortælle

Læs mere

Skovfolkets grupperådsmøde

Skovfolkets grupperådsmøde Skovfolkets grupperådsmøde Søndag den 24. februar kl. 13-15 i Spejderskoven - Bastillen Program 1) Valg af dirigent og referent. 2) Beretning 3) Regnskab 2012 4) Behandling af indkomne forslag 5) Væsentlige

Læs mere

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012 KNUDEN august 2012 KNUDEN August 2012 1 Sikken en grisefest! Sommerferien og Spejdernes Lejr er nu veloverstået og Broager Drenge trækker igen i arbejdstøjet klar til en spændende efterårssæson. Grisefesten

Læs mere

Program for Minierne - Kong Skjold Gruppe. Vinter/forå r 2015

Program for Minierne - Kong Skjold Gruppe. Vinter/forå r 2015 Program for Minierne - Kong Skjold Gruppe Vinter/forå r 2015 Dage Aktivitet Bemærkning el. mærke: 5. januar 17-18.30 Koder knob spejderloven/kammeratskab Kommunikation + pioner Vi slutter kl. 18.30, da

Læs mere

Referat fra Amager Divisions divisionsrådsmøde onsdag d. 6. april 2011 i Sundby Kirkes menighedshus.

Referat fra Amager Divisions divisionsrådsmøde onsdag d. 6. april 2011 i Sundby Kirkes menighedshus. Referat fra Amager Divisions divisionsrådsmøde onsdag d. 6. april 2011 i Sundby Kirkes menighedshus. Pkt. 1 Velkomst. Martin Duus og Morten Thavlov bød velkommen til de fremmødte, og til repræsentanter

Læs mere

Adresseoversigt: Nr. 1 marts 2014 64. ÅRGANG. Foråret er godt i gang og vi har mange spændende aktiviteter på programmet

Adresseoversigt: Nr. 1 marts 2014 64. ÅRGANG. Foråret er godt i gang og vi har mange spændende aktiviteter på programmet Adresseoversigt: Gruppeledelse: Gruppeleder: Lasse Christensen, 5534 3194, Færgegårdsvej 70, 4760 Vordingborg Gruppeassistent: Ebbe Brintow, 5537 1947, Amalievej 8, 4760. Senoirerklanen (16-23 år): Henrik

Læs mere

Leder og adresseoversigt: Nr. 1 januar 2015 65. ÅRGANG

Leder og adresseoversigt: Nr. 1 januar 2015 65. ÅRGANG Leder og adresseoversigt: Gruppeledelse: Gruppeleder: Lasse Christensen, 5534 3194, Gruppeassistent: Ebbe Brintow, 5537 1947, Senoirerklanen (16-23 år): Tobias Tønnesen Troppen (Storspejdere) (12-16 år):

Læs mere

Indbydelse til: 17. April kl hos Skanderborg Gruppe (Oddervej 80 M, 8660 Skanderborg)

Indbydelse til: 17. April kl hos Skanderborg Gruppe (Oddervej 80 M, 8660 Skanderborg) Indbydelse til: DIVISIONSRÅDSMØDE 2018 17. April kl 19.00 21.30 hos Skanderborg Gruppe (Oddervej 80 M, 8660 Skanderborg) Tilmelding her: http://gudenaadivision.spejder..dk/drm18 Igen i år inviterer vi

Læs mere

HVAD BESKRIVELSE HVEM BLEV VALGT / BESLUTNING. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt.

HVAD BESKRIVELSE HVEM BLEV VALGT / BESLUTNING. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt. Velkommen Formanden byder velkommen. Dirigent Referent Lovligt varslet Formanden foreslår en dirigent. Dirigent foreslår en referent. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt.

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS Afbud fra: Lone S. Lone J. Lars Ole, Kurt, Hørning d. 24-3-11 Dagsorden: 1. Valg af referent og ordstyrer Thomas valgt til referent og ordstyre 2. Godkendelse af referat fra sidste gang. John nævnte at

Læs mere

PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2016

PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2016 PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2016 Torsdag 07 jan Vi rytter op ude. Vi flytter resten af juletræerne ned til raftestatviet. Torsdag 14 jan Vi rytter op ude. Vi pakker stilladset væk. Valg af PL/PA.

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst Det længe ventede forår er kommet, og alle spejdere skal i den kommende tid på ture, løb eller turneringer. Sommerlejren for minier og juniorer går til Næsbycentret i

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

Sortebrødre Gruppe Årsrapport 2014 Nr. 1. Indkaldelse til generalforsamling

Sortebrødre Gruppe Årsrapport 2014 Nr. 1. Indkaldelse til generalforsamling Sortebrødre Gruppe Årsrapport 2014 Nr. 1 Indkaldelse til generalforsamling Dagsorden Formandens beretning Ledernes beretning 2015 kalender Gruppens visioner Øjebliksbilleder Regnskab 2014 Lidt sjov Budget

Læs mere

Grupperådsmøde for Gundsø Gruppe. Mødereferat

Grupperådsmøde for Gundsø Gruppe. Mødereferat Grupperådsmøde for Gundsø Gruppe Kongslejre Divisionen af Det Danske Spejderkorps Mødereferat onsdag d. 10. februar 2016 Deltagere: Camilla, Kristina, Betina, Sara, Bitten, Henrik, Stine, John, Kirsten

Læs mere

Referat. Grupperådsmøde 2012 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps

Referat. Grupperådsmøde 2012 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Referat Grupperådsmøde 2012 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Grupperådsmødet blev afholdt den 26. februar 2012 i Ravnsøhytten. a) Valg af dirigent og referent Joe Schubert blev valgt som dirigent.

Læs mere

Årsberetning 2014. 3. Silkeborg Gruppe

Årsberetning 2014. 3. Silkeborg Gruppe Årsberetning 2014 3. Silkeborg Gruppe Fastelavnsfest og generalforsamling Dagsorden for generalforsamlingen Invitation til fastelavnsfest og generalforsamling Bestyrelsen i 3. Silkeborg vil gerne invitere

Læs mere

Sjølund Koks. nr årgang september Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! www. vordingborgspejderne.

Sjølund Koks. nr årgang september Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! www. vordingborgspejderne. 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 83 15. årgang september 2009 www. vordingborgspejderne.dk Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! 2 13 Indholdsfortegnelse

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S - 1 - Indhold: Side 3 Lodsedler 4 Mikro-/Mini, Mærkedage mikro/mini 5 Afbud og mødeknapper 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mikro/mini: Vigtige datoer 8 Juniorprogram 9

Læs mere

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne. Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.dk Ledere Amalie (junior) og Gitte (familie-spejd)

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Spejderne har en facebook-side DDS Klarup Gruppe hvor der deles billeder fra ture og nyttig information. Bestil et benzinkort til

Læs mere

DDS 2. Lyngby Optaya. Grupperådsmøde Tirsdag den 31. januar 2012 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. 18:00 til 21:00

DDS 2. Lyngby Optaya. Grupperådsmøde Tirsdag den 31. januar 2012 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. 18:00 til 21:00 Januar - 2012 DDS 2. Lyngby Optaya Referat fra Grupperådsmøde Tirsdag den 31. januar 2012 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. 18:00 til 21:00 DDS 2. Lyngby Optaya Grupperådsmøde 31. januar 2012 Side 1 Referat

Læs mere

GUDENÅ DIVISION D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

GUDENÅ DIVISION D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Referat fra divisionsrådsmøde d. 16-04-2015 Dagsorden: a. Valg af dirigent og referent b. Beretning fra divisionsledelsen c. fremlæggelse af årsregnskabet for det foregående år til godkendelse d. behandling

Læs mere

BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE

BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE Beretning fra formanden Det var så 2015 for spejderne, lederne og os forældre og jeg syntes året er gået stærkt. Vi har ikke været ramt af mangel på ledere i 2015,

Læs mere

Referat fra Ulkebøl spejdergruppe Grupperådsmødet Den 4. marts 2012 kl.13.00

Referat fra Ulkebøl spejdergruppe Grupperådsmødet Den 4. marts 2012 kl.13.00 Referat fra Ulkebøl spejdergruppe Grupperådsmødet Den 4. marts 2012 kl.13.00 Søndag den 4. marts kl. 13.00 i Ulkebøl spejderhytten Æ-hytt. Mødet startede med Kage, kaffe eller Te til alle, derefter startede

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 1 januar 2017 67. ÅRGANG Velkommen tilbage efter jul og nytår til dette års forhåbentlig spændende spejderaktiviteter. Årets største begivenhed bliver nok den store sommerlejr Spejdernes Lejr i sønderjylland.

Læs mere

Aalborghus Gruppes udviklingsplan 2015

Aalborghus Gruppes udviklingsplan 2015 Aalborghus Gruppes udviklingsplan 2015 Mål: I Aalborghus gruppe vil vi arbejde hen imod disse mål: Vi vil have flere indmeldelser end udmeldelser Vi vil bibeholde flere af de større spejdere Vi vil have

Læs mere

Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18-

Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18- Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18- Velkommen i Palnatoke Trop Denne folder er en introduktion til Palnatoke Trop for forældre og spejdere. Troppen er for spejdere i alderen 12-16 år og

Læs mere

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING UNIVERSET 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING OPRYKNING SOMMERLEjR ÅBENT HUS GRUPPEN Kære spejdere og forældre! Velkommen tilbage efter sommerferien. I år var vi jo alle på

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 5. februar Grupperådsmøde Forældre 28. februar 1. marts Gruppetur Alle Mikro Aller først vil

Læs mere

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang oktober - november 2015 Fra oprykningen 2015 Ledermangel/om rokering hos Nakskovspejderne. Vi står akut og mangler en leder til vores mikorafdeling, det kræver ikke så

Læs mere